Page 1

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη | Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 555 2000 F 210 555 0870 E hotel@grecostrom.gr

www.grecostrom.gr

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ


Καλώς ήρθατε στη GRECO STROM !


Η GRECO STROM μετουσιώνει την ιδέα της Ελληνικής Φιλοξενίας σε πράξη...

Η GRECO STROM, μια αμιγώς ελληνική εταιρία συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο παραγωγής προηγμένων προϊόντων ύπνου. Με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και δημιουργούμε για εσάς προϊόντα υψηλών απαιτήσεων προβάλλοντας την Ελληνική Φιλοξενία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναλαμβάνοντας από το πιο μικρό έργο έως και τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες. Στόχος μας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή που θα ικανοποιεί τον επιχειρηματία πάντα σε συνδυασμό με τη δυναμική και την ευελιξία μας. Η Φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή, αλλά και τόσο ουσιαστική. Ο απόλυτος σεβασμός στη διασφάλιση των ιδανικότερων συνθηκών για έναν άνετο, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο. Η GRECO STROM μετουσιώνει την ιδέα της Ελληνικής Φιλοξενίας σε πράξη. Όλα τα προϊόντα της GRECO STROM παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν πιστοποιηθεί από τους διεθνούς φορείς πιστοποίησης Bureau Veritas και LRQA Business Assurance. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με βάση το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001, το Διεθνές Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, το Διεθνές Σύστημα Ποιότητας Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων ISO 13485 καθώς μελέτη, σχεδιασμός και παραγωγή νοσοκομειακών στρωμάτων με πιστοποίηση των προϊόντων μας κατά CE και εγγραφή στο Μητρώο Κατασκευαστών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων στην κατηγορία Ι από τον ΕΟΦ. Επίσης η αντοχή των στρωμάτων της εταιρείας έχει πιστοποιηθεί με βάση τη δοκιμή EN 1957 στο εξειδικευμένο εργαστήριο AIDIMA της Ισπανίας ενώ παράλληλα τα στρώματα έχουν πιστοποιηθεί με βάση την ανάλυση θαλάμου δοκιμής, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 13419-1 και ΕΝ 13419-2. Η ανάλυση των πτητικών ενώσεων συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 16000-6 και έχει πραγματοποιηθεί στο ίδιο εργαστήριο.

03


Από το 1964, η προσήλωσή μας στην ποιότητα έγινε συνήθεια, τρόπος ζωής, εργασίας και δημιουργίας. Αυτή η προσήλωση άρχισε με σταθερά και σίγουρα βήματα να «γράφει ιστορία», την ιστορία της GRECO STROM...

Η ιστορία της GRECO STROM αντανακλά τη συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και ποιότητα... 2012... έως σήμερα

1964 1976

1980 1986

1991 1998

2000 2003 2004

2005

Η εταιρεία ιδρύεται από τον κο Φώτη Γκοτσόπουλο και δραστηριοποιείται στην κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων από βαμβάκι. Πραγματοποιείται ένα μεγάλο βήμα για την GRECO STROM: η αγορά ιδιόκτητης έκτασης 5.000μ2 και η ανέγερση εργοστασιακού κτηρίου έκτασης 1.500μ2 στη Μάνδρα Αττικής. Αγοράζεται μηχανολογικός εξοπλισμός και ξεκινά η παραγωγή στρωμάτων με ελατήρια. Ο Μάριος Γκοτσόπουλος, γιος του ιδρυτή, εισέρχεται δυναμικά στην εταιρεία ως εταίρος. Περίπου 10 χρόνια μετά, το 1997, ακολουθεί ως εταίρος ο αδελφός του, Χρήστος Γκοτσόπουλος. H GRECO STROM μεγαλώνει, αφού πραγματοποιεί επέκταση του εργοστασιακού της κτηρίου σε 3.000m2. Η εταιρεία μας επεκτείνει τη δραστηριότητά της με τη μελέτη, σχεδιασμό και παραγωγή βρεφικών στρωμάτων, βασισμένων στα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα. Πιστοποίηση της εταιρείας με βάση το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001. Πραγματοποιείται επένδυση σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την παραγωγή στρωμάτων Box. • Ανάθεση προμήθειας στρωμάτων Ολυμπιακών Αγώνων. • Πιστοποίηση της εταιρείας με βάση το Διεθνές Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001. • Έναρξη εξαγωγικής δραστηριότητας στην Κύπρο. • Ένταξη της εταιρείας ως μέλος της ISPA (International Sleep Products Association).

2006 • Ανάθεση εξοπλισμού υποβρυχίων και πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού με στρώματα πιστοποιημένα σύμφωνα με προδιαγραφές IMO (International Maritime Organization). • Απονομή Οικολογικού Σήματος ECO LABEL με Αριθμό Μητρώου EL/014/06. 2007

2008 2012

• Η αντοχή των στρωμάτων της εταιρείας μας πιστοποιείται με βάση τη δοκιμή ΕΝ 1957 στο εξειδικευμένο εργαστήριο AIDIMA της Ισπανίας. • Ξεκινά η εξαγωγική μας δραστηριότητα σε Βαλκανικές χώρες. Η GRECO STROM εξάγει τα προϊόντα της στη Ρωσία.

• Πιστοποίηση της εταιρείας με βάση το Διεθνές Σύστημα Ποιότητας Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων ISO 13485. • Μελέτη, σχεδιασμός και παραγωγή νοσοκομειακών στρωμάτων με πιστοποίηση των προϊόντων μας κατά CE και εγγραφή στο Μητρώο Κατασκευαστών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων στην κατηγορία Ι από τον ΕΟΦ.

