__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Foods Waarom Diversi n? als par tner kieze DIVERSI FOODS  CATALOGUS - 2021 NL

ee we is de snelheid waarm Onze grootste troef len op de pe ins die en ied aanb nieuwe producten en consumenten. eften van klanten trends en de beho ag en brengen ducten op uw vra We ontwikkelen pro de markt die op t eigen innovaties daarnaast frequen . en ler mu sti uw verkoop kwaliteit aan Foods uitstekende U vindt bij Diversi twerk van ne s on zij nk prijs da een competitieve heden. en e-e ele producti efficiënte en flexib

ASSORTIMENT 2021 NL

CONTACT Eekhorstweg 14 • 7942 JC Meppel • Nederland T. +31 (0)522 25 28 87 • F. +31 (0)522 25 43 85 www.diversifoods.com • info.nl@diversifoods.com

MEDIA PAYESITA MEERZADEN 100G - 22CM 2634


MP

V.U. Victoria Vandeputte, Industrieweg 29, 9420 Erpe-Mere, België ©️ Diversi Foods 2021 - All rights reserved V. 01/2021


WELKOM BIJ

DIVERSI FOODS de specialist van de specialiteiten

Acht productiesites in vijf EU-landen, meer dan 1500 werknemers, en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Al sinds 1989 bezorgt Diversi Foods u een heerlijke smaakbeleving. Diversi Foods kende een exponentiĂŤle groei en is nu samen met Wolf ButterBack een van de grotere internationale spelers in diepvries. Diversi Foods en Wolf ButterBack behoren samen tot de Martin Braun Gruppe. Sinds de start met bake-off stokbroden is ons aanbod uitgebreid tot een ruim assortiment van premium brood, snacks, viennoiserie en desserts. U kan rekenen op uw vertrouwde Diversi Foods team! Met de glimlach staan we klaar om u advies te geven ...

‌ want wij houdven echt van ons vak.

Dat proef je in onze producten, en dat merk je aan onze service. U vindt bij ons traditioneel gemaakte rustieke broden en stokbroden, croissants en koeken voor een heerlijk ontbijt, lekkere snacks voor onderweg en de heerlijkste patisserie. Ontdek onze catalogus, een rijkelijk aanbod van zowel klassiekers als unieke en innovatieve nieuwkomers. Niet alleen werken we nog vaak met handwerk in onze bakkerijen, ook maatwerk is ons vak.

Van gepersonaliseerde producten tot opleidingen en online support, wij stemmen onze service af op uw onderneming. Trends vertalen in nieuwe bakkerijproducten? Onze expertise! Wij volgen de voedingssector op de voet, en spelen in op de behoeften van de consumenten. Probeer bijvoorbeeld onze snacks en on-the-go producten als antwoord op de vraag naar een lekkere maaltijd onderweg. Een duurzaam assortiment is ook een must. Met lokale productie, Clean Label producten en composteerbare broodzakken kan u uw klanten de kans geven ecologisch en sociaal verantwoord te consumeren.

Bekijk ons aanbod, laat u inspireren, laat uw klanten genieten van onze specialiteiten.

3


INHOUDSOPGAVE Laat je inspireren!

Klanten - Uw zaak, onze specialiteit

p6

Producten - Zet uw tanden in onze specialiteiten

p8

Waarden - Kiezen voor Diversi Foods is kiezen voor ...

p 10

Merken - Voor elk wat wils

p 12

Diensten - Professioneel advies en ondersteuning op maat

p 15

Let’s bake something beautiful together

p 16

Diversi Foods online My Diversi

p 17

Kwaliteit & duurzaamheid - Premium kwaliteit, verantwoordelijkheid

p 19

Legenda

p 21

Index

4

p 110


p. 22

Grootbrood Stokbrood & piccolo’s Ciabatta Kleinbrood Sandwich Restaurantbroodjes Glutenvrij Buns en panini’s

p 24 p 38 p 48 p 50 p 66 p 68 p 73 p 74

Har tige Snacks

p. 76

Viennoiserie p. 88

Croissants Klassiekers Gevulde viennoiserie Flappen Danish Wolf Butterback Mini’s

Bladerdeeg Wolf Butterback Pizza Pizzabaguette Focaccia Broodsnacks

p 90 p 92 p 94 p 96 p 97 p 98 p 99

e i r e s s i t a P

p. 100

p 78 p 80 p 84 p 85 p 86 p 87

Klassiekers Wolf Butterback American bakery Éclairs & soezen Wafels Cake Taart

p 102 p 103 p 104 p 106 p 107 p 108 p 109

5


KLANTEN Uw zaak, onze specialiteit

Van broodjeszaak tot burgerrestaurant of supermarkt, Diversi Foods heeft alles in huis om uw formule te doen slagen.

“Wij zijn al 21 jaar klant, en natuurlijk niet zonder reden. De kwaliteit van de stokbroden is echt top. Zeker sinds de oprichting van de fabriek in Moeskroen. Heel lekkere stokbroden, krokant, lang vers en van goede kwaliteit. “

k

“Als er ergens iets misloopt dan worden we altijd heel snel geholpen. Problemen met geleverde producten worden snel en goed opgelost. ”

Foodservice

Uw klant heeft geen tijd om te koken, zoekt een snelle hap voor onderweg of wil zichzelf verwennen met één van uw heerlijke specialiteiten? Als u in de horeca actief bent, kan u bij ons terecht. Stokbrood en koffiekoeken voor de broodjeszaak, authentiek brood om aan te snijden in restaurants en hotels, heerlijke buns voor gourmet burgerzaken… Wij helpen u uw klanten te overtuigen met de beste smaak en kwaliteit.

6


Retail

Of klanten nu uw bakkerij of supermarkt binnenstappen voor vers brood of lekker gebak, ze verwachten altijd de beste kwaliteit. Voor onze lekkere producten komen uw klanten graag terug. Wij helpen u een breed assortiment aan te bieden en zorgen regelmatig voor vernieuwing. Bovendien helpen wij u met technisch materiaal én leiden we uw personeel op om elke dag goed af te bakken.

“Wanneer we nieuw materiaal aankopen, zoals een bakoven bijvoorbeeld, kunnen we altijd rekenen op het advies van Diversi Foods.”

k

“Wat het beste verkoopt ? Eigenlijk verkoopt alles goed. Zeker in het weekend zijn de rotaties indrukwekkend.”

7


PRODUCTEN Zet je tanden in onze specialiteiten!

Het aanbod is gevarieerd met traditionele grote broden, stokbrood met de fijnste krokante korst en het luchtigste kruim en de origineelste broodjes. Onze broodspecialiteiten worden bereid met kwaliteitsvolle ingrediĂŤnten zoals zelf bereide desem, naar authentieke recepten en met respect voor de traditionele bereiding zoals bakken op steen. Deeg gemaakt met de beste grondstoffen krijgt het belangrijkste extra ingrediĂŤnt en dat is tijd. Tijd zorgt voor smaak!

8


Kleine

pleziertjes Viennoiserie is jezelf plezier doen of genieten met anderen. Verwen uw klanten met ons ruim aanbod viennoiseriespecialiteiten. Ook heerlijke patisserie kan niet ontbreken. Voor de levensgenieter, zomaar omdat het kan of bij speciale gelegenheden. Enkel ontdooien of kort afbakken: makkelijk voor u, zalig lekker voor uw klanten.

Dat een snelle hap lekker kan zijn, bewijzen onze snacks. Bent u op zoek naar hartige snacks die even snel klaar zijn als dat ze over de toonbank gaan? Ervaar zelf het succes van onze rijkelijk belegde of gevulde pizza’s, twisters en sticks. Zo wordt uw zaak dÊ tussenstop voor elke voorbijganger met een kleine honger.

9


WAARDEN Kiezen voor ons, is kiezen voor ...

Authenticiteit

Handwerk, steenovens en veel respect voor de rust- en rijstijden vormen de hoekstenen van onze productie. Dat heeft, samen met ons gebruik van traditionele ingrediĂŤnten zoals zuurdesem, spelt en op steen gemalen bloem, een authentiek product als gevolg.

INNOVATIE

Variatie en originaliteit zorgen voor verkoop. Speel in op de nieuwste trends en verras uw klanten met onze innovatieve producten.

Probeer het

tijgerstokbrood

. Wie niet genoeg krijgt van de krokante koning van de pistolets, kan genieten van een heerlijk speels stokbrood met tijgerprint. Extra krokante korst, luchtig kruim en een beestige look.

Assortiment vrij van bewaarmiddelen en E-nummers

10


KWALITEIT

Diversi Foods garandeert hoogwaardige kwaliteit dankzij de beste ingrediënten die met de grootste zorg geselecteerd worden en dankzij gecontroleerde bereiding. Voor onze rustieke broden werken we met originele recepten op basis van actieve desem voor een authentieke smaak, langere houdbaarheid en een heerlijk voldaan gevoel. Ook Wolf ButterBack staat al jaren garant voor kwaliteit door deeg met pure boter dat extra lange rusttijd krijgt. Er gaat tot 20 ton pure boter per dag in onweerstaanbare viennoiserie en snacks.

MAAK HET JEZELF

MAKKELIJK Geen kopzorgen, wij zorgen voor alles. Voorgesneden, voorverpakt, voorgerezen… Al onze producten liggen even snel in de rekken als u ze kan verkopen. Klaar voor verkoop of af te bakken, wij garanderen kwaliteit zonder gedoe. Verkoopt u meer dan verwacht? Met de ready to bake producten reageert u snel en gemakkelijk op meerverkoop en heeft u in geen tijd verse producten verkoopklaar. Dat gebruiksgemak niet ten koste mag gaan van de kwaliteit, is voor ons vanzelfsprekend. U kan dus rekenen op producten die onmiddellijk klaar zijn en daarbovenop heerlijk smaken naar vakmanschap.

n. Burger Bu Neem deze m ? Si pelweg lijk uit, toch Ziet er heer aar! leggen, en kl ontdooien, be

“Je krijgt ze zelfs voorgesneden.”

ADVIES Wij helpen u met advies over assortimentskeuzes en ondersteunen uw productpresentatie en marketing. Bij ons kan u met alle vragen terecht ...en u helpt ons, want wij luisteren naar uw feedback om continu te verbeteren.

IEDER ZIJN SMAAK De ene klant is de andere niet. Bied een uniek assortiment aan met onze producten op maat! Wij zoeken samen met u dé oplossing om uw zaak dat extra duwtje in de rug te geven en te groeien zoals u het voor ogen hebt.

11


ONZE MERKEN

De heerlijke smaak en rustieke look van weleer, dat is Pain d’Antan. Clean Label brood op basis van lokaal geselecteerde 100% natuurlijke bloem en vrij van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Door het gebruik van actieve desem en geduld om het deeg te laten rusten en rijzen krijgt Pain d’Antan brood de rijke authentieke smaak van traditioneel brood dat op een natuurlijke wijze langdurig vers blijft. Elk Pain d’Antan brood is uniek en heerlijk krokant doordat het met de hand gevormd en in de steenoven gebakken is.

12


d jes en snacks oo br de et m en id u Z U waant zichetinPhaetne Originale assortiment. uit h Heerlijke specialiteiten naar originele recepten die in uw zaak makkelijk af te werken zijn. Laat u verleiden door Pane Originale en proef de heerlijke keuken van het Zuiden die doet denken aan zomervakantie en genieten.

Voor actieve consumenten is er Fitness. Als bron van vezels en heerlijk afgewerkt met zaden zorgt Fitness brood voor een langer verzadigd gevoel! Ideaal dus voor wie een actieve levensstijl nastreeft. Fitness stokbroden en broodjes zijn dĂŠ juiste keuze voor wie altijd in beweging is.

13


M M

mmm...

teit i l a w k e t Bes n noiserie e in vien n nacks s g e e d r e blad

Rijkelijk gedoseerde pure boter in een deeg dat net zoals bij de artisanale bakker een extra lange rijstijd krijgt. De originele producten van Wolf ButterBack springen meteen in het oog en zijn zo lekkerdat ze onmiddellijk naar meer smaken.

14


DIENSTEN Professioneel advies en ondersteuning op maat We zijn ook specialist in het werken op maat. Verhoog uw zakencijfer en rendement dankzij wat extra ondersteuning. Ontdek wat wij u kunnen bieden.

Zet uw producten in de kijker met ons kant en klaar communicatiemateriaal en ondervind zelf het positief effect op uw verkoop. De perfecte tools om uw klanten mee te verleiden, vindt u bij ons.

Vraag naar ons professioneel advies, ons team vindt oplossingen voor al uw technische en commerciĂŤle vragen. Maak minder verlies doordat u minder producten hoeft weg te gooien en haal meer uit uw verkoop dankzij onze aanbevelingen op uw maat.

Op zoek naar de juiste uitrusting? Krijg advies over bakplaten of ovens en hoe ze te gebruiken. U wordt op elk moment ondersteund. Werk efficiĂŤnter met een van onze opleidingen voor u of uw personeel. Doe nuttige vaardigheden en kennis op, en haal meer rendement uit uw inspanningen.

Heeft u speciale noden? Denkt u aan een uniek product? Laat het ons weten! Wij maken het voor u op maat.

Maak gebruik van onze technische ondersteuning. Wij stellen ovens, siliconen bakmatten en bakhandschoenen ter beschikking en komen met plezier uw apparaten herstellen in geval van panne.

