Page 1

Centre Cívic Sant Andreu

PROGRAMACIÓ TRIMESTRALS DE TALLERS I ACTIVITATS Abril a Juny 2013

Primavera 2013


CURSOS I SEMINARIS ABRIL-JUNY

CURSOS I SEMINARIS

CURSOS I SEMINARIS ABRIL-JUNY

FOTOGRAFIA DIGITAL

Nivell inicial: divendres de 19 a 20.30h Nivell avançat: dimarts de 18 a 19.30h Preu: 50€ Inici del nivell 1: divendres 3 de maig a les 19 h / 8 sessions Inici del nivell 2: dimarts 30 d’abril a les 18 h / 8 sessions

Horari d’inscripcions als cursos i seminaris: Dies 9, 10 i 11 d’abril de 2013 de 10 a 14 i de 17 a 20h Les inscripcions als cursos són presencials. Les places són limitades i es realitzen per ordre d’arribada. Pagament en efectiu al moment de la inscripció. No fem reserva de places. Si el curs s’anul·la per falta d’inscripcions, es farà el retorn de l’import del curs. Un cop iniciat el curs, no hi ha devolució de l’import de la matrícula. Tallers destinats a majors de 18 anys.

Aprèn les nocions bàsiques de fotografia: disparar, conservar, reproduir i fer petites correccions a les teves fotos per treure més profit a la teva càmera. Si ja has fet algun curs anteriorment i la teva càmera és manual, pots seguir aprofundint en el camp de la fotografia de segon nivell.

COMPLEMENTS CREATIUS Dimarts 20–21.30h Preu: 50€ (més suplement de material) Inici del curs: dimarts 30 d’abril a les 20 h / 8 sessions

ENGLISH FOR TRAVELLING

Amb aquest curs aprendràs diferents tècniques amb materials que tens a l’abast per poder crear peces de bijuteria com arracades o anells o altres complements com un necesser o un cinturó amb el teu estil. Amb materials com el fimo, el paper maixé, el feltre o la ceràmica vidriada podràs donar un toc especial al teu estil.

Dijous 17–18.30h Preu: 50€ Inici del curs: dijous 2 de maig a les 17 h / 8 sessions

Si creus que per fi ha arribat l’hora d’aprendre anglès, amb aquest curset podràs aprendre el més bàsic, allò que et permetrà viatjar més còmodament i relacionar-te millor amb el teu entorn.

COSTURA SOS Dimecres 19.30–21h Preu: 50€ (més suplement de material) Inici del curs. Dimecres 8 de maig a les 19.30 h / 8 sessions Durant les primeres sessions d’aquest curs aprendràs com realitzar els punts més bàsics i com fer la vora d’uns pantalons, cosir un botó o canviar una cremallera. Després, t’ensenyarem com aplicar la costura per personalitzar la roba que ja no fas servir.

ITALIANO PER VIAGGIARE

Dijous 19–20.30h Preu: 50€ Inici del curs: Dijous 2 de maig a les 19 h / 8 sessions Curs per aprendre nocions d’un nou idioma i poder relacionar-te millor amb el teu entorn durant un viatge.


CURSOS I SEMINARIS GENER-MARÇ

CURSOS I SEMINARIS / INFANTILS GENER-MARÇ

FRANÇAIS INITIAL

PILATES

Divendres 17–18.30h Preu: 50€ Inici del curs: Divendres 3 de maig a les 17 h / 8 sessions

Dimecres 17.15–18.15h (Nivell 1) / 18.30–19.30h (Nivell 2) Preu: 34€ Inici nivell 1 i 2: Dimecres 8 de maig / 8 sessions

Curset per aprendre nocions bàsiques d’aquest idioma o bé per recordar allò que ja saps i fa temps que no repasses, mitjançant exercicis i audicions a classe.

Disciplina que combina l’entrenament físic i mental, basat en el coneixement de diferents disciplines com la gimnàstica, la dansa o el ioga, per tal d’enfortir el cos, exercitar l’elasticitat o reduir l’estrès. Important: no es pot fer el nivell 2 sense haver fet el primer nivell, podria haver risc seriós de lesions. Cal portar una tovallola.el jazz, el funky, el hip hop o fins i tot la samba o la salsa.

