Page 1

Presentaciรณ Corporativa


Qui som? Al 1986 es va fundar Dimasa Grupo amb l'objectiu de fabricar components de Polièster per al sector industrial. Més de 30 anys després Dimasa Grupo s'ha convertit en l'empresa líder en el sector de la fabricació d'equips i dipòsits de polièster reforçat amb fibres de vidre (PRFV). La constància per la preservació del medi ambient dels fundadors i les noves incorporacions durant més de dues dècades, han convertit a Dimasa Grupo en especialistes en el tractament d'Aigües i Residus, Biogàs i Valorització Energètica. El compromís per la recerca de l'excel·lència i la professionalitat de l'equip humà de Dimasa Grupo els ha permès dissenyar un procés de tractament de lixiviats i un de neteja de biogàs d'última generació que permeten reduir els costos d'explotació del client. Dimasa Grupo realitza tots els seus projectes sota el concepte “clau en mà": estudi de viabilitat, disseny, fabricació, lliurament, posada en marxa i manteniment postvenda. Actualment, el grup compta amb una divisió dedicada exclusivament al tractament d'efluents, Dim Water Solutions, i una filial productiva a Mèxic, Dimamex.


Dimasa Grupo compta amb unes modernes instal·lacions. La nau industrial d'Espanya, situada a Vacarisses, localitat propera a Barcelona, compta amb les oficines centrals de l'empresa. La distribució dels nostres departaments és la següent: -

Gerència Departament tècnic i d'enginyeria Departament de qualitat Departament financer Departament administratiu i de logística Departament comercial Departament de proveïdors Departament de màrqueting i comunicació


La planta de producció de Dimasa Grupo està dotada d'alta tecnologia per a la producció dels nostres equips, complint amb les més altes exigències de qualitat i normatives vigents. La fàbrica, amb una extensió de 5.000 m² i un equip de 40 operaris, es divideix en els següents espais de treball: -

Taller de Fabricació en PRFV Taller de Muntatge Taller de Pintura Taller de Ferreria i Soldadura Magatzem

A més disposem d'una flota pròpia de vehicles, el que ens permet ser més àgils i competitius en el nostre departament de logística: - Camió amb un Pes Tara de 11.500 kg. i equipat amb una grua autocarregant. - Semiremolc de caixa oberta per a camió amb una MMA de 31.000 kg. i una longitud de 12,8 metres. - Góndola extensible per camió amb una MMA de 19.000 kg i per a una longitud màxima de 17,5 metres. - 3 Furgonetes.


Les instal·lacions compten amb un modern equipament que ens permet acceptar qualsevol tipus de comanda i adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients més exigents: -

6 ponts-grua 2 carretons elevadors Torns per brides Serres especials per treballar el ferro Equip de soldadura mitjançant ionització Màquina bobinadora per filament (filament winding machine), adaptada i redissenyada pels nostres enginyers, per poder assumir tot tipus de projectes. Els motlles van des de 1 metre a 4 metres de diàmetre, i podent arribar fins als 11 metres d'una sola peça, en funció del diàmetre seleccionat. - Pel que fa als fons de què disposem, la nostra tecnologia ens permet realitzar, entre altres, els següents tipus de fons per als nostres dipòsits: -

Fons Toriesfèrics (Klopper) Fons Semielíptics (Korbbogen) Fons Semiesfèrics Fonss Cònics Fons Plans


Dimasa Grupo compta amb unes modernes instal·lacions a Mèxic, on tenim una planta de producció a Puebla, sota el nom de Dimamex. Des d’aquest centre de producció, fabriquem i exportem els nostres productes per a tot el Mercat Llatí-americà i el Nord-americà. Tots els nostres tancs compleixen amb les normatives ASME RPT1 i UNE-13121, de manera que els tancs de DIMAMEX, GRUP DIAZ MARTIN MEXICO SA DE CV, poden fabricar-se i distribuir-se per tot el món. Als últims anys, la nostra empresa ha destacat per la seva aportació a la construcció de la Planta de Tractament d'Aigües Residuals d'Atotonilco (Mèxic), una de les més grans del món, i que gràcies a l'enginyeria i equips de Dimamex al tractament de biogàs, aconsegueix que s'autoproveeixi amb el 70% d'electricitat. És per això que aquesta PTAR va ser guardonada pel Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) amb el Premi Infraestructures 360º.


Dim Water Solutions dirigeix la seva activitat al desenvolupament i aplicació de tecnologies per al tractament d'aigües i biogàs. El grup té com a base la investigació, desenvolupament i innovació tecnològica (I+D+i). Això li permet oferir plantes d'última generació, sempre personalitzades en funció de les necessitats del client i amb l'objectiu d'optimitzar al màxim el rendiment de l'equip, per al tractament d'efluents de diferents tipus de processos productius.

