__MAIN_TEXT__

Page 1

2020 MAGAZINE

RACE CLUB TRAVEL

RACE CLUB 2020

KOM MED PÅ EKSKLUSIVE TURE MED RACE CLUB

AARHUS CLASSIC

HØJDEPUNKTER FRA 2019

VINMEDKANT NICOLAJ MØLLER MADSEN

STIFTER OG EJER AF VINMEDKANT FORTÆLLER OM REJSEN FRA EN VINBUTIK TIL FLERE RUNDT OM I LANDET

MØD MANDEN BAG RACE CLUB

2020

KALENDER NETVÆRKSARRANGEMENTER FOR ALLE FIRE NETVÆRK

WALL OF

FAME

HIGHSPEED EVENT PÅ PADBORG PARK

(KOM OMBORD I EN RACERBIL)

3AKTIVE INTERVIEW MED JAN DOUGLAS, DER HAR VÆRET MED FRA STARTEN


Hej, mit navn er Nicolaj Møller Madsen. Jeg er skaberen og drivkraften bag Danmarks hurtigste og muligvis bedste netværk. Jeg startede et netværk med ambitionerne om at lave noget anderledes - noget der ikke var set før. Mit mål er helt enkelt at levere en værdi tilbage til mine sponsorer, som ikke kun kan måles, men også mærkes. Det ligger meget langt fra min tankegang at se sponsorater som en form for almisser. Af samme grund insisterer jeg på at se mit behov for sponsorer og kommercielle partnere som en forretning. Det er nu syv år siden, at jeg startede Race Club-netværket på Fyn. Her startede vi syv mand til vinsmagning, og siden da er det gået stærkt. I dag er netværket delt op i fire grupper - henholdsvis Fyn, Trekantområdet, Aarhus og Sjælland. Det giver os mulighed for at tilbyde helt særlige og eksklusive netværksevents i hele landet. 2019 har været det bedste år nogensinde for Race Club med mere end 250 medlemmer, mere end 150 deltagere på vores rejser og VIP-events afholdt for mere end 1400 gæster rundt i landet. Vi er specialister i at skabe unikke oplevelser, der er udover det sædvanlige. I dette magasin kan du læse om de mange spændende events, der venter i 2020, og blive klogere på, hvad dette netværk har at byde på. Jeg håber, at du som læser vil finde inspiration i vores værdier, og så håber jeg at se dig i 2020. I dette magasin kan du bl.a. læse om 2020s rejser, events og netværksarrangementer. For at blive medlem eller tilmelde dig enten events eller rejser, kontakt mig på kontakt@ phoenix-racing.dk eller tlf. 2248 1511. Der tages forbehold for fejl og mangler i magasinet. Alle billeder er taget af Jesper Grønnemark og Kasper Kjøller. God læselyst.

2


3


INDHOLD SIDE 2-3 NICOLAJ BYDER VELKOMMEN SIDE 4-5 VELKOMMEN TIL RACE CLUB SIDE 6-7 HØJDEPUNKTER FRA 2019 SIDE 8-9 RACE CLUB 2020 SIDE 10-11 ÅBNINGSEVENT + JULEFROKOST SIDE 12-15 NETVÆRKSKALENDER 2020 SIDE 16-17 INTERVIEW MED 3AKTIVE OG NCG FINANS SIDE 18-21 RACE CLUB EVENTS + KICK-OFF SIDE 22-23 AARHUS CLASSIC SIDE 24-25 HIGHSPEED EVENT PÅ PADBORG PARK SIDE 26-27 VIP MIDDAG SIDE 28-29 KØR-SELV PADBORG PARK + LEARN BY DOING SIDE 30-31 FINISHER OF THE YEAR + SPINNINGSEVENT SIDE 32-33 DANMARKS MULIGVIS BEDSTE NETVÆRK SIDE 34-35 RACE-KARRIEREN SIDE 36-37 MØD MANDEN BAG RACE CLUB SIDE 38-39 OTHANIA X RACE CLUB + VLOG SIDE 40-41 RACE CLUB TRAVEL + REJSERNE I 2019 SIDE 42-43 VLN RACES SIDE 44-45 24-TIMERS LØB PÅ NÜRBURGRING SIDE 46-47 VIP-TUR TIL MONZA SIDE 48-49 NÜRBURGRING 2020 SIDE 50-51 VIP-TUR TIL BUDAPEST SIDE 52-53 SKITUR TIL SÖLDEN SIDE 54-55 INTERVIEW MED VINMEDKANT SIDE 56-57 VI KLARER EVENTPLANLÆGNINGEN SIDE 58-59 FREMTIDEN FOR RACE CLUB + NYE MULIGHEDER I 2020

4

SIDE 60 WALL OF FAME

MEDLEMSKAB 2020

KUN 17.500 DKK


RACE CLUB Vi er Danmarks hurtigste og muligvis bedste netværk, der altid sætter kvalitet, alsidighed og lækker mad øverst på dagsordenen, når vi mødes rundt om i landet. Vores landsdækkende netværk består af fire lokale netværk (Aarhus, Trekantområdet, Fyn og Sjælland) og en aktivitetskalender, som tæller 40+ netværksmøder (ti møder pr. gruppe) + to fælles arrangementer, hvor alle fire grupper samles. Omdrejningspunktet i netværket er oplevelser og aktiviteter, som er så værdifulde, at de er værd at afsætte tid til selv i en travl kalender. Dernæst er der stort fokus på at skabe stærke og unikke arrangementer, der samler mennesker omkring eksklusive oplevelser, fx indenfor gastronomiens og sportens verden, som man ikke ellers ville have adgang til. Som noget nyt i 2019 har vi etableret Race Club Travel og Race Club Events. Det har været en spændende rejse, og er blevet taget rigtig godt imod. Vi har afholdt flere events henover året, og har været på ikke mindre end fire rejser i Europa. Vi glæder os til endnu flere oplevelser i 2020, hvor vi naturligvis byder på helt nye muligheder for vores medlemmer.

Vores værdier •

Inspiration, oplevelser, nye spændende lokationer, gastronomiske tiltag og nærvær sætter rammerne for hele konceptet

Netværket, hvor vi sænker paraderne, salgsgassen og i stedet sætter fokus på at skabe tillid og stærke relationer via gode oplevelser

Vi mødes altid i øjenhøjde, og uanset om man er sponsor eller partner, så er alle medlemmer på lige vilkår

Vi ønsker medlemmer, der er det rette match for netværket, som stiller store krav til kvalitet, og til, hvad deres tid bruges på

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et medlemskab, så kontakt Nicolaj Møller Madsen på kontakt@phoenix-racing.dk.

LÆS MERE PÅ WWW.RACE-CLUB.DK

5


Højdepunkter FRA 2019 Året har budt på så mange fantastiske oplevelser, der alle har skabt relationer på kryds og tværs i netværket. Vi har samlet nogle af de mindeværdige oplevelser.

Vi har i år haft 42 netværksarrangementer fordelt på alle fire netværk - 10 for hver gruppe og to fælles. Det er første år, hvor vi har så mange arrangementer i kalenderen, og det har heldigvis været en succes.

Et særligt arrangement i år har været afholdt af GoSail i Middelfart. Her kom vores medlemmer rigtig på dybt vand, da de skulle dyste i kapsejlads - både i sol, regn og blæst. Alle fire netværk fik muligheden for at deltage til lige netop denne event.

”For mig personligt har nogle af højdepunkterne helt klart været, at vi har afholdt 42 netværksarrangementer med et snit på 36 deltagere pr. gang. Desuden var vi 160 til vores store åbningsevent i januar, og ser frem mod +100 gæster til den årlige julefrokost i december”, fortæller Nicolaj.

I starten af året åbnede vores partner VinMedKant deres nye kombinerede vinbar og butik, og vi fik lov at være nogle af de første, der inviede stedet.

I foråret var vi så heldige at blive inviteret en tur forbi FÆNGSLET i Horsens, hvilket var en stor oplevelse. Deres faciliteter og omgi2019 har budt på så mange sjove, anderledes og spændende aftener, velser er noget helt særligt, og vores medlemmer fik virkelig én på hvor lokationen som altid er ny hver gang, og hvor maden er lækker. opleveren. Det kan klart anbefales at kigge forbi dem. Vi tror på, at unikke oplevelser skaber vedvarende relationer. Året har blandt andet budt på en eksklusiv gourmetmiddag på Stella Sidst, men ikke mindst, er vores medlemmers kulinariske evner også Maris i Svendborg, gokart i flere dele af landet, der alle blev krydret blevet udfordret i en gedigen Masterchef-udfordring hos vores partmed burgere, tacos og solskin samt besøg hos mange af vores dyg- ner Svane Køkkenet. Alt i alt en helt fantastisk sæson, som vi vil tige partnere. bestræbe os på at gøre efter i 2020. 6


7


Hvert medlem betaler hvert år 17.500 kroner for medlemskab, og for det beløb får man lov til at være med i en erhvervsklub, der ligger i den lidt mere eksklusive ende af skalaen. - Vi har tit to arrangementer om ugen - men aldrig et, der foregår i et konferencelokale. Når travle folk kigger i deres kalender og ser, at de har et arrangement i erhvervsklubben, der foregår i et konferencelokale, hvor man kan se frem til en trekantet sandwich, så er det nemt at ringe og aflyse. Men hvis man ved, at man skal hen og have 13 retter på The Balcony (gourmetrestaurant i Odense, red.), så kan det godt være, at man kommer en halv time for sent, men man kommer, siger Nicolaj Møller Madsen om konceptet. Det er eksklusive oplevelser i afslappede rammer, fortæller han. Og det er der kunder til i et segment bestående af blandt andre direktører og topchefer. - Vi er ikke en erhvervsklub, der laver indbyrdes forretninger. Det er vi ikke ud fra tanken om, at når direktøren fra Stenhøj, der er en af verdens førende inden for autolifte, kommer hos os, så gider han ikke snakke om lifte, for han har snakket om lifte i 20 år. Vi laver i stedet forretninger i hinandens netværk, hvor vi anbefaler hinanden til andre. Det sociale element er i højsædet, når medlemmerne i Race Club for eksempel er ude at spise god mad. - Så laver vi en præsentationsrunde, hvor vi for eksempel også fortæller, hvad vores livret er. Hvis chefen fra rengøringsfirmaet og bankmanden begge har stegt flæsk som livret, så står de og snakker om det. Det er sjovt at se en masse mænd, der krammer hinanden, når de mødes, siger Nicolaj Møller Madsen Vi er ambassadører for hinanden i netværket, siger Nicolaj Møller Madsen.

8


RACE CLUB 2020 Vi sigter altid højere og hæver barren for vores ambitioner. 2019 har været fantastisk, og vi ser frem til endnu et år, hvor vi kan være med til at bringe mennesker sammen. Når man, som os, forpligter sig til at bringe mennesker sammen, så følger der et ansvar for, at den tid man bruger på det, altid er værdifuld og meningsfuld. Derfor vil vi igen i 2020 stræbe efter at skabe helt unikke oplevelser, der har til formål at underholde, inspirere og forme nye relationer.

2020 bliver også året, hvor vi løfter barren endnu højere, når det kommer til gastronomi. Vi har altid vægtet gode madoplevelser højt i netværket, og 2020 bliver ingen undtagelse. Imens vi nyder god mad, skal vores medlemmer have spændende og anderledes oplevelser, som de ikke vidste fandtes.

2020 bliver et stærkt år for Race Club, hvor vi vil gå benhårdt efter at få alle fire grupper fyldt op, så vi ender på omkring 300 virksomheder i alt, der alle har samme værdisæt og ønske om at netværke og dele gode oplevelser, som vores nuværende partnere.

Race Club skal have nye brancher med i netværket. Vi er på jagt efter en ejendomsmægler til hver gruppe, en autolakerer, en indretningsarkitekt osv. Vi ønsker, at skabe en bredde i netværket, og samle de virksomheder, der kan gøre gavn af og for hinanden. Det vil være med til at styrke Race Club og ikke mindst vores medlemmers Efteråret er gået med at sammensætte vores hidtil bedste arran- personlige netværk på tværs af landet. gementskalender, samtidig med at vi arbejder på at optimere det interne medlemssystem, så kontaktfladen medlemmerne imellem Alt i alt vil 2020 blive endnu et år, hvor Race Club viser vejen for, bliver endnu bedre. Planen er, at alle hver i sær skal have deres egen hvordan man skaber vedvarende og ægte relationer via særlige opprofil i Race Club-universet. levelser, god mad, rejser og VIP-events.

”Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg har arbejdet på henover sommeren og

hele efteråret. Race Club skal løftes til et højere niveau, og jeg stiller mig aldrig helt tilfreds. Jeg vil altid gerne gøre endnu mere for mine medlemmer”. - Nicolaj Møller Madsen, stifter af Race Club 9


NETVÆRKSKALENDER 2020 Vi har en spændende kalender for 2020, og alle fire netværk kan virkelig se frem til nye og sjove oplevelser på tværs af landet. I 2020 vil alle arrangementer fortsat være fra 16.30-21.00 og altid Du vil løbende modtage invitationer til events via mail, som du kan på hverdage. Du vil altid have adgang til gæsteliste til de events, du tilmelde dig helt op til fredagen inden via vores smarte og nemme deltager i, så du ved, hvem du kan glæde dig til at møde. system Zuklus. Her får du eget personlig log-ind. Det vil forsat være muligt at have en gæst med til vores events, og virksomhedens plads Medlemskabet indebærer: kan altid fyldes af den person virksomheden ønsker. Vi starter altid • Mulighed for at invitere én gæst med med en præsentationsrunde, hvor vi ligger vægt på personen frem • Logo på www.race-club.dk for titlen. • App til kommunikation og virksomhedsprofil Pris for 2020 • 12 årlige arrangementer • Nemt tilmeldingssystem

17.500 DKK

FYN 25. FEBRUAR Vin & Gourmet hos AV Center Vores fantastiske samarbejdspartner AV-Center har bygget et nyt domicil, og det er enormt! Det er det, fordi de driver en virksomhed i imponerende vækst. Aftenen hos dem vil blive en kombination af fortællingen om en spændende rejse, noget helt vildt lækkert mad og en vinsmagning, der passer til. 24. MARTS Ilden X Casino Odense Kød, kød, og atter kød! Aftenen foregår i hjertet af Odense, når turen går til Restaurant Ilden, hvor der skal netværkes i anderledes omgivelser, da vi skal befinde os i en gammel bankboks. Dog slutter aftenen langt fra her, vi skal nemlig videre på Casino Odense, hvor vi skal til Black Jack og Roulutte-bordene. 21. APRIL Gokart & Pandekager FART over netværket, det er vi kendt for, faktisk er vi kendt som Danmarks Hurtigste Netværk, og det skal holdes ved lige! Derfor går turen til Odense Gokart Hal, hvor I skal udfordres på deres tekniske bane, alt imens Mads&Mikkel laver de lækreste pandekager til jer. En aften hvor teamspirit kommer til at afgøre resultatet på banen. 12. MAJ GoSail X Mauritz Burger Vi håber på en dag med vind, når turen går til Middelfart for at besøge GoSail. For her skal vi nemlig udfordres på vandet, når op til 10 både slippes løs til

10

et vaskseægte Match Race. Inden I bliver sluppet løs på næsten egen hånd, vil der være introduktion og naturligvis lækre burgere med tilbehør fra Mauritz. 2. JUNI Unik gastronomisk oplevelse ved Stella Maris Turen går til Svendborg, hvor vi vil påstå, at Fyns flotteste udsigt hører til. Men ikke nok med det - hos Stella Maris laver de fantastisk mad. I skal derfor forkæles med en 5-retters menu, hvor I kommer direkte i den gastronomiske himmel. Hertil serveres vinmenu, der er tilpasset hver ret. 18. AUGUST Pizzaskole ved Gorms Pizza Den perfekte sprøde, lækre, luftige pizza som var du i Italien. Den slår Race Club, når vi tager til Herlev, hvor kendis-kokken og pizzakongen Gorm venter på os. I skal nemlig lave jeres egen signatur-pizza til en vaskeægte Masterchef-konkurrence med dommer und alles! Vi følges selvfølgelig ad i en bus, hvor der er plads til både netværk, italiensk rødvin osv. 8. SEPTEMBER Cadenheads Whisky Shop Odenses og nok landets bedste Whiskyshop åbner dørene for os, når vi skal en tur til Skotland - eller det kommer ihvertfald til at føles sådan, når Angus King byder velkommen til en aften med spændende smagninger og virkelig lækker mad. Noget vi kombinerer med et spændende indspark omkring branding.

