Page 1

Гребенеста склопка во пластична кутија PNGBS 32/25 Гребенеста склопка уградна BS 25-10-U Гребенеста склопка уградна BS 32-10-U Гребенеста склопка уградна BS 63-10-U Tермичка заштита TRM 22-25 Контактор CNM3022 24V AC Контактор CNM2122 220/230V AC Контактор CNM3153 F 220/230V AC Tипкало со печуркасто копче PB 22-4-12 Tипкало со печуркасто копче PB 22-4-02 Батерија обична 1/2" за умивалник за ладна вода со приклучок на ѕид Rosan Батерија обична 1/2" за умивалник за ладна вода насадна - Rosan Loctite 3471 А&B двокомпонентен течен епоксиден метал погоден за санација на изабени и оштетени метални и гусени делови Затвара пукнатини кај резервоари, лиени делови, посуди, вентили, оштетувања кај метални цевки, поправа шуплини направени од корозија, обновува оштетено заптивни површини Пакување: 2х250гр=500гр. Комплет А+Б Oсигурувач T6.3А, 250V (5x20)mm Oсигурувач F5A, 250V (5x20)mm Oсигурувач T3.15А, 250V (5x20)mm Oсигурувач T2А, 250V (5x20)mm Oсигурувач F0.5А, 250V (5x20)mm Oсигурувач F10А, 250V (5x20)mm Варистор JVR 20N 431K Варистор 10N 471K Отпорници 1Ω; 10Ω; 100Ω; 330Ω; 470Ω; 1KΩ; 10KΩ; 100KΩ - 1/4W х 10ком од сите Сијаличка 24V; R5W TRIFA Germany Кугласт вентил DN 80 PN16 3" Arco Шпанија Aрмирачка жица Ф1.2мм Инвертор за заварување тип: WMEm 185 Premium Line TIG DC интерметенца: 160А - 25% Макс. дијаметар на електрода: (1.6 - 4.0)мм Работен опсег со електрода: (5 - 160)А Тежина: 5.3кг Електрода Јадран Ѕ Ф2,5 Електрода Јадран Ѕ Ф3,25 Електрода EVB - 50 - Ф3.25 Електрода EVB - 50 - Ф4 Електрода EVB - 50 - Ф5 Графитна електрода Ф8 Графитна електрода Ф10 Електрода Секатор Ф4 Електрода ЕZ-12 Ф5


Жица за СО2 Ф1,2 Индуктивен сензор тип: E57LAL30A2 Кат. број: М000136018 Еaton Капацитивен сензор тип: E53KAL30A2 Кат. број: M000134769 Eaton Гаусметар тип:LZ-641H Hunan Linkjoin Technology Шпакла мала 40мм Шпакла голема 180мм Мерач на далечина тип:MS6450 (0.5-15)m со скала во метри и инчи Спреј црвен 400ml Диск за брусење (180х22х6)мм BOSH Диск за брусење (125х22х6)мм BOSH Диск за сечење (230х22х3)мм BOSH Диск за сечење (125х22х2.5)мм BOSH Јаже(ортома)Ф8мм Контакт спреј 400ml SUDAL Одвијач WURT art.Nr.0890 2-MK 300ml Четка за шлајферица мал месигана FESTA Брусна хартија во ролна (0.115х50)м ситна Брусна хартија во ролна (0.115х50)м груба 60 Тефлон трака FESTA Лист за бонсек RUKO Германија Сијалица економична 13W E-14 Hyundai Силиконски кит (црвен) 310ml SUDAL Пластични стеги (Везици) Л=300мм (100бр) Клингерит 0.5мм (1х1.5)м Клингерит 1мм (1х1.5)м Клингерит армиран огноотпорен 1мм (1.5х1.5)м Изолација за цевки Ф20 Изолација за цевки Ф25 Изолација за цевки Ф32 Изолација за цевки Ф40 Изолација за цевки Ф50 Изолација за цевки Ф90 Скалпел профеионален Festa Солна киселина HCl Alkaloid Кеси за замрзнувач 3кг (50 парчиња во пакет) LIKO Диференцијален трансформатор:LVDT HR 200 type 0115 ASSY SCHAEVITZ кат.бр.03560170-000 Koнтактор DILM 9-10 24VDC Помошен контакт DILM32-XHI22 Mоторна заштита PKZMO-10 Помошен контакт NHI12-PKZO Aдаптер М22-А Помошен контакт М22-К10 NO Помошен контакт М22-К01 NC Taстер зелен светлечки M22-DL-G Taстер црвен светлечки M22-DL-R Бела лед диода M22-LED-W


Силикон црвен до -300ºC Силикон обичен Диск за сечење (180х22х6)мм BOSСH Диск за сечење (180х22х6)мм BOSСH Маша за маса за апарат за заварување 250А Маша за маса за апарат за заварување 400А Трифазен утикач КОНТАКТ Монофазен утикач КОНТАКТ Прекинувач ОГ силумински ELID Трифазна приклучница ОГ SetQ Met. Монофазна приклучница ОГ SetQ Met. Индикатор на напон Бонсек Имбус клучеви Сет 9 пар. PHbit - PH2 25mm PHbit - PH2 50mm PHbit - PH2 50mm Sloted bit 25mm Инд. комплет ЕТК06А Метро 3м Изолациона лента EEE Живини сијалици 400W E - 40 ОSRAM Натриумова сијалица 400W E - 40 OSRAM Монофазен утикач L Контакт Монофазен утикач гумиран 16А Контакт Монофазна ОГ шуко приклучница SetQ Metаlka Tрифазна ОГ приклучница SetQ Metalka Прекинувач ОГ обичен еднополен SetQ Met. Приклучница дупла BELL Kontakt Т - утикач шуко 16А Монофазна гумирана приклучница 16А Kontakt Прод. кабел со 5 прикл. L=3m; 3х1.5мм2 Commel Сијалица мало топче мат T-45, E-27 GE Флуо сијалица економична Е-27, 26W, 220V Hyundai Склопка CN63 220V, 50Hz Склопка CN40 220V, 50Hz Склопка CN63 24V, 50Hz Склопка CN40 24V, 50Hz Склопка CN16 24V, 50Hz Склопка CN16 220V, 50Hz Ножна мазалица со резервоар од 13кг Каталошки број: 68113 Производител: RAASM - Италија Батерија RAL 2 18V; 3.0Ah Klauke Индустриска правосмукалка MC 5152 Nominalna moќnost: 1500 W Kapacitet na sadot: 26 l Protok na vozduh na ~as: 205 m3/h Подпритисок(mm/H2O) 2380 Маса:15кг


