Page 1


Organisatie De Summerland Crew 2011 bestaat uit:

Johan Nieuwland Niels van Veen Yorick Boon Dennis van der Linden

Mike Turkenburg Marco Geurtsen Dick van der Salm JĂŹp de Winter

Leroy van der Salm Michael de Jong Mickey Hogervorst Kees de Jong

Chiel van Meurs Bo van Viegen Jason van der Voort Lars Janson

Donny van Marwijk Nick van den Bosch Mike Lansbergen

Hidde Hilgersom Sem van der Salm Roy van der Voort

Jordi Bennis Joris Disseldorp Jorrian Hendriks

Thijs Janson Leander Lelieveld Tim van Rijn

1


Voorwoord De tijd vliegt voorbij, het is niet te geloven, al 5 jaar Summerland!!!. Zoals de meesten wel weten is Stompwijk Summerland ontstaan uit het vroegere Stomppop. Summerland is bedacht omdat de jeugd van Stompwijk weer eens wat anders wilde organiseren. Het woord wat in alle vergaderingen naar voren kwam was ‘vernieuwen’ en dan niet een nieuw breezertje op de menu kaart. Nee, Summerland moest ieder jaar worden vernieuwd! Meerdere tenten, een groot plein, een Smullerland, een buiten podium, ander type tenten, een zeer exclusieve vrijdag avond, cabaret, een mentalist, een zwembad, een bbq, een dinershow, en ga zo maar door. De afgelopen twee jaar waren we uitverkocht iets, waar we heel trots op zijn en wat betekent dat het festival, dit jaar van 1 t/m 3 juli, nog steeds groeit. Nu zijn e we al aangekomen bij de 5 editie en ook nu willen we weer vernieuwen, maar of het ook dit jaar weer gaat lukken? Kom zelf maar kijken… Summerland 2011 Afgelopen twee jaar hebben we met twee tenten en een buitenpodium het feest vorm gegeven. Dit jaar gaan we terug naar één grote gezellige Brink Groep tent, het AvS pleintje en een nieuwe club de FlyUs StarBeatz. Aan het pleintje grenzen beide tenten. De Brink Groep tent van circa 20x40 en de FlyUs StarBeatz van circa 17x17 meter. Beide tenten beschikken over een bar en eigen podium. Aan het pleintje grenst ook Smullerland, waar dit jaar weer allerlei hapjes zijn uit te proberen. Het programma Per tent is een muziekgenre bepaald, maar dit jaar wordt er ook nog een gehele eigen look gegeven aan de beide tenten! In de Brink Groep tent kan je, samen met o.a. BZB, weer ouderwets genieten van de charme, wat het vroegere ‘Stomppop’ te bieden had. De FlyUs StarBeatz is een geheel nieuw concept, later komen we hier nog op terug. In de StarBeatz wordt gestart met een fout uurtje zoals je deze nog nooit gezien hebt. Daarna zullen verschillende DJ’s het “dak” eraf blazen. De vrijdag wordt afgetrapt met een echte wijnproeverij. De kaarten hiervoor zijn al uitverkocht! Dus mocht je geen kaarten hebben kunnen bemachtigen, zorg dan dat je de zaterdag en zondag niet mist! Zoals je ziet is er op deze manier voor ieder wat wils.

2


Consumpties Op het evenement worden naast frisdrank alleen licht alcoholische dranken geschonken zoals bier en wijn. Op het plein kunt u terecht om iets te eten. Door de Nederlandse wetgeving zijn wij genoodzaakt alleen alcoholische dranken te schenken aan bezoekers boven de 16 jaar. Om deze reden zullen er bandjes uitgedeeld worden ter controle. Het feest is voor jong en oud, dus iedereen is van harte welkom. See U @ Stompwijk Summerland

3


Internetboekhouden iets voor u? - vele bedrijven en verenigingen maken hier gebruik van - zeer gebruiksvriendelijk, wij ondersteunen en kunnen direct meekijken - 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar - een abonnement met vaste lage kosten - rapportages en managementinformatie direct beschikbaar - al ruim 55 jaar hĂŠt adres voor uw administratie!! In verband met uitbreiding van ons kantoor in 2011 kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Door persoonlijke benadering en servicegerichtheid is ruim 75% van de cliĂŤnten al meer dan 10 jaar vaste klant bij ons.

