Page 1

núm. 250 Juliol 2014

Bellesa

Ja saps per què suem?

Llar

Elimina’ls amb garanties!

Oferta especial Al juliol estalvia amb Dispunt

Bones vacances! facebook.com/dispunt.dp

@dispunt_dp


Sumari Consells per a tu i la teva llar, juliol 2014

Bellesa 05 Res protegeix millor del sol 07 Ja saps per què suem? 11 Tint vegetal, tint natural Oferta 19 Queratina líquida Llar 23 Stop taques! 23 Algú ha dit embús? 24 Consell Henkel

AL

SANTO1 R 7 14 21 28

8 15 22 29

2 9 16 23 30

25 Elimina’ls amb garanties 3 10 17 24 31

4 11 18 25

5 12 19 26

6 13 20 27

juliol 2014

7 Fermí 9 Verònica 13 Enric 18 Frederic

25 Fem-los fora!

20 Elies 24 Cristina 26 Anna 29 Marta

Suggeriments

Cuina pel dia a dia Sorbet de síndria

Ingredients per a 4 persones Ingredients: 500 g. de síndria neta i sense llavors, 120 ml. d’aigua, 60 g. de sucre, 2 cullerades de suc de llimona i sal.

a Sorbet de síndri

Preparació: La calor ja és una realitat per això, unes postres fredes són la millor solució! Per començar, agafarem un cassó i hi barrejarem l’aigua i el sucre. A continuació, ho portarem a ebullició durant dos minuts i un cop o retirem, col·locarem l’almívar en un bol perquè es refredi. Per altra banda, batrem la síndria amb el suc de llimona i una mica de sal, per obtenir un puré. Ja per acabar, barrejarem el puré amb l’almívar i ho col·locarem al congelador durant dues hores, removent la barreja de tant en tant (un mínim de dues vegades). Passat aquest temps, ja podrem servir el nostre sorbet de síndria!

La revista “Belleza y Hogar” l’edita

Llegeix aquesta revista al teu smartphone/tablet!

El grup Unidroco, com a Central de Compres i Serveis, agrupa a 550 punts de venda de Drogueria i Perfumeria a Catalunya, dels quals 200 pertanyen a la Cadena de Vendes DISPUNT. Basilea, 1-7 08210 Barberà del Vallès (Barcelona) Tel. 93 718 47 55 / Fax. 93 718 84 16 | bellezayhogar@unidroco.com / www.unidroco. com | Publicitat: Nuria Cánovas | Redacció, maquetació i disseny: Lambda Studio | Producció: Stylo Graf | Depòsit legal: B-19051-86. Tirada 60.000 exemplars. | Unidroco respecta la llibertat d’expressió dels seus col·laboradors i no comparteix necessariament l’opinió reflectida en els articles publicitats.

3


Protecci贸n y cuidado para tu piel AVENA lo natural es m谩s sano

con nuestra gama de desodorantes y lociones corporales www.grupoacmarca.com


Bellesa

L’

estiu ja és aquí i el sol està en el seu moment més àlgid, fet que ens pot jugar alguna mala passada. Per això, aquí t’expliquem les regles bàsiques per evitar cremades o insolacions!

5 regles fonamentals per protegir-te del sol 1. Tingues en compte l’hora i evita l’exposició solar d’11:00 a 15:00 h., ja que són les hores de sol més intenses. 2. Evita que els nens menors de 3 anys tinguin una exposició directe amb el sol. 3. Assegura’t sempre de què els nens juguen a l’ombra. 4. Porta ulleres de sol i roba per protegir-te. 5. Utilitza un factor de protecció solar adequat al teu tipus de pell. Recomanem utilitzar un FPS mínim de 25 pels nens i un FPS mínim de 15 pels adults.

res protegeix millor del sol

NOVETATS 2014 Bruma Seca Garnier Delial segueix innovant de forma pionera per afrontar un repte: oferir la nostra primera protecció solar avançada, amb la sensació d’una pell nua. Ara ja pots protegir la teva pell del sol sense tenir una sensació enganxosa! Gràcies a la textura ultralleugera, fresca i suau de la nova Bruma Seca, gaudiràs d’una nova sensació sota el sol. Adéu a la sorra enganxada a la teva pell!