15


-

LET’S BAKE SOMETHING BEAUTIFUL TOGETHER! Niemand kan weerstaan aan de geur van versgebakken brood, daarom is bake-off zo’n succesvol concept. Het aroma van ovenvers brood doet uw klanten watertanden.

Minder verspilling: je past je aanbod

Makkelijk

makkelijk aan

een gevarieerd

aan de vraag van

assortiment.

het moment.

De consument

houdt van keuze.

READY TO

BAKE

Kwaliteit verzekerd en is haalbaar voor iedereen!

16


ake-off

Haal het beste uit b

TIPS EN TRICKS:

• Bewaar diepgevroren producten altijd op -18°C en sluit de verpakking goed af. Een ontdooid product vriest u nooit opnieuw in. • Bak brood op een rooster en viennoiserie op een plaat met bakpapier. • Vers brood en gebak zijn aanlokkelijk… Maar weersta aan de verleiding! Houd de oven dicht tijdens het bakken. • Kwaliteit vergt geduld. Respecteer de afkoeltijd, die is ongeveer gelijk aan de baktijd.

DIVERSI FOODS ONLINE Ontdek onze online diensten. Doe inspiratie op om uw klanten te verrassen en te verwennen dankzij de receptenrubriek. Blijf via onze sociale media op de hoogte van het laatste nieuws, van trends en van de nieuwe producten die we op de markt brengen. Neem een kijkje achter de schermen van Diversi Foods en ontdek hoe onze heerlijke producten gemaakt worden.

MYDIVERSI ... maakt het u gemakkelijk U krijgt als klant van ons online platform snel en gemakkelijk toegang tot alle technische fiches, productinformatie en véél meer. Ontdek ons assortiment dankzij de hoge

www.linkedin.com/company/diversi-foods

YouTube: Diversi Foods

www.facebook.com/diversifoods

Waar kan u ons vinden?

WWW.DIVERSIFOODS.COM Op onze website ontdekt u al onze producten en diensten. Schrijf u in op de Diversi Foods nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in het aanbod.

resolutie foto’s en boost uw verkoop met het voorgestelde promotiemateriaal dat de aandacht trekt in uw zaak. MyDiversi is er om alles wat bij de verkoop van uw producten komt kijken vlot te laten verlopen.

17


18


PREMIUM KWALITEIT, verantwoordelijk bereid

We streven naar onberispelijke kwaliteit. Brood, viennoiserie, snacks en desserts die er na ontdooien, en indien nodig bakken,

top uitzien en smaken naar meer.

Bij ons vindt u de perfecte combinatie van authenticiteit en innovatie. Klassieke producten traditioneel bereid en interessante nieuwkomers om uw klanten mee te verleiden. Allemaal met een heldere etikettering die in een oogopslag duidelijk maakt aan welke standaarden ons assortiment voldoet.

Duurzaamheid Diversi Foods heeft als doel op een ecologische en sociaal verantwoorde manier economische waarde te creëren. We werken aan het continu verbeteren van onze voetafdruk en van het welzijn van medewerkers en consumenten. Voorbeelden hiervan zijn onder andere ons grondstoffenbeleid, het verminderen van energieverbruik, waterverbruik en afval en de productinnovaties rond gezondheid en welzijn. • Verpakkingsmateriaal is hoofdzakelijk papier en karton en draagt steeds het FSC label. Ook deze catalogus is geprint op FSCpapier en is CO2-neutraal. • In 2019 installeerde Diversi Foods een energiemanagement systeem op alle productielijnen. Deze informatie dient als basis om het energieverbruik structureel te verminderen en zo bij te dragen tot het behalen van de klimaatdoelstellingen. • We introduceren 100% LED verlichting in onze productielocaties. In 2019 is dit in twee productiesites reeds volledig uitgevoerd. • Afval van grondstoffen, productie en verpakking wordt zoveel mogelijk gerecupereerd. In één van de productiesites is de afvalstroom teruggebracht tot het klein huishoudelijk afval.

19


20


LEGENDA READY TO

Klaar om te bakken.

READY TO

Na ontdooien klaar om te eten.

BAKE

EAT

Bereid met boter.

Bereid met zuurdesem.

Clean label

Zonder bewaarmiddelen of E-nummers.

Op steen gebakken.

Vegan gecertificeerd.

B

gewicht (g)*

s

maat (cm)*

b

stuks/karton

p

karton/pallet

d

ontdooitijd (min.)

o

baktemperatuur (°C)

c

baktijd (min.)

VGS

voorgesneden

Per pallet

Bestelartikel

enkel per pallet verkrijgbaar (via directe levering vanuit productie)

artikel met een afnamegarantie bestelbaar, verwachte leadtime is circa 1,5 week.

NL Belangrijke opmerking: de aangegeven baktijden en baktemperaturen in deze cataloog zijn indicatief omdat het resultaat van het afbakken van de producten zeer sterk afhankelijk is van de gebruikte oveninstallatie. Vervolgens werden de verschillen tussen de opgegeven waarden per artikel en artikelgroep om praktische redenen zo klein mogelijk gehouden waardoor deze wel kunnen verschillen met de waarden die terug te vinden zijn op het kartonetiket. *Aangegeven gewicht en maat zoals bij u geleverd.

21


Grootbrood Stokbrood & piccolo’s Ciabatta Kleinbrood Sandwich Restaurantbroodjes Glutenvrij Buns

BrooD

p 24 p 38 p 48 p 50 p 66 p 68 p 73 p 74


BROOD

Grootbrood | Rustiek

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTIEK ROND WIT

B 600 g

d 60'

b × 11 p × 28 o 185–200°C c 16-18'

READY TO

BAKE

RUSTIEK ROND BRUIN

1907

STONE BAKED

RUSTIEK OVAAL WIT BROOD

1960

B 600 g

d 60'

BAKE

b × 14 p × 28 o 185–200°C c 16-18'

1959

B 500 g

d 60'

b × 18 p × 28 o 185–200°C c 16-18'

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTIEK OVAAL BRUIN 1963

B 500 g

d 60'

24

b × 18 p × 28 o 185–200°C c 16-18'

Grootbrood

READY TO

BAKE

BAKE

PAIN RUSTIQUE NATURE

PAIN RUSTIQUE MULTICÉRÉALES

307521

307523

B 600 g

d 60'

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 12–14'

B 600 g

d 60'

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 12–14'


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTIEK BOERENBROOD WIT 1407-05 B 1000 g

d 60'

RUSTIEK BOERENBROOD WIT - VOORGESNEDEN & VERPAKT

b × 9 p × 24 o 185–200°C c 18–20'

STONE BAKED

READY TO

d 60'

1758-05

d 60'

b × 9 p × 28 o 185–200°C c 18–20'

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

SPELTBROOD

B 500 g

BAKE

PAIN D’ANTAN VEENBESSEN

2214

d 60' B 1000 g

RUSTIEK BOERENBROOD BRUIN

STONE BAKED

BAKE

1758-04

BAKE

B 1000 g B 1000 g

d 60'

RUSTIEK BOERENBROOD BRUIN - VOORGESNEDEN & VERPAKT

READY TO

BAKE

1407-04 b × 9 p × 24 o 185–200°C c 18–20'

STONE BAKED

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 16–18'

b × 9 p × 24 o 185–200°C c 24–26'

824

B 350 g

d 60'

b × 24 p × 28 o 185–200°C c 16–18'

*Bestelartikel

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

PAVÉ APPEL-ROZIJN

746

B 400 g

d 60' *Bestelartikel

POLKA BRUIN

b × 24 p × 28 o 185–200°C c 16-18'

READY TO

BAKE

1962

B 600 g

d 60'

BAKE

POLKA DE TRADITION

b × 14 p × 28 o 185–200°C c 16-18'

283

B 350 g

d 60'

b × 20 p × 28 o 185–200°C c 16–18'

*Bestelartikel

Grootbrood

25


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

GEVOUWEN LIJNZAADCARRÉ 1958

B 500 g

d 60'

BAKE

PAIN D’ANTAN NATUUR

b × 15 p × 28 o 185–200°C c 16-18'

264

B 400 g

d 60'

b × 20 p × 28 o 185–200°C c 16–18'

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

PAIN D’ANTAN MOUT 267

B 450 g

d 60'

26

BAKE

PAIN D’ANTAN OLIJVEN

b × 20 p × 28 o 185–200°C c 16–18'

Grootbrood

266

B 450 g

d 60'

b × 20 p × 28 o 185–200°C c 16–18'


BROOD

Grootbrood | Carré

READY TO

READY TO

BAKE

CARRÉ KLEIN WIT

CARRÉ GROOT WIT

3554-02

B 400 g

d 60'

b × 15 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

BOEREN WIT

348

B 800 g

d 60'

BAKE

b × 12 p × 24 o 185–200°C c 16–18'

1303

B 800 g

d 60'

29 cm

s

b × 5 p × 48 o 185–200°C c 3–4'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

CARRÉ KLEIN BRUIN

CARRÉ GROOT BRUIN

3555-02

B 400 g

d 60'

b × 15 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

349

B 800 g

d 60'

BAKE

BOEREN BRUIN

b × 12 p × 24 o 185–200°C c 16–18'

1304

B 800 g

d 60'

29 cm

s

b × 5 p × 48 o 185–200°C c 3–4'

*Bestelartikel

Grootbrood

27


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

VOLKORENBROOD

BOERENBROOD DONKER

354

B 800 g

b × 12 p × 24 o 185–200°C c 16–18'

d 60'

1305

B 800 g

d 60'

30 cm

b × 12 p × 48 o 185–200°C c 3–4'

READY TO

384

18 cm

B 350 g

b × 24 p × 36 o 185–200°C c 10–12'

d 60' *Bestelartikel

READY TO

TIJGERBROOD GROOT 1609

B 800 g

b × 6 p × 32 o 185–200°C c 16–18'

d 60' *Bestelartikel

28

Grootbrood

1306

B 800 g

d 60'

READY TO

2312

B 500 g

d 60' *Bestelartikel

BAKE

30 cm

s

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

MUESLIBROOD

s

BAKE

BROOD DUBBEL DONKER

s

BAKE

FITNESS KLEIN BROOD

READY TO

BAKE

BAKE

PANIER SOLEIL MEERGRANEN 362-02

b × 24 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

B 600 g

d 60' *Bestelartikel

b × 15 p × 28 o 185–200°C c 12–14'


BROOD

READY TO

READY TO

EAT

READY TO

EAT

EAT

GROOT WIT VGS

GROOT BRUIN VGS

ROZIJNENBROOD VGS

1506-01

1509-01

1541-01

B 800 g

B 800 g

B 800 g

b × 6 d 8u p × 32 *Bestelartikel, Per pallet

b × 6 d 8u p × 32 *Bestelartikel, Per pallet

b × 6 d 8u p × 32 *Bestelartikel, Per pallet

Grootbrood

29


BROOD

Grootbrood | Toast

READY TO

READY TO

EAT

TOASTBROOD WIT - 11 × 11 CM

2450

22+2 sn/tr :11mm

s

EAT

CASINO WIT - 11 × 11 CM

1307

B 800 g

b × 6

B 800 g

b × 5

d 8u

p × 48

d 25'

p × 48

*Bestelartikel

30

Grootbrood


BROOD

Grootbrood | Rond

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

STONE BAKED

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

BAKE

BOERENBROOD KLEIN WIT

BOERENBROOD GROOT WIT

BOERENBROOD KLEIN BRUIN

365-01

367-03

B 400 g

d 60'

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 12–14'

*Bestelartikel

B 800 g

d 60'

b × 10 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

*Bestelartikel

READY TO

STONE BAKED

READY TO

BREUGHELBROOD KLEIN

368-03

*Bestelartikel

b × 14 p × 32 o 185–200°C c 10-12'

READY TO

BAKE

BOERENBROOD GROOT BRUIN

b × 10 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

d 60'

STONE BAKED

BAKE

d 60'

B 400 g

*Bestelartikel

STONE BAKED

B 800 g

366

3587

B 400 g

d 60' *Bestelartikel

BAKE

BREUGHELBROOD GROOT 3586-01

b × 14 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

B 800 g

d 60'

b × 10 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

*Bestelartikel

Grootbrood

31


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

TIENGRANEN

3519-01

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

d 60'

1221

B 600 g

d 60'

BAKE

MAJABROOD

b × 12 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

*Bestelartikel

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

ROND VOLKOREN BROOD

B 400 g

STONE BAKED

1222

B 600 g

d 60'

b × 12 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

*Bestelartikel

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

STONE BAKED

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

BAKE

ROGGEBROOD

OMEGA 3 BROOD

ZONNEBLOEMBROOD

3588-01

3531-02

108024

B 800 g

b × 10 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

d 60'

B 400 g

d 60'

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

*Bestelartikel

READY TO

465

READY TO

b × 24 p × 24 o 185–200°C c 12–14'

d 60'

ROZIJNENBROOD BRUIN (PADOEM)

*Bestelartikel

Grootbrood

NOTENBROOD MET ROZIJNEN 377

B 400 g

d 60' *Bestelartikel

32

BAKE

1223

B 400 g

b × 12 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

READY TO

BAKE

B 500 g

d 60' *Bestelartikel

BAKE

POMPOENPITBROOD

B 600 g

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

d 60'