6. OKTOBER Svane køkkenet X Mauritz Hvor god er du i et køkken?! Og til team work? Det vil vise sig, når vi besøger Svane Køkkenet. Så der er ingen dårlige undskyldninger, fordi I får landets bedste køkkener til rådighed, når I skal dyste i en Masterchef-dyst, hvor det gælder om at lave den bedste burger, og ikke mindst lave 12 helt ens burgere. I bliver guidet af byens bedste burgerbar Café Maurtiz. 3. NOVEMBER Branding, reklamefilm & GOD mad Vi skal til Nicolajs hjemby Søndersø, og her skal der netværkes på en HELT anderledes måde! Først starter Frame2Film og Digi med at give et indblik i, hvad branding og ikke mindst reklamefilm kan bruges til. Og så bliver det først rigtig sjovt! For I bliver delt op i seks grupper, og får hver jeres case samt kameramand, og har så en time til at få lavet jeres reklamefilm udfra casen. Til hver case medfølger selvfølgelig nogle rekvisitter. Efterfølgende skal der nydes noget god mad på det værksted, hvor Nicolaj voksede op, inden filmene skal ses og en vinder kåres. 1. DECEMBER Anderledes julefrokost på Bacchus Årets sidste arrangement byder på en utraditionel julefrokost. Odenses lille perle venter på os, og her skal I forkæles med en 6-retters middag, der bliver helt udover det sædvanlige! Hvilken anden måde at runde året af på, end at nyde en aften med Danmarks bedste netværk.


AARHUS 26. FEBRUAR Italiensk brag skyder året i gang på Basso Aarhus Når vi åbner Race Club 2020 i Aarhus, bliver det koldt og måske sneer det endda udenfor, men vi drager et smut til Italien, når vi besøger fantastiske Basso. Her venter 12 serveringer i form af sharefood. Maden er udsøgt, og vi kan ikke komme i tanke om en bedre måde at skyde året i gang. 25. MARTS Teamwork, fart og amerikansk mad ved Racehall Så går det løs! Op til 20 karts på banen samtidig i en af de mest krævende og fede gokarthaller i Europa - det er, hvad der venter jer, når vi drager til Aarhus for at køre et 2-timers løb i Racehall, med pitstops, qualifying osv. Efterfulgt af besøg i den Amerikanske Diner til et lækkert måltid. 29. APRIL Iterator & Gourmet Nørd? Ingeniør? IT-geni? Ja, kært barn har mange navne, men de her drenge er DYGTIGE, og derfor har de været på en hurtig og meget spændende rejse, som i dag gør, at de er placeret i nogle fede kontorer på Strøget i Aarhus centrum. Dem skal vi besøge og høre om deres rejse, samt nyde noget fantastisk lækkert gourmet-mad. 13. MAJ GoSail X Mauritz Burger Vi håber på en dag med vind, når turen går til Middelfart for at besøge GoSail. For her skal vi nemlig udfordres på vandet, når op til 10 både slipppes løs til et vaskseægte Match Race. Inden I bliver sluppet løs på næsten egen hånd, vil der være introduktion og naturligvis lækre burgere med tilbehør fra Mauritz. 3. JUNI Lav den perfekte menu hos No.16 Vi skal prøve kræfter med teamwork på en helt ny måde, når vi besøger No16. Hvis vejret er med os, skal vi på den smukke tagterrasse. Her skal I trække et tema, og efterfølgende som hold blive enige om en menu. I skal lave en drink, hovedret, dessert og et kampråb. No. 16 sørger for snacks, så vi ikke går sultne i seng. 19. AUGUST Alm. Brand x Sushi og luksusbiler Denne event bliver en helt specielt af-

ten, når vi skal besøge Alm. Brand. Der vil blive linet den ene high-end bil op efter den anden. Så imens vi hygger med et glas bobler, netværk og sparker dæk, sidder nøglerne i alle bilerne, og der vil være rig mulighed for at prøve en tur. Senere på aftenen skal der nydes lækker sushi, inden vi skal igennem en vinsmagning og netværke. 8. SEPTEMBER En tur i skoven med Gourmensch Så bliver det anderledes og spændende igen, for nu skal vi i skoven, hvor den står på teambuilding under de fedeste rammer! På åben bål skal vi lave blåmuslinger, vildsvin, crumblepie og meget andet, og der skal nydes bobler og østers. I skal naturligvis kokkere til hinanden - det skal jo ikke være for nemt. 7. OKTOBER Lindholm Biler & lækker mad Når Henrik, der er ejer af den flotte bilkæde, åbner op for Lindholm Biler, bliver det en aften, hvor den store Audi eller den flotte Porsche, man drømmer om, kan prøves. Aftenen vil også byde på et spændende netværkstwist, og som altid skal vi have noget lækkert mad, og nogle gode snakke over bordet. 4. NOVEMBER Moms & Gourmet - Vin & Skat X PrivatRevision Når vi skal besøge PrivatRevison på Åbulevarden, bliver det en aften midt i Aarhus med en smuk udsigt til Aarhus Å, Havnen, Europas Plads og DOKK1. Christian, der er en af landets forholdsvis få personer med en Master i moms og kandidat med speciale i skatteret, vil holde et skarpt og spændende indlæg om moms og skat og om de fordele, man kan have som ejerleder, direktør eller ledende medarbejder. Det kommer til at handle om firmabiler, restaurantbesøg, rejser, beklædning, IT, kunst, designermøbler - hvor langt man kan gå, og hvordan man gør det i forhold til moms og skat. Vi skal naturligvis også have en 3-retters menu med gode vine og masser af godt netværk. 2. DECEMBER DANSK jul på Klokken Man kan vel ikke fejre julen meget bedre, end ved at nyde lækker dansk julemad. Det er i hvert fald det, I kan se frem til, når vi runder året af på Klokken. Vi garanterer snaps, julemad og måske endda julegaver ...

11


TREKANTOMRÅDET 4. MARTS Branding & reklamefilm ved Pyramiden Vi starter året i Kolding, hvor to af vores samarbejdspartnere holder til - Digi og 2bConnect. Vi starter med en kort introduktion til, hvad god branding er, og ikke mindst, hvordan den gode reklamefilm er sat sammen. Herefter skal I udfordres, når I i grupper skal lave en reklamefilm udfra cases, vi har fundet til jer. Til sidst er det hårde dommere i Digi og 2bConnect, som afgør, hvilken gruppe, der har lavet den bedste og mest kreative reklamefilm. Vi skal have lækker mad ind imellem strabadserne. 1. APRIL Tapas & gokart ved Vandel Gokartbane Vi skal besøge den fede, svære og unikke udendørs gokartbane på Vandel Flyveplads. Når det sker, skal I udfordres alle mod alle, så lad den hurtigste mand vinde! Mens vil der være lækker tapas, inden vi går videre til endnu mere tapas, vin og en fejring af dagens vinder. 6. MAJ GoSail X Mauritz Burger Vi håber på en dag med vind, når turen går til Middelfart for at besøge GoSail. For her skal vi nemlig udfordres på vandet, når op til 10 både slipppes løs til et Match Race. Inden I bliver sluppet løs på næsten egen hånd, vil der være introduktion og naturligvis lækre burgere med tilbehør fra Mauritz. 27. MAJ Motivation, Gourmet & Revison - Alt sammen hos PWC Vejle Vi skal besøge det smukke PWC-kontor i Vejle, som

12

er noget af det mest stilrene og unikke revisonskontor, du finder. Her skal der nydes en lækker 3-retters menu, vi skal se det flotte kontor, høre indlæg fra PWC og så får vi besøg af Kirsten Therkelsen, der i den grad kan sparke humøret og motivationen i vejret med sit spændende foredrag! 10. JUNI Masterchef ved Multiform i mexikansk tema Vi besøger vores køkkenpartner Multiform, og denne gang skal I selv bag kogepladen. Vi får nemlig besøg af Tacos Danmark, og I skal i fire grupper lave hver jeres signaturudgave af en tacos - og ikke bare én men 10 helt ens, som skal præsenteres for dommerne, samt spises af hinanden på tværs af grupperne efterfølgende. Vi afslutter med, at I skal freestyle jeres svar på den perfekte muffin. For, hvem kan ikke lide muffins? Én ting er sikkert, I går ikke sultne i seng denne aften. 26. AUGUST Land Rover, Jaguar, Hyundai, BMW & Comwell Vi skal besøge NC Gruppen, og vores samarbejdspartner NCG Finans, hvor vi får fortællingen om en virksomhed, der virkelig har fart på. Da eventen afholdes i det flotte BMW-hus ved Bayern Auto Group, vil der være mulighed for at prøve en lækker BMW. Alt det kombineret med noget lækker mad, så er der garanti for en god aften. 23. SEPTEMBER Let the fun begin at E-Park Vi starter aftenen med en pubcrawl, hvor vi skal ud i nogle forskellige konkurrencer. Vi starter med Karl Mar Golf, og efterfølgende skal I prøve kræfter med

skydning, hvor der både skal skydes med luftgevær og bue/pil. Herefter venter en lækker grillbuffet, inden vi aflsutter dagen med en ølsmagning. 28. OKTOBER Gokart X Mr. Phan RaceSyd åbner dørene for et Gokart Le Mans, og der kommer fart over feltet. Her skal teamwork og snilde på gokart-banen afgøre, hvem der skal løbe med den store pokal. Alt i mens skal vi nyde kinesisk mad fra selveste Mr. Phan og have hans verdenskendte vafler til dessert. Mundvandet løber allerede. 11. NOVEMBER Tapas & Vin med et twist hos VinMedKant Vi besøger den flotte vinbar i hjertet af Fredericia, og her vil I blive budt på lækker vin, og en smagning hvor Ulrik kommer til at udfordre jeres smagsløg med vin, der har KANT. Der vil også være tapas til jer, og inden I for lov at smutte hjem, bliver der mulighed for finde jeres farvorit gin, da vi sørme også skal smage lidt på VinMedKants store udvalg af alverdens gin. 9. DECEMBER Gourmet-julefrokost hos Resturant Ros Gourmet i julen, fordi, hvorfor ikke? Denne aften skal vi gennem en helt perfekt sammensat 5-retters menu ved Marcels gourmet-restaurant, som virkelig giver jer allesammen en oplevelse I sent vil glemme. Hvilken fantastisk måde at slutte året af i Fredericia.


KØBENHAVN 3. MARTS Gourmet på højeste plan hos Restaurant Mastek Når vi skal besøge Jakob Masteks nye sted, bliver omdrejningspunktet en lækker 5-retters menu. Så er 2020-sæsonen ligesom i gang, og vi kan lære hinanden bedre at kende gennem en fælles oplevelse, som vi sent vil glemme. 31. MARTS Ballerup Gokart x Mads&Mikkel Pandekager Fart, sjov, netværk og pandekager – What’s not to like? Vi skal rystes sammen både på og udenfor banen. Der skal køres et Le Mans, hvor I skal sørge for godt teamwork, den rette strategi for at tage sejren. Der vil blive serveret lækre pandekager under løbet. Vi afslutter aftenen med dessertpandekager lavet af de dygtige Mads&Mikkel. 5. MAJ Kød i lange baner hos Restaurant Ilden Hvordan lyder 15 forskellige slags kød i dine ører? Det er ikke just en aften for veganeren, men er du glad for kød, så vil du helt sikkert ikke gå glip af denne aften. Udover de lækre variationer af kød, er Ilden også garant for en masse tilbehør, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. Aftenen vil også byde på forskellige netværkslege, så vi kommer endnu tættere på hinanden i Race Club. 26. MAJ Roskilde Gokart Vi er TILBAGE på banen og det bliver vanvittig fedt. Nu skal vi nemlig udendørs og køre på Roskilde Gokartbane, hvor der køres i teams af to personer. Mens

vi kører gokart serveres som altid lækker mad, inden aftenen rundes af med podie, hygge og selvfølgelig dessert. 9. JUNI Pizza & Cocktails på det eksklusive Skt. Petri Turen går til Skt. Petri, hvor der venter snacks og bobler, inden vi skal rundt og se det eksklusive hotel. Herefter skal vi en tur i deres smukke gårdhave, hvor der venter pizza og smagfulde cocktails. Aftenen rundes af med dessert og selvfølgelig tid til det, det hele handler om - netværk. 25. AUGUST TopGunn i BIGBIO Findes der en bedre måde at vende retur fra sommerferien end med en tur i biffen? Det synes vi ikke. Så derfor besøger vi den eksklusive biograf BigBio i Nordhavn. Her skal vi se klassikeren TopGunn. I vil blive taget imod med bobler og snacks, spændende foredrag samt netværk, inden filmen starter. 22. SEPTEMBER GoSail X Mauritz Burger Vi håber på en dag med vind, når turen går til Middelfart for at besøge GoSail. For her skal vi nemlig udfordres på vandet, når op til 10 både slippes løs til et Match Race. Inden I bliver sluppet løs på, næsten, egen hånd, vil der være introduktion og lækre burgere med tilbehør fra Mauritz. Vi sørger for bus tur/retur fra København.

