Page 1

La primera revista gratuïta, especialitzada en casaments i celebracions de la Catalunya Central.

Nº 5 · Gener 2016

10

REGALS

SOLIDARIS

llibres

per un casament perfecte

Coneix a la

dona d No et perdis la Fira

com sobreviure a

un casament amb nens

Casar-se a Osona 29, 30 i 31 de gener

com fer

pai-pais Recursos DIY


2

2


3

3


4

Editorial Quan els somnis es fan realitat! Aquest títol pot semblar un tòpic tenint en compte que és la primera pàgina d'una revista que es dedica a parlar de casaments. Tot i així i per més tòpic que sembli, aquest és un dels motius que ens mou a tots els i les professionals que ens dediquem al sector nupcial. Poder fer realitat els somnis d’aquelles parelles que es casen amb nosaltres és el nostre objectiu comú. Hi ha una feina més satisfactòria que poder transformar els desitjos d’algú en reals? Amb això no vull pas dir que a la nostra feina tot siguin flors i violes perquè la mateixa satisfacció comporta pressió, estrès, coordinació, prendre decisions ràpides… però no ens enganyem; val la pena. Així doncs, si llegeixes aquesta revista perquè tens intenció de casar-te… t’aconsello que la miris bé, perquè hi trobaràs informació, anècdotes i històries que segur et poden interessar. I encara et diré més, si la revista et resulta útil, imagina el que pot fer la Fira Casar-se a Osona per tu i el teu gran dia. Una Fira amb més de 70 professionals del sector, una fira interactiva on podràs assistir a ponències, podràs fer tastets, veure les últimes tendències en moda nupcial. Oi que t’imagines el dia perfecte? Vine a buscar-lo. Però si llegeixes aquesta revista perquè ets professional del sector nupcial, sigui quina sigui la teva especialitat, des de Casar-se a Osona et volem retre aquest petit homenatge i donar-te les gràcies en nom de totes aquelles parelles que gràcies a la teva feina han pogut gaudir d’un somni fet realitat.

Eva Prat

Eva Prat Sòcia i gerent de Diverta Grup

Sumari 06

Sobreviure a un casaments amb nens

08

tendències casaments 2016

10

ens casem massa tard els catalans?

11

són màquines, no joguines

13

el nuvi també és el protagonista

14

alta costura en miniatura

16

un regal solidari

17

passatemps

18

10 llibres per un casament perfecte

20

cupcake day

22

dona d: la gran final

entrevista a laia serra

26

la proesa de les nostres pròpies mans

29

nous temps, nous materials

30

música en directe, imprescindible!

33

en temps real!

34

de núvia a núvia

35

la fira 2015 en imatges

36

divendres professionals

39

el més destacat fira 2016

40

activitats fira 2016

42

plànol fira 2016

Staff direcció revista

Eva Prat

direcció FIRA CASAR-SE A OSONA

Eva Prat i Aida Perucho

Troba'ns a la xarxa!

DESENVOLUPAMENT FIRA

Diverta Grup

@casarseaosona

casarseaosona

@casarsea

casarseaosona

DESENVOLUPAMENT COMERCIAL

Aida Perucho i Xavi Cibeira DISSENY DE LA REVISTA

LauraFalguera.cat


5

53


6

a e r u i v e r b o s m o C

t N e m a s a C uN

s N e N b m a

Hi ha moments de la nostra vida que sempre recordarem amb un somriure, dies màgics, perfectes i, fins i tot, irrepetibles. no ens podem permetre el luxe de què un dia com aquest ens preocupi quelcom més que gaudir de cada instant i viure’l amb la màxima intensitat tant nosaltres com els més petits de la casa. Tenint en compte que el que volem és que s’ho passin d’allò més bé sense destrossar la casa, podem pensar en el servei de contractació de monitoratge per casaments o esdeveniments. Existeixen diferents propostes, tant àmplies i variades, que s’adapten al gust de cada parella, casament o esdeveniment. Es proposen des de jocs dirigits, tallers, activitats dinàmiques, manualitats fins a joc lliure amb inflables. Tot són recursos pensats i creats per als més petits, els quals ajuden a què els adults puguin gaudir plenament sense haver de patir.

Hi ha empreses professionals amb monitors especialitzats i titulats, que dissenyen i supervisen totes les activitats i materials que s’han d’utilitzar en cada esdeveniment, ja que sempre és a gust dels que contracten el servei.

A més del servei de monitoratge, poden complementar la proposta amb altres activitats:

eSpeCtACLeS INFANtILS apte per a tots els públics. CASteLLS INFLABLeS on segur que també hi saltarà algun adult. eSpeCtACLeS De MÀGIA que deixaran a tothom bocabadat. GIMCANeS teMAtItZADeS sobre els nuvis. I moltes altres idees. Això sí, sempre cuidant fins l’últim detall!


7


8

teNdÈNCies casaments NÚVIES TEXANES!

Us atreviríeu a casar-vos texanes? Amb el vestit de princesa que sempre heu somiat però amb una caçadora texana per si refresca o la part de dalt del vestit amb un corsé texà? Si no sou tan atrevides el texà el podeu incorporar a la decoració amb coixins o detalls, portar un ram de flors texanes o que les vostres dames d'honor siguin les encarregades d'aportar aquesta nova tendència al vostre casament.

NUVIS ESTAMPATS, VELLUT I LEVITES!

2016

La Levita, del francès Levité, és una americana que arriba fins a gairebé els genolls i marca la cintura. Prové de la indumentària militar, tenint el seu origen en la casaca, de la que conserva la seva longitud així com la seva obertura posterior per muntar a cavall si fós el cas! El negre deixa pas a gris i blaus foscos, combinats amb blanc i amb diferents tonalitats. Per exemple: la levita blau fosca i els pantalons dos tons més clars amb una camisa blanca i com a complement, corbatins o llacets! I si voleu anar molt fashions, afegiu-hi unes sabates de cordons tipus gàngster!

DECORACIÓ LLETRES GEGANTS! Ja siguin lluminoses, amb bombetes,leds, o sense il·luminar, estan a l' ordre del dia, tothom es farà fotos amb les vostres inicials!

FOTOGRAFIA I VÍDEO NOVES TECNOLOGIES!

INVITACIONS I PAPERERIA DIY I CAL·LIGRAFIA

Us imagineu les imatges del moment del “si vull” amb una vista aèrea des d' un dron?? O les imatges del camí cap al altar, de la festa, gravades amb una go-pro?? Si teniu piscina fotos subaquàtiques del vostre gran dia?? La tecnologia avança molt, aprofitem-ho en el nostre gran dia!

EL DIY (fes-ho tu mateix) continua estant de moda, i cada vegada en més detalls. El que es portarà aquest 2016, és que les invitacions i la papereria siguin fetes a mà amb una bona cal·ligrafia. Si la nostra lletra no és la millor del món podem encarregar-ho a una empresa especialitzada!


9


10

eNs Casem massa tard

eLs CataLaNs? 33,3

DONes

31,1

33 31,8

32,7 31,4

32,4 31

32,2 30,6

30,2

HOMes

2002

2007

2008

2009

2010

2011

A quina edat és millor casar-se per a que el matrimoni sigui per sempre? Durant molts anys hi va haver una relació pràcticament lineal entre l'edat del matrimoni i el risc de divorci: a més edat, menys probabilitats de divorci. Però estudis actuals del professor i sociòleg Nicholas H. Wolfinger, demostren que els que passen per l'altar gaire més tard dels trenta tenen més probabilitats de divorciar-se que els que ho fan cap a finals dels seus 20!