BHANGRA Dilluns 19.45–21.15h Preu: 50€ Inici del curs: Dilluns 29 d’abril a les 19.45 h / 8 sessions

COS, MENT I MOVIMENT

Dansa tradicional del sud-est asiàtic de mig segle d’antiguitat. Nascuda al món rural per expressar l’alegria de la vida, combina moviments propis de la feina del camp i la dansa. Amb el temps, aquesta dansa va esdevenir la manera perfecta de celebrar qualsevol festa.

Ball que combina moviments de la dansa clàssica de la India, balls folklòrics de diferents zones del país i els balls més moderns com el jazz, el funky, el hip hop o fins i tot la samba o la salsa.

Dilluns 18–19.30h Preu: 50€ Inici del curs: Dilluns 29 d’abril a les 18 h / 8 sessions

Mitjançant tècniques com el Pilates, el ioga, el Feldrenkrais o altres mètodes com la relaxació o el massatge, aprendrem com funciona la nostra columna, a prevenir mals d’esquena i a mantenir-la en forma.

BOLLYWOOD Dimecres 19.45–21.15h Preu: 50€ Inici del curs: Dimecres 8 de maig a les 19.45 h / 8 sessions


INFANTILS

EXPOSICIONS

INFANTILS

EXPOSICIONS

LA FACTORIA DE SANT ANDREU. PROGRAMA EDUCATIU SANT ANDREU CONTEMPORANI

EUDALD SERRASOLSAS ANY SALVADOR ESPRIU 1913–2013

Primer dissabte de mes 12h Preu: Gratuït! Cal inscripció prèvia, trucant al 93 311 99 53 / Recomanat a partir de 5 anys Des de Sant Andreu Contemporani volem aproximar l’art actual al públic infantil, juvenil i adult del Districte de Sant Andreu i la ciutat de Barcelona. Amb aquesta finalitat, i amb la participació dels artistes que es presenten cada any al Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas, el 2009 va néixer La Factoria de Sant Andreu: un programa mensual de tallers adreçat a les escoles i les famílies. La Factoria de Sant Andreu convida cada mes a un artista a parlar del seu treball i realitzar un taller pràctic on els nens i nenes s’apropin a l’art contemporani a partir de l’experiència directa i el contacte amb els artistes.

Del 4 d’abril al 3 de maig Dilluns de 16 a 22h Dimarts a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22h Dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 21h Preu: Gratuït! Eudald Serrasolsas neix el 18 de juliol de 1926. Ha dedicat la seva vida professional al grafisme i al seu taller d’impremta. També va ser professor d’Art Gràfic a l’Escola Massana i va ser un dels membres fundadors del Grup Taca de Sant Andreu. Al 1988 abandona l’activitat empresarial i es dedica de ple a la pintura. L’exposició que es pot veure al Centre Cívic Sant Andreu és una mostra d’una sèrie de pintures que Eudald Serrasolsas ha fet en relació a l’aniversari del centenari del naixement de Salvador Espriu.


CONCURS D’ARTS VISUALS PREMI MIQUEL CASABLANCAS

CONCURS D’ARTS VISUALS PREMI MIQUEL CASABLANCAS 2013

SERVEIS

Creació adreçades a artistes visuals residents a l’estat espanyol i amb caràcter anual. Aquest programa de residències contempla una dotació econòmica de producció per artistes i d’un equip de seguiment de cara a afavorir el desenvolupament de projectes presentats. Els projectes produïts hauran de ser presentats dins la programació de Sant Andreu Contemporani 2013.

INFORMACIÓ DELS SERVEIS

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS 24 de maig Horari: a partir de les 19h Preu: Gratuït! Sant Andreu Contemporani organitza aquest acte on es donarà a conèixer el resultat de la deliberació del Jurat que ha conformat l’edició del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2013. Un acte festiu on es designen els guanyadors de les diferents convocatòries que contempla aquest premi nacional per a joves artistes. Aquest esdeveniment es complementa amb altres activitats, com ara actuacions musicals o una exposició on es presenta l’obra dels artistes que han quedat finalistes a l’actual edició del premi Més informació: santandreucontemporani.org

PINOTXO 2013 PROGRAMA DE RESIDÈNCIES PER ARTISTES Més informació: santandreucontemporani.org bcn.cat/ fabriquesdecreació/ca/fabra.html sac@santandreucontemporani.org Pinotxo és el programa de residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona. Aquesta convocatòria es fa pública amb l’objectiu de donar suport a la producció artística. S’ofereixen tres places a la Fabra i Coats – Fàbrica de