Η GRECO STROM ολοκληρώνει την επέκταση κτηριακών εγκαταστάσεων σε 6.500μ2 με χρήση ειδικών υλικών που εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα και θερμομόνωση διατηρώντας έτσι τις απαιτούμενες συνθήκες αποθήκευσης. Ταυτόχρονα, επεκτείνεται ο προαύλιος χώρος από 5.000μ2 σε 12.000μ2. H εταιρεία μας συνεχίζει τις επενδύσεις με αγορά υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για να διασφαλιστεί ο ακόμα πιο καινοτόμος σχεδιασμός και παραγωγή εργονομικών στρωμάτων. Η GRECO STROM είναι ιδιαίτερα περήφανη που όλες οι πιστοποιήσεις δόθηκαν από τους Διεθνείς Φορείς Πιστοποίησης Bureau Veritas και LRQA Business Assurance. Πρόκειται για φορείς που ελέγχουν με συχνές επιθεωρήσεις την ορθή εφαρμογή, συντήρηση αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων ποιότητας. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει και αποδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας μας στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα στρώματα της GRECO STROM έχουν πιστοποιηθεί με βάση την ανάλυση θαλάμου δοκιμής, σύμφωνα με τα πρότυπα EN 13419-1 και EN 13419-2. Η ανάλυση των πτητικών οργανικών ενώσεων συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 16000-6 και έχει πραγματοποιηθεί στο εξειδικευμένο εργαστήριο AIDIMA στην Ισπανία (Η διαδικασία εκτίμησης κινδύνων για την ανθρώπινη υγεία όσον αφορά στις εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων από δομικά προϊόντα, αναπτύχθηκε το 2005 από την επιτροπή AgBB). Η εταιρεία μας ανήκει στους πρωτοπόρους της εφαρμογής του συστήματος της εναλλακτικής διαχείρισης των συσκευασιών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Όλα τα τμήματα της GRECO STROM είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε η παραγωγική ευελιξία να συνοδεύεται πάντα από την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του δικτύου των συνεργατών μας και σαφώς των τελικών καταναλωτών. Η Διοίκηση της Επιχείρησης ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΪΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Π.Ε. (GRECO STROM) έχει αναλάβει τη δέσμευση ώστε ο Τομέας Σχεδιασμού, ο Τομέας Παραγωγής και ο Τομέας Εξυπηρέτησης Πελατών να είναι ελεγχόμενα οργανωμένοι έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται και πρωτίστως να προλαμβάνονται οι ποιοτικές αστοχίες. Αυτό στοχεύει στην απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών και καταναλωτών, προσεγγίζοντας πάντα ανθρωποκεντρικά τις ανάγκες τους και φροντίζοντας να παραμένει άριστη η ποιότητα των πολλά υποσχόμενων προϊόντων μας.

Σε κάθε βήμα μας, σκοπός μας είναι να γινόμαστε καθημερινά - μέσα από τα προϊόντα μας - μέρος της δικής σας ιστορίας, κάνοντάς την, καλύτερη.... 05


Στη GRECO STROM... η ουσία μας είναι η εξυπηρέτησή σας, η εμπειρία μας είναι στα χέρια σας, η έμπνευσή μας είναι το χαμόγελό σας, η αφοσίωσή μας είναι υποχρέωσή μας προς εσάς...

BLOCKS Τα υπνοσύνολά μας κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις. Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διατηρούμε μια πλούσια συλλογή υφασμάτων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να δένουν αρμονικά με τα δωμάτιά σας.

07


Στρώμα, το εργαλείο της επιτυχίας! Τόσο στα ταξίδια αναψυχής όσο και στα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς η αναζήτηση ποιοτικού ύπνου είναι απαίτηση. Ο σωστός ύπνος διασφαλίζει πως την επόμενη μέρα θα μπορέσει κάποιος να είναι ξεκούραστος και αποδοτικός. Το κατάλληλο στρώμα αναβαθμίζει την ποιότητα ύπνου αξιοποιώντας έτσι στο έπακρο όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Η GRECO STROM υπόσχεται να μεταμορφώσει τον ύπνο σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και πραγματικά σωστής ξεκούρασης, χρησιμοποιώντας καινοτόμες πρακτικές παραγωγής, τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας υλικά όπως αυτά ορίζονται από τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα ελέγχων και προδιαγραφών.

Ο καλός ύπνος σημαίνει επιτυχία και αξίζει να τον προσφέρουμε σε αυτούς που μας εμπιστεύονται. 08

TWIST Τα υπνοσύνολά μας κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις. Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διατηρούμε μια πλούσια συλλογή υφασμάτων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να δένουν αρμονικά με τα δωμάτιά σας.


5

5

inspirit Suit

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Balm 3

Mas Tery

526cm ΥΨΟΣ

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

AmeniTy 3

2

5

Care

latex

Memory 5

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα για κάθε μια από τις δύο πλευρές του.

INSPIRIT ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

INNER MICROFOAM PLUS Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση συμπεριφοράς του στρώματος.

QUILTED HILL JUMP SYSTEM Επεξεργασία καπιτονέ σύστημα jump τελευταίας τεχνολογίας για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

LATEX 7 ZONES LAYER Εύκαμπτο υλικό που παράγεται από φυσικό καουτσούκ. Oι 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης που διαθέτει, προσδίδουν στο στρώμα άριστη ανατομική συμπεριφορά καθώς υποστηρίζουν ιδανικά κάθε μέρος του σώματος. Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν την εσωτερική διαπνοή του αέρα ρυθμίζοντας και αποβάλλοντας την υγρασία και παράλληλα προάγουν την αντιπαρασιτική του δράση.

FLEX LAYER PREMIUM Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που προάγει τη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και συμβάλει στην ανάδειξη της ανατομικής του συμπεριφοράς.

7 ZONE MICRO POCKET SPRING UNIT 1000S Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου 7 ZONE MICRO POCKET SPRING που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες, με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης. Έτσι, η πίεση που ασκείται, κατανέμεται ανάλογα προσφέροντας άριστη ανατομικότητα. Τηρείται η αναλογία 500τμχ ανά m2.

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΡIΞΗΣ Το ατσάλινο πλαίσιο περιμετρικής στήριξης διασφαλίζει τη σταθεροποίηση των ελατηρίων και της διάστασης του στρώματος.

FOAM SUPPORT PLUS Αφρώδες υλικό υπερενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος. Επιπλέον, με τις ειδικές εγκοπές σε σχήμα V στις κατά μήκος πλευρές που διαθέτει, εξασφαλίζει τον άριστο εξαερισμό του στρώματος.

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ Για την εύκολη περιστροφή του στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΔΙΠΛΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ Όλες οι ποιότητες στρωμάτων της GRECO STROM διαθέτουν φερμουάρ για τον οπτικό έλεγχο των υλικών.

