Page 1


Înălțător

pentru scaun sau fotoliu

il!

reglab

De la 6 5 la 82

Nou!

cm

O idee, un obiect, care ajută mai ales persoanele scunde ce cm De ,5 la au dificultăți în se 53 53 simții confortabil pe la la 74 39 scaun sau fotoliu! cm a l Acest suport este reDe glabil în înălțime, adâncime și lățime și se adaptează la majoritatea scaunelor și fotoliilor! Simplu de montat, se așează pe pavement și nu necesită o instalare specială! Partea care se sprijină pe pământ se așează sub scaun, făcându-l stabil și sigur! Mânerele commode din cauciuc moale, sunt anti alunecare și oferă o prindere sigură și un suport excelent. Suportul este reglabil în înălțime, de la 65 cm la 82 cm, în lățime de la 39 cm la 53.5 cm, în adâncime de la 53 cm la 74 cm. Din metal de culoare albă!

cod: 501-169 774 ~ preț: 239 ron

8 cm

perna

lombară

“memory”

15 cm

Previne durerea și reduce presiunea asupra discurilor lombare. Este utilă pt. a menține o poziție corecta a corpului. Realizată din material termo elastic, va memora forma corpului vostru și va distribui greutatea corpului corect pe zonele anatomice de susținere. Se poate utiliza în zona lombară în poziția șezut, sub ceafă sau sub picioare când stați culcat pe spate. Nedeformabilă, elastică, rezistentă, nealergică, igienică, anti-escara, termo rezistentă și automodelantă. Ideală acasă, la birou, în mașină, în barcî, în avion, etc. Compoziția pernei: poliuretan expandat, husă din bumbac/ poliester, se poate scoate, culoare albă, lavabilă în mașina de spălat. Dim. 21 x 15 m c 21 x 8 cm circa.

cod: 501-168 906 ~ preț: 34 ron


cuprins p entru t imp

Dragi Clienti, D-Comfort, În sfârșit zilele friguroase de iarnă au luat sfârșit. E PRIMĂVARă IAR... TOTUL RENAȘTE, SE REÎNNOIESTE...

pat

liber

s iguranță

Ne-am înnoit și noi... cu un nou catalog "D-COMFORT", respectiv cu o nouă linie de produse. Veți găsi în acest nou catalog numerose produse utile și inedite care SĂ VĂ BUCURE, SĂ VĂ UȘUREZE MUNCA, SĂ VĂ FACĂ VIAȚA DE ZI CU ZI MAI PLĂCUTĂ ȘI MAI UȘOARĂ. Răsfoiți-l și citiți-l cu atenție și veți găsi o mulțime de produse utile și interesante pe care nu le puteti gasi in alta parte!

m ici

ajutoare

bucătăria În

practică

casă

Nu renunțați niciun moment la Confortul Dvs. Alegeti produsele dorite, comandați pe www.dmail.ro, telefonic, prin poștă, la magazin și de restul ne ocupăm noi. Asteptăm comenzile Dvs. și NU UITAȚI DE OFERTA SPECIALĂ pe care o găsiți doar în catalogul D-COMFORT.

i gienă

și sănatate

p entru

picioare

p entru

baie

(Asistență Clienți)

o lanternă folositoare

la pag.

5

la pag.

9

la pag.

15

la pag.

17

la pag.

27

la pag.

31

la pag.

35

la pag.

39

la pag.

45

Doar 1 Ron pt. orice comandă minimă!

în orice situație!

lanternă

portabilă

Are bec xenon cu luminozitate ridicată, este impermeabilă și rezistentă la loviri. Dotată cu mâner antialunecare și bridă pt. agățare. Culoare: argintiu/negru. Dimensiuni: (Ø x P) 76 x 205 mm.

!! n o R 1

cod: 501-178 578 CARACTERISTICI TEHNICE: • Bec cu xenon 2,4V 0,93 A (P 13,5 s) + 125% luminozitate • Alimentare: DC 3V (UM1 - 1,5V x 2)

comenzi la tel.: 0726.744.771 - (021)336.04.44 - (021)336.04.13


D-Comfort pernă

• Ajută în a nu mai sforăi • Elimină contracţiile dureroase • Ajută la eliminarea stresului şi a insomniei • Elimină durerile coloanei, ale gâtului, umerilor • Perfectă pentru a dormi în orice poziţie; pe spate, într-o parte , pe burtă

pernuța

cervicală

cod: 501-137 818 ~ preţ: 99 ron

relax pentru gambe!

Această pernă specială, cu o formă particulară, se poziționează între genunchi și atunci când vă așezați în pat, vă permite distanțarea oaselor genunchilor. Acest lucru determină o poziție corectă a oaselor șoldurilor și a coloanei vertebrale. Practic veți obține o poziție relaxantă datorită unei mai bune distribuții a greuțății corpului, se atenueaza tensiunile. Veți avea un somn mai bun. Ideală pentru cei care au o circulație periferică defectuoasă, traume ale gambei, coapsei sau coloanei. Culoare albă. Husă din: 80% bumbac și 20% poliester. Lavabilă. Interiorul este din ,,Memory Foam". Dim.: 24,5 x 14 x 20 cm.

cod: 501-163 497 ~ preț: 58 ron

4

„memory”

Perne normale fără suport adecvat? Unul din factorii majori care au influenţat calitatea somnului este un suport neadecvat coloanei vertebrale în timpul somnului. Perna cervicală Memory aduce un suport adecvat pentru a corecta poziţia corpului în timpul somnului, permiţând muşchilor coloanei şi ai corpului să se relaxeze menţinând sănătoase vertebrele coloanei. Căptuşeala atent tehnologizată şi sensibilă la căldură, după model, greutate şi căldura corpului Dvs. aduce sprijinul pentru odihna de care aveţi nevoie. Creată ergonomic pentru a se modela modificându-se la fiecare mişcare a dvs. Îşi reia forma iniţială în câteva secunde. Experimentaţi somnul nopţii cel mai odihnitor din viaţa dvs. Încercaţi-o... Îmbraţişaţi-o! Include o lenjerie pentru perne din ţesut abrasiv lavabil cu zip.

idei utile şi cadouri originale


pentru pat se poate folosi și pt. fotolii, scaune

Nou!

masuţă-tavă

pt. mic dejun

Pentru a lua micul dejun în pat, pt a citi o carte sau pt a vă face temele trebuie să aveţi această măsuţă practică. Este din lemn cu blatul din material laminat. Pliată ocupă puţin spaţiu. Dim. cm 52,5 x 33 x 22,5 H (deschisă).

cod: 501-142 795 ~ preţ: 55 ron

suporți

pentru Înălțarea patului

Patul este prea jos și vă este greu să coborâți sau să urcați ? Acum puteți să rezolvați această problemă foarte simplu: poziționați acești suporți sub fiecare picior al patului. Veți înălța patul cu 11/13 cm! Diametrul maxim al picioarelor rotunde ale patului trebuie să fie 6 cm. Set 4 buc. Greutatea max. suportată 180 kg.

cod: 501-112 518 ~ preț: 58 ron

suport

Nou!

cu pernă pt. spate

Vă place să citiți o carte bună înainte să adormiți? Vă place sau trebuie să mâncați în pat? Iată un suport special pentru spate: are pernuță, este ergonomic, are structură metalică, se înclină în 5 poziții. Dispune de trei bare din oțel care susțin spatele. Perna este de culoare albastră și se fixează marginile cadrului cu bride. Dimensiune suport: cm 36 x46,2. Dimensiune pernă: cm 36 x 42.

cod: 501-177 889 ~ preț: 112 ron

comenzi la tel.: 0726.744.771

5


Pentru o viață mai bună lampă

Pe partea internă a abajurului puteţi aplica fotografia Dvs. preferată! Când veţi aprinde lampa, fotografia se va lumina creând în jur o atmosferă placută! Poate fi folosită mai ales în camera stoc limitat! copiilor care vor dormi liniştiţi având alături: o lumină de veghe şi fotografia mamei sau a tatălui. Aplicaţi pe partea internă a abajurului fotografia nepoţelului iubit, şi lampa va fi un cadou minunat pentru bunici! Căldura emisă de lampă nu dăunează calităţii fotografiei. Alimentarea: 220 V. Dim. abajur portfotografii cm 10 x 15.

Nou! pahar

de veghe şi suport fotografii

cu…

dispozitiv hrănire și capac Ideal pt. cei care nu vor sau nu pot să mănânce la masă sau singuri. Paharul este dotat cu  2 capace care au dispozitive de hrănire diverse: unul mai mare, ideal pentru a bea supă, ciorbă, sucuri de fructe, altul mai mic pentru băuturi. Sunt foarte ușor de utilizat! Realizat din policarbonat, are o capacitate de 200-240 ml și este lavabil în mașina de spălat vase.

cod: 501-169 987 ~ preț: 40 ron

cod: 501-161 851 ~ preţ: 32 ron

atingeţi

şi se aprinde!

Fantastică, această veioză care se aprinde şi işi reglează intensitatea luminoasă prin atingere. Lumina poate fi ,, de veghe ", pentru citit sau puternică după cum doriţi. Nu mai căutaţi în zadar întrerupătorul, la o simplă atingere se aprinde. Funcţionează la 220V. Dim. 12cm Ø bazei x 28 cm Ø extern x 30 H. Becul nu este inclus(putere maximă 40W).

cod: 501-134 635 ~ preţ: 72 ron

Nou!

luminozitate mare

... medie

... mică

două

bonete pentru păr

Ideale pt. pentru a menține coafura mai mult timp, pt. a proteja bigudiurile chiar și noaptea, pt a prinde părul atunci când faceți mâncare. Sunt igienice, comode și lasă părul să respire! Sunt din pliamidă, lavabile, talie unică, culoare albă.

cod: 501-163 424 ~ preț: 31 ron

6

idei utile şi cadouri originale


pentru pat husă

impermeabilă pentru saltea

cu colțuri elasticizate Confortabilă, impermeabilă și lavabilă la 60 grade! Protejează salteaua și lenjeria în caz de incontinență. Este produsă din PVC și protejează împotriva udării slatelei și a lenjeriei și are 4 elastice laterale. Este ideală și pt. copii. Dim. husă pt. pat matrimonial: 120 x 200 extensibil la 140 x 200 cm. Dim. husă pt. pat o persoană: 90 x 190 extensibil la 100 x 200 cm.

cod: 501-166 245 ~ husă 1 pers. ~ preț: 71 ron cod: 501-166 254 ~ husă 2 pers. ~ preț: 89 ron

Nou! husă

8 leduri direcționabile pentru o intensitate mai bună a luminii

pt. protecția saltelei

Această husă va proteja salteaua patului să nu se ude! Fiind din polyester deasupra și PVC dedesubt, patul devine mai igienic și mai sigur! Se recomandă atât pentru pătuțul copiilor cât și pentru patul persoanelor cu incontinență. Se usucă imediat deci se poate utiliza în fiecare noapte! Dim. 90 x 90 cm. Culoare albă.

cod: 501-45 148 ~ preț: 44 ron

Nou!

veioză

cu senzor... sub pat!

Spre deosebire de clasicele veioze, această veioză specială nu se introduce în priză pentru că funcţionează cu baterie. Are o formă specială de ,,disc zburător”, si se poate poziţiona sub pat sau în orice loc unde aveţi nevoie de lumină (coridor, la intrarea în baie). Graţie senzorului de mişcare incorporat, de fiecare dată când vă apropiaţi lampa se aprinde automat, ajutând copiii şi adulţii să se orienteze cu uşurinţă în întuneric. Când nu se simte nici o mişcare, lampa îşi diminuează lumina până când se stinge complet. Cele 8 lumini dispuse în cerc, direcţionabile vor lumina discret camera. Cu această veioză puteţi dormi fără grijă, lumina ei nu vă va deranja. În pachet se mai află un cârlig, care poate fi folosit dacă doriţi să agăţaţi lampa. Întrerupătorul ON/ OFF este automat. Poate funcţiona cu un alimentator de 6 V SAU CU 3 BATERII DE 1,5 V, stilo, (neincluse). Dim. 14 cm diametru.

cod: 501-148 319 ~ preţ: 52 ron

comenzi la tel.: 0726.744.771

7


D-Comfort cumpăraţi-vă

comoditatea

!

Renunţaţi la sacoşele greoaie, instabile şi care se răstoarnă mereu! Iată o soluţie genială şi foarte practică. Pentru momentele de oboseală sau pt. aşteptările lungi din staţia de autobuz puteţi folosi scaunul pliant care este ataşat sacoşei. Apoi strângeţi scaunul şi sacoşa se transportă uşor. Roţile sacoşei sunt robuste, cu un diametru de 18,5 cm. Când se deschide şezutul roţile se ridică pt.ca scaunul să aibă mai multă stabilitate. Partea metalică este din oţel rezistent, iar restul dintr-un material acrilic rezistent şi lavabil. Dim . scaun:cm. 37 x 36, înălţimea de la pământ 45 cm. Dim. Troller cu scaunul strâns: cm 88 x 36 x 35. Scaunul suportă o greutate de până la 80 Kg, iar sacoşa până la 15Kg.

cod: 501-145 525 ~ preţ: 120 ron

baston

baston

pliant pentru femei

Acest baston pliant și extensibil, este deopotrivă practic și elegant. Este din aluminiu, decorat cu floricele în tonalitate roz. Are mâner ergonomic din lemn și protecție din cauciuc, antialunecare la capătul pt. susțtinere. Este ușor, sigur și comfortabil, poate fi depozitat întrun spațiu mic: închis ocupă numai 23cm x 13cm x 3cm. Când aveți nevoie de el, într-o secundă se deschide datorită mecanismului său. Înălțimea este reglabilă de la 81 la 89 cm.

pliant pentru bărbați

Bastonul de aluminiu frumos decorat, în stil ecosez, este pliant și extensibil. Are mâner ergonomic din lemn și protecție din cauciuc, antialunecare la capătul pt. susținere. Este ușor, sigur și comfortabil, poate fi depozitat într-un spațiu mic: închis ocupă numai 30cm x 13cm x 3cm. Când aveți nevoie de el, într-o secundă se deschide datorită mecanismului tip elastic. Înălțimea este reglabilă de la 81 la 93 cm.

cod: 501-169 525 ~ preț: 89 ron Extensibil

cod: 501-169 516 ~ preț: 89 ron

Nou!

Nou!

8

idei utile şi cadouri originale


timp liber ochelari

de protecție pt. condus

protecţie

pt. pantofii preţioşi

sau cât mai mulţi pantofi În vacanţ

Acețti ochelari, lejeri și economici, vă protejează de soarele și lumina puternică, de faruri, atenuează efectele nedorite în timp ce conduceți. Se recomandă a fi purtați și pe timpul ceței sau pe timp de iarnă. Daca îi veți avea cu Dvs. veți elimina un risc cu un simplu gest.

cod: 501-173 324 ~ preț: 39 ron

Se ştie că atunci când plecăm în vacanţă vrem parcă să luam cu noi toţi pantofii care ne plac. Dar de cele mai multe ori aceştia se vor strica înghesuiţi în valize..Iată soluţia elegantă,comodă şi curată pt. 6 perechi de pantofi-o geantă din material rezistent la apă. Este util şi în casă pt. depozitarea şi păstrarea în ordine a pantofilor. Dimensiuni cm. 35 x 32 x 17. Culoare neagră.

cod: 501-62 862 ~ preţ: 48 ron

amplificator

cu cască stereo integrată!

