Årets stora Travfest i Boden - Bodentravet

Page 1

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Välkommen till årets stora

Travfest i Boden!

Lördag 19 juni Första start 17:35 Första V75-start 19:30 Norrbottens Stora pris 21:45

Tvåbarnsmamman mot eliten Sidan 4

Amatörfamiljens tuffa kamp Sidan 8

Stjärnorna i miljonloppet Sidorna 17-18 Foton: Mats Engfors / Fotographic

1 miljon kronor till loppets vinnare!


2

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Krönika

Slaget i Midnattssolen – tuffare än någonsin! Helgen innan Midsommar riktas travvärldens blickar mot Bodentravet. Midnattstravet med STL och V75. Till att börja med vill jag rikta ett stort tack till alla er som gör Bodentravets viktigaste helg möjlig.

Norrbottens Stora Pris är en riktig godbit! Ett av de bästa lopp som körts i Sverige i år och på förhand en oerhörd jämn och oviss historia. Vi får se två världsrekordhållare i Wild Love och Very Kronos. Elitloppstrean Garreth Boko gör resan till norr från Halmstad och det är roligt att få hälsa Jerry Riordan välkommen till midnattssolen för första gången. I Östersund hade Vernissage Grif lekstuga. Tuffare emot nu men Gocciadoros fux är en riktig hårding som absolut kan vinna igen. Norges bästa häst heter Moni Viking och tränas av Björn Goop och var faktiskt mångas favorit till segern i Elitloppet. Den här tuffingen trivs ännu bättre över längre distanser än så och fick ett fint utgångsläge med spår 4 bakom bilen. Totalt har hästarna i fältet tjänat nästan 11 miljoner bara i år och fem av dem har inför NSP över 10.000 startpoäng! Säger så här: Norrbottens Stora Pris har aldrig tidigare hållit så här hög klass rakt igenom på 10 hästar. Det känns som vi har ett ruggigt lopp att se fram emot och det kommer krävas en enorm prestation av alla inblandade för att lösa segerchecken på 1 miljon kronor!

Det är bäddat för stor travfest! Det kryllar av topphästar och hemmahopp. Men även detta år blir det inte ett vanligt midnattstrav. Det är enormt roligt att åter (för första gången sedan mars -20) åter få välkomna publiken tillbaka till Bodentravet. Vi får äntligen se trav live! Vi får vara max 500 i publiken och det är såklart ytterst viktigt att alla följer och respekterar de rekommendationer som finns och ser till att hålla avstånd, tvätta händer och allt det där ni vet att man ska göra. Inramningen, atmosfären och stämningen har gjort Midnattstravet till en av landets största och mest uppskattade travtävlingar. Vi som arrangör är ödmjuka och tacksamma för detta. I mitten av veckan släpper vi Bodentravets egen specialbilaga inför tävlingarna med unikt tipsmaterial och fördjupande reportage med travsportens aktiva. Missa inte detta! 23 hemmahästar till start inom V75-spelet och visst ser det ut som det finns några goda möjligheter till en Bodenseger i något av de sju loppen på kupongen. Bodenhästarna har forsat fram på banorna under det första halvåret och det känns överlag som att sporten på Bodentravet just nu mår väldigt bra!

Manegen är krattad. Låt festen börja och vädergudarna vara med oss!

Vi hoppas ni som besöker oss och ni som tittar hemma får en riktigt fin kväll. Förutsättningarna finns. Manegen är krattad. Låt festen börja och vädergudarna vara med oss! DAVID ZIMMER, TRAVBANECHEF/ BODENTRAVET

David Zimmer, travbanechef, Bodentravet.

FORMGIVNING: ERJA PERSSON

N VA

ENMÄRK

E T

S

V

år kära publik som nu åter får vara på plats. Ni är saknade och efterlängtade – tro mig! Alla våra sponsorer i Guldklubben som gör det möjligt om att köra om 1 miljon kronor i förstapris på Bodentravet, Sveriges nordligaste travbana. Fantastiskt! Alla tränare, hästskötare, kuskar, hästägare, och uppfödare som år efter år ser till att vi får se så fina djur tävla i midnattssolen på detta unika arrangemang. Stort tack för allt ni gör för oss och Svensk Travsport!

TRYCK: TRYCK I NORR AB, LULEÅ. JUNI 2021 Tryck i Norrbotten 3041 0033


3

KOMM / BODENS KOMMUN • FOTO / MATS ENGFORS • FOTOGRAPHIC

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

NÄRA ÄR BRA. Vi har norra Sveriges bästa året-runt travbana runt knuten och hästar i olika storlekar mest över allt. Boden är navet i norra Sveriges hästnäring, hästen är en del av Bodens gröna DNA. Här är hästen inte bara ett bra fritidsintresse utan också en högst påtaglig näring och livsstil. Det är något vi värnar om. Här är det nära till kunskapen, traditionen och de nya talangerna. Välkommen till den hästnära staden. Fr.v Sandra Eriksson, Petri Salmela, Hanna Olofsson och Alva Alamäki.

@narhetsliv • boden.se

PVM_Boden_V75.indd 1

2021-06-03 10:50


4

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Sandra Eriksson och Colin, fem månader, siktar på succé på Midnattstravet.

Tvåbarnsmamman laddar för hemmaseger:

”Lever min dröm” Två barn med ett års mellanrum. Nu siktar Sandra Eriksson på nästa seger – att vinna ett V75-lopp med egentränade Swagger inför hemmapubliken på Midnattstravet. TEXT JIMMY LANDSTRÖM / FOTO DAVID ZIMMER

S

olen skiner, termometern visar 20 grader och det är förmodligen ännu varmare mot stallväggen när vi rullar in på Hästbygård som ligger intill 97:an och ett stenkast från Bodentravet. Det är dagen efter lunchtravet i Skellefteå där Sandra Eriksson, 31, tog fyra kusksegrar varav två tränarsegrar. Fram till 31 maj har nyblivna mamman ändå hunnit ta 22 segrar 2021, en segerprocent på 30 och en tränarprocent på 44. Fantastiska siffror.

Livet leker I famnen har hon Colin, som hunnit bli ett halvt år, om en timme ska hon hämta Phi-

Det skulle slå väldigt högt att ta sin första V75-seger med egentränat. Swagger har utvecklats enormt och tagit ytterligare ett kliv under femåringssäsongen, som bara är i sin början. Sandra Eriksson och sonen Colin, fem månader, tittar till stallets stjärna.

lip, 1,5 år på förskolan. Livet leker, både arbetsmässigt och på det personliga planet. – Jag lever min dröm och känner mig väldigt harmonisk, säger Sandra Eriksson. Hur fungerar det att kombinera yrket som tränare och kusk med familjelivet? – Jag är tacksam att vi kan köra mycket trav hemma i Boden. Jag får otroligt mycket hjälp av mamma och pappa som kan ställa upp och vara med barnen. Dels att jag hinner träna, ta in varje eftermiddag och min sambo är en stor pusselbit i det hela. Han har satt sina intressen lite åt sidan för att stötta mig och det är jag väldigt tacksam över, säger Eriksson som har sex hästar i träning i dagsläget. – Sen har jag några tjejer som hjälper mig och min klippa Leif Lundström. 2014 vann Sandra Eriksson lärlings-SM i Göteborg. Vid årsskiftet 2021/2022 tar hon ut sin A-licens vid Bodentravet. – Jag har gått ena kursen och går den andra till hösten. Tanken var för ett par år sedan, men livet kom emellan, säger Sandra och tittar på Colin.

Midnattstrav på hemmaplan Nu väntar Midnattstravet på hemmaplan. Och med egentränade Swagger har Sandra Eriksson en bra chans i bronsdivisionen om allt faller på plats. Ekipaget pulvriserade motståndet på V86 på Bergsåker den 5 maj, segertiden skrevs till 11,1auto över 1640 meter. Tio dagar senare startade Eriksson med Swagger på V75 på Umåker. Spelarna trodde inte på en repris, men nu klev Bodentjejen in i hetluften på all-

Fakta Namn: Sandra Eriksson. Ålder: 31 år. Bor: Hästbygård, ett stenkast från Bodentravet. Familj: Sambon Simon 31, barnen Philip 1,5 och Colin 6 mån. Läser: Travronden. Ser på tv: Nicke Nyfiken. Favoritmat: Grillat. Dricker helst: Kall Cola. Aktuell: Med sin egentränade Swagger, 5 år, som står på tur för sin första V75-seger.

var. In på upploppet ledde Swagger stort, men slog i galopp sista biten. – Ridå. Jag hoppades att det inte var sant. När han gjorde ett sådant heroiskt lopp, gick 09,8 i dödens (1640m) första varvet och bara gick undan på upploppet så önskar man inte sin värsta fiende att vara med om något sådant. Swagger ståtar ändå med 50 procent i segerstatistik och nu är det full laddning mot V75 och Midnattstravet den 19 juni. – Om jag får önska vill vi ha spår 4, tar oss till ledningen och att han travar hela vägen. Då är vi nog först. Det skulle slå väldigt högt att ta sin första V75-seger med egentränat, säger Sandra Eriksson.


DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

PASSAR ALLA ARBETSFÖRHÅLLANDEN

BOKA NU Säkra upp INNAN DET sommaren TAR SLUT! STORT UTBUD AV BÅDE MASKINER & TILLBEHÖR

Säkra upp sommaren Hitta rätt modeller för dig!

Kontakta oss för mer information

Murbruksvägen 13, Luleå Tel. 0920 - 22 55 00 www.lindroths.se

©2021 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Med ensamrätt. TM, ® och BRP-logotypen är registrerade varumärken tillhörande BRP eller dess dotterbolag.

5


6

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Petri Salmelas stjärnhäst Makethemark startar inte 19 juni utan siktar på V86 i Boden 28 juli. Foto: TR Media

Makethemark står över miljonloppet Trea i Elitloppsfinalen 2019, men sedan dess har Makethemark inte klivit in i världseliten. Nio dagar innan Midnattstravet gick han ett banjobb på Solvalla, men kommer inte till start till Midnattstravet. ”Tiden räcker inte till”, säger tränaren Petri Salmela. TEXT JIMMY LANDSTRÖM

I

väljer tränare Petri Salmela tillsammans med ägarna AB Nian att spara honom. – Jag är rörd. Makethemark är en fantastisk häst. Jag visade inte ens spöet. Han kändes lika bra, som när han presterat som bäst tidigare, menar Petri Salmela direkt efter banjobbet.

Inte rätt mot hästen Varför väljer ni att stå över Norrbottens Stora Pris (en miljon kronor i förstapris)? – Viktigaste orsaken är att det inte är rätt mot hästen. Tiden är för knapp. Vi hade behövt minst en vecka till. Formen är 90 procent och den hade behövt vara 105 mot det här motståndet ifall jag hade fått ett wild card, säger Salmela. – Jag har funderat sista veckan innan anmälningarna till Midnattstravet och ett wild card hade varit rättvist, men nu siktar vi på längre fram i sommar och höst. Vad väntar närmaste tiden för Makethemark?

– Vi ska göra bokslut för avelsarbetet vid midsommar och fram till dess kommer han att tränas lugnt. Efter det blir det något tuffare jobb och så siktar vi att ta ut honom till tävling i början av juli, säger Petri Salmela och fortsätter: – Sedan siktar vi på en sista show i Boden i samband med V86 och Scandal Plays minne (28 juli). Det vore kul för både mig och ägarna att Makethemark får köra ett sista race på banan där allt en gång började, säger Salmela.

Siktar på storloppen Får vi se honom några lördagar framöver? – Det är enbart storloppen vi siktar på. Det är ingen idé att börja köra vanliga Gulddivisionslopp med Makethemark. Bodentränaren har ändå flera aktuella starthästar till Midnattstravet. Bland annat trion Greivin Sisu, Lady Zappa och Leave Your Sox On.

Bli Medlem! Swisha 150 kr till 123 421 85 33, tillsammans med personnummer och mejladress.

DU BEHÖVS!

Nu bygger vi laget inför valet 2022. Var med och utveckla Norrbotten tillsammans med oss.

Fakta Namn: Petri Salmela. Ålder: 57 år. Bor: Torneå. Familj: Frun Anne 57, sönerna Johannes 28 och Tuomas 26. Läser: Deckare, idrottsböcker. Ser på tv: Trav och sport. Favoritmat: En köttbit. Dricker helst: Rödvin. Aktuell: Makethemark står över Norrbottens Stora Pris, siktar på V86 28 juli.

Foto: TR Media

I boxning går räkningen till tio. I publikens ögon, travexperterna och enligt de flesta tyckare är Makethemark nere på nio efter en sämre årsdebut i april. För er som är bevandrade i filmens värld gjorde Sylvester Stallone liknande insatser i ringen som Rocky. Nu ska Makethemark göra någon liknande på travovalen. Petri Salmelas stjärnhäst är inte vilken travare, som helst: • Segrare i Treåringseliten 2016 • Segrare i Jubileumspokalen 2018 • Trea i Elitloppsfinalen 2019. • Segrare i Norrbottens Stora Pris 2018, 2019 och tvåa 2020. Hemmapubliken hade nog hoppats på att få se honom i gott slag igen i Norrbottens Stora Pris, men så blir det inte. Trots ett fint provlopp, 1.11,5 1600 meter på Solvalla i andraspår utan rygg, med nio dagar kvar till Norrbottens Stora Pris, så


7

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Ta vara på tiden

Och det som är viktigt. Hos oss är det enkelt att bli bankkund och att samla dina försäkringar på samma ställe. Ring eller boka ett digitalt möte så hjälper vi dig att byta – en gång för alla.

Du som kund är också ägare av LF Norrbotten. Det betyder att det är du och de andra kunderna som är det viktigaste för oss. Vår prioritet är förbättrade villkor och sänkta premier för dig – så enkelt är det.

LFnorrbotten.se


8

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Pappa Robert Sandberg, 52, och dottern Frida Sandberg, 22, spolar av ”Banjo” efter en ridtur i Buddbyn.

Efter cancerbeskedet:

”Tar inte varandra för givet” TEXT OCH FOTO JIMMY LANDSTRÖM

P

å andra sidan gärdet ser man Western Farm. Med tio dagar kvar till Midnattstravet är allt som vanligt i stallet i Buddbyn. Sysslorna ska göras och tre generationer är på plats, Frida Sandberg, 22, hennes pappa Robert, 52 och farmor Gun-Britt Sandberg, 73. Här hyr familjen in sig på Gunnar och Barbro Nordbergs gård, föräldrarna till Boden Hockeys tränare Robert Nordberg. I dagsläget har de fem hästar varav två ridhästar, två starthästar till travet och en pensionerad travare i ”Banjo”. Det är en fantastisk idyll, 22 grader varmt, hagarna grönskar och på andra sidan Buddbyträsket ser man familjen Sandbergs vita hus i Gammelbyn. – Jag trampar upp skoterspår på vintern, då går vi över isen, säger Robert Sandberg. Frida Sandberg har tagit en ridtur med pensionerade ”Banjo” (Bagno, 15 år). Pappa Robert hjälper till att spola av honom svetten och när Frida drar igång vattenslangen rycker han till. Lite rädd för pysljudet.

Hästintresset i familjen Fridas farfar Göran Fallberg jobbade i stallet hos legendarkusken Gustaf Hallén (statyn utanför Bodentravet) och farmor Gun-Britt kommer från en familj med hästuppfödning. Robert följde med pappa Göran till Bodentravet otaliga gånger under uppväxten, men det var först i det vuxna livet som han föll för travet på allvar. – Jag tog licens 2016 och körde första loppet i april 2017 med Man Afraid. Jag försökte få farsan att lära mig köra med ”Banjo” innan jag tog licensen, men det satt långt inne. Han skulle åka med 40 gånger, men han var nog med 20 gånger innan han släppte iväg mig själv, säger Ro-

bert Sandberg och skrattar. I augusti 2018 kom första segern under en breddag i Skellefteå när Robert Sandberg passerade mållinjen först med ögonstenen Man Afraid. På travgalan i februari 2019 utsågs han till årets komet på Bodentravet – och sedan kom smällen. Cancerbeskedet slog ikull hela familjens tillvaro. – Fruktansvärt. Men jag tycker ändå att det har gjort mer gott. Även om det var fruktansvärt så tar vi inte varandra för givet längre. Vi har fått en helt annan relation till varandra, pappa är inte lika stressad och vi lever mer här och nu, säger Frida. – Min mor (Gun-Britt) har hjälpt oss väldigt mycket. Utan henne hade det inte funkat. Hon gör allt som behövs i stallet, säger Robert. Hur upptäckte du cancern? – Jag halkade ett par gånger under förra vintern. Det knäckte till i nacken och det blev värre och värre. Jag åkte på vårdcentralen, fick akutremiss och då såg läkarna att en kota var sprucken. Det blev stort pådrag innan dom konstaterade; ”du har cancer”. Cancern kalkar ur skelettet, säger Robert som till vardags är brandman på Räddningstjänsten i Boden.

körde sitt första travlopp med Man Afraid. – Jag följde det via mobilen, hon slutade tvåa, säger Robert Sandberg. Men det skulle bli fler svängar till Umeå. Läkarna skar djupt i nacken vid första besöket och såret blev infekterat. – Det började sippra ut var. Det blev flyg ned till Umeå, de skar upp nacken igen, spolade rent och sydde igen en gång till.

Vann sitt första lopp I maj 2021 kom resultaten för dottern Frida, som i grund och botten är fostrad i ridsporten. Den 16 maj vann hon sitt första lopp på hemmaplan i monté med Aiming To Win och det följdes upp med första sulkysegern i Skellefteå den 22 maj med Icegirl L.A. – Helt fantastiskt. Att komma in på upploppet i montéloppet var helt magiskt. Varje gång jag har varit nära att vinna tidigare har det alltid kommit någon och passerat, säger Frida Sandberg, som tidigare

Hur mår du i dag? – Jag jobbar 50 procent. Jag gör allt utom rökdykning. Fysiskt är det inga problem. – Jag får dropp var tredje vecka, antikroppar. Jag gick först på cellgifter i ett halvår. Jag fick 8 omgångar, max är 15, men det är få som klarar mer än 5.

Följde via mobilen När Robert Sandberg satt på bussen ned till Umeå för sin första operation hade dottern Frida tagit ut sin licens 2019 och

Tre generationer Sandberg med Frida, farmor Gun-Britt och pappa Robert.

Namn: Frida Sandberg. Ålder: 22 år. Bor: Gammelbyn, Boden. Familj: Mamma Ann-Sofi 51, pappa Robert 52, systern Julia 20. Läser: Propositioner till travet. Ser på tv: Trav. Favoritmat: Pasta. Dricker helst: Prosecco. Aktuell: Som årets komet 2021 på Bodentravet.

Foto: Carina Olofsson

2018 blev Robert Sandberg årets komet på Bodentravet. Tre år senare kommer dottern Frida i pappas fotspår, men det har varit en tuff resa för familjen sedan Robert drabbades av cancer under vintern 2020.

Fakta

jobbat hos både Gunnel Fredriksson och Hanna Olofsson. – Jag har lärt mig väldigt mycket hos dem. Vad är skillnaden mellan trav och ridsport? – Stor. Travsporten har mycket större gemenskap. Alla gläds åt varandra, även de man inte känner. Alla strävar mot samma mål och i travet är man mer ute efter prestation och resultat medan ridsporten är det den som vinner och har dyrast grejer, som är bäst. Och så kommer jag med en gammal travhäst till en hopptävling, säger Frida. Vad har du för ambition med travkarriären? – Det hade varit jättekul att kunna livnära sig på det. Antingen jobba i ett stall eller ha en egen rörelse, säger Frida Sandberg som i dagsläget jobbar som veterinärassistent.


DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR. STÖDLINJEN.SE © AB TRAV OCH GALOPP

MIDNATTSTRAV. EXTRA LÅNG BETÄNKETID!

NORRBOTTENS STORA PRIS. V75® BÖRJAR 19:30.

På lördag finns det gott om tid att klura på gåtan V75®. Det är dags för Midnattstrav i Boden med klassikern Norrbottens Stora Pris. Sista loppet är i mål långt in i ljusa sommarkvällen. Självklart är Sveriges bästa hästar och kuskar på plats. 19:30 går betänketiden för V75 ut. Då ska kupongerna vara inne. Lycka till!

9


10

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Hanna Olofsson, här med Magic Caviar, trivs på Bodentravet trots lockropen söderifrån. Foto: Carina Olofsson

Namn: Hanna Olofsson. Ålder: 36. Bor: Boden. Familj: Pappa Lars Olofsson 66, mamma Gunnel Fredriksson 62, brodern Dennis, 46. Läser: Travronden. Ser på tv: Trav och naturprogram. Favoritmat: Tonfisk. Dricker helst: Vatten och champagne. Aktuell: Med Ava inför Midnattstravet, som kom trea i Diamanstoets final på Solvalla 29 maj.

Foto: Petra Älvstrand

Fakta

Lockropen har kommit, men Hanna Olofsson har inte fallit för dessa. Nu berättar Bodentränaren och kusken om valet att stanna i hemkommunen. ”Det är människorna som gör staden”. TEXT JIMMY LANDSTRÖM

H

anna Olofsson har varit inne på Bodentravet och kört banjobb tillsammans med tränarkollegorna Jenny Engfors och Pia Jakobsson. Det är 15 dagar kvar till Midnattstravet när vi slår oss ned utanför stallet. 36-åringen har sedan några år tillbaka sin egen rörelse i Råbäcken utanför Boden, ett stenkast från mamma Gunnel Fredrikssons stall. Men det har inte saknats lockrop att lämna länet för att komma närmare Mälardalen och fler större travbanor. – Jag har varit och tittat på andra anläggningar med sportchefer på andra banor och det har sett jättebra ut, men då kan man tänka så här; i Boden är jag topp

Hanna Olofsson:

”I Boden är jag topp två” två efter Petri Salmela. Det känns roligare än att vara på mitten på Solvalla eller Sundbyholm. Det är också en faktor. –- Jag har ett bra stall, fina medarbetare och staden och kommunen är bra att bedriva hästnäring i. Jag har inte så många hästägare i kommunen, faktiskt. Det är inte på grund av dem, men jag trivs bra här. Jag brukar säga att det är människorna som gör staden, inte läget. Jag har bra kommunikation med banan, det är lättjobbat och man jobbar aldrig i motvind med Bodentravet. Hur hinner du med kombinationen att både träna och köra? – Det är inga problem. Tränare söderut har tävlingar nästan varje dag och det har

inte vi. Vanligtvis max två gånger i veckan med Umeå och Boden eller Skellefteå och Boden, säger Hanna Olofsson.

jer efteråt fick vi knappt av den. Stackars Ava, det hade blivit ett vakuumsug runt gummit på huvan, säger Hanna Olofsson.

Ytterst nära i finalen

Hur går tankarna inför Midnattstravet? – Det är väl Ava jag hoppas på, men hon står ganska dåligt till i loppet med til�lägg. Hon kommer att få gå en 12-tid om hon ska vara med där framme. Sen känns hennes syster Bag In Box jättefin.

Under Elitloppshelgen på Solvalla var hennes stall ytterst nära att ta en rejäl skalp i Diamanstoets final. In på upploppet var Hanna Olofsson först med Ava, endast spelad till en procent, men fick ge sig den allra sista biten när både Björn Goop gled förbi på insidan med Beauty Wind (tvåa) och Erik Adielsson segrade med Arquana As. – 150 meter kvar kände jag att speeden började ebba ut. Jag fick inte av huvan heller, den hade sugit fast i svetten. Till och med när vi hade släppt alla gre-

Formstarka hemmaamatören:

En del av publiken kommer tillbaka (500 på uteplats), vad betyder det? – Det är roligt, framför allt på V75 på hemmaplan. Det är bra stämning, hejarop och folk hälsar. Det har man saknat.

Maria Bodin. Foto: Mikael Wikner

”Min häst gör alltid sitt bästa” Mockträskamatören Maria Bodin är kanske den formstarkaste V75kusken inför tävlingarna på lördag. ”Det kunde i alla fall inte gå bättre än vad det gjorde senast”, konstaterar hon. TEXT BOSSE LUNDKVIST

Maria Bodin körde två av loppen under söndagens Skellefteåtävlingar. Hon vann med båda sina uppsittningar. Hortlaxamatören Josefin Sandlunds Dyrgripen och Bodenamatören Cecilia Lindbergs One More Please. Två outsiders som vann efter smarta styrningar. Maria har vunnit 7 av sina 39 starter vilket ger en segerprocent på 18 och siff-

ror som berättar om mer inkört än ifjol trots att halva säsongen återstår. – Det är tufft motstånd för Kahlua Bishop. Han har varit borta 11 månader efter skada och jag hade helst sett att han haft ett par lopp ytterligare i kroppen. Han kan inte hålla ledningen, men har ett bra löphuvud. Hade inte anmält om jag inte trott att han skulle klara av

att göra en bra prestation, kommenterar Maria. Mockträskamatören har är från Höglandsnäs och har fått en del av sin travutbildning hos Piteåtränaren Lars Marklund. När många av Piteåamatörerna och proffset Roger Nilsson inte har några

starthästar i V75 blir det just Marklund med 9-åriga Glace Au Four i stoloppet (V75-4) och Bodins Kahlua Bishop i V751 som får försvara Piteås färger i V75. – Vi kommer i alla fall att leda defileringen. Sedan får vi se hur det går, säger Maria.


VINTERVINTERKLAR THE NEXT OUTBACK KLAR 11

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

SPARA ÖVER

Helt nya 30.000:

Vi önskar er en skön sommar!

SPARA ÖVER Höstrabatt 15.000

J UST N

30.000:–

! rabatterat U vinter Helt P+Rnya IV A

THE NEXT GENERATION GENERATION PICKUP En hybrid för TLE

A S IN G paket MED FYRHJULSDRIFTHöstrabatt 15.000 kr fr. 3.69 + rabatterat vinter9:– SOM STANDARD /mån* paket

PICKUP

En hybrid för ren körglädje ren körglädje

NYA D-MAX NYA D-MAX

Håll i, håll ut och håll avstånd. Var rädd om er och snubbla inte på mållinjen!

SUBARU X V MED

SUBARU X V MED PAK E T RIDGE/SUMMITRIDGE/SUMMIT- PAK E T

334.900:– 334.900:–

fr.

fr. (ord. pris fr. 349.900:–) (ord. pris fr. 349.900:–)

MER MER 0:– 8.900:– 329.900:– 8.900:–

NORRBOT TENSPAKETET

SUBARU OUTBACK

fr. › Privatleasa Jazz Hybrid Crosstar frånfrån 3 475 kr/mån* Unikdesign design och klassledande utrymme › Avancerade säkerhetsfunktioner › Privatleasa Jazz Hybrid Crosstar 3 475 kr/mån* › ›Uppkopplad Uppkopplad ››Unik och klassledande utrymme › Avancerade säkerhetsfunktioner VINTERPAKET

VINTERPAKET (Värde ca 35.000 kr)

17-tums på på alufälg och och värmare med med 17-tumsvinterdäck vinterdäck alufälg värmare

OCH KUPÉVÄRMARE, KAPACITET *| MOTOR| SÄKERHET | KOMFORT KAPACITET |STYRKA STYRKA | SÄKERHET | KOMFORT

** Bilen som är en Jazz Crosstar 1.5 i-MMD Executive i tvåtonad SurfBlue Blue Crystal Crystal Black – .Ekonomi ochoch utsläppssiffror: (WLTP) Räckvidd 3,9–6,3 (l/100 km), CO 2387–143 (g/km). och klart. (VÄRDE 24.000:–) kupéfläkt ÅRSCO FRI SERVICE Bilen som visas är visas en Jazz Crosstar 1.5 i-MMD Executive i tvåtonad Surf BlackPearl Pearl –*Monterat utsläppssiffror: (WLTP) Räckvidd 3,9–6,3 (l/100 km), 87–143 23 .Ekonomi Monterat och klart. (VÄRDE 24.000:–) kupéfläkt ÅRS (g/km). FRI SE DR SAMT VINTERDÄCK Siffrorna är hämtade från EU-reglerade laboratorietestresultat och tillhandahålls i jämförelsesyfte. Det ärAGKROK möjligt att de verklig körning. *Erbjudandet inkluderar fri service. Siffrorna är hämtade från EU-reglerade laboratorietestresultat och tillhandahålls i jämförelsesyfte. Det är möjligt attinte de reflekterar inte reflekterar verklig körning. *Erbjudandet inkluderar fri service. Kampanjen gäller tills vidare. Uppläggningsavgift 695 kr och administrationsavgift 55 kr/mån tillkommer. Rörlig f.n. 3 475 kr inkl. moms erbjuds via Honda Financial Services, PÅ månadshyra, ALUMINIUMFÄLG Kampanjen tills vidare. 695 kr och administrationsavgift 55 kr/mån tillkommer. 0 krgäller i kontantinsats, 36 Uppläggningsavgift månader, max. 4 500 mil körsträcka, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker.Rörlig månadshyra, f.n. 3 475 kr inkl. moms erbjuds via Honda Financial Services, 0 kr i kontantinsats, 36 månader, max. 4 500 mil körsträcka, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Gäller endast lagerbilar modellår 2016.

ISUZU DIN ORT

Luleå Ostrongatan 4 Tel. 0920-877 70

3 ÅRS FRI SERVICE**

Bilförsäljning ISUZU DIN ORT Luleå Ostrongatan 4 Tel. 0920-877 70 Öppettider: Mån-Tor 09.00-17.30 Bilförsäljning Mån-Tor:09:00 - 17:30 Pickupgatan 1, 070-123 45 Öppettider: 09.00-17.30 - 17:30 Fre 09.00-17.00 LörMån-Tor 11.00-14.00 Mån-Tor:09:00 Fredag:09:00 - 17:00 Pickupgatan 1, 070-123 45 Mån-fre 09-18, lör 10-15, sön 11-15 Fre 09.00-17.00 Lör 11.00-14.00 PITEÅ ,Fredag:09:00 Fläktgatan 18 - 17:00 Lördag:11:00 - 14:00 www.bossesbil.se Mån-fre 09-18, lör 10-15, sön 11-15 www.hemsida.se 0911-141 35, www.bilhallen.se - 14:00 Lördag:11:00 www.bossesbil.se Luleå Ostrongatan 4. Tel 0920-877 70 BILHALLEN www.hemsida.se Mån-fredag 9-17 Mån–Tors 9–18, Fre 9–17,

Ostrongatan 4, Luleå Ostrongatan 4, Luleå Tel. 0920-877 70 Tel. 0920-877 70 www.bossesbil.se

BILHALLEN EN VÄN AV VINTERLAND OCH L JUSA NÄTTER

www.bossesbil.se

www.bossesbil.se

www.sjukvardspartiet.nu

11–14 7,9 l/100 km, CO2-utsläpp 180 g/km (körn. WLTP). Bilen i annonsen kan vara extraIsuzuBränsleförbr. D-Max Double Cab fr. 269.900:exkl. moms. Bränsleförbr. bl. körn. 8,2–9,2 l/100 km, CO2 bl.Lör 216–241 g/km (WLTP)

utrustad. Erbjudandet gäller t o m 2020-12-15 vid köp av en ny Subaru XV Ridge/Summit. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller avtal. Continental/Kumho-däck, Bränsleförbr. bl. körn. 6,1–7,0 l/100 km. CO2-utsläpp 159–161*Dubb/dubbfria g/km. Bilen på bilden är extrautrustad. *Privatleasing via utrustad. Erbjudandet gäller t omån, m 2020-12-15 vid köp av en nyuppl.avg. Subaru595 XV Erbjuda Subaru Finans, avtalstid körsträcka mil/år, service ingår, kr, Ridge/Summit. aviavgift 55 kr och rörlig ränta komfortsats från Calix. **Eller vid361500, 3000 och1500 4500 mil.

7,9 l/100 km, CO2-utsläpp 180 g/km WLTP). Bilen i annonsen kan vara IsuzuBränsleförbr. D-Max Double Cab fr. 269.900:exkl. moms. Bränsleförbr. bl. körn. 8,2–9,2 l/100 km, CO2 bl. (körn. 216–241 g/km (WLTP)

Dagens stalltips Satsa grönt. Och bli en vinnare.

enligt särskilt reservation för sedvanlig kreditprövning. Erbjudandet gäller modellår 2016 t o m ej att kombinera med kampanjerbjudande, andra erbjudande, rabatter eller avtal. *Dubb/dubbfria Continental/Kumho 20170228 eller så långt lagret räcker. **Eller vid 1500, 3000 och 4500 mil. komfortsats från Calix. **Eller vid 1500, 3000 och 4500 mil.

www.norrmaskiner.se

Ersnäskammen 35, Luleå • Vxl 0920-311 00


12

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Midnattstr Boden lördag 19 juni

Hemmachanser och Några hemmahästar med chans, ett Norrbottens Stora Pris som håller världsklass, ett på förhand öppet kallblodslopp, ett klass II-lopp som ser några presumtiva klassklättrare och ett tungviktsmöte i silver. Kan travsporten längst upp i norr på Bodentravet någonsin toppa detta. Ja, det är frågan och samtidigt en enorm utmaning framöver. TEXT BOSSE LUNDKVIST

1 000 000 kr till vinnaren! De sju V75-loppen kommer att avgöras mellan kl 19.30 och 22.

Midnattstrav med V75 Lördag 19 juni. Första start 17:35. Första V75-start 19:30.

Att det sportsliga toppnumret kryddas med en jackpot sätter förstås extra piff på anrättningen. Många V75-miljoner kommer att placeras på hemmahästarna Leave Your Sox On i V75-1 och Swagger i V75-5. Ett tungt lås tror sig nog många finns i V75-6 i Cab Lane och Upstate Face. Very Kronos och Vernissage Grif får många röster i Norrbottens Stora Pris där vi varnar främst för spurtstarka duon Wild Love och Gareth Boko. Kallblodsloppet ser många segerkandidater på förhand. Förra årets vinnare Rubus avslutade varvet med 1.21 från ledningen och dåvarande kusken Hans Bergh kunde sitta och finåka över upploppet. Ett år senare kör Skellefteåproffset Leif Eriksson. Skulle Rubus försvara kallblodstiteln i Boden är det troligt att utdelningen skenar till höga sexsiffriga tal. Apropå skrällar vann kallblodet G.G. Ojjdo i Östersund i lördags. Den skrällen var en av de största i V75-historien och

Very Kronos. Foto: Lars Jakobsson / TR Bild

BD Maskin & Anläggning AB www.bdma.se

krattade manegen så att ingen spelare hittade sju rätt i förlängning. Hästen avslutade med 22 sista 800 metrarna i loppet. En liknande prestation och han segerstrider nog i V75-2 också. Bollnäskusken Tomas Pettersson har vunnit på många banor i landet. -Jag har kört i Boden tidigare, men aldrig vunnit där. Hoppas att möjligheten finns på lördag, kommenterar Tomas som också har en hygglig chans i V75-3 med 4-åriga hingsten The World Is Mine. Björn Goops Balsamine Font är ett givet förstastreck i stodivisionen V75-4. Det är dock inget säkert kort att hålla i handen. Galopperade exempelvis bort sig direkt i ett lopp under Solvallas elitloppshelg. Den omgången var för övrigt Hanna Olofsson nära att öppna med Ava, streckad under en procent. Ava var tvåa som dryg 100-oddsare och trea, slagen på linjen, som eventuell 57-oddsare på Valla. Bra chans till ny pallplats på hemmabanan. Högst upp. Ja, varför inte!