AIR MESH 3D Τρισδιάστατη περιμετρική φάσα που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα, καθώς και την αποπομπή ανάπτυξης μικροβίων και μικροοργανισμών στο εσωτερικό του στρώματος.

11


5

5

Suit

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Balm 3

Mas Tery

5

AmeniTy 3

2

5

Care

latex

Memory 5

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα για κάθε μια από τις δύο πλευρές του.

SUIT ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

INNER MICROFOAM PLUS Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση συμπεριφοράς του στρώματος.

QUILTED HILL JUMP SYSTEM

24cm ΥΨΟΣ

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Επεξεργασία καπιτονέ σύστημα jump τελευταίας τεχνολογίας για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

LATEX FIRM LAYER Εύκαμπτο υλικό που παράγεται από φυσικό καουτσούκ. Υποστηρίζει υποδειγματικά την σπονδυλική στήλη και τα άκρα. Χάρη στις πολυάριθμες οπές του επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος ρυθμίζοντας και αποβάλλοντας έτσι την υγρασία. Η χρήση του μπορεί να εγγυηθεί ένα στρώμα με άριστη ποιότητα κατασκευής.

FLEX LAYER SUPERIOR Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που προάγει τη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και συμβάλει στην ανάδειξη της ανατομικής του συμπεριφοράς.

7 ZONE MICRO POCKET SPRING UNIT 500S

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΡIΞΗΣ Το ατσάλινο πλαίσιο περιμετρικής στήριξης διασφαλίζει τη σταθεροποίηση των ελατηρίων και της διάστασης του στρώματος.

FOAM SUPPORT PLUS Αφρώδες υλικό υπερενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος. Επιπλέον, με τις ειδικές εγκοπές σε σχήμα V στις κατά μήκος πλευρές που διαθέτει, εξασφαλίζει τον άριστο εξαερισμό του στρώματος.

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ Για την εύκολη περιστροφή του στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου 7 ZONE POCKET SPRING που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες, με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης. Έτσι, η πίεση που ασκείται, κατανέμεται ανάλογα προσφέροντας άριστη ανατομικότητα.

Όλες οι ποιότητες στρωμάτων της GRECO STROM διαθέτουν φερμουάρ για τον οπτικό έλεγχο των υλικών.

Τηρείται η αναλογία 260τμχ ανά m2.

Τρισδιάστατη περιμετρική φάσα που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα, καθώς και την αποπομπή ανάπτυξης μικροβίων και μικροοργανισμών στο εσωτερικό του στρώματος.

ΔΙΠΛΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

AIR MESH 3D

13


5

Suit

Balm 3

Mas Tery 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

5

2

5

Care

latex

Memory 5

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα για κάθε μια από τις δύο πλευρές του.

BALM ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

INNER MICROFOAM Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση συμπεριφοράς του στρώματος.

QUILTED HILL

FOAM SUPPORT

Επεξεργασία καπιτονέ υψηλής τεχνολογίας για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

Αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος. Επιπλέον, με τις ειδικές εγκοπές σε σχήμα V στις κατά μήκος πλευρές που διαθέτει, εξασφαλίζει τον άριστο εξαερισμό του στρώματος.

FLEX LAYER PREMIUM Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που προάγει τη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και συμβάλει στην ανάδειξη της ανατομικής του συμπεριφοράς.

POCKET UNIT 500S Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου POCKET SPRING που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ανατομική συμπεριφορά του στρώματος.

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ Για την εύκολη περιστροφή του στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΦΕΡΜΟΥΑΡ Όλες οι ποιότητες στρωμάτων της GRECO STROM διαθέτουν φερμουάρ για τον οπτικό έλεγχο των υλικών.

ΟΠΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ Τηρείται η αναλογία 260τμχ ανά m2.

ΤΕξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα και γύρω από το στρώμα.

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΡIΞΗΣ Το ατσάλινο πλαίσιο περιμετρικής στήριξης διασφαλίζει τη σταθεροποίηση των ελατηρίων και της διάστασης του στρώματος.

23cm ΥΨΟΣ

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

15


Balm 3

Mas Tery

5

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

5

Memory

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα για κάθε μια από τις δύο πλευρές του.

5

MASTERY ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

INNER MICROFOAM PLUS Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση συμπεριφοράς του στρώματος.

24cm ΥΨΟΣ KANONIKOU ΠΡΟΦΙΛ 20cm ΥΨΟΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

QUILTED HILL JUMP SYSTEM

FOAM SUPPORT

Επεξεργασία καπιτονέ σύστημα jump τελευταίας τεχνολογίας για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

Αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος. Επιπλέον, με τις ειδικές εγκοπές σε σχήμα V στις κατά μήκος πλευρές που διαθέτει, εξασφαλίζει τον άριστο εξαερισμό του στρώματος.

LATEX 7 ZONES LAYER Εύκαμπτο υλικό που παράγεται από φυσικό καουτσούκ. Oι 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης που διαθέτει, προσδίδουν στο στρώμα άριστη ανατομική συμπεριφορά καθώς υποστηρίζουν ιδανικά κάθε μέρος του σώματος. Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν την εσωτερική διαπνοή του αέρα ρυθμίζοντας και αποβάλλοντας την υγρασία και παράλληλα προάγουν την αντιπαρασιτική του δράση.

THERMOBOND Μονωτικό φίλτρο από αποστειρωμένες βαμβακερές ίνες που προσφέρει την ιδανικότερη μόνωση πάνω από ελατήρια τύπου BONNELL.

BONNELL SPRING 200B

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ Για την εύκολη περιστροφή του στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΔΙΠΛΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ Όλες οι ποιότητες στρωμάτων της GRECO STROM διαθέτουν φερμουάρ για τον οπτικό έλεγχο των υλικών.

AIR MESH 3D Τρισδιάστατη περιμετρική φάσα που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα, καθώς και την αποπομπή ανάπτυξης μικροβίων και μικροοργανισμών στο εσωτερικό του στρώματος.

Ελατήρια τύπου BONNELL που έχουν κατασκευαστεί από ειδικά διαμορφωμένο ευρωπαϊκό αντιοξειδωτικό ατσάλι. Τηρείται η αναλογία 116τμχ ανά m2.

17


AmeniTy 3

2

5

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα για κάθε μια από τις δύο πλευρές του.