28,4

30,3

31,9

edat del primer matrimoni a catalunya

2012

per tant quina seria, si existeix, una edat ideal? entre els 28 i els 32! passats els 32, augmenta en un 5% el risc de divorci per cada any que es posposa la decisió.


11

drones

sÓN mÀQuiNes,

No JoGuiNes Si alguna cosa està de moda en el sector audiovisual és la imatge aèria, amb els coneguts i populars drons: plans espectaculars pels vídeos i fotografies de somni pels àlbums. Qui pot resistir-se a incorporar-los en el seu reportatge nupcial? Sovint aquest servei s’ofereix per un preu molt assequible. Fins i tot, si estem disposats a gastar uns pocs centenars d’euros qualsevol de nosaltres pot dirigir-se a una gran superfície i adquirir-ne un de fantàstic, amb més prestacions de les que realment podrem utilitzar. La idea és temptadora, doncs és fàcil associar un dron a una joguina. Certament, les instruccions per fer-lo volar són senzilles i no es diferencien massa de les dels cotxes teledirigits, amb els que ens entreteníem les tardes de dissabte de la nostra infantesa. Obtenir una foto aèria impressionant només depèn de saber polsar un botó i, per obtenir les imatges, únicament cal passar la targeta de memòria a l’ordinador, talment com la resta de càmeres actuals. Tanmateix, aquesta facilitat en l’ús de l’aparell ens aporta una visió simplificada del que suposa la seva utilització. Existeixen una sèrie de perills que, sense ànim de ser catastrofistes, cal tenir-los en compte. En primer lloc, hem de ser conscients que per poder fer volar un dron cal tenir una sèrie de permisos de la mateixa manera que per poder conduir el nostre vehicle hem d’haver aprovat un examen de teòrica i un de pràctica, fer la renovació del permís de conducció cada cert temps, tenir el vehicle matriculat i assegurat, amb la ITV passada

i tots els complements pertinentment homologats. Si conduïm el nostre cotxe sense tenir contractada una assegurança, per exemple, els agents de l’autoritat ens posaran una multa. Amb els drons passa exactament el mateix, amb la diferència que l’import d’aquesta ascendeix a alguns milions d’euros. Tanmateix, no és només l’import de les sancions el que ens obliga a disposar de tots els permisos necessaris sinó també la seguretat. Seguint amb la comparació respecte als cotxes, conèixer i respectar les regles específiques que preveu el codi de circulació evita possibles accidents ja que prohibeix determinades pràctiques que posen en perill la vida de les persones, com per exemple, conduir en estat d’embriaguesa. Els drons funcionen amb un sistema electrònic que en un determinat moment pot avariar-se. Què passa quan l’electrònica falla? Que impera la llei de la gravetat i el dron es precipita fins estavellar-se contra el sòl.... o contra tot allò que s’hi interposi enmig: un teulat, un arbre o un convidat a un casament. Els accidents no són molt freqüents però cal contemplar sempre aquesta possibilitat.

És per aquest motiu que, de la mateixa manera que si contracteu un servei de transport amb xofer heu d’assegurar-vos que el conductor disposa del carnet de conduir i que el vehicle té tota la documentació en regla, al contractar un servei de fotografia aèria heu de comprovar que la persona que l’utilitza sigui pilot (amb els corresponents títols teòrics i pràctics i la revisió mèdica de classe 2) i que l’empresa que ofereix el servei disposi dels manuals de manteniment, assegurances, plans de vol, cartes de navegació, etc. La fotografia aèria és espectacular però hem de ser conscients dels perills que comporta. Els que ens hi dediquem professionalment sabem que no són joguines, que són màquines que cal saber utilitzar per tal d’evitar riscos. Siguem responsables i que la utilització d’un dron el dia del vostre casament sigui recordat únicament per les fantàstiques fotos que en conservareu.

Roger

Baulenas Roger Baulenas Fotògraf


13

L e s É É b m a t i eL Nuv

a t s i N o protaG

els vestits dels nuvis són peces fonamentals en un casament. tradicionalment el de la núvia ha sigut el protagonista indiscutible, però cada vegada el del nuvi té més rellevància i comparteix les atencions amb la seva parella. és un moment únic, irrepetible, que ha de ser viscut al màxim, per això tots els detalls són importants. Els dissenyadors orienten tots els esforços al desenvolupament dels models i a la selecció dels teixits, innovant i ampliant la seva oferta amb noves textures, colors i accessoris, amb l’objectiu de crear una silueta perfecta perquè el nuvi se senti elegant i segur en un dia tant important. Aquesta temporada continua marcada pel vestit estil italià, amb un sol botó, obertura a l’esquena, entallat i curt, solapes estretes, sempre acompanyat d’armilla i corbató. També es dóna molta importància al disseny i als teixits sofisticats més específics de la cerimònia nupcial, tenint en compte que els nuvis actuals son més exigents amb les qualitats de les teles i els acabats.

Els quadres de Gales, els estampats florals o potes de gall, els brocats... els teixits metal·litzats amb predomini dels colors foscos. Tot i que cada vegada s’incorporen més els colors blaus, granats, verds , marrons, perles... per els més atrevits que volen trencar amb els convencionalismes que caracteritzen aquesta celebració. Un altre innovació en el vestuari masculí és la tendència a combinar diferents tons de la mateixa gama cromàtica. Alguns decideixen que la pràctica també té un component complementari a l’estètica i prefereixen vestits de llana sense brillo que permeti reutilitzar-lo en altres cerimònies, esdeveniments familiars o inclús modificar-lo per donar-li un ús diari a lloc de treball. El llacet està de moda. Considerat símbol d’elegància, ha sortit de les normes de protocol que el destinaven únicament a gales nocturnes per introduir-se, juntament amb l’esmòquing, en moltes cerimònies religioses i civils o celebracions informals. Els nuvis actuals el troben un complement diferenciador i divertit.

un total de 9.725 puntades de fil i 127 processos, fets a mà o amb màquines especialitzades, són necessaris per transformar 5 metres de bon teixit en un vestit fet a mida. amb això s’aconsegueix l’elegància, la comoditat i l’originalitat que cada nuvi desitja el dia del seu casament.

a Colom r ar o Gab

Coloma Gabarró


14

aLta Costura eN miNiatura Un vestit de núvia es llueix el dia de la cerimònia i ¿després? es guarda per sempre més en un armari. Perquè no quedi en l'oblit, Hopalanda Couture elabora còpies exactes del vestit a una escala d'uns 65/70 centímetres, seguint el mateix procés que si fos el veritable, però en miniatura, el que augmenta la complexitat. És a dir, el disseny, patronatge, tall, confecció i planxa. També poden reproduir un altre tipus de vestits, a més de models exclusius per a decorats i estades exclusives, rèpliques de models d'època o de personatges famosos.

www.hopalandacouture.com


15


16

uN reGaL

s Lidari El dia del casament és un dia únic, especial, molt desitjat i esperat. És un dia que està preparat fins a l’últim detall i que res no pot fallar. Els nuvis estan il·lusionats, nerviosos i tothom està content i amb ganes de passar-ho bé. És un somni fet realitat, i a l’ADFO volem compartir el somni amb vosaltres i aportar el nostre granet de sorra perquè el dia surti rodó.

adfocet és el centre especial de treball de l’associació de disminuïts físics d’osona, té la voluntat de millorar la inserció laboral de les persones amb discapacitat física i us ofereix la possibilitat de posar el toc solidari al vostre dia.

