Mc 2015 nnd lowres

Page 1

MC-DEKK 2015 GJELDER FRA 01.04.15

Nyhet 2015!


MC-DEKK I VERDENSTOPPEN!

Hei! Jeg heter Tommy Johansen!

1. september 1997 begynte jeg med stolthet som salgsleder hos Nord Norsk Dekkimport AS. Jeg har vært en dedikert MC entusiast i alle år, og ble medlem i Bodø Motorsykkel Club allerede i 1990. Jobbmessig har jeg drevet med MC-dekk siden 1992 og jeg synes det er både spennende og utfordrende. Et MC-dekk er ikke bare en «felgbeskytter». Dekk til dagens racing-motorsykler, er høyteknologi hentet fra racerbanene verden rundt. Derfor er det viktig at kun det beste er godt nok for deg! Med dagens ytelser på en motorsykkel, er det ekstremt viktig med riktig dekk; til din sykkel, din kjørestil, og til ditt bruk. Dunlops motto «From race to road» gjør sitt til at alle dekk er maksimalt testet,

og at alle vet hvilken kvalitet Dunlop står for.

cross, Enduro, FMX og Trail! Vi har dekk til alt.

Vi må også skryte litt: I 2014 solgte vi mer enn 11.000 dekk i Norge, og har en markedsandel i følge Europool på nærmere 30%! Nyheten 2014, SportSmart 2, er en stor suksess. Roadsmart II fortsetter som tidligere, og er fortsatt volumdekket, med en markedsandel på hele 26%! På MX-segmentet har vi en markedsandel på hele 34%. I 2015 er den store nyheten adventure-dekket TrailSmart.

Dunlop og Nord Norsk Dekkimport/Starco Team har alltid spennende nyheter: Vi er nå offisiell distributør av Dunlops motorsport-dekk (RR)!

Dunlop er også eneleverandør av motorsportdekkene til VM-klassene i roadracing, Moto2 og Moto3. Alltid med i toppen også innen MX, Super

Og til slutt, et par tips: benytt stålventil-hetter. Ved kjøring i høye hastigheter mister alle dekk relativt mye luft, og det rimelig raskt. Husk også at nye dekk kan være glatte de første kilometerne. Kjør forsiktig, kos deg på motorsykkelen, og NYT sommeren. Vi gir gass, og er her for deg.

VISSTE DU AT? Starco Team består av 4 distriktimportører, som sikrer deg Norges beste tilgjengelighet på dekk og felger? Starco Team er en sammenslutning av 4 uavhengige dekkimportører/grossister strategisk fordelt over hele landet. Sammen importerer Starco Team dekk og felger fra verdens mest kjente produsenter, og frakter dette direkte fra fabrikk til de forskjellige Starco Team-lagerne rundt om i landet! På denne måten spares både tid og distribusjonskostnader, hvilket gir vårt forhandlernett svært konkurransedyktige priser og suveren tilgjengelighet!

2

Vårt mål er at våre kunder som bestiller dekk og felger fra en Starco Team-grossist, skal få varene samme dag, eller senest dagen derpå! DET er det ikke mange dekkimportører som tør love! Starco Team kan skilte med et enormt bredt sortiment, og leverer alt fra det minste trillebårhjul til store anleggsdekk.

I VÅRT SORTIMENT FINNES EN REKKE VERDENSKJENTE MERKER: Dunlop, Hankook, Cooper, Nankang, Gislaved, Michelin, BF Goodrich, Kingstar, Avon, Alliance, AEZ, Dezent, Dotz, Enzo, Matrix, Ultra, CSA, Estauto, Mickey Thompson, Dick Cepek m. fl.


INNHOLD

DUNLOP TYRES 4-69 Nyheter 2015 og teknologier: 4-5 Dekkserier og OE: 6-7 Fra løp til gate: 8 Produsert i Europa: 9 Dunlops historie: 10-11 Dekkpresentasjon: 12-21 Fitmentliste: 48-69

D

AVON TYRES 70-81

Om Avon Tyres: Prisliste:

Prisliste:

Radial gate Diagonal gate Allroad Motocross Mousse/MX-slanger Scooter Slanger/felgbånd Dunlop Motorsport

22-25 26-33 34 35-37 38-39 40 41 42-47

GENERELT 82-83 70-71 72-81

Salgs- og leveringsbetingelser: Tabeller:

82 83

1

Nord Norsk Dekkimport AS Munarvollveien 1, 8030 Bodø Postboks 6063, 8031 Bodø Tlf: 75 55 02 10 E-mail: dekkimport@dekkimport.no

2

Terje Vold AS Østre Rosten 80, 7075 Tiller Tlf: 72 89 58 00 E-mail: post@terjevold.no

3

Scan-Vest Dekk AS Gangstøvika, 6009 Ålesund Tlf: 70 13 45 20 Faks: 70 13 45 25 E-mail: post@scanvest.no

4

InterContact Norway AS Dyrskuevegen 38-40, 2040 Kløfta Postboks 204, 2041 Kløfta Tlf: 63 94 78 00 Faks: 63 98 30 44 E-mail: post@intercontact.no

www.starco.no

3


NYHETER FRA DUNLOP 2015

HER ER NYHETENE FOR 2015!

4

ET YH N

N

YH

ET

Her er de nyeste tilskuddene i 2015-sortimentet fra Dunlop. Nytt av året er at vi nå også er Dunlops distributør på motorsport-segmentet.

SIDE: 17

SIDE: 18

Dunlops siste generasjon on / off road dekk for adventure sykler er utviklet for å gi maksimalt veigrep og komfort under alle forhold. Enkel håndtering / handling og presis styring både på veien og utenfor.

Dekket er en direkte videreutvikling av D803 og gir betydelig bedre kjøreegenskaper både for profesjonelle og hobbykjørere. Et klassedekk!


RACE TO ROAD TECHNOLOGY TEKNOLOGI Vi var de første til å innføre ytelsesstandardene for racingdekk for gatedekk. Med ingeniører og designere i Europa, Japan og Nord-Amerika kan Dunlop smykke seg med en sann global forsknings- og utviklingsvirksomhet, der innovasjoner raskt blir testet på hardeste måte - i racing. Med innovasjoner som lavprofil-dekkformer, radialstrukturer, retningsbestemt og konstant kurve-mønsterdesign, stammematerialer i aramid og Multi-Tread (MT)-teknologi samt NTEC - den nyeste Dunlop-teknologien - er vi i forkant. Og all utvikling er et direkte resultat av vår pasjon for motorsport.

MULTI-TREAD (MT)TEKNOLOGI Mange år med suksess i globale mesterskap i Superbike, Endurance og GP har resultert i utvikling av en banebrytende multicompoundblanding, som tas i bruk i mange av våre Sportmax bane- og gatedekk. Ved å bruke forskjellige blandinger sammen, kan ett og samme dekk ha forskjellige egenskaper ved maks. nedlegging og ved kjøring rett frem.

JOINTLESS BELT (JLB)STRUKTUR Alle våre Sportmax gatedekk er designet med en kombinasjon av Computer Aided Design (CAD)-teknologi og Finite Element Analysis (FEA), og med JointLess Belt (JLB)-struktur (enten foran eller bak). Bruken av JLBkonstruksjoner eliminerer belteoverlappingen som man kan finne i enkelte dekk. Resultatet er jevnere kjøreegenskaper. Denne konstruksjonstypen minimaliserer også den dynamiske veksten i slitebanesenteret ved høye hastigheter, opprettholder en stabil kontaktbane og reduserer forspenning og høy varmeutvikling.

NTEC Dunlops geniale NTEC trykkjusteringssystem gir føreren mulighet til å optimalisere dekket ved å justere dekktrykket. På tørr bane vil reduksjon av trykket i dekket gi forutsigbare og stabile kjøreegenskaper ved yttergrensene. Når sykkelen er tilbake på landeveien vil økning til produsentens anbefalte trykk gi føreren topp nivåer av veigrep og ytelse.

CTCS CTCS (Carcass Tension Control System) styrer fordelingen av spenningen i dekkstammen og optimerer den på ulike områder. Dette gir mer konsekvent og kontrollert linjeføring, veigrep på rette strekninger og bedre veikontakt.

PCBT Dunlops nye, patenterte PCBT (Progressive Cornering Block-teknologi) gir større fleksibilitet i blokkene for bedre slippkontroll, sammen med den tvillingformede mønsterutforingen på skulderen som gir et bedre veigrep ved nedlegg.

MBD Nye Multiple Block Distribution (MBD) er en funksjon med vridbar sekvensering mellom senter og midten-til-skulder blokkområde, som kombinert med færre blokker i senter forbedrer kontakt følelsen, som samtidig leverer trygt feste og grep.

JLT Jointless Tread (JLT) «stripwinding»-teknologi gjør det mulig med nøyaktig posisjonering av flere forskjellige blandinger på dekket for å oppnå fordeler med holdbarhet, slitasjemotstand, grep fra midten av mønsteret til skulderen, samt oppnå et stabilt dekk ved høy hastighet.

5


DUNLOPS DEKKSERIER ON ROAD ROADRACING

TRACK DAYS

HYPERSPORT

SUPERSPORT

SPORT TOURING

SPORT TOURING BIAS

ADVENTURE

KR106 / 108

ON/OFFROAD GATE

D211 SLICKS

TRAILMAX

TRAILSMART

20% ASFALT

80% ASFALT

80% GRUS

20% GRUS

D212 GP PRO GP RACER D211 SPORTSMART 2 ROADSMART II

TRAILSMART ROADSMART II

MUTANT STREETSMART

MX / OFFROAD SAND

MUD

GRASSY

PACKED MUD

STONY

HARD PACKED

BLUE GROOVE

MX11 MX32 (MX31) MX52 (MX51) MX71

MX piggdekk lagerføres - kontakt oss for mer info.

HARLEY-DAVIDSON FAMILY SPORTSTER®

DYNA®

SOFTAIL®

TOURING

VRSC®

GT502 D401 K591 D408F – D407 D402 D208F - D207

D427

D408F-D407

6

D401

D402

K591

D208F-D207

GT502

D427


DUNLOP HALL OF FAME

Dunlop arbeider hardt for å produsere verdens beste motorsykkeldekk, slik at kundene våre kan kjøre sikkert. Men du trenger ikke ta vårt ord for det - produktene våre har fått mye rosende omtale fra bransjeeksperter:

Vi mener at Dunlop tilbyr de beste allround-ytelsene for landeveiskjøring. FAST BIKES

Utrolig! Du betaler ikke bare for merket. BIKE Nye Dunlop RoadSmart II lar deg presse mye hardere på vått underlag. MCN

Dette er en veldig god allrounder! Ekstremt stabilt gatedekk, med stor grad av feeling og grep. Alt du trenger fra et gatedekk. PERFORMANCE BIKES

OE Montering av originaldekk (OE) utvikles i samarbeid med motorsykkelprodusenter på et tidlig stadium i produksjonen av en motorsykkel. Motorsykkelprodusentene velger OE dekkleverandør etter hvilke egenskaper sykkelen skal ha. Dunlops teknikere samarbeider tett med motorsykkelprodusentene for å utvikle OE-dekk, helt til ønsket ytelsesnivå blir nådd. Vi er stolte over å ha blitt valgt til OE-leverandør til noen av verdens beste motorsykler.

7


DUNLOP 2015

FRA LØPSDEKK TIL GATEDEKK

8

I den verden av presisjon som motorsportracing utgjør, der ingeniørarbeid møter toppspesifisert datakraft, er det sunt å minne seg selv om at den faktiske kontakten mellom bane og føreren er et stykke materiale som har sin opprinnelse i saften fra et tre. Racingdekk må, i tillegg til å levere et ultimat mekanisk grep, møte utfordringene fra de mest krevende omgivelser. For Dunlop kommer fremragende resultater fra finjustering og optimalisering av kontakten mellom dekk og vei. Tilbakemeldinger er helt

sentralt. Erfaringene fra førerne ute i trafikken er like viktig for oss som informasjonsstrømmen som kommer fra Dunlop GP-føreren, depotcrewet og løpsteknikeren. Resultatet er en overlegen kjøreopplevelse på vei og bane.


DUNLOP 2015

LAGET I EUROPA

For å kunne møte de varierte behov hos europeiske motorsykkelkunder, designer, produseres og testes flesteparten av våre veidekk i Europa. Alle avdelinger jobber sammen i en test og produksjonsprosess med ett mål: å lage dekk som tilfredstiller vårt Race to Road-løfte. Circa 750,000 dekk blir produsert i det vi kaller Dunlop’s ‘house of grip’, Montlucon-fabrikken beliggende i det sentrale Frankrike. Mireval i Sør-Frankrike er Dunlops dedikerte testanlegg. Her finnes det et stort antall forskjellige kjøremiljøer. Millioner av kilometer med testkjøring på Mireval og på krevende europeiske veier fører frem til nye dekkteknologier.

Resultatet er en omfattende serie med Dunlop motorsykkeldekk som gir førerne trygghet under alle kjøreforhold rundt omkring i verden.

9


DUNLOP 2015 VÅR HISTORIE

1888 John Boyd Dunlop finner opp det luftfylte hjulet, laget av lerret og sveiset sammen med flytende gummi. Året etter oppnådde oppfinnelsen hans sin første suksess i konkurranser - i sykkelløp.

10

Livet er en reise. For Dunlop startet reisen helt i starten av bilens tidsalder. Samme år som Karl Benz’ bil med tre hjul foretok sin første dokumenterte kjøretur, rullet John Boyd Dunlop verdens første luftfylte dekk ut av verkstedet sitt. Dette dekket fikk umiddelbart suksess i sykkelløp, og luftfylte dekks potensiale, forandret motorisert transport for alltid. Med åpningen av Fort Dunlop, som på den tiden var verdens største fabrikk, kunne produksjonen endelig holde følge med etterspørselen, og i 1920-årene var det blitt utviklet dekk for biler som kunne klare hastigheter på over 320 km/t. Slik begynte vårt lidenskapelige forhold til motorsporten.

Med en rekke førsteplasser både innen racing og innovasjon, har Dunlops dekkvirksomhet vokst til å bli en av verdens største og mest anerkjente dekkmerker. Men det er bare begynnelsen. Vi i Dunlop fortsetter å innovere og drive utviklingen av nye gummiblandinger og teknologier videre gjennom de tøffe kravene i motorsport på to og fire hjul. Det vi lærer på banen setter oss i stand til å sprenge våre egne grenser hele tiden, på veien og på racingbaner verden over.

1974

1917 Fort Dunlop-fabrikken åpnes. På ett tidspunkt var den verdens største fabrikk med 3200 ansatte. Fabrikken produserer fortsatt spesialdekk til eldre modeller, motorsykler og touringbiler, samt 250 000 spesialdekk til racing pr. år

1964-1974 Dunlop dominerer verdensmesterskapet for motorsykler i 500 cc-klassen med MV Agusta – kjørt av Mike Hailwood, Giacomo Agostini og Phil Read.

Dunlop introduserer Total Mobility Tyre (TMT). Senere kjent som Denovo, er dette det første ”fail-safe”-systemet for felg/dekk, og det var mulig å kjøre 150 km i 80 km/t med punktert dekk. Den første bilen som ble solgt med dette systemet var Mini 1275GT.

1949

1972

1975

Dunlop-dekk benyttes av engelskmannen Les Graham (AJS) i det aller første verdensmesterskapet for motorsykler i 500 cc-klassen.

Dunlop lanserer det revolusjonerende SP Sport Aquajet radialdekket. Etter femten års forskning i vitenskapen om veigrep, skaper Dunlop-ingeniørene en helt ny mønstertype som faktisk ”pumper” vann vekk fra grepsflaten. Det ble hevdet at dekket kunne ”pumpe” ca. 4 liter vann i sekundet ved 80 km/t. Dekket ble etter hvert montert som standard på alle biler med høye ytelser på den tiden.

Dunlops suksess fortsetter med ”Ago” som vinner verdensmesterskapet i 500 cc-klassen igjen... på en Yamaha: den første totaktseieren.


2009

1991 Wayne Rainey (Yamaha) bringer Dunlops enestående seiersrekke i verdensmesterskapene opp i totalt 16. Doug Polen vinner merkets første World Superbike-tittel på en Ducati. Dunlop vinner de neste to Superbike-titlene også – den siste med Scott Russell (Kawasaki).

2002 Marco Melandris vinner 250 cc-klassen i Brno i Tsjekkia og blir nummer 100 på rad for Dunlop. Med deltakelse i alle solo GP-klasser siden 1949, har Dunlop vunnet mer enn halvparten av de 2255 løpene, flere enn alle andre produsenter til sammen.

Hiroshi Aoyama blir den aller siste vinneren av verdensmesterskapet i 250 cc-klassen, og avslutter serien med 219 seire på rad og 17 verdensmestertitler for Dunlop. Dunlop vinner alle 5 løpene i Isle of Man TT. John McGuinness setter ny rundetidsrekord for superbike med 131,6 mph. Dunlop vinner alle tre klasser – Extreme, Supersport og 125GP – i det viktige spanske mesterskapet.

2011 Nicolas Terol blir den aller siste verdensmesteren i 125 cc-klassen, etter 133 seire på rad og 17 verdensmesterskapstitler for Dunlop.

2012 Dunlop blir eneste dekkleverandør til den nye Moto3-klassen.

1999

2008

2010

2014

Dunlop introduserer ‘WARNAIR’, det første dekket med detektering av trykktap. Ved hjelp av sensorer som er innebygd i dekket, varsler det føreren ved trykktap.

Marco Simoncelli vinner Dunlops seier nummer 200 på rad i 250 cc GP.

Dunlop blir eneste dekkleverandør til den nye Moto2-klassen.

John McGuinness vinner sin 21. Isle of Man TT.

11


DUNLOP MC-DEKK

BAK

NYHET 2014! Dunlops nye, teknologisk avanserte dekk for sportssykler leverer komfort, overlegne kjøreegenskaper, optimert vått og tørt grep, holdbarhet og mulighet for å kjøre fort. Teknologien bak SportSmart 2 er utviklet av Dunlops europeiske FoU-team og er avledet fra produkter som for eksempel racingdekket D212 GP Pro. JLB-stål (JointLess Belt) foran øker styrings-nøyaktigheten, stabilitet og evne til å tåle høy hastighet (opptil 300 km/t), og ny form på framdekket gir bedre kjøreegenskaper med rask “turn in” og presis linjefølging, bremsestabilitet i svinger og redusert følsomhet for framhjulsvibrasjon (chatter).

GATEDEKK: RADIAL

Det store Sport Touring-dekket! Dunlops RoadSmart II setter en ny standard for balansert og avansert ytelse over hele linjen for krevende førere. Et førsteklasses sport touring-dekk som kombinerer allround-egenskapene som kreves med bedre kjørelengde. Spesialdesignet mønster i fordekket for kortere bremselengder på tørt og vått, som er spesielt godt egnet til tyngre eller mer sportsorienterte sykler. Spesialdesignet stamme for enkel og nøytral håndtering i både lav og høy hastighet. RoadSmart II gir frihet til eventyr, trygg i vissheten om at dekkene tåler all slags vær, og gir motorsyklister friheten til å kjøre trygt.

Lettvekt sport! Spesialdekk for Supermoto! Sportmax Mutant er spesielt utviklet for de utfordrende kravene fra kjørerne av supermotogatesykler. Det aggressive slitebanemønsteret, lettvektsstammene og de optimale profilene gir umiddelbar styringsrespons, og dekket anbefales av europeiske motorsykkelmagasiner. Dekket har gjennomgått omfattende tester og gir ypperlig veigrep, selv under de verst tenkelige vær- og kjøreforhold.

12

BAK


DUNLOP MC-DEKK

Trackday-førerne vil alltid ha det beste. Og det er D211 GP, et fantastisk sportsdekk i verdensklasse, der du virkelig kan sette sykkelen din på prøve. Sportmax GP Racer D211-dekkets Multi-Tread-sammensetning gir førsteklasses grep, presis tilbakemelding og bra levetid.

Beskyttelsesduk i nylon og aramidfibertråd viklet rundt dekkbeltet eliminerer periferivekst og gir kjøligere kjøring og forutsigbar prestasjon ved hard kjøring.

GATEDEKK: RADIAL

Det revolusjonerende NTEC-systemet gir lufttrykkjusteringsalternativer som vil tilfredsstille selv den mest hardhudete banedagsfanatiker, samt sportskjøreren uten å kompromisse på kjørelengden.

Ved å kombinere klassiske utseende med moderne teknologi, er den nye StreetSmart ideell for eldre eller klassiske sykler! Arrowmax StreetSmart er ideell for lette og klassiske sykler, og var nyhet i 2013. Dekket har et stilig design og innehar bransjeledende ytelser. Innovativ gummiblanding med skreddersydd silica optimaliserer balansen mellom grep på vått underlag og kjørelengde.

GATEDEKK: DIAGONAL

Eieren av en Harley-Davidson har et spesielt forhold til motorsykkelen sin. Det er derfor The Motor Company valgte Dunlops D408F som originalt utstyr (OE) på Rocker, Rocker C og utvalgte Screamin’ Eagle- og Softail-modeller. Konstruert i samarbeid med Harley-Davidson®, D407T og D408 dekkene har en dataoptimalisert gummiblanding og reversert mønster i slitebanen som overfører dreimomentet i den klassiske V-twin motoren til veien, og leverer god sikker håndtering under alle forhold. Det vinklede mønsteret gir en effektiv vanndrenering, så selv om du blir “fanget” i regnet kan du fortsatt nyte den avslappende følelsen det er å kjøre Harley.

13


DUNLOP MC-DEKK

Dunlop D401 er det eneste dekket godkjent av Harley Davidson for deres cruiser modeller!

GATEDEKK: DIAGONAL

Dekkets avanserte mønster og unike blanding gir fremragende grep på våt og tørr vei med Harley-Davidson® cruisermodeller, og er Original Equipment-dekk til disse. Den spesielt formulerte blandingen er ekstremt holdbar, slik at du kan cruise mange flere mil.

Dunlop D402 er det eneste dekket godkjent av Harley Davidson for deres touring-sykler! Smarte computer-designede mønsterprofiler gir deg sikkerhet på glatt vei, som f.eks. ved sporet vei og stålrister. De reduserer også kopping slik at dekkene slites jevnt. Trelags polyesterstamme med to glassfiberbelter innebærer at selv om du pakker til maks. vekt, vil D402 bringe deg sikkert til målet.

