Page 1

Què m’enamora de Barcelona Títol de l’obra: Tots Junts Hi ha moltes coses de Barcelona que m’enamoren, així com hi ha molts llocs especials per a mi. Entre totes les coses que més m’agraden d’aquesta ciutat, segurament les festes populars que segueixen tan vives es allò que més m’atrau. La festa de la Mercè és sense cap dubte un dels moments que més m’encanten de Barcelona. Una festa on les tradicions i la modernitat es fonen perfectament: per una banda els balls dels Gegants, les Sardanes, els Castellers, i per altra banda, concerts de música moderna, activitats i exposicions d’avantguarda. Entre totes les tradicions de Barcelona i de Catalunya, la dels Castellers és la que m’ha enamorat des de la primera vegada que la vaig veure. Jo crec que l’esperit dels Castellers és pot considerar com un mirall de la filosofia de vida catalana: tots són benvinguts en una colla i només tots junts es pot construir un castell, des dels nens fins als més grans, així en la vida quotidiana, tothom pot contribuir al creixement de la societat. Per a mi aquest és un exemple de filosofia de vida en la qual tothom, sense distinció de sexe o nacionalitat, pot integrar-se i col·laborar en el desenvolupament de la societat catalana.

Títol de la foto: Tots Junts Peu de foto: L’esperit dels Castellers és pot considerar com un mirall de la filosofia de vida catalana: tots són benvinguts en una colla i només tots junts es pot construir un castell, des dels nens fins als més grans, així en la vida quotidiana, tothom pot contribuir al creixement de la societat.

Valentina Sicardi, Curs de Catalá Intermedi 1 vsicardi@gmail.com 659282455

val.sicardi  

Valentina Sicardi, Curs de Catalá Intermedi 1 vsicardi@gmail.com 659282455 Què m’enamora de Barcelona Títol de l’obra: Tots Junts