Acest amplificator cu cască stereo integrată, este o soluție ideală mai ales pentru persoanele cu auzul slab, pt. cei care au unele hobby-uri, cum ar fi vânatoarea sau au plăcerea să asculte zgomote din natură greu de auzit (ex.cantecul păsărelelor). Are capacitatea de a capta sunetele de la mare distanță (până la 15m), este ușor de folosit pentru că are dimensiuni reduse și puteți săl purtați oricând cu Dvs. Grație celor două cleme din metal, puteți să-l purtați la centură. Sunt incluse în pachet: casca stereo, 2 cleme din metal, 2 șuruburi, o baterie mini stilo, model AAA 1.5 V. Dimensiuni: 5,2 x 14,3 x 2,4 cm.

cod: 501-177 579 ~ preț: 175 ron caracteristici

tehnice:

• amplifică sunetele până la 50 decibeli • volum sonor reglabil la nivelul dorit • amplificator cu cască stereo • microfon reglabil (bidirectional)

comenzi on line la www.dmail.ro

9


Pentru o viață mai bună set

voiaj

(3

piese)

Ideal în avion, în tren, în maşină şi oriunde doriţi să vă relaxaţi .O mască pt. ochi ce vă protejează de lumină şi două perne gonflabile din material moale: una pt. relaxarea coloanei şi una pt. susţinerea gâtului şi a capului.

cod: 501-27 267 ~ preţ: 31 ron 24 ron

Nou! oglindă

ofertă

24 ron

panoramică… gigantă

8 cm

Această oglindă retrovizoare vă asigură o vizibilitate superioară celei obișnuite. Are dimensiunea de 43 cm x 8 cm și se prinde simplu de clasica oglindă pe care o aveți deja la mașină. De azi veți fi maeștri în parcarea cu spatele! Datorită dimensiunilor sale particulare, această oglindă redă vizibilitatea chiar și în punctul “mort”, deci veți avea mai multă siguranță!

cod: 501-178 213 ~ preț: 44 ron

43

cm

pernuta relax pentru scaun!

relax -

Această pernuță specială vă înalță ținuta și vă ajută să stați confortabil pe scaun, realizând o poziție asemănătoare cu cea naturală! Este constituită dintr-un material special și grosime diferită la cele două extremități. De aceea este capabilă să susțină mai bine coloana vertebrală, împiedicând o poziție prea “relaxată” și dăunătoare coloanei vertebrale. Un alt avantaj este creerea unei poziții care să asigure o vizibilitate mai sigură în automobil. Este prevăzută cu elastice de susținere, cu care se agață de scaun, cu o husă de culoare neagră! Se poate folosi pe orice scaun, și pe șezut și pe spătar. Dim. 38 x 37,5 cm.

cod: 501-38 744 ~ preț: 67 ron

10

suport lombar!

Comod şi relaxant, acest suport înlătură durerile de spate, provocate de condusul automobilului sau de ce nu, a poziţiei necorespunzatoare la birou. Perna nu se deformează şi se prinde de scaun cu chingi reglabile în înalţime. Se spală la 30 grade. Dimensiuni 300 mm x 320 mm x 70 mm (grosime maximă).

cod: 501-27 878 ~ preţ: 65 ron

idei utile şi cadouri originale


timp liber Nou! IRE!

ROT

pernă

rotativă pentru mașină

Un obiect util pentru toți care își mișcă cu dificultate picioarele sau nu mai vor să facă efortul de a ieși cu greutate din mașină. Conține o placă pe care se află un material moale. Pernuța se rotește pe acest suport rigid. Diametrul pernei 38 cm, grosimea 4,5 cm, cu husa din țesătură lejeră.

suport

cod: 501-163 512 ~ preț: 89 ron

SIMPLU ... ... ȘI EFICIENT !

prelungitor

agăţare pt. scaun auto

Este dotat cu 3 agăţători şi este foarte uşor de montat pe partea metalică a tetierei. Puteţi agăţa: sacoşele şi alimentele nu se vor răsturna, geaca, costumele, geanta, etc. În plus limitează oscilaţiile obiectelor datorate mişcării maşinii. Se adaptează la toate tetierele. Din plastic, culoare neagră. Dim. cm 26 x 5,5 x 13.

cod: 501-163 743 ~ preţ: 35 ron

fosforescent pt. centura de siguranta De câte ori nu v-aţi enervat căutând centura de siguranţă? Centurile, de obicei, sunt montate prea în spate faţă de umeri, şi de aceea trebuie să faceţi adevărate mişcări de torsiune pt. a le prinde. Aceste 4 prelungitoare din silicon vă vor ajuta să prindeţi uşor centura. Sunt moi, rezistente şi fosforescente, fiind uşor vizibile mai ales noaptea. Lungimea 24 cm(prelungeşte cu încă 15 cm).

cod: 501-146 515 ~ preţ: 36 ron 21 ron ofertă

21 ron

lentile

protecție pt. ochelari

Dacă purtați ochelari de vedere și vă deranjează soarele sau farurile puternice puteți să vă protejați fără a vă da jos ochelarii. Agățați aceste lentile de rama ochelarilor Dvs. iar când nu mai aveți nevoie doar îi ridicați! Sunt folositori și în caz de ceață.

cod: 501-173 315 ~ preț: 35 ron

comenzi on line la www.dmail.ro

11


D-Comfort scaun

pliant cu umbreluţă

şi suport reviste Acest scaun pliant este confortabil, compact, uşor şi poate fi luat oriunde! Şezutul este căptuşit, în timp ce cadrul din metal rezistent oferă o stabilitate deosebită. Are un suport pt. băuturi, un buzunar pt. ziare şi reviste. Scaunul este dotat cu o umbreluţă foarte utilă împotriva soarelui. Graţie cadrului ingenios creat, deschiderea sau plierea scaunului se face cât aţi clipi. După pliere, îl puteţi pune la loc în husa de voiaj ce o conţine. Ideal pentru camping, pt. zilele însorite la malul mării, în grădină sau pe terasă, la pescuit, la picnic, etc. Dimensiune deschis – lăţime 48cm, înălţime 42 cm ( 118 cm cu umbreluţa ataşată), profunzime 53 cm. Dim pliat 78x22 cm. Greutate 4,29Kg. Culoare albastră.

cod: 501 – 128 403 ~ preț: 105 ron

“pietre”

luminoase utile

şi decorative!

Hansel şi Gretel nu s-ar fi pierdut niciodată, dacă ar fi avut aceste pietre "luminoase". Puteţi folosi aceste “pietre” fluorescente, pentru decorarea aleilor grădinii, ghivecelor, scărilor, în locuri pe care doriţi să le delimitaţi sau numai să le faceţi remarcate. Sunt confecţionate dintr-un material plastic special: ziua se încarcă pentru ca noaptea să “lumineze”. Un pachet conţine 100 bucăţi, de dimensiunile unei caramele. Folosiţi-vă imaginaţia, pentru decoraţii originale, dar şi .... utile!

cod: 501-102 788 ~ preţ: 29 ron

bordură ,,teracotă“

pentru grădină!

Se fixează în pământ cu ajutorul unor țăruși incorporați și se încastrează unul în altul, pentru a crea o frumoasă bordură cu ,,efect de teracotă”. Creați singuri, fără efort o bordură specială! Pachetul conține 10 elemente: fiecare element are o dimensiune în afara terenului de 22cm x 6cm x 8 H. Cu aceste 10 elemente se poate crea o bordură de 2,2 m. Este din material plastic.

cod: 501-106 827 ~ preț: 69 ron

12

idei utile şi cadouri originale


timp liber radio retro atlanta Acest radio cu aspect retro combină designul deosebit cu sunetul de o calitate excepţională! Legendar prin carcasa din lemn cu butoane rotunde pentru căutarea posturilor radio, acest radio a avut un adevărat success în anii 40 şi 50. Pe lângă forma elegantă şi designul original, acest model continuă să fascineze printr-o acustică vocală de o calitate exceptională. Acest model special este o replică exactă a modelului pe care-l foloseau cândva bunicii Dvs., doar că are o dimensiune mult mai mică. Este perfect pentru cei pasionaţi de stilul retro deoarece are o lumină placută când este pornit, iar carcasa este din lemn. Creaţi o atmosferă clasică oricărei încăperi şi ascultaţi muzica preferată. Are suporţi din cauciuc împotriva alunecării, ceea ce oferă o stabilitate perfectă. Dim. cm 30 x 19,5 x 12 circa.

cod: 501-161 426 ~ preţ: 180 ron 160 ron caracteristici tehnice:

ofertă

frecvenţa: FM 88-108 MHz alimentare: CA 220V/ 50Hz consum: 9W/oră

160 ron

mini

bicicletă cu computer

Gimnastică chiar şi fără efort! Pe display veţi vedea distanţa parcursă, viteza, durata antrenamentului şi nr. caloriilor consumate. Intensitatea forţei de pedalare este reglabilă. Este optim pt. activarea circulaţiei sangvine şi tonifierea musculaturii. Se adresează celor în faza de recuperare, persoanelor în vârstă pt. creşterea mobilităţii, celor care doresc să facă exerciţii fără efort chiar şi la birou. Veţi găsi în pachet şi un manual cu exerciţii recomandate. Dim. cm 48 x 40 x 25 H. Computerul funcţionează cu o baterie ministilo inclusă.

pentru brațe...

cod: 501-125 831 ~ preţ: 185 ron

afișează: • distanța parcursă • viteza • durata antrenamentului • calorii consumate intensitatea pedalării reglabilă

comenzi on line la www.dmail.ro

... și picioare!

13


Pentru o viață mai bună lanternă ’’

perpetuă’’ faraday

Nu vă trebuie baterii pentru ca lanterna să funcţioneze, ci se bazează pe fenomenul inducţiei electromagnetice, descris de fizicianul englez Faraday. Pentru a o încărca este suficient să o agitaţi! Mişcarea magnetului intern, încarcă firul spiralei şi asigură funcţionarea bateriei: agitaţi lanterna timp de 1 minut, produce energie suficientă pentru a aprinde lumina 30 minute. LED ul superluminos poate fi văzut de la 1 Km distanţă! Robustă, impermeabilă, antişoc. Ideală în condiţii de camping, barcă, excursii, situaţii de urgenţă. Culoare alb translucid. lungime 26 cm.

scări

Adaptate pentru scări, terase cu gresie alunecoasă, pt. trepte care nu se văd ușor, pt. orice loc unde există riscul de a se întâmpla ceva rău! Sunt confecționate din plastic fosforescent (se văd foarte bine când este întuneric) și sunt concepute pentru a rezista mult timp, în ambient cu mult trafic. Partea inferioară este dotată cu biadeziv care să se fixeze pe orice tip de scară. Sunt utile atât în casă cât și în birou, magazine, etc. Pachetul conține 4 plăci de dim. 39,3 cm x 7,3 cm x 0,2 cm.

cod: 501-125 381 ~ preţ: 65 ron

Nou! lampă de + lumină

urgență de veghe

Țineți această lampă conectată la priză - se va aprinde automat atunci când curentul se întrerupe, astfel încât nu veți mai fi nevoiți să căutați pe întuneric o sursă de lumină! Scoateți-o din priză și astfel o puteți folosi ca lanternă portabilă până când curentul electric va reveni. De asemeni deține funcția de lampă de veghe, ideală pentru a lumina locurile mai întunecate ale casei. Dim.: 10 x 4 x 6 cm approx.

cod: 501-151 401 ~ preț: 63 ron caracteristici

tehnice

- voltaj: 220v, 60hz - baterie: 1 aa ninh 1.2v 600mah - 1 led alb folosit ca lampă de veghe - 1 led alb folosit ca lampă de urgență/lanternă - 1 led roșu indicator - timp de încărcare 24h - timp de folosire încărcat: approx. 7 ore

14

mai sigure cu

plăcile fosforescente

idei utile şi cadouri originale

cod: 501-177 603 ~ preț: 58 ron


siguranță alarmă

e ee u ueee!!

!!

personală cu sirena

Un mic obiect dar de mare ajutor în caz de pericol! O alarmă personală compactă şi discretă: este sufucient să trageţi de cordon şi se va activa o puternică sirenă. Dacă vă întoarceţi acasă târziu, dacă faceţi jogging, dacă plimbaţi câinele, acest obiect va fi un indispensabil ajutor pt. siguranţa Dvs. Purtaţi-o mereu cu Dvs. legată de geantă, rucsac sau în buzunar. Culoare: roşie. Baterii incluse. Dim. 5,5 x 4,5 x 1,5 cm. Lungime cordon 16,5 cm circa.

cod: 501-161 578 ~ preţ: 29 ron

cureaua

cu lumină

din piele care ascunde banii

Această curea la prima vedere pare obișnuită, dar are un compartiment care se închide cu un fermoar și unde puteți ascunde bani, lucruri mici valoroase, etc. Nimeni nu va ști că aveți bani ascunși în curea, întrucât ea seamănă cu una normală. Din imitație de piele, are culoare clasică maro închis, cu cataramă din metal. Cicumferință maximă 110cm.

cod: 501-162 276 ~ preț: 89 ron

baston

multifuncţional extensibil

Ideal pt. orcine are nevoie ocazional să meargă cu bastonul, acest model este dotat cu funcţii indispensabile şi poate fi depozitat cu uşurinţă în bagajul de mână sau în maşină. Pliat, măsoară doar 29*13*3 cm. Atunci când este nevoie, mecanismul elastic îl extinde printr-o simplă atingere, şi astfel ve-ti dispune de un baston din aluminiu extrem de robust, gata pt. a fi folosit! Ajustabil în lungime, cu 5 trepte de reglaj, acest baston este potrivit atât pt. bărbaţi cât şi pt. femei. Luaţi-l cu Dvs. când mergeţi afară, când sunteţi obosit, e gata să vă ofere sprijinul necesar. Mânerul este dotat cu o mica busolă şi de asemeni cu un mic telescop! Are chiar şi o lanternă fixată în mâner care vă va lumina calea! Ce altceva i-aţi mai putea cere? Necesită 2 baterii pentru lanternă (neincluse).

cod: 501-147 790 ~ preţ: 107 ron

comenzi la tel.: (021)336.04.44 - (021)336.04.13

15


D-Comfort mai

mult comfort!

Când staţi mai mult timp pe scaun vă doare coloana? Oricât de comod ar fi scaunul nu reuşiţi să staţi într-o postură corectă? Acest obiect cu construcţie deosebită vă ajută să păstraţi poziţia în formă de ‘’S’’ a coloanei vertebrale, evitând ca greutatea corpului să o preseze. În plus datorită orificiului în formă de ‘’U’’ această pernă permite relaxarea zonei sacrale de care depinde poziţia coloanei. Este portabilă şi ideală: la servici, în maşină, în călătorii, în avion, etc. Este confecţionată din material tip piele şi textil. Dim. cm 43,5 x 6 x 35,5.

cod: 501-124 762 ~ preţ: 62 ron

organizator

elegant pt. biroul

dvs.!