Ik wens iedereen een fantastisch Summerland 2011 !!! Met vriendelijke groet, Fred Overdevest

4


5


Summerland Sensation Wine *UITVERKOCHT* De vrijdagavond van Summerland staat de laatste jaren in Stompwijk al goed op de kaart. Tijdens de dinershow, de pokeravond en Summerland on the Beatz hebben wij menig dorpsgenoot zien genieten. Ook dit jaar probeerden we weer met iets speciaals voor de dag komen. Sensation Wine staat geheel in het teken van het kijken, ruiken en natuurlijk proeven van een naar ons inziens prachtig en smaakvol

assortiment aan verschillende wijnen. Wijn heeft een grote verscheidenheid aan stijlen en smaken en die gaan verloren als je de wijn zomaar naar binnen giet. Daarom bieden wij een gezellige en volledig verzorgde wijnproeverij aan. We hebben zelfs aan spietons gedacht om alles tot een echte proeverij te laten lijken. Sensation Wine wordt opgesplitst in een ‘begeleide proeverij’ van ongeveer twee uurtjes, waarbij we op een interactieve manier de deelnemers de door ons geselecteerde wijnen heen laten proeven. Jullie worden meegenomen door een aantal prachtige wijnlanden. Daarna volgt een ‘vrije wijnproeverij’ waarbij de deelnemers de gelegenheid hebben een aantal andere wijnen te proeven of ze kunnen een wijn die ze in de begeleide wijnproeverij lekker vonden nog eens proeven. Achter de tafels staan echte wijnkenners die een toelichting op het wijnland, de wineries en de wijnen kunnen geven. Tijdens deze proeverij hebben jullie ook de gelegenheid om andere drankjes te bestellen aan de bar. Daarnaast worden jullie voorzien van een paar kleine hapjes die goed passen bij de wijn die we serveren. Het is wel aanbevolen om thuis eerst even een goede ondergrond neer te leggen, zodat jullie wel in de gelegenheid zijn om de hele avond bij te wonen.

6


Aansluitend zal er een prachtig feest worden weggegeven door Bob en de Blue Band. Deze band begon als gezellige Rock ´n Roll band, maar heeft zich ondertussen ontwikkeld tot uitgebreide en veelzijdige coverband. Bob en de Blue Band stond in 2007 ook al eens op het podium van Summerland. Jullie, als echte wijnkenners van Stompwijk, zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. Om 20.00 uur starten we met het losmaken van onze smaakpapillen. Als alle papillen zijn losgeweekt, serveren we de wijnen één voor één aan jullie. Nadat de meeste wijntjes zijn genuttigd zal Bob en de Blue Band de avond compleet maken. Het feest zal rond 00.00 uur ten einde lopen. Zelf hebben we er weer hoge verwachtingen van en denken we dat dit feest een beetje te vergelijken is met de dinershow van drie jaar terug. Iedereen start de avond dan ook gezellig aan een tafeltje, waarna ze door de achtergrondmuziek en het nuttigen van enkele verschillende soorten wijnen, de voetjes ook weer willen laten spreken. Wij gaan er weer van uit dat dit festijn een schot in de roos is, waar nog jaren over wordt gesproken.

7


Band Zonder Banaan VOLKEL - Het is allemaal begonnen toen 17 jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van BZB ...! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan. Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet is volop theater en absurditeiten. Wat je hoort is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid. Lowlands, Pinkpop, Stomppop en Parkpop; BZB kwam, zag en overwon! Het gaat goed met deze circusband waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en niet lijkt te stoppen. Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen cd De Baksteen Van De Samenleving zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Het volgende album Eeuwig Duurt Het Langst werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Tussendoor verschenen er een tweetal unplugged albums die de basis vormde voor vele uitverkochte akoestische concerten in talloze muziekcafĂŠs door het gehele land. Ook zijn hier twee succesvolle theatertournees uit voortgekomen, die telkens veel applaus in het pluche opleveren. Mede door het succesnummer Echte Vrienden is BZB de Ierse folk verder gaan ontdekken iets wat duidelijk op hun nieuwe cd BART is terug te horen. Welke met een complete nieuwe liveshow zal worden gepromoot op vele festivals, feesttenten of waar dan ook om de feestvreugde flink te verhogen!

Zorg dat je dit niet mist!!! Zaterdag, 23.15 uur Grote Brink Groep tent 8


9


JeWelste Een optreden van JeWelste zal je niet licht vergeten. Tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende popliedjes en ruige rocknummers, hilarische showelementen en een bundel energie waar een kleine kerncentrale zich niet voor zou hoeven schamen. Dit leidde al sinds de oprichting van de band in de winter van 2003/2004, tot uitzinnige reacties tot ver over de Nederlandse grenzen, 3 cd-releases, een horde trouwe fans, noem maar op. Een kleine aardverschuiving vond plaats in de herfst van 2005, toen de leadzanger van JeWelste, Martin van der Starre, werd gevraagd om een hoofdrol te spelen in de Nederlandse bewerking van Jesus Christ Superstar. Zijn eigenzinnige vertolking van Judas in deze rockmusical werd zo goed ontvangen, dat het Martin behalve uitverkochte zalen en gillende meiden een nominatie opleverde voor een Musical Award (Beste Mannelijke Hoofdrol). JeWelste's laatste grote wapenfeit is dat de heren door niemand minder dan Guus Meeuwis uitgekozen zijn om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn 'Groots met een zachte G Uit & Thuis' stadionconcerten in juni 2009 in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en in het Philips Stadion in Eindhoven. Guus over JeWelste: “JeWelste is een band met een breed repertoire. Ik ben er van overtuigd dat ze de bezoekers van mijn concerten goed kunnen opwarmen en in een perfecte feeststemming weten te brengen'�. JeWelste bestormt de Nederlandse podia met een verfrissende nieuwe show met dikke hits, maar ook met onverwacht en verrassend materiaal uit de jaren 80, 90, en van nu of waar dan ook om de feestvreugde flink te verhogen.