Wet Skin Consell de l’expert!

“Barrets, gorres, ulleres de sol, samarretes de cotó... porta roba còmoda i de colors clars que et permetin combatre la calor i la radiació! ”

Delial Bruma Seca t’ofereix... · Una protecció foto estable UVB/UVA. El sistema filtrant patentat amb Mexoryl® XL protegeix la teva pell de les cremades solars i a la vegada dels danys solars a llarg termini. A més, la seva resistent fórmula seguirà protegint-te inclús dins l’aigua. · Un efecte lleuger. La “boira” es fon a la pell a l’instant. No et caldrà estendre-la per aconseguir un acabat sec i vellutat. · Una aplicació ràpida. Fàcil i refrescant. · Un producte sense alcohol. No resseca la pell.

Garnier Delial presenta Wet Skin FPS20, el primer protector solar en esprai de Garnier eficaç sobre la pell seca i mullada. Wet Skin destaca per la seva revolucionària fórmula hidrofòbica que s’adhereix directament a la pell, inclús quan està mullada, creant una pel·lícula protectora resistent a l’aigua. En el moment d’aplicar el producte en pell mullada, la textura és visible perquè puguis assegurar-te de què cobreixes totes les zones de la pell. Tot i així, quan l’estenem, queda completament transparent, sense deixar taques blanques ni sensacions enganxoses

5


Bellesa

ja saps per què suem? L

a sudoració o transpiració és un mecanisme natural de l’organisme que té com a finalitat regular la temperatura corporal.

Com funcionen? Actuen regulant l’excés de sudoració i a la vegada reduint el nivell de bacteris residents a la pell.

Per què fem mala olor?

Què és la flora bacteriana?

En principi la suor acabada de segregar és inodora però en entrar en contacte amb els bacteris residents en la pell, aquests es descomponen i apareixen composts volàtils que presenten una olor desagradable.

la mala olor es pot evitar

La superfície cutània està colonitzada per diferents espècies microbianes que constitueixen l’anomenada “flora bacteriana natural”, que mantenen un equilibri dinàmic amb la pell. Aquesta flora sol considerar-se beneficiosa perquè ajuda a destruir toxines i modula el sistema immunològic.

Els desodorants dissenyats pels Laboratoris Byly garanteixen una protecció eficaç i duradora. Byly actua directament sobre les causes que originen la mala olor corporal. Gràcies als seus ingredients naturals, protegeix i cuida la delicada pell de les teves aixelles amb la màxima suavitat. A més, els desodorants Byly eviten l’aparició de taques blanques en la roba i no deixen residus a la pell.

La zona de l’aixella té una flora específica. Si bé la transpiració per si sola és inodora, tal com hem comentat anteriorment, l’activitat dels bacteris presents en la pell és la responsable de la formació de les olors corporals. Per tant, mantenir l’equilibri de la flora bacteriana de la pell és important perquè aquesta es conservi sana.

Consell de l’expert!

“Sabies que si consumeixes verdures de color verd, estàs oferint al teu organisme clorofil·la, un pigment que actua com a desintoxicant i regenerador fent que la teva suor sigui més agradable i menys forta”

7


6 en 1

6 problemas, 1 soluci贸n tecnolog铆a


Bellesa

què fan els antitranspirants? Controlen la transpiració Gràcies als seus components químics, bloquegen els conductes sudorípars i formen un petit “ tap” temporal en la part superior de les glàndules sudorípares, disminuint la quantitat de suor secretada a la superfície de la pell.

Controlen l’olor corporal Gràcies als seus ingredients antibacterians, inhibeixen la proliferació de bacteris i la formació de composts responsables de la mala olor.