Аголна брусалка WX 21-180 Магнетна дупчалка Mag 32 Магнетна дупчалка Mag 50 Tрифазна индустриска греалка SM- 6KW, 400V Гаранциски рок: 1 година Производител: Раде Кончар IR термометар EXTECH 42509 IR термометар FLUKE 62MAX Фазомер FLUKE 2-AC Фазомер FLUKE 1AC-II Мултиметар EXTECH EX505 Гумен чекан 0.45кг Тop Master со фибер рачка Гумен чекан 0.45кг ЕТ со метална рачка Четка за фарбање 60мм Четка за фарбање 80мм Aлкални батерии 1.5V AA Hyundai 4 пар. Aлкални батерии 1.5V AAА Hyundai 4пар. Aлкални батерии 9V Hyundai Пластични везици L=100x2.5mm Пластични везици L=200x2.5mm Пластични везици L=350x3.6mm Изолир трака ЕЕЕ Туљци (0.5 - 1.5)mm Батерија за радио станица Motorola CP 180 Сигн. сијалица RS G3 1/2, E10 lamp,24V, 116mA Сигн. Сијалица RS T3.1/4, E10 lamp,130V, 20mA Сигн.сиј.RS Tubular MES lamp T-3.25,E10,230V,13mA R3393254 Сигн. сијалица RS T10x28,BA9s lamp,230V,13mA Сигн. сијалица RS T10x28,BA9s lamp,130V,2.6W Сигн. сијалица RS T10x28,BA9s lamp,24V,3W Потенциометар ALPS Single 50K horizontal 25mm,15А Tранзистор 2SC5707 Грецов спој KBU8M 8A 1000V Грецов спој B1000C1500R 1.5A 1000V Диода 1N4007 Електролитски кондензатор 1000mF, 25V Акумулатор 6V, 4.5ah за ел. Светилка Електрична лемелица 200МHz,200W ,230V ERSA Електрична лемелица 130W ,510C Weller Фрекфентен регулатор тип:Santerno Sinus M модел МОО25 4Т BA2K2 Pn=18.5KW Брусна плоча 230x1.9x22.23 Flexiarapid inox Metabo Брусна плоча 125x1x22.23 Flexiarapid inox Metabo Челично јаже Ф8мм поцинкувано атестирано Стеги за челично јаже Ф8 Стеги за челично јаже Ф10 Пластични туби 20Л Подлошки норт лок Ф10 Подлошки норт лок Ф12 Подлошки норт лок Ф14


Подлошки норт лок Ф18 Подлошки норт лок Ф20 Дигитален прекинувач на притисок со дисплеј тип: 405052//000-459-475-571-20-36-01/000 Јumo delos si Koнектор со кабел за Јumo delos si кат.бр.00404585 Топлособирачко црево Ф50/16мм Raychem Бакарни чаури неизолирани FSCCU 120мм2 Feman Бакарни чаури неизолирани FSCCU 150мм2 Feman Бакарни чаури неизолирани FSCCU 240мм2 Feman Кабел PP-J 4x0.75mm2 Изолациона лента EEE Изолaциона лента 42KV 19х10х0.5 Cellpack Утикач монофазен гумиран Kontakt Везици 3.5х370мм Везици 3.5х200мм Везици 3.0х100мм Гланц папир фин (320) Лепак Neostik (120мл) Камен за сечење 115х1х22мм Редна клема (2.5 - 4)мм Туљци иглести 2.5мм Чекан ковачки со дршка 5кг Чекан ковачки со дршка 8кг Чекан за камен со дршка 5кг Чекан за камен со дршка 8кг Unior Рачна радио станица Motorola CP185 со полнач+бат. Рачна радио станица Motorola тип: CP 040,UHF, 430 MHz-470 MHz frekventen sentisajzer, 4 programibilni kanali, 1-4W izlezna moќ, PL/DPL/CSQ,MDC, vo komplet so: 0 - брз полнач на батерија - флексибилна антена - држач за ремен - батерија Фреквентен регулатор Lenze ESV113N04TXB P=11kW / 400V / IP31 0 Фреквентен регулатор Lenze ЕSMD153L4TXA 15KW / 3x400V / IP20 Автоматски осигурувач PL6-C40/3 Moeller Потенциометар 10kΩ M22-R10K Moeller Moдуларен ормар (1800/700/400)мм со дупло дно Светлечки тастер зелен M22-DL-G М000216927 Светлечки тастер црвен M22-DL-R М000216925 Помошен контакт NC М22-К10 M000216376 Помошен контакт NC М22-К01 M000216378 Автоматски осигурувач C 1P 50А Schneider Кабел PP00 5x6mm2 Напојување 220VAC/24VDC (2.5A) Mein Well


Моторно заштитен прекинувач РKZM0-16 M000046938 Кабел PP00 4х2.5mm2 Контактор DILM25-10(RDC24), 25A;24VDC M000277146 Помошен контакт со 2NO 2NC контакти DILM32-XHI22 Контактор DILM32-10(RDC24), 32A;24VDC M000277274 Проводник P/F 1x4mm2 Проводник P/F 1x6mm2 VS - клеми 2.5мм Еlmark VS - клеми 4мм Еlmark VS - клеми 6мм Еlmark Туљак 4мм2 Еlmark Туљак 6мм2 Еlmark Автоматски осигурувачи C 1P 6A ЕТI Автоматски осигурувачи C 1P 16A ЕТI Автоматски осигурувачи C 1P 32A ЕТI Maзалици М10 Ножна мазалица со резервоар од 13кг Каталошки број: 68113 Производи на RAASM - Италија Акумулаторска батерија 220V со капацитет 51Аh/10h (17x1OPzS 50 12V) со монтажа и поврзување на стационарните блокови Производ на TAB - Меzica Стартен акумулатор 12V 35Ah Челично јаже со конопно јадро Ф27мм Л=12м Челично јаже со конопно јадро Ф27мм Л=9м Челично јаже со конопно јадро Ф27мм Л=11м Пластични стеги (везици) 300/3.5 мм Пластични стеги (везици) 500/7.9 мм Пластични стеги (везици) 750/9 мм Моторно зашт. прек. PKZM0-6,3 М000072738 Moeller Помошен контакт NHI12-PKZ0 M000072895 Moeller Контактор DILM7-10(24VDC) M000276565 Moeller Помошен контакт DILA-XHI20 M000276422 Moeller Moт. заштитна склопка GZ1 M10 (2.5 - 4)A Schneider Електрода EVB 50 Ф3.25мм Електрода EVB 50 Ф4мм Електрода Sekator 2B Ф4мм Електрода ЕZ hrom 20 Inox 18/8/6 Ф4мм 0 Eлектрода EZ50 Ф3.2мм Eлектрода EZ50 Ф4мм Електрода ЕZ12 Ф4мм Електрода ЕZ hrom 20 Inox 18/8/6 Ф4мм