Segurament teniu molt clar com voleu que sigui el vostre dia; heu escollit tots els detalls per crear un ambient romàntic, únic, original, divertit... però heu pensat també que pot ser solidari? A Adfocet sabem que vivim envoltats de noves tecnologies i per això volem sorprendre als vostres convidats amb productes elaborats artesanalment per els usuaris del nostre taller. Si ja sabeu què i com ho voleu nosaltres ho fem realitat amb la il·lusió i la delicadesa que l’ocasió mereix; i si encara no ho teniu massa clar, us oferim un assessorament personalitzat entre un ampli ventall d’idees i propostes. Ens podeu confiar tot allò que hagueu imaginat(centres de taula, obsequis per els convidats, decoració de la cerimònia, etc.), i nosaltres ho durem a terme complint els objectius esperats i sense sorpreses.

Sabem que aquesta col·laboració solidària satisfarà les vostres expectatives i ajudarà a totes aquelles persones afectades de discapacitat física a la comarca d’Osona. Confiant en nosaltres i deixant-nos ser partícips d’una petita part del vostre dia, estareu ajudant a tirar endavant nous projectes que amb la il·lusió i l’esforç de tots esperem aconseguir. Les entitats sense ànim de lucre com ADFO, estem acostumats a tirar endavant amb pocs recursos, i les retallades dels últims anys encara ens ho han posat més difícil; és per això que volem agrair de tot cor a totes les persones, empreses i entitats que en algun moment han col·laborat amb nosaltres i ens han donat una empenta per tirar endavant i continuar treballant per millorar la vida de les persones amb discapacitat física.


17

s p m e t a s pas troba leS

7 diferèncieS

Sopa de lletreS

cer imonia / paipai / deSig anellS / muSica / caSament / nuviS / ni / florS / veStit / kabuki petal / diScomobil / peto / feSta / Som

By Aida Perucho @divertaSi

g k n W d b d t

Z g v

j

j

o b o a Q X k

i

Z

S

p d k t

e

Z

S m m u

S

i

c a d a

e

k v

e

S

t

i

t

t

i

p

a c

b

j

e

j

g u Z o Z

y

e

r

i

a d

k a

i

f

y

t a

i

c

d c

Z

b

Z

b

S

S

S

i

v u n k

Q v

S

u

l

e

a

i

a

p

i

f m d

i

S

c o m o b

e

f

g y o e o n c H l

t

t o p

j

u H k

t v c

i

l

a

Q e d n r

e n y

t

a v t

S

e n a y

f

t

l

l

e

l

a

p

m o n

i

f

p

e

t a

l

a k

S

o m n

i

l

u p

i

d k k d p r

S

e

r o l

f

a W i

k

o W


18

S E R B I L L 10

T N E M A S PER UN CA

e t C e F R pe

llegeixes o navegues? Quan et cases, el més habitual és no saber per on començar a preparar el casament, així doncs el més normal és entrar a Google, teclejar la frase "com preparar una boda" i automàticament et sortiran milions de webs on entrar, consultar i descobrir tots els ets i uts per iniciar aquest bonic camí... segurament després de 15 links ja comencis a sentir mareig i a pensar que no penses mirar res més per internet. No pateixis, és normal... això ens ha passat a tots, passa de seguida. L’endemà ja tornes a tenir ganes de connectar-te. Tot i així, si ets dels o les que els agrada la lectura de tota la vida, d’agafar un bon llibre i llegir-lo tranquil.lament al sofà o abans d’anar a dormir... aquest article és per tu!

et volem recomanar 10 llibres per a que el teu casament sigui perfecte! Llegeix, subratlla, doblega les pàgines importants, regala’l a la teva parella, fes-ne el que vulguis... però gaudeix de la lectura! Ah! Però no deixis de fer recerca per internet que segur que hi ha coses interessants!

01

Orgnizador de bodas para parejas geniales Mr. Wonderful

Un dels organitzadors/agenda més complerts per organitzar la vostra boda amb optimisme i bon humor. 132 pàgines amb tapa dura es ideal perquè no se t’escapi cap detall. Perquè tu domines a la boda i no a la inversa.


19

02

¡Sí, quiero!

Ideas geniales para diseñar tu boda. Bodas de Cuento

El llibre més llegit de com preparar i dissenyar el teu casament. Una gran guia escrita per els famosos wedding planners Bodas de cuento. En aquestes pàgines hi trobaràs grans idees no només perquè el teu casament sigui original sinó perquè a més parli de vosaltres: disseny de les invitacions, la primera foto, l’últim tall de pastís, el vestit de la núvia , el primer ball… tot per fer del casament una gran festa de l’amor.

05

Secretos de boda Rosa Clarà

Els consells que necessites per ser la núvia perfecta de la mà de Rosa Clarà. Quines són les teles més adequades per els vestits, els patrons que més t’afavoreixen, els complements ideals. Inclou un diari per preparar el casament.

08

Bodas a medianoche Katheleen e. Woodiwiss Books4Pocket, 2009

¿Quina combinació de circumstàncies pot impulsar a una parella a casar-se a mitja nit? En aquest volum, quatre grans autores responen a aquesta pregunta mitjançant la seva interpretació personal del tema.

03

Sí, quiero, palabras para bodas Noelia Jimenez Gonzalez-pecellin Plataforma, 2012

El dia del casament pot suposar el dia més feliç d ela vida però també una font d’inquietud. Què dir en els moments importants? Quines invitacions escollir? Com fer que el casament sigui original? En aquest llibre hi trobaràs idees tant si et cases com si et conviden a una boda. Des de les invitacions fins a quin regal escollir.

06

Cómo organizar la boda de tus sueños... en tiempos de crisis patricia White

No cal ser milionari per organitzar una boda bonica i inoblidable.. aquest llibre està ple de consells i trucs per fer-ho possible. Com reduir costos i com mantenir-te dins el pressupost ajustat. Amb creativitat i un bon pla organitzatiu tot és possible..

09

1001 preguntas antes de casarse Mónica Mendez Leahy Amat Editorial, 2007

L’amor és simple però el matrimoni no ho és tant. L’experta en relacions humanes utilitza un mètode d’anàlisis per treballar temes de comunicació, el compromís, les decisions conjuntes... entre d’altres.

04

per dir si Sofie Laguna, Ara Llibres, 2009

El padrí ja no té excusa... Aquí podeu trobar un recull indispensable de poemes que canten a l’amor, perfectes per dir a la núvia o al nuvi, o per declarar l’amor a peu d’altar. Poemes de tots els temps, originals en català o traduïts, en una acurada selecció de l’especialista Jaume Subirana. Des de Miquel Martí i Pol fins a la Bíblia, des de William Shakespeare fins a Montserrat Abelló... Amb un pròleg de Charles Darwin.