Een top coverband!!! Zaterdag, 21.30 & 00.45 uur Grote Brink Groep tent 10


11


Summerland 2011 Janson Barrooster Janson Barrooster Zaterdag 2-7-2011 Grote Brink Groep tent 21.30 - 23.00

23.00 - 00.30

00.30 - 01.30

Devon van der Voort

Devon van der Voort

Devon van der Voort

Sem van der Salm Michael de Jong

Sem van der Salm Michael de Jong

Sem van der Salm Michael de Jong

Rick den Hartog Ryan Lansbergen

Toby van Marwijk John Onderwater

Demi Janson Fransje van der Meer

Lee van Leeuwen Denny Luk

Michael v/d Nouweland Maarten Hanselaar

Iris van der Meer Richard den Hollander

Ruben Janson

Rick Luiten Rob de Jong

Nico Bolleboom

Janson Barrooster Zondag 3-7-2011 Grote Brink Groep tent 15.00 - 16.30

16.30 - 18.00

18.00 - 19.30

19.30 - 20.30

Devon vd Voort Sem vd Salm Michael de Jong Bart vd Salm Ramon Vonk

Devon vd Voort Sem vd Salm Michael de Jong Mark Smits Lennert Luiten

Devon vd Voort Sem vd Salm Michael de Jong Demi Janson Ilja van Rijn

Devon vd Voort Sem vd Salm Michael de Jong Marco Westerman Martijn Plugge

Nick Ammerlaan Jeroen de Gier

Ruben Janson Yorrick Boon

Amber vd Salm Iris Sweere

Joeri vd Salm Winnie Janson

Marvin v. Leeuwen

Jimmy vd Nouweland

Loes Looijen

Leroy vd Salm

Yelka Osse

Dennis vd Linden

12


13


Summerland 2011 Barrooster Barrooster Zaterag 2-7-2011 Fly Us StarBeatz 20.30 - 21.30 Jorrian Hendriks Bo van Viegen Joris Disseldorp Nick vd Bosch

21.30 - 23.00 Jorrian Hendriks Bo van Viegen Joris Disseldorp Claire Luiten

23.00 - 00.30 Jorrian Hendriks Bo van Viegen Joris Disseldorp Joyce vdBerg

00.30 - 01.30 Jorrian Hendriks Bo van Viegen Joris Disseldorp Leroy v. der Salm

Chiel van Meurs Mike Lansbergen

Manouk v.Meurs Lillian de Groot

Sacha Joseph Seline Grootveld

Thijs Janson Mike Lansbergen

Marco Kester

Mark smits

Karolien Bos

Yorrick Boon

Remon Soonius

Jimmy vd Nouweland Cynthia vd Bosch

Chantal van Lierop Quint Bierhuis

Lennert Luiten Wouter van Santen

Alex Havik

Barrooster Zondag 3-7-2011 Fly Us StarBeatz 16.30 - 18.00

18.00 - 19.00

19.00 - 20.00

Joris Disseldorp

Joris Disseldorp

Joris Disseldorp

Jorrian Hendriks Bo van Viegen

Jorrian Hendriks Bo van Viegen

Jorrian Hendriks Bo van Viegen

Rick den Hartog Ryan Lansbergen

Toby van Marwijk John Onderwater

Anne de Bruin Jona van Wijk

Lee van Leeuwen Mitchel Jacobs

Michael v/d Nouweland Maarten Hanselaar

Incarnita van der Berg Sandy van der Salm

Richard den Hollander Nico Bolleboom

Rick Luiten Rob de Jong

Tim van Rijn Mickey Hogervorst

Trevor v/d Berg

14


15


Billy The Klit Joost Seilberger is geboren in Den Haag. Vanaf het vroege begin werd hij geconfronteerd met muziek omdat zijn vader in diverse bekende bands in de jaren zeventig speelde. Muziek was belangrijk in zijn familie, op jonge leeftijd begon Billy met het spelen van saxofoon, piano en gitaar. In zijn schoolperiode heeft hij in diverse bands gespeeld, maar op vijftienjarige leeftijd ontdekte hij housemuziek. Hij kocht draaitafels, een drumcomputer en begon met het mixen van verschillende soorten muziek. Zijn passie voor allerlei muzieksoorten resulteerde in DJsets met een eigen unieke sound. Soul, Disco, RandB, Classics en House in 1 booming DJ set is for Billy The Klit de ultimate kick! Vorig jaar draaide Billy The Klit op de zondag van Summerland, het standpunt van de organisatie was snel duidelijk. Volgend jaar weer, maar dan op de zaterdag avond, wat kan deze gozer lekker draaien.

