Diversi Foods Assortiment NL - 2022

Page 1

DIVERSI FOODS

ee we is de snelheid waarm op de Onze grootste troef len pe ins die en aanbied enten. nieuwe producten sum con en eften van klanten ho be de en s nd tre ag en brengen ducten op uw vra We ontwikkelen pro op de markt die t eigen innovaties daarnaast frequen . en ler mu uw verkoop sti kwaliteit aan Foods uitstekende U vindt bij Diversi twerk van ne s on prijs dankzij een competitieve enheden. e-e cti du pro le ibe efficiënte en flex

CONTACT Eekhorstweg 14 • 7942 JC Meppel • Nederland T. +31 (0)522 25 28 87 • F. +31 (0)522 25 43 85 www.diversifoods.com • info.nl@diversifoods.com

CATALOGUS - 2022 NL

Foods Waarom Diversi n? als par tner kieze

ASSORTIMENT 2022 NL


MP

V.U. Victoria Vandeputte, Industrieweg 29, 9420 Erpe-Mere, België © Diversi Foods 2022 - All rights reserved V. 01/2022


WELKOM BIJ

DIVERSI FOODS de specialist van de specialiteiten

Acht productiesites in vijf EU-landen, meer dan 1500 werknemers, en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Al sinds 1989 bezorgt Diversi Foods u een heerlijke smaakbeleving. Diversi Foods kende een exponentiële groei en is nu samen met Wolf ButterBack een van de grotere internationale spelers in diepvries. Diversi Foods en Wolf ButterBack behoren samen tot de Martin Braun Gruppe. Sinds de start met bake-off stokbroden is ons aanbod uitgebreid tot een ruim assortiment van premium brood, snacks, viennoiserie en desserts. U kan rekenen op uw vertrouwde Diversi Foods team! Met de glimlach staan we klaar om u advies te geven ...

… want wij houdven echt van ons vak.

Dat proef je in onze producten, en dat merk je aan onze service. U vindt bij ons traditioneel gemaakte rustieke broden en stokbroden, croissants en koeken voor een heerlijk ontbijt, lekkere snacks voor onderweg en de heerlijkste patisserie. Ontdek onze catalogus, een rijkelijk aanbod van zowel klassiekers als unieke en innovatieve nieuwkomers. Niet alleen werken we nog vaak met handwerk in onze bakkerijen, ook maatwerk is ons vak.

Van gepersonaliseerde producten tot opleidingen en online support, wij stemmen onze service af op uw onderneming. Trends vertalen in nieuwe bakkerijproducten? Onze expertise! Wij volgen de voedingssector op de voet, en spelen in op de behoeften van de consumenten. Probeer bijvoorbeeld onze snacks en on-the-go producten als antwoord op de vraag naar een lekkere maaltijd onderweg. Een duurzaam assortiment is ook een must. Met lokale productie, Clean Label producten en composteerbare broodzakken kan u uw klanten de kans geven ecologisch en sociaal verantwoord te consumeren.

Bekijk ons aanbod, laat u inspireren, laat uw klanten genieten van onze specialiteiten.

3


INHOUDSOPGAVE Laat je inspireren!

Klanten - Uw zaak, onze specialiteit

p6

Producten - Zet uw tanden in onze specialiteiten

p8

Waarden - Kiezen voor Diversi Foods is kiezen voor ...

p 10

Merken - Voor elk wat wils

p 12

Diensten - Professioneel advies en ondersteuning op maat

p 15

Let’s bake something beautiful together

p 16

Diversi Foods online My Diversi

p 17

Kwaliteit & duurzaamheid - Premium kwaliteit, verantwoordelijkheid

p 19

Legenda

p 21

Index

4

p 104


p. 22

Grootbrood Stokbrood & piccolo’s Ciabatta Kleinbrood Sandwich Restaurantbroodjes Glutenvrij Buns en panini’s

p 24 p 38 p 42 p 45 p 59 p 60 p 64 p 66

Har tige Snacks

p. 68

Viennoiserie p. 80

Croissants Klassiekers Gevulde viennoiserie Flappen Danish Wolf Butterback Mini’s

Bladerdeeg Wolf Butterback Pizza Pizzabaguette Focaccia Broodsnacks

p 82 p 84 p 86 p 88 p 89 p 90 p 93

e i r e s s i t a P

p. 94

p 70 p 72 p 76 p 77 p 78 p 79

Klassiekers Wolf Butterback American bakery Éclairs Wafels Cake

p 96 p 97 p 98 p 100 p 101 p 102

5


KLANTEN Uw zaak, onze specialit specialiteit

Van broodjeszaak tot burgerrestaurant of supermarkt, Diversi Foods heeft alles in huis om uw formule te doen slagen.

“Wij zijn al 21 jaar klant, en natuurlijk niet zonder reden. De kwaliteit van de stokbroden is echt top. Zeker sinds de oprichting van de fabriek in Moeskroen. Heel lekkere stokbroden, krokant, lang vers en van goede kwaliteit. “

“Als er ergens iets misloopt dan worden we altijd heel snel geholpen. Problemen met geleverde producten worden snel en goed opgelost. ”

Foodservice

Uw klant heeft geen tijd om te koken, zoekt een snelle hap voor onderweg of wil zichzelf verwennen met één van uw heerlijke specialiteiten? Als u in de horeca actief bent, kan u bij ons terecht. Stokbrood en koffiekoeken voor de broodjeszaak, authentiek brood om aan te snijden in restaurants en hotels, heerlijke buns voor gourmet burgerzaken… Wij helpen u uw klanten te overtuigen met de beste smaak en kwaliteit.

6


Retail

Of klanten nu uw bakkerij of supermarkt binnenstappen voor vers brood of lekker gebak, ze verwachten altijd de beste kwaliteit. Voor onze lekkere producten komen uw klanten graag terug. Wij helpen u een breed assortiment aan te bieden en zorgen regelmatig voor vernieuwing. Bovendien helpen wij u met technisch materiaal én leiden we uw personeel op om elke dag goed af te bakken.

“Wanneer we nieuw materiaal aankopen, zoals een bakoven bijvoorbeeld, kunnen we altijd rekenen op het advies van Diversi Foods.”

“Wat het beste verkoopt ? Eigenlijk verkoopt alles goed. Zeker in het weekend zijn de rotaties indrukwekkend.”

7


PRODUCTEN Zet je tanden in onze specialiteiten!

Het aanbod is gevarieerd met traditionele grote broden, stokbrood met de fijnste krokante korst en het luchtigste kruim en de origineelste broodjes. Onze broodspecialiteiten worden bereid met kwaliteitsvolle ingrediënten zoals zelf bereide desem, naar authentieke recepten en met respect voor de traditionele bereiding zoals bakken op steen. Deeg gemaakt met de beste grondstoffen krijgt het belangrijkste extra ingrediënt en dat is tijd. Tijd zorgt voor smaak!

8


Kleine

pleziertjes Viennoiserie is jezelf plezier doen of genieten met anderen. Verwen uw klanten met ons ruim aanbod viennoiseriespecialiteiten. Ook heerlijke patisserie kan niet ontbreken. Voor de levensgenieter, zomaar omdat het kan of bij speciale gelegenheden. Enkel ontdooien of kort afbakken: makkelijk voor u, zalig lekker voor uw klanten.

Dat een snelle hap lekker kan zijn, bewijzen onze snacks. Bent u op zoek naar hartige snacks die even snel klaar zijn als dat ze over de toonbank gaan? Ervaar zelf het succes van onze rijkelijk belegde of gevulde pizza’s, twisters en sticks. Zo wordt uw zaak dé tussenstop voor elke voorbijganger met een kleine honger.

9


WAARDEN Kiezen voor ons, is kiezen voor ...

Authenticiteit

Handwerk, steenovens en veel respect voor de rust- en rijstijden vormen de hoekstenen van onze productie. Dat heeft, samen met ons gebruik van traditionele ingrediënten zoals zuurdesem, spelt en op steen gemalen bloem, een authentiek product als gevolg.

INNOVATIE Variatie en originaliteit zorgen voor verkoop. Speel in op de nieuwste trends en verras uw klanten met onze innovatieve producten.

Probeer het

tijgerstokbrood

. Wie niet genoeg krijgt van de krokante koning van de pistolets, kan genieten van een heerlijk speels stokbrood met tijgerprint. Extra krokante korst, luchtig kruim en een beestige look.

Assortiment vrij van bewaarmiddelen en E-nummers

10


KWALITEIT

Diversi Foods garandeert hoogwaardige kwaliteit dankzij de beste ingrediënten die met de grootste zorg geselecteerd worden en dankzij gecontroleerde bereiding. Voor onze rustieke broden werken we met originele recepten op basis van actieve desem voor een authentieke smaak, langere houdbaarheid en een heerlijk voldaan gevoel. Ook Wolf ButterBack staat al jaren garant voor kwaliteit door deeg met pure boter dat extra lange rusttijd krijgt. Er gaat tot 20 ton pure boter per dag in onweerstaanbare viennoiserie en snacks.

MAAK HET JEZELF

MAKKELIJK Geen kopzorgen, wij zorgen voor alles. Voorgesneden, voorverpakt, voorgerezen… Al onze producten liggen even snel in de rekken als u ze kan verkopen. Klaar voor verkoop of af te bakken, wij garanderen kwaliteit zonder gedoe. Verkoopt u meer dan verwacht? Met de ready to bake producten reageert u snel en gemakkelijk op meerverkoop en heeft u in geen tijd verse producten verkoopklaar. Dat gebruiksgemak niet ten koste mag gaan van de kwaliteit, is voor ons vanzelfsprekend. U kan dus rekenen op producten die onmiddellijk klaar zijn en daarbovenop heerlijk smaken naar vakmanschap.

n. Burger Bu Neem deze m ? Si pelweg lijk uit, toch Ziet er heer aar! leggen, en kl ontdooien, be

“Je krijgt ze zelfs voorgesneden.”

ADVIES Wij helpen u met advies over assortimentskeuzes en ondersteunen uw productpresentatie en marketing. Bij ons kan u met alle vragen terecht ...en u helpt ons, want wij luisteren naar uw feedback om continu te verbeteren.

IEDER ZIJN SMAAK De ene klant is de andere niet. Bied een uniek assortiment aan met onze producten op maat! Wij zoeken samen met u dé oplossing om uw zaak dat extra duwtje in de rug te geven en te groeien zoals u het voor ogen hebt.