Un adevărat organizator pentru toate obiectele folosite la birou. Veţi avea spaţii delimitate pentru: stilouri, creioane, pixuri, markere, rigle etc. Are formă circulară şi este confecţionat din lemn. Iată cum puteţi avea la îndemână întotdeauna toate obiectele necesare biroului. Se poate utiliza în orice loc al casei pt.chei sau ustensile diverse. Este rotativ. Dim. diametru 18 cm x H 21.

cod: 501-144 818 ~ preţ: 52 ron

casetă

originală!

Caseta pe care o recomandăm serveşte la păstrarea în ordine a tuturor obiectelor de care aveţi nevoie a doua zi la servici: chei, telefon, mărunţiş, ceas, etc. Se poate folosi şi la birou pt. mărunţişurile zilnice si pt. telefon. Dimineaţa când plecaţi vă va fi uşor să vă regăsiţi obiectele necesare. Este confecţionată din imitaţie de piele maro şi căptuşită cu material tip catifea. Are 4 compartimente şi un capac de protecţie. Dim. cm 23x 13 x 5.

cod: 501-111 333 ~ preţ: 62 ron

16

idei utile şi cadouri originale


mici ajutoare introduceți

elasticul cu ușurință!

Un set foarte util pentru a putea introduce și schimba elasticul! Elasticul se prinde de suport și apoi se introduc împreună în canalul unde doriți să schimbați elasticul. În set aveți 3 suporturi cu măsuri diferite. Culori asortate. Dispozitivului mare: lungimea 13 cm, lățimea fantei pt. elastic 1,5 cm. Dispozitiv mediu: lungimea 10,5 cm, lățimea fantei 1 cm. Dispozitiv mic: lungimea 8 cm și lățimea fantei 0,5 cm. Încercați... este foarte ușor.

cod: 501-168 979 ~ preț: 26 ron

ace

magice!

Oricare dintre noi a avut o experienţã nereuşitã când a dorit sã introducã aţa în ac, dar acum cu acul “magic„ nu se va mai întâmpla. Acul magic are o fantã în partea superioarã, care îţi permite printr-o simplã apãsare, sã treci aţa în urechea lui. În plus odatã introdusã, aţa nu va mai ieşi. Pachetul conţine 12 ace magice.

cod: 501-62 114 ~ preţ: 24 ron

Nou! lentile

cu clips pt. ochelari

Ataşaţi aceste lentile pt. mărire pe rama ochelarilor ,cu ajutorul clipsului, şi veţi beneficia de o mărire a detaliilor de 1.5 ori ! Sunt exact ca o lupă dar vă permit să aveţi mâinile libere când citiţi sau când vă ocupaţi de hobbyurile Dvs. preferate. Când nu mai aveţi nevoie de ele se ridică pur şi simplu. Sunt confecţionate din material acrilic, fără distorsiuni. Un real ajutor!

cod: 501-45 254 ~ preţ: 28 ron

lupă de buzunar cu lumină orientabilă! Ultra subțire și ușoară, această lupă este comodă: luminează și mărește atunci când ai nevoie: când consultați meniul, când citiți prospectele medicamentelor, cartea de telefon, hărți geografice, etc. Lumina cu led este orientabilă și poate fi utilizată și separat. Se poate purta în poșetă, în buzunarul de la geacă, etc. Are tasta ON /OFF și o husă din imitație de piele neagră. Funcționează cu două baterii tip buton incluse. Dim. 8,5 x 5,4 x 0,4 cm.

cod: 501-168 711 ~ preț: 51 ron

comenzi la tel.: 0726.744.771

17


Pentru o viață mai bună set 6

lupe elegante

Fiecare lupă măreşte în mod diferit şi are mânerul cromat şi finisat cu model. Le puteţi folosi pt. a citi ziarul, literele mici din cartea de telefon, pt. timbre şi hobby-urile dvs. În plus sunt decorative pe birou sau în vitrină. Lupele mai mici se pot purta în geantă sau în buzunar. Dim. ø lentile cm 4,5,cm 4 şi 3cm. Mărire: 4x, 5x, 6x, 7x, 8x şi 10x. Set 6 buc.

cod: 501-163 734 ~ preţ: 55 ron

maxi

calculator

Vă imaginați că există un calculator cât o foaie de hârtie?! Iată un nou ajutor pt. dvs.: tastele și cifrele sunt mari, displayul este înclinabil, tastele sunt din cauciuc moale. Și original și folositor! Are și funcțiile: memorie, procent, rădacină pătrată. Functioneaza cu 1 baterie tip buton LR1130, inclusă.

cod: 501-168 702 ~ preț: 52 ron

port

telecomandă fosforescentă

Extensibilă și fosforescentă… port telecomanda pe care nu o puteți scăpa din vedere! Din cauciuc, rezistentă la șocuri, se poate adapta la majoritatea tipurilor de telecomenzi: TV, VCR, DVD, etc. Fiind fosforescentă o găsiți chiar cu lumina stinsă și puteți schimba canalele cu ușurință! Culoare galbenă. Dim: largimea de la 5 la 7 cm. Lungimea de la 14 la 19 cm.

360°

cod: 501-174 402 ~ preț: 24 ron

suport

rotativ pentru tv!

Acest suport rotund se aşeazã pe mobilã, sub televizor, pentru ca acesta sã fie orientat în direcţia doritã. Se poate roti la 360 de grade, evitându-se astfel zgârieturile pe mobilierul pe care aşezaţi televizorul. Se poate folosi şi pentru alte echipamente, de exemplu pentru laptop, casa de marcat, monitoare. Dim: diametru 40,5 cm x inaltime 1,8 cm. Greutatea maximã suportatã: 100 kg.

cod: 501-116 000 ~ preţ: 39 ron

18

idei utile şi cadouri originale


mici ajutoare litere

adezive pt. tastatura

De cate ori nu ati aruncat tastatura pt. ca literele nu se mai distingeau? De cate ori v-ati enervat pt. ca munca va era ingreunata? Daca la un PC totusi puteti schimba tastatura cum rezolvati in cazul notebookurilor?! Acum am gasit solutia! Acest set de etichete plastifiate reproduc, in format marit, orice semn grafic aflat pe tastatura unui PC: litere, numere, simboluri, etc. Semnele fiind marite va ajuta sa le si vedeti mai bine. De asemenea puteti marca anumite taste pt. a le vedea mai bine. Fondul este alb cu scris negru.

cod: 501-162 470 ~ preț: 24 ron

ceasul

care vă trezeşte,

Îşi schimbă culoarea şi proiectează ora Pe lânga faptul că este un ceas cu display digital şi deşteptător are şi funcţii extrem de originale. Apăsând partea superioară Ora se proiectează pe tavan (10 sec.) şi camera se iluminează, colorându-se în mai multe nuanţe pastel. Funcţionează cu trei baterii AAA, mini stilo, ( neincluse ). Confecţionat din plastic semitransparent. Dim. bază 10 cm x 6,5 H.

cod: 501-147 639 ~ preţ: 39 ron

stoc limitat!

agendă

telefonică specială!

Este ușor de utilizat: trebuie selecționată litera pe care o doriți, apăsați butonul și agenda se deschide la pagina dorită! Compactă, se sprijină pe piciorușe antialunecare. Potrivită pentru a fi ținută lângă telefon, pentru a nota numere și întâlniri noi. În interior se găsesc 18 fișe pe care puteți nota până la 300 de adrese. La final se mai găsește un mic bloc notes, în care vă puteți nota întâlniri. Confecționată din metal și plastic, culoare neagră și argintie. Dim. circa 17 x10,5x2,5 cm.

cod: 501-167 077 ~ preț: 47 ron

comenzi la tel.: 0726.744.771

două obiecte utile În unul singur ! Ideal pentru birou, acest CEAS care afişează lizibil pe display ora şi data mai are o funcţie: un “cuţit” electric pentru deschis corespondenţa repede şi fară riscul de o deteriora. Funcţionează cu 3 baterii tip stilou, neincluse. Dim. 9 x 6,2 x 11 cm.

cod: 501-133 283 ~ preţ: 42 ron

19


D-Comfort maxi lupă

cu formă originală!

Are o lungime de 31 cm şi este ideală pentru a citi cărţi, ziare, reviste, documente, etc. Este o lupă deosebită de toate celelalte datorită formei lungi, ce permite citirea unei pagini de la un capăt la altul. Dim.31 cm x 4 x 3.

cod: 501-138 561 ~ preţ: 28 ron

lupă “mâini

libere” cu lumină

O lupă care se va folosi când avem nevoie de mâini libere: când coasem, când aranjăm colecția de timbre, când reparăm ceva migălos, etc. Are un diamentru de 10 cm și poate mări de 1,5x sau 4x. Veți vedea și mai bine datorită luminii. Se atașează de gât prin cordonul reglabil. Pt. a lumina are nevoie de 2 baterii ministilo, neincluse.

cod: 501-140 849 ~ preț: 39 ron

agaţă

geanta de masă!

set

pt. curățarea ochelarilor

Acest set este compus din 10 batistuțe din microfibră care vă vor păstra ochelarii curați. Țesutul special din microfibră tratat cu un aditiv de argint elimină 99,7% din bacterii, curătă în profunzime, nu lasă urme, nu zgârie și îndepărtează urmele de grăsime. Se spală la mașină până la 95 ° C. Fiecare măsoară cm 12,5 x 10,5 circa. 10 șervete din microfibră, 5 portocalii și 5 gri

Când mergeţi la un restaurant sau la birou, unde vă aşezaţi geanta şi sacoşa? De obicei o agăţaţi pe spătarul scaunului, o puneţi pe jos riscând să se răstoarne sau o pierdeţi din vedere riscând ca cineva să o fure? Soluţia? Un suport cu design special care se poate prinde de masă chiar lângă Dvs. Are o husă cochetă din catifea şi astfel se poate păstra în geantă. Poate fi un cadou frumos pentru o prietenă! Disponibil în 2 variante: argintiu şi auriu placat cu aur 24 kt!

cod. 501-133 256 ~ auriu preţ: 39 ron

20

cod:501-125 521 ~ argintiu preţ: 39 ron

idei utile şi cadouri originale

cod: 501-173 342 ~ pret: 28 ron


mici ajutoare lanț -

port ochelari cu magneți

Frumoasă și elegantă, această bijuterie are și un rol foarte practic: vă puteți agăța ochelarii pt. a nu-i pierde și pt. a-i avea mereu la îndemână. Este formată din mai multe pietre verzi, 2 sfere colorate și mai mulți magneți. Datorită magneților veți simți o plăcută stare de bine. Lungime 35 cm cca.

cod: 501-169 145 ~ preț: 58 ron

Kit

Nou!

lumina

reparaţii ochelari

Braţele ochelarilor s-au desprins sau aţi pierdut şuruburile lentilelor? Nu mai trebuie să mergeţi la atelier să îi reparaţi, o puteţi face chiar Dvs. Setul cuprinde o minişurubelniţă, o lupă cu suport, 5 şuruburi şi şaua ochelarilor pt.nas.

cod: 501-137 331 ~ preţ: 24 ron

din poșetă!

Mică, ușoară și practică, această elegantă lampă, se fixează în partea internă a poșetei cu ajutorul unui clips. Luminează interiorul poșetei, ajutându-vă astfel să gasiți cele necesare în câteva secunde. Se mai poate folosi atunci când citiți, sau pentru a ilumina sertare, etc. Led cu lumină albă. Tastă ON/ OFF. Din plastic, culoare aurie. Funcționează cu 4 baterii ministilo incluse. Dim.: 9,3 x 5,4 x 1,7 cm cca.

cod: 501-163 293 ~ preț: 28 ron

Nou! prinde

și desprinde brățara

O soluție practică și cu adevărat comodă, pentru a prinde și a desprinde brățara fără ajutorul altei persone! Trebuie doar să fixați un capăt al brățării în pensetă, să introduceți mâna în dispozitiv și să prindeți celălalt capăt. Totul este simplu și fără ajutor! Din plastic, culoare albă. Dim. bază cm 12 x 2,5 x h 10.

cod: 501-173 193 ~ preț: 28 ron

comenzi la tel.: 0726.744.771

21


Pentru o viață mai bună bride

pt. lărgirea sutienului

Dacă sutienul nu vă mai vine bine și este prea strâmt, trebuie să–i adăugați aceasta bridă elastică și puteți să-l purtați din nou comod. Este elasticizată și se agață direct de sistemul de prindere al sutienului. Puteți alege unul din cele 2 modele: cu 2 sau cu 3 prinderi metalice. Fiecare model se livrează în set de 2 buc. Culoare albă. Material: 80 % elastic și 20 % poliester. Dimensiuni: cele cu 2 prinderi: 9 x 3,7 x 0,2 cm, cele cu 3 prinderi 9 x 5,7 x 0,2 cm.

protecție sutien Acum puteți elimina discomfortul creat, presiunea exercitată de bretelele sutienului pe umerii Dvs.! Se adresează și persoanelor cu bust mare sau celor care au suferit o operație. Setul conține 4 buc. Realizate din material moale. Se prind cu sistem „arici” de bretele sutienului. Material 65% poliester și 35% bumbac. Fiecare are dim. 11,5 x 5 x 0,5 cm

cod: 501-163 406 ~ bride lărgire sutien 2 sist. ~ preț: 24 ron cod: 501-163 390 ~ bride lărgire sutien 3 sist. ~ preț: 24 ron

cod: 501-163 451 ~ preț: 29 ron

specială! cu pieptar le puteți purta sub pulovere deschise în nasturi sau la rafinate O idee pt. fiecare zi! Aceste gulere baza gâtului, sub o geacă, etc. Ce avantaje aveți? Le veți putea spăla și schimba cu ușurință în fiecare zi, nu veți transpira în zilele călduroase, veți avea mereu gulere curate și asortate cu ținuta, se pot dezbrăca ușor. Material: policoton ( 65% polyester si 35% bumbac ). Măsură unică.

guler +

pieptar... o

”cămașă”

Nou!

Guler–cămașă din dantelă: Este un guler cochet, lucrat cu motive florale. Are 4 nasturi. Culoare albă. Măsură unică. Lărgime spate 31 cm.

Guler–cămașă cu broderie: Are o formă clasică dar este brodat. Are 3 nasturi. Culoare albă. Măsură unică. Lărgime spate 33 cm.

cod: 501-168 854 ~ preț: 44 ron

cod: 501-168 845 ~ preț: 44 ron

22

idei utile şi cadouri originale


mici ajutoare protecție pentru colțuri: 4 buc! Sunt utile pentru protecția colțurilor meselor, blaturilor, pt. a evita contuziile care se pot întâmpla mai ales la copii, dacă se lovesc de mobilă. Sunt din plastic moale și se aplică ușor cu ajutorul benzii adezive. Nu lasă urme când le îndepărtați. Culoare galbenă. Set 4 buc. Dim: 10 x 5,3 x 5 cm.

cod: 501-162 249 ~ preț: 37 ron

papucii “patină”

care lustruiesc parchetul!

5 cm

veioză

5,3 cm

10 cm

cu lupă

Este una din cele mai practice veioze care există. Este foarte utilă pt. toate activităţile care presupun efortul ochilor, atenţie şi o vedere bună. Puteţi examina obiectele cu atenţie fără să obosiţi. Braţul este reglabil iar baza amplă îi conferă stabilitate. Este ideală pt. citit, pt. cei care cos, pt. cei care au un hobby, pt. cei care lucrează cu circuite electrice, etc. Mărirea se face de 2 ori cu lentila mare şi de 8 ori cu cea mică. Este din plastic şi metal. ofertă Întrerupător ON/OFF. Culoare albă. Foloseşte bec economic, circular de 11W. Dim. bază veioză: cm 17 x 13 x 4. Braţ flexibil lung: cm 30, diametru veioză 13,4x18. Lungime cablu cm 140, Ø lentilă mică cm 2, Ø lentilă mare cm 8.

