Page 1

NESTE GENERASJON BUSTADHUS

Av Magnus Bjerknes 2018

VI LEVERER NESTE GENERASJON BUSTADHUS -Tilpassa akkurat slik som kundar ynskjer det. Der andre ser Problem, ser vi løysingar! -Vi er med heile vegen, fra planlegging til ferdigstilling. -Smarte løysingar for ein smartare kvardag. Høgteknologiske løysingar. -Her er vår visjon


MÅL Din Handverkar har som mål og levere det nyaste og beste innan bygg. Vi ynskjer å levere det unike, spesielt tilpassa våre kundar. Kvar bustad er forskjellig. I samarbeid med vår arkitekt kan vi teikne dykkar framtidige bustad. Vi leverer din draumebustad, akkurat slik som du ynskjer det. Vi kan ordne alt fra A til Å, og er med fra planlegging til ferdigstilling.

-Med faste leverandører kan vi tilby gode produkt som vi er kjend med, og som vi veit at du som sluttkunde vil bli fornøgd med.

-Vi synser aldri på pris. Når vi beregner pris på ditt framtidige prosjekt sender vi alltid inn teikningar og ynskjer til våre forhandlarar. Deretter beregner vi pris etter produkt og utførelse. Ikkje etter M2. -Slik kan vi gi ein korrekt pris for deg som kunde.

-Vi leverer prosjekt som totalentreprise eller del-entreprise, alt etter kundens ynskjer.


Kva tilbyr vi?

VINDU Vi er forhandlar av Nordvestvinduet og har vore det i over 20 år. Kvifor? Nordvestvinduet er en av Norges leiande produsentar av vindu og vindusdører. Med visjonen «Se verden på nytt» åpnar NV opp for moglegheiter der andre ser begrensninger.

Neste Generasjon Vinduer Teknologiske vinduer - For ein teknologisk verden.

-Vi tilbyr vindu med elektroniske blendingssystem. -2 ulike teknologinivå: -1. som vil dimme seg automatisk via lyssensor -2. som kan styres opp mot smarthouse system eller mobil.

https://www.nordvestvinduet.no/


UTFØRELSE -Vi har stor yrkesstoltheit over vårt produkt, og ynskjer alltid å levere og utføre best mulig arbeid på best mulig måte. -Vi kjem gjerne med tips på løysingar, og ynskjer å forenkle prosessen for deg som kunde. -5 års garanti etter overtakelse av prosjektet/bustadhuset

Med våre samarbeidspartnere vil vi kunne tilby gode løysingar, som vi veit du som kunde vil bli fornøgd med. Våre samarbeidspartnera er blant anna - Maler-Proff Volda. - Berknes maskin. - Elektroservice Ørsta , Tussa innstalasjon og Nordvest Elektro. - Brændes rørleggerforretning.

- Vi har og samarbeid med bedrifter for «Smarthouse» løysingar.


 

Vi er forhandler av Trapper frĂĽ Melby snekkerverksted og Hagen/Stryntrappa -Bli inspirert-


Bli inspirert av løysingar som vi har levert dei siste åra til kundar. Flotte vindusløysingar , bryggeanlegg, trapper og mykje meir!

Bustadhus Bjerknes


Her er det brukt utvendig kledning frå Møre Royal i brunfarge, og store vedlikehaldsfrie vinduer frå Nordvestvinduet. Glassrekkverket er av typen Z - ifront. Lyse eike gulv, og kjøkken fra Sigdal. Gode enkle løysingar og fantastisk utsikt!


Fritidsbustad på Liadal (Grøvika)

Store flotte vindauge frå Nordvestvinduet, vedlikehaldsfrie med alubekledning og sjølvrens. Kledning fra Møre Royal i lys brun. Innvendige mørke gulv, og her har vi montert parkett i både gulv, vegg og tak. De pryder av eksklusivitet med 4 soverom 3 bad, og ei stor flott stue. Og ikkje minst ei fantastisk utsikt!






Fritidsbustad Liadal Fritidsbustad som vi har levert på Liadal, Eit stort og spennande prosjekt, med molo, havn, flott naust. Betong trapp, eksklusive ytterdører laga av Nordvestvinduet. Åpen løysing, med pene svarte fliser på gulvet. 















Bustadhus Ørsta (Oklahøgda)

Stor, flott og herskapeleg einebustad, vedlikehaldsfrie løysingar. Stilreint kvit kjøkken fra Sigdal, lyse gulv, store bad, kloppen søyler og flott trapp fra Melby snekkerverksted.






Vi utfører dit byggeprosjekt! Kontakt oss idag for ein hyggelig Bygg og Vindusprat

https://www.dinhandverkar.com/ https://www.facebook.com/dinhandverkar/ dag-iv@tussa.com / byggmesterdagivar@gmail.com

Takk til kundane våre for alle prosjekt vi får være deltakende i. Og for at vi får fotografere og fronte desse flotte prosjekta. Vi ønskjer nye kunder velkomne. Vi garanterer at vi i Din Handverkar leverer etter beste evne og dine ynskjer.

6105 Volda Berknesvegen 949 Din Handverkar

Din handverkar - Katalog  

Kontakt oss idag for ein hyggelig Bygg og Vindusprat

Din handverkar - Katalog  

Kontakt oss idag for ein hyggelig Bygg og Vindusprat

Advertisement