Двонасочен ударен клуч -1” Модел:1930 PA-Beta-019300032 Брзина на празен од:3500 vrt/min Максимален врежен момент:2445 Nm Работен притисок:6,2 Bar Потрошувачка на воздух:350 l/min Внатрешен дијаметар на приклучок:13 mm Маса:9,6 Kg Гаранциски рок: 1 година Акумулаторски ударен одвртувач/завртувач Модел: SSW 18 LT 3,0 Ah-602128500-Metabo Моќност 18 V/3,0 Ah Тип на батерија Li-ion Брзина на празен од: Ниво 1:0-1600/min Ниво 2:0-2150/min Ниво 3:0-2650/min Вртежен момент ниво 1/2/3:105/145/220 Nm Прифат:1/2”(12,70mm) Маса:1,8Kg(со батерија) Во куфер со 2 батерии и брз полнач(15 min) Прифат ½” Гаранциски рок: 2 години Connecting shaft Coupling rod Joint pin Safety sleeve Clamp ring SM pin joint seal Одвијач WD-40 art.nr.0890 MK WURT Челично метро L=5m TOPMASTER Ортома Ф10мм L=70m Тефлон трака (широка) Палена жица d=2.8mm ПП цевка Ф20 ПН20 Pestan ПП колена Ф20/90 Pestan ПП муф Ф20 Pestan ПП редуцир Ф25/20 Pestan ПП цевка Ф40 ПН20 Pestan ПП колена Ф40/90 Pestan ПП муф Ф40 Pestan Силиконски кит црвен 290C 310ml SUDAL ВН изолациони ракавици 10KV тип:TG 63-10 SFE лабораториски испитани во ЕТФ Скопје ПЕ црево Ф20 ПН 6 за оросување(систем капка по капка) со отвори на растојание од 50цм EURODRIP Кабел GG-J 4x4mm2 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 6/6 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 6/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 10/6 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 10/8


Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 10/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 16/6 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 16/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 16/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 16/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 25/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 35/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 35/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 50/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 70/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 70/16 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 120/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 120/16 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 150/16 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 150/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 150/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 25/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 4/4 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 120/10 0 Feman - Jagodina Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 6/6 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 6/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 10/6 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 10/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 10/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 16/6 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 16/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 16/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 16/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 25/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 35/8 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 35/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 50/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 70/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 70/16 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 120/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 120/16 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 150/16 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 150/12 Неизол. кабел папучи за гмечење FCP Cu 150/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 25/10 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 4/4 Неизол. кабел папучи за гмечење FPG 120/10 0 Feman - Jagodina Дигитален панел индикатор - мерач на температура тип: K3MA-L-C 100-240AC ОМRON влез:Pt100, JPt100 или термопар K,J,T,E,L,U,N,R,S,B дисплеј со четири цифри со промена на боја (црвена


и зелена) напојување (100-240)VAC еден релеен излез 5A/250VAC IP66 заштита на предниот панел димензии: (48x96x80)мм Инетрна нарачка бр. 42/13Е Електро Секундарно дробење 354/AЃ W07DM - 45mm - Sic/Sic/Viton Комплетен заптивач - Еднопружински - Комплет Потекло: АЕS Seal, UK Пластична полу спојка 1" Пластична полу спојка 3/4" Пластична полу спојка 1/2" Четкица Е01B - 44.4x15.9x75 за синхрон мотор 5000 HP, 6000V Четкица G15 - 31.7x15.9x50 за синхрон мотор 700 HP, 6000V Четкица B82 - 40x20x40 за електро мотор 75kW, 110kW 0 Производител: TUP - Дубровник Литиумска копчеста батерија тип: CR 2032 3V Varta Индикатор ламба T-2 120PSB5 Покажувач на положба 1TP22 SA 220VDC Покажувач на положба 1TP22 SB 220VDC Tипкало 1TP22 RO A1 Типкало 1TP22 RO D2 Типкало 1TP22 SО А1 220VDC Tипкало 1TP22 So A2 220VDC Бакарни чаури FSCCu 4 Бакарни чаури FSCCu 6 Бакарни чаури FSCCu 10 Бакарни чаури FSCCu 16 Бакарни чаури FSCCu 25 Бакарни чаури FSCCu 95 Бакарни чаури FSCCu 150 0 FEMAN - Jagodina Топло собирачко црево (со лепак) L=1m Ф - 13/4 Топло собирачко црево (со лепак) L=1m Ф - 24/6 Производи на: Raychem Лед рефлектор тип: FEH111, 100W, 12-24VDC, IP65 SHENZHEN FIER LIGHTING Certificate: CE, ROHS, ISO 9001:2008; Гаранциски рок: 3 години на светлосниот извор и на драјверот Плексиглас безбоен (2050х3050х4)мм Плексиглас безбоен (2050х3050х6)мм Живина арматура 125W


Пригушници за живини сијалици 125W Gruman Флуоросцентна сијалица 36W GE Флуоросцентна сијалица 58W GE Сијалица 220V, 60W GE Стартери (4-65)W GE Фасонка Е-27 порцеланска Nopal Монофазен шуко утикач Kontakt Трифазен утикач Kontakt Изолациона лента EEE Монофазна шуко приклучница за во ѕид Status Монофазна дупла шуко приклучница за во ѕид Status Трифазна приклучница за во ѕид Status Лустер клеми 4мм2 (12-полни) термопластични Лустер клеми 6мм2 (12-полни) термопластични DIN - шина за автоматски осигурачи Разводна кутија силуминска ОГ Кабел PP00 3x1.5mm2 Патрони за осигурачи 16A ETI Патрони за осигурачи 63A ETI Топливи вметоци 6А ЕТI Топливи вметоци 10A ЕТI Топливи вметоци 16A ЕТI Топливи вметоци 25A ЕТI Топливи вметоци 35A ЕТI Топливи вметоци 63A ЕТI Подножје за осигурувачи ЕZ 25 Подножје за осигурувачи EZ 63 Капа за осигурувачи KD II 25A ETI Капа за осигурувачи KD III 63A ETI Ножести осигурувачи NVOO 6A Ножести осигурувачи NVOO 25A Ножести осигурувачи NVOO 63A Основа за ножести осигурачи PK0 - 3 160A ЕТI Основа за ножести осигурачи PK3 - 3 630A ETI Одводник на пренапон тип: BOW-PCA3-96 L6 E1 M8 комплет со бројчаник BOW-I-SC12 Одводник на пренапон за надворешна монтажа тип: BOW-OCP2-08S-NFF Производител: ТЕ Conectivity - Raychem Цевка Ф125/1000 Цевка Ф125/500 Т - рачва Ф125/100 Колено Ф125/45 Коса рачва Ф125/100 Цевка Ф100/2000 Цевка Ф100/1000 Цевка Ф100/500 Цевка Ф100/250 Колено Ф100/45 Т - рачва Ф100/100