Sunt comozi, dar curăță și lustruiesc la fiecare pas pe care îl faceți! Combinația a două fibre moi: mătase și microfibră garantează o calitate a curățeniei deosebită. Fibrele sunt de formă ondulată, lungime de 2,5cm, atrag și rețin praful, fără să zgârie suprafețele. Ideali pentru orice suprafață netedă: parchet laminat, parchet din lemn, gresie, etc. Orice pachet conține o pereche de papuci “patină”, masură unică (5,5 x 32 x 15) ! Se spală în mașină la 60 de grade.

cod: 501-169 394 ~ preț: 40 ron

85 ron

set

de

magici!

3

nasturi

De cate ori nu ati simtit ca pantalonii va strang si ca vreti sa mutati nasturele? Ar fi neplacut sa va desfaceti fermoarul de la pantaloni când mergeti în vizita. Noi avem o solutie simpla si comoda ''nasturele magic''! Nasturele magic se introduce în butoniera si elasticul se prinde de nasturele pantalonului sau a fustei. Se livreazã in 3 dimensiuni.

cod: 501-55 536 ~ preţ: 24 ron cod: 501-169 400 ~ preţ: 96 ron 85 ron

comenzi la tel.: 0726.744.771

23


D-Comfort portchei

magnet “telescopic”

pt. distraţi

Dacă aţi uitat unde aţi pus cheile, nu vă impacientaţi... acest breloc vi le găseşte! Dvs. trebuie doar să fluieraţi... vă va „răspunde” printr-o lumină roşie care clipeşte si un „bip bip” pe care sigur îl veţi auzi. În întuneric, trebuie doar să fluieraţi pt. a vă găsi cheile. Puteţi să activaţi doar lumina ! P fără semnal sonor apăsând ! bI P I b tasta de pe breloc. Culoare roşie translucidă. Funcţionează cu o baterie CR2016 inclusă. Dim. 7 x 2,5 x 0,3 cm circa.

Nu mai vreți să vă aplecați pt. a vă ridica cheile, nu vreți să lăsați monedele pe jos, nu vreți să mai depuneți efort pt a aduna obiectele metalice? Atunci acest braț telescopic cu magnet în capăt este soluția. Se alungește până la 60,5 cm și când nu vă mai trebuie se strânge și se pune în buzunar ca un pix. Magnetul poate ridica obiecte metalice de până la 3 kg. Dim. închis: lungime 13 x diam. magnet 1cm.

cod: 501-161 709 ~ preţ: 27 ron

apăsaţi

discul

şi lumina se aprinde!

cod: 501-169 419 ~ preț: 31 ron

Este destul să apeşi acest disc şi patru LED-uri albe se aprind în întuneric. Nu necesită cabluri electrice. Tehnologia este sigură, pentru că lumina rece este ideală ca lumină de noapte pe noptieră, şifoniere, pe scări, în garaje, în campinguri. Funcţionează cu 4 baterii tip AA de 1,5 V (neincluse). Dim. Ø 14,5 cm x 4 cm H.

Nou!

cod: 501-121 604 ~ preţ: 32 ron

amplificator

telefonic!

Nu auziți bine când cineva vă sună pe telefonul fix? Acest amplificator se introduce simplu între receptor și aparatul telefonic (cablul de legătură este inclus) și puteți amplifica volumul de ascultare de la 15 decibeli la 30 decibeli maximum. Acest lucru se realizeză prin cursorul de pe aparat. Tasta de acces ON / OFF. Este foarte util persoanelor în vârstă, sau cu deficiente de auz, dar și atunci când telefonul se află în zone cu mult zgomot. Funcționează cu două baterii, ministilo, neincluse. Culoare albă. Dim. 9 x 5 x2,3 cm.

cod: 501- 162 425 ~ preț: 79 ron

24

idei utile şi cadouri originale


mici ajutoare caracteristici principale: • Lumină • Ionizator • Motor silenţios • Buton răsucire dreapta-stânga • Fixare uşoară

port-cravate

• Permite şi agăţarea curelelor-4buc • Funcţionează cu 4 baterii LR14, neincluse • Dim. 39 cm x 13 cm x 4,5 cm. • Culoare gri deschis.

electronic

cu ionizator!

Un produs deosebit de util pt. a păstra cravatele mereu în ordine şi la îndemână. Este suficient să apăsaţi butonul şi dispozitivul se va roti. Lumina incorporată se aprinde automat, de fiecare dată când îl folosiţi! Astfel puteţi să vizionaţi şi să alegeţi cu uşurinţă cravata potrivită. Poate susţine până la 70 de cravate. Cea mai importantă calitate a Tie Rack, este posibilitatea de a elibera ioni negativi! Ionizează şi purifică aerul din şifonier, îndepărtând şi mirosurile neplăcute.

cod: 501-129 624 ~ preţ: 140 ron

interfonul

fără fir!

 Fără legături electrice, cabluri, fără echipa de electricieni acum rezolvăm comunicarea dintr-o cameră în alta cu uşurinţă. Se poate folosi în birouri, magazine, acasă. Se apasă o tastă pentru a chema cealaltă persoană şi se răspunde apăsând o altă tastă. Cu funcţiunea MÂINI LIBERE, el poate deveni un aparat bun pentru a asculta când se trezeşte copilul sau când o per-

soană mai în vârstă din familie are nevoie de ajutor. Trebuie să introduceţi ştecherele celor două aparate în priza aceluiaşi circuit şi iată ai făcut instalaţia fără nici un cost suplimentar şi fără nici o greutate. Se utilizează pe o rază de 50 m. Dim un aparat 16 x 10 x 3,5 cm. Set 2 buc.

cod: 501-119 159 ~ preţ: 160 ron

comenzi la tel.: 0726.744.771

25


Pentru o viață mai bună recipient

pt. strângerea resturilor

Este foarte comod şi util pt. strângerea cojilor cartofilor, a firimiturilor, a reziduurilor altor alimente de pe masa de lucru. Se agaţă de sertar sau de dulăpior şi cu un singur gest scăpaţi de gunoiul de pe masă. Este din plastic şi se spală în maşina de vase. Setul cuprinde şi o mică paletă pt. îndepărtarea reziduurilor pt. nu vă murdări mâinile. Dim. recipient cm 32,4 x 17,3 x 9,2, paletă cm 12,2 x 6,2 x 0,3.

cod: 501-148 470 ~ preţ: 45 ron

12

cârlige pentru prins prosoape!

Ce ne facem când prosoapele nu au agăţătoare? Ei bine, vă recomandam aceste cârlige estetice, din plastic şi metal. Nu mai munciţi să coaseţi bride pt. prosoapele de la baie sau bucătarie. Pachetul conţine 12 cârlige în culori asortate care vă vor ajuta foarte mult. Dim. 1,5 cm x 5 cm x 0,5 cm.

cod: 501-147 675 ~ preţ: 29 ron

ceai

la microunde!

Să savuraţi un ceai sau o altă băutură caldă este o plăcere în orice moment al zilei. Cu ajutorul acestui recipient doar veţi introduce ceaiul preferat în filtrul intern şi veţi pregăti rapid la MICROUNDE ceaiul. Recipientul este transparent ceea ce permite să observaţi când apa fierbe şi ceaiul este gata. Capacitate până la 1,2 litri de apă. Se poate spăla în maşina de spălat vase. Dim. cm 14 diam. X16 H.

cod: 501-152 093 ~ preţ: 34 ron

26

stoc limitat!

deschizător

de sticle!

Cu un singur gest veți reuși să deschideți fără efort chiar și dopurile dotate cu sistem de siguranță! Este recomandat mai ales persoanelor care nu au putere pt. deschiderea dopurilor din plastic a medicamentelor, a sticlelor de suc, etc. Din plastic, culoare albă. Dim. 9 cm diametru.

cod: 501-166 333 ~ preț: 26 ron

idei utile şi cadouri originale


bucătăria practică deschide

borcane

Lejer și flexibil, acest dispozitiv din plastic este de un real ajutor pentru a deschide borcane cu capace de diferite dimensiuni. Cele 4 forme, de diametre diferite, sunt confecționate din cauciuc aderent, putând astfel să deschideți borcanele fără efort. Construcție ergonomică. Culoare albastră. Nu este lavabil la mașina de spălat vase.

cod: 501-168 720 ~ preț: 32 ron

sosuri

mereu la Îndemână

Un bucătar organizat va avea soluţii şi pt. sosurile preparate dar nefolosite. În fiecare vas veţi avea câte o porţie pt. orice membru al familiei Dvs. Se pot încălzi la microunde şi ocupă foarte puţin spaţiu în frigider. Culoare alb transparent. Dim. cm 15 x 15 x 6.

cod: 501-143 989 ~ preţ: 28 ron

suport

original pt. scobitori

Simpatic dar mai ales igienic! Așa nu veți mai pune mâna pe toate scobitorile până să alegeți una. Umpleți suportul cu maxim 50 scobitori, apăsați butonul și o singură scobitoare va ieși! Ideal pt. acasă, restaurante, terase. Din plastic, culoare albastru electric. Dim. cm 8 x 5,5 ø.

cod: 501-173 333 ~ preț: 28 ron

stoc limitat!

deschizător universal cu baterie

Excelent pt. deschiderea conservelor, sticlelor şi cutiilor, in cateva secunde fără efort şi fără a avea riscul de a vă tăia! Deschizătorul de conserve are un sistem avansat de protecţie: magnetul din partea superioară a deschizătorului vă permite să ridicaţi capacele metalice fără a le atinge cu mâna! Şi asta nu e tot! Este electric si conţine şi un deschizător de sticle! Cu ajutorul cârligului îl puteţi agăţa oriunde vă este la îndemână. Deschizătorul de conserve este confecţionat din metal şi material rezistent la şocuri. Dim.: 5.3cm x 18 x 7.7. Funcţionează cu 4 baterii alcaline AA (neincluse)

cod: 501–139 719 ~ preţ: 39 ron

comenzi on line la www.dmail.ro

27


D-Comfort Mașină

autOMată pentRu pRegătit pâine De Casă!

Puteți avea pâine proaspătă oricând doriți! De ce să cumpărați o mașină de făcut pâine? Pentru că se poate face pâine în casă în câteva momente, folosind făină și ingrediente obișnuite. Aparatul prepară și alte aluaturi, de exemplu pentru pită, lipie. Complet automat, aparatul amestecă făina, drojdia, apa și alte ingrediente, dvs. trebuie doar să alegeți timpul de coacere necesar pentru un kg. de pâine. Are 12 programe pentru a pregăti diverse tipuri de pâine, dulciuri, pizza, lipie. Aveți posibilitatea să alegeți două cantități : 750g sau 1000g. Timer programabil pentru pornire întârziată. Completare prin rețetar. Adaptată pentru prepararea pâinii din făină fără gluten. Dim. ( Ix h x p ): 28 x 31 x 41. Capacitate: 750 / 1000g. Funcționează la 220 V.

Cod: 501-177 658 ~ preț: 239 Ron

DispOzitiv De gOliRe a ORiCãRui tub! Vã propunem un mijloc rapid de eliminare a conţinutului unui tub, ca de exemplu: pasta de dinţi, de tomate, maioneza, vopseaua de pãr etc. Trebuie numai sã aşezaţi tubul în acest dispozitiv şi sã rotiţi butonul. Restul de pastã se eliminã imediat farã efort. O excelentã idee pentru a face economii!

Ofertă

16 Ron

DesChizătOR

univeRsal

pentRu bORCane Un instrument util şi uşor de folosit pt. a deschide capacul borcanului. Nu vă mai chiniuţi să le desfaceţi: se agaţă de capac şi se ridică uşor până se aude “plop”. Deschide orice tip de capac, chiar şi cele mai rezistente. Este realizat din material rezistent. Lungime 14 cm.

Cod: 501-166 306 ~ preţ: 22 Ron

Cod: 501-116 718 ~ preţ: 25 Ron 16 Ron

28

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


buCătăRia pRaCtiCă lănțișOR” Cu Clips pt. bavețiCă Un original “lănțișor”, care prin cele 2 clipsuri, vă ajută să fixați șervețelul – bavețica în timpul mesei. Este comod pt. că puteți schimba imediat șervetul, vă protejează să nu vă murdăriți și se poate purta în geantă pt. a-l folosi și la restaurant (de ex. când mâncați fructe de mare). Culoare argintie, lungime 50 cm. Șervetul neinclus.

Cod: 501-170 187 ~ preț: 31 Ron

tiMeR

veRDe pt. buCătăRie

Numere mari, vizibile, portabil, cu sunet puternic! Este perfect pt. a cunoaște timpul necesar pregătirii alimentelor. Culoare albă cu verde. Timp maxim de 55 minute. Dim.: diametru 11 cm x H de 3 cm.

Cod: 501-163 372 preț: 26 Ron

Nou!

FuRCuliță

Cu MâneR eRgOnOMiC

și laMe ziMțate Mai puțin efort mai mult comfort! Pentru o prindere ușoară și sigură, iată furculița cu mâner ergonomic realizat din cauciuc și plastic. Este lungă de 10 cm, nu are o greutate mare și astfel se reduce presiunea pe care în mod normal am avea-o asupra articulației mâinii. Cel mai interesant lucru este că datorită lateralei zimțate o puteți folosi și pt. a fragmenta în bucăți mici mâncarea. Furculița este din oțel inoxidabil și se poate spăla în mașina de spălat. Mânerul este de culoare neagră și gri. Dim. cm 3 x 20,5 x 1,5.cm.

Nou! DesChizătOR

De Cutii

Un instrument practic pentru deschiderea fără efort a conservelor sau a cutiilor cu deschidere cu inel. Este din plastic rezistent, culoare albă. Se introduce în inel și se trage. Cutia este gata deschisă fără a vă stropii sau fără a vă tăia. Dim. 16 x 8 x 1 cm cca.

Cod: 501-166 315 ~ preț: 26 Ron

Cod: 501-179 027 ~ preț: 28 Ron

Comenzi on line la www.dmail.ro

29


Pentru o viață mai bună

Nou!

peRna

Cod: 501-168 881 ~ preț: 89 Ron 75 Ron

pentRu sCaun

O pernă specială, utilă persoanelor care se chinuie sau obosesc când se ridică de pe scaun, fotoliu. Are o înălțime de 10 cm, ceea ce permite ridicarea cu ușurință. Partea superioară este din bumbac cu imprimeu floral, în timp ce partea inferioară este antialunecare pt. a asigura stabilitatea pernei! Interiorul este din material compact. Husa se poate scoate și se spală la mașină sau de mână la 30°. Dim. cm 38,5 x 38,5 x 10.

Cod: 501-144 836 ~ preț: 76 Ron

COlaC

Este ideală pt. a sta comod pe orice scaun. Este recomandată mai ales persoanelor care: stau mult pe scaun, au suferit o operație, au hemoroizi, femeilor gravide, pt. profilaxia și ajutorul celor care stau întinși mult timp în pat. Este anti-alergică, atoxică și neinflamabilă. Interiorul este din poliuretan expandat, iar husa este o combinație 80% bumbac și 20% catifea. Husa este detașabilă și are fermoar; se spală la mașina de spălat la 30°C. Dimensiuni: Ø 38 cm, fantă Ø 10 cm. Înălțime: 7 cm.

peRnă

Nou!

