Page 1

SZERKEZETI RENDSZER TERMÉKISMERTETŐ

S Y S T E M S DisplayHáz HUN Office: +36 1 442 0851 Tecna Display Ltd UK Office: +44 (0)20 880 34469 USA Office: +1 (310) 299-2789

Designed and Produced by

W W W . T 3 S Y S T E M S . C O M

S Y S T E M S


FRAME

Az eredeti moduláris szerkezeti rendszer. A T3 Frame rendszer alapját az egyedi, szerszám nélkül össze- és szétszerelhető vázrendszer képezi.

LEGFŐBB ELŐNYÖK: szerszám nélkül össze - és szétszerelhető, a többi szerkezethez képest töredéknyi idő alatt számtalanszor felhasználható, akár újabb és újabb formában

Kifejlesztésénél kiemelt szempont volt, hogy innovatív formákat és folyamatosan átalakítható megoldást nyújtson minden felhasználójának.

számos grafikai nyomattípussal kompatibilis

A dinamikus és megnyerő kiállítási standoktól a POS displayeken, pultokon, egyedi állványokon át a konferenciahátterekig, a T3 vázrendszer minden felmerülő igényt kielégít.

kis szállítási, tárolási méret és súly

A tartozékok széles választéka, valamint azok változatos megjelenési formája teszi lehetővé az innovatív és sokoldalú megjelenítést.

egyedi formák megvalósítására alkalmas szétszedhető kivitelben

a meglévő elemekből vadonatúj displayek alakíthatók ki, akár plusz elemek hozzáadása nélkül az elérhető kiegészítők köre folyamatosan bővül

A T3 keret kapcsán egyszerű a képlet: FORDÍT, ZÁR, ÉS MÁR KÉSZ IS!

TWIST- LOCK CONNECT S Y S T E M S

T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

3

4


JELLEMZŐK

Miért ideális választás a T3 rendszer? A piacon fellelhető keretrendszerekkel szemben a T3 a következő egyedülálló tulajdonságokkal bír: Szállítás és tárolás A vázrendszer teljes egészében profiljaira bontható. Ezek a profilok egyedi hosszban is kérhetők, így maximálisan az ügyfél igényeihez igazítható a méretük. Hatalmas előny a versenytársakkal szemben, hogy a tárolási és szállítási méretek ennélfogva jelentősen redukálhatók. Személyreszabható Kialakíthatók standard és egyedi tervezésű szerkezetek egyaránt: standok, hátterek, pultok, vagy akár vadiúj, formabontó egységek. Szerszám nélkül A vázrendszert kiegészítőivel együtt bárki könnyedén össze tudja szerelni, bármiféle szerszám vagy emelőkar használata nélkül. Idő - és költséghatékony Az építési és bontási idő az egyedi méretek és formák ellenére is töredéke a piacon fellelhető többi szerkezetéhez képest. Könnyed design A szétszerelt profilok könnyű súlyuk miatt akár kézben is szállíthatók.

Modularitás A moduláris standard profiloknak hála a stand elemei felhasználhatóak egy új formájú és méretű display kialakításakor is.

5

ALKALMAZÁSI TERÜLET T3 Bemutató Kocka

Amennyiben felkeltette érdeklődését a T3 rendszer, igényelje meg saját bemutató kockáját! Irodánkban megtekintheti a többi, T3 rendszerből készült termékünket is!

Bár a T3 szerkezet beltéri megjelenésekre lett kifejlesztve, kültéren fedett és szélvédett környezetben is kitűnően megállja helyét.

T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

6


SZERKEZETEK Soha nem volt még ennyire egyszerű egy display összeállítása! Ráadásul a sokoldalúság és funkcionalitás mellett kimondottan igényes megjelenés jellemzi! A T3 szerkezetek szerszám nélkül építhetők fel, így maga az összeszerelés és tárolás kimondottan költséghatékony; legyen szó íves vagy egyenes, földön álló, vagy épp belógatott egységről. Oszlopok A T3 Frame háttérfalak kiegészíthetők akár magukban álló oszlopokkal is, melyek elérhetik a 6 méteres magasságot. Az oszlopok belső világítással még feltűnőbbé tehetők. Belsejükben polcok helyezhetőek el, így nem csak látványos, hanem praktikus elemeivé válhatnak standunknak. Ajtók A megvásárolt T3 Frame szerkezet kibővíthető zárható ajtókkal. Ezek lehetnek 170 fokban nyitható zsanéros, vagy pultokon, vitrineken használatos tolóajtók is. Az ajtók segítségével kialakíthatók tárgyalók, igény szerint teljesen egyedi méretben.