Transpirar és imprescindible! La nostra pell regula la temperatura corporal mitjançant la suor. Encara que no ens adonem, aquest sofisticat mecanisme natural ens manté amb vida, perquè el nostre cos necessita una temperatura constant en el seu interior. Tot i així, hi ha persones que no transpiren el suficient i en certs casos, és un trastorn de greus conseqüències.

Transpirar poc o inclús no suar és molt més perillós per a la salut que l’excessiva sudoració, perquè el cos no aconsegueix mantenir la temperatura adequada. Els porus de la pell, generalment fàcils de veure amb una lupa, són pràcticament invisibles en les persones que tenen aquests problemes. Les causes poden ser genètiques, endocrinològiques (diabetis, hipotiroïdisme) o també neurològiques però totes afecten els nervis implicats en la sudoració. Els símptomes són vertigen, cefalees, nàusees, tremolors, febre i taquicàrdies. Aquests símptomes no

tenen cura ni medicació, tot i que per sort afecten poques persones. L’única solució és una bona hidratació i evitar els cops de calor

UNA PERSONA NORMAL

I EN REPòS SUA mÉS

d’un Litre al dia

SANEX, la teva pell està viva Sanex ajuda a mantenir la teva pell sana gràcies a les diferents formulacions adaptades a cada tipus de pell. Sanex, va més enllà d’aconseguir un aspecte saludable. Col·labora activament amb els processos naturals de la pell perquè aquests puguin rendir al màxim, protegint-la i restaurant-la.

9


CON TAMPAX PEARL, NO HAY REGLAS. Nuestra mejor protección combinada con nuestro aplicador más suave y fácil de usar. 5 VECES MÁS SUAVE* Para una inserción más cómoda y suave. *vs aplicador de cartón Tampax

INDICADOR DE SUJECIÓN Indica dónde colocar los dedos y la profundidad a la que introducir el tampón.

APLICADOR FÁCIL DE UTILIZAR Sólo empújalo y el tampón quedará en la posición correcta.


Bellesa

Tint VEGETAL, Tint NATURAL S

ents enrogiment, pruïja o cremor en el cuir cabellut durant o després de l’aplicació del tint pel cabell? Si és així, és molt probable que tinguis una reacció al·lèrgica al producte. Entre els símptomes més comuns d’al·lèrgies al tint pel cabell també estan la inflor, les ampolles o l’enfosquiment de la pell.

Quins ingredients és millor evitar en un tint? Alguns dels ingredients que és millor evitar en un tint són: l’amoníac, els parabens, el resorcinol, els colorants i la plata. Gran part de les reaccions al·lèrgiques severes de l’epidermis han estat relacionades amb el colorant d’oxidació parafenilendiamina (PPD) que es troba en dos de cada tres tints pel cabell.

Com evitar que els tints del cabell provoquin al·lèrgia?

Sempre has de realitzar el test d’al·lèrgia abans de tenyir-te el cabell! Aquesta prova de sensibilitat o d’al·lèrgia, consisteix a aplicar una mica de crema colorant del tub en la part inferior del braç (amb una gota és suficient) i si en 48 hores, no apareixen picors ni vermellors, ja podràs barrejar la crema colorant amb el revelador i aplicart’ho en el cabell. D’aquesta manera tan senzilla et podràs evitar més d’un ensurt!

L’alternativa, tints vegetals i naturals per tenyir-te Els tints naturals contenen ingredients més saludables. No tenen ingredients agressius, que a la llarga poden desencadenar al·lèrgies o problemes de salut.

Els tints amb una base únicament de pigments vegetals naturals es dipositen en la capa externa del cabell sense penetrar-hi. Per tant, aconseguim un tint temporal, que se suma al to de la base del nostre cabell. De manera que, els tints naturals tenen la limitació de no ser aptes per aclarir el cabell o variar dràsticament el to original. Per tant, si vols aconseguir el mateix to o pujar-lo lleugerament, la henna (tint vegetal) és l’opció més sana i adequada per cuidar el teu cabell

11


Preus estrella

Promoció juliol 2014 +3 dosis

+3 dosis

GRATIS

Dosi: 0,22€ ARIEL Actilift Detergent líquid de 28 dosis.