07

el libro de las bodas:

protocolo y organización de las ceremonias matrimoniales esmeralda Blanco Alianza Editorial, 2010

Descriu de forma rigorosa tots els passos a seguir per a una cerimònia matrimonial. El protocol i costums sigui religiosa o laica, a través de diferents rituals o confessions. Emb exemples i il·lustracions, l’autora ens explicarà les normes i protocols per a tots els moments del casament.

10

Mi boda feliz erika Guiu, La Tempestad, 2013

Planificar una boda pot ser agotador quan existen moltes opcions i els teus recursos són limitats. Erika Guiu, explica a través de la seva experiència, tot el que necessites per organitzar la boda dels teus somnis amb estil i pressupost.


20

la teva vida és un cup cake? Si la resposta és sí cap problema. Si és no… perqué ens deixem emportar per aquesta saturació de rosa i sucre? aah! sí, i bales de palla.

Cup CaKe daY COM eN UN NÚVOL

Et vols casar amb mí? què tal si ens casem?… ;D i segurament moltes i molt menys convencionals preguntes i respostes per donar el Sí vull sota uns fanalets, uns arbres carregats de flors o ,perquè no? una platja ben exòtica! Però per arribar fins aquí no han passat dos dies… Casar-se avui, és una de les experiències més maravelloses que pots viure, perquè ja queda lluny el convencionalisme que varen patir els nostres pares. Si et cases ara és perquè vols i creieu-nos, és una experiència innolvidable i això ens porta directament al què de tot plegat… la resposta és la confiança Diposita confiança en l’equip de professionals què us envolta, selecciona bé qui estarà al vostre costat, perqué d’això depèn que sigui un record meravellós o un mal de ventre molt car. El nostre consell és basa en la confiança, no en aquella oferta farcida de bones i meravelloses intencions que al final i sense saber-ho us portaran a un disgust. Opcions en trobareu moltes, desde l'entrega d'arxius en format digital, àlbum de diferents acabats i formats, àlbums per pares, llibrets de signatures i molts més extres. El més important és tenir unes bones imatges que representin el dia sense artificis, que us emocionin quan les veieu recordant el gran dia. Mireu i remireu, escolteu-vos i deixeuvos emportar pel que us diu el vostre instint i el consell de profesionals que de sortida no us volen vendre fum (això és veu de seguida).

Les imatges no enganyen a ningú, són fruit d’un acurat treball, de coneixement darrera la càmera, tant a l’hora de fer un vídeo com una foto. Cada imatge, per petita i insignificant que sigui, explica una història que farà que les nostres experiències quedin en el nostre record d’una manera molt nítida i especial. Es veu quan les imatges son espontànies i naturals. No oblideu una cosa, és una festa! i això s’ha de veure! És un dia únic i diferent on podreu sorpendre i on us sorprendran, per exemple, una tendència que no deixa a ningú indiferent és el “Same Day Edit” un petit recull de tot el que s’ha viscut en el vostre dia i que es projecta davant de tots els convidats, és molt emocionant, a part d’emotiu, veure les expressions i els sentiments viscuts per tots, totalment recomenable. Els que signen us podran atendre a MOMA Fotògrafs i explicar-vos sense cap mena de compromís la manera d’entendre i viure aquesta meravellosa festa! eh! que visquin els núvis!

Angels Christian Àngels Montalban i Christian M Mayo Fotògrafs


21


22

Laia Serra amb el vestit Diverta

de Jordi Dalmau

Aquest 2015, Diverta i Dalmau, dues empreses diferents, dinàmiques, decidides i innovadores, varen apostar per un projecte comú amb la intenció de crear grans esdeveniments dins el món nupcial.

dona d

La GraN

fiNaL Fotografia Carla Aymat

un dels grans projectes durant aquest any ha estat buscar la dona d, una model diferent, divertida, dinàmica i divina amb l’objectiu de què aquesta representés el projecte, i, per tant, fos la imatge de diverta i dalmau amb el vestit que ha creat jordi dalmau per diverta. Després d’una sèrie de càstings i amb la participació d’una cinquantena de models, el dia 7 de novembre es va celebrar la gran final donaD a l’espai Ionoi de Barcelona. De les 10 finalistes, només una seria l’afortunada. La guanyadora va ser la model de 24 anys, Laia Serra, que emocionada i somrient va desfilar amb el vestit Diverta. A més de passar a ser la nova imatge Diverta-Dalmau, tindrà l’oportunitat de desfilar en la pròxima edició de la Bridal Fashion Week 2016 (Passarel·la Gaudí), esdeveniment de moda reconegut a nivell nacional i internacional.


23

entrevista a la Dona D Com et vas iniciar en el món de la moda? i com a model? La moda sempre m’ha cridat l’atenció i ja des de ben petita m’agradava mirar desfilades per la televisió, concursos de models... i pensava que de gran m’agradaria arribar a fer alguna cosa similar. Quan vaig tenir la oportunitat, vaig començar a fer algun curset de passarel·la com a hobby i algunes desfilades o sessions de fotos de manera molt esporàdica i a nivell personal. Tot això es va arrodonir quan en una desfilada vaig conèixer a l’agència Piùbella Models, on estic actualment i m’he pogut anar formant com a model i alhora participar en un bon nombre de desfilades que van organitzant. A més, a partir d’aquest vincle, em van informar de l’existència del concurs DonaD on estic molt contenta i agraïda d’haver pogut participar. Quina ha estat la teva trajectòria fins ara i quins treballs has realitzat? La meva trajectòria com a model ha anat sempre combinada amb els meus estudis i actualment amb la meva fenia. Des de Piùbella se’m proposen treballs on podria encaixar el meu perfil i a partir d’aquí he realitzat diverses desfilades de diferents estils i dissenyadors i alhora alguna que altra sessió de fotos per a catàlegs de moda. Actualment, el fet d’haver pogut ser escollida DonaD m’obrirà les portes a desfilar a la Barcelona Bridal Fashion Week 2016 (Passarel·la Gaudí), on espero gaudir al màxim i donar la talla per tal de poder seguir endavant amb la meva trajectòria. tenint en compte que ets mestra, i exerceixes com a tal, com es que et crida l’atenció el món de la moda? Com ja he explicat anteriorment, el món de la moda em crida l’atenció des de fa molt temps , i sempre que m’ho pugui combinar amb la meva feina de mestra, intentaré seguir endavant en aquest món.