Ofertă

75 Ron

stoc limitat! pROteCtie univeRsala pt. teleCOManDa Este păcat să păstraţi telecomenzile într-o pungă de plastic. Le stricaţi designul şi nici nu le protejaţi. Această husă multielestică este adaptabilă la orice telecomandă dar şi la jocurile electronice de tip game-boy, etc. Are un orificiu pentru a lăsa să treacă semnalul infraroşu, fie că acesta este poziţionat în centrul aparatului, fie că are dublă emitere. Colţuri foarte robuste, pentru protecţie în cazul căderilor! Dim. minime ale telecomenzii: 10cm x4,5. Culori asortate.

Cod: 501-65 542 ~ preţ: 24 Ron 21 Ron

30

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale

Ofertă

21 Ron


În Casă ORganizatOR

plăți și ÎnCasăRi

Zi de zi acest organizator vă va atenționa asupra datoriilor, întâlnirilor sau încasărilor pe care trebuie să le faceți. Totul va fi ordonat și nu veți mai uita nimic. Trebuie doar ca în momentul în care primiți un document să îl introduceți în căsuța corespunzătoare zilei. De asemenea, veți putea avea în fiecare zi desfășurarea activităților pe care trebuie să le faceți. Are și castă pt. creioane, chei și alte articole pt. birou. Este din lemn, culoare deschisă. Dim. cm 32,5 x 16 x 16.

Cod: 501-109 037 ~ preț: 79 Ron

MObilieR MiC și util Un adevărat organizator pt. viața Dvs. Are 4 laturi și multe întrebuințări: - una din plută pt. a fixa cu pioneze mesajele - a doua ca suport pt. cărți, caiete, și cu un sertar mic ascuns - a treia cu 2 buzunare pt. facturi, scrisori, etc - a patra are 3 locașuri și un sertar Deasupra, în cele 2 locașuri se pot pune creioane, telecomenzi, telefonul, etc. În fine, aveți totul lângă Dvs. când vă trebuie. Se poate folosi oriunde: pe birou, în salon, în bucătărie, etc. Este rotativ, din lemn. Dim. cm 31,5 H x 20,5 x 21,5.

Cod: 501-116 471 ~ preț: 79 Ron

DOCuMente

sORtate şi ORganizate

Corectați-vă postura atunci când stați în șezut!

Nou!

• documente • fișe medicale • facturi • etc.

peRna Arhiva Dvs. -conţinând facturile, analizele, contractele cu gazele, electrica, cablu, ceritificatele de naştere, căsătorie, etc. - poate fi în sfârşit în ordine. Aceste 6 portdocumente au un design deosebit şi dimensiuni care permit sortarea oricărui tip de document. Sunt foarte utile şi potrivite chiar la birou unde puteţi păstra documentele importante ale firmei. Fiecare are dim. cm 26 x 34,5 x 3,2.

Cod: 501-22 644 ~ preţ: 38 Ron

anatOMiCă DORsală

Stați mult pe scaun și aveți dureri de spate? Acum vă puteți ajuta cu această pernă anatomică dorsală, care vă corijează postura atunci când stați în șezut! Interiorul este din spumă poliuretanică, cu densitate mare și este nedeformabilă. Susține bine coloana dorsală, diminuând astfel presiunea la baza coloanei. Ideală în casă, auto, birou. Husa este din bumbac 100%. Dim. cm 39 x 33 x 7.

Cod: 501-139 694 ~ preț: 58 Ron

Comenzi la tel.: (021)336.04.44 - (021)336.04.13

31


D-Comfort Dublu

CiRCulatOR De aeR:

aMeliORaţi

aeRul Din Casa Dvs. În ORiCe anOtiMp!

Care este diferenţa între acest aparat şi un ventilator tradiţional pe care îl găsiţi în comerţ? Ventilatorul traditional se limitează a pune în mişcare aerul din faţa sa, funcţionează cu intermitenţă, pe o distanţă mică în jurul său, se foloseşte doar vara. Acest aparat funcţionează ca o turbină de aer creând un jet de aer puternic ce va fi dirijat spre orice colţişor din camera Dvs. Nu se limitează la „mişcarea” aerului cald sau rece ci crează o veritabilă recirculare, obţinând omogenitatea temperaturii şi ameliorarea microclimatului casei. Creând o temperatură constantă în casă, în scurt timp, vă va ajuta să micşoraţi costurile de folosire a altor aparate electrice (tip aeroterme sau aer condiţionat). Cele 2 părţi ale circulatorului se pot regla independent una de alta, ca viteză şi ca poziţie: fiecare parte are 3 trepte de viteză şi poate ven-

tila vertical (in jurul axei) sau orizontal, cu mai multe înclinări. Se poate combina cu un aparat de aer condiţionat şi veţi avea o distribuţie a aerul cald sau rece în mai multe zone din casa Dvs.

Cod: 501-164 672 ~ preţ: 390 Ron 290 Ron Caracteristici tehnice: • • • • • • • • • •

3 viteze pt fiecare parte Partea superioară se roteşte 180 grade Partea inferioară se roteşte 90 grade Corp rotativ 180 grade Mâner pt. transport Alimentare AC 230 V 50 Hz Putere 65 W Dim. cm 40 x 70 x 22 Grautate kg 4,5 cca Partea inferioară şi superioară sunt direcţionabile în mod independent • Ambele părţi se orientează în orice direcţie, chiar şi separat

Ofertă

290 Ron

nu geneRează aeR CalD

ORDinea

teleCOMenzilOR!

Astăzi avem în jurul nostru o mulţime de telecomenzi: a Tv-ului, a casetofonului, a DVD-ului, a aerului condiţionat, etc. Toate sunt împrăştiate în casă şi niciodată nu o găsim pe cea care ne trebuie. Acum ele au un loc special: în aceşti 2 suporţi putem aşeza până la 7 telecomenzi, după mărime sau după frecvenţa utilizarii. Sunt confecţionate din plastic. Culoare argintie.

Cod: 501-128 528 ~ preţ: 26 Ron

32

Ceas

De peRete Cu teRMOMetRu

Un ceas practic cu display mare pe care puteți citi cu ușurință datele. Veți vizualiza: ora, luna, ziua, ziua din săptămână (în engleză), temperatura interna în grade Celsius și Fahrenheit după dorință. Măsoară temperatura la fiecare minut (interval de masură: max. 50 °C, min -15 °C). Puteți alege limba în care veți programa ceasul: italiană, franceză, germană, spaniolă (romană neinclusă). Are și funcția ceas deșteptător/alarmă. Are și suport pt. masă. Este din material rezistent ABS. Culoare argintiu și gri închis. Funcționează cu 2 baterii LR6, neincluse. Dim. 19,5 x 29,5 x 0,9 cm cca.

Cod: 501-165 954 ~ preț: 98 Ron

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


În Casă sOneRie MObilă Cu 2 tRansMiţătOaRe Sonerie mobilă cu LED de avertizare pentru a vedea şi auzi când cinena sună la uşă! Este soluţia perfectă când vă aflaţi în grădină, pe terasă, în garaj sau în baie! Puteţi ataşa unul din cele două transmiţătoare lângă uşa de la intrare, iar ce-l de-al doilea îl puteţi lua cu Dvs. atunci când sunteţi în locuri în care soneria nu s-ar auzi. Receptorul portabil va suna chiar dacă este la 120 metri fără obstacole faţă de sonerie şi poate reda 16 melodii diferite. Schimbaţi melodia de câte ori doriţi! Ideal pt. persoanele în vârstă pt. casele mari, dar şi pt. spaţiile gălăgioase! Nu necesită conectare electrică de niciun fel, funcţionează cu 3 baterii AA pentru receptor (neincluse) şi 2 baterii A12S pentru cele două transmiţătoare (incluse).

Cod: 501-141 334 ~ preţ: 90 Ron

sOneRie Ofertă

105 Ron

Din DOn!

FăRă FiR,

Cu RaMă- FOtO!

Este prima sonerie care vă anunţă cine sună la uşă şi are şi rol decorativ: ramă-foto. Este de neînlocuit, în laboratoare, locuri gălăgioase, unde nu se aude soneria obişnuită. Transmiţătorul cu tasta de accesare se montează în exterior (ca şi cel de la o soneria obişnuită), iar receptorul –rama foto- în casă. Din moment ce este fără fir, puteţi plasa rama în orice loc doriţi şi ea va primi semnalul când cineva sună la uşă. O puteţi lua cu Dvs. oriunde mergeţi: în cameră, în beci, pe terasă, în grădină, etc. Distanţa între transmiţător şi receptor poate fi până la 70 m. Volume 86 dB. Pachetul cuprinde şuruburi şi dibluri. DIM. Transmiţător: în cm 4x6x2. Receptor: 15x15x4,5. Rama foto în cm 7x7. Soneria funcţionează cu o baterie alcalină 12V A23 ( inclusă) şi două baterii pentru receptor (neincluse)

Cod: 501-148 090 ~ preţ: 130 Ron 105 Ron

luMină

În ORiCe COlţişOR

Din Casa Dvs. Această lampă SE POATE APRINDE ÎN 2 MODURI: dacă se agaţă se va trage de fir, dacă se aplică pe un plan trebuie doar să apăsaţi partea transparentă. Are şi 2 MAGNEŢI pt. a fi ataşată pe suprafeţe magnetice. Se poate alege aprinderea a 1 SAU 2 LEDURI şi funcţionare MANUALĂ SAU AUTOMATĂ( se va stinge singură după 30 secunde). Funcţionează cu 3 baterii LR6, neincluse. Dim. cm 10 x 9 x 4.

Cod: 501-137 960 ~ preţ: 35 Ron

Comenzi la tel.: (021)336.04.44 - (021)336.04.13

33


sănătate pentru corp ... cu energia magnetică! Utilizarea câmpului magnetic s-a exins și în medicină datorită efectului benefic asupra organismului. Efectele importante ale magneților sunt ameliorarea circulației, îmbunătățirea efectului antidurere, a relaxării musculare și a reechilibrării organismului. În general, tulburările care au ca și cauză lispa de energie, oboseala excesivă, apatia, depresia, tensiunile musculare (cervicale, lombare, etc), insomnia și alte disfuncții fără o cauză organica, se pot ameliora prin aplicarea magneților naturali. Sunt contraindicați persoanelor gravide, purtătorilor de stimulator cardiac, celor care au impalnturi de tije metalice.

COReCtaţi-vã

COlOana FOlOsinD Magneţi!

Spate incovoiat, coloana vertebralã deformatã,dureri de spate, aspect inestetic al corpului? Iatã o SOLUTIE SIMPLĂ pentru dvs. fară a face efort : o centurã elasticizatã, dotatã cu magneţi situaţi la nivelul coloanei vertebrale al cãrui sistem de închidere reglabil conferã o bunã aderenţã la piele. Beneficiile energiei magnetice au fost confirmate deopotrivã de medicina chinezã cât şi de studii clinice: ajutã la relaxare musculară, îndepartarea durerii, măreşte aportul de OXIGEN în celule şi astfel ajutã la îmbunãtãţirea stãrii de sãnãtate. Datoritã construcţiei speciale are o bunã aderenţã la piele şi se poate purta oricând in timpul zilei. Se spalã manual. Nu este dispozitiv medical.

Cod: 501-118 424 ~ Mas. M preţ: 50 Ron Cod: 501-118 433 ~ Mas. l preţ: 50 Ron

uitați

De DuReRile

genunChiului!

Vă prezentăm un produs care încalzeşte şi protejează zona, iar datorită acțiunii benefice a magnetilor, calmează durerea. Energia magnetică este raspândită şi folosită în medicina alternativă încă de acum 5000 de ani. Observațiile clinice arată că: favorizează relaxarea musculară, calmează durerea, îmbunatățeşte starea de sănătate, grăbeşte vindecarea, creşte oxigenarea celulară. Compoziție: 60% polistiren, 30% bumbac, 10% elastan. Se spală manual. Nu este dispozitiv medical.

CentuRă

Dureri de spate? Senzaţie de tensiune în zona lombară? Vă poate ajuta această centură magnetică. Se va pune direct pe piele şi se va fixa cu ajutorul sistemului de închidere cu „arici”. Dim. cca.100cm x 23. Reglabilă. Confecţionată din poliester 31%, nylon 38%, latex 31%. Se va spăla manual.Contraindicatii: gravide şi stimulator cardiac. Nu este dispozitiv medical.

Cod: 501-128 838 ~ preţ: 60 Ron

Cod: 501-125 415 ~ bărbăți preţ: 39 Ron Cod: 501-125 406 ~ Damă preţ: 39 Ron

34

lOMbaRă MagnetiCă!

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


igienă și sănatate Clips

ÎMpOtRiva sFORăitului!

O veste bună pentru cei care dorm împreună cu o persoană care sforăie. Prindeţii acest cleştişor din plastic de nări şi suferinţa Dvs. se atenuează. După câteva minute, nici nu îl va mai simţi. Cei doi magneţi existenţi în clips, stimulează senzorii nervoşi de la nivelul nasului, deblocând astfel calea respiratorie şi uşurând respiraţia din timpul somnului. În acest mod, se poate elimina una din cauzele sforăitului. Este igienic, lavabil, rezistent şi transparent. Setul conţine şi o cutie pentru păstrarea clipsului. Nu este dispozitiv medical.

Cod: 501-111 403 ~ preţ: 39 Ron

incontinența: soluția pentru bărbați!

incontinența: soluția pentru femei!

ChilOtul

ChilOtul

igieniC!

Pentru cine suferă de incontinență urinară, problema cea mai importantă zi de zi, este sa aibă o protecție ,,discretă”. Acest slip igienic din bumbac 100%, garantează protecția și nu este vizibil prin haine! Este dotat cu o deschidere, pentru a introduce absorbantul și o căptușeală din plastic care evită căderea lui. Este un adevărat ajutor pentru bătrâni, bolnavi care au nevoie de o îngrijire specială!  Sunt disponibile măsuri L, XL. Se spală în mașina de spălat până la 95 grade!

Ofertă: 2 bucăți aceeași măsură la

98 Ron

Nou!

Cod: 501-123 073 ~ măs. l ~ preț: 58 Ron Cod: 501-123 082 ~ măs. Xl ~ preț: 58 Ron

absORbante pt. DOMni

igieniC!

Pentru cine suferă de incontinență urinară, problema cea mai importantă zi de zi, este sa aibă o protecție ,,discretă”. Acest slip igienic din bumbac 100%, garantează protecția și nu este vizibil prin haine! Este dotat cu o deschidere, pentru a introduce absorbantul și o căptușeală din plastic care evită căderea lui. Este un adevărat ajutor pentru bătrâni, bolnavi care au nevoie de o îngrijire specială! Sunt disponibile măsuri S, M, L. Se spală în mașina de spălat până la 95 grade!

98 Ron

Nou!

