Page 1

Clever, Inexpensive & Fast

ONZE APP-BUILDER IS GESCHIKT VOOR:

Artiesten

Clubs Evenementen Festivals

Magazines Beurzen Conferenties

Partycentra & meer..

visit us at

www.buildapps.nl


Platformen Buildapps ontwikkelt professionele en hoge kwaliteit Apps voor een betaalbare prijs en u krijgt er direct een mobiele website bij!

U bouwt zelf uw App De App van Buildapps.nl is er voor het Android en Apple platform. Dit betekent dat de App draait op alle Android en Apple telefoons.

Binnen een paar weken online! Het CMS van Buildapps.nl is simpel, u heeft geen voorkennis van IT nodig om uw App te bouwen en te bewerken. Daarnaast is het CMS zo ingericht dat u uw App zonder technische kennis kunt bouwen. En om het nóg makkelijker te maken krijgt u er geheel kosteloos een mobiele website bij, welke net zo makkelijk te bouwen is als de app. U bouwt uw App en richt hem zo in dat u er perfect mee uit de voeten kunt. Wij zorgen dat uw App wordt geupload naar de Apple App store en Android Play store. Uw bezoekers en gasten Onze is geschikt voor onder andere: kunnen de AppApp hier kosteloos downloaden. Dankzij de Instant Update mogelijkheid van het CMS worden uw updates direct weergegeven in de app. Wij ontwikkelen de App constant door en zorgen dat onze producten en diensten voldoen aan de hoogste standaard. Het is eventueel ook mogelijk om de App door Buildapps.nl te laten bouwen.

Makkelijker kunnen wij het niet maken, wel goedkoper.

App + Mobiele site! Uw App kan binnen een paar weken online staan. Dus geen wachttijd van een aantal maanden. Niet bij Buildapps.nl

U bespreekt intern uw wensen • • • •

Buildapps zorgt voor inloggegevens van het CMS, zo kunt u altijd overal bij. U inventariseert uw wensen en verwerkt deze in uw App. U plaatst de content welke in uw App zal worden weergegeven. Buildapps.nl zorgt voor het uploaden in de appstores van iPhone en Android.

Wij adviseren u graag wat mogelijk is voor uw branche.

visit us at

www.buildapps.nl


De App van Buildapps.nl bevat vele Features. - De App is er voor Android en iPhone (geen meerprijs per platform) - Een mobiele website krijgt u gratis bij de App - Push notificaties (ook specifiek gericht op bepaalde personen, locaties en -doelgroepen) - Popup promo’s - Vergaande integratie van Social Media en andere technologie - Gespecificeerde statistieken - Gemakkelijk te bewerken fotogalerij - Video’s via o.a. YouTube en Vimeo - Mogelijkheid tot weergeven livestream - Uitgebreide loyaliteitsmogelijkheden - Mogelijkheid om bepaalde zaken te vergrendelen d.m.v. een QR code (share / like to use)

Onze App is geschikt voor onder andere:

- Onbeperkt aantal downloads

- Rss feed voor uw partypictures / eventpictures - Menukaart mogelijkheden - Klaar voor iPhone 5

Integraties met:

Kijk snel op de website voor de vele andere Features van Buildapps.nl of neem vrijblijvend contact op.

visit us at

www.buildapps.nl


Tarieven Makkelijk hoeft niet duur te zijn, vandaar dat Buildapps de App tegen een laag tarief aanbiedt. Prijzen zijn incl. mobiele website, App voor iPhone en app voor Android. Tevens krijgt u een onbeperkt aantal downloads uit de App stores, zonder extra kosten. Maar wilt u voor super de luxe gaan kies dan voor onze deluxe pakketten en kijk op www.buildapps.nl Opstartkosten*

€ 750,- ex. BTW

Maandelijkse kosten € 149,- ex. BTW (per maand opzegbaar) Bij jaarlijks vooraf betalen is het jaarbedrag € 1500,- ex. BTW i.p.v. een maandbedrag * U betaalt eenmalig op ons platform opstartkosten, daarna hoeft u deze kosten voor meerdere Apps niet meer te betalen! De maandelijkse kosten zijn inclusief: - Hosting CMS app - Updates en nieuwe Onze App is geschikt voor onderfunctionaliteiten andere: app* - Aanpassingen club app bij nieuwe O.S. releases van iPhone en Android - Onbeperkt pushberichten versturen - Backup van data - Onbeperkt aantal downloads Wij kunnen de App eventueel voor u bouwen, dan worden de opstartkosten met € 295,- ex. BTW verhoogt. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Betaling per maand vooraf middels automatisch incasso. - De uploadkosten van uw App bij nieuwe versies naar App Store en Android market bedragen € 150,- ex. BTW per platform per upload. - Wilt u een 2e App bouwen dan betaalt u geen opstartkosten en ontvangt u 25 % korting op uw maand of jaarkosten Tenzij wordt gekozen om vooraf per jaar i.p.v. per maand te betalen, is de App maandelijks opzegbaar, dus u zit nergens aan vast. (Opzegtermijn is één maand, ingaand op de 1e van de nieuwe maand.)

- U dient uw App gratis aan te bieden aan uw gasten/ consumenten. Mocht u een betaalde App willen ontwikkelen neemt u dan contact met ons op. - Wilt u tijdens het bouwen gebruik maken van onze telefonische helpdesk? Sluit dan hiervoor bij Buildapps een helpdesk abonnement af.

visit us at

www.buildapps.nl


Onze pakket aanbiedingen Festival package App + mobiele website Duur 4 maanden Onbeperkte downloads € 850.- ex btw

Beachclub package App + mobiele website Duur 6 maanden Onbeperkte downloads € 1295.- ex btw

Conferentie package App + mobiele website Duur 3 maanden Onbeperkte downloads € 749.- ex btw

Maak bij Buildapps.nl keuze uit één van de interessante pakketten of neem contact met ons op voor een aanbieding op maat!

Gildeweg 12 2632 BA Nootdorp Tel: 015-3109952 www.buildapps.nl info@buildapps.nl Andromedastraat 2-B 5015 AV Tilburg Tel: 013 - 582 09 68 www.buildapps.nl info@buildapps.nl

visit us at

www.buildapps.nl

Buildapps.nl Brochure  

De Buildapps brochure