Page 1

Dimensions World


3D MŰGYANTÁS MATRICÁK

Az eljárás lényege az, hogy egy eredendően egyszerű (műanyag alapú), hagyományos öntapadós matricára egy tökéletesen víztiszta, 2-3mm műgyantaréteget viszünk fel. Az így keletkezett bevonat nem csak pajzsként, hanem lencseként is viselkedik. Mint pajzs, megvédi a felületi sérülésektől, karcolásoktól, időjárási viszontagságoktól. Így nem csak esztétikai, hanem élettartam növelő funkcióval is rendelkezik. Mint lencse pedig 3D hatást ad neki, nagyítóként is viselkedik, optikailag kiemeli hagyományos társai közül.

Tulajdonságok: UV stabil, nem sárgul, tökéletesen víztiszta, anyagszerkezete rugalmas, felülete ragyogó

Felhasználási területek: Irodatechnika, hűtőgépgyártás, sörcsap embléma, promóciós termékek, autó, bútor, computer, fürdőszoba/szaniter, klíma, reklámajándék, reklámtárgy, stb.


3.

MOZGÓ GRAFIKA

A mozgó grafikai rendszer lehetővé teszi, a kétdimenziós és háromdimenziós emblémák létrehozását, a mélység egyedi hatásaival és egy nagyon magas vizuális élménnyel. Ilyen egyedülálló és különleges effekteket, más technológiákkal nem lehetséges elérni. Az embléma rugalmas, ezért varrható vagy ragasztással alkalmazható.

Felhasználási területek: Emblémák, alsó és felső ruházat, cipőgyártás, beléptető karszalagok, reklámipar (padló matricák, ajándéktárgyak, stb.)

Tulajdonságok: Rugalmas, UV álló, alkalmas kültéri és beltéri felhasználása egyaránt, varrható, stancolható


SZITANYOMÁS

Szitanyomással elsősorban olyan nyomatokat lehet előállítani, amelyek más eljárással csak nehezen, vagy egyáltalán nem állíthatók elő. E nyomtatással lehetséges egy- és többszínű plakátok, feliratok előállítása különböző anyagokra, akár világító festékekkel is. A legtartósabb textilnyomatok szitanyomással készülnek. Nagy figyelmet fordítunk a nyomatok dörzsállóságára, ezért a különböző textilanyagokra mindig a hozzájuk legalkalmasabb és legkiválóbb festékeket és rögzítési technikákat alkalmazunk.

Felhasználási területek: A reklámszakma és a termékgyártás különféle területén.


TRANSZFERNYOMÁS/BETŰKIVÁGÁS

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeknek közvetlenül a ruhára való nyomásával ellentétben a festékeket papírra nyomják, megszárítják, majd hőprés alatt “transzferálják”. A nyomási eljárás ez által hasonló bármely más papírnyomási eljáráshoz. Lényegében matricát hozunk létre úgy, hogy a grafikát speciális papírra szitázzuk. Az így előállított matricát visszük fel a termékre.

Felhasználási területek: Készáruk emblémázása, üzletek, irodák, kirakatok és üvegfelületek dekorációja. Járműgrafika, zászlók, molinók, feszített fóliák, padlóreklám, információs-, megállító táblák állandó és cserélhető kivitelben.


Dimensionsworld  

Dimensionworld Catalog

Dimensionsworld  

Dimensionworld Catalog