WA N D L I T E

LED-es belső világítás segítségével a grafikák káprázatos színekben kelnek életre.

LITEBOX

Gyönyörű, élvilágított, térbe állítható világító doboz alakítható ki több, dupla oldalas textilkeret segítségével. Kiegészíthető Affinity prospektustartóval, polcokkal, molinóval.

Felfüggesztett elemek Az erős, mégis kimondottan könnyű szerkezetű profilok segítségével készíthetők belógatott bannerek, amik igény szerint elláthatók grafikázott nyomattal.

Világítások Külső világítások: karos LED reflektorok, 170°ban világító tartókonzolos LED fénycsövek. Belső világítások: ütésálló WandLite fénycsövek, élvilágítású LED modulok, egyéb belső fénycsövek. Frízek és dekorációs elemek Kiépíthetők frízek és dekorációs elemek egyenes vagy íves profilok felhasználásával. A standokon látványelemként és térhatárolóként kiválóan alkalmazhatók.

Polcok Szóróanyagokat, ajándéktárgyakat, bemutatódarabokat helyezhet ki polcokra, tároló egységekre. A T3 rendszer többféle polccal, vitrinnel és TV kihelyezési megoldással bővíthető.

E A S YCU B E

A különböző oszlopok, féloszlopok, állványok elláthatók belső világítással, valamint számos kiegészítővel.

T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

7

8


PROFILOK

Profiljaink kialakítása innovatív, így sokoldalú megoldások kivitelezését engedi meg, melyeket teljes mértékben az ügyfeleink igényeihez igazítunk. A profilok széles skálája és a szerszám nélküli összeszerelés tökéletes párosítás ahhoz, hogy olyat alkossunk, ami teljesen egyedülálló a piacon. Teljesen egyedi szerkezeteket, standokat, háttereket, pultokat, stb. Airframe Roll-up filmek, tekercses és keménytáblás anyagok tartószerkezeteként ideális. Az eloxált alumínium profilra mágnessel vagy tépőzárral helyezhetők fel a megnyomtatott anyagok. Channel Specifikusan a szilikon csíkkal körbevarrt feszített textil nyomatok keretéhez kifejlesztett profil. Az eloxált alumínium profil négy oldalának nútjaiba többféle kiegészítő profil csúsztatható. Fusion Az előző két profilfajta kombinációja adja a leggyakrabban használt profiltípust. Az eloxált alumínium 2-2 különböző oldallal bír, így szinte minden megoldáshoz használható. Ultralite Channel A műanyag profil olyan helyeken alkalmazható, ahol nem kell nagy súlyt tartania a szerkezetnek. Ultralite Fusion A Fusion profil PVC anyagú megfelelője. Kitűnően alkalmazható kisebb egységekhez; remekül kombinálható az aluminium profilokkal. Flexi- Frame A PVC alapanyagú flexibilis profil segítségével a háttérfalak egyedi formában változtathatóak.

KIEGÉSZÍTŐ PROFILOK Az előző oldalon található nútolt profilokba a gyártás során különböző kiválasztott kiegészítő profilok csúsztathatóak be. Ezek különféle grafikai nyomatok, polcok, keménytáblás anyagok, elektromos berendezések rögzítésére alkalmasak. 45 fokos textilkeret Az illeszkedő sarokrészekhez alkalmazható profil. Segítségével a sarokrészek nyomatai szinte összeérnek, így még szebb lesz az adott display. Textilkeret Belső világítással ellátva, vagy világítás nélküli változatban is kérhető. Használatukkal a szilikonos feszített textil nyomatok tökéletesen illeszkednek a szerkezetre. Polc és vitrin A jól ismert üzletberendezések paneleihez, külső és belső polcokhoz, valamint különböző keménytáblás anyagokhoz használatos elemek. Bepattintós sarokprofil (CHMUIC) A belső sarkakban a nyomtatott grafikai panelek felhelyezését teszi lehetővé. Mágneses és tépőzáras megoldás egyaránt kivitelezhető. Tolóajtóhoz használt profil Vitrinek és pultok tolóajtajához kialakított kiegészítő profil. Sínes polc profil Ennek a kiegészítő profilnak köszönhetően a széles körben használt sínes polcok is beépíthetők T3 szerkezetbe.

INFO Extrudálás felszerelése A kiegészítő profilok a gyártás folyamán fixen beszerelésre kerülnek a fő profilba, így azok illesztése tökéletes, nincs szükség utólagos igazításokra. T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

9

10


KIEGÉSZÍTŐK

GRAFIKÁZOTT NYOMATOK

Rengeteg T3 kiegészítő mindenféle displayhez! A T3 Frame rendszerhez számos kiegészítő alkatrész érhető el, amik mind támogatják az adott egység funkcionalitását. (Tekintse meg alkatrész katalógusunkat a teljes paletta feltérképezéséhez!)