Sagnomsust dekk som var et av de første Dunlop-dekkene som ble godkjent av Harley Davidson. K591 er det eneste dekket Harley-Davidson® stoler på til sine sportssykler. Dekket er utviklet fra K591 racingdekk, for enestående grep under våte og tørre forhold, og K591 vil gi sikkerhet i svinger og imponere med utmerket levetid for mønsteret. Dette gatedekket er det eneste som er godkjent av Harley-Davidson® for deres sportsmodeller. Det unike dekkmønsteret sørger for minimal “trapping” når dekket slites.

14


DUNLOP MC-DEKK ANDRE CUSTOM HARLEY-DAVIDSON-DEKK:

D207 Bakdekk

D208 Frontdekk

D427 Front- og bakdekk

GT502 Front- og bakdekk

Til V-Rod®, Night Rod®, Street Rod® 2006. Ikke HD-logo på sidevegg

Til V-Rod®, Night Rod®, Street Rod® 2006. Ikke HD-logo på sidevegg

Til Dyna® Fat Bob® FXDF 2008.

Til Dyna® Wide Glide 2010 og Screamin’ Eagle Deuce.

Elite 3 leder klassen for grep på vått underlag og har ypperlig slitestyrke.

Den optimale profilformen gir deg overlegen retningsstabilitet og smidigere svinging slik at du får en sikrere følelse når du legger deg over. Elite 3 Bias passer en rekke store touring-motorsykler samt noen av de mest populære cruiser-syklene, mens Elite 3 Radial, det brede dekkalternativet, vil garantert imponere!

GATEDEKK: DIAGONAL

Sporet i slitebanedesignen reduserer reaksjonene ved ujevnheter i veien og bidrar til god slitestyrke.

D404 er basert på Harley-Davidsons legendariske slitebanemønster og er designet for lang kjørelengde og tung last. D404 gir økt kjørekomfort med redusert rullestøy og er tilgjengelig med enten hvite eller svarte sidevegger. Diagonalkonstruksjon gir jevn og behagelig kjøring og det forskjøvede midtsporet gir utrolig retningsstabilitet. Dekkbane og mønster gir ypperlig kjørelengde og fantastisk grep på både våte og tørre veier.

15


DUNLOP MC-DEKK

Moderne ytelse med klassisk stil.

Det ideelle dekket for eldre klassiske og lette motorsykler.

Perfekt for lettvekts- og klassiske sykler.

Lettvekts klassisk dekk med perfekt kombinasjon av ytelse og økonomi.

Front og front/rear.

Historisk dekkmønster med moderne teknologi.

GATEDEKK: DIAGONAL

ANDRE CUSTOM ON ROAD-DEKK:

F17

F24

K70

K177

K555

Frontdekk

Frontdekk til bl a Honda VT 750 DC

Bakdekk

Front- og bakdekk

Bakdekk Til bl a Honda VT og VTX, samt Yamaha XVZ og XVS950.

FÅ DE SISTE NYHETENE OM HVILKE DUNLOP-DEKK SOM VIL BLI ORIGINALMONTERT I 2015. Vi er stolte av våre partnere, og vi vil at du skal ha den nyeste informasjonen slik at du kan hjelpe dine kunder til å ta det riktige valget. Vårt OE nyhetsbrev vil bli sendt ut hvert halvår, og viser hvorfor Dunlop er førstevalget for våre partnere. Registrer deg fort og enkelt for å få vårt nyhetsbrev:

BARE SKANN QR-KODEN ELLER BESØK OE.DUNLOPMOTORCYCLE.EU 16


DUNLOP MC-DEKK NYHET! NYHET 2015! Adventure-dekket som tar deg dit veien går. TrailSmart er Dunlops neste generasjon on/offroad-dekk for middels til store adventure-sykler. TrailSmart er inspirert av det markedsledende Trailmax TR91, og har et lignende mønster som gir overlegent grep på alle underlag, dynamisk håndtering kombinert med god veikontakt og presisjon i styringen. I tillegg gir TrailSmart betydelig bedre kjørelengde og bedre «allround» egenskaper, og dessuten er blokkmønsteret i slitebanen endret. TrailSmart tilbyr optimale kjøreegenskaper på vei, samtidig som den mer eventyrlystne kan fortsette på grusen der veidekket slutter.

I tillegg til å monteres som originaldekk (OE) på en høy andel japanske og europeiske motorsykler, dekker det omfattende utvalget en rekke fordekk på 19 tommer og 21 tommer, samt bakdekk på 17 tommer og 18 tommer. Trailmax har en optimal, holdbar nylonkonstruksjon som gir total kjøresikkerhet både på veien og i terrenget. Dette dekket er testet under ekstreme forhold og har høykontakts, retningsbestemte semimønsterknaster og mangekantet mønster, noe som passer utmerket for tørre og steinete underlag.

ALL ROAD: ADVENTURE

Trailmax er Dunlops originale on/offroad-dekk og er spesialdesignet for gatesykler med stor kapasitet.

17


DUNLOP MC-DEKK

ALL ROAD: ADVENTURE

D908 RR Rally Raid ble spesielt utviklet for ørkenløp og terrengkjøring. Det kompletterer den siste generasjons endurosykler og gir uslåelig ytelse på sand, fjell og hard grunn. D908 RR Rally Raid er også tillatt på veiene slik at det kan brukes når man kjører til og fra (transportetapper) konkurranser. Dekket anbefales med andre ord ikke til daglig gatekjøring. Eksepsjonell slitestyrke.

ALL ROAD: ENDURO

Geomax Enduro er et konkurransedekk som er tillatt på veier! Geomax Enduro er designet for å overholde FIM-forskriftene og håndtere tøft off-roadterreng, og dette er et konkurransedekk som gir deg en fordel, og som er tillatt på offentlig vei. Geomax Enduros designfortrinn omfatter bedre fremdrift, total kontroll, overlegent grep i svinger og forbedrede slitasjeegenskaper i alle typer terreng.

ALL ROAD: TRIAL

NYHET! NYHET! Ditt førstevalg til trailkjøring! D803 GP er førstevalget blant trailførere til konkurransebruk, fordi dette er et dekk som gir ekstraordinær smidighet, godt grep og styrke. De smidige dekksidene og den avanserte gummiblandingen gir bedre støtdemping og fremdrift, mens stiv stamme gir bedre kantstabilitet og svingegenskaper. Det finnes ikke noe bedre dekkvalg!

OBS! D803GP er bestillingsvare.

18


DUNLOP MC-DEKK

Geomax MX11 gir utrolige prestasjoner i sandete forhold. Dunlop’s Geomax MX11 er designet for å mestre forhold med mye sand på en god måte. Og dype hjulspor er heller ingen hindring for dette robuste dekket. Geomax MX11 bakdekk har enestående fremdriftsegenskaper i terreng med mye sand og gir førsteklasses stabilitet i dumper og på ujevnt underlag. Et ordentlig “skovlehjul”! Smarte kryssknaster på MX11 fordekk, i den sentrale delen av mønsteret, bidrar til å øke mønsterets levetid på hardpakket underlag.

Geomax MX32 nedstammer direkte fra Geomax MX31 - vinneren i 2013 MX VM!

Bakdekket har en utmerket demping og god retningsstabilitet da dekket har en antireboundgummi som reduserer tilbakeslag og gir bedre kontakt med underlaget. Dunlop’s patenterte Carcass Tension Control System (CTCS) teknologi fordeler stresspunktene i dekket og gir en kontrollert stabilitet og gir føreren god tilbakemelding.

OFF ROAD : MX

Geomax MX32 har forbedret egenskapene i sving, retningsstabilitet, feste, slitestyrke og “feedback” til føreren. Ny design på framdekket gir optimert bremseytelse og de store midtblokkene gir en større svingstabilitet under fastere forhold.

Geomax MX51 var milepælsdekket som Kiara Fontanesi vant kvinnenes Motocross Championship på. I 2014 lanserte Dunlop etterfølgeren Geomax MX 52! Geomax MX 52 har forbedret kontroll og handling, og med Dunlop’s patenterte teknologi er dekket ideelt for bruk i middels hardt terreng. MX52 har forskjøvede senterblokker noe som gir en god kontroll bak ved akselerasjon, og det gir også bedre retningsstabilitet, feste og forbedret slitasje. Variabel bane sekvensering (Dunlop’s siste Muliple Block Distribution technology) mellom senter og skulder området forbedrer kontakten med underlaget og gir et trygt og godt grep.

19


DUNLOP MC-DEKK

Geomax MX71 gir nyskapende teknologi til kjøring på grus.

OFF ROAD : MX

Geomax MX71 bringer toppspesifisert teknologi inn i tøft terreng. Dekkmønsteret er retningsbestemt foran og bak, med optimaliserte ytelser under bremsing og akselerasjon. Dunlops sammenligningstester har vist at MX71 har ledelsen på de viktige områdene fremdrift, kjøreegenskaper, bremsing og demping i dumper, uten å kompromisse med grep i sving, stabilitet eller holdbarhet.

FULL MOUSSE / KOMPAKTSLANGER MX/ENDURO Designet eksklusivt for off-road-konkurranse, og vårt mousseinnlegg erstatter slangen.

MOUSSE

Mousseinnlegget brukes av våre topp MX-førere og er oppbygget med en spesiell bikube-struktur. Kompaktslangen er designet for å unngå flatt dekk ved punktering som er forårsaket av perforering, slag eller kniping. Leveres komplett med instruksjoner og gaffelmerker.

20

OBS! Kompaktslanger er bestillingsvare.


DUNLOP MC-DEKK

ScootSmart høyner nivået på teknologisk innovasjon i klassen for små hjul. Ved bruk av Finite Element Analysis simuleringsteknikker og silikamønsterblandinger med høyt korninnhold som gir en førsteklasses kombinasjon av grep, kjøreegenskaper og kjørelengde, er ScootSmart en perfekt utvidelse av Dunlops “kjør med tillit”-filosofi. Hybrid Corddesignteknologien optimaliserer enkeltaspekter av dekkets ytelser uten å inngå kompromisser med andre aspekter. Med et dekkmønster som er hentet direkte fra vinneren av flere tester, RoadSmart, leverer ScootSmart grep på høyt nivå og nøytrale kjøreegenskaper opp til 210 km/t.

Dunlop Trailmax er et grovt on/offroad mønster dekk. Trailmax er designet for scootere med 10” hjul til å fungere i off-road forhold- men det er like bra på vanlige veier. De selvrensete slitebaneblokkene gir deg usedvanlig godt grep på gjørmete og løst terreng og veigrep på høyt nivå.

SCOOTER 21


PRISLISTE DUNLOP Radial gate

RR

Sport

Cruising Adv.ture

SPORTSMART 2

Varenr.

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

ROADSMART II

Sport

Cruising Adv.ture

GP RACER D211

Dimensjon/design

Eks. mva

RR

Sport

Cruising Adv.ture

SPORTMAX MUTANT

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

FRONT:

• RADIAL FRONT 17” 633047

110/70R17

54H TL SX SPORTSMART 2 F

629679

110/70ZR17 54W TL SPMAX ROADSMART II F

1125

1406

SPORTSMART 2

1392

1740

ROADSMART II

631921

120/60ZR17 (55W) TL SX SPORTSMART 2 F

1445

1806

SPORTSMART 2

629740

120/60ZR17 (55W) TL SPMAX ROADSMART II F

1413

1766

ROADSMART II

625923

120/70ZR17 (58W) TL SX GP RACER D211 F (Soft)

1821

2276

D211

625924

120/70ZR17 (58W) TL SX GP RACER D211 F (Medium)

1821

2276

D211

631922

120/70ZR17 (58W) TL SX SPORTSMART 2 F

1490

1863

SPORTSMART 2

669291

120/70ZR17 (58W) TL SPMAX MUTANT F

1525

1906

MUTANT

629741

120/70ZR17 (58W) TL SPMAX ROADSMART II F

1452

1815

ROADSMART II

627525

140/75R17

67V TL D408F (HARLEY-D LOGO)

2628

3285

D407

633134

150/80R17

72H TL ELITE 3F

2240

2800

ELITE 3

• RADIAL FRONT 18” 629750

110/80ZR18 (58W) TL SPMAX ROADSMART II F

1455

1819

ROADSMART II

629751

120/70ZR18 (59W) TL SPMAX ROADSMART II F

1505

1881

ROADSMART II

627567

130/70R18

63V TL D408F (HARLEY-D LOGO)

2700

3375

D407

621265

130/70R18

63H TL ELITE 3 F

1923

2404

ELITE 3

• RADIAL FRONT 19” 629753

110/80R19

59V TL SPMAX ROADSMART II F

1500

1875

ROADSMART II

634133

110/80R19

59V TL / TT TRAILSMART F NYHET!

1487

1859 TRAILSMART

622344

120/70ZR19 (60W) TL SPMAX D208F (IKKE HD-LOGO)

2268

2835

D207

634224

120/70R19

60W TL SPMAX ROADSMART II F NYHET!

1644

2055

ROADSMART II

634426

120/70ZR19 60W TL / TT TRAILSMART F NYHET!

1694

2118 TRAILSMART

22

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


NYHET!

RR

Sport

Cruising Adv.ture

D408/D407

Varenr.

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

ELITE 3

Sport

Cruising Adv.ture

TRAILSMART

Dimensjon/design

Eks. mva

RR

Sport

Cruising Adv.ture

D208/D207

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

REAR:

• RADIAL REAR 16” 624261

180/60R16

80H TL ELITE 3R

2445

3056

ELITE 3

• RADIAL REAR 17” 634139

130/80R17

65H TL / TT TRAILSMART R NYHET!

1705

2131 TRAILSMART

634138

140/80R17

69H TL / TT TRAILSMART R NYHET!

1737

2171 TRAILSMART

633048

150/60R17

66H TL SX SPORTSMART 2 R

669308

150/60ZR17 (66W) TL SPMAX MUTANT R

1490

1863

SPORTSMART 2

1843

2304

MUTANT

69V TL / TT TRAILSMART R NYHET!

634134

150/70R17

629742

150/70ZR17 (69W) TL SPMAX ROADSMART II R

1864

2330 TRAILSMART

1824

2280

ROADSMART II

628540

160/60ZR17 69W TL SX GP RACER D211 R ENDURANCE

2049

2561

633049

160/60R17

1595

1994

SPORTSMART 2

631993

160/60ZR17 (69W) TL SX SPORTSMART 2 R

2009

2511

SPORTSMART 2

669309

160/60ZR17 (69W) TL SPMAX MUTANT R

1927

2409

MUTANT

629744

160/60ZR17 (69W) TL SPMAX ROADSMART II R

1952

2440

ROADSMART II

69H TL SX SPORTSMART 2 R

629745

160/70ZR17 (73W) TL SPMAX ROADSMART II R

2140

2675

ROADSMART II

629746

170/60ZR17 (72W) TL SPMAX ROADSMART II R

1956

622342

170/60R17

634425

170/60ZR17 72W TL / TT TRAILSMART R NYHET!

78H TL D407R (HARLEY-D LOGO)

2445

ROADSMART II

2986

3733

D408

1864

2330 TRAILSMART

625928

180/55ZR17 (73W) TL SX GP RACER D211 R (Medium)

2371

2964

D211

625929

180/55ZR17 (73W) TL SX GP RACER D211 R (Endurance)

2371

2964

D211

631994

180/55ZR17 (73W) TL SX SPORTSMART 2 R

2185

2731

SPORTSMART 2

629747

180/55ZR17 (73W) TL SPMAX ROADSMART II R

1965

2456

ROADSMART II

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET

23


PRISLISTE DUNLOP Radial gate NYHET!

RR

Sport

Cruising Adv.ture

SPORTSMART 2

Varenr.

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

ROADSMART II

Sport

Cruising Adv.ture

GP RACER D211

Dimensjon/design

Eks. mva

RR

Sport

Cruising Adv.ture

TRAILSMART

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

REAR:

• RADIAL REAR 17” 633353

180/60ZR17 (75W) TL SX SPORTSMART 2 R

2293

2866

SPORTSMART 2

631995

190/50ZR17 (73W) TL SX SPORTSMART 2 R

2250

2813

SPORTSMART 2

629748

190/50ZR17 (73W) TL SPMAX ROADSMART II R

2076

2595

ROADSMART II

625983

190/55ZR17 (75W) TL SX GP RACER D211 R (Medium)

2583

3229

D211

625984

190/55ZR17 (75W) TL SX GP RACER D211 R (Endurance)

2583

3229

D211

631996

190/55ZR17 (75W) TL SX SPORTSMART 2 R

2293

2866

SPORTSMART 2

629749

190/55ZR17 (75W) TL SPMAX ROADSMART II R

2140

2675

ROADSMART II

625987

200/55ZR17 (78W) TL SX GP RACER D211 R (Medium)

2794

3493

D211

625988

200/55ZR17 (78W) TL SX GP RACER D211 R (Endurance)

2794

3493

D211

633354

200/55ZR17 (78W) TL SX SPORTSMART 2 R

2555

3194

SPORTSMART 2

622343

200/55R17

3057

3821

D408

78V TL D407R (HARLEY-D LOGO)

• RADIAL REAR 18” 634137

150/70R18

70V TL / TT TRAILSMART R NYHET!

1835

2294 TRAILSMART

629752

160/60ZR18 70W TL SPMAX ROADSMART II R

2078

2598

ROADSMART II

657216

180/55ZR18 (74W) TL SPMAX D207 R (IKKE HD-LOGO)

2701

3376

D208

628180

200/50R18

76V TL D407 R (HARLEY D-LOGO)

3198

3998

D408

627641

200/50R18

76H TL ELITE 3 R

2844

3555

ELITE 3

624402

240/40R18

79V TL D407 R (HARLEY-D LOGO)

3294

4118

D408

669534

240/40R18

79V TL ELITE 3 R

3018

3773

ELITE 3

667677

24

250/40R18

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

81V TL ELITE 3 R

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

3089

3861

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

ELITE 3

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


THE SHAPE OF THE FUTURE DUNLOP’S ALL NEW HYPER SPORT TYRE, REFINED FOR SUPERIOR GRIP AND COMFORT * Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

/ OPTIMALISERT GREP PÅ TØRT ​​ OG VÅTT / OVERLEGEN HÅNDTERING I ALLE HASTIGHETER * / FORBEDRET KOMFORT

www.dunlopmotorcycle.eu Følg oss...

/DunlopMoto

@DunlopMoto

25


PRISLISTE DUNLOP Diagonal gate

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

ARROWMAX STREETSMART

Varenr.

Cruising Adv.ture

RR

D404

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

D408/D407

Dimensjon/design

Eks. mva

Cruising Adv.ture

D427

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

FRONT:

• DIAGONAL FRONT 16” 630360

110/90-16

59V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 249

1 561

STREETSMART

630361

120/80-16

60V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 182

1 478

STREETSMART

651006

130/90-16

67S TT D404 F

1 269

1 586

D404

650725

130/90-16

67H TL D404 F J

1 572

1 966

D404

650723

130/90-16

67H TT D404 F

1 518

1 898

D404

627503

130/90B16

67H TL D408 F WWW (HARLEY-D LOGO)

2 558

3 198

D407

624403

130/90B16

67H TL D427 F (HARLEY-D LOGO)

2 321

2 902

D427

656266

MT90B16

72H TL D402 F (HARLEY-D LOGO)

1 895

2 369

D402

656265

MT90B16

72H TL D402 F SW (HARLEY-D LOGO)

2 465

3 081

D402

657229

MT90B16

72H TL D402 F WWW (HARLEY-D LOGO)

2 536

3 169

D402

650753

150/80-16

71H TL D404 F

1 848

2 310

D404

• DIAGONAL FRONT 17” 630380

90/80-17

46S TL ARROWMAX STREETSMART F

754

943

STREETSMART

650818

90/90-17

49P TT D404 F

1 272

1 590

404

630364

100/80-17

52S TL ARROWMAX STREETSMART F

857

1 071

STREETSMART

630365

100/80-17

52H TL ARROWMAX STREETSMART F

920

1 151

STREETSMART

650993

100/90-17

55S TL F17 F

1 009

1 261

F24

630366

110/70-17

54H TL ARROWMAX STREETSMART F

1 049

1 312

STREETSMART

630369

110/80-17

57H TL ARROWMAX STREETSMART F

1 127

1 409

STREETSMART

630368

110/80-17

57V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 143

1 429

STREETSMART

630370

120/70-17

58V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 205

1 507

STREETSMART

26

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

D402

Varenr.

Cruising Adv.ture

RR

F17/F24

Dimensjon/design

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

ELITE 3

Eks. mva

Cruising Adv.ture

K177

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

FRONT:

• DIAGONAL FRONT 17” 651004

120/90-17

64S TT D404 F

1 297

1 621

D404

627504

130/80B17

65H TL D408 F (HARLEY-D LOGO)

2 108

2 635

D407

627505

130/80B17

65H TL D408 F SW (HARLEY-D LOGO)

2 465

3 081

D407

662654

140/80-17

69H TT D404 F

1 795

2 244

D404

650738

140/80-17

69H TT D404 F WWW

2 333

2 916

D404

• DIAGONAL FRONT 18” 653225

3.00-18

47P TT D404 F

864

1 080

D404

630381

100/90-18

56H TL ARROWMAX STREETSMART F

1 154

1 443

STREETSMART

630382

100/90-18

56V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 262

1 577

STREETSMART

630383

110/80-18

58V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 270

1 587

STREETSMART

630385

110/90-18

61V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 268

1 585

STREETSMART

627506

130/70B18

63H TL D408 F (HARLEY-D LOGO)

2 321

2 902

407

667679

130/70-18

63H TL ELITE 3 F

1 788

2 235

ELITE 3

650718

130/70-18

63H TL K177 F

1 860

2 324

K177

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET

27


PRISLISTE DUNLOP Diagonal gate

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

K81/K82

Varenr.

Cruising Adv.ture

RR

K70

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

D401

Dimensjon/design

Eks. mva

Cruising Adv.ture

K591

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

FRONT + FRONT/REAR:

• DIAGONAL FRONT/REAR 18” 651018

3.00-18

47S TT K82 F/R

775

969

K81

651023

3.25-18

52S TT K82 F/R

832

1 040

K81

651027

3.50-18

56S TT K82 F/R

K81

• DIAGONAL FRONT 19” 652958

3.25-19

54P TT K70 F

1 117

1 396

K70

652939

3.60H19

52H TT K81 TT100 F

1 195

1 494

K82

630393

90/90-19

52H TL ARROWMAX STREETSMART F

1 336

1 671

STREETSMART

657526

90/90-19

52H TL D401 F (HARLEY D-LOGO)

1 797

2 246

D401

627507

90/90-19

52H TL D408 F (HARLEY D-LOGO)

1 848

2 310

D407

630391

100/90-19

57V TL ARROWMAX STREETSMART F

1 226

1 533

STREETSMART

656274

100/90-19

57H TL D401 F (HARLEY D-LOGO)

1 628

2 035

D401

630191

100/90-19

57H TL D401 F WWW (HARLEY D-LOGO)

2 216

2 770

D402

656275

100/90-19

51V TL K591 F (HARLEY D-LOGO)

1 661

2 076

K591

627374

100/90-19

57V TL GT502 F (HARLEY D-LOGO)

1 913

2 391

GT502

650672

100/90-19

57H TL D404 F

1 265

1 581

D404

634143

100/90-19

57H TL/TT TRAILSMART F NYHET!