20. OKTOBER Pizzaskole med Gorms Pizza Den perfekte sprøde, lækre, luftige pizza som var du i Italien. Den slår Race Club, når vi tager til Herlev, hvor kendis-kokken og pizzakongen Gorm venter på os. I skal nemlig lave jeres egen signatur-pizza i en Masterchef-konkurrence med dommer und alles! Vi følges ad i bus, hvor der er plads til både netværk, italiensk rødvin osv. 10. NOVEMBER Spændende dag hos NewBizz TM Vi glæder os til at invitere jer indenfor hos en af vores rigtig gode samarbejdspartnere NewBizz. En spændende virksomhed, der denne aften vil lukke op for, hvordan de skaber succes. Det bliver en aften med lækker mad, spændende indlæg, comedyshow og et indblik i, hvordan NewBizz driver deres forretning. 8. DECEMBER Alle mod alle i Europas største Gokarthal v/ Racehall Der skal fart på, når årets sidste arrangement på Sjælland skal afholdes. Endelig har Racehall åbnet et center på Sjælland, og det har de gjort med manér nemlig ved at bygge Europas største gokarthal! Her er det muligt at køre 40 karts på banen ad gangen, og det udnytter vi selvfølgelig, og slutter året af med stil.

13


FÆLLESEVENTS 2020

Åbningsevent

2020s åbningsevent bliver noget helt særligt, fordi vi foretrækker at starte sæsonen med et kæmpe brag! I 2020 skal vores åbning være en fest udover det sædvanlige! Vi kommer virkelig til at skrue helt op for alt det, Race Club kan, og give den MAX gas. Så både du som medlem eller du som gæst kan mærke, hvilken standard vi kommer til at lægge for dagen i 2020. Eventen afholdes d. 6. februar og er for alle Race Club medlemmer, samt alle de der tænker, at Race Club muligvis er det netværk, de skal være en del af i 2020. Vi sørger for bus fra Aarhus og KBH til Fyn, så der allerede på turen kan netværkes og skabes relationer.

Program for aftenen: 17.00 - Velkomst, bobler og starters i loungeområdet 17.30 - Nicolaj byder velkommen 17.45 - Lær hinanden at kende / lille netværksøvelse inddelt i grupper 18.15 - Til bords i festsalen 18.30 - Forret 19.00 - Nicolaj om Race Club 2020 19.15 - Mellemret 19.45 - Nicolaj om Race Club Travel og Events 2020 20.00 - Hovedret 21.15 - Spændende underholdning / Baren åbner 22.00 - Dessert 22.30 - Nicolaj og raceteam om 2020 23.00 - Netværk og dansegulvet åbner 00.30 - Natmad 01.30 - Tak for i aften

Eventen afholdes på DOK5000 i Odense, som bliver gjort klar på smukkeste vis af vores partnere Løgumkloster Teltudlejning samt AV Center. Festsalen bliver pyntet med store runde borde, lysestager, storskærme, flotte biler og racerbi- Vi glæder os til endnu en fantastisk ler og lækkert barområde. åbningsfest sammen med Danmarks hurtigste og muligvis bedste netværk, Aftenen byder på cocktailbar og cham- som sammen sparker året igang på den pagnebar samt racesimulatorer til fri helt rigtige måde. afbenyttelse.

MENU FOR ÅBNINGSEVENT Starters Kartoffelblinis med spinatblad, stenbidderrogn og creme fraiche. Rejesalat med lakridskiks. Vandbakkelse med svampe ala creme. Toast med æbleremoulade og røgede muslinger. Forret Pastinaksuppe med pære og persilleolie.

14

Mellemret Grilled ½ hummer med artiskok og chilimayonaise. Hovedret Oksespidsbryst med krydderurtespeltsalat og gulerodspure. Svinemørbrad med bacon, persille og soya. Unghanebryst med pesto sesamstegt knoldselleri med grønkål. Det store salatbord med forskellige eksklusive salater lavet efter årstiden.

Dessertbord Små desserter med stor smag. Citronfromage med nøddeknas og brændt marengs. Chokoladeamaretti med karamelganache. Minitærte med vanillecreme og bær.


Årets julebal i Race Club lægger op til at blive endnu en fantastisk aften. I 2020 holdes denne fællesevent i Aarhus C den 17. december hos Smagsrummet, som har et anderledes og fedt venue ved travbanen i Aarhus. Det bliver en aften, hvor året skal rundes af og vi skal se ind i 2021. Der vil selvfølgelig være julegaver til alle, samt et sjovt julelotteri med præmier for mere end 50.000kr. De gastronomiske ambitioner bliver heller ikke sænket, blot fordi det er jul. Vi skal nemlig gennem en spændende julemenu fra

Julebal

Martin Ib. Menuen bliver som altid bakket op Program for aftenen: af en velafstemt vinmenu. 17.30 - Velkomst / bobler og snacks 18.00 - Til bords / Velkomst af Nicolaj Der kommer et spændende og ikke mindst 18.15 - Juleforret sjovt indlæg senere på aftenen, som I også 19.00 - Nicolaj afrunder 2020 kan glæde jer til. Cocktailbaren åbner og 19.30 - Julebuffet DJ’en skruer op for Last Christmas, når mør- 21.00 - Nicolaj præsenterer 2021-sæsonen ket falder på. 21.30 - Juledessert 22.00 - Baren åbner Vi sørger, som altid, for transport fra KBH og 22.15 - Julelotteri Fyn. Så fortvivl ej, du kan uden tøven hoppe 23.00 - Underholdning ombord i festen. 03.00 - Tak for iaften

”Jeg ser altid ekstra meget frem til lige netop åbningsevent og årets helt store julebal, fordi her er alle fire netværk samlet til nogle fantastiske timer sammen. Det hele går bare op i en højere enhed, når vi netværker på kryds og tværs på den måde”. - Nicolaj Møller Madsen, stifter af Race Club 15


3AKTIVE

Et netværk

INTERVIEW MED JAN DOUGLAS

HVOR VI MØDES I ØJENHØJDE

Jan Douglas fra 3 AKTIVE A/S, leverandør af værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen, er kendt af mange i netværket. Og det er der god grund til. For Jan har været medlem i over syv år, og både 3 AKTIV og Jan er med årene blevet en meget aktiv og synlig del af Race Club netværket. For som Jan siger, ”menneskene, oplevelserne og Nicolaj gør, at man prioriterer at deltage. Jeg oplever, at jeg kan få sparring i forhold til vores virksomhed, men samtidig også nyde samværet og oplevelserne med de andre medlemmer”. OPLEVELSER, DER RYKKER I Race Club gør vi meget ud af, at medlemmerne løbende får mulighed for at invitere kolleger, kunder eller samarbejdspartnere med til ekstraordinære events. Den mulighed benytter 3 AKTIV, hvert år til Aarhus Classic. ”Hvert år får vores sælgere en portion billetter til

16

Aarhus Classic, som de kan tilbyde deres kunder. Det giver os muligheden for at bringe vores kunder tættere på os, og den vej igennem skabe en stærkere relation”. Og netop oplevelserne, der rykker og skaber minder for livet, er noget af det Jan, flere gange, fremhæver, som noget ganske særligt ved at være medlem i Race Club. Det er blandt andet på turene til eksempelvis Nürburgring, hvor man virkelig skaber stærke relationer. Alle mødes i øjenhøjde, og med interesse for hinanden. ”Der er næsten helt lejrtursstemning når vi er afsted”, fortæller Jan med et smil.


NCG FINANS

Netværket

MAN HAR LYST TIL AT BIDRAGE TIL Når man opfordrer sine medarbejdere til at netværke ud fra en personlig motivation og interesse, vil man opleve et større afkast. Både personligt og forretningsmæssigt.

DET RETTE MATCH ”I NCG Leasing er det vigtigt, at den enkelte medarbejder har en interesse i at deltage i det netværk, som vedkommende er medlem af. Således at koblingen mellem fornøjelse og forretningsmæssigafkast er der”, fortæller Leasing Professional og medlem af Race Club, Henrik Turking. NCG Leasing er en del af Nic. Christiansen Gruppen, hvis andre hovedaktiviteter er importen af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen samt British MotorGroup. Henrik Turking har nu været medlem i over et år, efter han overtog pladsen fra en anden i koncernen, som grundet tidspres sendte pladsen videre.

FART OVER FELTET ”Vi arbejder i en branche, hvor vores kundesegmenter får utrolig mange tilbud. Så når det kommer til kundepleje, der er det ekstra fedt at kunne trække en oplevelse op af hatten, som ikke alle andre har adgang til. Sådan havde vi det med Padborg Park-eventen, hvor vi havde en række kunder med. Det giver en anderledes indgang til kunden, og er med til at skabe stærkere relationer”, siger Henrik Turking.

oplevelser sammen, og samtidig har mulighed og tillid til netværket så man kan drøfte forretningsmæssige eller personlige situationer. ”Jeg er utrolig glad for at være medlem. Jeg deltager så vidt det er muligt, til alle arrangementer. For helheden af netværket er noget særligt. Det er ikke kun en enkelt stående event eller rejse. Det er sammensætningen af netop aktiviteterne, turene, menneskerne og holdet bag. Det her er et netværk, som man rent faktisk har lyst til at deltage i”, fortæller Henrik Turking afslutningsvis.

FORRETNING, UDEN ”SÆLGERSNAKKEN” I Race Club taler vi ofte om vigtigheden af at kunne deltage i netværk, hvor man ikke bliver bombarderet med salgssnak og visitkort. For det skal være relationen i fokus, hvor man skaber

INTERVIEW MED HENRIK TURKING

17


18


RACE CLUB Events

I Race Club mødes vi ikke kun til de månedlige netværksarrangementer, men også til fede events der er udover det sædvanlige. I 2020 udvider vi, og skaber endnu flere gode oplevelser for vores medlemmer. I 2019 har vi afholdt fantastiske events i hele landet, hvor deltagelsen har været overvældende. Vi har eksempelvis gentaget successen til Aarhus Classic samt VIP middag og præsenteret det nyeste skud på stammen - nemlig Highspeed-eventen på Padborg Park, hvor 75 inviterede fik en tur i en vaskeægte GT3-racerbil.

Som noget helt nyt vil vi i 2020 tilbyde at lave jeres events, julefrokost, reception mv. Vi har en masse samarbejdspartnere, der kan levere mad, underholdning, faciliteter osv. - dvs. alt hvad det kræver for at skabe en fantastisk fest/begivenhed. På den måde slipper du for den hovedpine, og lader os gøre det, vi er gode til. Læs meget mere om dette senere i magasinet.

Vi agter at fortsætte med at skabe fede og anderledes events til vores partnere og deres kunder i 2020. Her vil vi også præsentere nye Vi lover, at året vil byde på endnu flere oplevelser, som er helt unikke tiltag, hvor bl.a. et spændende samarbejde med Virtu Group åbner for Race Clubs medlemmer og deres gæster. På de kommende sider døre for nye spændende muligheder for dig som partner. vil vi præsentere 2020s events, så du ved, hvad du kan glæde dig til.

KOM MED TIL Kick-off I 2019 afholdte vi for første gang kick-off events i januar, hvor nye potentielle medlemmer kunne deltage, og derved snuse til, hvad Race Club har at byde på. Disse events er bygget på strategien ’don’t tell it - show it’.

I 2020 har vi fem fastlagte kick-off events: Den 15. januar kl. 17.00-21.00 - Aarhus hos Gorms Pizza Den 16. januar kl. 17.00-21.00 - VinMedKant i Fredericia Den 22. januar kl. 17.00-21.00 - Hos Mauritz til burger og netværk Den 23. januar kl. 10.00-13.00 - Hos Maurtiz til brunch og netværk Det er her vi samler en masse mennesker, der slet ikke kender til os i Den 29. januar kl. 17.00-21.00 - Hos Ilden til kød og netværk forvejen. Derfor vil vi gerne, at vores nuværende medlemmer kigger i deres netværk, og inviterer dem, der kunne have gavn af Race Clubs Møderne vil minde meget om vores netværksarrangementer, så gænetværk og værdier. Vi samler som bekendt på de rette match, så sterne vil få en fornemmelse af, hvad Race Club kan. Til hver event det er vigtigt, at vores kommende medlemmer deler vores værdier. vil der være plads til 35 tilmeldte.

For at booke events og rejser via Race Club kontaktes Nicolaj Møller Madsen på kontakt@phoenix-racing.dk eller tlf. 2248 1511. 19


Tilbageblik

2019 har budt på gode oplevelser, både i de fire netværk, men i særdeleshed også når vi har afholdt særlige events. I januar startede vi året ud med et brag til vores årlige Åbningsevent - denne gang i DOK5000 i Odense. Her mødtes alle medlemmer fra nær og fjern, og fejrede, at vi gik en ny netværkssæson i møde, hvor vi havde mange arrangementer at se frem til. Aftenen bød på fantastisk mad fra Mad med Sjæl, sjove indslag på scenen, 2019-sæsonen foldet ud af Nicolaj, DJ, livemusik og masser af våde varer.

ende, så mødte vores gæster talstærkt op, og dansede en regndans, mens de nød god mad, sjove konkurrencer og underholdning fra scenen. Haven, der var venligt udlånt af Anders Grønborg fra LaserTryk, var til lejligheden omdannet til en stor fest med et kæmpe telt, barer i haven, RedBull-område og foodtrucks. Indenfor i teltet var der racesimulatorer, skærme der sendte live fra løbet, siddepladser til 600 personer, is-bar, scene med DJ og meget mere.

Her kom nye medlemmer tættere på de eksisterende, og vi fik en fantastisk start på året. Der var indlagt tid til en masse gode snakke, hvor medlemmerne kunne komme endnu tættere på hinanden.

Med gæsternes VIP-billet havde de adgang til alle faciliteterne dagen lang, og der manglede bestemt ikke noget. Vi havde sørget for pandekagebod, vin-bar, shots, snacks, buffet til både frokost og aften samt gode pladser ud Aarhus Classic er blevet en traditions- til banen, hvor man kunne følge løbet rig oplevelse i Race Club. Her samler vi tæt. Vi glæder os allerede til at gentage +600 erhvervsfolk på Aarhus’ bedste successen i maj 2020. placering ifm. Classic Race. Det var uden sammenligning vores største arrangement i 2019, og det gik ikke stille for sig. Trods regn, der ikke ville få en

”Vi havde en fantastisk aften til Race Clubs åbningsevent, hvor vi kom tættere på en del af de mennesker, vi har tilbragt mange gode timer med sidenhen til netværksarrangementerne”. - Kristina Buchwald, Digi ApS 20


Efter sommerferien samlede vi 45 partnere i København til den årlige VIP-middag, hvor mad og underholdning er i fokus. Mange af de deltagende gæster var inviteret af vores partnere, og de blev forkælet fra start til slut. Denne event er en oplagt mulighed for kunde- eller personalepleje. KöD på Vesterbro sørgede for nogle fantastiske rammer og tre retter udsøgt gourmet. Forretten bestod af jomfruhummer ravioli, hovedretten af mørbrad, ribeye, lækre salater og desserten bød på smagfuld chokoladekage med is. Menuen blev suppleret med vinmenu af eksperterne fra VinMedKant. Senere bød Eskild Ebbesen på spændende indlæg om, hvordan man bliver en vinder, efterfulgt af et underholdende stand-up show.

