Page 39

Pratite nas na facebooku

facebook.com/dnovine

Sport 39

UTORAK, 11. 9. 2012.

utakmica,

FATOS BEĆIRAJ

Očekujem da igram Traži minute, obećava golove - Fatos Bećiraj siguran da će crveni napuniti mrežu San Marina

Fatos Bećiraj nikako da zablista u crvenom dresu. Nema doduše ni pravu minutažu, konkurencija u napadu je paklena, ali napadač Dinama je uvijek raspoložen. Ne buni se, radi, jer ga je isključivo rad doveo do statusa reprezentativca i strljivo čeka šansu. A večeras će je najvjerovatnije dočekati. „Očekujem da igram, nemam šta da krijem“, poruka je snažnog ofanzivca. „Ipak, selektor odlučuje ko će na teren. Bez obzira jesmo li na terenu, klupi ili na tribinama svi smo ovdje u službi reprezentacije. Zato je najbitnije da se sakupljaju bodovi koji će nas na kraju odvesti u Brazil“. A bodovi protiv amate-

Novinarska mini kladionica: Od 0:2 do 0:7

Odmah po slijetanju na italijansko tlo pale su i prve opklade - 11 pripadnika sedme sile organizovalo je internu kladionicu, tipujući tačan rezultat večerašnje utakmice. Ulog je bio simboličan - pet eura po osobi, a onaj ko pogodi nosi sve. Ukoliko se kojim slučajem dogodi da više novinara pogode tačan ishod meča onda se dobitak dijeli na jednake djelove - tako kažu naša pravila. Zanimljivo da niko ne daje ni promil šanse da domaćin zatrese mrežu Crne Gore. Evo kako smo tipovali, a vi ćete večeras oko 22:20h znati ko je bio najuspješniji: Jelena Janićijević (TV Budva) 0:5, Danilo Vukotić (Arena) 0:4, Bojan Šuković (Portal analitika) 0:5, Darko Šuković (Antena M) 0:7, Milutin Grgur (RTCG) 0:6, Davor Kažić (Arena) 0:4, Aleksandar Vučković (ND Vijesti) 0:2, Danilo Mitrović (ND Vijesti) 0:3, Milorad Đurković 0:4, Andrija Petković (Radio Tivat) 0:4 i Miloš Antić (Dnevne novine) 0:3.

Izdavač: Media Nea d.o.o. Prvi broj izašao 10. oktobra 2011. Podgorica, Kralja Nikole bb PC Nikić

ra iz San Marina su već „sakupljeni“. „Dobra stvar je što nas nakon paklenog meča sa Poljacima, iz kojeg je dosta igrača izašlo sa povredama i kaznama, čeka na papiru lakši duel. Kažem na papiru, jer su takvi mečevi najopasniji. Traže maksimalnu koncentraciju, zahtjevaju pažnju, ali spremni smo da uzmemo tri boda“. Uzdanica „modrih sa Maksimira“ siguran je da bi rani gol u mreži San Marina olakšao posao „hrabrim sokolovima“ večeras na Olimpiku. „Mnogo je lakše igrati kada se ovakav protivnik otvori na vrijeme. Onda može da se uživa i razmišlja o goleadi“, jasan je Bećiraj.

Direktor i izdavač: Boris DARMANOVIĆ (boris.darmanovic@dnovine.me) Glavni i odgovorni urednik: Samir RASTODER (samir.rastoder@dnovine.me) Zamjenica: Marijana BULJAN (marijana.buljan@dnovine.me) Zamjenik i kultura: Vuk PEROVIĆ (vuk.perovic@dnovine.me)

Ekonomija: Novak USKOKOVIĆ (novak.uskokovic@dnovine.me) Društvo: Bojana Brajović (bojana.brajovic@dnovine.me) Hronika: Jasmina MUMINOVIĆ (jasmina.muminovic@dnovine.me) Crna Gora: Bojan VUČINIĆ (bojan.vucinic@dnovine.me) Reportaže: Ivanka FATIĆ RASTODER (ivanka.rastoder@dnovine.me) Svijet: Ivana ĐUROVIĆ (ivana.djurovic@dnovine.me Zabava: Filip JOVANOVIĆ (filip.jovanovic@dnovine.me) Sport: Miloš ANTIĆ (milos.antic@dnovine.me) Foto: Darko JOVANOVIĆ (darko.jovanovic@dnovine.me) Dizajn: Nikola VUKOTIĆ (nikola.vukotic@dnovine.me) Marketing: Bojana BECIĆ (bojana.becic@dnovine.me)

Izdanje 11. septembar 2012.  

Dnevne novine

Izdanje 11. septembar 2012.  

Dnevne novine