A display lelke a grafikával ellátott nyomat. A T3 Frame rendszer elemeinek sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az összes elérhető nyomatalapanyag közül mindenki kiválassza a számára legmegfelelőbbet. Egy szerkezet többféle nyomattípussal kompatibilis, így bármikor cserélhetők a nyomatok.

Táskák és ládák

A költséghatékony és könnyű szállítás jegyében többféle méretű hordtáska és szállító láda közül választhat.

Textil nyomatok Különböző vastagságú textilnyomatok közül van mód választani, amik a nyomatra felvarrt szilikon csík vagy tépőzár segítségével rögzítendők fel a szerkezetre. A feszített textil nyomattal készült héttárfalak maximális magassága 5 méter, szélessége az 50 métert is elérheti; akár teljesen egybefüggő hatalmas reklámfelület is könnyedén kialakítható. Belső világítás használatával tovább fokozhatjuk a fal lehengerlő látványát.

CODE CC L

Talpak és kerekek A szerkezetek egyenetlen talajon a talpak segítségével hozhatók vízszintbe. Talpak helyett használhatók kerekek is, amelyeken a szerkezet könnyedén arrébb gurítható.

Összetekerhető PVC panel

CODE FWB50/S

Az összetekerhető PVC alapanyagú panelek mágneses vagy tépőzáras megoldással rögzítendők egymás mellé. A panelek akár szegmensenként is cserélhetők.

Befordítható polctartó Polcok, keménytáblás anyagok és Wandlite fénycsövek rögzítésére kínál megoldást ez az alkatrész. Közvetlenül a profil nútjába lehet befordítani, a kívánt helyen.

Keménytáblás anyagok

A T3 szerkezetbe be lehet építeni nyomtatott keménytáblás anyagokat is, mint például habosított PVC lemez, DiBond tábla, plexi, stb. CODE CHSST

Átkötő elemek

A profilok összekötésekor a csatlakozó kockák áthidalásával csökkenti a feszültséget az elemek között, így használatával még masszívabbá tehető a szerkezet.

CODE SHCLMP

Shell Clamp

11

Univerzális csatlakozást biztosít a T3 és a régi, syma octanorm és a többi kiállítási vázrendszer között.

Keret nélküli textilkeret A 45 fokos textilkeret profilból látszólag keret nélküli, egymáshoz tökéletesen illeszkedő displayek készíthetők.

CODE SCLMPX

T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

12


MODULARITÁS Átkonfigurálás és új formában történő felépítés

A T3 Frame rendszer páratlan sokoldalúságához hozzá tartozik, hogy a meglévő szerkezeti elemek felhasználásával teljesen új formájú standok hozhatóak létre. Gyakorlati példa:

Egy kiemelt ügyfelünknek készítettük a lent látható kiállítási standot. A rajz alatt az alkatrészlista olvasható. Ezekből az alkotóelemekből áttervezés után a következő 6 stand alakítható ki, plusz elem megvásárlása nélkül!

Bővítse tárolóhelyét Amennyiben szükséges, egyedi méretű, ajtóval ellátott tárolót is ki tudunk alakítani, polcokkal, akasztókkal együtt.

PÉLDA

3m

Profilok Airframe Curve - 0490-90°- 9 Airframe Curve - 0980-90°- 3 Fusion Tube - 0245 - 31 Fusion Tube - 0490 - 12 Fusion Tube - 0857.5 -22 Fusion Tube - 1225 - 36 Channel twist lock - 0857.5 - 4

x

3m

Kiegészítők Connectors-56 Monitor Support Hook- 2 L.E.D Spotlights - 6 Adjustable Shelf supports - 4 38mm Static Feet - 20

Felületek kibővítése Szeretné nyomtatott információs felületét kibővíteni? Lássa el nyomatokkal a szerkezet minden oldalát!

Áttervezés után néhány különböző konfiguráció...

T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

13

14


KIÁLLÍTÁSOK ÉS KONFERENCIÁK Kiállítások A T3 szerszám nélkül összeszerelhető vázrendszer mindenféle igényt kielégít, az egyszerű egyenes hátfaltól, a bonyolult designt képviselő formákig. A T3 Frame egyszerű építést, költséghatékony szállítást és tárolást kínál. A több ezer elkészített projekt bizonyítja, hogy a T3 rendszer nagyszerű társ a kiállításokra. Konferenciák A nagy méretű háttérfalak ideálisak konferenciák, sajtóesemények háttereként. Az egyedi méretű profilok, különböző nyomatok és kiegészítők lehetővé teszik, hogy elképzelései valóra váljanak. A Wandlite, vagy egyéb LED világítótestek használatával még feltűnőbbé teheti grafikáit.