11


ONZE MERKEN

De hEErlijke smAAk en rustieke lOOk van welEEr, dat is Pain d’Antan. Clean Label brood op basis van lokaal geselecteerde 100% natuurlijke bloem en vrij van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Door het gebruik van actieve desem en geduld om het deeg te laten rusten en rijzen krijgt Pain d’Antan brood de rijke authentieke smaak van traditioneel brood dat op een natuurlijke wijze langdurig vers blijft. Elk Pain d’Antan brood is uniek en heerlijk krokant doordat het met de hand gevormd en in de steenoven gebakken is.

12


d jes en snacks oo br de et m en id u Z U waant zichetinPhaetne Originale assortiment. uit h Heerlijke specialiteiten naar originele recepten die in uw zaak makkelijk af te werken zijn. Laat u verleiden door Pane Originale en proef de heerlijke keuken van het Zuiden die doet denken aan zomervakantie en genieten.

Voor actieve consumenten is er Fitness. Als bron van vezels en heerlijk afgewerkt met zaden zorgt Fitness brood voor een langer verzadigd gevoel! Ideaal dus voor wie een actieve levensstijl nastreeft. Fitness stokbroden en broodjes zijn dé juiste keuze voor wie altijd in beweging is.

13


M M

mmm...

teit i l a w k e t Bes n noiserie e in vien n nacks s g e e d r e blad

Rijkelijk gedoseerde pure boter in een deeg dat net zoals bij de artisanale bakker een extra lange rijstijd krijgt. De originele producten van Wolf ButterBack springen meteen in het oog en zijn zo lekkerdat ze onmiddellijk naar meer smaken.

14


DIENSTEN Professioneel advies en ondersteuning op maat We zijn ook specialist in het werken op maat. Verhoog uw zakencijfer en rendement dankzij wat extra ondersteuning. Ontdek wat wij u kunnen bieden.

Zet uw producten in de kijker met ons kant en klaar communicatiemateriaal en ondervind zelf het positief effect op uw verkoop. De perfecte tools om uw klanten mee te verleiden, vindt u bij ons.

Vraag naar ons professioneel advies, ons team vindt oplossingen voor al uw technische en commerciële vragen. Maak minder verlies doordat u minder producten hoeft weg te gooien en haal meer uit uw verkoop dankzij onze aanbevelingen op uw maat.

Op zoek naar de juiste uitrusting? Krijg advies over bakplaten of ovens en hoe ze te gebruiken. U wordt op elk moment ondersteund. Werk efficiënter met een van onze opleidingen voor u of uw personeel. Doe nuttige vaardigheden en kennis op, en haal meer rendement uit uw inspanningen.

Heeft u speciale noden? Denkt u aan een uniek product? Laat het ons weten! Wij maken het voor u op maat.

Maak gebruik van onze technische ondersteuning. Wij stellen ovens, siliconen bakmatten en bakhandschoenen ter beschikking en komen met plezier uw apparaten herstellen in geval van panne.

15


-

LET’S BAKE SOMETHING BEAUTIFUL TOGETHER! Niemand kan weerstaan aan de geur van versgebakken brood, daarom is bake-off zo’n succesvol concept. Het aroma van ovenvers brood doet uw klanten watertanden.

Minder verspilling: je past je aanbod

Makkelijk

makkelijk aan

een gevarieerd

aan de vraag van

assortiment.

het moment.

De consument

houdt van keuze.

READY TO

BAKE

Kwaliteit verzekerd en is haalbaar voor iedereen!

16


ake-off

Haal het beste uit b

TIPS EN TRICKS: •

• •

Bewaar diepgevroren producten altijd op -18°C en sluit de verpakking goed af. Een ontdooid product vriest u nooit opnieuw in. Bak brood op een rooster en viennoiserie op een plaat met bakpapier. Vers brood en gebak zijn aanlokkelijk… Maar weersta aan de verleiding! Houd de oven dicht tijdens het bakken. Kwaliteit vergt geduld. Respecteer de afkoeltijd, die is ongeveer gelijk aan de baktijd.

DIVERSI FOODS ONLINE Ontdek onze online diensten. Doe inspiratie op om uw klanten te verrassen en te verwennen dankzij de receptenrubriek. Blijf via onze sociale media op de hoogte van het laatste nieuws, van trends en van de nieuwe producten die we op de markt brengen. Neem een kijkje achter de schermen van Diversi Foods en ontdek hoe onze heerlijke producten gemaakt worden.

MYDIVERSI ... maakt het u gemakkelijk U krijgt als klant van ons online platform snel en gemakkelijk toegang tot alle technische fiches, productinformatie en véél meer. Ontdek ons assortiment dankzij de hoge

www.linkedin.com/company/diversi-foods

YouTube: Diversi Foods

www.facebook.com/diversifoods

Waar kan u ons vinden?

WWW.DIVERSIFOODS.COM Op onze website ontdekt u al onze producten en diensten. Schrijf u in op de Diversi Foods nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in het aanbod.

resolutie foto’s en boost uw verkoop met het voorgestelde promotiemateriaal dat de aandacht trekt in uw zaak. MyDiversi is er om alles wat bij de verkoop van uw producten komt kijken vlot te laten verlopen.

17


18


PREMIUM KWALITEIT, verantwoordelijk bereid

We streven naar onberispelijke kwaliteit. Brood, viennoiserie, snacks en desserts die er na ontdooien, en indien nodig bakken,

top uitzien en smaken nAAr mEEr.

Bij ons vindt u de perfecte combinatie van authenticiteit en innovatie. Klassieke producten traditioneel bereid en interessante nieuwkomers om uw klanten mee te verleiden. Allemaal met een heldere etikettering die in een oogopslag duidelijk maakt aan welke standaarden ons assortiment voldoet.

Duurzaamheid Diversi Foods heeft als doel op een ecologische en sociaal verantwoorde manier economische waarde te creëren. We werken aan het continu verbeteren van onze voetafdruk en van het welzijn van medewerkers en consumenten. Voorbeelden hiervan zijn onder andere ons grondstoffenbeleid, het verminderen van energieverbruik, waterverbruik en afval en de productinnovaties rond gezondheid en welzijn. •

Verpakkingsmateriaal is hoofdzakelijk papier en karton en draagt steeds het FSC label. Ook deze catalogus is geprint op FSCpapier en is CO2-neutraal.

In 2019 installeerde Diversi Foods een energiemanagement systeem op alle productielijnen. Deze informatie dient als basis om het energieverbruik structureel te verminderen en zo bij te dragen tot het behalen van de klimaatdoelstellingen.

We introduceren 100% LED verlichting in onze productielocaties. In 2019 is dit in twee productiesites reeds volledig uitgevoerd.

Afval van grondstoffen, productie en verpakking wordt zoveel mogelijk gerecupereerd. In één van de productiesites is de afvalstroom teruggebracht tot het klein huishoudelijk afval.

19


20


LEGENDA READY TO

Klaar om te bakken.

READY TO

Na ontdooien klaar om te eten.

BAKE

EAT

Bereid met boter.

Bereid met zuurdesem.

Clean label

Zonder bewaarmiddelen of E-nummers.

Op steen gebakken.

Vegan gecerti ceerd.

B

gewicht (g)*

s

maat (cm)*

b

stuks/karton

p

karton/pallet

d

ontdooitijd (min.)

o

baktemperatuur (°C)

c

baktijd (min.)

VGS

voorgesneden

Per pallet

Bestelartikel

enkel per pallet verkrijgbaar (via directe levering vanuit productie)

artikel met een afnamegarantie bestelbaar, verwachte leadtime is circa 1,5 week.

NL Belangrijke opmerking: de aangegeven baktijden en baktemperaturen in deze cataloog zijn indicatief omdat het resultaat van het afbakken van de producten zeer sterk afhankelijk is van de gebruikte oveninstallatie. Vervolgens werden de verschillen tussen de opgegeven waarden per artikel en artikelgroep om praktische redenen zo klein mogelijk gehouden waardoor deze wel kunnen verschillen met de waarden die terug te vinden zijn op het kartonetiket. *Aangegeven gewicht en maat zoals bij u geleverd.

21Grootbrood Stokbrood & piccolo’s Ciabatta Kleinbrood Sandwich Restaurantbroodjes Glutenvrij Buns

BrooD

p 24 p 38 p 42 p 45 p 59 p 60 p 64 p 66


BROOD

Grootbrood | Rustiek STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTIEK ROND WIT

B 600 g

b × 11

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

BAKE

RUSTIEK OVAAL WIT BROOD

1960

d 60'

READY TO

BAKE

RUSTIEK ROND BRUIN

1907

STONE BAKED

1959

B 600 g

b × 14

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

B 500 g

b × 18

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTIEK OVAAL BRUIN 1963 b × 18

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

24

PAIN RUSTIQUE NATURE 307521

B 500 g

GROOTBROOD

p × 28

READY TO

BAKE

B 600 g

b × 12

p × 32

d 60'

o 185-200°C c 12–14'

BAKE

PAIN RUSTIQUE MULTICÉRÉALES 307523 B 600 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12–14'

p × 32


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTIEK BOERENBROOD WIT 1407-05 B 1000 g

b ×9

p × 24

d 60'

o 185-200°C c 18-20'

RUSTIEK BOERENBROOD WIT - VOORGESNEDEN & VERPAKT

B 1000 g

b ×9

o 185-200°C c 24–26'

1758-05

B 1000 g

b ×9

d 60'

o 185-200°C c 18-20'

p × 24

B 1000 g

b ×9

d 60'

o 185-200°C c 18-20'

p × 28

STONE BAKED

READY TO

d 60'

BAKE

RUSTIEK BOERENBROOD BRUIN

1407-04

READY TO

BAKE

1758-04

READY TO

BAKE

STONE BAKED

RUSTIEK BOERENBROOD BRUIN - VOORGESNEDEN & VERPAKT

STONE BAKED

BAKE

SPELTBROOD 2214 B 500 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 32

p × 24

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

POLKA BRUIN

BAKE

GEVOUWEN LIJNZAADCARRÉ

1962 B 600 g

b × 14

p × 28

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

1958 B 500 g

b × 15

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

GROOTBROOD

25


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

PAIN D’ANTAN VEENBESSEN 824

BAKE

PAIN D’ANTAN NATUUR 264

B 350 g

b × 24

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

B 400 g

b × 20

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

*Bestelartikel

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

PAIN D’ANTAN MOUT 267

PAIN D’ANTAN OLIJVEN 266

B 450 g

b × 20

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

26

BAKE

GROOTBROOD

p × 28

B 450 g

b × 20

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28


BROOD

Grootbrood | Carré

READY TO

READY TO

BAKE

CARRÉ GROOT WIT

BOEREN WIT

348

1303

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 24

1304

29 cm

B 800 g

b ×5

d 60'

o 185-200°C c 3–4'