1 238

1 547

TRAILSMART

651044

100/90-19

57T TT TRAILMAX F

1 141

1 426

TRAILMAX

668747

110/90-19

62H TL F24 G F

1 346

1 682

F17

• DIAGONAL FRONT/REAR 19” 652959

3.50-19

57P TT K70 F/R

1 139

1 424

K70

650780

4.10H19

61H TT K81 TT100 F/R

1 279

1 599

K82

100/90-19

57H TT K81 TT100 F/R GP

1 392

1 739

K82

650682

28

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


NYHET!

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

GT502

Varenr.

Sport

Cruising Adv.ture

TRAILSMART

Dimensjon/design

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

TRAILMAX

Eks. mva

Cruising Adv.ture

K555

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

FRONT:

• DIAGONAL FRONT 21” 628184

80/90-21

54V TL GT502 F (HARLEY D-LOGO)

1 954

2 443

GT502

650782

80/90-21

48H TT D404 F

1 264

1 580

D404

622582

90/90-21

54H TL ELITE 3 F

1 527

1 908

ELITE 3

634144

90/90-21

54V TL / TT TRAILSMART F NYHET!

1 227

1 534

TRAILSMART

653386

90/90-21

54H TT TRAILMAX F

1 086

1 357

TRAILMAX

651073

90/90-21

54S TT TRAILMAX F

1 064

1 330

TRAILMAX

656276

MH90-21

54H TL D402 F (HARLEY D-LOGO)

1 612

2 015

D402

627566

MH90-21

54H TL D408 F (HARLEY D-LOGO)

1 753

2 192

D407

REAR:

• DIAGONAL REAR 15” 650804

130/90-15

66P TT D404 R

1 247

1 559

D404

651011

140/90-15

70S TT D404 R

1 535

1 919

D404

653363

140/90-15

70H TL D404 R

1 793

2 241

D404

651137

150/80-15

70V TL K555 R

1 782

2 227

(kun bakdekk)

657219

150/90B15

74H TL D404 R

1 996

2 495

D404

651014

170/80-15

77S TT D404 R

1 744

2 180

D404

662675

170/80-15

77H TT K555 R J

1 970

2 462

(kun bakdekk)

1 923

2 404

D404

622275

180/70-15

76H TL D404 R

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET

29


PRISLISTE DUNLOP Diagonal gate

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

K81/K82

Varenr.

Cruising Adv.ture

RR

D404

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

D408/D407

Dimensjon/design

Eks. mva

Cruising Adv.ture

D427

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

REAR:

• DIAGONAL REAR 16” 651038

4.60-16

59S TT K82 R

978

1 222

K81

666005

MU85B16

77H TL D402 R (HARLEY-D LOGO)

2 700

3 375

D402

666006

MU85B16

77H TL D402 R SW (HARLEY-D LOGO)

2 966

3 708

D402

661321

MU85B16

77H TL D402 R WWW (HARLEY-D LOGO)

2 966

3 708

D402

656264

MT90B16

74H TL D402 R (HARLEY-D LOGO)

2 117

2 647

D402

656263

MT90B16

74H TL D402 R SW (HARLEY-D LOGO)

2 536

3 169

D402

657228

MT90B16

74H TL D402 R WWW (HARLEY-D LOGO)

2 966

3 708

D402

656260

130/90B16

73H TL D401 R (HARLEY D-LOGO)

1 871

2 339

D401

656261

130/90B16

64V TL K591 R (HARLEY D-LOGO)

2 318

2 898

K591

627371

130/90B16

67V TL GT502 R (HARLEY D-LOGO)

2 153

2 691

GT502

630362

130/90-16

67H TL ARROWMAX STREETSMART R

1 336

1 671

STREETSMART

630363

130/90-16

67V TL ARROWMAX STREETSMART R

1 446

1 807

STREETSMART

650742

140/90-16

71H TT D404 R

1 884

2 356

D404

657218

150/80B16

71H TL D401 R (HARLEY D-LOGO)

2 179

2 724

D401

630190

150/80B16

71H TL D401 R WWW (HARLEY D-LOGO)

2 666

3 332

D401

656262

150/80B16

71V TL K591 R (HARLEY D-LOGO)

2 269

2 837

K591

627372

150/80B16

71V TL GT502 R (HARLEY D-LOGO)

2 418

3 023

GT502

631782

150/80B16

71H TL D404 R

1 922

2 402

D404

667678

160/80B16

80H TL ELITE 3 R

2 095

2 618

ELITE 3

650767

160/80B16

75H TL K177 R

2 105

2 631

K177

633695

180/65B16

81H TL D407 R (HARLEY-D LOGO)

2 937

3 671

408

626444

180/65B16

81H TL D407 R SW (HARLEY-D LOGO)

3 269

4 086

408

626445

180/65B16

81H TL D407 R WWW (HARLEY-D LOGO)

3 459

4 324

408

624404

180/70B16

77H TL D427 R (HARLEY-D LOGO)

3 221

4 026

D427

30

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


RR

Sport

Cruising Adv.ture

D402

Varenr.

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

ELITE 3

Dimensjon/design

Sport

Cruising Adv.ture

K177

Eks. mva

RR

Sport

Cruising Adv.ture

ARROWMAX STREETSMART

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

REAR:

• DIAGONAL REAR 17” 630367

110/80-17

57S TL ARROWMAX STREETSMART R

1 052

1 316

STREETSMART

634140

120/90-17

64S TL / TT TRAILSMART R NYHET!

1 357

1 697

TRAILSMART

651048

120/90-17

64S TT TRAILMAX R

1 285

1 607

TRAILMAX

630371

130/70-17

62S TL ARROWMAX STREETSMART R

1 213

1 516

STREETSMART

630372

130/70-17

62H TL ARROWMAX STREETSMART R

1 258

1 573

STREETSMART

630373

130/80-17

65H TL ARROWMAX STREETSMART R

1 304

1 630

STREETSMART

634141

130/80-17

65S TL / TT TRAILSMART R NYHET!

1 509

1 886

TRAILSMART

651053

130/80-17

65S TT TRAILMAX R

1 392

1 739

TRAILMAX

630374

130/90-17

68V TL ARROWMAX STREETSMART R

1 464

1 830

STREETSMART

653005

140/80-17

69H TT TRAILMAX R

1 640

2 050

TRAILMAX

630376

140/80-17

69V TL ARROWMAX STREETSMART R

1 510

1 888

STREETSMART

630378

150/70B17

69V TL ARROWMAX STREETSMART R

1 624

2 031

STREETSMART

630379

160/70B17

73V TL ARROWMAX STREETSMART R

1 875

2 344

STREETSMART

656270

160/70B17

73V TL K591 R (HARLEY D-LOGO)

2 494

3 117

K591

620380

180/60B17

75V TL GT502 R (HARLEY D-LOGO)

3 189

3 986

GT502

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET

31


PRISLISTE DUNLOP Diagonal gate

RR

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

ARROWMAX STREETSMART

Varenr.

Cruising Adv.ture

RR

TRAILMAX

Dimensjon/design

Sport

Cruising Adv.ture

RR

Sport

K81/K82

Eks. mva

Cruising Adv.ture

D408/D407

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

REAR:

• DIAGONAL REAR 18” 630384

110/90-18

61H TL ARROWMAX STREETSMART R

1 293

1 616

STREETSMART

652997

4.00-18

64S TT K70 R

1 292

1 615

K70

652940

4.10-18

59H TT K81 TT100 R

1 214

1 517

CLASSIC. *K82

652941

4.25/85H18 64H TT K81 TT100 R

1 332

1 665

CLASSIC. *K82

630386

120/90-18

65H TL ARROWMAX STREETSMART R

1 270

1 587

STREETSMART

630387

120/90-18

65V TL ARROWMAX STREETSMART R

1 350

1 687

STREETSMART

651049

120/90-18

65T TT TRAILMAX R

1 418

1 772

TRAILMAX

630388

130/70-18

63H TL ARROWMAX STREETSMART R

1 281

1 602

STREETSMART

630389

130/80-18

66V TL ARROWMAX STREETSMART R

1 402

1 752

STREETSMART

650721

130/80-18

66H TT K81 TT100 GP R

1 922

2 402

K82

626449

32

180/55B18

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

80H TL D407 R (HARLEY D-LOGO)

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

3 057

3 821

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

D408

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


FRIHET TIL Å UTFORSKE

SPORTTOURING-DEKK FOR ALLE BRUKSOMRÅDER Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

“Utrolig! Du betaler ikke bare for merket.” Bike

“Vi mener at Dunlop tilbyr de beste allround-ytelsene for landeveiskjøring.”

Fast Bikes

Flere gummiblandinger i bakdekket for maksimalt grep, komfort, styrerespons og forlenget levetid.

JLB for økt stabilitet også på tyngre sport/touring-sykler. Mønsteret i fordekket sikrer korte bremselengder.

www.dunlopmotorcycle.no Følg oss...

/Dunlop MC Norge

@DunlopMoto

33


PRISLISTE DUNLOP All Road NYHET!

Ørkenløp / terreng

Enduro

Trial Competition

D908 RALLY RAID

GEOMAX ENDURO

D803 GP

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

RALLY RAID // ØRKENLØP OG TERRENGKJØRING (gategodkjent til transportetapper)

• DIAGONAL FRONT 21” 668426

90/90-21

M/C 54R TT D908RR F

1252

1565

• DIAGONAL REAR 18” 662326

140/80-18

M/C 70R TT D908RR R

1995

2494

GEOMAX ENDURO // FIM-GODKJENT

• DIAGONAL FRONT 21” 621863

90/90-21

54R TT GEOMAX ENDURO F M

752

941

• DIAGONAL REAR 18” 621861

120/90-18

65R TT GEOMAX ENDURO R

894

1118

621862

140/80-18

70R TT GEOMAX ENDURO R

917

1146

NYHET! TRAIL COMPETITION D803GP // NB! BESTILLINGSVARE

• DIAGONAL FRONT 21” 634414

80/100-21

51M TT D803GP F (TRIAL COMP) NYHET! 937 1171

• RADIAL REAR 18” 634413

34

120/100R18 68M TL D803GP R (TRIAL COMP) NYHET! 1348 1684

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


PRISLISTE DUNLOP Motocross

Sand

Mud to packed mud

GEOMAX MX 11

GEOMAX MX 32

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

GEOMAX MX11 / MYK SAND:

• DIAGONAL FRONT 21” 631369

80/100-21

51M TT GEOMAX MX11 F

881

1101

• DIAGONAL REAR 19” 632145

100/90-19

57M TT GEOMAX MX11 R

1028

1285

631368

110/90-19

62M TT GEOMAX MX11 R (J)

1028

1285

GEOMAX MX32 (31) / MEDIUM UNDERLAG:

• DIAGONAL FRONT/REAR 10” 633286

60/100-10

33J TT GEOMAX MX32 F/R

367

459

633288

70/100-10

41J TT GEOMAX MX32 F/R

391

489

• DIAGONAL FRONT 12” 633291

60/100-12

36J TT GEOMAX MX32 F

404

505

• DIAGONAL FRONT 14” 633304

60/100-14

30M TT GEOMAX MX32 F

499

624

• DIAGONAL FRONT 17” 633310

70/100-17

40M TT GEOMAX MX32 F

539

674

• DIAGONAL FRONT 19” 633320

70/100-19

42M TT GEOMAX MX32 F

617

771

• DIAGONAL FRONT 21” 633323

80/100-21

51M TT GEOMAX MX32 F

722

903

• DIAGONAL REAR 12” 633292

80/100-12

41M TT GEOMAX MX32 R

495

618

• DIAGONAL REAR 14” 633306

90/100-14

49M TT GEOMAX MX32 R

615

768

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET

35


PRISLISTE DUNLOP Motocross

Mud to packed mud

Grassy to hard packed

GEOMAX MX 32

GEOMAX MX 52

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

GEOMAX MX32 (31) / MEDIUM UNDERLAG:

• DIAGONAL REAR 16” 633308

90/100-16

52M TT GEOMAX MX32 R

737

921

• DIAGONAL REAR 18” 629663

110/90-18

61M TT GEOMAX MX31 R

894

1118

629664

120/90-18

65M TT GEOMAX MX31 R

906

1132

• DIAGONAL REAR 19” 633312

100/90-19

57M TT GEOMAX MX32 R

855

1069

633316

110/90-19

62M TT GEOMAX MX32 R

881

1101

633317

120/80-19

63M TT GEOMAX MX32 R

953

1192

GEOMAX MX 52 (51) / MEDIUM HARDT UNDERLAG:

• DIAGONAL FRONT / REAR 10” 633287

60/100-10

33J TT GEOMAX MX52 F

367

459

633289

70/100-10

41J TT GEOMAX MX52 F

391

489

• DIAGONAL FRONT 12” 633290

60/100-12

36J TT GEOMAX MX52 F

404

505

• DIAGONAL FRONT 14” 633305

60/100-14

30M TT GEOMAX MX52 F

486

608

• DIAGONAL FRONT 17” 633311

70/100-17

40M TT GEOMAX MX52 F

538

673

• DIAGONAL FRONT 19” 633321

70/100-19

42M TT GEOMAX MX52 F

660

825

• DIAGONAL FRONT 21” 633322

80/100-21

51M TT GEOMAX MX52 F

723

904

633324

90/90-21

54M TT GEOMAX MX52 F

819

1023

36

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


Packed mud to blue groove GEOMAX MX 71

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

GEOMAX MX 52 (51) / MEDIUM HARDT UNDERLAG:

• DIAGONAL REAR 12” 633303

80/100-12

41M TT GEOMAX MX52 R

495

618

• DIAGONAL REAR 14” 633307

90/100-14

49M TT GEOMAX MX52 R

595

744

• DIAGONAL REAR 16” 633309

90/100-16

52M TT GEOMAX MX52 R

713

891

• DIAGONAL REAR 18” 625999

100/100-18 59M TT GEOMAX MX51 R

854

1067

626000

110/100-18 64M TT GEOMAX MX51 R

883

1104

• DIAGONAL REAR 19” 633313

100/90-19

57M TT GEOMAX MX52 R

855

1069

633315

110/90-19

62M TT GEOMAX MX52 R

881

1101

633318

120/80-19

63M TT GEOMAX MX52 R

953

1192

GEOMAX MX 71 / HARDT UNDERLAG:

• DIAGONAL FRONT 21” 627798

80/100-21

51M TT GEOMAX MX71 F

668

834

629759

90/100-21

57M TT GEOMAX MX71 F

748

935

• DIAGONAL REAR 18” 630937

110/90-18

61M TT GEOMAX MX71 R

842

1053

630938

120/90-18

65M TT GEOMAX MX71 R

836

1045

• DIAGONAL REAR 19” 633314

110/90-19

62M TT GEOMAX MX71 A R

910

1137

633319

120/80-19

63M TT GEOMAX MX71 A R

985

1232

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET

37


PRISLISTE DUNLOP Mousse + MX-slanger Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

1 685

2 106

MOUSSE / KOMPAKTSLANGE: NB! BESTILLINGSVARE 709973

80/100. 90/100-21

FM21F - MOUSSE, inkl gel

709974

100/90. 110/80-19

FM19SR - MOUSSE, inkl gel

1 818

2 272

709975

110/90. 120/80-19

FM19LR - MOUSSE, inkl gel

1 841

2 301

709977

120/90-18. 140/80-18

FM18R - MOUSSE, inkl gel

1 860

2 325

709976 140/80-18. RALLY RAID / ENDURO. FM18R, inkl gel

1 951

2 439

MOTOCROSS // SLANGER

FRONT 21” 80/100-21: Tuff Tube

6030-043

TR-4

UHD, 3,6mm

283

354

90-100-21: Tuff Tube

6030-043

TR-4

UHD, 3,6mm

283

354

90/90-21:

Tuff Tube

6030-043

TR-4

UHD, 3,6mm

283

354

80/100-21: Tuff Tube

6030-042

TR-4

Normal tykkelse

185

232

90-100-21: Tuff Tube

6030-042

TR-4

Normal tykkelse

185

232

90/90-21:

Tuff Tube

6030-042

TR-4

Normal tykkelse

185

232

70/100-19: Tuff Tube

6030-041

TR-4

Normal tykkelse

165

206

6030-037

TR-4

Normal tykkelse

155

193

6030-035

TR-4

Normal tykkelse

144

180

FRONT 19”:

FRONT 17”: 70/100-17: Tuff Tube

FRONT 14”: 60/100-14: Tuff Tube

FRONT 12”: 2.50-12:

Tuff Tube

6030-046

TR-4 Normal tykkelse (F/R)

149

187

2.50-10:

Tuff Tube

6030-033

TR-4 Normal tykkelse (F/R)

144

180

2.75/10:

Tuff Tube

6030-033

TR-4 Normal tykkelse (F/R)

144

180

38

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


PRISLISTE DUNLOP MX-slanger Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

MOTOCROSS // SLANGER

REAR 19”: 100/90-19: Tuff Tube

6030-049

TR-4

UHD, 3,6mm

185

232

100/90-19: Tuff Tube

6030-039

TR-4

Normal tykkelse

185

232

110/90-19: Tuff Tube

6030-039

TR-4

Normal tykkelse

185

232

110/80-19: Tuff Tube

6030-039

TR-4

Normal tykkelse

185

232

120/80-19: Tuff Tube

6030-039

TR-4

Normal tykkelse

185

232

110/90-19: Tuff Tube

6030-044

TR-4

UHD, 3,6mm

288

361

110/80-19: Tuff Tube

6030-044

TR-4

UHD, 3,6mm

288

361

120/80-19: Tuff Tube

6030-044

TR-4

UHD, 3,6mm

288

361

110/90-18: Tuff Tube

6030-045

TR-4

UHD, 3,6mm

288

361

120/90-18: Tuff Tube

6030-045

TR-4

UHD, 3,6mm

288

361

110/100-18: Tuff Tube

6030-045

TR-4

UHD, 3,6mm

288

361

140/80-18: Tuff Tube

6030-045

TR-4

UHD, 3,6mm

288

361

110/90-18: Tuff Tube

6030-038

TR-4

Normal tykkelse

185

232

120/90-18: Tuff Tube

6030-038

TR-4

Normal tykkelse

185

232

100/100-18: Tuff Tube

6030-038

TR-4

Normal tykkelse

185

232

110/100-18: Tuff Tube

6030-038

TR-4

Normal tykkelse

185

232

6030-047

TR-4

UHD, 3,6mm

263

328

90/100-16: Tuff Tube 6030-040

TR-4

Normal tykkelse

185

232

6030-036

TR-4

Normal tykkelse

149

187

80/100-12: Tuff Tube 6030-034

TR-4

Normal tykkelse

144

180

REAR 18”:

REAR 16”: 90/100-16: Tuff Tube

REAR 14”: 90/100-14: Tuff Tube

REAR 12”:

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET

39


PRISLISTE DUNLOP Scooter DUNLOP ER STOLTE OVER Å LEVERE ORIGINALMONTERTE DEKK TIL UTVALGTE SCOOTERS FRA FØLGENDE FABRIKANTER:

Street / gate

Street / gate

SCOOTSMART

TRAILMAX

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

Tilsvarende dekk F/R

FRONT / FRONT REAR:

• DIAGONAL FRONT 10” 630954

120/90-10

57L TL SCOOTSMART F

431

538

652755

120/90-10

57J TL TRAILMAX F

462

577

• DIAGONAL REAR 10” 652762

130/90-10

61J TL TRAILMAX R

476

595

• DIAGONAL FRONT/REAR 10” 630961

3.50-10

59J TL SCOOTSMART F/R

378

472

630964

90/90-10

50J TL SCOOTSMART F/R

374

468

630950

100/80-10

53L TL SCOOTSMART F/R

355

443

• DIAGONAL FRONT 12” 630966

110/90-12

64P TL SCOOTSMART F

565

706

630967

120/70-12

51S TL SCOOTSMART F

565

706

• DIAGONAL REAR 12” 630970

130/70-12

62S TL SCOOTSMART R

553

692

630971

140/70-12

65P TL SCOOTSMART R

622

777

• DIAGONAL FRONT 13” 630040

110/90-13

56P TL SCOOTSMART F

536

670

• DIAGONAL REAR 13” 630041

120/70-13

53P TL SCOOTSMART F

580

725

630034

130/70-13

63P RFD TL SCOOTSMART R

561

701

630036

140/60-13

63S RFD TL SCOOTSMART R

643

803

• DIAGONAL FRONT/REAR 13” 630033

40

130/60-13

F: FRONTDEKK R: BAKDEKK

60P RFD TL SCOOTSMART F/R

TL: TUBELESS / SLANGELØST TT: TUBETYPE / SLANGEDEKK

577

722

WWW: WIDE WHITEWALL WW: SLIM WHITEWALL

RFD: REINFORCED/ FORSTERKET


PRISLISTE DUNLOP Slanger og felgbånd Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

SLANGER GATEDEKK 80/90-21:

6030-011

TR 4

115

144

90/90-21:

6030-011

TR 4

115

144

100/90-19:

6030-008

TR 4

115

144

3.25-19:

6030-008

TR 4

115

144

3.50/19:

6030-009

TR 6

130

163

3.60-19:

6030-009

TR 6

130

163

4.10-19:

6030-009

TR 6

130

163

120/90-18:

6030-007

TR 6

135

169

130/80-18:

6030-007

TR 6

135

169

3.00-18:

6030-012

TR 4

125

156

3.25-18:

6030-012

TR 4

125

156

3.50-18:

6030-012

TR 4

125

156

4.10-18:

6030-007

TR 6

135

169

4.00-18:

6030-007

TR 6

135

169

4.25/85-18:

6030-007

TR 6

135

169

90/90-17:

6030-005

TR 4

115

144

120/90-17:

6030-006

TR 6

135

169

130/80-17:

6030-006

TR 6

135

169

140/80-17:

6030-006

TR 6

135

169

130/90-16:

6030-029

TR 6

155

194

4.60-16: 130/90-16:

6030-029

TR 6

155

194

6030-004

Sidemont. TR15

265

331

130/90-15:

6030-010

PV78/JS-78C

280

350

140/90-15:

6030-010

PV78/JS-78C

280

350

170/80-15:

6030-014

PV78/JS-78C

280

350

FELGBÅND FRONT/REAR 16-17”

6030-016

28mm

35

44

18-19”

6030-018

28mm

35

44

20-21”

6030-020

28mm

35

44

VENTILER:

TR4

TR6

Samme som TR4, men slipt gjengeparti på 2 sider

PV78

JS87C

TR15

Sidemontert /off center-ventil

41


DUNLOP Motorsport

MOTORSPORT 2015

12

21

11

47

forskjellige løpsvinnere + forskjellige førere på Moto2™pallene så langt

forskjellige førere på Moto3™-pallene så langt

Motorsport har alltid vært den disiplinen hvor Dunlop sprenger grenser, utvikler ny teknologi og finner samarbeidspartnere. Som et resultat kan vi tilby motorsykkelførere dekk av den kvalitet, slitestyrke og holdbarhet som kun oppnås når utviklingen av et dekk starter på racingbanen og videreføres til veien. Når det gjelder motorsport for tohjulinger dekker vi både Moto2™ og Moto3™, og også tyske IDM, Alpe Adria-mesterskapet, Ulster GP, North West 200 og Isle of Man TT. Dessuten overføres alt vi lærer på banen raskt til veien. Dette er grunnen til at våre ingeniører var de første som anvendte ytelsesstandarder for racingdekk på dekk som var utviklet for hverdagsbruk.

