Page 3

6

5

1

4

3

2

1

Stel Stellet er cyklens skelet og afgørende for din køreoplevelse. Alle vores cykler er bygget på aluminiumstel. Det giver et modstandsdygtigt, stift stel med lav vægt. Stelgeometrien er tilpasset de enkelte cykeltyper ud fra stabilitet, fart og komfort og fås i flere størrelser for at opnå en ergonomisk korrekt kørestilling. Alle stelkonstruktioner testes grundigt for holdbarhed og overholder de gældende EN-standarder.

4

Rullebremser Mange af vores cykler har rullebremser. Det er lukkede mekanismer integreret i navene, som giver en høj bremseeffekt i al slags vejr. Generelt er vores rullebremser af høj standard. På visse modeller anvender vi rullebremser, som har helt op til 50% bedre overfladebehandling og giver 50% bedre bremsekraft end standard rullebremser. Sammen med disse anvendes fornav, der forhindrer blokering af forbremsen (se specifikationer på side 42-43).

2

Hjul Hjulene skal være stærke og holdbare. Alle Kildemoes’ hjul bygges på anodiserede eller pulverlakerede aluminiumfælge med eger af rustfrit stål. På alle voksencykler bruger vi fælge med dobbeltbund, og på cykler med indvendige gear bruges der ekstra kraftige eger på baghjulene. Alle voksencykler er monteret med Spectra Duramax X3 eller X5 dæk, som har et ekstra gummiindlæg under slidbanen, der afviser glas og småsten, så risikoen for punkteringer minimeres. Det samme gælder vores Bikerz Colibri børnecykler. Alle dæk har diskrete, men effektive refleksstriber på siderne, som på elegant og sikker vis opfylder lovens krav om hjulreflekser.

5

Sadler Vores sadler er nøje udvalgt, så de giver optimal komfort i forhold til de enkelte cykeltypers geometri og kørestil. Sadlerne er både stabile og fleksible, og på visse modeller har de ekstra polstring eller affjedring, ligesom sadlerne er specielt udviklede til hhv. kvinder og mænd.

6

Komponenter Vi bruger kun kvalitetskomponenter, primært i anodiseret eller pulverlakeret aluminium og de samles så vidt muligt udelukkende med rustfrie skruer og bolte. Komponenterne overholder gældende EN-standarder med hensyn til sikkerhed og holdbarhed, og vi anvender kun komponenter uden forbudte stoffer som f.eks. ftalater og lignende.

3

Kvalitet til alle slags heltegerninger En Kildemoes er bygget med grej, du kan stole på. Du får kvalitetskomponenter, der klarer alle de udfordringer, du møder på cykelstien – lige fra stellet til den sidste lille rustfri skrue. Her ser du nogle af de solide detaljer, der kendetegner vores cykler.

gearnav Alle vores gearnav er specificeret til det barske, danske klima. Navhylstrene er af aluminium eller stål, som er overfladebehandlede for bedre beskyttelse mod korrosion. Navene er ekstra forseglede, så fugt og snavs holdes ude, mens smøremidlet holdes inde.

5

Kildemoes  

Kære cykelheltLige så længe kildemoes har bygget cykler, har vi bygget cykler, der kan holde til de mest hårdføre cyklister i verden. Uans...