Page 1

Nopea yleiskatsaus painotuotteiden tuotantomahdollisuuksista Digitissa


Yrityksen yleiskatsaus Digit Reklaam on tuottanut laajan kirjon erilaisia mainosmateriaaleja sisä- ja ulkokäyttöön alkaen vuodesta 2003. Tarjoamme offsetpaino-, silkkipaino-, leveitä ja suuria painatusratkaisuja ja tuotamme myös valaistuja mainoksia, mukana asennus ja huolto. Yrityksemme iskulause on löytää aina paras ratkaisu asiakkaallemme. Meillä on korkeatasoinen kokemus painotyöstä useissa myyntipisteissä ja ulkomainonnassa. Tuotantolinjamme kattaa mainoskankaat, tarrat, liput, julisteet, rollupit, nimilaput, tuoteluettelot, lentolehtiset, mainostolpat, turvaporttihelmat jne. Meillä on vahvat liikesuhteet moniin Ruotsin, Suomen ja Viron jälleenmyyjiin, jotka käyttävät palvelujamme saadakseen tarvitsemaansa painettua materiaalia erilaisiin myynninedistämisja myyntikampanjoihinsa.


Digitaalipainatus Meillä on tällä hetkellä neljä suurikokoista painokonetta digitaalipainatusosastollamme. Nämä koneet mahdollistavat painaa korkearesoluutioisia laatuvalokuvia, erityissuuria mainoskankaita ja kaikkea näiden väliltä. Tarjoamamme materiaalit käsittävät PVC:n, verkon, matta- ja kiiltäväpintaiset vinyylitarrat, erilaiset paperit, taustavalaistut diapositiivit, neulotut liput, painavan polyesterin, reikäisen vinyylin ja taidemaalikankaan. Teemme myös painettuja tai yksivärisiä tarroja, joita käytetään usein muotoonleikattuina näyteikkunoissa. Kiitos erityisen digitaalioffsetpainomme, nimeltään HP Indigo, voimme tarjota myös kohtuullishintaisia laserinleikattuja tarroja painatuksella. Indigo on ihanteellinen pienikokoisten tarralappujen painamiseen, painoksissa välillä 100 - 20000 kappaletta. Tässä muutama esimerkki digitaalipainoteknologiallamme tehdyistä töistä.


Turvaporttihelmat, vaahtoPVC sein채kuva ja paperi juliste.


Muotoon leikatut kirjaimet, vaahto PVC kuvat ja sein채 juliste.


Kaksipuoleiset kattomobilet, muotoon leikatut kirjaimet ja logot.


Vaahto PVC kampanjakuvat.


Tarralle tulostettu sein채ke ja muotoon leikatut ihmiskuviot urheilukaupassa.


XL banderolli, freesattu logo ja vaahto PVC kampanjakuvat.


Kampanjakuvat liimattu vaahto PVC-lle ja 3D freesattu logo.


Urheilukauppan julkisivu.


Kokkikoulu ja heittokilpailu aita messulla.


Rollup koneistot ja kangasroikko.


Eco Display ja lippuneulos kangasroikkot.


Nintendo tyynyliinat.


Rekan kyljet teipattu laminoidulla tarralla.


Muotoon leikatut tarrat tulostuksella.


Lattiatarrat.


XXL umpivinyyli ja verkko banderollit.


XXL umpivinyyli ja verkko banderollit.


Rantaliput.


Lippumastot.


Offsetpainatus Offsetpaino-osastollamme meillä on B1, B2 ja B3 koon koneet ja yhden painotyön enimmäiskoko on 1000 x 700mm. Paperin paino vaihtelee 80 grammasta 360grammaan ja voit valita kiiltävän, mattapintaisen tai silkkipintaisen paperin välillä. Tarjoamme erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja painotuotteelle: leikkauksen, liimauksen, ompelun, sitomisen, laminoinnin, lakkauksen ja taiton. Voimme myös liimata painetun työn pahville, sidotulle levylle tai aaltolevylle. Jos tarvitset mainoslehtisiä, julisteita, tuoteluetteloita, lehtisiä tai mitä vain muuta myynninedistämismateriaalia, joka on useampisivuinen ja joka täytyy painaa suurina painoksina, on offsetpaino siihen sopiva. Tässä muutama esimerkki offsetpainoteknologialla tehdyistä töistämme.


Turvaporttihelmat.


Julisteet, lentolehtiset, tuoteluettelot jne.


Viel채 julisteita, lentolehtisia, wobblereita jne.


PÜytäpuhujat ja pari turvaporttihelmaa.


Popupit ja arpajaislaatikko.


Tuotehylly.


Valaistut mainokset Pystymme valmistamaan eri kokoisia valaistuja mainoksia ja kirjaimia sekä sisä- että ulkokäyttöön, riippuen asiakkaan tarpeesta. Tuotteemme ovat valovoimaisempia kuin kilpailijoillamme ja kiitos hienostuneen LED-ratkaisun voimme tuottaa pieniä valaistuja siroja akryylilasikirjaimia. Jos tarvitset pitkäikäisyyttä ja korkeatasoista tehokkuutta, on LED oikea valinta. Annamme valotauluillemme 2-3 vuoden takuun. Tuotevalikoimamme kattaa myös nostalgishenkiset neonvalomainokset. Tässä joitain esimerkkejä tuottamistamme valaistuista mainoksista.


Huoltoasema.


Huonekaluliikeen pääsisäänkäynti.


Huonekaluliikeen julkisivu.


Kohotettu logo komposiittilevyll채.


Urheilukauppan sis채채nk채ynti.


Kohotettu logo komposiittilevyll채 ja sein채ketuloste.


Neonvalomainos.


Arvioitu toimitusaika Digit Reklaam sijaitsee Tallinnassa, Virossa. Toimitus Etelä-Suomeen ottaa aikaa yhden työpäivän. Muihin Skandinaviassa sijaitseviin kohteisiin toimitus kestää noin 2-3 työpäivää maata myöten. Lisatietojen tai hinnoitelun saamiseksi ota yhteyttä: Roman Filimonenko roman@digit.ee +372 51 87 783 www. digit.ee

Digiti presentatsioon soomekeelne Romanile  

Digiti presentatsioon soomekeelne Romanile