Page 1

SDIAG 1. Inleiding: Officiële verdeler van John Deere Agriculture voor de Democratische Republiek Congo, Rwanda en Burundi. De groep SDIAG biedt een uitgebreid gamma tractoren, maaidorsers, veldspuiten, transportvoertuigen, laders en andere landbouwuitrusting aan in Congo, Rwanda en Burundi. De bevoorrechte partner John Deere Agriculture geniet een uitstekende reputatie op het vlak van de kwaliteit van zijn producten, zijn engagement en zijn innovatie. SDIAG, dat sinds de start van zijn activiteiten in de Democratische Republiek Congo gevestigd is, heeft bijgedragen tot het Plan de Mécanisation Agricole Congolais door te zorgen voor de levering, ingebruikstelling en technische ondersteuning van meer dan 3000 tractoren met ploegen en aanhangwagens. Deze prestatie heeft geleid tot een uitgebreid plan voor de invoering van teams voor de ondersteuning en klantendienst in Congo, Rwanda en Burundi. De opleiding van de gebruikers wordt ook verzorgd door onze lokale teams, met hulp van de constructeur John Deere Agriculture South Africa. SDIAG is een filiaal van SDAI. De heer Philippe de Moerloose is de oprichter van SDIAG. 2. Gamma's van John Deere: *Tractoren John Deere Serie 5 Kunnen worden gebruikt als hoofd- of hulpmateriaal door exploitanten, ondernemers, groenteboeren, of als werkmiddel door kleine structuren of gemeenten. De tractoren in de reeks 5E zijn betaalbaar maar opmerkelijk stevig, ongeacht de taken die hen worden opgelegd, en onderscheiden zich door hun uitzonderlijk rendement en lange levensduur. *Tractoren John Deere Serie 6: De tractoren uit de reeks 6 zijn geavanceerde, robuuste en efficiënte modellen.


Ze beschikken over alle functies die u nodig hebt, van airco tot de "Power Reverser"aandrijving, en een hef in de achterbrug met een hefcapaciteit van 44 knmax. De drie voornaamste modellen beschikken over 99, 118 en 130 pk (respectievelijk de 97/68/e)

met

elk

een

uitstekende

prijs/kwaliteitverhouding

en

een

legendarische

betrouwbaarheid, het handelsmerk van John Deere. *Tractoren John Deere Serie 7: De tractoren uit de reeks 7 bieden unieke kenmerken. Ze onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid, wendbaarheid en productiviteit, en blinken uit in de verhouding gewicht/vermogen en hun prestaties op de weg. Dat alles zonder te besparen op comfort of gebruiksgemak, dankzij de ruime cabines. 3. Accessoires: SDIAG biedt een volledig gamma accessoires en uitbreidingen aan die van uw tractor een waar multifunctioneel voertuig maken. Met meer dan 100 beschikbare accessoires bent u zeker dat u het juiste gereedschap vindt: scheppen/laadbakken, strooiers, spuiten, draaiende cutters, messen vooraan, eggen met schijven, en nog veel meer. Onze accessoires zijn zodanig ontworpen dat u het grootste voordeel haalt uit uw materiaal. 4. Klantendienst: 1. In de Democratische Republiek Congo: SDIAG beschikt over twee distributiecentra met klantendienst, een in Kinshasa en een in Lubumbashi. Een netwerk voor technische bijstand en reserveonderdelen wordt momenteel ontwikkeld in een tiental steden om de klanten een kwalitatieve service en snelle ondersteuning aan te bieden met toegewijde, geschoolde en ervaren technici. De verbruiksgoederen van John Deere Agriculture zijn ook beschikbaar in 32 tankstations van het TOTAL-net. 2. In Rwanda: Distributiecentrum en klantendienst in Kigali.


3. In Burundi: Distributiecentrum en klantendienst in Bujumbura.

5. Aandeelhoudersstructuur:


6. FinanciĂŤle gegevens:


7. Raad van bestuur: . De heer Philippe de Moerloose . De heer Alain Resclause . De heer Jimmy Wong . De heer Mervyn Chan 8. Externe links: www.sdiag-group.com www.consortium-sda-sdai.com www.sdaworldwide.com www.philippedemoerloose.com

9. Perscontact: De heer Frederic Corbiere press@sdaworldwide.com

SDIAG  

Officiële verdeler van John Deere Agriculture voor de Democratische Republiek Congo, Rwanda en Burundi.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you