Page 1

Informatiegids portretten

Brasemdam 3, Den Haag

070 – 44 44 258 www.arjeneeken.com arjen@arjeneeken.com

Girorekening 45 34 519 t.n.v. Arjen Eeken Fotografie in Den Haag


Š Arjen Eeken Drukfouten voorbehouden


Informatiegids portretten

Prachtig, puur, perfect. 03


de Arjen Eeken Fotografie

100% tevredenheidsgarantie

Hartelijk dank dat je Arjen Eeken Fotografie hebt uitgekozen voor het maken van je foto’s. Ik stel het zeer op prijs dat ik waardevolle foto’s voor je mag maken en hoop dat je de fotosessie als positief hebt ervaren. Deze gids beoogt je een idee te geven van dee mogelijkheden. Er is zoveel mogelijk, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wees gerust: bij de presentatie van je foto’s zal Rashni of ik je helpen om een keuze te maken die past bij jouw wensen en jouw foto’s. Ik doe er alles aan om por-

tretten voor je te creëren waar je van zult houden en waar je trots op zult zijn. Niet alleen om thuis op te hangen, maar ook om cadeau te geven. Je zult deze foto’s voor de rest van je leven hebben, en je kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen eveneens. Dus je hebt recht op de mooiste foto’s en de hoogste kwaliteit. Mocht je er onverhoopt toch niet 100% tevreden mee zijn, dan maak ik met alle plezier gratis extra foto’s voor je óf, als je dat liever hebt, krijg je zonder gedoe al je sessievergoeding terug. Ik wil dat je supertevreden bent!


Soms komt het goed uit als je een investering niet in één keer hoeft te betalen, maar kunt spreiden over een langere periode. Nieuwe meubels of een nieuwe auto hoef je toch ook niet per se in één keer te betalen? En je foto’s gaan langer mee dan je meubels en auto!

de gemakkelijke gespreide betaling Zo werkt het: We delen het totaalbedrag door het aantal maanden waarin je wilt betalen (maximaal 12) en elke maand wordt een gedeelte van het bedrag automatisch afgeschreven. Het mooie is dat je je foto’s natuurlijk net zo snel krijgt als wanneer je het bedrag ineens zou hebben betaald. En gespreide betaling kost helemaal niets extra. Geen rente, geen andere kosten, en geen omkijken naar. Het gaat gewoon maandelijkse via automatische afschrijving. Dus spreid je investering over een paar maanden, en geniet er je hele leven van!

Prachtig, puur, perfect. 05


goed om te weten

DE PRESENTATIE VAN JE FOTO’S EN HET BESTELLEN Het is ontzettend leuk om je foto’s te komen bekijken en uit te kiezen! Je zult de foto’s bekijken op het grote scherm met een diagonaal van maar liefst 180 cm. Alsof je in de bioscoop bent! Rashni of ik zal rustig alle foto’s met je doorlopen en je kunnen adviseren over de keuze van de foto’s, alle mogelijkheden en wat de beste mogelijkheid is om te krijgen wat je graag wilt. Houd er rekening mee dat dit het moment is om je bestelling te plaatsen. Hiervoor geldt trouwens: niets moet, alles mag. Het belangrijkste is dat er een of meer foto’s zijn waar je helemaal weg van bent. Daarna komt pas aan de orde wat je zou willen bestellen. Neem daarom iedereen mee die wil meebeslissen over je bestelling. Het is niet mogelijk om de foto’s via internet te bekijken. Bestelde foto’s worden gedurende één jaar na de fotosessie bewaard in ons systeem. Alle foto’s die je niet hebt besteld, worden 30 dagen na de presentatie verwijderd (je zult begrijpen dat het een enorme ruimte op mijn harddisks in beslag zou nemen als ik alle foto’s van alle cliënten zou moeten bewaren, zelfs de foto’s

die niet zijn besteld, daarom worden een aantal keer per jaar de niet-bestelde foto’s verwijderd om ruimte te maken). Vanwege de beperkt beschikbare tijd in Rashni’s agenda en mijn agenda is het de bedoeling dat er per fotosessie één presentatie-afspraak is (hiervoor reserveren we een uur). Mocht je om wat voor reden dan ook een extra presentatie-afspraak willen, dan geldt daarvoor een vergoeding van € 35. Doe je het BabyPlan of KidsPlan, dan is het goed om te weten dat de presentatie in ieder geval moet hebben plaatsgevonden vóór de volgende fotosessie. De volgende fotosessie wordt dus opgeschort totdat de presentatie is geweest. Belangrijk: het is heel goed mogelijk dat kleinere kinderen wat ongeduldig en daardoor onrustig worden tijdens de presentatieafspraak. Hoewel ze vanzelfsprekend van harte welkom zijn, kan dat een overweging zijn om ze niet mee te nemen naar onze afspraak. Ik laat de keuze graag aan jou.


