Page 1

De Nijverheid 29 a Drachten

Royaal herenhuis in mooie woonomgeving


De Nijverheid 29a Drachten

Vraagprijs Soort woonhuis Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Inhoud Aantal Kamers Bouwperiode/-jaar

02

â‚Ź 298.000 k.k. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 467 m2 166 m2 595 m3 7 1991

Goed onderhouden, vrijstaand HERENHUIS met aangebouwde serre en verlengde garage. Op eigen grond gelegenin de gewilde woonwijk de Folgeren.


woonkamer De ruime L-vormige woonkamer ,met aansluitend een serre met schuifpui, heeft een mooie plavuizen vloer. Door de vele en grote ramen is het een mooie, lichte ruimte

03


Vanuit de achterkamer heeft u toegang tot de serre en de ruime, moderne, half open keuken

04


Keuken De moderne Siematic keuken is voorzien van greeploze fronten, een inductiekookplaat met een strakke RVSafzuiginstallatie en diverse inbouwapparatuur zoals een (verhoogde) vaatwasser, combimagnetron, een ruime koelkast en aparte vriezer.

06


De serre vormt haast een naadloze overgang naar de tuin.... Vanuit de woonkamer vormt de geheel glazen serre haast een naadloze overgang naar de tuin waardoor binnen ĂŠn buiten een geheel vormen. De serre is in 2002 aangebouwd en geheel voorzien van hoogwaardig en duurzaam dubbelglas. Het dak van de serre is uitgerust met zonwerend glas en met een aparte screen aan de buitenzijde. Deze wordt elektrisch bediend.

07


Verdieping Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers

08


Badkamer De luxe, moderne badkamer is voorzien van een duo ligbad met whirlpool, een grote douchecabine, wastafel en 2e toilet. De over de gehele breedte geplaatste spiegel geeft een prachtig ruimtelijk effect.

09


Op zolder zijn 2 ruime slaapkamers, waarvan ĂŠĂŠn momenteel in gebruik is als wellnessruimte. Daarnaast is er een zolderberging over de gehele breedte.

11


12


Deze besloten, onder architectuur aangelegde tuin op het zuiden heeft een ruim zonneterras en is ook bereikbaar via een toegangspad aan de zijkant van het huis

13


14


De Nijverheid 29a Plattegronden van de 1e en 2e verdieping

15


Kenmerken Bouw

Buitenruimte

Soort woonhuis: Eengezinswoning, Vrijstaande woning Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: 1991 Bijzonderheden: Gedeeltelijk gestoffeerd Soort dak: Zadeldak bedekt met pannen

Ligging: Aan rustige weg, In woonwijk Tuin: Achtertuin, Voortuin Achtertuin: 210 m2 (17,5m diep en 12m breed) Ligging tuin: Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom Totale oppervlakte tuin: 210 m2

Kadastrale gegevens

Oppervlakte en inhoud

Volle eigendom, gemeente Drachten, sectie A, nummer 10516 , perceeloppervlakte: 407 m2 Volle eigendom, gemeente Drachten, sectie A, nummer 12278 , perceeloppervlakte: 60 m2

Wonen(= woonoppervlakte): 166m2 Overige inpandige ruimte: 21m2 Gebouwgebonden buitenruimte: 3m2 Perceeloppervlakte: 467m2 Inhoud: 595m3

Energie Isolatie: Volledig ge誰soleerd Verwarming: C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk Warm water: C.V.-ketel C.V.-ketel: Combiketel (Nefit HR combi c.v.-ketel Ecomline) uit 2002, Eigendom

Indeling Aantal kamers: 7 Voorzieningen: Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Buitenzonwering, Jacuzzi, Schuifpui

Aanvaarding Garage Soort garage: Aangebouwd steen voor 1 auto Voorzieningen: Voorzien van elektra, Voorzien van water Isolatie: Geen isolatie

16

Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden Geen bijzonderheden gemeld


Zakenlijst Blijft achter Buitenverlichting Alarminstallatie Zonwering buiten achter Zonwering binnen (luxaflex e.d.) Gordijnrails Gordijnen woonkamer Gordijnen overig Vloerbedekking/Linoleum Close-in boiler (Klok)thermostaat (voorzet)Open haard met toebehoren Fornuis Kookplaat

x

Koelkast Oven (combi)Magnetron Afzuigkap Vrieskast Vaatwasser Overige inbouwapparatuur Dimmers Wastafelaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires

x x x x x x x

Gaat mee

Ter overname x x x

x x x x x x x x x

x x x x

17


Algemene informatie Woning bezichtigen

Een bod uitbrengen

Om u een zo goed mogelijk beeld van de woning te geven, vinden wij het belangrijk dat de verkoper de bezichtiging zelf begeleidt. Niemand kent de woning en de buurt immers beter. Daarom vragen wij de verkoper contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

U kunt uw bod telefonisch 088 200 2000 (lokaal tarief) of via het biedingsformulier op www.makelaarsland.nl (button ‘Doe een bod’ bij de woningpresentatie) uitbrengen.

