Issuu on Google+

7JTJPO

-AGAZINE Jaargang 1 nr. 2

Interview

Cindy Verfaille: “Mijn droom is uitgekomen.”

LED-technologie brengt huid weer tot leven

‘TREATmenT’ Mila d’Opiz weet wat mannen nodig hebben LOOkX: Mixing the colours now

Dokter Vromen, expert op het gebied van huidverjonging

Verkooptechnieken

Advies is de sleutel


Vision Magazine zorgt ervoor dat u up-to-date blijft Beste lezer/lezeres, Het tweede nummer van Vision Magazine ligt voor u. Ook dit keer bieden wij u weer een schat aan informatie op het gebied van beauty en wellness. Actuele informatie over nieuwe producten, trends en innovaties vormen de kern van dit magazine. Maar u krijgt ook de nodige wetenschappelijke achtergrond, onder meer over de Pulsed Light Systemen. U maakt kennis met dokter Vromen, een internationale autoriteit op het vlak van huidverjonging en transdermale huidverzorging. En u ontdekt het verhaal van Cindy Verfaille, een collega die weet wat ze wil. We starten ook met een reeks klantvriendelijke verkooptips. En nog veel meer! Hebt u opmerkingen? Wilt u reageren op een van onze artikels? Neem gerust contact op via mail: visionmagazine@dkvision.eu. Dit magazine is er voor ú. Ik wens u alvast veel leesplezier. Liselotte JANSSENS Creative Director

Verantwoordelijke uitgever: Dirk Van Camp Art Director: Seppe Dobbelaere Werkten mee aan dit magazine: Caroline Monté Lucie Monté Isabelle Monté Viviane De Pauw

D&K Vision - Antwerpsesteenweg 74 2630 Aartselaar - www.dkvision.eu Niets uit deze uitgava mag worden overgenomen en/of vermenigvuldigd op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van uitgever en redactie vooraf. D&K Vision is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in deze uitgave. D&K Vision is niet verantwoordelijk voor handelingen van derden, welke mogelijkerwijs voortvloeien uit het lezen van deze uitgave. D&K Vision behoudt zich het recht voor om ingezonden materiaal zonder kennisgeving vooraf, geheel of gedeeltelijk te publiceren. Over uitslagen van prijsvragen en/of speciale acties wordt niet gecorrespondeerd. Vision Magazine is een commercieel drukwerk in eigendom van D&K Vision bvba.

LOOkX: Mixing the coulours now Interview: Cindy Verfaille Verkooptechnieken: advies is de sleutel BIO ACTIVE CARE Dokter Vromen, expert op het gebied van huidverjonging MILA D’OPIZ: ‘TREATmenT’ Pulsed light systemen SeSDERMA ReGen™ van Energist 10 punten waarom u met JOVILUX zou samenwerken

p 3 p4 p6 p7 p8 p 10 p 12 p 14 p 15 p 16


LOOkX Make-up Fall/Winter 2007

PERSBERICHT

LOOkX: Mixing the colours now Het werk, het huishouden, allerlei sociale activiteiten... Het dagelijkse leven kan soms té druk zijn. Toch hoeft u zich niet te laten opslokken door de sleur. Kies voor afwisseling en kleur! Een boeiend leven vol variatie? Waarom niet? Iedere dag krijgt een ander tintje met de spectaculaire LOOkX wintertrend 2007. Een look aangepast aan de mood van de dag. Hip, opvallend, natural, trendy… Alles kan met de nieuwe trendcollectie LOOkX Fall/Winter 2007. Eyeshadow, lipstick, blush… De eigentijdse LOOkX-vrouw creëert de perfecte look die bij haar stemming past.

LOOkX Eyeshadow

Zin in een apart effect? Meng de duo eyeshadows en u krijgt unieke kleurnuances en schaduweffecten. Resultaat: een verblindende uitstraling. De volle, unieke pigmenten in de eyeshadow zorgen voor een snelle, aantrekkelijke glans.