READY TO

p × 48

29 cm

B 800 g

b ×5

d 60'

o 185-200°C c 3–4'

p × 48

349 B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 24

READY TO

READY TO

BAKE

VOLKORENBROOD s

BAKE

CARRÉ GROOT BRUIN s

BAKE

BOEREN BRUIN

READY TO

BAKE

BAKE

BOERENBROOD VOLKOREN

354

1305

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 24

s

30 cm

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 3–4'

p × 48

GROOTBROOD

27


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

BROOD DUBBEL DONKER 1306

s

30 cm

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 10–12'

p × 20

READY TO

BAKE

FITNESS KLEIN BROOD 384

s

MUESLIBROOD 2312

18 cm

B 350 g

b × 24

d 60'

o 185-200°C c 10-12'

p × 36

*Bestelartikel

Grootbrood | Toast

BAKE

B 500 g

b × 24

d 60'

o 185-200°C c 10-12'

*Bestelartikel

Grootbrood | Rond

READY TO

READY TO

EAT

CASINO WIT - 11 × 11 CM 1307 B 800 g

b ×5

d 25'

p × 48

28

GROOTBROOD

p × 32

BAKE

NOTENBROOD MET ROZIJNEN 377 B 400 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 10-12'

p × 32


BROOD

Grootbrood | Ovaal

READY TO

READY TO

BAKE

BEIERS DONKER

PANIFORME

3518-01 B 400 g

b × 14

o 185-200°C c 10-12'

p × 32

BAKE

FITNESS OVAAL BROOD

3522-01

d 60'

READY TO

BAKE

624

B 400 g

b × 11

d 60'

o 185-200°C c 10-12'

p × 32

s

24 cm

B 450 g

b × 24

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 24

*Bestelartikel

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

SPELTBROOD

BAKE

NOTENBROOD

2214

187-02

B 500 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 16-18'

p × 32

B 250 g

b × 15

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 48

*Bestelartikel

GROOTBROOD

29


BROOD

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

LEGEND DESEM HOUTHAKKERSBROOD WIT 8514 B 700 g

b × 10

p × 28

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

BAKE

FITNESS CAMPAGNARD 462

s

56 cm

B 750 g

b × 14

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 28

READY TO

READY TO

BAKE

OUD HOLLANDS WIT 2025

s

36 cm

B 800 g

b × 12

p × 20

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

OUD HOLLANDS GRANEN WIT 2022

s

36 cm

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 20

READY TO

2021

s

36 cm

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

30

GROOTBROOD

p × 20

BAKE

OUD HOLLANDS DONKER MEERGRANEN 2019

s

B 800 g

b × 12

o 185-200°C c 12-14'

p × 20

READY TO

BAKE

OUD HOLLANDS ZONNE 2023

s

36 cm

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 20

36 cm

d 60'

READY TO

BAKE

OUD HOLLANDS KOREN

READY TO

BAKE

BAKE

OUD HOLLANDS TARWEMAIS 2024

s

36 cm

B 800 g

b × 12

d 60'

o 185-200°C c 12-14'

p × 20


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

GROOT LANG WIT PLAT BROOD 2054

BAKE

GROOT LANG BRUIN PLAT BROOD s

56 cm

B 1500 g

b ×7

d 60'

o 185-200°C c 14-16'

p × 32

2055

s

56 cm

B 1500 g

b ×7

d 60'

o 185-200°C c 14-16'

p × 32

Grootbrood | Brioche

READY TO

EAT

FRIES SUIKERBROOD 2028 B 450 g

b × 12

d 90'

p × 32

GROOTBROOD

31


BROOD

Grootbrood | Wereldbroden

READY TO

READY TO

BAKE

SPIANATA 1678-01

s

28 cm

B 230 g

b × 20

p × 48

d 30

o 185-200°C c 5-6'

GROOT ROND PLAT MULTIGRANENBROOD 2053

s

920-01 B 450 g

b × 12

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

32

GROOTBROOD

p × 54

Ø 32 cm

B 800 g

b ×3

o 185-200°C c 8–10'

READY TO

BAKE

QUADRATO FOCACCIA ROSMARINO (18 × 15 × 3 CM)

d 10'

p × 54

7920-01 B 180 g

b × 10 × 3

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 54

READY TO

READY TO

BAKE

FOCACCIA ROSMARINO (37 × 18,5 × 3 CM)

READY TO

BAKE

EAT

BAKE

FOCACCIA ROMANA VGS 1968

TRAMEZZONE NATUUR 9041

B 300 g

b × 30

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 24

s

B 1500 g

b × 6 × 10

d 3u/h

p × 32

54 × 11 cm


BROOD

GROOTBROOD

33


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Wit

READY TO

READY TO

BAKE

STOKBROOD WIT 8012

STOKBROOD WIT s

57 cm

B 225 g

b × 35

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 28

8024

s

s

57 cm

B 320 g

b × 25

d 10'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

57 cm

B 260 g

b × 32

d 10'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

READY TO

8015

BAKE

STOKBROOD WIT 8013 B 280 g

b × 30

o 185-200°C c 14-16'

STOKBROOD & PICCOLO'S

p × 28

READY TO

BAKE

STOKBROOD WIT BREED 8016

s

57 cm

B 400 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 16-18'

p × 28

57 cm

d 10'

BAKE

STOKBROOD WIT 8018

s

65 cm

B 330 g

b × 28

d 10'

o 185-200°C c 16-18'

*Bestelartikel

34

s

READY TO

BAKE

STOKBROOD WIT BREED

READY TO

BAKE

p × 18


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

BARRA

BAKE

BAGUETTE "MEUNIER"

1301

s

45 cm

B 260 g

b × 18

d 10'

o 185-200°C c 12-14'

p × 36

8047

s

57 cm

B 320 g

b × 25

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 28

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

LEGEND DESEM BAGUETTE WIT 8500

BAKE

LEGEND DESEM BAGUETTE WIT s

44 cm

B 400 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

8506

s

B 340 g

b × 25

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

READY TO

READY TO

BAKE

STOKBROOD WIT 1564

BAKE

STOKBROOD WIT BREED s

48 cm

B 220 g

b × 35

d 10'

o 185-200°C c 12-14'

*Bestelartikel

46 cm

p × 24

1566

s

65 cm

B 465 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 15

*Bestelartikel

STOKBROOD & PICCOLO'S

35


BROOD

READY TO

BAKE

TIJGERBAGUETTE 2580

s

56 cm

B 320 g

b × 24

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

Stokbrood & piccolo's | Bruin

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

STOKBROOD BRUIN 8014

BAKE

STOKBROOD BRUIN BREED s

57 cm

B 280 g

b × 30

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 28

36

STOKBROOD & PICCOLO'S

1563

s

57 cm

B 465 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 16-18'

p × 24


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Meergranen

READY TO

READY TO

BAKE

STOKBROOD MULTIGRANEN 8017

s

57 cm

B 320 g

b × 28

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 28

BAKE

FITNESS STOKBROOD 363

s

58 cm

B 350 g

b × 30

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 24

STONE BAKED

READY TO

BAKE

BALANCE DESEM BAGUETTE MET BOEKWEIT 8502

s

57 cm

B 350 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

STOKBROOD & PICCOLO'S

37


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Halve stokbroden

READY TO

READY TO

BAKE

1/2 STOKBROOD WIT 8007

s

1/2 STOKBROOD WIT BREED 27 cm

B 120 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 12-14'

p × 28

8009

s

27 cm

B 150 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 28

*Bestelartikel

READY TO

8048 B 175 g

b × 40

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

*Bestelartikel

38

STOKBROOD & PICCOLO'S

8021

s

B 175 g

b × 40

o 185-200°C c 14-16'

p × 28

READY TO

s

BAKE

1/2 STOKBROOD WIT BREED 32 cm

B 140 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

*Bestelartikel

27 cm

d 10'

READY TO

8010 27 cm

1/2 STOKBROOD WIT BREED

BAKE

1/2 STOKBROOD WIT s

BAKE

*Bestelartikel

BAKE

HALVE BAGUETTE "MEUNIER"

READY TO

BAKE

p × 28

8011

s

34 cm

B 230 g

b × 30

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

*Bestelartikel

p × 28


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

SOFT BAGUETTE

1/2 STOKBROOD BRUIN

2447

8008

B 110 g

b × 70

p × 28

d 45

o 185-200°C c 10-12'

READY TO

BAKE

s

27 cm

B 120 g

b × 60

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 12-14'

BAKE

1/2 STOKBROOD BRUIN BREED 8022

s

27 cm

B 175 g

b × 40

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 28

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

FITNESS 1/2 STOKBROOD 360

s

28 cm

B 150 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 12-14'

p × 28

GALLEGA MEDIA NATUUR 1299

s

25 cm

B 125 g

b × 52

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

READY TO

3000 b × 65

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 4-7'

GALLEGA MEDIA BRUIN 1302

s

MEDIA PAYESITA BRUIN

B 100 g

b × 65

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 4-7'

25 cm

B 125 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

READY TO

BAKE

3002

B 100 g

BAKE

READY TO

BAKE

MEDIA PAYESITA NATUUR

READY TO

BAKE

BAKE

MEDIA PAYESITA MEERZADEN 2634 B 100 g

b × 65

d 10'

o 185-200°C c 4-7'

p × 28

STOKBROOD & PICCOLO'S

39


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

LEGEND 1/2 DESEM BAGUETTE WIT

BAKE

LEGEND 1/2 DESEM BAGUETTE BRUIN

8508

8510

B 140 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

B 140 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

BALANCE 1/2 BAGUETTE SPELT

SENSATIONS 1/2 BAGUETTE WALNOTEN

8512

40

STOKBROOD & PICCOLO'S

BAKE

8520

B 130 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

B 150 g

b × 45

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Piccolo

READY TO

READY TO

BAKE

PICCOLO WIT 8002

PICCOLO WIT s

15 cm

B 60 g

b × 110

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

8029

s

17 cm

B 85 g

b × 85

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

READY TO

8003

15 cm

B 60 g

b × 110

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

8005

s

B 85 g

b × 85

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

READY TO

8030

20 cm

d 10'