Der blev også plads til et hæsblæsende event med fart over feltet - nemlig vores Highspeed-tur på Padborg Park. Vi lejede parken for en dag, og bød 75 gæster velkommen til en tur i en GT3-racerbil med Nicolaj bag rattet. Alle mand fik en tur rundt på banen, og der var i den grad fart på. Vi er jo ikke Danmarks Hurtigste Netværk uden grund ... Udover et par hurtige minutter i en racer, så blev gæsterne forkælet med morgenmad, frokostbuffet og mulighed for at prøve racesimulatorer. Som med alle vores events, så ville de ikke være mulige uden vores fantastiske partnere. Tak til hver og en af jer, der har gjort det muligt at skabe værdi hele 2019.

”Highspeed-turen på Padborg Park var en helt speciel oplevelse, som man ikke sådan lige kommer i nærheden af. Det var vildt fedt at mærke 3g-trykket fra en Audi R8 i fuld gallop”. - Jan Douglas, 3AKTIVE 21


AARHUS CLASSIC

Aarhus

CLASSIC

Aarhus Classic, den 16. maj, er årets helt store event på dansk jord. Det fås ikke vildere, når vi i forbindelse med Classic Race Aarhus låner byens absolut bedste lokation. Vi gentager successen for fjerde år i træk, når Race Club, i samarbejde med Anders Grønborg fra LaserTryk, skaber den perfekte kulisse for årets højdepunkt. En eksklusiv havefest, kun for inviterede, hvor du som gæst har direkte udsyn til racerbanen, og derfor kan følge begivenhederne tæt, mens du i godt selskab nyder en dag og aften i fantastiske rammer med rigeligt til både ganen og maven.

Salget er allerede igang, og de første 200 billetter er væk. Vi har plads til 700 i alt, og til alle vil der hele dagen være: • Fadøl og sodavand • Stormskærm med live-race • Racesimulatorer - 4 mod hinanden • Dækskiftkonkurrence med 3AKTIVE • Slå søm i med 3AKTIVE • Popcorn og Slush-ice • Hoppeborg Der vil være mulighed for at tilkøbe bus til eventen til 150,- pr. person. Pris pr. person (medlem)

Her vil 700 erhvervsfolk være samlet fra 11.30-21.30. Det bliver årets vildeste netværksfest, og der vil efterfølgende være afterparty i byen i Aarhus.

1.250 DKK Pris pr. person (ikke medlem)

1.400 DKK

10 BILLETTER: 10.000,50 BILLETTER: 45.000,-

”På trods af massiv regn så havde jeg en fantastisk god oplevelse til Aarhus Classic. Det var første gang, jeg stiftede bekendtskab med Race Club, og sikke en velkomst. Der var tænkt på alle detaljer, og virkelig sørget for stemning i topklasse”. - Line Aagaard, Gæst 22


16. MAJ 2020 Eventen starter kl. 11.30, og i haven vil du opleve følgende: • • • • • • • •

300kvm telt med plads til 600 siddende 70kvm Red Bull-område med plads til 80 stående Red Bull Bar Teriyaki Sushi til frokost (sushi og pita) Mads&Mikkel Pandekager både frokost og aften Kramers Is-bod - Mix din egen is med div. topping Racesimulatorer Vinbar med mulighed for at smage forskellige vine v/ VinMedKant

• • • • • • •

Cocktailbar med lækre drinks To sodavands- og fadølsbarer 6x loungeområder Kæmpe grillbuffet med alt tilbehør MySelfie-væg for masser af gode minder 6 storskærme fordelt rundt i haven med livesignal til banen Live DJ hele dagen

CLASSIC RACE AARHUS Classic Race, weekenden hvor 300 racerbiler fra ind- og udland indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane for at køre racerløb omkring Mindeparken i Aarhus. Enestående racerbiler fra formel 1 til DTC Det er ikke kun den historiske Formel 1-klasse, der præsenterer enestående biler fra motorsportens historiebøger ved Classic Race Aarhus. Løbet spænder over sportsvogne

og racerbiler fra trediverne til nutiden og tæller biler lige fra Le Mans til CanAm og utallige racerbiler med stamtavle fra den danske motorsports guldalder. Festlig indmarch Classic Race Aarhus plejer at markere den officielle åbning med en fest i festen: En stor og flot indmarch langs Strandvejen med orkester, fanebærere, klassiske biler, deltagende racerbiler og alt, hvad der hører til.

Masser af aktiviteter Classic Race Aarhus er meget mere end et racerløb. Der er Sæbekasseløb for børn, og under hele racerløbet er Mindeparken skueplads for udstillinger, aktiviteter og underholdning for alle, herunder den flotte Goodlook Street, der hylder fortidens look.

23


HIGHSPEED-TUR

Se film fra dagen

i 2019

Highspeed-tur UNIK OPLEVELSE

Race Club skaber en helt unik oplevelse på dansk jord, når vi inviterer til Padborg Park den 18. juni 2020. Her vil en GT3-racerbil stå klar til at give dig en oplevelse for livet - en hæsblæsende highspeed-tur rundt på banen. Eventen vil fungere som Race Clubs sommerfest, så vi håber at se en hel masse, også selvom man ikke ønsker en tur i racerbilen. Vi lover, at dagen bliver noget helt særlifgt. Når vi træder speederen i bund, er du naturligvis iklædt køredragt og hjelm, og så kan du se frem til hele to omgange på banen med Nicolaj Møller Madsen som chauffør. Når du skal ud på banen og mærke 3g-trykket fra racerbilen, så er du naturligvis i trygge hænder.

Hele seancen finder sted på Padborg Park, som vi har lejet for en dag, så vi kan bygge den om til en Race Club VIP-dag. Det bliver den vildeste event, og vi har KUN 100 highspeedture på højkant. En highspeedtur er to omgange rundt på Padborg Park-banen. Program for dagen: 08.00 - Morgenmad og opvarmning af GT3-bil 08.15 - Første Highspeed-ture 12.00 - Cykeltur på racerbanen 12.00-15.30 - Foodtrucks åbner 12.00-17.00 - Vin- og cocktailbar åbner 12.45 - Mulighed for at køre i egen bil på banen 13.30 - Holdtidskørsel på cykel på banen 14.00 - Highspeedture ne fortsætter 17.00 - Tak for idag

Race Club VIP Telt: Teltet vil have plads til hele 300 personer, og der vil være DJ, cocktailbar, vinbar samt fri drikkelse, slushice, sodavand, øl mm. hele dagen. Der vil også være opstillet fire race-simulatorer, hvor I har mulighed for at køre race mod hinanden. Der vil også være en lille vinbar, så I kan få et glas vin med jeres kunder. Det er nemlig en oplagt mulighed for at give jeres kunder en unik oplevelse. Hele dagen er hoppeborg og racesimulator åben. Tacos Danmark: I vil få mulighed for at smage en af Danmarks bedste tacos, når Tacos Danmark ruller deres foodtruck til Padborg Park, og langer lækkerier over disken.

”Det var et fantastisk event, hvor vi havde mulighed for at invitere vores kunder til en dag med mulighed for at prøve deres biler og grænser af. Samtidig var arrangementet pakket godt ind i glade mennesker, lækker catering og ikke mindst mulighed for relevant networking.”. - Thomas Johansen - NCG Finans 24


18.JUNI 2020

Mads&Mikkel Pandekager: Lækre søde pandekager, som du selv får lov at sammensætte, så de er lige efter din smag. Kør-selv på Padborg Park Fra kl 12.45 til 13.30 vil banen være åben for alle - her kan du komme ud på banen på egen hånd. Det er gratis, så længe du har en VIP-billet. Virtu Group er også med Vi har som noget helt nyt også lavet et samarbejde med Virtu Group. Det betyder, at vi udover at få besøg af spændende virksomheder fra deres erhvervsnetværk, også vil få mulighed for at prøve en racerbane på cykel. Der vil blive lavet forskellige sjove aktiviteter på banen, og der vil være en mekaniker til stede, der kan optimere

din cykel. Det kræver blot en VIP-billet for at være med til dette. Never drink and drive Der vil blive mulighed for at tilkøbe bustur, så du bliver fragtet både frem og tilbage til eventen.

Dagen vil være helt ideel til personale- eller kundepleje samt netværk. Mens I venter på, at det bliver jeres tur, kan I få vendt de ting, I ikke lige når i hverdagen, eller tale om nye ideer. Tag også gerne familien med - vi stiller en hoppeborg til rådighed, så børnene kan hygge sig der. Race-pakken giver adgang til fri bespisning, to omgange i racerbilen, onboard-video fra din oplevelse, så du har et minde for livet og fri adgang

til Race Club VIP-teltet. VIP-pakken giver adgang til fri forplejning og Race Club VIP-teltet hele dagen. Køber du 10 VIP-billetter, så smider vi en billet til en highspeed-tur på højkant til lodtrækning. OBS: Eventen gennemføres KUN ved 60 solgte billetter. Priser

VIP + Highspeed 2.300 DKK VIP-billet 400 DKK (Alle priser er eks. moms)

”Heldigvis fik jeg tid til at holde en dag fri og deltage i en spændende dag i Padborg Park, hvor Nicolaj havde sørget for et super traktement, fra vi kom til morgenkaffe og indtil vi kørte hjem om eftermiddagen – helt fyldt op af mad, drikke og oplevelser samt gode snakke med andre fra netværket”. - Ghita Kuhlmann, Navigazion 25


13. AUGUST 2020

V I P -middag MED UNIK UDSIGT PÅ FYN

Vi har fundet, synes vi selv, Fyns bedste udsigt, og her vil vi forkæle jer i 2020. Stella Maris, der ligger i Svendborg, har en helt unik historie, og en fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger helt ud til vandet, og tager sig fantastisk ud - især i solskin.

I 2019 oplevede vi, at rigtig mange af vores partnere inviterede medarbejdere, kunder, leverandører eller netværk med til denne aften. Det er muligt at købe plads til 8 personer for 11.000 DKK. Der er KUN 6 borde til salg (48 pladser), så det er efter først til mølle princippet.

Vi starter ud med østers, champagne og snacks ved ankomst, og det hele serveres på den udendørs terasse. Mens I nyder både de gode sager og udsigten, vil der være live musik.

Det er også muligt at købe en enkelt plads til denne aften.

Efterfølgende venter der vores gæster 6 retters gourmet og hertil en meget nøje valgt vinmenu. I løbet af aftenen vil der være underholdning fra en stand-up komiker. Stella Maris er et hotel/restaurant i Svendborg, hvor deres gastronomiske køkken er omdrejningspunktet for et sted med en udsigt, man ikke får andre steder. Det ejes af Kim Fournais (SaxoBank ejer) og de sætter barren højt med de intime og hyggelige rammer. Man har formået at bevare sjælen trods løbende renovering af stedet. Program for aftenen: 17.00 – Snacks, østers, champagne og livemusik på terassen 17.45 – Til bords 18.00 – Forret 18.30 – Mellemret 19.00 – Spændende indlæg 19.30 – Mellemret 20.00 - Hovedret (fisk) 20.45 – Hovedret (kød) 21.30 – Comedyshow 22.00 – Dessert 22.30 – Sødt, chokolade, kaffe og whisky 23.00 – Tak for i dag

26

Pris pr. person

1.500 DKK


Michelin

VIP-MIDDAGE

PÅ KOKKERIET I KØBENHAVN

Michelin på allerhøjeste plan på Kokkeriet. Den 26. november skal vi besøge Kokkeriet, som er noget af det ypperste, lige nu, i København. Med glimt i øjet, nysgerrighed, stædighed og en oprigtig intention om at servere sublim dansk mad rekonstrueret på bedste vis. Kokkeriet blev for nylig tildelt en stjerne i Michelin-guiden. Restauranten er både moderne og gammeldags på én og samme tid, nytænkende og traditionel, dekadent og minimalistisk, højtidelig såvel som helt nede på jorden. Der er en dejlig stemning, som vi vil nyde godt af hele aftenen. Om min drøm, min mad og mit køkken “For mig er mad noget af det smukkeste i verden – det står og taler helt for sig selv. Min stil er baseret på fire elementer: natur – enkelhed – velsmag – danskhed. Danskhed i min gastronomiske fortolkning er, når jeg kan lave noget, som mine gæster ikke genkender, men som pludselig kan tage én tilbage til barndomsminder og -oplevelser blot ved en særlig/genkendelig duft eller ret”. - Morten Krogholm, køkkenchef

Morten vil præsentere alle retter samt ideerne bag. Der vil også være et spændende indlæg i løbet af aftenen. Aftenen kommer til at byde på en speciellavet menu, der består af 21 eksklusive retter med en perfekt sammensat vinmenu. Menuen bliver alt fra jomfruhummer, trøffel, pighvar, oste, kalv og meget mere. Der er ingen tvivl om, at man skal medbringe den store appetit denne aften. Kom med til et gastronomisk eventyr. (Normalpris 3.500 DKK) Pris pr. person

3.000 DKK 17.500kr pr. bord (6 personer)

26. NOVEMBER 2020

27


TRACKDAYS BY RACE CLUB

23. APRIL 2020

Learn by Doing BY MØLLERMADSEN

På årets første Trackday x Race Club mødes vi på Padborg Park kl. 08.30 til indskrivning. Herefter gennemgåes banen med fokus på ideallinjer, bremsepunkter og bilkontrol.

Vi vil gerne gøre disse Trackdays attraktive for forhandlerer/importører til fremvisning af deres biler. Derfor vil der være fire forskellige pakker til trackdagen.

De første to timer testes der med kegler, fokuseres på dæktryk på jeres biler, så alt spiller til eftermiddagen, hvor der skal jagtes tider, køres omgange og vigtigst af alt, hvor vi skal have det sjovt.

I frokost pausen vil der være en stor udendørs grillbuffet, Under hele eventen sørger vi for, at der er kolde drikkevarer, snacks, energibarer og frugt.
Der vil være to smukke værtinder tilstede, som sørger for jer og eventuelle gæster. Nicolaj vil være med som instruktør, og han vil gå rundt på banen og forsøge at rette jer, så vi hele tiden arbejder på optimering af jeres evner bag rattet.