LOOkX lipsticks

Een mooie, sensuele mond? Deze 4 longlasting LOOkX lipsticks garanderen een briljante, langdurige glans. Door de verzorgende vitamines A en E en de moisturizers van o.a. kokosolie drogen de lippen niet uit. Onweerstaanbaar!

Must have deze winter!

Weg met die bleke, vermoeide gelaatstint. De blush van LOOkX laat de huid stralen. Met de speciale parelpigmenten werkt u rimpeltjes en fijne lijntjes feilloos weg. En u stemt de kleur precies af op de tint van de huid, door de twee kleuren te combineren. LOOkX Fall/Winter 2007: Oogstrelende kleuren, een betoverende glans.

Nieuw

De LOOkX design-display met dvd LOOkX is een merk dat voortdurend evolueert. Zo zijn er dit najaar niet alleen de nieuwste trends, er is ook een nieuwe design-display om uw verkoop te ondersteunen. Deze stijlvolle make-up stand is zo ontworpen dat hij meteen opvalt. En het blijft niet bij de fraaie vormgeving alleen: via de ingebouwde dvd-speler maken uw klanten kennis met de trends van het seizoen, met beeld én muziek. Een must voor elk eigentijds instituut dat up-to-date wil zijn! U kunt deze stand nu al in première bekijken op onze website www.jovilux.be of op de beurzen: - Professional Wellness, Kortrijk, 22  - 23 september, stand 291. - Estetica, Brussel, 6  -  7  -  8 oktober stand 3/130.

3


INTERVIEW

Cindy Verfaille:

“Mijn droom is uitgekomen.” Cindy Verfaille is een schoonheidsspecialiste die weet van aanpakken. Ze werkte 7 jaar in een groot instituut met een zaakvoerster die voortdurend cursussen volgde. Zo besefte ze al vlug dat je in dit vak niet mag blijven stilstaan. Want stilstaan is achteruitgaan. Tien jaar geleden begon ze een eigen zaak. Een gesprek met een dynamische vakvrouw.

Cindy Verfaille: Mineral Care heeft niet enkel een heel stijlvolle verpakking, maar het product zelf is ook kwalitatief zeer goed. De crèmes hebben een zeer fijne textuur, waardoor ze snel en diep in de huid dringen en voeden waar het nodig is. Ze geven een prachtig verzorgend resultaat en hebben een duidelijk effect op de klassieke probleempjes. Kortom, Mineral Care bezorgt mij tevreden klanten!

Vision Magazine: Bent u nog altijd tevreden dat u de grote stap hebt gezet? Cindy Verfaille: Absoluut. Ik heb in dat instituut veel ervaring opgedaan. Maar ik ben toch blij dat ik de stap heb gezet om een eigen zaak te starten. En ik ben ook blij dat ik Jovilux heb ontdekt. Drie jaar geleden kwam ik toevallig bij deze firma terecht toen ik op zoek was naar een microdermabrasieapparaat. Daardoor heb ik ondertussen ook kennis gemaakt met Mineral Care. Toen ik hoorde van al die hoogtechnologische formules, besefte ik dat ik toch wel een trein achter stond met mijn productkeuze. Dus heb ik me ingeschreven voor een eerste kennismakingscursus. Ik ben dan gestart met de basislijn. Die serie kon ik makkelijk naast mijn oorspronkelijke merk plaatsen en op die manier kon ik ook investeren volgens mijn eigen budget. Vision Magazine: Maar daar is het niet bij gebleven? Cindy Verfaille: Later heb ik er ook de lichaamslijn bijgenomen en nu voer ik het totale assortiment. Het voordeel is natuurlijk dat Jovilux veel persoonlijke ondersteuning geeft. Denk maar aan de regelmatige opfrissingscursussen en bijeenkomsten om nieuwigheden voor te stellen. Zo krijg je telkens weer steun en motivatie. Mineral Care is nu trouwens ook mijn huismerk. Vision Magazine: Waarom hebt u gekozen voor Mineral Care als huismerk?

