Page 1

Productoverzicht Hoogwaardige instrumenten voor een betaalbare prijs


Eersteklas muziekinstrumenten voor een betaalbare prijs De aanschaf van een eigen instrument is een kostbare zaak. Bovendien is het aanbod dusdanig groot dat je door al die bomen het bos bijna niet meer ziet. Vision2music brengt hier verandering in met de instrumentenlijn V2M: kwalitatief goede instrumenten voor een zeer scherpe prijs. Een instrument kopen of huren

Garantie & Kwaliteit

In deze catalogus geven we je een voorproefje van de instrumenten in ons aanbod. Meer uitgebreide informatie over onze producten en accessoires vind je in onze webshop www.V2M.nl. Hier kun je ook direct een instrument bestellen of huren.

V2M staat voor scherpgeprijsde kwaliteit. Omdat we de producten zelf laten produceren en importeren kunnen we je een lage prijs bieden. Bij ons betaal je niet voor de naamsbekendheid of onnodige logistieke processen, maar enkel en alleen voor het instrument zelf. Met standaard 1 jaar garantie verzeker je je bovendien van zorgeloos muziekplezier en uiteraard voldoen onze producten aan de Europese kwaliteitsnormen.


Gitaren Er zijn oneindig veel verschillende soorten gitaren. Om het je makkelijk te maken hebben wij de drie meest voorkomende in ons aanbod: de akoestische-, elektrische- en basgitaar. Vraag rest welke gitaar het beste bij je past? Allereerst is het belangrijk te kiezen tussen een akoestische gitaar of een elektrische gitaar. Het voordeel van een akoestische gitaar is dat je direct geluid hebt en dat het geluid natuurlijk en mooi vol klinkt. Met een elektrische gitaar daarentegen kun je eindeloos variëren in verschillende sounds en deze is dan ook zeer geschikt voor het echte rockwerk. Laatstgenoemde is wel wat duurder omdat je er een versterker bij nodig hebt. Wil je een elektrische gitaar dan kun je vervolgens ook kiezen voor de elektrische basgitaar. De basgitaar brengt lagere toonhoogtes voort en is natuurlijk onmisbaar in iedere pop- of rockband. Instrumenten

div. Akoestische gitaren, Elektrische gitaren en Bas gitaren

Accessoires

Versterkers, Snaren, Gitaarbanden, Gitaartassen, Stemapparaten, Gitaarstandaards

Strijkinstrumenten Van alle strijkinstrumenten is de viool niet alleen de bekendste, maar zeker ook de meest bespeelde. Vandaar dat we deze dan ook in ons assortiment opgenomen hebben. En of je nu een carrière als violist nastreeft of gewoon een beetje wilt fiedelen, met dit basisinstrument kun je alle kanten uit. De viool is een bijzonder instrument. Niet alleen vanwege de liefelijke klanken, maar ook als meest bekende van alle Westerse orkestinstrumenten. Als je begint met vioolspelen word je meestal aangeraden om naar een vioolbouwer te gaan en daar vind je inderdaad ook de betere violen. Maar dat wordt meestal een kostbare zaak. Juist voor de beginnende muzikant bieden we dan ook een goedkoop alternatief. Een soort van instapmodel, waar je heel goed viool op kunt leren spelen en kunt kijken of het instrument bij je past. Instrumenten

Div. maten Violen, Cello’s en Contrabassen

Accessoires

Snaren, Muziekstandaard, Stemapparaten, Schoonmaaksets, Schoudersteunen

Bestel of huur veilig en vertrouwd je instrumenten online via www.v2m.nl


Houten blaasinstrumenten Onder de houten blaasinstrumenten vallen onder andere de hobo, de klarinet, de saxofoon en de fluit. Ze hebben allemaal hun eigen klank. Van de krachtige jazzy sound van de sax tot de klassieke klank van de hobo. De houten blaasinstrumenten brengen geluid voort doordat de lucht in de buis van het instrument in trilling wordt gebracht door het aanblazen van een mondstuk (fluit) of een rietje (hobo, klarinet, saxofoon). Met behulp van gaatjes in het instrument, die geopend of gesloten kunnen worden, wordt in toonhoogte gevarieerd.