Cod: 501-123 091 ~ măs. s ~ preț: 58 Ron Cod: 501-123 107 ~ măs. M ~ preț: 58 Ron Cod: 501-123 116 ~ măs. l  ~ preț: 58 Ron

absORbante

igieniCe

igieniCe

pt. DOaMne

Moi și superabsorbante cu protecție din bumbac 100%. Disponibili în set 15 buc. Sunt ideale pt. a fi folosite și împreună cu lenjeria igienică prezentată în această secțiune.

Moi și superabsorbante cu protecție din bumbac 100%. Disponibili în set 30buc. Sunt ideale pt. a fi folosite și împreună cu lenjeria igienică prezentată în această secțiune.

Cod: 501-123 125 ~ preț: 49 Ron

Nou!

Ofertă: 2 bucăți aceeași măsură la

Cod: 501-122 940 ~ preț: 67 Ron

Comenzi la tel.: 0726.744.771

Nou! 35


D-Comfort 200

Mănuși:

ORganizatOR

FOlOsiți-le și aRunCați-le!

MeDiCaMente

Utile în toate situațiile unde este necesară o igienă riguroasă și protecția mâinilor: atunci când faceți curățenie în gospodărie, când mânuiți substanțe iritante, când îngrijiți bolnavii imobilizați. Aceste mănuși impermeabile sunt ideale! Fiecare pachet conține 200 bucăți.

Nou! Acum vă puteți organiza medicamentele pentru toată săptămâna. Este compus din 7 mici compartimente, fiecare reprezentând o zi a saptămânii, iar fiecare compartiment este împărțit la rândul său în alte 4 compartimente cu scopul de a divide fiecare zi în patru perioade distincte. Dim. organizator 10,5 x 19,5 x 2,5 cm, 9 x 2 x 1,5 compartiment zilnic.

Cod: 501-178 611 ~ preț: 22 Ron

Nou!

Cod: 501-165 981 ~ preț: 34 Ron

set

lupă

pt. igiena pROtezei

Nou!

Igiena protezei este o necesitate cotidiană, pentru sănătatea orală. Recipientul de păstrare a protezei este studiat astfel încât să asigure o profundă curățire a protezei, pe toate părțile: grație sitei detașabile, se poate spăla proteza chiar și sub jet de apă. Trusa este completată de o perie dublă, care să poată curăța proteza de alimente. Recipientul este comod pentru igiena cotidiană a protezei, punții mobile și a aparatelor ortodontice. Dim. recipientului: diametrul 10,2 x 7,5 cm circa.

pentRu…

bORCane Etichetele de pe cutiile cu medicamente, cosmetice, borcanele cu condimente, sunt scrise cu caractere foarte mici și se citesc cu dificultate? Această mică lupă vă scapă de chinuri! Se fixează pe borcan, prin intermediul unui clips, și datorită lentilelor care măresc, scrisul se poate citi mai ușor! Din plastic, culoare gri. Dim. lupa 6 x 3,5 cm cca.

Cod: 501-169 446 ~ preț: 31 Ron

Cod: 501-177 904 ~ preț: 35 Ron

36

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale

Nou!


igienă și sănatate “Mâna”

Nou!

CaRe… vă sCaRpină spatele

Această “mână” are o bară telescopică care ajunge în orice loc doriți: pe spate, pe picioare, etc. Fără niciun efort, fără chinuri și contorsionări, fără ajutor! Este din metal și poate fi alungită de la 17 la 67 cm ca o antenă. Se pliază după ce o utilizați. Datorită clipsului poate fi agățată de geantă sau buzunar.

Cod: 501-61 575 ~ preț: 31 Ron

Pe display puteți citi: • Greutatea • Grăsimile corporale • Apa corporală • Masa musculară • Consumul de calorii CantaRul

Nou!

MagiC!

Acest CÂNTAR ELEGANT, ULTRASUBȚIRE ARE ÎN PLUS UN SISTEM ELECTRONIC DE MĂSURARE A GREUTĂȚII, A GRĂSIMILOR CORPORALE, A MASEI MUSCULARE, A APEI TOTALE ȘI A CONSUMUL CALORIC! Toate acestea sunt vizualizate pe displayul LCD, separat de cântar, grație transmisiei prin raze infraroșii a datelor personale măsurate. Este modern și dacă doriți puteți să fixați displayul în perete, la înălțimea dorită, pentru al vedea mai bine (în pachet găsiți și suportul pentru fixare în perete). Pe display, în afară de funcțiile citate, mai indică temperatura în grade C° și F°, vârsta, sexul, data și ora. Poate fi memorizate datele unui nr. maxim de 16 persoane. Se oprește automat, ceea ce permite prelungirea duratei de viață a bateriei. Bateria inclusă în pachet. Are 3 baterii pt. cântar, 3 pt. display, toate de tip AAA, de 1,5 V, (ministilo). Dimensiunile cântarului: 30 x 30 x 3 cm. Dim. suportului pt. display: 13,7 cm x 9 cm x3 cm.

Cod: 501-178 125 ~ preț: 179 Ron

supeR kegel - antRenORul

Dvs.

Acesta este un instrument pt. gimnastica feselor şi a muşchilor pelvieni. Este utilizat de femei sau bărbaţi în întreaga lume . Contribuie la îmbunătăţirea unor probleme cum ar fi: incontinenţa urinară, mărirea prostatei şi alte probleme din sfera intimă. În plus tonifică fesele, abdomenul şi coapsele. O rotiţă permite reglarea forţei cu care se execută exerciţiul. Este din metal acoperit cu material antilovire.

Cod: 501-122 834 ~ preţ: 75 Ron

Comenzi la tel.: 0726.744.771

37


Pentru o viață mai bună “CiORapi”

speCiali

pentRu Degete

sepaRatOR

pentRu Degete!

DOuă

talOnete Din siliCOn!

Absorb şocurile atunci când mergeţi, se adaptează formei piciorului şi sunt foarte moi. Pe de altă parte proeminenţele de pe talonetă fac un „masaj” care reactivează circulaţia şi relaxeaza piciorul! Ideale pentru cei care merg mult sau stau în picioare, pentru cele care poartă pantofi cu tocuri înalte, preven durerile călcâiului şi piciorului. Invizibile, foarte flexibile, lavabile şi reutilizabile. Masură unică. Set de 2 piese. Dim. 8 x 5 cm.

Nou!

Cod: 501-148 887 ~ preţ: 28 Ron

!

După o zi de muncă vă simtiți picioarele grele? Ați mers prea mult pe tocuri? Pernițele din silicon vă protejează și atenuează durerea provocată de tocurile înalte, drumurile lungi, sau pur și simplu de orele multe pe care le-ați petrecut în picioare! Sunt din silicon moale și absorb șocul presiunii! Set 2 pernițe. Măsură unică.

Cod: 501-121 899 ~ preț: 35 Ron

38

2buC

Nou!

Cod: 501-115 375 ~ preţ: 34 Ron

peRnițe Din siliCOn

set

Cod: 501-162 452 ~ preț: 22 Ron

Iată un mijloc de prevenire a bătăturilor, a veziculelor şi a problemelor datorate poziţiei incorecte a degetelor piciorului încălţat. Graţie siliconului conţinut în interior, se aseamană cu pernuţa moale, care aşezată între degete nu mai permite frecarea şi apariţia bătăturilor. Se foloseşte şi pentru a păstra intactă oja pe unghii după pedichiură. Set cu 8 bucăţi: 2 mari şi 6 mici.

2

-

Protejați-vă degetele folosind acești “ciorapi” care vă separă degetele, vă ameliorează durerea cauzată de bătături, presiuni, etc. Sunt din bumbac 90%, care asigură o bună igienă, și 10% spandex, pentru confort. Ajută și la absorbția transpirației, fixarea plasturilor sau aplicarea unor medicamente. Folosiți și veți simți imediat avantajele! Măsură unică.

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


pentRu piCiOaRe plastuRi

speCiali

pentRu pROteCţia DegetelOR De la piCiOaRe! O protecţie eficace pentru degetele picioarelor, în cazul apariţiei unor vezicule, bătături, etc. Datorită gelului din interior aderă pe degete, elimină astfel şocurile şi apariţia durerii atunci când mergeţi. Fiecare pachet conţine 2 fâşii pe care le puteţi decupa cum doriţi. Din fiecare fâşie se pot realiza plasturi pt. 6-7 degete.

Nou! DOuă

talOnete Din siliCOn pt. CălCâie

Aceste talonete se introduc în pantof și garantează un suport moale pt călcâi. Sunt foarte flexibile, aproape invizibile în pantof, lavabile și reutilizabile. Măsură unică. 2 bucăți. Dimens. cm 7 x 9,5 x 1 circa.

Cod: 501-148 896 ~ preț: 31 Ron

Cod: 501-121 260 ~ preţ: 28 Ron

Nou!

set 6 pROteCții pt. Degete Rezolvați neplăcerile create de plasturii care se udă! Dacă doriți să nu se mai întâmple acest lucru trebuie doar să îmbrăcați cu această protecție degetul pe care ați aplicat pansamentul, sau plasturele. Este din material moale, care se mulează și ia forma degetelor. Utilizabil și pentru degetele de la picioare. Set 6 buc.

Cod: 501-115 409 ~ preț: 32 Ron

stiCk talOnete „MeMORy” Inovatoarele talonete sunt realizate din ,,MEMORY FOAM”, material care se deformează la căldura corporală, se adaptează perfect la conformaţia piciorului. După o oră de la încălţare, piciorul se simte confortabil ( taloneta ia forma piciorului ) şi vă veţi simţi comfortabil atunci când staţi în picioare sau când mergeţi mult. Pachetul cuprinde: o pereche de talonete ajustabile dupa caz.

pt. bătătuRi

Este un produs absolut natural, pe bază de propolis, o substanță produsă de albine și folosită în tratamentele populare. Are acțiune asupra bacteriilor și ciupercilor, înmoaie pielea îngroșată, previne apariția bătăturilor. Set 2 buc.

Nou!

Cod: 501-151 331 ~ preţ: 23 Ron

Comenzi on line la www.dmail.ro

Cod: 501-23 009 ~ preț: 31 Ron

39


D-Comfort DesCălțați-vă

ÎntR-O Clipă FăRă eFORt!

Iată un prețios ajutor pentru a vă descălța de pantofi sau cizme, fără să vă “sacrificați coloana”! Utilizarea sa, așa cum se vede în fotografie, este foarte simplă: trebuie doar să țineți ferm dispozitivul cu celălalt picior și să fixați piciorul pe care vreți să îl descălțați în dispozitiv. Apoi trageți și pantofii ies ușor. Este confecționat din plastic.

Nou!

Cod: 501-177 551 ~ preț: 36 Ron

Nou!

inCălțătOR

pt. CiORapi și șOsete

Vă este greu să vă aplecați, vă doare spatele când vă chinuiți să încălțați ciorapii? Iată ajutorul Dvs. personal! Trebuie să-l introduceți în vârful ciorapului, apoi introduceți piciorul în interior și trageți de cele două benzi, până ce ridicați ciorapul la înălțimea dorită. Ideal pentru bătrâni, persoane cu nevoi speciale, etc. Dim. bază 21 x 17 cm, lungime bride 70 cm. Este din plastic captusit cu polyester și bumbac 100%.

Cod: 501-135 971 ~ preț: 58 Ron

legaRea

șiRetuRilOR… Ce stRes!

Dacă așa gândiți de câte ori vă încălțați sau de câte ori șireturile ies din pantofi, atunci vă trebuie aceste ȘIRETURI ELASTICE, LUNGI 60 cm. Sunt disponibile în trei culori: alb, negru, maro. Vă permit astfel să vă încălțați rapid, fără să mai trageți de șireturi și fără ca să iasă din găurile pantofilor.

Nou!

Cod ~ 501-178 286 ~ șireturi elastice (maron) ~ preț: 28 Ron Cod ~ 501-178 295 ~ șireturi elastice (negru) ~  preț: 28 Ron

40

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


pentRu piCiOaRe pernuțe tip gel: mici remedii pentru o mare relaxare! Picioarele sunt foarte importante pentru sănătatea corpului nostru! Susțin zilnic greutatea corpului în continuă mișcare, de aceea trebuie să avem mare grijă pentru a le menține în perfectă formă. Trebuie să urmăm câteva reguli simple de igienă, și cu toate acestea nu este de ajuns. Iată alte remedii ușoare și economice pentru sănătatea picioarelor. Toate produsele sunt realizate din SEBS, un material plastic special, moale și delicat, cu parfum de mentol, care are o acțiune de parfumare, revigorare și confort!

2 peRnuțe pt. paRtea eXteRnă a piCiORului

2

Acțiune placută și revigorantă; confort și protecție pt. iritații și bătături pt. partea externă a tălpii! Datorită mentolului și a materialului special ameliorează durerea și protejează piciorul.

Aderă perfect pe zona dureroasă, reducând inflamația și formarea de iritații cutanate. Se recomandă pentru: halluce valgus, borsite, hipercheratoză, exostoză, protecție a părții interne a tălpii. Lavabile.

peRnuțe pentRu paRtea

Cod: 501-162 966 ~ preț: 26 Ron (set 2 buc.)

Aceste pernuțe moi, ameliorează durerea și sunt recomandate în cazul sensibilității spinei calcanee, în perimetrul călcâiului. Lavabile.

Nou!

Nou!

Nou!

2 peRnuțe pentRu CălCâi

Cod: 501-162 975   ~  preț: 26 Ron (set 2 buc.)

Reduc durerea la impactul încălțămintei cu degetele deformate, mai ales în timpul mersului. Previn îngroșarea pielii și apariția calusului pe bolta plantară. Lavabile.

Cod: 501-162 984 ~ preț: 26 Ron (set 2 buc.)

sepaRatOaRe

2

Cod: 501-162 993 ~ preț: 26 Ron (set 2 buc.)

Cod: 501-163 026 ~ preț: 26 Ron (set 2 buc.)

2 peRnuțe pt. Degete DeFORMate și bOltă plantaRă

pentRu Degete Ideale pentru cine suferă de haluce valgus (deformare a labei piciorului)! Aceste pernițe trebuie să fie puse între degete astfel încât să le orienteze în afară și să le îndrepte, pentru a ajuta corecția halusului valgus. Împiedică suprapunerea degetelor și apariția bătăturilor. Lavabile.

peRnuțe pt. piCiOR plat

Reduc tensiunea musculaturii plantare, a ligamentelor și a mușchilor. Sunt recomandate persoanelor cu picior plat și haluce valgus (deformare a labei piciorului). Lavabile.

Cod: 501-162 957 ~ preț: 26 Ron (set 2 buc.)

Nou!

2

2

inteRnă a piCiORului

Nou! talOnete pt. talpă

Talonete fine, ideale pt. confortul piciorului Dvs. Calmează durerile picioarelor obosite și împiedică formarea calozităților, pielii îngroșate! Lavabile.

Nou!

Cod: 501-163 017 ~ preț: 26 Ron (set 2 buc.)

Comenzi on line la www.dmail.ro

Nou! 41


Pentru o viață mai bună set

FOaRFeCi pt. ManiChiuRă și peDiChiuRă

Forma specială, rotunjită a foarfecii și a cleștelui vă vor permite să tăiați unghiile și pielițele precis și ușor. Mânerele sunt foarte ergonomice și comode. Setul cuprinde cleștișorul și foarfeca. Sunt din oțel. Dim. foarfecă cm 10 x 6 x 1 – cleștisor: cm 15 x 8 x 1.