• •

Egen bil: ankommer i sin egen bil og har alt inkl. hele dagen - 2.750 DKK Test bil: forhandleren/importøren giver en pris for bilen og du kan invitere kunder, der kan komme og prøve bilen. (1 bil til 5 personer) - 5.000 DKK Leje bil: du lejer en Lotus Elise eller BMW af os - 8.000 DKK Gæst: du er med som gæst hele dagen med alt inkl., og du kan deltage som passager i en bil - 500 DKK


 Eventen gennemføres kun ved min. 15 biler til start.

”Jeg glæder mig til disse Trackdays, fordi jeg er i mit rette element, og her skal guide og instruere nogle mennesker, som jeg holder rigtig meget af. Det bliver fedt at vise dem min verden bag rattet”.

- Nicolaj Møller Madsen, stifter af Race Club 28


Kør-selv

4. JUNI 2020

PÅ PADBORG PARK

Skal du prøve at være racerkører for en dag? Vi giver dig muligheden, når vi laver eventen ”Kør-selv på Padborg Park”.

Nicolaj vil være med hele dagen som instruktør, og gøre dig og dine kunder så hurtige som overhovedet muligt på de timer, der er til rådighed.

Der vil blive stillet otte racerbiler til rådighed - alt ligefra en Lotus Elise til en BMW 3serie bygget med bur osv. Det vil være en unik chance for at prøve kræfter med race for en dag.

Det vil være muligt at købe en plads og dele med to tilfældige, eller købe en bil og dele med op til tre andre, du selv vælger. Pris pr. person

Programmet for dagen: 09.00-09.45 - Morgenmad med udsigt udover banen 09.45-10.15 - Instruktion 10.15-12.30 - Træning i bilerne (fifs fra Nicolaj) 12.30-13.30 - Stor grillbuffet udendørs 13.15.-14.00: -Tidstagning (superpole) alle mand i bilen. 1 omgang 14.30-15.50 - LeMans starter med rullende start og pitstops 16.00 - Afslutning med medaljer til de vindende hold

4.500 DKK Pris pr. bil (2-5 mand)

12.000 DKK

Padborg Park er et motorsportsanlæg beliggende i Vesterbæk seks kilometer nordvest for Padborg. Anlægget blev åbnet i 2003 på Kruså-Padborg Flyveplads’ arealer. Der er en 2.150 meter lang racerbane, ligesom der findes faciliteter til køretekniske kurser. 29


Finisher

OF THE YEAR

Så kom vi gennem årets første Trackdays for Race Club.
Og det skal fejres! Så vi mødes onsdag den 9. september på et lækkert 4-stjernet hotel lige ved grænsen.
Først indtjekning, og efterfølgende mødes vi i restauranten, hvor vi har vores eget lokale.
Her skal vi nyde en lækker 3-retters middag, og ikke mindst en kold eller to i baren. Så er vi ligesom i gang.

Udtjekning fredag morgen efter vi har nydt morgenmaden sammen.

Torsdag efter et smut i den store lækre morgenbuffet, går turen mod Padborg Park (7km væk).

Vi vil gerne gøre disse Trackdays attraktive for forhandlere/importører til fremvisning af deres biler. Derfor vil der være fire forskellige pakker til trackdagen.

Nicolaj vil være med begge dage som instruktør og han vil gå rundt på banen, og forsøge at rette jer ind, så vi hele tiden arbejder på at optimere jeres evner bag rattet.

De første to timer testes der med kegler, og fokuseres på dæktryk på jeres biler, så alt spiller til eftermidda- • Egen bil: ankommer i sin egen bil og har alt inkl. gen, hvor der skal jagtes tider, køres omgange og, vigalle dage - 6.250 DKK tigst af alt, skal vi have det sjovt sammen. • Test bil: forhandleren/importøren giver en pris for bilen, og du kan invitere kunder, der kan komme og I frokostpausen vil der være en stor udendørs grillprøve bilen (1 bil til 5 personer) - 20.000 DKK buffet, og under hele eventen sørger vi for, at der er • Leje bil: du lejer en Lotus Elise eller BMW af os kolde drikkevarer, snacks, energibarer og frugt til alle 11.500 DKK mand.
Der vil tilmed være to smukke værtinder tilstede, • Gæst: du er med som gæst med alt inkl., og du kan som sørger for jer og eventuelle gæster. deltage som passager i en bil - 3.500 DKK Torsdag aften venter en hyggelig aften i Flensburg, hvor vi skal nyde store bøffer og drikke god vin, inden vi fejrer årets første år som Trackday Club på en natklub i byen. 


9.-11. SEPTEMBER 2020

”... Da banen blev givet fri for egne køretøjer, øjnede de chancen. Min Fiat Panda blev sjanghejet og revet rundt på banen. Jo jo - det gik tjept - eller så tjept som det kan gå i en Panda. Den kunne både hyle, skrige, ryge og lugte undervejs. Jeg fik en meget gennemvarm Panda tilbage. Helt generelt havde vi en fabelagtig dag - både med netværket i RaceClub, men også med vores egne gæster. En super sjov dag, som vi meget gerne deltager i igen”. 30

- Birgitte Pliniussen, Navigazion


SPINNINGSEVENT

Projekt

24-TIMERS LØB I 2020

Vi har i samarbejde med VinMedKant, AV Center, Super Brugsen Søndersø, Løgumkloster Teltudlejning, JaTak, Madmedsjæl og Kvalitetsbooking tænkt os at lave den fedeste Spinningsevent. Alle pengene der køres ind, går til at få Nicolaj Møller Madsen til start i en bil, der kan køre med om sejren i 24timers-løbet på Nürburgring. Hvilket betyder, at alle vores partnere har leveret deres ydelser og produkter kvit og frit. Eventen kommer til at foregå i Odense, og bliver bygget op omkring underholdning, vanvittig god mad, og 1 times sjov underholdning, når spiningseventen løber af stablen.

14. MARTS 2020

Herefter mulighed for en bid mad til de seje ryttere 20.00 - Dessertbuffeten åbner, og imens vil der være livemusik 21.30 - Vi takker af for i dag Priser: 1 x cykel - 10.000kr. Køber du 1 cykel medfølger der 7 VIP-pladser + plads til 3 ryttere. Det betyder, at du har dit eget bord med plads til 8 VIP-gæster og VIP-plads til 3 ryttere. Herefter er tanken selvfølgelig, at de syv mennesker, du inviterer, skal være med til at sponsorer din cykel, så din cykel er den, der løber med sejren for flest indkørte penge til projekt 24timers-løb 2020. En måde I kan få sponsorer på er at smide det ud i jeres netværk, og folk kan få en plads ved jeres bord, hvis de vil give 50, 75, 100 eller et andet beløb pr. kørte km. (Normalt køres der mellem 35-45km)

Du vil som gæst blive forkælet, fra du kommer ind ad døren, og til vores arrangement slutter. Dagen vil byde på snacks, lækker forret, udsøgt buffet med spændende twist samt en lækker dessertbuffet, som vil få de fleste til at savle. Der vil desuden være opstillet en vinbar, hvor alt fra champagne og rosé til udsøgt hvidvin, rødvin ja endda portvin kan fyldes i glasset. Målet med projektet lyder på 500.000kr., hvilket vi mener er realistisk, hvis der sælges 20 cykler, og hvert bord har syv mand, der Under selve eventen vil alle ryttere blive forkælet af søde smilende min. vil give 50kr. pr. kørte km. værtinder, der tilbyder kolde drikkedunke, håndklæder, gels eller bare et smil, som kan være med til at hente de sidste km i benene. Ekstra bord uden cykel: Ønsker du 1 cykel men 2 borde pga. mange Nicolaj vil være speaker under hele eventen, og lave interviews med sponsorer, så er det muligt at købe et ekstra bord med fri drikkelse sponsorerne ved bordene og rytterne på cyklen. Vi vil også have og mad for 6.000kr. live DJ, der sørger for de rigtige rytmer til spinning. Der bliver stillet storskærme op, der sikrer, at alle kan følge med i eventen. Ekstra rytter: Er I mere end 3 ryttere, kan der købes ekstra pladser, som koster 600kr. stk. Programmet for dagen vil være: 16.30 - Ankomst / her serveres bobler og snacks 17.00 - Til bords / Hvert bord har plads til 8 personer Velkomst af Nicolaj samt gennemgang af dagens program 17.15 - Opvarmning for rytterne og indstilling af cykler / mens vi nyder dagens første ret som serveres ved bordene 17.40 - Hold-præsentation af de 20 hold, Nicolaj vil tjekke pulsen rundt ved de forskellige ryttere, og høre til forventninger, taktikker mm. 17.59 - Countdown til start 18.00 - BOOOM - så går starten både for rytterne på cyklerne og for gæsterne i den eksklusive gastronomiske buffet set på Fyn meget længe! For hver 15 min. vil der blive kørt en indlagt spurt, hvor der selvfølgelig er præmie til vinderen. 19.00 - BAAAANG - Så lød dagens sidste fløjt 19.15 - Præmieoverrækkelse og det endelig beløb offentliggøres!

31


32


Danmarks hurtigste netværk 2020 260 medlemmer 4 netværksgrupper fordelt i Danmark 42 netværksarrangementer 5 kickoff-events 6 eksklusive rejser 5 VIP-events 3 Track Days Du kan også komme med www.race-club.dk

33


Race-karrieren OG MÅLSÆTNINGER FOR 2020

Når kalenderåret rammer 2020, tegner det til at blive en af de bedste sæsoner for Nicolaj siden han tog springet fra gokart til racerbil i 2013. Nicolaj har siden 2015 været tæt tilknyttet med Audi Sport som juniorkører, og har siden 2016 været at finde i Audi-teamet Phoenix Racing, der har hjemmebane på den famøse Nürburgring i Tyskland. Efter tre sæsoner i GT4, hvor det er blevet til et Europamesterskab, en 3. plads og en 4. plads i GT4 European har Nicolaj fået et rigtig stærkt navn indenfor GT4 (GT4 er en junior klasse hvor kørere skaber sig et navn). Udover sin deltagelse i GT4 European har Nicolaj prøvet kræfter med GT3 på Nürburgring, der er klassen over, og den klasse man kører, når man er blevet fabrikskører (betalt racerkører af en bilfabrik). Her har talentet vist, at Nicolaj er blandt de hurtigste rundt på verdens sværeste racerbane, og bla. i 2017 var han med i kampen om sejren i 24-timers løbet på Nürburgring

34

(Europas største og vigtigste racerløb i GT3-serien). Dog kostede en teknisk defekt muligheden for at løbe med sejren, og dermed sikre et fabrikssæde til Nicolaj dette år. Målsætninger for 2020 GT3-serien Det altoverskyggende mål er helt klart, at Nicolaj skal sidde i en GT3-bil til 24-timers løbet på Nürburgring i en bil, der kan køre med om sejren, og hvor Nicolaj kan vise sit talent frem. Skal dette mål indfries, kræver det, at der findes den nødvendige økonomi. Lige nu er der fire tilbud på bordet fra fire forskellige bilfabrikker, så det er vigtigt at vælge den, hvor fremtiden ser bedst ud. GT4-serien Som det ser ud lige nu, ligner det, at vi får Nicolaj at se i GT4 European igen i 2020, da der har været mange muligheder på bordet, og et team

gerne vil have Nicolaj som kører, for at han forhåbentlig kan blive deres Europamester i 2020. Der skal ikke bruges økonomi på dette, men det skal finansieres af det team, der ønsker Nicolaj som racerkører. Vi kigger konstant på muligheder for at øge kendskabet til Nicolaj, og efter fem år ved Audi kunne 2020 sagtens blive året, hvor de fire ringe skiftes ud. Dette for at se om vi kan tage det sidste skridt fra Juniorkører til fuld fabrikskører i 2021. Det betyder, at der også er kigget på muligheder i både Asien og USA, som måske kan skabe noget økonomisk sikkerhed for Nicolaj i fremtiden. Lige nu gælder det for os om at få de nødvendige partnere med ombord, så vi kan skabe de bedste rammer for Nicolaj, så han kan indfri sine mål.


35


Passion & mod MØD MANDEN BAG RACE CLUB

Nicolaj Møller Madsen tror på, at det betaler sig at gøre sig umage. At satse og tage chancer. Og han tror grundlæggende på, at livet bliver meget bedre, når vi tør brænde for noget - og gå målrettet efter det. Det er sådan, han drives, hver eneste dag, når han står op kl. 5 for at starte dagen på cyklen. Det er de værdier, Nicolaj bygger sit liv og sin karriere op omkring. De gennemsyrer hans virke som både racerkører og forretningsmand. Passion er mange ting, og Nicolajs er delt i flere bidder. Der er hans motorsport, som er den ultimative drøm om at være den bedste indenfor sit felt. For at kunne nå i mål med det, skal han være i fysisk god form, og derfor er han også enormt passioneret omkring træning - især på cyklen, hvor han kører rigtig mange løb om året. Sidst, men bestemt ikke mindst, finder vi Race

Club - det erhvervsnetværk, der startede som en nødvendighed for at skaffe sponsorer og finansiering af race-karrieren, men som i dag er blevet meget mere end det. “Selvom jeg stadig har masser af uindfriede mål, så er jeg enormt stolt og taknemmelig over det, som jeg har formået at skabe med Race Club. Hvad der startede som et nødvendigt projekt for mig, fordi jeg skulle skaffe midler til min karriere, har udviklet sig til at blive et hjertebarn for mig. Jeg elsker erhvervsnetværket, der er skabt, og er enormt stolt af, at vi i dag tæller mere end 250 virksomheder på landsplan. Race Club består nemlig af mennesker, der er præcis ligeså passionerede for deres forretning, som jeg er for min. Jeg brænder for at møde og inspirere mennesker på lige fod, og så er det vigtigt for mig at skabe værdi for dem, der har vist mig tillid og valgt at være en del af min rejse mod toppen”, fortæller Nicolaj med begejstring i stemmen. Nicolaj er en yderst professionel forretningsmand og sportsudøver, der er den eneste, som driver sådan et slags netværk i Danmark. Ingen andre har bygget deres karriere op på denne måde, og det driver ham blot endnu mere. I Race Club, præcis som på racerbanen, sigter Nicolaj konstant højere, og sætter barren for, hvad der kan lade sig gøre, når det kommer til at skabe helt unikke oplevelser. “Vi mødes aldrig i et konferencelokale til en sandwich og en snak. Race Club handler om så meget mere end det. Vi skal føle, at tiden er godt brugt, når vi tager hjem fra en aften sammen i Race Club regi. Mine medlemmer er ofte travle mennesker, der ikke spilder tiden, og derfor er det min ret og pligt at sørge for, at de altid føler, de har fået value for money. For det er det, det hele handler om for mig. At levere en værdi tilbage til mine sponsorer, der ikke kun kan måles men også mærkes”, beretter Nicolaj.

