Page 1


Gutentag 1

Daniel Kvistgaard, det er mit navn. Ja, det havde du nok gættet allerede, da det står på forsiden, men vi gentager det lige for en sikkerhedsskyld. Jeg er 20 år, altså mens jeg skriver dette, og studerer nu på Multimediedesigneruddannelsen. Dette har jeg gjort i to uger nu, men synes allerede nu, at det var det rigtige valg. Det er lige mig det her; at designe og være kreativ på computeren. Hele uddannelsen bliver også meget bedre, når ens lærer er Niels Haltenhoff (så maskulint, det minder mig lidt om en amerikansk TV-stjerne, der altid rendte rundt i korte, røde badebukser). Før denne uddannelse havde jeg et års sabbatår, hvor jeg var lidt ude og rejse, bl.a. i Australien i tre måneder, og derefter i værnepligten. Ellers har jeg gået i gymnasiet. Spændende ik? Daniel K.


2


3 First Creation MARRS CD-cover Style: Man Ray Farvescala: Monochrome Dette var den første opgave, hvor vi skulle lave et CD-cover til et band fra det engelske pladeselskab, 4AD. Det skulle være i stil med Man Rays specielle fortografier kaldet “rayographs” i monochrome farver. Inspirationen fik jeg efter, at have set MARRS’s musikvideo, hvor de filmede astronauter, der hoppede i deres rumdragter.


Second Creation Danish Music Awards 2010 poster med Anna David Style: Typographic Style Farvescala: Fri (RGB) Her skulle vi, som sagt, lave en poster til DMA, hvor vi skulle vælge en dansk musiker, som vi gerne ville reklamere for. Jeg valgte så Anna David. Stilen blev noget andet end de tre metoder vi lærte, da alle andre på holdet brugte disse, og det blev derfor meget af det samme. Så det blev en slags eksplosion af bogstaver, hvori Anna David kommer frem i midten.

4


Third Creation Dr. Phil politisk plakak Style: Popart/Soviet poster Farveskala: RGB

5

Denne gang skulle vi lave en politisk plakat i stil med de kendte Obama plakater. Her arbejdede jeg sammen med Kasper Larse, da han endnu ingen computer havde. Der er egentlig ikke meget at sige om denne, da det hele blot var noget vi fandt p책 undervejs.


6 Fourth Creation Michael Jackson This is it wallpaper Style: This is it plakat Farvescala: RGB Denne gang skulle vi lave en wallpaper, som er inspireret af filmen, This is it. Der var visse ting der skulle indgå i opgaven, bl.a. lens flare, lysglimt med brushes og billeder indsat i figur. Vi tænkte vi lige skulle lave noget anderledes, så vi prøvede at finde ud af hvordan Photoshops 3D effekt virkede, og påførte dette på teksten. Så i stedet for den stille og rolige effekt som Niels lærte os, gav vi den lidt 3D, som også kan ses på diverse This is it wallpapers.


7 Fifth Creation Victory parfume kampagne Style: Watercolor Farvescala: Fri (RGB) Så blev det tid til at lave lidt reklame for noget parfume. Her valgte jeg at opdigte mit egen produkt. Ideen til produktet, kom efter jeg havde taget et billede af mit selv, hvor jeg brugte en funktion i Mac’s Photo Booth program, så jeg fik en kæmpe hage. Billedet mindede mig om den amerikanske animerede TV-serie, der hedder American Dad. Så parfumen skulle være “den rigtige amerikanske parfume”.


Sixth Creation

8 Skullcandy street art annonce Style: “Grunge”, Street Art Farvescala: Fri (RGB) I denne øvelsen skulle vi lave en street art annonce for et brand. Jeg valgte Skullcandy (et firma der producerer hovedtelefoner), da jeg så billedet jeg brugte som stencil. I løsningen skulle der indgå nogle forskellige ting, som fx en mur, en sticker, tape og en badge. Badgen var jeg dog ikke helt fan af, da det man ikke ligefrem ser badges sidde på vægge og mure rundt omkirng, men det var sådan opgaven lød.


Seventh Creation

9

iPod Touch reklame Style: New Wave Farvescala: Fri (RGB) Sidste opgave i Photoshop for denne gang. Denne lød på, at vi skulle lave en reklame for den nye iPod Touch. Så vi skulle lave en iPod Touch, lave et coverflow i den og sætte det ind i en plakat i New Wave stilarten. Dermed var sinuskurver, techno tekst og geometriske figurer selvfølgelig også med i listen over ting, som annoncen skulle indeholde. Jeg prøvede her at få noget appelsin juice til at komme ud af en appelsin i cover flowet, flyve lidt rundt i luften, hvor det så havner i et glas i bunden af annoncen.


10


Daniels Portfolio  
Daniels Portfolio  

The creations we've made during our Photoshop practice period.