Cod: 501-115 393 ~ preț: 32 Ron

Nou! peRia

pentRu piCiOaRe

și Degete! Picioarele sunt foarte delicate și de aceea au nevoie de îngrijire specială: acest set cu mai mulți bureți și mâner lung de 55 cm, vă ajută să spălați picioarele atât stând în picioare cât și în șezut. Pe mânerul lung se pot monta cei 3 bureți: cel lung vă permite să spălați și să frecați picioarele, cel curbat se folosște pt. a spăla degetele și spațiile dintre ele, cel rotund pt. a spăla și masa gambele. În plus, pe mâner aveți o periuță cu care puteți spăla și masa spatele. Este din plastic alb, bureții sunt galbeni.

Cod: 501-170 318 ~ preț: 42 Ron

set 5

piese

Nou!

pentRu ÎngRijiRea piCiOaRelOR

Un set dedicat sănătății și frumuseții picioarelor dumneavoastră! Conține 5 articole de calitate produse în Germania, pt. a realiza o pedichiură delicată și perfectă. Pilă pentru pedichiură: o parte cu granulație mare și alta fină. “Burete” cu piatră ponce: potrivit pentru a elimina rapid pielea îngroșată sau întrebuințat cu apă (cu sau fără săpun) înlătură și petele. Pilă pentru pedichiură din silicat: combinație între o răzătoare și o pilă acoperită cu pulbere foarte fină de silicat. Are două tipuri de granulație, mare și fină, utilă pentru îndepărtarea delicată a calozităților. Folosită pe pielea uscată finisează și netezește pielea. Răzătoarea este din oțel inoxidabil și se curăță ușor cu apă. Răzătoarea cu 2 lame elimină cu ușurință calozitățile și bătăturile.

Cod: 501-166 281 ~ preț: 58 Ron

42

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


pentRu piCiOaRe COvORaș

pt. Duș și Masaj

Iată un nou covoraș pt. baie: nu veți aluneca, vă puteți spăla și masa tălpile pe formele conținute de covoraș. Unele sunt tip periuță altele ca niște globuri. Are 25 ventuze care îl vor fixa foarte bine de cada de baie sau de duș. Este ideal pt. cei care nu se pot apleca cu ușurință. Dim. 38,5 x 36 cm. Culoare bleu transparent.

Cod: 501-168 872 ~ preț: 51 Ron

COvORaș

Nou!

anti aluneCaRe

Cu ventuze pentRu baie Micile ventuze situate pe acest covoraș îi conferă stabilitate atunci când îl așezați în cadă. Este realizat din cauciuc tratat contra bacteriilor. Ușor de curățat. Culoare albă. Dim. cm. 55 x 55.

Nou!

Cod: 501-163 266 ~ preț: 44 Ron

peRnă

Nou!

gOnFlabilă!

Uneori susținerea coloanei sau picioarelor în puncte cheie este indispensabilă. Este optimă pt. probleme circulatorii, când dorim să ne relaxăm sau să avem o poziție comodă la birou sau acasă. Datorită faptului că este gonflabilă se poate umfla la înălțimea dorită, poate fi mai moale sau mai dură, și se poate lua cu Dvs. în voiaj. Din plastic lavabil de culoare albă. Dim. cm 60 x 60 x 17 H.

pROteCție

pt. piCiOaRe

Confortabile și practice, aceste protecții pt. picior: se încalță ca un ciorap și datorită materialului și a vârfului special nu permit piciorului să transpire, vă protejează de eventualele iritații produse de pantof. Culoare bej. Set 2 buc. Măsură unică.

Cod: 501-179 009 ~ preț: 29 Ron

Cod: 501-141 671 ~ preț: 43 Ron

Comenzi on line la www.dmail.ro

43


D-Comfort supORt

pt DisCuRi

DeMaChiante! Este un suport elegant pentru dischetele folosite la demachiere, care va permite sa le aveti in ordine si sa le utilizati rapid. Se incarca usor si datoritã faptului ca este transparent vei sti mereu cand se termina dischetele. Datorita designului ,este în acelasi timp si decorativ pentru baie. Dim. 7 X 28 X 8 cm.

Cod: 501-117 151 ~ preţ: 29 Ron 23 Ron

Ofertă

23 Ron

Nou! supORt

pt. usCătOR De păR

Nu necesită găurirea pereţilor! Vă va lua câteva secunde să instalaţi acest suport datorită ventuzelor din dotare. Dacă vă răzgândiţi, îl puteţi muta imediat! Are de asemeni şi suport pt. cablul uscătorului. Dim.: 10cm x 12H. Atenție! Dacă foehnul este greu, fixați suportul cu adeziv.

peRie

gigant pt. spălat

Cod: 501-121 242 ~ preţ: 38 Ron

și Masaj!

Această perie de baie are dimensiuni mari și vă ajută să vă puteți spăla spatele și picioarele comod, fără să executați mișcări de contorsionare obositoare sau să faceți apel la o altă persoană pentru a vă spăla. Are 4 ventuze cu care o puteți fixa pe perete (pt. a spăla spatele) sau în cadă (pt. picioare). Este folositoare tuturor, dar mai ales bătrânilor, persoanelor cu dificultăți de mișcare, copiilor. Puneți gel de duș pe ea (sau săpun) și vă permite să vă spălați și să vă masați în același timp. Culoare albă. Dim. cm 24 x 11 x 7 circa.

Cod: 501-169 534 ~ preț: 51 Ron

44

supORt

haine pt. uşă

Aşa puteţi rezolva spaţiul din cameră şi nu veţi mai găuri uşile. Se agaţă uşor pe uşă şi aşa obţineţi un nou loc pt.depozitarea halatelor, vestelor, gecilor. Este din oţel inox. Set 6 buc.

Cod: 501-115 357 ~ preţ: 22 Ron

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


pentRu baie pensetă

Cu lupă şi luMină

Iată cosmeticiana Dvs. perfectă. Nu există o pensetă mai utilă ca aceasta. Veţi putea vedea firele de păr cele mai subţiri. Se poate folosi pt depilare dar şi pt. extragerea unor aşchii mici. Funcţionează cu 2 baterii buton, incluse.

Cod: 501-139 144 ~preţ: 28 Ron

OglinDă

luMinată Cu ventuză!

Comodă şi utilă, această oglindă se poate aplica, datorită ventuzei, pe o altă oglindă sau pe faianţă. Rama este luminată şi rotativă. Nu vă veţi mai chinui să vă pensaţi sau să vă bărbieriţi în locuri neluminate sau în poziţii incomode. Datorită faptului că măreşte imaginea de 3 ori, este ideală pentru pensat, pentru un machiaj corect, pentru cei care poartă lentile de contact, pt. curăţarea dinţior sau pentru bărbierit. Funcţionează cu 4 baterii tip’’AAA’’, neincluse. Diametru oglindă 20 cm, grosime 2,5 cm, lungime braţ 9 cm.

Cod: 501-133 308 ~ preţ: 39 Ron

supeR RelaXaRe - Masajul Capului!

Nou!

- Rrelaxează mușchii tensionați - stimulează circulația sanguină - elimină tensiunea dată de stres - ajută la relaxarea mentală

Un mod natural pentru relaxare! Acest instrument pentru masajul capului ajută la reducerea stresului, stimulează relaxarea și reactivează energia pozitivă a corpului. Datorită structurii sale particulare: 12 vârfuri cu terminații negre din plastic, din care 6 lungi de 14 cm și 16 lungi de 17 cm, acționează ca un conductor de energie, absorbind câmpurile electrice negative. Primul efect al masajului este stimularea (vizibilă prin apariția “pielii de găină” pe corp - semn de activare fizică), urmată de o relaxare fizică și mentală. Puteți să-l utilizați singur sau să apelați la o altă persoană. Încercați!

Cod: 501-169 349 ~ preț: 40 Ron

Comenzi on line la www.dmail.ro

45


Pentru o viață mai bună apaRat

pentRu tuns păRul

Din nas şi uReChi! Un mic instrument pentru igiena personală destinat mai ales pentru bărbaţi. Datorită construcţiei sale (distanţier şi lame protejate), permite eliminarea părului din nas şi din urechi. Este absolut sigur pentru zone ce prezintă curburi şi sinuozităţi, putând fi utlizat şi pentru ajustarea sprâncenelor. Cuprinde o perie pentru curăţare si are protecţie pentru lame. Funcţionează cu o baterie R6 (neinclusă)

Cod: 501-19 019 ~ preţ: 39 Ron

tuRban Din MiCROFibRă

Turban din microfibrăUscaţi-vă părul în mod rapid şi natural! Această calotă este moale fiind creată dintrun material special: microfibră şi ABSOARBE APA DE 3 ORI MAI MULT DECÂT UN PROSOP. Se poate utiliza şi pt. a strânge părul lung atunci când aveţi treabă în casă sau mai ales când doriţi să îl uscaţi în mod natural fără feohn. Culori diferite.

Cod: 501-162 887 ~ preţ: 27 Ron

peleRina

CaRe aDună păRul!

Ideală, practică pentru coafeze și frizeri, pt. a strânge părul atunci când îi tundeți pe cei din familie! Forma specială vă permite să adunați părul tăiat, fără a mai fi nevoie să-l adunați de jos. Când nu-l folosiți se pliază, și astfel ocupă puțin spațiu. Închidere reglabilă. Culoare gri. Confecționată din nylon.

Cod: 501-168 924 ~ preț: 36 Ron

46

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale


pentRu baie igiena set

taie și eliMină păRul

pieptănului și a peRiei De păR!

Dacă ținem la curățenia părului nostru trebuie să ne preocupăm și de cea a pieptănului sau periei. Acesta este instrumentul potrivit pt. o curățare în profunzime. Are 2 părți: una este o perie cu dinți mari de plastic, cealaltă cu peri subțiri dar asprii. Folosiți-le pe amândouă și vor elimina părul rămas pe pieptăn.

Cod: 501-140 894 ~ preț: 19 Ron

Nu mai pierdeți timp la frizer, economisiți bani și vă puteți tunde și bărbieri la orice oră! Setul vă ajută atât pe Dvs. cât și pe copii să aveți o imagine îngrijită. Aveți la îndemână un motor potent pt. aparatul de tuns și multe alte accesorii: lamă de oțel, perii speciale pt a regla lungimea tăierii ( de la 3mm la 12 mm), 1 pieptăne, foarfecă, 1 protecție lame, vas mic pt. ulei pt. a proteja lamele, 1 periuță. În plus aveți un aparat care va elimina părul nedorit din nas și urechi. Aparatul de tuns funcționează la 220 V și cel pt. eliminarea părului cu baterie stilo, neinclusă. Rezultate profesionale chiar la dvs. acasă.

Cod: 501-137 942 ~ preț: 76 Ron

peRie

ROtunDa!

Coafura mereu perfectă! Cu această perie specială puteţi să vă ondulaţi părul, să-l modelaţi şi să-i daţi volum, menţinândul mereu suplu, fără să se încurce. Diferenţa între periile clasice şi aceasta este că are o structură specială ce permite o aerisire diferită şi o uscare mai rapidă chiar fără foehn. Părul nu rămâne umed şi încâlcit. Ea poate fi utilizată atât pe părul uscat cât şi pe cel ud. Rotind permanent peria, părul se modelează frumos. Se recomandă atât pentru părul lung cât şi pentru cel scurt. Mânerul nu alunecă! Dim. 23 x 12 x 10 cm.

Cod: 501-146 524 ~ preţ: 28 Ron

Comenzi la tel.: (021)336.04.44 - (021)336.04.13

47


D-Comfort Duş

pt. Chiuvetă

Trebuie doar să ataşaţi furtunul duşului la chiuvetă şi veţi obţine astfel o extensie cu lungime de 1m. Vă permite să vă spălaţi comfortabil pe păr sau puteţi umple uşor şi rapid găleata pt. curăţenie. Capul duşului este dotat cu sistem pentru oprirea apei şi astfel veţi face economie.

Cod: 501-106 915 ~ preţ: 45 Ron

sCaun

pentRu baie

Cumpăraţi imediat COMODITATEA! Datorită acestui scaun veţi putea să faceţi duş stând comod în şezut. Are o formă anatomică şi este indispensabil pentru cine are probleme de echilibru sau pentru persoanele în vârstă! Scaun din material plastic, cu picioare din oţel şi suporturi antiderapante. Dim. şezut 30 cm X 33; înalţime scaun 47,5 cm. Susţine până la 140 kg. Se livrează demontat.

Cod: 501-127 787 ~ preţ: 116 Ron 98 Ron Ofertă

98 Ron MâneR

Cu ventuze pt. CaDă

Acest mâner a fost studiat pt. a vă oferi un punct de sprijin când intrați sau ieșiți din cadă. Datorită celor 2 ventuze se aplică foarte ușor, fără găuri în faianță, pe orice suprafață plană, orizontal sau vertical. Datorită aderenței foarte bune vă oferă siguranță în orice spațiu al băii, inclusiv în duș. Mâner mediu: dim. cm 29,5 x 9 x Ø 8 circa ventuza. Mâner mare: dim. cm 59 x 7 x Ø 9 circa ventuza.

Cod: 501-148 665 ~ mâner mediu cadă ~ preț: 52 Ron Cod: 501-168 988 ~ mâner mare cadă ~ preț: 76 Ron

structură solidă din oțel Mâner mare

48

Mâner mediu

iDei utile şi CaDOuRi ORiginale

picioare anti-alunecare


pentRu baie peRia

CaRe vă spală spatele Cu săpun! Această perie spală cu ușurință spatele si-l săpunește! În interiorul buretelui se găsește un spațiu unde se poate insera bucăți de săpun sau fulgi de săpun. Coada lungă vă pemite să ajungeți pe tot spatele fără greutate. În pachet sunt incluse 5 mici săpunuri. Confecționată din plastic de culoare albă. Dim. 5,3 x 3,5 x 0,7 cm.

Cod: 501-163 309 ~ preț: 28 Ron

peRia

pentRu Masaj

Ajută la activarea circulației și exfolierea celulelor moarte, este și foarte ușor de utilizat datorită perilor moi dispuși pe ambele părți ale periei. Mânerul lung de 43 cm, permite masajul părților corpului la care în mod normal este mai greu de ajuns, cum ar fi spatele! Ideală pentru un masaj sub duș, sau chiar pe pielea uscată!

Cod: 501-115 117 ~ preț: 58 Ron

Nou! banDa

Nou!

CaRe vă Masează spatele la Duș

Această bandă din microfibră, cu lungime de 69 cm vă ajută să vă spălați și să vă masați spatele sau întregul corp, FĂRĂ CONTORSIUNI ȘI CHINURI. Are 2 mânere comode și este practică și pt. spălarea picioarelor fără a vă apleca. Lățime 10,5 cm.

