Page 19

08.10.07 ”Helt øm i kroppen af nydelse med nyd på!! Har svømmet i Middelhavet og spist af alle de mærkelige slimede dyr fra dets bund. Har smagt – duftet – levet – oplevet et skønt Syd-spanien og kan kun ærges over, at turen snart går hjemad. Vi har brugt det fine køkken flittigt og svælget i råvarer fra Spanien i november. Manolo fra Komo Komo er leveringsdygtig i himmelsk (og helt latterlig billigt) Serrano skinke, rokkevinger, manchego, blommetomater...”. Ena & Sune. 10-01-08 ”På en uge nåede vi langtfra at besøge alle byens spisesteder. Vi fik gode tapas på Bar del Sur, rigtig god mad på Balcon de la Jaula, og en herlig Fritura Malagueña på Bar Central (som ellers ikke ser særlig gastronomisk ud). Og udsøgt sydamerikansk inspireret køkken på Castillo de Monda, som er et besøg værd”. Simon & Mariane. Sagt om: Monda 16.08.07 ”Værd at prøve: Tapas og øl på Bar del Sur og den lokale bar på kirketorvet. Kaffe på Café Central. Pølse og ost fra Komo Komo. Isen på det nye is-sted. Tomater – anywhere!”. Kristine & Jeppe. 21.12.07 ”Hvor sjovt med optoget gennem gaderne hver aften! Der bliver spillet på klokker, rumlepotter, trommer m.m. og sunget. I aftes kl. 23.30 stod de lige udenfor Citronhuset”. Claus, Mette, Magnus og Mikkel.

04.01.08 ”Hjemme i Monda har vi følt os som en del af bybilledet, selvom at vi nok skiller os en del ud fra lokalbefolkningen. Men vi leger ”local living” alt hvad vi kan, og turen til appelsinlunden, hvor vi plukkede alle mulige citrusfrugter, var en dejlig og anderledes udflugt”. Trine og Ulrik.

Nogenlunde således kan en uge i Citronhuset også gå. Uden det helt store og en hel del af det små, beretter gæstebogen

07.03.08 ”Turen i bjergene omkring byen tog os fuldstændig med storm. Paradis!”. Ida & Martin Sol, strand og seværdigheder - udflugtsmålene ved den spanske solkyst er mange, og det skorter heller ikke på gode råd og detaljerede beskrivelser i gæstebogen fra Citronhusets mange tidligere, musikalske gæster. Disse råd vil vi af pladshensyn ikke komme ind på her, men i stedet blot sige: Tag ned op oplev det! Og slutteligt et godt råd og citat fra Aarhus DMF’erne Lise & Herbie, der er blevet så hooked på Citronhuset, at de har været dernede fem gange ind til nu: ”Larmer de indfødte for meget efter jeres smag – Råb: JEG KAN IKKE DRIKKE NÅR I LARMER!”.

- Hvad skal vi lave i dag? - Behøver vi lave noget, da? - Nej, det gør vi vel egentlig ikke... - Nå, men så gør vi det. - Ok. FAKTABOKS: Citronhuset er et lille hyggeligt og meget autentisk sydspansk feriehus, beliggende cirka 10 kilometer fra den spanske solkyst, i bjerglandsbyen Monda. Huset kan lejes af DMF Aarhus medlemmer. Fra april 2009 er prisen for en uges ophold 800 kroner. Det er muligt at booke både én eller to sammenhængende uger. Er du interesseret i at høre nærmere kan du ringe til DMF Aarhus og tale med Lars Knudsen på 86184599. Se mere på www. basunen.dk og www.citronhuset.dk.

basunen • december 2008

19

Basunen 2008 nr. 4  

Musiktidsskrift for professionelle musikere i Midtjylland

Basunen 2008 nr. 4  

Musiktidsskrift for professionelle musikere i Midtjylland

Advertisement