ATINSKA - Divajn Luxury Apartments

Page 1Atinska Street

SKOPJE

незаменлив комфор на живеењето


Atinska Street

SKOPJE

2

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


ДОБРЕДОЈДОВТЕ! ДОЗВОЛЕТЕ НИ ДА ВЕ ОДВЕДЕМЕ НА ЕДНА СОСЕМА ПОИНАКВA ЛОКАЦИЈА. ОНАМУ КАДЕ ШТО НА ЕДНО МЕСТО СЕ СПОЈУВААТ МОДЕРНАТА АРХИТЕКТУРА, ВРВНИОТ КВАЛИТЕТ, ЕКСКЛУЗИВНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ И ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИТЕ СИСТЕМИ.

ТОА Е ВАШИОТ НОВ ДОМ ВО РЕЗИДЕНЦИЈАЛНИОТ ОБЈЕКТ АТИНСКА. УНАПРЕДЕН КОНЦЕПТ НА КВАЛИТЕТНО, УРБАНО ДОМУВАЊЕ КОЈ ГИ ПОДИГНУВА СТАНДАРДИТЕ И НАДМИНУВА ОЧЕКУВАЊАТА.

3


Atinska Street

SKOPJE

4

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


СОДРЖИНА - ВАШИОТ НОВ ДОМ

7 СТР.

- ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

9 СТР.

- НАЈДОБРОТО ОД СКОПЈЕ

11 СТР.

- ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВАШЕТО СОСЕДСТВО

13 СТР.

- АТИНСКА

15 СТР.

- ВЛЕЗ ВО ЕЛЕГАНЦИЈА

17 СТР.

- ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН СИСТЕМ

20 СТР.

- СОВРШЕНО БАЛАНСИРАН ДИЗАЈН

23 СТР.

- ФУНКЦИОНАЛНОСТ И УБАВИНА

28 СТР.

- БЕСПРЕКОРЕН КОМФОР

33 СТР.

- ДЕТСКО КАТЧЕ

36 СТР.

- МЕСТО ЗА РЕЛАКСАЦИЈА

38 СТР.

- ПРИВАТЕН ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ

42 СТР.

- ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

44 СТР.

- ОСНОВИ НА СТАНОВИ

47 СТР.

5


Atinska Street

SKOPJE

6

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


ВАШИОТ НОВ ДОМ Место каде што естетиката, функционалноста и технологијата се во совршена хармонија, збогатени со природни, висококвалитетни европски материјали и иновативни решенија. Сè со цел да обезбедиме ваша максимална удобност во домот, негова енергетска ефикасност и услови за здраво и квалитетно живеење.

7


Atinska Street

SKOPJE

8


ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТАРОТ НА СЛУЧУВАЊАТА, УЖИВАЈТЕ ВО ВАШАТА ПРИВАТНОСТ! Во непосредна близина на строгиот центар во Скопје, сега имате можност вашата адреса да биде во најпосакуваниот дел од градот. Резиденцијалниот објект се наоѓа на ул. Њу Делхиска (Атинска) бб во населбата Тафталиџе.

9


HOTEL

HOTEL HOTEL

HOTEL

HOTEL

10


НАЈДОБРОТО ОД СКОПЈЕ НА ЧЕКОР ДО ВАС

Болница

Собрание

Училиште

Камени Мост

Факултет

Музеј

Црква

Џамија

Театар

HOTEL Хотел Шопинг центар

Тврдина - Кале

ЖЕЛЕЗ

НИЧКА СТ СКОПЈЕ АНИЦА

Железничка Станица

Ресторан Триумфална Капија Кафе бар

Спортски центар

Музеј на Град Скопје

Маркет

ЖЕЛЕЗ

НИЧКА СТ СКОПЈЕ АНИЦА

Градски Стадион

Соборен Храм

Бензиска

11


ТАФ Т А

ЛИЏЕ

Mitrop

olit Teo

12

dosij G

ologan

ov


ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВАШЕТО СОСЕДСТВО ДОБРАТА ЛОКАЦИЈА ПОДРАЗБИРА СÈ ШТО НИ Е ПОТРЕБНO ВО НАШЕТО СЕКОЈДНЕВНИЕ ДА БИДЕ БЛИСКУ ДО НАС. УРБАНОТО ЖИВЕЕЊЕ НИКОГАШ НЕ БИЛО ПОПРИВЛЕЧНО.