13

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

ravet

Omsättning: System: Att utdela: Avd

Segrare

Kvarvarande

Värde

1 2 3 4 5 6 7

Omsättning: DD-odds:

ch lopp i absolut världsklass

Avd

Segrande häst

Vinnarodds

1 2

Björn Goop

Örjan Kihlström

Mats E Djuse

Ulf Ohlsson

Erik Adielsson

Mika Forss

Foto: Mikael Rosenquist / TR Bild

Foto: Lars Jakobsson / TR Bild

Foto: Mikael Wikner / TR Bild

Foto: Maria Holmén / TR Bild

Foto: Jenny Rehnman / TR Bild

Foto: Malin Albinsson / TR Bild

RANKING V75-1

V75-2

V75-3

V75-4

V75-5

V75-6

V75-7

7. Leave Your Sox On 10. Gogobet Sisu 9. Condior 11. Mister Donald 8. Silver Bullit 3. Kentucky 12. Reven Dejavu 5. Just Celebration 6. Amperage Hanover 1. Kahlua Bishop 4. Barbed Wire Bronco 2. La Cerise

5. Kong Henry 14. Forspärla 8. Bol Brage 3. GG Ojjdo 1. Sundbo Nova 11. Guli Roy 13. Guli Rubin 10. Guli Storm 4. Norrlands Scott 2. Nordby Kuling 6. Rubus 9. Nordby Elde 7. Guli Anna 12. Hallsta Vinnex

2. The World Is Mine 8. Rocking Flax 7. Pewdiepie 4. Nicois Du Gull 11. First Mover 6. Zola Soft 3. Zätas Forever Star 1. M.T.Oberon 5. Shawn Leejs 10. Soleil dÌnverne 9. Dulche De Leche 12. Ariston

10. Balsamine Font 11. Mellby Harissa 15. Ava 12. Island Falls 3. Kaitlin Way Scott 8. Lovely O.O. 1. Todays Estelle 6. Ladybug Lara 13. Lady Zappa 9. Bag In Box 7. B.W.T Daenerys 5. So Chic 4. Glace Au Four 2. Caviar Dame Ås 14. Clear Eyes

5. Swagger 2. Syoss 6. Astronacente Sac 11. Speedy Tilly 4. Got To Dash 8. Greivin Sisu 7. Self Explosive 1. Lexington Tooma 3. Dante Godiva 9. Moneykeeper 10. Special Major 12. Hill Of Fame F

8. Upstate Face 3. Cab Lane 12. Algot Zonett 7. Ivory Di Quattro 1. Balotelli Crown 5. Minnestads Ecuador 2. Everest Sisu 11. Exodus Brick 9. Vacqueyras 6. B.W.L. Ruthless 4. Araw Hoss 10. Einstein Sisu

2. Very Kronos 3. Wild Love 7. Vernissage Grif 5. Gareth Boko 4. Moni Viking 6. Who´s Who 9. Milliondollarrhyme 10. Zaccaria Bar 1. Antonio Trot 8. Upset Face

2140 meter voltstart:

2140 meter - voltstart:

2140 meter autostart:

2140 meter - voltstart:

V75-förslag (lopp 6-12): 2 x 4 x 7 x 7 x 1 x 2 x 4. Rader 3136. Kostnad: 1568 kronor.

Ranking: Per Lundkvist. Läs om mer om samtliga lopp på sidorna 14-17.

Hej! Det är vi som är Clockwork, den enklaste vägen till nytt jobb eller nya medarbetare. www.clockworkpersonal.se 0200-11 11 13

1640 meter autostart:

2640 meter autostart:

2140 meter autostart:

DD-förslag (lopp 11-12): DD-1: 3, 8 DD-2: 2, 3, 5, 7. Kombinationer 8 rader.


14

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN BODEN 19 JUNI

Travexperten Per Lundkvist kommenterar: TRIO

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

6

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

7

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

8

TVILLING

KOMB

V&P

9

Drömläge eller fälla för hemmahoppet BODEN

NMK och En - STL Klass I, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre 250.001 - 500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART BANKOD 11

START 19.30

1

6v 15,8m 20: 8 21: 2

340.800 2-2-1 0-1-0

Bod Ma Ly 26/6-5 Bod Ma Sk 22/5-9 Bod Ma Bo 3/6-6

LA CERISE Skoglund Rikard N (Kyt Al)

2

6s 14,0k 20: 17 21: 7

START 19.52

319.400 2-3-2 0-2-1

Wäj Da For Mi Lin Pe

U B D

15/5-4 26/5-9 10/6-4

3

474.053 1-1-1 1-4-0

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

4

8v 14,7k 20: 8 21: 7

479.500 0-0-1 2-0-0

Eng Je Eng Je Olo Ha

Bo 18/3-3 Bo 6/5-8 U 14/5-8

JUST CELEBRATION Djuse Mats E (Len Sö)

5

5v 14,4m 20: 16 21: 9

478.900 4-1-3 2-2-1

Dju MA U 29/4-4 Dju MA U 15/5-5 Ohl Ul Ös 12/6-9

4v 14,7m 20: 10 21: 6

305.000 1-4-0 0-1-1

For Mi Ohl Ul Ohl Ul

7

5v 16,6m 20: 11 21: 6

8

5v 13,5l 20: 13 21: 6

429.000 6-0-1 4-0-0 411.200 1-4-0 1-1-2

For Mi For Mi For Mi

Ekb Wi Ekb Wi Ekb Wi

9

415.000 0-0-0 4-0-0

Ber Ro Ber Ro Ber Ro

5h 15,1m

375.260 2-1-1 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

MISTER DONALD Goop Björn

11

5v 13,3l 20: 1 21: 7

436.000 0-1-0 2-1-0

Per St Goo Bj Goo Bj

6/2160 5/2140 7/2140

1/1640 4/1640 9/2140 11/2640 10/2640 6/2640

S 30/4-4 Å 19/5-7 Ös 12/6-9

U 15/5-10 S 29/5-8 Ös 12/6-9 8/5-8 15/5-5 30/5-3

5v 12,4k

400.800 1-0-1 2-2-1

122 193 164 257 209 131 35 389 349

2 3 4 5

8v 24,8m 20: 9 21: 10 7v 23,6m 20: 23 21: 11

9h 23,6m 20: 16 21: 8

744.700 4-2-5 2-2-0 837.300 0-0-1 1-2-2

918.400 7-7-1 1-2-2 915.500 0-2-5 1-0-2

10v 23,0k 890.233 20: 16 1-2-1 21: 7 1-1-0

Dju MA H 4/5-3 Dju MA G 22/5-2 Sko Ro Bs 5/6-5 Kyl Os Als Ol Als Ol

Åsb JH Åsb JH Pet To Nyb In Mel Mi Eri LÅ Ols JO Ols JO Ols JO

2140:9

2/2140 6/1640 8/2640

0 15,1a 1 12,4a 0 14,6a

23 45 173

4/2140 4/2140 9/2640

4 13,2a 556 8 14,4ag 36 0 15,5ag 56

2140:10

2140:11

9/2100 9/2140 7/1640

3 13,3a 2 12,6a 4 11,5a

979 215 280

2140:12

255 186 189

7 8

5s 26,7m 20: 10 21: 8 8h 23,3k 20: 14 21: 5

614.700 0-1-1 0-0-2

825.087 5-3-0 2-0-0

Nor Ja Joh St Joh St Dju ME Dju ME Dju ME

9

619.600 4-2-1 0-0-1

Als Ol Als Ol Als Ol

12h 22,8m 1.458.200 0-1-3 1-1-0

11

1.247.128 1-0-3 3-2-0

4 25,8 8 25,7 1 24,0a

Bs 7/5-9 D 18/5-7 Ös 1/6-2

3/2140 6/2140 8/2160

5 26,2 0 26,0a 5 26,2

Bo 9/4-8 U 15/5-12 Bo 3/6-4 Ös 22/4-3 Sä 10/5-1 Ro 11/6-6

S 25/4-7 Rä 7/5-7 Ro 11/6-6

And Gu Sk 3/5-1 And Gu Bo 27/5-5 And Gu Bo 3/6-4 Dju ME Ös 28/3-5 Dju ME Bs 12/4-3 Sko RN S 25/4-7

HALLSTA VINNEX Jonsson Magnus O 13v 24,0k 1.305.836 1-1-1 0-3-1

20: 17 12 21: 8

Jon MO Ös 28/3-5 Jon MO S 25/4-7 Jon MO S 28/5-8

13

1.320.650 0-1-7 1-2-1

Adi Er Adi Er Kih Ör

14

Gus Ha Gus Ha Ohl Ul

131 24 734 98 47 21

78 49 158

2

3

4

5

4h 15,7am 190.000 20: 12 1-0-2 21: 6 3-0-1

4v 15,0ak 156.500 20: 9 4-0-2 21: 4 0-1-1

6v 13,8ak 128.600 20: 6 0-0-0 21: 3 2-0-0

4v 14,8am 156.900 20: 8 3-1-1 21: 8 1-1-0

Ohl Ul Hei An Dju ME

Pet To Pet To Pet To

Ols JO Ols JO Ols JO

Kyl Os Kyl Os Kyl Os

Olo Ha Eng Je Olo Ha

Bo 6/5-10 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

S 14/5-4 Rä 27/5-3 Ös 12/6-3

10/1640 12/2140 6/2140

B 22/2-1 Ös 3/5-7 Ro 21/5-5

9/2140 3/2140 10/2160

B 9/1-3 H 28/5-10 Vg 9/6-5

1/1640 7/1640 3/1640

Bo 9/4-6 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

ZOLA SOFT Forss Mika (Ala Ka)

2140:8

ROCKING FLAX Lindblom Carl Philip (Lin Åk)

5/2160n 0 29,5 183 5/2140 5 27,5ag 150 3/2160 3 27,3 221 7/1640 3/2160 9/2140

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

2/2640 1/2160 10/2140

d ug 0 26,8 4 25,6a

1/2180 1/2180 1/2200

5 24,4 5 25,4 2 25,2

57 22 26

2140:9

213 175 211

2160:1

88 146 38

2160:2

6/1640 2 24,3ag 24 2/2160n 5 28,6g 21 5/2660 7 26,1 172

2160:3

4/2660 2/2160 4/2140

1 24,7 5 23,6 2 24,3

U 16/4-2 Sk 3/5-1 G 22/5-2

4/2680 1/2160 1/2180

5 25,2 2 24,7 1 24,0

6

7

8

5s 14,5ak 20: 11 21: 2

236.762 6-3-1 0-1-0

4v 13,3ak 228.000 20: 5 1-2-1 21: 3 1-1-1

5v 13,2ak 207.500 20: 8 2-1-1 21: 7 2-2-0

Ala Ka Ala Ka Rai Sa

Goo Bj Goo Bj Goo Bj Lin CE Lin Åk Lin Åk

Bo 24/9-6 To 15/5-11 Fi 5/6-9 F F S E E L

6/2160 2160 2120

22/3-4 2/4-4 28/5-7 17/4-8 17/5-5 6/6-9

DULCE DE LECHE Eriksson Leif (Ber La)

9

4v 15,7ak 179.000 20: 13 1-0-1 21: 12 1-2-1

Lin OA Lin OA Eri Le

U 14/5-9 B 20/5-3 Bo 10/6-5

SOLEIL D'INVERNE Söderholm Krister (Nil JR) 5v 15,0am 198.300 0-0-1 2-2-1

7 10 20: 21: 6

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 23/4-5 Bo 6/5-4 Bo 27/5-4

FIRST MOVER Djuse Mats E (Tal Li)

11

4v 14,8am 146.757 20: 2 0-0-0 21: 8 2-2-2

Dju ME Dju ME Dju ME

ARISTON Östman John (Lan Ii) 6v 13,0ak 175.640 5-2-0 2-0-0

20: 16 12 21: 4

Ala Ja Lan Ii Poh Vi

TODAYS ESTELLE Linderoth Per (Wal An)

2140:2

CAVIAR DAME ÅS (US) Kylin Blom Oskar (Wal Jo)

2140:3

KAITLIN WAY SCOTT (DE) Djuse Mats E (Per JO)

2140:4

GLACE AU FOUR Östman John (Mar La)

2140:5

SO CHIC Haapio Tomi (Fre Gu)

31 21 33

0 17,1ag 1 16,3a 1 14,7

Bs 22/4-7 U 15/5-2 H 28/5-4 Bo 6/5-4 Bo 16/5-10m Rv 30/5-11

1

96 36 38

2

0 19,4ag 89 0 15,2a 417 2 14,8 1229 d 9ag 1 14,4a 1 13,8a

3

121 333 36

2/2140n 8 19,2a 10/2140n 2 16,8a 5/2140 1 14,8a

PEWDIEPIE Goop Björn

94 358 92

Förstapris: 110.000

2140:1

7/2160 1 15,6 12/2140n 1 16,7a 10/2140 2 14,9a

2140:7

25/4-7 8/5-2 28/5-8

S Å H

1

5v 14,8am 160.700 20: 9 1-3-1 21: 6 2-1-0

2140:6

0 25,2ag 160 6 26,0 803 d 8ag 805

FORSPÄRLA Eriksson Jens (Gus Ja) 10s 23,4m 1.238.100 20: 15 3-2-3 21: 6 1-1-1

698 889 78

9/1640 2/2660 3/640

GULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö) 9v 23,6m 20: 17 21: 9

SHAWN LEEJS Olofsson Hanna

3 24,1a 3 26,2g 1 25,7

1/2160 5/2160 9/2140

GULI ROY Ohlsson Ulf (Per JO) 6v 23,7m 20: 12 21: 9

2140:5

10/2140 3/2160 4/2160

GULI STORM Skoglund Rikard N (And Gu)

12 10 20: 21: 6

NICOIS DU GULL Kylin Blom Oskar

H 25/4-7 Bs 7/5-9 D 18/5-7

NORDBY ELDE (NO) Kylin Blom Oskar (Als Ol) 6v 24,6m 20: 20 21: 5

2140:4

3 26,2 2 26,6 1 23,6

BOL BRAGE (NO) Djuse Mats E (Per JO)

33 29 19

1 16,2a 42 3 13,5 1196 4 14,3a 487

Byl Ma Byl Ma Byl Ma

ZÄTAS FOREVER STAR Kihlström Örjan (Ols JO)

2/2140 5/2180 1/2140

2140:8

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

12v 23,0m 922.272 20: 19 3-3-1 21: 9 0-0-0

2140:3

B 13/5-4m B 26/5-3m Ös 12/6-6

GULI ANNA Johansson Stefan

6

THE WORLD IS MINE Pettersson Tomas

26 47 41

BANKOD 11

START 20.37

2140:2

1 24,6 2 24,9 2 25,4a 8 25,7 d 8g 1 26,8

RUBUS Eriksson Leif (Byl Ma)

134 474 33

1/1660 4/2160 3/2140

3-åriga och äldre ston 75.001 - 1.440.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

M.T.OBERON Ohlsson Ulf (Sal Pe)

3/2680 2/2180 1/3140

D 18/5-7 Bo 27/5-5 Ös 1/6-2

BANKOD 11

2140:1

B 17/4-4 G 22/5-8 Ro 4/6-7

2140:7

0 12,4a 5 14,7 2 13,3

Wes Jö Ö 1/5-9 Wes Jö G 22/5-9 Adi Er Mp 5/6-9

357 294 272

1

6s 24,6k 20: 23 21: 4

2140:6

2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

11/1640 5/2640 9/2640

REVEN DEJAVU Adielsson Erik (Wes Jö)

20: 7 12 21: 8

KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO)

1 13,7a 4 14,7 6 14,4a

U 29/4-4 U 15/5-4 Bo 27/5-9

Å U S

2140:5

1 16,9a 4 16,6a 0 15,4a

4/1640 12/2640 2/2640

GOGOBET SISU* Kihlström Örjan (Haa Mi)

7 10 20: 21: 5

NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri LÅ)

6/2140 15/2140 1/2140

CONDIOR Westerholm Nicklas (Ber Ro) 5v 17,0m 20: 5 21: 7

2140:4

2 13,4a 4 15,3a 2 15,4a

U 29/4-5 U 14/5-6 Bo 27/5-9

B 5/5-7 S 30/5-3 Ös 12/6-9

G.G.OJJDO Pettersson Tomas

4/1640 2/2140 7/2140

LEAVE YOUR SOX ON Forss Mika (Sal Pe)

SILVER BULLIT Ekberg William (Wes Jö)

2140:3

5 12,5a 3 13,5a 0 17,5

AMPERAGE HANOVER (US) Ohlsson Ulf (Sal Pe)

6

NORDBY KULING (NO) Alsén Olle

11/1640 6/1640 11/2160

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Bo 3/6-7

BARBED WIRE BRONCO Olofsson Hanna

2140:2

120 58 314

BODEN

Centerpartiet - STL Diamantstoet, Försök 8 i me-

3-åriga och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M AUTOSTART

START 20.15

Förstapris: 110.000

SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro)

11/2140 5 16,5 14/2140n 8 19,5a 15/2140 2 15,6a

KENTUCKY Söderholm Krister (Wes KO) 8v 14,0k 20: 11 21: 6

BANKOD 11

2140:1

BODEN

Norra Finans - STL Klass II, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga 365.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

KAHLUA BISHOP Bodin Maria

BODEN

Boden! - STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 i meeting

4

226 64 90

5

7s 14,0k 20: 5 21: 3

6s 15,9k 20: 15 21: 6

4s 15,6m 20: 7 21: 7 9s 15,4m 20: 14 21: 14 5s 16,2m 20: 18 21: 11

152.400 0-0-1 1-1-1 153.100 0-0-2 0-0-1

153.200 1-0-1 2-1-0 329.100 2-0-2 1-1-0

292.500 1-1-2 1-1-1

Wic Lu Lin Pe Lin Pe

Eri Ul Lar Mi Wal Jo

Dju ME Per JO Dju ME Mar La Öst Jo Mar La Eng Je Eng Je Näs Li

H D D

16/5-1 25/5-8 10/6-1

3/2160 4/2140 2/1640

Ös 4/3-5 B 24/3-10 B 11/6-4

1/2140 2/2160 1/2140

Ro 4/4-2 G 23/4-4 G 22/5-4

4/2140 3/2140 2/2140

Bo 27/5-8 Bo 3/6-9 Bo 10/6-5

9/2160 13/2140 2/2160

B.W.T.DAENERYS* (FI) Jansson Torbjörn (Olo Ha)

2140:8

LOVELY O.O. Westerholm Nicklas (Ber Ro)

7/2140 9/1640 1/3140

3 16,3 2 13,3a 1 15,1

4/2140 5/1640 4/1640

2 14,0a 1 13,4a 1 13,2a

3/3140 4/2640 5/2140

d kubu4 16,1a 1 16,1

2/2140 9/2640 5/2140

2 16,6a 1 17,8a 2 15,0a

1/2140 4/2140 11/2140

1 14,8a 1 15,4a 0 uag

19 23 118

7

21 13 14

8

2140:9

6s 15,9m 20: 4 21: 8 5s 14,6m 20: 14 21: 4

317.500 2-3-0 0-1-1

268.815 1-0-1 0-2-1 361.000 5-0-2 1-0-0

Söd Kr Ohl Ul Ohl Ul

Olo Ha Eng Je Olo Ha

Ber Ro Gus Ha Flo Os

U 29/4-5 U 15/5-4 Bo 27/5-8

2/2160 3/1640 7/2160

Bo 9/4-9 Bo 16/5-5 Sk 31/5-1

9

2140:10

5s 15,2m 20: 16 21: 9

225.500 1-3-2 0-2-1

Olo Ha Olo Ha Olo Ha

4s 13,9m

15 10 20: 21: 5

2140:11

1.027.104 5-2-0 1-0-0

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

U 29/4-6 U 14/5-9 Bo 3/6-9 V S S

27/3-2 5/5-2 30/5-9

MELLBY HARISSA Kihlström Örjan (Ber Ro)

127 24 299

11

2140:12

5s 12,8m 20: 13 21: 5

1.253.750 5-1-2 0-2-0

Ber Ro Ax 29/4-3 Ber Ro Å 8/5-10 Sko RN Mp 5/6-8

ICELAND FALLS Adielsson Erik (Wal Hå)

28 54 42

5s 13,0m

16 12 20: 21: 4

2160:4

853.900 4-2-3 1-1-1

Sjö Cl Sjö Cl Sjö Cl

S 14/4-2 S 28/4-2 Mp 5/6-8

LADY ZAPPA Ohlsson Ulf (Sal Pe)

88 361 37

13

2160:5

8s 12,7k 20: 18 21: 5

1.136.854 2-4-3 1-0-1

Nys Ch Ohl Ul Ohl Ul

S S S

10/3-9 26/3-8 14/4-2

14

7s 13,8m 20: 13 21: 9

538.808 0-2-1 0-1-0

AVA Olofsson Hanna 7s 12,7m

13 15 20: 21: 8

732.257 0-1-1 1-2-3

943 573 759

TRIO

TVILLING

KOMB

V&P

60

34 BANKOD 11 2160:4 293

Förstapris: 110.000

2160:5

76 KAHLUA BISHOP Bodin Maria 47

2/2160 10/2140 5/2140

5 14,6 1 14,7a d uag

4/2140 8/3140 9/2140

2 14,4a 0 18,9a 4 16,2a

275 74 57

2700 d3/2140n 1 13,6a 1/1640 d uag

22 22

1

6v 15,8m 20: 8 21: 2

109

2160:6

340.800 2-2-1 0-1-0

Bod Ma Ly 26/6-5 Bod Ma Sk 22/5-9 Bod Ma Bo 3/6-6

LA2180:1 CERISE Skoglund Rikard N (Kyt Al) 127

2

6s 14,0k 20: 17 21: 7 48

2180:2

7/2160 9/2140 1/2140

2 13,9 2 13,2a 0 13,0a

6/1640 7/2140 6/2140

2 12,1a 3 12,9a 7 12,3a

84 67 419

4/2140 10/2140 1/1640

6 14,9a 3 13,1a 6 13,1a

105 476 142

106 77

319.400 2-3-2 0-2-1

Wäj Da For Mi Lin Pe

U B D

15/5-4 26/5-9 10/6-4

KENTUCKY Söderholm Krister (Wes KO) 2180:3 8v 14,0k 20: 11 21: 6 2180:4

3

474.053 1-1-1 1-4-0

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Bo 3/6-7

BARBED WIRE BRONCO Olofsson Hanna

4

8v 14,7k 20: 8 21: 7

Olo Ha Eng Je Eng Je

Sk 3/5-8 Bo 16/5-2m Bo 27/5-8

1/2160 2 16,5 61 5/2140n 5 21,2ag ejsp 6/2160 4 15,8 323

Olo Ha Olo Ha Olo Ha

Bo 23/4-6 U 15/5-6 S 29/5-5

1/2660 3/2160 2/2160

479.500 0-0-1 2-0-0

Eng Je Eng Je Olo Ha

Bo 18/3-3 Bo 6/5-8 U 14/5-8

2180:6 JUST 102CELEBRATION Djuse Mats E (Len Sö)

d 9g 2 13,4 3 12,7

5

5v 14,4m 20: 16 21: 9

1035 573

478.900 4-1-3 2-2-1

Dju MA U 29/4-4 Dju MA U 15/5-5 Ohl Ul Ös 12/6-9

2140:1

11/2140 5 16,5 14/2140n 8 19,5a 15/2140 2 15,6a

6

4v 14,7m 20: 10 21: 6

305.000 1-4-0 0-1-1

For Mi Ohl Ul Ohl Ul

U 29/4-5 U 14/5-6 Bo 27/5-9

LEAVE YOUR SOX ON Forss Mika (Sal Pe)

7

5v 16,6m 20: 11 21: 6

429.000 6-0-1 4-0-0

For Mi For Mi For Mi

U 29/4-4 U 15/5-4 Bo 27/5-9

SILVER BULLIT Ekberg William (Wes Jö)

8

5v 13,5l 20: 13 21: 6

411.200 1-4-0 1-1-2

Ekb Wi Ekb Wi Ekb Wi

B 5/5-7 S 30/5-3 Ös 12/6-9

CONDIOR Westerholm Nicklas (Ber Ro)

9

Foto: Jenny Rehnman / TR Bild

Bodenhästen Leave Your Sox On har onekligen vunnit lotten om startspåren. Sjundespår var exakt vad delägaren och skötaren Elisabeth Mannberg önskade sig innan startspårslottningen. Prickar körande Mika Forss starten och får ledningen tror jag att loppet är över. Dock finns det frågetecken. Öppnar man inte mer än medium är ett springspår ofta en fälla inom V75. Och ännu har inte Leave Your Sox On öppnat nåt speciellt i de blott två (!) voltstarter han gjort.

5v 17,0m 20: 5 21: 7

415.000 0-0-0 4-0-0

Ber Ro Ber Ro Ber Ro

S 30/4-4 Å 19/5-7 Ös 12/6-9

GOGOBET SISU* Kihlström Örjan (Haa Mi)

Börjar man att tänka gardering måste Condior och Gogobet Sisu komma först. Men duons senaste start – så sent som i lördags – lämnar frågetecken. Bakom dessa anser jag att Mister Donald och Reven Dejavu är givna garderingsstreck. Båda är kraftigt uppåt formmässigt. Silver Bullit såg jättefin ut över linjen senast. Kan vara värd ett streck. Och "döden väntar inte på innerspåret" när det vankas V75…! Tvärtom – där finns ofta skrällarna.

5h 15,1m

7 10 20: 21: 5

375.260 2-1-1 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

MISTER DONALD Goop Björn

U 15/5-10 S 29/5-8 Ös 12/6-9

120 58 314

2140:2

11/1640 6/1640 11/2160

5 12,5a 3 13,5a 0 17,5

4/1640 2/2140 7/2140

2 13,4a 4 15,3a 2 15,4a

6/2140 15/2140 1/2140

1 16,9a 4 16,6a 0 15,4a

4/1640 12/2640 2/2640

1 13,7a 4 14,7 6 14,4a

357 294 272

2140:3

122 193 164

2140:4

257 209 131

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

2140:7

33 29 19

2140:8

1 16,2a 42 3 13,5 1196 4 14,3a 487

2140:9

0 15,1a 1 12,4a 0 14,6a

4/2140 4/2140 9/2640

4 13,2a 556 8 14,4ag 36 0 15,5ag 56

😉 LURINGEN

9h 23,6m 20: 16 21: 8

915.500 0-2-5 1-0-2

Nyb In Mel Mi Eri LÅ

D 18/5-7 Bo 27/5-5 Ös 1/6-2

10/2140 3/2160 4/2160

23 45 173

😃 SNACKISEN

2140:10

GULI STORM Skoglund Rikard N (And Gu) 12h 22,8m 1.458.200 0-1-3 1-1-0

12 10 20: 21: 6

2140:11

And Gu Sk 3/5-1 And Gu Bo 27/5-5 And Gu Bo 3/6-4

1/2180 1/2180 1/2200

GULI ROY Ohlsson Ulf (Per JO)

Dju ME konkurrenterÖs 28/3-5 6/1640 De1.247.128 två värsta Dju ME Bs 12/4-3 2/2160n favoriten, 9.Condior Sko RN S 25/4-7 5/2660 2140:12 HALLSTA VINNEX Jonsson Magnus O REVEN DEJAVU Adielsson Erik (Wes Jö) och 10.Gogobet Sisu läm5v 12,4k 400.800 Wes Jö Ö 1/5-9 9/2100 3 13,3a 255 13v 24,0k 1.305.836 Jon MO Ös 28/3-5 9/1640 7 1-0-1 Wes Jö G 22/5-9 9/2140 2 12,6a 186 12 20: 17 1-1-1 en del Jon MO 25/4-7 2/2660 12 20: nade attS önska förra 21: 8 2-2-1 Adi Er Mp 5/6-9 7/1640 4 11,5a 189 21: 8 0-3-1 Jon MO S 28/5-8 3/640 lördagen i Östersund. ConGULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö) 9v 23,6m 1.320.650 Adi Er S 25/4-7 4/2660 gick riktigt tandköt17dior 0-1-7 Adi Er Å"på 8/5-2 2/2160 13 20: 21: 9 1-2-1 Kih Ör H 28/5-8 4/2140 tet" till slut efter tufft lopp i FORSPÄRLA Eriksson Jens (Gus Ja) 23,4m 1.238.100 Gus Ha UGogobet 16/4-2 4/2680 ledningen och SiNorrbekanta Just Celebration och Ken- 10s 20: 15 3-2-3 Gus Ha Sk 3/5-1 1/2160 14 Ohl Ul Gvar 22/5-2 1/2180 inte den tucky har viss kapacitet inombords och for- 21: 6 sus1-1-1travteknik bästa. men är nära på topp. Men de måste ha sin 5v 13,3l

1 11 20: 21: 7

436.000 0-1-0 2-1-0

Per St Goo Bj Goo Bj

Å U S

8/5-8 15/5-5 30/5-3

11/1640 5/2640 9/2640

0 12,4a 5 14,7 2 13,3

7

BODEN

Ols JO H 25/4-7 1/2160 Silver Bullit gick i mål med Ols JO Bs 7/5-9 5/2160 5 Ols JO D 18/5-7 9/2140 väldigt pigga ben senast i RUBUS Eriksson Leif (Byl Ma) 12v 23,0m Byl Ma Bs 7/5-9 3/2140 V75922.272 i Östersund. Och mot 20: 19 3-3-1 Byl Ma D 18/5-7 6/2140 6 21: 9 ett 0-0-0 Byl Ma Ös 1/6-2 8/2160 hårdare gäng än detta. GULI ANNA Johansson Löser detStefan sig från innerspå5s 26,7m 614.700 Nor Ja Bo 9/4-8 5/2160n 10 Joh St U 15/5-12 5/2140 7 20: ret 0-1-1 – åttonde med voltstart 21: 8 0-0-2 Joh St Bo 3/6-4 3/2160 är(NO) inteDjuse iskallt V75 – och BOL BRAGE Mats E på (Per JO) 8h 23,3k 825.087 Dju ME Ös 22/4-3 7/1640 kommer bort 3/2160 är 14favoriten 5-3-0 Dju ME Sä 10/5-1 8 20: 21: 5 2-0-0 Dju ME Ro 11/6-6 9/2140 Westholm-tränade Silver NORDBY ELDE (NO) Kylin Blom Oskar (Als Ol) 6v 24,6m 619.600 ettAls Olmycket S 25/4-7 tidigt 2/2640 Bullit 20 4-2-1 Als Ol Rä 7/5-7 1/2160 9 20: 21: 5 streck. 0-0-1 Als Ol Ro 11/6-6 10/2140

134 474 33

2/2140 6/1640 8/2640

V&P

10v 23,0k 890.233 20: 16 1-2-1 21: 7 1-1-0

2140:6

1/1640 4/1640 9/2140

KOMB

KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO)

35 389 349

2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

11/2640 10/2640 6/2640

4

2140:5

6/2160 5/2140 7/2140

TVILLING

Hemmahästen Leave Your Boden! - STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 i meeting Sox On har svarat några 3-åriga och äldre för svenska och norska kallblodiga 2140 M VOLTSTART 365.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenfina prestationer när han BANKOD 11 ner födda 030619 eller tidigare. testat V75 tidigare. Nu tror START 19.52 Förstapris: 110.000 jag att det är dags för för2140:1 SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro) 6s 24,6k Dju MA Hemmabana, H 4/5-3 1/1660 1 24,6 26 sta744.700 segern. 23 4-2-5 Dju MA G 22/5-2 4/2160 2 24,9 47 1 20: 21: 4 springspår 2-2-0 Sko Ro Bs 5/6-5 3/2140 2 25,4a 41 och toppform 2140:2 NORDBY KULING (NO) Alsén Olle finländaren med flygande 8v 24,8m 837.300 Kyl Os B 17/4-4 3/2680 8 25,7 698 9 0-0-1 Als Ol 22/5-8 2/2180 d 8g 889 2 20: Mika Forss i GRosulkyn. För21: 10 1-2-2 Als Ol 4/6-7 1/3140 1 26,8 78 2140:3 utsättningarna kan inte bli G.G.OJJDO Pettersson Tomas 7v 23,6m 918.400 Åsb JH B 13/5-4m 2/2140 3 26,2 131 Salmela23bättre 7-7-1 för den Åsb JH Petri B 26/5-3m 5/2180 2 26,6 24 3 20: 21: 11 1-2-2 Pet To Ös 12/6-6 1/2140 1 23,6 734 tränade 5-åringen. 2140:4 NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri LÅ)

3-åriga och äldre 250.001 - 500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2160:3 2140 M VOLTSTART 194

6 15,6 2 12,3a 3 15,6

AMPERAGE HANOVER (US) Ohlsson Ulf (Sal Pe)

Leave Your Sox On.