Laia serra

Com perceps el món de la moda des de dins? tens intenció de dedicar-t’hi? La moda és un món on hi ha moltíssima competència i majoritàriament va lligada als perfils que busca cada dissenyador o marca de moda. A alguns els agradaràs molt pel tipus de faccions o mides que busquen, en canvi per alguns altres no encaixaràs en el seu cànon des del primer moment. No pots pretendre agradar a tothom i per tant, si realment t’agrada aquest món, has de mirar endavant. Jo personalment, ara mateix no tanco cap porta al que es pugui anar presentant. Què saps de Diverta? I de Dalmau? Vaig conèixer Diverta ara fa un any a la Fira Casar-se a Osona, com a empresa organitzadora de casaments. Actualment se que a part d’això, també engloba festes i tallers infantils, espectacles, activitats per a gent gran, discomòbils, etc. és a dir, organitza tot tipus serveis per a diferents col·lectius. Pel que fa a Jordi Dalmau, dissenyador català de moda nupcial, el segueixo des de fa temps, a través de les xarxes socials, les seves diverses col·leccions i desfilades; i em va cridar l’atenció perquè és diferent de la resta de dissenyadors de núvia, ja que aposta per vestits que trenquen amb els típics i tòpics vestits de núvia. Com definiries el projecte DonaD? El projecte DonaD el definiria com a innovador i trencador, ja que normalment et trobes davant de càstings on busquen noies concretes per a perfils molt concrets i específics. En aquest cas, s’ha optat per a valorar-nos un seguit de qualitats que penso que van més enllà de la imatge en si. Què ha significat per a tu el pas per al projecte DonaD, de Diverta i Dalmau? El meu objectiu era presentar-m’hi per tal de viure una experiència nova i diferent, ja que poques vegades et trobes davant d’un

Laia Serra, guanyadora de la Dona D.

càsting on dues empreses diferents busquin una mateixa persona. El suport que se’m va brindar des del primer moment per part de l’agència Piùbella i la confiança que m’han demostrat Diverta i Dalmau escollint-me com a DonaD m’han fet sentir molt valorada i amb ganes de seguir endavant. De quina manera et vares preparar els diferents càstings? I la final? Doncs sincerament no me’ls vaig preparar de cap manera en concret, ja que el meu objectiu era donar-me a conèixer tal i com sóc i poca cosa podia preparar-me. El que si que vaig tenir en compte va ser intentar seguir les pautes que se’ns anaven demanant i anar-hi amb moltes ganes. Pel que fa a la final, penso que el que em va ajudar més va ser agafarme-la com a una desfilada més, disfrutant-la i gaudint de l’experiència de poder desfilar vestits de Jordi Dalmau. Com et vas sentir en el moment que et van dir que eres la guanyadora? t’ho esperaves? Van ser uns moments de molta il·lusió i felicitat, ja que encara que no t’esperes ser la guanyadora, des del moment que et presentes a un càsting és perquè creus que pots encaixar d’alguna manera en aquell perfil. Creus que et pot ajudar en la teva futura projecció com a model? Penso que pot ser una molt bona oportunitat per a donar-me a conèixer dins el món de la moda i també obrir-me alguna porta.

Finalistes de la Dona D.


24

pÀGiNes

roses tot aLLÒ Que NeCessites

MAS CeRDÀ Mas Cerdà de Centelles us ofereix el servei de lloguers d’espais i sales per celebrar-hi festes, trobades familiars, casaments, reunions, etc. Una masia, de gran elegància i majestuositat situada al pla de la Garga, a l’entrada de la plana de Vic i al peu del Montseny.

CeNteLLeS, Barcelona

Mas El Cerdà, s/n, 08540 Centelles 626 491 127 info@maselcerda.cat

www.maselcerda.cat

SALA GRAN: eVeNtS & CÀteRING Casa't amb Sala Gran! Més de trenta anys d'experiència, el millor entorn, servei professional i acurat i la millor gastronomia, adaptant-nos a les vostres necessitats. Gaudeix de la cuina de l'Isaac Sabrià, un valor segur i assegura't de que el dia més important de la teva vida sigui un èxit!

LLOFRIU, Girona

Barceloneta, 44, 17124 Llofriu 972 301 638 info@salagran.com / events@salagran.com

www.salagran.com

DIVeRtA.SI Fem realitat el teu casament! Tot el que necessites i més! Començant per a trobar la gran banda sonora pel vostre dia, animar la festa, i fins i tot ultimar els més petits detalls.

608 29 29 20 si@diverta.cat

www.diverta.cat diverta-si

diverta_

diverta_

Restaurants i càtering Organització i festa Fotografia i video Decoració


pÀGiNes roses

eDIMAtGe VIDeO Som especialitzes en video-reportatge captant de manera espontànea tots aquells moments importants per a vosaltres i que reflecteixin la realitat del dia del casament, com ara el nerviosisme, la il.lusió, somriures i mirades de complicitat que descriuen sentiments. El nostre objectiu és reflectir la realitat.

OLOt - GIRONA - FIGUeReS 972 516401 info@edimatge.com

www.edimatge.com

FOtOMAtÓN BCN 1, 2, 3 somriu! Perquè els vostres convidats es facin fotos i enregistrin videomissatges. És un moment divertit i inoblidable. Un èxit assegurat. Una còpia pels convidats i l'altre de record per al llibre de firmes. 638050839 info@fotomatonbcn.cat

www.fotomatonbcn.cat

FOtOSONRISA Records en 3D! les teves fotografies en moviment en menys d'un minut! Un record original i en moviment que durarà per sempre. Ideal també per animar esdeveniments de tot tipus.

93 851 01 66 659 55 44 20

catalunya@fotosonrisa.info

www.fotosonrisa.info

MARIDALt, DeCORACIÓ GeNIAL Som una empresa familiar dedicada a la decoració de tot tipus de festes i esdeveniments. A més hi podeu trobar obsequis per casaments, batejos i comunions, composicions de globus, pastissos de bolquers, articles artesanals a mida… tot el que necessiteu per la vostre festa! GIRONA, Girona

Rambla Xavier Cugat, 12, 17007 Girona 872 982 648 / 668 897 912 (consultes via whatsapp) info@maridalt.com

www.maridalt.com

25


26

la moda està en constant evolució i pateix els seus propis girs i revolucions. una nova tendència que cada vegada té més força entre el públic de tot el món és el handmade, el què en català en diríem fet a mà.

e d a s e o r p La

Cada vegada són més els nuvis que decideixen que el seu casament sigui al més pur estil propi i reflectir així el seu gust i creativitat amb detalls fets a mà. D’aquesta manera es poden incorporar elements reutilitzant i reciclant objectes que ja no utilitzes, així com gerros, envasos de vidre, cordes i caixes.

Les Nostres prÒpies maNs Avui dia es busca celebrar casaments diferents i personals fet que suposa temps i esforç. Tenint en compte aquests dos factors i confiant amb professionals que et puguin ajudar, es poden arribar a aconseguir uns detalls immillorables per al dia D, així com indicacions de fusta, seating plan personalitzat, pai-pais, pots decorats... El fet d’incorporar detalls do it yourself i amb un estil casolà el dia del casament reclama molt temps i ajuda. Per això, convida als teus amics, familiars i professionals a formar part de l’organització i preparació del teu casament; així tots podreu gaudir d’un resultat preciós i fet amb molt entusiasme i dedicació.

Aida cho Peru Aida Perucho Responsable de casaments i celebracions Diverta.si


27

Com fer...

materials

pai-pais

- Paper colors - Bastonets de colors - Cordills i cintes de colors - Llàpis o rotulador - Cola de barra - Tisores - Impressora

un pai-pai és un ventall, generalment en forma de pala o de rombe, amb mànec. 1

Crea la forma que més t’agradi per fer el pai-pai. Dibuixa-la sobre el paper i retalla-la. Aquesta serà la plantilla.

4

Enganxa un pal de fusta entre les dues peces del pai-pai. En el nostre cas és de color blau, perquè d’aquesta manera va a joc amb l’estil del pai-pai.

2

Reprodueix la forma dues vegades per cada pai-pai i una tercera amb un cartró més gruixut, perquè quedi ben dret i no es doblegui.

5

Enganxa les dues cares del paipai, sense oblidar-te de posar entre elles la peça consistent de cartró, perquè quedi ben dret.