goed om te weten

KOM S.V.P. OP TIJD Je zult in mijn fotostudio zelden of nooit langer dan een paar minuutjes hoeven te wachten. Dat geldt ook voor mijn andere cliënten. Daarom: als er direct na jou een andere cliënt komt, is het niet mogelijk om je afspraak uit te laten lopen (hooguit een paar minuutjes, maar langer wil ik mijn cliënten echt niet laten wachten). Kom daarom alsjeblieft op tijd, want als het naar Rashni’s of mijn inschatting niet mogelijk is om de presentatie te doen voordat de afspraak met de volgende cliënt begint, zullen we een nieuwe afspraak moeten maken en ben je voor niets gekomen. Dat zou ik erg vervelend vinden, maar er is dan helaas geen andere oplossing. We willen namelijk niet je presentatie “ afrafffelen” en je overhaast een keuze laten maken, maar je moet in alle rust kunnen kiezen.

AFSPRAAK VERZETTEN OF GEMIST? Het leven zit vol onverwachte gebeurtenissen (zeker met kinderen!) en daardoor kan het gebeuren dat je je afspraak voor een fotosessie of presentatie een keer moet verzetten. Dat is natuurlijk geen probleem, maar laat het, indien mogelijk, graag ten minste twee dagen van tevoren aan me weten. Mocht je onverhoopt een afspraak missen zonder iets te laten weten, neem dan binnen een week na je gemiste afspraak contact met me op om een nieuwe afspraak te maken. Zou je na een week nog niets van je hebben laten horen, dan ga ik ervan uit dat je niet meer zult komen en zal ik de foto’s van je fotosessie uit mijn systeem verwijderen. Ook zal ik eventuele toekomstige geplande fotosessies uit mijn agenda halen.

Prachtig, puur, perfect. 07


goed om te weten

AUTEURSRECHT Op grond van de Auteurswet 1912 zijn de foto’s (en andere creatieve producten, zoals DVD-shows) automatisch auteursrechtelijk beschermd en berust het auteursrecht bij Arjen Eeken. In afwijking van artikel 19 en 20 van de Auteurswet 1912 is het niet toegestaan de door mij gemaakte foto’s te reproduceren (bijvoorbeeld scannen of kopiëren) of publiceren zonder mijn schriftelijke toestemming. Voor elke foto die door jou (of door iemand anders in jouw opdracht) wordt verveelvoudigd of geopenbaard geldt een contractuele boete van € 450 per foto. Als je een bestelling plaatst, ga je hiermee akkoord. Ik hoop dat je er begrip voor hebt dat ik het auteursrecht zeer serieus neem. Ik moet wel! Een uitzondering geldt trouwens als je een CD/DVD met digitale foto’s krijgt. De foto’s op de CD/DVD mag je naar hartelust zelf afdrukken, e-mailen, op internet zetten, op een muismat laten afdrukken, enz. Alles wat je maar wilt! (Zolang het geen gebruik voor commerciële doeleinden is.)

ANNULERING VAN EEN BABYPLAN-JAARPAKKET Als je een BabyPlan-jaarpakket hebt genomen en je besluit op enig moment om het pakket niet volledig te benutten, dan zullen de producten uit het pakket die je wel hebt genomen tegen de à la carte prijzen in rekening worden gebracht en zal het eventuele restant aan je worden terugbetaald.


veelgestelde vragen over de fotopresentatie KAN IK MIJN KIND(EREN) MEENEMEN? Natuurlijk zijn je kinderen van harte welkom bij de presentatie. Realiseer je echter wel dat de presentatie ongeveer een uur zal duren en dat dit voor de meeste kinderen wel erg lang is om rustig te blijven. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je in alle rust een keuze kunt maken, dan is het waarschijnlijk beter om zonder kinderen te komen.