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 10–12'


BROOD

Grootbrood | Ovaal

READY TO

READY TO

BAKE

WIT OVAAL SESAMZAAD

391

B 380 g d 60'

b × 10 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

BAKE

BEIERS DONKER

PANIFORME

3518-01

3522-01

B 400 g

d 60'

b × 14 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

B 400 g

d 60'

b × 11 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

FITNESS OVAAL BROOD

624

B 450 g

d 60'

24 cm

s

b × 24 p × 24 o 185–200°C c 12–14'

READY TO

BAKE

BAKE

SPELTBROOD

SPELTBROOD

3530-01

B 400 g

d 60'

b × 14 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

2214

B 500 g

d 60'

b × 12 p × 32 o 185–200°C c 16–18'

*Bestelartikel

Grootbrood

33


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

MEERGRANENBROOD DONKER

NOTENBROOD

429-01

187-02

B 510 g

b × 10 p × 48 o 185–200°C c 12–14'

d 60' *Bestelartikel

B 250 g

d 60'

b × 15 p × 48 o 185–200°C c 12–14'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

HOUTHAKKERSBROOD

FITNESS CAMPAGNARD

461-02

B 680 g

d 60'

34

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 12-14'

Grootbrood

462

B 750 g

d 60'

56 cm

s

b × 14 p × 28 o 185–200°C c 12–14'


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

OUD HOLLANDS GRANEN DONKER

2019

OUD HOLLANDS KOREN

2021

d 60'

OUD HOLLANDS GRANEN LICHT 36 cm

s

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 12–14'

d 60'

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 12–14'

READY TO

OUD HOLLANDS ZONNE 2023

B 800 g

d 60'

OUD HOLLANDS MAIS 36 cm

s

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 12–14'

GROOT LANG WIT PLAT BROOD

2024

B 800 g

d 60'

d 60'

B 800 g

d 60'

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 12–14'

READY TO

BAKE

OUD HOLLANDS WIT 36 cm

s

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 12–14'

2025

B 800 g

d 60'

36 cm

s

b × 12 p × 20 o 185–200°C c 12–14'

READY TO

BAKE

GROOT LANG BRUIN PLAT BROOD

56 cm

s

B 1500 g

36 cm

s

READY TO

READY TO

2054

2022

BAKE

BAKE

36 cm

BAKE

BAKE

s

B 800 g B 800 g

READY TO

BAKE

b × 7 p × 32 o 185–200°C c 14–16'

2055

B 1500 g

d 60'

56 cm

s

b × 7 p × 32 o 185–200°C c 14–16'

Grootbrood

35


BROOD

Grootbrood | Brioche

READY TO

READY TO

EAT

SUIKERBROOD

FRIES SUIKERBROOD

1466

EAT

2028

B 400 g

b × 6

B 450 g

b × 12

d 90'

p × 48

d 90'

p × 32

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

SUIKERBROOD IN HOUTEN BAKJE 1631

b × 7 p × 48

d 90' *Bestelartikel 36

BRIOCHEBROOD IN HOUTEN BAKJE

B 500 g

Grootbrood

READY TO

EAT

1789

B 500 g

d 90' *Bestelartikel

b × 12 p × 24

EAT

ROZIJNENBROOD WIT 109452-01 B 500 g

b × 15

d 90'

p × 28

*Bestelartikel


BROOD

Grootbrood | Wereldbroden

READY TO

READY TO

BAKE

SPIANATA 1678-01

GROOT ROND PLAT MULTIGRANENBROOD

d 30

QUADRATO FOCACCIA ROSMARINO (18 × 15 × 3 CM)

28 cm

b × 20 p × 48 o 185–200°C c 5–6'

2053

B 800 g

d 10'

s

READY TO

FOCACCIA ROSMARINO (37 × 18,5 × 3 CM)

d 10'

B 180 g d 10'

b × 10 × 3 p × 54 o 185–200°C c 6–8'

READY TO

READY TO

FOCACCIA ROMANA VGS 1968

B 300 g

b × 12 p × 54 o 185–200°C c 6–8'

7920-01

EAT

BAKE

920-01

32 cm

b × 3 p × 54 o 185–200°C c 8–10'

BAKE

B 450 g

BAKE

s

B 230 g

READY TO

BAKE

d 10'

TRAMEZZONE NATUUR

b × 30 p × 24 o 185–200°C c 6–8'

9041

54 × 11 cm

s

B 1500 g

b × 6 × 10

d 3u

p × 32

Grootbrood

37


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Wit

READY TO

READY TO

BAKE

STOKBROOD WIT 8012

B 225 g

d 10'

STOKBROOD WIT 57 cm

s

b × 35 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

8024

B 260 g

d 10'

57 cm

s

b × 32 p × 28 o 185–200°C c 16–18'

READY TO

8015

B 320 g

d 10'

57 cm

b × 25 p × 28 o 185–200°C c 16–18'

8013

B 280 g d 10'

Stokbrood & piccolo's

b × 30 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

READY TO

READY TO

8016

B 400 g

d 10'

BAKE

STOKBROOD WIT 57 cm

s

b × 20 p × 28 o 185–200°C c 16–18'

8018

B 330 g

d 10' *Bestelartikel

38

57 cm

s

BAKE

STOKBROOD WIT BREED

s

BAKE

STOKBROOD WIT

BAKE

STOKBROOD WIT BREED

READY TO

BAKE

65 cm

s

b × 28 p × 18 o 185–200°C c 16–18'


BROOD

READY TO

BAKE

BAGUETTE "MEUNIER"

8047

B 320 g

d 10'

57 cm

s

b × 25 p × 28 o 185–200°C c 6-8'

Stokbrood & piccolo's

39


BROOD

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

BARRA GALLEGA 1301

BAGUETTE DU MIDI 45 cm

s

B 260 g

b × 18 p × 36 o 185–200°C c 12–14'

d 10'

290-03 B 340 g

d 10'

46 cm

s

b × 25 p × 24 o 185–200°C c 16–18'

READY TO

1564

48 cm

B 220 g

b × 35 p × 24 o 185–200°C c 12–14'

d 10' *Bestelartikel

READY TO

TIJGERBAGUETTE

2580

B 320 g

d 10'

40

56 cm

s

b × 24 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

Stokbrood & piccolo's

1206

B 400 g

d 10'

44 cm

s

b × 20 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

READY TO

1565

B 290 g

d 10' *Bestelartikel

BAKE

READY TO

BAKE

STOKBROOD BEBLOEMD s

BAKE

BAGUETTE DE TRADITION

BAKE

STOKBROOD WIT

READY TO

BAKE

BAKE

STOKBROOD WIT BREED 57 cm

s

b × 30 p × 24 o 185–200°C c 12–14'

1566

B 465 g d 10'

*Bestelartikel

65 cm

s

b × 20 p × 15 o 185–200°C c 14–16'


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Bruin

READY TO

BAKE

STOKBROOD BRUIN

8014

B 280 g d 10'

57 cm

s

b × 30 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

READY TO

BAKE

STOKBROOD BRUIN BREED

1563

B 465 g d 10'

57 cm

s

b × 20 p × 24 o 185–200°C c 16–18'

Stokbrood & piccolo's

41


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Meergranen

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

STOKBROOD MULTIGRANEN 8017

B 320 g

d 10'

57 cm

s

b × 28 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

BAGUETTE SENSATION 2667

42

Stokbrood & piccolo's

READY TO

BAKE

FITNESS STOKBROOD

363

B 350 g

d 10'

BAKE

BAGUETTE SENSATION 58 cm

s

b × 30 p × 24 o 185–200°C c 14–16'

2667

B 350 g

d 10'

57 cm

s

b × 20 p × 32 o 185–200°C c 14–16'


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Halve stokbroden

READY TO

READY TO

BAKE

1/2 STOKBROOD WIT

8007

B 120 g

d 10'

1/2 STOKBROOD WIT BREED 27 cm

s

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

8009

B 150 g

d 10'

27 cm

s

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

*Bestelartikel

READY TO

8048

B 175 g

d 10'

27 cm

s

b × 40 p × 28 o 185–200°C c 6-8'

BAKE

1/2 STOKBROOD WIT BREED

8021

B 175 g

d 10'

27 cm

s

b × 40 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

HALVE BAGUETTE "MEUNIER"

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

1/2 STOKBROOD WIT

8010

B 140 g

d 10' *Bestelartikel

BAKE

1/2 STOKBROOD WIT BREED 32 cm

s

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

8011

B 230 g

d 10'

34 cm

s

b × 30 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

*Bestelartikel

Stokbrood & piccolo's

43


BROOD

READY TO

BAKE

SOFT BAGUETTE

2447

B 110 g

d 45

b × 70 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

READY TO

BAKE

1/2 STOKBROOD BRUIN

8008

B 120 g

d 10'

1/2 STOKBROOD BRUIN BREED 27 cm

s

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

READY TO

BAKE

8022

B 175 g

d 10'

27 cm

s

b × 40 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

BAKE

FITNESS 1/2 STOKBROOD

360

B 150 g

d 10'

28 cm

s

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 12–14'

*Bestelartikel

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

SPELTBAGUETTE 2619

B 110 g

d 10'

44

GALLEGA MEDIA NATUUR 22 cm

s

b × 35 p × 40 o 185–200°C c 10–12'

Stokbrood & piccolo's

READY TO

BAKE

1299

B 125 g

d 10'

25 cm

s

b × 52 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

BAKE

GALLEGA MEDIA BRUIN

1302

B 125 g

d 10'

25 cm

s

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'


BROOD

READY TO

BAKE

MEDIA PAYESITA NATUUR

3000

B 100 g

d 10'

b × 65 p × 28 o 185–200°C c 4–7'

READY TO

BAKE

MEDIA PAYESITA BRUIN

3002

B 100 g

d 10'

b × 65 p × 28 o 185–200°C c 4–7'

READY TO

BAKE

MEDIA PAYESITA MEERZADEN

2634

B 100 g

d 10'

b × 65 p × 28 o 185–200°C c 4-7'

Stokbrood & piccolo's

45


BROOD

Stokbrood & piccolo's | Piccolo

READY TO

READY TO

BAKE

PICCOLO WIT

8002

B 60 g

d 10'

PICCOLO WIT 15 cm

s

b × 110 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

8029

B 85 g

d 10'

17 cm

s

b × 85 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

8003

B 60 g

d 10'

46

15 cm

b × 110 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

Stokbrood & piccolo's

8005

B 85 g

d 10'

20 cm

s

b × 85 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

READY TO

BAKE

PICCOLO BRUIN s

BAKE

PICCOLO WIT

BAKE

PICCOLO BRUIN

READY TO

BAKE

8030

B 85 g

d 10'

BAKE

PICCOLO BRUIN 17 cm

s

b × 85 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

8006

B 85 g

d 10'

20 cm

s

b × 85 p × 28 o 185–200°C c 10–12'


BROOD

READY TO

BAKE

PICCOLO MEERZADEN 108-01 B 90 g d 10'

17 cm

s

b × 75 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

FITNESS PICCOLO 416-09 B 100 g

d 10'

17 cm

s

b × 50 p × 48 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

BAKE

GELOOGD STOKBROODJE 10056 B 100 g

d 10–15'

b × 80 p × 63 o 185–200°C c 13–16'

STOKBROOD & PICCOLO'S

47


BROOD

Ciabatta

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

CIABATTA ORIGINALE

CIABATTA ORIGINALE

82102

B 100 g

d 10'

b × 11 × 6 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

3160

B 265 g

d 10'

b × 13 × 2 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

CIABATTA D’ANTAN NATUUR 645

B 110 g

d 10'

16 cm

s

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

Ciabatta

READY TO

BAKE

CIABATTA D’ANTAN NATUUR

609

B 350 g

d 10' *Bestelartikel

48

STONE BAKED

35 cm

s

b × 20 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

BAKE

CIABATTA D'ANTAN MOUT

644

B 110 g

d 10 *Bestelartikel

b × 50 p × 32 o 185–200°C c 10–12'


BROOD

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

CIABATTA NATUUR 90-10 B 90 g d 10'

12 cm

s

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

CIABATTA NATUUR

307518

20550

B 100 g

d 20'

b × 60 p × 32 o 185–200°C c 7–8'

READY TO

B 120 g

d 20'

18 cm

s

b × 70 p × 24 o 185–200°C c 12–15'

READY TO

READY TO

BAKE

CIABATTA NATUUR

2614

BAKE

CIABATTA

EAT

CIABATTA OVAAL

READY TO

BAKE

96

B 100 g

b × 50

B 300 g

d 45

p × 32

d 10'

BAKE

CIABATTA OLIJF 35 cm

s

b × 25 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

20552 B 120 g

d 20'

17.5 cm

s

b × 70 p × 24 o 185–200°C c 12–15'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

FITNESS CIABATTA

787

B 90 g d 10'

CIABATTA ITALIANO 12 cm

s

b × 90 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

1145

B 130 g

d 10'

BAKE

CIABATTA MET POMPOENPITTEN 14 cm

s

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

1329

B 130 g

d 10'

20 cm

s

b × 75 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

CIABATTA

49


s i ll a m S utiful bea

BROOD

Kleinbrood | Ronde broodjes

READY TO

READY TO

BAKE

JUMBO PISTOLET WIT

JUMBO PISTOLET BRUIN

1107

B 90 g d 10'