42

John McGuinness, vinner av Isle of Man TT 21 ganger

nye banerekorder og bestetider

0.010 0.011 sekunder – minste seiersmarginen – Mugello – Moto3™, Fenati foran Isaac Vinales

sekunder – minste forskjellen mellom de tre på seierspallen – Fenati til Rins på Mugello Vinales

2014 Michael Dunlop – flergangsvinner av Isle of Man TT


PRESSESKRIV FRA DUNLOP

43


PRISLISTE DUNLOP Motorsport

125 / Moto3

125 / Moto3

125 / Moto3

Superbike

KR149 / KR133

MOTO 3

KR189 / KR389

KR106 / KR108

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

125 / MOTO3 - RACE RADIAL (ikke tillatt på vei) 627951

95/70R17

KR149 F

C

Medium-soft

1081

1351

634470

95/70R17

KR149 F

M

Medium/Strong

1081

1351

631069

95/75R17

Moto 3 F

S

Soft

1165

1456

631068

95/75R17

Moto 3 F

M

Medium

1165

1456

631067

95/75R17

Moto 3 F

H

Strong

1165

1456

630476

95/70R17

KR189 F

WB

Wet

1165

1456

627953

115/70R17

KR133 R

C

Medium-soft

1315

1644

634471

115/70R17

KR133 R

M

Medium/Strong

1315

1644

631083

115/75R17

Moto 3 R

S

Soft

1456

1820

631082

115/75R17

Moto 3 R

M

Medium

1456

1820

631080

115/75R17

Moto 3 R

H

Strong

1456

1820

630475

115/70R17

KR389 R

WB

Wet

1428

1785

SBK KR106 + KR108 - RACE RADIAL (ikke tillatt på vei)

44

633782

120/70R17

KR106 F

MS1 - 9743

Soft

1550

1938

633803

120/70R17

KR106 F

MS2 - 9813

Medium-soft

1550

1938

633804

120/70R17

KR106 F

MS3 - 343

Medium

1550

1938

633805

120/70R17

KR106 F

MS4 - 302

Strong

1550

1938

633386

195/65R17

KR108 R

Qualifying

2283

2854

632470

195/65R17

KR108 R

9827

Soft

2283

2854

634501

195/65R17

KR108 R

MS2 - H998

Medium-soft

2283

2854

633779

195/65R17

KR108 R

MS3 - T998

Medium

2283

2854

634500

195/65R17

KR108 R

MS3 - H677

Medium - Hot

2283

2854

633780

195/65R17

KR108 R

MS4 - T886

Medium

2283

2854

634499

195/65R17

KR108 R

MS4 - H886

Medium

2283

2854

634498

195/65R17

KR108 R

MS5 - H997

Strong

2283

2854

633781

195/65R17

KR108 R

MS5 - 9838

Strong

2283

2854

Lagerføres av Racing 4 Fun AS, Evjeløkka 4 B, 1662 Rolvsøy

Tlf: + 47 69 32 75 28 / Epost: jarle@racing4fun.no www.racing4fun.no


OBS! ALLE MOTORSPORT-DEKKENE ER BESTILLINGSVARE

Superbike

600CC

D211 GP RACER SLICKS

D212 GP PRO

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

SBK D211 GP SLICKS - RACE RADIAL (ikke tillatt på vei) 625926

120/70R17

D211 F Slick

Dunlop France

Medium

1031

1288

625985

190/55R17

D211 R Slick

Dunlop France

Medium

1500

1875

625986

190/55R17

D211 R Slick

Dunlop France

Endurance

1500

1875

625989

200/55R17

D211 R Slick

Dunlop France

Medium

1593

1991

625990

200/55R17

D211 R Slick

Dunlop France

Endurance

1593

1991

600CC D212 GP PRO - ROAD RADIAL (godkjent for gate, men ikke anbefalt) 633806

120/70ZR17 D212 F GP PRO Race

MS1 - 9743

Soft

1456

1820

633807

120/70ZR17 D212 F GP PRO Race

MS2 - 9813

Medium-soft

1456

1820

633808

120/70ZR17 D212 F GP PRO Race

MS3 - 9854

Medium

1456

1820

633809

120/70ZR17 D212 F GP PRO Race

MS4 - 9838

Strong

1456

1820

631802

190/55ZR17 D212 R GP PRO

Qualifying

1738

2173

634495

190/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS1 - H064

Soft

1738

2173

634494

190/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS2 - H998

Medium-soft

1738

2173

633812

190/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS3 - H998

Medium

1738

2173

634493

190/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS3 - H677

Medium - Hot

1738

2173

633813

190/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS4 - H886

Medium

1738

2173

633814

190/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS5 - 9838

Strong

1738

2173

632184

200/55ZR17 D212 R GP PRO

Qualifying

1972

2466

634505

200/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS2 - H998

Medium-soft

1972

2466

633817

200/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS3 - T998

Medium

1972

2466

634504

200/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS4 - H886

Medium

1972

2466

633818

200/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS4 - T886

Medium

1972

2466

634503

200/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS5 - H997

Strong

1972

2466

633819

200/55ZR17 D212 R GP PRO Race

MS5 - 9838

Strong

1972

2466

Lagerføres av Racing 4 Fun AS, Evjeløkka 4 B, 1662 Rolvsøy

Tlf: + 47 69 32 75 28 / Epost: jarle@racing4fun.no www.racing4fun.no

45


PRISLISTE DUNLOP Motorsport

Superbike / 600CC

Superbike / 600CC

250 / SM

KR189 / KR401

KR393 / KR191

KR389

Varenr.

Dimensjon/design

Eks. mva

Inkl. mva

SBK/600CC WET - RACE RADIAL (ikke tillatt på vei) 631701

120/70R17

KR189 F

WA

1550

1938

624647

125/80R17

KR191 F

414

Wet

1550

1938

634454

125/80R17

KR191 F

MS1

414 Soft - Wet

1550

1938

634455

125/80R17

KR191 F

MS2

417 - Wet

1550

1938

631702

180/55R17

KR401B R

WA

Full wet

1691

2113

626350

190/55R17

KR393 R

414

Full wet

1935

2419

634461

190/55R17

KR393 R

MS1

057 Soft - Wet

1935

2419

634462

190/55R17

KR393 R

MS2

414 - Wet

1935

2419

WA

Full wet

1691

2113

250/SM WET - RACE RADIAL (ikke tillatt på vei) 626038

46

165/55R17

KR389 R

Lagerføres av Racing 4 Fun AS, Evjeløkka 4 B, 1662 Rolvsøy

Tlf: + 47 69 32 75 28 / Epost: jarle@racing4fun.no www.racing4fun.no


OBS! ALLE MOTORSPORT-DEKKENE ER BESTILLINGSVARE

ISLE OF MAN

47


DUNLOP FITMENT-LISTE

← APRILIA 125 AF1 FUTURA / REPLICA / SPORT 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52H TL 630365 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 2,3 125 AF1-125 0 1992 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 2,3 125 CUSTOM CLASSIC 125 1995 0 ARROWMAX STREETSMART 90/90 - 19 52H TL 630393 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67H TL 630362 2,1 125 PEGASO 125 1993 1998 TRAILSMART 100/90 - 19 57H TL 634143 1,7 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 1,9 125 PEGASO 125 1993 1998 TRAILMAX 100/90 - 19 57T TT 651044 1,7 TRAILMAX 130/80 - 17 65T TL 651054 1,9 125 RED ROSE 125 1989 0 ARROWMAX STREETSMART 90/90 - 19 52H TL 630393 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67H TL 630362 2,1 125 RS 125 / AF1 / REPLICA / EXTREMA 1993 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,0 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 2,3 125 RS4 125 2011 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 2,3 125 RX 125 1992 1993 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 1,5 TRAILMAX 120/90 - 18 65T TT 651049 1,7 125 SX125 0 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 1,8 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 2,2 125 TUAREG 125 / RALLY 1989 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 1,5 TRAILMAX 120/90 - 18 65T TT 651049 1,7 125 TUONO 125 2003 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,0 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 2,3 550 SXV 550 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,3 600 PEGASO 600 / 650 / 660 / IE / TRAIL 1990 2008 TRAILSMART 100/90 - 19 57H TL 634143 1,8 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 2,0 600 PEGASO 600 / 650 / 660 / IE / TRAIL 1990 2008 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 2,0 600 PEGASO 600 / 650 / 660 / IE / TRAIL 1990 2008 TRAILMAX 100/90 - 19 57T TT 651044 1,8 TRAILMAX 130/80 - 17 65T TL 651054 2,0 600 TUAREG WIND 600 1988 1992 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 2,0 650 MOTO 6.5 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,2 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 17 68H TL 630375 2,4 650 PEGASO 650 TRAIL 1993 0 TRAILSMART 100/90 - 19 57H TL 634143 1,8 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 2,0 650 PEGASO 650 STRADA / FACTORY 2005 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,2 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 2,5 650 PEGASO STRADA SPECIAL 650 2007 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,2 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 2,5 660 PEGASO STRADA 660 2005 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,2 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 2,5 750 DORSODURO 750 / FACTORY / ABS 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,3 750 DORSODURO 750 / FACTORY / ABS 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,3 750 SHIVER 750 / GT / ABS 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,3 750 SHIVER 750 / GT / ABS 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,3 850 MANA 850 / GT / ABS 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,3 850 MANA 850 / GT / ABS 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,3 1000 ETV CAPONORD 1000 2001 2008 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,2 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 2,4 1000 RST 1000 FUTURA 2001 2004 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 1000 RST 1000 FUTURA 2001 2004 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 1000 RSV 1000 / 1000R 1998 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 1000 RSV 1000R FACTORY 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 1000 RSV 1000R FACTORY 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 1000 RSV 1000R FACTORY 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 2,9 1000 RSV 1000R FACTORY 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 1000 RSV 1000R FACTORY 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 2,9 1000 RSV 1000R FACTORY 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 2,9 1000 RSV4 / R / FACTORY 2009 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 2,9 1000 RSV4 FACTORY APRC SE 2010 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 2,9 1000 RSV4 FACTORY APRC SE 2010 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 2,9 1000 SL 1000 FALCO 1999 2004 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 1000 SL 1000 FALCO 1999 2004 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 1000 TUONO 1000 / 1000R 2003 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 1000 TUONO 1000 / 1000R 2003 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 1000 TUONO 1000 / 1000R 2003 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 1000 TUONO 1000 / 1000R 2003 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 2,9 1000 TUONO 1000R FACTORY 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,5 1000 TUONO 1000R FACTORY 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,5 1000 TUONO 1000R FACTORY 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,5 1000 TUONO 1000R FACTORY 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 2,5 1000 TUONO RSV4R / APRC 2010 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 2,9 1000 TUONO RSV4R / APRC 2010 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 2,9 1200 DORSODURO 1200 / ABS ATC 2010 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 1200 DORSODURO 1200 / ABS ATC 2010 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 1200 CAPONORD 1200 2013 NEW SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 1200 CAPONORD 1200 2013 NEW ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 BENELLI 750 DUE 750 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 750 DUE 750 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 899 899 CAFE RACER 2009 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 899 899 CAFE RACER 2009 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 2,9 899 TNT 899 / S 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 899 TNT 899 / S 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 2,9 899 TRE-K 899 2009 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 899 TRE-K 899 2009 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 900 TORNADO 900 TRE 2000 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 1130 TNT 1130 / SPORT / EVO / CAFE R. 2004 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 1130 TNT 1130 / SPORT / EVO / CAFE R. 2004 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 2,9

48


DUNLOP FITMENT-LISTE

← BENELLI forts. 1130 TNT R160 2009 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 1130 TNT R160 2009 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 2,9 1130 TORNADO 1130 TRE 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 2,9 1130 TRE-K 1130 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 1130 TRE-K 1130 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 BIMOTA 600 YB9 / YB9 SRI 1996 1998 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 600 YB9 / YB9 SRI 1996 1998 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 899 TESI 3D 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,9 899 TESI 3D 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,9 900 DB2 / DB2SR 1993 1996 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 900 DB2 / DB2SR 1993 1996 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 900 DB3 MANTRA 900 1995 2000 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 900 DB3 MANTRA 900 1995 2000 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 900 DB4 / DB4S 1995 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 900 DB4 / DB4S 1995 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 900 TESI 1 DSR / DEF / DES 1991 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 900 TESI 1 DSR / DEF / DES 1991 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1000 DB5 / DB5R / DB5S 2005 2010 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 DB5 / DB5R / DB5S 2005 2010 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1000 DB6 DELIRIO 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 DB6 DELIRIO 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1000 SB6 / SB6R 1994 2000 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 SB6 / SB6R 1994 2000 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1000 SB8 / K / R / REPLICA 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 SB8 / K / R / REPLICA 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1000 TESI 2D 2005 2007 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 TESI 2D 2005 2007 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1000 YB10 BIPOSTO 1995 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 YB10 BIPOSTO 1995 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1000 YB11 1996 2001 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 YB8 / YB8 E FURANO 1995 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 1000 YB8 / YB8 E FURANO 1995 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 1100 DB7 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 2,4 1100 DB7 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 2,4 BMW 450 G 450 X 2008 0 GEOMAX ENDURO 90/90 - 21 54R TT 621863 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 1,8 450 G 450 X 2008 0 D908F RR 90/90 - 21 54R TT 668426 1,6 D908 RR 140/80 - 18 70R TT 662326 1,8 450 G 450 X 2008 0 GEOMAX ENDURO S 90/90 - 21 54R TT 630173 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 1,8 500 R 50 / 5 1975 1978 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 1,9 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 2,0 600 R 60 / 5 / 6 / 7 1975 1978 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 1,9 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 2,0 650 F 650 CS 2001 2005 ROADSMART II 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 2,9 650 F 650 CS 2001 2005 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,5 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 2,9 650 F 650 GS 1994 2007 TRAILSMART 100/90 - 19 57H TL 634143 1,8 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 1,9 650 F 650 GS 1994 2007 TRAILMAX 100/90 - 19 57T TT 651044 1,8 TRAILMAX 130/80 - 17 65T TL 651054 1,9 650 F 650 GS 2008 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,0 TRAILSMART 140/80 R 17 69H TL 634138 2,3 650 F 650 ST 1997 2002 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,4 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 2,4 650 G 650 X MOTO 2007 2009 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,05 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 2,25 650 G 650 X MOTO 2007 2009 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,05 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 2,25 650 G 650 X MOTO 2007 2009 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,05 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 2,25 650 G 650 X MOTO 2007 2009 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,05 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 2,25 650 G 650 X MOTO 2007 2009 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,05 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 2,25 750 K 75 1989 1997 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,2 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 2,5 750 K 75 C 1989 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,2 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 2,5 750 K 75 S / RT 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,2 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 17 68V TL 630374 2,5 750 R 75 / 5 / 6 / 7 1975 1977 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 1,9 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 2,0 800 F 800 R / S / ST / GT 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,4 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 2,4 800 F 800 R / S / ST / GT 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,4 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 2,4 800 F 800 GS 2008 TRAILSMART 90/90 - 21 54V TL 634144 2,5 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 2,9 800 R 80 / 7 1978 1981 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 1,9 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 2,0 800 R 80 GS 1990 1994 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,2 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 2,5 800 R 80 RT 1988 2000 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 1,9 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 2,0 800 R 80 ST 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 1,9 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 2,1 850 R 850 C CRUISER 1999 2002 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,2 K555 170/80 - 15 77H TL 650771 2,5 850 R 850 GS 1999 2002 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,2 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 2,5 850 R 850 GS 1999 2002 ROADSMART II 110/80 R 19 59V TL 629753 2,2 ROADSMART II 150/70 R 17 69V TL 629743 2,5 850 R 850 R / R850 RT 2003 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 2,5

49


DUNLOP FITMENT-LISTE

← BMW forts. 850 R 850 R / R850 RT 1995 2002 900 R 90 / 6 1975 1976 900 R 90 S 1975 1976 900 R 900 RT 0 0 1000 K 1 1989 1993 1000 K 100 / LT / RT / RS 1985 1992 1000 R 100 GS 1987 1995 1000 R 100 RS/RT/S/CS/7/T 1977 0 1000 S 1000 RR / R 2009 0 1000 HP4 2013 1100 K 1100 LT 1992 1998 1100 K 1100 RS 1993 1998 1100 R 1100 GS 1994 1999 1100 R 1100 GS 1994 1999 1100 R 1100 R 1994 2001 1100 R 1100 RS 1994 2001 1100 R 1100 RT 1994 2001 1100 R 1100 S ( REAR RIM 5.00) 1998 2005 1100 R 1100 S (REAR RIM 5.50) 1998 2005 1100 R 1100 S (REAR RIM 5.50) 1998 2005 1150 R 1150 GS 2000 2004 1150 R 1150 GS 2000 2004 1150 R 1150 GS ADVENTURE 2000 2004 1150 R 1150 GS ADVENTURE 2000 2004 1150 R 1150 R 2001 2006 1150 R 1150 R ROCKSTER 2003 2006 1150 R 1150 R ROCKSTER 2003 2006 1150 R 1150 RS 2002 2006 1150 R 1150 RT 2002 2005 1170 R NINE T 2014 1170 R NINE T 2014 1200 BOXER SPORT 1200 2008 0 1200 BOXER SPORT 1200 2008 0 1200 HP2 MEGAMOTO 2007 2009 1200 HP2 SPORT 2008 0 1200 HP2 SPORT 2008 0 1200 K 1200 GT 2003 2005 1200 K 1200 GT ABS INTEGRAL SPORT 2006 0 1200 K 1200 R 2005 0 1200 K 1200 R 2005 0 1200 K 1200 R 2005 0 1200 K 1200 R 2005 0 1200 K 1200 R SPORT 2007 0 1200 K 1200 R SPORT 2007 0 1200 K 1200 RS 0 0 1200 K 1200 RS 0 0 1200 K 1200 RS 1200 K 1200 S / ABS INTEGRAL 2005 2008 1200 K 1200 S / ABS INTEGRAL 2005 2008 1200 R 1200 GS / ADVENTURE 2004 2012 1200 R 1200 GS / ADVENTURE 2004 2012 1200 R 1200 GS 2013 NEW 1200 R 1200 GS 2013 NEW 1200 R 1200 GS ADVENTURE 2014 NEW 1200 R 1200 GS ADVENTURE 2014 NEW 1200 R 1200 R 2007 0 1200 R 1200 R 2007 0 1200 R 1200 RT / ABS INTEGRAL SPORT 2005 2013 1200 R 1200 RT / ESA 2014 0 1200 R 1200 RT POLICE 2005 0 1200 R 1200 S (REAR RIM 5.50) 2006 2009 1200 R 1200 S (REAR RIM 5.50) 2006 2009 1200 R 1200 S (REAR RIM 6.00) 2006 2009 1200 R 1200 S (REAR RIM 6.00) 2006 2009 1200 R 1200 ST 2005 2007 1200 R 1200 ST 2005 2007 1300 K 1300 GT 2009 0 1300 K 1300 GT 2009 0 1300 K 1300 R 2009 0

50

ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART TRAILSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART²

120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 3.25 - 19 54H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 18 56V TL 90/90 - 21 54H TL 3.25 - 19 54H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/80 - 18 58V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 R 19 60V TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 R 19 60V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL

629741 633619 633619 629741 629741 630382 634427 633619 631922 631922 630383 629741 634133 629753 629741 629741 629741 629741 631922 629741 634133 629753 634133 629753 629741 631922 629741 629741 629741 631922 629741 631922 629741 631922 631922 629741 629741 629741 631922 631922 629741 629741 631922 629741 629741 629741 631922 631922 629741 634133 629753 634224 634135 634224 634135 629741 631922 629741 629741 629741 631922 629741 631922 629741 631922 629741 629741 631922 631922

2,2 1,9 1,9 2,5 2,5 2,5 2,2 1,9 2,5 2,5 2,2 2,5 2,2 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,2 2,2 2,2 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5

ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART TRAILSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART²

160/60 ZR 18 (70W) TL 4.00 - 18 64H TT 4.00 - 18 64H TT 180/55 ZR 17 (73W) TL 160/60 ZR 18 (70W) TL 130/90 - 17 68V TL 130/80 R 17 65H TL 4.00 - 18 64H TT 190/55 ZR 17 (75W) TL 200/55 ZR 17 (78W) TL 140/80 - 17 69V TL 160/60 ZR 18 (70W) TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 160/60 ZR 18 (70W) TL 160/60 ZR 18 (70W) TL 160/60 ZR 18 (70W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 170/60 R 17 72V TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 170/60 R 17 72V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL

629752 633618 633618 629747 629752 630374 634139 633618 631996 633354 630376 629752 634134 629743 629752 629752 629752 629746 631994 629747 634134 629743 634134 629743 629746 631994 629747 629746 629746 631994 629747 631996 629749 631994 631996 629749 629746 629747 631994 631995 629747 629748 631995 629748 629746 629747 631994 631995 629748 634134 629743 629746 634136 629746 634136 629747 631994 629747 629747 629747 631994 629747 631995 629748 631994 629747 629747 631994 631994

2,5 2,0 2,0 2,9 2,9 2,8 2,5 2,0 2,9 2,9 2,5 2,9 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,4 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9


