Dinàmic i El Despertador amb les comunitats d'aprenentatge

Page 1

AMB LES COMUNITATS D’APRENENTATGE

´ Sou educadors/es i...

Viviu amb estres les situacions de canvi i d’incertesa? Us agradaria desenvolupar eines i guanyar recursos per acompanyar els alumnes i les ` famílies? Voleu millorar la comunicacio a l’aula?

Detecteu problemes de

bullying

al centre?

Sou mares i pares i... ` Voleu millorar la fills/es?

comunicacio

amb els

Voldríeu acompanyar-los en el seu apode-

rament?

`

Us agradaria guanyar confianca en la presa de decisions? Voleu saber com afavorir el seu benestar emocional, en la recerca de la seva identitat personal? Com fer que guanyin autonomia i responsabilitat, amb diàleg i establint límits?

Sou infants i joves... Què us preocupa? Què us motiva i il

·

lusiona? Sabeu com orientar-vos en el vostre futur?

Per on comencem?


´

Que oferim?

Hem desenvolupat un programa per contribuir al desenvolupament personal, relacional i formatiu de les persones que formen part del teixit de les comunitats d’aprenentatge a través de la facilitació de contextos d’aprenentatge col·lectiu on està present la consciència, l’acció, la creativitat, la gestió emocional, l’orientació i eines formatives.

És un programa d’activitats vivencials, de qualitat, divers i flexible, ajustat a les vostres necessitats segons la realitat que viviu al centre educatiu.

Dut a terme per un conjunt de professionals de l’educació i especialistes, entre d’altres disciplines, en el Coaching, l’ecologia emocional i la pedagogia sistèmica.

Volem despertar tot el potencial latent en el vostre centre educatiu i aportar una mirada possibilitant, respectuosa i transversal per teixir aliances entre els/les diferents protagonistes de la comunitat d’aprenentatge.

Qui som? L’Associació Dinàmic i El despertador sumem esforços per crear aquesta proposta per fer de les comunitats d’aprenentatge una oportunitat educativa conjunta, amb tots els actors implicats, agents de transformació reals. Posem en valor una mirada i metodologia comunes, anys de col·laboració, i sobretot el desig compartit i el convenciment de voler construir un món millor.

Treballem amb les comunitats educatives des del 2004. Som experts en l’àmbit de l’educació en el lleure, amb treball dins dels centres educatius: amb infants, joves, famílies i docents.

Des de l’any 2010 acompanyem les persones i les organitzacions en la gestió del canvi, motivant l’autolideratge a través de l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial.

https://viudinamic.org

https://el-despertador.com

A qui dirigit? va

Als age nt tanyen s que pera d’apren la comunitat entatge .


´

Per que?` Quins son els beneficis? `

Objectius del programa

Millora en l’acompanyament i orientacio dels infants i joves vers el seu present i futur.

Resoldre conflictes o

dificultats dins el

centre educatiu o l’aula. . Desinterès . Desmotivació . Bullying (assetjament escolar) . Dificultats en la comunicació Acompanyar els centres en moments de canvi.

t-

i situacions

` Orientacio en relació a l’itinerari formatiu i aproximació al mercat laboral. . Autoconeixement i autoconfiança

` Fer arribar el treball de la dimensio personal a l’aula i a casa. Potenciar ambients, actituds, hàbits i valors que enriqueixin l’acció que ja realitza el centre educatiu. . Habilitats relacionals . Lideratge . Treball en equip . Gestió emocional . Reflexió i motivació

Millora del benestar emocional i físic dels actors que pertanyen a la comunitat d’aprenentatge. Reforçar i ampliar d’aprenentatge.

el valor de les comunitats

Més recursos per al millor desenvolupament personal i professional de cadascun dels protagonistes. Situar l’infant i jove, i el seu creixement integral, en l’eix del procés educatiu d’aprenentatge.

` ` Gaudir del proces d aprenentatge i no fixar-nos només en els resultats.

´ Afavorir el dialeg i la co-construcció.


Com ho fem? ` Mitjançant la`implementació d’un programa amb diferents itineraris formatius amb propostes centrades en: l’orientacio, les relacions, l’emprenedoria, la gestio emocional i l’acompanyament en eines i Aquests són els passos que proposem per a la construcció d’un

programa a mida:

2

1 Contacte i construcció del vincle

3 Presentació del programa

Trobada de diagnosi

5

6 Avaluació del resultats del programa

4 Construcció de la proposta ajustada

Implementació i seguiment del programa

Conversem?

recursos.

info@viudinamic.org

Més informació a https://viudinamic.org

Tel. 93 357 35 19 | 654 698 740