13


Atinska Street

SKOPJE

14

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


АТИНСКА УРБАНА ЕЛЕГАНЦИЈА

Во дизајнирањето и изведбата на овој резиденцијален објект, особено внимававме секој сегмент од неговата реализација да резултира со ваш незаменлив комфор на здраво и првокласно домување во него. Затоа што, вашето задоволство од овозможените удобност, приватност и долготрајност, за нас е секогаш на прво место. Поради тоа, во објектот АТИНСКА акцентот го ставивме на: пространото и функционално ентериерно уредување, употребата на врвни материјали, вградените иновативни системи и висококвалитетната изведба. Вашиот нов дом во објектот АТИНСКА со 16 луксузни станови, распоредени на приземје, два ката и поткровје, со подземен паркинг и два лифта ве очекува!

15


Atinska Street

SKOPJE

16

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


ВЛЕЗ ВО ЕЛЕГАНЦИЈА Со првиот чекор во објектот, ве пречекува просторноста на вака автентично уреденото фоаје. Оставајќи ја зад себе урбаната динамика, препуштете се на еден сосема поинаков амбиент, создаден за ваше комплетно уживање.

17


Atinska Street

SKOPJE

18

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


Пристапноста до вашиот дом е обезбедена со скалишен простор и лифтови од познатиот германски бренд ThyssenKrupp, препознатлив по своите одлични перформанси за квалитет, безбедност и трајност.

19


БЛАГОПРИЈАТНОСТ И ПОСАКУВАНА ТЕМПЕРАТУРА ВО ВАШИОТ ДОМ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА ГОДИНА! Издвојуваме дел од придобивките наменети за вас кои произлегуваат од воведувањето на револуционерниот BKT систем за ладење и греење во секоја станбена единица од реномираниот германски производител REHAU:

• Постојана, идеална температура во домот од 22 °C до 25 °C. • Едноставно контролирање на температурата по сопствена желба. • Отсуство на тела за ладење и греење. Со тоа ја имате целата посакувана слобода и ослободен простор за уредување на домот. • Отсуство на бучава, вибрации, ладни и топли зони. Добивате здрава и свежа средина и апсолутен мир во просториите. • Систем особено погоден за лицата кои страдаат од алергии. Ладењето рамномерно се распределува во просториите. Системот го смирува движењето на воздухот и со тоа го намалува присуството на прашина и бактерии. • 100% заштеда на трошоците за ладење • Енергетски ефикасно решение кое е исклучително економично.

20


Atinska Street

SKOPJE

21


Atinska Street

SKOPJE

22

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


СОВРШЕНО БАЛАНСИРАН ДИЗАЈН ИСКЛУЧИТЕЛНАТА ПРОСТОРНОСТ И ПРИРОДНАТА СВЕТЛИНА СЕ ПРВИТЕ ВПЕЧАТОЦИ КОИ ГО ИЗДВОЈУВААТ ВАШИОТ ИДЕН ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ. ДЕНИВЕЛИРАНОСТА НА ДНЕВНИОТ ПРОСТОР Е КАРАКТЕРИСТИЧНА ЗА СТАНОВИТЕ ВО ОВОЈ ОБЈЕКТ. НА ТОЈ НАЧИН ДНЕВНИОТ ПРЕСТОЈ Е ОДДЕЛЕН ОД ОСТАНАТИОТ ДЕЛ ВО СТАНОТ И ПРИСТАПЕН СО НЕКОЛКУ СКАЛИ. ВАКА НАПРАВЕНИОТ ЕНТЕРИЕРЕН РАСПОРЕД ОВОЗМОЖУВА ВИЗУЕЛНО ЗГОЛЕМЕНА ВИСИНА, ОТВОРЕНА ЗОНА НА ДВИЖЕЊЕ И НЕПРЕЧЕНА КОМУНИКАЦИЈА. ЗАТОА, МОЖНОСТИТЕ ЗА МОДЕРНО УРЕДУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ СЕ БРОЈНИ. ПОДГОТВИВМЕ НЕКОЛКУ ПРИМЕРИ СО ИДЕИ КАКО БИ МОЖЕЛE ДА СЕ ОПРЕМАТ ПРОСТОРИИТЕ ВО СТАНОВИТЕ ОД ОБЈЕКТОТ АТИНСКА.