6,95

GRATIS

Dosi: 0,03€

1,99

VERNEL Cielo Azul Suavitzant concentrat de 54 dosis.

Dosi: 0,18€

3,85

2,75

1 l: 3,05€

MICOLOR Detergent en gel de 22 dosis.

FAIRY Ultra Rentavaixelles de 900 ml.

+20%

1,65

GRATIS

FRESH AIRE Coopermatic Ambientador en esprai recanvi

2,85

1,69

100 ml: 1,05€

100 ml: 0,23€

H&S Xampú de 270 ml.

LACTOVIT Gel nutritiu de 600 ml.

Unit: 0,12€ EVAX Cottonlike Compreses de 20 u.

2,35

+ 6 u.

Unit: 0,17€ TAMPAX Compak Tampons de 20 u.

Duple

+ Set de brotxes GRATIS

La unit. surt a 2,40€

GRATIS

4,95

100 ml: 3,48€ VEET Crema depilatòria de 200 ml.

Unit: 0,21€ SCOTTEX Paper higiènic de 18 u.

3,35

100 ml: 0,40€ MOUSSEL Gel de bany de 600 ml.

4,80

6,95

Oferta vàlida tret d’error tipogràfic o manca d’existències, durant el mes de juliol. Ens reservem el dret de limitar la compra per persona i dia en determinats articles. PVP suggerit.


Perfumeria Preus estrella

La unit. surt a 2,25€

La unit. surt a 1,65€

3,95 1l: 7,90€ BAÑO SANO Antifloridura en esprai de 500 ml.

Unit: 1,08€

Oferta 2X1

4,95

Unit: 2,47€ GLISS Mascareta de 200 ml.

4,50

2,15

FOXY Mega 3 Paper de cuina de 2 u. (2 = 6 u.)

100 ml: 2,25€

Oferta 2X1

3,30 DOVE Desodorant en esprai de 200 ml. o en roll-on de 50 ml. DUPLE

+ Condicionador de 400 ml. GRATIS

2,95

100 ml: 1,44€

Unit: 1,47€ GLISS Xampú o condicionador de 250 ml.

1,95

2,95

HERBAL ESSENCES 100 ml: 0,74€ Xampú de 400 ml.

5,75

ECRAN Aftersun Llet hidratant calmant de 400 ml.

ORAL B Pro-Expert Dentifrici de 50 ml.

100 ml: 0,35€

100 ml: 0,70€

1,75 DICORA Laca de 400 ml. o Gel fixador de 250 ml.

100 ml: 0,40€

1,99

JOHNSON’S Baby Xampú de 500 ml.

2,39 SANEX 100 ml: 0,32€ Gel de 750 ml.

4,85 100 ml: 0,97€ LISTERINE Col·lutori de 500 ml.

Oferta vàlida tret d’error tipogràfic o manca d’existències, durant el mes de juliol. Ens reservem el dret de limitar la compra per persona i dia en determinats articles. PVP suggerit.


8,40

100 ml: 4,20€ BABARIA Crema solar en esprai de 200 ml.

19,95

+ After Sun BABARIA de 150 ml. GRATIS

+ After Sun BABARIA de 150 ml. GRATIS

VEET Easy Wax (Kit) Aparell depilatori en roll-on + Recanvi per cames + Recanvi per aixelles i engonals.

7,75

100 ml: 3,87€ BABARIA Crema solar de 200 ml.

Unit: 0,20€

Unit: 0,18€ Unit: 0,36€

Unit: 0,45€

3,60

TENA Lady Compreses d’incontinència

8,95

NENE Premium Bolquers

Unit: 0,18€

Unit: 0,16€

2,19

2,95

PUNTOMATIC Detergent en càpsules de 12 dosis.