ΑΜΕΝΙΤΥ

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Care

latex

Memory

523cm ΥΨΟΣ KANONIKOU ΠΡΟΦΙΛ 17cm ΥΨΟΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT

THERMOBOND

Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

Μονωτικό φίλτρο από αποστειρωμένες βαμβακερές ίνες που προσφέρει την ιδανικότερη μόνωση πάνω από ελατήρια τύπου BONNELL.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

INNER MICROFOAM Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση συμπεριφοράς του στρώματος.

MINI BONNELL SPRING UNIT Ελατήρια τύπου MINI BONNELL που έχουν κατασκευαστεί από ειδικά διαμορφωμένο ευρωπαϊκό αντιοξειδωτικό ατσάλι. Τηρείται η αναλογία 196τμχ ανά m2.

FOAM SUPPORT Αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος. Επιπλέον, με τις ειδικές εγκοπές σε σχήμα V στις κατά μήκος πλευρές που διαθέτει, εξασφαλίζει τον άριστο εξαερισμό του στρώματος.

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ Για την εύκολη περιστροφή του στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

QUILTED HILL Επεξεργασία καπιτονέ υψηλής τεχνολογίας για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

FLEX LAYER BASIC Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που προάγει τη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και συμβάλει στην ανάδειξη της ορθοπεδικής του συμπεριφοράς.

ΦΕΡΜΟΥΑΡ Όλες οι ποιότητες στρωμάτων της GRECO STROM διαθέτουν φερμουάρ για τον οπτικό έλεγχο των υλικών.

ΟΠΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ Εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα και γύρω από το στρώμα.

19


3

2

5

Care

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα για κάθε μια από τις δύο πλευρές του.

CARE

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

latex

Memory 5

ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT

BONNELL SPRING 200B

Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

Ελατήρια τύπου BONNELL που έχουν κατασκευαστεί από ειδικά διαμορφωμένο ευρωπαϊκό αντιοξειδωτικό ατσάλι.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

Τηρείται η αναλογία 116τμχ ανά m2.

FOAM SUPPORT Αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος. Επιπλέον, με τις ειδικές εγκοπές σε σχήμα V στις κατά μήκος πλευρές που διαθέτει, εξασφαλίζει τον άριστο εξαερισμό του στρώματος.

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ QUILTED HILL

Για την εύκολη περιστροφή του στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επεξεργασία καπιτονέ υψηλής τεχνολογίας για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

ΦΕΡΜΟΥΑΡ

FLEX LAYER BASIC

Όλες οι ποιότητες στρωμάτων της GRECO STROM διαθέτουν φερμουάρ για τον οπτικό έλεγχο των υλικών.

Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που προάγει τη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και συμβάλει στην ανάδειξη της ορθοπεδικής του συμπεριφοράς.

THERMOBOND

ΟΠΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ Εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα και γύρω από το στρώμα.

Μονωτικό φίλτρο από αποστειρωμένες βαμβακερές ίνες που προσφέρει την ιδανικότερη μόνωση πάνω από ελατήρια τύπου BONNELL.

21cm ΥΨΟΣ KANONIKOU ΠΡΟΦΙΛ 15cm ΥΨΟΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

21


2

5

latex

Memory

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα για κάθε μια από τις δύο πλευρές του.

LATEX

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

5

ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

STABILIZER Ειδικό οικολογικό ύφασμα που ενοποιεί και σταθεροποιεί όλο το στρώμα.

LATEX 7 ZONES To Latex είναι ένα λευκό γαλακτώδες υγρό, που προέρχεται από τον χυμό του τροπικού δέντρου καουτσούκ Hevea brasiliensis που φύεται συχνά στη νοτιοανατολική Ασία και χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ελαστικότητα και ευκαμψία του. Χάρη στις 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης που διαθέτει διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης που ασκείται στο σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με τον τρόπο αυτό, προάγει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στη σπονδυλική στήλη και τα άκρα.Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν τον ιδανικό εξαερισμό του στρώματος, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μικροβίων, μυκητών και ακάρεων διασφαλίζοντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ευεξίας. Η Greco Strom εγγυάται για τη χρήση της καλύτερης ποιότητας latex που επιλέγεται από ελεγχόμενες φυτείες και δοκιμάζεται αυστηρά πριν από τη μετατροπή αλλά και κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

18cm ΥΨΟΣ

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

23


5

Memory 5

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο στρώμα. Στρώμα που τοποθετείται σύμφωνα με την ένδειξη «ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ».

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

MEMORY M A D E O F B AY F I T F R O M B AY E R B AY S Y S T E M S

ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

STABILIZER Ειδικό οικολογικό ύφασμα που ενοποιεί και σταθεροποιεί όλο το στρώμα.

VISCOPUR Τελευταίας γενιάς και υψηλής τεχνολογίας αφρός μνήμης προδιαγραφών της εταιρείας BAYER με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ αργή επιστροφή στην αρχική του κατάσταση κάθε φορά που δέχεται πίεση.

AQUPUR Ειδικός αφρός μεγάλης αντοχής. ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ AQUPUR ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BAYER.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Eργονομικό για απόλυτη άνεση • CFC FREE δεν καταστρέφει το όζον • Αντιακαρικό για προστασία από αλλεργίες Επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα • Αναπνέει • Δερματολογικά ελεγμένο

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

20cm ΥΨΟΣ

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

25


TEMPORAL Τα υπνοσύνολά μας κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις. Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διατηρούμε μια πλούσια συλλογή υφασμάτων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να δένουν αρμονικά με τα δωμάτιά σας.

Top up την ποιότητα! Η τελειοποίηση των ιδανικών συνθηκών ύπνου είναι αυτό που μας οδηγεί σε κάθε μας βήμα. Έτσι, για να προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την απόλυτη εμπειρία ύπνου, προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών toppers στρωμάτων. Τα toppers τοποθετούνται πάνω από το στρώμα με σκοπό να ενισχύσουν την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του στο μέγιστο βαθμό, ανάγοντας τον ύπνο στην απόλυτη αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας.

26


laTex

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο topper.

5cm ΥΨΟΣ

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

LATEX TOPPER ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το topper. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του topper.

STABILIZER Ειδικό οικολογικό ύφασμα που ενοποιεί και σταθεροποιεί το ένθετο υλικό.