HOEVEEL FOTO’S ZAL IK TE ZIEN KRIJGEN? Nadat ik een selectie van de foto’s heb gemaakt, zul je in principe ongeveer tussen 20 en 40 foto’s bij baby- of kinderfoto’s te zien krijgen, en ongeveer tussen 10 en 20 bij familiefoto’s, afhankelijk van het type sessie en wat je eigen behoefte is.

ZAL IK MIJN BESTELLING MOETEN PLAATSEN TIJDENS DE PRESENTATIE-AFSPRAAK? Ja. Als je een bestelling wilt plaatsen, is de presentatie-afspraak het moment om dat te doen. Belangrijk: na afloop van de presentatieafspraak bewaar ik in mijn systeem uitsluitend de foto’s die je hebt besteld (niet-bestelde foto’s worden een paar keer per jaar verwijderd om ruimte in ons systeem te maken). Breng daarom iedereen mee die wil meebeslissen over de bestelling. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kunnen we een tweede presentatie-afspraak maken, maar daarvoor geldt dan een vergoeding van € 35 (en dat zou zonde zijn, want dat had je dan beter voor je foto’s kunnen gebruiken, toch?).

KAN IK LATER NOG EXTRA FOTO’S BIJBESTELLEN? Foto’s die je tijdens de presentatie-afspraak bestelt zal ik nog minstens een jaar na de datum van de fotosessie in mijn systeem bewaren. Van deze foto’s kun je dus later extra portretten bestellen. Hou er wel rekening mee dat de fotopakketten uitsluitend tijdens de presentatie-afspraak kunnen worden besteld. Op bijbestellingen zijn dus de à la carte prijzen van toepassing die gelden op het moment van je bijbestelling.

Prachtig, puur, perfect. 09


veelgestelde vragen over de fotorepresentatie

HOE LANG BLIJVEN DE PRIJZEN IN DEZE INFORMATIEGIDS GELDIG? Ik behoud me het recht voor om pakketten, prijzen en producten op ieder moment en zonder aankondiging te wijzigen. Als je het BabyPlan of KidsPlan doet, zou het dus kunnen dat er tussen 2 sessies wijzigingen zijn in pakketten, prijzen en/of producten. Met een jaarpakket zul je hiervan uiteraard geen hinder ondervinden.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT DE FOTO’S KLAAR ZIJN? We streven ernaar je foto’s binnen circa 4 weken gereed te hebben (tijdens vakantieperioden kan het uiteraard iets langer duren). We zullen contact met je opnemen zodra je foto’s gereed zijn, zodat we kunnen afspreken wanneer het je schikt om ze te komen ophalen. Heb je nog vragen die hier niet zijn beantwoord? Bel me dan gerust op (070) 44 44 258 of stuur me een email (client@arjeneeken.com), of noteer ze en stel je vragen tijdens je presentatie-afspraak.

070 – 44 44 258 arjen@arjeneeken.com


Soorten Portretafwerkingen Gallery

Museo Canvas

Classic

Prachtig, puur, perfect. 11


modern of klassiek | voor elk interieur

de Classic afweking

{modern of klassiek} {voor elk interieur}

Onze Classic afwerking is met recht “klassiek”: de foto wordt afgedrukt op professioneel fotopapier, waarvoor (evenals bij de Museum Canvas) dezelfde afdruktechniek wordt gebruikt die ook wordt gebruikt voor reproducties van de mooiste schilderijen. Lijst de foto in achter glas om deze te beschermen tegen vingerafdrukken en UV-straling. Door de overweldigende keuze aan fotolijsten kan voor elk

interieur een geschikte lijst worden gevonden: van klassieke houten lijsten tot moderne aluminium lijsten. Classic foto’s van 20x20 cm en groter voorzien wij van een stevige achterzijde, zodat je er gerust op kunt zijn dat ze niet zullen gaan bobbelen in de fotolijst, maar altijd mooi strak zullen blijven. En uiteraard kan er voor een echt klassiek resultaat ook een passepartout rond de foto worden geplaatst.