TAMPAX Pearl Tampons de 18 u.

+ 20%

T3 Unit: 0,16€ T4 Unit: 0,18€ T5 Unit: 0,20€

Per la compra de 2 SOMAT Pastilles o Gel, 1 SOMAT neteja màquines GRATIS

1 l: 5,83€

GRATIS

5,25 Unit: 0,14€

SOMAT Oro Gel Rentavaixelles de 750 ml. o SOMAT 5 Todo en 1 Rentavaixelles en pastilles de 36 u.

1,95

1 l: 7,80€ SOMAT Netejador de màquines de 250 ml.

Oferta vàlida tret d’error tipogràfic o manca d’existències, durant el mes de juliol. Ens reservem el dret de limitar la compra per persona i dia en determinats articles. PVP suggerit.

Cel·lulosa

Unit: 0,30€


Drogueria

2,95 NEUTREX OXY Llevataques de 1,7 l.

1 l: 1,73€

3,39 KH-7 Llevagreixos + Sense taques de 750 ml.

1,85

FROGGY 1 l: 3,70€ Netejador per a vitroceràmiques de 500 ml.

2,25

100 ml: 0,45€ CEBRALÍN Llevataques en esprai de 500 ml.

+ 2 u.

GRATIS Unit: 0,37€

1,49 VILEDA Suave Baieta de 2 u.

1,35 SAPLEX Bosses d’escombraries amb tanca fàcil de 15 u. (45X47)

1,55

Unit: 0,09€

100 ml: 0,46€ ORION Insecticida en esprai de 600 ml.

SPONTEX Triple Capa Guants màxima resistència

8,95 Dosi: 0,11€ ELENA Detergent en pols de 80 dosis.

2,75

2,25 DON LIMPIO Netejador de 1.300 ml.

1 l: 1,73€

Dosi: 0,08€

3,25

DETERSOLÍN Fresh Gel Detergent en gel de 42 dosis.

Oferta vàlida tret d’error tipogràfic o manca d’existències, durant el mes de juliol. Ens reservem el dret de limitar la compra per persona i dia en determinats articles. PVP suggerit.


+ 1 u.

GRATIS

VILEDA Salvaungles de 2 u.

Unit: 0,33€

DOVE Beauty Cream Bar Sabó en pastilla de 100 g.

YAK Instant Esponja per calçat

Oferta tot a

BUFALO Crema autobrillant calçat

1l: 2,15€ DON LIMPIO Netejador de bany de 469 ml.

Unit: 0,17€ KLEENEX Collection Mocadors de paper de 6 u.

Dosi: 0,05€ MIMOSÍN Azul Vital Suavitzant concentrat de 500 ml.

Unit: 0,07€ AUSONIA Sensitive Compreses de 14 u.

Unit: 0,08€ SCOTTEX Paper higiènic humit (viatge) de 12 u.

+ 25%

GRATIS

Unit: 0,04€ CAREFREE Salvaslips de 24 u.

50 ml: 0,66€ CLOSEUP Dentifrici de 75 ml.

1l: 1,25€ BRIFLOR Netejador de terres de 1 l.

1l: 0,80€ FLOTA Rentavaixelles de 1.250 ml.

Unit: 0,50€ SCOTTEX Megarollo Paper de cuina de 2 u.

Oferta vàlida tret d’error tipogràfic o manca d’existències, durant el mes de juliol. Ens reservem el dret de limitar la compra per persona i dia en determinats articles. PVP suggerit.


Bellesa

R

ecuperar l’aspecte saludable i brillant del teu cabell ara és possible amb la queratina líquida Dicora Professium, especialment formulada per regenerar i protegir la fibra capil·lar. A més de queratina, conté biotina: un protector tèrmic i filtre solar.