TRIO

6

BODEN

1059 150 ejsp

2180:5

CLEAR EYES Skoglund Rikard N (Olo Ha)

104 70 56

0 16,3 7 16,5a 7 16,3

49 START 19.30 169

BALSAMINE FONT* (IT) Goop Björn

49 54 76

48 33 54

2160:1

4/2140n 0 18,2a 1/2140n 2 17,1a 5/2140 3 14,8a

B 17/4-8 Kr 21/5-5 Ös 12/6-7

BAG IN BOX Eriksson Sandra (Olo Ha)

211 141 115

6/2640 0 21,7ag 6/1640n 4 15,1a 2100 1 15,2a

4s 15,6m 20: 13 21: 3

😍 FAVORITEN

502 734 256

2140:3

5 16,4a 4 16,7a 1 14,7a

NMK och En - STL Klass I, Försök 6 i meeting 4

LADYBUG LARA (US) Forss Mika (Sal Pe)

6

6 17,1 5 18,1 3 16,3a

6/2640 0 18,2 2/2160 3 18,1 1/2140n d 7ag

2140:7

15 21 29

ejsp 28 74

2140:2

2160:2

Bo 23/4-6 Bo 6/5-3m Bo 16/5-2m

2140:6

1 16,8 4 15,5 2 15,7

2140:1

3 15,6 1 16,4 2 14,0

979 215 280

6v 23,7m

20: 12 1-0-3 11 21: för 9 na 3-2-0

3 24,1a 3 26,2g 1 25,7

98 47 21

2140:5

4 25,8 8 25,7 1 24,0a

78 49 158

2140:6

5 26,2 0 26,0a 5 26,2

94 358 92

2140:7

0 29,5 183 5 27,5ag 150 3 27,3 221

2140:8

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

57 22 26

2140:9

d ug 0 26,8 4 25,6a

213 175 211

2160:1

5 24,4 5 25,4 2 25,2

88 146 38

2160:2

2 24,3ag 24 5 28,6g 21 7 26,1 172

2160:3

0 25,2ag 160 6 26,0 803 d 8ag 805

2160:4

1 24,7 5 23,6 2 24,3

88 361 37

2160:5

5 25,2 2 24,7 1 24,0

104 70 56

allra bästa dag för att vinna loppet.

Ojjdo – 200 gånger skillnad på strecken TRIO

TVILLING

KOMB

V&P

NMK och En - STL Klass I, Försök 6 i meeting 4 BANKOD 11 START 19.30

1

6v 15,8m 20: 8 21: 2

340.800 2-2-1 0-1-0

Bod Ma Ly 26/6-5 Bod Ma Sk 22/5-9 Bod Ma Bo 3/6-6

LA CERISE Skoglund Rikard N (Kyt Al)

2

6s 14,0k 20: 17 21: 7

319.400 2-3-2 0-2-1

Wäj Da For Mi Lin Pe

U B D

15/5-4 26/5-9 10/6-4

KENTUCKY Söderholm Krister (Wes KO)

3

8v 14,0k 20: 11 21: 6

474.053 1-1-1 1-4-0

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Bo 3/6-7

BARBED WIRE BRONCO Olofsson Hanna

4

8v 14,7k 20: 8 21: 7

479.500 0-0-1 2-0-0

Eng Je Eng Je Olo Ha

Bo 18/3-3 Bo 6/5-8 U 14/5-8

JUST CELEBRATION Djuse Mats E (Len Sö)

5

5v 14,4m 20: 16 21: 9

478.900 4-1-3 2-2-1

Dju MA Dju MA Ohl Ul

U 29/4-4 U 15/5-5 Ös 12/6-9

6

4v 14,7m 20: 10 21: 6

305.000 1-4-0 0-1-1

For Mi Ohl Ul Ohl Ul

U 29/4-5 U 14/5-6 Bo 27/5-9

START 19.52 11/2140 5 16,5 14/2140n 8 19,5a 15/2140 2 15,6a

LEAVE YOUR SOX ON Forss Mika (Sal Pe)

5 12,5a 3 13,5a 0 17,5

4/1640 2/2140 7/2140

2 13,4a 4 15,3a 2 15,4a

6/2140 15/2140 1/2140

1 16,9a 4 16,6a 0 15,4a

4/1640 12/2640 2/2640

1 13,7a 4 14,7 6 14,4a 2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

U

29/4-4

1/1640

For Mi

Bo 27/5-9

9/2140

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

11/2640

1 16,2a

5/5-7

134 474 33

2140:7

For Mi

B

35 389 349

2140:6

6/2160 5/2140 7/2140

4-0-0

Ekb Wi

257 209 131

2140:5

429.000

411.200

122 193 164

2140:4

21: 6

5v 13,5l

357 294 272

2140:3

5v 16,6m

SILVER BULLIT Ekberg William (Wes Jö)

G.G.Ojjdo serverade en av V75-historiens största skrällar när han vann kallblodsloppet i Östersund i lördags. I V75-2 blir han streckad cirka 200 gånger mer i spelprocent. 0,2 i Östersund mot cirka 40 i Boden. Hästen är under utveckling och har stabiliserats en hel del. Avslutade 22 sista 800 i Östersund och i felfritt lopp bör det räcka en bra bit här också. Månlykke A.M.galopperade som megafavorit i Östersund, men G.G. Ojddo behöver inte be om ursäkt för segern. Han svarade för ett topplopp när han tog upp jakten på ledande Ard och sedan också sluggade sig förbi. I det här kallblodsloppet finns ingen megafavorit. Tvärtom är det ett öppet lopp på

120 58 314

2140:2

11/1640 6/1640 11/2160

20:av 11 V75-historiens 6-0-1 For Mi största U 15/5-4 skrällar. 4/1640 G.G.Ojjdo (Tomas Pettersson) i segerdefilering i Östersund efter7en

V&P

33 29 19

2140:8

42

13 1-4-0 Ekb Wi S 30/5-3 10/2640 3 13,5 1196 förhand! 8 20: 21: 6 1-1-2 Ekb Wi Ös 12/6-9 6/2640 4 14,3a 487 2140:9 CONDIOR Westerholm Nicklas (BerÖvertygade Ro) Rubus är titelförsvarare. vid se5v 17,0m 415.000 Ber Ro S 30/4-4 2/2140 0 15,1a 23 5 0-0-0 avslutade Ber Ro Å 19/5-7 6/1640 1 12,4a 45 9 20: gern ifjol när han med ett 21-varv 21: 7 4-0-0 Ber Ro Ös 12/6-9 8/2640 0 14,6a 173 2140:10 GOGOBET SISU* Kihlström Örjan (Haa Mi) från spets. Känns inte speciellt het4/2140 den4 13,2a här 556 5h 15,1m 375.260 Dju ME U 15/5-10 7 2-1-1 Dju ME S 29/5-8 4/2140 8 14,4ag 36 10 20: gången, men skulle formen ha infun21: 5 2-0-0 Dju ME Ös plötsligt 12/6-9 9/2640 0 15,5ag 56 2140:11 DONALD Goop Björn nit sigMISTER är 5vhan en av många som kan vinna. 13,3l 436.000 Per St Å 8/5-8 11/1640 0 12,4a 979 1 0-1-0 Goo Bj U 15/5-5 5/2640 5 14,7 11 20: Sundbo Bol Brage två 215 21: 7Nova 2-1-0 ochGoo Bj S 30/5-3 rattas 9/2640 av 2 13,3 280 2140:12 REVENkallblodskuskar, DEJAVU Adielsson Erik (Wesvärldsesset Jö) skickliga Björn 5v 12,4k 400.800 Wes Jö Ö 1/5-9 9/2100 3 13,3a 255 20: 7 1-0-1 Wes Jö G 22/5-9 9/2140 2 12,6a 186 Goop12 respektive E Djuse. 21: 8 2-2-1kuskkometen Adi Er Mp 5/6-9 Mats 7/1640 4 11,5a 189 Örjan Kihlström har vunnit med Kong Henry tidigare. Vi tror en hel del på ekipaget här. Spurtar ned de flesta. Outsiders saknas det inte i loppet. Nästan alla på tilläggsvolten kan vinna om de hittar en någorlunda smidig väg fram till upploppet. Att runda de hårt betrodda på första

Förstapris: 110.000

SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro)

1

6s 24,6k 20: 23 21: 4

744.700 4-2-5 2-2-0

Dju MA Dju MA Sko Ro

H 4/5-3 G 22/5-2 Bs 5/6-5

2

8v 24,8m 20: 9 21: 10

837.300 0-0-1 1-2-2

Kyl Os Als Ol Als Ol

G.G.OJJDO Pettersson Tomas

3

7v 23,6m 20: 23 21: 11

918.400 7-7-1 1-2-2

Åsb JH Åsb JH Pet To

1 24,6 2 24,9 2 25,4a

B 17/4-4 G 22/5-8 Ro 4/6-7

3/2680 2/2180 1/3140

8 25,7 d 8g 1 26,8

B 13/5-4m B 26/5-3m Ös 12/6-6

2/2140 5/2180 1/2140

3 26,2 2 26,6 1 23,6

10/2140 3/2160 4/2160

3 24,1a 3 26,2g 1 25,7

H 25/4-7 Bs 7/5-9 D 18/5-7

1/2160 5/2160 9/2140

4 25,8 8 25,7 1 24,0a

Bs 7/5-9 D 18/5-7 Ös 1/6-2

3/2140 6/2140 8/2160

5 26,2 0 26,0a 5 26,2

Bo 9/4-8 U 15/5-12 Bo 3/6-4

5/2160n 0 29,5 183 5/2140 5 27,5ag 150 3/2160 3 27,3 221

NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri LÅ)

4

9h 23,6m 20: 16 21: 8

915.500 0-2-5 1-0-2

Nyb In Mel Mi Eri LÅ

D 18/5-7 Bo 27/5-5 Ös 1/6-2

KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO)

5

10v 23,0k 890.233 20: 16 1-2-1 21: 7 1-1-0

Ols JO Ols JO Ols JO

RUBUS Eriksson Leif (Byl Ma)

6

12v 23,0m 922.272 20: 19 3-3-1 21: 9 0-0-0

Byl Ma Byl Ma Byl Ma

GULI ANNA Johansson Stefan

7

5s 26,7m 20: 10 21: 8

614.700 0-1-1 0-0-2

Nor Ja Joh St Joh St

BOL BRAGE (NO) Djuse Mats E (Per JO)

8

8h 23,3k 20: 14 21: 5

825.087 5-3-0 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

Ös 22/4-3 Sä 10/5-1 Ro 11/6-6

NORDBY ELDE (NO) Kylin Blom Oskar (Als Ol)

9

6v 24,6m 20: 20 21: 5

619.600 4-2-1 0-0-1

Als Ol Als Ol Als Ol

S 25/4-7 Rä 7/5-7 Ro 11/6-6

GULI STORM Skoglund Rikard N (And Gu) 12h 22,8m 1.458.200 0-1-3 1-1-0

12 10 20: 21: 6

And Gu Sk 3/5-1 And Gu Bo 27/5-5 And Gu Bo 3/6-4

GULI ROY Ohlsson Ulf (Per JO) 6v 23,7m

12 11 20: 21: 9

1.247.128 1-0-3 3-2-0

Dju ME Ös 28/3-5 Dju ME Bs 12/4-3 Sko RN S 25/4-7

HALLSTA VINNEX Jonsson Magnus O 13v 24,0k 1.305.836 1-1-1 0-3-1

17 12 20: 21: 8

Jon MO Ös 28/3-5 Jon MO S 25/4-7 Jon MO S 28/5-8

9v 23,6m

1.320.650 0-1-7 1-2-1

Adi Er Adi Er Kih Ör

10s 23,4m 1.238.100 3-2-3 1-1-1

Gus Ha Gus Ha Ohl Ul

2140:2

698 889 78

2140:3

131 24 734

2140:4

98 47 21

2140:5

78 49 158

2140:6

94 358 92

2140:7

2140:8

7/1640 3/2160 9/2140

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

2/2640 1/2160 10/2140

d ug 0 26,8 4 25,6a

1/2180 1/2180 1/2200

5 24,4 5 25,4 2 25,2

57 22 26

2140:9

213 175 211

2160:1

88 146 38

2160:2

6/1640 2 24,3ag 24 2/2160n 5 28,6g 21 5/2660 7 26,1 172

2160:3

0 25,2ag 160 6 26,0 803 d 8ag 805

25/4-7 8/5-2 28/5-8

4/2660 2/2160 4/2140

1 24,7 5 23,6 2 24,3

U 16/4-2 Sk 3/5-1 G 22/5-2

4/2680 1/2160 1/2180

5 25,2 2 24,7 1 24,0

S Å H

FORSPÄRLA Eriksson Jens (Gus Ja)

15 14 20: 21: 6

26 47 41

9/1640 2/2660 3/640

GULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö)

17 13 20: 21: 9

2140:1

1/1660 4/2160 3/2140

NORDBY KULING (NO) Alsén Olle

😍 FAVORITEN TRIO

7

3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga 365.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

BANKOD 11

2140:1

AMPERAGE HANOVER (US) Ohlsson Ulf (Sal Pe)

KOMB

BODEN

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

KAHLUA BISHOP Bodin Maria

TVILLING

Boden! - STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 i meeting

3-åriga och äldre 250.001 - 500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

TRIO

6

BODEN

TVILLING

KOMB

V&P

8

BODEN

Kong- STL Henry tänt 6till i Norra Finans Klass har II, Försök i meeting 4

och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Jan-Ove 3-åriga Olsens händer. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare. Den värmländske slitaren START 20.15 blev som en110.000 ny häst när Förstapris: skorna plockades av i fjol. 2140:1 M.T.OBERON Ohlsson Ulf (Sal Pe) 5v 14,8am 160.700 Ohl Ul Bo 6/5-10 7/2160 1 15,6 31 vann på en dug9 Senast 1-3-1 Hei An han Bo 16/5-4 12/2140n 1 16,7a 21 1 20: 21: 6 2-1-0 Dju ME Sk 31/5-4 10/2140 2 14,9a 33 lig tid – 24,0/2140 m-auto. 2140:2 THE WORLD IS MINE Pettersson Tomas 4h 15,7am 190.000 Pet Tonormalt S 14/5-4 en10/1640 96 räcker bra 01 17,1ag 20: 12 Pet To Rä 27/5-3 12/2140 16,3a 36 2 21: 6 Det1-0-2 Pet To Ös 12/6-3 6/2140 1 14,7 38 bit3-0-1 i sammanhanget. Örjan 2140:3 ZÄTAS FOREVER STAR Kihlström Örjan (Ols JO) Kihlström jollen är ett 9/2140 an- 0 19,4ag 89 4v 15,0ak 156.500 Olsi JO B 22/2-1 9 4-0-2 Ols JO Ös 3/5-7 3/2140 0 15,2a 417 3 20: stort plus. 21: 4 nat 0-1-1 Ols JO Ro 21/5-5 10/2160 2 14,8 1229

2140 M AUTOSTART BANKOD 11

😉 LURINGEN

NICOIS DU GULL Kylin Blom Oskar

4

6v 13,8ak 128.600 20: 6 0-0-0 21: 3 2-0-0

Kyl Os Kyl Os Kyl Os

B 9/1-3 H 28/5-10 Vg 9/6-5

1/1640 7/1640 3/1640

SHAWN LEEJS Olofsson Hanna

Rubus vann för Olo Ha detta Bo 9/4-6lopp2/2140n Eng Je Bo 16/5-4 10/2140n Hasse Bergh i fjol. ses Olo Ha Sk 31/5-4 Nu 5/2140 ZOLA SOFThästen Forss Mika (Ala Ka) en storskräll. som 5s 14,5ak 236.762 Ala Ka Bo 24/9-6 6/2160 11 6-3-1 Ala Ka To 15/5-11 2160 6 20: Formen är inte densamma 21: 2 0-1-0 Rai Sa Fi 5/6-9 2120 PEWDIEPIEi Goop år, Björn men verkar vara på 4v 13,3ak 228.000 Goo Bj F 22/3-4 7/2140 5 gång. 1-2-1 Spurtade Goo Bj F bra 2/4-4 i skym9/1640 7 20: 21: 3 1-1-1 Goo Bj S 28/5-7 1/3140 undan senast. ROCKING FLAX Lindblom Carl PhilipKan (Lin Åk)spetsa 5v 13,2ak 207.500 Lin CE E 17/4-8 4/2140 8 och 2-1-1släppa Lin Åkhär. E Kan 17/5-5 få lop5/1640 8 20: 21: 7 2-2-0 Lin Åk L 6/6-9 4/1640 pet i draget. Leif Eriksson DULCE DE LECHE Eriksson Leif (Ber La) 4v 15,7ak OA U med 14/5-9 Rubus 3/3140 har179.000 vunnitLin lopp 13 1-0-1 Lin OA B 20/5-3 4/2640 9 20: 21: 12 tidigare. 1-2-1 Eri Le Bo 10/6-5 5/2140

5

4v 14,8am 156.900 20: 8 3-1-1 21: 8 1-1-0

😃 SNACKISEN

SOLEIL D'INVERNE Söderholm Krister (Nil JR) 5v 15,0am 198.300 0-0-1 2-2-1

7 10 20: 21: 6

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 23/4-5 Bo 6/5-4 Bo 27/5-4

2/2140 9/2640 5/2140

FIRST MOVER Djuse Mats E (Tal Li)

22/4-7 1/2140 G.G.OjjdoDju ME varBs mycket bra

4v 14,8am 146.757

2 0-0-0 Dju ME U 15/5-2 4/2140 11 20: 21: 8 senast 2-2-2 Dju ME 28/5-4 på 11/2140 när hanH bjöd re-

ARISTON Östman John (Lan Ii)

kordskrällAlai JaV75. Var faktiskt Bo 6/5-4 6/2640

6v 13,0ak 175.640

16 5-2-0 Lan Ii Bo 16/5-10m 6/1640n 12 20: med 21: 4 jämsides 2-0-0 Poh Vi Rvstörre 30/5-11 delen 2100

2160:4

88 361 37

2160:5

104 70 56

volten blir nog en alltför tuff uppgift för Guli Roy, Guli Rubin, Guli Storm och Forspärla.

av de vassa tilläggshästarna 700 kvar. Hann ifatt ledande Ard och höll undan för en kanon som Våler Nikolai i spurten. Frågan är om den insatsen var en engångsföreteelse?

T

C

K

2140:4

G

2140:5

S

2140:6

L

2140:7

B

2140:8

L

2140:9

B

d 9ag 1 14,4a 1 13,8a 8 19,2a 2 16,8a 1 14,8a 1 16,8 4 15,5 2 15,7

3 16,3 2 13,3a 1 15,1 2 14,0a 1 13,4a 1 13,2a

d kubu4 16,1a 1 16,1

121 333 36

226 64 90 15 21 29

19 23 118 21 13 14

211 141 115

2140:10

2 16,6a 1 17,8a 2 15,0a

49 54 76

2140:11

1 14,8a 1 15,4a 0 uag

127 24 299

2140:12

0 21,7ag 4 15,1a 1 15,2a

28 54 42

B

1

M

1

I

1

L

1

C

1

A

1


15

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN BODEN 19 JUNI

Travexperten Per Lundkvist kommenterar: TRIO

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

6

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

7

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

8

TVILLING

KOMB

V&P

9

Många lågprocentare med chans i klass II BODEN

BODEN

NMK och En - STL Klass I, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre 250.001 - 500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART BANKOD 11

START 19.30

1

6v 15,8m 20: 8 21: 2

START 19.52

340.800 2-2-1 0-1-0

Bod Ma Ly 26/6-5 Bod Ma Sk 22/5-9 Bod Ma Bo 3/6-6

LA CERISE Skoglund Rikard N (Kyt Al)

2

6s 14,0k 20: 17 21: 7

319.400 2-3-2 0-2-1

Wäj Da For Mi Lin Pe

U B D

15/5-4 26/5-9 10/6-4

KENTUCKY Söderholm Krister (Wes KO)

3

8v 14,0k 20: 11 21: 6

474.053 1-1-1 1-4-0

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Bo 3/6-7

BARBED WIRE BRONCO Olofsson Hanna

4

8v 14,7k 20: 8 21: 7

479.500 0-0-1 2-0-0

Eng Je Eng Je Olo Ha

Bo 18/3-3 Bo 6/5-8 U 14/5-8

5v 14,4m 20: 16 21: 9

2140:2

NORDBY KULING (NO) Alsén Olle

2140:3

G.G.OJJDO Pettersson Tomas

11/1640 6/1640 11/2160

5 12,5a 3 13,5a 0 17,5

4/1640 2/2140 7/2140

2 13,4a 4 15,3a 2 15,4a

120 58 314 357 294 272

122 193 164

4v 14,7m 20: 10 21: 6

5v 16,6m 20: 11 21: 6

Dju MA U 29/4-4 Dju MA U 15/5-5 Ohl Ul Ös 12/6-9

305.000 1-4-0 0-1-1

For Mi Ohl Ul Ohl Ul

2140:5

U U

29/4-5 14/5-6

2/2640

6 14,4a

429.000 6-0-1 4-0-0

For Mi For Mi For Mi

8

6/2160 5/2140

2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

1/1640

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

Bo 27/5-9 7/2140 BANKOD 11 U

29/4-4

U 15/5-4 19.30 4/1640 START Bo 27/5-9 9/2140

SILVER BULLIT Ekberg William (Wes Jö) 5v 13,5l 20: 13 21: 6

9

7v 23,6m 20: 23 21: 11

744.700 4-2-5 2-2-0

Dju MA H 4/5-3 Dju MA G 22/5-2 Sko Ro Bs 5/6-5

837.300 0-0-1 1-2-2

Kyl Os Als Ol Als Ol

918.400 7-7-1 1-2-2

Åsb JH Åsb JH Pet To

5h 15,1m

5v 13,3l

349 134 474 33

2140:7

5v 12,4k

ZÄTAS FOREVER STAR Kihlström Örjan (Ols JO)

B 13/5-4m B 26/5-3m Ös 12/6-6

2/2140 5/2180 1/2140

3 26,2 2 26,6 1 23,6

26 47 41

698 889 78

131 24 734

Ekb Wi Ekb Wi Ekb Wi

B 5/5-7 S 30/5-3 Ös 12/6-9

415.000 0-0-0 4-0-0

Ber Ro Ber Ro Ber Ro

1

33 29

11/2640 10/2640 6/2640

2140:8

1 16,2a 42 3 13,5 1196 4 14,3a 487

6v 15,8m 340.800 2140:9 8 2/2140 2-2-1 0 15,1a 23 1 12,4a 45 21: 2 6/1640 0-1-0

S 30/4-4 Å 19/5-7 Ös 12/6-9

Dju ME Dju ME Dju ME

436.000 0-1-0 2-1-0

Per St Goo Bj Goo Bj

2

8/2640

0 14,6a

173

6s 14,0k 4/2140 319.400 8 14,4ag 36 0 15,5ag 56 20: 179/2640 2-3-2 2140:11 21: 711/1640 0-2-1 8/5-8 0 12,4a 979

S 29/5-8 Ös 12/6-9 Å U S

15/5-5 30/5-3

21: 7

1-1-0

Ols JO

D

9/2140

1 24,0a

0-0-0

Byl Ma

Ös 1/6-2

8/2160

5 26,2

92

Bo 9/4-8 U 15/5-12 Bo 3/6-4

5/2160n 0 29,5 183 5/2140 5 27,5ag 150 3/2160 3 27,3 221

18/5-7

GULI ANNA Johansson Stefan 5s 26,7m 20: 10

614.700 0-1-1

Nor Ja Joh St Joh St

BOL BRAGE (NO) Djuse Mats E (Per JO) 8h 23,3k 20: 14 21: 5

825.087 5-3-0 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

Bod Ma Ly 26/6-5

Ös 22/4-3 Sä 10/5-1 Ro 11/6-6

5/2640 9/2640

5 14,7 2 13,3

215 280

3

2140:12 8v 14,0k 9/2100 474.053 3 13,3a 255 2 12,6a 186 20: 119/2140 1-1-1 7/1640 4 11,5a 189 21: 6 1-4-0

Wes Jö Ö 1/5-9 Wes Jö G 22/5-9 Adi Er Mp 5/6-9

6v 24,6m 20: 20 21: 5

9Bod Ma

619.600 4-2-1 0-0-1

Als Ol Als Ol Als Ol

Bo 3/6-6

Wäj 20: Da 12 10 21: 6

U 15/5-4 0-1-3 And Gu And Gu For Mi 1-1-0 B 26/5-9 GULI ROY Ohlsson Ulf (Per JO) Lin6vPe D 10/6-4 23,7m 1.247.128 Dju ME

11

20: 12 21: 9

8v 14,7k 20: 8 21: 7

479.500 0-0-1 2-0-0

5

478.900 4-1-3 2-2-1

2/2640 1/2160 10/2140

15/2140

1/2180

4v 14,7m 20: 10 21: 6

305.000 1-4-0 0-1-1

5v 16,6m 20: 11 21: 6

429.000 6-0-1 4-0-0

5v 13,5l 20: 13 21: 6

411.200 1-4-0 1-1-2

5v 17,0m

415.000

5

TODAYS ESTELLE Linderoth Per (Wal An)

2140:2

CAVIAR DAME ÅS (US) Kylin Blom Oskar (Wal Jo)

B 22/2-1 Ös 3/5-7 Ro 21/5-5

9/2140 3/2140 10/2160

2140:3

KAITLIN WAY SCOTT (DE) Djuse Mats E (Per JO)

31 21 33

0 17,1ag 1 16,3a 1 14,7

96 36 38

0 19,4ag 89 0 15,2a 417 2 14,8 1229

1 2

7s 14,0k 20: 5 21: 3

6s 15,9k 20: 15 21: 6

4s 15,6m 20: 7 21: 7

152.400 0-0-1 1-1-1 153.100 0-0-2 0-0-1

153.200 1-0-1 2-1-0

Wic Lu Lin Pe Lin Pe

Eri Ul Lar Mi Wal Jo

Dju ME Per JO Dju ME

H D D

16/5-1 25/5-8 10/6-1

3/2160 4/2140 2/1640

Ös 4/3-5 B 24/3-10 B 11/6-4 Ro 4/4-2 G 23/4-4 G 22/5-4

2140:5

Olo Ha

Sk 31/5-4

4v 13,3ak 228.000 20: 5 1-2-1 21: 3 1-1-1

Goo Bj

Goo Bj START 19.52 Goo Bj

Fi

5/6-9

4/2140 3/2140 2/2140

4 25,6a

5/2140

F F S

22/3-4 2/4-4 28/5-7

1.320.650 0-1-7 1-2-1

Adi Er Adi Er Kih Ör

Eng Je Bo 18/3-3 Eng Bo 6/5-8 10sJe 23,4m 1.238.100 Gus Ha 15 3-2-3 Gus Ha 14 Olo20: U 14/5-8 21:Ha 6 1-1-1 Ohl Ul

S Å H

7/2140

Lin CE Lin Åk Lin Åk

E E L

17/4-8 17/5-5 6/6-9

4/2140 5/1640 4/1640

1

Bo 10/6-5

3/3140 4/2640 5/2140

1-2-1

Eri Le

FORSPÄRLA Eriksson Jens (Gus Ja)

4/2660 2/2160 4/2140

11 20: 2 2140:3 21: 8 21 172

For Mi Ohl Ul Ohl Ul

U 29/4-5 U 14/5-6 Bo 27/5-9

For Mi For Mi For Mi

U 29/4-4 U 15/5-4 Bo 27/5-9

Ekb Wi Ekb Wi Ekb Wi

B 5/5-7 S 30/5-3 Ös 12/6-9

Ber Ro

S

1 24,7 5 23,6 2 24,3

88 361 37

2140:4

30/4-4

Malin Albinsson / TR Bild 20: 5 0-0-0 Ber Ro Å 19/5-7 9 Foto: 21: 7 4-0-0 Ber Ro Ös 12/6-9

2140:5

1 13,7a 4 14,7 6 14,4a 2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

1/1640 4/1640 9/2140

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

2/2140 6/1640 8/2640

GOGOBET SISU* Kihlström Örjan (Haa Mi)

5h 15,1m där 375.260 ME Uskiljer 15/5-10 mycket 4/2140 Ett klass två-försök detDju inte 7 2-1-1 Dju ME S 29/5-8 4/2140 10 20: 21: 5 sistarankade 2-0-0 Dju ME Ös 12/6-9 Värt 9/2640 mellan första och häst. att MISTER DONALD Goop Björn 5v 13,3l 436.000 Per St Å 8/5-8 11/1640 tänka på! Goo Bj U 15/5-5 5/2640 1 0-1-0 11 20: Goo Bj S 30/5-3mycket 9/2640 i 21: Mine 7 2-1-0 The World Is har utvecklats REVEN DEJAVU Adielsson Erik (Wes Jö) 5v 12,4k 400.800 Wes Jö Ö 1/5-9 vinter och kommit ut1-0-1 som en klart bättre 9/2100 häst 7 Wes Jö G 22/5-9 9/2140 12 20: 21: 8 2-2-1 Adi Er Mp det 5/6-9 har7/1640 vid sina två senaste segrar. Okej, inte varit frågan om V75-motstånd då, men sättet han vunnit på lovar mer. Han tar dock knappast ledningen. – The World Is Mine kan nog vandra någon klass uppåt i V75, menar kusken Tomas Pettersson.

35 389 349

2140:6

6/2160 5/2140 7/2140

11/2640 10/2640 6/2640

2140:8

2 14,0a 1 13,4a 1 13,2a

21 13 14

134 474 33

2140:7

33 29 19

2140:8

1 16,2a 42 3 13,5 1196 4 14,3a 487

2140:9

0 15,1a 1 12,4a 0 14,6a

23 45 173

2140:10

9/2160 13/2140 2/2160

21: 11

2

0-0-0 2-2-2

Dju ME Dju ME

U H

9h 23,6m 20: 16 21: 8

15/5-2 28/5-4

6s 15,9m 20: 4 21: 8

268.815 1-0-1 0-2-1

1 16,1

115

5s 14,6m 20: 14 21: 4

21: 9

4/2140 11/2140

1 15,4a 0 uag

361.000 5-0-2 1-0-0

0-2-1

915.500 0-2-5 1-0-2

Nyb In Mel Mi Eri LÅ Ols JO Ols JO Ols JO

12v 23,0m 922.272 20: 19 3-3-1 21: 9 0-0-0

8h 23,3k 20: 14 21: 5

6v 24,6m 20: 20 21: 5

Bo 3/6-9

4s 13,9m

1.027.104

Goo Bj

24 299

20: 13 21: 5

5-1-2 0-2-0

Ber Ro Å 8/5-10 Sko RN Mp 5/6-8

11

8s 12,7k 20: 18 21: 5

1.136.854 2-4-3 1-0-1

V

27/3-2

Byl Ma Byl Ma Byl Ma

614.700 0-1-1 0-0-2

Nor Ja Joh St Joh St

825.087 5-3-0 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

619.600 4-2-1 0-0-1

Als Ol Als Ol Als Ol

Nys Ch Ohl Ul Ohl Ul

S S S

13 H 25/4-7 15 20: 21: 8 Bs 7/5-9 D 18/5-7

Olo Ha

TRIO

ejsp

2160:4

293

1

5v 14,8am 160.700 9 1-3-1 21: 6 2-1-0

4h 15,7am 190.000 20: 12 1-0-2 2180:2 21: 6 3-0-1 2 13,9 48

2

6/1640 7/2140 6/2140

2 12,1a 3 12,9a 7 12,3a

84 67 419

2140:4

6 14,9a 3 13,1a 6 13,1a

105 476 142

4/2140 10/2140 1/1640

98 47 21

78 49 158

3/2160 2/2160

2140:6

5 26,2 0 26,0a 5 26,2

Bo 9/4-8 U 15/5-12 Bo 3/6-4

5/2160n 0 29,5 183 5/2140 5 27,5ag 150 3/2160 3 27,3 221

94 358 92

2140:7

2140:8

7/1640 3/2160 9/2140

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

2/2640 1/2160 10/2140

d ug 0 26,8 4 25,6a

57 22 26

2140:9

213 175 211

2160:1

GULI STORM Skoglund Rikard N (And Gu)

Pet To Pet To Pet To

S 14/5-4 Rä 27/5-3 Ös 12/6-3

10/1640 12/2140 6/2140

ZÄTAS FOREVER STAR Kihlström Örjan (Ols JO) 2180:3 4v

15,0ak 156.500 20: 9 4-0-2 21: 4 0-1-1 2180:4

Ols JO Ols JO Ols JO

6v 13,8ak 128.600 20: 6 0-0-0 21: 3 2-0-0

Kyl Os Kyl Os Kyl Os

3

B 22/2-1 Ös 3/5-7 Ro 21/5-5

NICOIS DU GULL Kylin Blom Oskar

4

2180:5

2180:6 SHAWN LEEJS Olofsson Hanna 102

d 9g 2 13,4 3 12,7

5

4v 14,8am 156.900 20: 8 3-1-1 21: 8 1-1-0

Olo Ha Eng Je Olo Ha

1035 573

ZOLA SOFT Forss Mika (Ala Ka)

6

5s 14,5ak 20: 11 21: 2

236.762 6-3-1 0-1-0

PEWDIEPIE Goop Björn

7

4v 13,3ak 228.000 20: 5 1-2-1 21: 3 1-1-1

B 9/1-3 H 28/5-10 Vg 9/6-5

Bo 9/4-6 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

2140:2

5v 13,2ak 207.500 20: 8 2-1-1 21: 7 2-2-0

2140:4

d 9ag 1 14,4a 1 13,8a

2140:5

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

F F S

7/2140 9/1640 1/3140

3 16,3 2 13,3a 1 15,1

4/2140 5/1640 4/1640

2 14,0a 1 13,4a 1 13,2a

3/3140 4/2640 5/2140

d kubu4 16,1a 1 16,1

E E L

17/4-8 17/5-5 6/6-9

Lin OA Lin OA Eri Le

U 14/5-9 B 20/5-3 Bo 10/6-5

226 64 90

2140:6

1 16,8 4 15,5 2 15,7

22/3-4 2/4-4 28/5-7

121 333 36

2/2140n 8 19,2a 10/2140n 2 16,8a 5/2140 1 14,8a 6/2160 2160 2120

Lin CE Lin Åk Lin Åk

4v 15,7ak 179.000 20: 13 1-0-1 21: 12 1-2-1

2140:3

Bo 24/9-6 To 15/5-11 Fi 5/6-9

DULCE DE LECHE Eriksson Leif (Ber La)

9

1/1640 7/1640 3/1640

96 36 38

0 19,4ag 89 0 15,2a 417 2 14,8 1229

Ala Ka Ala Ka Rai Sa

ROCKING FLAX Lindblom Carl Philip (Lin Åk)

8

9/2140 3/2140 10/2160

31 21 33

0 17,1ag 1 16,3a 1 14,7

15 21 29

2140:7

19 23 118

2140:8

21 13 14

2140:9

211 141 115

2140:10

SOLEIL D'INVERNE Söderholm Krister (Nil JR)

TVILLING

KOMB

V&P BODEN

The World Is Mine såg ut 8 i meCenterpartiet - STL Diamantstoet, Försök

som en ”riktig redan 3-åriga och häst” äldre ston 75.001 - 1.440.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller i fjol som treåring, men var tidigare. inte riktigt mogen för storSTART 20.37 Förstapris: 110.000 dåd då. I år har den fine 2140:1 TODAYS ESTELLE Linderoth Per (Wal An) 7s 14,0k 152.400 Hall-hingsten Wic Lu H 16/5-1 öpp3/2160 3 15,6 ejsp Andover 20: 5 0-0-1 Lin Pe D 25/5-8 4/2140 1 16,4 28 1 21: 3 nat1-1-1imponerande. Lin Pe D 10/6-1 Vann 2/1640 på 2 14,0 74 2140:2 CAVIAR DAME ÅS (US) Kylin Blom Oskar (Wal Jo) 14-tid full Eriväg på ett enkelt 6s 15,9k 153.100 Ul Ös 4/3-5 1/2140 6 17,1 502 15 0-0-2 Lar Mi B 24/3-10 2/2160 5 18,1 734 2 20: senast. från 21: 6 sätt 0-0-1 Wal Toppchans Jo B 11/6-4 1/2140 3 16,3a 256 2140:3 KAITLIN WAY SCOTT (DE) Djuse Mats E (Per JO) ledningen igen.