Een wereld DJ op de zaterdag avond Zaterdag, 00.00 uur Fly Us StarBeatz 16


17


Het Foute Uurtje!!! Uurtje!!! Om dit jaar de zaterdag lekker goed/fout van start te laten gaan, zal het eerste uur het foute uurtje zijn! Van 20:30 tot 21:30 zal de foutste DJ die we hebben kunnen vinden, de raarste en foutste plaatjes aan u laten horen. En alsof dat nog niet fout genoeg is zullen er ook allemaal accessoires te vinden zijn die je kunt opzetten, omdoen of opdoen om dit uur compleet fout rond te lopen. Het is de bedoeling dat u hiervoor uw eigen accessoires van thuis meeneemt en deze vervolgens ruilt in het ruilhuisje om op deze manier het foutste kostuum te creëren. Vervolgens zal de organisatie u nog verrassen met de verschillende nationale & internationale acts, en zullen er opmerkelijke gasten u komen verassen. Dit in combinatie met de foute muziek van de DJ zullen ervoor zorgen dat de stemming er vroeg op de avond al lekker in komt. Alle reden dus om er deze avond op tijd bij te zijn. Bovendien zal dit allemaal plaats vinden in Summerland’s geheel nieuwe STARBEATZ ! Aansluitend hierop zullen de Beatzhakkers samen met u het foute uur afsluiten met een spectaculaire Happy Hardcore Stoelendans. Bij deze speciale vorm van de stoelendans is het de bedoeling, dat u tijdens het klinken van de muziek hakt, stampt, springt en andere gekke moves te voorschijn tovert. De nummers 1 en 3 zullen er mooie prijzen aan overhouden, waar u het hele weekend plezier van zult hebben. Kortom: Dit foute uurtje is de perfecte start…!!!!!!! In het kort: 1.Wat? Het foute uurtje! 2.Waar? Summerland’s StarBeatz 3.Wanneer? zaterdag 20:30 – 21:30 uur 4.Aansluitend Happy Hardcore Stoelendans!!

18


► Grondverzet ; ► Sloopwerk ; ► Agrarische werkzaamheden ; ► Handel in zand & grond ; ► Landbouwartikelen & werktuigen ; ► Hydraulische slangen persen ; ► Las- en constructiewerk ;

STOMPWIJK

19

TEL.071-5801760


Summerland 2011 Bonnenrooster Bonnenrooster Zaterdag 2-7-2011 19.30 - 21.00

Irene Hulsebos

Marije Disseldorp

21.00 - 22.30

Marleen de Haas

Marry de Haas

22.30 - 00.00

Marit Hulsebos

Jessy Blom

Bonnenrooster Zondag 3-7-2011 15.00 - 16.30

Marin van Rijn

Kim van der Berg

16.30 - 18.00

Brenda Nieuwland

Cindy Duyvestijn

18.00 - 19.30

Ilse Hilgersom

Angelique Hoeijen

20


21


Summerland Wereld Wonder Kindermiddag Hallo Kids, Ook bij het 5 jarig bestaan van Stompwijk Summerland kan de Wereld Wonder Kindermiddag natuurlijk niet ontbreken. Zoals altijd is deze op zondag. Het thema dit jaar is: ‘Als ik later GROOT ben…’. Weet jij al wat je wilt worden? Misschien kapper of wil je bij de politie gaan werken? Deze middag zal je alles langs zien komen. We beginnen met een spetterend optreden, waarin een paar Stompwijkse meiden mee zullen spelen… De rest blijft nog even een verassing. Ben je al nieuwsgierig en wil je meer weten? Zorg dan dat je naar de Wereld Wonder Kindermiddag komt! Na het optreden doen we verschillende spelletjes. Jullie kunnen samen met de bakker iets lekkers maken en je laten schminken door de schilder. Natuurlijk kan er ook geknutseld worden en zal het springkussen niet ontbreken! Op zondag gaat de tent om 13.00u open en kunnen jullie gezellig komen. Om precies 13.30u zal de Wereld Wonder Kindermiddag beginnen met het spetterende optreden. Hierna zullen om 14.15u de spelletjes beginnen en om 15.30u is de Wereld Wonder Kindermiddag afgelopen. Maar dit betekent niet dat er geen feest meer is, de zondag middag van Stompwijk Summerland wordt ook dit jaar weer heel gezellig. Wij hebben er in ieder geval héél veel zin in en hopen jullie ook, tot zondagmiddag 3-7-2011! Groetjes, De meiden van de Kindermiddag

22


23


Zaterdag 02-07-2011

Grote Brink Groep tent

TIJD 19:00 19:30 19:45 20:00 20:15 20:30 20:45 21:00 21:15

JeWelste JeWelste JeWelste JeWelste JeWelste

BZB BZB BZB BZB BZB

21:30 21:45

22:30 22:45 23:00 23:15 23:30 23:45 0:00 0:15

01:00 01:15 01:30 01:45 02:00

24

Foute uur Foute uur Foute uur Foute uur Happy Hardcore stoelendans!!!