3

Enganxa el detall que tu vulguis a les dues cares del pai-pai (el teu logo, l’ordre del dia...).

6

Finalment decora’l com t’agradi.


28


29

Nous temps, Nous materiaLs l’ús de nous materials en joieria es cada vegada més freqüent. les noves tendències en materials, sense deixar de banda els apreciats or, or blanc, or rosa i la plata, són el titani i, aquest any com a novetat, el carboni.

El carboni, component essencial del diamant, és un material valorat per la seva resistència i lleugeresa. Les noves aliances de carboni són una molt bona proposta pels més agosarats. Pel que fa a gemmes, és molt comú confondre un diamant i un brillant. El diamant, és un mineral format per carboni cristal·litzat i pot ser tallat de diferents formes, entre elles la talla brillant, la princesa, la baguette, la cor, la radiant... Un brillant és una manera de tallar el diamant i una de les que tenen més èxit per la manera en què aquesta talla reflecteix la llum. Aquestes mateixes talles es poden fer servir en diferents pedres, com podrien ser les maragdes, robins, safirs, aiguamarines... La tendència des de l’any passat són les pedres de colors, des de diamants negres o de colors (diamants que agafen el seu color dels minerals que tenen a la vora) com d’altres gemmes de diferents colors i tonalitats.

a pomar joiers ja tenim preparada la nova col·lecció d'aliances clàssiques o de disseny 2016. Visiteu-nos a www.pomarjoiers.com, o directament a la nostra joieria-taller a la Plaça Major de Vic.

teNDÈNCIeS JOIeRIA

2016


30

Tots sabem l'important que és la música a la vida i l'imprescindible que és gaudir-ne al teu casament, oi?

MÚSICA EN DIRECTE AL TEU CASAMENT,

! E L DIB N I C IMPRES Marca la diferència!

Si la música és l'art de posar color, emotivitat o relaxament en els moments de la vida, doncs què millor que fer-ho en el dia del teu casament. Escollir les cançons que sonaran en els moments d'intensitat, d'emotivitat i de festa i que t'acompanyaran tot el teu dia. Venim d'uns anys en què s'havia prescindit de la música en directe en els casaments i ara, ha tornat i ho fa de la millor manera: sent un dels puntals que poden marcar la diferència del teucasament. Després d'anys de gires, acompanyant artistes de primer nivell, discs propis i participant en infinits programes de televisió, sense saber com, m'he trobat immers en aportar el meu granet de sorra a casaments i events privats. Així participo amb la meva música, podent donar aquell toc diferent que molts de vosaltres busqueu pels diferents moments del casament. En una reunió prèvia es fa la tria entre 300 cançons de tots els estils, sempre interpretades amb diferents saxos. Temes d'estils tan diferents com la pròpia diversitat que pot haver-hi en un acte social com aquest.

L'aperitiu

De Sinatra a Coldplay o de Police a David Getta, sorpresa absoluta assegurada amb el ventall d'estils i amb els instruments que s'interpreten. En els últims temps han aparegut en el mercat (inclús en les radio fòrmules) cançons en què el saxo és l'instrument solista. Interpretar en directe aquestes cançons (Jubel, Changes, Sungoesdown, Mr. Saxobeat, etc.) donen el punt d'originalitat i exclusivitat que ofereixo en les meves actuacions.

Durant la durada de l'aperitiu s'interpreten cançons de diferents estils i èpoques, per acompanyar tot l'aperitiu. Una sonorització idònia per al retrobament d'amics i familiars.

Banquet L'entrada dels nuvis, la del pastís o l'actuació a la “sobretaula”, són propostes per participar del moment més festiu del casament, són algunes de les opcions que us ofereixo per amenitzar el vostre banquet i del tot espectacular.

Desitjar que disfuteu del vostre dia, i que m'encantaria formar-ne part! Sort.

Les meves propostes Cerimònia

Pel moment més emotiu es poden interpretar diferents temes, seleccionats a la mida del moment: clàssics o moderns, tant en cerimònia religiosa com civil. Sempre a la mida dels nuvis. Sentiment i emotivitat per recordar tota la vida.

Pep Poblet


31


Què et semblaria aparèixer en un mitjà especialista en casaments? on realment puguis captar nous clients? i que et veiessin més de 1.000 parelles que es volen casar?

! R E IX È N O C A 'T DONA

a totes les fires de Catalunya!

L’ÚNICA REVISTA ESPECIALITZADA DEL SECTOR NUPCIAL QUE ES DISTRIBUEIX DE FORMA GRATUÏTA A NIVELL CATALÀ. També a les fires i certàmens del sector de més èxit com; The Wedding Fashion Night, Mi Boda i Tot Nuvis, entre d'altres.

REVISTA ESPECIALITZADA EN CASAMENTS I CELEBRACIONS DE LA CATALUNYA CENTRAL. Repartida en els establiments de més de 100 professionals del sector dels Casaments i les Celebracions, aconseguint una difusió real i pràctica entre futures parelles que es volen casar. També s'entrega de forma gratuïta a tot el públic assistent a la fira Casar-se a Osona.

Casar-se Avui / Casar-se a Osona - Troba’ns al 608 29 29 20 o a fira@casarseaosona.com


33

proJeCta eLs

miLLors momeNts

deL teu CasameNt

a temps reaL

viure'l!

Utilitzar Momentgram és així de senzill:

1. Registreu-vos

gratuitament a momentgram.com

Teníem els millors floristes, els millors fotògrafs, l’àpat digne d’estrella i la festa estava carregada de sorpreses. Però de què servia tot això si a l’hora de la veritat ens perdíem el que passava al nostre voltant? Sabíem que ni nosaltres ni els nostres fotògrafs podien estar a tot arreu en tot moment, així que vam decidir aprofitar aquells que estan sempre enmig de l’acció: els convidats. No seria fantàstic que tots els convidats es convertissin en fotògrafs per un dia i compartissin la seva experiència amb tots nosaltres? D’aquesta idea va néixer Momentgram i ja són moltes les parelles que decideixen confiar-hi per a fer del seu casament una experiència única.

feu-vos aquesta pregunta: Què és el més important del vostre casament? nosaltres ho teníem clar... el més important del nostre dia era

2. Configureu

la vostra projecció amb el disseny i el #hashtag/usuari escollit. Podeu utilitzar un usuari privat perquè tothom pengi tantes fotos com vulgui de forma privada.

3. publiqueu i projecteu

el vostre Moment.

El funcionament és senzill: La majoria dels nostres convidats tenen smartphone amb una bona càmera i són usuaris d’Instragram. Momentgram ens permet projectar a temps real totes les fotos que pengin a Instagram utilitzant el nostre hashtag i/o des d’un usuari concret. Així aconseguirem reviure des dels moments més especials de la cerimònia als selfies més esbojarrats de les últimes hores de la festa, acompanyats dels comentaris dels autors.

Acabada la celebració torna a Momentgram.com per: • VeURe I DeSCARReGAR totes les fotografies en un sol click. • COMpARtIR-LeS amb amics i convidats. • IMpRIMIR UN ÀLBUM amb les millors fotos i comentari. I moltes coses més!