23


Atinska Street

SKOPJE

24


Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

25


ДНЕВНИОТ ПРОСТОР ВО КОЈ ГО ПОМИНУВАМЕ НАЈГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО Е ОМИЛЕНОТО МЕСТО ВО ДОМОТ. ИЗОБИЛСТВОТО НА ДНЕВНА СВЕТЛИНА ВЕ ПРЕЧЕКУВА ПРЕКУ ПРОСТРАНИТЕ FLOOR-TO-CEILING ПРОЗОРИ. ЧЕКОРЕЈЌИ ПО ДРВЕНИОТ ПОД, НЕОПТЕРЕТЕН СО ВЕШТАЧКИ ДОДАТОЦИ, ГО ЧУВСТВУВАТЕ МИРИСОТ НА ПРИРОДНОТО ДАБОВО ДРВО. НЕГОВАТА ЦВРСТИНА И БОГАТА СТРУКТУРА УШТЕ ПОВЕЌЕ ГО ОПЛЕМЕНУВААТ ПРОСТОРОТ. ПОСТОЈАНАТА ТЕМПЕРАТУРА НАСЕКАДЕ ВО ДОМОТ ГО НАДОПОЛНУВА АМБИЕНТОТ. ЧУВСТВАТА НА ХАРМОНИЈА, УДОБНОСТ И БЛАГОПРИЈАТНОСТ ПРЕОВЛАДУВААТ ВО ЕНТЕРИЕРОТ.

26


Atinska Street

SKOPJE

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

27


ФУНКЦИОНАЛНОСТ И УБАВИНА КУЈНАТА И ТРПЕЗАРИЈАТА СЕ ПОСТАВЕНИ ВО ОТВОРЕН КОНЦЕПТ, ДОЗВОЛУВАЈЌИ ПОСТОЈАНА КОМУНИКАЦИЈА СО ДНЕВНИОТ ПРОСТОР И БАЛКОНОТ. КАКО МЕСТО ВО ДОМОТ ЗА СПОДЕЛУВАЊЕ ЗАЕДНИЧКИ МОМЕНТИ И ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ РАЗЛИЧНИ СЛУЧУВАЊА, СО ВАКВОТО ПРОСТОРНО УРЕДУВАЊЕ СЕ ПОСТИГНУВА ТОКМУ ТОА.

28


Atinska Street

SKOPJE

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

29


Atinska Street

SKOPJE

30

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


ОТВОРЕНИОТ И СЛОБОДЕН ПРОСТОР НАМЕНЕТ ЗА КУЈНА И ТРЕПЕЗАРИЈА СО ДИРЕКТЕН ПРИСТАП ДО БАЛКОН, ОВОЗМОЖУВА РЕАЛИЗАЦИЈА НА СЕКОЈА ВАША ЗАМИСЛА ЗА НЕГОВО УРЕДУВАЊЕ.