22:00 22:15

00:30 00:45

JeWelste JeWelste JeWelste JeWelste

Fly Us StarBeatz

Beatz DJ Team Beatz DJ Team Beatz DJ Team Beatz DJ Team Beatz DJ Team Beatz DJ Team Billy the klit Billy the klit Billy the klit Billy the klit Billy the klit Billy the klit Beatz DJ Team Beatz DJ Team


25


1+1+1=3 De Beatles-coverband 1+1+1=3 bestaat uit Benjamin Hilgersom, Jop Koenegracht en Thomas Wolvers. Deze drie Zoeterwoudse muzikanten spelen op geheel eigen manier de muziek van de legendarisch band uit Liverpool. Na een Rage Against The Machine coverband (pardon?) in 2009 volgde er een plan om de vaders trots te maken met een poging The Beatles te gaan coveren. De poging om met 3 man (!) The Beatles te coveren slaagde gruwelijk goed. Het zijn de Beatles, maar net even wat ruiger. Vandaar dat men nu verder gaat als de officiĂŤle Beatles-coverband: 1+1+1=3. De echte Beatle-kenner weet waar deze naam vandaan komt.

Knallende start voor een mooie middag! Zondag, 15.00 uur Grote Brink Groep tent

26


Kom naar de Janson BAR!!!

Schilderen, behangen en wandafwerking

27


Zondag 03-07-2011

Grote Brink Groep tent Kindermiddag Kindermiddag Kindermiddag

TIJD 12:30 14:00 15:00

1+1+1=3 1+1+1=3 1+1+1=3 1+1+1=3

15:30 15:45 16:00 16:15

Fly Us StarBeatz

15:15

16:30 16:45

D-Sign D-Sign D-Sign D-Sign D-Sign D-Sign

17:00 17:15 17:30 17:45 18:00 18:15 18:30 18:45

Klavan Gadjé Klavan Gadjé Klavan Gadjé Klavan Gadjé Klavan Gadjé Klavan Gadjé

28

19:00 19:15 19:30 19:45 20:00 20:15 20:30

Beatz DJ Team Beatz DJ Team DJ Ralvero DJ Ralvero DJ Ralvero DJ Ralvero DJ Ralvero DJ Ralvero Beatz DJ Team Beatz DJ Team Beatz DJ Team Beatz DJ Team


29


D-sign D-sign spettert van het podium wanneer deze coverband uw avond tot een onvergetelijk feest maakt. Van feesttent, naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest. De naam zegt veel over deze top 40/100 coverband. D-sign is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doen niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit. Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren musici vooral nieuwe muziek. De huidige top 40 lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up to date blijft. Vooral het jonge uitgaanspubliek zal zich de hele avond vermaken bij een show van D-sign. Hiermee onderscheidt D-sign zich van de standaard top 100 coverbands. Professionaliteit staat garant voor kwaliteit. Deze enthousiaste vijfman formatie zet een fantastische show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

Een echte zondag middag knaller Zondag, 17.00 uur Grote Brink Groep tent

30


31


DJ Ralvero Ralvero a.k.a. Ralf Baartmans werd geboren in de stad Roosendaal in het zuiden van Nederland. Ritme heeft altijd in zijn bloed gezeten en dat was al duidelijk op een jonge leeftijd, op zijn tiende speelde hij al op de drums. Na 6 jaar professionele drumlessen was Ralvero klaar voor een nieuw avontuur in de muziek ... Hij begon zijn eigen tracks te produceren, waarbij hij inspiratie opdeed uit alle soorten muziek, van elektronische tot klassiek. Zijn grote succes kwam met de release van "Party People" - een enorme Top 40 hit. Het was niet alleen het gewone publiek dat dit nummer oppakte, alle grote DJ`s hebben dit nummer opgenomen in hun setlist. Party People werd zelfs benoemd tot radio 538 dance smash. DJ Ralvero gaat steeds vaker en op steeds grotere festivals draaien, deze zomer staat hij zelfs op een van de grootste dance feesten: Mysteryland. Kortom Ralvero is een DJ waar we aankomende jaren nog veel van gaan horen.