Bernaast Torr

Bernat Torras Fundador de Momentgram.com


34

de NÚvia a NÚvia Virginia Defineix el teu casament en 10 paraules: Reflex de nosaltres (nostre), proper, fresc, alegre, original, improvisat i organitzat a la vegada, musical i jove Color: Albergínia. Olor: Fresc i natural. Gust: Mediterrani. emoció: Felicitat. Cançó: Can't help falling in love (Elvis Presley) Moment: Els primers somriures al passadís on començava tot, el que em portava cap el Jordi. estil: Natural, pròxim i acollidor. Què consideres imprescindible en el dia del teu casament? La fluidesa en que va passar tot, sense estrès, sense horaris, vàrem fer a cada moment el que vàrem sentir. Quin consell donaries a una futura núvia? 1. No voler estar tant a sobre, els proveïdors són professionals i mentre els hi consultis una vegada al mes què tal tot i els hi donis totes les idees que et sorgeixin, tot anirà rodat. 2. És important contractar a aquells amb qui vegis que hi ha comunicació, que sentis que t’entenen. 3. Nosaltres vàrem “programar”les coses a fer, per exemple, el Jordi em va demanar de casar-nos per cap d’any, així doncs, al mes de gener vàrem buscar llocs per internet, seleccionar i visitar per finalment escollir. Al febrer, establir el tipus de boda i mirar vestits de núvia (jo), al març, escollir proveïdors (aquí va anar genial el showroom del poble espanyol, lloc en el qual finalment vàrem celebrar la cerimònia i el banquet), etc… i fins i tot vàrem deixar l’agost per respirar una miqueta abans d’arribar a setembre, un mes de supervisió quasi diària de tot el relacionat amb la boda.

Marta Defineix el teu casament en 10 paraules: Un dia de somni, únic i molt, molt emotiu! Color: Craft. Olor: De l'espígol. Gust: La de la fruita amb xocolata! emoció: Veure la felicitat i alegria que transmitien els nostres familiars i amics que van decidir passar el 5 de Setembre 2015 amb nosaltres! Gràcies a tots un cop més! Cançó: Someone like you (Adele). Moment: El moment d'entrar a la cerimònia, veure la teva parella (en breu marit!) que et mira amb uns ulls que et fonen per dins! I la teva família i amics tots somrient! Era el moment que m'impactava més, però el vaig gaudir moltíssim! Encara ara, se'm posen els pèls de punta quan ho recordo! estil: Rústic. Què consideres imprescindible en el dia del teu casament? Doncs la col·laboració d'uns professionals "TOP": la Glòria de Santa Margarita, l'Equip de Diverta, el nostre fotògraf Jordi Farrés, Assumpte Núvies, les noies de Pentina't Com Vulguis, En Marc de MAC, La Lídia de Floristeria ELLES, l'equip de Criscatering i la Sofia de La Cakery... tots ells van posar el seu granet de sorra perquè fos un dia que mai oblidarem, i el millor, que sempre recordarem amb una gran somriure! Quin consell donaries a una futura núvia? Gaudeix de cada moment, començant pels primers preparatius i el dia B deixa't portar, viu cada instant com si fós únic, ja veuràs com flueix tot per si sol i més bé del que t'havies imaginat! i una última cosa: enhorabona, viureu un dia màgic!

Maria Defineix el teu casament en 10 paraules: Va ser un dia molt intens, carregat d’emocions i felicitat. Color: Verd Olor: A flors. Gust: A naturalesa emoció: La cerimònia. Cançó: Only time (Enya). Moment: El "sí vull". estil: Romàntic. Què consideres imprescindible en el dia del teu casament? La organització del casament i que tot surti bé. Quin consell donaries a una futura núvia? El lloc és molt important així com les empreses o persones responsables, les quals hagis contractat per aquest dia tant important.

ETS UNA NÚVIA QUE ES CASA AQUEST 2016? T'AGRADARIA COMPARTIR LA TEVA EXPERIÈNCIA? Escriu-nos a fira@casarseaosona.com i podràs sortir al pròxim Núvia a Núvia!


LA FIRA 2015 en

IMATGES


36

ets professional del sector nupcial? a la fira Casar-se a Osona HeM peNSAt eN tU!

Siguis expositor o no,

e gener d 9 2 s e r d n e Div 17.00h Benvinguda i presentació de les ponències. 17.30h L’era digital: Noves aplicacions i recursos per a les xarxes socials. Com ens afecta el món digital a la nostra feina? Ponència a càrrec de Happy day i Momentgram

18.30h Casar-se a Osona? Què tenim a Osona que no tinguin a altres llocs? Cap on avança l’àmbit professional dels casaments? Xerrada, col·loqui i meeting point a càrrec de diferents experts en coach empresarial.

20.00h Networking dels professionals assistents i pica-pica. Cal reservar places a fira@casarseaosona.com o al 608.29.29.20

vine, aprèn i comparteix amb nosaltres! Avui en dia amb l’accessibilitat a internet i la globalització, els nuvis són cada vegada més exigents! I la competència cada vegada més ferotge! A part de tenir la possibilitat d’exposar a la nostra fira i d’anunciar-te a la nostre revista, ara et donem la possibilitat d’aprendre amb nosaltres! Vine a conèixer altres professionals del sector, a compartir experiències i a donar el teu punt de vista! No t’ ho perdis! Ho fem per tu!

La fira obrirà les seves portes en exclusiva el Divendres dia 29, per als professionals del sector, tarda de Networking sobre l'era digital i el perquè de Casar-se a la Comarca d'Osona.

nal, o i s s e f o r P rem! t ’hi espe


Aquest any, us presentem

LA TECNOLOGIA NÚM.1

EN REMODELACIÓ CORPORAL per gaudir d’un cos perfecte Cyclone és un tractament integral que combina les millors tècniques remodeladores del mercat. 5 tecnologies que s’adapten a la perfecció a cada tipus de grassa d’una manera no invasiva, treballant cel·lulitis compacta, edematosa, adipositats localitzades, afavorint el drenatge i augmentant la reafirmació.

Descobreix tot el que podem fer per tu Et garantim els millors resultats. La millor aparatologia amb la professionalitat d’un gran equip.

PG. Generalitat, 33 entl. J - 08500 Vic - 93 885 43 13 - 616 30 29 33 M.Carmestilistes M.Carmestilistes www.mcarmestilistes.com


39

de No perdeu ag ht vista el has ONA2016 S O A e S R #CASA ovetats! n s é m a r e p

eL mÉs

t a C a t des

6 1 0 2 a r i f de La

DIVeNDReS pROFeSSIONALS

RASCA RASCA CASAR-Se A OSONA

La fira obrirà les seves portes en exclusiva el Divendres dia 29, per als professionals del sector, tarda de Networking sobre gestió comercial i xarxes socials.

Quan arribis no t’oblidis de demanar el teu rasca! Omple’l a l’ instant i comença el recorregut per la nostra fira, utilitza el teu Rasca Rasca per a la votació en el concurs de parament de taules i d'stands.

NOUS SeCtORS

i evidentment, rasca’l per saber si heu estat afortunats!

Automoció, dicomòbils, moda, weddings, foodtrucks, restaurants, càterings, hotels, masies, fotografia i molts més! Vine a descobrir-los.

XARXeS SOCIALS Veniu amb els vostres smartphones carregats! A part del rasca, també hi hauran premis que no depenen de l’atzar! Si no de la vostra participació a les xarxes socials!

