Page 1

Wijbrand de Geeststraat 46 Leeuwarden

Groots wonen in het centrum.


Maisonnette met dakterras

Vraagprijs Soort appartement Servicekosten Woonoppervlakte Inhoud Aantal Kamers Bouwperiode/-jaar

02

â‚Ź 325.000 k.k. Maisonnette, Appartement â‚Ź 70 p/m 200 m2 600 m3 4 2005

Deze woning maakt deel uit van een nieuwbouwcomplex, gebouwd in 2005. U heeft aan de achterzijde toegang tot een eigen carport op het afgesloten binnenterrein. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste, tweede en derde verdieping. Wat deze woning uniek maakt, is dat het gaat om een hoekwoning. Hierdoor is er extra veel lichtinval en bovendien heeft deze woning als enige rondom uitzicht vanaf het dakterras!


Vanaf het parkeerterrein óf vanaf de straatkant komt u binnen in de entree. Deze is beveiligd en heeft een intercomsysteem. Hier bevindt zich de berging – ideaal wanneer u de fiets graag binnen heeft staan. Via de trap komt u bij de voordeur.

03


Eerste verdieping Op deze verdieping zijn de drie slaapkamers waarvan ĂŠĂŠn met vaste kastenwand. Alle kamers zijn licht, ruim en hoogwaardig afgewerkt - wat door de hele woning consequent is doorgevoerd.

04


Slaapkamer

05


Door de hele woning ligt een epoxy grindvloer. Tijdloos, praktisch en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien beschikt de woning over een centraal stofzuigsysteem.

06


De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. Naast de badkamer is een technische ruimte met wasmachine, droger, werkblad, wasbak en cv-ketel.

07


Tweede verdieping Via de trap komt u op een overloop met garderobe, toegang tot het ruime toilet en deur naar de woonkamer.

08


Deze grote, open ruimte (ca. 73 m²) heeft veel lichtinval en is geheel naar wens in te delen.

09


De vide verbindt de woonkamer met de keuken.


Derde verdieping Moderne keuken met eethoek en toegang tot het dakterras.

11


Weids uitzicht over één van de mooiste wijken van Leeuwarden!


Dakterras op het zuidoosten

13


Kenmerken Bouw

Buitenruimte

Soort appartement: Maisonnette Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: 2005 Soort dak: Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Ligging: In centrum, In woonwijk

Kadastrale gegevens Volle eigendom, gemeente Leeuwarden, sectie G, nummer 17781 A0, perceeloppervlakte: 22 m2 alsmede een 1/34e onverdeel aandeel in de mandelige percelen Leeuwarden G 17763, G 18040, G 18041 en G 18042 Volle eigendom, gemeente Leeuwarden, sectie G, nummer 17796 A3, perceeloppervlakte: 0 m2

Wonen(= woonoppervlakte): 200m2 Overige inpandige ruimte: 15m2 Gebouwgebonden buitenruimte: 36m2 Externe bergruimte: 18m2 Inhoud: 600m3

Indeling Aantal kamers: 4 Aantal woonlagen: 3 woonlagen Gelegen op: 1e woonlaag Voorzieningen: Mechanische ventilatie, TV kabel

Energie

Aanvaarding

Isolatie: Volledig ge誰soleerd Verwarming: C.V.-ketel Warm water: C.V.-ketel C.V.-ketel: Intergas HR uit 2005, Eigendom

Aanvaarding: In overleg

Bergruimte Schuur/berging: Inpandig Voorzieningen: Voorzien van elektra Isolatie: Volledig ge誰soleerd

Garage Soort garage: Carport voor 1 auto

16

Oppervlakte en inhoud

Bijzonderheden Er zijn geen bijzonderheden gemeld.


Zakenlijst Blijft achter Losse potten/planten Buitenverlichting Zonwering binnen (luxaflex e.d.) Gordijnrails Gordijnen woonkamer Gordijnen overig (Klok)thermostaat Kookplaat Koelkast Oven (combi)Magnetron Afzuigkap Vrieskast

x x x x x x x x x x x x x

Vaatwasser Dimmers Losse kasten Boeken-, legplanken Wastafelaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires

x x x x x x x

Gaat mee

Ter overname

Overige zaken Alle meubilair, zoals tafels, stoelen, bedden, etc. Alleen enkele schilderijen en nog wat persoonlijke dingen blijven van verkoper.

17


Algemene informatie Woning bezichtigen

Een bod uitbrengen

Om u een zo goed mogelijk beeld van de woning te geven, vinden wij het belangrijk dat de verkoper de bezichtiging zelf begeleidt. Niemand kent de woning en de buurt immers beter. Daarom vragen wij de verkoper contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

U kunt uw bod telefonisch 088 200 2000 (lokaal tarief) of via het biedingsformulier op www.makelaarsland.nl (button ‘Doe een bod’ bij de woningpresentatie) uitbrengen.