LATEX 7 ZONES LAYER To Latex είναι ένα λευκό γαλακτώδες υγρό, που προέρχεται από τον χυμό του τροπικού δέντρου καουτσούκ Hevea brasiliensis που φύεται συχνά στη νοτιοανατολική Ασία και χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ελαστικότητα και ευκαμψία του. Χάρη στις 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης που διαθέτει διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης που ασκείται στο σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με τον τρόπο αυτό, προάγει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στη σπονδυλική στήλη και τα άκρα.Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν τον ιδανικό εξαερισμό του topper, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μικροβίων, μυκητών και ακάρεων διασφαλίζοντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ευεξίας. Η Greco Strom εγγυάται για τη χρήση της καλύτερης ποιότητας latex που επιλέγεται από ελεγχόμενες φυτείες και δοκιμάζεται αυστηρά πριν από τη μετατροπή αλλά και κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

29


Memory

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο topper.

5cm ΥΨΟΣ

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

MEMORY TOPPER ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το topper. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του topper.

STABILIZER Ειδικό οικολογικό ύφασμα που ενοποιεί και σταθεροποιεί το ένθετο υλικό.

VISCOPUR Τελευταίας γενιάς και υψηλής τεχνολογίας αφρός μνήμης προδιαγραφών της εταιρείας BAYER με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ αργή επιστροφή στην αρχική του κατάσταση κάθε φορά που δέχεται πίεση.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

31


Foam 5cm ΥΨΟΣ

* Τα ένθετα υλικά περιγράφονται με τη σειρά που τοποθετούνται στο topper.

ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1cm ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

FOAM TOPPER ΥΦΑΣΜΑ STRETCH ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ ANTIBACTERIAL PROTECT Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL PROTECT βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό, επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση να παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το topper. Το ύφασμα ANTIBACTERIAL PROTECT είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

COTTON WAD Βαμβακερή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του topper.

STABILIZER Ειδικό οικολογικό ύφασμα που ενοποιεί και σταθεροποιεί όλο το ένθετο υλικό.

FOAM SUPERIOR Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και εξαιρετικής αντοχής που προσφέρει τη μέγιστη ελαστικότητα και ευκαμψία. Χάρη στη λεπτοπορώδη μορφή του επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και προκαλεί άριστη επαναφορά.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

33


STITCH Τα υπνοσύνολά μας κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις. Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διατηρούμε μια πλούσια συλλογή υφασμάτων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να δένουν αρμονικά με τα δωμάτιά σας.

Τα προστατεύουμε, για να μας προστατεύουν! Ακόμα κι αν έχουμε το ιδανικό για εμάς στρώμα, είναι σημαντικό να το προστατεύουμε με ειδικά καλύμματα, ώστε να μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να μας παρέχει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ειδικά προστατευτικά καλύμματα στρωμάτων της GRECO STROM προστατεύουν τη σωστή διατήρηση των συνθηκών υγιεινής του στρώματος, ενώ παράλληλα παρατείνουν το χρόνο ζωής του. Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα μας αποβάλλει νιφάδες δέρματος, ιδρώτα και διάφορες σωματικές εκκρίσεις ευνοώντας έτσι τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανάπτυξης μικροοργανισμών. O καλύτερος τρόπος λοιπόν για να διασφαλίσουμε ένα υγιεινό, καθαρό και ασφαλή ύπνο, είναι να επιλέξουμε ένα από τα προστατευτικά καλύμματα στρωμάτων της GRECO STROM.

34


AnTistain

Antistain Scotchgard 3M προστατευτικό κάλυμμα H GRECO STROM παρουσιάζει την τεχνολογία του «αύριο» στα προστατευτικά καλύμματα στρωμάτων. Η επεξεργασία αδιαβροχοποίησης ANTISTAIN Scotchgard 3M αποτελεί μια αόρατη ασπίδα που εμποδίζει τα υγρά να διεισδύσουν σε βάθος στο εσωτερικό του υφάσματος. Λεκέδες με βάση το πετρέλαιο, κραγιόν, κέτσαπ, καφέ, κόκκινο κρασί ή εφίδρωση ανήκουν στο παρελθόν. Η επεξεργασία ANTISTAIN Scotchgard 3M παραμένει ανεπηρέαστη μετά από επανειλημμένους καθαρισμούς με νερό ή στεγνό καθάρισμα. Έτσι, μπορείτε να κρατήσετε το στρώμα που προσφέρετε στα δωμάτιά σας καθαρό όπως την πρώτη μέρα αγοράς του! • To προστατευτικό κάλυμμα ANTISTAIN SCOTCHGARD 3M διατίθεται και με επεξεργασία καπιτονέ (QUILTED). Το ύφασμα του καλύμματος είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

Scotchgard 3M

AnTibacterial

Antibacterial Membran Safety προστατευτικό κάλυμμα H GRECO STROM εισάγει ένα νέο επίπεδο υγιεινής στον ύπνο. Το προστατευτικό κάλυμμα ANTIBACTERIAL MEMBRAN SAFETY παρέχει μακροπρόθεσμη προστασία από μύκητες, βακτήρια και ακάρεα. Παράλληλα, χάρη στην αδιάβροχη μεμβράνη που διαθέτει, εμποδίζει τη διαπερατότητα των υγρών στο στρώμα εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου. Ενδείκνυται για χώρους μαζικής εστίασης με αυξημένες απαιτήσεις. To προστατευτικό κάλυμμα ANTIBACTERIAL MEMBRAN SAFETY διατίθεται και με επεξεργασία καπιτονέ (QUILTED). Το ύφασμα του καλύμματος είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100.

Membran Safety

Towel

Towel Spread προστατευτικό κάλυμμα Διατηρήστε τα στρώματά σας καθαρά και προσφέρετε στους πελάτες σας υγιεινό ύπνο χρησιμοποιώντας ένα προστατευτικό κάλυμμα από 100% βαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επεξεργασία από οικολογικό PVC. To προστατευτικό κάλυμμα TOWEL SPREAD είναι αδιάβροχο, με δυνατότητα χρήσης βραδύκαυστων υλικών, πλενόμενο ενώ έχει την ιδιότητα να προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία. Το ύφασμα του καλύμματος είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100

Spread

37


Μαξιλάρι. Μια ουσιαστική επιλογή… Ένα σωστό μαξιλάρι μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Η επιλογή του κατάλληλου μαξιλαριού προάγει τη ορθή ευθυγράμμιση της αυχενικής μοίρας και της σπονδυλικής στήλης, επιτυγχάνοντας έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Γνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που παίζει ένα μαξιλάρι για τον ιδανικό ύπνο, η GRECO STROM προχώρησε στη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης σειράς από μαξιλάρια ύπνου που καλύπτουν απόλυτα κάθε ανάγκη.

