Issuu on Google+

Nu ook look r e d e l in

r u p m Te ! o m o Pr Gratis bedombouw + hoofdbord uit de Prestige Bedcollectie t.w.v. â‚Ź 1298 Bij aankoop van 2 TEMPUR Matrassen en 2 elektrisch verstelbare bedbodems krijgt u de bedombouw met hoofdbord cadeau! In stof taupe, antraciet of smoke, in lederlook taupe of antraciet.

Slaap F O LDe R


Original Matras 20 cm

Deluxe Matras

Royal Matras

Drukverlagend comfort en therapeutische ondersteuning

Therapie en comfort, perfect in balans

Gezonde, innovatieve & comfortabele slaapomgeving

Deze matras heeft een extra bovenlaag van 2 cm “soft touch” TEMPUR materiaal en vervolgens een laag van 7 cm TEMPUR materiaal. De onderste laag bestaat uit 11 cm High Resilience Polyurethaanschuim hetgeen een grote veerkracht en een goede ondersteuning biedt. Het matras is geschikt voor alle goed geventileerde bedbodems en kan desgewenst op maat worden gemaakt in de door u gewenste maatvoering.

Deze matras is de perfecte balans gevonden tussen comfort en drukverlaging. Dit ultieme gevoel wordt bereikt door een bovenlaag van 2 cm zacht TEMPUR Materiaal dat is doorgestikt in de tijk. Onder de tijk zit een laag van 9 cm drukverlagend TEMPUR Materiaal welke wordt ondersteund door 11 cm hoogwaardig High Resilience Polyurethaanschuim.

TEMPUR heeft TEMPUR RVE (Reticulated Visco Elastic) Materiaal ontwikkeld, dat verwerkt is in het Royal Matras. Naast unieke drukverlagende eigenschappen, maakt het RVE Materiaal een verhoogde luchtcirculatie door het matras mogelijk. Dit nieuwe technologische comfortmateriaal zorgt voor een optimale ventilatie tot dicht aan de raakvlakken met het lichaam.

Het ventilatiesysteem tussen de laag TEMPUR en de laag High Resilience Polyurethaanschuim zorgt voor bijkomende veerkracht tot in de kern van het matras en extra ventilatie door het hele matras.

De tijk van het Deluxe Matras is gemaakt vanTEMPURTex™. Deze vochtafdrijvende stof absorbeert en verspreidt vocht over een groter oppervlak, waardoor deze sneller droogt en comfortabel aanvoelt. De tijk van het matras is afritsbaar maar mag niet worden gewassen.

Naast het TEMPUR RVE Materiaal, heeft het Royal Matras ook een TEMPUR toplaag van 5 cm, dat een heerlijk comfort geeft en waardoor de drukverlagende eigenschappen optimaal tot zijn recht komen.

Opbouw van de lagen Opbouw van de lagen

Opbouw van de lagen

A. 2 cm "soft touch" TEMPUR materiaal

A. Een TEMPUR-Tex™ tijk waarin 2 cm TEMPUR Materiaal is doorgestikt

A. 5 cm TEMPUR Materiaal Drukverlagende comfort- en therapeutische ondersteuningslaag voor een diepe en verfrissende slaap.

B. 7 cm TEMPUR materiaal Drukverlagende comfort- en therapeutische ondersteuningslaag voor een diepe en verfrissende slaap

B. 9 cm TEMPUR Materiaal Drukverlagende comfort- en therapeutische ondersteuningslaag voor een diepe en verfrissende slaap

B. 9 cm TEMPUR RVE Materiaal Geavanceerd luchtstroomsysteem biedt ondersteuning aan de TEMPUR laag en verhoogt de luchtcirculatie.

C. 11 cm High Resilience Polyurethaanschuim Ondersteunende laag voor optimaal comfort

C. 11 cm High Resilience Polyurethaanschuim Ondersteunende laag voor optimaal comfort

C. 11 cm veerkrachtig High Resilience Polyurethaanschuim Ondersteunende laag voor optimaal comfort


Bed Discovery in lederlook taupe, wit, zwart of bruin met vlak of gecapitoneerd hoofdbord