READY TO

BAKE

PICCOLO BRUIN s

BAKE

PICCOLO WIT

BAKE

PICCOLO BRUIN

READY TO

BAKE

BAKE

PICCOLO BRUIN s

17 cm

B 85 g

b × 85

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

8006

s

20 cm

B 85 g

b × 85

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

STOKBROOD & PICCOLO'S

41


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

PICCOLO MEERZADEN 8055

s

BAKE

FITNESS PICCOLO 17 cm

B 90 g

b × 85

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

416-09

s

17 cm

B 100 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 48

Ciabatta

READY TO

READY TO

BAKE

CIABATTA ORIGINALE 82102

CIABATTA ORIGINALE 3160

B 100 g

b × 11 × 6

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

42

BAKE

CIABATTA

p × 28

B 265 g

b × 13 × 2

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 28


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

CIABATTA D’ANTAN NATUUR

CIABATTA D’ANTAN NATUUR

645

s

±16 cm

B 110 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

609

s

±35 cm

B 350 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 28

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

CIABATTA D'ANTAN MOUT 644 B 110 g

b × 50

d 10

o 185-200°C c 10-12'

p × 32

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

BAKE

CIABATTA

STONE BAKED

CIABATTA OVAAL

307518

2614

B 100 g

b × 60

d 20'

o 185-200°C c 7–8'

p × 32

B 100 g

b × 50

d 45

p × 32

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

CIABATTA NATUUR 90-10

CIABATTA NATUUR s

12 cm

B 90 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

READY TO

BAKE

20550

BAKE

CIABATTA NATUUR s

18 cm

B 120 g

b × 70

d 20'

o 185-200°C c 12–15'

p × 24

96

s

35 cm

B 300 g

b × 25

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

*Bestelartikel

CIABATTA

43


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

FITNESS CIABATTA

BAKE

CIABATTA OLIJF

787

s

12 cm

B 90 g

b × 90

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 24

20552

s

B 120 g

b × 70

d 20'

o 185-200°C c 12–15'

p × 24

READY TO

READY TO

BAKE

CIABATTA ITALIANO 1145

44

CIABATTA

s

14 cm

B 130 g

b × 60

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

17.5 cm

BAKE

CIABATTA MET POMPOENPITTEN 1329

s

20 cm

B 130 g

b × 75

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 24


BROOD

s i ll a m S utiful bea

Kleinbrood | Ronde broodjes

READY TO

READY TO

BAKE

JUMBO PISTOLET WIT

BAKE

JUMBO PISTOLET BRUIN

1107

1108

B 90 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

B 90 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

JUMBO PISTOLET MAANZAAD

JUMBO PISTOLET SESAMZAAD

2157

2158

B 90 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

*Bestelartikel

BAKE

p × 28

B 90 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

*Bestelartikel

KLEINBROOD

45


BROOD

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

VLOERPISTOLET WIT 62

TIJGERPISTOLET s

11 cm

B 75 g

b × 100

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 24

READY TO

BAKE

BAKE

KAASPISTOLET

1215-02

2208

B 80 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

B 75 g

b × 45

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 42

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

ITALIAANSE BOL MET KRUIDEN

ITALIAANSE BOL

B 125 g

b × 50

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

338

B 125 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

READY TO

1560

BAKE

PANO DELIZIOSO 76-13

B 150 g

b × 40

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

46

p × 28

READY TO

BAKE

ITALIAANSE BOL OREGANO

KLEINBROOD

p × 32

BAKE

ITALIAANSE BOL OREGANO

158-01

408

READY TO

BAKE

B 55 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 48

s

Ø 13 cm

B 140 g

b × 40

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 32


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

BAGNAT NATUUR

BAGNAT BRUIN

699-06 B 100 g

b × 40

o 185-200°C c 4–6'

p × 32

BAKE

FLAGUETTE NATUUR

698-02

d 10'

READY TO

BAKE

307517

B 100 g

b × 40

d 10'

o 185-200°C c 4–6'

p × 32

B 100 g

b × 48

d 20'

o 185-200°C c 8–10'

p × 36

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

FITNESSBOL

MEERZADENBOL DONKER

2311

74

B 110 g

b × 70

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

B 90 g

b × 40

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

READY TO

p × 36

s

Ø 10 cm

B 100 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 32

MULTIKORNBOL s

Ø 14 cm

B 120 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 24

READY TO

READY TO

BAKE

SPELTBROODJE

1314

BAKE

738-01

BAKE

MAISBOL

READY TO

BAKE

BAKE

ALPENBROODJE

1779

294

B 90 g

b × 90

d 15'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

B 95 g

b × 100

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 24

*Bestelartikel

KLEINBROOD

47


BROOD

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

MUESLIBROODJE

BAKE

BOL NOTEN-ROZIJNEN

68

463-05

B 55 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 48

B 80 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 48

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

BAKE

NOTEN-VRUCHTENBOL

PLAIN PIEGATA

1448

2666

B 128 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 28

B 85 g

b × 40

d 60*

p × 63

*Bestelartikel

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

SPELTBROODJE

SPELTBOL

1768-01

48

KLEINBROOD

BAKE

2729

B 105 g

b × 56

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 32

B 118 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

BOLLETJE WIT

BAKE

BOLLETJE BRUIN

1905

s

Ø 10 cm

B 70 g

b × 90

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 32

1906

s

B 70 g

b × 90

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 32

READY TO

READY TO

BAKE

BOLLETJE WIT AARDAPPELVLOKKEN

Ø 10 cm

BAKE

RUSTICA BOL NATUUR 1912

2091 B 100 g

b × 60

p × 24

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

B 100 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTICA BOL BRUIN 1913 B 100 g

b × 60

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

BAKE

RUSTICA BOL BRUIN MET ZADEN 1914 B 100 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

KLEINBROOD

49


BROOD

Kleinbrood | Keizerbroodjes

READY TO

READY TO

BAKE

KEIZERBROODJE 65

BAKE

KAISERBROODJE s

9 cm

B 60 g

b × 120

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 24

7030

s

B 70 g

b × 90

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

READY TO

60

s

9 cm

B 60 g

b × 120

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

*Bestelartikel

50

KLEINBROOD

p × 24

p × 32

READY TO

BAKE

KEIZERBROODJE MAANZAAD

Ø 11 cm

READY TO

BAKE

KAISERBROODJE MAANZAAD 2493 B 70 g

b × 90

p × 32

d 10

o 185-200°C c 10-12'

BAKE

KEIZERBROODJE SESAMZAAD 2492 B 70 g

b × 90

d 10

o 185-200°C c 10-12'

p × 32


BROOD

READY TO

BAKE

KEIZERBROODJE DONKER 216 B 60 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 48

READY TO

BAKE

KEIZERBROODJE MEERZADEN 215 B 60 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 48

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

FITNESS KEIZERBROODJE 1453

s

9 cm

B 75 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 48

*Bestelartikel

KLEINBROOD

51


BROOD

Kleinbrood | Ovaal

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

DUITS VLOERBROODJE 63

s

DUITSE BOL MAANZAAD 12 cm

B 70 g

b × 100

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 24

273

s

B 70 g

b × 100

o 185-200°C c 6–8'

READY TO

275

s

12.5 cm

B 80 g

b × 100

o 185-200°C c 10–12'

KLEINBROOD

p × 24

p × 24

BAKE

DUITSE BOL SESAM 274

s

11.5 cm

B 70 g

b × 100

d 10'

o 185-200°C c 6–8'

READY TO

p × 24

READY TO

BAKE

MAÏSBROODJE

d 10'

52

11.5 cm

d 10'

BAKE

DUITSE BOL

READY TO

BAKE

BAKE

MILANO BROODJE

46

108000

B 80 g

b × 80

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 32

B 80 g

b × 80

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 32


BROOD

READY TO

BAKE

BOERENKOREN BROODJE 1249

s

15 cm

B 100 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8–10'

p × 32

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PAIN D’ANTAN NATUUR 260

BAKE

MINI PAIN D’ANTAN MOUT 269

B 110 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

B 110 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PAIN D’ANTAN OLIJVEN 268 B 110 g

b × 50

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

BAKE

MINI PAIN D’ANTAN ROZIJNEN-HONING-NOTEN 602 B 110 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

KLEINBROOD

53


BROOD

Kleinbrood | Vierkant

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

FOCACCIA NATUUR 1352-01

ZONNEBLOEMPITBROODJE s

10 cm

B 100 g

b × 54

d 10'

o 185-200°C c 5–8'

p × 48

72 B 88 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 10-12'

p × 48

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

8522 B 90 g

b × 70

o 185-200°C c 6-8'

54

BAKE

BALANCE POMPOEN BROODJE 8524

d 10'

KLEINBROOD

p × 28

BAKE

KORENBROODJE 2391

STONE BAKED

BALANCE MEERZADEN BROODJE

READY TO

BAKE

B 90 g

b × 70

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 28

B 110 g

b × 70

d 20'

o 185-200°C c 10-12'

p × 32


BROOD

643

Recept

Kleinbrood | Driehoek

Triangel met garnaal: • Tomaat • Grijze garnaalsalade • Gekookt ei • Mosterdrucola

READY TO

BAKE

FITNESS TRIANGEL 643

s

12 cm

B 90 g

b × 80

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 28

KLEINBROOD

55


BROOD

Kleinbrood | Twist

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTI NATUUR

RUSTI MULTI GRANEN

307531

307533

B 80 g

b × 8 × 10

d 10'

o 185-200°C c 5–7'

p × 32

STONE BAKED

READY TO

BAKE

FLÛTE NOTEN-ROZIJNEN DE TRADITION 297 B 130 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