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

JUMBO PISTOLET MAANZAAD

1108

B 90 g d 10'

BAKE

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

2157

B 90 g d 10'

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

JUMBO PISTOLET SESAMZAAD 2158

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

50

Kleinbrood

READY TO

BAKE

VLOERPISTOLET WIT

B 90 g d 10'

STONE BAKED

62

B 75 g d 10'

*Bestelartikel

BAKE

VLOERPISTOLET BRUIN 11 cm

s

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 8–10'

165-03 B 70 g

d 10' *Bestelartikel

10 cm

s

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 8–10'


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

TIJGERPISTOLET

KAASPISTOLET

1215-02

B 80 g

d 10'

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

B 75 g d 10'

b × 45 p × 42 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

408

B 120 g

d 10'

d 10'

b × 60 p × 48 o 185–200°C c 6–8'

ITALIAANSE BOL 158-01

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

ITALIAANSE BOL OREGANO

B 140 g

B 55 g d 10'

READY TO

B 125 g

d 10'

READY TO

338

76-13

BAKE

s

13 cm

b × 40 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

BAKE

PANO ITALIANO

2208

BAKE

ITALIAANSE BOL MET KRUIDEN

READY TO

BAKE

BAKE

ITALIAANSE BOL OREGANO

1560

B 150 g

d 10'

b × 40 p × 32 o 185–200°C c 8–10'

Kleinbrood

51


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

BAKE

BAGNAT NATUUR

BAGNAT BRUIN

FLAGUETTE NATUUR

699-06

698-02

307517

B 100 g

b × 40 p × 32 o 185–200°C c 4–6'

d 10'

B 100 g

d 10'

b × 40 p × 32 o 185–200°C c 4–6'

B 100 g

d 20'

b × 48 p × 36 o 185–200°C c 8–10'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

FITNESSBOL

MEERZADENBOL DONKER

2311

B 110 g

b × 70 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

d 10'

B 90 g d 10'

738-01 b × 40 p × 36 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

B 100 g

d 10'

10 cm

s

b × 50 p × 32 o 185–200°C c 8–10'

Kleinbrood

d 10'

b × 60 p × 24 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

70

B 65 g

d 10' *Bestelartikel

52

B 120 g

14 cm

s

READY TO

BAKE

KROONBROODJE

1314

BAKE

MULTIKORNBOL

74

BAKE

MAISBOL

READY TO

BAKE

BAKE

SPELTBROODJE

b × 60 p × 48 o 185–200°C c 8–10'

1779

B 90 g d 15'

*Bestelartikel

b × 90 p × 28 o 185–200°C c 8–10'


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

ALPENBROODJE

SPEKBROODJE

294

B 95 g d 10'

BAKE

2166-01 b × 100 p × 24 o 185–200°C c 8–10'

B 85 g

d 10'

b × 80 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

MUESLIBROODJE

68

B 55 g d 10'

b × 60 p × 48 o 185–200°C c 8–10'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

BAKE

BOL NOTEN-ROZIJNEN

NOTEN-VRUCHTENBOL

463-05

B 80 g

d 10'

b × 50 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

1448

B 128 g d 10'

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

PLAIN PIEGATA

2666

B 85 g

d 60'

b × 40 o 180°C

p × 63

c 4'

*Of enkele minuten grillen na ontdooien.

Kleinbrood

53


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

BOLLETJE WIT 1905

B 70 g

d 10'

BAKE

BOLLETJE BRUIN 10 cm

s

b × 90 p × 32 o 185–200°C c 8–10'

1906

B 70 g

d 10'

10 cm

s

b × 90 p × 32 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

READY TO

BAKE

BOLLETJE WIT AARDAPPELVLOKKEN

RUSTICA BOL NATUUR

2091

d 10'

b × 60 p × 24 o 185–200°C c 8–10'

d 10'

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

RUSTICA BOL BRUIN MET ZADEN 1914

BAKE

SPELTBROODJE 1768-01 B 105 g

B 100 g

d 10'

54

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

Kleinbrood

d 10'

BAKE

RUSTICA BOL BRUIN

1912

B 100 g B 100 g

READY TO

BAKE

b × 56 p × 32 o 185–200°C c 8–10'

1913

B 100 g

d 10'

b × 60 p × 28 o 185–200°C c 8–10'


BROOD

READY TO

BAKE

GROENTEBROODJE WORTEL 2608-01 B 70 g

d 10'

b × 65 p × 49 o 185–190°C c 8-10'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

GROENTEBROODJE RODE BIET 2609-01 B 70 g

d 10'

b × 65 p × 49 o 185–190°C c 8-10'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

GROENTEBROODJE SPINAZIE 2610-01 B 70 g

d 10'

b × 65 p × 49 o 185–190°C c 8-10'

*Bestelartikel

Kleinbrood

55


BROOD

Kleinbrood | Keizerbroodjes

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

KEIZERBROODJE 65

KAISERBROODJE 9 cm

s

B 60 g

b × 120 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

d 10'

READY TO

BAKE

7030

B 70 g

d 10'

BAKE

VLOERKEIZERBROODJE 11 cm

s

b × 90 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

59

B 70 g

d 10'

11 cm

s

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

KEIZERBROODJE MAANZAAD 60

9 cm

s

B 60 g

b × 120 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

d 10' *Bestelartikel

56

Kleinbrood

READY TO

BAKE

KAISERBROODJE MAANZAAD

2493

B 70 g

d 10

BAKE

KEIZERBROODJE SESAMZAAD

b × 90 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

2492

B 70 g

d 10

b × 90 p × 32 o 185–200°C c 10–12'


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

KEIZERBROODJE DONKER

KEIZERBROODJE MEERZADEN

216

B 60 g

d 10'

b × 60 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

215

B 60 g

d 10'

BAKE

FITNESS KEIZERBROODJE

b × 60 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

1453

B 75 g d 10'

9 cm

s

b × 60 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

*Bestelartikel

Kleinbrood | Ovaal

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

DUITSE BOL

270

B 55 g d 10'

DUITS VLOERBROODJE

b × 120 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

READY TO

BAKE

63

B 70 g

d 10'

BAKE

DUITS BROODJE 12 cm

s

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

9063-01 B 70 g

d 10'

12 cm

s

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 4–6'

*Bestelartikel

Kleinbrood

57


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

DUITSE BOL 275

DUITSE BOL MAANZAAD 12,5 cm

s

B 80 g

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

d 10'

273

B 70 g

d 10'

11,5 cm

s

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 6–8'

READY TO

b × 80 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

d 10'

274

B 70 g

d 10'

11,5 cm

s

b × 100 p × 24 o 185–200°C c 6–8'

READY TO

B 80 g

READY TO

BAKE

MAÏSBROODJE

47

BAKE

DUITSE BOL SESAM

BAKE

VITAPRO BROODJE

READY TO

BAKE

MILANO BROODJE

46

B 80 g

d 10'

BAKE

108000 b × 80 p × 32 o 185–200°C c 10–12'

B 80 g

d 10'

b × 80 p × 32 o 185–200°C c 8–10'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

NOTENMUESLIPUNTJE 1315

b × 60 p × 40 o 185–200°C c 6–8'

*Bestelartikel

58

BOERENKOREN BROODJE

B 90 g d 10'

Kleinbrood

READY TO

BAKE

1249

B 100 g

d 10'

15 cm

s

b × 50 p × 32 o 185–200°C c 8–10'

BAKE

FALUCHE

143

B 135 g

d 10' *Bestelartikel

15 cm

s

b × 40 p × 48 o 185–200°C c 10–12'


BROOD

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PAIN D’ANTAN NATUUR

260

B 110 g

d 10'

BAKE

MINI PAIN D’ANTAN MOUT

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

269

B 110 g

d 10'

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PAIN D’ANTAN OLIJVEN

268

BAKE

d 10'

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

Recept

260

MINI PAIN D’ANTAN ROZIJNEN-HONING-NOTEN

B 110 g

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

602

B 110 g

d 10'

Mini Pain d'Antan, groene pesto, Président brie, groene en witte asperges, verse basilicum

b × 50 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

• Beleg de Pain d'Antan met een laagje pesto. • Snij de brie in kleine plakjes en leg deze op de pesto. • Schik de asperges over de kaas. • Werk af met wat versnipperde basilicum.

Kleinbrood

59


BROOD

Kleinbrood | Vierkant

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

FOCACCIA NATUUR 1352

B 100 g

d 10'

10 cm

b × 60 p × 40 o 185–200°C c 5–8'

READY TO

BAKE

POMPOENPITBROODJE s

STONE BAKED

71

B 88 g

d 10'

BAKE

ZONNEBLOEMPITBROODJE 10 cm

s

b × 50 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

72

B 88 g

d 10'

b × 50 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

MULTIKORNBROODJE 67

B 88 g

d 10'

VITALISBROODJE 10 cm

s

b × 50 p × 48 o 185–200°C c 10–12'

75

B 90 g d 10'

*Bestelartikel

60

Kleinbrood

READY TO

BAKE

BAKE

KORENBROODJE

b × 50 p × 48 o 185–200°C c 6–8'

2391

B 110 g

d 20'

b × 70 p × 32 o 185–200°C c 10–12'


BROOD

643

Recept

Kleinbrood | Driehoek

Triangel met garnaal: • Tomaat • Grijze garnaalsalade • Gekookt ei • Mosterdrucola

READY TO

BAKE

FITNESS TRIANGEL

643

B 90 g d 10'

12 cm

s

b × 80 p × 28 o 185–200°C c 6–8'

READY TO

BAKE

TRIANGEL MULTIGRANO

1893

B 100 g

d 10'

20 cm

s

b × 40 p × 36 o 185–200°C c 6–8'

Kleinbrood

61


BROOD

Kleinbrood | Twist

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

RUSTI NATUUR

RUSTI MULTI GRANEN

307531

307533

B 80 g

d 10'

b × 8 × 10 p × 32 o 185–200°C c 5–7'

B 80 g

d 10'

b × 8 × 10 p × 32 o 185–200°C c 5–7'

STONE BAKED

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

FLÛTE NOTEN-ROZIJNEN DE TRADITION 297

BAKE

SPELTTWISTER MET KAAS 1767-01 B 130 g

B 130 g

d 10'

62

b × 20 p × 96 o 185–200°C c 8–10'

Kleinbrood

d 10'

b × 35 p × 40 o 185–200°C c 8–10'


BROOD

Kleinbrood

63


BROOD

Kleinbrood | Breekbrood

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

DUO PISTOLET 69

TRIO DE TRADITION 15 cm

s

B 100 g

b × 60 p × 24 o 185–200°C c 14–16'

d 10' *Bestelartikel

B 240 g

b × 17 p × 48 d 10' o 185–200°C c 14–16' *Bestelartikel, Per pallet

READY TO

25

d 30'

21 cm

Kleinbrood

d 30'

b × 16 p × 48 o 185–200°C c 14–16'

READY TO

BAKE

MARGUERITE CAMPAGNE

s

1557

28

B 400 g B 220 g

d 10

64

B 220 g

18 cm

s

READY TO

MARGUERITE BREEKBROOD BRUIN

b × 20 p × 24 o 185–200°C c 14–16'

26

BAKE

B 400 g

BAKE

MARGUERITE MIXTE

292

BAKE

MARGUERITE

READY TO

BAKE

b × 18 p × 40 o 185–200°C c 8–10'

d 30'

21 cm

s

b × 18 p × 28 o 185–200°C c 14–16'


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

MARGUERITE SOFT MET KRUIDEN

KROON VAN PISTOLETS

1704

27

B 450 g B 450 g

d 15'

b × 14 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

BAKE

d 30' *Bestelartikel

BAKE

KROON VAN PISTOLETS MIXTE 26 cm

s

b × 14 p × 28 o 185–200°C c 14–16'

1457

B 450 g

d 30'

23,5 cm

s

b × 16 p × 24 o 185–200°C c 14–16'

*Bestelartikel

*Bestelartikel

KLEINBROOD

65


BROOD

Sandwich

READY TO

READY TO

EAT

SANDWICH 149

BAKKERSSANDWICH 13 cm

s

B 45 g d 30'

b × 100 p × 28

1739

B 55 g d 30'

*Bestelartikel

13 cm

s

b × 88 p × 24

13 cm

B 45 g d 30'

b × 100 p × 28

*Bestelartikel

66

Sandwich

13 cm

s

b × 100 p × 28

READY TO

READY TO

EAT

MINI SANDWICH NATUUR s

48

*Bestelartikel

READY TO

51

B 45 g d 30'

EAT

EAT

SANDWICH MET BOTER

*Bestelartikel

SANDWICH BRUIN

READY TO

EAT

570

B 25 g d 30'

*Bestelartikel

9 cm

s

b × 200 p × 28

EAT

BOLLETJE WIT

11

B 50 g d 30'

b × 8 × 6 p × 48


BROOD

READY TO

EAT

SANDWICH VERPAKT PER 10

2018

B 45 g d 90'

13 cm

s

b × 9 p × 28

*Bestelartikel

SANDWICH

67


BROOD

Restaurantbroodjes | Mini

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PICCOLO ROND (4 SRT) 567

B 35 g

d 10'

MINI KEIZERBROODJES (5 SRT)

b × 220 p × 24 o 185–200°C c 8–10'

564

B 35 g

d 10'

b × 225 p × 24 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

READY TO

517

EAT

B 35 g

d 10'

68

BROODJES MIX (5 SRT)

b × 120 p × 48 o 185–200°C c 8–10'

Restaurantbroodjes

BAKE

MINI HOTELBROODJES (5 SRT)

BAKE

LUXE MINI BROODJES (4 SRT)

READY TO

BAKE

576

B 35 g

b × 200

d 45'

p × 24

511

B 35 g

d 10'

b × 225 p × 24 o 185–200°C c 8–10'


BROOD

READY TO

EAT

MINI MIX ZACHTE BROODJES (3 SRT)

2355

B 35 g

b × 90

d 20–25'

p × 56

*Bestelartikel

READY TO

EAT

PARTY MIX DE LUXE ZACHTE BROODJES (3 SRT)

2572

9 cm

s

B 35 g

b × 3 × 30

d 20–25'

p × 56

*Bestelartikel

Tip Ons gamma minibroodjes is ideaal voor bij de kaasplank en laat zich door hun vorm makkelijk beleggen!