Als últims anys hem dissenyat un procés de tractament de lixiviats i un de neteja de biogàs d'última generació que permeten reduir els costos d'explotació del client. Aquest sistema de tractament de biogàs ha estat guardonat amb el Premi Tecnoenergía 2012 al millor producte tecnològic i el Premi Cambra 2015 a la innovació.


Internacionalització La capacitat i ​l’experiència d’un grup internacional, al servei dels seus clients, allà on ens necessitin

Espanya (Planta de Fabricació) Mèxic (Planta de Fabricació) Colòmbia Equador Xile


Què ens avala?


Què ens avala?


Què ens avala?


Què fem?


Lixiviats

Potabilització i Equips d’emergència

Tractament d’aigües residuals

Depuradores Compactes

Plantas Pilot

Desgasificació

Descontaminació d'aqüífers


Dipòsits d’emmagatzematge

Tremuges, Espessidors i Decantadors de llots

Dipòsits de doble paret

Canonades de Polièster

Perfileria en Polièster i Varis

Filtres de cartutx

Filtres de Sorra en PRFV


Sistema de Neteja i Condicionament de Biogàs

Centrals de Bombeig i Crema de Biogàs

Enriquiment de Biogàs

Neteja i condicionament de Biogàs en Contenidor


Per Vía Química

Per Carbó Actiu

Per Vía Biològica

Scrubber


Solucions


Potabilització d'Aigua de mar, salobre i dolç Plantes personalitzades, compactes i eficients energèticament. Dissenyem plantes de potabilització d'aigua compactes i personalitzades perquè s'adaptin al màxim a les necessitats del client. Facilitem el seu transport i la seva mobilitat a l'instal·lar-les en contenidors de transport marítim.

Per què nosaltres? Dimasa Grupo posseeix una àmplia experiència en el disseny i la construcció de plantes desoladores d'aigua de mar i aigua salobres. Per a la dessalació utilitzem el procés d'osmosi inversa mitjançant membranes d'enrotllament espiral. Eliminació total de paràsits, bacteris, virus i sòlids en suspensió. Per potabilitzar aigua dolça utilitzem el principi de la ultrafiltració, que consisteix en la separació física mitjançant l'ús de membranes de fibra buida. Llarga durabilitat i fàcil maneig. Les nostres plantes de potabilització presentades en format contenidors ofereixen una estructura lleugera, compacta, rígida i robusta.


Tractament d’aigüs residuals

Convertim aigües residuals urbanes o industrials en aigües reaprofitables

L'objectiu dels tractaments és produir aigua neta o reutilitzable i un residu sòlid o fang que podrà ser reutilitzat. Depenent de les característiques de l'aigua a tractar i de l'emplaçament.

Aconseguim multiplicar per tres la capacitat de tractament a instal·lacions existents Mitjançant la implantació dels nostres mòduls de aconseguim membrana plana submergida, multiplicar per tres la capacitat de tractament en instal·lacions existents amb necessitat d'ampliació i sense espai disponible.

Dissenyem el seu projecte en base a les teves necessitats Ens adaptem a projectes ja definits o bé dimensionem el seu projecte en funció del cabal sol·licitat i les càrregues contaminants existents, sempre adaptant la millor solució possible.

Per a aigües industrials que continguin materials inorgànics o impossibles de tractar mitjançant tractaments biològics


Depuradores Compactes Equips de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre Dimasa Grupo dissenya i fabrica compactes de depuració en disposició horitzontal per soterrar o de superfície amb bressols en PRFV. Reducció de contaminants fins compliment d'abocament a col·lector, llera pública o reutilització de les aigües residuals.

Amb cada projecte entreguem memòria del disseny del compacte

El seu disseny i les matèries primeres utilitzades al procés de fabricació ofereixen als compactes a una fàcil neteja interior, una alta durabilitat i baix manteniment. Fàcil instal·lació i muntatge.

Gràcies al mòdul interior instal·lat MBR de micro-ultra filtració, aconseguim assolir el grau més alt de depuració possible ACCESSORIS: - Agitadors - Bomba d'impulsió - Envà separador - Difusors d'aire de bombolla fina - Ejectors - Soplants - Reixa de desbast - Quadres elèctrics de maniobra


Descontaminació d’aqüífers Dissenyem plantes completament automàtiques que no requereixen presència de personal Els enginyers de Dimasa Grupo dissenyen les plantes minimitzant el seu consum energètic i el seu manteniment. La descontaminació de sòls i aigües contaminades per hidrocarburs requereix d'una tecnologia específica per a cada cas, en funció de si es tracta d'un aqüífer o d'un rentat de terres.

Fabriquem instal·lacions portàtils presentades en format contenidor de transport marítim que ofereixen una estructura lleugera, compacta, rígida i robusta. A més les vam dissenyar en aquest format perquè tinguin un capacitat de modulació màxima. En estar compostes per mòduls, no requereixen d'obra civil i l'operativitat i instal·lació són molt senzilles. Són equips completament automàtics que no requereixen la presència de personal.

Dissenyem plantes adaptades a les necessitats del client


Desgasificació Plantes d’eliminació de gasos Dimasa Grupo fabrica i realitza muntatges d'instal·lacions de tractament d'aigua per a l'eliminació de contaminants gasosos mitjançant processos de Stripping.

Beneficis Disseny i fabricació a mida de tots els equips permetent un major rendiment a un menor cost. Tecnologia senzilla per obtenir uns resultats òptims en la desgasificació de líquids. Eliminació de gasos (CO2) dissolts en aigües. Capacitats d'eliminació de més del 90%. Evita problemes de corrosió a equips posteriors.

Dimasa Grupo: la unió entre la fabricació i l'enginyeria Fabriquem directament tots els equips dissenyats pel nostre departament d‘enginyeria


Planta Potabilitzadora Solar

Potabilitzadora d'aigua per a zones sense electricitat Dimasa Grupo ha desenvolupat una unitat potabilitzadora d'aigua específica per zones que no disposin de subministrament elèctric. El dispositiu és apte per a qualsevol tipus d'aigua, des d'aigua lleugerament contaminada fins aigua de mar pel que confereix una gran versatilitat davant l'ampli ventall d'aigües a tractar.

Components 1

- Alimentació energètica compatible amb: Energies Renovables (Solar, Eòlica ...) Generadors Externs

3

- Estructura metàl.lica - Dipòsit per a aigua a potabilitzar

2

4

- Àrea per a dipòsits d'emmagatzematge inflables - Circulació d'aire forçada


Tractament de Lixiviats Nou sistema per a la purificació d'aigües contaminades Dimasa Grupo ha creat mòduls especials per tractar els lixiviats i purificar les aigües contaminades, partint de la premissa de la utilització dels mòduls de canal obert per a aquest tractament. Els mòduls d'última generació de Dimasa Grupo estan dissenyats per a la seva aplicació en el camp de les aigües contaminades donant especial atenció als lixiviats d'abocadors per les seves característiques especials. El seu disseny d'investigació ja membrana, per utilització de la carregat.

Mòduls “DFCT”

Mòduls “DT”

ha estat una tasca de molts anys que les tecnologies convencionals de la seva configuració, impedien la tècnica d'osmosi amb un líquid tan

Els lixiviats dels abocadors són una de les aigües més contaminades i complicades de tractar que ens podem trobar, principalment pel seu alt component salí i alta càrrega orgànica.

Dimasa Grupo: la unió entre la fabricació i l’enginyeria Membrana Mòduls “DFCT”

Disc hidràulic "DT"


Plantes Pilot de Tractament d’Aigües Industrials El nostre sistema podràs recuperar gran part de l'aigua dels teus residus L'objectiu és estalviar aigua, evitar les costoses multes imposades, i millorar la imatge mediambiental de la teva empresa. L'aigua resultant és de tal qualitat que, a més de complir amb la legislació d'abocament d'aigües, en la majoria d'ocasions es pot reutilitzar en el procés.

Sistema integral en tres fases: Pretractament o desbast primari, Tractament Físic-Químic, i un Tractament combinat de Membranes (Ultrafiltració, Nanofiltració i Osmosi Inversa). El desenvolupament d'aquestes membranes són fruit d'anys d'investigació i estan fabricades en exclusivitat per als equips de Dimasa Grupo.

Converteix un problema en una nova font de recursos Pots provar la nostra planta pilot, et realitzem els assajos i la demostració de viabilitat de la nostra tecnologia

Avantatges del tractament de Dimasa Grupo  Recuperació d'aigües netes de fins a un 90% del total.  Capacitat d'adaptació a les necessitats de cada aigua.  Evita les penalitzacions legals per l'abocament d'aigües.  Operació i manteniment de màxima simplicitat.  Permet la ràpida ampliació de capacitat de treball.

Et convencerà!

 Sistema avalat per un gran nombre de referències.


Tamís Rotatiu

Sistema de filtració per a la separació sòlid-líquid d'aigües residuals

Els tamisos rotatius són equips destinats a la filtració o tamisat d'aigües residuals i líquids en general amb l'objecte de realitzar una separació sòlid-líquid. Per la seva concepció, es tracta d'un dispositiu de funcionament auto-netejant, capaç d'operar durant llargs períodes de temps sense necessitat d'atenció.

Aplicacions: Són ideals per al pretractament d'aigua residual: sector alimentari amb alt contingut en greixos (lactis, escorxadors, pesqueres, cellers ...), papereres, plàstic, tractament primari en substitució del decantador primari...

Com funciona un tamís rotatiu? 1. El líquid a filtrar entra al tamís rotatiu per la canonada d'entrada i es distribueix uniformement al llarg de tot el cilindre filtrant que gira a baixa velocitat. 2. Les partícules sòlides queden retingudes a la superfície del mateix i són conduïdes cap al rascador, que és l'encarregat de separar-les i dipositar-les sobre una safata inclinada per a la seva caiguda per gravetat. 3. El líquid passa a través de les escletxes del cilindre filtrant i és conduït cap a la sortida situada a la part posterior.

Elements d’un tamís rotatiu:  Cilindre filtrant fabricat en acer inoxidable AISI 304.  Cos executat en acer inoxidable AISI 304.  Rascador de neteja en llautó.  Sistema de neteja interior mitjançant aigua a pressió.  Motor reductor de gran robustesa i lliure de manteniment.  Opcionalment, amb un sobreeixidor d'excés de cabal.


Preparadors Automàtics de Polielectròlit

Equips per a la preparació de la solució a partir de pols, emulsió o dual

Les solucions de polielectròlit són polímers que posseeixen grups electròlits, el que afavoreix els processos de separació entre les fases sòlid i líquid. Per optimitzar la seva utilització, Dim Water Solutions ofereix diferents sistemes destinats per a la preparació automàtica i en continu. Els avantatges d'aquests equips són: estalvi considerable de polímer, precisió en la preparació i dosificació optimitzant els tractaments, i estalvi d'espai i centralització de la instal·lació. Aplicacions:

Model DimW Top, sistema millorat

Tractament d'aigües potables i industrials de procés. Depuració d'aigües residuals, en tractaments fisicoquímics. Tractament de fangs. Processos industrials en papereres, química, minerals...

Versions i funcionament

Amb pantalla tàctil a color d'operació fàcil amb visualització i control de tots els paràmetres. A més, inclou regulació automàtica de percentatges de dosificació mitjançant programari de control.

Elements dels nostres equips:

L'aigua de dilució arriba al dipòsit per mitjà del col·lector automatitzat. El polielectròlit en emmagatzemat a la tremuja del dosificador, s'extreu i descàrrega sobre el con de dispersió d'una tovera d'aigua. La barreja cau per gravetat al primer compartiment i passa per mitjà de sifons al segon i tercer. El quadre elèctric de control i comandament és l'encarregat de fer funcionar tot el sistema de manera automàtica, assegurant la correcta dosificació i preparació.

 Sistema automàtic d'alimentació d'aigua.

Per al polielectròlit en emulsió s'utilitza una bomba dissenyada especialment per a líquids amb viscositat de fins a 8.000 Cps en versió estàndard i fins a 50.000 Cps sota comanda.

 Resistència de calefacció i espiell de metacrilat.

 Dipòsits en polipropilè PPP.  Hèlixs de disseny en INOX optimitzades.  Dosificador volumètric construït el PPP.  Quadre elèctric de protecció i comandament amb pantalla tàctil.

 Sonda de nivell ultrasònica i amb alarmes d'avís.


Flotador per Cavitació

Equip per al tractament Físic-Químic per flotació (DW CAF)

El flotador per cavitació DW CAF és un equip dissenyat per a la separació de greixos, sòlids en suspensió i col·loides d'aigües residuals urbanes i industrials. Les seves característiques de disseny li confereixen un alt rendiment, sent un equip capaç d'operar durant llargs períodes de temps sense necessitat d'atenció, amb total autonomia. Aplicacions: Està indicat per al seu ús en depuradores urbanes i industrials com escorxadors, conserveres, fàbriques de plats precuinats, centrals lleteres, fàbriques de formatge, o qualsevol tipus d'indústria agroalimentària on hi hagi presència de greixos, sòlids en suspensió i col·loides.

Com funciona un DW CAF? El sistema està basat en la injecció de micro bombolles d'aire al flux d'aigua residual a tractar, per mitjà d'una turbina submergible. L'aigua residual entra per baix i és conduït cap a un conducte central on està allotjada la turbina, els sòlids en suspensió s'adhereixen a les micro bombolles, i són elevats a la superfície on un sistema de rastreig superficial les separa. Els sòlids més pesats decanten al fons cònic i són extrets per una purga inferior. L'aigua tractada passa a través d'un sistema sifònic i surt per la part superior per un abocador regulable per triar l'altura de treball, adaptant-se al tipus de sòlid i quantitat a separar.

Elements d’un flotador per cavitació:  Cos de dipòsit en acer inoxidable AISI 304.  Estructura superior en perfils d'acer inoxidable per a subjecció del sistema d'escombrat superficial.  Sistema de rastreig superficial de doble braç.  Variador de velocitat integrat per regular la velocitat òptima d'escombrat, i adaptar-lo a cada instal·lació.  Turbina generadora de micro bombolles de disseny especial.


Dipósits per a l’emmagatzematge Dipòsits de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV) Gran resistència química, mecànica i als agents de corrosió externs. El seu disseny i les matèries primeres utilitzades en el procés de fabricació ofereixen als dipòsits a una fàcil neteja, una alta durabilitat, un nul manteniment i una fàcil reparació davant un trencament. El Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre és un bon aïllant tèrmic i elèctric, al mateix temps que fa que us dipòsits siguin lleugers i fàcilment transportables. Depenent del producte a contenir, la concentració i la temperatura, utilitzem les matèries primeres més adequades per a cada fabricació. Per realitzar el càlcul d'espessos del tanc, tenim en compte: volum, densitat del producte, sisme, vent, neu, causes vives, causes externes i temperatura del producte.

Amb cada projecte lliurem memòria de càlcul de tanc que té en compte valors com el sisme, el vent, la temperatura i la densitat del producte...


Dipòsits de doble pared en PRFV Fabricació de Dipòsits en PRFV Dimasa Grupo fabrica dipòsits de Polièster Reforçats amb Fibra de Vidre verticals de superfície de base plana inferior i superior toriesfèric, de doble paret complint amb la normativa APQ006, per evitar la construcció de la cubeta de retenció.

Avantatges • Gran resistència química i mecànica. • Lleugers i fàcilment transportables. • Estalvi d'espais a la planta. • Alta durabilitat i nul manteniment. • Fàcil neteja i reparació davant un trencament mecànica. • Aïllades tèrmicament i elèctricament. • Alta resistència als agents de corrosió externs. • Estalvi en la construcció de la cubeta de contenció.

Tots els nostres dipòsits tenen una doble cambra o teixit tridimensional per evitar la fugida o pèrdua del producte


Grans filtres de sorra en PRFV Fabricació de grans dipòsits a pressió

Dimasa Grupo fabrica filtres de sorra a pressió en polièster reforçat amb fibra de vidre dissenyats per operar a pressions de fins a 10 bars, pel que són ideals per a tots aquells processos que necessitin una filtració durant el pretractament. Un altre factor important del polièster reforçat amb fibra de vidre és la seva gran resistència a les temperatures, tant altes com baixes (-30 a +120ºC), així com el seu poc pes. Els filtres pressuritzats en PRFV de Dimasa Grupo són la millor opció per al tractament d'aigües salades i salobres durant el procés de dessalació i potabilització. El secret de l'èxit dels nostres filtres consisteix a combinar i donar coherència als diferents teixits i materials existents al mercat, que utilitzats de forma precisa, ens permeten obtenir una major resistència a nivell químic i mecànic.

Avantatges i Beneficis • Òptim comportament davant els fluids a filtrar i a condicions mediambientals extremes.

Vistes interiors

Dipòsit amb filtració de sorra horitzontal

• Lleugers i fàcilment transportables. Amb baixa conductivitat tèrmica. Alta durabilitat i baix manteniment. • Personalització d'acord a les especificacions i necessitats del client: adaptació de connexions, pressió de treball, color i dimensions. • Compliment amb la norma EN-13121, BS-4994 i ASME X. Ús de tot tipus de resines: Ortoftàlica, Isoftàlica, Bisfenòlica i Vinilèster.


Filtres de cartutx en PRFV

Fabricació de carcasses a pressió i cartutxos

Les carcasses pressuritzades per filtres de cartutx de Dimasa Grupo tenen un òptim comportament per filtrar aigües amb diferents graus de salinitat, per obtenir un major grau de protecció en les membranes d'osmosi. També es poden usar per a la filtració d'una àmplia gamma de líquids procedents d'altres aplicacions industrials. Els nostres dipòsits horitzontals High Flow (HF) usen cartutxos d'alt cabal per optimitzar el procés de filtratge i obtenir el major cabal/espai possible al procés de filtratge d'aigua salada d'alt cabal. Les carcasses s'han dissenyat especialment per facilitar l'operació de canvi de cartutxos i manteniment. Aquest disseny permet el desmuntatge de l'equip permetent accedir a tots els elements per al seu manteniment i reparació. Al disseny normal se li pot incloure un pescant d'obertura al fons superior.

Avantatges i Beneficis • Recipients lleugers i de senzilla instal·lació. • Personalització d'acord a les especificacions i necessitats del client: adaptació de connexions, pressió de treball, color i dimensions. • Compliment amb les normatives BS-4994, UNE 13121 i ASME X. • Eliminació de qualsevol element metàl·lic en contacte amb el fluid, realitzant tots els elements interns en materials plàstics. • Dissenyats per acceptar en el seu interior diferents tipus de cartutx estàndard.


Tremuges, espessidors i decantadors de llots Dipòsits en Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre Els equips de PRFV tenen una gran resistència química, mecànica i als agents de corrosió externs. El seu disseny i les matèries primeres utilitzades en el procés de fabricació ofereixen als equips una fàcil neteja, una alta durabilitat, un nul manteniment i una fàcil reparació davant un trencament mecànic. El Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre és un bon aïllant tèrmic i elèctric, al mateix temps que fa que els dipòsits siguin lleugers i fàcilment transportables. Depenent del producte a contenir, la concentració i la temperatura, utilitzem les matèries primeres més adequades per a cada fabricació. Dimasa Grupo fabrica tots els seus equips segons les normes de fabricació: UNE EN 13121-3:2010 i ASME.

Els espessidors i decantadors utilitzen un mètode físic per separar components de diferent densitat


Canonades de Polièster Fabricació de canonades i accessoris en PRFV Dimasa Grupo fabrica tot tipus de canonades i accessoris en Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV). Els nostres productes s'adapten a tot tipus de projectes per a diferents indústries: dessalació d'aigua, depuradores, xarxes de reg, proveïments, col·lectors de residus, obra civil...

Per què utilitzar les nostres canonades? • Canonades lleugeres fàcilment transportables. • Estalvi econòmic en el seu muntatge i col·locació. • Alta durabilitat i nul manteniment, gràcies a l'alta resistència química i mecànica als agents corrosius. • Estanquitat total: unió perfecta mitjançant unió química. • Fabriquem tot tipus d'accessoris específicament dissenyats per a tot tipus d'obres proposades pel client. • El nostre sistema de fabricació ens permet variar l'angle d'enrotllament de totes les nostres canonades (Roving) per incrementar les seves capacitats mecàniques.


Perfileria en Polièster Solucions de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV) Dimasa Grupo fabrica i realitza muntatges de perfileria en PRFV per a tot tipus d’indústria.

Beneficis • Alta durabilitat, una fàcil neteja i un nul manteniment. • El PRFV és el material perfecte per fabricar perfileria perquè és un bon aïllant tèrmic i elèctric, té gran resistència química i mecànica, una alta resistència als agents de corrosió externs i és de fàcil reparació en cas de trencament. • Fabricació amb resina de polièster i fil d'enrotllament, acabades amb una protecció per als rajos solars. • Podem realitzar qualsevol tipus d'estructura. • Allarguem la seva vida útil cargolant amb cargols en Inox.


Separadors d’Hidrocarburs Per tractar aigües residuals contaminades per olis d'origen mineral Els equips de separadors d'hidrocarburs serveixen per eliminar les restes d'olis d'origen mineral de l'aigua industrial. Podem fer tot el que la seva instal·lació necessiti a estacions de servei, rentadors de vehicles, tallers mecànics i garatges...

Avantatges i Beneficis • Disseny i fabricació a mida de tots els equips permetent un major rendiment a un menor cost. • El nostre sistema està compost per unitats mòbils de fàcil transport i muntatge. • Alta resistència química davant els agents corrosius. • Ràpida instal·lació i posada en marxa. • Alta resistència mecànica. • Compliment amb la norma UNE-EN 12121 o ASME. • Màxima estanquitat en la construcció d'equips.

Fabriquem directament tots els equips dissenyats pel nostre departament d'Enginyeria


Cobertes en PRFV

Estructures de tancament superior totalment personalitzades

Dimasa Grupo dissenya, fabrica i instal.la cobertes modulars autoportants de geometria cilíndrica i rectangular per a dipòsits, decantadors, digestors i espessidors de fangs, proveïts o no de passarel·la o pilar central. S'utilitzen cobertes d'aquest tipus en àmbits de depuració d'aigües, dessaladores i zones on l'ambient corrosiu és predominant.

Procediments i Materials de Fabricació BARRERA D’ESTANQUEITAT: També anomenada barrera anticorrosiva, a causa que es troba directament exposada al medi. Aquesta capa té un major contingut en resina (un 70% en pes). LAMINAT ESTRUCTURAL: En el cas dels fons, utilitzéssim el procediment d'emmotllament per contacte (hand lay up), i en el cas de les virolles, l'enrotllament continu, aplicant helicoïdals de fibra de vidre en format de fil (roving) per mitjans mecànics.

Coberta circular ondulant

CAPA DE TERMINACIÓ: S'usa una capa d'acabat color blanc.

Avantatges del nostre sistema en PRFV  Una gran resistència química, mecànica i als agents de corrosió externs. La vida útil dels nostres equips de PRFV és de 50 anys.

Coberta circular plana

Coberta semicircular ondulant

 Complint les normes UNE EN 13.121-3: 2010 i ASME RTP1-2011.  El nostre procés de fabricació, la projecció per modelatge, ofereix més possibilitats pel que fa a disseny que altres tècniques.

Coberta cuadrada

Coberta rectangular

 També realitzem en PRFV les passarel·les, escales, reixes, baranes, perfileria i accessoris de la instal·lació de la coberta.


Plantes d’Enriquiment de Biogàs (Upgrading) Planta de transformació de Biogàs a Biometà Dimasa Grupo subministra una tecnologia especial que permet la purificació del biogàs per transforma'l en biometà. El gas biometà és una atractiva alternativa als combustibles fòssils. Es pot barrejar amb el gas natural i s'injecta directament als gasoductes convencionals. O utilitzar-lo com a biocombustible per a mitjans de transport.

Beneficis •

No contamina el medi ambient ni genera costos addicionals ja que no genera aigües residuals ni s'usen productes químics en el procés.

Unitats mòbils de fàcil transport i muntatge, que redueixen el seu manteniment.

Muntatge en mòduls (contenidor).

Ràpida instal·lació i posada en marxa.

La integració d'aquesta tecnologia augmenta el rendiment de gas metà i millora l'eficiència global de la planta d'enriquiment pel que s'obté biometà amb qualitat per a automoció i/o injecció a la xarxa de gas natural.


Neteja i condicionament del Biogàs Redueixi els costos d'explotació de la planta de Biogàs Incrementa la qualitat del Biogàs produït i allarga la vida dels motors alimentats amb aquest Biogàs. El mòdul de neteja de Dimasa Grupo garanteix la reducció d'aquests components (vapor d'aigua, partícules, H2S, siloxans i COV 's). Reducció del 50% al 60% del consum energètic utilitzat en la neteja del Biogàs. Incrementa fins a 3 vegades més la durada del carbó actiu de la planta de Biogàs, el que proporciona un estalvi econòmic.

Dimasa Grupo ha desenvolupat una tecnologia per a la neteja del biogàs que redueix costos d'explotació garantint un gas adequat per al seu ús en la generació d'electricitat i/o calor, i que allarga la vida dels motors que consumeixen aquest biogàs.

Canonades

Intercanviador de calor

Potes de condensat

Construïm part de l'EDAR més gran del món situada a Atotonilco (Mèxic), amb capacitat de tractament per a 14.000 Nm3/h.


Central de bombeig i crema de Biogàs Planta de Combustió de Biogàs en abocadors Dimasa Grupo ha creat un nou equip específic per al bombament i la crema del biogàs. El nostre sistema capta i analitza el biogàs acumulat a l'abocador, abans i després de la seva crema per assegurar la correcta transformació del gas metà a CO2.

Per què cremar el Biogàs? •

Obtenció de beneficis econòmics per la venda de bons de carboni.

Adaptació i compliment amb les normatives de seguretat vigents.

El nostre sistema està compost per unitats mòbils de fàcil transport i muntatge.

Millora de l'estabilitat en la compactació natural de l'abocador.

Ràpida instal·lació i posada en marxa.

El nostre equip garanteix la total transformació de metà a CO2, aconseguint un perfecte grau de combustió


Scrubber Planta de rentat de gasos de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre Dimasa Grupo fabrica i realitza muntatges d'instal·lacions de tractament de gasos, per depuradores d'aigües residuals urbanes i industrials. El procés d'eliminació de contaminants mitjançant el rentador de gasos es realitza mitjançant reaccions de neutralització que permeten eliminar els components àcids i els alcalins.

Beneficis Eliminació de CL2, HCL , NH3 i altres gasos. Reactors de neutralització fabricats en PRFV d'alta fiabilitat, durabilitat i eficiència aconseguint la millor qualitat de les emissions. Emissions totalment sense olors. Instal·lacions dissenyades i personalitzades a les necessitats del client. Rendiments d'eliminació superiors al 99%. Material de farciment d'alta eficiència.

Dimasa Grupo: la unió entre la fabricació i l'enginyeria Fabriquem directament tots els equips dissenyats pel nostre departament d‘enginyeria


Desodorització Via Química Equips de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre Dimasa Grupo fabrica i realitza muntatges d'instal·lacions de tractament de gasos, per depuradores d'aigües residuals urbanes i industrials. El procés d'eliminació de contaminants mitjançant desodorització química es realitza mitjançant reaccions de neutralització que permeten eliminar els components àcids i els alcalins.

Beneficis Eliminació de HS, Mercaptanos i NH3 va química. Reactors de neutralització fabricats en PRFV d'alta fiabilitat, durabilitat i eficiència aconseguint la millor qualitat de les emissions. Emissions totalment sense olors. Instal·lacions dissenyades i personalitzades a les necessitats del client.

Rendiments de eliminació superiors al 99%. Material de farciment d'alta eficiència.


Desulfuració Biològica Equips de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV) Dimasa Grupo fabrica i realitza muntatges d'instal·lacions de tractament de gasos, per depuradores d'aigües residuals urbanes i industrials. El procés d'eliminació de contaminants mitjançant desodorització biològica permet la utilització d'equips més petits sense la necessitat d'usar reactius químics i perillosos.

Beneficis Eficàcia de tractament estable i superior al 99%. Reactors fabricats en PRFV d'alta fiabilitat, durabilitat i eficiència aconseguint la millor qualitat de les emissions. Eliminació de H2S, Mercaptanos i NH4 en via biològica. Emissions totalment sense olors. Reutilització de l'efluent de sortida de l'EDAR com a font de nutrients. Consum nul de reactius químics. Màxim estalvi en els costos d'explotació. Alta capacitat d'adaptació a les variacions del procés. Instal·lacions dissenyades i personalitzades a les necessitats del client. Material de farciment específic d'alta eficiència.


Desodorització Via Carbó Actiu Equips de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV) Dimasa Grupo fabrica i realitza muntatges d'instal·lacions de tractament de gasos, per depuradores d'aigües residuals urbanes i industrials. Aquestes instal·lacions de tractament de gasos mitjançant el carbó actiu, es dissenyen en funció dels contaminants a eliminar, cabal i tipus d'instal·lació.

Beneficis Eliminació total dels elements residuals del procés. Amb cada projecte lliurem la Memòria del disseny de la instal·lació. Eliminem H2S i els Mercaptans. Instal·lacions dissenyades i personalitzades a les necessitats del client.

Durant el procés de desodorització, els contaminants queden absorbits al carbó actiu, emetent un efluent lliure d'olors

Secció d e xemeneia amb llit simple

Secció de xemeneia amb llit doble


Desodorització Via Biològica Sistema de rentat de gasos a través de torre de humectació i llit biològic Dimasa Grupo dissenya i fabrica muntatges d'instal·lacions de tractament de gasos, per depuradores d'aigües residuals urbanes i industrials. El principi de funcionament d'aquesta tecnologia és el mateix que el dels biofiltres percoladors, però substituint la recirculació contínua per un sistema d'humidificació del llit de manera discontínua i controlada.

Funcionament Són instal·lacions que utilitzen tècniques d'adsorció per a l'eliminació d'olors. Les partícules d'olors queden atrapades a la superfície dels elements del jaç del biofiltre on serveixen de suport per a la fauna microbiana que s'inocula al mateix. Es tracta d'un sistema humit, consistent en posar en contacte l'aire amb olors saturat d'humitat amb un llit fix de biomassa (escorça de pi, coco...). Per aconseguir la saturació del corrent gasosa s'utilitza una torre d'humectació abans de conduir l'aire al biofiltre.

Avantatges El major avantatge del sistema de desodorització per biofiltració enfront dels mètodes clàssics és el seu baix cost d'explotació, ja que no es requereix l'addició de reactius cars i perillosos ni tampoc la reposició freqüent del llit de biomassa. Al nostre estudi considerem el cabal a desodoritzar, els compostos químics presents al corrent i l'abundància dels mateixos, per personalitzar al màxim les necessitats de cada instal·lació.


Presentació Dimasa 2018  

Presentació Corporativa de la empresa Dimasa Grupo, especialistes en dipòsits i equips de poliéster reforçat amb fibra de vidre (PRFV)

Presentació Dimasa 2018  

Presentació Corporativa de la empresa Dimasa Grupo, especialistes en dipòsits i equips de poliéster reforçat amb fibra de vidre (PRFV)

Advertisement