56

BAKE

KLEINBROOD

p × 96

B 80 g

b × 8 × 10

d 10'

o 185-200°C c 5–7'

p × 32


BROOD

Kleinbrood | Breekbrood STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

TRIO DE TRADITION

MARGUERITE MIXTE

292

26

B 240 g

b × 17

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 48

*Bestelartikel, Per pallet

READY TO

BAKE

BAKE

MARGUERITE s

18 cm

B 220 g

b × 16

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 48

25

s

21 cm

B 400 g

b × 20

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 24

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

MARGUERITE BREEKBROOD BRUIN 1557 B 220 g

b × 18

d 10

o 185-200°C c 8-10'

p × 40

READY TO

BAKE

MARGUERITE CAMPAGNE 28

s

21 cm

B 400 g

b × 18

p × 28

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

BAKE

MARGUERITE SOFT MET KRUIDEN 1704 B 450 g

b × 14

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

*Bestelartikel

KLEINBROOD

57


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

KROON VAN PISTOLETS 27

s

26 cm

B 450 g

b × 14

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

*Bestelartikel

p × 28

BAKE

KROON VAN PISTOLETS MIXTE 1457

KLEINBROOD

23.5 cm

B 450 g

b × 16

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

*Bestelartikel

58

s

p × 24


BROOD

Sandwich

READY TO

READY TO

EAT

MINI SANDWICH NATUUR 2706

EAT

BOLLETJE WIT 11

B 25 g

b × 2 × 50

B 50 g

b ×8×6

d 30'

p × 56

d 30'

p × 48

*Bestelartikel

READY TO

EAT

SANDWICH 149

s

B 45 g

b × 100

d 30'

p × 28

13 cm

*Bestelartikel

SANDWICH

59


BROOD

Restaurantbroodjes | Mini

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PICCOLO ROND (4 SRT) 567 B 35 g

b × 4 × 55

p × 24

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

MINI KEIZERBROODJES (5 SRT)

511

B 35 g

b × 5 × 45

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 24

READY TO

READY TO

517 B 35 g

b × 4 × 30

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

60

p × 48

RESTAURANTBROODJES

BAKE

MINI HOTELBROODJES (5 SRT)

564

EAT

BAKE

LUXE MINI BROODJES (4 SRT)

READY TO

BAKE

BROODJES MIX (5 SRT) 576 B 35 g

b × 5 × 40

d 45'

p × 24

B 35 g

b × 5 × 45

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 24


BROOD

READY TO

EAT

MINI MIX ZACHTE BROODJES 2355 B 35 g

b × 3 × 30

d 45'

p × 56

*Bestelartikel

READY TO

EAT

PARTY MIX DE LUXE ZACHTE BROODJES (3 SRT) 2572

s

B 35 g

b × 3 × 30

d 45'

p × 56

9 cm

*Bestelartikel

Tip Ons gamma minibroodjes is ideaal voor bij de kaasplank en laat zich door hun vorm makkelijk beleggen!

RESTAURANTBROODJES

61


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PICCOLO WIT 8000

MINI PICCOLO WIT s

8 cm

B 35 g

b × 210

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 28

READY TO

BAKE

BAKE

MINI PICCOLO BRUIN

167-03

793-01

B 35 g

b × 2 × 30

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 96

B 35 g

b × 2 × 30

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 96

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

MINI SCHWARZWALDER

MINI RUSTIEK BOLLETJE WIT

482-03

2089

B 35 g

b × 60

p × 96

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

B 35 g

b × 100

p × 44

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

*Per pallet

READY TO

790-01

B 35 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 96

62

RESTAURANTBROODJES

MINI RUSTIEK BOLLETJE BRUIN 2090 B 35 g

b × 100

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 44

READY TO

BAKE

MINI CIABATTA MULTIKORN

574-04

BAKE

READY TO

BAKE

MINI DELIZIOSO

READY TO

BAKE

BAKE

BROODVINGER NATUUR 710

B 40 g

b × 60

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 96

B 50 g

b × 50

d 10'

o 185-200°C c 6-8'

p × 96


BROOD

Sharing is Caring! Restaurantbroodjes | Breekbrood

READY TO

READY TO

BAKE

BREEKBROOD WIT

BAKE

BREEKBROOD BRUIN

4130

4120

B 375 g

b ×9 × 2

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

B 375 g

b ×9 × 2

d 10'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

READY TO

READY TO

BAKE

BREEKBROOD WIT 2010

BREEKBROOD MEERGRANEN s

25 × 25 cm

B 560 g

b × 15

d 20'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

READY TO

BAKE

2011

s

25 × 25 cm

B 560 g

b × 15

d 20'

o 185-200°C c 8-10'

p × 28

BAKE

PARTY WHEEL (26 BOLLEN) 43

s

32 cm

B 1100 g

b ×4

d 10'

o 185-200°C c 14-16'

p × 40

RESTAURANTBROODJES

63


BROOD

Glutenvrij

GLUTEN FREE

GLUTEN FREE

GLUTEN FREE

READY TO

READY TO

EAT

WIT BROOD - 16 SNEETJES 1762-02 B 350 g

b × 10

d 40'

p × 60

READY TO

EAT

1765-02 B 350 g

b × 10

d 40'

p × 60

64

GLUTENVRIJ

PURE PRANA BOLLETJE MET ZADEN 2176-01

GLUTEN FREE

BRUIN BROOD MET ZADEN - 16 SNEETJES

EAT

B 60 g

b × 6 × 10

d 30–60'

p × 99


BROOD

GLUTENVRIJ

65


BROOD

Buns

READY TO

READY TO

EAT

ZOETE HAMBURGERBUN NATUUR VGS 1780

s

11 cm

READY TO

EAT

HAMBURGERBUN SHINY 2399

s

B 85 g

b × 60 p × 28

B 85 g

b × 60

d 30'

d 30'

p × 28

*Bestelartikel

12 cm

EAT

BRIOCHE HAMBURGERBUN DELUXE VGS 2661

s

B 85 g

b × 60

d 30'

p × 28

12 cm

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

HAMBURGERBUN SESAM & PEPER VGS 1927

MAÏS BUN VGS 1937 B 100 g

b × 60 p × 28

B 70 g

b × 70

d 30'

d 30'

p × 28

*Bestelartikel

66

BUNS

READY TO

EAT

EAT

BUN EMMENTAL, SPEK & UI VGS 2443

s

B 100 g

b × 60

d 30'

p × 32

11 cm


BROOD

READY TO

READY TO

EAT

FOCACCIA BUN VGS

BAKE

PANINI GRILL VGS

1933

44889

B 80 g

b × 60

B 80 g

b ×6×9

d 30'

p × 28

d 10'

o 140–160°C c 3–4'

p × 42

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

VEGAN HAMBURGER BUN RODE BIET VGS 2623-09

VEGAN HAMBURGERBUN SPINAZIE VGS s

11 cm

READY TO

EAT

2629-08

s

11 cm

EAT

VEGAN HAMBURGERBUN PAPRIKA VGS 2630-08

B 95 g

b × 35

B 95 g

b × 35

B 95 g

b × 35

d 20'

p × 32

d 20'

p × 32

d 20'

p × 32

s

BUNS

11 cm

67Bladerdeeg Wolf ButterBack Pizza Pizza baguette Focaccia Broodsnacks

Hartige Snacks

p 70 p 72 p 76 p 77 p 78 p 79


SNACKING

Bladerdeeg

READY TO

READY TO

BAKE

WORSTENBROODJE

FRIKANDELBROODJE XL

113

1364

B 165 g

b × 90

p × 44

d 60'

o 165-175°C c 24-26'

s

17.5 cm

B 170 g

b × 24

p × 120

d 20'

o 165-175°C c 25–30'

*Bestelartikel

READY TO

1856-01 B 107 g

b × 46

o 165-175°C c 25–30'

70

BLADERDEEG

p × 120

WORSTENBROODJE KIP HALAL 6551 B 165 g

b × 100

d 60'

o 165-175°C c 22-24'

SAUCIJZENBROODJE XL

p × 40

READY TO

BAKE

1857-01

d 20'

BAKE

READY TO

BAKE

SAUCIJZENBROODJE

READY TO

BAKE

BAKE

MEXICANOBROODJE 1366

B 150 g

b × 30

d 20'

o 165-175°C c 25–30'

p × 120

B 175 g

b × 24

d 20'

o 165-175°C c 25–30'

p × 120


SNACKING

READY TO

READY TO

BAKE

KROKETBROODJE

BAKE

SATÉBROODJE

849

847

B 175 g

b × 24

d 10

o 165-175°C c 25-30'

p × 121

B 117 g

b × 40

d 60'

o 165-175°C c 25–30'

READY TO

READY TO

BAKE

KAASBROODJE

p × 80

BAKE

KAASSOUFFLÉ

1852-01

1362-01

B 107 g

b × 40

d 20'

o 165-175°C c 20–25'

p × 120

B 130 g

b × 30

d 20'

o 165-175°C c 20–25'

p × 120

5069

Snack TRAY Smal - 280x75x30mm

5070

Snack TRAY Breed - 210x100x30mm b × 500

BLADERDEEG

71


SNACKING

Wolf Butterback

READY TO

READY TO

BAKE

SPINAZIETWISTER MET FETAKAAS

KAASTWISTER MET SALAMI 10038

10017 B 125 g

b × 40

p × 60

d 15'

o 165-175°C c 24-26'

B 120 g

b × 48

d 10-15'

o 165-175°C c 26–28'

READY TO

10042 B 55 g

b × 60

d 10-15'

o 165-175°C c 26–28'

72

p × 120

WOLF BUTTERBACK

BAKE

PIZZATWISTER 10011

p × 60

READY TO

BAKE

MINI TWISTERTRIO 'SNACK'

READY TO

BAKE

BAKE

GROENTETRIANGEL 'TOSCANE' 10013 B 120 g

b × 50

d 10-15'

o 165-175°C c 20–22'

p × 60

B 130 g

b × 48

d 15'

o 165-175°C c 26-28'

p × 60


SNACKING

READY TO

READY TO

BAKE

KAASSPIRAAL

KAASSPIRAAL

10092 b × 60

p × 60

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

B 130 g

b × 50

p × 60

d 10–15'

o 165-175°C c 20-22'

READY TO

10014 B 130 g

b × 40

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

p × 60

READY TO

BAKE

KAASSTICK

BAKE

TOMATENMOZZARELLASPIRAAL

10010

B 105 g

READY TO

BAKE

BAKE

HAM-KAASSTICK

10021

10022

B 105 g

b × 60

d 15'

o 165-175°C c 24-26'

p × 60

B 105 g

b × 60

d 10-15'

o 165-175°C c 26–28'

p × 60

READY TO

READY TO

BAKE

SPINAZIESTRUDEL MET FETA 10006 B 125 g

b × 50

p × 60

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

BAKE

BOERENSTRUDEL MET HAM, KAAS EN UI 10004 B 130 g

b × 50

d 10-15'

o 165-175°C c 26–28'

p × 60

WOLF BUTTERBACK

73


SNACKING

READY TO

READY TO

BAKE

GEVULDE PIZZA MARGHERITA

GEVULDE PIZZA PROSCIUTTO 10019

10020 B 170 g

b × 32

p × 60

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

READY TO

BAKE

BAKE

GEVULDE PIZZA SALAMI 10018

B 180 g

b × 32

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

p × 60

B 170 g

b × 32

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

p × 60

READY TO

READY TO

BAKE

PIZZA HAM-SALAMI

PIZZA VEGETARISCHE GROENTE

10007

74

WOLF BUTTERBACK

BAKE

B 180 g

b × 24

p × 60

d 10-15'

o 165-175°C c 22–24'

10008 B 200 g

b × 24

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

p × 60


SNACKING

READY TO

BAKE

HAM-KAAS CROISSANT 10037 B 110 g

b × 50

d 10-15'

o 165-175°C c 20–22'

p × 60

READY TO

BAKE

PRETZEL TRIANGLE 10032 B 100 g

b × 50

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

p × 60

READY TO

BAKE

BEIERSE PRETZEL 10054 B 90 g

b × 96

d 10-15'

o 165-175°C c 13–16'

p × 44

WOLF BUTTERBACK

75


SNACKING

It's

Pizza

time!