36

1, 2, 3 - rolling! 2019 har budt på mange nye aspekter i Nicolajs liv. Motorsport er en meget lukket verden, som meget få har en reel indsigt i, og det ville han gerne gøre op med på sin egen måde. Men hvordan fortæller man bedst om sin verden? Foredrag var en mulighed, og det gør Nicolaj da også i, når tiden er til det. Men hvis man virkelig skal møde folk, der hvor de er, så er Youtube en rigtig god kanal at bruge. Derfor oprettede han i starten af året en Youtube-kanal, og har hele året udgivet en Vlog, i samarbejde med Frame2Film, hvor man har kunne følge ham tæt til løbene rundt omkring i Europa. “Det er til tider et lidt ensomt liv, det her med at rejse Europa rundt og køre race, men altid gøre det alene. Så det har været positivt på mange måder, at have Kasper fra Frame2Film med til løbene. Vi har oplevet lidt af hvert sammen, og han har virkelig formået at fange mig og min virkelighed i den her Vlog. Det er spændende at åbne op for den sande virkelighed. Vi har jo en tendens til at fortælle alt det gode, når vi deler ud af vores liv. Ikke kun os sportsudøvere, men generelt mennesker i den tid vi lever i i dag. Det har derfor været udfordrende, men også fedt at åbne for den del, der måske ikke altid er så sjov. Det har helt klart været grænseoverskridende for mig at have et rigtig dårligt løb, og så direkte efter få stukket et kamera op i hovedet. Men det var præmissen for Vloggen. Det skulle være autentisk og ægte - og alt andet end opstillet. Og det synes jeg, det er blevet”, forklarer Nicolaj om tankerne bag sin Vlog, der dokumenterer alle GT4 European-løb i 2019.


Den fysiske form Nicolaj gør alt for at blive bedre og bruger derfor rigtig mange timer på cyklen for at øge konditionen og dermed skabe bedre koncentration bag rattet. Det er nemlig en stor del af det at være en god racerkører. Som udgangspunkt kan det være svært at forså, hvorfor den fysiske form er vigtig, når man sidder i en bil. Det er en misforstået tanke, fordi vi forbrænder så mange kalorier under et løb. Og så hjælper den fysiske del ikke kun med styrke, men også koncentration og fokus. “I 2019 har jeg cyklet så mange cykelløb, at jeg faktisk ikke har tal på dem - både i Danmark og Tyskland. Det har givet mig så mange fede oplevelser, samtidig med at min form har været skarp. I år har været ekstra spændende, fordi jeg er kommet i forbindelse med de seje drenge fra Storms Cycling Club, og har kørt en del sammen med dem. Det fællesskab og den fælles passion er blevet en rigtig vigtig del af min hverdag”, fortæller Nicolaj. Ingen uddannelse - ingen karriere? Nicolaj måtte droppe ud af 7. klasse for at forfølge drømmen om en karriere indenfor race. Han skulle ud i verden og køre gokart, og måtte derfor opgive uddannelse til fordel for hans helt store drøm. Selvom han gjorde det uden tøven, så er der altid stemmen i baghovedet, der fortæller, at ‘det rigtige er at tage en uddannelse’. Nicolaj er meget bevidst om sit valg, og er opsat på at skabe de rette rammer, så han aldrig behøver den uddannelse, som han opgav.

“Jeg plejede at sige, at race er alt jeg har, og alt jeg kan. Jeg er heldigvis blevet klogere siden. Jeg har nemlig rigtig mange andre ressourcer, som jeg kan trække på. Min passion rækker nu udover motorsporten, og det er meget givende. Fordi selvom målet stadig er at blive verdens bedste racerkører, så er vejen derhen blevet sjovere og enormt motiverende pga. de ting, der skal være med til at skabe den succes. Altså min træning, cykling med gutterne, Race Club-medlemmerne, der giver mig så meget værdi i hverdagen. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi kunne forestille mig, at mit liv ville udvikle sig i denne retning, men jeg er så taknemmelig for, at jeg er, hvor jeg er i dag”, afslutter Nicolaj.

Book foredrag med Nicolaj Møller Madsen Hør hans spændende historie, og om, hvordan han hver dag arbejder med dedikation og motivation. Fra 5.000,-.

37


Othania x STØT NICOLAJ PÅ EN NY MÅDE

Vi har lavet et nyt spændende samarbejde med vores netværksmedlem gennem de sidste to år - Othania. Et af de mest succesfulde investeringsfirmaer de seneste år, der gennem flere år har støttet Nicolaj og Race Club – og for at kunne øge støtten yderligere til Nicolaj og de mål han vil opnå, er der lavet et nyt initiativ. Formålet er at yde en større støtte til Nicolaj og hans fokus på at vinde løb. Ved at der altid vil være en økonomisk sikkerhed, der løbende kan hjælpe Nicolaj og give mulighed for at deltage i specifikke nye løb eller muligheder, vil dette være en særlig måde at yde en langsigtet støtte til Nicolajs udvikling og mål. Når du tegner et medlemskab i Race Club kan du vælge at sætte et flueben ved ”Othania x Race Club”, hvilket koster 1000 kr. I marts 2020 samler vi beløbet fra alle de medlemmer, der har givet denne støtte og pengene vil blive investeret i Othania’s investeringsforening for at få pengene til at vokse. Othania vil hvert kvartal aflægge en rapport og vise, hvordan det går med ”vores” investering og støtte til Nicolaj. På den måde får du som medlem også mulighed for at se, om det er noget for dig, og om Othania kan være en attraktiv investeringspartner.

Race Club

Målet er at 75% af vores medlemmer er friske på at være en del af projektet i 2020. Herefter er målet i 2021 og 2022, at der skal tilføjes yderligere 50.000, da vi skal have resten af medlemmerne og de nye med på rejsen. Den samlede støtte og investering samt afkastet heraf vil løbende kunne støtte Nicolaj – og i december 2022 vil det samlede beløb og afkast udbetales som en særlig ekstra støtte til Race Club og Nicolajs mål og karriere på det tidspunkt. Hvem og hvad er Othania? Othania blev stiftet i 2016 af de to fynske brødre, Vincent og Christian. Othania investerer efter en investeringsmodel, som Othania selv har udviklet fra bunden og startede med en investeringsformue på de 2,2 mio. kr., som de selv og familien kunne lægge. Othanias investeringsmodel, kaldet TIGER, indsamler én gang om måneden finansielle nøgletal fra hele verden. Baseret på disse nøgletal estimerer investeringsmodellen, hvorvidt risikoen på aktiemarkedet er normal eller forhøjet i den kommende måned. Hvis investeringsmodellen estimerer, at risikoen er normal - investeres der i globale aktier (via ETF’er), og hvis den estimerede risiko på aktiemarkedet er forhøjet

investeres der i globale statsobligationer (via ETF’er). Siden opstarten i 2016 har Othania lavet +34% i afkast og forvalter over 100 mio. kr. fordelt på 150 kunder. Hertil har de fået 5 stjerner fra Morningstar, fordi de har leveret det højeste afkast ud af 120 fonde i deres kategori i Danmark. Othanias koncept bygger på tillid og ordentlighed – og at det er kundens interesser, der er i centrum, således at: • Investeringsstrategien er simpel og skaber værdi for kunden • Holder kunderne investeret i aktieopturene og beskytter pengene inden de store nedture på aktiemarkedet • Leverer et højt og skræddersyet serviceniveau til kunderne • Othanias medarbejdere investerer egne penge på lige fod med deres kunder. Det forventes som min. at lave 7,5% i afkast hvert år. Hvilket vil betyde, at vi vil kunne komme med 60.000kr. ekstra til Race Club på 3 år.

OBS: Alle tal er i 1.000

38


1, 2, 3 ... ACTION! 2019 blev starten på endnu et nyt projekt for Nicolaj Møller Madsen, da han i tæt samarbejde med Frame2Film, med Kasper Sveistrup i spidsen, lancerede en Vlog, der er udkommet på Nicolajs Youtube-kanal af samme navn; ”Nicolaj Møller Madsen”. Projektet blev startet for at vise Nicolaj’s liv behind the scenes, og Kasper har derfor fulgt Nicolaj i alle løb i 2019-sæsonen af GT4 European. Hver aften omkring kl 20.00 i raceweekender er der således udgivet et nyt afsnit, hvor folk har kunnet følge dagens resultater. Her kommer man for alvor ind under huden på den unge racerkører, og ser virkeligheden helt uden filter. Oplever champagnesprøjt og podium den ene dag, og vrede og frustrationer den næste. Henover vinteren vil der hver mandag udkomme et nyt afsnit af Vologgen, hvor vi går mere i dybden med det at være virksomhedejer, drive et forretningsnetværk, rejsefirma og eventfirma imens man faktisk forsøger at blive en af verdens bedste racerkørerer.

39


RACE CLUB TRAVEL

Travel

Race Club Travel nu også som firma, der tilbyder rejser på højt plan, og som er helt unikke og kun tilgængelige for Race Clubs medlemmer. Race Club Travel udvider og får sit helt eget liv i 2020. Vi har ambitioner om at blive vores partneres førende og foretrukne rejsepartner - om de ønsker at rejse med på vores allerede arrangerede ture, eller om de drømmer om noget helt skræddersyet, så vil vi være deres go-to partner.

40

I 2019 rejste vi til Monza, hvor Nicolaj skulle køre årets første løb i GT4 European. Her arrangerede vi en VIP-tur for 30 partnere, der alle kunne se frem til nogle skønne dage i Italien. Turen bød på fire dage med oplevelser, besøg på vingårde, museumsbesøg ved Ferrari og Pagani, gastronomi af høj klasse, og en tur forbi Monza-banen for at se løbet.

Race Club Travel startede allerede i 2013 med de første rejser, og har siden altid arrangeret en rejse om året, hvor vi allerede i år udvidede og planlagde hele tre rejser. Mange af vores rejser har race som omdrejningspunkt, men i 2020 vil fokus være endnu mere på gourmet, oplevelser og smukke omgivelser, mens vi nyder godt selskab.

Året bød også på en tur til Brands Hatch, hvor en eksklusiv gruppe på fire personer blev inviteret, som tilbragte en weekend i fede omgivelser, med lækker mad og selvfølgelig GT4 racerløb på den historiske bane. De var med nede i pitten, og naturligvis også helt tæt på, da løbet skulle køres.

Vi arrangerer selv vores rejser, men har et tæt samarbejde med Due Hospitality, der sikrer, at det der er lovet hjemmefra, altid bliver overholdt. Det er os meget magtpåliggende, at rejserne skaber værdi, giver ro og tid til samvær og en masse gode timer, så I vender hjem med rygsækken fuld af skønne minder.

Vi fik en unik mulighed for at invitere en lille flok med til 24-timers løbet på Nürburgring. 12 gæster fik lov at overvære verdens største racerløb på tætteste hold, og var helt tæt på Nicolaj, pitten og løbet i sin helhed. Her var skruet op for VIP-fornemmelserne, og alle mand fik virkelig en oplevelse for livet.

Vores rejser bærer præg af de samme værdier som Race Club, og vi sætter altid barren højt, samt sørger for, at vores gæster får nogle gastronomiske oplevelser rundt omkring i Europa. Vi ved, at en stor del af glæden ved at være ude at opleve verden, er, nye spændende mad-universer, og dem vil vi gerne bidrage til.

Sidst, men bestemt ikke mindst, havde vi 116 veloplagte gæster med til finale-løbet i GT4 European på Nürburgring, hvor weekenden bød på lækker mad, god tid til netværk og en masse race på nærmeste hold. Alle deltagere på denne tur dannede en rød hær af heppekor, og hjalp Nicolaj på vej.


41


VLN RACES

VLN-Races Hvis alt går vel, bliver 2020 året, hvor vi kan byde på helt unikke motorsportsoplevelser til de årlige VLN-races i GT3-klassen. I 2020 skal Nicolaj med høj sandsynlighed stille op i VLN Series, der er et mesterskab med lang historie og som betegnes som et af de sværeste og stærkeste mesterskaber. VLN Series består af ni løb, der strækker sig fra slut marts til slut oktober, og hvor alle ni løb køres på den historiske Nürbrugring. Løbene er 4-timers eller 6-timers løb. Race Club vil arrangere 1-3 ture ned for at opleve VLN Series. Hver af rejserne vil være for max otte personer, og vil være fra fredag morgen til søndag. Der er lagt op til tre dage fuld af unikke oplevelser.

Ved ankomst går det allerede løs, da du skal prøve kræfter i en race-simulator, og dermed forberede dig til det, der skal ske senere på dagen. Herefter frokost med Nicolaj i VIP-lounge, inden du får en omgang i en Audi R8 GT3 på Nürburgring, under den frie træning til racerløbet VLN. Her snakker vi altså 9 minutter som passager rundt på verdens vildeste racerbane i den ultimative GT-racerbil med over 290km/t!

Lørdag er du VIP-gæst til VLN-løbene med adgang til grinden og VIP-lounge med forplejning, samt shuttlebus rundt på banen. Du ser Nicolaj konkurrere i sin GT3-racerbil blandt de 180 biler til start, og Vil du have en oplevelse du ALDRIG selvfølgelig kan DIT logo også komme på glemmer? Vi har KUN otte pladser til racerbilen til løbet. Senere samme aften hver tur med oplevelser du ellers IKKE flyver du tilbage til Danmark. kan købe nogle steder. Du vil blive fløjet til Frankfurt, afhentet i shuttlebus og Pris pr. person (medlem) fragtet til Nürburgring. Med andre ord, du skal ikke selv tænke på andet, end at have dig selv og et pas med - resten Pris pr. person (ikke medlem) sørger vi for.

11.500 DKK

12.250 DKK

”Jeg synes, at turen var over alle forventninger! Nicolaj giver den 100% og mere til. Han forstår at give sine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, og samtidig med en enorm portion professionalisme. Man kan mærke på Nicolaj, at han brænder for at sidde i den bil! 42


Og man kan nærmest dufte passionen for motorsport, når man sætter sig i sædet ved siden af ham. Jeg vil anbefale alle at gøre sig selv den tjeneste, at tage en tur rundt på Nordschleife med Nicolaj som chauffør! Og byder muligheden sig, vil jeg til hver en tid gøre det igen”. - Ole Isaksen, JO Industri

43


24-TIMERSLØB PÅ NÜRBURGRING

Verdens

STØRSTE RACERLØB

24-timers løbet på Nürburgring er uden tvivl verdens fedeste og største racerløb med intet mindre end 250.000 tilskuere omkring den 25 km lange racerbane. Det er også det absolut hårdeste løb, da banen er meget krævende, og der er intet mindre end 185 biler til start. 24-timers løbet er for de rigtig race-interesserede, da weekenden vil være spækket med løb både dag, aften og nat - og lige fra I ankommer. I bliver indlogeret på et lækkert hotel omkring 15-20 km fra banen. Denne tur er sammensat, som en kør-selv tur, hvor vi tilgengæld står for alt, når I kommer frem. Weekenden starter torsdag den 21. maj kl. 17.00, hvor I skal være fremme for at modtage jeres billetter, hotel og goodiebags. Om aftenen kan I opleve stemningen ved ’night qualifying’, der er en fed oplevelse.