4

Vision Magazine: Mineral Care biedt dus een echte meerwaarde voor uw salon? Cindy Verfaille: Ongetwijfeld. Het leuke aan Mineral Care is ook dat er altijd acties zijn. Ze worden ons persoonlijk voorgesteld door een zeer bekwame vertegenwoordigster. Dat helpt om steeds gemotiveerd te blijven om te verkopen. Als de klant eenmaal het product kent, blijft die immers terugkomen. Vision Magazine: Zou u andere schoonheidsspecialistes aanraden om met Mineral Care te werken? Cindy Verfaille: Zeer zeker. Minerale Care is een prachtig merk. Het geeft mooie resultaten, zowel voor een anti-rimpelbehandeling als bij het zoeken naar oplossingen voor probleemhuiden. Maar je moet natuurlijk ook regelmatig cursussen volgen, want daar worden ervaringen uitgewisseld. Als je alles zelf moet uitzoeken, duurt het veel langer. En ondertussen is het


gamma ook serieus uitgebreid. Vision Magazine: Zit er dan zoveel evolutie in het merk Mineral Care? Cindy Verfaille: Ja hoor, als je ziet wat er in die 3 jaar bijgekomen is! Het gamma biedt steeds meer mogelijkheden. Vision Magazine: Wat is uw favoriete product? Cindy Verfaille: Mijn favoriete lijn is Bio Active, die nu in september weer wordt aangevuld. Ik vind dat wondercrèmes. Je ziet het verschil al na een week. Ik ben ook zeer enthousiast over het aangekondigde ‘nieuwe kleedje’ voor de verpakking en ik ben erg nieuwsgierig naar de vernieuwde filosofie die begin 2008 wordt voorgesteld. Vision Magazine: Kunt u al iets vertellen over die nieuwe filosofie? Cindy Verfaille: Varda, de trainingmanager van Intercosma, lichtte al een tipje van de sluier op tijdens de klantenreis in Israël. Het gaat erom dat de mens in zijn totaliteit wordt bekeken. De kernwoorden zijn voeding, verzorging en motivatie. Bij voeding gaat het om gezond eten en drinken. Verzorging behelst vooral de noden van de huid. Bij motivatie gaat het om een verandering van levensstijl. De bedoeling is dat de klant mooi wordt, van binnen en van buiten. Vision Magazine: Hoe hebt u die reis naar Israël ervaren? Cindy Verfaille: Het was een toffe reis. We hebben heel veel gelachen en ook veel geleerd. Wat ik nooit zal vergeten is het baden in de Dode Zee. Het water voelt heel zacht aan. Het is alsof je een oliebad neemt. Dat komt blijkbaar door de hoge dosering aan mineralen in het water. Eenmaal op een bepaalde diepte blijf je gewoon drijven. Een zalig gevoel! Vision Magazine: U koos voor de specialisatie ‘ENERGIST VPL Licht-technologie’. Waarom? Cindy Verfaille: Ik heb voor VPL van Energist gekozen om mijn klanten een nog betere service te kunnen bieden. Harsen biedt slechts een tijdelijke oplossing. Nu kan ik mijn klanten garanderen dat ze gemiddeld na 6 behandelingen van hun ongewenste haar verlost zijn. Dat is een enorm voordeel voor mijn zaak én voor mijn klanten. Ook wat huidverjonging betreft, krijg je met VPL veel betere resultaten dan met de crèmes alleen. Het is leuk om te zien hoe mooi de huid opbolt na de microdermasie-behandeling en VPL van Energist. Vision Magazine: Welke droom zou u nog graag verwezenlijkt zien in uw instituut? Cindy Verfaille: Eigenlijk is het nu al een droom om in mijn instituut te werken. Ik heb goede producten, de twee meisjes waarmee ik werk vallen goed mee, de klanten zijn tevreden… Mijn droom is uitgekomen. Voor mij mag het zo blijven.

