Page 1

Verhuur van luxe meubilair voor events

SHAKE IT is gespecialiseerd in het verhuren van luxe bars, evenementen materialen. In deze catalogus vind je het merendeel van onze materialen. Uniek is ons modulaire barsysteem. Een U-vorm, L-vorm of een eilandbar. Van 1 tot 150 meter aaneengesloten bar, in de door jou gewenste kleur en met die apparatuur die je ook echt nodig hebt. Een koelbuffet, biertap, cocktailwerkstation. Voor iedere gelegenheid een bar die er mooi uitziet, maar vooral ook heel efficiĂŤnt werkt. Dankzij de losse onderdelen die ter plaatse worden opgebouwd is de bar ook op minder toegankelijke plaatsen, zoals op boten of zelfs in de Euromast inzetbaar. Geen event is hetzelfde. Doelgroep en doelstelling zijn voor ieder event anders. Wij ontwerpen de inrichting van een evenement vanuit een duidelijke visie. Efficiency, werkbaarheid, flexibiliteit en natuurlijk een geweldige uitstraling. Op basis van de briefing en onze interne brainstorm geven wij advies voor een bar of een complete aankleding. Hierbij zijn het aantal gasten, dranken assortiment, toegankelijkheid en doelstelling belangrijke factoren. Zodra het concept en de begroting zijn goedgekeurd verzorgd het operationele team de planning, het transport van alle materialen, de opbouw op locatie en de laatste afstemming met de opdrachtgever. Uiteraard leveren we de locatie na afloop weer schoon op.


Basisbarren


Evenementen bars


Branding & op maat gemaakt Niemand is hetzelfde, dat geldt ook voor bedrijven en merken. Uiteraard wil men zich onderscheiden. Een bar huren maar toch herkenbaar zijn. Niet hetzelfde hebben als je collega of concurrent. Door middel van branding wordt iedere bar en iedere stand uniek.


De huisstijl kan worden doorgevoerd in de kleur van de vazen en bloemwerk, de kussens op de loungebanken, de kleur van de LED-verlichting en bestickering op meubilair. Maar denk ook aan de aanschaf van custom made canvasdoeken en banieren. Echt maatwerk afgestemd op het bedrijf, merk en de locatie.

Laat je verrassen door ons advies en de digitale impressie die wij op verzoek kunnen verzorgen. Maar ook een volledig custom made stand of bar en custom made promotie materialen kunnen wij verzorgen. Met onze vakmensen op het gebied van hout en metaal kan eigenlijk alles gerealiseerd worden.


Backbars


Wij staan altijd klaar Shake It staat altijd klaar voor je vragen, op- en aanmerkingen, suggesties en tips. Ge誰nteresseerd in onze producten en diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan via onderstaande contactgegevens. Toegespitst op het evenement, de mogelijkheden en wensen stellen wij met jou graag een passende offerte samen. Calamiteiten Om je ook buiten kantoortijden goed te kunnen ondersteunen Zijn wij bereikbaar op de noodnummer: 06-16 36 36 82 of 072 22 02 321 W www.shake-it-cocktails.nl E info@shake-it-cocktails.nl

Shake It Cocktails, Coffee and More  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you