Колено Ф100/90 Коса рачва Ф100/50 Колено Ф50/90 Колено Ф50/45 Коса рачва Ф50/50 Сливник хоризонтален Ф50 Цевка Ф50/1000 Цевка Ф50/500 Цевка Ф50/250 Силикон санитарен Цевка Ф20 Колено Ф20/45 Колено Ф20/90 Т - парче Ф20 Преоден мост Ф20 Завршно колено Ф20 Вентил Ф20 Капаче женско Ф20 Муф Ф20 MEMDOS LB 160 PP/FPM Diaphragm dosing pump Производ на: JESCO - Германија Гаранциски рок: 12 месеци Technical data: Diaphragm dosing pump Flow rate: max. 154 l/h (40.69 gph) at 50 Hz max. 184.8 l/h (48.82 gph) at 60 H Pressure: max. 10 bar (145 psig) Capacity adjustment: Stroke length manually adjustable 0... 100 % Driving motor: 380-420 V/220-240 V 3ph, 50 Hz, 0.37 kW, IP55, ISO-F 440-480 V/254-280 V 3ph, 60 Hz, 0.44 kW, IP55, ISO-F Medium temperature: 0...60 °C (32...140 °F) Weight: 1 5 kg Material versions for medium contacted parts: Dosing head: P P Gaskets: F PM Diaphragm: P TFE-coated Check valves: Double ball DN10, PP, glass, PP Suction connection:Hose clamp connection 13/20, PP Discharge connection: Hose clamp connection 13/20, PP Индуктивен прекинувач тип: XS618B1MAL2 Индуктивен прекинувач тип: XS630B1MAL2 Koнтактор CAD50M7 (нова ознака за CA2DN40М7) Koнтактор CAD32M7 (нова ознака за CA2DN22M7)


Контактор LC1KO610 M7 Контактор LC1D25M7 Контакт временски блок LADT2 до 30сек. Помошен контакт блок LADN40 (4NO) Помошен контакт блок LADN22 (2NO+2NC) Биметал LRD21 Биметал LRD14 Типкало зелено XB4BW33B5 Типкало црвено XB4BW34B5 Импулсно реле A9C30811 Електровентил Parker E341L01 Kaпацитивен сензор XS1 M30 AB 120 220V 50Hz Бухолцово реле тип: BR80(4 hole) A C Standard 1R8BRA1BC0 Comem Бухолцово реле тип: BR80(4 hole) A A Standard 1R8BRA1NS0 Comem Бургија за метал HSS бела професионална Ф1 Бургија за метал HSS бела професионална Ф1.5 Бургија за метал HSS бела професионална Ф2 Бургија за метал HSS бела професионална Ф2.5 Бургија за метал HSS бела професионална Ф3 Бургија за метал HSS бела професионална Ф4 Бургија за метал HSS бела професионална Ф5 Бургија за метал HSS бела професионална Ф7 Видија бургија за бетон НЅЅ Ф6 Видија бургија за бетон НЅЅ Ф8 Диск за сечење метал (115х1х22)мм Пилица за убодна пила за дрво 132mm KWB Пилица за убодна пила за метал 132mm KWB Рефлектор 400W, 220V Adeleq комплет со натриумова сијалица 400W Оsram Aмперметар 500/5A, 90x90 Aмперметар 600/5A, 90x90 Aмперметар 400/5A, 90x90 Aмперметар 100/5A, 90x90 Волтметар FQ0207, 90x90 Оптичка сонда за поврзување на персонален компјутер со електрично броило, со USB 2.0 порта за приклучок на компјутер Изолирана комбинирана клешта 160 mm 1150MQ кат. бр. 011500096 Beta Изолирана електричарска клешта 160 mm 1166MQ кат. бр. 016600096 Beta Изолиран одвртувач плоснат 1274MQ кат. бр. 012740703 Beta Изолиран одвртувач плоснат 1274MQ кат. бр. 012740709 Beta Изолиран одвртувач плоснат 1274MQ кат. бр. 012740715 Beta Изолиран одвртувач плоснат 1274MQ


кат. бр. 012740718 Beta Изолиран одвртувач крстач 1274MQ кат. бр. 012720709 Beta Изолиран одвртувач крстач 1274MQ кат. бр. 012720724 Beta Загер клешта внатрешна 1034 кат. бр. 010340021 Beta Загер клешта надворешна 1038 кат. бр. 010380021 Beta Koмплет извлекувач 1535/C1 кат. бр. 015350001 Beta Гаранциски рок: една година 3/4" Пневматски двонасочен ударен одвртувач тип: 1928DA кат. бр. 019280022 Beta Брзина при празен од - 5000 rpm Макс. вртежен момент - 1695 Nm Работен притисок - 6,2 bar Потрошувачка на воздух 240 l/min Вна. дијам. на приклучок - Ø - 10 mm Маса - 4.3 kg Гаранциски рок: 1 година Филтер со регулација тип: 1919 1/2 кат. бр. 019190450 Beta Гаранциски рок: 1 година Aкумулаторски одвртувач тип: BS 18 LTX Quick 4,0Ah кат. бр. 602109610 Меtabo Моќност 18 V/4,0 Ah Тип на батерија Li-ion Вртежен момент:Soft 42 Nm/hard 96 Nm Пулсен вртежен момент:46 Nm Брзина на празен од: 0-400/0-1400 vrt/min Капацитет на дупчење: меко дрво 50 mm/метал 13 mm Футер:1,5-13 mm Маса:2,0 Kg Гаранциски рок: 1 година Батериска ламба Stream Light SL-20X 26160 Машки конектор 24-полен, 16A, 500V, тип: HDC HE 24 MS кат.бр. W1211100000 Женски конектор 24-полен, 16A, 500V, тип: HDC HE 24 FS кат.бр. W1211300000 Kaпак со страничен отвор за конектор тип: HDC 64D TSBU 1M32G кат.бр. W1786770000 Подножје за конектори со два странични отвори тип: HDC 64D SBU 2M32G кат.бр. W1786880000 Метрички пластични уводници со заштита ИП67 тип: VG M32-K67 кат.бр. W1909720000 Заптивен прстен тип: GWRD M32-PO кат.бр. W1777960000 Ротор 1999 Netzsch Статор 3005 Netzsch Шамотен грејач за калорифер 3KW, 380V