5


VERKOOP

Verkooptechnieken

Advies is de sleutel Over verkopen bestaan er evenveel meningen als er mensen zijn. Toch schrikken veel mensen er nog voor terug. We willen immers niet ‘opdringerig’ zijn. Terecht of onterecht? Vision Magazine start een reeks artikelen over verkopen, met de focus op eenvoudige tips om verkopen boeiender en makkelijker te maken. Geef vakkundig advies Hebt u al gehoord van de verkoopsladder? Weet u hoe u het best een product voorstelt? Hoe u bezwaren overwint, voordelen aanbrengt of een prijs inkleedt? Weet u waarom sommige klanten afhaken? Weet u welke klantentypes er zijn, hoe u ze herkent en u ermee moet omgaan? En wat is belangrijk bij uw reclamevoering? Vision Magazine helpt. U zult vlug merken: verkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Meer nog: als u enkele simpele technieken in het achterhoofd houdt én toepast, gaat verkopen bijna vanzelf. De sleutel tot het succes vinden we terug in de definitie van verkoop: ‘Verkopen is de behoefte van de klant ontdekken, helpen creëren of een slapende behoefte wakker maken’. De klant koopt dus waar hij of zij behoefte aan heeft. Is de klant zich niet bewust van een onmiddellijke behoefte, dan kunt u als professional die behoefte creëren. Hoe? Bijvoorbeeld door advies te geven, zodat de klant gaat nadenken. Straal zelfvertrouwen uit Als schoonheidsspecialiste moet u in de eerste plaats een vakvrouw zijn. U bent kundig en u beheerst uw producten en verzorgingen tot in de puntjes. Op basis van die kennis krijgt u voldoende zelfvertrouwen om uw klanten doeltreffend advies te geven. Denk eraan: advies wordt nooit als opdringerig ervaren, als u het op de juiste manier doet. De klant is u zelfs dankbaar omdat u uw kennis met hem of

6

haar deelt. De klant wil geholpen worden en staat dus open voor een ‘verkoopsgesprek’. Zorg wel voor de juiste ingesteldheid. Dan ervaart u zelf ook het geven van vakkundig advies op maat van de klant, aangepast aan zijn of haar behoeften, niet meer als iets ‘lastigs’, maar als iets positiefs. U helpt immers uw klant. Geef aandacht Wilt u groeien in de verkoop? Geef dan aan iedereen die in uw instituut langskomt deskundig advies. Geef uitleg over de producten die hij of zij het best gebruikt, afhankelijk van het huidtype of huidprobleem. Koopt de klant niet direct? Wees geduldig. Uw klant heeft alvast stof tot nadenken. Meestal hapt de klant de eerste keer niet toe, maar dat wil niets zeggen. U bent bezig de drempel voor uw klant te verlagen! Koopt de klant wel onmiddellijk? Prima. Houd wel zorgvuldig de aankopen bij op een persoonlijke klantenfiche. Zo kunt u in de toekomst peilen naar de tevredenheid en zo nodig uw aanpak bijsturen. Vergeet niet: mensen willen aandacht. 60% van de klanten blijft weg door een gebrek aan aandacht! Met persoonlijk advies en opvolging zet u dus al een reuzenstap in de goede richting. Extra tip: Vraag aan iedere klant: “Waarmee verzorgt u zich nu? Wat denkt u ervan als ik u persoonlijk, vrijblijvend advies zou geven over uw huid en wat ze nodig heeft?”