Dwarsfluit, Piccolo & Hobo De dwarsfluit en de piccolo zijn twee instrumenten voortgekomen uit de blokfluit. De dwarsfluit heeft het mondstuk aan de zijkant zitten en produceert een hoog en helder geluid. Een kleine uitvoering hiervan is de piccolo, die scherp en doordringend klinkt. Het geluid van de hobo daarentegen is wat nasaler en expressiever.

Klarinetten De klarinet vormt tegenwoordig een familie van 6 soorten, waarvan we de Es- en de Bb-klarinet in ons programma hebben opgenomen. De Es-klarinet heeft een hele heldere klank en lijkt qua klankkleur op een piccolo. De meest gebruikte klarinet blijft echter de Bb-klarinet, die gebruikt wordt voor zowel jazz-, klassieke als eigentijdse muziek.

Saxofoons De sax is het jongste instrument van alle blaasinstrumenten en hoewel het instrument van koper gemaakt is, behoort het toch tot de houten blaasinstrumenten. Dit komt omdat ook in de saxofoon riet is verwerkt. De saxofoon heeft in bijna alle muzieksoorten een plaats verworven. Het is niet alleen een populair jazzinstrument, maar is inmiddels ook in klassieke orkesten en in de popmuziek terug te vinden.

Instrumenten

Blokfluit, Dwarsfluit, Piccolo, Hobo, Es-klarinet, Bb-klarinet, Basklarinet, Sopraansax, Altsax, Tenorsax, Baritonsax

Accessoires

Instrument standaards, Rietjes (voor klarinetten, saxofoons, hobo), Stemapparaten, Muziekstandaard, Schoonmaakdoekjes


Koperen blaasinstrumenten Veel kinderen beginnen met muziek maken bij de plaatselijke harmonie of fanfare. Koperen blaasinstrumenten spelen daarin een belangrijke rol en de trompet, tuba, trombone en hoorn zijn enkele vaste spelers. De koperen blaasinstrumenten bestaan uit een metalen buis die uitloopt in een wijde beker. Met ventielen of verschuifbare buizen kan de luchtkolom korter of langer worden gemaakt, waardoor de toonhoogte verandert. De lucht wordt in trilling gebracht doordat de speler zijn lippen samenperst en zijn adem door het mondstuk in het instrument blaast.

Trompet & Cornet De trompet is waarschijnlijk het bekendste blaasinstrument en wordt in allerlei muziekgenres en – gezelschappen gebruikt. Het instrument kenmerkt zich door de heldere en doordringende toon. De veel minder bekende cornet produceert een milder geluid. Een belangrijke rol is voor de cornet weggelegd in brassbands, maar vanwege zijn volle geluid hoor je de cornet ook vaak in de pop- en rockmuziek.

Trombone Het verschil tussen de trombone en de trompet is dat bij een trombone in toonhoogte wordt gevarieerd door middel van een uitschuifbaar gedeelte. Bovendien is de klank wat lager en warmer dan die van een trompet.

Hoorn De hoorn is een eeuwenoud instrument dat vroeger gebruikt werd bij de jacht of om signalen door te geven. Dit koperinstrument heeft een warme en weke klank en is erg geschikt voor het samenspel met houtblazers en strijkinstrumenten.

Euphonium & Bariton Onder de verzamelnaam ‘tuba’ verstaan we meestal de bastuba, maar daarnaast is er ook het euphonium. Dit instrument staat beter bekend als de tenortuba en wordt vooral veel gehoord in HaFaBra-orkesten. Daarnaast bieden we de bariton, die een iets scherpere en hogere klank heeft.

Tuba De tuba is het grootste en laagst klinkende koperen blaasinstrument. Door zijn doordringende tonen en enorme geluidssterkte speelt er meestal maar één tuba mee in orkesten. Je moet bovendien ook heel wat lucht en kracht in huis hebben om een tuba te kunnen bespelen.

Instrumenten

Trompet, Cornet, Bugel, F-Hoorn, Bb-Hoorn, Dubbele Hoorn (F/Bb), Trombone, Bastrombone, Bariton, Euphonium, Bastuba, Sousafoon

Accessoires

Instrument standaards, Ventielolie, Stemapparaten, Muziekstandaard, Schoonmaakdoekjes

Bestel of huur veilig en vertrouwd je instrumenten online via www.v2m.nl


Slagwerk Slaginstrumenten zorgen vooral voor het ritme in de muziek en voor versterking van andere instrumenten in een band of orkest.