Classic

Prachtig, puur, perfect. 13


modern | klassiek | sfeervol

de Museum Canvas afweking {modern} {klassiek} {sfeervol}

Een foto op canvas past in een modern ĂŠn een klassiek interieur. Doordat de foto niet hoeft te worden ingelijst, heeft het een moderne uitstraling. En door het klassieke materiaal (dat niet voor niets al eeuwenlang door schilders wordt gebruikt voor hun mooiste schilderijen) past het ook uitstekend in een meer klassiek interieur. Doordat de foto niet achter glas zit en gewoon kan worden aangeraakt, alsmede door de structuur van

het canvasdoek, heeft een foto op canvas een warme uitstraling en brengt sfeer in je interieur. Voor onze Museum Canvas wordt dezelfde vakkundige afdruktechniek gebruikt die ook wordt gebruikt voor reproducties van beroemde schilderijen, teneinde een ongeĂŤvenaard resultaat te verkrijgen dat je met trots in je huis kunt hangen. Een Museum Canvas is niet alleen voor jezelf, maar ook voor de volgende generaties.


Museo Canvas

Prachtig, puur, perfect. 15


modern | strak | sprankelend

de Gallery afweking

{modern} {strak} {sparkelend}

Houd je van strak en modern, dan is Gallery de afwerking voor jou. De foto bevindt zich achter zuiver acrylaat (nog helderder dan glas!), waardoor ogen en kleuren sprankelen zoals je nog niet eerder hebt ervaren! De foto hangt “zwevend� aan de muur, zonder een lijst eromheen, hetgeen de moderne uitstraling accentueert. Desgewenst kunnen we een aluminium omlijsting maken (zoals op de foto hiernaast) om de foto een mooi bijpassend strak kader te geven.


Gallery

Prachtig, puur, perfect. 17


Fotoalbums

Designalbum Pronkalbum Luxe Pronkalbum


Special voor baby’s en kinderen

Designalbum Misschien is dit wel waar ik het allertrotst op ben: onze Designalbums. Elk album wordt individueel ontworpen, geen enkel album is gelijk. Het bevat alle foto’s die je dierbaar zijn, ligt vlak wanneer het wordt opengeslagen en is vervaardigd van stevige bladzijden van echt fotopapier. Bij het design weten we keer op keer creatieve hoogtepunten te bereiken, waarbij we immer streven naar een tijdloos ontwerp. Want het album is niet alleen prachtig voor nu, maar is ook (en misschien zelfs nog wel meer) waardevol later voor je kind, en voor de generaties die daarop volgen. Het is een album dat altijd in de familie zal blijven. 16 t/m 24 bladzijden (tot 48 foto’s) Prachtig, puur, perfect. 21


Pronkalbum

Het Pronkalbum is een mini-album met 9 foto’s dat gemakkelijk is mee te nemen in je handtas. Het standaard pronkalbum is zwart. Het lederen Luxe Pronkalbum is verkrijgbaar in pearl, roze en blauw.


Luxe Pronkalbum

Prachtig, puur, perfect. 23


Digitale foto’s en de Photo Music Show

De DVD met digitale fotobestanden bevat digitale foto’s van de hoogste kwaliteit, zodat je ze zelf kunt gebruiken om ze te laten afdrukken, mailen, op Facebook of andere websites zetten, albums van te maken, en wat je er verder ook mee zou willen doen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, zullen we een aantal foto’s retoucheren/perfectioneren. Dit houdt in: Vlekjes, plekjes, schrammen, pukkeltjes, kwijl/spuug, littekens e.d.

zullen worden verwijderd en wallen onder ogen, rimpels, glimmende plekken (bijvoorbeeld een glimmend voorhoofd) zullen worden verminderd. Bovendien zijn sommige foto’s mooier als ze niet het standaard rechthoekige formaat hebben, maar bijvoorbeeld vierkant of panorama. Die foto’s krijg je dan óók in het alternatieve formaat. Én je krijgt de geretoucheerde foto’s niet alleen in kleur, maar ook in


zwartwit en sepia, zodat je van elke foto kunt bekijken welke versie je het mooiste vindt (of je laat bijvoorbeeld de kleurenversie afdrukken voor jezelf en de zwartwitversie voor de grootouders). En dit is trouwens niet “gewoon” zwartwit en sepia, maar mijn versie ervan. Ik heb specifieke versies van zwartwit en sepia ontwikkeld voor onze foto’s met witte achtergrond ook specifieke versies voor onze foto’s met zwarte achtergrond. Het resultaat is (al zeg ik het zelf) bijzonder mooi en niet te vergelijken met het “gewoon” zwartwit- of sepia maken van een foto. Ik hoor wel eens van cliënten dat ze eigenlijk niet van sepia hielden, totdat ze mijn versie zagen.