BIO ACTIVE CARE

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care SPA De optimale verzorgingslijn Bio Active Care met Argireline® is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn die ontwikkeld werd om de ‘tijd’ te bestrijden en de toekomst van de huid te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten werden ontwikkeld voor alle huidtypes, maar vooral voor de rijpere huid. Ze bevatten de nieuwste, meest efficiënte ingrediënten die op de markt te vinden zijn. Bio Active Care is gebaseerd op 3 anti-verouderingscomponenten: Argireline®, een unieke spierontspanner die uitdrukkingslijntjes en rimpels zichtbaar corrigeert. Regu Age, een speciaal anti-rimpelcomplex van gehydroliseerde rijstproteïnen en gezuiverde sojapeptiden. Dit verstevigt het bindweefsel en verbetert de celcommunicatie. Het resultaat is o.a. een vermindering van donkere kringen en wallen rond de ogen. Ook ontstekingen en schade door UV-straling nemen af. Nectapure, een booster van anti-oxidanten die de UVbeschadiging neutraliseert. Al deze anti-verouderingsingrediënten ondersteunen de celvernieuwing, bevorderen een gezonde bloedcirculatie en werken verstevigend op de verslapte huid. Resultaat: de gelaatsspieren ontspannen, de rimpels vervagen. En nog belangrijker: de huid ziet er verbazingwekkend fris uit, en dit zonder ongemak of naalden. De Bio Active Care verzorgingslijn omvat 12 producten, van reiniger, peeling, gelaatscrèmes en serums tot bodylotion en décolleté- en nekverzorging. Bio Active Care: - de optimale opbouw voor uw huid. - de optimale gezondmaker voor uw huid.

7


WETENSCHAP

Dokter Vromen, expert op het gebied van huidverjonging Transdermale huidverzorging is een belangrijke nieuwe trend. Vision Magazine laat u kennismaken met Dokter Vromen, dé expert op het gebied van huidverjonging en transdermale huidverzorging met vitamine C.

Dr. Vromen werd geboren op 21 juli 1930 in Enschede (Nederland). In 1953 behaalde hij de licentiaatstitel “Chemistry-f” en de doctoraatstitel “Organic Chemistry Drs. - Ph.D.”. Sinds 1966 woont hij in Australië. Sedert 1977 is hij actief als cosmetisch biochemist. Dr. Vromen is een autoriteit op het gebied van de huidverzorging. Hij legt zich toe op het creëren van producten op basis van planten en kruiden, met als specialisatie de enzymtherapie, waar hij ook patenten op heeft. De eerste research naar transdermaal transport begon rond 1990. Hieruit ontstonden de Ageless producten “TranCeed” en “Carnosine Cream”. Vandaag houdt Dr. Vromen zich vooral bezig met transdermale medicatie. Zo ontwikkelde hij producten voor aids, kanker, diabetes, epilepsie en cholesterolverlaging. Hét antwoord op rimpelgekte “Ageless by Billabong Beauty” is de enige transdermale huidverzorging met 30% L-Ascorbinezuur (Vit C). Deze relatieve nieuwkomer is ‘s werelds meest innovatieve biologische transdermale rimpelcorrectiemethode. Het doel van het “Ageless by Billabong Beauty”- systeem is de aanmaak en synthese van collageen te bevorderen in de lederhuid, met als doel een duurzame rimpelcorrectie en huidversteviging.

Om collageen te kunnen produceren heeft het lichaam diverse ingrediënten nodig: • proline & Lysine (die maakt het lichaam zelf aan); • ijzerhoudende mineralen (ook die maakt het lichaam aan); • een grote dosis biologische vitamine C (minimum 25%; deze dient normaal opgenomen te worden via de voeding omdat het lichaam zelf geen vitamine C aanmaakt).