DUNLOP FITMENT-LISTE

← BMW forts. 1300 K 1300 R 2009 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1300 K 1300 S / R 2009 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1300 K 1300 S 2009 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1600 K 1600 GT /GTL 2011 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 BUELL 984 XB9 ALL MODELS 2002 2010 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 984 XB9 ALL MODELS 2002 2010 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1125 1125 R / CR 2008 2010 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1125 1125 R / CR 2008 2010 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 M2 CYCLONE 1200 1996 2002 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1200 S1 LIGHTNING 1200 / WHITE 1996 1998 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 624728 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1200 S2 THUNDERBOLT 1200 1994 1996 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 624728 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1200 S3 THUNDERBOLT 1200 1996 2001 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 624728 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1200 X1 LIGHTNING 1200 / WHITE 1997 2002 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 624728 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1200 XB12 ALL MODELS 2002 2010 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1200 XB12 ALL MODELS 2002 2010 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 XB12X ULYSSES 2006 2010 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1200 XB12X ULYSSES 2006 2010 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 CAGIVA 125 MITO 125 1990 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,4 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 125 RAPTOR 125 0 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,4 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 125 SST 125 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 125 SUPER CITY 125 1994 2000 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 1,9 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 650 ELEFANT 650 1986 1987 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,2 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 650 ELEFANT 650 1986 1987 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,2 TRAILSMART 130/80 - 17 65S TL 634141 650 RAPTOR 650 2001 2008 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,4 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 650 RAPTOR 650 2001 2008 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,4 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 650 RAPTOR 650 2001 2008 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,4 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 750 ELEFANT 750 1987 1990 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,2 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 750 ELEFANT 750 1987 1990 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,2 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 750 ELEFANT 750 1991 1995 TRAILSMART 100/90 - 19 57H TL 634143 2,2 TRAILSMART 140/80 R 17 69H TL 634138 900 ELEPHANT 900 IE 1992 1996 TRAILSMART 100/90 - 19 57H TL 634143 2,3 TRAILSMART 140/80 R 17 69H TL 634138 1000 RAPTOR 1000 / V-RAPTOR / X-TRA 2000 2006 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1000 RAPTOR 1000 / V-RAPTOR / X-TRA 2000 2006 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 DERBI 50 GPR 50 2009 0 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57H TL 630369 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 SENDA DRD PRO 50/X-RACE/X-TREME R 2009 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 TRAILMAX 110/80 - 18 58S TT 653000 50 SENDA DRD PRO 50/X-RACE/X-TREME SM 2009 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 GPR 125 2009 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 125 MULHACEN CAFE 125 2009 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 125 SENDA DRD 125 R 2009 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 TRAILMAX 110/80 - 18 58S TT 653000 125 SENDA DRD/BAJA 125 SM 2009 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57H TL 630369 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 125 TERRA ADVENTURE 125 2009 0 D602 100/90 - 18 56P TL 650798 1,8 D602 130/80 - 17 65P TL 650803 DUCATI 600 600 MONSTER 1994 2000 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,2 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 600 600 MONSTER 1994 2000 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,2 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 600 600 SS 1994 1996 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,2 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 600 600 SS 1994 1996 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,2 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 600 SL PANTAH 600 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,2 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 620 620 MONSTER / MONSTER DARK 2001 2005 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,2 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 620 620 MONSTER / MONSTER DARK 2001 2005 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,2 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 620 620 MULTISTRADA 2005 0 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,2 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 620 620 MULTISTRADA 2005 0 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,2 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 620 620 SS 2003 2004 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 620 620 SS 2003 2004 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 695 MONSTER M695 2006 2007 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,4 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 695 MONSTER M695 2006 2007 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,4 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 696 MONSTER 696 / ABS 2008 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,2 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 696 MONSTER 696 / ABS 2008 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,2 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 748 748 / S / R / SPS / BIPOSTO 1995 2002 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 748 748 / S / R / SPS / BIPOSTO 1995 2002 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 748 748 / S / R / SPS / BIPOSTO 1995 2002 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 749 749 / S / R 2003 2007 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 749 749 / S / R 2003 2007 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 750 750 MONSTER 1996 2002 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,2 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993

2,9 2,9 2,9 2,9

2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,9 2,6 2,6 2,9 2,6 2,6 2,6 2,6

2,6 2,6 2,2 2,1 2,5 2,5 2,6 2,6 2,6 2,5 2,5 2,5 2,3 2,8 2,8

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,5

51


DUNLOP FITMENT-LISTE

← DUCATI forts. 750 750 MONSTER 750 750 SS 750 750 SS 750 750 SS / S / IE 750 750 SS / S / IE 750 SUPER SPORT 750 800 800 MONSTER IE 800 800 MONSTER IE 800 800 SS 800 800 SS 800 800 SS 800 HYPERMTRD 796 / 849 / HYPERSTR. 800 HYPERMTRD 796 / 849 / HYPERSTR. 800 MONSTER 795 / ABS 800 MONSTER 795 ABS 800 MONSTER 796 / ABS 800 MONSTER 796 / ABS 800 MONSTER S2R 800 800 MONSTER S2R 800 800 MONSTER 821 848 848 / EVO / CORSE SE 848 848 / EVO / CORSE SE 848 STREETFIGHTER 851 851 851 851 888 888 / STRADA / SP 888 888 / STRADA / SP 898 899 PANIGALE 900 900 MHR S 2 900 900 MONSTER / CL. / IE / DARK / SPEC. 900 900 MONSTER / CL. / IE / DARK / SPEC. 900 900 MONSTER / CL. / IE / DARK / SPEC. 900 900 SS 900 900 SS 900 900 SS 900 DARMAH 900 900 SD 900 916 916 / SP / SPS / SENNA 916 916 / SP / SPS / SENNA 916 ST4 916 ST4 944 ST2 944 ST2 996 996 - 998 - 999 / S / R / SPS 996 996 - 998 - 999 / S / R / SPS 996 MONSTER 1000 / S2 / S2R / S4 / S4R / S4RS / TESTASTRETTA 996 MONSTER 1000 / S2 / S2R / S4 / S4R / S4RS / TESTASTRETTA 996 ST4 S 996 ST4 S 996 ST4 S ABS 1000 1000 S2 1000 1000 SS 1000 1000 SS 1000 1000 SS 1000 GT 1000 1000 HAILWOOD 1000 1000 MILLE REPLICA 1000 PAUL SMART 1000 1000 PAUL SMART 1000 1000 SPORT 1000 / S / BIPOSTO 1000 SPORT 1000 / S / BIPOSTO 1000 ST3 / ST3S / ABS 1098 1098 / S 1098 1098 / S 1100 HYPERMOTARD 1100 / S / EVO /SP 1100 HYPERMOTARD 1100 / S / EVO /SP 1100 MONSTER 1100 / S / EVO / DIESEL

52

1996 2002 0 1998 0 1998 1999 2002 1999 2002 0 1976 2003 2005 2003 2005 2003 2004 2003 2004 2003 2004 2010 0 2010 0 2012 0 2012 0 2010 0 2010 0 2005 2008 2005 2008 2014 2008 0 2008 0 2011 0 1990 1993 1990 1993 1992 1995 1992 1995 2014 0 0 0 1993 0 2000 0 2000 0 1998 2002 1998 2002 1998 2002 0 0 0 0 1994 1998 1994 1998 1998 2003 1998 2003 1997 2003 1997 2003 1999 2007 1999 2007

ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART²

120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 18 56V TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 18 56V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 18 56V TL 100/90 - 18 56V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL

629740 631921 629740 631922 629741 630382 631921 629740 631922 629741 629741 631922 629741 631921 629740 631922 629741 631922 629741 631922 631922 629741 631922 631922 629741 631922 629741 631922 630382 629741 631922 629741 631922 629741 629741 630382 630382 631922 631922 629741 629741 629741 629741 631922 631922

2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,5 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,4 2,4 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,25 2,25 2,25 2,25 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,5 2,5 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2

ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART²

160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 120/90 - 18 65V TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/60 ZR 17 (75W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/60 ZR 17 (75W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/60 ZR 17 (75W) TL 130/80 - 18 66V TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 120/90 - 18 65V TL 120/90 - 18 65V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL

629744 631993 629744 631993 629744 630387 631993 629744 631994 629746 629747 631994 629747 631993 629744 631994 629747 631994 629747 633353 631994 629747 633353 631994 629747 631994 629747 633353 630389 629746 631994 629747 631994 629746 629747 630387 630387 631994 631995 629746 629747 629746 629747 631994 631995

2,5 2,4 2,4 2,4 2,4 2,8 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,4 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,8 2,8 2,4 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,4 2,4

2003 2008 SPORTSMART²

120/70 ZR 17 (58W) TL 631922

2,2

SPORTSMART²

180/55 ZR 17 (73W) TL 631994

2,4

2003 2008 2001 2005 2001 2005 2003 2005 0 0 2003 2006 2003 2006 2003 2006 2006 0 1986 1987 0 0 2006 0 2006 0 2006 0 2006 0 2005 0 2007 2007 2007 2012 2007 2012 2009 2013

120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 18 56V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 18 56V TL 100/90 - 18 56V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL

2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,5 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,5 2,5 2,2

ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART²

180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 130/80 - 18 66V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 130/80 - 18 66V TL 130/80 - 18 66V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL

2,4 2,5 2,5 2,5 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,8 2,4 2,4 2,4 2,4 2,5 2,4 2,4 2,9 2,9 2,4

ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART²

629741 629741 629741 629741 630382 631922 629741 629741 629741 630382 630382 631922 629741 631922 629741 629741 631922 629741 631922 629741 631922

629747 629747 629748 629747 630389 631994 629746 629747 629747 630389 630389 631994 629747 631994 629747 629747 631996 629749 631994 629747 631994


DUNLOP FITMENT-LISTE

← DUCATI forts. 1100 MONSTER 1100 / S / EVO / DIESEL 2009 2013 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1100 MULTISTRADA 1000 / 1100 /S / DS 2003 2009 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1100 MULTISTRADA 1000 / 1100 /S / DS 2003 2009 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1100 STREETFIGHTER / S 1100 2009 2013 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1100 STREETFIGHTER / S 1100 2009 2013 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1198 1198 / S / SP 2009 2012 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1198 1198 / S / SP 2009 2012 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1198 DIAVEL / DARK / CARBON / STRADA / CROMO 2011 0 - 120/70 ZR 17 (58W) TL - 240/45 ZR 17 1199 1199 PANIGALE S / R 2013 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 200/55 ZR 17 (78W) TL 633354 1200 MONSTER 1200 / S 2014 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1200 MONSTER 1200 / S 2014 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1200 MULTISTRADA 1200 / S / PIKES PEAK / GT 2009 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1200 MULTISTRADA 1200 / S / PIKES PEAK / GT 2009 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 GILERA 50 RCR 50 2005 0 TRAILMAX 80/90 - 21 48S TT 651044 TRAILMAX 110/80 - 18 58S TT 653000 50 SMT 50 / RACING 2005 0 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57H TL 630369 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 125 ARIZONA RTX 125 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,8 K550 4.10 - 18 60P TT 651066 200 ARIZONA RTX 200 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,8 K550 4.10 - 18 60P TT 651066 200 ARIZONA RX 200 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,8 TRAILMAX 4.60 - 17 62R TT 651068 250 ARIZONA 250 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,8 TRAILMAX 4.60 - 17 62R TT 651068 350 DAKOTA 350 0 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 1,8 TRAILMAX 4.60 - 17 62R TT 651068 500 DAKOTA 500 0 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 1,8 TRAILMAX 4.60 - 17 62R TT 651068 600 RC 600 0 0 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,1 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 600 RC 600 0 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,1 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 600 XTR 600 0 0 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,1 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 600 XTR 600 0 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,1 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 HARLEY DAVIDSON 883 SPORTSTER / L / R / N / CUSTOM 2007 0 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 883 SPORTSTER / L / R / N / CUSTOM 2007 0 D404F 100/90 - 19 57H TL 650672 2,1 D404 150/80 B 16 71H TL 631782 883 XL SPORTSTER CUSTOM 2004 0 D402F MH90 - 21 54H TL 656276 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 883 XL SPORTSTER CUSTOM 2004 0 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 883 XL SPORTSTER CUSTOM 2004 0 D404F 100/90 - 19 57H TL 650672 2,1 D404 150/80 B 16 71H TL 631782 883 XLH SPORTSTER 1987 1990 D401F 90/90 - 19 52H TL 657526 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 883 XLH SPORTSTER 1991 1999 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 883 XLH SPORTSTER 1991 1999 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,0 D402 MT90 B 16 74H TL 656264 883 XLH SPORTSTER 2000 2006 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 1000 XLS ROADSTER 1982 1985 D401F 90/90 - 19 52H TL 657526 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 1000 XLX SPORTSTER 1983 1985 D401F 90/90 - 19 52H TL 657526 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 1000 XR 1983 1984 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 1000 XR 1983 1984 GT502 100/90 V 19 57V TL 627374 2,0 GT502 130/90 B 16 67V TL 627371 1000 XR 1983 1984 K591 100/90 V 19 51V TL 656275 2,0 K591 130/90 B 16 64V TL 656261 1100 XLH SPORTSTER 1986 1987 D401F 90/90 - 19 52H TL 657526 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 1130 VRSCA2 V-ROD 2002 2006 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 SPORTMAX D207 180/55 ZR 18 (74W) TL 657216 1130 VRSCAW V-ROD 2007 0 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 ELITE 3 240/40 R 18 79V TL 669534 1130 VRSCB V-ROD 2004 2005 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 SPORTMAX D207 180/55 ZR 18 (74W) TL 657216 1130 VRSCD NIGHT ROD 2006 0 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 SPORTMAX D207 180/55 ZR 18 (74W) TL 657216 1130 VRSCDX NIGHT ROD SPECIAL 2007 0 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 ELITE 3 240/40 R 18 79V TL 669534 1130 VRSCR STREET ROD 2006 0 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 SPORTMAX D207 180/55 ZR 18 (74W) TL 657216 1200 XL 1200 R SPORTSTER ROADSTER 2004 0 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1200 XL 1200 R SPORTSTER ROADSTER 2004 0 D404F 100/90 - 19 57H TL 650672 2,1 D404 150/80 B 16 71H TL 631782 1200 XL 1200 SPORTSTER NIGHTSTER 2007 2013 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1200 XL 1200 SPORTSTER NIGHTSTER 2007 2013 D404F 100/90 - 19 57H TL 650672 2,1 D404 150/80 B 16 71H TL 631782 1200 XL 1200C CUSTOM 2009 0 D402F MH90 - 21 54H TL 656276 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1200 XL 1200L SPORTSTER 1200 LOW 2004 0 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1200 XL 1200L SPORTSTER 1200 LOW 2004 0 D404F 100/90 - 19 57H TL 650672 2,1 D404 150/80 B 16 71H TL 631782 1200 XL 1200 V SEVENTY TWO 2012 D402F MH90 - 21 54H TL MWW 631715 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL MWW 631716 1200 XL 1200 V SEVENTY TWO 2012 D402F MH90 - 21 54H TL 656276 2,1 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1200 XL 1200X FORTY 8 1983 1998 D402F MT90 B 16 72H TL 656266 2,5 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1200 XR 1200 / X 2008 2013 ROADSMART II 120/70 ZR 18 (59W) TL 629751 2,1 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 XLH SPORTSTER 1987 1990 D401F 90/90 - 19 52H TL 657526 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 1200 XLH SPORTSTER 1991 1999 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260 1200 XLH SPORTSTER 1991 1999 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67V TL 630363 1200 XLH SPORTSTER 1991 1999 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,0 D402 MT90 B 16 74H TL 656264 1200 XLH SPORTSTER 1991 1999 D401F 90/90 - 19 52H TL 657526 2,0 D402 MT90 B 16 74H TL 656264 1200 XLH SPORTSTER 1991 1999 GT502 100/90 V 19 57V TL 627374 2,0 GT502 130/90 B 16 67V TL 627371 1200 XLH SPORTSTER 1991 1999 K591 100/90 V 19 51V TL 656275 2,0 K591 130/90 B 16 64V TL 656261 1200 XLH SPORTSTER 2000 2003 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,0 D401 130/90 B 16 73H TL 656260

2,4 2,5 2,5 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4 2,4

2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,5 2,5 2,5 2,5

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,9 2,7 2,6 2,9 2,6 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,7 2,5 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7

53


DUNLOP FITMENT-LISTE

← HARLEY DAVIDSON forts. 1200 XL SPORTSTER CUSTOM 1200 XL SPORTSTER CUSTOM 1200 XL SPORTSTER CUSTOM 1200 XL SPORTSTER CUSTOM 1200 XL SPORTSTER CUSTOM 1200 XL SPORTSTER CUSTOM 1200 XL SPORTSTER CUSTOM 1200 XL SPORTSTER SPORT 1200 XL SPORTSTER SPORT 1200 XL SPORTSTER SPORT 1200 XL SPORTSTER SPORT 1200 XL SPORTSTER SPORT 1200 XL SPORTSTER SPORT 1200 XL SPORTSTER SPORT 1200 XL SPORTSTER SPORT 1250 V-ROD / MUSCLE 1250 V-ROD / MUSCLE 1250 NIGHT ROD SPECIAL 1250 NIGHT ROD SPECIAL 1250 V-ROD SCREAMIN’ EAGLE 1250 V-ROD SCREAMIN’ EAGLE 1250 V-ROD SCREAMIN’ EAGLE 1340 FLH ELECTRA GLIDE 1340 FLH ELECTRA GLIDE 1340 FLH ELECTRA GLIDE 1340 FLHR ROAD KING 1340 FLHR ROAD KING 1340 FLHR ROAD KING 1340 FLHS ELECTRA GLIDE SPORT / CL. 1340 FLHS ELECTRA GLIDE SPORT / CL. 1340 FLHS ELECTRA GLIDE SPORT / CL. 1340 FLHTU ELECTRA GLIDE ULTRA CLASSIC 1340 FLHTU ELECTRA GLIDE ULTRA CLASSIC 1340 FLHTU ELECTRA GLIDE ULTRA CLASSIC 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CUSTOM 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CUSTOM 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CUSTOM 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE CUSTOM 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLST SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE CLASSIC 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLSTC SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLSTF FAT BOY 1340 FLSTF FAT BOY 1340 FLSTF FAT BOY 1340 FLSTF FAT BOY 1340 FLSTN SOFTAIL HERITAGE SPECIAL 1340 FLSTN SOFTAIL HERITAGE SPECIAL 1340 FLSTN SOFTAIL HERITAGE SPECIAL 1340 FLSTN SOFTAIL HERITAGE SPECIAL 1340 FLSTS SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLSTS SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLSTS SOFTAIL HERITAGE SPRINGER

54

1996 1999 1996 1999 1996 1999 2000 2003 2004 0 2004 0 2012 1996 1999 1996 1999 1996 1999 1996 1999 1996 1999 2000 2003 2000 2003 2000 2003 2007 0 2007 0 2007 0 2007 0 2005 2005 2006 2006 2006 2006 1983 1998 1983 1998 1983 1998 1994 1998 1994 1998 1994 1998 1988 1993 1988 1993 1988 1993 0 2013 0 2013 0 2013 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1999 0 1999 0 1999 0 1999 0 0 0 0 0 0 0 0 1990 1999 1990 1999 1990 1999 1990 1999 1993 1996 1993 1996 1993 1996 1993 1996 0 1999 0 1999 0 1999

D402F D402F D402F D402F D401F D404F D402F D401F ARROWMAX STREETSMART D401F GT502 K591 K591 ARROWMAX STREETSMART GT502 SPORTMAX D208F SPORTMAX D208F SPORTMAX D208F SPORTMAX D208F SPORTMAX D208F SPORTMAX D208F SPORTMAX D208F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F

MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL MT90 B 16 72H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 V 19 57V TL 100/90 V 19 51V TL 100/90 V 19 51V TL 100/90 - 19 57V TL 100/90 V 19 57V TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 ZR 19 (60W) TL 120/70 ZR 19 (60W) TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW

656276 656276 656276 656276 656274 650672 656266 656274 630391 656274 627374 656275 656275 630391 627374 622344 622344 622344 622344 622344 622344 622344 656266 656265 657229 656266 656265 657229 656266 656265 657229 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265

2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,5 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5

D401 D402 K591 D401 D401 D404 D402 D401 ARROWMAX STREETSMART D402 GT502 K591 K591 ARROWMAX STREETSMART GT502 D407 ELITE 3 ELITE 3 D407 SPORTMAX D207 D407 ELITE 3 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402

130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 64V TL 130/90 B 16 73H TL 150/80 B 16 71H TL 150/80 B 16 71H TL MU85 B 16 77H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 - 16 67V TL MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 67V TL 130/90 B 16 64V TL 130/90 B 16 64V TL 130/90 - 16 67V TL 130/90 B 16 67V TL 240/40 R 18 79V TL 240/40 R 18 79V TL 240/40 R 18 79V TL 240/40 R 18 79V TL 180/55 ZR 18 (74W) TL 240/40 R 18 79V TL 240/40 R 18 79V TL MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW

656260 656264 656261 656260 657218 631782 666005 656260 630363 656264 627371 656261 656261 630363 627371 624402 669534 669534 624402 657216 624402 669534 656264 656263 657228 656264 656263 657228 656264 656263 657228 656264 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263

2,3 2,3 2,3 2,3 2,5 2,5 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,9 2,9 2,9 2,9 2,7 2,9 2,9 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7