31


Atinska Street

SKOPJE

32

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


БЕСПРЕКОРЕН КОМФОР ОВОЈ НАЈИНТИМЕН ДЕЛ ОД ДОМОТ, ДИЗАЈНИРАН ЗА ВАШЕ ЦЕЛОСНО УЖИВАЊЕ И РЕЛАКСАЦИЈА Е ПОДЕЛЕН НА СПАЛНА СОБА СО СВОЈ ЗАСЕБЕН ПРОСТОР ЗА ГАРДЕРОБИРАЊЕ И ПРИВАТНА БАЊА. ВАШИОТ ПОСАКУВАН ПРОСТОР ЗА СЕБЕ, СЕГА ТОЛКУ УДОБЕН И КОМОТЕН, СОЗДАДЕН ЗА ВИСТИНСКО ОПУШТАЊЕ.

33


Atinska Street

SKOPJE

34

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.


35


ДЕТСКО КАТЧЕ УРЕДУВАЊЕТО НА ДЕТСКОТО КАТЧЕ Е СЕКОГАШ ЗАБАВНО. ОСОБЕНО КОГА ГЛАВНИОТ КРЕАТОР СЕ ДЕЦАТА И СО ТОА ЈА ПОТТИКНУВАМЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ НИВНАТА ИМАГИНАЦИЈА. НАШИТЕ НАЈМИЛИ ПОМИНУВААТ ГОЛЕМ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО ВО СВОИТЕ ДЕТСКИ СОБИ. ЗАТОА, ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ ПОСВЕТИВМЕ НА СОЗДАВАЊЕ ЗДРАВА СРЕДИНА ЗА НИВНО КВАЛИТЕТНО РАСТЕЊЕ И РАЗВИВАЊЕ.

36


Atinska Street

SKOPJE

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

37


МЕСТО ЗА РЕЛАКСАЦИЈА ПРИ ВЛЕЗ ВО БАЊАТА, УБАВИНАТА И ЕЛЕГАНЦИЈАТА НА УРЕДЕНИОТ ПРОСТОР ВЕДНАШ ПРИВЛЕКУВААТ. АВТЕНТИЧНИОТ ДИЗАЈН, УНИКАТНИТЕ ДЕТАЛИ, ТЕКСТУРИ И ИЗРАБОТКА ПОТСЕТУВААТ НА СПА ЦЕНТАР И ПОВИКУВААТ НА УЖИВАЊЕ. ЧЕШМИТЕ RADOMONTE TIBO, НАГРАДЕНИ ЗА ДИЗАЈН, ВНЕСУВААТ СВЕЖИНА ВО ПРОСТОРОТ СО РАФИНИРАНИТЕ ЛИНИИ И НЕКОНВЕНЦИОНАЛНИОТ ИЗГЛЕД. ИТАЛИЈАНСКИТЕ, ДИЗАЈНЕРСКИ САНИТАРИИ GSG ЈА АКЦЕНТИРААТ ЕКСКЛУЗИВНОСТА И ЕСТЕТИКАТА НА ПРОСТОРОТ. И СЕТО ТОА НАДОПОЛНЕТО СО ВИСОКОКВАЛИТЕТНИТЕ КОЛЕКЦИИ ШПАНСКИ ПЛОЧКИ ОД ПОРТФОЛИОТО НА БРЕНДОТ APAVISA.

38


Atinska Street

SKOPJE

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

39


Atinska Street

SKOPJE

РОДИТЕЛСКО КУПАТИЛО

БАЊИТЕ И ТОАЛЕТОТ КОИ СЕ ДЕЛ ОД СТАНОВИТЕ ВО ОБЈЕКТОТ АТИНСКА ГИ ДОБИВАТЕ УРЕДЕНИ. 40


ДЕТСКО КУПАТИЛО

ГОСТИНСКИ ТОАЛЕТ

ОВА СЕ ПРИКАЗИ ОД ПРЕДВИДЕНИТЕ ИЗГЛЕДИ ЗА НИВНОТО ОПРЕМУВАЊЕ. Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

41


ПРИВАТЕН ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ За станарите на објектот Атинска е предвиден приватен, подземен паркинг простор со контролиран влез, сигнализација и пристапност до катовите со лифтови и внатрешен скалишен простор.