ALKALMAZÁSI TERÜLET CODE S P LC H R

Világítás A szerkezet tetejére rögzítendő LED spot lámpa.

WA N D L I T E

A T3 szerkezet elérhető maximális magassága 6 méter. Amennyiben ekkora magasságban gondolkodik, kérjen pontos kivitelezési és építési tanácsot T3 disztribútorától.

A T3 szerkezet belsejében elhelyezett fénycső alkalmas háttérfalak, pultok, totemek, stb. belülről történő megvilágítására. T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

15

16


POS

KISKERESKEDELMI MEGJELENÉSEK

MEGJELENÉSEK Építse fel percek alatt; telepítse át egy új helyszínre akár már másnap! Az egyedi szerszám nélküli összeállítás lehetővé teszi, hogy POS területeken is sikerrel alkalmazzuk a T3 Frame rendszert. A T3 rendszerhez számos kiegészítő érhető el: TV, monitorés tablet tartó, brossúra és banner tartók, polcok, és még számos más kiegészítő.

A klasszikus kiskereskedelemben előforduló displayeknek látványosnak, mobilnak, könnyen újra grafikázhatónak kell lennie. A T3 Frame rendszerrel mindez elérhető! Legyen szó pultról, háttérfalról, totemről, vagy más formáról, az egységek könnyen, szerszám- és fizikai erő nélkül építhetők fel és bonthatók le. Tárolásuk és szállításuk kis hely - és költségigényű. A szerkezet és a nyomatok számtalanszor újra és újra felhasználhatóak. A megszokott egységek a következő modern kiegészítők használatával még látványosabb és funkcionálisabb összképet mutatnak: TV panelek, polcok, akasztók, belülről megvilágított nyomatok, íves és zikk-zakkos részek.

E AS YCU B E

LITEBOX

A T3 Litebox minőségi, látványos, és nagyon praktikus megoldás. Kimondottan könnyen cserélhető benne a nyomat!

17

INFO

A megrendelt termék átvételekor a szerkezetek építéséhez személyes tréninget és összeállítási útmutatót biztosítunk ügyfeleinknek; lehetőség van kiszállítást és helyszíni telepítést is kérni.

Standard kivitelű T3 egység, melyből akár pár napon belül átveheti saját példányát! A különböző egységek összeköthetők egymással, így bármikor kiegészíthetők újabb elemekkel.

T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

18


MÚZEUMOK ÉS DIGITÁLIS FELÜLETEK Múzeumok A T3 rendszerrel bátran átkonfigurálhatók a múzeumi háttérfalak is; bármikor kiegészíthetők kiállítási vitrinekkel, egyedi formájú és méretű totemekkel. Játékos és lenyűgöző, akár cikk-cakkban felállítható paravánok, térelválasztók, vitrines háttérfalak, egész kiállítótermek építhetők fel és bonthatók le szerszám nélkül! T3 rendszer, mint digitális felület A T3 szerkezetek és a rá kerülő nyomatok sokszínűsége, egyedi kivitele miatt kiválóan alkalmas digitális tartalmak felületeként, valamint azok tartószerkezeteinek kialakítására. Lehet szimplán vetítővászonként, VR rendszerek játszótereként, vagy projection mapping projektek egyedi háttereként is használni. A könnyű súly, az egyszerű, gyors építés és szállítás ezeknél a projekteknél is nyerő párosítás!

ALKALMAZÁSI TERÜLET CODE MSH

TV/monitor-/tablet tartók Digitális tartalmak kihelyezésével nagyobb eséllyel keltheti fel az ügyfelek figyelmét! Exkluzív, modern és innovatív!

AFFINITY

A T3 Frame szerkezet kompatibilis a T3 Affinity rendszerrel, így kombinációjuk lehetőségek kiaknázandó tárházát rejti magában!

A T3 Frame rendszer az adottságainak köszönhetően minden területen kiemelkedően megállja a helyét! Küldje el ötleteit, elképzeléseit számunkra számunkra, és tervezzük meg közösen a saját, egyedi reklámeszközét! Keressen minket, vágjunk bele együtt, hogy Ön is élvezhesse a T3 Frame rendszer lehengerlő lehetőségeit!

T3 SZERKEZET BY T3 SYSTEMS -

19

20

T3 frame brochure HUN  
T3 frame brochure HUN  
Advertisement