3

😉 LURINGEN

4s 15,6m 20: 7 21: 7

153.200 1-0-1 2-1-0

Dju ME Per JO Dju ME

Ro 4/4-2 G 23/4-4 G 22/5-4

GLACE AU FOUR Östman John (Mar La)

4

9s 15,4m 20: 14 21: 14

329.100

Mar La

Bo 27/5-8

4/2140 3/2140 2/2140

5 16,4a 4 16,7a 1 14,7a

9/2160

0 16,3 7 16,5a 7 16,3

2-0-2 Forever Öst Jo BoStar 3/6-9 är 13/2140 Zätas en 1-1-0 Mar La Bo 10/6-5 2/2160 storvuxen som var välSO CHIC Haapio Tomi (Fre häst Gu) 5s 16,2m 292.500 Eng Je Bo 23/4-6 6/2640 i 18digt 1-1-2positiv Eng Jesenast. Bo 6/5-3mStod 2/2160 5 20: 21: 11 1-1-1 Näs Li Bo 16/5-2m 1/2140n hela 122 gånger pengarna LADYBUG LARA (US) Forss Mika (Sal Pe) 4s 15,6m Söd Kri hårt U 29/4-5 och317.500 var tvåa gäng 2/2160 på 13 2-3-0 Ohl Ul U 15/5-4 3/1640 6 20: 21: 3 14,8/2140-volt. 0-1-1 Ohl Ul BoHar 27/5-8nu fått 7/2160 B.W.T.DAENERYS* (FI) Jansson Torbjörn (Olo Ha) två268.815 lopp i Olo kroppen efter vila 6s 15,9m Ha Bo 9/4-9 4/2140n 4 Je Bo 16/5-5 1/2140n 7 20: och1-0-1 Örjan Eng Kihlström förstär21: 8 0-2-1 Olo Ha Sk 31/5-1 5/2140 kerWesterholm i sulkyn. LOVELY O.O. NicklasRoligt (Ber Ro) streck 5s 14,6m 361.000 Ber Ro B 17/4-8 2/2160 favoriterna 14om5-0-2 Gus Ha Kr underpres21/5-5 10/2140 8 20: 21: 4 1-0-0 Flo Os Ös 12/6-7 5/2140 terar. BAG IN BOX Eriksson Sandra (Olo Ha)

9

😃 SNACKISEN

5s 15,2m 20: 16 21: 9

225.500 1-3-2 0-2-1

Olo Ha Olo Ha Olo Ha

U 29/4-6 U 14/5-9 Bo 3/6-9

4/2140 8/3140 9/2140

BALSAMINE FONT* (IT) Goop Björn

5v 15,0am 198.300 Söd Kr Bo 23/4-5 2/2140 2 16,6a 49 22,8mGull 1.458.200 And Gu 3/5-1 1/2180 5 24,4 88 Nicois 12h Du har enSk utvecklingskurva 4s 13,9m 1.027.104 Goo Bj V 27/3-2 2700 0-0-1 Söd Kr Bo 6/5-4 9/2640 1 17,8a 54 12 0-1-3 And Gu Bo 27/5-5 1/2180 5 25,4 146 10 20: 7 15Nicois 5-2-0 DuGooGull Bj S har 5/5-2 vunnit 3/2140n 10 20: 10 20: 21: 6 2-2-1 Söd Kr Bo 27/5-4 5/2140 2 15,0a 76 21: 6rakt 1-1-0 And Gu Bo 3/6-4 1/2200 2 25,2 38 21: 5 1-0-0 Goo Bj S 30/5-9 1/1640 som pekar uppåt. Tidig liksom Goops sina två senaste lopp på ett 2140:11 GULI ROY Ohlsson Ulf (Per JO) 2140:11 MELLBY HARISSA Kihlström Örjan (Ber Ro) 2160:2 FIRST MOVER Djuse Mats E (Tal Li) 0 12,4a 979 4v 14,8am 146.757 Dju ME Bs 22/4-7 1/2140 1 14,8a 127 6v 23,7m 1.247.128 och Dju ME store Ös 28/3-5 2 24,3ag 24 hygglige Pewdiepie Zätas6/1640 Forever 5s 12,8m 1.253.750 Ro AxDen 29/4-3alltmer 7/2160 mycket fintBersätt. 5 14,7 215 11 20: 12 0-0-0 Dju ME U 15/5-2 4/2140 1 15,4a 24 1-0-3 Dju ME Bs 12/4-3 2/2160n 5 28,6g 21 11 20: 2 13 5-1-2 Ber Ro Å 8/5-10 9/2140 11 20: 2 13,3 280 21: 8 2-2-2 Dju ME H 28/5-4 11/2140 0 uag 299 21: 9 3-2-0 Sko RN S 25/4-7 5/2660 7 26,1 172 21: 5 framgångsrike 0-2-0 Sko RN Mp 5/6-8 1/2140 kusken och Star. 2140:12 HALLSTA VINNEX Jonsson Magnus O 2140:12 ICELAND FALLS Adielsson Erik (Wal Hå) 2160:3 ARISTON Östman John (Lan Ii) tränaren Oskar Kylin-Blom 3 13,3a 255 6v 13,0ak 175.640 Ala Ja Bo 6/5-4 6/2640 0 21,7ag 28 1.305.836 MO Ösbarfota 28/3-5 9/1640 25,2ag 160 Mats E13v 24,0k Djuse trorJonatt runt 0om 5s 13,0m 853.900 Sjö Cl S 14/4-2 6/1640 2 12,6a 186 12 20: 17 5-2-0 Lan Ii Bo 16/5-10m 6/1640n 4 15,1a 54 1-1-1 Jon MO S 25/4-7 2/2660 6 26,0 803 12 20: 16 16har4-2-3 Cl S 28/4-2 på bra 7/2140 12 20: vunnitSjö ”åkandes” 4 11,5a 189 21: 4 2-0-0 Poh Vi Rv 30/5-11 2100 1 15,2a 42 21: 8 göra 0-3-1 Jon MOpå S First 28/5-8 Mover. 3/640 Räkd 8ag 805 21: 4 1-1-1 Sjö Cl Mp 5/6-8 6/2140 kommer att mycket 2160:4 tider. Hästen har återkomGULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö) LADY ZAPPA Ohlsson Ulf (Sal Pe) 9v 23,6m 1.320.650 Adi Erspår S 25/4-7 nar med viss chans trots elva. 4/2660 1 24,7 88 8s 12,7k 1.136.854 Nys Ch S 10/3-9 4/2140 med omlagd träning10/2140 ef17 0-1-7 Adi Er Å 8/5-2 2/2160 5 23,6 361 18mit2-4-3 Ohl Ul S 26/3-8 13 20: 13 20: 21: 9 sagt, 1-2-1 här Kih Ör H 28/5-8 4/2140 2 24,3 37 21: 5 1-0-1 Ohl Ul S 14/4-2 1/1640 Men som kan det hända saker! ter hjärtmuskelinflamation. 2160:5 FORSPÄRLA Eriksson Jens (Gus Ja) CLEAR EYES Skoglund Rikard N (Olo Ha) 10s 23,4m 1.238.100 Gus Haupp U 16/4-2 4/2680 25,2 104 Åke Lindblom sänder e-n häst till 5Bo7s 13,8m 538.808 räcker Olo Ha Sk det 3/5-8 även 1/2160 Kanske i 20: 15 3-2-3 Gus Ha Sk 3/5-1 1/2160 2 24,7 70 20: 13 0-2-1 Eng Je Bo 16/5-2m 5/2140n 14 14 21: 6 1-1-1 Ohl Ul G 22/5-2 1/2180 1 24,0 56 0-1-0 Eng Je Bo 27/5-8 6/2160 – Hästen är hela 1.70 över manken och 21: 9 V75? den från Örebro. Sonen Carl Philip kör. Tipset Hanna har börjat fungera i travet först nu. Jag tror AVA Olofsson är att Rocking Flax spetsar trots åttondespå7s 12,7m 732.257 Olo Ha Bo 23/4-6 1/2660 20: 13 0-1-1 Olo Ha U 15/5-6 3/2160 15 21: 8 1-2-3 Olo Ha S 29/5-5 2/2160 säger Åke. han spetsar och kan gå en låg 14-tid, ret bakom bilvingen. 4 13,2a 556 8 14,4ag 36 0 15,5ag 56

Goop kan bjuda på en ny karamell

BODEN 19 JUNI

KOMB

V&P

TRIO

6

BODEN

TVILLING

KOMB

V&P

sök 6 i meeting 4

Boden! - STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 i meeting

250.001 - 500.000 kr. Körsvenenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

START 19.52

2140:1

/6-5 /5-9 6-6

11/2140 5 16,5 14/2140n 8 19,5a 15/2140 2 15,6a

/5-4 /5-9 /6-4

11/1640 6/1640 11/2160

5 12,5a 3 13,5a 0 17,5

4/1640 2/2140 7/2140

2 13,4a 4 15,3a 2 15,4a

6/2140 15/2140 1/2140

1 16,9a 4 16,6a 0 15,4a

)

5-7 /5-7 6-7

na

/3-3 5-8 /5-8

Sö)

/4-4 /5-5 /6-9

4/1640 12/2640 2/2640

Ulf (Sal Pe)

/4-5 /5-6 /5-9

Pe)

/4-4 /5-4 /5-9

ö)

5-7 /5-3 /6-9

/4-4 /5-7 /6-9

Mi)

/5-10 /5-8 /6-9

5-8 /5-5 /5-3

ö)

5-9 /5-9 6-9

120 58 314

2140:2

357 294 272

2140:3

122 193 164

2140:4

257 209 131

2140:5

1 13,7a 4 14,7 6 14,4a

35 389 349

2140:6

6/2160 5/2140 7/2140

2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

1/1640 4/1640 9/2140

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

134 474 33

2140:7

33 29 19

1

6s 24,6k 20: 23 21: 4

744.700 4-2-5 2-2-0

Dju MA H 4/5-3 Dju MA G 22/5-2 Sko Ro Bs 5/6-5

1 24,6 2 24,9 2 25,4a

B 17/4-4 G 22/5-8 Ro 4/6-7

3/2680 2/2180 1/3140

8 25,7 d 8g 1 26,8

B 13/5-4m B 26/5-3m Ös 12/6-6

2/2140 5/2180 1/2140

3 26,2 2 26,6 1 23,6

10/2140 3/2160 4/2160

3 24,1a 3 26,2g 1 25,7

NORDBY KULING (NO) Alsén Olle

2

8v 24,8m 20: 9 21: 10

837.300 0-0-1 1-2-2

Kyl Os Als Ol Als Ol

G.G.OJJDO Pettersson Tomas

3

7v 23,6m 20: 23 21: 11

918.400 7-7-1 1-2-2

Åsb JH Åsb JH Pet To

NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri LÅ)

4

9h 23,6m 20: 16 21: 8

915.500 0-2-5 1-0-2

Nyb In Mel Mi Eri LÅ

D 18/5-7 Bo 27/5-5 Ös 1/6-2

KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO)

5

10v 23,0k 890.233 20: 16 1-2-1 21: 7 1-1-0

Ols JO Ols JO Ols JO

RUBUS Eriksson Leif (Byl Ma)

6

12v 23,0m 922.272 20: 19 3-3-1 21: 9 0-0-0

Byl Ma Byl Ma Byl Ma

GULI ANNA Johansson Stefan

1 16,2a 42 3 13,5 1196 4 14,3a 487

698 889 78

2140:3

131 24 734

2140:4

98 47 21

2140:5

1/2160 5/2160 9/2140

4 25,8 8 25,7 1 24,0a

Bs 7/5-9 D 18/5-7 Ös 1/6-2

3/2140 6/2140 8/2160

5 26,2 0 26,0a 5 26,2

78 49 158

2140:6

94 358 92

2140:7

7

5s 26,7m 20: 10 21: 8

614.700 0-1-1 0-0-2

Nor Ja Joh St Joh St

Bo 9/4-8 U 15/5-12 Bo 3/6-4

5/2160n 0 29,5 183 5/2140 5 27,5ag 150 3/2160 3 27,3 221

8

8h 23,3k 20: 14 21: 5

825.087 5-3-0 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

Ös 22/4-3 Sä 10/5-1 Ro 11/6-6

7/1640 3/2160 9/2140

2140:9 NORDBY ELDE (NO) Kylin Blom Oskar (Als Ol) Känns som att6vsex streck räcker långt i detta 0 15,1a 23 24,6m 619.600 Als Ol S 25/4-7 2/2640 1 12,4a 45 20: 20 4-2-1 Als Ol Rä 7/5-7 1/2160 9 stolopp. Ja, kanske endast tre streck räcker. 0 14,6a 173 21: 5 0-0-1 Als Ol Ro 11/6-6 10/2140 2140:10 GULI från STORMdubbla Skoglund Rikard N (Andden Gu) här årsMen att starta tillägg 4/2140 4 13,2a 556 12h 22,8m 1.458.200 And Gu Sk 3/5-1 1/2180 4/2140 8 14,4ag 36 10 20: 12 0-1-3 And Gu Bo 27/5-5 1/2180 är 56alltid lurigt. 9/2640tiden 0 15,5ag 21: 6 1-1-0 And Gu Bo 3/6-4 1/2200 2140:11 GULI ROY Ohlsson Ulf (Per JO) Björn Goop6vvann detta lopp med Karamell 11/1640 0 12,4a 979 23,7m 1.247.128 Dju ME Ös 28/3-5 6/1640 5/2640 5 14,7 215 11 20: 12 Dju ME Bs 12/4-3 2/2160n 1-0-3 i fjol kan vinna igen fyraåriga 9/2640Hill 2 13,3 280 och 21: Sko RN med S 25/4-7 5/2660 9 3-2-0 2140:12 HALLSTA VINNEX Jonsson Magnus O Balsamine Font. Intressant att se om Rikard 9/2100 3 13,3a 255 13v 24,0k 1.305.836 Jon MO Ös 28/3-5 9/1640 9/2140 2 12,6a 186 12 20: 17 1-1-1 Jon MO S 25/4-7 kommer att göra för att 2/2660 hålla 7/1640N 4Skoglund 11,5a 189 21: 8 0-3-1 Jon MOallt S 28/5-8 3/640 GULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö) med kapavärste konkurrenten på innerspår 9v 23,6m 1.320.650 Adi Er S 25/4-7 4/2660 17 0-1-7 Adi Er Å 8/5-2 2/2160 13 20: bla – men senast 21: 9 bleka 1-2-1 – Mellby Kih Ör H Harissa. 28/5-8 4/2140 FORSPÄRLA Eriksson Jens har (Gus Ja)varit otroligt Hanna Olovssons Ava 10s 23,4m 1.238.100 Gus Ha U 16/4-2 4/2680 20: 15 3-2-3 Gus Ha Sk 3/5-1 1/2160 bra senaste14 två loppen. Hamnar bra till 1/2180 från 21: 6 1-1-1 Ohl Ul G 22/5-2 ensamt springspår och är hon som på slutet kan den efterlängtade V75-seger komma på 2/2140 6/1640 8/2640

26 47 41

2140:2

H 25/4-7 Bs 7/5-9 D 18/5-7

Balsamine Font. Foto: Lars Jakobsson / TR Bild 2140:8 BOL BRAGE (NO) Djuse Mats E (Per JO)

11/2640 10/2640 6/2640

2140:1

1/1660 4/2160 3/2140

2140:8

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

KOMB

V&P

BANKOD 11

57 22 26

1

5v 14,8am 160.700 20: 9 1-3-1 21: 6 2-1-0

Ohl Ul Hei An Dju ME

Bo 6/5-10 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

THE WORLD IS MINE Pettersson Tomas

2

4h 15,7am 190.000 20: 12 1-0-2 21: 6 3-0-1

Pet To Pet To Pet To

S 14/5-4 Rä 27/5-3 Ös 12/6-3

START 20.37 7/2160 1 15,6 12/2140n 1 16,7a 10/2140 2 14,9a

ZÄTAS FOREVER STAR Kihlström Örjan (Ols JO)

3

4v 15,0ak 156.500 20: 9 4-0-2 21: 4 0-1-1

Ols JO Ols JO Ols JO

B 22/2-1 Ös 3/5-7 Ro 21/5-5

NICOIS DU GULL Kylin Blom Oskar

4

6v 13,8ak 128.600 20: 6 0-0-0 21: 3 2-0-0

Kyl Os Kyl Os Kyl Os

SHAWN LEEJS Olofsson Hanna

5

4v 14,8am 156.900 20: 8 3-1-1 21: 8 1-1-0

Olo Ha Eng Je Olo Ha

ZOLA SOFT Forss Mika (Ala Ka)

6

5s 14,5ak 20: 11 21: 2

236.762 6-3-1 0-1-0

PEWDIEPIE Goop Björn

7

4v 13,3ak 228.000 20: 5 1-2-1 21: 3 1-1-1

B 9/1-3 H 28/5-10 Vg 9/6-5

Bo 9/4-6 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

5v 13,2ak 207.500 20: 8 2-1-1 21: 7 2-2-0

1/1640 7/1640 3/1640

2140:3

2140:4

d 9ag 1 14,4a 1 13,8a

2/2140n 8 19,2a 10/2140n 2 16,8a 5/2140 1 14,8a

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

F F S

7/2140 9/1640 1/3140

3 16,3 2 13,3a 1 15,1

4/2140 5/1640 4/1640

2 14,0a 1 13,4a 1 13,2a

17/4-8 17/5-5 6/6-9

226 64 90

2140:6

1 16,8 4 15,5 2 15,7

E E L

121 333 36

2140:5

6/2160 2160 2120

Lin CE Lin Åk Lin Åk

96 36 38

0 19,4ag 89 0 15,2a 417 2 14,8 1229

Bo 24/9-6 To 15/5-11 Fi 5/6-9 22/3-4 2/4-4 28/5-7

31 21 33

2140:2

0 17,1ag 1 16,3a 1 14,7

Ala Ka Ala Ka Rai Sa

ROCKING FLAX Lindblom Carl Philip (Lin Åk)

8

9/2140 3/2140 10/2160

15 21 29

2140:7

19 23 118

2140:8

21 13 14

2140:9 DULCE DEiLECHE 2140:9 Eriksson Leif (Ber La) hemmaplan Boden! 213 4v 15,7ak 179.000 Lin OA U 14/5-9 3/3140 d kubu- 211 20: 13 1-0-1 175 Lin OA B 20/5-3 4/2640 4 16,1a 141 9 Det skreks mycket på Lovely O.O. inför 21: 12 1-2-1 211 Eri Le Bo 10/6-5 5/2140 1 16,1 115 2140:10 2160:1 SOLEIL D'INVERNE Söderholm Kristerfarlig (Nil JR) ut när en senaste starten. Såg mycket 5v 15,0am 198.300 Söd Kr Bo 23/4-5 2/2140 2 16,6a 49 5 24,4 88 0-0-1 Söd Kr Bo 6/5-4 9/2640 1 17,8a 54 5 25,4 146 10 20: 7 kom 21: 6 galopp 2-2-1 Söd Kr under Bo 27/5-4 avancemang 5/2140 2 15,0a 76 2 25,2omotiverad 38 2160:2kvar. FIRSTInte MOVERsällan Djuse Mats E (Tal Li) såna djur vinna2140:11 800 brukar i 4v 14,8am 146.757 Dju ME Bs 22/4-7 1/2140 1 14,8a 127 2 24,3ag 24 0-0-0 Dju ME U 15/5-2 4/2140 1 15,4a 24 5 28,6g 21 11 20: 2 21: 8 2-2-2 Dju ME H 28/5-4 11/2140 0 uag 299 7 26,1nästa 172 start... 2140:12 2160:3 ARISTON Östman John (Lan Ii) Nicklas6vWesterholm: 13,0ak 175.640 Ala Ja Bo 6/5-4 6/2640 0 21,7ag 28 0 25,2ag 160 5-2-0 Lan Ii Bo 16/5-10m 4 15,1a 54 6 26,0 803 12 20: 16 – Hon såg segerfarlig ut i 6/1640n det 21: 4 mycket 2-0-0 Poh Vi Rv 30/5-11 2100 läget. 1 15,2a 42 d 8ag 805 2160:4 Jag tror på lite chans här. 1 24,7 88 5 23,6 361 Ready Cash-dottern Kaitlin Way Scott är 2 24,3 37 2160:5 bra barfota och i ny regi pånyttfödda Todays 5 25,2 104 2 24,7 70 kan sina låga 1.14-tider från start – 1 24,0Estelle 56 och då får de svettas på dubbla tillägg och dessutom vida spår på vägen. d ug 0 26,8 4 25,6a

V&P

9

3-åriga och äldre ston 75.001 - 1.440.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

BANKOD 11

2140:1

10/1640 12/2140 6/2140

KOMB

BODEN

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

M.T.OBERON Ohlsson Ulf (Sal Pe)

TVILLING

Centerpartiet - STL Diamantstoet, Försök 8 i me-

3-åriga och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M AUTOSTART

TRIO

8

BODEN

START 20.15

Förstapris: 110.000

SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro)

TVILLING

Norra Finans - STL Klass II, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga 365.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

BANKOD 11

TRIO

7

BODEN

Förstapris: 110.000

TODAYS ESTELLE Linderoth Per (Wal An)

1

7s 14,0k 20: 5 21: 3

152.400 0-0-1 1-1-1

Wic Lu Lin Pe Lin Pe

H D D

16/5-1 25/5-8 10/6-1

3/2160 4/2140 2/1640

CAVIAR DAME ÅS (US) Kylin Blom Oskar (Wal Jo)

2

6s 15,9k 20: 15 21: 6

153.100 0-0-2 0-0-1

Eri Ul Lar Mi Wal Jo

Ös 4/3-5 B 24/3-10 B 11/6-4

1/2140 2/2160 1/2140

KAITLIN WAY SCOTT (DE) Djuse Mats E (Per JO)

3

4s 15,6m 20: 7 21: 7

153.200 1-0-1 2-1-0

Dju ME Per JO Dju ME

Ro 4/4-2 G 23/4-4 G 22/5-4

GLACE AU FOUR Östman John (Mar La)

4

9s 15,4m 20: 14 21: 14

329.100 2-0-2 1-1-0

Mar La Öst Jo Mar La

SO CHIC Haapio Tomi (Fre Gu)

5

5s 16,2m 20: 18 21: 11

292.500 1-1-2 1-1-1

Eng Je Eng Je Näs Li

Bo 27/5-8 Bo 3/6-9 Bo 10/6-5 Bo 23/4-6 Bo 6/5-3m Bo 16/5-2m

LADYBUG LARA (US) Forss Mika (Sal Pe)

6

4s 15,6m 20: 13 21: 3

317.500 2-3-0 0-1-1

Söd Kr Ohl Ul Ohl Ul

U 29/4-5 U 15/5-4 Bo 27/5-8

6s 15,9m 20: 4 21: 8

268.815 1-0-1 0-2-1

Olo Ha Eng Je Olo Ha

Bo 9/4-9 Bo 16/5-5 Sk 31/5-1

LOVELY O.O. Westerholm Nicklas (Ber Ro)

8

5s 14,6m 20: 14 21: 4

361.000 5-0-2 1-0-0

Ber Ro Gus Ha Flo Os

B 17/4-8 Kr 21/5-5 Ös 12/6-7

BAG IN BOX Eriksson Sandra (Olo Ha)

9

5s 15,2m 20: 16 21: 9

225.500 1-3-2 0-2-1

Olo Ha Olo Ha Olo Ha

U 29/4-6 U 14/5-9 Bo 3/6-9

BALSAMINE FONT* (IT) Goop Björn

10

4s 13,9m 20: 15 21: 5

1.027.104 5-2-0 1-0-0

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

V S S

27/3-2 5/5-2 30/5-9

MELLBY HARISSA Kihlström Örjan (Ber Ro) 5s 12,8m

13 11 20: 21: 5

1.253.750 5-1-2 0-2-0

Ber Ro Ax 29/4-3 Ber Ro Å 8/5-10 Sko RN Mp 5/6-8

ICELAND FALLS Adielsson Erik (Wal Hå) 5s 13,0m

16 12 20: 21: 4

853.900 4-2-3 1-1-1

Sjö Cl Sjö Cl Sjö Cl

S 14/4-2 S 28/4-2 Mp 5/6-8

LADY ZAPPA Ohlsson Ulf (Sal Pe) 8s 12,7k

18 13 20: 21: 5

1.136.854 2-4-3 1-0-1

Nys Ch Ohl Ul Ohl Ul

S S S

10/3-9 26/3-8 14/4-2

CLEAR EYES Skoglund Rikard N (Olo Ha) 7s 13,8m

13 14 20: 21: 9

538.808 0-2-1 0-1-0

AVA Olofsson Hanna 7s 12,7m

13 15 20: 21: 8

732.257 0-1-1 1-2-3

ejsp 28 74

2140:2

6 17,1 5 18,1 3 16,3a

502 734 256

2140:3

4/2140 3/2140 2/2140

5 16,4a 4 16,7a 1 14,7a

9/2160 13/2140 2/2160

0 16,3 7 16,5a 7 16,3

48 33 54

2160:1

943 573 759

2160:2

6/2640 0 18,2 2/2160 3 18,1 1/2140n d 7ag 2/2160 3/1640 7/2160

B.W.T.DAENERYS* (FI) Jansson Torbjörn (Olo Ha)

7

2140:1

3 15,6 1 16,4 2 14,0

1059 150 ejsp

2160:3

6 15,6 2 12,3a 3 15,6

194 60 34

2160:4

4/2140n 0 18,2a 1/2140n 2 17,1a 5/2140 3 14,8a

293 49 169

2160:5

2/2160 10/2140 5/2140

5 14,6 1 14,7a d uag

4/2140 8/3140 9/2140

2 14,4a 0 18,9a 4 16,2a

76 47 109

2160:6

275 74 57

2180:1

2700 d3/2140n 1 13,6a 1/1640 d uag

127 22 22

2180:2

7/2160 9/2140 1/2140

2 13,9 2 13,2a 0 13,0a

6/1640 7/2140 6/2140

2 12,1a 3 12,9a 7 12,3a

4/2140 10/2140 1/1640

6 14,9a 3 13,1a 6 13,1a

48 106 77

2180:3

84 67 419

2180:4

105 476 142

2180:5

Olo Ha Eng Je Eng Je

Sk 3/5-8 Bo 16/5-2m Bo 27/5-8

1/2160 2 16,5 61 5/2140n 5 21,2ag ejsp 6/2160 4 15,8 323

Olo Ha Olo Ha Olo Ha

Bo 23/4-6 U 15/5-6 S 29/5-5

1/2660 3/2160 2/2160

2180:6

d 9g 2 13,4 3 12,7

9

BANKOD 11

2140:1

7/2160 1 15,6 12/2140n 1 16,7a 10/2140 2 14,9a

106 77

1/2160 2 16,5 61 5/2140n 5 21,2ag ejsp 6/2160 4 15,8 323

2140:5 1/2660

Bo 23/4-6

Bo 6/5-10 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

2180:1 THE WORLD IS MINE Pettersson Tomas 127

2140:3

10/3-9 26/3-8 14/4-2

Ohl Ul Hei An Dju ME

109

2160:6 20:

TRIO

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

169

76 M.T.OBERON Ohlsson Ulf (Sal Pe) 47

2 13,2a 0 13,0a

131 24 734

8

2160:5

22 22

9/2140 1/2140

V&P

3-åriga och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

60

34 BANKOD 11

2700 d3/2140n 1 13,6a 1/1640 d uag

698 889 78 7/2160

KOMB

BODEN

2160:3 M AUTOSTART 2140 194

6 15,6 2 12,3a 3 15,6

275 74 57

2140:2

TVILLING

1059 Norra Finans - STL Klass II, Försök 6 i meeting 4 150

2 14,4a 0 18,9a 4 16,2a

3/2140 6/2140 8/2160

S 25/4-7 Rä 7/5-7 Ro 11/6-6

943 573 759

2160:2

4/2140 8/3140 9/2140

Bs 7/5-9 D 18/5-7 Ös 1/6-2

Ös 22/4-3 Sä 10/5-1 Ro 11/6-6

0 16,3 7 16,5a 7 16,3

2140:1

Olo Ha U4 25,8 15/5-6 1/2160 Olo Ha S 29/5-5 5/2160 8 25,7 9/2140 1 24,0a

0-1-1 1-2-3

48 33 54

2160:1

5 14,6 1 14,7a d uag

26 47 41

😍 FAVORITEN

502 734 256

2140:3

5 16,4a 4 16,7a 1 14,7a

2/2160 10/2140 5/2140

D 18/5-7 10/2140 3 24,1a CLEAR EYES Skoglund Rikard N (Olo Ha) Bo 27/5-5 3/2160 3 26,2g 7s 13,8m 538.808 Olo Ha Sk 3/5-8 20: 13 0-2-1 Eng Je Bo 16/5-2m 14 21: Ös 1/6-2 4/2160 1 25,7 9 0-1-0 Eng Je Bo 27/5-8

NORDBY ELDE (NO) Kylin Blom Oskar (Als Ol)

9

Olo Ha

ejsp 28 74

2140:2

6 17,1 5 18,1 3 16,3a

49 START 20.15

B 17/4-8 Kr 21/5-5 Ös 12/6-7

BALSAMINE FONT* (IT) Goop Björn

BOL BRAGE (NO) Djuse Mats E (Per JO)

8

Ber Ro Gus Ha Flo Os

3 15,6 1 16,4 2 14,0

4/2140n 0 18,2a 1/2140n 2 17,1a 5/2140 3 14,8a

ICELAND FALLS Adielsson Erik (Wal Hå) Åsb JH2140:12 B 28 13/5-4m 2/2140 3 26,2 5s 13,0m 853.900 Sjö Cl S 14/4-2 16 4-2-3 Sjö Cl S2 26,6 28/4-2 Åsb JH B 54 26/5-3m 5/2180 12 20: 42 21: 4 1-1-1 Sjö Cl Mp 5/6-8 Pet To Ös 12/6-6 1/2140 1 23,6 LADY ZAPPA Ohlsson Ulf (Sal Pe)

10v 23,0k 890.233 20: 16 1-2-1 21: 7 1-1-0

5s 26,7m 20: 10 21: 8

Bo 9/4-9 Bo 16/5-5 Sk 31/5-1

6/2640 0 21,7ag 6/1640n 4 15,1a 2100 1 15,2a

GULI ANNA Johansson Stefan

7

Olo Ha Eng Je Olo Ha

Kyl Os 3/2680 1 17,8a B 54 17/4-4 15 5-2-0 Goo Bj S8 25,7 5/5-2 10 20: 2 15,0a 21: 5 1-0-0 Goo Bj S 30/5-9 Als Ol G76 22/5-8 2/2180 d 8g 2140:11 MELLBY HARISSA Kihlström Örjan (Ber Ro) Als Ol 1/3140 1 26,8 1/2140 1 14,8a Ro 127 4/6-7 5s 12,8m 1.253.750 Ber Ro Ax 29/4-3

9/2640 5/2140

RUBUS Eriksson Leif (Byl Ma)

6

Bo 16/5-2m

LOVELY O.O. Westerholm Nicklas (Ber Ro)

AVA Olofsson Hanna KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO) 732.257 7s 12,7m

5

Näs Li

2140:1

0 18,2 3 18,1 1/2140n d 7ag

B.W.T.DAENERYS* (FI) Jansson Torbjörn (Olo Ha)

NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri 13 LÅ)

4

1-1-1

Dju MA H 4/5-3 1/1660 1 24,6 2140:9 BAG IN BOX Eriksson Sandra (Olo Ha) Dju dMA G 22/5-2 4/2160 2 24,9 kubu- 211 5s 15,2m 225.500 Olo Ha U 29/4-6 16,1a Bs 141 5/6-5 Olo Ha U2 25,4a 14/5-9 Sko 4Ro 9 20: 16 1-3-23/2140

G.G.OJJDO Pettersson Tomas

6/2140 1 16,9a 257 2160:5 15/2140 4/2680 45 16,6a 25,2 104 209 1/2160 2 24,7 70 1/2140 1/2180 01 15,4a 24,0 56 131

4/1640 12/2640 2/2640

19

2140:10 SOLEIL D'INVERNE Söderholm Krister (Nil JR) 2140:2 NORDBY KULING (NO) Alsén Olle49 5v 15,0am 198.300 Söd Kr Bo 23/4-5 2/2140 2 16,6a 88

U 16/4-2 Sk 3/5-1 G 22/5-2

Dju MA U 29/4-4 Dju MA U 15/5-5 Ohl Ul Ös 12/6-9

2140:7

3 16,3

2160:1

5 24,4

3

25/4-7 8/5-2 28/5-8

90

9/1640 2 13,3a 23 7 Förstapris: 110.000 1/3140 1 15,1 118

2160:3 ARISTON Östman John (Lan Ii) 4/1640 20 13,4a 122 6v 13,0ak 175.640 7v 23,6m 918.400 Ala Ja Bo 6/5-4 Jon MO Ös 28/3-5 9/1640 25,2ag 160 20: 16 5-2-0 Lan Ii Bo 16/5-10m Jon MO S 25/4-7 2/2660 46 15,3a 26,0 803 193 20: 23Poh 7-7-1 Bo 27/5-7 2/2140 12 21: 4 2-0-0 Vi Rv 30/5-11 Jon MO S 28/5-8 3/640 d 8ag 805 21: 11 1-2-2 Söd Kr Bo 3/6-7 7/2140 2 15,4a 2160:4 164 GULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö) 9v 23,6m 20: 17 21: 9

1 14,8a

SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro) 8

5v 13,2ak 207.500 20: 8 2-1-1 21: 7 2-2-0

21: 12

211

7

SO CHIC Haapio Tomi (Fre Gu)

3-åriga och äldre svenska och kallblodiga 2140:6 LADYBUG LARA (US)norska Forss Mika (Sal Pe) 6/2160 1 16,8 15 4s 15,6m 317.500 Söd Kr U 29/4-5 2/2160 365.001 kr. Körsven2160 4 15,5- 1.500.000 21 13 Körsvenskrav 2-3-0 Ohl Ul kat. U 1. 15/5-4 3/1640 6 20: 2120 2 15,7 29 21: 3 0-1-1 Ohl Ul Bo 27/5-8 7/2160 ner födda 030619 eller tidigare.