MAppING Nou sector destacat. La nova tecnologia del videomapping per al teu casament.

LA FIRA ReSpON Espai interactiu.

pONÈNCIeS Xerrades a càrrec de diferents professionals del sector, tant dissabte com diumenge.

ZONA FOODtRUCK On podreu trobar menjar dolç per a cada moment del dia.

ZONA INFANtIL Ludoteca per als més petits de la casa.


40

aCtivitats fira 2016 DIVeNDReS 29

s Nomé nals o i s profes

DIVeNDReS pROFeSSIONALS professional evening, ponències i networking

DISSABte 30 pASSAReL·LA De MODA

tALLeR DO It YOURSeLF

11.30h Vine a veure les nostres propostes de moda nupcial i festa 2016 per home i dona.

18.30h Aprèn a personalitzar detalls mitjançant la tècnica d’skrapbooking.

BeNVINGUDA

tALLeR “BeAUtY MOMeNt”

17.00h Presentació de les ponències.

12.30h Taller d’automaquillatge i demostració de la tècnica de depilació persa.

pONÈNCIA 17.30h L’Era digital: Noves aplicacions i recursos per a les xarxes socials. Com ens afecta el món digital a la nostra feina? A càrrec de Happy day i Momentgram. XeRRADA, COL.LOQUI I MeetING pOINt 18.30h Casar-se a Osona? Què tenim a Osona que no tinguin a altres llocs? Cap on avança l’àmbit professional dels casaments?

A càrrec de Infinity Love XeRRADA/pONÈNCIA 13.15h Parlem de vídeo mapping. A càrrec d'Albert Sitges, d’Areamapping. tv. Ens parlarà i mostrarà les últimes possibilitats que el videomapping ens pot oferir en el camp dels casaments. XeRRADA/pONÈNCIA

A càrrec de Diverta:Sí. XeRRADA/pONÈNCIA 19.00h Tendències 2016: perquè m’he de deixar assessorar? A càrrec de BodasRedondas, Sucre&Paper i Studio di Style. FeStA 23.00h Festa oficial Casar-se a Osona a l’Era del Sot. Per a expositors i visitants. Cal demanar la invitació al punt d’informació.

16.45h Són màquines, no joguines. Parlem de drones.

Taller dinamitzat per diferents experts en coach empresarial.

A càrrec del fotògraf Roger Baulenas.

NetWORKING

pASSAReL·LA De MODA

19.30h Networking dels professionals assistents i pica-pica.

17.30h Vine a veure les nostres propostes de moda nupcial i festa 2016 per home i dona.

desFiLada

DISSABte I DIUMeNGe a les 11:30h i 17:30h “No et perdis la desfilada de moda nupcial i la festa més avantguardista de catalunya”


41

DIUMeNGe 31

DISSABte I DIUMeNGe DURANt tOt eL DIA

pASSAReL·LA De MODA

eXHIBICIÓ

11.30h Vine a veure les nostres propostes de moda nupcial i festa 2016 per home i dona.

16.30h Exhibició de burlesque, despedida de soltera.

RICe SHOW COOKING 12.30h En directe el Graeller Rialler cuinarà i explicarà els secrets bàsics d’un bon arròs.

A càrrec de l’Escola de Ball Neus Gaja. pASSAReL·LA De MODA 17.30h Vine a veure les nostres propostes de moda nupcial i festa 2016 per home i dona.

A càrrec de el Graeller Rialler XeRRADA/pONÈNCIA 13.15h Les múltiples possibilitats que ofereix la costura per poder crear vestits en miniatura. A càrrec de la Cristina, de l'atelier Hopalanda Couture. Ens explicarà els secrets de la confecció en petit a l’hora de confeccionar la copia d’un vestit de núvia o un vestit de disseny exclusiu.

LUDOteCA INFANtIL De 10 a 14h i de 16 a 20h Gratuïta per als més petits de la casa. A càrrec de Diverta:educa. CONCURS De pARAMeNt De tAULeS I D’StANDS De 10 a 14h i de 16 a 20h Participa i vota la taula més ben parada i l'estand que més et cridi l'atenció. SeRVeI De BAR De 10 a 20h Amb menú migdia. SeRVeI De FOODtRUCKS DOLCeS De 10 a 20h A càrrec de Xixoneta gelats, Creppe Diem i La creperie de Mariöne.

A les passarel.les col·laboren

Corredera Núvia/Festa, M.CARMEstilistes, Elles espai floral, Joieria Collelldemont, Sastreria Gabarró, Infinity love, Escola de Ball Neus Gaja, Piùbella Models, Pep Poblet, Carles Planas i Maria Amblàs (Grup Tempus), The Last Note i Karla Ruiz.

I DISSABte NIt... A pARtIR De LeS 23h!

festa

OFICIAL CASAR-Se A OSONA A l'eRA DeL SOt C/Cervera, 9. Vic si ets expositor o visitant, demana la teva invitació al punt d'informació!


42

PLÀNOL FIRA 2016 F

A

B D

I

W

E

E

C


43

EXPOSITORS 01. Viatges Viñolas

33. ADFO regal responsable

72. Sala Gran: events & càtering

02. Planes Bones Càtering

34. Carla Aymat Photography

80. Mel i Cotó

03. Can 60 Fotògraf

35. Montanyà Hotel & Lodge

81-83. Masia Piguillem

04. DJ Alex - Música en viu

36. XavierCalm / Sucre &Paper

84. Diverta Grup

05. Pep Blancafort - Fototècnia

37. Ala Delta viatges

86. Maridalt

06. Corredera núvies

38, 39. Masia Vilasendra

07. Vall de Núria

40. Edimatge video

08. Areamapping.tv

41, 42. Can Ribas Restaurant

09. Elles espai flora i núvies

43. Fustes del mar

10. El Prat Verd / Més Viatges

44. Rita Experience

11. Hopalanda Couture

45, 46. Pomar Joiers

12. Monjoe

48. Pizza Truck

13. Ganesha travel

49. Momentgram

14. Bodasredondas

50. Diverfesta Oci - Fotomatón

15. Events musicals

51. M.CARMEstilistes

16. Make up on wheels

52, 53. Moma Fotògrafs

17. Sweet events / Xevi Festa

55, 56. Mas Ramon

18. Toni Santiso i Joan Simó

57, 58. Cal Gitanet (amb Paper de Festa

A. Passarel·la

59. Hotel Camprodon 62, 63. Moncho's Càtering

C. Zona Foodtruck La Cerperie de Mariöne Xixoneta gelats Crepe Diem

64. Hotel Sant bernat

D. Cotxes Clàssics Quim-Roser

65. AdaartOlot.com

E. Ludoteca

66. Infinity Love

F. Ponències/xerrades

68. Joieria Collelldemont

I. Informació recepció

71. Oficent Detalls

W. Lavabos

19. Vinyes Grosses 20. Happyday 21-24. Alquiler Hosteleria 25, 26. Graeller Rialler càtering 27, 28. Mas Can Ferrer 29. Viatges alemany 30. Idoni 31. Roger Baulenas Fotografia 32. Sastreria Gabarró

i Herba Florsalvia)

61. Sagalés-Elite Class

ESPAIS LLIURES B. Parament de taules


44

Co16 final issuu  

Revista Casars-se a Osona 2016

Co16 final issuu  

Revista Casars-se a Osona 2016

Advertisement