Restaurantbroodjes

69


BROOD

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PICCOLO WIT

8000

MINI PICCOLO WIT 8 cm

s

B 35 g

b × 210 p × 28 o 185–200°C c 6–8'

d 10'

BAKE

167-03 B 35 g

d 10'

b × 60 p × 96 o 185–200°C c 6–8'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

MINI PICCOLO BRUIN

8001

8 cm

s

B 35 g

b × 210 p × 28 o 185–200°C c 6–8'

d 10'

MINI TIJGERPISTOLETJE

793-01

B 30 g d 10'

b × 60 p × 96 o 185–200°C c 6–8'

READY TO

B 37 g

d 10'

READY TO

b × 100 p × 48 o 185–200°C c 6–8'

MINI RUSTIEK BOLLETJE WIT

482-03

b × 60 p × 96 o 185–200°C c 6–8'

Restaurantbroodjes

READY TO

BAKE

MINI SCHWARZWALDER

70

1790

*Bestelartikel

BAKE

d 10'

BAKE

MINI PICCOLO BRUIN

*Bestelartikel

B 35 g

READY TO

BAKE

2089

B 35 g

d 10'

BAKE

MINI RUSTIEK BOLLETJE BRUIN

b × 100 p × 44 o 185–200°C c 6–8'

2090

B 35 g

d 10'

b × 100 p × 44 o 185–200°C c 6–8'


BROOD

READY TO

READY TO

READY TO

BAKE

EAT

BAKE

MINI ITALO

MINI CIABATTA MULTIKORN

MINI CIABATTA MULTIKORN

574-04

790-01

B 35 g

d 10'

b × 60 p × 96 o 185–200°C c 6–8'

B 40 g d 10'

b × 60 p × 96 o 185–200°C c 6–8'

589

B 40 g d 45'

7 cm

s

b × 200 p × 24

*Bestelartikel

Restaurantbroodjes | Lang

READY TO

READY TO

BAKE

BROODVINGER NATUUR

710

B 50 g d 10'

BAKE

BROODVINGER MOUT

b × 50 p × 96 o 185–200°C c 6–8'

718

B 50 g d 10'

b × 50 p × 96 o 185–200°C c 6–8'

Restaurantbroodjes

71


BROOD

Sharing is Caring!

Restaurantbroodjes | Breekbrood

READY TO

READY TO

BAKE

BREEKBROOD WIT

BREEKBROOD BRUIN

4130

B 375 g

d 10'

BAKE

b × 9 × 2 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

4120

B 375 g

d 10'

b × 9 × 2 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

READY TO

READY TO

BAKE

BREEKBROOD WIT 2010

B 560 g d 20'

72

BREEKBROOD MEERGRANEN 25 × 25 cm

s

b × 15 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

Restaurantbroodjes

READY TO

BAKE

2011

B 560 g d 20'

25 × 25 cm

s

b × 15 p × 28 o 185–200°C c 8–10'

BAKE

PARTY WHEEL (26 BOLLEN)

43

B 1100 g

d 30' *Per pallet

32 cm

s

b × 4 p × 40 o 185–200°C c 14–16'


BROOD

Glutenvrij

Lactosevrij

Verlaagd koolhydraat gehalte

Rijk aan vezels

Glutenvrij

GLUTEN FREE

GLUTEN FREE

READY TO

READY TO

EAT

WIT BROOD - 16 SNEETJES

b × 10

d 40'

p × 60

B 350 g

d 40'

b × 10 p × 60

GLUTEN FREE

READY TO

B 60 g

d 30–60'

b × 60 p × 99

B 60 g

b × 60

d 30–60'

p × 99

*Bestelartikel

GLUTEN FREE

READY TO

READY TO

EAT

PURE PRANA BUN

2176

2175

GLUTEN FREE

EAT

PURE PRANA BOLLETJE MET ZADEN

EAT

PURE PRANA BOLLETJE

1765-02

B 350 g

READY TO

EAT

BRUIN BROOD MET ZADEN - 16 SNEETJES

1762-02

GLUTEN FREE

2177

EAT

PURE PRANA BAGEL

2248

B 100 g

b × 40

B 100 g

b × 40

d 30–60'

p × 99

d 30–60'

p × 99

*Bestelartikel

*Bestelartikel

*Bestelartikel Glutenvrij

73


BROOD

Buns

READY TO

READY TO

EAT

ZOETE HAMBURGERBUN NATUUR VGS

HAMBURGERBUN SHINY

1780

B 85 g

d 30'

READY TO

EAT

2399

EAT

BRIOCHE HAMBURGERBUN DELUXE VGS 12 cm

s

b × 60 p × 28

B 85 g

b × 60

d 30'

p × 28

*Bestelartikel

2661

12 cm

s

B 85 g

b × 60

d 30'

p × 28

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

HAMBURGERBUN SESAM & PEPER VGS

B 70 g

d 30'

74

MAÏS BUN VGS

1927 b × 70 p × 28

Buns

READY TO

EAT

1937

EAT

FOCACCIA BUN VGS

1933

B 100 g

b × 60

B 80 g

b × 60

d 30'

p × 28

d 30'

p × 28

*Bestelartikel

*Bestelartikel


BROOD

READY TO

READY TO

EAT

GRINGO BUN VIERKANT VGS

1929

BAKE

PANINI GRILL VGS 44889

B 100 g

b × 60

B 80 g

d 30'

p × 28

d 10'

b × 9 × 6 p × 42 o 185–200°C c 3–4'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

BAKE

PROVENCAALS KRUIDENBROODJE

382

B 140 g

d 10'

VEGAN HAMBURGER BUN RODE BIET VGS 29 cm

s

b × 60 p × 24 o 185–200°C c 10–12'

2623

B 95 g d 20'

11 cm

s

b × 70 p × 32

READY TO

READY TO

EAT

VEGAN HAMBURGERBUN SPINAZIE VGS

2629

B 95 g d 20'

VEGAN HAMBURGERBUN PAPRIKA VGS 11 cm

s

b × 70 p × 32

EAT

2630

B 95 g d 20'

11 cm

s

b × 70 p × 32

Buns

75


Bladerdeeg Wolf ButterBack Pizza Pizza baguette Focaccia Broodsnacks

Hartige Snacks

p 78 p 80 p 84 p 85 p 86 p 87


SNACKING

Bladerdeeg

READY TO

READY TO

BAKE

WORSTENBROODJE

FRIKANDELBROODJE XL

113

B 165 g d 60'

b × 90 p × 44 o 165–175°C c 24–26'

READY TO

BAKE

1364

B 170 g

d 20'

BAKE

WORSTENBROODJE KIP HALAL 17.5 cm

s

b × 24 p × 120 o 165–175°C c 25–30'

6551

B 200 g d 60'

b × 100 p × 40 o 165–175°C c 22–24'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

BAKE

SAUCIJZENBROODJE

SAUCIJZENBROODJE XL

MEXICANOBROODJE

1856-01

1857-01

B 107 g

d 20'

78

b × 46 p × 120 o 165–175°C c 25–30'

Bladerdeeg

B 150 g

d 20'

b × 30 p × 120 o 165–175°C c 25–30'

1366

B 175 g

d 20'

b × 24 p × 120 o 165–175°C c 25–30'


SNACKING

READY TO

READY TO

BAKE

KROKETBROODJE

SATÉBROODJE

849

B 175 g

d 10

BAKE

b × 24 p × 121 o 165–175°C c 25–30'

847

B 117 g

d 60'

b × 40 p × 80 o 165–175°C c 25–30'

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

KAASBROODJE

KAASSOUFFLÉ

1852-01

1362-01

B 107 g

d 20'

b × 40 p × 120 o 165–175°C c 20–25'

B 130 g

d 20'

b × 30 p × 120 o 165–175°C c 20–25'

5069

Snack TRAY Smal - 280x75x30mm

5070

Snack TRAY Breed - 210x100x30mm b × 500

BLADERDEEG

79


SNACKING

Wolf Butterback

READY TO

READY TO

BAKE

SPINAZIETWISTER MET FETAKAAS 10017

d 10–15'

b × 40 p × 60 o 165–175°C c 24–26'

PIZZATWISTER

10038

d 10–15'

READY TO

b × 48 p × 60 o 165–175°C c 26–28'

READY TO

BAKE

BAKE

MINI TWISTERTRIO 'SNACK'

GROENTETRIANGEL 'TOSCANE'

10042

B 55 g d 10–15'

80

b × 60 p × 120 o 165–175°C c 26–28'

Wolf Butterback

BAKE

KAASTWISTER MET SALAMI

B 120 g B 125 g

READY TO

BAKE

10013

B 120 g

d 10–15'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

10011

B 130 g

d 10–15'

b × 48 p × 60 o 165–175°C c 26–28'


SNACKING

READY TO

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

KAASSPIRAAL

KAASSPIRAAL

10092

10010

BAKE

TOMATENMOZZARELLASPIRAAL

B 105 g

d 15'

b × 60 p × 60 o 165–175°C c 20-22'

B 130 g

d 10–15'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

10014

B 130 g

d 10–15'

READY TO

READY TO

BAKE

KAASSTICK

d 10–15'

BAKE

HAM-KAASSTICK

10021

B 105 g

10022 b × 60 p × 60 o 165–175°C c 24–26'

B 105 g

d 10–15'

b × 60 p × 60 o 165–175°C c 26–28'

READY TO

READY TO

BAKE

BAKE

GRIEKSE SPINAZIESTRUDEL MET FETA

BOERENSTRUDEL MET HAM, KAAS EN UI

10006

10004

B 125 g

d 10–15'

b × 40 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 22–24'

B 130 g

d 10–15'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 26–28'

Wolf Butterback

81


SNACKING

READY TO

READY TO

BAKE

GEVULDE PIZZA MARGHERITA

GEVULDE PIZZA PROSCIUTTO

10020

B 170 g

d 10–15'

b × 32 p × 60 o 165–175°C c 22–24'

10019

B 180 g d 10–15'

b × 32 p × 60 o 165–175°C c 22–24'

READY TO

READY TO

BAKE

PIZZA HAM-SALAMI

PIZZA VEGETARISCHE GROENTE

10007

10008 b × 24 p × 60 o 165–175°C c 22–24'

B 200 g d 10–15'

b × 24 p × 60 o 165–175°C c 22–24'

READY TO

READY TO

BAKE

CROISSANT KALKOENROOMKAAS 10089

BAKE

HAM-KAAS CROISSANT 10037 B 110 g

B 110 g

d 10–15'

82

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

Wolf Butterback

d 10–15'

BAKE

GEVULDE PIZZA SALAMI

BAKE

B 180 g d 10–15'

READY TO

BAKE

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

10018

B 170 g

d 10–15'

b × 32 p × 60 o 165–175°C c 22–24'


SNACKING

READY TO

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

BAKE

PRETZEL TRIANGLE

BEIERSE PRETZEL

GELOOGD STOKBROODJE

10032

10054

10056

B 100 g

d 30'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

B 90 g d 10–15'

b × 96 p × 44 o 165–175°C c 13–16'

B 100 g

d 10–15'

b × 80 p × 63 o 165–175°C c 13–16'

WOLF BUTTERBACK

83


SNACKING

Pizza

READY TO

READY TO

BAKE

RONDE PIZZA NIETGETOMATEERD 1418

B 210 g

d 10'

BAKE

RONDE PIZZA NIETGETOMATEERD 22 cm

s

b × 24 p × 48 o 165–175°C c 6'

1399

B 230 g

d 10'

29 cm

s

b × 25 p × 40 o 165–175°C c 6'

READY TO

READY TO

BAKE

RONDE PIZZA GETOMATEERD 1397

25 cm

s

READY TO

BAKE

RONDE PIZZA GETOMATEERD

1398

BAKE

RECHTHOEKIGE PIZZA GETOMATEERD

29 cm

s

B 230 g

d 10'

b × 24 p × 42 o 165–175°C c 6'

B 285 g

d 10'

b × 25 p × 40 o 165–175°C c 6'

1526

B 760 g

d 10' *Bestelartikel 84

Pizza

48 × 28 cm

s

b × 12 p × 36 o 165–175°C c 8'