Електро мотор "SIEMENS IE1" 160L4 B5 A350 1500 min-1 * 15 KW Алуминиумско куќиште 3 AC 50HZ 400VD/690VY - ел. магнетна кочница 230V AC Електро мотор "SIEMENS IE1" 80M6 B5 A200 930 min-1 * 0,55 KW Алуминиумско куќиште 3 AC 50HZ 230VD/400VY - ел. магнетна кочница 230V AC Електро мотор "SIEMENS IE1" 80M6 B5 A200 930 min-1 * 0,55 KW Алуминиумско куќиште 3 AC 50HZ 230VD/400VY - ел. магнетна кочница 230V AC Coil 393B202G29 Movable Contact 288A389G2 Stationary Contact 5306170G1 Shunt 3667564G1 Arc Chute RH Side 3671036P2 Arc Chute LH Side 3671035P2 Int-contact-Kit 6960053G3 Interlock Bk 2NO IC2956A200A AN 34663 Motor 112/180 12/2 01 B3 star 4,9 Brake 45 Nm 81-98 V Flange 1000.7/2000.4 0 AN 5996 Travel drive E130 B3 50/60 Hz-star GE 1127 v=5/20,6/24 KW = 0,18/0,216 0 AN 3211 Travel drive AZP160 B3 50/60 Hz-star GE 1657 v=10/40 12/48KW = 0,48/0,58 Висечка светилка тип: CUBIC E14, во бела боја шифра: 22060412-00 производ на Disano - Italia Ѕидна светилка тип: CUBIC E14, во бела боја шифра: 22060210-00 производ на Disano - Italia Спотна светилка тип: CUBIC E14, во бела боја шифра: 22060114-00 производ на Disano - Italia Флуо сијалица Е14 9W топло бела боја Вакумски контактор за среден напон тип: ЈCZ8C 400A; 7.2KV; напон на шпулна 110V 220V; AC/DC 50Hz 0 Производ на: Luoyang Chennuo Electric Co.,Ltd -Кина Интегрално коло SNJ55182J Транзистор 2N5680 Транзистор 2N6231 Транзистор 2N3019 Транзистор 2N5786


Транзистор 2N2222A Транзистор 2N2905A Диода 1N5025A Резистор 5Ω; 5W Електролитски кондензатор 47mF; 63V Блок кондензатор 33nF; 200V Блок кондензатор 1nF; 200V Отпорник 330Ω; 2W Рефлектор 400W, 220V Adeleq комплет со металхалогена сијалица 400W Оsram Струјна клешта FLUKE 374 Кабел папучи 2.5х4 окасти Кабел папучи 2.5х5 окасти Типла со шраф Ф6 Типла со шраф Ф8 Саморезна завртка 3.9х20 Бургија видиа Ф6 HSS Бургија видиа Ф8 HSS Бургија видиа Ф10 HSS Бургија видиа Ф12 HSS Бургија спирална Ф2 HSS Бургија спирална Ф2.5 HSS Бургија спирална Ф3 HSS Бургија спирална Ф3.5 HSS Бургија спирална Ф4 HSS Бургија спирална Ф5 HSS Бургија спирална Ф5.5 HSS Бургија спирална Ф6 HSS Флуо сијалица 36W GE Сијалица со вжарено влакно 100W, E-27 GE Везици пластични 2.5х160мм Стертери (4-65)W GE Kaбел PP J 3x2.5mm2 Кабел PP00 5x2.5mm2 Лустер клеми бакелитни 2.5мм Лустер клеми бакелитни 4мм Лустер клеми бакелитни 6мм Изолациона лента EEE WH574R 90241013 Rockwell 574 Regular - Hardness Tester Digital Rockwell tester for Regular Rockwell scales. Main loads: 60, 100, 150kg Standard delivery: * Main unit * 1/16" ball indenter with 5 balls * Ø 63mm flat anvil * USB connection for memory key * Power cord * Operator manual * Calibration certificate


WH574S 90241013 Rockwell 574 Superficial - Hardness Tester Digital Rockwell tester for Superficial Rockwell scales. Main loads: 15, 30, 45kg Standard delivery: * Main unit * 1/16" ball indenter with 5 balls * Ø 63mm flat anvil * USB connection for memory key * Power cord * Operator manual * Calibration certificate WH574T 90241013 Rockwell 574 Twin - Hardness Tester Digital Rockwell tester for both Regular and Superficial Rockwell scales. Main loads: 15, 30, 45, 60, 100, 150kg Standard delivery: * Main unit * 1/16" ball indenter with 5 balls * Ø 63mm flat anvil * USB connection for memory key * Power cord * Operator manual * Calibration certificate

Електронски струен трансформатор STWA2AH ZIEHL влез AC 0-20/0100A,излез DC 4-20 mA ZIEHL AC 0-20/0-100 A//DC4-20mA Свич AB1783-US05T Allen Bradley POE DEVICE FOR RADWIN RADIOS WITH AC POWER FIDING Ултразвучна сонда STV-480-1 Nivelco Echotrek Вентилатор PMD2407P TV1-A GN (70x70x25) mm 24VDC 4.7W SUNON Вентилатор PF80251B2-000U-A99 (80x80x25) mm 12VDC 0.33A 96.84m3/h SUNON Вентилатор 3214J/2H4P (92x92x38)mm 12VDC 9W Ebm-papst Вентилатор (50x50x25)mm 24VDC Вентилатор (120x120x25)mm 24VDC Двокомпонентна епоксидна смола тип: Sikagard 63 пакување: 10кг 0 Eпокси - винилестерна смолa VE100 4кг. Зацврстувач за VE100 1кг. Вентилатор за FC регулатор 30kW cat.no. 96809611

Пренослив инструмент за испитување на тврдоста


на материјалите Portable Hardness Tester PHT-1800 Флуо арматура тип: TU 2x36 VITO со ел.магнетни пригушници и стартери комплет, со сенило и флуо сијалици General Electric Флуо арматура тип: TU 2x36 VITO со електронска пригушницa Tridonic, комплет со сенило и флуо сијалици General Electric Флуо арматура тип: TU 2x36 INTO со ел.магнетни пригушници INTO, комплет со сенило и флуо сијалици General Electric Флуо арматура тип: TU 2x36 INTO со електронска пригушницa Tridonic, комплет со сенило и флуо сијалици General Electric Флуо арматура тип: TU 2x36 Marelli со ел.магнетни пригушници Electrostart, комплет со сенило и флуо сијалици General Electric Флуо арматура тип: TU 2x36 Marelli со електронска пригушницa Tridonic, комплет со сенило и флуо сијалици General Electric Флуо арматура тип: TU 3x36 Marelli со ел.магнетни пригушници Еlectrostart, комплет со сенило и флуо сијалици General Electric Флуо арматура со растер 4х18 уградна INTO со ел.магнетни пригушници и флуо цевки GE Флуо арматура со растер 4х18 уградна INTO со електронска пригушница Tridonic и флуо цевки GE Флуо арматура со растер 4х18 уградна Marelli со ел.магнетна пригушница Electrostart и флуо цевки GE Флуо арматура со растер 4х18 уградна Marelli со електронска пригушница Tridonic и флуо цевки GE Ниво детектор тип: Point Level PNF-2-I-N4-1 - Напојување: 230 VAC +-10% 50/60 HZ - Релеи: Херметички затворени релеи 230VAC 5A - PNF Куќиште: Алуминиумско тип 4 Thermo Fisher Scientific Mosfet Транзистор TK15J60U Toshiba Mosfet Транзистор IRF1010E IR Триак BTA41 600B Триак BTA16 600C Интегрално коло UC2843 BN ON Интегрално коло TOP202YAI Power Преспојни кабли PJP - 2247 50cm со штипалки Француски 0 Преспојни кабли CRC Lead - 50cm со штипалки Kинески 0 Enthernet card 100MbPS Индустриски фен тип: LCD 650 2000W, (50-650)ºC SKILL MASTER - BOSCH Индустриски фен 2000W (80-600)ºC 480l/min