42


Atinska Street

SKOPJE

43


ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ ПРОЕКТАНТ И ИНВЕСТИТОР --Дивајн Зоран ДООЕЛ Скопје - 26 години традиција

ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ --Иновативен BKT – Rehau систем за подно греење и плафонско ладење кој овозможува константна идеална температура во просторот

ИЗВЕДУВАЧ --Страбаг АГ - најголемата австриска градежна компанија

ПАРКИНГ --Подземен паркинг со 16 места и контролиран пристап со рампа и сигнализација

БЕЗБЕДНОСТ --Сигурносни внатрешни и надворешни врати --Смарт видеофонија

44

Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

ЛИФТОВИ --Специјално дизајнирани ThyssenKrupp Germany лифтови со пристап до сите катови и подземниот паркинг

ВГРАДЕНИ МАТЕРИЈАЛИ --APAVISA SPAIN плочки и слапови --GSG Italy санитарии --RADOMONTE Italy - Еднорачни купатилски батерии --Природни австриски дрвени подови Oak rustic multilayered --Надворешни и внатрешни стилски дизајнирани врати --Антрацит PVC прозорци Rehau --Преградни ѕидови Knauf --Внатрешна термоизолација со камена волна --Фасадна изолација со екструдиран полистирен и вентилирачки секции --Просторни тераси со безбедносно стакло во комбинација со нерѓосувачки челик --ТЕРМО БЛОКОВИ - специјално вграден посебен вид цигли изработени од природни материјали без синтетички додатоци, со одлични паропропусни својства и звучна изолација за создавање пријатна микроклима во просторот.


СОЗДАДЕНИ ЗА КВАЛИТЕТНО ЖИВЕЕЊЕ КУПУВАЊЕТО НОВ ДОМ Е ЕДНА ОД НАЈВАЖНИТЕ ОДЛУКИ ВО ЖИВОТОТ И ЗАТОА ИНВЕСТИРАЊЕТО ТРЕБА ДА БИДЕ ПАМЕТНО. ГИ СПОИВМЕ ЗНАЕЊЕТО, ТЕХНОЛОГИЈАТА И ВРВНИОТ КВАЛИТЕТ ЗА ДА ВИ ПОНУДИМЕ ЕДНО СОСЕМА ПОИНАКВО ИСКУСТВО. ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ, ДИЗАЈНОТ, КОМФОРОТ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ РЕШЕНИЈА НА ЕДНО МЕСТО, СЕГА МОЖАТ ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ВАШЕТО СЕКОЈДНЕВИЕ. СЕКОЈ СТАН Е ВНИМАТЕЛНО ГРАДЕН ДО НАЈМАЛИ ДЕТАЛИ И ВКЛУЧУВА ВРВНИ ЕЛЕМЕНТИ. ПРАВЕЈЌИ ВАШИОТ СЛЕДЕН ДОМ ВО ОБЈЕКТОТ АТИНСКА ДА БИДЕ НАД ОСТАНАТИТЕ, КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА УРБАНОТО ЖИВЕЕЊЕ СО СТИЛ. Компјутерски генерираните прикази од уредувањето во објектот Атинска се индикативни и служат како примери.