ROCKING FLAX Lindblom Carl Philip (Lin Åk)

2140:1 8 57 22 26

0-1-0 Rai Sa BANKOD 11

PEWDIEPIE Goop Björn

7

1/2140 2/2160 1/2140

Bo 9/4-6 2/2140n 8 19,2a 226 5s 16,2m 292.500 Eng Je Bo 23/4-6 6/2640 Boden!Olo -HaJeSTL Kallblodsdivisionen, 1 i meeting Eng Bo 16/5-4 10/2140n 2 16,8a 64 1-1-2 Eng Je Bo 6/5-3m 2/2160 5 20: 18 Försök

4v 14,8am 156.900 20: 8 3-1-1 21: 8 1-1-0

21: 2

13v 24,0k 1.305.836 1-1-1 0-3-1

CONDIOR Westerholm Nicklas (Ber Ro)

Nicois Du Gull.

10/1640 12/2140 6/2140

BODEN 19 JUNI

Förstapris: 110.000

2140:1

7/2160 1 15,6 12/2140n 1 16,7a 10/2140 2 14,9a

5 16,5 120 6s 24,6k 744.700 2140:9 DULCE DE LECHE Eriksson Leif (Ber La) 20: 23Lin OA U4-2-5 8d 19,5a 58 4v 15,7ak 179.000 ug 213 14/5-9 26,8 175 314 20/5-3 20 15,6a 9 20: 13 1-0-121: 4 Lin OA B2-2-0

HALLSTA Söd KrVINNEX Bo Jonsson 6/5-7Magnus O

SILVER BULLIT Ekberg William (Wes Jö)

8

Ols JO Ols JO Ols JO

Bo 6/5-10 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

S 14/5-4 Rä 27/5-3 Ös 12/6-3

SHAWN LEEJS Olofsson Hanna

20: Kr 17 Söd 12 21: 8

LEAVE YOUR SOX ON Forss Mika (Sal Pe)

7

2140:8

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

2/2160n 5 28,6g 5/2660 7 26,1

AMPERAGE HANOVER (US) Ohlsson Ulf (Sal Pe)

6

4v 15,0ak 156.500 20: 9 4-0-2 21: 4 0-1-1

Ohl Ul Hei An Dju ME

Pet To Pet To Pet To

11/1640 8v 24,8m 837.300 Söd Kr Bo 6/5-4 1/2180 55 12,5a 25,4 146 357 10 20: 7 0-0-1 2-2-1 27/5-4 1/2200 25,2 38 20: 9 Söd Kr Bo0-0-1 6/1640 32 13,5a 294 21: 6 2160:2 FIRST MOVER Djuse Mats E (Tal Li) 21: 10Dju ME Bs1-2-2 11/2160 22/4-7 28/3-5 6/1640 02 17,5 24,3ag 24 272 4v 14,8am 146.757

Bo 27/5-5 Bo 3/6-4

JUST CELEBRATION Djuse Mats E (Len Sö) 5v 14,4m 20: 16 21: 9

7/1640 3/2160 9/2140

11/2140

S 25/4-7 Rä 7/5-7 Ro 11/6-6

Ös Dju ME Bs 12/4-3 Sko RN S 25/4-7

1-0-3 3-2-0

BARBED WIRE BRONCO13 Olofsson Hanna

4

2140:7

NORDBY ELDESk (NO)22/5-9 Kylin Blom Oskar14/2140n (Als Ol) Bod Ma

KENTUCKY Söderholm Krister (Wes KO)

400.800 1-0-1 2-2-1

2

5v 14,8am 160.700 20: 9 1-3-1 21: 6 2-1-0

4h 15,7am 190.000 20: 12 1-0-2 21: 6 3-0-1

6

2140:5

21: 9

2140:10 GULI N STORM Skoglund LAU CERISE Skoglund Rikard (Kyt Al) Rikard N (And Gu) 15/5-10 4/2140 4 13,2a 556 12h 22,8m 1.458.200 And Gu Sk 3/5-1

375.260 2-1-1 2-0-0

1

3-åriga och Leif äldre - 500.000 kr. Körsven2140:6 ZOLA SOFT2140 RUBUS Eriksson (Byl 250.001 Ma) Forss Mika Ka) M (Ala VOLTSTART 12v 23,0m 922.272 Byl Ma Bs 7/5-9 3/2140 5 26,2 94 5s 14,5ak 236.762 Ala Ka Bo 24/9-6 skrav Körsvenner födda tidigare. 19 1. 3-3-1 Byl Ma D 18/5-7030619 6/2140eller 0 26,0a 358 6 20:kat. 6 20: 11 6-3-1 Ala Ka To 15/5-11

7 21: 8 110.000 Förstapris: 19 0-0-2

REVEN DEJAVU Adielsson Erik (Wes Jö)

20: 7 12 21: 8

2140:3

8 25,7 d 8g 1 26,8

78 49 158

KAHLUA BISHOP Bodin Maria 8

411.200 1-4-0 1-1-2

MISTER DONALD Goop Björn

1 11 20: 21: 7

THE WORLD IS MINE Pettersson Tomas

1 24,6 2 24,9 2 25,4a

3/2680 2/2180 1/3140

GOGOBET SISU* Kihlström Örjan (Haa Mi)

7 10 20: 21: 5

2140:2

1/1660 4/2160 3/2140

B 17/4-4 G 22/5-8 Ro 4/6-7

KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO)

CONDIOR Westerholm Nicklas (Ber Ro)20: 5v 17,0m 20: 5 21: 7

8v 24,8m 20: 9 21: 10

START 20.37

M.T.OBERON Ohlsson Ulf (Sal Pe)

4/1640 1 13,7a 35 10v 23,0k 890.233 Ols JO H 25/4-7 1/2160 4 25,8 NMK och - STL meeting 12/2640En 4 14,7 389 Klass Ols JO 6 Bs i7/5-9 5/2160 4 8 25,7 5 20: 16 I,1-2-1Försök

478.900 4-1-3 2-2-1

LEAVE YOUR SOX ON Forss Mika (Sal Pe)

7

2

6s 24,6k 20: 23 21: 4

BANKOD 11

Förstapris: 110.000

2140:1

3-åriga och äldre ston 75.001 - 1.440.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

3 3 3 2140:4 NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri LÅ) 2140:4 GLACE AU FOUR Östman John (Mar La) DU GULL Kylin Blom Oskar V&P10/2140 3 24,1a2140:498 NICOIS TVILLING KOMB V&PMar La Bo 27/5-8 6/2140 TRIO 1 16,9a 257TVILLING 9h 23,6m 915.500 KOMB Nyb In D 18/5-7 6v 13,8ak 128.600 Kyl Os TRIO B 9/1-3 1/1640 d 9ag 121 9s 15,4m 329.100 20: 16 0-2-5 20: 6 0-0-0 15/2140 4 16,6a 209 Mel Mi Bo 27/5-5 3/2160 3 26,2g 47 Kyl Os H 28/5-10 7/1640 1 14,4a 333 20: 14 2-0-2 Öst Jo Bo 3/6-9 4 21: 4 21: 4 21: BODEN BODEN 8 1-0-2 3 2-0-0 1/2140 0 15,4a 131 Eri LÅ Ös 1/6-2 4/2160 1 25,7 21 Kyl Os Vg 9/6-5 3/1640 1 13,8a 36 14 1-1-0 Mar La Bo 10/6-5

2140:6 AMPERAGE HANOVER (US) Ohlsson Ulf M (SalVOLTSTART Pe) 2140

6

1

BANKOD 11

START 20.15

Centerpartiet - STL Diamantstoet, Försök 8 i me-

3-åriga och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M AUTOSTART

Förstapris: 110.000

SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro)

11/2140 5 16,5 14/2140n 8 19,5a 15/2140 2 15,6a

JUST CELEBRATION Djuse Mats E (Len Sö)

5

BANKOD 11

2140:1

BODEN

Norra Finans - STL Klass II, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga 365.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

KAHLUA BISHOP Bodin Maria

BODEN

Boden! - STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 i meeting

102 1035 573

😍 FAVORITEN

Balsamine Font är ett väldigt dugligt fyraårssto. Travade 11,8/2100 m-auto på Vincennes i vintras. Galopperade som favorit i spetskörning senast under elitloppshelgen. Provades barfota då och det kan ha varit orsaken till ”gungan". Borde vara i segerstriden här för Björn Goop.

😉 LURINGEN

Iceland Falls "drog tåget" i Mantorp senast och såg segerfarlig ut länge. Men petade in friläget 100 kvar och lade av helt. Kanske en humörsak. Gick ändå fina 12,3/2140-auto. Är med i segerstriden här med rätt klaff på vägen och humöret på topp.

😃 SNACKISEN

Hanna Olofssons Ava har varit dunderfin på slutet. Snacka om förbättring! Minst 30 meter bättre än vanligt i de senaste två loppen! Senast gjorde Ava allt jobb ute i spåren på Solvalla och var sånär att skrälla till 57 gånger degen. Med samma insats blir hon faktiskt svårslagen här!

48 33 54

2160:1

943 573 759

2160:2

0 18,2 3 18,1 d 7ag

1059 150 ejsp

2160:3

6 15,6 2 12,3a 3 15,6

194 60 34

2160:4

0 18,2a 2 17,1a 3 14,8a

293 49 169

2160:5

5 14,6 1 14,7a d uag

76 47 109

2160:6

2 14,4a 0 18,9a 4 16,2a

275 74 57

2180:1

d1 13,6a d uag

127 22 22

2180:2

2 13,9 2 13,2a 0 13,0a

48 106 77

2180:3

2 12,1a 3 12,9a 7 12,3a

84 67 419

2180:4

6 14,9a 3 13,1a 6 13,1a

105 476 142

2180:5

2 16,5 61 5 21,2ag ejsp 4 15,8 323

2180:6

d 9g 2 13,4 3 12,7

102 1035 573


16

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN BODEN 19 JUNI

Travexperten Per Lundkvist kommenterar: TRIO

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

6

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

7

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

8

TVILLING

KOMB

V&P

9

Swagger är nya elitljuset i norr BODEN

NMK och En - STL Klass I, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre 250.001 - 500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART BANKOD 11

START 19.30

1

6v 15,8m 20: 8 21: 2

340.800 2-2-1 0-1-0

Bod Ma Ly 26/6-5 Bod Ma Sk 22/5-9 Bod Ma Bo 3/6-6

LA CERISE Skoglund Rikard N (Kyt Al)

2

6s 14,0k 20: 17 21: 7

319.400 2-3-2 0-2-1

Wäj Da For Mi Lin Pe

U B D

15/5-4 26/5-9 10/6-4

KENTUCKY Söderholm Krister (Wes KO)

3

8v 14,0k 20: 11 21: 6

474.053 1-1-1 1-4-0

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Bo 3/6-7

BARBED WIRE BRONCO Olofsson Hanna

4

8v 14,7k 20: 8 21: 7

479.500 0-0-1 2-0-0

Eng Je Eng Je Olo Ha

Bo 18/3-3 Bo 6/5-8 U 14/5-8

JUST CELEBRATION Djuse Mats E (Len Sö)

5

5v 14,4m 20: 16 21: 9

START 19.52

478.900 4-1-3 2-2-1

Dju MA U 29/4-4 Dju MA U 15/5-5 Ohl Ul Ös 12/6-9

4v 14,7m 20: 10 21: 6

305.000 1-4-0 0-1-1

For Mi Ohl Ul Ohl Ul

U 29/4-5 U 14/5-6 Bo 27/5-9

LEAVE YOUR SOX ON Forss Mika (Sal Pe)

7

5v 16,6m 20: 11 21: 6

429.000 6-0-1 4-0-0

For Mi For Mi For Mi

U 29/4-4 U 15/5-4 Bo 27/5-9

SILVER BULLIT Ekberg William (Wes Jö)

8

5v 13,5l 20: 13 21: 6

411.200 1-4-0 1-1-2

Ekb Wi Ekb Wi Ekb Wi

B 5/5-7 S 30/5-3 Ös 12/6-9

CONDIOR Westerholm Nicklas (Ber Ro)

9

5v 17,0m 20: 5 21: 7

415.000 0-0-0 4-0-0

Ber Ro Ber Ro Ber Ro

S 30/4-4 Å 19/5-7 Ös 12/6-9

GOGOBET SISU* Kihlström Örjan (Haa Mi) 5h 15,1m

7 10 20: 21: 5

375.260 2-1-1 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

MISTER DONALD Goop Björn

11

5v 13,3l 20: 1 21: 7

436.000 0-1-0 2-1-0

Per St Goo Bj Goo Bj

U 15/5-10 S 29/5-8 Ös 12/6-9 Å U S

8/5-8 15/5-5 30/5-3

REVEN DEJAVU Adielsson Erik (Wes Jö)

12

5v 12,4k 20: 7 21: 8

400.800 1-0-1 2-2-1

Wes Jö Ö 1/5-9 Wes Jö G 22/5-9 Adi Er Mp 5/6-9

2140:2

NORDBY KULING (NO) Alsén Olle

2140:3

G.G.OJJDO Pettersson Tomas

2140:4

NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri LÅ)

11/1640 6/1640 11/2160

5 12,5a 3 13,5a 0 17,5

4/1640 2/2140 7/2140

2 13,4a 4 15,3a 2 15,4a

6/2140 15/2140 1/2140

1 16,9a 4 16,6a 0 15,4a

4/1640 12/2640 2/2640

1 13,7a 4 14,7 6 14,4a

6/2160 5/2140 7/2140

1/1640 4/1640 9/2140 11/2640 10/2640 6/2640

120 58 314 357 294 272 122 193 164 257 209 131

2140:5

35 389 349

1 2 3 4

6s 24,6k 20: 23 21: 4

8v 24,8m 20: 9 21: 10 7v 23,6m 20: 23 21: 11

9h 23,6m 20: 16 21: 8

744.700 4-2-5 2-2-0 837.300 0-0-1 1-2-2

918.400 7-7-1 1-2-2 915.500 0-2-5 1-0-2

Dju MA H 4/5-3 Dju MA G 22/5-2 Sko Ro Bs 5/6-5 Kyl Os Als Ol Als Ol

Åsb JH Åsb JH Pet To Nyb In Mel Mi Eri LÅ

5

Ols JO Ols JO Ols JO

2140:9

2/2140 6/1640 8/2640

0 15,1a 1 12,4a 0 14,6a

23 45 173

4/2140 4/2140 9/2640

4 13,2a 556 8 14,4ag 36 0 15,5ag 56

2140:10

2140:11

11/1640 5/2640 9/2640

0 12,4a 5 14,7 2 13,3

9/2100 9/2140 7/1640

3 13,3a 2 12,6a 4 11,5a

979 215 280

2140:12

255 186 189

7 8

5s 26,7m 20: 10 21: 8 8h 23,3k 20: 14 21: 5

614.700 0-1-1 0-0-2

825.087 5-3-0 2-0-0

Nor Ja Joh St Joh St Dju ME Dju ME Dju ME

H 25/4-7 Bs 7/5-9 D 18/5-7

1/2160 5/2160 9/2140

4 25,8 8 25,7 1 24,0a

Bs 7/5-9 D 18/5-7 Ös 1/6-2

3/2140 6/2140 8/2160

5 26,2 0 26,0a 5 26,2

Bo 9/4-8 U 15/5-12 Bo 3/6-4 Ös 22/4-3 Sä 10/5-1 Ro 11/6-6

NORDBY ELDE (NO) Kylin Blom Oskar (Als Ol)

9

6v 24,6m 20: 20 21: 5

619.600 4-2-1 0-0-1

Als Ol Als Ol Als Ol

S 25/4-7 Rä 7/5-7 Ro 11/6-6

GULI STORM Skoglund Rikard N (And Gu) 12h 22,8m 1.458.200 0-1-3 1-1-0

12 10 20: 21: 6

And Gu Sk 3/5-1 And Gu Bo 27/5-5 And Gu Bo 3/6-4

GULI ROY Ohlsson Ulf (Per JO) 6v 23,7m

12 11 20: 21: 9

1.247.128 1-0-3 3-2-0

Dju ME Ös 28/3-5 Dju ME Bs 12/4-3 Sko RN S 25/4-7

HALLSTA VINNEX Jonsson Magnus O

12

13v 24,0k 1.305.836 20: 17 1-1-1 21: 8 0-3-1

Jon MO Ös 28/3-5 Jon MO S 25/4-7 Jon MO S 28/5-8

GULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö) 9v 23,6m

17 13 20: 21: 9

1.320.650 0-1-7 1-2-1

Adi Er Adi Er Kih Ör

S Å H

FORSPÄRLA Eriksson Jens (Gus Ja)

14

10s 23,4m 1.238.100 20: 15 3-2-3 21: 6 1-1-1

Gus Ha Gus Ha Ohl Ul

131 24 734

3 24,1a 3 26,2g 1 25,7

BOL BRAGE (NO) Djuse Mats E (Per JO)

33 29 19

1 16,2a 42 3 13,5 1196 4 14,3a 487

698 889 78

10/2140 3/2160 4/2160

2140:8

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

Byl Ma Byl Ma Byl Ma

NICOIS DU GULL Kylin Blom Oskar

3 26,2 2 26,6 1 23,6

GULI ANNA Johansson Stefan

12v 23,0m 922.272 20: 19 3-3-1 21: 9 0-0-0

2140:4

2/2140 5/2180 1/2140

RUBUS Eriksson Leif (Byl Ma)

6

ZÄTAS FOREVER STAR Kihlström Örjan (Ols JO)

B 13/5-4m B 26/5-3m Ös 12/6-6

2140:7

134 474 33

2140:3

8 25,7 d 8g 1 26,8

2140:6

2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

THE WORLD IS MINE Pettersson Tomas

26 47 41

25/4-7 8/5-2 28/5-8

U 16/4-2 Sk 3/5-1 G 22/5-2

98 47 21

2140:5

78 49 158

2

3

4

5v 14,8am 160.700 20: 9 1-3-1 21: 6 2-1-0

4h 15,7am 190.000 20: 12 1-0-2 21: 6 3-0-1

4v 15,0ak 156.500 20: 9 4-0-2 21: 4 0-1-1

6v 13,8ak 128.600 20: 6 0-0-0 21: 3 2-0-0

Ohl Ul Hei An Dju ME

Pet To Pet To Pet To

Ols JO Ols JO Ols JO

Kyl Os Kyl Os Kyl Os

SHAWN LEEJS Olofsson Hanna

5

4v 14,8am 156.900 20: 8 3-1-1 21: 8 1-1-0

Olo Ha Eng Je Olo Ha

Bo 6/5-10 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

S 14/5-4 Rä 27/5-3 Ös 12/6-3

10/1640 12/2140 6/2140

B 22/2-1 Ös 3/5-7 Ro 21/5-5

9/2140 3/2140 10/2160

B 9/1-3 H 28/5-10 Vg 9/6-5

1/1640 7/1640 3/1640

ZOLA SOFT Forss Mika (Ala Ka)

PEWDIEPIE Goop Björn

2140:8

ROCKING FLAX Lindblom Carl Philip (Lin Åk)

7/1640 3/2160 9/2140

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

2/2640 1/2160 10/2140

d ug 0 26,8 4 25,6a

1/2180 1/2180 1/2200

5 24,4 5 25,4 2 25,2

57 22 26

2140:9

213 175 211

2160:1

88 146 38

2160:2

6/1640 2 24,3ag 24 2/2160n 5 28,6g 21 5/2660 7 26,1 172

2160:3

9/1640 2/2660 3/640

0 25,2ag 160 6 26,0 803 d 8ag 805

4/2660 2/2160 4/2140

1 24,7 5 23,6 2 24,3

6

7

8

5s 14,5ak 20: 11 21: 2

236.762 6-3-1 0-1-0

4v 13,3ak 228.000 20: 5 1-2-1 21: 3 1-1-1

5v 13,2ak 207.500 20: 8 2-1-1 21: 7 2-2-0

Ala Ka Ala Ka Rai Sa

Goo Bj Goo Bj Goo Bj Lin CE Lin Åk Lin Åk

Bo 24/9-6 To 15/5-11 Fi 5/6-9 F F S

6/2160 2160 2120

22/3-4 2/4-4 28/5-7

E E L

17/4-8 17/5-5 6/6-9

DULCE DE LECHE Eriksson Leif (Ber La)

9

4v 15,7ak 179.000 20: 13 1-0-1 21: 12 1-2-1

Lin OA Lin OA Eri Le

U 14/5-9 B 20/5-3 Bo 10/6-5

SOLEIL D'INVERNE Söderholm Krister (Nil JR) 5v 15,0am 198.300 0-0-1 2-2-1

7 10 20: 21: 6

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 23/4-5 Bo 6/5-4 Bo 27/5-4

FIRST MOVER Djuse Mats E (Tal Li)

11

4v 14,8am 146.757 20: 2 0-0-0 21: 8 2-2-2

Dju ME Dju ME Dju ME

ARISTON Östman John (Lan Ii)

12

6v 13,0ak 175.640 20: 16 5-2-0 21: 4 2-0-0

Ala Ja Lan Ii Poh Vi

2140:2

CAVIAR DAME ÅS (US) Kylin Blom Oskar (Wal Jo)

2140:3

KAITLIN WAY SCOTT (DE) Djuse Mats E (Per JO)

2140:4

GLACE AU FOUR Östman John (Mar La)

31 21 33

0 17,1ag 1 16,3a 1 14,7

1

96 36 38

2

0 19,4ag 89 0 15,2a 417 2 14,8 1229 d 9ag 1 14,4a 1 13,8a

3

121 333 36

2/2140n 8 19,2a 10/2140n 2 16,8a 5/2140 1 14,8a

2140:7

94 358 92

TODAYS ESTELLE Linderoth Per (Wal An)

4

2140:5

Bo 9/4-6 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

Bs 22/4-7 U 15/5-2 H 28/5-4 Bo 6/5-4 Bo 16/5-10m Rv 30/5-11

7s 14,0k 20: 5 21: 3

6s 15,9k 20: 15 21: 6

4s 15,6m 20: 7 21: 7 9s 15,4m 20: 14 21: 14

152.400 0-0-1 1-1-1 153.100 0-0-2 0-0-1

153.200 1-0-1 2-1-0 329.100 2-0-2 1-1-0

Wic Lu Lin Pe Lin Pe

Eri Ul Lar Mi Wal Jo

Dju ME Per JO Dju ME Mar La Öst Jo Mar La

SO CHIC Haapio Tomi (Fre Gu)

226 64 90

5

5s 16,2m 20: 18 21: 11

292.500 1-1-2 1-1-1

Eng Je Eng Je Näs Li

H D D

16/5-1 25/5-8 10/6-1

3/2160 4/2140 2/1640

Ös 4/3-5 B 24/3-10 B 11/6-4 Ro 4/4-2 G 23/4-4 G 22/5-4

1/2140 2/2160 1/2140

4/2140 3/2140 2/2140

Bo 27/5-8 Bo 3/6-9 Bo 10/6-5

9/2160 13/2140 2/2160

Bo 23/4-6 Bo 6/5-3m Bo 16/5-2m

B.W.T.DAENERYS* (FI) Jansson Torbjörn (Olo Ha)

2140:8

LOVELY O.O. Westerholm Nicklas (Ber Ro)

7/2140 9/1640 1/3140

3 16,3 2 13,3a 1 15,1

4/2140 5/1640 4/1640

2 14,0a 1 13,4a 1 13,2a

3/3140 4/2640 5/2140

d kubu4 16,1a 1 16,1

2/2140 9/2640 5/2140

2 16,6a 1 17,8a 2 15,0a

1/2140 4/2140 11/2140

1 14,8a 1 15,4a 0 uag

19 23 118

7

21 13 14

8

2140:9

6s 15,9m 20: 4 21: 8 5s 14,6m 20: 14 21: 4

317.500 2-3-0 0-1-1

268.815 1-0-1 0-2-1 361.000 5-0-2 1-0-0

Söd Kr Ohl Ul Ohl Ul

Olo Ha Eng Je Olo Ha

Ber Ro Gus Ha Flo Os

U 29/4-5 U 15/5-4 Bo 27/5-8

2/2160 3/1640 7/2160

Bo 9/4-9 Bo 16/5-5 Sk 31/5-1

9

2140:10

5s 15,2m 20: 16 21: 9

225.500 1-3-2 0-2-1

Olo Ha Olo Ha Olo Ha

4s 13,9m

15 10 20: 21: 5

2140:11

1.027.104 5-2-0 1-0-0

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

U 29/4-6 U 14/5-9 Bo 3/6-9 V S S

5s 12,8m

13 11 20: 21: 5

2140:12

12

2160:4

5s 13,0m 20: 16 21: 4

1.253.750 5-1-2 0-2-0 853.900 4-2-3 1-1-1

Ber Ro Ax 29/4-3 Ber Ro Å 8/5-10 Sko RN Mp 5/6-8 Sjö Cl Sjö Cl Sjö Cl

S 14/4-2 S 28/4-2 Mp 5/6-8

LADY ZAPPA Ohlsson Ulf (Sal Pe)

88 361 37

8s 12,7k

18 13 20: 21: 5

1.136.854 2-4-3 1-0-1

Nys Ch Ohl Ul Ohl Ul

S S S

10/3-9 26/3-8 14/4-2

CLEAR EYES Skoglund Rikard N (Olo Ha)

104 70 56

14

7s 13,8m 20: 13 21: 9

538.808 0-2-1 0-1-0

AVA Olofsson Hanna 7s 12,7m

13 15 20: 21: 8

732.257 0-1-1 1-2-3

943 573 759

TOP 7

TRIO

TVILLING

KOMB

60

34 BANKOD 11 2160:4 293

Förstapris: 110.000

2160:5

76 LEXINGTON TOOMA Eriksson Jens 47

2/2160 10/2140 5/2140

5 14,6 1 14,7a d uag

4/2140 8/3140 9/2140

2 14,4a 0 18,9a 4 16,2a

109 6v 11,9ak 859.500 20: 2-5-3 275 18 74 12 21: 1-2-2 57

1

Eri Je Eri Je Eri Je

2160:6

Sk 22/5-8 Sk 31/5-3 Bo 10/6-6

22 10,9ak 8v 869.932 22 20: 12 3-0-1 48 3 21: 2-0-0

2

Wäj Da Wäj Da Dju ME

2180:2

7/2160 9/2140 1/2140

2 13,9 2 13,2a 0 13,0a

6/1640 7/2140 6/2140

2 12,1a 3 12,9a 7 12,3a

4/2140 10/2140 1/1640

6 14,9a 3 13,1a 6 13,1a

106

U 29/4-9 U 15/5-11 Ro 4/6-9

77 DANTE GODIVA Sundqvist Samu (Hul In) 2180:3

5v 84 13,3am 629.900 67 20: 10 3-0-2 419 21: 6 0-2-1 2180:4

Sun Sa Sun Sa Sun Sa

3

Bo 27/5-7 Bo 3/6-7 Bo 10/6-6

6v 11,5ak 710.750 61 10 20: 3-1-1 ejsp 21: 1-1-2 323 7

4

Ohl Ul Ohl Ul Ohl Ul

2180:5

Olo Ha Eng Je Eng Je

Sk 3/5-8 Bo 16/5-2m Bo 27/5-8

1/2160 2 16,5 5/2140n 5 21,2ag 6/2160 4 15,8

Olo Ha Olo Ha Olo Ha

Bo 23/4-6 U 15/5-6 S 29/5-5

1/2660 3/2160 2/2160

S E E

7/5-4 17/5-4 1/6-11

5

5v 11,1ak 550.000 20: 12 4-2-1 21: 5 4-0-0

Eri Sa Eri Sa Eri Sa

1035 573

B 5/5-9 U 15/5-11 Sk 31/5-1

5v 11,3ak 750.200 20: 13 5-3-0 21: 7 2-1-0

Jep CJ Goo Bj Jep CJ

Å 28/4-7 Mp 10/5-6 S 29/5-6

SELF EXPLOSIVE Dahlén Rebecca (Pal De)

7

6v 11,8ak 579.200 20: 17 5-3-1 21: 8 3-3-0

Joh Ma Joh Ma Dah Re

Ö 1/5-1m B 13/5-6m Ax 6/6-10

GREVIN SISU Ohlsson Ulf (Sal Pe)

8

5v 11,3ak 590.600 20: 15 2-4-3 21: 8 4-1-0

Ohl Ul Ohl Ul Ohl Ul

E S Ö

13/4-8 7/5-2 3/6-2

MONEYKEEPER Kihlström Örjan (Ber Ro)

9

6v 11,5ak 675.600 20: 12 1-3-1 21: 9 0-2-1

Sko RN Mp 24/5-1 Sko RN Å 3/6-9 Ber Ro Ös 12/6-5

1 13,1a 5 11,4a 1 12,5a

8/2140 9/2140 5/2140

3 15,2a 0 16,0a 2 14,9a

2/2140 6/2140 11/1640

0 14,4a 1 13,9a 6 12,4a

6/1640 4/1640 12/2140

1 11,1a d 2ag 1 14,2a

8/2140 1/3160 3/2140

7 13,8a 1 14,5 2 11,7a

3/1609 7/1640 7/2140

2 13,1a 1 11,8a 4 12,6a

5/1640 1/2140 3/1609

1 11,8a 1 13,5a 2 12,5a

6/2140 11/2640 2/2140

3 12,7a 5 14,9a d uag

SPECIAL MAJOR* (FI) Haapakangas Veikko (Haa Mi)

Sandra Erikssons Swagger kan vara Norrbottens nästa häst i eliten. Oj, vilka imponerande steg han tagit i år. Var mycket bra vid 11,0-seger i Bergsåker på V86. Och ännu bättre när han var på väg till 10,8-10,9 seger från utvändigt ledaren i Umeå-V75:an i mitten av maj. Huvva, så bra han var! Tyvärr slappnade Swagger av och en mycket snöplig upploppsgalopp - som helt klar vinnare - förstörde dagen. Som jag läser loppet spetsar Syoss och det blir dödens för

28 108 81

1640:2

9/2140 1/1640 6/2140

60 83 28

1640:3

58 48 22

1640:4

2180:6

SWAGGER Eriksson Sandra 102

d 9g 2 13,4 3 12,7

6

Foto: Petra Älvstrand

1640:1

11/2140n 3 18,4a 5/1640 5 11,9a 11/2140 1 14,8a

105

476 DASH Adielsson Erik (Sal Pe) GOT TO 142

ASTRONASCENTE ZAC (IT) Goop Björn

Swagger.

10

3-åriga och äldre 500.001 - 900.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2160:3 1640 M AUTOSTART 194

6 15,6 2 12,3a 3 15,6

😍 FAVORITEN DD-1

V&P BODEN

1059 150 ejsp

2700 d3/2140n 1 13,6a 1/1640 d uag

ICELAND FALLS Adielsson Erik (Wal Hå)

28 54 42

0 16,3 7 16,5a 7 16,3

2180:1 (DE) Djuse Mats E (Wäj Da) SYOSS 127

27/3-2 5/5-2 30/5-9

MELLBY HARISSA Kihlström Örjan (Ber Ro)

127 24 299

48 33 54

2160:1

49 21.00 START 169

BALSAMINE FONT* (IT) Goop Björn

49 54 76

502 734 256

2140:3

5 16,4a 4 16,7a 1 14,7a

4/2140n 0 18,2a 1/2140n 2 17,1a 5/2140 3 14,8a

B 17/4-8 Kr 21/5-5 Ös 12/6-7

BAG IN BOX Eriksson Sandra (Olo Ha)

211 141 115

6/2640 0 21,7ag 6/1640n 4 15,1a 2100 1 15,2a

4s 15,6m 20: 13 21: 3

6 17,1 5 18,1 3 16,3a

Vittjärvshus - STL Bronsdivisionen, Försök 5 i me-

LADYBUG LARA (US) Forss Mika (Sal Pe)

6

ejsp 28 74

2140:2

2160:2

2140:7

15 21 29

2140:1

3 15,6 1 16,4 2 14,0

6/2640 0 18,2 2/2160 3 18,1 1/2140n d 7ag

2140:6

1 16,8 4 15,5 2 15,7

2160:5

5 25,2 2 24,7 1 24,0

Förstapris: 110.000

2140:1

7/2160 1 15,6 12/2140n 1 16,7a 10/2140 2 14,9a

2140:6

5/2160n 0 29,5 183 5/2140 5 27,5ag 150 3/2160 3 27,3 221

4/2680 1/2160 1/2180

1

BANKOD 11

START 20.37

2140:2

1 24,6 2 24,9 2 25,4a

3-åriga och äldre ston 75.001 - 1.440.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

M.T.OBERON Ohlsson Ulf (Sal Pe)

3/2680 2/2180 1/3140

D 18/5-7 Bo 27/5-5 Ös 1/6-2

BANKOD 11

2140:1

B 17/4-4 G 22/5-8 Ro 4/6-7

KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO) 10v 23,0k 890.233 20: 16 1-2-1 21: 7 1-1-0

1/1660 4/2160 3/2140

BODEN

Centerpartiet - STL Diamantstoet, Försök 8 i me-

3-åriga och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M AUTOSTART

START 20.15

Förstapris: 110.000

SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro)

11/2140 5 16,5 14/2140n 8 19,5a 15/2140 2 15,6a

AMPERAGE HANOVER (US) Ohlsson Ulf (Sal Pe)

6

BANKOD 11

2140:1

BODEN

Norra Finans - STL Klass II, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga 365.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

KAHLUA BISHOP Bodin Maria

BODEN

Boden! - STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 i meeting

77 52 84

1640:5

20 39 12

1640:6

338 24 172

1640:7

23 18 204

1640:8

23 18 17

1640:9

42 138 257

1640:10

TRIO

TVILLING

KOMB

V&P BODEN

21: 4

😉 LURINGEN 3-0-1

Len Pe

S

29/5-7

4/2140

3 11,2a

1/1640 2/1640 3/2140

4 15,0a 7 12,3a 0 14,2a

Dah Re H 18/4-7 4/2160 har mycket hög potential Dah Re G 22/5-11 3/2640 Dah Re igen G 3/6-3 2/2660 och kommer efter tävB.W.L.RUTHLESS Ohlsson Ulf (Sal Pe) lingsuppehåll. Bergh 7v 11,6ak 822.100 Ohl Ul Robert Bo 6/5-7 6/1640 23 3-3-3 For Mi Bo 27/5-7 1/2140 6 20: vadSk han 21: 11 brukar 0-3-3 veta Hei An 31/5-3gör och 1/1640 IVORY DI QUATTRO Skoglund Rikard N i(Ber Ro) har säkert hästen ordning 6h 12,1ak 1.552.708 Sko RN Ö 1/5-11 4/3160 11 inför 5-3-0en sån Gus Ha 20/5-6 7/2100 härÖ uppgift. Kör 7 20: 21: 9 3-2-1 Sko RN S 29/5-11 1/3160 de Adielsson för tufft framme kan UPSTATE FACE Erikdär (Kol Ad) 5v 09,5ak 1.191.526 Kol Ad Ch 16/5-4 2000 spurta nerSalla längst ut 12 han 3-1-0 Kol Ad 29/5-9 12/2140 8 20: 21: 9 4-1-0 Kol Ad Ös 12/6-10 3/1640 i banan.