Cod: 501-145 604 ~ preț: 31 Ron

Comenzi la tel.: (021)336.04.44 - (021)336.04.13

49


www.dmail.ro

Motive pentru a comanda ONLINE

1

Peste 1000 de produse din categorii diverse

2 3

Super Discount: Produse în ofertă

4

5

Cautați rapid produsele pe bază de cod/nume

Site securizat: datele Dvs. sunt protejate

Super idei de cadouri

6

Produse noi în fiecare lună

COnDiţii De vânzaRe şi De ÎnRegistRaRe 1.1 ORICE persoană, care este înscrisă în baza de date a DMAIL DIRECT SRL, primeşte GRATUIT CATALOGUL nostru CU PRODUSE ŞI OFERTE. Înscrierea se realizează completând talonul de înscriere prevăzut în catalog, direct pe site-ul firmei www.dmail.ro sau prin cerere la una din coordonatele firmei (tel., fax, scrisoare). 1.2 Toate datele Dvs. personale sunt prelucrate conform Legii 677/2001. DMAIL DIRECT SRL ca operator de date cu caracter personal nr. 1776, asigură dreptul de informare, acces, interventie, opozitie asupra datelor. Puteţi solicita în scris orice modificare sau anulare a acestora, la adresa societăţii noastre. 1.3 Datele Dvs. vor constitui date de expediţie şi plată numai dacă aţi lansat o comandă conform pct.2 din condiţiile de vânzare şi înregistrare. 2. LANSAREA COMENZII: Se va face prin: telefon, fax, email, scrisoare, bon comandă, catalog, poştă. Lansarea comenzii înseamnă acceptarea condiţiilor de vânzare ale DMAIL DIRECT SRL, confirmarea comenzii constituie momentul încheierii contractului de vânzare la distanţă ce cuprinde prezentele condiţii de vânzare şi înregistrare. Comenzile vor fi considerate valide dacă clientul va preciza următoarele date: codul numeric personal, telefon. 3. LIVRAREA PRODUSELOR: Pentru a evita returul comenzii indicaţi toate datele referitoare la adresa unde doriţi să primiţi comanda. Dacă adresa Dvs. este alta decât cea la care doriţi livrarea produselor vă rugăm să specifi caţi acest lucru în momentul lansării comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin poştă sau prin curier, în ambalaj gratuit. În cazul în care nu veţi fi găsit acasă, el poate fi predat persoanei pe care Dvs. aţi împuternicit-o să plătească produsele şi transportul. În caz contrar vă veţi prezenta cât mai urgent la sediul poştei sau al curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. În cazul livrărilor parţiale, clientul va plăti numai contravaloarea produselor livrate şi a transportului. La expedierea produselor nelivrate din vina noastră, clientul va plăti doar contravaloarea produselor, sarcinile de transport cad în sarcina DMAIL DIRECT SRL. 4. FACTURAREA PRODUSELOR: Se va face numai pentru produsele livrate. Factura va fi emisă pe datele trimise sau indicate de Dvs. în comandă.Nu se vor modifica datele din factură după trimiterea produselor. Dacă doriţi facturarea pe numele unei companii vă rugăm să indicaţi corect datele acesteia şi să ştampilaţi comanda. 5. PREȚURILE PRODUSELOR: Includ toate taxele şi REPREZINTĂ PREȚUL FINAL pe care îl veţi plăti firmei DMAIL DIRECT SRL. Transportul se va plăti de către client si se va adăuga la pretul produselor.Orice modifi care legislativă, fi nanciară cu implicaţii asupra creşterii sau descreşterii prețului, ulterioară tipăririi catalogului, va atrage după sine modifi carea prețului fără o notifi care prealabilă. 6. VALOAREA MINIMĂ A COMENZII: Valoarea minimă a comenzii (taxe de transport, oferte excluse) este de 69,8 Ron – (698.000 lei). Pentru comenzi mai mici DMAIL DIRECT SRL, îşi rezervă dreptul de a anula sau de a nu onora comanda.

7. RETURNAREA PRODUSELOR: Toate produsele livrate de DMAIL DIRECT SRL sunt acoperite de garanţia „SATISFĂCUT SAU RAMBURSEZ”, adică: - clienţii au dreptul ca în termen de 30 de zile de la primirea produselor, să le returneze, dacă acestea nu corespund calitativ şi cantitativ catalogului sau instrucţiunilor de utilizare; - “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fară penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului ”; - consumatorul va notifi ca în scris către DMAIL DIRECT SRL că renunţă la cumpărare fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului; - returnarea produselor comandate se poate face parţial sau integral, numai în ambalajul original, nedeteriorat, precizând motivul obiectiv al returului; - produsele trebuiesc returnate, în starea calitativă şi cantitativă de la livrare, fără urme de folosire; - în cazul de refuz, retur al unui produs/colet clientul va plăti cheltuielile de transport tur – retur. Dacă acest lucru nu se realizează la returnare se va opri contravaloarea taxelor de transport din suma care trebuie rambursat; NU RETURNATI PRODUSELE CU PLATA RAMBURS. Taxele poştale cad în sarcina clientului. - DMAIL DIRECT SRL va returna, în condiţiile de mai sus, contravaloarea produselor nesatisfăcătoare. Taxele de transport, ramburs cad în sarcina clientului; - după verifi carea integrităţii produselor din punct de vedere calitativ şi cantitativ, a ambalajului nedeteriorat, DMAIL DIRECT SRL va informa clientul despre modul în care se face returul contravalorii produselor. Returnarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data primirii coletului retur. Clientul are dreptul de a renunţa la rambursarea banilor şi de a cere înlocuirea produselor ce nu îl satisfac, cu altele de aceiaşi valoare, el nesuportând decât taxele de transport. Cadourile livrate cu prilejul comenzilor, rămân în proprietatea clientului dacă acesta decide înlocuirea produselor. PRODUSELE SE POT RETURNA IN CONDITIILE MAI SUS MENTIONATE DOAR DACA AU FOST ACHIZITIONATE CONFORM PCT.2 CE SE REFERA LA ACHIZITIONAREA PRODUSELOR. 8. Produsele comercializate de S.C. DMAIL DIRECT S.R.L sunt destinate utilizarii in scop casnic. Garanţia produselor electronice(pentru defecte de fabricaţie) este de 6 luni de la data livrării, şi se acordă pe baza facturii ce însoţeşte produsele sau conform legilor în vigoare dacă produsul nu este însoţit de certificat de garanţie. Garanția produselor este asigurată de către firma DMAIL DIRECT SRL, numai la sediul său din BUCUREŞTI Bd. Natiunile Unite Nr 4, Bl.106, Tronson 2 Parter Sector 5 în timpul programului de lucru cu clienții: Luni-Vineri 11:00-17:00 sau prin trimiterea coletelor prin poştă fara ramburs la adresa mai sus menționată. 9. DIVERSE Prețurile, promoţiile, discounturile indicate în catalog sunt valabile pânăla apariţia catalogului următor. Promoţiile de pe site-ul www.dmail.ro sunt valabile numai dacă comanda a fost lansata în ziua în care oferta era pe site. Ele constituie parte integrantă a propunerilor şi a condiţiilor de vânzare. Firma DMAIL DIRECT SRL îşi rezervă dreptul de a modifica condiţiile de vânzare fără un anunţ prealabil şi de a refuza o comandă. Toate produsele se livrează în limita stocului disponibil dacă nu sunt în stoc în termen de maxim 30 zile.


MARGINE ADEZIVA

6 COMENZI 6

iDei

6

utile

şi CaDOuRi ORiginale

LUNI - VINERI 09.00 - 19.00 SAMBATA 09.00 - 13.00

Telefon 4 021.336.04.44 Fax 4 021.336.04.13 Mobil 4 0726.744.771 4 0726.367.813 Internet 4 www.dmail.ro

NUME, PRENUME _______________________________________________________ STR. ___________________________________________________________________ NR. _______ BL. ______ SC. _______ ET. ___________ AP. _____________ LOC. __________________________________________________________________ JUD/ SECTOR _______________________________ COD POSTAL ____________ CNP ___________________________________________________________________ TEL/MOBIL/ ____________________________________________________________ EMAIL _________________________________________________________________

MARGINE ADEZIVA

6

Adaugati urmatoarele date doar in cazul in care doriti factura pe societate:

6 MAGAZIN/POSTA 6 BUCURESTI, BD. NATIUNILE UNITE, NR.4, BL.106, PARTER, TRONSON 2, SECTOR 5, COD 050122 MARGINE ADEZIVA

Pliati pana aici

Desprindeti modulul, umeziti banda adeziva, pliati foaia pana la marcajul indicat de sageti Pentru a inchide plicul, umeziti banda adeziva si pliati aici

S.C. ___________________________________________________________________ COD FISCAL ____________________________ REG. COM. _____________________ BANCA ________________________________________________________________ CONT _________________________________________________________________ MOD DE PLATA: (bifati casuta corespunzatoare modului in care veti plati produsele)

Sunt informat ca datele personale vor fi folosite ❑ RAMBURS, NUMAI pentru a primi oferte comerciale, informatii la primirea produselor privind produsele, cataloage GRATUITE, cadouri. Datele personale vor fi prelucrate conform legii 677/2001 ca operator date (nr. 2337 /ANSPDCP) MOD DE EXPEDITIE:

❑ O.P., IN CONTUL RO83RNCB0084010908050001 BCR sucursala Mihai Bravu

MARGINE ADEZIVA

Pliati pana aici

(bifati casuta corespunzatoare modului in care doriti livrarea produselor) SEMNATURA _________________________________ ❑ DORESC SA RENUNT LA ACEASTA POSIBILITATE

❑ POSTA, (14 RON - 10 zile)

❑ CURIER RAPID, (intre 20-50 Ron - 3 zile)

Pliati aici

MODUL DE COMANDA • COMANDA MINIMA 69,8 RON ~ NU INCLUDE OFERTELE DESCRIERE

BUC.

PRET UNITAR

TOTAL

MARGINE ADEZIVA

MARGINE ADEZIVA

COD PRODUS

Lanternă portabilă

1

TOTAL Acesta este codul dvs. personal:

1 RON

❑ DA

❑ NU MARGINE ADEZIVA

MARGINE ADEZIVA

501-178 578


lupă

pentRu MăRit iMaginea

Mare, lejeră și flexibilă, această lentilă marește imaginea de 300% ori! Într-o secundă puteți urmării o pagină întregă! Comodă pentru a citi ziarele, facturile, anunțurile și alte documente scrise cu caractere prea mici! Dim. cm 30,5 x 19,1. Greutatea: numai 40 grame!

Timbrati aici

Cod: 501-163 479 ~ preț: 26 Ron

Nou!

D-Mail Direct S.R.L BD. NATIUNILE UNITE, NR.4, BL.106, PARTER, TRONSON 2, SECTOR 5, BUCURESTI, COD 050122

peRnă

gOnFlabilă

pentRu piCiOaRe Este perfectă pentru relaxarea picioarelor obosite și umflate, în caz de vene varicoase, staze venoase! Perna gonflabilă are inserat în zonele reflex, mici magneți, care au proprietăți benefice și curative, ceea ce face să o recomandăm celor cu suferințe reumatice și circulatorii. Stând comod în șezut, vă permite să puneți sub tălpi această pernă, pentru 10 minute! Nivelul de umflare modifică tipul de exercițiu: mai umflată pentru gambe. Optimă pentru stimularea circulației picioarelor, degetelor și pentru tonifierea mușchilor coapsei și feselor. Îmbrăcată în velur de culoare albastră. Dim. umflată 40 x 30 x 9 cm. Atenție! Nu o umflați complet!

Cod: 501-168 933 ~ preț: 54 Ron 44 Ron

Ofertă

44 Ron

Nou!


OChelaRi

pentRu

tv!

Dublați plăcerea de a privi la TV! Se adaptează la culorile pe care nu le distinge câmpul nostru visual, de asemenea ferește de efectele nocive ale unui ecran TV prea mare. Sunt compuși din două lentile din care una mobilă, și prin intermediul șuruburilor mascate de piele de … , prezente pe laterala ochelarilor, se pot adapta astfel încât fiecare ochi să aibă propia compensație dioptrică, pentru focalizarea unei imagini cu claritate, fără să afecteze vederea. Funcționează ca un binoclu, fără să vă ocupe mâinile. Calitatea acestor ochelari este garantată de faptul că sunt fabricate de o importantă firmă germană pentru produse optice!

Cod: 501-166 166 ~ preț: 299 Ron

Nou! Date

tehniCe:

•Reglare dioptrie pentru ochi: +-3 dpt •Mărire: 2,1 x9 grade •Câmp vizual: 1 m / 3 m •Distanța înterpupilară: 60 mm - 68 mm •greutatea: 49 grame

Mărește imaginea televizorului ca și un binoclu!

tastele se „iluminează” la întuneric!!!

MaXi

teleCOManDă univeRsală

FOsFOResCentă! O telecomandă cu adevarat mare: înălțime 27,8 cm și lățime de 12,5 cm. Tastele sunt fosforescente, mari, moi, cu simboluri vizibile, se „iluminează” la întuneric, de aceea poate fi intrebuințată în condiții de semiîntuneric. Pe de altă parte, acestă telecomandă poate deschide până la 8 aparate: TV, VCR, DVD, TV/DVD TV/VCR, VCR/DVD, SATELIT, CABLU. O singură telecomandă pentru toate aceste aparate, compatibilă cu majoritatea mărcilor TV și a celor audiovizuale. Culoarea argintie. Funcționează cu două baterii de tip AAA (neincluse)

Cod: 501-162 902 ~ preț: 63 Ron


CaRaCteRistiCi: • Reglarea înălțimii de la 80 la 96 cm • Scaunul 38 x 16 cm • Coșulețul: 39,5 x 30 x 17 cm • Tava: 39 x 25,5 x 2,5 cm • Lărgimea totală: 54 cm • Diametrul roții 18 cm • Strâns, cu coșuleț: P 65 X H 96 • Geutatea căruciorului 11,05 Kg

CăRuCiOR

Cu sCaun!

Cu acest cărucior puteți să vă deplasați oriunde în deplină autonomie! Foarte stabil și robust, reprezinta un accesoriu ideal pentru persoanele în vârsta sau cu probleme de mobilitate care acum pot merge, atât în casă cât și afară. Este pliant: se deschide și închide ușor, pentru a facilita transportul său. Este dotat cu un sistem de blocare și siguranță, care împiedică închiderea când nu este necesară. Mânerul este reglabil în înalțime și este dotat cu sistem ergonomic care optimizează prinderea. Dotat cu 4 roți, cele anterioare sunt rotative. Sistemul de frânare este gradual, independent și acționează numai pe roțile posterioare. Această funcție este foarte importantă atunci când întâlniți curbe mici sau mari. Pe de altă parte apăsând frâna în jos, se obține efectul frână de staționare (frână de mână). Căruciorul are toate accesoriile pentru a face mersul cât mai comod și plăcut: un coșuleț din metal, detașabil, cu mâner, pentru a putea transporta câteva obiecte mai mici, o tavă de plastic transparentă, un port baston sau umbrelă, un raft port obiecte, un scaun comod care vă ajută să vă odihniți pe timpul deplasării. Certificat TUV. Căruciorul este testat și certificat pentru a fi utilizat de persoane până la 120 Kg grutate.

Cod: 501-169 792 ~ preț: 396 Ron

if undelivered, return to:

www.dmail.ro

OP 83 – CP 27 Bucuresti Romania

Multe alte idei pt. Comfortul Dvs. la

pOstage paiD it 001

iMX italy

aCesta este CODul Dvs. peRsOnal:

D-Comfort Giugno 2009 Romania  

Catalogo D-Comfort di Giugno 2009 per la Romania

D-Comfort Giugno 2009 Romania  

Catalogo D-Comfort di Giugno 2009 per la Romania

Advertisement