45


Atinska Street

SKOPJE

46


ОСНОВИ НА СТАНОВИ

47


Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.14. поткровје 1 ходник

6.90 m2

2 гардеробер

350 m2

3 тоалет

3.15 m2

4 дневна и кујна

44.46 m2

5 дегажман

7.20 m2

6 бања

5.16 m2

7 детска соба

18.96 m2

8 спална соба

19.82 m2

9 бања

6.66 m2

10 детска соба

/

11 остава

/

12 тераса

13.35 m2

Вкупно

129.16 m2

48

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.4, Г.П. 19.14. ПОТКРОВЈЕ


Atinska Street

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.4, Г.П. 19.13. ПОТКРОВЈЕ

SKOPJE

г.п. 19.13. поткровје 1 ходник

9.65 m2

2 гардеробер

4.66 m2

3 тоалет

3.25 m2

4 дневна и кујна

46.48 m2

5 дегажман

6.19 m2

6 бања

6.15 m2

7 детска соба

12.95 m2

8 спална соба

16.83 m2

9 бања

6.07 m2

10 детска соба

10.86 m2

11 остава

/

12 тераса

12.80 m2

Вкупно

135.89 m2

49


Atinska Street

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.4, Г.П. 19.19. ПОТКРОВЈЕ

SKOPJE

г.п. 19.19. поткровје

50

1 ходник

7.34 m2

2 гардеробер

5.58 m2

3 тоалет

3.88 m2

4 дневна и кујна

47.23 m2

5 дегажман

5.77 m2

6 бања

6.27 m2

7 детска соба

13.02 m2

8 спална соба

17.41 m2

9 бања

6.17 m2

10 детска соба

11.10 m2

11 остава

/

12 тераса

11.56 m2

Вкупно

135.33 m2


Atinska Street

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.4, Г.П. 19.12. ПОТКРОВЈЕ

SKOPJE

г.п. 19.12. поткровје 1 ходник

8.45 m2

2 гардеробер

5.17 m2

3 тоалет

2.51 m2

4 дневна и кујна

46.68 m2

5 дегажман

5.22 m2

6 бања

7.57 m2

7 детска соба

20.85 m2

8 спална соба

18.66 m2

9 бања

6.58 m2

10 детска соба

15.07 m2

11 остава

/

12 тераса

26.71 m2

Вкупно

163.47 m2

51


Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.14. втори кат 1 ходник

8.14 m2

2 гардеробер

/

3 тоалет

3.15 m2

4 дневна и кујна

49.85 m2

5 дегажман

8.90 m2

6 бања

5.30 m2

7 детска соба

8.66 m2

8 спална соба

13.57 m2

9 бања

6.65 m2

10 детска соба

9.68 m2

11 остава

2.13 m2

12 тераса

6.29 m2

Вкупно

122.32 m2

52

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.14. ВТОРИ КАТ


РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.13. ВТОРИ КАТ

Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.13. втори кат 1 ходник

6.25 m2

2 гардеробер

5.13 m2

3 тоалет

3.93 m2

4 дневна и кујна

48.32 m2

5 дегажман

5.76 m2

6 бања

6.17 m2

7 детска соба

9.97 m2

8 спална соба

14.56 m2

9 бања

6.63 m2

10 детска соба

11.03 m2

11 остава

3.61 m2

12 тераса

5.67 m2

Вкупно

127.03 m2

53


Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.19. втори кат 1 ходник

7.04 m2

2 гардеробер

5.57 m2

3 тоалет

3.94 m2

4 дневна и кујна

46.32 m2

5 дегажман

6.30 m2

6 бања

6.03 m2

7 детска соба

9.97 m2

8 спална соба

13.95 m2

9 бања

6.19 m2

10 детска соба

10.95 m2

11 остава

3.62 m2

12 тераса

5.72 m2

Вкупно

125.6 m2

54

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.19. ВТОРИ КАТ


РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.12. ВТОРИ КАТ

Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.12. втори кат 1 ходник

9.92 m2

2 гардеробер

5.18 m2

3 тоалет

2.62 m2

4 дневна и кујна

53.43 m2

5 дегажман

5.34 m2

6 бања

6.60 m2

7 детска соба

15.07 m2

8 спална соба

19.61 m2

9 бања

7.67 m2

10 детска соба

11.64 m2

11 остава

5.39 m2

12 тераса

8.63 m2

Вкупно

151.5 m2

55


Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.14. први кат 1 ходник

8.14 m2

2 гардеробер

/

3 тоалет

3.15 m2

4 дневна и кујна

49.85 m2

