Page 1

Uw website in de picture Internet lijkt tegenwoordig meer op een labyrint, dan op een digitale snelweg. Miljarden sites strijden om de schaarse aandacht van bezoekers. Zoekmachinemarketing zorgt ervoor dat uw bedrijf of organisatie in Google, Yahoo en Ilse net iets boven de concurrentie uitsteekt.

Wat is Zoekmachine Marketing?

Bij Dit’s Internet Marketing omvat zoekmachine marketing alle diensten waarbij zoekmachines worden ingezet als kanaal om uw product of dienst aan de man te brengen. Gebruikers van zoekmachines zijn gericht op zoek naar specifieke informatie en daarom is een zoekmachine één van de best converterende online marketing kanalen.

Wat kan ik als bedrijf met Zoekmachine Marketing bereiken?

Bovenaan staan in Google lijkt mooi, maar is dat niet altijd. Want als niet-relevante bezoekers u gaan bestoken met vragen, kost u dat alleen maar kostbare tijd. Het kan zelfs hele bedrijven en organisaties lam leg-

gen. Zoekmachinemarketing stuurt uw websitebezoek en zorgt ervoor dat u alleen het publiek bereikt dat u extra omzet gaat leveren. Direct voordeel dus.

Welke vormen van Zoekmachine Marketing biedt Dit’s Media? Zoekmachine marketing kent twee peilers. Dat zijn zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimaliseren (SEO). Dit’s Media onderzoekt voor u welke marketing aanpak ervoor zorgt dat uw doelstellingen behaald gaan worden. Dat gebeurt uiteraard in nauw overleg met u als klant.

Zoekmachineoptimalisatie:

Zoekmachineoptimalisatie draait helemaal om het plezieren van Google. Alle elementen van uw website moeten zo afgestemd zijn dat zoekmachines uw pagina makkelijk kunnen indexeren en positioneren. Er zijn tientallen factoren die daarin een rol spelen. Dit’s Media kijkt bijvoorbeeld of de afstelling tussen website en server optimaal is, of de structuur van uw site excellent is, of uw content uw vindbaarheid vergroot.

DESIGN | HOSTING | CMS | FOTOGRAFIE | ZOEKMACHINE MARKETING | USABILITY


Maar een traject begint altijd met een analyse van uw huidige pagina. We bekijken uw statistieken, proeven uw trefwoorden en analyseren uw rankings. En dan bepalen we onze strategie. Welke zoektermen zijn voor uw website van belang, hoe zoeken klanten naar uw product, welke concurrentie is er op deze zoektermen en hoe sterk is die? U even bovenaan in Google zetten, is een ingrijpend proces. Het vraagt vakmanschap en kennis van hoe zoekmachines denken en werken. Zoekmachineoptimalisatie is ook geen een eenmalige actie, maar een doorlopend proces waarin we continu verbeteringen doorvoeren.

Zoekmachine adverteren

Wist u dat negentig procent van de Nederlandse internetters Google gebruikt als zoekmachine? Zo’n bereik vindt u als adverteerder nergens. Een goede advertentie in een zoekmachine is dan ook goud waard. U bereikt er relatief snel relevante bezoekers mee, die het aantal leads of verkopen vergroten. Google Adwords is het advertentieprogramma waarmee campagnes in Google worden opgezet en beheerd. De resultaten

Albert Plesmanstraat 22c 3772 MN Barneveld T +31(0)342 419 256 F +31(0)342 419 963 E info@ditsmedia.nl I www.ditsmedia.nl

ervan zijn volledig meetbaar, zodat u het rendement van uw investering altijd in de gaten kan houden. Dit’s Media kent de do’s en don’ts van dit programma en houdt zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Google Analytics: een uitgebreid dashboard waarin o.a. wordt weergegeven hoeveel bezoekers op uw website zijn geweest, welke pagina’s de bezoekers het meest hebben bekeken, welke vervolg acties de bezoeker op de site heeft genomen, etc. Google Maps: een krachtige online kaart (map) met uw bedrijfsgegevens die wordt weergegeven door middel van een online plattegrond. Google Webmaste tools: zijn een verzameling van tools om de indexering van een site te monitoren en eventueel te verbeteren. Met de tool kan je monitoren hoe zoekmachines de website indexeren, de robots.txt valideren en controleren hoe de content van de website scoort.

SEO Marketing Ditsmedia.nl  

Zoekmachineoptimalisatie draait helemaal om het plezieren van Google. Alle elementen van uw website moeten zo afgestemd zijn dat zoekmachine...