Issuu on Google+

De cadeaukaarten en -bonnen van DNP Groep:

Volop in beweging

U vraagt, wij draaien!


Het verlangen om te winnen Winnen, een geweldig gevoel. De cadeaukaarten en –bonnen van DNP Groep geven u dat gevoel, als acceptant, aanbieder en ontvanger. Grijp uw kans en u komt onmogelijk van een koude kermis thuis.

Het bedenken, uitgeven en vermarkten van cadeaubonnen en cadeaukaarten, dat is waar DNP Groep goed in is. Ons credo: 1 + 1 = 3. De waarde van onze producten is namelijk drieledig. Voor acceptanten zijn onze bonnen en kaarten een uitstekend middel om nieuwe klanten te werven en voor de consument is het een plezierig geschenk dat helemaal naar eigen smaak ingevuld kan worden. Voor uw bedrijf zijn onze producten een attent gebaar naar uw relaties en werknemers, maar uiteraard ook een perfect middel om de verkoop van uw eigen producten te stimuleren.

Winnen, een ongekend gevoel


In ons assortiment Uw relaties en werknemers houdt u zoet met de bonnen en kaarten van DNP Groep. En omdat smaken verschillen, is er voor ieder wat wils.

De Schoonheidsbon, de Kappersbon, de Beautyvoucher en de Sleep-well-ness bon zijn inmiddels bewezen succesproducten. Maar DNP Groep blijft zich ontwikkelen. De introductie van de Webshop Giftcard, de eerste generieke webwinkelcadeaukaart, was in 2010 een feit. In 2011 volgden een aantal nieuwe cadeaukaarten, te weten BEAUTY&WELLNESS cadeau, WONEN&ZO cadeau, KOKEN&ZO cadeau en SHOES&ACCESSORIES cadeau.

Dat smaakt naar meer


Een niet te missen kans De producten van DNP Groep zijn stuk voor stuk voltreffers. Doe een gooi naar één van onze kaarten of bonnen en u kunt onmogelijk uw doel missen.

Een goed relatiegeschenk, personeelsgeschenk of incentive doet wonderen, daarvan hoeven we u niet te overtuigen! Maar het lijkt een onmogelijke opgave om het iedereen, man of vrouw, jong of oud, naar de zin te maken. Want hoe kiest u iets origineels wat bovendien écht in de smaak valt? Wij hebben de oplossing… Verwen uw relaties en medewerkers met de veelzijdige producten van DNP Groep. Onze trendy vormgegeven cadeaukaarten en cadeaubonnen zijn inwisselbaar bij honderden acceptanten met een eindeloze hoeveelheid producten en diensten. Een persoonlijk cadeau, maar de uiteindelijke keuze ligt bij de ontvanger. Een misser is dus onmogelijk.

Altijd raak, zo’n cadeaubon of -kaart


Recht op uw doel af! Met de producten van DNP Groep schiet u geen losse flodders, maar gaat u doelgericht te werk. U bepaalt het doel, wij zorgen voor de voltreffer.

klanten, partners en relaties

samenwerking gestalte te geven. Binnen onze bon- en

aandacht te brengen

kaartconcepten is er ruimte om voordelig in te kopen of, indien dat de voorkeur geniet, aantrekkelijke kortingen te geven aan uw relaties of medewerkers. Sinds de start in 2002 heeft DNP Groep een brede klantenkring

Incentives om uw product eens op een andere manier onder de

speciaal in de “look and feel” van uw bedrijf of product! Wij denken graag met u mee om een passende actie of

Kerstgeschenken voor uw personeel en klanten

Onze cadeaukaarten en cadeaubonnen zijn bij uitstek stimuleren. Ze kunnen bovendien op maat gemaakt worden,

On-Pack Promotions, om uw product meerwaarde te geven

• geschikt om de verkoop van uw eigen producten te

Relatiegeschenken voor uw

Kortingsacties voor uw klanten of personeel

Geschenken voor uw medewerkers om ze in het zonnetje te zetten

opgebouwd, uiteenlopend van midden- en kleinbedrijven

op verjaardagen, jubilea of bij

tot multinationals als Philips, Procter & Gamble, Unilever en

een mooie prestatie

Ahold.

Doelgerichte actie: een schot in de roos


De cadeaukaarten In 2010 en 2011 is DNP Groep gestart met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve cadeaukaarten, die zowel op internet als in de winkel te koop zijn. Vanaf de tweede helft van 2011 zijn onze kaarten verkrijgbaar bij tabaks- en gemaksspeciaalzaken, tankstations en supermarktketens, waaronder Albert Heijn.

Webshop Giftcard De Webshop Giftcard is met stip het meest relaxte cadeau dat u kunt geven. De ontvanger hoeft namelijk niet uit zijn luie stoel te komen, kan kiezen uit honderden verrassende, bekende en minder bekende webshops en krijgt zijn uiteindelijke aankoop thuis bezorgd. Makkelijker kan waarschijnlijk niet. Van eten & drinken tot fashion & beauty tot elektronica & gadgets‌ De Webshop Giftcard is werkelijk overal aan te besteden.

www.webshopgiftcard.nl


BEAUTY&WELLNESS cadeau BEAUTY&WELLNESS cadeau… de naam zegt eigenlijk genoeg. U geeft de ontvanger verzorging,gezondheid, ontspanning en weelde cadeau. Honderden bedrijven in de beauty & wellnessbranche accepteren deze cadeaukaar t. Denk hierbij aan schoonheids- en kapsalons, zonnestudio’s en thermen/sauna’s. Mocht de ontvanger beauty en wellness in huis willen halen, dan kan deze cadeaukaart ook besteed worden bij de bekende parfumerie of bijvoorbeeld bij alle vestigingen van het bekende en populaire Rituals.