38

BLISS Τα υπνοσύνολά μας κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις. Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διατηρούμε μια πλούσια συλλογή υφασμάτων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να δένουν αρμονικά με τα δωμάτιά σας.


FIRST

MEMORY FOAM

Για το μαξιλάρι FIRST της GRECO STROM χρησιμοποιείται εξαιρετικής ποιότητας βάτα από πολυεστερικές ίνες (fiber ball). Είναι υποαλλεργικό , αντιβακτηριδιακό, άνετο και με πολύ μεγάλη αντοχή ακόμη και στο πλύσιμο. Αναπνέει σωστά και δεν μεταβάλλει τη φόρμα του με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που του χαρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα μαξιλάρια memory foam της GRECO STROM διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευεξία που μόνο o αφρός μνήμης μπορεί να σας προσφέρει. Η φιλοσοφία κατασκευής τους βασίζεται στην παροχή της ιδανικής υποστήριξης κρανίου αυχένα και κατά συνέπεια της σπονδυλικής στήλης, αναδεικνύοντάς τα στα πλέον εργονομικά προϊόντα ύπνου.

ORGANIC COTTON

VISCOOOL

Το μαξιλάρι ORGANIC COTTON της GRECO STROM αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καθώς το βαμβάκι που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του παράγεται χωρίς τη χρήση γενετικά τροποποιημένων σπόρων, φυτοφαρμάκων και χημικών ουσιών. Είναι μαλακό και εύκαμπτο με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει τη σωστή στήριξη του αυχένα για έναν πραγματικά ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.

Το μαξιλάρι VISCOOΟL της GRECO STROM διατηρεί όλες τις ιδιότητες του memory foam, ενώ παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με φυσική ενυδατική κρέμα. Παράγεται με τη χρήση μικροσφαιριδίων τεχνολογίας φάσης μεταβολής υλικού (Phase Change Materials Technology), που του προσδίδουν άριστες θερμορυθμιστικές ιδιότητες. Χάρη στην ανοιχτή κυτταρική του δομή επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του περιορίζοντας την εφίδρωση. Μπορεί να πλυθεί όσες φορές χρειαστεί χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του και το αρχικό του σχήμα.

ΠΟΥΠΟΥΛΟ (nuvola) Τα πουπουλένια μαξιλάρια της GRECO STROM μετατρέπουν τον ύπνο σε ένα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων. H εξαιρετική τους ελαστικότητα και η αίσθηση της μεταξένιας απαλότητας σε συνδυασμό με τις θερμορυθμιστικές τους ιδιότητες και τα διεθνή πρότυπα υγιεινής που πληρούν, τα φέρνουν στις υψηλότερες θέσεις των προτιμήσεων σας. Επιπρόσθετα, έχουν πιστοποιηθεί για τις αντιμικροβιακές, αντιβακτηριδιακές και υποαλλεργικές τους ιδιότητες. Οι επισκέπτες σας αξίζουν στις διακοπές να απολαύσουν την μοναδική πολυτέλεια ενός μαξιλαριού που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ενός παραμυθένιου ύπνου. Γιατί αυτό που θέλετε είναι να έχετε τους πελάτες σας στα πούπουλα!

40

LATEX Tα μαξιλάρια LATEX της GRECO STROM αποτελούν μια σειρά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με όλα τα προνομιακά χαρακτηριστικά που παρέχει το φυσικό καουτσούκ (latex): ευκαμψία για σωστή εφαρμογή και σωστό αερισμό με πολυάριθμες ανοικτές κυψέλες ώστε να «αναπνέει» το μαξιλάρι, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη ακάρεων και βακτηρίων. Η GRECO STROM εγγυάται για τη χρήση της καλύτερης ποιότητας latex που επιλέγεται από ελεγχόμενες φυτείες και δοκιμάζεται αυστηρά πριν από τη μετατροπή αλλά και κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

41


GrecoStrom ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ

Εσείς αναζητείτε συνεχώς τρόπους για να προκαλείτε το ενδιαφέρον των πελατών σας. Εμείς δε σταματάμε ποτέ να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους για να προσφέρουμε μία υπέροχη εμπειρία ύπνου!

Το τριπλό σύστημα ύπνου αποτελείται από βάση, στρώμα και topper. Σκοπός του είναι η ιδανική υποστήριξη για το σώμα. Οι βάσεις στρώματος της GRECO STROM έχουν σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιούν τα οφέλη ενός καλού στρώματος. Με την επιλογή της κατάλληλης βάσης επιτυγχάνεται η σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στη συνέχεια η επιλογή ενός στρώματος μέσα από την κατάλληλα διαμορφωμένη σειρά που διαθέτουμε ενισχύει την αίσθηση της άνεσης επιτρέποντας την απρόσκοπτη εξέλιξη του ύπνου. Στο τελευταίο επίπεδο τοποθετείται το topper που εξιδανικεύει τη συμπεριφορά και ολοκληρώνει θεαματικά την απόδοση του υπνοσυστήματος. Επιπλέον η χρήση topper στα συστήματα ύπνου μετατρέπει σε εύκολη και γρήγορη υπόθεση το καθημερινό στρώσιμο κρεβατιών καθώς είναι ελαφρύ.

Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε τον ιδανικό συνδυασμό που ταιριάζει στις ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Το διπλό σύστημα ύπνου αποτελείται από βάση και topper. Η ιδανική επιλογή βάσης σε συνδυασμό με το κατάλληλο topper παρέχει τη δυνατότητα στη σπονδυλική στήλη να διατηρήσει τη σωστή κυρτότητά της, κάτι που με τη σειρά του αποτρέπει τη μυϊκή τάση ανά περιοχές. Έτσι δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για να μπορέσουμε να επωφεληθούμε από τις αναζωογονητικές και επιδιορθωτικές δράσεις του ύπνου.