DUNLOP FITMENT-LISTE

← HARLEY DAVIDSON forts. 1340 FLSTS SOFTAIL HERITAGE SPRINGER 1340 FLT TOUR GLIDE 1340 FLT TOUR GLIDE 1340 FLT TOUR GLIDE 1340 FLT TOUR GLIDE CLASSIC 1340 FLT TOUR GLIDE CLASSIC 1340 FLT TOUR GLIDE CLASSIC 1340 FLT ULTRA CLASSIC TOUR GLIDE 1340 FLT ULTRA CLASSIC TOUR GLIDE 1340 FLT ULTRA CLASSIC TOUR GLIDE 1340 FXD DYNA GLIDE CONVERTIBLE 1340 FXD DYNA SUPER GLIDE 1340 FXDB DAY DYNA GLIDE DAYTONA 1340 FXDB DYNA GLIDE STURGIS 1340 FXDC DYNA GLIDE CUSTOM 1340 FXDL DYNA GLIDE LOW RIDER 1340 FXDWG DYNA WIDE GLIDE 1340 FXDWG DYNA WIDE GLIDE 1340 FXDWG DYNA WIDE GLIDE 1340 FXDX DYNA SUPER GLIDE SPORT 1340 FXLR LOW RIDER CUSTOM 1340 FXR SUPER GLIDE 1340 FXR SUPER GLIDE 1340 FXRD GRAND TOUR EDITION 1340 FXRS CON LOW RIDER CONVERTIBLE 1340 FXRS LOW RIDER 1340 FXRS LOW RIDER 1340 FXRSL LOW RIDER SPORT 1340 FXRT SPORT GLIDE 1340 FXST SOFTAIL 1340 FXST SOFTAIL 1340 FXST SOFTAIL STANDARD EFI 1340 FXSTB NIGHT TRAIN 1340 FXSTB NIGHT TRAIN 1340 FXSTC SOFTAIL CUSTOM 1340 FXSTC SOFTAIL CUSTOM 1340 FXSTL SOFTAIL HERITAGE 1340 FXSTL SOFTAIL HERITAGE 1340 FXSTL SOFTAIL HERITAGE 1340 FXSTL SOFTAIL HERITAGE 1340 FXSTS SOFTAIL SPRINGER 1340 FXSTS SOFTAIL SPRINGER 1340 FXSTS SOFTAIL SPRINGER 1340 FXSTS SOFTAIL SPRINGER 1340 FXSTSB BAD BOY 1340 FXSTSB BAD BOY 1450 FLH ELECTRA GLIDE 1450 FLH ELECTRA GLIDE 1450 FLH ELECTRA GLIDE 1450 FLHR ROAD KING 1450 FLHR ROAD KING 1450 FLHR ROAD KING 1450 FLHRCI ROAD KING 1450 FLHRCI ROAD KING 1450 FLHRCI ROAD KING 1450 FLHRCI ROAD KING 1450 FLHRCI ROAD KING CUSTOM 1450 FLHRI ROAD KING 1450 FLHTC/U-I ELECTRA GLIDE ULTRA CL. 1450 FLHTC/U-I ELECTRA GLIDE ULTRA CL. 1450 FLHTC/U-I ELECTRA GLIDE ULTRA CL. 1450 FLHTC/U-I ELECTRA GLIDE ULTRA CL. 1450 FLHTCSE SCREAMIN’ EAGLE EL. GLIDE 1450 FLHTI ELECTRA GLIDE 1450 FLHTI ELECTRA GLIDE CLASSIC 1450 FLHXI STREET GLIDE 1450 FLSTCI HERITAGE SOFTAIL CLASSIC 1450 FLSTF/-I FAT BOY 1450 FLSTF/-I FAT BOY

0 1982 1982 1982 1982 1982 1982 1982 1982 1982 1994 1995 1992 1991 1992 0 1993 1993 1993 1999 0 1982 1986 1985 1990 1982 1983 1985 1983 1984 1984 0 1999 1999 0 0 0 0 0 0 1988 1988 1988 1988 1995 1995 1999 1999 1999 1999 1999 1999 1999 1999 1999 2004 2004 2004 1999 1999 1999 2004 2004 2004 2004 2006 2003 2000 2000

1999 1996 1996 1996 1996 1996 1996 1996 1996 1996 1998 1999 1993 1993 1993 1999 1999 1999 1999 0 0 1985 1994 1986 1993 0 0 1986 1992 1993 1993 2013 1999 1999 0 0 1999 1999 1999 1999 1999 1999 1999 1999 1997 1997 2003 2003 2003 2003 2003 2003 2003 2003 2003 2006 0 0 2003 2003 2003 0 0 2006 2006 2006 2006 2002 2002

D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D401F D401F D401F D401F D401F D401F D402F D402F D402F D401F D402F D401F D401F D401F D401F D401F D401F D401F D401F D402F D402F D408F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F

MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL 100/90 - 19 57H TL MH90 - 21 54H TL 90/90 - 19 52H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL 90/90 - 19 52H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MH90 - 21 54H TL MH90 - 21 54H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW MT90 B 16 72H TL WWW MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL MT90 B 16 72H TL SW

657229 656266 656265 657229 656266 656265 657229 656266 656265 657229 656274 656274 656274 656274 656274 656274 656276 656276 656276 656274 656276 657526 656274 656274 656274 657526 656274 656274 656274 656276 656276 627566 656276 656276 656276 656276 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656265 657229 656276 656276 656266 656265 657229 656266 656265 657229 656266 656265 657229 656266 656266 656266 656266 656265 657229 656266 656266 656266 656266 656266 656266 656266 656265

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,0 2,1 2,1 2,1 2,1 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5

D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D401 D401 D401 D401 D401 D401 D402 D401 K591 D401 D401 D401 D401 D401 D401 D401 D401 D401 D401 D402 D401 D407 D401 D402 D402 D401 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D401 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D401 D402 D402

MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 64V TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL 200/55 R 17 78V TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL 130/90 B 16 73H TL MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MU85 B 16 77H TL MU85 B 16 77H TL MU85 B 16 77H TL MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW MT90 B 16 74H TL WWW MU85 B 16 77H TL MU85 B 16 77H TL MU85 B 16 77H TL MU85 B 16 77H TL MU85 B 16 77H TL 150/80 B 16 71H TL MT90 B 16 74H TL MT90 B 16 74H TL SW

657228 656264 656263 657228 656264 656263 657228 656264 656263 657228 656260 656260 656260 656260 656260 656260 656264 656260 656261 656260 656260 656260 656260 656260 656260 656260 656260 656260 656260 656264 656260 622343 656260 656264 656264 656260 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656263 657228 656264 656260 656264 656263 657228 656264 656263 657228 656264 656263 657228 666005 666005 666005 656264 656263 657228 666005 666005 666005 666005 666005 657218 656264 656263

2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,7 2,7 2,6 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,5 2,5 2,5 2,7 2,7 2,7 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,7 2,7

55


DUNLOP FITMENT-LISTE

← HARLEY DAVIDSON forts. 1450 FLSTF/-I FAT BOY 1450 FLSTF/-I FAT BOY 1450 FLST-I HERITAGE SOFTAIL 1450 FLSTS HERITAGE SPRINGER 1450 FLSTS HERITAGE SPRINGER 1450 FLSTS HERITAGE SPRINGER 1450 FLSTS HERITAGE SPRINGER 1450 FLTR / I ROAD GLIDE 1450 FLTR / I ROAD GLIDE 1450 FLTR / I ROAD GLIDE 1450 FXD DYNA GLIDE 1450 FXD DYNA GLIDE 1450 FXD DYNA GLIDE 1450 FXD DYNA GLIDE WIDE 1450 FXD DYNA GLIDE WIDE 1450 FXDB-I DYNA STREET BOB 1450 FXDB-I DYNA STREET BOB 1450 FXDC-I DYNA SUPER GLIDE CUSTOM 1450 FXDC-I DYNA SUPER GLIDE CUSTOM 1450 FXDC-I DYNA SUPER GLIDE CUSTOM 1450 FXDC-I DYNA SUPER GLIDE CUSTOM 1450 FXDL / I / DYNA LOW RIDER 1450 FXDL / I / DYNA LOW RIDER 1450 FXDL / I / DYNA LOW RIDER 1450 FXDL / I / DYNA LOW RIDER 1450 FXDL DYNA LOW RIDER 1450 FXDL DYNA LOW RIDER 1450 FXDL DYNA LOW RIDER 1450 FXDLI DYNA LOW RIDER 1450 FXDLI DYNA LOW RIDER 1450 FXDWGI DYNA GLIDE WIDE 1450 FXDX DYNA SUPER GLIDE SPORT 1450 FXDX DYNA SUPER GLIDE SPORT 1450 FXDX DYNA SUPER GLIDE SPORT 1450 FXDXI DYNA SUPER GLIDE SPORT 1450 FXDXI DYNA SUPER GLIDE SPORT 1450 FXDXT DYNA SUPER GLIDE T-SPORT 1450 FXDXT DYNA SUPER GLIDE T-SPORT 1450 FXDXT DYNA SUPER GLIDE T-SPORT 1450 FXST SOFTAIL STANDARD 1450 FXST SOFTAIL STANDARD 1450 FXSTB NIGHT TRAIN 1450 FXSTB NIGHT TRAIN 1450 FXSTB NIGHT TRAIN 1450 FXSTB NIGHT TRAIN 1450 FXSTBI NIGHT TRAIN 1450 FXSTD/-I SOFTAIL DEUCE 1450 FXSTI SOFTAIL STANDARD 1450 FXSTS SOFTAIL SPRINGER 1450 FXSTS SOFTAIL SPRINGER 1450 FXSTSI SPRINGER SOFTAIL 1580 FLHR ROAD KING 1580 FXDWG DYNA WIDE GLIDE 1580 FLHP ROAD KING POLICE 1580 FLHRC ROAD KING CLASSIC 1580 FLHRC-I ROAD KING 1580 FLHRI ROAD KING 1580 FLHRSE4 ROAD KING SCR. EAGLE 1580 FLHT ELECTRA GLIDE STANDARD 1580 FLHTC ELECTRA GLIDE CLASSIC 1580 FLHTC/U-I ELECTRA GLIDE ULTRA CL. 1580 FLHTCU ELECTRA GLIDE ULTRA CL. 1580 FLHTCUSE ELECTRA GLIDE ULTRA CL. 1580 FLHTI ELECTRA GLIDE STANDARD 1580 FLHTK ELECTRA GLIDE ULTRA LTD. 1580 CVO ELECTRA GLIDE ULTRA LIMITED 1580 FLHTP ELECTRA GLIDE POLICE 1580 FLHX STREET GLIDE 1580 FLHXI STREET GLIDE

56

2000 2002 2003 2006 2006 0 2000 2002 2000 2002 2000 2002 2003 0 1999 0 1999 0 1999 0 2000 2001 2002 0 2002 0 2002 2003 2002 2003 2006 2006 2006 2006 2005 2005 2005 2005 2006 2006 2006 2006 2006 2006 2006 2006 2002 2005 2002 2005 2000 2001 2002 2005 2002 2005 2004 0 2004 0 2004 0 2000 2001 2002 0 2002 0 2004 0 2004 0 2000 2001 2002 0 2002 0 2000 2002 2003 0 2000 2002 2003 0 2000 2002 2000 2002 2003 2005 2000 2005 2004 0 2000 2002 2003 0 2004 0 2008 0 2009 0 2008 0 2008 0 2007 0 2007 2008 2007 0 2008 0 2008 2013 2007 0 2008 0 2008 0 2007 0 2009 2013 2014 2008 0 2008 0 2007 0

D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D401F D401F D404F D402F D402F D401F ARROWMAX STREETSMART D401F D404F D401F ARROWMAX STREETSMART D401F ARROWMAX STREETSMART D401F D404F D401F D401F D404F D401F D404F D402F K591 D401F D404F D401F D404F D401F D401F D404F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D402F D408F GT502 D408F D408F D402F D402F D408F D408F D408F D402F D408F D408F D402F D408F D408F D408F D408F D402F

MT90 B 16 72H TL WWW 657229 MT90 B 16 72H TL 656266 MT90 B 16 72H TL 656266 MT90 B 16 72H TL 656266 MT90 B 16 72H TL SW 656265 MT90 B 16 72H TL WWW 657229 MT90 B 16 72H TL WWW 657229 MT90 B 16 72H TL 656266 MT90 B 16 72H TL SW 656265 MT90 B 16 72H TL WWW 657229 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57V TL 630391 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57V TL 630391 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57V TL 630391 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 MH90 - 21 54H TL 656276 100/90 V 19 51V TL 656275 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 656274 100/90 - 19 57H TL 650672 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 MH90 - 21 54H TL 656276 130/80 B 17 65H TL SW 627505 80/90 - 21 54V TL 628184 130/80 B 17 65H TL 627504 130/90 B 16 67H TL WWW 627503 MT90 B 16 72H TL 656266 MT90 B 16 72H TL 656266 130/70 R 18 63V TL 627567 130/80 B 17 65H TL 627504 130/80 B 17 65H TL SW 627505 MT90 B 16 72H TL 656266 130/80 B 17 65H TL SW 627505 130/80 B 17 65H TL 627504 MT90 B 16 72H TL 656266 130/80 B 17 65H TL SW 627505 130/80 B 17 65H TL 627504 130/80 B 17 65H TL 627504 130/70 B 18 63H TL 627506 MT90 B 16 72H TL 656266

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,1 2,1 2,3 2,3 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,5 2,1 2,5 2,1 2,0 2,0 2,1 2,5 2,1 2,5 2,1 2,1 2,5 2,0 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5

D402 D401 D401 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D402 D401 D401 D404 D401 D401 K591 ARROWMAX STREETSMART D401 D404 K591 ARROWMAX STREETSMART K591 ARROWMAX STREETSMART D401 D404 D401 D401 D404 D401 D404 D401 K591 D401 D404 D401 D404 D401 D401 D404 D402 D401 D402 D401 D401 D402 D401 K591 D401 D402 D401 D401 D407 GT502 D407 T D407 D402 D402 D407 D407 T D407 D402 D407 D407 T D402 D407 D407 T D407 T D407 T D402

MT90 B 16 74H TL WWW 657228 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 657218 MT90 B 16 74H TL 656264 MT90 B 16 74H TL SW 656263 MT90 B 16 74H TL WWW 657228 MU85 B 16 77H TL WWW 661321 MT90 B 16 74H TL 656264 MT90 B 16 74H TL SW 656263 MT90 B 16 74H TL WWW 657228 130/90 B 16 73H TL 656260 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 130/90 B 16 73H TL 656260 150/80 B 16 71H TL 657218 160/70 B 17 73V TL 656270 160/70 B 17 73V TL 630379 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 160/70 B 17 73V TL 656270 160/70 B 17 73V TL 630379 160/70 B 17 73V TL 656270 160/70 B 17 73V TL 630379 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 130/90 B 16 73H TL 656260 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71V TL 656262 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 130/90 B 16 73H TL 656260 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 631782 MT90 B 16 74H TL 656264 150/80 B 16 71H TL 657218 MT90 B 16 74H TL 656264 150/80 B 16 71H TL 657218 130/90 B 16 73H TL 656260 MT90 B 16 74H TL 656264 150/80 B 16 71H TL 657218 160/70 B 17 73V TL 656270 150/80 B 16 71H TL 657218 MT90 B 16 74H TL 656264 150/80 B 16 71H TL 657218 150/80 B 16 71H TL 657218 180/65 B 16 81H TL SW 626444 180/60 B 17 75V TL 620380 180/65 B 16 81H TL 633695 180/65 B 16 81H TL WWW 626445 MU85 B 16 77H TL 666005 MU85 B 16 77H TL 666005 170/60 R 17 78H TL 622342 180/65 B 16 81H TL 633695 180/65 B 16 81H TL SW 626444 MU85 B 16 77H TL 666005 180/65 B 16 81H TL SW 626444 180/65 B 16 81H TL 633695 MU85 B 16 77H TL 666005 180/65 B 16 81H TL SW 626444 180/65 B 16 81H TL 633695 180/65 B 16 81H TL 633695 180/65 B 16 81H TL 633695 MU85 B 16 77H TL 666005

2,7 2,5 2,5 2,7 2,7 2,7 2,5 2,7 2,7 2,7 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,5 2,5 2,6 2,6 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,7 2,8 2,9 2,8 2,8 2,5 2,5 2,6 2,8 2,8 2,5 2,8 2,8 2,5 2,8 2,8 2,8 2,8 2,5


DUNLOP FITMENT-LISTE

← HARLEY DAVIDSON forts. 1580 FLHXS STREET GLIDE SPECIAL 2014 0 D408F 130/60 B 19 61H TL 630042 2,5 D407 T 180/65 B 16 81H TL 633695 1580 FLSTC / I HERITAGE SOFTAIL CLASSIC 2007 0 D402F MT90 B 16 72H TL 656266 2,5 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1580 FLSTF SOFTAIL FAT BOY 2007 0 D408F 140/75 R 17 67V TL 627525 2,5 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1580 FLSTFB SOFTAIL FAT BOY LO SPECIAL 2009 0 D408F 140/75 R 17 67V TL 627525 2,5 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1580 FLSTN SOFTAIL DELUXE 0 D402F MT90 B 16 72H TL WWW 657229 2,5 D402 MU85 B 16 77H TL WWW 661321 1580 FLSTSB SOFTAIL CROSS BONES 2008 0 D402F MT90 B 16 72H TL 656266 2,5 D401 200/55 R 17 78V TT 626210 1580 FXCW SOFTAIL ROCKER / C 2007 0 D408F 90/90 - 19 52H TL 627507 2,0 D407 240/40 R 18 79V TL 624402 1580 FXDB-I DYNA STREET BOB 2007 0 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 K591 160/70 B 17 73V TL 656270 1580 FXDB-I DYNA STREET BOB 2007 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,1 ARROWMAX STREETSMART 160/70 B 17 73V TL 630379 1580 FXDC-I DYNA SUPER GLIDE CUSTOM 2007 0 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 K591 160/70 B 17 73V TL 656270 1580 FXDC-I DYNA SUPER GLIDE CUSTOM 2007 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,1 ARROWMAX STREETSMART 160/70 B 17 73V TL 630379 1580 FXDF DYNA FAT BOB 2007 0 D427F 130/90 B 16 67H TL 624403 2,0 D427 180/70 B 16 77H TL 624404 1580 FXDL / I / DYNA LOW RIDER 2007 0 D401F 100/90 - 19 57H TL 656274 2,1 K591 160/70 B 17 73V TL 656270 1580 FXDL / I / DYNA LOW RIDER 2007 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,1 ARROWMAX STREETSMART 160/70 B 17 73V TL 630379 1580 FXS BLACKLINE 2011 0 D402F MH90 - 21 54H TL 656276 2,0 D402 MU85 B 16 77H TL 666005 1580 FXST/C SOFTAIL CUSTOM 2007 0 D408F MH90 - 21 54H TL 627566 2,0 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1580 FXSTB NIGHT TRAIN 2007 0 D408F MH90 - 21 54H TL 627566 2,0 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1580 FXSTSSE2 SOFTAIL SPRINGER SCR. EAGLE 2007 0 D408F 130/70 R 18 63V TL 627567 2,5 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1580 SOFTAIL FAT BOY 2007 0 D402F MT90 B 16 72H TL WWW 657229 2,0 D402 MU85 B 16 77H TL WWW 661321 1690 FLHTC ELECTRA GLIDE CLASSIC 2010 0 D408F 130/80 B 17 65H TL SW 627505 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL SW 626444 1690 FLHTK ELECTRA GLIDE ULTRA LTD. 2010 0 D408F 130/80 B 17 65H TL SW 627505 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL SW 626444 1690 FLHR ROAD KING 2012 D408F 130/80 B 17 65H TL 627504 2,5 D407 T 180/65 B 16 81H TL 633695 1690 FLHR ROAD KING CLASSIC 2012 D408F 130/90 B 16 67H TL WWW 627503 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL WWW 626445 1690 FLHX STREET GLIDE 2011 0 D408F 130/70 B 18 63H TL 627506 2,5 D407 T 180/65 B 16 81H TL 633695 1690 FLD DYNA SWITCHBACK 2012 0 D402F 130/70 B 18 63H TL 631127 2,5 D401 160/70 B 17 73H TL 631126 1690 FLHTCU ULTRA CLASSIC ELECTRA GLIDE 2010 0 D408F 130/80 B 17 65H TL SW 627505 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL SW 626444 1690 FLS SOFTAIL SLIM D402F MT90 B 16 72H TL 656266 2,5 D402 MU85 B 16 77H TL 666005 1690 FLSTFSE2 FAT BOY SCREAMIN’ EAGLE 2006 0 D408F 140/75 R 17 67V TL 627525 2,5 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1690 FLSTF FAT BOY / SPECIAL 2012 0 D408F 140/75 R 17 67V TL 627525 2,5 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1690 CVO SOFTAIL DELUXE 2014 D402F MT90 B 16 72H TL WWW 657229 2,5 D402 MU85 B 16 77H TL WWW 661321 1690 FLSTC HERITAGE SOFTAIL CLASSIC D402F MT90 B 16 72H TL 656266 2,5 D401 150/80 B 16 71H TL 657218 1690 FLSTC HERITAGE SOFTAIL CL. ”OPTION” D402F MT90 B 16 72H TL WWW 657229 2,5 D402 MU85 B 16 77H TL WWW 661321 1690 FXSB BREAKOUT 2012 D408F 130/60 B 21 54H TL 632144 2,5 D407 240/40 R 18 79V TL 624402 1690 FLTRU ULTRA ROAD GLIDE 2010 2013 D408F 130/80 B 17 65H TL SW 627505 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL SW 626444 1690 DYNA WIDE GLIDE 2010 GT502 80/90 - 21 54V TL 628184 2,1 GT502 180/60 B 17 75V TL 620380 1690 DYNA FAT BOB 2012 D427F 130/90 B 16 67H TL 624403 2,0 D427 180/70 B 16 77H TL 624404 1690 FLTRX ROAD GLIDE CUSTOM 2010 2013 D408F 130/70 B 18 63H TL 627506 2,5 D407 T 180/65 B 16 81H TL 633695 1690 FLTRUSE ROAD GLIDE (BULL DOG) CVO 2011 0 D408F 130/80 B 17 65H TL SW 627505 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL SW 626444 1800 CVO DYNA 2007 0 D408F MH90 - 21 54H TL 627566 2,0 D407 170/60 R 17 78H TL 622342 1800 CVO ULTRA CLASSIC ELECTRA GLIDE 2007 0 D402F MT90 B 16 72H TL WWW 657229 2,5 D402 MU85 B 16 77H TL WWW 661321 1800 CVO ULTRA CLASSIC ELECTRA GLIDE 2009 0 D408F 130/80 B 17 65H TL 627504 2,5 D407 T 180/65 B 16 81H TL 633695 1800 CVO ULTRA CLASSIC ELECTRA GLIDE 2011 2013 D408F 130/80 B 17 65H TL SW 627505 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL SW 626444 1800 CVO FAT BOB 2009 0 D427F 130/90 B 16 67H TL 624403 2,0 D427 180/70 B 16 77H TL 624404 1800 CVO 2 STREET GLIDE (THRESHER) 2011 0 D408F 130/60 B 19 61H TL 630042 2,5 D407 180/55 B 18 80H TL 626449 1800 CVO ROAD GLIDE CUSTOM 2011 2013 D408F 130/60 B 19 61H TL 630042 2,5 D407 180/55 B 18 80H TL 626449 1800 CVO SOFTAIL CONVERTIBLE 2009 0 D408F 130/70 R 18 63V TL 627567 2,5 D407 200/50 R 18 76V TL 628180 1800 CVO SOFTAIL HERITAGE CL. (SHOCKWAVE) 2009 0 D408F 130/70 R 18 63V TL 627567 2,5 D407 200/50 R 18 76V TL 628180 1800 CVO ROAD GLIDE 2008 0 D408F 130/80 B 17 65H TL 627504 2,5 D407 T 180/65 B 16 81H TL 633695 1800 CVO ROAD GLIDE SCREAMING EAGLE 2008 0 D408F 130/70 B 18 63H TL 627506 2,5 D407 180/55 B 18 80H TL 626449 1800 CVO SOFTAIL SPRINGER SCR. EAGLE 2008 0 D408F 130/70 B 18 63H TL 627506 2,5 D407 180/55 B 18 80H TL 626449 1800 CVO SOFTAIL SPRINGER SCR. EAGLE 2009 0 D408F 130/70 R 18 63V TL 627567 2,5 D407 240/40 R 18 79V TL 624402 1800 CVO ROAD KING 2007 0 D408F 130/70 R 18 63V TL 627567 2,5 D407 170/60 R 17 78H TL 622342 1800 CVO ROAD KING 2011 0 D408F 130/60 B 19 61H TL 630042 2,5 D407 180/55 B 18 80H TL 626449 1800 CVO ROAD KING ANNIVERSARY EDT. 2013 D408F 130/80 B 17 65H TL SW 627505 2,5 D407 180/65 B 16 81H TL SW 626444 1800 CVO SOFTAIL SPRINGER 2007 0 D408F 130/70 R 18 63V TL 627567 2,5 D407 200/55 R 17 78V TL 622343 1800 CVO STREET GLIDE 0 0 D408F 130/70 B 18 63H TL 627506 2,5 D407 180/55 B 18 80H TL 626449 1800 CVO BREAKOUT 2012 0 D408F 130/60 B 21 54H TL 632144 2,5 D407 240/40 R 18 79V TL 624402 HONDA 125 CA REBEL 1995 2001 D404F 3.00 - 18 47P TT 653225 1,8 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 125 CBR 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 90/80 - 17 46S TL 630380 2,0 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57S TL 630367 125 CBF 125 2012 0 80/100 - 17 46P 1,8 100/90 - 17 55P 125 CBR 125 R 2011 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52H TL 630365 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 125 CM 125 C 1982 2000 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 1,8 K127 110/90 - 16 59S TT 651000 125 NSR 125 1993 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52H TL 630365 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 125 VT 125 SHADOW 1999 0 F17 100/90 - 17 55S TL 650993 2,0 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 125 XL 125 V VARADERO 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 1,6 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 125 XLR 125 R 1980 2001 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,6 K550 4.10 - 18 60P TT 651066 200 MTX 200 R 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,5 K550 4.10 - 18 60P TT 651066