Pizza

READY TO

READY TO

BAKE

RONDE PIZZA NIETGETOMATEERD 1418

BAKE

RONDE PIZZA NIETGETOMATEERD s

22 cm

B 210 g

b × 24

d 15'

o 165-175°C c 6'

p × 48

1399

s

29 cm

B 230 g

b × 25

d 15'

o 165-175°C c 6'

p × 40

READY TO

READY TO

BAKE

RONDE PIZZA GETOMATEERD 1397

s

25 cm

B 230 g

b × 24

d 15'

o 165-175°C c 6'

76

PIZZA

p × 42

BAKE

RONDE PIZZA GETOMATEERD 1398

s

29 cm

B 285 g

b × 25

d 15'

o 165-175°C c 6'

p × 40


SNACKING

Pizza Baguette

READY TO

READY TO

BAKE

PIZZA BAGUETTE HAM-KAAS 335-01 B 160 g

b × 28

d 15'

o 165-175°C c 12-14'

*Bestelartikel

p × 66

BAKE

PIZZA BAGUETTE TOMAAT-MOZZARELLA 336-01 B 160 g

b × 28

d 15'

o 165-175°C c 12-14'

p × 66

*Bestelartikel

PIZZA BAGUETTE

77


SNACKING

Focaccia

READY TO

BAKE

FOCACCETTE HAM-KAAS 60308 B 80 g

b × 30

d 15'

o 185-200°C c 6-8'

p × 99

READY TO

BAKE

FOCACCINE MET KRUIDEN VGS 1552 B 100 g

b × 54

d 10

o 165-175°C c 3-5'

78

FOCACCIA

p × 36


SNACKING

Broodsnacks

READY TO

BAKE

KAASSTENGEL 1259

s

24 cm

B 70 g

b × 90

d 30'

o 185-200°C c 12'

p × 56

READY TO

BAKE

FLEUR DE CAMEMBERT 2202 B 530 g

b × 11 × 1

d 8u/h

o 185-200°C c 12-14'

p × 48

BROODSNACKS

79Viennoiserie

kleine

pleziertjes Croissants Klassiekers Gevulde viennoiserie Flappen Danish Wolf ButterBack Mini’s

p 82 p 84 p 86 p 88 p 89 p 90 p 93


VIENNOISERIE

Croissants

READY TO

READY TO

EAT

BOTERCROISSANT

BAKE

BOTERCROISSANT

307527

155-11

B 55 g

b × 72

B 70 g

b × 60

d 30'

p × 32

d 15'

o 165-175°C c 18–20'

p × 32

READY TO

READY TO

BAKE

CROISSANT RB

CROISSANT RECHT RB

1269

1263

B 70 g

b × 140

d 30

o 165-175°C c 18-20'

82

CROISSANTS

p × 32

READY TO

BAKE

B 80 g

b × 120

p × 32

d 20

o 165-175°C c 18-20'

BAKE

CROISSANT GEBOGEN MET BOTER 2079 B 70 g

b × 66

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 56


VIENNOISERIE

READY TO

READY TO

BAKE

SUIKERCROISSANT

BAKE

CROISSANT MET HAZELNOOT

828

257

B 95 g

b × 50

d 10'

o 165-175°C c 18-20'

p × 64

*Bestelartikel

s

14 cm

B 90 g

b × 64

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 60

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

CROISSANT MET MARSEPEIN

CROISSANT MET SPECULOOS

244

s

14 cm

B 90 g

b × 64

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

*Bestelartikel

p × 60

660 B 100 g

b × 64

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 56

*Bestelartikel

CROISSANTS

83


VIENNOISERIE

Klassiekers

READY TO

READY TO

BAKE

CHOCOLADEBROODJE

CHOCOLADEBROODJE MET PUDDING

1833 B 80 g

b × 68

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 64

READY TO

BAKE

CHOCOLADEBRIL 1839 B 100 g

b × 40

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

*Bestelartikel

84

KLASSIEKERS

BAKE

p × 80

1164 B 90 g

b × 70

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 56


VIENNOISERIE

READY TO

READY TO

BAKE

RONDE SUISSE

KOFFIEBROODJE

1838

1260

B 96 g

b × 60

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

p × 64

READY TO

BAKE

BAKE

LANGE SUISSE s

10 cm

B 100 g

b × 60

d 30'

o 165-175°C c 18-20'

p × 56

*Bestelartikel

131-03 B 100 g

b × 45

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 64

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

PUDDING ACHT

BAKE

TORSADE CHOCOLADE

112

248

B 100 g

b × 45

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 64

B 100 g

b × 45

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

p × 64

*Bestelartikel

KLASSIEKERS

85


VIENNOISERIE

Gevulde viennoiserie

READY TO

READY TO

BAKE

CHOCO CROQUANT 1125

CHOCO CROQUANT s

10 cm

B 95 g

b × 42

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 80

*Bestelartikel

239

s

B 120 g

b × 36

o 165-175°C c 20-22'

p × 80

READY TO

BAKE

AARDBEIENDUET 940

B 95 g

b × 50

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

p × 60

*Bestelartikel

GEVULDE VIENNOISERIE

B 110 g

b × 40

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

*Bestelartikel

246

p × 80

s

11 cm

B 115 g

b × 36

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

*Bestelartikel

READY TO

86

10 cm

d 15'

BAKE

241

BAKE

AMANDEL- EN KERSENKOEK

*Bestelartikel

APPELKOEK

READY TO

BAKE

p × 80


VIENNOISERIE

READY TO

READY TO

BAKE

GEVULDE AMANDELKOEK 1370

s

Ø 9 cm

B 80 g

b × 50

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 80

GEVULDE AMANDELKOEK XL 880

s

B 105 g

b × 45

o 165-175°C c 20-22'

READY TO

p × 80

B 120 g

b × 35

o 165-175°C c 20-22'

p × 64

KANEELBROODJE 2360 B 110 g

b × 60

d 30

o 165-175°C c 3-4'

p × 32

READY TO

READY TO

BAKE

FRUITSTRUDEL

117

d 15'

BAKE

BAKE

VLINDER ABRIKOOS

242

*Bestelartikel

Ø 11 cm

d 15'

BAKE

ANANASKOEK

READY TO

BAKE

2295

B 120 g

b × 35

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

p × 64

B 470 g

b × 14

d 30

o 165-175°C c 3'

p × 32

*Bestelartikel

GEVULDE VIENNOISERIE

87


VIENNOISERIE

Flappen

READY TO

READY TO

BAKE

KRIEKENFLAP GESUIKERD 140

BAKE

APPELFLAP 1360

B 120 g

b × 28

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

p × 120

s

B 138 g

b × 40

d 20'

o 165-175°C c 35'

READY TO

142

BAKE

PUDDINGFLAP 1323

B 100 g

b × 35

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

*Bestelartikel

88

p × 56

READY TO

BAKE

ABRIKOZENFLAP GESUIKERD

21.5 cm

FLAPPEN

p × 120

B 117 g

b × 32

d 15'

o 165-175°C c 22-24'

p × 80


VIENNOISERIE

Mmmm

...

Danish

READY TO

READY TO

EAT

BAKE

DANISH PECANNOTENKOEK 2520

DANISH PUFF GELE ROOM 2173

B 95 g

b × 48

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 96

B 100 g

b × 60

d 45

o -°C

p × 32

READY TO

BAKE

DANISH FRAMBOOS-VANILLE 1324

s

12.5 cm

B 120 g

b × 80

d 30'

o 165-175°C c 18-20'

p × 32

DANISH

89


VIENNOISERIE

Wolf Butterback

READY TO

READY TO

BAKE

BOTERCROISSANT

BAMBERGER CROISSANT

10043

10030

B 65 g

b × 120

d 10-15'

o 165-175°C c 20–22'

p × 60

B 80 g

b × 60

d 10-15'

o 165-175°C c 20–22'

p × 60

READY TO

10034 B 105 g

b × 60

d 10-15'

o 165-175°C c 20-23'

90

p × 60

WOLF BUTTERBACK

BAKE

SPELTCROISSANT 10035 B 100 g

b × 50

d 10-15'

o 165-175°C c 20–22'

READY TO

BAKE

KIEMKRACHTCROISSANT

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

GELOOGDE MEERZADENCROISSANT 10033 B 80 g

b × 60

p × 60

d 10-15'

o 165-175°C c 20–22'

p × 60

BAKE

GEMARMERDE CROISSANT 10028 B 115 g

b × 50

d 15'

o 165-175°C c 20-22'

p × 60


VIENNOISERIE

READY TO

BAKE

CHOCOLADE EN VANILLECRÈME MAANTJE 10065 B 125 g

b × 50

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 60

READY TO

BAKE

KANEELBROODJE 10025 B 125 g

b × 50

d 10-15'

o 165-175°C c 20–22'

p × 60

READY TO

BAKE

ROOM-VANILLE GEBAKJE 10036 B 135 g

b × 50

d 10-15'

o 165-175°C c 22'

p × 60

WOLF BUTTERBACK

91


VIENNOISERIE

READY TO

BAKE

TEMPTATION KARAMEL 10096 B 95 g

b × 60

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 60

READY TO

BAKE

TEMPTATION KOKOS 10097 B 95 g

b × 60

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 60

READY TO

BAKE

TEMPTATION MUESLIFRAMBOOS 10098

92

WOLF BUTTERBACK

B 95 g

b × 60

d 15'

o 165-175°C c 18-20'

p × 60


VIENNOISERIE

Mini

READY TO

READY TO

BAKE

MINI DANISH PASTRY ASSORTIMENT 2523 B 42 g

b × 5 × 24

p × 96

d 15'

o 165-175°C c 12-14'

BAKE

MINI KOEKEN ASSORTIMENT 1831 B 30 g

b × 3 × 30

d 15'

o 165-175°C c 12-14'

p × 117

*Bestelartikel

MINI

93Patisserie

Klassiekers Wolf Butterback American bakery Éclairs Wafels Cake

Mmmm...

p 96 p 97 p 98 p 100 p 101 p 102


PATISSERIE

Klassiekers

READY TO

BAKE

RIJSTTAARTJE 136 B 175 g

b × 72

d 60'

o 165-175°C c 25-30'

p × 44

*Bestelartikel

READY TO

EAT

BOULE DE BERLIN (2 ST) 1023-01 B 100 g

b × 10 × 2

d 12u/h–4°C

p × 56

*Bestelartikel

96

KLASSIEKERS

Yummy!