Het kan voorkomen dat de verkoper geen mogelijkheden heeft om zelf actief te zijn bij de verkoop en daarom de bezichtigingen uitbesteedt aan een ‘Verkoopcoach’. In dat geval neemt de Verkoopcoach contact met u op. Omdat de verkoper en de Verkoopcoach niet gebonden zijn aan kantoortijden kunnen bezichtigingen ook vaak ‘s avonds of in het weekend plaatsvinden. Een Verkoopcoach is gespecialiseerd in de presentatie, styling en inrichting van woningen en de verzorging van bezichtigingen. Een Verkoopcoach is geen makelaar, taxateur of andere adviseur op het gebied van de makelaardij. Een Verkoopcoach kan en mag zich daarom niet uitlaten over juridische- en bouwkundige aspecten, biedingen, onderhandelingen en/of de waarde van een woning. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie en/of toezeggingen van een Verkoopcoach welke hiermee in strijd zijn.

Één van onze vastgoedspecialisten neemt uw bieding in behandeling en zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u en de verkoper opnemen om nader te overleggen. Een door u uitgebracht bod wordt vertrouwelijk behandeld en alleen aan de verkoper kenbaar gemaakt. De verkoper kan uw voorstel accepteren, een tegenvoorstel uitbrengen of uw voorstel afwijzen.

Uw huidige woning verkopen? Makelaarsland is een innovatieve organisatie die een doorbraak binnen de makelaardij heeft bewerkstelligd. Dankzij onze unieke formule ontvangt u NVM expertise tegen een vast en laag all-in tarief. Bel voor een vrijblijvend informatiegesprek 088 200 2000 (lokaal tarief). De specialisten van Makelaarsland staan voor u klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. En natuurlijk ook per email: info@makelaarsland.nl.

Overige documentatie Er kan overige documentatie beschikbaar zijn. Deze informatie is apart te downloaden. Ga naar www.makelaarsland.nl en klik bij de woning op tabblad ‘Kenmerken’.

18


Verkoopinformatie Koopakte

Energielabel

Na overeenstemming zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Voor woningen in Amsterdam zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Koninklijke NotariĂŤle Beroepsorganisatie. In deze koopakte zullen onder andere de onderstaande bijzonderheden worden opgenomen.

Tenzij anders afgesproken, zal verkoper bij de notariĂŤle eigendomsoverdracht aan koper een energielabel overhandigen. Van het voorgaande kan door verkoper worden afgeweken indien op grond van het besluit energieprestatie gebouwen een dergelijk label of certificaat niet noodzakelijk is (bijvoorbeeld in geval het verkochte is aangewezen als monument als bedoeld in de Monumentenwet 1988 of in een provinciale of gemeentelijke monumentenverordening of als het vrijstaande gebouwen betreft met een gebruiksoppervlakte van minder dan 50 m2). Voor meer informatie www.energielabel.nl.

Ontbindende voorwaarde financiering Ten behoeve van een eventueel opgenomen voorbehoud voor het verkrijgen van financiering hanteert Makelaarsland een termijn van 6 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) waarbinnen op grond van deze voorwaarde ontbonden kan worden.

Waarborgsom / bankgarantie De koopovereenkomst vereist van de koper altijd een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom. De koper krijgt hiertoe 6 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) om dit te regelen.

Erfdienstbaarheden Indien er op de woning of het perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan ze over op de koper en worden ze als bijlage behorend bij de koopakte, meestal in de vorm van het eigendomsbewijs, ter beschikking gesteld.

Uitnodiging

De verkoper heeft een meldingsplicht. De koper mag daarom verwachten dat de informatie die door de verkoper wordt verstrekt, correct is. Er moet altijd melding worden gemaakt van eventuele gebreken en bijzondere omstandigheden.

Alle door Makelaarsland en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod. Verkoper stelt uitdrukkelijk, dat een verkoop niet eerder tot stand komt, dan nadat niet alleen over hoofdzaken (object en prijs), maar ook over details (zoals datum van aanvaarding, roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc.) overeenstemming is bereikt.

Onderzoeksplicht

Voorbehouden

Meldingsplicht verkoper

De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht. Dit betekent dat de koper zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing. Wij noemen: de bouwtechnische staat van de woning, eventuele rechten en plichten die op de woning (of perceel) rusten (ook wel erfdienstbaarheden of kwalitatieve rechten/ plichten genoemd) en milieufactoren, omgevingsfactoren, (toekomstige) bestemmingsplannen enzovoorts. Gezien de complexe materie, met name waar het uw onderzoeksplicht betreft, raden wij u aan een eigen NVM-makelaar in te schakelen en hem mee te nemen naar de bezichtiging(en).

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopbrochure, wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De eventueel in de brochure opgenomen tekeningen geven vaak de standaardsituatie van de woning weer. Het kan echter voorkomen dat de eigenaar wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer overeenstemmen met de werkelijke situatie. Door Makelaarsland wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve waar de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak geeft op uitkering.

19


T. 088 200 2000 E. info@makelaarsland.nl I. www.makelaarsland.nl

Wijbrand de Geeststraat 46  

Maisonette met dakterras in centrum van Leeuwarden

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you