2,8 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,6 2,6 2,6 2,6 2,0 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,9 2,5 2,5 2,9 2,5 2,9 2,8 2,8 2,5 2,5 2,8 2,8 2,6 2,5 2,8 2,8 2,5 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,6 2,8 2,8 2,6 2,8 2,8

2,5 2,3 2,3 2,5 2,5 2,5 2,2 1,8 1,8 1,8

57


DUNLOP FITMENT-LISTE

← HONDA forts. 250 CB 250 RS 250 CBR 250R 250 CJ 250 T 250 CM 250 X 250 CM C 250 250 CMX 250 REBEL 250 NX 250 350 CB 350 / 350 FOUR 360 CB 360 400 CB 400 FOUR 400 CB 400 N 450 CB 450 450 CB 450 S 450 CRF 450 MOTARD 450 CRF 450 X 450 CRF 450 X 500 CB 500 / 500S 500 CB 500 K0 / K2 500 CB 500 T 500 CB 500S 500 CB F / CBR 500 / ABS / X 500 CB F / CBR 500 / ABS / X 500 CX 500 500 CX 500 C 500 GL 500 SILVER WING 500 XBR 500 / 500S 550 CB 550 / F1 / F2 600 CB 600 F HORNET / S 600 CB 600 F HORNET / R / S 600 CB 600 F HORNET / R / S 600 CBF 600 / N / S / ABS 600 CBF 600 / N / S / ABS 600 CBR 600 F / FS 600 CBR 600 F / FS 600 CBR 600 F / FS 600 CBR 600 F / FS 600 CBR 600 RR 600 CBR 600 RR 600 CBR 600F 600 CBR 600F NEW 600 CBR 600F NEW 600 TRANSALP XLV 600 / 650 600 TRANSALP XLV 600 / 650 600 VT 600 C SHADOW 600 XR600R 600 XR600R 600 XR600R 650 CB 650 / C / SC 650 FMX 650 650 GL 650 D 650 NT 650 V 650 NTV 650 REVERE 650 NX 650 DOMINATOR 650 NX 650 DOMINATOR 650 SLR 650 650 SLR 650 650 CB 650 F ABS 650 CB 650 F ABS 650 CBR 650 F ABS 650 CBR 650 F ABS 650 XRV 650 AFRICA TWIN 700 NC700 S / D INTEGRA / X C -ABS 700 NC700 S / D INTEGRA / X C -ABS 700 TRANSALP XLV 700 700 CTX700 DCT ABS 750 CB 750 F1 / F2 750 CB 750 K0 / K6 750 CB 750 KZ 750 CB SEVEN FIFTY

58

0 2011 0 0 0 1995 0 0 0 1991 0 0 1986 2006 2005 2005 1994 0 0 1998 2013 0 0 0 0 0 0 1998 2000 2000 0 0 1992 1992 1999 1999 2003 2003 1987 2011 2011 1987 1987 1988 1994 1994 1994 0 2005 0 1998 1993 1988 1988 1997 1997 2014 2014 2014 2014 1988 2012 2012 2008 2014 0 0 0 1992

0 0 0 0 0 1998 0 0 0 0 0 0 1988 0 0 0 2003 0 0 0 NEW 0 0 0 0 0 0 1999 0 0 0 0 1998 1998 0 0 0 0 1990 2013 2013 1999 1999 0 1998 1998 1998 0 0 0 0 1998 0 0 0 0 NEW NEW NEW NEW 1989 2013 2013 2013 NEW 0 0 0 2003

K82 TT 900F GP J K82 D404F K82 D404F K460 K82 K82 K82 F11 K82 ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² GEOMAX ENDURO GEOMAX ENDURO S ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART TRAILMAX F24 GEOMAX ENDURO D908F RR GEOMAX ENDURO S ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART TRAILMAX TRAILSMART TRAILMAX TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² TRAILMAX ROADSMART II SPORTSMART² TRAILSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II

3.00 - 18 47S TT 110/70 - 17 54H TL 3.00 - 18 47S TT 3.00 - 18 47P TT 3.25 - 18 52S TT 3.00 - 18 47P TT 90/100 - 19 55P TT 3.00 - 18 47S TT 3.00 - 18 47S TT 3.00 - 18 47S TT 3.60 H 18 51H TL 3.25 - 18 52S TT 100/90 - 18 56H TL 120/70 R 17 58H TL 90/90 - 21 54R TT 90/90 - 21 54R TT 110/80 - 17 57H TL 3.25 - 19 54H TT 3.25 - 19 54H TT 110/80 - 17 57H TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 18 56H TL 3.25 - 19 54H TT 130/70 ZR 16 (61W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/80 - 17 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 90/90 - 21 54H TL 90/90 - 21 54S TT 100/90 - 19 57S TT 90/90 - 21 54R TT 90/90 - 21 54R TT 90/90 - 21 54R TT 100/90 - 19 57V TL 120/70 R 17 58H TL 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/80 - 17 57H TL 90/90 - 21 54S TT 90/90 - 21 54H TL 100/90 - 19 57T TT 100/90 - 19 57H TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 90/90 - 21 54S TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 19 57H TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 3.25 - 19 54H TT 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL

651018 634252 651018 653225 651023 653225 650816 651018 651018 651018 650775 651023 630381 633123 621863 630173 630369 633619 633619 630369 629741 631922 633619 630391 630391 630381 633619 625922 631922 629741 631922 629741 631921 629740 631922 629741 631922 629741 630368 631922 629741 634427 651073 650997 621863 668426 630173 630391 633123 630391 629741 630369 651073 634427 651044 634143 629741 631922 629741 631922 651073 629741 631922 634143 629741 633619 633619 630391 629741

1,8 1,8 1,8 1,8 1,8 1,8 1,5 1,8 1,8 1,8 1,8 1,8 2,3 2,1 1,6 1,6 2,3 2,0 2,0 2,3 2,5 2,5 1,8 2,0 2,3 2,2 2,3 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,0 2,0 2,0 1,6 1,6 1,6 2,0 1,8 2,3 2,3 2,3 1,5 1,5 2,0 2,0 2,5 2,5 2,5 2,5 2,0 2,5 2,5 2,0 2,5 2,2 2,2 2,0 2,5

K82 TT 900 GP J K82 K627 A K127 D404 K460 K82 K82 K82 K527 K82 ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² GEOMAX ENDURO GEOMAX ENDURO ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART TRAILMAX K555 GEOMAX ENDURO D908 RR GEOMAX ENDURO ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART TRAILMAX TRAILSMART TRAILMAX TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² K660 ROADSMART II SPORTSMART² TRAILSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II

3.50 - 18 56S TT 140/70 - 17 66H TL 3.50 - 18 56S TT 130/90 - 15 66P TT 110/90 - 16 59S TT 130/90 - 15 66P TT 120/90 - 16 63P TT 3.50 - 18 56S TT 3.50 - 18 56S TT 3.50 - 18 56S TT 4.10 H 18 59H TL 3.50 - 18 56S TT 110/90 - 18 61H TL 150/60 R 17 66H TL 140/80 - 18 70R TT 140/80 - 18 70R TT 130/80 - 17 65H TL 4.00 - 18 64H TT 4.00 - 18 64H TT 130/80 - 17 65H TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 4.00 - 18 64H TT 130/90 - 16 67V TL 130/90 - 16 67V TL 110/90 - 18 61H TL 4.00 - 18 64H TT 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 140/80 - 17 69V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 130/80 R 17 65H TL 120/90 - 17 64S TT 170/80 - 15 77S TT 140/80 - 18 70R TT 140/80 - 18 70R TT 140/80 - 18 70R TT 130/90 - 16 67V TL 150/60 R 17 66H TL 130/90 - 16 67V TL 150/70 ZR 17 (69W) TL 150/70 B 17 69H TL 120/90 - 17 64S TT 120/90 - 17 64S TL 120/90 - 17 64S TT 120/90 - 17 64S TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 130/90-17 68S TT 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 130/80 R 17 65H TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 4.00 - 18 64H TT 4.00 - 18 64H TT 120/90 - 18 65V TL 150/70 ZR 17 (69W) TL

651027 634259 651027 650805 651000 650804 650802 651027 651027 651027 650779 651027 630384 633048 621862 621862 630373 633618 633618 630373 629744 631993 633618 630363 630363 630384 633618 624782 631994 629747 631993 629744 631993 629744 631994 629747 631994 629747 630376 631994 629747 634139 651048 651015 621862 662326 621862 630363 633048 630363 629742 630377 651048 634140 651048 634140 629747 631994 629747 631994 651009 629744 631993 634139 629744 633618 633618 630387 629742

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,2 1,75 2,4 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 1,8 1,8 2,5 2,5 2,2 2,5 2,9 2,9 2,5 2,3 2,8 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,3 2,3 2,0 1,8 1,8 1,8 2,3 2,0 2,8 2,5 2,5 2,0 2,0 2,3 2,3 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,9 2,9 2,8 2,9 2,5 2,5 2,8 2,9


DUNLOP FITMENT-LISTE

← HONDA forts. 750 CBX 750 F 750 NC750 S / D INTEGRA / X C -ABS 750 NC750 S / D INTEGRA / X C -ABS 750 VF 750 750 VF 750 C 750 VF 750 F 750 VF F 750 VFR 750 F 750 VFR 750 F 750 VFR 750 F 750 VT 750 (MFEK) 750 VT 750 C 750 VT 750 C2 750 VT 750 DC SHADOW SPIRIT 750 VT 750 S 750 XRV 750 AFRICA TWIN 750 XRV 750 AFRICA TWIN 800 CROSSRUNNER 800 800 CROSSRUNNER 800 800 PACIFIC COAST 800 800 VFR 800 / FI / VTEC / ABS 800 VFR 800 / FI / VTEC / ABS 900 CB 900 F / F2 900 CB 900 F / F2 900 CB 900 F HORNET 900 CB 900 F HORNET 900 CBR 900 RR FIREBLADE 1000 CB 1000 R / ABS 1000 CB 1000 R / ABS 1000 CBF 1000 / FA / ABS 1000 CBF 1000 / FA / ABS 1000 CBR 1000 RR FIREBLADE 1000 CBR 1000 RR FIREBLADE 1000 CBR 1000F 1000 CBR 1000F 1000 VTR 1000 FIRESTORM 1000 VTR 1000 FIRESTORM 1000 VTR 1000 SP 1 1000 VTR 1000 SP 2 1000 XL 1000 V VARADERO / ABS 1000 XL 1000 V VARADERO / ABS 1000 VF 1000 F1 / F2 1100 CB 1100 F 1100 CB 1100 1100 CB 1100 EX 1100 CB 1100 R 1100 CBR 1100 XX SUPER BLACKBIRD 1100 CBR 1100 XX SUPER BLACKBIRD 1100 ST 1100 PAN EUROPEAN 1100 ST 1100 PAN EUROPEAN 1100 ST 1100 PAN EUROPEAN / ABS / TCS 1100 VT 1100 SHADOW 1100 VT 1100 C2 SHADOW / ACE 1100 VT 1100 C3 SHADOW / ACE / AERO 1100 X 11 1100 X 11 1200 CROSSTOURER 1200 1200 CROSSTOURER 1200 1200 GL 1200 GOLDWING 1200 GL 1200 GOLDWING 1200 VFR 1200F / DCT 1200 VFR 1200F / DCT 1300 CB 1300 / S / ABS 1300 CB 1300 / S / ABS 1300 ST 1300 PAN EUROPEAN / ABS 1300 VTX 1300 S 1300 VTX 1300 S 1300 VT 1300 CX / FURY 1300 CTX 1300

0 0 2014 NEW 2014 NEW 0 0 0 0 1983 1984 1983 0 1986 1987 1988 1989 1990 1997 2010 0 2004 0 0 0 2007 2010 0 1990 1992 1993 0 2011 0 2011 0 0 0 1998 0 1998 0 1979 1981 1982 1983 0 0 0 0 2000 2003 2008 0 2008 0 2006 0 2006 0 2004 0 2004 0 1987 1988 1989 2000 1997 0 1997 0 0 0 2002 0 1999 0 1999 0 0 0 0 0 2013 2014 NEW 0 0 1996 2007 1996 2007 1990 1999 1990 1999 1996 2001 1988 0 1995 0 1998 0 0 0 0 0 2012 2012 0 0 0 0 0 2009 0 2009 0 2003 0 2003 0 2002 0 2002 0 2002 0 2009 0 2014 NEW

ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² K555F K555F ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II D404F D404F G D404F D404F D404F TRAILMAX TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² K555F SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² TRAILSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART D205F D205F ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ROADSMART II F24 G K177F D404F SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II D404F J D404F X ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II D404F D404F ELITE 3 D423F

110/90 - 16 59V TL 630360 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/80 - 17 61V TL 651111 120/80 - 17 61V TL 651111 120/80 - 16 60V TL 630361 120/80 - 16 60V TL 630361 110/90 - 16 59V TL 630360 110/80 - 17 57V TL 630368 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 90/90 - 21 54S TT 622274 120/90 - 17 64S TT 664429 120/90 - 17 64S TT 651004 90/90 - 17 49P TT 622274 100/90 - 19 57H TL 650672 90/90 - 21 54S TT 651073 90/90 - 21 54H TL 634427 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/80 - 17 61H TL 650704 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 100/90 - 19 57V TL 630391 100/90 - 18 56V TL 630382 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 110/80 - 17 57V TL 630368 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 110/80 R 19 59V TL 634133 110/80 R 19 59V TL 629753 100/90 - 18 56V TL 630382 100/90 - 18 56V TL 630382 110/80 R 18 58V TL 632429 110/80 R 18 58V TT 633898 100/90 - 18 56V TL 630382 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 110/80 - 18 58V TL 630383 110/80 ZR 18 (58W) TL 629750 120/70 ZR 18 (59W) TL 629751 110/90 - 19 62H TL 668747 120/90 - 18 65H TL WWW 653779 140/80 - 17 69H TT WWW 650738 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 110/80 R 19 59V TL 634133 110/80 R 19 59V TL 629753 130/90 - 16 67H TL 650725 130/90 - 16 67H TL 621423 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 120/70 ZR 18 (59W) TL 629751 140/80 - 17 69H TT 662654 140/80 - 17 69H TT WWW 650738 90/90 - 21 54H TL 622582 130/70R18 63V TL 633899

2,3 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,5 2,5 2,5 2,0 2,3 2,5 2,3 2,5 2,0 2,0 2,5 2,5 2,3 2,5 2,5 2,25 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,5 2,5 2,5 2,25 2,25 2,25 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,25 2,25 2,2 2,5

ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² K555 K555 ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II D404 D404 D404 D404 D404 K660 TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² K555 SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² TRAILSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART D205 D205 ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ROADSMART II K555 K555 K555 SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II D404 D404 ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II K555 J K555 ELITE 3 D423

130/80 - 18 66V TL 630389 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 150/80 - 15 70V TL 651137 150/80 - 15 70V TL 651137 130/80 - 18 66V TL 630389 130/80 - 18 66V TL 630389 130/80 - 18 66V TL 630389 140/80 - 17 69V TL 630376 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 160/80 - 15 74S TT 664430 160/80 - 15 74S TT 664430 170/80 - 15 77S TT 651014 160/80 - 15 74S TT 664430 150/80 B 16 71H TT 650751 130/90-17 68S TT 651009 140/80 R 17 69H TL 634138 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 140/80 - 15 67H TL 650737 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 120/90 - 18 65V TL 630387 130/80 - 18 66V TL 630389 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 140/80 - 17 69V TL 630376 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 150/70 R 17 69V TL 634134 150/70 R 17 69V TL 629743 140/80 - 17 69V TL 630376 130/90 - 17 68V TL 630374 140/70 R 18 67V TL 632430 140/70 R 18 67V TT 633900 130/80 - 18 66V TL 630389 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 160/70 B 17 73V TL 630379 160/70 ZR 17 (73W) TL 629745 160/70 ZR 17 (73W) TL 629745 170/80 - 15 77H TL 650771 170/80 - 15 77H TL WWW 653755 170/80 - 15 77H TL WWW 653755 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 150/70 R 17 69V TL 634134 150/70 R 17 69V TL 629743 150/90 B 15 74H TL 657219 150/90 B 15 74H TL 657219 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 170/80 - 15 77H TT 662675 170/80 - 15 77H TL WWW 653755 200/50 R 18 76H TL 627641 200/50R17 75V TL 633897

2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,0 2,3 2,9 2,3 2,9 2,5 2,5 2,9 2,9 2,8 2,9 2,9 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,8 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,8 2,9

59


DUNLOP FITMENT-LISTE

← HONDA forts. 1500 GL 1500 F6 C / VALKYRIE 0 0 ELITE 3 150/80 R 17 72H TL 633134 2,25 ELITE 3 180/70 R 16 77H TL 633133 1500 GL 1500 GOLDWING 1988 2000 K177F 130/70 - 18 63H TL 650718 2,25 K177 160/80 B 16 75H TL 650767 1500 GL 1500 GOLDWING 1988 2000 ELITE 3 130/70 - 18 63H TL 667679 2,25 ELITE 3 160/80 B 16 80H TL 667678 1800 GL 1800 GOLDWING 2001 2005 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1800 GL 1800 GOLDWING 2006 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,25 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1800 GL 1800 F6B BAGGER 2013 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,25 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1800 GL 1800 F6C 2014 NEW D254F 130/60R19 65H TL 633901 2,50 D256 180/55R17 73H TL 633895 1800 VTX 1800 C 0 0 D251F 130/70 R 18 63H TL 656879 2,25 D251 180/70 R 16 77H TL 656880 HYOSUNG 125 COMET 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,0 ARROWMAX STREETSMART 150/70 B 17 69H TL 630377 125 COMET 125 0 0 ROADSMART II 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,0 ROADSMART II 150/70 ZR 17 (69W) TL 629742 125 GT125 / R 0 0 ROADSMART II 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,0 ROADSMART II 150/70 ZR 17 (69W) TL 629742 125 GV125C 0 0 D404F 110/90 - 16 59P TT 650800 2,0 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 125 RT 125 K180 130/80 - 18 66P TT 656531 K180 180/80 - 14 78P TT 656530 125 RX 125M SM 2009 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 125 RX 125D 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 2,0 K550 4.10 - 18 60P TT 651066 250 COMET 250 R 0 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,0 ARROWMAX STREETSMART 150/70 B 17 69H TL 630377 250 COMET 250 R 0 0 ROADSMART II 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,0 ROADSMART II 150/70 ZR 17 (69W) TL 629742 250 GT250 / R 2002 2010 ROADSMART II 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,0 ROADSMART II 150/70 ZR 17 (69W) TL 629742 250 GV250C 0 0 D404F 110/90 - 16 59P TT 650800 2,0 K555 150/80 - 15 70V TL 651137 650 GT650 / R 2004 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,5 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 650 GT650 / R 2004 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 650 GT650 / R 2004 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 55W TL 631921 2,5 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 650 GV650 2005 ROADSMART II 120/70 ZR 18 (59W) TL 629751 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 INDIAN 1810 CHIEF CLASSIC 2014 0 AMERICAN ELITE WWW (D421) 130/90 B 16 67H TL 633590 2,5 AMERICAN ELITE WWW (D421) 180/65 B 16 81H TL 633591 1810 CHIEF VINTAGE 2014 0 AMERICAN ELITE WWW (D421) 130/90 B 16 67H TL 633590 2,5 AMERICAN ELITE WWW (D421) 180/65 B 16 81H TL 633591 1810 CHIEFTAIN 2014 0 ELITE 3 130/90 B 16 73H TL 633589 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 KAWASAKI 500 500 KLE 1992 2007 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 500 500 KLE 1992 2007 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 500 EN 500 / A / B / C 1999 0 D404F 100/90 - 19 57H TL 650672 2,0 D404 140/90 - 15 70S TT 651011 500 EN 500 / A / B / C 1999 0 F24 100/90 - 19 57S TT 650997 2,0 K425 140/90 - 15 70S TT 651012 500 ER-5 1997 2005 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 500 GPZ 500 S 1994 2009 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 500 Z 500 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 2,1 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 550 Z 550 F A 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 2,1 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 550 Z 550 GT 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,1 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 550 Z 550 LTD C 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67H TL 630362 600 600 ELIMINATOR 1995 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,3 K555 150/80 - 15 70V TL 651137 600 GPX 600 R 1988 1993 K205F 110/80 - 16 55V TL 651085 2,2 K205 130/90 - 16 67V TL 651121 600 GPZ 600 R 0 0 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 16 59V TL 630360 2,25 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67V TL 630363 600 KLR 600 0 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 600 KLR 600 0 0 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 - 17 65S TL 634141 600 ZX-6 R NINJA 1995 1997 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,5 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 600 ZX-6 R NINJA 1995 1997 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 600 ZX-6 R NINJA 1997 1999 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 600 ZX-6 R NINJA / RR NINJA / 636 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 600 ZX-6 R NINJA / RR NINJA / 636 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 600 ZZR 600 1990 2005 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,5 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 600 ZZR 600 1990 2005 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 650 ER-6F /ABS 2006 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,25 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 650 ER-6F /ABS 2006 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,25 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 650 ER-6N /ABS 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,25 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 650 ER-6N /ABS 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,25 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 650 KLR 650 1984 1994 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 650 KLR 650 1984 1994 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 650 KLR 650 1995 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 120/90 - 17 64S TT 651048 650 KLX 650 1994 1996 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 650 KLX 650 1994 1996 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 650 TENGAI 650 1995 0 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 650 TENGAI 650 1995 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 650 VERSYS 650 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,25 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 650 VERSYS 650 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,25 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 650 W 650 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 18 66V TL 630389 650 W 650 0 0 K81 TT100 GP G 100/90 - 19 57H TT 650682 2,0 K81 TT100 GP 130/80 - 18 66H TT 650721