8


Gepatenteerde technieken Dankzij beproefde, gepatenteerde technieken die ooit voor medicinale doeleinden ontwikkeld zijn, reist het transdermale, zuiver biologische Ageless door de huid heen naar die lagen waar de collageen- en elastine-opbouw plaatsvindt. Daar geeft het dan grote hoeveelheden biologische vitamine C af die het lichaam nodig heeft om collageen te kunnen produceren. Ageless bewerkt zowel de opperhuid als de lederhuid. Het product geeft daarom al snel een zichtbaar resultaat in de opperhuid, terwijl het in de lederhuid werkt aan het duurzaam maken van dit resultaat. Het behaalde resultaat neemt slechts af met de snelheid van het verouderingsproces, dus zeer geleidelijk. Het Ageless-systeem kan zowel kuurmatig als continu gebruikt worden. Het beschikt over meerdere transdermale varianten voor collageenopbouw, huidversteviging, donkere kringen onder de ogen, couperose en pigmentvlekken. Ondersteunend én efficiënt Ageless ondersteunt de apparatieve huidverjongingsmethodes zoals skinrejuvenation via lichtimpulsen, LEDbehandelingen, radiofrequentiebehandelingen, microdermabrasie, maar ook injectables. Deze methodes zetten het lichaam aan tot de productie van collageen, terwijl het Ageless-systeem ervoor zorgt dat de daarvoor vereiste bouwstoffen ruim voldoende aanwezig zijn. Deze behandelingscombinaties geven veel sterkere resultaten dan wanneer men enkel de apparatieve behandelingen uitvoert. Het “Ageless by Billabong Beauty” programma biedt zeer interessante cabinebehandelingen naast uitermate effectieve thuisproducten. De paracosmetische producten passen naast ieder ander cosmeticamerk. Intresse? T. 055 31 50 82

9


MILA D’OPIZ NIEUW

‘ T R E AT m e n T ’ Mila d’Opiz weet wat mannen nodig hebben Mila d’Opiz is een Zwitsers familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar bestaat. 7% van de omzet gaat naar research. Zo zijn de producten altijd klaar voor de markt van morgen. 2006–2007 wordt de periode van de nieuwe ontwikkelingen. Na de voorstelling van de REJUVENESSE-lijn op basis van gletsjerwater, introduceert Mila d’Opiz dit najaar een gloednieuwe herenlijn. Ze heet ‘TREATmenT’ en staat voor een hightech huidverzorging voor de man. De opbouw van een mannenhuid is uniek en heeft specifieke noden. Vooral het toedienen van energie is cruciaal omdat een mannenhuid dagelijks enorm gestresseerd en belast wordt door het scheren. De praktische, moderne en compacte serie houdt daarnaast ook rekening met andere noodzakelijke aspecten, van een zorgvuldige reiniging tot en met een complete gelaats- en lichaamsverzorging. TREATmenT is synoniem van een ongecompliceerde verzorging van de mannenhuid, ontwikkeld en getest door uitsluitend mannen. De creatieve wetenschappelijke medewerkers van Mila d’Opiz stelden 6 geavanceerde preparaten samen voor de hedendaagse man: • Cleansing Foam Schuim voor de dagelijkse gelaatsreiniging. • After Shave Gel Gel voor na het scheren met een kalmerend en hydraterend karakter. • Energizing Cream Een ultralichte, vochtinbrengende crème met krachtige anti-rimpeleigenschappen. • Cooling Eye Gel Een ooggel voor de strijd tegen kraaienpootjes en vermoeide ogen. • Hair and Body Shower Gel Deze gel die veel meer is dan een reinigend product, biedt een optimale verzorging onder de douche! • Deo Roll Deze anti-deodorant laat u nooit in de steek. Hij reduceert, maar blokkeert de transpiratie niet en beschermt de hele dag. Mila d’Opiz weet wat mannen nodig hebben om er goed uit te zien en zich goed te voelen!

10

Wilt u kennismaken met deze producten of ze te testen? Mail naar info@jovilux.be of bel naar 055 31 50 82. Wij bezorgen u graag enkele stalen!