PATISSERIE

Wolf Butterback

READY TO

READY TO

EAT

BERLINER BOL, ONGEVULD 10068

EAT

APPELBERLINER 10067

B 55 g

b × 60

B 110 g

b × 40

d 60-90'

p × 32

d 60-90'

p × 52

READY TO

EAT

BERLINER KRAKELING 10060 B 70 g

b × 48

d 60-90'

p × 40

WOLF BUTTERBACK

97


PATISSERIE

American bakery

READY TO

READY TO

EAT

SUIKERDONUT 2755

EAT

MINI DONUT s

Ø 9 cm

1976

B 48 g

b × 48

B 30 g

b × 80

d 30'

p × 80

d 30'

p × 88

READY TO

READY TO

EAT

DONUTS ASSORTIMENT (4 SRT) 1979-01 B 55 g

b × 48

d 30'

p × 72

98

AMERICAN BAKERY

READY TO

EAT

DONUTS MIXED 1349 B 57 g

b × 60

d 30'

p × 56

EAT

MIX GEVULDE DONUTS (4 SRT) 2670 B 70 g

b × 4 × 12

d 30'

p × 72


PATISSERIE

READY TO

READY TO

EAT

MUFFIN NATUUR

MUFFIN NATUUR MET STUKJES CHOCOLADE

195-01 B 75 g

b × 36

d 30'

p × 88

EAT

196-02 B 75 g

b × 36

d 30'

p × 88

READY TO

READY TO

EAT

MUFFIN DUBBELE CHOCOLADE 197-01 B 75 g

b × 36

d 30'

p × 88

EAT

BROWNIE 743-01 B 70 g

b × 45

d 30'

p × 88

AMERICAN BAKERY

99


PATISSERIE

Eclairs

READY TO

READY TO

EAT

READY TO

EAT

ECLAIR (2 ST)

ECLAIR (4 ST)

1024-05

1024-02

EAT

ECLAIR IN BULK 1024

B 85 g

b × 20 × 2

B 85 g

b ×8×4

B 85 g

b × 40

d 12u/h–4°C

p × 56

d 12u–4°C

p × 56

d 12u/h–4°C

p × 56

*Bestelartikel

100

ECLAIRS

*Bestelartikel

*Bestelartikel


PATISSERIE

Wafels

READY TO

READY TO

EAT

LUIKSE WAFEL 2335-01

EAT

BRUSSELSE WAFEL 184-01

B 100 g

b × 24

B 80 g

b × 24

p × 90

d 60'

p × 128

d 30'

o 220°C

c 3-4'

WAFELS

101


PATISSERIE

Cake

READY TO

READY TO

EAT

ROOMBOTERCAKE 1336

EAT

JONAGOLD CAKE s

27 cm

1037

s

B 900 g

b ×8

B 950 g

b ×2

d 2u

p × 40

d 12u/h–4°C

p × 72

*Bestelartikel

READY TO

EAT

CAKE MET CITROEN 796-01 B 320 g

b × 16

d 30'

p × 88

*Bestelartikel

102

CAKE

22 cm


MYDIVERSI Technische fiches of productfoto's nodig? U krijgt als klant van ons online platform snel en gemakkelijk toegang tot alle technische fiches, productinformatie en véél meer. Ontdek ons assortiment dankzij de hoge resolutie foto’s en boost uw verkoop met het voorgestelde promotiemateriaal dat de aandacht trekt in uw zaak. MyDiversi is er om alles wat bij de verkoop van uw producten komt kijken vlot te laten verlopen.

WWW.DIVERSIFOODS.COM Op onze website ontdekt u al onze producten en diensten. Schrijf u in op de Diversi Foods nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in het aanbod.


INDEX 1 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2

Stokbrood Stokbrood Stokbrood Stokbrood Stokbrood Stokbrood Stokbrood

Bruin Bruin Breed Wit Wit Wit Breed Wit Breed Wit Breed

39 39 38 38 38 38 38

A Aardbeienduet Abrikozenflap Gesuikerd Alpenbroodje Amandel- En Kersenkoek Ananaskoek Appelberliner Appelflap Appelkoek

86 88 47 86 87 97 88 86

B Bagnat Bruin Bagnat Natuur Baguette "Meunier" Balance 1/2 Baguette Spelt Balance Desem Baguette met Boekweit Balance Meerzaden Broodje Balance Pompoen Broodje Bamberger croissant Barra Beiers Donker Beierse pretzel Berliner bol, ongevuld Berliner krakeling Boerenbrood volkoren Boeren bruin Boerenkoren broodje Boerenstrudel met ham, kaas en ui Boeren wit Bolletje Bruin Bolletje wit Bolletje Wit Bolletje wit aardappelvlokken Bol Noten-Rozijnen Botercroissant Botercroissant Botercroissant Boule De Berlin (2 St) Breekbrood Bruin Breekbrood meergranen Breekbrood wit Breekbrood Wit Brioche Hamburgerbun Deluxe VGS Brood dubbel donker Broodjes Mix (5 Srt) Broodvinger Natuur Brownie Bruin Brood Met Zaden - 16 Sneetjes Brusselse Wafel Bun Emmental, spek & ui VGS

47 47 35 40 37 54 54 90 35 29 75 97 97 27 27 53 73 27 49 59 49 49 48 82 82 90 96 63 63 63 63 66 28 60 62 99 64 101 66

C Cake Met Citroen carré groot bruin carré groot wit Casino Wit - 11 × 11 cm Choco Croquant Choco Croquant Chocoladebril

104

INDEX

102 27 27 28 86 86 84

Chocoladebroodje Chocoladebroodje Met Pudding Chocolade en vanillecrème maantje Ciabatta Ciabatta D'Antan Mout Ciabatta D’Antan Natuur Ciabatta D’Antan Natuur Ciabatta Italiano Ciabatta Met Pompoenpitten Ciabatta Natuur Ciabatta Natuur Ciabatta Natuur Ciabatta Olijf Ciabatta Originale Ciabatta Originale Ciabatta ovaal Croissant Gebogen Met Boter Croissant Met Hazelnoot Croissant Met Marsepein Croissant Met Speculoos Croissant RB Croissant recht RB

84 84 91 43 43 43 43 44 44 43 43 43 44 42 42 43 82 83 83 83 82 82

D Danish Framboos-Vanille Danish Pecannotenkoek Danish Puff gele room Donuts Assortiment (4 Srt) Donuts Mixed Duitse bol Duitse bol maanzaad Duitse bol sesam Duits Vloerbroodje

89 89 89 98 98 52 52 52 52

E Eclair (2 St) Eclair (4 St) Eclair In Bulk

100 100 100

F Fitness 1/2 Stokbrood fitnessbol Fitness Campagnard Fitness Ciabatta Fitness Keizerbroodje Fitness Klein Brood Fitness Ovaal Brood Fitness Piccolo Fitness Stokbrood Fitness Triangel Flaguette Natuur Fleur de Camembert Flûte Noten-Rozijnen De Tradition focaccette ham-kaas Focaccia Bun VGS Focaccia natuur focaccia romana VGS Focaccia Rosmarino (37 × 18,5 × 3 Cm) focaccine met kruiden VGS Fries Suikerbrood Frikandelbroodje XL Fruitstrudel

39 47 30 44 51 28 29 42 37 55 47 79 56 78 67 54 32 32 78 31 70 87

G Gallega Media Bruin Gallega Media Natuur Geloogde meerzadencroissant Gemarmerde croissant

39 39 90 90

gevouwen lijnzaadcarré Gevulde amandelkoek Gevulde amandelkoek XL gevulde pizza margherita gevulde pizza prosciutto gevulde pizza salami Groentetriangel 'Toscane' Groot Lang Bruin Plat Brood Groot Lang Wit Plat Brood Groot Rond Plat Multigranenbrood

25 87 87 74 74 74 72 31 31 32

H Halve Baguette "Meunier" Hamburgerbun Sesam & Peper VGS Hamburgerbun Shiny Ham-kaas croissant Ham-kaasstick

38 66 66 75 73

I Italiaanse Italiaanse Italiaanse Italiaanse

Bol Bol Met Kruiden Bol Oregano Bol Oregano

46 46 46 46

J Jonagold Cake Jumbo Pistolet Jumbo Pistolet Jumbo Pistolet Jumbo Pistolet

Bruin Maanzaad Sesamzaad Wit

102 45 45 45 45

K Kaasbroodje Kaaspistolet Kaassoufflé kaasspiraal kaasspiraal Kaasstengel Kaasstick Kaastwister met salami Kaiserbroodje Kaiserbroodje Maanzaad Kaneelbroodje Kaneelbroodje Keizerbroodje Keizerbroodje Donker Keizerbroodje Maanzaad Keizerbroodje Meerzaden Keizerbroodje Sesamzaad Kiemkrachtcroissant Koffiebroodje Korenbroodje Kriekenflap Gesuikerd Kroketbroodje Kroon Van Pistolets Kroon Van Pistolets Mixte

71 46 71 73 73 79 73 72 50 50 87 91 50 51 50 51 50 90 85 54 88 71 58 58

L Lange Suisse Legend 1/2 Desem Baguette Bruin Legend 1/2 Desem Baguette Wit Legend Desem Baguette Wit Legend Desem Baguette Wit Legend Desem Houthakkersbrood Wit Luikse Wafel Luxe Mini Broodjes (4 Srt)