Dicora Professium Xampú Una nova fórmula enriquida amb queratina ajuda a mantenir el cabell suau i brillant, obtenint un acabat professional a casa teva. Amb Dicora Professium obtindràs un cabell més resistent i amb més elasticitat, inclús en ambients humits. L’aportació de queratina nodreix el cabell retornant-li l’aparença saludable perduda sovint per l’ús d’assecadors, planxes i altres factors ambientals.

Consell de l’expert!

“Per a un bon raspallat, recomanem l’ús de raspalls amb pues gruixudes i sobretot, raspalls que no siguin de plàstic perquè aquest material causa fricció i trencament del cabell”

queratina líquida Condicionador i mascareta Reestructuren i nodreixen en profunditat el cabell mantenint la seva aparença saludable i natural. L’ús del condicionador i la mascareta faciliten el posterior pentinat i ajuden a obtenir un acabat professional a casa teva.

Per completar el tractament és recomanable utilitzar la nova línia de xampús Dicora Professium Keratin Factor, específica per a cada tipus de cabell!

¡La familia crece!

Nuevo Moussel Douche Crème

Ph neutro para la piel Con la fragancia de siempre y proteínas de leche


Llar

TENA Lady, para mujeres que buscan confianza y seguridad La gama TENA Lady te ofrece la máxima protección para que disfrutes de tu día a día sin preocupaciones. Una amplia gama de productos diseñados con las últimas innovaciones tecnológicas para adaptarse a las necesidades de cada mujer. Como la nueva TENA Lady Maxi con InstaDRYTM, más absorbente, cómoda y adaptable al cuerpo gracias a su forma anatómica. Confía en TENA Lady. Por todo lo que tú eres Llama al 900 816 074 o visita www.TENA.es y solicita tu muestra gratuita Descubre más información del universo femenino en: www.centradaenti.es


Llar

T STOP TAQUES!

aques i més taques! La roba, sobretot la dels més petits, n’està plena! Com podem eliminar-les correctament de forma ràpida i eficaç? KH-7 t’ofereix la solució perfecta!

Sin Manchas

És un llevataques (pre rentat) especialment formulat per acabar sense esforç amb les taques més rebels, cuidant la teva bugada al màxim. Gràcies a la seva fórmula amb tecnologia avançada, KH-7 Ropa Sin Manchas té un rendiment especialment alt, en les taques que contenen algun tipus de greix. A més, no fa malbé la roba i respecta els colors de la teva bugada. Eficàcia comprovada en taques de greix, oli, xocolata, vi, sang, tinta de bolígraf, tomàquet, fruita, ou, herba, suor i maquillatge, entre d’altres.

L’apunt de l’expert!

“Si se’ns taca la roba, no hem d’utilitzar aigua calenta perquè aquesta cou la substància i deixa una marca permanent.”

N

o tots els embussaments són iguals. N’hi ha provocats per substàncies greixoses, d’altres per restes orgàniques; i en la dutxa i les piques, són molt habituals els embussos provocats pels cabells i les restes de cremes.

Per resoldre’ls de manera eficaç, ràpida i segura sense afectar les canonades i els desaigües, es necessita un autèntic especialista, que actuï com un veritable professional; i que, alhora, ofereixi una gamma de productes amb diferents formats al gust o l’hàbit del consumidor.

RAK El Profesional Gràcies a la seva fórmula concentrada, RAK desembussa ràpidament i amb total eficàcia els embussos més difícils: pèls, greixos, restes del menjar… inclús les canonades bloquejades.

Sin Manchas Coloreadas És un llevataques que elimina les taques de forma eficaç, sense fer malbé les peces de roba i sense cap tipus d’esforç. La seva fórmula amb tecnologia avançada conté oxigen actiu capaç de penetrar en els teixits i d’eliminar les taques especialment acolorides.

Eficàcia comprovada en taques de vi, cafè, fruita i verdura, entre altres. NO APLICAR sobre peces de llana, pell, pell girada, lli o seda. Amb KH-7, les taques ja no seran un problema!