Ralvero een DJ die het zeker gaat maken! Zondag, 18.00 uur Fly Us StarBeatz

32


33


Klavan Gadjé Tien man aan een infuus met zigeunerbloed, dat is Klavan Gadje in een notendop. Qua muziekstijlen kun je het zo gek niet bedenken of er is een Nederlandse variant van. Klavan Gadjé bewijst dat balkan daarop geen uitzondering vormt. Momenteel bestaat het repertoire uit zelf geschreven nummers die zich stuk voor stuk kenmerken door uitbundigheid en dynamiek. Liedjes met een lach en een traan, die ook nog ergens over gaan. Tien man die samen met het publiek iedere keer weer dampen, rillen, stomen, huiveren en het vuur aanjagen. Gelukkig staat hun antieke brandweerwagen keer op keer paraat om de boel te blussen! Klavan Gadjé wordt steeds bekender bij het grote publiek, dit mede door de optredens op grote festivals als Lowlands en Paaspop.

Bij deze band kan niemand stil blijven staan! Zondag, 19:00 uur Grote Brink Groep tent

34


Wijnhandel & Slijterij DE KELDERMEESTER De openingstijden van De Keldermeester zijn: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

09:00 – 12:00 uur 09:00 – 18:00 uur 09:00 – 12:00 uur 09:00 – 12:00 uur 09:00 – 18:00 uur 09:00 – 16:00 uur gesloten

Tevens is het mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. U kunt uw bestelling doorgeven via: Telefoon 071 – 580 15 90 Fax 071 – 580 36 03

Geen bezorgkosten binnen Stompwijk!

Viert u uw verjaardag, organiseert u een barbecue of wilt u gewoon eens een dag niet in de keuken doorbrengen? Bestel nu de heerlijke, ambachtelijke salades bij Waldorffsalade Kip-kerrie salade Salade Niçoise Huzarensalade Zalmsalade

4 pers. € 20,25 € 18,00 € 18,00 € 17,75 € 17,75

6.pers € 29,25 € 26,50 € 26,50 € 25,25 € 25,50

8 pers. € 37,25 € 34,50 € 34,50 € 32,00 € 32,00

10 pers. € 44,50 € 42,00 € 42,00 € 38,00 € 38,00

Pastasalade

€ 14,25 € 20,75 € 26,75 € 32,50

Ons terras is iedere zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. 35


36


* * * Hoe doet u uw boekhouding? * * Van schoenendoos tot online * boekhouden, * AVB kan het allemaal. * * Bezoek eens onze website * www.van-boheemen.nl * met nieuwsfeiten en een overzicht * van al onze werkzaamheden. * * Doctor van Noortstraat 134 * 2266 HB Stompwijk * Tel: 071-5804847 * Fax: 071-5804556 * e-mail: info@van-boheemen.nl *

37


Een blik werpen op 5 jaar Summerland!

Een blik werpen op 5 jaar Summerland!

Mike Lansbergen

Paultje Pils

Wat was je eerste keer? (Summerland of Stomppop) “Summerland”. Heb je wel eens een feest gemist? “Nadat ik voor het eerst Summerland heb meegemaakt, heb ik geen Summerland gemist”. Hoe omschrijf je de sfeer op Summerland? “Uitermate gezellig”! Heb je wel eens speciale gevoelens gehad voor een bepaald persoon door de sfeer op Summerland? “Nee, maar wat er niet is kan nog komen?!” Hou je van bloemen? “Tuurlijk, maar als ik ze krijg geef ik ze aan mijn moeder.” Wat is jouw momentje op Summerland? “Het terug kijken op een geslaagd feest.” Vind je dat Smullerland zich meer moet concentreren op gezond etenswaar? “Voor de mensen die gezonder willen eten is het natuurlijk beter, maar hoor je echt mensen die dat willen?” Wat is je lievelings kleur? “Iedereen zegt oranje.” Heb je nog een top tip? “Altijd blijven vernieuwen”.

Wat was je eerste keer? (Summerland of Stomppop) “Stomppop, het jaar nadat Van Dik Hout is geweest, jammer genoeg” Heb je wel eens een feest gemist? “Ja, toen zat ik in een zwembad achter de tent” Hoe omschrijf je de sfeer op Summerland? “Een Stompwijkse sfeer waar jong en oud het naar zijn zin heeft vanwege de verschillende muziekstijlen.” Hou je van bloemen? “Ja Royal Roses” Wat was je lievelings tent of act op Summerland? “Lievelings tent, eettent en lievelings act Huub Hangop en Pater Moeskroen” Vind je dat Smullerland zich meer moet concentreren op gezond etenswaar? “Vind je 40 kilo uien niet gezond dan?!?” Wat is je lievelings kleur? “Roze en paars” Heb je wel eens een kater gehad na Summerland? “Ja, de dag erna moest ik bij een nieuwe werkgever beginnen.” Is er voor jou na zaterdag altijd nog de zondag? “Ja, zonder zondag geen zaterdag”

38


39


Een blik werpen op 5 jaar Summerland!

Een blik werpen op 5 jaar Summerland!