11


ENERGIST

Pulsed Light Systemen

Energist garandeert permanente ontharing Alle lichtontharingssystemen werken volgens het principe van de selectieve fotothermolyse. Dit betekent dat het licht wordt aangetrokken door het pigment van het haartje en omgezet in warmte. Dit vernietigt de groeicellen in het haarzakje. Toch is er binnen de diverse apparaten een groot verschil, vooral wat betreft efficiëntie en veiligheid. Verschillende benamingen Er bestaat veel onduidelijkheid over de benamingen IPL, FPL, UPL, CPL,VPL, GEM, enz. Eigenlijk behoren ze allemaal tot de groep van de Pulsed Light systemen (pulserend licht). IPL (Intense Pulsed Light) is echter een gepatenteerde naam van de firma Lumenis. Ere wie ere toekomt: Lumenis verrichtte baanbrekend werk met zijn

12

wetenschappelijk onderzoek naar permanente ontharing met pulserend licht. Toch wordt de naam IPL vaak incorrect gebruikt om het systeem (dat eigenlijk “Pulsed Light” heet, afgekort PL) aan te duiden, net zoals men vaak over een “BIC” spreekt om een balpen aan te duiden. Belangrijk is dat het VPL™-systeem van Energist tal van bijzondere voordelen biedt. De meeste andere merken van Pulsed Light systemen bieden maar één of enkele van deze voordelen. Hierop leggen ze dan de nadruk. Dit komt ook vaak terug in de naam. Wie bv. de nadruk legt op de reflecterende filter onder de lamp (die zich eigenlijk in elk apparaat bevindt), zou zijn apparaat bijvoorbeeld een RPL-systeem (Reflecting Pulsed Light) kunnen noemen.


PULSED LIGHT SYSTEM

Verschillende VPL-systemen

Wat is dan VPL?

Het VPL™-systeem van Energist heeft zo’n goede reputatie, dat steeds meer firma’s nu beweren dat hun apparaat ook werkt volgens het VPL-systeem. Soms beweren ze zelfs dat hun toestel een verbeterde versie is. Toch werken alleen de apparaten van Energist volgens het zwaar gepatenteerde VPL™principe.

VPL staat voor Variable Pulsed Light. Elke flits bestaat uit een reeks van gelijkwaardige micro-blokpulsen, die in aantal, lengte, sterkte, duur, maar ook in time release apart instelbaar zijn. Er zijn maar liefst 840 verschillende instellingen. Zo zijn zeer gepersonaliseerde behandelingen mogelijk.

Zowel de naam VPL als het VPL-systeem zijn door Energist gepatenteerd. De kleine “™” verwijst hiernaar. Dit betekent dat juridisch werd vastgelegd dat geen enkel ander merk de naam VPL mag gebruiken, noch het systeem mag namaken. Misbruik wordt gerechtelijk vervolgd. Bovendien is het Energist VPL™-systeem technisch sterk beveiligd, wat het breken van bepaalde codes en namaak belet. Kortom, alleen Energist biedt u de unieke VPL-methode!

Dit betekent dat Energist, via een eenvoudig te bedienen computerprogramma, op een veilige manier alle haartypes en alle huidtypes kan behandelen, van fototype 1 tot en met 6. Energist VPL™ heeft dan ook veel meer te bieden. Of zoals Professor Dr. R. Knobler (Universiteit Wenen) het stelt:

“Energist VPL slaagt waar andere systemen falen”!

Een volwaardig systeem Energist heeft niet enkele, maar alle kenmerken van een volwaardig systeem: - Een hoge kracht die constant blijft, de hele levens duur van de lamp (aan te tonen via meetapparatuur). - Een perfecte output van de flits (het unieke van de VPL-flits wordt aangetoond met een specifiek computerprogramma). - Rood licht, het enige dat voldoet om alle haardiktes te vernietigen. - Hoogwaardig fluorescerend ingebouwd glasfilter, met dezelfde levensduur als de lamp. - Optische saffier. - Keramische reflector. - Water- én luchtgekoeld, geen extra koeling nodig. - Ideale spot size, geen verlies van kracht. - Computergestuurd: eenvoudig en nauwkeurig in gebruik. - En het belangrijkste: Energist heeft als enige het ongeëvenaarde VPL-systeem!