RAK Perlas Gràcies a la seva fórmula amb micro perles activadores, RAK Perlas és un desembussador de gran potència i seguretat. És efectiu inclús en els embussos més difícils i lents.

RAK Limpiatuberias És la millor manera de prevenir els embussaments i les males olors que provoquen. Aplicant una dosi del producte setmanalment a piques, safaretjos, banys, etc. s’evitaran futures molèsties i feina extra

Confiar en un professional, és la manera més segura d’eliminar qualsevol tipus d’embús!

algú Ha dit embús?

23


Consell Henkel

la hora de realizar la limpieza en nuestra casa, nos encontramos una amplia oferta de productos para elegir. En el mercado existe un gran número de marcas y productos que podemos clasificar en: Limpiadores Generalistas, Limpiadores para el suelo, y Limpiadores Específicos.

Generalistas

Los beneficios principales que ofrecen los limpiadores del hogar son limpieza y brillo. Dentro de esta clase de limpiadores podemos encontrar variedades perfumadas, de higiene, para superficies delicadas, etc. Una marca líder en este segmento, y que además te ofrece una amplia gama de productos es Tenn. Tenn Universal es apto para un uso genérico. Tenn Aloe Vera es ideal para cuidar de tus superficies más delicadas como el mármol o el parquet.

Para el Suelo

Específicos

El brillo es uno de los beneficios que más valoramos a la hora de usar un limpiador de suelo, ya que un suelo brillante y sin rastros nos trasmite la máxima limpieza en todas las superficies. Para ello, los limpiadores más indicados son los de baja espuma, ya que no dejan rastro incluso sin aclarado. Tenn Brillante es la solución ideal. Gracias a su fórmula innovadora, ahora con efecto reparador, el nuevo Tenn Brillante proporciona una limpieza perfecta a la vez que ayuda a reparar gradualmente grietas invisibles en el suelo, que son la causa que tus baldosas pierdan el brillo original.

El principal problema a la hora de limpiar el baño es la cal que se deposita en las superficies formando cristales. Para conseguir una limpieza perfecta, los productos para el baño incorporan ácidos que disuelven la cal de forma eficaz, dejando todas las superficies limpias y brillantes. Tenn, como marca experta en la limpieza del hogar, te ofrece Tenn Baño.

La Solución Brillante

La nueva gama de productos Tenn Brillante con efecto reparador te ofrece Tenn Brillante Universal, apto para todo tipo de suelos y superficies. Además, dispones del nuevo Tenn Brillante Floral Euphoria, con aroma de lirios. Su fórmula enriquecida con una nueva tecnología de fragancia, garantiza un perfume duradero durante hasta 24 horas. Una Euphoria de Perfume para tu hogar. Tenn Brillante maderas es un limpiador específico para parquet y maderas gracias a su fórmula pH neutro.

Para el Baño

Para cristales y superfícies

La suciedad que encontramos en las superficies y cristales son principalmente polvo, rastos y marcas. Tenn tiene la solución para ti: Tenn Multiusos, es el producto especifico que dejará las superficies con un brillo sin rastro. Su nuevo diseño de botella es más ergonómica y proporciona la máxima precisión. Tenn Brillante Cristales y superfícies es óptima para superficiesverticales ya que su fórmula en espuma evita el goteo durante su aplicación.


Llar

P

erquè cada insecte és un món, Zum t’ofereix una gamma de productes específica per a cada tipologia d’insecte!

ELIMINA’Ls AMB GARANTIES Zum Sin Mosquito Tigre Insecte que aparegué a causa de la globalització, la seva presència s’ha incrementat en els últims anys, sobretot a Catalunya. La seva picada provoca un fort dolor per això, si notem la seva presència, és important utilitzar un producte específic com Zum Sin Mosquito Tigre per eliminar-lo eficaçment.