3 14,0 2 13,8a 1 14,1

ARAW HOSS (FI) Eriksson Leif (Pal Ka)

4

10v 11,5ak 973.809 20: 5 0-0-0 21: 12 0-0-0

Pal Ka Pal Ka Pal Ka

U 15/5-1m Sk 31/5-3 Bo 10/6-2

Spurtstarke Tilly MINNESTADS ECUADOR DahlénSpeedy Rebecca (Pal De)

5

8v 11,4ak 943.590 20: 9 1-0-3 21: 8 2-2-3

😃 SNACKISEN

VACQUEYRAS Åhlund Thomas

9

12v 11,6ak 1.278.616 20: 22 1-1-1 21: 13 0-1-1

Han Ma G 22/5-5 Åhl Th F 7/6-9 Åhl Th Ma 12/6-7

Swagger. Men det gör antagligen ingenting. Han är bara bäst i detta lopp. Ska det streckas flera får man ta fram ”målarpenseln". Syoss är given och Goops Astonascente Zac är på uppåtgående. Det låter bra mellan raderna på Robert Bergh-tränade Speedy Tilly. Men det krävs nog ett 1.10-varv för att han ska komma in i matchen. – Kommer vi nära Swagger efter hårt tem-

Haa Ve Ös 22/4-1 Fri So U 14/5-8 Dju ME B 26/5-10

7/2640 12/2140 9/2640

1 17,0a 5 14,0a 7 14,7a

431 400 453

EINSTEIN SISU Haapio Tomi (Jak Pi)

10

7v 11,8ak 629.000 20: 14 2-2-2 21: 6 0-0-1

TOP 7

TVILLING

KOMB

BODEN

10

Vittjärvshus - STL Bronsdivisionen, Försök 5 i meBANKOD 11 START 21.00

1

6v 11,9ak 859.500 20: 18 2-5-3 21: 12 1-2-2

Eri Je Eri Je Eri Je

Sk 22/5-8 Sk 31/5-3 Bo 10/6-6

SYOSS (DE) Djuse Mats E (Wäj Da)

2

8v 10,9ak 869.932 20: 12 3-0-1 21: 3 2-0-0

Wäj Da Wäj Da Dju ME

U 29/4-9 U 15/5-11 Ro 4/6-9

DANTE GODIVA Sundqvist Samu (Hul In)

3

5v 13,3am 629.900 20: 10 3-0-2 21: 6 0-2-1

Sun Sa Sun Sa Sun Sa

Bo 27/5-7 Bo 3/6-7 Bo 10/6-6

GOT TO DASH Adielsson Erik (Sal Pe)

4

6v 11,5ak 710.750 20: 10 3-1-1 21: 7 1-1-2

Ohl Ul Ohl Ul Ohl Ul

SWAGGER Eriksson Sandra

5

5v 11,1ak 550.000 20: 12 4-2-1 21: 5 4-0-0

Eri Sa Eri Sa Eri Sa

S E E

7/5-4 17/5-4 1/6-11

B 5/5-9 U 15/5-11 Sk 31/5-1

ASTRONASCENTE ZAC (IT) Goop Björn

6

5v 11,3ak 750.200 20: 13 5-3-0 21: 7 2-1-0

Jep CJ Goo Bj Jep CJ

Å 28/4-7 Mp 10/5-6 S 29/5-6

SELF EXPLOSIVE Dahlén Rebecca (Pal De)

7

6v 11,8ak 579.200 20: 17 5-3-1 21: 8 3-3-0

Joh Ma Joh Ma Dah Re

Ö 1/5-1m B 13/5-6m Ax 6/6-10

GREVIN SISU Ohlsson Ulf (Sal Pe)

8

5v 11,3ak 590.600 20: 15 2-4-3 21: 8 4-1-0

Ohl Ul Ohl Ul Ohl Ul

E S Ö

13/4-8 7/5-2 3/6-2

MONEYKEEPER Kihlström Örjan (Ber Ro)

Upstate Face.

Foto: Tom Jönehag / TR Bild

Väldigt ojämnt silverlopp – där de fem bästa håller hög klass! Det luktar tungviktsmatch mellan två blivande gulddivisionare lång väg. Upstate Face hade uppvisning senast. Gjorde dagens prestation i Östersund i lördags och vann åkandes på 1.09,5/1640-auto. Var så bra att han varit en krydda i Norrbottens Stora Pris. Ett spikförslag här – trots åttondespåret! Nu stöter han på Cab Lane. En häst som Timo Nurmos håller mycket, mycket högt.

9

START 21.23

6v 11,5ak 675.600 20: 12 1-3-1 21: 9 0-2-1

Sko RN Mp 24/5-1 Sko RN Å 3/6-9 Ber Ro Ös 12/6-5

7h 11,6ak 613.508 0-2-4 1-0-0

Haa Ve Ös 22/4-1 Fri So U 14/5-8 Dju ME B 26/5-10

1640:2

9/2140 1/1640 6/2140

1 13,1a 5 11,4a 1 12,5a

8/2140 9/2140 5/2140

3 15,2a 0 16,0a 2 14,9a

2/2140 6/2140 11/1640

0 14,4a 1 13,9a 6 12,4a

6/1640 4/1640 12/2140

1 11,1a d 2ag 1 14,2a

8/2140 1/3160 3/2140

7 13,8a 1 14,5 2 11,7a

3/1609 7/1640 7/2140

2 13,1a 1 11,8a 4 12,6a

5/1640 1/2140 3/1609

1 11,8a 1 13,5a 2 12,5a

6/2140 11/2640 2/2140

3 12,7a 5 14,9a d uag

SPECIAL MAJOR* (FI) Haapakangas Veikko (Haa Mi)

18 10 20: 21: 7

7/2640 12/2140 9/2640

28 108 81 60 83 28

1640:3

58 48 22

1640:4

77 52 84

1640:5

20 39 12

1640:6

338 24 172

1640:7

23 18 204

1640:8

23 18 17

1640:9

42 138 257

1640:10

1 17,0a 5 14,0a 7 14,7a

431 400 453

1

8v 10,9ak 1.144.300 20: 22 7-2-2 21: 7 1-3-1

For Ha For Ha For Ha

B U S

17/4-10 15/5-9 29/5-7

EVEREST SISU Sidbäck Jessika (Lun El)

2

7v 12,1am 1.035.900 20: 14 7-1-0 21: 5 3-0-0

Sid Je Sid Je Sid Je

U 16/4-6 D 18/5-9 Bo 3/6-5

CAB LANE Kihlström Örjan (Nur Ti)

3

6h 10,8ak 1.422.500 20: 10 3-2-0 21: 4 3-0-1

Len Pe Len Pe Len Pe

Ro 4/4-9 B 17/4-10 S 29/5-7

ARAW HOSS (FI) Eriksson Leif (Pal Ka)

4

10v 11,5ak 973.809 20: 5 0-0-0 21: 12 0-0-0

Pal Ka Pal Ka Pal Ka

U 15/5-1m Sk 31/5-3 Bo 10/6-2

10/1640 7/1640 10/2140

2640:5

G

2640:6

W

2640:7

V

2640:8

U

2640:9

M

31 531 28

3 13,7a 2 15,1a 3 11,8a

78 62 79

2 14,3 6 13,6a 6 12,6

67 33 312

5 14,5a 1 11,7a 1 09,5a

87 356 26

2640:10

6 16,7 4 15,6a 5 18,8a

394 42 69

2640:11

2 13,4a 6 13,6a 7 13,3

218 603 113

2640:12

3 14,3 1 12,4a 6 11,8a

84 23 38

5

8v 11,4ak 943.590 20: 9 1-0-3 21: 8 2-2-3

Dah Re Dah Re Dah Re

H G G

18/4-7 22/5-11 3/6-3

B.W.L.RUTHLESS Ohlsson Ulf (Sal Pe)

6

7v 11,6ak 822.100 20: 23 3-3-3 21: 11 0-3-3

Ohl Ul For Mi Hei An

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Sk 31/5-3

1 12,5a 1 10,8a 3 11,2a

1/1640 2/1640 3/2140

4 15,0a 7 12,3a 0 14,2a

6h 12,1ak 1.552.708 20: 11 5-3-0 21: 9 3-2-1

Sko RN Ö Gus Ha Ö Sko RN S

1/5-11 20/5-6 29/5-11

UPSTATE FACE Adielsson Erik (Kol Ad)

8

5v 09,5ak 1.191.526 20: 12 3-1-0 21: 9 4-1-0

Kol Ad Kol Ad Kol Ad

Ch 16/5-4 S 29/5-9 Ös 12/6-10

VACQUEYRAS Åhlund Thomas

9

12v 11,6ak 1.278.616 20: 22 1-1-1 21: 13 0-1-1

Han Ma G 22/5-5 Åhl Th F 7/6-9 Åhl Th Ma 12/6-7

EINSTEIN SISU Haapio Tomi (Jak Pi) 7v 11,8ak 629.000 2-2-2 0-0-1

14 10 20: 21: 6

Haa To Haa To Haa To

Bo 23/4-6 Bo 16/5-6 Sk 22/5-8

26 29 19

2640:3

36 24 17

2640:4

345 664 806

2640:5

4/2160 3/2640 2/2660

3 14,0 2 13,8a 1 14,1

6/1640 1/2140 1/1640

3 13,7a 2 15,1a 3 11,8a

IVORY DI QUATTRO Skoglund Rikard N (Ber Ro)

7

2640:2

10/2140 3/1640 4/2140

31 531 28

2640:6

78 62 79

2640:7

4/3160 7/2100 1/3160

2 14,3 6 13,6a 6 12,6

2000 12/2140 3/1640

5 14,5a 1 11,7a 1 09,5a

67 33 312

2640:8

87 356 26

2640:9

9/2140 0 16,0g 1210 7/2140 0 14,3ag 1217 2160n 3 16,9 109

2640:10

4/2660 6 16,7 7/2140n 4 15,6a 5/2140n 5 18,8a

KOMB

V&P BODEN

12

Upstate harOpen, utveckNorrbottens Stora Face Pris - STL Försök 3 (Final

3-åriga och äldre 900.001 kr. Körsvenskrav kat. lats nåt otroligt i årlägstoch var 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare. enormt imponerande senast i Förstapris: Östersund. Vann på START 21.45 1.000.000 nytt rekord 1.09,5/16402140:1 ANTONIO TROT Ohlsson Ulf (Nur Ti) 8v 11,2am 2.877.750 Sjö Cl B 17/4-11 1/2140 6 12,3a 113 auto. OchAdipåEr sättet... ja, 10/2140 han 6 0-1-2 U 15/5-7 2 12,1a 81 1 20: 21: 10 såg 2-2-3 Sjö Cl elitloppsfinalist Mp 5/6-7 1/2640 3 13,6a 60 ut som 2140:2 VERY KRONOS Adielsson Erik (Båt Sv) nästa år. Denna gång ser 7h 10,7ak 4.655.059 Adi Er Ö 1/5-10 5/1609 d 9ag 20 17 9-1-1 8/5-11 10/2140 2 11,0a 79 2 20: ut att Adi bliErEr ettÅS lopp 21: 4 det 0-2-0 Adi 30/5-7 utvän8/1609 6 10,7a 82 2140:3 WILD LOVEdigt Oscarsson Kevin (Lin An) Cab Lane och det kla7s 10,7ak 5.001.061 Pra Al V 15/5-7 2850 d195 23 rar7-2-4 Ke S 29/5-11 8/3180 1 11,9 187 han välOsc av!? 3 20: 21: 14 4-2-0 Osc Ke Ös 12/6-11 1/2140 2 11,4a 79

BANKOD 11

2640:1

1 14,0 0 15,1 1 14,9

TVILLING

2140 M AUTOSTART

2 10,9a 508 5 12,3ag 242 2 11,2a 318

5/2160 1/2160 1/2640

MINNESTADS ECUADOR Dahlén Rebecca (Pal De)

TRIO

11

Förstapris: 125.000

BALOTELLI CROWN Forslin Hanna (Tal Li)

😍 FAVORITEN DD-2

V&P

3-åriga och äldre 500.001 - 1.700.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

BANKOD 11

1640:1

11/2140n 3 18,4a 5/1640 5 11,9a 11/2140 1 14,8a

KOMB

BODEN

2640 M AUTOSTART

Förstapris: 110.000

LEXINGTON TOOMA Eriksson Jens

TVILLING

BDMA - STL Silverdivisionen, Försök 5 i meeting 4

3-åriga och äldre 500.001 - 900.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

1640 M AUTOSTART

TRIO

394 42 69

😉 LURINGEN

MONI VIKING* (NO) Goop Björn

4

8h 09,4ak 7.573.348 20: 13 6-0-3 21: 9 2-0-4

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

Ö S S

1/5-11 30/5-6 30/5-12

Balotelli GARETH BOKO Djuse MatsCrown E (Rio Je)

1/3180 2/1609 5/1609

spurtade Dju MA G 22/5-10 9/1609 vasst som tvåa senast 5/1609 på Dju ME S 30/5-7 5 Dju ME S 30/5-12 6/1609 Solvalla. Slog Cab Lane på WHO'S WHO Kihlström Örjan (Aik Pa) 7h 11,0am 9.070.759 Kih Ör B om 17/4-11andra2/2140 linjen i kampen 6 1-1-2 Kih Ör Å 8/5-11 5/2140 6 20: 21: 4 platsen. 2-1-0 Kih Ör S 29/5-11 1/3180 Sundsvallshästen VERNISSAGE GRIF* (IT) Gocciadoro Alessandro tar4.847.379 hela tiden 7h 09,2ak Goc Al de Si små 17/4-11stegen 2100 15 10-2-0 Al Ve 9/5-12 1620 7 20: eliten.Goc nu12/6-11 lottats9/2140 till 21: 4 mot 2-0-1 GocHar Al Ös UPSET FACE Linderoth smygläge. Per (Kol Ad) perfekt I det för5h 10,1ak 2.429.974 Kol Ad Å 8/5-3 5/2640 9 modade 1-1-1 Eri An S tempot 30/5-2m 2/1640 hårda kan 8 20: 21: 7 1-1-2 Kol Ad Ös 12/6-11 5/2140 Balotellis spurt tala segerMILLIONDOLLARRHYME Larsson Fredrik B 7v 09,2ak 4.951.306 Lar FB S 21/4-10 5/1640 2-1-1 Lar FB Ve 9/5-12 1620 9 20: 15 språk. 8h 09,1ak 5.680.040 20: 11 4-1-1 21: 7 2-0-3

21: 4

😃 SNACKISEN 1-1-0

Lar FB

S

30/5-6

ZACCARIA BAR* (IT) Forss Mika (Goc Al) 6h 09,8ak 2.723.335 3-3-1 0-3-0

11 10 20: 21: 6

Senast vek han sig redan 400 kvar, hävdar då 1640:11 EXODUS BRICK Goop Björn (Wes Jö) 2640:11 SPEEDY TILLY Westerholm Nicklas (Ber Ro) 11,4am 756.300 Wes Ni S 26/12-10 7/2140 0 12,9a 135 5h 12,0am 1.351.500 Wes Jö S 28/4-5 10/2640 2 13,4a 218 många. 6v 20: 12 Ber Ro Å 6/1-9 4/3140 4 16,5 29 11 20: 9 2-3-1 0-0-1 Wes Jö U 15/5-10 2/2140 6 13,6a 603 11 Pe höll Ro 4/4-10 12/2640 till 4 14,9a 21: 2 dock 0-0-0 att Len 21: 3 0-1-0 Wes Jö G 22/5-5 7/2140 7 13,3 113 Jag anser han storstilat ett 203 1640:12 ALGOT ZONETT Djuse Mats E (Wäj Da) 2640:12 HILL OF FAME F. Taavela Ruocco Joseph (Wah Ti) 13,6am 541.064 hästen Wah Ti Bo låg 1/4-4 på 5/1640 3 14,9 426 8v 11,2ak 1.353.500 Wäj Da Ö 1/5-11 2/3160 3 14,3 84 tredjepris5v eftersom och "pul1 0-0-0 Wah Ti Bo 23/4-6 5/2660 5 16,7 658 12 20: 14 4-4-2 Wäj Da S 19/5-9 5/2140 1 12,4a 23 12 20: 21: 3 loppet. 0-0-1 Wah Ti U 14/5-8ändå 2/2140 0 16,2a 673 21: 7 2-1-1 Wäj Da Mp 5/6-11 1/2140 6 11,8a 38 lade" hela Noterade ”hyggliga" 11,2/2140-auto. Cab Lane lade säkert bort uppåt tjugo meter på en sån sak. Är nu Algot Zonett förlorade spårlotten men uppsmörjd i framknäna inför detta och leder är inte många meter sämre än favoritduon. länge. Men visst hade man sett en bättre keps Ivory Di Quattro och i spurten vasse Balotelli på Cab Lane ibland…! Och jag tror dessutom Crown streckas av de som vill ha storkovan. att han är bäst bakifrån.

Gub Pi Goc Al Goc Al

Ne 8/5-5 Ch 16/5-10 S 30/5-10

2140:4

1 13,6 3 10,2a 5 09,4a

20 52 70

2140:5

1 09,6a 3 09,9a 3 09,1a

36 60 140

2140:6

1 11,9a 6 11,3a 2 11,9

22 43 30

2140:7

0 uag 3 10,2a 1 11,3a

26 71 42

2140:8

3 13,9a 2 10,1a 7 12,1a

133 48 149

2140:9

3/1609

1 10,7a 4 10,4a 5 10,4a

1600 2011 10/1640

d 0ag 2 11,2a 5 09,8a

Cab Lane är en häst som kan allt ibland, men många blev besvikna på honom när han detroniserades av Jaguar Dream som storfavorit under elitloppshelgen. Cab Lane blev dock för het och pullade/hetsade troligen bort 10-20 meter där i 11-tempo hela vägen. Revansch här?

W

M

345 664 806

Salmelas Got To Dash är den stora outsidern.

DD-1

V&P

V

2640:4

Det luktar tungviktsmatch lång väg TRIO

A

17

9/2140 0 16,0g 1210 7/2140 0 14,3ag 1217 2160n 3 16,9 109

Haa To Bo 23/4-6 4/2660 Syoss imponerade på Mats Haa To Bo 16/5-6 7/2140n Haa To Sk 22/5-8 5/2140n E Djuse senast. Vann trots 1640:11 EXODUS BRICK Goop Björn (Wes Jö) SPEEDY TILLY Westerholm Nicklas (Ber Ro) att1.351.500 han aldrig vara i 10/2640 fred 6v 11,4am 756.300 Wes Ni S 26/12-10 7/2140 0 12,9a 135 5h 12,0am Wes Jö fick S 28/4-5 12 2-3-1 Ber Ro Å 6/1-9 4/3140 4 16,5 29 11 20: 9 Wes Jö U 15/5-10 2/2140 0-0-1 11 20: över medeldis21: 2 0-0-0 Len Pe Ro 4/4-10 12/2640 4 14,9a 203 Wes Jö G 22/5-5 7/2140 21: 3 och 0-1-0 detta 1640:12 ALGOT ZONETT HILL OF FAME F. Taavela Ruocco Joseph (Wah Ti) Djuse Mats E (Wäj Da) tans vilken inte varit Syoss 5v 13,6am 541.064 Wah Ti Bo 1/4-4 5/1640 3 14,9 426 8v 11,2ak 1.353.500 Wäj Da Ö 1/5-11 2/3160 1 0-0-0 Wah Ti Bo 23/4-6 5/2660 5 16,7 658 12 20: 14 bästa 4-4-2 gren. Wäj DaNu S 19/5-9 5/2140 siktar man 12 20: 21: 3 0-0-1 Wah Ti U 14/5-8 2/2140 0 16,2a 673 21: 7 2-1-1 Wäj Da Mp 5/6-11 1/2140 på att svara ut Swagger i starten och har skaplig chans att klara det. Åtminspo blir det intressant, säger körande Nicklas tone av Umeå-starten i maj att döma. Westerholm.

10

7h 11,6ak 613.508 20: 18 0-2-4 21: 7 1-0-0

11

Bodenhästen Swagger har BDMA - STL Silverdivisionen, Försök 5 i meeting 4 utvecklats kolossalt under 3-åriga och äldre 500.001 - 1.700.000 kr. Körsven2640 M AUTOSTART skrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare. våren och visat elithäst-kvaBANKOD 11 liteter! I Umeå slappnade START 21.23 Förstapris: 125.000 Swagger av och galoppe2640:1 BALOTELLI CROWN Forslin Hanna (Tal Li) rade efterForett i dödens 8v 10,9ak 1.144.300 Ha lopp B 17/4-10 10/1640 2 10,9a 508 22 7-2-2 For Ha U 15/5-9 7/1640 5 12,3ag 242 1 20: vunnit lätt på10/2140 en 2 11,2a 318 21: 7 där 1-3-1han For Ha S 29/5-7 2640:2 EVEREST SISU Sidbäck Jessika (Lun El) 10-tid/1640-auto. Visade 7v 12,1am 1.035.900 Sid Je U 16/4-6 5/2160 1 14,0 26 14 vid 7-1-0 Sid Je D 18/5-9 1/2160 0 15,1 29 2 20: seger senast i Skellefteå 21: 5 3-0-0 Sid Je Bo 3/6-5 1/2640 1 14,9 19 att allt är i sin ordning. Svår2640:3 CAB LANE Kihlström Örjan (Nur Ti) 6h 10,8ak 1.422.500 Len Pe Ro 4/4-9 10/2140 1 12,5a 36 3-2-0 Len Pe B 17/4-10 3/1640 1 10,8a 24 3 20: 10 slagen!

51 30 86

2140:10

68 337 51

Z

1


17

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN BODEN 19 JUNI

Travexperten Per Lundkvist kommenterar: TRIO

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

6

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

7

TVILLING

KOMB

V&P

TRIO

8

TVILLING

KOMB

V&P

9

Det här loppet blir något alldeles extra BODEN

NMK och En - STL Klass I, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre 250.001 - 500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART BANKOD 11

START 19.30 6v 15,8m 20: 8 21: 2

START 19.52

340.800 2-2-1 0-1-0

Bod Ma Ly 26/6-5 Bod Ma Sk 22/5-9 Bod Ma Bo 3/6-6

LA CERISE Skoglund Rikard N (Kyt Al)

2

6s 14,0k 20: 17 21: 7

319.400 2-3-2 0-2-1

Wäj Da For Mi Lin Pe

U B D

15/5-4 26/5-9 10/6-4

KENTUCKY Söderholm Krister (Wes KO)

3

8v 14,0k 20: 11 21: 6

474.053 1-1-1 1-4-0

Söd Kr Söd Kr Söd Kr

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Bo 3/6-7

BARBED WIRE BRONCO Olofsson Hanna

4

8v 14,7k 20: 8 21: 7

479.500 0-0-1 2-0-0

Eng Je Eng Je Olo Ha

Bo 18/3-3 Bo 6/5-8 U 14/5-8

JUST CELEBRATION Djuse Mats E (Len Sö)

5

BANKOD 11

SUNDBO NOVA Goop Björn (Sko Ro)

2140:2

NORDBY KULING (NO) Alsén Olle

11/2140 5 16,5 14/2140n 8 19,5a 15/2140 2 15,6a 11/1640 6/1640 11/2160

5 12,5a 3 13,5a 0 17,5

4/1640 2/2140 7/2140

2 13,4a 4 15,3a 2 15,4a

120 58 314 357 294 272

478.900 4-1-3 2-2-1

Dju MA U 29/4-4 Dju MA U 15/5-5 Ohl Ul Ös 12/6-9

4v 14,7m 20: 10 21: 6

305.000 1-4-0 0-1-1

For Mi Ohl Ul Ohl Ul

122 193 164

7

2140:5

4/1640 12/2640 2/2640

1 13,7a 4 14,7 6 14,4a

35 389 349

For Mi For Mi For Mi

U U

29/4-5 14/5-6

U 29/4-4 U 15/5-4 Bo 27/5-9

6/2160 5/2140

2 14,9 4 14,7a 3 15,4a

134 474 33

1/1640 4/1640 9/2140

0 15,4ag 1 12,1a 1 15,0a

START 21.00

2140:7

33 29 19

411.200 1-4-0 1-1-2

Ekb Wi Ekb Wi Ekb Wi

5v 17,0m 20: 5 21: 7

415.000 0-0-0 4-0-0

Ber Ro Ber Ro Ber Ro

1

6v 11,9ak 6/2640 859.500 4 14,3a 487 18 2-5-32140:9 30/4-4 2/2140 0 15,1a 23 21: 126/1640 1-2-2 19/5-7 1 12,4a 45

Ös 12/6-9

S Å Ös 12/6-9

8/2640

0 14,6a

173

5h 15,1m

375.260 2-1-1 2-0-0

Dju ME Dju ME Dju ME

MISTER DONALD Goop Björn

11

4/2140 869.932 4 13,2a 556 8v 10,9ak 4/2140 8 14,4ag 36 0 15,5ag 56 20: 129/2640 3-0-1 2140:11 21: 3 11/1640 2-0-0 8/5-8 0 12,4a 979

U 15/5-10 S 29/5-8 Ös 12/6-9

2

5v 13,3l 20: 1 21: 7

436.000 0-1-0 2-1-0

Per St Goo Bj Goo Bj

Å U S

5v 12,4k 20: 7 21: 8

400.800 1-0-1 2-2-1

Wes Jö Ö 1/5-9 Wes Jö G 22/5-9 Adi Er Mp 5/6-9

7v 23,6m 20: 23 21: 11

918.400 7-7-1 1-2-2

Åsb JH Åsb JH Pet To

2140:2

THE WORLD IS MINE Pettersson Tomas

2140:3

ZÄTAS FOREVER STAR Kihlström Örjan (Ols JO)

1/1660 4/2160 3/2140

1 24,6 2 24,9 2 25,4a

B 17/4-4 G 22/5-8 Ro 4/6-7

3/2680 2/2180 1/3140

8 25,7 d 8g 1 26,8

B 13/5-4m B 26/5-3m Ös 12/6-6

2/2140 5/2180 1/2140

3 26,2 2 26,6 1 23,6

KONG HENRY (NO) Kihlström Örjan (Ols JO)

26 47 41

698 889 78

131 24 734

3

Ols JO Ols JO Ols JO

H 25/4-7 Bs 7/5-9 D 18/5-7

1/2160 5/2160 9/2140

4 25,8 8 25,7 1 24,0a

78 49 158

21: 9

Byl Ma

Ös 1/6-2

8/2160

5 26,2

92

Bo 9/4-8 U 15/5-12 Bo 3/6-4

5/2160n 0 29,5 183 5/2140 5 27,5ag 150 3/2160 3 27,3 221

3-åriga och Leif äldre RUBUS Eriksson (Byl 500.001 Ma)

6

0-0-0

GULI ANNA Johansson Stefan 5s 26,7m 20: 10 21: 8

614.700 0-1-1 0-0-2

Nor Ja Joh St Joh St

BOL BRAGE (NO) Djuse Mats E (Per JO)

8Eri21:Je5

13,3am 629.900 2140:12 3 13,3a 255 20: 109/2100 9/2140 3-0-2 2 12,6a 186 4 11,5a 189 21: 6 7/1640 0-2-1 6v 11,5ak 710.750 20: 10 3-1-1 21: 7 1-1-2

5v 11,1ak 550.000 20: 12 4-2-1 21: 5 4-0-0

6v 24,6m

Je20 9Eri20: 21: 5

Sk 22/5-8

Ös 22/4-3 Sä 10/5-1 Ro 11/6-6

7/1640 3/2160 9/2140

5 25,8a 1 25,9 1 25,1a

619.600 4-2-1 0-0-1

Als Ol

S Rä Ro 11/6-6

10/2140

4 25,6a

2-0-0

Bo 10/6-6 Als Ol Als Ol

And Gu Sk U 29/4-9 And Gu Bo And Gu Bo U 15/5-11 GULI (Per JO) DjuROY MEOhlsson Ro Ulf4/6-9 12h 22,8m 1.458.200 0-1-3 1-1-0

Ols JO Ols JO Ols JO

5v 11,3ak 750.200 20: 13 5-3-0 21: 7 2-1-0 6v 11,8ak 579.200 20: 17 5-3-1 21: 8 3-3-0

1.247.128

Dju ME

13v 24,0k 1.305.836 Jon MO Sun Sa 1-1-1 Bo 3/6-7 20: 17 Jon MO 12 21: Sa 8 0-3-1 Jon MO Sun Bo 10/6-6

Bo 6/5-10 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

S

1-2-1

Adi Er Adi Er

7/5-4 Kih Ör

10s 23,4m 1.238.100 3-2-3 1-1-1

Ohl20:Ul 15 14 21: 6 Eri Sa Eri Sa Eri Sa

E

Gus Ha 1/6-11 Gus Ha Ohl Ul

Jep CJ Goo Bj Jep CJ

Joh Ma Joh Ma Dah Re Ohl Ul

S Å H

Å 28/4-7 Mp 10/5-6 S 29/5-6 Ö 1/5-1m B 13/5-6m Ax 6/6-10 13/4-8 7/5-2 3/6-2

MONEYKEEPER Kihlström Örjan (Ber Ro)

Sko RN Mp 24/5-1

0-1-0 Rai Sa BANKOD 11

21: 2

PEWDIEPIE Goop Björn

7

2140:2

CAVIAR DAME ÅS (US) Kylin Blom Oskar (Wal Jo)

2140:3

KAITLIN WAY SCOTT (DE) Djuse Mats E (Per JO)

7/2160 1 15,6 12/2140n 1 16,7a 10/2140 2 14,9a

S 14/5-4 Rä 27/5-3 Ös 12/6-3

10/1640 12/2140 6/2140

DD-1

B 22/2-1 Ös 3/5-7 Ro 21/5-5

9/2140 3/2140 10/2160

0 17,1ag 1 16,3a 1 14,7

31 21 33

96 36 38

0 19,4ag 89 0 15,2a 417 2 14,8 1229

1 2

7s 14,0k 20: 5 21: 3

6s 15,9k 20: 15 21: 6

4s 15,6m 20: 7 21: 7

152.400 0-0-1 1-1-1 153.100 0-0-2 0-0-1

153.200 1-0-1 2-1-0

Wic Lu Lin Pe Lin Pe

Eri Ul Lar Mi Wal Jo

Dju ME Per JO Dju ME

H D D

16/5-1 25/5-8 10/6-1

3/2160 4/2140 2/1640

Ös 4/3-5 B 24/3-10 B 11/6-4 Ro 4/4-2 G 23/4-4 G 22/5-4

4/2140 3/2140 2/2140

3 2140:4 GLACE AU FOUR Östman John (Mar La) TVILLING KOMB V&P 1/1640 d 9ag 121 9s 15,4m 329.100 Mar La Bo 27/5-8 7/1640 1 14,4a 333 20: 14 2-0-2 Öst Jo Bo 3/6-9 4 21: BODEN 3/1640 1 13,8a 36 14 1-1-0 Mar La Bo 10/6-5 2140:5

SO CHIC Haapio Tomi (Fre Gu)

1/2140 2/2160 1/2140

11 9/2160 13/2140 2/2160

BDMA - STL Silverdivisionen,5Försök 5 i meeting 4 Olo Ha Eng Je Olo Ha

4v 13,3ak 228.000 20: 5 1-2-1 21: 3 1-1-1

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

Bo 9/4-6 Bo 16/5-4 Sk 31/5-4

2/2140n 8 19,2a 10/2140n 2 16,8a 5/2140 1 14,8a

START 21.23

Fi

5/6-9

F F S

22/3-4 2/4-4 28/5-7

226 64 90

5s 16,2m 20: 18 21: 11

292.500 1-1-2 1-1-1

Eng Je Eng Je Näs Li

Bo 23/4-6 Bo 6/5-3m Bo 16/5-2m

2120

7/2140 9/1640 1/3140

2 15,7

29

2140:7

3 16,3 2 13,3a 1 15,1

19 23 118

6

21: 3

0-1-1

Ohl Ul

Bo 27/5-8

8 28 21: 7

Förstapris: 125.0007 2140:8

268.815 1-0-1 0-2-1

Olo Ha Eng Je Olo Ha

7/2160

Bo 9/4-9 Bo 16/5-5 Sk 31/5-1

LOVELY O.O. Westerholm Nicklas (Ber Ro)

14 8 20: 17/4-10 21: 4

361.000 5-0-2 1-0-0

Ber Ro Gus Ha Flo Os

B 17/4-8 Kr 21/5-5 Ös 12/6-7

1

21: 12

211

1-2-1

Eri Le

5/2140

1 16,1

115

21: 9

0-2-1

Olo Ha

Bo 3/6-9

1640:2 EVEREST SISU Sidbäck (Lun El) SOLEIL D'INVERNE Söderholm Krister (Nil JR) Jessika2140:10 BALSAMINE FONT* (IT) Goop Björn

2160:1

58 10,8ak ARISTON Östman6h John (Lan Ii)

25/4-7 8/5-2 28/5-8

Bo 10/6-5

6/1640 2 24,3ag 24 2/2160n 5 28,6g 21 5/2660 7 26,1 172

4/2660 2/2160

2160:4

1 24,7 5 23,6

6/1640 4/1640 12/2140

1 24,0

77 52 84

56

1640:5

1 11,1a d 2ag 1 14,2a

20 39 12

1640:6

8/2140 1/3160 3/2140

7 13,8a 1 14,5 2 11,7a

3/1609 7/1640 7/2140

2 13,1a 1 11,8a 4 12,6a

5/1640 1/2140 3/1609

1 11,8a 1 13,5a 2 12,5a

6/2140

3 12,7a 5 14,9a d uag

20: 12 1-3-1 Sko RN Å 3/6-9 11/2640 Norrbottens9Stora 21: 9 Pris 0-2-12021äger Ber Ro Ös alla 12/6-5 ingredi2/2140 SPECIAL MAJOR* (FI) Haapakangas Veikko (Haa Mi) enser till att bli7hnågot alldeles 11,6ak 613.508 Haa Veextra. Ös 22/4-1 7/2640 20: 18 0-2-4 Fri So U 14/5-8 12/2140 10 Känslan är 21: att7 alla kan Dju vinna, men att lä1-0-0 ME B 26/5-10 9/2640 TILLY Westerholm Nicklas (Ber Ro) gesgynnadeSPEEDY Very Kronos att bese6v 11,4am 756.300 är Weshästen Ni S 26/12-10 7/2140 20: 12 Ro Å 6/1-9 4/3140 gra för de 11 andra. I 2-3-1 alla fallBer 21: 2 0-0-0 Len om Pe Ro Very 4/4-10 Kronos 12/2640 HILL OF FAME F. Taavela Ruocco Joseph (Wah Ti) sköter sig bakom blåser5/1640 till 5v 13,6am bilvingen 541.064 Wah Ti och Bo 1/4-4 20: 1 0-0-0 Wah Ti Bo 23/4-6 5/2660 spets. Very 12 Kronos hade ingen tur14/5-8 med spår21: 3 0-0-1 Wah Ti U 2/2140 lottningen till Paralympiatravets final och inför elitloppsförsöket hamnade han längst ut bakom bilvingen. Spurten från bakspåret till andraplatsen i Paralympiafinalen var femstjärnig. Under elitloppsförsöket hamnade han på vingel i spåren strax efter start och sedan var den dagen förstörd.