42

43


Micro

POCKET 7 ZONES BASE

• ΣΚΕΛΕΤΟΣ από μασίφ ξυλεία ελάτης. • ΚΑΛΛΥΨΗ ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ΒΑΣΗΣ με ενιαία μοριοδανίδα. • ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από ξύλο ελάτης και υπερενυσχιμένου αφρώδους υλικού, που διασφαλίζει την άριστη συμπεριφορά και μέγιστη αντοχή του συστήματος. • THERMOBOND μονωτικό φίλτρο από αποστειρωμένες βαμβακερές ίνες. • 7 ZONE POCKET SPRING UNIT 1000S. Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου 7 ZONE POCKET SPRING που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες, με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης. Έτσι, η πίεση που ασκείται, κατανέμεται ανάλογα προσφέροντας άριστη ανατομικότητα. Τηρείται η αναλογία 500τμχ ανά m2. • ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΡIΞΗΣ Το ατσάλινο πλαίσιο περιμετρικής στήριξης διασφαλίζει τη σταθεροποίηση των ελατηρίων και της διάστασης.

POCKET 7 ZONES BASE • LATEX FIRM LAYER. Εύκαμπτο υλικό που παράγεται από φυσικό καουτσούκ. Υποστηρίζει υποδειγματικά την σπονδυλική στήλη και τα άκρα. Χάρη στις πολυάριθμες οπές του επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του συστήματος ρυθμίζοντας και αποβάλλοντας έτσι την υγρασία. Η χρήση του μπορεί να εγγυηθεί ένα σύστημα ύπνου με άριστη ποιότητα κατασκευής. • INNER MICROFOAM αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και μεγάλης αντοχής. • DACRON WAD Λευκή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση. • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100. • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ. • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΕΛΑΤΗ, αποσπώμενο, με δυνατότητα επεξεργασίας βραδύκαυσης.

Διατίθεται κατά επιλογή με περιστροφικά ροδάκια. Τα πόδια του υποστρώματος είναι από εξαιρετικά συμπαγές ξύλο οξιάς και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια, ύψη και αποχρώσεις.

44

StandarD

• ΣΚΕΛΕΤΟΣ από μασίφ ξυλεία ελάτης. • ΚΑΛΛΥΨΗ ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ΒΑΣΗΣ με ενιαία μοριοσανίδα. • ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από ξύλο ελάτης και υπερενυσχιμένου αφρώδους υλικού, που διασφαλίζει την άριστη συμπεριφορά και μέγιστη αντοχή του συστήματος. • THERMOBOND μονωτικό φίλτρο από αποστειρωμένες βαμβακερές ίνες. • 7 ZONE POCKET SPRING UNIT 500S. Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου 7 ZONE POCKET SPRING που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες, με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης. Έτσι, η πίεση που ασκείται, κατανέμεται ανάλογα προσφέροντας άριστη ανατομικότητα. Τηρείται η αναλογία 260τμχ ανά m2. • ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΡIΞΗΣ. Το ατσάλινο πλαίσιο περιμετρικής στήριξης διασφαλίζει τη σταθεροποίηση των ελατηρίων και της διάστασης.

• LATEX 7 ZONES LAYER Εύκαμπτο υλικό που παράγεται από φυσικό καουτσούκ. Oι 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης που διαθέτει, προσδίδουν στο σύστημα άριστη ανατομική συμπεριφορά καθώς υποστηρίζουν ιδανικά κάθε μέρος του σώματος. Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν την εσωτερική διαπνοή του αέρα ρυθμίζοντας και αποβάλλοντας την υγρασία και παράλληλα προάγουν την αντιπαρασιτική του δράση. • INNER MICROFOAM αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και μεγάλης αντοχής. • DACRON WAD Λευκή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση. • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100. • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ. • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΕΛΑΤΗ, αποσπώμενο, με δυνατότητα επεξεργασίας βραδύκαυσης.

Διατίθεται κατά επιλογή με περιστροφικά ροδάκια. Τα πόδια του υποστρώματος είναι από εξαιρετικά συμπαγές ξύλο οξιάς και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια, ύψη και αποχρώσεις.

45


Latex

BASE

• ΣΚΕΛΕΤΟΣ από μασίφ ξυλεία ελάτης. • ΚΑΛΛΥΨΗ ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ΒΑΣΗΣ με ενιαία μοριοδανίδα. • ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από ξύλο ελάτης και φυσικού καουτσούκ LATEX, που διασφαλίζει την άριστη συμπεριφορά και μέγιστη αντοχή του συστήματος. • LATEX 7 ZONES. To Latex είναι ένα λευκό γαλακτώδες υγρό, που προέρχεται από τον χυμό του τροπικού δέντρου καουτσούκ Hevea brasiliensis που φύεται συχνά στη νοτιοανατολική Ασία και χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ελαστικότητα και ευκαμψία του. Χάρη στις 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης που διαθέτει διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης που ασκείται στο σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με τον τρόπο αυτό, προάγει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στη σπονδυλική στήλη και τα άκρα.Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν τον

BASE

ιδανικό εξαερισμό, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μικροβίων, μυκητών και ακάρεων διασφαλίζοντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ευεξίας. Η Greco Strom εγγυάται για τη χρήση της καλύτερης ποιότητας latex που επιλέγεται από ελεγχόμενες φυτείες και δοκιμάζεται αυστηρά πριν από τη μετατροπή αλλά και κατά τη διαδικασία παραγωγής του. • INNER MICROFOAM αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και μεγάλης αντοχής. • DACRON WAD Λευκή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση. • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100. • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ. • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΕΛΑΤΗ, αποσπώμενο, με δυνατότητα επεξεργασίας βραδύκαυσης.

Διατίθεται κατά επιλογή με περιστροφικά ροδάκια. Τα πόδια του υποστρώματος είναι από εξαιρετικά συμπαγές ξύλο οξιάς και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια, ύψη και αποχρώσεις.