Fredag køres en masse race, inden der om eftermiddagen er Superpole Top30 for GT3. Fredag er også dagen, hvor jeres VIP-billet træder i kraft, og I får derfor fri adgang til loungen med fri forplejning under hele løbet. Fra loungen kan I følge løbet fra skærme direkte fra banen. Alle måltider vil være at finde her samt drikkevarer og snacks hele dagen. Under løbet vil det være muligt at komme med i pitten og overvære et pitstop på nærmeste hold. Der vil desuden være VIP-shuttlebusser, der fragter jer til de områder, der er spændende på nordsløjfen. Løbende vil Nicolaj komme forbi mellem sine stints og give feedback på, hvordan det står til. Pris pr. person (medlem)

9.750 DKK Pris pr. person (ikke medlem)

10.500 DKK

”Faktisk overgår 24-timers løbet på Nürburgring alle fantasier om et motorsportsløb. Indlogeringen, på det lille lokale tyske hotel ca. 15 minutters kørsel fra banen, var gnidningsfri på trods af, at vi ankom dernede kl. 3.00 om morgenen. Og sikke en velkomst af den lokale hotelmutter, som stod så fint med sine brede arme og viftede os indenfor. Den første morgen i de tyske bakker bød på solskin og smil i morgenbuffeten. For alle der var der, var ligeså edderspændt som jeg selv, på at komme hen på det legendariske 24-timers løb på Nordschleife ved Nürburgring.

44

Efter en veloverstået morgenkomplet (som der var alle dage), dragede vi mod banen, som var pakket af mennesker - på den bedst tænkelige måde. Livet omkring banen er ubeskrivelig, da folk fra hele verden møder op flere uger inden og bygger camps, festivalpladser og alskens underholdning hele vejen rundt om banen. Dertil må jeg tilføje, at den guidede tur, vi var så heldige at få, sad lige i skabet.


21.-24. MAJ 2020

– At blive kørt rundt af en af Nicolajs teamkammerater fra Phoenix Racing, som selvfølgelig kendte alle de rigtige steder, var helt igennem uforglemmeligt! Selve løbet og de faciliteter, der var herunder, kan jeg ikke sætte en finger på. Der var både vådt og tørt fra morgen til aften, og udsigten fra Jaguars loungeområde, der overser flere sider af banen, var fantastisk.

Den følelse der løber ned ad ryggen af én, mens en horde af hårdtpumpede racerbiler suser forbi langsiden, mens man sidder med sin ellers fredelige ananasjuice er helt ubeskrivelig. En oplevelse som man deler med en masse andre fra netværket. Netop dét, at man deler den følelse med netværket gør, at samtalerne og åbningerne bliver nemme, og man møder derfor en masse nye mennesker, og udvider netværket allerede fra dag 1”. - Christian Johannesen, Adversus

45


VIP-TUR TIL MONZA

Monza

VIP-TUR

Vi gentager succsen fra 2019, også selvom det ikke er sikkert Nicolaj er til start til dette løb. Denne tur er indbegrebet af alt det unikke, Race Club står for, og derfor er det helt oplagt, at invitere dig med. Turen vil fra ende til anden emme af godt selskab, lækker mad, gode oplevelser, som I vil huske tilbage på og mindes med glæde. Vi har fundet unikke spisesteder, flotte hoteller, kør-selv oplevelse i en Ferrari og som altid høj klasse hele vejen igennem. Vi starter turen den 16. september, og vender retur til Danmark igen den 19. september. Det er en tur, der er oplagt til kunde- eller personalepleje. I 2019 tog flere af vores medlemmer også deres bedre halvdel med, som alle fik en god oplevelse. Vi kommer omkring Verona, Milano, Modena og Marnello. Om torsdagen flyver vi fra Kastrup, og lander i

Det får du: • • • • •

46

Bergamo Milano omkring kl. 15.00. Der er sørget for bus til Hotel Leon d’Oro i Verona, hvor I skal tilbringe de første nætter. Om aftenen går turen til vingården Vini Dindo, hvor I får rundvisning og naturligvis vinsmagning. Senere nyder I en dejlig middag på en lokal italiensk restaurant. Fredag kan I se frem til en dag med besøg på Ferrari og Pagani-museum. Vi besøger både Ferrari Marnello Museum og Ferrari Enzo Museum i Modena. Herfra vil I få mulighed for selv at prøve en tur i en Ferrari. Aftenen skal tilbringes på den fantastiske restaurant Trattoria del Taio og efterfølgende drinks på Terrazza Bar el Ponte. Lørdag skal vi videre til Milano, hvor der venter en dag med byens bedste pizza på Rossini, seightseeing i smukke Milano, et besøg på rooftopbar med

4* overnatninger i Verona og Milano Besøg på vingård inkl. vinsmagning 700g bøffer i eksklusiv grotte i Verona Guidet rundvisning Pagani fabrikken Både Enzo og Ferrari musum

• • • • •

20min bag rattet i en Ferrari på egen hånd Milanos bedste pizza Michelin-guidet tasting menu Rooftop-event med GT’er VIP Gæst på Monza Søndag


16.-19. APRIL 2020 bobler, G&Ts og snacks inden aftensmaden nydes på den berømte Terrazza Gallia med udsigt over den historiske Milano banegård. Søndag er race-dag, og turen går til Monza-banen, hvor I bliver checket ind med VIP-billetter og starter med en rundvisning på banen. I nyder en god frokost, mens I overværer Blancpain GT3 series. Det er noget helt særligt at opleve race på tætteste hold, og man kan ikke andet end lade sig rive med af stemningen. Efter løbet går turen til lufthavnen, og vi vender hjem til Danmark.

lækker italiensk mad, god vin, VIP-oplevelser og race helt tæt på. Hele weekenden vil du opleve at være VIP-gæst, hvorend vi kommer hen. Pris pr. person (medlem)

13.500 DKK Pris pr. person (ikke medlem)

14.250 DKK

Alle dage er der morgenbuffet på de respektive hoteller, så I starter dagen på den helt rigtige måde. Denne tur er til dig, der nyder smukke omgivelser,

”Helt igennem fantastisk tur - Alt fra, rejsen, oplevelserne, hotellerne, selskabet og bespisningen var af ypperste klasse. Med efterhånden en del netværksture på cv’et, kan jeg med hånden på hjertet sige, at denne tur ligger på allerøverste hylde. Vil man have en unik oplevelse, er dette turen at tage med på”.

- Peter Møller Bertram, PH Elteknik 47


NÜRBURGRING

Netværkstur

4.-6. SEPTEMBER 2020

TIL NÜRBURGRING

Det vil være fjerde år i træk, at vi inviterer til GT4 European-finalen på Nürburgring i Tyskland. Turen er præget af afsindig god stemning og masser af race. I år gør vi det dog lidt anderledes, da vi skifter noget af busturen ud med et privatfly. Det bliver vel næppe mere VIP. I bliver fragtet til Beldringe til Køln, der ligger blot 100km fra banen. Vi tager afsted fredag den 4. september og vender hjemad igen søndag den 6. september. Som de forrige år bliver I indlogeret på det fantastiske Hotel Dorint, der ligger lige ud til banen med terrasse ud til langsiden. Turen er for ægte VIPs. Der vil være særbehandling hele vejen igennem, og du vil i den grad føle

dig som en særlig gæst. Fredag skal vi vanen tro på den famøse restaurant Pistenklause, der er en verdenskendt motorsportsrestaurant. Her vil I få serveret lækre bøffer med tilbehør der matcher. Denne tur er præget af race, så både lørdag og søndag står den på action på banen. I vil have adgang til jeres egen VIP-lounge med udsigt til pitten. Der vil være rundvisning på stedet, mulighed for at prøve kræfter i en racesimulator, komme helt tæt på - helt ned i pitten, vinsmagning og bare generelt forkælelse på højeste plan. Udover lækker middag på Pistenklause vil der være skøn forplejning hele weekenden. I VIP-loungen er der både frokost og snacks beg-

ge dage og naturligvis alt godt til ganen. Loungen byder på lækker frokostbuffet, hvor udvalget altid er af høj kvalitet. I 2019 var 116 friske gæster rejst med for at overvære Nicolaj køre GT4-finalen på Nürburgring. I 2020 er målet at have hele 150 medrejsende Race Club gæster. ”Opbakningen jeg oplever ved at have +100 gæster med, når jeg kører race, kan slet ikke beskrives. Det er en vanvittig oplevelse, som - uanset resultatet, sikrer, at det har været en fantastisk weekend. Jeg føler mig enormt heldig og priviligeret at have sådan en hær bag mig, der har min ryg. Ingen andre har den massive opbakning med på banen”, fortæller Nicolaj.

Vi har spurgt en af gæsterne ved dette års netværkstur til Nürburgring om bane! Ikke nok med, at den er en del af udsigten, så er man så tæt på, at sin oplevelse af turen, og hvad han fik ud af den. man føler dækresterne rammer kinderne, mens den perfekte symfoni af racerbiler kører forbi. ”På trods af en lang bustur, som bliver afhjulpet med opvartning af bedste skuffe, er turen til Nürburgring én af de fedeste ture, som jeg nogensin- Mens hele eventen står på, har man en overflod af muligheder for at se løbet de har været på. Indlogeringen på hotelværelset var smertefri, og sikke en fra alskens vinkler – herunder også fra de fantastiske rum over pitten (De oplevelse af stille sig ud på altanen til nok verdens bedste udsigt; en racer- har et navn, som jeg ikke kan huske). Her kommer kontrasten fra altanen og

48


Vil du opleve race på tætteste hold, så er denne netværkstur lige noget for dig. Udover at komme helt tæt på en sport, der ellers er meget lukket, så er turen også med til at skabe nogle bånd, der rækker langt udover weekenden. I Race Club taler vi stadig om de forrige års ture, fordi de virkelig efterlader et aftryk og gør indtryk. Mange af vores medlemmer udnytter også chancen for at give både kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere en oplevelse for livet.

Det får du: • • • • • • • • •

Overnatning på 4* hotel (50m fra banen) Terrasse med udsigt til langsiden Privatfly fra Beldringe til Køln Fri forplejning fra indtjekning til hjemkomst Eksklusiv adgang til egen lounge på banen Rundvisning i pitten, paddock mm. Gridshow inden race VIP-goodiebag med polo, merchandise mm. Lækker aften event med cocktails og god mad

Pris pr. person (medlem)

12.500 DKK Pris pr. person (ikke medlem)

13.250 DKK

roligheden i de allokerede rum over pitten virkelig til kende. Man sidder nemlig i stilhed og kan tale med de mange spændende mennesker, som deltager i eventen.

man er afsted sammen. Jeg har personligt anbefalet netværket til flere, og har allerede fået flere samarbejdspartnere gennem netværket. Heriblandt kan jeg nævne Christian Bækmark”.

Og spændende mennesker er ikke noget der mangler, for i netværket deltager folk fra alle brancher og aldersgrupper, hvilket giver en super fed dynamik og diversitet i netværket. Noget man virkelig mærker, når

Sådan fortæller Christian Johannesen fra Adversus om sin tur til Nürburgring i 2019, hvor han skulle overvære det famøse løb. Vi glæder os over at have skabt en oplevelse for livet.

49


VIP-TUR TIL BUDAPEST

Budapest

ÅRETS MEST EKSKLUSIVE TUR

Budapest bliver årets mest eksklusive tur! På denne tur skruer vi for alvor op for VIP-følelsen med masser af lækkerhed, spænding og gourmet. Det vides endnu ikke, om Nicolaj skal køre denne weekend, men ligemeget hvad, sikrer vi en rejse, der er udover det sædvanlige, og som ikke er set før i Race Club regi. Turen varer fra torsdag den 24. september til søndag den 27., hvor I skal bo på Iberostar Grand Budapest 5* med 30 kvm store værelser. Som altid, når vi rejser, er der fokus på fantastiske madoplevelser, og denne tur er ingen undtagelse. Vi skal besøge nogle af landets bedste restauranter, imens vi nyder god vin og godt selskab. Når I lander torsdag, skal I forkæles på en af de bedste restauranter i Europa, når turen går på Ca-

vier & Bull, hvor der venter en 9-retters middag, med bl.a. caviar, store rejer, bøf, tatar mm. Cavier & Bull er kendt for at kreere helt særlige madoplevelser, der når meget høje standarder. De er blandt andet kendt for deres særlige hummer-popcorn. Fredag går turen ud i det fantastiske ungarnske vinlandskab, hvor vi kombinerer en chokoladesmagning med vinsmagning på to forskellige vingårde, inden vi rammer Budapest senere. Her vil der være mulighed for at nyde byen, shoppe, seightseeing eller slappe af i poolen på hotellet. Om aftenen skal I igen forkæles med gourmet fra øverste hylde. En 10-retters tastingmenu med tilhørende vin på Babel Budapest, efterfulgt af VIPbord på en af byens natklubber. I vælger selv, hvornår dagen skal slutte. Altså opskriften på en festlig dag i skønne Budapest.

IBEROSTAR GRAND BUDAPEST HOTEL ***** I hjertet af Budapest ligger Iberostar Grand Budapest Hotel - stedet for afslapning, der kombinerer elegance og design, og hvor alle de besøgsværdige historiske steder er lige i nærheden. Lige udenfor hotellet oplever man byens rytme, imens man indenfor kun oplever fred og ro. Her kan Philippe Starks helt specielle design nydes. Tilføj hertil en dejlig massage eller en rolig stund i hotellets spa-område, der tæller sauna og jacuzzi.

50


24.-27. SEPTEMBER 2020

Det får du: • • • •

Lørdag står på seightseeing i byen, frokost på en traditionel ungarnsk bistro - Retek Bistro, efterfulgt af krydstogt på Donausøen. En rigtig spændende oplevelse, der klart skal opleves, når man er på disse kanter. Efterfølgende skal vi besøge Oinos WineBar Bistro. Om aftenen venter endnu en kæmpe oplevelse med hummer, champagne, store bøffer på KNRDY American Steakhouse & Bar. Restauranten er kendt for sin lækre og rustikke indretning, der sætter rammen for en skøn aften.

ster om søndagen på F1-banen Hungarioring, hvor vil spise sammen med et Race-team. Søndag er også dagen, hvor vi hopper på flyet, og vender hjem til Danmark. Tag med på denne forlængede weekend, hvor gourmet, oplevelser og fantastiske omgivelser er i højsædet.