Dick vd Salm

Boon

Wat was je eerste keer? (Summerland of Stomppop) “Stomppop” Heb je altijd in de organisatie gezeten of heb je het evenement ook als gast beleefd? “1 keer Stomppop als gast beleefd, weet daar weinig meer van. En Summerland vind ik super leuk.” Hou je van bloemen? “Ja, alleen kan ik nooit beslissen, heb ik liever tulpen of narcissen?” Hoe zie je de verandering van het oude dorpsfeest Stomppop in Summerland? “Met Summerland is er meer diversiteit aan muzieksoorten op een avond door de meerdere podia, waardoor het gevarieerder is en het meer mensen aanspreekt.” Vind je dat Smullerland zich meer moet concentreren op gezond etenswaar? “Absoluut. Summerland staat voor verandering. Daarom is het wellicht interessant om de mensen erop te attenderen dat er ook veel verscheidenheid in gezond voedsel zit.” Heb je wel eens een kater gehad na Summerland? “Nee, maar vreemd genoeg wel vaak de ochtend na het opbouwen.” Wanneer word je te oud voor Summerland? “Als ik de muziek te hard vind.”

Wat was je eerste keer? (Summerland of Stomppop) “Stomppop.” Heb je altijd in de organisatie gezeten of heb je het evenement ook als gast beleefd? “Nee, ik heb altijd in de organisatie gezeten.” Wat was je lievelings tent of act op Summerland? “Maakt mij echt niks uit, voel me overal thuis. In de jaren dat ik er geweest ben heb ik zoveel verschillends gezien.” Wat is jouw momentje op Summerland? “Ik Heb twee momenten; de eerste keer deuren open en de laatste keer dicht. We kijken dan terug op een geslaagd feest.” Vind je dat Smullerland zich meer moet concentreren op gezond etenswaar? “Ha Ha dat vraag je aan mij?” Heb je wel eens een kater gehad na Summerland? “Heb ik wel eens geen kater gehad na Summerland, Stomppop?” Is er voor jou na zaterdag altijd nog de zondag? “Zeker, als ik het red.” Wanneer word je te oud voor Summerland? “Als de banden van mijn rolstoel leeg in de schuur staan en zelf niet meer fit genoeg bent om ze op te pompen.”

40


Huyssitterweg 35 . 2266 HE Stompwijk Tel. 071-5801030 . Fax. 071-5801416 Email. info@luiten-constructie.nl

41


Een blik werpen op 5 jaar Summerland! Jorrian Hendriks Wat was je eerste keer? (Summerland of Stomppop) “Stomppop 2001 “ Heb je altijd in de organisatie gezeten of heb je het evenement ook als gast beleefd? “1 Keer als gast, maar weet daar ongeveer niks meer van! In de organisatie heb ik het nog nooit, niet naar m`n zin gehad!” Hoe omschrijf je de sfeer op Summerland? “Helemaal SUUP, iedereen kent iedereen vooral op de zondag, lekker met elkaar genieten van de zon, een drankje en de muziek!” Heb je wel eens speciale gevoelens gehad voor een bepaald persoon door de sfeer op Summerland? “Ja elk jaar weer vlinders…….” Hou je van bloemen? Sowieso, “firma Gedi met Jorr spreekt u” Wat was je lievelings tent of act op Summerland? “Fragment, op z`n blote voetjes, maar Huup Hangop heeft ook een plekje in mijn hart!” Hoe zie je de verandering van het oude dorpsfeest Stomppop in Summerland? “Een mooie verandering waar iedereen aan toe was, met dit concept is er ook veel ruimte voor het bestuur om te vernieuwen, dingen te verzinnen en het festival nog mooier te maken “

42

Wat is jouw momentje op Summerland? “Het moment dat het terrein helemaal vol staat met mensen, iedereen lacht en we al dansend heel hard moeten werken achter de bar. Daarna even je rust pakken in kleedkamer 5 ☺” Vind je dat Smullerland zich meer moet concentreren op gezond etenswaar? “Nee, ze mogen best wat gezonds aanbieden, maar wie er een lekkere vette hap wil moet die ook kunnen krijgen.” Heb je wel eens een kater gehad na Summerland? “Ja maar nog nooit van de drank” Is het vrijdag avond concept iets voor jou? “Wijn vind ik niet heel lekker maar door de rest van de plannen moet ik toch JA zeggen. Volgend jaar wordt de vrijdagavond NOG beter!” Is er voor jou na zaterdag altijd nog de zondag? “Absoluut maar ik moet niet aan de maandag denken!” Wanneer word je te oud voor Summerland? Als mensen tegen me zeggen “wat een ongelofelijk lelijke shirts”. Heb je nog een top tip? “Kom allemaal in het oranje of geel, dan zijn we nog meer één geheel! Drink, lach, dans en feest. Ook dit jaar MOET je weer op Summerland zijn geweest!!!”