Het kan voorkomen dat de verkoper geen mogelijkheden heeft om zelf actief te zijn bij de verkoop en daarom de bezichtigingen uitbesteedt aan een ‘Verkoopcoach’. In dat geval neemt de Verkoopcoach contact met u op. Omdat de verkoper en de Verkoopcoach niet gebonden zijn aan kantoortijden kunnen bezichtigingen ook vaak ‘s avonds of in het weekend plaatsvinden. Een Verkoopcoach is gespecialiseerd in de presentatie, styling en inrichting van woningen en de verzorging van bezichtigingen. Een Verkoopcoach is geen makelaar, taxateur of andere adviseur op het gebied van de makelaardij. Een Verkoopcoach kan en mag zich daarom niet uitlaten over juridische- en bouwkundige aspecten, biedingen, onderhandelingen en/of de waarde van een woning. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie en/of toezeggingen van een Verkoopcoach welke hiermee in strijd zijn.

Één van onze vastgoedspecialisten neemt uw bieding in behandeling en zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u en de verkoper opnemen om nader te overleggen. Een door u uitgebracht bod wordt vertrouwelijk behandeld en alleen aan de verkoper kenbaar gemaakt. De verkoper kan uw voorstel accepteren, een tegenvoorstel uitbrengen of uw voorstel afwijzen.

Uw huidige woning verkopen? Makelaarsland is een innovatieve organisatie die een doorbraak binnen de makelaardij heeft bewerkstelligd. Dankzij onze unieke formule ontvangt u NVM expertise tegen een vast en laag all-in tarief. Bel voor een vrijblijvend informatiegesprek 088 200 2000 (lokaal tarief). De specialisten van Makelaarsland staan voor u klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. En natuurlijk ook per email: info@makelaarsland.nl.

Overige documentatie Tip! Bent u zich aan het oriënteren op de hypotheekmarkt? In samenwerking met AEGON Bank bieden wij u een vrijblijvend hypotheekadvies. Bij het aanvragen kunt u aangeven een telefonisch adviesgesprek en gratis hypotheekofferte te willen ontvangen.

Er kan overige documentatie beschikbaar zijn. Deze informatie is apart te downloaden. Ga naar www.makelaarsland.nl en klik bij de woning op tabblad ‘Kenmerken’.

Bijzondere bepalingen Ouderdomclausule De woning is ouder dan 15 jaar. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan bij nieuwe of nieuwere woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat hij niet in voor de kwaliteit van vloeren, dak, gevels, fundering, installaties, leidingen, riolering en aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Hij verzwijgt echter niet moedwillig gebreken aan bovenstaande zaken.

18

Asbest In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/ materialen aanwezig zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.


Verkoopinformatie Koopakte

Energielabel

Na overeenstemming zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Voor woningen in Amsterdam zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Koninklijke NotariĂŤle Beroepsorganisatie. In deze koopakte zullen onder andere de onderstaande bijzonderheden worden opgenomen.

Tenzij anders afgesproken, zal verkoper bij de notariĂŤle eigendomsoverdracht aan koper een energielabel overhandigen. Van het voorgaande kan door verkoper worden afgeweken indien op grond van het besluit energieprestatie gebouwen een dergelijk label of certificaat niet noodzakelijk is (bijvoorbeeld in geval het verkochte is aangewezen als monument als bedoeld in de Monumentenwet 1988 of in een provinciale of gemeentelijke monumentenverordening of als het vrijstaande gebouwen betreft met een gebruiksoppervlakte van minder dan 50 m2). Voor meer informatie www.energielabel.nl.

Ontbindende voorwaarde financiering Ten behoeve van een eventueel opgenomen voorbehoud voor het verkrijgen van financiering hanteert Makelaarsland een termijn van 5 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) waarbinnen op grond van deze voorwaarde ontbonden kan worden.

Waarborgsom / bankgarantie De koopovereenkomst vereist van de koper altijd een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom. De koper krijgt hiertoe 6 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) om dit te regelen.

Erfdienstbaarheden Indien er op de woning of het perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan ze over op de koper en worden ze als bijlage behorend bij de koopakte, meestal in de vorm van het eigendomsbewijs, ter beschikking gesteld.

Uitnodiging

De verkoper heeft een meldingsplicht. De koper mag daarom verwachten dat de informatie die door de verkoper wordt verstrekt, correct is. Er moet altijd melding worden gemaakt van eventuele gebreken en bijzondere omstandigheden.

Alle door Makelaarsland en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod. Verkoper stelt uitdrukkelijk, dat een verkoop niet eerder totstandkomt, dan nadat niet alleen over hoofdzaken ( object en prijs), maar ook over details (zoals datum van aanvaarding, roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc.) overeenstemming is bereikt.

Onderzoeksplicht

Voorbehouden

Meldingsplicht verkoper

De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht. Dit betekent dat de koper zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing. Wij noemen: de bouwtechnische staat van de woning, eventuele rechten en plichten die op de woning (of perceel) rusten (ook wel erfdienstbaarheden of kwalitatieve rechten/ plichten genoemd) en milieufactoren, omgevingsfactoren, (toekomstige) bestemmingsplannen enzovoorts. Gezien de complexe materie, met name waar het uw onderzoeksplicht betreft, raden wij u aan een eigen NVM-makelaar in te schakelen en hem mee te nemen naar de bezichtiging(en).

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopbrochure, wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De eventueel in de brochure opgenomen tekeningen geven vaak de standaardsituatie van de woning weer. Het kan echter voorkomen dat de eigenaar wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer overeenstemmen met de werkelijke situatie. Door Makelaarsland wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve waar de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak geeft op uitkering.

19


T. 088 200 2000 E. info@makelaarsland.nl I. www.makelaarsland.nl

De Nijverheid 29a, Drachten  

brochure van te koop staande woning in Drachten

De Nijverheid 29a, Drachten  

brochure van te koop staande woning in Drachten

Advertisement