Drumstel Drummen zit in het bloed, het ritme stroomt door de aderen. De pannen hebben er al onder te lijden gehad, evenals de buren. Voor de beginnende drummer bieden we een volledig drumstel, bestaande uit een bass drum, snare drum, high-, mid- en floor-tom, hi-hat, bekken, drumkruk en drumstokken. Ideaal voor verschillende klanken en ritmen.

Marching drums vision2music biedt een uitgebreid assortiment marchingdrums. De snares, snare marchingdrums, grote trom en hand cymbals zijn licht van gewicht speciaal ontworpen voor optimaal draagcomfort en mobiliteit.

Percussie Onder percussie worden meestal de kleinere slagwerkinstrumenten verstaan, zoals de welbekende tamboerijn en de triangel. Inmiddels zijn daar ook instrumenten uit de wereldmuziek aan toegevoegd. Denk daarbij aan de conga’s, de claves en de gßiro. Het zijn meestal instrumenten zonder duidelijk gedefinieerde toonhoogte en vormen dan ook meestal een aanvulling op andere instrumenten of zang.

Instrumenten

Drumstel, Snaredrums, Marchingdrums, Marching Timp toms, Grote trom, Cymbalen, Diverse percussie instrumenten en schoolinstrumentarium

Accessoires

Instrument standaards, Drumstokken, Muziekstandaard, Schoonmaakdoekjes


Piano’s & Keyboard Bijna iedereen heeft weleens achter een piano of keyboard gezeten. Deze instrumenten hebben niet voor niets een bijzondere aantrekkingskracht op jong en oud.

Piano Het woord ‘piano’ stamt af van het Italiaanse woord ‘pianoforte’, wat letterlijk ‘zacht (en) sterk’ betekent. Bijna alle muziek valt te spelen op een piano. Alleen of met anderen en in alle genres. De piano is dan ook een veelzijdig instrument. Het probleem om piano te leren spelen is vaak dat vanwege de hoge aanschafwaarde het oefenen thuis veelal niet tot de mogelijkheden behoort. vision2music doorbreekt de prijsgrens met een tweetal kwalitatief hoogwaardige digitale piano’s. Instrumenten boordevol technische geavanceerdheid en mooie geluiden.

Keyboard Een keyboard is een elektronisch muziekinstrument speciaal ontworpen als handzame variant op de piano en het orgel. Behalve alleen het ‘pianospelen’ leer je op een keyboard ook gebruikmaken van leuke speciale effecten, andere geluiden en instrumenten. Daarnaast biedt een keyboard je de mogelijkheid om ritmes en akkoorden onder de melodie zetten. Het technische geavanceerde keyboard van vision2music biedt dan ook vele mogelijkheden; er is voor elk wat wils.

Instrumenten

Digitale Grand Piano, Digitale Piano, Stage Piano’s, Keyboard

Accessoires

Instrumenten standaards, Muziekstandaards

Bestel of huur veilig en vertrouwd je instrumenten online via www.v2m.nl


vision2music heeft als doel muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen we met onze eigen instrumentenlijn V2M en met diverse interactieve programma’s en workshops gericht op samenspel en het leren bespelen van een instrument. Kijk voor meer informatie op onze website www.vision2music.nl of bezoek onze webshop www.v2m.nl.

Postadres: Jagerbal 26 | 5683 KZ Best | Tel: +31 (0)6 51 10 26 60 | E-mail: info@vision2music.nl Bezoekadres: Lieshoutseweg 5 | 5735 BA Aarle-Rixtel | Tel: +31 (0)492 38 18 05 Kijk voor meer informatie op onze website | www.vision2music.nl

Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. Druk- en zetfouten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van vision2music.

V2M is de instrumentenlijn van vision2music

Product Overzicht V2M  

De aanschaf van een eigen instrument is een kostbare zaak. Bovendien is het aanbod dusdanig groot dat je door al die bomen het bos bijna nie...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you