fitnite® 1000

Eenlaagsmatras met 3 zones

fitnite® 2000

Tweelaagsmatras met 5 zones

fitnite® 4000

Drielaagsmatras met traagschuim

€ 1999

Octaspring® De Octaspring®-veer, die volledig bestaat uit hoogwaardig polyurethaanschuim, zorgt voor een milieu- en mensvriendelijk alternatief voor de metalen veren, en andere verende materialen die tot hiertoe gebruikt worden in de matrassenindustrie. Unieke voordelen van de Octaspring® t.o.v. bestaande veringssystemen zijn o.a. de mogelijkheid om de veer in diverse weerstanden en hoogten te produceren. Dit houdt het enorme voordeel in dat op deze manier diverse rijen veren boven mekaar kunnen gemonteerd worden van verschillende hoogte en weerstand om een optimale vering en draagkracht te verkrijgen in bij voorbeeld een matraskern. In dit opzicht is ook de perfecte luchtdoorlaatbaarheid van het systeem in een matraskern of zitmeubel van zeer groot belang, zodat alle vochtige lucht perfect kan afgevoerd worden. De deugdelijkheid en duurzaamheid van Octaspring® werd recentelijk bevestigd en gecertificeerd door het onderzoekslabo LGA in Duitsland die het systeem de maximumscore heeft toegekend voor comfort en duurzaamheid. Octaspring® is ook uniek op het gebied van milieu. Door het gebruik van de Octaspring® als veringssysteem kan tussen 30 en 40% aan grondstoffen bespaard worden in vergelijking met het gebruik van de bekende PU-schuim vullingen, en dit met een beter resultaat. Dit betekent wereldwijd een besparing van honderd duizenden tonnen CO²-emissie tijdens de productie van het PU-schuim.

fitnite Actie!

®

Bij aankoop van een matras ontvangt u een GRATIS ergonomisch fitnite© hoofdkussen!


Wist u dat ... • • • • • • • •

U voor een goede nachtrust beter géén koffie meer drinkt na 18 uur? U beter géén alcohol drinkt de laatste 2 uur voor het slapen gaan? U beter slaapt indien u leeft met een zekere regelmaat (opstaan, ontbijt, douche, krant, ...)? U een gebrek aan nachtrust beter niet kan inhalen door de volgende nacht lang uit te slapen. U zal de daarop volgende nacht weer niet slapen ... ? U beter uw geestelijke inspanningen beperkt de laatste 2 uur voor het slapen? U beter slaapt indien u tijdens de middag een wandeling maakt of een korte fysieke inspanning levert? U beter slaapt mits u elke dag 15 minuten sport? U elke nacht 15cl speeksel verliest in uw hoofdkussen: u kan het beter tijdig vervangen.

5 aandachtspunten bij de aankoop van een nieuwe matras en/of bodem • • • •

De matras bepaalt voor 80% of u goed gaat slapen. Echter, een goede matras heeft de juiste bodem nodig. Aan het hoofd transpireert u het meest. Vervang uw kussen daarom regelmatig. Heeft u lage rugpijn ‘s morgens bij het opstaan? Waarschijnlijk is uw matras en/of bodem versleten. Wacht niet te lang om ze te vervangen. • Een goed donsdeken maakt dat u , samen met de juiste matras en bodem, een zalige nachtrust zal kennen.

Waardeert u goed advies? Bij Keldermans helpen we u graag!


Matras Perle

-10% op matras Perle

Exclusieve Temporis Multi Pocketverenkern, afgedekt met HR-schuim met 5 ergonomische comfortzones in een wolof in een hypoallergene uitvoering. Totale hoogte: Âą 25 cm. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.


vanaf

€ 631 Bed Marie in wit of zwart

160 x 200: € 631 180 x 200: € 672

Boxspring Verona Inbegrepen: Box + 7 zone pocketveren matras + hoofdbord + poten + dekbed + dekbedovertrek + 2 kussens + 2 kussenslopen + hoeslaken

€ 1598

Stoffering: Stof of leatherlook Maten boxspring: 140x200, 160x200, 180x200 140x210, 160x210, 180x210

€ 2149


! s j i r p e i t Ac

Boxspring Modena Boxcombinatie VLAK

€ 2695

Elektrisch

Stoffering: Stof of leatherlook Maten boxspring: 140x200, 160x200, 180x200 140x210, 160x210, 180x210

€ 1695

Actieprijs!

Inbegrepen: Box + 7 zone pocketveren matras + hoofdbord + poten + dekbed + dekbedovertrek + 2 kussens + 2 kussenslopen + hoeslaken

€ 2235


3

w o o nw i n k e l s

10 . 0 0 0

meubelen en interieur inrichting

Bed Nele in lederlook wit of zwart

wo o n p l e z i e r

2

1

vanaf

m ²

3

eigentijds wonen en slapen

meeneemmeubelen

€ 516

€ 465

160 x 200: € 465 180 x 200: € 495 200 x 200: € 549 Grote Baan 86-87a 3540 Herk-de-Stad Tel. 013 44 13 74 Fax 013 44 22 62 info@keldermans.be - www.keldermans.be

Openingsuren: Weekdagen: 10u tot 12u - 13 tot 18u30 Zaterdag: 10u tot 12u - 13u tot 18u Zondag: 13u30 tot 18u Vrijdag: gesloten

Aanbiedingen geldig tot einde februari. De prijzen zijn geleverd en geplaatst of meeneemprijs. Zie hiervoor de aanduiding in de toonzaal.


Slaapcomfort Keldermans