SNACKING

Pizza Baguette

READY TO

READY TO

BAKE

PIZZA BAGUETTE HAM-KAAS 335-01 B 160 g d 10'

*Bestelartikel

BAKE

PIZZA BAGUETTE TOMAAT-MOZZARELLA 336-01

b × 28 p × 66 o 165–175°C c 12–14'

B 160 g d 10'

b × 28 p × 66 o 165–175°C c 12–14'

*Bestelartikel

Pizza Baguette

85


SNACKING

Focaccia

READY TO

BAKE

FOCACCETTE HAM-KAAS 60308 B 80 g

d 60'

b × 30 p × 99 o 165–175°C c 6–8'

READY TO

BAKE

FOCACCINE MET KRUIDEN VGS 1552

B 100 g

d 10

86

b × 54 p × 36 o 165–175°C c 3–5'

Focaccia


SNACKING

Broodsnacks

READY TO

READY TO

EAT

READY TO

EAT

EAT

BELEGD ZACHT BROODJE KAAS & ROOMBOTER

BELEGD ZACHT BROODJE KIPFILET & ROOMBOTER

BELEGD ZACHT BROODJE HAM & ROOMBOTER

804316-01

804317-01

804318-01

B 68 g

B 68 g

B 68 g

b × 27 d 30–45' p × 84 *Bestelartikel, Per pallet

b × 27 d 30–45' p × 84 *Bestelartikel, Per pallet

b × 27 d 30–45' p × 84 *Bestelartikel, Per pallet

STONE BAKED

READY TO

READY TO

BAKE

KAASSTENGEL

1259

B 70 g

d 30'

24 cm

s

b × 90 p × 56 o 185–200°C c 12'

READY TO

BAKE

BAKE

SPELTTWISTER MET KAAS

FLEUR DE CAMEMBERT

1767-01

B 130 g

d 10'

b × 35 p × 40 o 185–200°C c 5–7'

2202

B 530 g

d 8u

b × 11 × 1 p × 48 o 185–200°C c 12–14'

Broodsnacks

87


Viennoiserie

Kleine

pleziertjes Croissants Klassiekers Gevulde viennoiserie Flappen Danish Wolf ButterBack Mini’s

p 90 p 92 p 94 p 96 p 97 p 98 p 99


VIENNOISERIE

Croissants

READY TO

READY TO

EAT

READY TO

BAKE

BAKE

BOTERCROISSANT

BOTERCROISSANT

CROISSANT ROOMBOTER

307527

155-11

B 55 g d 30'

b × 72 p × 32

B 70 g

d 15'

b × 60 p × 32 o 165–175°C c 18–20'

READY TO

1263

B 80 g

d 20

90

Croissants

d 30

b × 140 p × 32 o 165–175°C c 18–20'

READY TO

EAT

BAKE

CROISSANT GEBOGEN MET BOTER

b × 120 p × 32 o 165–175°C c 18–20'

B 70 g

READY TO

BAKE

CROISSANT RECHT ROOMBOTER

1269

2079

B 70 g

d 15'

MINI CROISSANT

b × 66 p × 56 o 165–175°C c 18–20'

593

B 22 g

b × 100

d 45'

p × 48

*Bestelartikel


VIENNOISERIE

READY TO

READY TO

BAKE

SUIKERCROISSANT

CROISSANT MET HAZELNOOT

828

B 95 g d 10'

BAKE

b × 50 p × 64 o 165–175°C c 18-20'

*Bestelartikel

257

B 90 g d 15'

READY TO

CROISSANT MET MARSEPEIN 244

B 90 g d 15'

*Bestelartikel

b × 64 p × 60 o 165–175°C c 18–20'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

14 cm

s

14 cm

s

b × 64 p × 60 o 165–175°C c 18–20'

BAKE

CROISSANT MET SPECULOOS

660

B 100 g

d 15'

b × 64 p × 56 o 165–175°C c 18–20'

*Bestelartikel

CROISSANTS

91


VIENNOISERIE

Klassiekers

READY TO

READY TO

BAKE

CHOCOLADEBROODJE

CHOCOLADEBROODJE MET PUDDING

1833

BAKE

B 80 g

b × 68 p × 64 o 165–175°C c 18–20'

d 15'

1164

B 90 g d 15'

READY TO

READY TO

BAKE

BOTERKOEK 128

b × 50 p × 64 o 165–175°C c 20–22'

d 15' *Bestelartikel

92

Klassiekers

READY TO

BAKE

BOTERKOEK MET ROZIJNEN

B 70 g

b × 70 p × 56 o 165–175°C c 18–20'

129

B 80 g

d 15' *Bestelartikel

BAKE

CHOCOLADEBRIL

b × 50 p × 64 o 165–175°C c 20–22'

1839

B 100 g

d 15' *Bestelartikel

b × 40 p × 80 o 165–175°C c 18–20'


VIENNOISERIE

READY TO

READY TO

BAKE

RONDE SUISSE

KOFFIEBROODJE

1838

B 96 g

d 15'

b × 60 p × 64 o 165–175°C c 20–22'

1260

B 100 g

d 30'

10 cm

s

b × 60 p × 56 o 165–175°C c 18–20'

READY TO

PUDDING ACHT 112

d 15'

131-03 B 100 g

d 15'

b × 45 p × 64 o 165–175°C c 18–20'

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

B 100 g

BAKE

LANGE SUISSE

*Bestelartikel

READY TO

BAKE

TORSADE CHOCOLADE

b × 45 p × 64 o 165–175°C c 18–20'

READY TO

BAKE

248

B 100 g

d 15' *Bestelartikel

BAKE

PALMIER FRANGIPANE

b × 45 p × 64 o 165–175°C c 20–22'

240

B 90 g d 15'

b × 45 p × 64 o 165–175°C c 18–20'

*Bestelartikel

KLASSIEKERS

93


VIENNOISERIE

Gevulde viennoiserie

READY TO

READY TO

BAKE

CHOCO CROQUANT 1125

CHOCO CROQUANT 10 cm

s

B 95 g d 15'

b × 42 p × 80 o 165–175°C c 18–20'

239

B 120 g

d 15'

10 cm

s

b × 36 p × 80 o 165–175°C c 20–22'

246

B 115 g d 15'

11 cm

s

b × 36 p × 80 o 165–175°C c 18–20'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

AARDBEIENDUET

10084

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20-22'

*Bestelartikel

Gevulde viennoiserie

READY TO

BAKE

APPELKOEK

94

BAKE

AMANDEL- EN KERSENKOEK

*Bestelartikel

B 95 g d 15'

READY TO

BAKE

940

B 110 g

d 30' *Bestelartikel

BAKE

BOSVRUCHTENDUET

b × 40 p × 80 o 165–175°C c 18–20'

1778

B 100 g

d 30' *Bestelartikel

b × 40 p × 80 o 165–175°C c 18–20'


VIENNOISERIE

READY TO

READY TO

BAKE

GEVULDE AMANDELKOEK

1370

B 80 g

d 15'

s

GEVULDE AMANDELKOEK XL 9 cm

b × 50 p × 80 o 165–175°C c 18–20'

880

B 105 g

d 15'

11 cm

s

b × 45 p × 80 o 165–175°C c 20–22'

READY TO

242

B 120 g

d 15' *Bestelartikel

KANEELBROODJE

2360

B 110 g

d 30

b × 60 p × 32 o 165–175°C c 3–4'

READY TO

BAKE

VLINDER ABRIKOOS

b × 35 p × 64 o 165–175°C c 20–22'

BAKE

READY TO

BAKE

ANANASKOEK

READY TO

BAKE

117

B 120 g

d 15'

BAKE

FRUITSTRUDEL

b × 35 p × 64 o 165–175°C c 20–22'

2295

B 470 g

d 30

b × 14 p × 32 o 165–175°C c 3'

*Bestelartikel

GEVULDE VIENNOISERIE

95


VIENNOISERIE

Flappen

READY TO

READY TO

BAKE

KERSENFLAP GESUIKERD

APPELFLAP

140

B 120 g

b × 28 p × 120 o 165–175°C c 22–24'

d 30'

READY TO

BAKE

1360

B 138 g

d 20'

BAKE

APPELFLAP GESUIKERD 21,5 cm

s

b × 40 p × 56 o 165–175°C c 35'

141

B 100 g

d 30'

b × 35 p × 120 o 165–175°C c 22–24'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

BAKE

APPELFLAP 1510

b × 54 p × 112 o 165–175°C c 22–24'

d 30' *Bestelartikel

96

ABRIKOZENFLAP GESUIKERD

B 100 g

Flappen

READY TO

BAKE

142

B 100 g

d 30' *Bestelartikel

BAKE

ROOMFLAP

b × 35 p × 120 o 165–175°C c 22–24'

1323

B 117 g

d 30'

b × 32 p × 80 o 165–175°C c 22–24'


VIENNOISERIE

Mmmm

...

Danish

READY TO

READY TO

BAKE

DANISH PECANNOTENKOEK

2520

B 95 g d 15'

b × 48 p × 96 o 165–175°C c 18–20'

DANISH PASTRY MET VANILLE

107992

B 100 g

d 15'

b × 48 p × 96 o 165–175°C c 18–20'

READY TO

2173

2522

B 100 g

d 15'

b × 48 p × 96 o 165–175°C c 18–20'

*Bestelartikel

READY TO

EAT

BAKE

DANISH PASTRY MET FRAMBOOS

*Bestelartikel

DANISH PUFF GELE ROOM

READY TO

BAKE

BAKE

DANISH FRAMBOOS-VANILLE

1324

B 100 g

b × 60

B 120 g

d 45

p × 32

d 30'

12.5 cm

s

b × 80 p × 32 o 165–175°C c 18–20'

Danish

97


VIENNOISERIE

Wolf Butterback

READY TO

READY TO

BAKE

READY TO

BAKE

BAKE

BOTERCROISSANT

BAMBERGER CROISSANT

SPELTCROISSANT

10043

10030

10035

B 65 g

d 10–15'

b × 120 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

B 80 g

d 10–15'

b × 60 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

READY TO

10034 B 105 g

d 10–15'

GELOOGDE MEERZADENCROISSANT

B 80 g

d 10–15'

98

Wolf Butterback

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

READY TO

BAKE

10033 b × 60 p × 60 o 165–175°C c 20–23'

d 10–15'

READY TO

BAKE

KIEMKRACHTCROISSANT

B 100 g

b × 60 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

BAKE

GEMARMERDE CROISSANT 10028 B 115 g d 10–15'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'


VIENNOISERIE

READY TO

READY TO

BAKE

CHOCOLADE EN VANILLECRÈME MAANTJE 10065

d 10–15'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 18–20'

BAKE

KANEELBROODJE

ROOM-VANILLE GEBAKJE

10025

10036

B 125 g B 125 g

READY TO

BAKE

d 10–15'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 20–22'

B 135 g

d 10–15'

b × 50 p × 60 o 165–175°C c 22'

Mini

READY TO

READY TO

BAKE

MINI DANISH PASTRY ASSORTIMENT (5SRT)

2523

B 42 g d 15'

BAKE

MINI KOEKEN ASSORTIMENT (3SRT)

b × 5 × 24 p × 96 o 165–175°C c 12–14'

1831

B 30 g d 15'

b × 90 p × 117 o 165–175°C c 12–14'

*Bestelartikel Mini

99


Patisserie

Klassiekers Wolf Butterback American bakery Éclairs & soezen Wafels Cake Taart

Mmmm...

p 102 p 103 p 104 p 106 p 107 p 108 p 109


PATISSERIE

Klassiekers

READY TO

READY TO

BAKE

RIJSTTAARTJE

FRANGIPANETAARTJE

136

B 175 g

b × 72 p × 44 o 165–175°C c 25–30'

d 60' *Bestelartikel

B 113 g

d 60'

b × 72 p × 44 o 165–175°C c 22–24'

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

MERVEILLEUX (2 ST)

1025-01

1026-01

B 100 g

B 85 g

Klassiekers

b × 10 × 2 d 12u–4°C p × 56 *Bestelartikel, Blister

118

B 120 g

d 60' *Bestelartikel

EAT

MOKKAVIERKANT (2 ST)

102

BAKE

MATTENTAARTJE

119

EAT

b × 12 × 2 d 12u–4°C p × 56 *Bestelartikel, Blister

READY TO

BAKE

b × 90 p × 48 o 165–175°C c 25–30'


PATISSERIE

READY TO

READY TO

EAT

BERLINERBOL LEEG

EAT

BOULE DE BERLIN (2 ST)

110

1023-01

B 60 g

b × 48

d 60'

p × 48

B 100 g

b × 10 × 2 d 12u–4°C p × 56 *Bestelartikel, Blister

*Bestelartikel

Wolf Butterback

Yummy!

