Page 1

VÅREN 2008

0.5

D i rek tD i gi tal Gör du fortfarande blandband till bilen ? Numera bläddrar vi andra direkt i datorn! VARFÖR... Teknik och vanor förändras... Du kan fortfarande lyssna till din favoritmusik i bilen men nu väljer du att använda flera andra format och annan teknik - inga blandband... Så varför hålla kvar vid dyr gammal teknik - när det finns

Vi tillbringar snart mer tid vid våra datorer än i vår tv-soffa. Då är det väl självklart att din trycksak skall gå att läsa direkt på datorskärmen. På ett enkelt sätt bläddrar du precis som i en annan tidning eller ett reklamblad, utan att ladda ner eller skriva ut något Bläddra vidare nere till höger!

möjlighet att använda billig ny för att sprida ditt budskap.

MÖJLIGHETER Du når ett stort geografiskt område och du får möjligheter att göra marknadsföringen mer interaktiv. Du kan genom oss ändra, ersätta och uppdatera ditt budskap på ett enkelt sätt.

Så här funkar det Du går din normala väg för att producera ett tryckt material men levererar det som PDF-fil till oss. Vi gör omvandlingen

Några exempel på möjligheter:

till en blädderbar tidning som publiceras utan kostnad i vår webkiosk. Den blir sökbar och du kan i din tidning hänvisa vidare

Type to enter text

: Direkt Digital Reklam : Magasin : Utbildning : Katalog : Böcker : Personaltidning

till andra dokument och web eller varför inte din webbutik

Bläddra vidare


VÅREN 2008

EKONOMI Genom att spara in traditionella steg som tryck och distribution blir självklart din totala kostnad låg. Mätmöjligheterna är många och du kan lätt följa upp hur din tidning har blivit läst. Våra priser bygger på enkel administration och teknik som är smart och tillförlitlig.

MARKNADSFÖRING Vi marknadsför vår kiosk via Google och förväntar oss att under detta året nå en stor trogen läsarskara. Självklart har du full frihet att själv marknadsföra din tidning via dina övriga kanaler som annonser, nyhetsbrev, web mm.

MILJÖ Ett hushåll i svenska storstäder kan få upp till ett kilo direktreklam varje vecka. Att distribuera sin reklam med ”e-papper” är även ett sätt att värna om vår miljö.

KONTAKT Vi finns i södra Sverige och du når oss på:

villhainfo@gmail.com

DirektDigital  

Direkt digital of Sweden

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you