EuroTools Сијалица за батериска светилка SL-20X Streamlight кат.бр.20110 Сијалица за батериска светилка SL-20XP-LED Streamlight кат.бр.25127 Stremlight кат.бр25127 Eлектрода EVB-2.5x300mm Jadran Eлектрода рутилна 2.5x300mm Jadran Лед рефлектор тип: FEH111, 100W, 12-24VDC, IP65 SHENZHEN FIER LIGHTING Certificate: CE, ROHS, ISO 9001:2008; Гаранциски рок: 3 години на светлосниот извор и на драјверот Трансформатор 220V/24V 100VA Вентил 2" Штопна 2" Колено 2" Муф 2" Дупла нипла 2" Батерија алкална 1.5V AA Батерија алкална 1.5V AAA Отстранувач на корозија WD - 40 Wurth Разредувач (Nitro) Duropal РЕ Црево армирано 1/2" Лед рефлектор тип: FEH111, 100W, 24AC, IP65 INTO Трансформатор 220V/24V 100VA Метални стабилни тркалца Ф100, носивост 75кг. Метални вртливи тркалца Ф100, носивост 75кг Високонапонски осигурачи VVC 7.2KV ; 160A d=85mm;L=292mm ETI Самоносив телефонски кабел тип: CATEGORY 5 e FTP 4x2x24 AWG 0


SPECIFICATION : ANSI/ TIA/EIA-568-B.2 and IEC –61156 –5 (for ISO/IEC –118012 nd press) category 5 e , According to CENELEC EN 5050288-3 and 50288 –3 and IEC S –90-661:1997 ,100 Mhz APPLICATION : Used in data communication networks in transmission of analog or digital signals, has a maximum working transmission speed of 100 Mbit/sn CONSTRUCTION : Ш 0,51 mm electolytic copper conductor. Poliolefin insulation. Cores twisted in pairs Pairs stranded together. Polyester tape that does not contain moisture and have dielectric property Ш 0,51 mm electrolytic tinned copper earth wire AL- PES foil screen Grey PVC outher sheath (RAL 7032) Cable outer diameter 6.0 mm Cable weight 43.0 kg/km Standard Packing : 100m coil , 305 m box , 1000m drum Самоносив телефонски кабел ТК33 5х4х0.6мм2 Перка за електромотор Dnadv.=15mm ; Dvn.22.5mm со жлеб за кајла Ножести осигурувачи NV00 16A ETI Ножести осигурувачи NV00 25A ETI Ножести осигурувачи NV00 32A ETI Ножести осигурувачи NV00 63A ETI Ножести осигурувачи NV00 10A ETI Ножести осигурувачи NV00 20A ETI Ножести осигурувачи NV0 50A ETI Трополна основа за осигурувачи PK00/3 Трополна основа за осигурувачи PK0/3 Ножести осигурувачи NV00 C 50A ETI Уто утичница 63А 3P+1 ETI Уто приклучница 63А 3P+1 ETI Уто утичница 125А 3Р+1 ETI Уто приклучница 125А 3P+1 ETI Уто утичница 32А 3Р+1 ETI Уто приклучница 32А 3P+1 ETI Т-утикач 16А Kontakt Zagreb ОГ Монофазна шуко приклучница Set-Q Изолациона лента ЕЕЕ (0.13x19)mm x 10m Rechargable батерија 1.5V, 1300mAh; AA NiCd GP Rechargable батерија 1.5V, 750mAh; AAA NiCd GP Саморезен шраф 4.2х16мм Rechargable батерија 9V, 250mAh; NiCd CFL Аголна брусалка кат.бр. W 1080-125 Metabo Пур пена 750ml SUDAL PE црево Ф20 ПН 10bar Силикон црвен 310ml SUDAL


Силикон прозирен 310ml SUDAL Гребенеста склопка уградна 4G-25-6320U Гребенеста склопка уградна 4G-16-3852-U Гребенеста склопка 4G80-53-U Гребенеста склопка 4G200-1681-U (200А, 5 елементи, 1-2 уградна) Рефлектор Adeleq 400W комплет со натриумова сијалица 400W E-40 GE Кабел РР00 3х2.5мм2 Кабел РР00 3х1.5мм2 Кабел РР00 2х1.5мм2 Кабел РР00 5х2.5мм2 Монофазна шуко приклучниица со поклопец за во ѕид, производ на Metalka Majur Трифазна приклучница Metalka Majur Монофазен гумиран шуко утикач Kontakt Zagreb Сензор за температура тип: T23A070ASR2-15 Thermal switch, NC, 70°C MULTICOMP Сензор за температура тип: 05EN1034(80/M) Thermal switch, NC, 80°C MULTICOMP Сензор за температура тип: 2455R-100-75 Thermal switch, NC, 80°C, 65°C-Rеset HONEYWELL Средство за чистење на разладни системи кај возила 250ml Wurt Средство за заштита на машини за перење со топла вода под притисок 110 ASF EXTRA RM KÄRCHER Сензор за проток тип: PSF800 - Comeco Контролер тип: FX3G-24MT-DSS Mitsubishi AD Конвертор тип: FX2N-4AD Mitsubishi DA Конвертор тип: FX2N-2DA Mitsubishi Микро прекинувач тип: X310014 Ferraz Shawmut Редуктор CHM 63 R. 30 PAM 90B14 Електромотор 90S4 B14 KW 1.1 IE2 Електромотор 90L4 B14 KW 1.5 IE2 Fluke 561 Infrared and Contact Thermometer Пластичен ормар IP65 (400х300х150)мм со проѕирен капак Уводник PG 13.5 Вентилатор тип: QC 454 M 0.37kW Dynair Панцир црева за голем бојлер 1/2" 60cm Mateu-ESP Сигурносен вентил за голем бојлер Италијански Вентил поцинкуван 1/2" Вентил поцинкуван 3/4" Славина кугласта 1/2" Полуспојка Ф20/ 1/2" пласитчна Цевка Ф20 пластична Пештан L=4m Муф 1/2" поцинкуван Муф Ф20 пластичен Колено 1/2" поцинкувано Колено Ф20 пластично Пештан