Zum Fly C Arañas Diferents espècies d’aranyes entren a les nostres llars fàcilment i; tot i que són beneficioses perquè s’alimenten d’insectes, les seves teranyines són un focus de pols per això, Zum ha creat Zum Fly C Arañas, l’esprai que elimina les aranyes a l’instant, amb un efecte perllongat. Mata i segueix matant.

Zum Elimina Chinches y Pulgas Zum Fly Avispas y Abejas Les vespes poden ser molt agressives. S’infiltren a les cases a la recerca de llocs per niar o hivernar, per això és recomanable tancar els cubells d’escombraries o els recipients d’aigua. Zum Fly C Avispas elimina vespes i altres insectes voladors eficaçment.

J

a és temporada i els insectes estan preparats per atacar-nos, però... els deixarem? A continuació et presentem els productes que ens ajudaran a evitar-los sigui com sigui!

adhesivos anti-moscas Adhesiu decoratiu per a finestres que treballa com a esquer. Gràcies a la seva composició atrau les mosques fins a la superfície. És ideal per l’ús en cuines, habitacions infantils i salons perquè no emet cap substància insecticida i no contamina els aliments.

4

UNITATS

No sempre és fàcil detectar-les. Sovint ens adonem a causa de les picades nocturnes que ocorren especialment en les zones nues com els peus i les mans. Per la seva correcta eliminació, Zum ens presenta Zum Elimina Chinches y Pulgas en esprai. Un insecticida que les elimina i evita la seva proliferació.

Raid Rastreros Gràcies a la seva efectiva fórmula d’acció immediata i residual protegeix matant en segons els insectes rastrejadors més habituals.

FEM-LOS FORA!

Gran eficàcia Acció Immediata Contra paneroles, aranyes i formigues Format de 400 ml

Raid Multi-insectos Elimina tot tipus d’insectes habituals en l’àmbit domèstic amb una fragància fresca i agradable.

Gran eficàcia Format simple i còmode Contra tot tipus d’insectes Format de 400 ml

25


Suggeriments Sensodyne Blanqueante

Dentifrici El 80% dels pacients que es sotmeten a un tractament de blanquejament acostumen a experimentar sensibilitat dental perquè els ingredients utilitzats penetren a l’esmalt de la dent i l’afecten. Per això, Sensodyne és una bona elecció per l’ús abans, durant i després dels tractaments de blanquejament dental, gràcies a la seva fórmula activa contra la sensibilitat (clínicament testada). Sensodyne Blanqueante a més, està dissenyat per eliminar les taques dentals i retornar a les dents el seu blanc natural.

matón

spontex

Insecticides 1. Super Matón XL La marca Matón, líder en insecticides, sorprèn incorporant a la seva àmplia gamma Super Matón XL. Un insecticida per eliminar tots els insectes voladors, amb la màxima eficàcia.

25%

GRATIS

Prova els nous guants Spontex Contacto Alimentario, uns guants fins d’un sol ús, flexibles i molt resistents.

2. Matón ZZZ Residual Apostem altre cop pel nostre producte estrella! L’insecticida que soluciona problemes. Any rere any es posiciona com un dels millors en la seva categoria, gràcies a la confiança dels nostres consumidors, per això aquest any seguim aportant un 25% gratis! 2.

25%

GRATIS

Guants Vols una màxima higiene al manipular aliments i no t’agrada embrutar-te les mans o que s’impregnin d’olors?

1.

No tots els guants són adequats per tocar menjar però els guants Contacto Alimentario de Spontex estan certificats per l’ús amb qualsevol tipus d’aliments, complint amb les regulacions europees. Fets 100% de nitril, són vàlids per la manipulació d’aliments així com realitzar altres tasques domèstiques, proporcionant una protecció higiènica eficient. Disponibles en caixa dispensadora de 20 unitats.


Belleza y Hogar n.250  

Nº. 250 de la revista "Belleza y Hogar", corresponent al mes de Juliol de 2014.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you