READY TO

READY TO

EAT

READY TO

EAT

EAT

BERLINER BOL, ONGEVULD

BERLINER KRAKELING

APPELBERLINER

10068

10060

10067

B 55 g d 60–90'

b × 60 p × 32

B 70 g

b × 48

B 110 g

b × 40

d 60–90'

p × 40

d 60–90'

p × 52

Wolf Butterback

103


PATISSERIE

American bakery

READY TO

READY TO

EAT

DONUT NATUUR

DONUTS SUGGA

1974

B 45 g d 30'

b × 48 p × 88

1350

9 cm

s

114-02

B 49 g

b × 72

B 52 g

b × 48

d 30'

p × 52

d 30'

p × 88

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

DONUTS MIXED (5 SRT)

1979-01

b × 48 p × 72

American bakery

READY TO

EAT

DONUTS ASSORTIMENT (4 SRT)

104

EAT

DONUT MET CHOCOLADE

*Bestelartikel

B 55 g d 30'

READY TO

EAT

1349

B 57 g d 30'

EAT

MIX GEVULDE DONUTS (4 SRT)

b × 60 p × 56

2670

B 70 g

b × 4 × 12

d 30'

p × 72


PATISSERIE

READY TO

READY TO

EAT

MINI DONUT

MUFFIN NATUUR

1976

B 30 g d 30'

B 75 g d 45'

196-02 b × 36 p × 88

READY TO

b × 36 p × 88

EAT

MUFFIN DUBBELE CHOCOLADE

BROWNIE

197-01

743-01 b × 36 p × 88

B 75 g d 45'

READY TO

EAT

B 75 g d 45'

EAT

MUFFIN NATUUR MET STUKJES CHOCOLADE

195-01 b × 80 p × 88

READY TO

EAT

B 70 g

b × 45

d 45'

p × 88

AMERICAN BAKERY

105


PATISSERIE

Eclairs & soezen

READY TO

READY TO

EAT

SLAGROOMSOESJES

116

ECLAIR (2 ST)

300-02

1024-05

b × 8 × 4

B 18 g

b × 100

d 60'

p × 72

d 20'

p × 48

READY TO

READY TO

ECLAIR IN BULK

1024-02

B 85 g

B 85 g

b × 40

d 12u–4°C

p × 56

Eclairs & soezen

b × 20 × 2 d 12u–4°C p × 56 *Bestelartikel, Blister

EAT

ECLAIR (4 ST)

106

B 85 g

*Bestelartikel

EAT

b × 8 × 4 d 12u–4°C p × 56 *Bestelartikel, Blister

EAT

ECLAIR LEEG

B 500 g

*Bestelartikel

READY TO

EAT

1024

*Bestelartikel


PATISSERIE

Wafels

READY TO

EAT

LUIKSE WAFEL 2335-01 B 100 g

b × 24

d 60'

p × 128

READY TO

READY TO

EAT

BRUSSELSE WAFEL

KERSENWAFEL

184-01

B 80 g

d 30'

b × 24 o 220°C

p × 90

c 3–4'

READY TO

EAT

182

B 160 g d 120'

*Bestelartikel

EAT

APPELWAFEL

b × 24 p × 160

181

B 160 g d 120'

b × 24 p × 160

*Bestelartikel

Wafels

107


PATISSERIE

Cake

READY TO

READY TO

EAT

READY TO

EAT

EAT

CAKE NATUUR

CAKE MET CHOCOLADE

CAKE MET CITROEN

795-01

797-01

796-01

B 300 g

b × 16

B 300 g

b × 16

B 300 g

b × 16

d 1u

p × 88

d 1u

p × 88

d 1u

p × 88

*Bestelartikel

*Bestelartikel

READY TO

READY TO

EAT

ROOMBOTERCAKE

1336

27 cm

b × 8

d 2u

p × 40

108

JONAGOLD CAKE s

B 900 g

Cake

EAT

1037

B 950 g

b × 2 d 12u–4°C p × 72 *Bestelartikel, Blister

22 cm

s


PATISSERIE

Taart

READY TO

READY TO

APPELKANEEL TAART

RIJSTTAART 12P.

1276

B 600 g

d 6u

b × 10 p × 54 o 185–200°C c 10'

READY TO

EAT

BAKE

1111

B 1400 g

b × 2 d 12u–4°C p × 48 *Bestelartikel, Blister

EAT

NOUGATINETAART 12P. 28 cm

s

1116-01

28 cm

s

B 1450 g

b × 2 d 12u–4°C p × 48 *Bestelartikel, Blister

READY TO

EAT

CHOCOLADE GANACHETAART 12P

845

26 cm

s

B 1250 g

b × 2

d 12u *Blister

p × 52

Taart

109


INDEX # 1/2 1/2 1/2 1/2

C STOKBROOD STOKBROOD STOKBROOD STOKBROOD

BRUIN BRUIN BREED WIT WIT BREED

44 44 43 43

A AARDBEIENDUET ABRIKOZENFLAP GESUIKERD ALPENBROODJE AMANDEL- EN KERSENKOEK ANANASKOEK APPELBERLINER APPELFLAP APPELFLAP GESUIKERD APPELKANEEL TAART APPELKOEK APPELWAFEL

94 96 53 94 95 103 96 96 109 94 107

B BAGNAT BRUIN 52 BAGNAT NATUUR 52 BAGUETTE "MEUNIER" 39 BAGUETTE DE TRADITION 40 BAGUETTE DU MIDI 40 BAGUETTE SENSATION 42 BAKKERSSANDWICH 66 BAMBERGER CROISSANT 98 BARRA GALLEGA 40 BEIERS DONKER 33 BEIERSE PRETZEL 83 BELEGD ZACHT BROODJE HAM & ROOMBOTER 87 BELEGD ZACHT BROODJE KAAS & ROOMBOTER 87 BELEGD ZACHT BROODJE KIPFILET & ROOMBOTER 87 BERLINER BOL, ONGEVULD 103 BERLINER KRAKELING 103 BERLINERBOL LEEG 103 BOEREN BRUIN 27 BOEREN WIT 27 BOERENBROOD DONKER 28 BOERENBROOD GROOT BRUIN 31 BOERENBROOD GROOT WIT 31 BOERENBROOD KLEIN BRUIN 31 BOERENBROOD KLEIN WIT 31 BOERENKOREN BROODJE 58 BOERENSTRUDEL MET HAM, KAAS EN UI 81 BOL NOTEN-ROZIJNEN 53 BOLLETJE BRUIN 54 BOLLETJE WIT 54,66 BOLLETJE WIT AARDAPPELVLOKKEN 54 BOSVRUCHTENDUET 94 BOTERCROISSANT 90,98 BOTERKOEK 92 BOTERKOEK MET ROZIJNEN 92 BOULE DE BERLIN (2 ST) 103 BREEKBROOD BRUIN 72 BREEKBROOD MEERGRANEN 72 BREEKBROOD WIT 72 BREUGHELBROOD GROOT 31 BREUGHELBROOD KLEIN 31 BRIOCHE HAMBURGERBUN DELUXE VGS 74 BRIOCHEBROOD IN HOUTEN BAKJE 36 BROODJES MIX (5 SRT) 68 BROODVINGER MOUT 71 BROODVINGER NATUUR 71 BROOD DUBBEL DONKER 28 BROWNIE 105 BRUIN BROOD MET ZADEN - 16 SNEETJES 73 BRUSSELSE WAFEL 107

110

INDEX

CAKE MET CHOCOLADE 108 CAKE MET CITROEN 108 CAKE NATUUR 108 CARRÉ GROOT BRUIN 27 CARRÉ GROOT WIT 27 CARRÉ KLEIN BRUIN 27 CARRÉ KLEIN WIT 27 CASINO WIT - 11 × 11 CM 30 CHOCO CROQUANT 94 CHOCOLADE EN VANILLECRÈME MAANTJE 99 CHOCOLADE GANACHETAART 12P 109 CHOCOLADEBRIL 93 CHOCOLADEBROODJE 92 CHOCOLADEBROODJE MET PUDDING 92 CIABATTA 49 CIABATTA D'ANTAN MOUT 48 CIABATTA D’ANTAN NATUUR 48 CIABATTA ITALIANO 49 CIABATTA MET POMPOENPITTEN 49 CIABATTA NATUUR 49 CIABATTA OLIJF 49 CIABATTA ORIGINALE 48 CIABATTA OVAAL 49 CROISSANT GEBOGEN MET BOTER 90 CROISSANT KALKOEN-ROOMKAAS 82 CROISSANT MET HAZELNOOT 91 CROISSANT MET MARSEPEIN 91 CROISSANT MET SPECULOOS 91 CROISSANT RB 90 CROISSANT RECHT RB 90

37 37 86 102 36 78 95

G GALLEGA MEDIA BRUIN 44 GALLEGA MEDIA NATUUR 44 GELOOGD STOKBROODJE 47,83 GELOOGDE MEERZADENCROISSANT 98 GEMARMERDE CROISSANT 98 GEVOUWEN LIJNZAADCARRÉ 26 GEVULDE AMANDELKOEK 95 GEVULDE AMANDELKOEK XL 95 GEVULDE PIZZA MARGHERITA 82 GEVULDE PIZZA PROSCIUTTO 82 GEVULDE PIZZA SALAMI 82 GRIEKSE SPINAZIESTRUDEL MET FETA 81 GRINGO BUN VIERKANT VGS 75 GROENTEBROODJE RODE BIET 55 GROENTEBROODJE SPINAZIE 55 GROENTEBROODJE WORTEL 55 GROENTETRIANGEL 'TOSCANE' 80 GROOT BRUIN VGS 29 GROOT LANG BRUIN PLAT BROOD 35 GROOT LANG WIT PLAT BROOD 35 GROOT ROND PLAT MULTIGRANENBROOD 37 GROOT WIT VGS 29

H

D DANISH FRAMBOOS-VANILLE DANISH PASTRY MET FRAMBOOS DANISH PASTRY MET VANILLE DANISH PECANNOTENKOEK DANISH PUFF GELE ROOM DONUT MET CHOCOLADE DONUT NATUUR DONUTS ASSORTIMENT (4 SRT) DONUTS MIXED (5 SRT) DONUTS SUGGA DUITS BROODJE DUITS VLOERBROODJE DUITSE BOL DUITSE BOL MAANZAAD DUITSE BOL SESAM DUO PISTOLET

97 97 97 97 97 104 104 104 104 104 57 57 57,58 58 58 64

E ECLAIR ECLAIR ECLAIR ECLAIR

FOCACCIA ROMANA VGS FOCACCIA ROSMARINO (37 × 18,5 × 3 CM) FOCACCINE MET KRUIDEN VGS FRANGIPANETAARTJE FRIES SUIKERBROOD FRIKANDELBROODJE XL FRUITSTRUDEL

(2 ST) (4 ST) IN BULK LEEG

106 106 106 106

F FALUCHE FITNESS 1/2 STOKBROOD FITNESS CAMPAGNARD FITNESS CIABATTA FITNESS KEIZERBROODJE FITNESS KLEIN BROOD FITNESS OVAAL BROOD FITNESS PICCOLO FITNESS STOKBROOD FITNESS TRIANGEL FITNESSBOL FLAGUETTE NATUUR FLEUR DE CAMEMBERT FLÛTE NOTEN-ROZIJNEN DE TRADITION FOCACCETTE HAM-KAAS FOCACCIA BUN VGS FOCACCIA NATUUR

58 44 34 49 57 28 33 47 42 61 52 52 87 62 86 74 60

HALVE BAGUETTE "MEUNIER" HAM-KAAS CROISSANT HAM-KAASSTICK HAMBURGERBUN SESAM & PEPER VGS HAMBURGERBUN SHINY HOUTHAKKERSBROOD

43 82 81 74 74 34

I ITALIAANSE BOL ITALIAANSE BOL MET KRUIDEN ITALIAANSE BOL OREGANO

51 51 51

J JONAGOLD CAKE JUMBO PISTOLET BRUIN JUMBO PISTOLET MAANZAAD JUMBO PISTOLET SESAMZAAD JUMBO PISTOLET WIT

108 50 50 50 50

K KAASBROODJE KAASPISTOLET KAASSOUFFLÉ KAASSPIRAAL KAASSTENGEL KAASSTICK KAASTWISTER MET SALAMI KAISERBROODJE KAISERBROODJE MAANZAAD KANEELBROODJE KEIZERBROODJE KEIZERBROODJE DONKER KEIZERBROODJE MAANZAAD KEIZERBROODJE MEERZADEN KEIZERBROODJE SESAMZAAD KERSENFLAP GESUIKERD KERSENWAFEL KIEMKRACHTCROISSANT KOFFIEBROODJE KORENBROODJE

79 51 79 81 87 81 80 56 56 95,99 56 57 56 57 56 96 107 98 93 60


INDEX KROKETBROODJE KROON VAN PISTOLETS KROON VAN PISTOLETS MIXTE KROONBROODJE

79 65 65 52

L LANGE SUISSE LUIKSE WAFEL LUXE MINI BROODJES (4 SRT)

93 107 68

M MAISBOL 52 MAJABROOD 32 MARGUERITE 64 MARGUERITE BREEKBROOD BRUIN 64 MARGUERITE CAMPAGNE 64 MARGUERITE MIXTE 64 MARGUERITE SOFT MET KRUIDEN 65 MATTENTAARTJE 102 MAÏS BUN VGS 74 MAÏSBROODJE 58 MEDIA PAYESITA BRUIN 45 MEDIA PAYESITA MEERZADEN 45 MEDIA PAYESITA NATUUR 45 MEERGRANENBROOD DONKER 34 MEERZADENBOL DONKER 52 MERVEILLEUX (2 ST) 102 MEXICANOBROODJE 78 MILANO BROODJE 58 MINI CIABATTA MULTIKORN 71 MINI CROISSANT 90 MINI DANISH PASTRY ASSORTIMENT (5 SRT) 99 MINI DONUT 105 MINI HOTELBROODJES (5 SRT) 68 MINI ITALO 71 MINI KEIZERBROODJES (5 SRT) 68 MINI KOEKEN ASSORTIMENT (3 SRT) 99 MINI MIX ZACHTE BROODJES (3 SRT) 69 MINI PAIN D’ANTAN MOUT 59 MINI PAIN D’ANTAN NATUUR 59 MINI PAIN D’ANTAN OLIJVEN 59 MINI PAIN D’ANTAN ROZIJNEN-HONING-NOTEN 59 MINI PICCOLO BRUIN 70 MINI PICCOLO ROND (4 SRT) 68 MINI PICCOLO WIT 70 MINI RUSTIEK BOLLETJE BRUIN 70 MINI RUSTIEK BOLLETJE WIT 70 MINI SANDWICH NATUUR 66 MINI SCHWARZWALDER 70 MINI TIJGERPISTOLETJE 70 MINI TWISTERTRIO 'SNACK' 80 MIX GEVULDE DONUTS (4 SRT) 104 MOKKAVIERKANT (2 ST) 102 MUESLIBROOD 28 MUESLIBROODJE 53 MUFFIN DUBBELE CHOCOLADE 105 MUFFIN NATUUR 105 MUFFIN NATUUR MET STUKJES CHOCOLADE 105 MULTIKORNBOL 52 MULTIKORNBROODJE 60

N NOTEN-VRUCHTENBOL NOTENBROOD NOTENBROOD MET ROZIJNEN NOTENMUESLIPUNTJE NOUGATINETAART 12P.