Т - парче Ф20 пластично Пештан Т - парче 1/2" поцинкувано Штопна 1/2" поцинкувана Редуцир 3/4" / 1/2" поцинкуван Панцир црево за казанче 1/2" / 3/8" 50cm Mateu-ESP Панцир црево за казанче 3/8" / 3/8" 50cm Mateu-ESP Ек вентил 1/2" / 3/8" Arco - ESP Ек вентил 1/2" / 1/2" Arco - ESP Чешма обична 1/2" Marbomil Чешма обична 1/2" Marbomil Сифон за садопер дупли Метапласт Панцир црева за голем бојлер 1/2" 60cm Mateu-ESP Сигурносен вентил Линиска флуо арматура 2х58W Pelsan комплет со сенило Капацитивен сензор тип: E53KAL30A2 кат.бр. М000134769 Eaton Струен прекинувач 630А тип: LZMN3-AE630-I cat.no. M000111969 Moeller Струен прекинувач 250А тип: LZMC2-A250-I cat.no. M000111940 Moeller Топлособриачко црево Ф32/12мм Raychem Топлособриачко црево Ф32/12мм Raychem со восок Бакарни папучи FCP Cu 120/10 Feman Бакарни папучи FCP Cu 240/12 Feman Бакарни папучи FCP Cu 150/12 Feman Кабел P/F 120mm2 Кабел P/F 150mm2 Кабел P/F 240mm2 Пластична стега 300х3мм Релеј HRN-54 за надзор на напон и нестанок на фаза производ на ETI Автоматски осигурувач ETIMAT 10 6A “С“ - карактеристика Ноќна склопка тип: SOU-1 + сензор ETI Четкици HITACHI 999-088 Аголна брусалица HITACHI G13SB3 Четкици HITACHI 999-089 Компатибилен футер за HITACHI DV20VB2 13mm брзостезен Полнач на акумулатори (12-24)V тип: BT-BC 30 Производ на Einhell - Германија Полнач за акумулатори (12-24)V 45A тип: Alpine 50 Boost, производ на Telwin - Италија гаранциски рок: 1 година Ножна мазалица со резервоар од 13кг Каталошки број: 68113 RAASM Флуо сијалица 58W Osram Флуо сијалица 36W Iskra Флуо сијалица 18W Iskra Стартер (4-65)W Volta Стартер 20W GE


Сијалица со жарно влакно Е-27, 100W, 220V Iskra Сијалица со жарно влакно Е-27, 60W, 220V T45 Сијалица живина 400W GE Сијалица натриумова 400W GE Трифазен утикач 16А Kontakt Трифазна шуко приклучница за во ѕид Контакт ОГ Трифазна силуминска приклучница ELID ОГ Монофазна приклучница Set-Q Metalka Утикач монофазен 16А гумиран Kontakt Типла Ф10/3.5х60 Електрична рингла Ф145 1500W EGO Туљак неизолиран 2.5мм Туљак неизолиран 4мм Туљак неизолиран 1.5мм Лента за предупредување (за енергетски каблови) Перфорирана лента L=10m Статор за пумпа Netzsch кат.бр. 3005 Ротор за пумпа Netzsch кат.бр. 1999 Фракфентен регулатор 650V-432380D0-001P07-A3 (650VD/0180/400/0011/UK/0/0/0/0) Parker Фрекфентен регулатор 132KW Parker 690-433250G2-000P00-A400 Ножести осигурувачи NV00 16A ETI Ножести осигурувачи NV00 25A ETI Ножести осигурувачи NV00 32A ETI Ножести осигурувачи NV00 63A ETI Ножести осигурувачи NV00 10A ETI Ножести осигурувачи NV00 20A ETI Ножести осигурувачи NV0 50A ETI Трополна основа за осигурувачи PK00/3 Трополна основа за осигурувачи PK0/3 Ножести осигурувачи NV00 C 50A ETI Сет заптивни елементи кат. бр. 4.760-550.0 Високопритисно црево Longlife400 DN8 10m со AVS конекција за пиштол за перење кат. бр. 6.389-856.0 Бренер со агол 25 ͦ кат. бр. 2.883-399.0 Сет заптивни елементи кат. бр. 6.389-856.0 Kärcher Ортома Ф12мм Метро 5м со пластично куќиште ЕТ Метро 5м метално со гумена заштита ЕТ Четка за фарбање 63мм Четка за фарбање 75мм Четка за фарбање 100мм Жолта боја за фарбање метал Бела боја за фарбање метал Ампер клешта Mastech MS2108A Ампер клешта 1760PA AC/DC Beta Радио станица стационарна комплет со антена тип: CM - 340 Motorola


Шпулна за окинувач кат.бр. 6007004 Показател на масло кат.бр. 6007432 О - прстен NBR 12x3mm О - прстен NBR 25x4mm Метален сегмент кат.бр. 6007264 Производ на Раде Кончар - Хрватска Производ на Раде Кончар - Хрватска Потенциометар 534B1103JLB - Linear, 10K, 2W, 5% Потенциометар 534B1502JLB - Linear, 5K, 2W, 5% Потенциометар 534B1202JLB - Linear, 2K, 2W, 5% Производ на: Vishay Spectrol Рачна косилка Stihl trimmer FS-250 Брава за контејнери (100х220) Бугарска Kaбел PP-J 3x2,5mm2 Кабел PP-J 3x1,5mm2 Кабел PP-J 5x2,5mm2 Пур пена 750ml Sudal Четка за фарбање 32мм Festa Четка за фарбање 60мм Festa Флуо-арматура водотесна изведба 2х36W Voltalight Tермо контролер Pixsys ATR 171-12ABC Временско реле тип:EVR11 - 220V 50Hz 2-20sek Временско реле тип:EVR21 - 220V 50Hz 6-60sek Временско реле тип:EVR 22 -220V 50Hz 0,6-60min Временско реле тип:EVR 33 -220V 50Hz 2-20sek Временско реле тип:EVR 22 -220V 50Hz 2-20sek Rade Koncar Kewtech KT203 Digital 400A/600V AC/DC Clamp Meter Digital Clamp Meter 2046R KYORITSU AC/DC Автоматски осигурувач C 1P 16А ETI Автоматски осигурувач C 1P 6А ETI Автоматски осигурувач C 1P 20А ETI Автоматски осигурувач C 1P 32А ETI Автоматски осигурувач C 1P 25А ETI Лежиште раставувач 100А ETI Изолирана бакарна собирница 16A DIN шина Живина арматура коса - 125W Кабел РР00 Al 4x120mm² Спојна чаура Al 120mm² Toплособирачко црево со лепило Ф75/22 Raychem Toплособирачко црево со лепило Ф95/29 Raychem Toплособирачко црево со лепило Ф35/12 Raychem Монофазен утикач гумиран Контакт Загреб Монофазна ОГ приклучница Set-Q Metalka Прекинувач OГ силумински еднополен ELID Пригушница 125W Schwabe Изолациона лента ЕЕЕ Високонапонска изолациона лента Scotch 23 L=9,15m Високонапонска изолациона лента Cellpack L=10m