Daarnaast krijg je bij je DVD een inlegblad met advies waar je de foto’s op professionele kwaliteit kunt laten afdrukken op fotopapier, canvas of acrylaat/plexiglas. Zo weet je zeker dat je de kwaliteit krijgt waarvoor je naar Arjen Eeken Fotografie bent gekomen.

En last but not least passen we bij sommige van de geretoucheerde foto’s ook nog speciale effecten toe als dat naar ons inzicht mooi is, bijvoorbeeld een zwartwitfoto met een gedeelte in kleur, of bijvoorbeeld een soft effect. Deze speciale effecten krijg je als extra versies ook op de DVD.

Het verschil tussen de DVD met de Photo Music Show en de DVD met fotobestanden is dat je de Photo Music Show in je DVD-speler of PC kunt afspelen, maar de foto’s niet kunt afdrukken, mailen, etc. De DVD met fotobestanden bevat de individuele digitale foto’s die je wél kunt afdrukken, mailen, etc., maar bevat niet de show met muziek.

De DVD met Photo Music Show bevat een fantastische show van alle foto’s, voorzien van sfeervolle muziek en b wegingseffecten. De fotopresentatie begint met deze show. En een extra voordeel van deze show op DVD is, dat ook de foto’s die je tot je spijt niet hebt gekozen om te laten afdrukken, wél in de Photo Music Show zitten. De Photo Music Show bevat immers álle foto’s!

Prachtig, puur, perfect. 25


Classic “Kissable Collection”


De Kissables Collection is niet alleen een bijzonder pronkstuk voor aan je muur, maar door de verscheidenheid aan gezichtuitdrukkingen bovendien de ultieme herinnering aan hoe je kind als baby was. En eindelijk een prachtige manier om die schattige handjes en voetjes te laten zien! Deze combinatie van 9 close-ups is verkrijgbaar is diverse varianten, elk inclusief een bijpassende lijst. Een must have!

Prachtig, puur, perfect. 27


Classic “This is Me”

Je favoriete close-up in zwartwit in een bijpassende zwarte lijst, naar keuze met of zonder de naam van je kind erbij. Een klassieker!

Museum Canvas “Skinny”

Lang en dun: de “Skinny”. Verkrijgbaar in een lengte van 100 tot 240 cm. Door het panoramaformaat is de Skinny ideaal voor boven bijvoorbeeld een tafel of driezitsbank. Of wat dacht je van boven het hoofdeinde van je bed?


Museum Canvas ““What’s in a Name”

Prachtig, puur, perfect. 29


Museums Canvas of Classic Making Faces

Home Display Ben je op zoek naar uniek accent in je interieur dat weinig plaats inneemt? Dan is de Home Display een goede keuze. Een presentatie-ezel met daarop (achter elkaar) vier foto’s in stijlvolle passepartouts. Voor variatie zet je regelmatig een nieuwe passepartout met foto vooraan. Je kunt bovendien de foto’s in de passepartouts wisselen, voor als je bijvoorbeeld zelf een mooie foto hebt gemaakt of een nieuwe fotosessie bij Arjen Eeken Fotografie hebt gedaan . Van je Home Display zal je dus jarenlang plezier hebben.


Prachtig, puur, perfect. 31


Fun Stuff Leuk voor jezelf of als cadeau! Alle items verkrijgbaar in combinatie met een bestelling vanaf € 100.

Sleutelhanger met foto van 3x4 en op achterzijde ons logo 1 sleutelhanger - € 4,95 2 sleutelhangers - € 7,90 (€ 3,95 per stuk) 4 sleutelhangers - € 13,80 (€ 3,45 per stuk) 6 sleutelhangers - € 17,70 (€ 2,95 per stuk) 8 sleutelhangers - € 22 (€ 2,75 per stuk)

Hanger voor aan luiertas (ook leuk aan een andere tas!) met foto en naam –€ 4,95


Itty Bitty 10x25, incl. standaard 2 stuks – € 29 4 stuks – € 49

Prachtig, puur, perfect. 33


Prachtig, puur, perfect.

Foto’s zoals uw baby is.

070 – 44 44 258 www.arjeneeken.com

Booklet02  

Photo Booklet One

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you