Page 1

Klarsynt Klarsynt er evnen til å kunne se eller fornemme på et ikke-fysisk plan. Ofte tenker man først og fremst framtidsutsikter, men i en årrekke har været vært en viktig brikke å kunne spå. Orakelet i Delfi, som fantes i antikkens Hellas, blir regnet som en av de første klarsynte vi vet om. Andre kjente er de tapte sivilisasjonene Atlantis og Lemuria, hvor indre kontakt og klarsyn synes å være en del av det daglige livet. Klarsyn er altså ikke noe nytt. Men ettersom tiden har gått, og moderniseringen har vokst, har klarsyn mistet sin rolle i samfunnet. Kanskje er det nettopp den travle tekniskvitenskapelig orienterte hverdagen vi lenge har vært inne i, som har skapt avstand til kontakten med vår egen intuisjon og indre stemme. Men den har aldri blitt borte, den finnes dypt inne i alle, og behovet for å forsterke kontakten og ta den tilbake og tilpasse den i livene vi lever her og nå, blir mer og mer aktuell. Interessen for det alternative stiger. Flere kontakter klarsynte, noen tar kurs, eller mediterer. Det finnes flere former for kontakt. Bilder og syn er de vanligste, men de kan like gjerne komme i form av klar hørsel. Da får man beskjeder, og kanaliserer informasjon. Noen klarsynte går i en transe eller semitranse, og får kontakt med det åndelige.

Det sies at alle kan lære seg denne gaven. Men det tar tid å finne roen, og åpne det "tredje" øyet. Noen fine øvelser kan være:

Sitt behagelig. Finn gjerne et rolig sted og sett eventuelt på rolig, meditativ/oppløftende musikk i bakgrunnen som gir fred og ikke forstyrrer, men får deg til å slappe av og flyte med.

Pust halvparten så sakte som du pleier. Sitt gjerne med lukkede øyne. Prøv å tenke på "ingenting". La eventuelle tanker passere.

Se for deg ditt indre blikk hvordan rommet rundt deg blir fylt med lys og kjærlighet.

Se deg selv fylt av lys og kjærlighet. Opplev øyeblikket rundt deg og i deg. Merk hvor ren energien er.

Forestill deg at dette øyeblikket rommer alt som er. Fortid og framtid og nåtid i ett. Dette øyeblikket rommer hele din bevissthet.

Be inne i deg selv mens du holder denne opplevelsen levende, om et bilde, et tegn eller en klarkontakt gjennom sjelens indre, slik at du kan veilede deg selv videre på veien.

Gi så helt slipp på dette, og sitt en stund å "se" om det kommer informasjon til deg.

Kilde: Wikipedia

Klarsynt |alternativ behandling | amed.no  

Klarsynt er evnen til å kunne se eller fornemme på et ikke-fysisk plan. Ofte tenker man først og fremst framtidsutsikter, men i en årrekke...

Klarsynt |alternativ behandling | amed.no  

Klarsynt er evnen til å kunne se eller fornemme på et ikke-fysisk plan. Ofte tenker man først og fremst framtidsutsikter, men i en årrekke...

Advertisement