46

Foam

• ΣΚΕΛΕΤΟΣ από μασίφ ξυλεία ελάτης. • ΚΑΛΛΥΨΗ ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ΒΑΣΗΣ με ενιαία μοριοσανίδα. • ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από ξύλο ελάτης και υπερενυσχιμένου αφρώδους υλικού, που διασφαλίζει την άριστη συμπεριφορά και μέγιστη αντοχή του συστήματος. • FLEX LAYER PREMIUM. Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και συμβάλει στην ανάδειξη της ανατομικής συμπεριφοράς του συστήματος. • INNER MICROFOAM αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και μεγάλης αντοχής. • DACRON WAD Λευκή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση. • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100. • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ. • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΕΛΑΤΗ, αποσπώμενο, με δυνατότητα επεξεργασίας βραδύκαυσης. Διατίθεται κατά επιλογή με περιστροφικά ροδάκια. Τα πόδια του υποστρώματος είναι από εξαιρετικά συμπαγές ξύλο οξιάς και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια, ύψη και αποχρώσεις.

47


Mini

BONNELL BASE

• ΣΚΕΛΕΤΟΣ από μασίφ ξυλεία ελάτης. • ΚΑΛΛΥΨΗ ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ΒΑΣΗΣ με ενιαία μοριοσανίδα. • ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από ξύλο ελάτης και υπερενυσχιμένου αφρώδους υλικού, που διασφαλίζει την άριστη συμπεριφορά και μέγιστη αντοχή του συστήματος. • THERMOBOND μονωτικό φίλτρο από αποστειρωμένες βαμβακερές ίνες. • MINI BONNELL SPRING UNIT. Ελατήρια τύπου MINI BONNELL που έχουν κατασκευαστεί από ειδικά διαμορφωμένο ευρωπαϊκό αντιοξειδωτικό ατσάλι. Τηρείται η αναλογία 196τμχ ανά m2. • THERMOBOND μονωτικό φίλτρο από αποστειρωμένες βαμβακερές ίνες • LATEX 7 ZONES LAYER Εύκαμπτο υλικό που παράγεται από φυσικό καουτσούκ.

Easy BASE

Oι 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης που διαθέτει, προσδίδουν στο σύστημα άριστη ανατομική συμπεριφορά καθώς υποστηρίζουν ιδανικά κάθε μέρος του σώματος. Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν την εσωτερική διαπνοή του αέρα ρυθμίζοντας και αποβάλλοντας την υγρασία και παράλληλα προάγουν την αντιπαρασιτική του δράση. • INNER MICROFOAM αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και μεγάλης αντοχής. • DACRON WAD Λευκή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση. • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100. • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ. • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΕΛΑΤΗ, αποσπώμενο, με δυνατότητα επεξεργασίας βραδύκαυσης.

• ΣΚΕΛΕΤΟΣ από μασίφ ξυλεία ελάτης. • ΚΑΛΛΥΨΗ ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ΒΑΣΗΣ με ενιαία μοριοσανίδα. • INNER MICROFOAM αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και μεγάλης αντοχής. • DACRON WAD Λευκή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση. • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO-TEX STANDARD 100. • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ. • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΕΛΑΤΗ, αποσπώμενο, με δυνατότητα επεξεργασίας βραδύκαυσης.

Διατίθεται κατά επιλογή με περιστροφικά ροδάκια. Τα πόδια του υποστρώματος είναι από εξαιρετικά συμπαγές ξύλο οξιάς και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια, ύψη και αποχρώσεις.

Διατίθεται κατά επιλογή με περιστροφικά ροδάκια. Τα πόδια του υποστρώματος είναι από εξαιρετικά συμπαγές ξύλο οξιάς και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια, ύψη και αποχρώσεις.

48

49


BLISS

BLOCKS

LIMELIGHT

STITCH

TEMPORAL

TWIST

Υπνοσύνολα tailor made! Τα υπνοσύνολά μας κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να δένουν αρμονικά με τα δωμάτιά σας. Διαθέτουμε τμήμα υποστήριξης ξενοδοχειακού εξοπλισμού το οποίο γνωρίζει τις ανάγκες σας, κατανοεί τις απαιτήσεις σας και μπορεί να σας προσφέρει ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν στη μονάδα σας. Αναλαμβάνει μελέτες, προτείνει ειδικές δημιουργίες για τους χώρους σας ενώ έχει την τεχνογνωσία για την υλοποίηση ολοκληρωμένων υπνοσυνόλων. Είναι δίπλα σας από τη στιγμή της παραγγελίας σας μέχρι και για πολλά χρόνια μετά ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Τα έμπειρα στελέχη της GRECO STROM είναι απολύτως εξειδικευμένα στο χώρο προϊόντων ύπνου τόσο στο τμήμα παραγωγής, όσο και στο τμήμα εξυπηρέτησης.

50


Η κορυφαία Σουηδική εταιρεία χειροποίητων κρεβατιών και συστημάτων ύπνου CARPE DIEM Beds of Sweden, έχει επιλέξει τη GRECO STROM για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία Ιδρύθηκε το 1995. Η έδρα και η μονάδα παραγωγής βρίσκονται στο Lysekil στη δυτική ακτή της Σουηδίας ενώ έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν επιλεγεί προσεχτικά, είναι οικολογικά ώστε το τελικό προϊόν να ξεπερνά κάθε προσδοκία και να αποτελεί τον ορισμό της πολυτέλειας. Τα κρεβάτια και τα αξεσουάρ της CARPE DIEM είναι διαθέσιμα σε πλήθος ξενοδοχείων ανά τον κόσμο και μπορούν να υπερκαλύψουν ακόμη και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις των επισκεπτών σας. Η πλούσια συλλογή της CARPE DIEM Beds of Sweden, σας προσφέρει πλήθος επιλογών ώστε να ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει στη φιλοσοφία και το ύφος της μονάδας σας.

www.carpediembeds.com 52


Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε τους καταλόγους μας και/ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

www.grecostrom.gr

Η GRECO STROM διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές των προϊόντων της χωρίς ειδοποίηση. H εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

Η GRECO STROM δραστηριοποιείται με επιτυχία στον οικιακό, ξενοδοχειακό καθώς και νοσοκομειακό εξοπλισμό, αλλά και στα βρεφικά προϊόντα.


Τέρμα οδού Μακρυγιάννη | Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 555 2000 F 210 555 0870 E hotel@grecostrom.gr

www.grecostrom.gr

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Gs hotel  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you