Selvom denne tur ikke, som vores andre, har race som omdrejningspunkt, så vil der alligevel være en snert af brændt dæk. Vi skal nemlig være VIP-gæ-

Pris pr. person (ikke medlem)

3 overnatninger på 5-stjernet Hotel (9,1 på booking) Michelin Guide Tasting menu på Caviar & Bull Frokost på Retek Bistro, den bedst anmeldte Ungarske restaurant i Budapest Gourmet fra højeste hylde 10-retters tastingmenu med vin til på Babel Budapest 1* Michelin

• • • • •

Pris pr. person (medlem)

16.500 DKK 17.250 DKK

Besøg i det Ungarnske vinlandskab, kombineret med en chokoladesmagning og vinsmagning på to forskellige vingårde Krydstogttur på Donausøen VIP-gæst søndag på F1-banen Hungarioring VIP-bord på eksklusiv natklub Hummer, champagne og 500g bøffer

51


Ski-tur

4 DAGE PÅ SKI I SÖLDEN

Snesikre Sölden med tre bjergtoppe på over 3000 meter, Gletscher ski - og noget af det vildeste afterski man kan finde, er stedet, vi skal besøge i 2020. Den mest solgte T-shirt i byen har skriften ”Ich habe Sölden uberlebt”. Oversat betyder det: ”Jeg har overlevet Sölden”. Så der er fart på, og ikke kun på skibakkerne.

Vi lægger op til, at det er en kør-selv ferie, og det betyder, at arrangementet starter i Sölden, og er inkl. 3-dags liftkort, hotel indkvartering med halvpension, frokost alle dage på bjerget hos Jacob, første runde på afterski Vollgass samt Due Hospitality guide. Drikkevarer er ikke inklusiv.

Vi har allieret os med Due Hospitality, der er Pris pr. person (medlem) kommet med grupper i Sölden i 15 år - så de kender om nogen alle de gode steder. I vil blive passet på efter alle kunstens regler. Pris pr. person (ikke medlem)

4.950 DKK 5.700 DKK

På turen skal vi bo på familiehotellet Hotel Tyrol 3*, hvor vi har halvpension. Derudover har Prisen er for et dobbelt værelse. vi fast frokost hos Jacobs på bjerget. Tillæg foreneværelse 1.200 DKK

52

15.-18. MARTS 2020


VINMEDKANT

Vi skaber

OPLEVELSERNE SAMMEN

Det er altid noget særligt at vokse op sammen, og det er ingen undtagelse i dette tilfælde. For VinMedKant og Race Club-netværket har vokset sig store, og stærke, sammen. Ulrik Rønlev, stifter og ejer af VinMedKant, blev i 2014 anbefalet af et eksisterende medlem, og det krævede kun deltagelse én gang i netværket, før Ulrik tegnede sit eget medlemskab. NÅR KANT BLIVER TIL STYRKE VinMedKant er importør af vine fra typisk mindre vinproducenter. Fælles for alle producenterne er, at de laver ”vin med kant”. Det er sjælen, som producenterne har lagt i deres arbejde, der gør forskellen, mener Ulrik. For det helt særlige og personlige resultat giver vinene kant og oplevelsen af et twist.

Det hele startede i 2012, hvor Ulrik Rønlev etablerede VinMedKant, på det tidspunkt, en mindre importør af vine. Anno 2019 har VinMedKant fået endnu mere kant, og den styrke er ikke til at komme uden om. To egne vinbarer- og butikker, to franchise vinbarer- og butikker og flere på vej. ”For os i VinMedKant er målet ikke at skabe den store franchiseforretning. Vi ønsker at sælge vores vine gennem franchisetagerne, og derved komme endnu tættere på vores publikum”, fortæller Ulrik om udviklingen i virksomheden. ENGAGERET MEDLEM OG SPONSOR ”Race Club er ikke et salgsnetværk, hvor ordrebogen bugner med salg og visitkort efter et netværksmøde. Vi skal kunne noget mere, for vi mødes med relationen og oplevelsen for øje. Aldrig

salget. Men det er da ingen hemmelighed, at vi i netværket gerne samarbejder og ender ofte med at bruge hinanden. Men forskellen er, at vi har skabt en tillid og relation inden salget. Det giver værdi”, udtaler Ulrik om det at være medlem i Race Club. VinMedKant er storsponsor med firmalogo på racerbilen, og en stor synlighed i næsten alle afdelinger af det danske Race Club netværk. Og nej, det er ikke logoet på bilen, der sælger vinen. Men det er historien bag ved med til, mener Ulrik. ”Vi tror på, at mennesker handler med mennesker. Relationerne mellem os, historierne og det, at vi støtter et lokalt sportsnavn, giver noget kant til vores brand og historie. Og vi er jo, som bekendt, ret vilde med kant”, siger en smilende Ulrik.

”Race Club er ikke et salgsnetværk, hvor ordrebogen bugner med salg og visitkort efter et netværksmøde. Vi skal kunne noget mere, for vi mødes med relationen og oplevelsen for øje”. - Ulrik Rønlev, ejer af VinMedKant 54


OPLEVELSER OG NETVÆRK VinMedKant har igennem årene deltaget på et væld af netværksture i Race Club regi. En oplevelse, der står ekstra klart for Ulrik, er 2019 VIP-turen til Monza. ”Vi var 29 gæster og to guides med på turen, hvor vi blandt andet skulle besøge en af vores producenter og deres vingård. En tur med plads til både race, oplevelser og netværk. Sådanne intime oplevelser knytter nogle helt særlige bånd”, fortæller Ulrik om en af de mange rejser i Race Club 2019-sæsonen.

VINMEDKANT Vin kan man finde alle steder i alle prislejer, fra forskellige lande, på forskellige druer og meget andet. Desværre bliver meget af det mere og mere ens i takt med, at den samme know-how er tilgængelig alle steder og at der i stigende grad er fokus på, at vine skal kunne sælges til alle forbrugere alle steder og på alle tidspunkter, med en nogenlunde oplevelse hver gang. Dette tager desværre en del af det individuelle præg væk fra vinene, så en Cabernet Sauvignon smager ens, om den kommer fra Bordeaux,

Chile eller Californien. – Det er denne ensretning af vinene, som VinMedKant går imod. VinMedKant er en mindre importør af vine fra typisk mindre vinproducenter. Fælles for producenterne er, at de laver “vin med kant”. ”Jeg har gennem tiden smagt utallige såkaldte ”store vine”, som koster en formue, hvilket selvfølgelig altid er sjovt at

smage. Det er dog oftest ikke det, der tænder mig mest. Det vigtigste for mig, når jeg smager en vin, er, at vinen bringer et smil frem på læben, og at jeg kan finde en mening med vinen. Dermed bliver det at drikke vin til ikke blot at drikke den, men at nyde den og forholde sig til den og dens historie”, fortæller Ulrik Rønlev.

55


DIN EVENTPARTNER

Din eventpartner

Jeres event kan være vores hovedpine - så den ikke længere er din! Sagt med andre ord, så kan vi være din eventpartner. Hvorfor stresse over julefrokosten, der skal planlægges eller sommerfesten, der skal arrangeres? Vi er eksperter i at planlægge events, og vi gør det gerne for dig og din virksomhed. I Race Club er vi gode til at bruge det netværk, vi har bygget op gennem årene, og derfor har vi også de bedste til rådighed, når det kommer til alt det, der skal bruges, når en event skal stables på benene.

plejning. Alt fra foodtrucks fra Rumbles, Mo-Rice Sushi, Mr. Phang Asiatisk Køkken eller Mads&Mikkel Pandekager til catering fra MadMedSjæl og Livretten, der begge kan levere til selskaber fra 10 til 5000 gæster. I Race Club har vi heldigvis leverandører til det meste. VinMedKant udbyder vine med ja, kant, og har et stort udvalg af spiritus til alle lejligheder.

Underholdning kan vi også klare. Lige fra gokart, golf-simulator, race-simulator til comedyshows, foredrag med Eskild Ebbesen eller Masterchef-events. Netværket byder også på kyndige folk indenfor booking af artister og DJs elHeriblandt kan nævnes Løgumkloster ler intim livemusik til scenen. Teltudlejning, der kan levere alt indenfor telte, service, barer osv. AV Center, Ønsker du en fest udover det sædvanlider leverer skærme, scener samt lyd og ge for dine ansatte eller kunder, så kan lys. Vi har en masse lokationer til rådig- vi skabe rammerne om den. hed i netværket, og en masse unikke steder. Kontakt os på +45 2248 1511 eller kontakt@phoenix-racing.dk. Udover de praktiske rammer, så har vi flere samarbejdspartnere indenfor forKun det bedste er godt nok. Vi kan kun være gode til det, vi gør, fordi vores samarbejdspartnere i hele landet har de absolut bedste ydelser.

”Jeg har altid haft meget gavn af mit efterhånden store netværk, og jeg synes det giver mening, at mine partnere også drager nytte af det. Uden dem, var jeg ikke her. Og så elsker jeg processen i at skulle planlægge events, der skaber værdi og giver mening”. - Nicolaj Møller Madsen, stifter af Race Club 56


57


Det nye initiativ

Som vi tidligere har fortalt, så ønsker vi konstant at forny os, og dermed sætte barren endnu højere for vores fællesskab. Derfor vil vi i 2020 invitere til Social Rides i hele Danmark. Vi er kendt for at være Danmarks Hurtigste Netværk, og det vil vi bygge videre på! Vi har i de sidste 7 år været det på fire hjul, men hvorfor ikke prøve med to hjul også? Vores direktør og ejer Nicolaj Møller Madsen har en stor passion for cykling, og bruger det som en del af sin dagligdag for at komme i bedre form til racesæsonen.

Social Ride Vi glæder os helt vildt til 2020, hvor vi kommer til at udvide Race Club med et ekstra ben, når Social Ride bliver en fast del af vores program. Konceptet blev testet i 2019, med kæmpe succes, hvor der midt i oktober mødte 45 mand op til Social Ride på 100km. Det vil altid blive på en søndag - typisk tre timer + en pause (10.00-14.00).

Vi ser cykling som det nye golf - en fed og anderledes måde at netværke på. Derfor vil vi i 2020 lave lidt forskellige arrangementer og sammenkomster, der indebærer cykling. Det nye initiativ skal være med til at skabe endnu mere værdi i medlemskabet. Så du aldrig føler, at du bør søge nye veje, fordi Race Club kan ALT.

Vi vil gerne give jer en anden oplevelse end mange andre social rides, så der vil altid være en følgebil med, som tager sig af punkteringer mm. Vi tilfører også vores Social Rides et spændende indlæg samt sørger for kaffe og kage til jer. Vi kører i to grupper og har altid spændende profiler til start som eks. tidligere pro-ryttere eller endda nogle, Det ene nye koncept i 2020 bliver vores der stadig er aktive. Social Ride. Social Ride er en fælles cykeltur, der giver dig, som medlem, mu- Social Rides i 2020: lighed for at tage kunder, venner, fami- Storms Pakhus / Odense - 1/3 + 13/9 lie eller medarbejdere med ud og få en Munkebjerg Hotel / Vejle - 3/5 fed søndag samt lidt motion. Vi krydrer Okkels Is / Risskov/Aarhus - 14/6 det med vores værdier, så vi garanterer REPEAT Borups Alleé / KBH - 23/8 en ikke helt almindelig søndag. Det er GRATIS at deltage.

KØB unikt Race Club cykeltøj!

58

For et sæt Aero Triko; korte bukser, la og sokker, lavet i samarbejde med Spo


Bliv godt kørende Udover nogle fede Social Rides vil vi gerne give jer en helt særlig mulighed for at blive godt kørende. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med Factor Bikes, som er et af verdens førende indenfor TOP-carbon cykler. Det betyder, at cykler, der ligger i prisklassen 90-95.000kr., nu pludselig kan fås til fornuftige penge. Dette tilbud gælder KUN for Race Club medlemmer. Du kan få tilsendt prisliste ved indmeldelse. Er du allerede medlem, og interesseret i at høre mere, så kontakter du blot Nicolaj. Storms Cycling Club Der vil også blive arrangeret et “cykelløb” i samarbejde med Storms Cycling Club. Dette vil køres som et Critirrum-løb - også kaldet gadeløb ved Gammelsø i Odense. Det vil ske den 21. august til Critirum Gammelsø, og det vil blive et erhvervscykelløb, hvor Race Club udfordrer forskellige andre erhvervsnetværk. Der vil KUN være 15 pladser til Race Club-medlemmer til løbet, og det er gratis for medlemmerne at deltage.

angærmet trio, et par Bliz cykelbriller ortful - 2.500 DKK

Fremtiden for Race Club bliver uden tvivl spændende, fordi vi altid sigter højt. Vi ønsker at alle vores fire netværksgrupper får 75 medlemmer inden 2022. Vi har ambitioner om at udvide, men uden at gå det mindste på kompromis med kvalitet og Race Club ånden.

dit hovede med den store festplanlægning. Vi har kontakterne, mulighederne, netværket og drivet - så vi glæder os til at skabe værdi for vores medlemmer.

I 2020 fortsætter det stærke samarbejde med vores kommunikationsbureau Digi, der sørger for den røde tråd, det grafiske udtryk og at de gode historier Vi satser på at melde udsolgt til Aarhus bliver fortalt. Det har givet os et enormt Classic og have ikke mindre end 150 løft, at vi i 2019 tog beslutningen om at partnere med til den årlige netværkstur alliere os med eksperter på området. til Nürburgring. Desuden ser vi frem til at rulle de nye tiltag ud - både nye rejser Fokus vil fortsat være at skabe de unikog nye events. ke oplevelser, der binder folk sammen og sørger for, at relationerne bliver Race Club Travel er også taget til et nyt vedvarende. Vi oplever, at selvom man niveau, og vi drømmer om at være den ikke længere er i netværket, så har man førende indenfor motorsportsrejser, stadig en fod indenfor via de venskaber fordi vi har mulighederne og indgangs- og forretningsmæssige forhold, der er vinklen. Det skal fortsat være VIP og skabt i Race Club. Det er fedt at opleve, unikt, når vi tager partnere med over at vi virkelig gør, hvad vi siger, vi vil den danske grænse for at opleve noget nemlig bringer folk sammen. af Europa sammen. Som noget nyt har vi åbnet muligheden for, at vi kan være din foretrukne eventpartner, så du ikke længere skal bryde 59


HALL OF FAME 2019

logo jo gmbh.pdf

1

15/08/17

13.23

Profile for Digi ApS

Race Club Magasin 2020  

Race Club Magasin 2020  

Advertisement