Page 1

Op vakantie met Kürt Rogiers

“DEZE ZOMER IS HEILIG”

Kürt Rogiers maakte zijn vrouw en kinderen een dure belofte. Deze zomer is hij exclusief van hen. Na een jaar waarin hij de opnames van David combineerde met de slopende ochtendshift op Q-Music heeft hij een vakantie meer dan verdiend. “Ik laat er zelfs een goedbetaalde filmrol voor schieten.”

UIT OF THUIS

TVB_2610_014_REG_UITKURT_AAU.ind14 14

“Na tien jaar huwelijk wil ik eens zonder de kinderen op reis”

6/23/10 11:01:01 AM


“De voorbije zomers waren wat vakantie betreft een ramp. Vorig jaar was David net opgestart. En zo is het altijd wat. De zomer is voor acteurs een drukke periode, maar deze keer is het anders. Ik heb een half jaar geleden beslist dat ik juli en augustus volledig vrij zou houden voor mijn gezin. De zomer is deze keer heilig. Sterker nog: ik kreeg een aanbod voor een kleine rol in een Nederlandse film en ik ga dat niet doen. Ik heb mijn familie een belofte gemaakt: van 1 juli tot 31 augustus ben ik van hen. Op 1 september ga ik weer aan de slag bij Q-Music. Ook internet wordt heel de vakantie geschrapt. De telefoon mag mee en af en toe zal ik een internetcafé opzoeken, maar het is niet de bedoeling dat ik werk. Zelfs de laptop blijft thuis. Ik zal moeten afkicken van het werk en ik hoop dat ik er niets aan overhoud. Je hoort vaak dat mensen na lang werken in een bizar, zwart gat vallen. Ik heb daar gelukkig nog geen ervaring mee.”

“We hebben een huisje gehuurd in Noord-Frankrijk. Dat is dichtbij en toch al het buitenland. We kennen de streek redelijk goed en we heb ben het huisje meteen voor anderhalv e maand gehuurd. We nemen de kinderen mee en zelfs de hond, we gaan daar zw aar immigreren. (lacht) Op vakantie wil ik vooral genieten en dingen doen die ik do or mijn werk normaal niet kan. Met mijn job voor de och tendradio lig ik ‘s avonds steevast om neg en uur in bed. Een ideale vakantie is voo r mij lang uitslapen, al is dat niet sim pel met kleine kinderen. Daarna lang ont bijten, lang opruimen, enzovoort. Ik wil me niet haasten. Vakantie beteke nt op het gemak aan het aperitief beginn en of ‘s namiddags naar zee of een beetje fietsen. Voor alles veel tijd nemen, dat is het belangrijkste. Ik zou heel graag met mijn vrouw op vakantie gaan, zonder de kinderen. Ik ben dol op hen, maar ik voel dat de nood na tien jaar huwelijk hoog is om eens met twee te gen ieten. Ik hoop dat we dat in de toekom st gedaan krijgen. We hadden een lange discussie over televisie in Frankrijk. Ik ben een enorme Tour-liefhebber en ik zou het toch graag willen volgen .”

TeVe-Blad

TVB_2610_014_REG_UITKURT_AAU.ind15 15

15

TEKST Debbie Martens • FOTO’S vtm & Reporters

HIER BLIJF IK VOOR THUIS

HIERVOOR GA IK UIT

6/23/10 11:01:21 AM

Kürt Rogiers  

De zomer van Kürt Rogiers.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you