3

88 1640:4 361

2/2140 4/2140 02 14,4a 24,3 37 2160:5 6/2140 1 13,9a 16/4-2 4/2680 5 25,2 104 11/1640 3/5-1 1/2160 62 12,4a 24,7 70 1/2180

5s 12,8m

338 24 172

1640:7

23 18 204

1640:8

23 18 17

1640:9

42

Ala Ja 20: 10 Lan Ii 21: 4Poh Vi

10v 11,5ak 973.809 20: 5 0-0-0 21: 12 0-0-0

LADY ZAPPA Ohlsson Ulf (Sal Pe)

Pal Ka Pal Ka Pal Ka

1.136.854 2-4-3

0-1-0

MINNESTADS ECUADOR Dahlén Rebecca (PalHanna De) AVA Olofsson 8v 11,4ak 943.590 20: 9 1-0-3 21: 8 2-2-3

Dah Re Dah Re Dah Re

H G G

7s 12,7m 18/4-7 13 15 20: 22/5-11 21: 8 3/6-3

B.W.L.RUTHLESS Ohlsson Ulf (Sal Pe)

6

7v 11,6ak 822.100 20: 23 3-3-3 21: 11 0-3-3

Ohl Ul For Mi Hei An

Nys Ch Ohl Ul

Bo 6/5-7 Bo 27/5-7 Sk 31/5-3

Eng Je

6h 12,1ak 1.552.708 20: 11 5-3-0 21: 9 3-2-1

Sko RN Ö Gus Ha Ö Sko RN S

1/5-11 20/5-6 29/5-11

UPSTATE FACE Adielsson Erik (Kol Ad)

8

5v 09,5ak 1.191.526 20: 12 3-1-0 21: 9 4-1-0

Kol Ad Kol Ad Kol Ad

VACQUEYRAS Åhlund Thomas 12v 11,6ak 1.278.616

10/3-9 26/3-8

Ch 16/5-4 S 29/5-9 Ös 12/6-10

Han Ma G

22/5-5

Bo 27/5-8

2 14,3 6 13,6a 6 12,6

2000 12/2140 3/1640

5 14,5a 1 11,7a 1 09,5a

9/2140

V&P

12

3-åriga och äldre lägst 900.001 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

6 15,6 2 12,3a 3 15,6

194 60

34 BANKOD 11 293 49 169

57

26 29 19

1

7/2160

36 24 17

10/2140 1/1640

345 664 1/2160 806 5/2140n 6/2160

31 531 28

1/2660 3/2160 2/2160

78 62 79

67 33 312

2640:8

87 356 26

2640:9

0 16,0g 1210

8v 11,2am 2.877.750 6 0-1-2 275 21: 10 2-2-3 74

2160:6 20:

Sjö Cl Adi Er Sjö Cl

B 17/4-11 U 15/5-7 Mp 5/6-7

VERY 2180:1 KRONOS Adielsson Erik (Båt Sv) 7h 10,7ak 4.655.059 20: 17 9-1-1 2180:2 21: 4 0-2-0

2

2700 d3/2140n 1 13,6a 1/1640 d uag

6/1640 7/2140 6/2140

Förstapris: 1.000.000

2160:5

76 ANTONIO TROT Ohlsson Ulf (Nur Ti) 47

127 22 22

2 13,9 2 13,2a 0 13,0a

48

2 12,1a 3 12,9a 7 12,3a

84 67 419

Adi Er Adi Er Adi Er

Ö Å S

1/5-10 8/5-11 30/5-7

106 WILD 77 LOVE Oscarsson Kevin (Lin An)

7s 2180:3

3

10,7ak 20: 23 21: 14

2180:4

5.001.061 7-2-4 4-2-0

Pra Al Osc Ke Osc Ke

V 15/5-7 S 29/5-11 Ös 12/6-11

105 VIKING* (NO) Goop Björn MONI 476

6 14,9a 3 13,1a 6 13,1a

4

8h 09,4ak 7.573.348 13 6-0-3 61 21: 9 2-0-4 ejsp 142

2180:5 20:

2 16,5 5 21,2ag 4 15,8 323

Goo Bj Goo Bj Goo Bj

Ö S S

1/5-11 30/5-6 30/5-12

GARETH BOKO Djuse Mats E (Rio Je) 2180:6

5

d 9g 2 13,4 3 12,7

8h 09,1ak 5.680.040 20: 11 4-1-1 21: 7 2-0-3

102 1035 573

Dju MA G Dju ME S Dju ME S

22/5-10 30/5-7 30/5-12

WHO'S WHO Kihlström Örjan (Aik Pa)

6

7h 11,0am 9.070.759 20: 6 1-1-2 21: 4 2-1-0

Kih Ör Kih Ör Kih Ör

B Å S

17/4-11 8/5-11 29/5-11

7

7h 09,2ak 4.847.379 20: 15 10-2-0 21: 4 2-0-1

Goc Al Goc Al Goc Al

Si 17/4-11 Ve 9/5-12 Ös 12/6-11

UPSET FACE Linderoth Per (Kol Ad)

8

5h 10,1ak 2.429.974 20: 9 1-1-1 21: 7 1-1-2

Kol Ad Eri An Kol Ad

Å 8/5-3 S 30/5-2m Ös 12/6-11

MILLIONDOLLARRHYME Larsson Fredrik B 7v 09,2ak 4.951.306

Lar FB

S

21/4-10

2140:1

1/2140 10/2140 1/2640

6 12,3a 2 12,1a 3 13,6a

5/1609 10/2140 8/1609

d 9ag 2 11,0a 6 10,7a

2850 8/3180 1/2140

d1 11,9 2 11,4a

1/3180 2/1609 5/1609

1 13,6 3 10,2a 5 09,4a

9/1609 5/1609 6/1609

1 09,6a 3 09,9a 3 09,1a

2/2140 5/2140 1/3180

VERNISSAGE GRIF* (IT) Gocciadoro Alessandro

113 81 60

2140:2

20 79 82

2140:3

195 187 79

2140:4

20 52 70

2140:5

36 60 140

2140:6

1 11,9a 6 11,3a 2 11,9

22 43 30

2140:7

2100 1620 9/2140

0 uag 3 10,2a 1 11,3a

5/2640 2/1640 5/2140

3 13,9a 2 10,1a 7 12,1a

5/1640

1 10,7a

26 71 42

2140:8

133 48 149

2140:9

51

138 22 1-1-1 15 2-1-1 Åhl Th F 7/6-9 7/2140 0 14,3ag 1217 Lar FB Ve 9/5-12 1620 4 10,4a 30 9 20: 9 20: En är att Very Kronos besökt 257 brasklapp 21: 13 0-1-1 21: 4 1-1-0 Åhl Th Ma 12/6-7 2160n 3Bo16,9 109 Lar FB S 30/5-6 3/1609 5 10,4a 86 1640:10 EINSTEIN SISU Haapio Tomi (Jak Pi) 2640:10 ZACCARIA BAR* (IT) Forss Mika (Goc Al) 2140:10 den431vid ett tillfälle starten 1 17,0a 7v 11,8ak 629.000 tidigare Haa To Bo och 23/4-6 den 4/2660 6 16,7 394 6h 09,8ak 2.723.335 Gub Pi Ne 8/5-5 1600 d 0ag 68 5 14,0a 400 10 20: 14 2-2-2 3-3-1 Haa To Bo 16/5-6 7/2140n 4 15,6a 42 10 20: 11 Goc Al Ch 16/5-10 2011 2 11,2a 337 ändade i galopp. 7 14,7a 453 21: 6 0-0-1 21: 6 0-3-0 Haa To Sk 22/5-8 5/2140n 5 18,8a 69 Goc Al S 30/5-10 10/1640 5 09,8a 51 1640:11 EXODUS BRICK Goop Björn (Wes Jö) 2640:11 vann från 10/2640 dödens i 218 0 12,9a Vernissage 135 5h 12,0amGrif 1.351.500 Wes Jö lätt S 28/4-5 2 13,4a 4 16,5 29 11 20: 9 0-0-1 Jö U 15/5-10 2/2140 13,6a 603 Östersund. nog Wes offensivt och 67 seMed rätt klaff på vägen är inte spurtka4 14,9a 203 21: 3Körs 0-1-0 Wes Jö G 22/5-5igen7/2140 13,3 113 1640:12 ALGOT ZONETT Djuse Mats E (Wäj Da) 2640:12 gerstrider felfri. 3 14,9 426 8vförmodligen 11,2ak 1.353.500 Wäj Da Ö 1/5-11 2/3160 3 14,3 84noner som Wild Love, Who´s Who och Mil5 16,7 658 12 20: 14 4-4-2 Wäj Da S 19/5-9 5/2140 1 12,4a 23 debuterade i Jerry 1/2140 Riordans 0 16,2a Gareth 673 21:Boko 7 2-1-1 Wäj Da Mp 5/6-11 6 11,8a 38liondollarrhyme borta i kampen om miljonen heller. regi med en seger på en tid under 1.10 från Moni Viking har lottats till ett perfekt fjärdödens. Följde upp med en gulddivisionsseger i Gävle innan han blev trea i försök och despår och alla vet vilka tunga slutvarv han final i elitloppet. Det var långt ifrån slutsålt i kan prestera. Antonio Trot kan ha dragit målgången. Hittar Gareth Boko rätt slagläge ”Svarte Petter” i och med innerspåret bakom under vägen kommer det att gå fort över bilvingen. Får han chansen att spela ut sin upploppet. speed i tid kan skrällen vara ett faktum.

Hyperkapable stjärnan är ”herr 50 procent” 7-årige svartbrune hingsten Very Kronos har varit en stjärna allt sedan han tog första steget på tävlingsbanan. Han har under sina 46 starter vunnit hälften, sprungit in 4 655 059 kronor, men troligen galopperat bort det dubbla. ”Det blev ett ickelopp senast och jag är glad att inte Erik pressade hästen någonting”, kommenterar tränaren Svante Båth. En av loppets sora favoriter kommer alltså till Norrbottens Stora Pris med sparade hästkrafter i motorn... TEXT BOSSE LUNDKVIST

Very Kronos vann fem av åtta lopp som 3-åring. Lekte med Kriterievinnaren Villiam i Kriterieförsöket, men galopperade direkt bakom bilen i finalen. Galopp blev det också i kvalet till fyraåringarna penningstinna klassiker, Derbyt. 4-årssäsongen slutade med sju segrar på elva försök. Femårssäsongen gav två segrar av sex möjliga. Innan fjolårssäsongen var över toppade han den svenska rankingen. Radade upp segrar i gulddivisionen och vann nio av sjutton lopp under säsongen. Very Kronos väntar fortfarande på första segern för säsongen 2021 som hittills bjudit på två andraplatser. Hästen tillhörde favori-

KOMB

BODEN

2160:3 M AUTOSTART 2140

2 14,4a 0 18,9a 4 16,2a

2640:7

4/3160 7/2100 1/3160

TVILLING

1059 150 ejsp

9/2140

2640:6

3 13,7a 2 15,1a 3 11,8a

DD-2

TRIO

2160:2

109

2640:5

Olo Ha Bo 4/2160 3 23/4-6 14,0 Olo Ha U 15/5-6 3/2640 13,8a Olo Ha S2 29/5-5 2/2660 1 14,1

6/1640 1/2140 1/1640

943 573 759

START 21.45

4/2140 2640:4

732.257 0-1-1 1-2-3

IVORY DI QUATTRO Skoglund Rikard N (Ber Ro)

7

S S

0 16,3 7 16,5a 7 16,3

5 14,6 1 14,7a d uag

9/2140 2640:3 1/2140

13 21: 5 1-0-11/1640 U 15/5-1m 15,0a Ohl Ul S4 14/4-2 Sk 31/5-3 2/1640 7 Ha) 12,3a CLEAR EYES Skoglund Rikard N (Olo 7s 13,8m 538.808 Olo Ha Sk 3/5-8 Bo 10/6-2 0 16/5-2m 14,2a Eng Je Bo 14 20: 13 0-2-13/2140 21: 9

5

Ber Ro Ax 29/4-3 Ber Ro Å 8/5-10 Sko RN Mp 5/6-8

1.422.500 Len Pe2140:12 Ro 4/4-9 1 Hå) 12,5a ICELAND FALLS 10/2140 Adielsson Erik (Wal 6/2640 21,7ag 28 5s 13,0m 853.900 Sjö Cl S 14/4-2 3-2-0 Len04Pe 3/1640 1 10,8a 6/1640n 15,1a B54 17/4-10 16 4-2-3 Sjö Cl S 28/4-2 12 20: 2100 15,2a S42 29/5-7 21: 4 1-1-14/2140 Sjö Cl Mp 3-0-1 Len1Pe 3 5/6-8 11,2a

Bo 6/5-4 Bo 16/5-10m Rv 30/5-11

12,7k ARAW HOSS (FI) Eriksson Leif (Pal Ka) 8s 20: 18

4

1.253.750 5-1-2 0-2-0

48 33 54

2160:1

10/2140 5/2140

2640:2

Söd Kr Bo 23/4-5 2/2140 49 16/4-6 4s 13,9m 1.027.104 Goo Bj V1 27/3-2 7v 12,1am 1.035.900 Sid 21Je16,6a U54 5/2160 14,0 Söd Kr Bo 6/5-4 9/2640 17,8a 15 5-2-0 Goo Bj S 5/5-2 10 20: Söd Kr Bo 27/5-4 5/2140 20: 14 7-1-0 Sid 2Je15,0a D76 18/5-9 15,1 21: 5 1-0-01/2160 Goo Bj S0 30/5-9 2140:11 FIRST Djuse Li) MELLBY HARISSA1/2640 Kihlström Örjan1(Ber Ro) 21:Mats 5DjuE (Tal 3-0-0 28 4vMOVER Sid 1Je14,8a Bo 3/6-5 14,9 14,8am 146.757 ME Bs 22/4-7 1/2140 127

175.640 5-2-0 2-0-0

502 734 256

2140:3

5 16,4a 4 16,7a 1 14,7a

2160:4

2/2160 2640:1

2

13,0ak 48 6v 20: 16 12 22 21: 4

ejsp 28 74

2140:2

6 17,1 5 18,1 3 16,3a

4/2140n 0 18,2a 1/2140n 2 17,1a 5/2140 3 14,8a

5v 15,0am 198.300 0-0-1 2-2-1

2 0-0-0 ME U 15/5-2 4/2140 1 15,4a 24 13 11 20: 11 20: 1640:3 LANEDju 21: 8CAB 2-2-2 DjuKihlström ME H 28/5-4 Örjan 11/2140 (Nur 0 uag Ti) 299 21: 5

3 15,6 1 16,4 2 14,0

Norrbottens Stora Pris - STL Open, Försök 3 (Final

B.W.T.DAENERYS* (FI) Jansson Torbjörn (Olo Ha) 6s 15,9m 20: 4 21: 8

2140:1

6/2640 0 18,2 2/2160 3 18,1 1/2140n d 7ag

3-åriga och äldre 500.001 1.700.000 2140:6 LADYBUG LARA-(US) Forss Mikakr. (SalKörsvenPe) 6/2160 16,8 15 4s 15,6mfödda 317.500030619 Söd Kr eller U 29/4-5 2/2160 skrav41kat. 1. 21 Körsvenner tidigare. 2160 15,5 20: 13 2-3-0 Ohl Ul U 15/5-4 3/1640

ROCKING FLAX Lindblom Carl Philip (Lin Åk)

8/2140 3 15,2a 2160:3 9/1640 25,2ag 160 9/2140 006 16,0a 2/2660 26,0 803 3/640 2d 14,9a 8ag 805 5/2140

U Sk G 22/5-2

B 5/5-9 U 15/5-11 Sk 31/5-1

E S Ö

6

TODAYS ESTELLE Linderoth Per (Wal An)

57 5v 13,2ak 207.500 Lin CECROWN E 17/4-8 Forslin 4/2140 2Hanna 14,0a 21(Tal Li) 5s 14,6m 1640:1 BALOTELLI 20: 8 2-1-1 22 Lin Åk E 17/5-5 5/1640 1 13,4a 13

Ös 28/3-5 S 25/4-7 S 28/5-8

FORSPÄRLA Jens (Gus Ja) Ohl Ul Eriksson E 17/5-4

20:Lena 15 Emmoth 2-4-3 / TR Ohl Very Kronos. 8 Foto: BildUl 21: 8 4-1-0 Ohl Ul 6v 11,5ak 675.600

5

4v 14,8am 156.900 20: 8 3-1-1 21: 8 1-1-0

60 20: 7 10 83 21: 6

Ös 28/3-5 Bs 12/4-3 S 25/4-7

GULI RUBIN Adielsson Erik (Wes Jö)

13 Ohl21:Ul 9

GREVIN SISU Ohlsson Ulf (Sal Pe) 5v 11,3ak 590.600

SHAWN LEEJS Olofsson Hanna

1/2180 15 13,1a 24,4 88 9/2140 1/2180 5 25,4 146 1/2200 52 11,4a 25,2 38 1/1640 2160:2 6/2140 1 12,5a

3/5-1 27/5-5 3/6-4

Sun SaVINNEX Bo Jonsson 27/5-7 HALLSTA Magnus O

SELF EXPLOSIVE Dahlén Rebecca (Pal De)

7

4v 15,0ak 156.500 20: 9 4-0-2 21: 4 0-1-1

Ohl Ul Hei An Dju ME

Pet To Pet To Pet To

BODEN 19 JUNI

Förstapris: 110.000

2140:1

11/2140n 3 18,4a 26 8v 10,9ak For 1Ha 10/1640 2 10,9a 508 2-2-0 Lin Åk L 1.144.300 6/6-9 4/1640 13,2a B14 2140:9 108 DULCE DE LECHE20: Eriksson La) 22Leif (Ber7-2-2 5 11,9a For Ha 2140:9 U 15/5-9 7/1640 5 12,3ag 242 BAG IN BOX Eriksson Sandra (Olo Ha) 25/4-7 2/2640 d ug 213 4v 15,7ak 179.000 Lin OA U 14/5-9 3/3140 d kubu- 211 5s 15,2m 225.500 Olo Ha U 29/4-6 21: 7Lin OA B1-3-1 11/2140 81 20: 13 1-0-1 For 4Ha 10/2140 11,2a 4/2140 318 7/5-7 1/2160 10 14,8a 26,8 175 20/5-3 4/2640 16,1a S 141 29/5-7 Olo Ha U2 14/5-9 8/3140 9 9 20: 16 1-3-2

Wäj Da 20: 12 10 21: Da 6 Wäj

6v 23,7m

2140:8

Dju ME Dju ME Dju ME

ASTRONASCENTE ZAC (IT) Goop Björn

6

2140:7

NORDBY (NO)31/5-3 Kylin Blom Oskar (Als Ol) Eri Je ELDESk 5/1640

SWAGGER Eriksson Sandra

5

2

5v 14,8am 160.700 20: 9 1-3-1 21: 6 2-1-0

4h 15,7am 190.000 20: 12 1-0-2 21: 6 3-0-1

- 900.000 kr. Körsven2140:6 ZOLA SOFT2640 Forss Mika Ka) M (Ala AUTOSTART 12v 23,0m 922.272 Byl Ma Bs 7/5-9 3/2140 5 26,2 94 5s 14,5ak 236.762 Ala Ka Bo 24/9-6 skrav kat. 1.3-3-1 Körsvenner födda 030619 eller tidigare. 20: 19 20: 11 6-3-1 Byl Ma D 18/5-7 6/2140 0 26,0a 358 Ala Ka To 15/5-11

9v 23,6m GOT TO DASH Adielsson Erik (Sal 1.320.650 Pe) 20: 17 0-1-7

4

1

10

2140:5

10v 23,0k 890.233 20: 16 1-2-1 21: 7 1-1-0

15/5-5 5/2640 5 14,7 215 11 20: 12 Dju ME 1-0-3 DANTE Sundqvist Samu (Hul In) 30/5-3 GODIVA 9/2640 2 13,3 280 Sko RN 21: 9 3-2-0

5v REVEN DEJAVU Adielsson Erik (Wes Jö)

12

Kyl Os Als Ol Als Ol

SYOSS (DE) Djuse2140:10 Mats GULI E (Wäj Da) STORM Skoglund Rikard N (And Gu)

GOGOBET SISU* Kihlström Örjan (Haa Mi)

7 10 20: 21: 5

Dju MA H 4/5-3 Dju MA G 22/5-2 Sko Ro Bs 5/6-5

G.G.OJJDO Pettersson Tomas

B 5/5-7 11/2640 1 16,2a 42 8h 23,3k 825.087 LEXINGTON TOOMA Eriksson Jens S 30/5-3 10/2640 3 13,5 1196 20: 14 5-3-0

5v 13,5l 20: 13 21: 6

CONDIOR Westerholm Nicklas (Ber Ro)20:

9

837.300 0-0-1 1-2-2

7 Förstapris: 110.000

2140:8

SILVER BULLIT Ekberg William (Wes Jö)

8

744.700 4-2-5 2-2-0

3 3 2140:4 NORRLANDS SCOTT Nyberg Ingvar (Eri LÅ) DU GULL Kylin Blom Oskar TRIO TVILLING KOMB V&P10/2140 3 24,1a2140:498 NICOIS TRIO 6/2140 1 16,9a 257 9h 23,6m 915.500 Nyb In D 18/5-7 6v 13,8ak 128.600 Kyl Os B 9/1-3 20: 16 0-2-5 20: 6 0-0-0 15/2140 4 16,6a 209 Mel Mi Bo 27/5-5 3/2160 3 26,2g 47 Kyl Os H 28/5-10 4 21: 4 21: BODEN 8 1-0-2 3 2-0-0 1/2140 0 15,4a 131 Eri LÅ Ös 1/6-2 4/2160 1 25,7 21 Kyl Os Vg 9/6-5

Bo 27/5-9 7/2140 BANKOD 11

LEAVE YOUR SOX ON Forss Mika (Sal Pe) 429.000 6-0-1 4-0-0

8v 24,8m 20: 9 21: 10

BANKOD 11

START 20.37

M.T.OBERON Ohlsson Ulf (Sal Pe)

3-åriga och äldre ston 75.001 - 1.440.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

2140:1

Vittjärvshus - STL Bronsdivisionen, Försök 5 i me5

5v 14,4m 20: 16 21: 9

5v 16,6m 20: 11 21: 6

2

6s 24,6k 20: 23 21: 4

TOP 7 2140:3

2140:6 AMPERAGE HANOVER (US) Ohlsson Ulf M (SalAUTOSTART Pe) 1640

6

1

BANKOD 11

BODEN

Centerpartiet - STL Diamantstoet, Försök 8 i me-

3-åriga och äldre svenska 100.001 - 250.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M AUTOSTART

START 20.15

Förstapris: 110.000

2140:1

BODEN

Norra Finans - STL Klass II, Försök 6 i meeting 4

3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga 365.001 - 1.500.000 kr. Körsvenskrav kat. 1. Körsvenner födda 030619 eller tidigare.

2140 M VOLTSTART

Förstapris: 110.000

KAHLUA BISHOP Bodin Maria

1

BODEN

Boden! - STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 i meeting

terna i elitloppet, men har aldrig travat hem en sjusiffrig summa i något lopp. En triumf i Boden skulle förstås värderas högt av kretsen kring Ready Cash-sonen Very Kronos. – Vi väntade lite innan vi körde ett jobb efter elitloppsförsöket, men han verkar ha tagit det loppet bra och han känns fortsatt fin. Nu är läget perfekt och det finns inget vi kan klaga på. Det ser intressant ut och han kan öppna när han vill. Han är en av dem som ska kunna göra upp om det. Jättetacksam att resa med, men vädret avgör. Om det är skapligt väder, alltså inte för varmt, så blåser vi upp lördag morgon, berättar tränaren Svante Båth i en intervju i facktidningen Guiden.

Very Kronos. Foto: Lena Emmoth / TR Bild

😍 FAVORITEN

Very Kronos galopperade bort sig vid sitt tidigare besök i Boden. Den hyperkapable karismatiske hästen har dock stabiliserat sig sedan dess även om galopprisken/bustagen finns där. Bra spetschans från spår två och sedan är en av elitloppsfavoriterna hästen att slå för de andra i kampen om miljonen.

😉 LURINGEN

Milliondollarrhyme har inte haft någon tur med löpningsförloppen i de två senaste loppen. Satt fast med rubbet i elitloppsförsöket exempelvis. Lär få ett bra lopp i draget här och med rygglöpning sista varvet kan han spurta ner allt motstånd. Den potentialen finns!

😃 SNACKISEN

Vernissage Grif var ruggigt bra i Östersund. Hästen drog ned huvudet och bockade 400 kvar. Hur mycket kraft fanns det inte kvar i det läget. Behövde inte gå i botten och kan räcka långt här – även med en ännu tyngre resa än senast. Den "gule kuskens" hästar är ibland himmelskt bra


18

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Startlista Norrbottens Stora Pris 2021 1 ANTONIO TROT

2 VERY KRONOS

3 WILD LOVE

4 MONI VIKING

5 GARETH BOKO

Foto: Lars Jakobsson / TR Bild

Foto: Tom Jönehag

Foto: Lars Jakobsson / TR Bild

Foto: Lena Emmoth / TR Bild

Foto: Lars Jakobsson / TR Bild

Körsven: Ulf Ohlsson, Solvalla. Tränare: Timo Nurmos, Solvalla. Ägare: Antonio Trotting AB, Mariestad. Uppfödare: Ove Karlsson, Fjugesta. Ålder: 8 år. Kön: Valack. Far: Orlando Vici Mor: Outside Interest (Lindy Lane) Rekord: 11,2am, *12,3al. Statistik 2021:10 starter, 2 segrar, 2 andraplatser och 3 tredjeplatser, 818.000 kr. Statistik, karriären: 69 starter, 12 segrar, 11 andraplatser, 12 tredjeplatser, 2.887.750 kr. Kommentar: Klev in som en stark faktor i högsta klassen hösten 2020. Den här ”late bloomern” har alltid setts som en kapabel stark häst som dock inte skördade en enda seger i de lägre klasserna i V75 innan han gnuggat sig upp i gulddivisionen. Och det är i eliten han tagit det stora klivet. Är oerhört spurtstark och kan även lägga det här motståndet på rygg med klaff på vägen.

Körsven: Erik Adielsson, Solvalla. Tränare: Svante Båth, Solvalla. Ägare: Kjell Johansson, Huaröd. Uppfödare: Allev. Kronos S.R.L.,Soc. Agr, Italien. Ålder: 6 år. Kön: Hingst. Far: Ready Cash. Mor: Glide About (Yankee Glide). Rekord: 10,7ak, *10,9am, *11,7al Statistik 2021: 4 starter, 0 segrar, 2 andraplatser, 0 tredjeplatser, 800.500 kr. Statistik, karriären: 46 starter, 23 segrar, 4 andraplatser, 1 tredjeplatser, 4.655.059 kr. Kommentar: Den karismatiske humörhästen tillhör världseliten kapacitetsmässigt. Har stabiliserat sig senaste året. Tillhörde favoriterna inför elitloppet, men hamnade snett på det från bricka åtta. Har lottats till ett perfekt andraspår och har visat stor startsnabbhet förut. Tar han ledningen är han hästen att slå!

Körsven: Kevin Oscarsson, Kalmar. Tränare: Anders Lindqvist, Frankrike. Ägare: Simbergs Hovslageri AB, Munka-Ljungby. Uppfödare: Huselius Invest AB, Hindås. Ålder: 7 år. Kön: Sto. Far: Love You. Mor: Tvins Vilda (Dreamaster). Rekord: 11,4am, 11.7l. Statistik 2021: 14 starter, 4 segrar, 2 andraplatser, 0 tredjeplatser, 2.441.111 kr. Statistik, karriären: 82 starter, 23 segrar, 9 andraplatser, 13 tredjeplatser, 5.001.061 kr. Kommentar: Wild Love var en av hästarna i stoeliten i Sverige men har tagit några steg ytterligare i utvecklingskurvan sedan hon kom till Frankrike och Anders Lindqvists träning under vintern. Hon är startsnabb och spurtstark. Love You-stoet kan besegra samtliga här. Vinnarhålet på Very Kronos skulle smaka ”mumma” för vinnaren i Harper Hanovers.

Körsven: Björn Goop, Färjestad. Tränare: Björn Goop, Färjestad. Ägare: Jan Lyng, Norge. Uppfödare: Jan Lyng, Norge. Ålder: 8 år. Kön: Hingst. Far: Maharajah Mor: Jeunesse Doree (Coktail Jet) Rekord: *11,9l, 09,4ak. Statistik 2021: 9 starter, 2 segrar, 0 andraplatser, 4 tredjeplatser, 1.918.982 kr. Statistik, karriären: 56 starter, 15 segrar, 7 andraplatser, 10 tredjeplatser, 7.573 348 kr. Kommentar: Moni Viking svarade för fantastiska prestationer när han vann Harper Hanovers och Åby Stora Pris ifjol. Har ofta stångats mot den absoluta världseliten de senaste två säsongerna. Nu är distansen mer passande än i Elitloppet och bli inte förvånade om han städar av samtliga till slut om tempot blir tufft inledningsvis.

Körsven: Mats E. Djuse, Hagmyren. Tränare: Jerry Riordan, Halmstad. Ägare: Boko Stables Holland BV, Nederländerna m.fl. Uppfödare: Boko Stables, Holland BV Nederländerna. Ålder: 8 år. Kön: Hingst. Far: Make It Happen. Mor: Vanilla Boko. (Pine Chip) Rekord: 09,1 ak,11,2am.,12,5al. Statistik 2021: 7 starter, 2 segrar, 0 andraplatser, 3 tredjeplatser, 1.315.500 kr. Statistik, karriären: 52 starter, 18 segrar, 6 andraplatser, 9 tredjeplatser, 5.680.040 kr. Kommentar: Hästen som varit med i samtliga klassiska unghästlöpningar har som 8-åring funnit en ny växel hos framgångsrike tränaren Jerry Riordan. Noterades för en segertid under 1.10 från dödens i årsdebuten där kusken hävdade att det fanns sekunden sparat. Tredjeplatsen i elitloppet plockades med mersmak.

6 WHO’S WHO

7 VERNISSAGE GRIF

Foto: Matilda Öhrman / TR Bild

Foto: Tom Jönehag / TR Bild

Körsven: Örjan Kihlström, Solvalla. Tränare: Pasi Aikio, Solvalla. Ägare: Travkompaniets AB (publ), Ekerö. Uppfödare: Menhammar Stuteri AB, Ekerö. Ålder: 7 år. Kön: Hingst. Far: Maharajah. Mor: Reality Pride (From Above). Rekord: 11,0am, *12,0al Statistik 2021: 4 starter, 2 segrar ,1 andraplats , 0 tredjeplatser, 840.000 kr. Statistik, karriären: 37 starter, 18 segrar, 4 andraplatser, 2 tredjeplatser, 9.070.759 kr. Kommentar: Derbyvinnaren från 2018 och vinnaren av Jubileumspokalen 2019 är en fullfjättrad elithäst som kommit igen starkt efter ha drabbats av sjukdom i Frankrike förra vintern. Var ytterst när att vinna Harper Hanovers under elitloppshelgen. Är inte ett dugg sämre än någon annan här men spåret sätter ner förhoppningarna en aning. En av flera som kan vinna!

Körsven: Alessandro Gocciadoro, Italien. Tränare: Alessandro Gocciadoro, Italien. Ägare: Gennaro Riccio, Italien. Uppfödare: Allavamento il Grifone SRL, Italien. Ålder: 7 år. Kön: Hingst. Far: Varenne. Mor: Dalia Grif (Park Avenue Joe). Rekord: *11,3am., 09,2ak. Statistik 2021: 4 starter, 2 segrar, 0 andraplatser, 1 tredjeplats, 1.048.920 kr. Statistik karriären: 90 starter, 25 segrar, 16 andraplatser, 10 tredjeplatser, 4.847.379 kr. Kommentar: Är mest rutinerad i fältet med sina 90 starter – men frågan är om inte det senaste loppet var karriärens bästa. Lekte då sig till seger mot ett meriterat motstånd i Jämtlands Stora Pris. Reglerade motståndet från dödens under slutrundan då och kan mycket väl vinna igen den tunga vägen igen och i så fall ta en dubbel - Östersund & Boden. En bedrift som endast Yarrah Boko gjort förut.