Врзувалки пластични 200мм Врзувалки пластични 300мм Живина сијалица 125W, 220V Hyundai Живина сијалица 400W, 220V GE Сијалица 24V, 15W, E-14 GE Сијалица 24V DC, 100W, E-27 GE Фастонг клеми 6,3х0,8 Wurt Трифазен утикач Koнтакт Загреб Автоматски осигурувач B 1P 25A ЕTI Топливи вметоци DII 6A Топливи вметоци DII 16A Топливи вметоци DII 20A Топливи вметоци DII 10A Топливи вметоци DIII 35A Топливи вметоци DIII 63A Батерија 1,5V АА Switch type: AB 1783-US05T Allen Bradley Трифазен шуко утикач силум. 63А 4P ТЕP Zagreb Трифазна шуко утичница силум. 63А 4P ТЕP Zagreb ОГ трифазна шуко приклучница 16А Set-Q ОГ монофазна шуко приклучница 16А Set-Q ОГ прекинувач обичен 16А Set-Q Сијалицa живинa 125W HYUNDAI Кабел РР 3х1,5мм² Кабел РР 3х2,5мм² Кабел РР 5х2,5мм² Сирена тип: BS-545; 220V; 105dB Olympia Electronics Радиостаница рачна тип: CP180 со полнач и батерија Motorola Ладилник за тиристори со водено ладење тип:OM 209 Поцинкувана трака 30х4мм Поцинкувана трака 20х3мм Вкрстни парчиња 80х80мм Пластичен перфориран канал 25х25мм Пластичен перфориран канал 40х40мм Потпора за громобранска трака 20х150х50 мм Movable Contact 288A389G2 Stationary Contact 5306170G1 Shunt 3667564G1 Arc Chute RH Side 3671036P2 Arc Chute LH Side 3671035P2 Int-contact-Kit 6960053G3 General Electric TF-3239DL 10/100Mbps PCI Network Interface Card, Realtek RTL8139D chip Универзален адаптер за напојување IN 100-240VAC; OUT; 5VDC; 2.5a; 12.5W SP512S7 QuadroFlow V 775 Intel Pentium 4 Cooler ~ 3.8GHz Prescott, Sleeve, Copper core, 3 pin, 22dBA black fan


Менхетен Кулер за процесор P4 socket 701853 ASUS UT250 MOUSE/BK/V2, Black, USB Plag and Play Optical 1.000DPI, Ergonomic Design, P/N: 90-XB1D00MU00110 Genius RS, KB-M200 Multimedia keyboard, USB, Black, 8 hot keys, low profile key caps Asus GigaX 1005B V4, 5 Ports 10/100, GX1005B/G/CEE/EUROPE NEWLINK - NLHUB-924 - SWITCH, 10/100, 24 PORT, COMPACT, UK CoolerMaster B Seies, B500 Active PFC 230V only EU Cable, RS500-ACABM3-U1 CoolerMaster B Seies, B600 Active PFC 230V only EU Cable, RS600-ACABD3-U1 CoolerMaster GX Lite 700W RS700-ACABL3-EU GX Lite 700W 80% single 12V rail, 230V, Standard EU cable Infrared network camera DS-2CD864EI3 Hikvision комплет со држач Напојување за видео камера W-12VDC-9P/5A Wintech Полиетиленско црево Ф63, 6bar црно Канделабра тип: K3 со еден фенер Hmax=4m со вграден осигурувач 10А производ на TUNEL KF-LAB MkII Laboratory Coulometric Karl Fischer Test Set 6111-774 - Титрациона тест ќелија 6121-527 - Детекторска електрода 6121-528 - Генераторска електрода 6121-529 - Цевка за сушење 6121-530 - Гумици за инњектори (10) 6121-531 - Стаклен шприц (1 ml) 6121-532 - Игла за шприц 6121-533 - Шишенце со цедалка 6121-534 - Мешалка 6121-535 - Инка 6121-536 - Софтверски програм за анализа на резултатите - Анодни реагенси - Катодни реагенси Производи на Megger - United Kingdom ПВЦ цевка Ф160х500мм Гумно ПВЦ колено Ф160 Гумно ПВЦ Т - рачва Ф110х110х110мм Гумно Редуцир Ф160/110мм Гумно ПВЦ муф Ф160 со гумици Пештан ПВЦ штопна за муф Ф160 Пештан ПВЦ колено Ф100/90 ͦ Гумно ПВЦ цевка Ф110х500мм Гумно Муф Ф110 со гумици Гумно Редуцир Ф110/75мм Гумно Поцинкована дупла нипла 6/4"


Поцинкован холендар 1" Поцинкован муф 1" Поцинкован редуцир 6/4"M - 1"Ж Поцинкована дупла нипла 1" Насадна батерија за топло-ладна вода комплет со панцир црева 1/2" Ecokran - Полска Гаранциски рок: 5 години Типла со хол шраф Ф8 Спреј WD-40 300ml Контакт спреј мрсен 220ml PRF Воден гланс папир 240 Силикон (црвен) 310ml SOUDAL Силикон (бел) 280ml SOUDAL Боја за метал сива Четка за фарбање Ф60 ЕТ Лим (6000х1310х10)мм Мултифункционално временско реле тип: ZR6MF052 напојување 220V, 50Hz прозивод на Schrack Полиетиленска цевка Ф125, ПН6, Конти Полиетиленска цевка Ф110, ПН6, Конти Полиетиленска цевка Ф160, ПН6, Конти ПВЦ канализациона цевка Ф70х500мм ПВЦ колено Ф70/45 ПВЦ Т-рачва Ф70/70/70 ПВЦ Муф Ф70 ПВЦ Колено Ф70/90 ПВЦ штопна за муф Ф70 ПВЦ колено Ф200/90 ПВЦ флексибилно вентилационо црево Ф200 ПВЦ цевка Ф160 ПВЦ штопна Ф160 ПВЦ Редуцир Ф160/100 ПВЦ Редуцир Ф100/70 ПВЦ Т-рачва Ф160/160/160

cesto-barani-proizvodi  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you