www.beautyandwellnesscadeau.nl

KOKEN&ZO cadeau KOKEN&ZO cadeau is dé cadeaukaart waar je iedere keukenprins of –prinses een plezier mee doet. De ontvanger kan hem uitgeven aan potten, pannen en keukengerei, maar kan ook kiezen voor een ‘kokkerel’workshop bij één van de aangesloten kookstudio’s. Heeft hij of zij alle keukengereedschappen al in bezit, dan is KOKEN&ZO cadeau te besteden bij culinaire speciaalzaken en delicatessenzaken.

www.kokenenzocadeau.nl

Verrassende keuzes


WONEN&ZO cadeau Met WONEN&ZO cadeau haal je heel wat in huis! Deze cadeaukaart kan worden uitgegeven aan alles op het gebied van woninginterieur en –exterieur. Of de ontvanger nu op zoek is naar een schemerlampje of een tweepersoons boxspring, met WONEN&ZO cadeau kan hij of zij alle kanten op. Is het huis al helemaal naar wens? Dan kan deze cadeaukaart ook besteed worden aan de tuin. WONEN&ZO cadeau is onder meer inwisselbaar bij woonwinkels, keukencentra, sanitairshops, decoratiewinkels en tuincentra.

www.wonenenzocadeau.nl

SHOES&ACCESSORIES cadeau Met SHOES&ACCESSORIES cadeau lopen uw relaties en medewerkers met u weg! Deze kaart is uiteraard te besteden aan pumps, sneakers, slippers, veterschoenen, laarzen, kinderschoentjes… Kortom: alles waar een zool onder zit. Maar wat verstaan we onder ‘accessories’? Wat dacht u van sieraden, manchetknopen, (zonne)brillen, (strop)dassen, tassen, riemen en lingerie. SHOES&ACCESSORIES cadeau biedt alles wat een outfit compleet maakt, zowel voor mannen als voor vrouwen.

www.shoesandaccessoriescadeau.nl


De cadeaubonnen Onze cadeaubonnen, met diverse thema’s binnen het beauty & wellness segment, worden al jarenlang succesvol ingezet door bedrijven. Ze kenmerken zich door gunstige inkooptarieven tegenover een hoge gevoels- en attentiewaarde. Er zijn voor de ontvanger geen extra kosten of verplichtingen aan verbonden. Vrijheid, blijheid!

De Schoonheidsbon De Schoonheidsbon geeft recht op twee gratis behandelingen en 25% korting op een vervolgbehandeling bij een schoonheidssalon naar keuze. Ontspanning, tijd voor jezelf en een plezierige, laagdrempelige manier om kennis te maken met een schoonheidssalon; dat is wat u cadeau geeft met de Schoonheidsbon. Honderden salons in het hele land accepteren deze bon. De Schoonheidsbon is voor uw relaties, vrouw én man, net dat duwtje in de rug om nu wél eens de tijd te nemen voor ontspanning.

www.schoonheidsbon.nl

Gevarieerde keuzes


De Kappersbon Qua opzet komt de Kappersbon in grote lijnen overeen met de Schoonheidsbon. De Kappersbon geeft recht op een gratis kennismaking bij één van de honderden kapsalons waar de bon inwisselbaar is. Deze kennismaking bestaat uit wassen, knippen en stylen. Bij de twee volgende bezoeken geeft de Kappersbon recht op €10,- korting. Met de Kappersbon kan de ontvanger zichzelf even lekker verwennen en de deur uitlopen met een frisse, nieuwe look.

www.kappersbon.nl

De Sleep-well-ness bon Ware luxe: dat is de Sleep-well-ness bon zonder meer. Een dagje thermen én een hotelovernachting inclusief ontbijt voor twee personen. Met de Sleep-well-ness bon kan een arrangement naar keuze worden samengesteld bij een van de 22 aangesloten luxe thermen. Er is keuze uit meer dan zestig hotels, elke thermen heeft minimaal twee hotels in de nabije omgeving. De thermen- en de hotelvoucher hoeven niet tegelijk gebruikt te worden. De ontvanger kan ze dus op verschillende locaties en op verschillende tijdstippen besteden. Met deze bon ervaart men het pure genieten en de ontspanning in de thermen en is men er echt even helemaal tussenuit.

www.sleepwellnessbon.nl


De Beautyvoucher De Beautyvoucher kan worden gezien als het ‘kleine zusje’ van de Schoonheidsbon. Het is een fris ogende kortingsbon die geaccepteerd wordt bij ruim vijfhonderd salons. Met de Beautyvoucher krijgt de ontvanger 50% korting op een gezichts- of lichaamsbehandeling. Vanwege haar zeer gunstige inkooptarieven is de Beautyvoucher uitermate geschikt om in te zetten als incentive bij grote (product) acties. www.beautyvoucher.nl

Voor meer informatie, zoals een vrijblijvende offerte, een uiteenzetting van de mogelijkheden voor uw bedrijf of een uitgebreidere omschrijving per product, kunt u contact met ons opnemen: DNP Groep B.V. Dick Flemmingstraat 23a 5161 CA Sprang-Capelle

Zin om in te stappen?

Telefoon

0416 – 750 220

E-mail

info@dnp-groep.nl

Website

www.dnp-groep.nl


Doelgericht en eenvoudig www.dnp-groep.nl


DNP Brochure BtB