8 UPSET FACE

Foto: Thomas Blomqvist / TR Bild

Körsven: Per Linderoth, Östersund. Tränare: Adrian Kolgjini, Jägersro. Ägare: Ellerströmgruppen AB, Trelleborg. Uppfödare: Lutfi Kolgjini & Anna Svensson. Ålder: 5 år. Kön: Hingst. Far: Joke Face. Mor: Iona L.B. (Supergill). Rekord: 11,8am, *12,6m. Statistik 2021: 7 starter, 1 seger, 1 andraplats, 2 tredjeplatser, 686.974 kr. Statistik, karriären: 28 starter, 9 segrar, 3 andraplatser, 3 tredjeplatser, 2.429.974 kr. Kommentar: Fältets yngste deltagare. Har utvecklats mycket under våren och kommer antagligen att steget upp till absoluta Sverigeeliten detta år även om han inte kunde bjuda upp till kamp i Jämtlands Stora Pris. Drog Svarte Petter i spårlottningen, men stall Kolgjinis hästar har visat sig trivas runt Bodenovalen tidigare och den här talangen är knappast något undantag.

9 MILLIONDOLLARRHYME

10 ZACCARIA BAR

Foto: Lars Jakobsson / TR Bild

Körsven: Fredrik B. Larsson, Solvalla. Tränare: Fredrik B. Larsson, Solvalla. Ägare: MDR Trotting HB (Fredrik B Larsson) Uppfödare: HB Olivias Son Ålder: 7 år. Kön: Valack Far: Ready Cash. Mor: Nursery Rhyme (Credit Winner). Rekord: 11,1am, 09,2ak. Statistik 2021: 4 starter, 1 seger ,1 andraplats, 0 tredjeplatser, 276.928 kr. Statistik, karriären: 52 starter, 13 segrar, 6 andraplatser, 7 tredjeplatser, 4.951.306 kr. Kommentar: Den bildsköne bjässen besökte Bodentravet för ett lopp i lägsta V75-klassen redan som 4-åring. Slog igenom med dunder och brak senare den hösten. Vann SM som 5-åring. Hade otur att bli fast i Elitloppet i år och missade finalen. Men det finns mycket kvar att hämta i den spurtstarke hästen och bakspåret behöver inte vara ett dåligt utgångsläge. Med rätt smygresa kan ”Rhyme” blåsa ner samtliga i spurten.

Foto: Lena Emmoth / TR Bild

Körsven: Mika Forss, Finland. Tränare: Alessandro Gocciadoro, Italien. Ägare: Sinead Sernicoli & Leonardo Cecchi, Italien. Uppfödare: Az. Agr. L. Truccone, Italien. Ålder: 6 år. Kön: Hingst. Far: Ready Cash. Mor: Filanda (Lindy Lane). Rekord: 09,8ak. Statistik 2021: 6 starter, 0 segrar, 3 andraplatser, 0 tredjeplatser, 600.695 kr. Statistik, karriären: 42 starter, 11 segrar, 9 andraplatser, 3 tredjeplatser, 2.723.335 kr. Kommentar: IItalienske topptränaren Alessandro Gocciadoros andra bidrag i Norrbottens Stora Pris. Ready Cashsonen är på väg upp i Europaeliten men tillhör inte de hetaste denna gång. Övertygade inte senats under elitloppshelgen och jagar fortfarande första segern för året. Körs av Mika Forss som vann loppet med Antonio Tabac ifjol. Zaccaria Bar hade nog behövt ett bra framspår för att tillhöra segerkandidaterna i årets sylvassa upplaga.

Storloppet från 1954 till 2020 – här är vinnarna genom åren Stora Varmblodspriset 1954 Frances Bulwark - Olle Andersson 1955 Guy Spens - Ragnar Thorngren 1956 Evy Bulwark - Nils Sundin 1957 Pichta - Fritz Ekbäck 1959 Minerva - Åke Dunesius 1960 Major Day - Gustaf Hallén 1961 Carol - Gösta Nordin 1962 Max Iran - Bengt Andersson 1963 Invit - Gunnar Nordin

Varmblodiga utslagningsloppet 1964 Julienne - Sören Nordin 1965 Vinda Whitney - Rolf Regnér

1966 Radjah - Rune Nordin 1967 Limit - Bert Adolfsson 1968 Vinda Whitney - Sören Nordin 1969 Baron Gruff - Gösta Nordin 1970 Gay W - Knut Lindblom 1971 Mynttorg - Knut Lindblom 1972 Golden Iran - Berth Johansson 1973 Golden Iran - Berth Johansson

Polcirkelpriset 1974 First Boy - Stig H Johansson 1975 Gibs Prolog - Sigge Reuter 1976 Claude Royal - Lennart Nygren 1977 Dun Bunter - Stig Lindmark 1978 Dun Bunter - Stig Lindmark

1979 Al Joe - Berth Johansson 1980 Al Joe - Berth Johansson 1981 Zarella - Jan Erik Eriksson 1982 Al Joe - Berth Johansson 1983 Egon Pan - Berth Johansson 1984 Le Grand Moulin - Lars Lindberg

Top Of Europe Trot 1985 Diva Lill - Stig H Johansson 1986 Oki Rouge - Gösta Carlsson 1987 Amos Dote - Stig Lindmark 1988 Lord Quick - Mats Rånlund 1989 Inställt 1990 Bye Bye Rozz - Ove Svedin 1991 The Big Apple - Stig H Johansson

1992 Bowls Lady - Stig H Johansson 1993 Snabb - Ola Samuelsson 1994 Let Me Fly - Robert Bergh 1995 Isla J Brave - Aki Antti Roiko 1996 Go On Royal - Ove A Lindqvist 1997 Scandal Play - Bo Eklöf 1998 Remington Crown - Robert Bergh 1999 Prince RS - Torbjörn Jansson 2000 Guenoso - Aki Antti Roiko 2001 Holm Nicke - Erik Adielsson 2002 Exchequer - Erik Adielsson 2003 Hilda Zonett - Robert Bergh 2004 Top Guard - Bo Eklöf 2005 Malabar Circle Ås - Torbjörn Jansson 2006 Crown Kemp - Robert Bergh

Norrbottens Stora Pris 2007 Digger Crown - Erik Adielsson 2008 Giant Superman - Fredrik B Larsson 2009 Global Glide - Åke Svanstedt 2010 Torvald Palema - Åke Svanstedt 2011 Yarrah Boko - Ulf Ohlsson 2012 Sanity - Johnny Takter 2013 Nahar - Robert Bergh 2014 Nahar - Robert Bergh 2015 El Mago Pellini - Adrian Kolgjini 2016 Sauveur - Åke Lindblom 2017 Oasis Bi - Kim Eriksson 2018 Makethemark - Björn Goop 2019 Makethemark - Ulf Ohlsson 2020 Antonio Tabac - Mika Forss


19

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

TEAM SPORTIA

Hantverk i världsklass

Teckna a vtal med oss nu för bästa pris och servic e!

VI HAR ALLTID KLÄTT LAGET PÅ IDROTTSPLAN! NU KLÄR VI ÄVEN LAGET I FÖRETAGET!

Dröm dig bort eller dröm dig hem

- ett märke för proffs.

I butiken hittar du ett varierat utbud av skyddskor från kända Sievi.

Foto: Anders Blomqvist

HANDSKAR FRÅN GUIDE GLOVES

vittjarvshus.se

Välkommen in och prova!

PREMIÄR

Vi jobbar med kända varumärken:

VINTEROUTBACK KLAR THE NEXT

Vilken handske passar din hand och yrke?

FÖR HELT NYA OUTBACK SPARA ÖVER

JU

ST N U ! Helt nya 30.000:– P R IV AT L

E

A S IN G MED FYRHJULSDRIFTHöstrabatt 15.000 kr fr. 3.69 + rabatterat vinter9:– SOM STANDARD /mån* paket

GENERATION PICKUP En hybrid för

ren körglädje

NYA D-MAX

SUBARU X V MED RIDGE/SUMMIT- PAK E T

334.900:–

fr. (ord. pris fr. 349.900:–)

MILJÖ-

NORRBOT TENSPAKETET SUBARU OUTBACK SUBARU OUTBACK ALTERNATIV med Adventure-paketet fr. FINNS 75 kr/mån* › Uppkopplad › Unik design och klassledande utrymme › Avancerade säkerhetsfunktioner VINTERPAKET (Värde ca 35.000 kr) 17-tums fr. vinterdäck på alufälg och värmare med MOTOR- OCH KUPÉVÄRMARE, utive i tvåtonad Surf Blue Crystal Black Pearl –*.|Ekonomi och utsläppssiffror: (WLTP) Räckvidd 3,9–6,3 (l/100 km), CO 387–143 Monterat och klart. (VÄRDE 24.000:–) kupéfläkt KAPACITET STYRKA |inteSÄKERHET | KOMFORT ÅRS (g/km). FRI 3SERVICE ÅRS FRI SERVICE* Fyrhjulsdrift och automat som standard. DR SAMT VINTERDÄCK estresultat och tillhandahålls i jämförelsesyfte. Det ärAGKROK möjligt att de reflekterar verklig körning. *Erbjudandet inkluderar fri service.

MER 0:– 8.900:–

374.900:–

329.900:– 2

Profilprodukter och Giveaaways hittar ni hos oss. Vi jobbar med kända varumärken i branschen. Kontakta oss för mer info Tobias 070-673 75 05

**

95 kr och administrationsavgift 55 kr/mån tillkommer. Rörlig f.n. 3 475 kr inkl. moms erbjuds via Honda Financial Services, PÅ månadshyra, ALUMINIUMFÄLG sträcka, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker.

Gäller endast lagerbilar modellår 2016.

ISUZU DIN ORT Pickupgatan 1, 070-123 45 Mån-fre 09-18, lör 10-15, sön 11-15 www.hemsida.se

3 ÅRS FRI SERVICE** Luleå Ostrongatan 4 Tel. 0920-877 70 Bilförsäljning Öppettider: Mån-Tor 09.00-17.30 - 17:30 Mån-Tor:09:00 Fre 09.00-17.00 Lör 11.00-14.00 EN VÄN AV VINTERLAND OCH L JUSA NÄTTER

BILHALLEN

Fredag:09:00 - 17:00 PLördag:11:00 I TE Å, Fläktgatan 18 - 14:00 www.bossesbil.se

BILHALLEN

0911-141 35, www.bilhallen.se Mån-fredag 9-17 Mån–Tors 9–18, Fre 9–17,

Luleå Ostrongatan 4. Tel 0920-877 70

www.bossesbil.se

11–14 7,9 l/100 km, CO2-utsläpp 180 g/km (körn. WLTP). Bilen i annonsen kan vara extraIsuzuBränsleförbr. D-Max Double Cab fr. 269.900:exkl. moms. Bränsleförbr. bl. körn. 8,2–9,2 l/100 km, CO2 bl.Lör 216–241 g/km (WLTP)

utrustad. Erbjudandet gäller t o m 2020-12-15 vid köp av en ny Subaru XV Ridge/Summit. Erbjudandet går

ej att kombinera med l/100 andra erbjudande, rabatter eller avtal. Continental/Kumho-däck, Bränsleförbr. bl. körn. 6,1–7,0 CO l/100 km. CO -utsläpp 159–161 g/km. Bilen på bilden är extrautrustad. *Privatleasing via Bränsleförbr. 8,6 km, -utsläpp 193 *Dubb/dubbfria g/km ( WLTP). 2 Subaru Finans, avtalstid 36 mån, körsträcka 1500 mil/år, service ingår, uppl.avg. 595 kr, aviavgift 55 kr och rörlig ränta 2

komfortsats från Calix. **Eller vid 1500, 3000 och 4500 mil.

Bilen i annonsen ärsärskilt extra utrustad. *Eller vidför1500, 3000 och 4500 mil. enligt kampanjerbjudande, reservation sedvanlig kreditprövning. Erbjudandet gäller modellår 2016 t o m 20170228 eller så långt lagret räcker. **Eller vid 1500, 3000 och 4500 mil.

BODEN

BODEN Kungsgatan 43 | 0921-165 50


20

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

TRAVTIPSET

V4 LÖRDAG 19 JUNI:

Ulvsåsen en av de största kallblodstalangerna Femårige Ulvsåsen blir hårt betrodd i omgångens V4spel. Han är en av de största kallblodstalangerna just nu och travade 24,0/2140-volt senast men fick ändå inte vinna Dubbelcupens final. Var ändå långt bättre än vad de flesta trodde. Efter det har tränaren Andra Wallin siktat in sig på detta storlopp. Det är inte var dag det är sexsiffrigt förstapris i ett kallblodslopp i den klassen... Ulvsåsen är relativt bra ut från start men tål att gå i tredjespår i en bra bit i detta sällskap. Är allt normalt vinner han detta lopp 9 av 10 gånger.

Ulvsåsen Foto: Lars Jakobsson / TR Bild

LÖRDAG LOPP 2. V4-1 Lopp 2. V4-1. Volt. 2640:

38635 28,2 47770 28,8 d3120 27,5 06086 26,4 18012 28,1 21112 26,8 10112 27,0 13d61 27,4

9 Blixten E.S. - Skoglund R N 10 Rote Lin - Eriksson S 11 Storspjuver - Eriksson J 12 Tjötta Godtfred - Nilsson R 13 Soldhöjdens Drake - Jansson T 14 Ulvsåsen - Linderoth P 15 Laxfaks - Östman J

17246 27,3 16dd0 27,0 48527 26,9 5dd4d 26,6 02532 25,9 1d12 24,0 27320 25,5

2660:

LÖRDAG LOPP 4. V4-3

LÖRDAG LOPP 3. V4-2

1 Slotts Pila - Lindgren J 2 Höiby Anders - Forss M 3 Guldhagens Kevin - Månsson C 4 Hallsta Majestix - Jonsson M O 5 Nygaards Solan - Kihlström Ö 6 Guli Frodo - Karlsson B 7 Sundbo Komet - Djuse M E 8 Tangen Svenn - Ohlsson U

A: 14. B: 6-13-15-1-9-8. C: 5-3-11-10-7-12-4-2. Kommentar: Ulvsåsen fick inte vinna Dubbelcupens final i Gävle trots 24,0/2140 m. Grymt egentligen! Hästen vinner detta lopp i normal författning och tränaren Anders Wallin har säkerligen siktat hit. Det är ju hela 100.000 kronor i förstapris. Guli Frodo har utvecklats mycket i år och har framförallt blivit stabilare. Givet garderingsstreck liksom 4-årige talangen Solhöjdens Drake. Laxfaks är i paritet med Ulvsåsen kapacitetsmässigt. Men han är skör och har en bit till den formen. Slotts Pila skulle kunna vinna om hon inte tappar för mycket från start och Ulvsåsen kommer bort.

Omgången i övrigt är öppen. V4-2 är ett 3-årslopp där fem-sex hästar kan vinna. Hårdast betrodd blir 1. Kavarosåfin/Nicklas Westerholm, men dennes aktion var klart under medel senast. Och det var så sent som i lördags. Hinner man verkligen fixa till den biten? Han möter en stark hemmatrio i 3.Magic Caviar/Hanna Olofsson, 6.Devils Tongue/Sandra Eriksson och 9.The Oak L.A./Jenny Engfors. Jag anser att The Oak L.A. är bäst av den trion. Men frågan är om den hårda matchningen i vinter satt sig i benen på den läckre The Bank-sonen? V4-3 är ett riktigt getingbo. Möjligt att den finska duon 3.Twinquit och 4.Samaras K.M.E. kan vara ett tufft lås. Men jag spelar inte utan att strecka 5.Kapten Kidd. Han har kapacitet för att möta bättre motstånd än

Lopp 3. V4-2. Auto. 1640:

A: 1-9-3-6. B: 4-10-7-8. C: 2-5. Kommentar: Kavatosåfin visade stor kapacitet senast. Vann lätt på 14,5/2140-auto trots att travtekniken inte var på topp. Möter några bra 3-åringar. Sandra Eriksson Devil Tongue blir riktigt bra i framtiden. Vann dock bara pliktskyldigt senast efter drömlopp. Store Magic Caviar har en tid under 1.14 innanför västen. Det visade han senast! Men allra bäst av hemmautmanarna är nog The Oak L.A. Men har vilat och formen är ett frågetecken. Dock brukar Hannas hästar vara på topp denna tävlingsdag och det kan vara så att man väntat in detta lopp. Hade inte tålt en seger till utan att passera insprungetgränsen här.

V4-FÖRSLAGET

V4-systemet

150 rader - 300 kr. V4-1: 14.Ulvsåsen V4-2: 1-9-3-6-4. V4-3: alla femton hästarna. V4-4: 2-8.

LÖRDAG LOPP 5. V4-4

VINTERKLAR THE NEXT Lopp 4. V4-3. Volt. 2640:

1 Kavatosåfin - Westerholm N 40411 14,5a 2 Backwood's Baddy - Forss M 2d245 15,9a 3 Magic Caviar - Olofsson H 15141 14,6 4 Queen Tresher - Ohlsson U 56243 15,8a 5 Miss L.A. - Djuse M E d5772 18,8a 6 Devils Tongue - Eriksson S pk121 16,3a 7 Backwood's Bentley - Kihlström Ö 12120 16,4a 8 Grappelli - Särkiniva J 45153 16,4a 9 The Oak L.A. - Engfors J 71301 14,8a 10 Henessi Walk - Skoglund R N k162 16,3a

detta.Soul Tan är bäst från tillägg men han är inget att lita på. Sista V4-racet är lågklassigt. Stänkrädde 2.Diving Dock blir svårslagen från spets. Stabilizer utmanar och vi har inte sett riktigt hur bra han är. Bakom denna duo finns ett gäng som kan rensa så att utdelningen skenar i väg mot femsiffrigt!

1 Kryptonite Zon - Nilsson R 2 MediasLittleToxic - Haapio T 3 Twinquit* - Forss M 4 Samaras K.M.E. - Kihlström Ö 5 Kapten Kidd - Westerholm N 6 Proud L.A. - Olofsson H 7 Nehemiah* - Östman J 8 Coys Rain - Granath T 9 Anthem - Eriksson S 2660: 10 Soul Tan - Sidbäck J 11 Yakari - Söderholm K 12 Falcon W.F. - Norberg J 13 Lennox Laday - Särkiniva J 14 Yankee Sensation - Skoglund R N 15 Moon Zappa - Ohlsson U

Lopp 5. V4-4. Auto. 2140:

24104 15,2 20d20 15,0 01711 15,1 15125 16,2 d3106 14,7 2d7d4 16,4 51213 16,9 04536 14,8 ddk42 14,1

1 David - Olofsson H 5160d 19,1a 2 Diving Duck - Lundberg P 4d101 17,1a 3 Deli - Östman J 00142 16,2a 4 Jerome di Quattro - Melander M 11230 15,7a 5 Himla B.Drift - Skoglund R N 14d65 15,9a 6 Mr Tibo D.F. - Djuse M E 00341 16,6a 7 Livi Pablo H.M. - Nilsson R 34162 15,5a 8 Stabilizer - Ohlsson U 1111d 15,9a 9 Pearl Lini - Söderholm K 06103 15,7a 10 Chi Å. - Eriksson J 2k700 16,0a 11 Somebody's Destiny - Johansson S 33213 16,5a 12 Survivor W.F.* - Granath T d1d7d 14,7a 13 Glamour du Desert - Engfors J 23130 14,6a 14 Sylvester Töll - Eriksson L 71280 14,3a 15 Hazard In - Westerholm N 23d20 14,6a Nya

SPARA ÖV

d4127 14,1 42055 14,6 06361 13,9 671d6 14,1 d3503 15,0 01605 13,9

Helt nya 30.000

Höstrabatt 15. + rabatterat v paket

A: 2-8-3. B: 4-7-15-13-14-6-11. C: 5-12-9-1-10.

En hybrid för GENERATION ren körglädje PICKUP En hybrid för A: 5-3-4-10-13-15-1. B: 7-6-13-11-12-9. C: 2-8-14.

Kommentar: Ett väldigt öppet långlopp. Gardera så mycket ni kan! Ett helgardering behöver inte vara fel.Misstänker att norrdelägde Kapten Kidd är väl förberedd. Har inte startat i år men har kapacitet som räcker. Finske Twinout har varit bra på slutet. Från tillägg är Soul Tan tidig men är ojämn. Moon Zappa kan allt ibland men är beroende att vara med där framme? Samaras K.M.E. hade otur med loppet senast. Bra dessförinnan och gynnas av distansen.En barfotadansande Proud L.A. och finfina travtypen Kryptonite Zon är också aktuella om dagsformen är på topp. Som sagt – gardera!

Kommentar: Petter Lundberg har förhoppningar om att Diving Dock kan vara en lördagshäst. Alltså en V75-häst. Når han ledningen blir han svår att slå. Stabilizer har vunnit sina segrar lätt. Givet andrastreck och dessa två kan vara ett lås. Problemhästen Glamour Du Desert är segeraktuell o-m han har en bra dag. Deli har bättre läge nu gentemot Diving Dock och slutar säkert i tätstriden. Jerome Di Quattro och Livi Pablo H.M. har båda viss potential och är dugliga i klassen. Lasse Marklund har äntligen funnit felet på Mr Tibo D.F. Har övertygat på slutet och kanske skräller här!?

ren körglädje

NYA D-MAX

TIPS: PER LUNDKVIST

Boka en provkörning av den självladdande hybriden på honda.se Nya

En hybrid för ren körglädje

Vårpaket!

SUBARU X V MED RIDGE/SUMMIT- PAK E T

Vid köp av CR-V Hybrid: fr.

334.900:–

› Vårpaket 1: Miimo(ord. 310 för endast 2 499 kr.* Värde från 20 999 kr.

Vårpaket 2: Honda Service Trygg pris ›fr. 349.900:–) för endast 2 499 kr. Värde från 17 000 kr.

MER VINTERPAKET 8.900:–

Privatleasa från 3 945 kr/månaden**

› Privatleasa Jazz Hybrid Crosstar från 3 475 kr/mån* › Uppkopplad › Unik design Pris från 344 500 och kr klassledande utrymme › Avancerade säkerhetsfunktio

CR-V 2.0 i-MMD e:HEV Hybrid Executive – Ekonomi och utsläppssiffror: (WLTP) Räckvidd 5,0–8,6 (l/100 km), CO2 114–194 (g/km). Siffrorna är hämtade från EU-reglerade laboratorietestresultat och tillhandahålls i jämförelsesyfte. Det är möjligt att de inte reflekterar verklig körning. **Rörlig månadshyra, erbjuds via Honda Financial Services, 36 mån, max. 4.500 mil körsträcka, Bilen som visas är en Jazz Crosstar 1.5 i-MMD Executive i tvåtonad Surf Blue Crystal Black Pearl –* Ekonomi och utsläppssiffror: övermil debiteras. Ränta 2,95 %. Uppläggningsavgift 695 kr, aviavgift (WLTP) 55 kr/mån.Räckvidd 3,9–6,3 (l/100 km), CO 2 87–143 (g via Honda Financial Tre års service ingår. *Installation ingår Siffrorna är hämtade från EU-reglerade laboratorietestresultat och tillhandahållskreditprövning i jämförelsesyfte. Det ärServices. möjligt attfride inte reflekterar verklig körning. *Erbjudandet inkluderar fri ser ej. Kampanjen gäller t o m 30/06/21 eller så långt lagret räcker. Vårpaket kankr inte Kampanjen gäller tills vidare. Uppläggningsavgift 695 kr och administrationsavgift 55 kr/mån tillkommer. Rörlig månadshyra, f.n. 3 475 inkl. moms erbjuds via Honda Financial Serv kombineras. Privatleasing kan inte kombineras med Vårpaket. Med reservation för feltryck.

17-tums vinterdäck på alufälg och värmare med klart. (VÄRDE 24.000:–) kupéfläkt .| Monterat KAPACITET STYRKA och | SÄKERHET | KOMFORT

3 ÅRS F

0 kr i kontantinsats, 36 månader, max. 4 500 mil körsträcka, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker.

Ostrongatan 4, Luleå Tel. 0920-877 70 www.bossesbil.se

Boka en provkörning av den självladdande hybriden på honda.se

Vårpaket! Vid köp av CR-V Hybrid:

ISUZU DIN ORT Pickupgatan 1, 070-123 45 Mån-fre 09-18, lör 10-15, sön 11-15 www.hemsida.se

Luleå Ostrongatan 4 Tel. 0920-877 70 Bilförsäljning Öppettider: Mån-Tor 09.00-17.30 Luleå Ostrongatan 4. Mån-Tor:09:00 - 17:30 Fre 09.00-17.00 Lör 11.00-14.00

Tel 0920-877Fredag:09:00 70 - 17:00 Lördag:11:00 - 14:00 www.bossesbil.se www.bossesbil.se

7,9 l/100 km, CO2-utsläpp 180 g/km WLTP). Bilen i annonsen kan IsuzuBränsleförbr. D-Max Double Cab fr. 269.900:exkl. moms. Bränsleförbr. bl. körn. 8,2–9,2 l/100 km, CO2 bl. (körn. 216–241 g/km (WLTP)

utrustad. Erbjudandet gäller t o m 2020-12-15 vid köp av en ny Subaru XV Ridge/Summit. E


DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

21


22

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

Alva Alamäki är fostrad i Bodentravets travskola och är ett av framtidens stjärnskott i länet.

Nioåriga Alva är fostrad i travskolan:

”Betytt väldigt mycket” I fjol slutade hon tvåa i sin tävlingsdebut – endast åtta år gammal. I årsdebuten 2021 slog Alva Alamäki till med en seger. ”Alla möjliga tankar snurrade i huvudet”. TEXT JIMMY LANDSTRÖM / FOTO CARINA OLOFSSON

T

ravskolan i Boden har växt enormt senaste två åren. De har dubblat antalet elever som i dag ligger på närmare 200. Hösten 2019 öppnades en travskolefilial på Naturbruksgymnasiet i Öjebyn och i maj 2020 stod en helt ny travskola klar på Bodentravet. – Nu kan vi erbjuda aktiviteter för personer med funktionsvariationer. Såväl stall som omklädningsrum och toaletter är anpassat för detta, säger Rebecca Rönnkvist, travskoleansvarig på Bodentravet. – Vi har gått från koja till slott. Utbildningsstallet i Boden är ett av travsveriges mest moderna. Med nya stallet blir det helt andra möjligheter att ta emot skolelever och kunna erbjuda exempelvis elevens dag, säger Rebecca Rönnkvist. Den pågående pandemin har dock bidragit till att det inte blev någon invigning och större arrangemang har

fått skjutas på framtiden. Däremot håller Bodentravet igång sin kursverksamhet och Sommarkul, som är anpassat efter restriktionerna och i mindre grupper.

Sex veckor Sommarkul Under sommaren håller Bodentravet i sex veckor Sommarkul där barn och ungdomar får chansen att vara med gratis tre dagar under en valfri vecka, både i Boden och Öjebyn. I samarbete med Bodenbo och Coop Norrbotten finns det chansen att testa på travskolan utan kostnad. Det är också härifrån som intresset väcks att fortsätta med kursverksamhet under vinterhalvåret. Och redan nu kommer resultaten. Nioåriga Alva Alamäki gjorde sin årsdebut när Bodentravet arrangerade ponnytrav den 29 maj. Hemmakusken tog sin första seger någonsin med Hippotekets Quinoa. – Travskolan har betytt väldigt myck-

Bodens travskola I september drar Bodens travskola igång en nybörjarkurs som riktar sig till de som fyllt sju år i PITEÅ och BODEN. Vill ditt barn umgås med hästar, ha kul med kompisar och faktiskt lära sig handskas med en häst på egen hand är Järnkursen ett perfekt första steg. Håll utkik på travskola.se – Bodens travskola längre fram för att inte missa en chans till att boka en plats till vårens kursutbud.

et för mig. Den har gett mig möjligheten att träna och att få vinna mitt första lopp, säger Alva Alamäki.

Jag är uppväxt i stallet. Hästar är en del av mitt liv.

Hur gick tankarna när du kom först in på upploppet i årsdebuten? – Alla möjliga tankar snurrade i huvudet. Men Quinoa har tränat på bra i vinter. Vad tänkte du när du var först över mållinjen? – Det kändes bra, säger nioåringen och flinar. Familjen lever med travet eftersom pappa Jaakko Alamäki är proffstränare på Bodentravet och mamma Ann Wennberg är skötare i stallet och även ansvarig med Rebecca på travskolan. – Jag är uppväxt i stallet. Hästar är en del av mitt liv, säger Alva Alamäki. Den 29 maj fick Bodentravets travskola ännu en hemmaseger via Clara Lundquist, som var först i mål med Solklintens Fox.

Fakta Namn: Alva Alamäki. Ålder: 9 år. Skola: Torpgärdsskolan i Boden, börjar årskurs 4 till hösten. Familj: Pappa Jaakko, mamma Ann och brodern Robert. Intressen: Trav för hela slanten. Aktuell: Vann sitt första lopp i årsdebuten den 29 maj.


23

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FÖR ÅRETS STORA TRAVFEST I BODEN

VI VILL GE

KRAFT ÅT VARJE MÄNNISKA Sverige står inför stora utmaningar. Klimatkrisen fortsätter att hålla hela planeten i sitt grepp. Främlingsfientliga vindar viner med förnyad kraft. Efter en global pandemi går inte bara vården, utan även många småföretag, på knäna. Nu behövs handlingskraft – och företagsamheten finns i vår själ. Med våra jordnära visioner ser vi positivt framåt. Vi vet att nytänkande och utveckling är vägen mot en hållbar framtid för hela landet. Och att vi med hjärta, beslutsamhet och sunt förnuft kan ta oss dit. Det är så vi skapar en grön och trygg vardag för alla – där vi ger kraft åt varje människa. Vill du vara med? Bli medlem på centerpartiet.se

Centerpartiet_248x372_travbilaga.indd 1

2021-06-02 12:48:36


I SAMARBETE MED

FORESTER EXPLORE VINTER-

MILJÖALTERNATIV UPPLAGA SPARA ÖVERFINNS

KLAR BEGRÄNSAD

GULDKLUBBEN

OUTBACK30.000:–

J UST N U !

FYRHJULSDRIFT THE MED NEXT 3.699:– SOM STANDARD GENERATION PICKUP En hybrid för Helt P Rnya IV A

T L E A S IN

Höstrabatt 15.000 kr fr. + rabatterat vinter/mån* paket

G

ren körglädje

NYA D-MAX

SUBARU X V MED RIDGE/SUMMIT- PAK E T

334.900:– FORESTERfr.BASE med EXPLORE-paket (ord. pris fr. 349.900:–)

SUBARU OUTBACK 349.900:– fr. 329.900:– Vi bjuder påMER LED ljusramp, dragkrok, 0:– VINTERPAKET 8.900:– tygmattor, bagagerumsmatta,

NORRBOT TENSPAKETET från

från 3 475 kr/mån* › Uppkopplad › Unik design och klassledande utrymme › Avancerade säkerhetsfunktioner (Värde ca 35.000 kr)

17-tums vinterdäck på alufälg och värmare med MOTOR- OCH KUPÉVÄRMARE, ** MMD Executive i tvåtonad Surf Blue Crystal Black Pearl –*.|Ekonomi och utsläppssiffror: (WLTP) Räckvidd 3,9–6,3 fotsteg (l/100 km), CO 387–143 ilastningsskydd, tonade rutor och Monterat och klart. (VÄRDE 24.000:–) kupéfläkt KAPACITET STYRKA |inteSÄKERHET | KOMFORT ÅRS (g/km). FRI 3SERVICE ÅRS FRI SERVICE* DR SAMT VINTERDÄCK boratorietestresultat och tillhandahålls i jämförelsesyfte. Det ärAGKROK möjligt att de reflekterar verklig körning. *Erbjudandet inkluderar fri service. 2

till ett värde av 23.000 kr.

gsavgift 695 kr och administrationsavgift 55 kr/mån tillkommer. Rörlig f.n. 3 475 kr inkl. moms erbjuds via Honda Financial Services, PÅ månadshyra, ALUMINIUMFÄLG 00 mil körsträcka, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker.

Gäller endast lagerbilar modellår 2016.

ISUZU DIN ORT Pickupgatan 1, 070-123 45 Mån-fre 09-18, lör 10-15, sön 11-15 www.hemsida.se

3 ÅRS FRI SERVICE** Luleå Ostrongatan 4 Tel. 0920-877 70 Bilförsäljning Öppettider: Mån-Tor 09.00-17.30 - 17:30 Mån-Tor:09:00 Fre 09.00-17.00 Lör 11.00-14.00 EN VÄN AV VINTERLAND OCH L JUSA NÄTTER

BILHALLEN Fredag:09:00 - 17:00

PITEÅ, Fläktgatan 18 Lördag:11:00 - 14:00 www.bossesbil.se 0911-141 35, www.bilhallen.se Luleå Ostrongatan 4. Tel 0920-877 70 Mån-fredag 9-17 Mån–Tors 9–18, Fre 9–17, www.bossesbil.se 11–14 7,9 l/100 km, CO2-utsläpp g/km (körn. WLTP). Bilen i annonsen kan vara extraIsuzuBränsleförbr. D-Max Double Cab fr. 269.900:exkl. moms. Bränsleförbr. bl. körn. 8,2–9,2180 l/100 km, CO2 bl.Lör 216–241 g/km (WLTP) utrustad. Erbjudandet gäller t o m 2020-12-15 vid köp av en ny Subaru XV Ridge/Summit. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller avtal. *Dubb/dubbfria Continental/Kumho-däck, Bränsleförbr. bl. körn. 6,1–7,0 l/100 km. CO -utsläpp 159–161 g/km. Bilen på bilden är extrautrustad. via Bränsleförbr. 8,1 l/100 km, CO -utsläpp 185 g/km ( WLTP). Bilen *Privatleasing i annonsen 2 2 Subaru Finans, avtalstid mån, körsträcka mil/år, service ingår, uppl.avg. 595 kr, aviavgift 55 kr och rörlig ränta komfortsats från Calix. **Eller vid361500, 3000 och1500 4500 mil.

BILHALLEN

är extrautrustad. Explore-paketet gäller endast för Base. Erbjudandet enligt särskilt kampanjerbjudande, reservation förForester sedvanlig kreditprövning. Erbjudandet gällergäller modellårså 2016långt t o m lagret 20170228 eller så långt lagret räcker. **Eller vid 1500, 3000 och 4500 mil. räcker. Det går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller avtal. *Eller vid 1500, 3000 och 4500 mil.

Utan er skulle vi inte ha kört om en miljon kronor i Norrbottens Stora Pris. Tack för att ni gör det här möjligt. Vill du ingå i företagsnätverket kring Guldklubben? Kontakt: Jimmy Landström, marknadschef, 070-236 85 64, jimmy.landstrom@boden.travsport.se

Ditt förstahandsval på grillen.