53 34 32 58 109

O OMEGA 3 BROOD OUD HOLLANDS GRANEN DONKER OUD HOLLANDS GRANEN LICHT OUD HOLLANDS KOREN OUD HOLLANDS MAIS

32 35 35 35 35

OUD HOLLANDS WIT OUD HOLLANDS ZONNE

35 35

P PAIN D’ANTAN MOUT 26 PAIN D’ANTAN NATUUR 26 PAIN D’ANTAN OLIJVEN 26 PAIN D’ANTAN VEENBESSEN 25 PAIN RUSTIQUE MULTICÉRÉALES 24 PAIN RUSTIQUE NATURE 24 PALMIER FRANGIPANE 93 PANIER SOLEIL MEERGRANEN 28 PANIFORME 33 PANINI GRILL VGS 75 PANO ITALIANO 51 PARTY MIX DE LUXE ZACHTE BROODJES (3 SRT) 69 PARTY WHEEL (26 BOLLEN) 72 PAVÉ APPEL-ROZIJN 25 PICCOLO BRUIN 46 PICCOLO MEERZADEN 47 PICCOLO WIT 46 PIZZA BAGUETTE HAM-KAAS 85 PIZZA BAGUETTE TOMAAT-MOZZARELLA 85 PIZZA HAM-SALAMI 82 PIZZA VEGETARISCHE GROENTE 82 PIZZATWISTER 80 PLAIN PIEGATA 53 POLKA BRUIN 25 POLKA DE TRADITION 25 POMPOENPITBROOD 32 POMPOENPITBROODJE 60 PRETZEL TRIANGLE 83 PROVENCAALS KRUIDENBROODJE 75 PUDDING ACHT 93 PURE PRANA BAGEL 73 PURE PRANA BOLLETJE 73 PURE PRANA BOLLETJE MET ZADEN 73 PURE PRANA BUN 73

Q QUADRATO FOCACCIA ROSMARINO

37

R RECHTHOEKIGE PIZZA GETOMATEERD RIJSTTAART 12P. RIJSTTAARTJE ROGGEBROOD ROND VOLKOREN BROOD RONDE PIZZA GETOMATEERD RONDE PIZZA NIET-GETOMATEERD RONDE SUISSE ROOM-VANILLE GEBAKJE ROOMBOTERCAKE ROOMFLAP ROZIJNENBROOD BRUIN (PADOEM) ROZIJNENBROOD VGS ROZIJNENBROOD WIT RUSTI MULTI GRANEN RUSTI NATUUR RUSTICA BOL BRUIN RUSTICA BOL BRUIN MET ZADEN RUSTICA BOL NATUUR RUSTIEK BOERENBROOD BRUIN RUSTIEK BOERENBROOD BRUIN VOORGESNEDEN & VERPAKT RUSTIEK BOERENBROOD WIT RUSTIEK BOERENBROOD WIT VOORGESNEDEN & VERPAKT RUSTIEK OVAAL BRUIN RUSTIEK OVAAL WIT BROOD RUSTIEK ROND BRUIN RUSTIEK ROND WIT

84 109 102 32 32 84 84 93 99 108 96 32 29 36 62 62 54 54 54 25

S SANDWICH SANDWICH BRUIN SANDWICH MET BOTER SANDWICH VERPAKT PER 10 SATÉBROODJE SAUCIJZENBROODJE SAUCIJZENBROODJE XL SLAGROOMSOESJES SOFT BAGUETTE SPEKBROODJE SPELTBAGUETTE SPELTBROOD SPELTBROODJE SPELTCROISSANT SPELTTWISTER MET KAAS SPIANATA SPINAZIETWISTER MET FETAKAAS STOKBROOD BEBLOEMD STOKBROOD BRUIN STOKBROOD BRUIN BREED STOKBROOD MULTIGRANEN STOKBROOD WIT STOKBROOD WIT BREED SUIKERBROOD SUIKERBROOD IN HOUTEN BAKJE SUIKERCROISSANT

66 66 66 67 79 78 78 106 44 53 44 25,33 52,54 98 62,87 37 80 40 41 41 42 38,40 38,40 36 36 91

T TIENGRANEN TIJGERBAGUETTE TIJGERBROOD GROOT TIJGERPISTOLET TOASTBROOD WIT - 11 × 11 CM TOMATEN-MOZZARELLASPIRAAL TORSADE CHOCOLADE TRAMEZZONE NATUUR TRIANGEL MULTIGRANO TRIO DE TRADITION

32 40 28 51 30 81 93 37 61 64

V VEGAN HAMBURGER BUN RODE BIET VGS VEGAN HAMBURGERBUN PAPRIKA VGS VEGAN HAMBURGERBUN SPINAZIE VGS VITALISBROODJE VITAPRO BROODJE VLINDER ABRIKOOS VLOERKEIZERBROODJE VLOERPISTOLET BRUIN VLOERPISTOLET WIT VOLKORENBROOD

75 75 75 60 58 95 56 50 50 28

W WIT BROOD - 16 SNEETJES WIT OVAAL SESAMZAAD WORSTENBROODJE WORSTENBROODJE KIP HALAL

73 33 78 78

Z ZOETE HAMBURGERBUN NATUUR VGS ZONNEBLOEMBROOD ZONNEBLOEMPITBROODJE

74 32 60

25 25 25 24 24 24 24

INDEX

111


INDEX PRODUCT

1 11 108-01 110 112 113 114-02 116 117 118 119 128 129 131-03 136 140 141 142 143 149 155-11 158-01 165-03 167-03 181 182 184-01 187-02 195-01 196-02 197-01 1023-01 1024 1024-02 1024-05 1025-01 1026-01 1037 1107 1108 1111 1116-01 1125 1145 1164 1206 1215-02 1221 1222 1223 1249 1259 1260 1263 1269 1276 1299 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1314 1315 1323 1324 1329 1336 1349 1350 1352 1360 1362-01 1364 1366

112

66 47 103 93 78 104 106 95 102 102 92 92 93 102 96 96 96 58 66 90 51 50 70 107 107 107 34 105 105 105 103 106 106 106 102 102 108 50 50 109 109 94 49 92 40 51 32 32 32 58 87 93 90 90 109 44 40 44 27 27 28 28 30 52 58 96 97 49 108 104 104 60 96 79 78 78

INDEX PRODUCT

1370 1397 1398 1399 1407-04 1407-05 1418 1448 1453 1457 1466 1506-01 1509-01 1510 1526 1541-01 1552 1557 1560 1563 1564 1565 1566 1609 1631 1678-01 1704 1739 1758-04 1758-05 1762-02 1765-02 1767-01 1768-01 1778 1779 1780 1789 1790 1831 1833 1838 1839 1852-01 1856-01 1857-01 1893 1905 1906 1907 1912 1913 1914 1927 1929 1933 1937 1958 1959 1960 1962 1963 1968 1974 1976 1979-01 10004 10006 10007 10008 10010 10011 10013 10014 10017 10018 10019 10020

95 84 84 84 25 25 84 53 57 65 36 29 29 96 84 29 86 64 51 41 40 40 40 28 36 37 65 66 25 25 73 73 62,87 54 94 52 74 36 70 99 92 93 93 79 78 78 61 54 54 24 54 54 54 74 75 74 74 26 24 24 25 24 37 104 105 104 81 81 82 82 81 80 80 81 80 82 82 82

10021 10022 10025 10028 10030 10032 10033 10034 10035 10036 10037 10038 10042 10043 10054 10056 10060 10065 10067 10068 10084 10089 10092 107992 108000 108024 109452-01

81 81 99 98 98 83 98 98 98 99 82 80 80 98 83 47,83 103 99 103 103 94 82 81 97 58 32 36

2 25 26 27 28 215 216 239 240 242 244 246 248 257 260 264 266 267 268 269 270 273 274 275 283 290-03 292 294 297 2010 2011 2018 2019 2021 2022 2023 2024 2025 2028 2053 2054 2055 2079 2089 2090 2091 2157 2158 2166-01

64 64 65 64 57 57 94 93 95 91 94 93 91 59 26 26 26 59 59 57 58 58 58 25 40 64 53 62 72 72 67 35 35 35 35 35 35 36 37 35 35 90 70 70 54 50 50 53


INDEX PRODUCT

2173 2175 2176 2177 2202 2208 2214 2248 2295 2311 2312 2335-01 2355 2360 2391 2399 2447 2450 2492 2493 2520 2522 2523 2572 2580 2608-01 2609-01 2610-01 2614 2619 2623 2629 2630 2634 2661 2666 2667 2670 20550 20552

97 73 73 73 87 51 25,33 73 95 52 28 107 69 95 60 74 44 30 56 56 97 97 99 69 40 55 55 55 49 44 75 75 75 45 74 53 42 104 49 49

3 300-02 335-01 336-01 338 348 349 354 360 362-02 363 365-01 366 367-03 368-03 377 382 384 391 3000 3002 3160 3518-01 3519-01 3522-01 3530-01 3531-02 3554-02 3555-02 3586-01 3587 3588-01 307517 307518 307521 307523

106 85 85 51 27 27 28 44 28 42 31 31 31 31 32 75 28 33 45 45 48 33 32 33 33 32 27 27 31 31 32 52 49 24 24

307527 307531 307533

90 62 62

4 43 46 47 48 408 416-09 429-01 461-02 462 463-05 465 482-03 4120 4130 44889

72 58 58 66 51 47 34 34 34 53 32 70 72 72 75

5 51 59 511 517 564 567 570 574-04 576 589 593

66 56 68 68 68 68 66 71 68 71 90

6 60 62 63 65 67 68 69 602 609 624 643 644 645 660 698-02 699-06 6551 60308

56 50 57 56 60 53 64 59 48 33 61 48 48 91 52 52 78 86

8 824 828 845 847 849 880 8000 8001 8002 8003 8005 8006 8007 8008 8009 8010 8011 8012 8013 8014 8015 8016 8017 8018 8021 8022 8024 8029 8030 8047 8048 82102 804316-01 804317-01 804318-01

25 91 109 79 79 95 70 70 46 46 46 46 43 44 43 43 43 38 38 41 38 38 42 38 43 44 38 46 46 39 43 48 87 87 87

9 90-10 96 920-01 940 9041 9063-01

49 49 37 94 37 57

7 70 71 72 74 75 76-13 710 718 738-01 743-01 746 787 790-01 793-01 795-01 796-01 797-01 7030 7920-01

52 60 60 52 60 51 71 71 52 105 25 49 71 70 108 108 108 56 37

INDEX PRODUCT

113


114


MP

V.U. Victoria Vandeputte, Industrieweg 29, 9420 Erpe-Mere, België ©️ Diversi Foods 2021 - All rights reserved V. 01/2021


Foods Waarom Diversi n? als par tner kieze DIVERSI FOODS  CATALOGUS - 2021 NL

ee we is de snelheid waarm Onze grootste troef len op de pe ins die en ied aanb nieuwe producten en consumenten. eften van klanten trends en de beho ag en brengen ducten op uw vra We ontwikkelen pro de markt die op t eigen innovaties daarnaast frequen . en ler mu sti uw verkoop kwaliteit aan Foods uitstekende U vindt bij Diversi twerk van ne s on zij nk prijs da een competitieve heden. en e-e ele producti efficiënte en flexib

ASSORTIMENT 2021 NL

CONTACT Eekhorstweg 14 • 7942 JC Meppel • Nederland T. +31 (0)522 25 28 87 • F. +31 (0)522 25 43 85 www.diversifoods.com • info.nl@diversifoods.com

MEDIA PAYESITA MEERZADEN 100G - 22CM 2634

Profile for Diversi Foods nv

Diversi Foods Assortiment NL - 2021  

Advertisement
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded