Page 1

65 22 juny 2010

INFORMACIONS XXVIII JOCS ATLÈTICS Maristes Catalunya El diumenge 6 de juny, precisament el dia de Sant Marcel—lí Champagnat, es va celebrar la 28a edició dels Jocs Atlètics Maristes, una vegada més en el marc de l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys.

S’hi van aplegar uns 1.600 alumnes participants, acompanyats de professors i famílies, procedents de les nou escoles maristes de Catalunya. Malgrat que les condicions meteorològiques no van ser del tot favorables, es van poder disputar totes les proves i van participar-hi tots els alumnes previstos en les diverses categories. També va ser meritori que s’enregistressin cinc plusmarques dels Jocs en competicions de curses individuals.

Va ser molt satisfactori desenvolupar un cop més aquesta jornada d’esport i convivència, gràcies a la preparació del professorat d’Educació Física i l’esforç organitzatiu de responsables i voluntaris.

1


Núm. 65 • 22 juny 2010

Premis Baldiri Reixach per a Maristes Valldemia Els Premis Baldiri Reixach, convocats per la Fundació Lluís Carulla, tenen una llarguíssima i reconeguda trajectòria de reconeixement i suport a l’escola catalana i a la seva tasca educativa. En l’edició d’enguany, dos d’aquests premis han estat atorgats a alumnes del col—legi Maristes Valldemia de Mataró: Anàlisi dels valors transmesos pels dibuixos animats – Alumnes de 4t d’ESO: Carmen Iturria, Irina Padilla, Júlia Planas, Carlos Pérez i Atzarí Suriñach. L’animació tradicional pas a pas – Alícia Floriach, alumna de 2n de Batxillerat.

Els premis Baldiri Reixach per a alumnes consisteixen tradicionalment en xecs per comprar llibres en català. La festa de lliurament va tenir lloc el passat 30 de maig al Casal de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà).

COMUNICACIONS Certificacions ISO Durant els primers dies d’aquest mes de juny, el centre de Maristes Girona ha passat molt satisfactòriament l’auditoria externa ISO 9001:2008 duta a terme per l’entitat certificadora Eduqatia. L’auditoria ha inclòs tots els processos educatius d’ensenyament reglat (2n cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat) i l’acció pastoral basada en el caràcter propi de les escoles maristes, així com també menjador i extraescolars. Felicitem, per tot l’esforç que s’ha desplegat, el coordinador (Jordi Alañà) i la comissió de qualitat, l’equip directiu i tot el claustre de professors i personal d’administració i serveis.

2


Núm. 65 • 22 juny 2010

“Gent amb somnis” a Ràdio ESTEL Al llarg d’aquest curs, l’Equip de Pastoral del Servei d’Obres Maristes ha col—laborat amb Ràdio Estel amb un espai dedicat al món dels joves. La col—laboració ha sortit en antena cada darrer divendres de mes de 10.30 a 11.00 h com una secció del programa “El primer cafè”. La secció, titulada “Gent amb somnis”, és un espai per reflexionar i compartir sobre la realitat i la vivència de l'experiència religiosa des de la mirada dels joves. Els temes que hem tractat aquest curs han estat: la vivència de l’espiritualitat en els joves, Kairoi i la música religiosa, la vivència de la Pasqua i el voluntariat. En tots els programes hem comptat amb diferents testimoniatges de joves. La música, els relats i les activitats adreçades als joves han completat la proposta del “Gent amb somnis”. Tot per conèixer i compartir amb persones amb somnis i ganes de fer coses, que ens facin tenir a nosaltres també somnis per caminar.

SERVEI D’OBRES MARISTES

3

Butlletí SOM núm. 65  

Butlletí SOM núm. 65

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you