Dr. van Noortstraat 120a 2266 HB Stompwijk

(071) 5809360 (06) 17917094

info@salonsilva.nl

Summerland 2011 = gezellig en ontspannen www.ontspannentotaal.nl www.stoelmassagetotaal.nl

43


StarBeatz Dit jaar viert Summerland zijn 5 jarig bestaan, hier willen wij natuurlijk een onvergetelijk feest van maken. Daarom hebben we besloten weer totaal te vernieuwen. Het worden geen 3 tenten meer, het worden geen 2 tenten, maar 1 grote tent en een club genaamd StarBeatz. Dit idee is totaal nieuw en nog niet vertoond op andere festivals. Het zal hier zeker feest worden en deze nieuwe arena zal een geheel eigen sfeer krijgen.

StarBeatz is een gesloten openlucht club waarbij de zijkanten zijn afgeschermd. De ingang is verbazingwekkend en onder de DJ door. Er zit geen dak op waardoor je zondag lekker in het zonnetje kan staan en zaterdag genieten van de sterren en de DJ’s. De muziek zal verschillend zijn waardoor deze StarBeatz voor iedereen wat is. Op de zaterdag starten we met het foute uurtje waarin alle foute platen de revue passeren en ook zijn er allerlei activiteiten in dit uur. Daarna zal het Beatz DJ Team het over nemen en samen met DJ Billy The Klit StarBeatz laten swingen!!! Op zondag zal het Beatz DJ Team weer te bewonderen zijn waarna DJ Ralvero de zondag swingend zal afsluiten. Kortom kom allemaal kijken op Summerland 2011 naar StarBeatz!

44


45


The Beatz Afgelopen zomer had je het WK in Zuid-Afrika, hierbij kwamen wij in de finale te staan. Deze wedstrijd konden wij niet aan onze neus voor bij laten gaan, om iets prachtigs te organiseren. We hadden een groot scherm geregeld waar iedereen het goed op kon zien. Ook hadden we naast de lekkere drankjes wat lekkers te eten geregeld. Maar helaas was de uitslag anders dan de meesten hadden verwacht en gingen zij met een teleur gesteld gezicht naar huis. Op vrijdag 17 september 2010 knalden wij het nieuwe seizoen in, met DJ Yorit. DJ Yorit mixte de plaatjes aan elkaar, waardoor niemand zijn voetjes stil kon houden. Zoals elk jaar houden we op eerste kerstdag het gezelligste feest van het jaar namelijk het kerstfeest. Dit jaar hadden we een mooie ingang gemaakt met kerstbomen en nep sneeuw. Voordat iedereen was bij gekomen van het kerstfeest stond alweer het volgende feest voor de deur, namelijk het oudjaarsfeest. Om middernacht ging zoals gewoonlijk het vreugdevuur aan. Nadat iedereen gelukkig nieuw jaar had gewenst gingen de deuren open. Dit nieuwjaar feest ging door tot in de vroege uurtjes. Vorig jaar gaven we voor het eerst het aprĂŠs ski feest. Wegens succes gaven we het dit jaar weer, met niemand minder dan DJ Maurice. Het aprĂŠs ski feest was al een top feest maar dankzij DJ Maurice was het een avond om nooit te vergeten. Ook de wat oudere feestgangers onder ons hadden een leuke avond. We hadden de normale gebruikelijke groene kratjes omgespoten naar de al oude gele kratjes. We zagen de gele kratjes al langzaam richting het plafon stijgen.

46


Ook voor de nieuwe generatie gaven wij natuurlijk ook een feest namelijk de tienerdisco hierbij kregen we hulp van: Ilja, Demi, Iris en Amber. Op deze avond hadden de vier meiden spelletjes bedacht waarmee je prijzen kon winnen.Dit was voor ons het eerste seizoen zonder hulp van The Limit. Dat verliep ons heel goed en we kijken al weer uit naar het volgende seizoen. We geven nog een spetterend nat feest namelijk: De Schuimparty. We hopen jullie allemaal te zien op Summerland en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer in The Beatz Groeten, het Bestuur The Beatz

47


Beatz DJ Team Dj Nilo & DJ Leo vormen samen het Beatz DJ Team. Beide heren zijn hun draaicariere begonnen in Bardancing The Limit, waar zij de huis DJ`s waren. Door de ervaring die ze hebben opgedaan in de kelder van het dorpshuis zijn ze uitgegroeid tot de beste allround dj`s van de regio. Op vele feesten hebben deze heren al gedraaid zoals: De Stompwijkse kermis, het Drankstar Schuurfeest en natuurlijk op de vorige edities van Summerland. Dit jaar zullen ze het publiek in de Starbeatz van de nodige decibels voorzien. Voor en na de gast DJ`s zullen ze er alles aan doen om de perfecte party te maken.

DJ Nilo & DJ Leo!! Zondag & Zondag, Fly Us StarBeatz

48


49


50


* * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * *

51


52


53

Programmaboekje Stompwijk Summerland 2011  

Vind hier het volledige programma, nieuws en leuke feitjes over Stompwijk Summerland 2011!

Programmaboekje Stompwijk Summerland 2011  

Vind hier het volledige programma, nieuws en leuke feitjes over Stompwijk Summerland 2011!

Advertisement