85 40 40 35 35 30 101 60


INDEX M Maisbol Maïsbroodje Maïs Bun VGS Marguerite Marguerite Breekbrood Bruin Marguerite Campagne Marguerite Mixte Marguerite Soft Met Kruiden Media Payesita Bruin Media Payesita Meerzaden Media Payesita Natuur Meerzadenbol Donker Mexicanobroodje Milano Broodje Mini Ciabatta Multikorn Mini Danish Pastry Assortiment Mini Delizioso Mini Donut Mini Hotelbroodjes (5 Srt) Mini Keizerbroodjes (5 Srt) Mini Koeken Assortiment mini mix zachte broodjes Mini Pain D’Antan Mout Mini Pain D’Antan Natuur Mini Pain D’Antan Olijven Mini Pain D’Antan Rozijnen-Honing-Noten Mini Piccolo Bruin Mini Piccolo Rond (4 Srt) Mini Piccolo Wit Mini Piccolo Wit Mini Rustiek Bolletje Bruin Mini Rustiek Bolletje Wit Mini Sandwich Natuur Mini Schwarzwalder Mini twistertrio 'Snack' Mix Gevulde Donuts (4 srt) Mueslibrood Mueslibroodje Muffin Dubbele Chocolade Muffin Natuur Muffin Natuur Met Stukjes Chocolade Multikornbol

47 52 66 57 57 57 57 57 39 39 39 47 70 52 62 93 62 98 60 60 93 61 53 53 53 53 62 60 62 62 62 62 59 62 72 98 28 48 99 99 99 47

N Notenbrood Notenbrood Met Rozijnen Noten-Vruchtenbol

29 28 48

63 41 41 41 42 41 41 41 77 77 74 72 74 48 25 75 85 88 64

Q

Stokbrood Wit Stokbrood Wit Stokbrood Wit Stokbrood Wit Stokbrood Wit Breed Stokbrood Wit Breed Stokbrood Wit Breed Suikercroissant Suikerdonut

34 34 34 35 34 34 35 83 98

T Temptation Karamel Temptation Kokos Temptation Muesli-Framboos Tijgerbaguette Tijgerpistolet Tomaten-mozzarellaspiraal Torsade Chocolade Tramezzone Natuur Trio De Tradition

92 92 92 35 46 73 85 32 57

V

Quadrato Focaccia Rosmarino (18 × 15 × 3 Cm) 32

R Rijsttaartje 96 Ronde Pizza Getomateerd 76 Ronde Pizza Getomateerd 76 Ronde Pizza Niet-Getomateerd 76 Ronde Pizza Niet-Getomateerd 76 Ronde Suisse 85 Roombotercake 102 Room-vanille gebakje 91 Rustica Bol Bruin 49 Rustica bol Bruin met Zaden 49 Rustica Bol Natuur 49 Rustiek Boerenbrood Bruin 25 Rustiek Boerenbrood Bruin - voorgesneden & verpakt 25 Rustiek Boerenbrood Wit 25 Rustiek Boerenbrood Wit - voorgesneden & verpakt 25 rustiek ovaal bruin 24 rustiek ovaal wit brood 24 rustiek rond bruin 24 rustiek rond wit 24 Rusti Multi Granen 56 Rusti Natuur 56

Vegan Hamburgerbun Paprika VGS Vegan Hamburger Bun Rode Biet VGS Vegan Hamburgerbun Spinazie VGS Vlinder Abrikoos Vloerpistolet Wit volkorenbrood

67 67 67 87 46 27

W Wit Brood - 16 Sneetjes Worstenbroodje worstenbroodje kip halal

64 70 70

Z Zoete Hamburgerbun Natuur VGS Zonnebloempitbroodje

66 54

S

O Oud Oud Oud Oud Oud Oud

Party Wheel (26 Bollen) Piccolo Bruin Piccolo Bruin Piccolo Bruin piccolo meerzaden Piccolo Wit Piccolo Wit Piccolo Wit pizza baguette ham-kaas pizza baguette tomaat-mozzarella Pizza ham-salami Pizzatwister Pizza vegetarische groente Plain Piegata polka bruin Pretzel triangle Pudding Acht Puddingflap Pure Prana bolletje met zaden

hollands meergranen donker hollands granen wit Hollands koren hollands tarwemais hollands wit hollands zonne

30 30 30 30 30 30

P Pain D’Antan Mout Pain D’Antan Natuur Pain D’Antan Olijven Pain D’Antan Veenbessen Pain Rustique Multicéréales Pain Rustique Nature Paniforme Panini Grill VGS Pano Delizioso Party Mix de luxe Zachte broodjes (3 srt)

26 26 26 26 24 24 29 67 46 61

Sandwich Satébroodje Saucijzenbroodje Saucijzenbroodje XL Sensations 1/2 Baguette Walnoten Soft Baguette Speltbol Speltbrood Speltbrood Speltbroodje Speltbroodje Speltcroissant Spianata Spinaziestrudel met feta Spinazietwister met fetakaas Stokbrood Bruin Stokbrood Bruin Breed Stokbrood Multigranen Stokbrood Wit

59 71 70 70 40 39 48 25 29 47 48 90 32 73 72 36 36 37 34

INDEX

105


INDEX PRODUCT 1 11 112 113 117 131-03 136 140 142 149 155-11 158-01 167-03 184-01 187-02 195-01 196-02 197-01 1023-01 1024 1024-02 1024-05 1037 1107 1108 1125 1145 1164 1215-02 1249 1259 1260 1263 1269 1299 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1314 1323 1324 1329 1336 1349 1352-01 1360 1362-01 1364 1366 1370 1397 1398 1399 1407-04 1407-05 1418 1448 1453 1457 1552 1557 1560 1563 1564 1566

106

59 85 70 87 85 96 88 88 59 82 46 62 101 29 99 99 99 96 100 100 100 102 45 45 86 44 84 46 53 79 85 82 82 39 35 39 27 27 27 28 28 47 88 89 44 102 98 54 88 71 70 70 87 76 76 76 25 25 76 48 51 58 78 57 46 36 35 35

INDEX PRODUCT

1678-01 1704 1758-04 1758-05 1762-02 1765-02 1768-01 1779 1780 1831 1833 1838 1839 1852-01 1856-01 1857-01 1905 1906 1907 1912 1913 1914 1927 1933 1937 1958 1959 1960 1962 1963 1968 1976 1979-01 10004 10006 10007 10008 10010 10011 10013 10014 10017 10018 10019 10020 10021 10022 10025 10028 10030 10032 10033 10034 10035 10036 10037 10038 10042 10043 10054 10060 10065 10067 10068 10092 10096 10097 10098 108000

32 57 25 25 64 64 48 47 66 93 84 85 84 71 70 70 49 49 24 49 49 49 66 67 66 25 24 24 25 24 32 98 98 73 73 74 74 73 72 72 73 72 74 74 74 73 73 91 90 90 75 90 90 90 91 75 72 72 90 75 97 91 97 97 73 92 92 92 52

2 25 26 27 28 215 216 239 241 242 244 246 248 257 260 264 266 267 268 269 273 274 275 292 294 297 2010 2011 2019 2021 2022 2023 2024 2025 2028 2053 2054 2055 2079 2089 2090 2091 2157 2158 2173 2176-01 2202 2208 2214 2214 2295 2311 2312 2335-01 2355 2360 2391 2399 2443 2447 2492 2493 2520 2523 2572 2580 2614 2623-09 2629-08

57 57 58 57 51 51 86 86 87 83 86 85 83 53 26 26 26 53 53 52 52 52 57 47 56 63 63 30 30 30 30 30 30 31 32 31 31 82 62 62 49 45 45 89 64 79 46 25 29 87 47 28 101 61 87 54 66 66 39 50 50 89 93 61 35 43 67 67


INDEX PRODUCT 2630-08 2634 2661 2666 2670 2706 2729 2755 20550 20552

67 39 66 48 98 59 48 98 43 44

3 335-01 336-01 338 348 349 354 360 363 377 384 3000 3002 3160 3518-01 3522-01 307517 307518 307521 307523 307527 307531 307533

77 77 46 27 27 27 39 37 28 28 39 39 42 29 29 47 43 24 24 82 56 56

4 43 46 408 416-09 462 463-05 482-03 4120 4130 44889

63 52 46 42 30 48 62 63 63 67

5 511 517 564 567 574-04 576

60 60 60 60 62 60

6 60 62 63 65 68 602 609 624 643 644 645 660

50 46 52 50 48 53 43 29 55 43 43 83

698-02 699-06 6551 60308

47 47 70 78

7 72 74 76-13 710 738-01 743-01 787 790-01 793-01 796-01 7030 7920-01

54 47 46 62 47 99 44 62 62 102 50 32

8 824 828 847 849 880 8000 8002 8003 8005 8006 8007 8008 8009 8010 8011 8012 8013 8014 8015 8016 8017 8018 8021 8022 8024 8029 8030 8047 8048 8055 8500 8502 8506 8508 8510 8512 8514 8520 8522 8524 82102

26 83 71 71 87 62 41 41 41 41 38 39 38 38 38 34 34 36 34 34 37 34 38 39 34 41 41 35 38 42 35 37 35 40 40 40 30 40 54 54 42

9 90-10 96 920-01 940 9041

43 43 32 86 32

INDEX PRODUCT

107


NOTITIES

108

NOTITIES


NOTITIES

NOTITIES

109


110


MP

V.U. Victoria Vandeputte, Industrieweg 29, 9420 Erpe-Mere, België © Diversi Foods 2022 - All rights reserved V. 01/2022


DIVERSI FOODS

ee we is de snelheid waarm op de Onze grootste troef len pe ins die en aanbied enten. nieuwe producten sum con en eften van klanten ho be de en s nd tre ag en brengen ducten op uw vra We ontwikkelen pro op de markt die t eigen innovaties daarnaast frequen . en ler mu uw verkoop sti kwaliteit aan Foods uitstekende U vindt bij Diversi twerk van ne s on prijs dankzij een competitieve enheden. e-e cti du pro le ibe efficiënte en flex

CONTACT Eekhorstweg 14 • 7942 JC Meppel • Nederland T. +31 (0)522 25 28 87 • F. +31 (0)522 25 43 85 www.diversifoods.com • info.nl@diversifoods.com

CATALOGUS - 2022 NL

Foods Waarom Diversi n? als par tner kieze

ASSORTIMENT 2022 NL