5 дегажман

8.90 m2

6 бања

5.30 m2

7 детска соба

8.66 m2

8 спална соба

13.57 m2

9 бања

6.65 m2

10 детска соба

9.68 m2

11 остава

2.13 m2

12 тераса

6.29 m2

Вкупно

122.32 m2

56

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.14. ПРВИ КАТ


РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.13. ПРВИ КАТ

Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.13. први кат 1 ходник

6.25 m2

2 гардеробер

5.13 m2

3 тоалет

3.93 m2

4 дневна и кујна

48.32 m2

5 дегажман

5.76 m2

6 бања

6.17 m2

7 детска соба

9.97 m2

8 спална соба

14.56 m2

9 бања

6.63 m2

10 детска соба

11.03 m2

11 остава

3.61 m2

12 тераса

5.67 m2

Вкупно

127.03 m2

57


Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.19. први кат 1 ходник

7.04 m2

2 гардеробер

5.57 m2

3 тоалет

3.94 m2

4 дневна и кујна

46.32 m2

5 дегажман

6.30 m2

6 бања

6.03 m2

7 детска соба

9.97 m2

8 спална соба

13.95 m2

9 бања

6.19 m2

10 детска соба

10.95 m2

11 остава

3.62 m2

12 тераса

5.72 m2

Вкупно

125.6 m2

58

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.19. ПРВИ КАТ


РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.2, Г.П. 19.12. ПРВИ КАТ

Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.12. први кат 1 ходник

9.92 m2

2 гардеробер

5.18 m2

3 тоалет

2.62 m2

4 дневна и кујна

53.43 m2

5 дегажман

5.34 m2

6 бања

6.60 m2

7 детска соба

15.07 m2

8 спална соба

19.61 m2

9 бања

7.67 m2

10 детска соба

11.64 m2

11 остава

5.39 m2

12 тераса

8.63 m2

Вкупно

151.5 m2

59


Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.14. приземје

60

1 деловен простор

92,68 m2

2 тоалет

3,23 m2

3 чајна кујна

3,61 m2

Вкупно

99.52 m2

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.1, Г.П. 19.14. ПРИЗЕМЈЕ


Atinska Street

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.1, Г.П. 19.13. ПРИЗЕМЈЕ

SKOPJE

г.п. 19.13. приземје 1 деловен простор

97,13 m2

2 тоалет

3,79 m2

3 чајна кујна

4,25 m2

Вкупно

105.17 m2

61


Atinska Street

SKOPJE

г.п. 19.19. приземје

62

1 деловен простор

97,19 m2

2 тоалет

3,79 m2

3 чајна кујна

4,25 m2

Вкупно

105.23 m2

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.1, Г.П. 19.19. ПРИЗЕМЈЕ


Atinska Street

РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ АТИНСКА ОСНОВА НА СТАН БР.1, Г.П. 19.12. ПРИЗЕМЈЕ

SKOPJE

г.п. 19.12. приземје 1 деловен простор

108,1 m2

2 тоалет

2,42 m2

3 чајна кујна

2,93 m2

Вкупно

113.45 m2

63


ДИВАЈН кој е инвеститор на резиденциалниот објект Атинска е full-service компанија посветена на создавање моќни решенија и производи, ориентирани кон иднината кои инспирираат со својата единственост. Незапирливата иновација, интегрираниот пристап и бескрајната страст се секогаш во суштината на сè што правиме во изминатите 26 години. Затоа и претставуваме one-stop shop дестинација за нашите клиенти, на долги патеки. Со уникатната конфигурација од четири диверсифицирани сегменти на делување најкомплексните предизвици се нашата движечка сила во достигнување на недостижното. Сé за нашите клиенти постојано да бидат чекор пред останатите, делувајќи брзо секогаш и насекаде каде што е потребно. Од иницијалната идеја до крајниот резултат – создаваме исклучителни искуства. Контакт: Дивајн Зоран Дооел Скопје Борис Трајковски 316, 1000 Скопје, Македонија Tел: +389 2 2785905 | 2785904 | 071 315 122 divajn@divajn.com ISO 9001 | ISO 14001 | OHSAS 18001 | FSC сертифицирана компанија www.DIVAJN.com

64
Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.