SUPORT A LA CREATIVITAT ARTÍSTICA Al Centre Cívic Sant Andreu tenim la voluntat de promoure i facilitar les eines que tenim al nostre abast per tal de donar suport als grups, col·lectius o artistes de diferents àmbits. Per això ens posem a disposició de rebre sol·licituds i propostes de grups, associacions i entitats que necessitin un espai on dur a terme la seva tasca cultural. Es poden presentar propostes expositives i peticions de cessió d’espai via mail a infoccsa@bcn.cat CESSIÓ D’ÚS D’ESPAI El Centre Cívic Sant Andreu té diferents sales per acollir activitats de a xarxa associativa de Sant Andreu. Per tal de fer ús d’aquestes sales, cal fer una reserva prèvia amb suficient antelació a l’Administració del centre. Hores convingudes segons disponibilitat de la sala. Preus públics. DIVULGACIÓ I DIFUSIÓ CULTURAL Aquest servei consta de diferents mitjans per portar a terme aquesta dinamització del sector cultural per a professionals de l’àmbit i un punt d’informació amb l’oferta cultural del barri i la resta de la ciutat.


ENTITATS

ENTITATS

INFORMACIÓ D’ENTITATS

GRUP ARIADNA DIMARTS DE 9.30 A 12h Grup d’aficionats al teatre i la poesia

ADEGG (ASSOCIACIÓ PER A LA DEFENSA DE LA GENT GRAN) DIMARTS I DIVENDRES DE 17 A 19h Informació per a socis i simpatitzants. adegg-blogspot.com

GRUP PINTORS DE SANT ANDREU TRES PRIMERS DILLUNS DE MES DE 19 A 21h Trobades culturals, conferències gruppintorsdesantandreu.blogspot.com

ALBA LACTANCIA MATERNA DIMECRES (CALENDARI ESCOLAR) 11 A 13h Grup de suport a mares que desitgin gaudir de la lactància materna albalactancia.org

PENYA BLANC I BLAVA DE SANT ANDREU DIMECRES DE 17 A 19h

ASEM (ASSOCIACIÓ CATALANA DE MALALTIES NEUROMUSCULARS) DIJOUS DE 19 A 21h Grup de teatre – teràpia asemcatalunya.com CENTRE DE DIA DE SALUT MENTAL DE SANT ANDREU DIJOUS DE 16 A 18h Grup de teatre – teràpia fvb.es CLIP TEATRES DIVENDRES, DISSABTE A LES 22h / DIUMENGES A LES 18h Grup de teatre amateur amb representacions periòdiques facebook.com/clip.teatres CLUB ESPANYOL DEL BULLDOG ANGLÉS REUNIONS PERIÒDIQUES CONSTANCIA TERTULIA POÈTICA DIMECRES DE 19 A 21h Grup d’aficionats a la creació literària DNIGER.CAT DIJOUS DE 19.30 A 21h Associació Catalana per la cooperació i el desenvolupament de la població de Niger dniger.cat ESPORT CICLISTA SANT ANDREU DIMARTS DE 20 A 21h ecsantandreu.com

ASSOCIACIÓ BEACH TENNIS CATALUNYA REUNIONS PERIÒDIQUES


ESPAÑA

FRANQUEIG PAGAT Aut. nº 089001

M

MAPA

L1 FABRA I PUIG C. DE CONCEPCIÓ ARENA L C. DE S ÒCR

FA BR A I PU IG

C. GRAN DE SANT ANDREU

ADREÇA

HORARIS

c/ Gran de Sant Andreu, 111 08030 Barcelona Bus: B20, 40, 35, 34, 12 i 11 Metro: Fabra i Puig (L1) i Bicing Tel i Fax: 933 119 953 / 933 117 072 ccsantandreu@bcn.cat

Dilluns 16–22h Dimarts a divendres 9–14h / 16–22h Dissabtes 11–14h / 17–21h

bcn.cat/ ccsantandreu

facebook.com/districtesantandreu telèfon: 010 (24h)

Telèfon 010: Establiment: 047 €. Cost/min: 0,06 €. Tarifat per segons. IVA inclòs.

ATE S

RBLA . DE CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

Programa de primavera dels Centres Cívics i Culturals  

Al Districte de Sant Andreu

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you