Meer weten? Surf naar www.energist.be, of bel naar 055 38 64 68.

13


SESDERMA

Exclusief in België 3 sterke paramedische productlijnen van SeSDERMA De Sesderma-producten vallen onder de noemer ‘paramedische cosmetica’ en zijn ontwikkeld door Dr. Gabriël Serrano. Hij is dermatoloog en wereldwijd een veelgevraagde spreker op congressen over huidverzorging en huidverjonging. Bovendien heeft hij een beautykliniek in Valencia (Spanje), waar hij bijna dagelijks in de praktijk staat. Productontwikkeling ligt Dr. Serrano nauw aan het hart. Daarom heeft hij ook een eigen lab en een eigen productiebedrijf. Uit zijn ruime programma selecteerde Jovilux 3 sterke productlijnen. Ze zijn ideaal voor zowel de verkoop als de schoonheidssalons. RETISES: een retinol-programma met verschillende concentraties: 0,25%, 0,50%, 1% en 10%. We spreken dan van internationale eenheden van 8333, 16666, 33200 en 332000. Interessant is ook de combinatie van de professionele behandeling met producten voor thuisgebruik, om zo de resultaten nog te verbeteren.

14

C-VIT: deze lijn bevat ascorbyl-glucoside. Vitamine C in zijn meest stabiele vorm, in synergie met vitamine A, geeft deze producten een krachtig anti-aging effect. SALISES: ideaal voor de behandeling van acné (salicylzuur, zink, triclosan,…). Maar Salises verzorgt ook de huid, dankzij ingrediënten die de huid zacht maken en niet irriteren.

Deze lijnen zijn uiterst geschikt voor klanten die hun huid al op topniveau verzorgen of om in combinatie met VPL en LED-licht te gebruiken. De resultaten zijn opmerkelijk en reeds in de eerste weken duidelijk merkbaar.

Een Belgische exclusiviteit van Jovilux!


REGEN

15


WAAROM U MET JOVILUX ZOU SAMENWERKEN...

1. 2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9. 10.

Open bedrijfspolitiek: het bedrijf streeft naar een goede samenwerking en communicatie tussen u, uw fabricant en uw collega’s Perfecte prijs - kwaliteitsverhouding en dit in diverse prijzenklassen Kwaliteitsmerken op High Tech niveau Mila d’Opiz - Mineral Care “SPA”- LOOkX – Hayoun – Ageless by Billabong - Sesderma Alle producten worden exclusief verdeeld langs schoonheidsinstituten Snelle leveringsdienst (gemiddeld binnen 48 u) Optimale service (vertegenwoordigersbezoek - permanentie aan telefoon 9u-17u - contact met moederbedrijven van verschillende merken) Sterke publiciteits- en verkoopsondersteuning a.d.h.v. professionele begeleiding en publicitaire acties naar de eindverbruiker Flexibele mogelijkheden, zelfs voor de kleine starter Zeer aantrekkelijke kortingen voor grotere afnames Diverse workshops en scholingen mbt merken, maar ook verkoops- en management trainingen 20 jaar know-how wordt uw voordeel!

Jovilux is een bedrijf dat u alles kan leveren wat u voor uw zaak nodig heeft: Producten - kleinmaterialen - apparatuur - inrichting - publiciteitsontwerpen e.a. Jovilux is een dynamisch bedrijf steeds klaar voor de markt van morgen!

U vindt ons op: Professional Wellness, Kortrijk 22 & 23 september stand 291 Estetica, Brussel, 6 – 7 – 8 oktober stand 3/130


Vision Magazine 1 - 2