Page 1

Què m’enamora de Barcelona Hi ha moltes coses de Barcelona que m’enamoren, així com hi ha molts llocs especials per a mi. Entre totes les coses que més m’agraden d’aquesta ciutat, segurament les festes populares que segueixen tan vives es el que més m’atrau. La festa de la Mercè és sens dubte un dels moments que més m’encanta de Barcelona. Una festa on les tradiccions i la modernitat es fonen perfectament: per una banda, els balls dels gegants, les sardanes, els castellers, i, per altra banda, concerts de música moderna, activitats i exposicions d’avantguarda. Entre totes les tradiccions de Barcelona i de Catalunya, la dels castellers és la que m’ha enamorat des de la primera vegada que la vaig veure. Jo crec que l’esperit dels castellers es pot considerar com un mirall de la filosofia de vida catalana: tots són benvinguts en una colla i només tots junts podem construir un castelll, des dels nens fins als més grans, així en la vida quotidiana, tothom pot contribuir al creixement de la societat. Per a mi aquest és un exemple de filosofia de vida en la qual tothom, sense distinció de sexe o nacionalitat, pot integrar-se i col·laborar en el devsenvolupament de la societat catalana.

Titol de la foto: Tots junts Peu de foto: L’esperit dels castellers es pot considerar com un mirall de la filosofia de vida catalana: tots són benvinguts en una colla i només tots junts podem construir un castelll, des dels nens fins als més grans, així en la vida quotidiana, tothom pot contribuir al creixement de la societat.

Valentina Sicardi

val.sicardi  
val.sicardi  

Entre totes les tradiccions de Barcelona i de Catalunya, la dels castellers és la que m’ha enamorat des de la primera vegada que la vaig veu...