60

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,5

2,3 2,3 2,3 2,3 2,2 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,9 2,9 2,9 2,9

2,8 2,8 2,9

2,3 2,3 2,2 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,2 2,6 2,5 2,5 2,3 2,3 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,5 2,5 2,5 2,5


DUNLOP FITMENT-LISTE

← KAWASAKI forts. 650 Z 650 A / B / C / F 750 Z 750 / 750 R / 750 S 750 Z 750 / 750 R / 750 S 750 Z 750 / LTD / TWIN / BELT DRIVE 750 Z 750 B B 750 Z 750 E 750 Z 750 GT / GP 750 Z 750 SPORT R 750 ZEPHYR 750 750 ZEPHYR 750 750 ZR-7 / ZR-7S 750 ZR-7 / ZR-7S 750 ZX-7 R / ZX-7 RR NINJA 750 ZXR 750 / 750 R 800 VN 800 800 VN 800 CLASSIC 800 W800 800 W800 800 Z 800 800 Z 800 900 GPZ 900 R 900 VN 900 CLASSIC / SE 900 VN 900 CUSTOM 900 VN 900 LIGHT TOURER 900 Z 900 900 ZX-9 R NINJA 900 ZX-9 R NINJA 1000 GTR 1000 1000 GTR 1000 1000 KLV 1000 1000 KLV 1000 1000 VERSYS 1000 1000 VERSYS 1000 1000 Z 1 1000 Z 1000 / SX / TOURER 1000 Z 1000 / SX / TOURER 1000 Z 1000 A 1000 Z 1000 H / E / F / I / J / MKII / R 1000 Z 1000 ST / LTD 1000 ZX 10 TOMCAT 1000 ZX-10 R NINJA 1000 ZX-10 R NINJA 1000 ZX-10 R NINJA 1000 ZX-10 R NINJA 1000 ZX-10 R NINJA 1100 GPZ 1100 1100 GPZ 1100 / ABS 1100 ZEPHYR 1100 1100 ZRX 1100 1100 ZZR 1100 1100 ZZR 1100 1200 ZRX 1200 / R / S 1200 ZRX 1200 / R / S 1200 ZZR 1200 1200 ZZR 1200 1400 GTR 1400 1400 GTR 1400 1401 ZZR 1400 1500 VN 1500 A / B / C / SE / SUMO 1500 VN 1500 CLASSIC 1500 VN 1500 CLASSIC 1500 VN 1500 CLASSIC FI 1500 VN 1500 CLASSIC TOURER 1500 VN 1500 DRIFTER 1500 VN 1500 MEAN STREAK 1500 VN 1500 SUMO / SUMO II 1600 VN 1600 CLASSIC TOURER 1600 VN 1600 MEAN STREAK 1700 VN 1700 VOY. / CLASSIC / LIGHT TOUR.

0 0 2004 2012 2004 2012 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1991 1999 1991 1999 1999 2003 1999 2003 0 0 1991 0 0 0 0 0 2011 0 2011 0 2013 NEW 2013 NEW 1984 1989 2007 0 2007 0 2007 0 0 0 1994 1999 2000 2003 1994 0 1994 0 0 0 0 0 2012 0 2012 0 0 0 2003 0 2003 0 0 0 0 0 0 0 1988 1991 2004 2005 2004 2005 2006 0 2006 0 2011 0 0 0 1995 1996 1992 0 1997 2000 1993 2001 1990 1992 2001 2007 2001 2007 2002 2005 2002 2005 2008 0 2008 2006 0 0 1996 0 1996 0 2000 0 2000 0 0 0 0 0 1988 1996 0 2008 0 0 2009 0

ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² D404F D404F K81 TT100 GP G ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART D404F P D404F J D404F P ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² K701F SPORTMAX ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART D404F G D404F G D404F D404F G D404F SPORTMAX D220F ST G D404F D404F G SPORTMAX D220F ST G D404F X

3.25 - 19 54H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 3.25 - 19 54H TT 3.25 - 19 54H TT 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 - 17 58V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 80/90 - 21 48H TT 130/90 - 16 67H TT 100/90 - 19 57H TT 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/80 - 16 60V TL 130/90 - 16 67H TT 80/90 - 21 48H TL 130/90 - 16 67H TT 3.25 - 19 54H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 R 18 59V TL 120/70 ZR 18 (59W) TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 18 56V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/90 - 18 61V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 18 (59W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 19 57V TL 130/90 - 16 67H TT 130/90 - 16 67H TT 130/90 - 16 67H TT WW 150/80 - 16 71H TL 130/90 - 16 67H TT WW 130/70 R 17 62H TL 100/90 - 19 57H TL 150/80 - 16 71H TL 130/70 R 17 62H TL 130/90 - 16 67H TL

633619 631922 629741 633619 633619 633619 630391 630391 629741 630370 631922 629741 631922 631922 650782 650723 650682 630391 631922 629741 630361 620520 622273 620520 633619 631922 631922 650886 629751 634133 629753 629741 631922 630382 631922 629741 633619 630391 630391 629741 631922 629741 631922 629741 631922 630385 629741 629751 629741 629741 629741 631922 629741 629741 631922 629741 631922 631922 630391 650724 650724 650726 652860 650726 657275 650672 652860 657275 621423

2,2 2,5 2,5 2,0 2,2 2,2 2,4 2,2 2,4 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,0 2,0 2,0 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,2 2,5 2,5 2,4 2,2 2,3 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,5 2,9 2,3 2,3 2,3 2,0 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3 2,3

ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² D404 D404 K81 TT100 GP ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART D404 D404 D404 ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² K700 J K700 J TRAILSMART ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² D404 D404 G D404 D404 D404 J D404 SPORTMAX D220 ST G D404 K555 SPORTMAX D220 ST G K555

4.00 - 18 64H TT 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 130/90 - 16 67H TL 4.00 - 18 64H TT 4.00 - 18 64H TT 120/90 - 18 65V TL 120/90 - 18 65V TL 150/70 ZR 17 (69W) TL 150/70 B 17 69V TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 140/90 - 16 71H TT 140/90 - 16 71H TT 130/80 - 18 66H TT 130/80 - 18 66V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 130/80 - 18 66V TL 180/70 - 15 76H TT 180/70 - 15 76H TL 180/70 - 15 76H TT 4.00 - 18 64H TT 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 150/80 R 16 71V TL 150/80 R 16 71V TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 120/90 - 18 65V TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 4.00 - 18 64H TT 120/90 - 18 65V TL 130/90 - 16 67V TL 160/60 ZR 18 (70W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 130/90 - 17 68V TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 160/70 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 150/90 B 15 74H TL 150/80 - 16 71H TT 150/80 B 16 71H TT 150/80 B 16 71H TT WW 150/80 B 16 71H TL 150/80 B 16 71H TT WW 170/60 R 17 72H TL 150/90 B 15 74H TL 170/70 B 16 75H TL 170/60 R 17 72H TL 170/70 B 16 75H TL

633618 631994 629747 630362 633618 633618 630387 630387 629742 630378 631993 629744 631995 631994 650742 650742 650721 630389 631994 629747 630389 620521 622275 620521 633618 631994 631995 650920 650920 634134 629743 629747 631994 630387 631995 629748 633618 630387 630363 629752 631995 629748 631996 629749 631996 630374 629746 629745 629746 629747 629746 631994 629747 629747 631994 629748 631995 631994 657219 650755 650751 650752 652861 650752 657276 657219 621424 657276 621424

2,4 2,9 2,9 2,4 2,4 2,4 2,6 2,4 2,7 2,7 2,5 2,5 2,9 2,8 2,8 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,25 2,8 2,25 2,6 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,8 2,9 2,9 2,4 2,9 2,9 2,6 2,4 2,8 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,9 2,9 2,5 2,9 2,9 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

61


DUNLOP FITMENT-LISTE

← KAWASAKI forts. 2050 VN 2000 2005 0 D251F 150/80 R 16 71V TL 666999 2,3 D251 200/60 R 16 79V TL 667001 KEEWAY 50 TX 50 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,75 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 125 SPEED 125 0 0 K82 2.75 - 18 42S TT 651016 1,75 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 125 SUPERLIGHT 125 / DARK 0 0 D404F 110/90 - 16 59P TT 650800 1,75 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 125 TX 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,75 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 KTM 125 DUKE 125 2012 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 125 RC 125 2014 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 125 125 STING 1997 1999 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 200 DUKE 200 2012 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 200 RC 200 2014 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 390 DUKE 390 2012 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 390 RC 390 2014 0 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 510 530 EXC / 500 EXC 0 0 GEOMAX ENDURO 90/90 - 21 54R TT 621863 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 510 530 EXC / 500 EXC 0 0 D908F RR 90/90 - 21 54R TT 668426 1,6 D908 RR 140/80 - 18 70R TT 662326 510 530 EXC / 500 EXC 0 0 GEOMAX ENDURO S 90/90 - 21 54R TT 630173 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 625 640 LC4 ADVENTURE 0 0 GEOMAX ENDURO 90/90 - 21 54R TT 621863 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 625 640 LC4 ADVENTURE 0 0 D908F RR 90/90 - 21 54R TT 668426 1,6 D908 RR 140/80 - 18 70R TT 662326 625 640 LC4 ADVENTURE 0 0 GEOMAX ENDURO S 90/90 - 21 54R TT 630173 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 625 640 LC4 SUPERMOTO / DUKE II 1999 0 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,1 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 625 640 LC4 SUPERMOTO / DUKE II 1999 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,1 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 625 640 LC4 SUPERMOTO / DUKE II 1999 0 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,1 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 625 640 LC4 SUPERMOTO / DUKE II 1999 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,1 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 690 690 DUKE / LC4 / R 2007 0 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,0 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 690 690 DUKE / LC4 / R 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,0 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 690 690 DUKE / LC4 / R 2007 0 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,0 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 690 690 DUKE / LC4 / R 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,0 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 690 690 SMC / R 2008 0 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,0 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 690 690 SMC / R 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,0 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 690 690 SMC / R 2008 0 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,0 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 690 690 SMC / R 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,0 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 690 690 SUPERMOTO STD / R / PRESTIGE 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,0 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 690 690 SUPERMOTO STD / R / PRESTIGE 2007 0 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,0 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 690 690 SUPERMOTO STD / R / PRESTIGE 2007 0 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,0 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 690 690 SUPERMOTO STD / R / PRESTIGE 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,0 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 950 950 R SUPER ENDURO 0 0 GEOMAX ENDURO 90/90 - 21 54R TT 621863 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 950 950 R SUPER ENDURO 0 0 D908F RR 90/90 - 21 54R TT 668426 1,6 D908 RR 140/80 - 18 70R TT 662326 950 950 R SUPER ENDURO 0 0 GEOMAX ENDURO S 90/90 - 21 54R TT 630173 1,6 GEOMAX ENDURO 140/80 - 18 70R TT 621862 950 950 SUPERMOTO / R 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 950 950 SUPERMOTO / R 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,4 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 990 990 ADVENTURE / R / DAKAR 0 0 TRAILSMART 90/90 - 21 54V TL 634144 2,3 TRAILSMART 150/70 R 18 69V TL 634137 990 990 SUPERDUKE / R / STANDARD 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 990 990 SUPERDUKE / R / STANDARD 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 990 990 SM / R / T 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 990 990 SM / R / T 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1190 1190 RC8 / RC8R 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1190 1190 ADVENTURE 2013 NEW TRAILSMART 120/70 ZR 19 60W TL 634426 2,5 TRAILSMART 170/60 ZR 17 72W TL 634425 1190 1190 ADVENTURE 2013 NEW ROADSMART II 120/70 ZR 19 (58W) TL 634224 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1290 1290 SUPER ADVENTURE 2015 TRAILSMART 120/70 ZR 19 60W TL 634426 2,5 TRAILSMART 170/60 ZR 17 72W TL 634425 1290 1290 SUPER ADVENTURE 2015 ROADSMART II 120/70 ZR 19 (58W) TL 634224 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1290 1290 SUPERDUKE R 2013 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1291 1291 SUPERDUKE R 2014 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 KYMCO 125 QUANNON 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57H TL 630369 1,75 TT 900 GP J 140/70 - 17 66H TL 634259 250 VENOX 250I 2009 0 K555F 120/80 - 17 61H TL 650704 2,3 K555 150/80 - 15 70V TL 651137 LAVERDA 500 SFC 500 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,3 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61H TL 630384 571 OR 600 ATLAS 0 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 750 750 SF 1-3 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,3 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61H TL 630384 1000 RGS 1000 / JOTA 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,5 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 MALAGUTI 50 XSM 50 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 XTM 50 0 0 TRAILMAX 80/90 - 21 48S TT 653009 1,8 TRAILMAX 110/80 - 18 58S TT 653000

62

2,8

2,0 2,0 2,0 2,0

2,3 2,3 2,0 2,3 2,3 2,3 2,3 1,8 1,8 1,8 1,8 1,8 1,8 2,3 2,3 2,3 2,3 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 1,8 1,8 1,8 2,3 2,4 2,5 2,3 2,3 2,2 2,2 2,3 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9

2,0 2,5

2,5 2,5 2,5 2,9

2,0 2,0


DUNLOP FITMENT-LISTE

← MALAGUTI forts. 125 X3M 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 MOTO GUZZI 650 V 65 / SP 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,5 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61H TL 630384 650 V 65 FLORIDA 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,2 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67V TL 630363 750 BREVA 750 2003 2009 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,5 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 750 NEVADA 750 CLASSIC / TOURING 0 0 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61V TL 630385 2,2 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67V TL 630363 750 V 75 POLICE 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,2 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 750 V7 CLASSIC / CAFE / RACER 2008 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,2 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 850 850 T3 / T4 / CALIFORNIA 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,2 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61H TL 630384 850 850 T5 0 0 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 16 59V TL 630360 2,2 ARROWMAX STREETSMART 130/90 - 16 67V TL 630363 850 BREVA 850 2006 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 850 BREVA 850 2006 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 850 GRISO 850 2006 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 850 GRISO 850 2006 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 850 NORGE 850 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 940 BELLAGIO 940 2007 2009 ROADSMART II 120/70 ZR 18 (59W) TL 629751 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1000 DAYTONA 1000 / RS 1991 1999 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 1000 LE MANS 1000 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,4 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 1000 QUOTA 1000 1990 1997 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 1000 SP 1000 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,5 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61H TL 630384 1000 SPIII 1000 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56V TL 630382 2,5 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 1100 BREVA 1100 2004 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1100 BREVA 1100 2004 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1100 CALIFORNIA 1100 1993 1997 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61V TL 630385 2,5 ARROWMAX STREETSMART 140/80 - 17 69V TL 630376 1100 CALIFORNIA 1100 EV 2002 2008 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61V TL 630385 2,5 ARROWMAX STREETSMART 150/70 B 17 69V TL 630378 1100 GRISO 1100 / 8V 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1100 GRISO 1100 / 8V 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1100 QUOTA 1100 1998 2002 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 1200 1200 NORGE / GTL ABS / GT8V 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 1200 SPORT 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1200 1200 SPORT 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 BREVA 1200 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1200 BREVA 1200 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 GRISO 8V 1200 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1200 GRISO 8V 1200 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 STELVIO 1200 4V 2008 0 ROADSMART II 110/80 R 19 59V TL 629753 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 STELVIO 1200 NTX 2008 0 ROADSMART II 110/80 R 19 59V TL 629753 2,5 ROADSMART II 150/70 R 17 69V TL 629743 1200 STELVIO 1200 NTX 2008 0 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,5 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 1225 1200 MGS-01 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1225 1200 MGS-01 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 MV AGUSTA 675 F3 675 2011 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 675 BRUTALE 675 2013 NEW SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 800 BRUTALE 800 2012 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 800 RIVALE 800 2013 NEW SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 910 BRUTALE 910 / S / R 2006 2006 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 910 BRUTALE 910/ S/ R/ CORSE/ GLADIO/ ITALIA 2007 2007 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 920 BRUTALE 920 2011 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 920 BRUTALE 920 2011 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 989 BRUTALE 989R / 990R 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 989 BRUTALE 989R / 990R 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1000 F4 1000 / R / S / CORSE / 312R 2004 2007 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 1078 BRUTALE 1078 RR / 1090R 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1078 BRUTALE 1078 RR / 1090RR 2008 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1078 F4 1078 R / RR 312 2008 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 MZ 125 RT 125 2001 2008 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 125 SM 125 2001 2008 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 150 TS 125 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 1,5 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 250 ETZ 250 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 660 660 SUPERMOTO 2007 0 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,1 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 660 660 SUPERMOTO 2007 0 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,1 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 660 BAGHIRA HR 660 STREET MOTO 2001 2005 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 660 BAGHIRA HR 660 STREET MOTO 2001 2005 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,1 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 660 BAGHIRA HR 660 STREET MOTO 2001 2005 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,1 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 660 BAGHIRA HR 660 STREET MOTO 2001 2005 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,1 SPORTMAX MUTANT 150/60 ZR 17 (66W) TL 669308

2,0

2,8 2,6 2,7 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,7 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9

2,9 2,9 2,9 2,9 2,3 2,3 2,9 2,9 2,3 2,3 2,5 2,3 2,3 2,5

2,5 2,5 2,0 2,5 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2

63


DUNLOP FITMENT-LISTE

← MZ forts. 660 BAGHIRA HR 660 STREET MOTO 2001 2005 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,1 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 660 MASTIFF 660 1997 1999 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,1 SPORTSMART² 160/60 R 17 69H TL 633049 660 MASTIFF 660 1997 1999 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,1 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 660 MASTIFF 660 1997 1999 SPORTMAX MUTANT 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,1 SPORTMAX MUTANT 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 660 MASTIFF 660 2000 2006 SPORTSMART² 120/70 R 17 58H TL 633123 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 1000 1000 S / SF 2005 2008 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1000 1000 S / SF 2005 2008 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1000 1000 ST 2005 2008 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1000 1000 ST 2005 2008 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 RIEJU 50 MRT 50 SUPERMOTARD / PRO 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 NKD 50 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 RS2 50 / PRO 50 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 RS3 50 2011 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 TANGO MOTARD 50 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 MARATHON SUPERMOTARD PRO 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 NKD 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 RS2 125 / PRO 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 RS3 125 2011 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 250 TANGO 250 ROAD / DUAL PURPOSE 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 SUZUKI 80 RG 80 GAMMA 0 0 K388 A 80/100 - 16 45P TL 650814 1,9 K388 90/90 - 18 51P TL 650819 125 DR 125 SM 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 GZ 125 / 125 U 0 0 D404F 110/90 - 16 59P TT 650800 2,0 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 125 RG 125 0 0 K388 A 80/100 - 16 45P TL 650814 2,0 K388 90/90 - 18 51P TL 650819 125 RV 125 VAN VAN 2003 0 K180 130/80 - 18 66P TT 656531 1,25 K180 180/80 - 14 78P TT 656530 125 TS 125 ER 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,5 K550 4.10 - 18 60P TT 651066 250 GSX 250 / E / X / XU 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 1,8 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 GT 250 / 2 / X7 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 1,8 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 GT 250 / 2 / X7 0 0 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 1,8 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 GW 250 INAZUMA 2012 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57H TL 630369 TT900 GP J 140/70 - 17 66H TL 634259 250 GZ 250 0 0 D404F 110/90 - 16 59P TT 650800 2,0 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 250 RGV 250 GAMMA 1991 1998 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,0 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 380 GT 380 0 0 3.00 - 19 H TT 1,8 3.50 - 18 H TT 400 DR 400 Z SM 0 0 SPORTMAX D208F SM 120/70 R 17 58H TL 667906 2,0 SPORTMAX D208 SM 140/70 R 17 66H TL 667911 400 GS 400 / 400 T 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 1,8 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 400 GSF 400 BANDIT 1991 0 ROADSMART II 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,5 ROADSMART II 150/70 ZR 17 (69W) TL 629742 400 GSF 400 BANDIT ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,5 ARROWMAX STREETSMART 150/70 B 17 69H TL 630377 400 GSX 400 / E / ES 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 400 GSX 400 / E / ES 0 0 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 400 GSX 400 F KATANA 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 2,0 ARROWMAX STREETSMART 110/90 - 18 61H TL 630384 450 GS 450 /E / L/ S/ EU/ SU 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 500 GS 500 / E / F / EU 1989 2007 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62H TL 630372 500 GS 500 E 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 2,0 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 500 GS 500 E 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,0 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 500 GT 500 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 1,9 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 550 GS 550 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,3 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 550 GS 550 / EM / KATANA 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,3 ARROWMAX STREETSMART 120/90 - 18 65V TL 630387 550 GS 550 / EM / KATANA 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 2,3 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 550 GT 550 0 0 ARROWMAX STREETSMART 3.25 - 19 54H TT 633619 2,3 ARROWMAX STREETSMART 4.00 - 18 64H TT 633618 600 DR 600 S / R 0 0 TRAILSMART 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 600 DR 600 S / R 0 0 TRAILMAX 90/90 - 21 54S TT 651073 2,0 TRAILMAX 130/80 - 17 65S TT 651053 600 GSF 600 BANDIT / S 0 1999 ROADSMART II 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,5 ROADSMART II 150/70 ZR 17 (69W) TL 629742 600 GSF 600 BANDIT / S 0 1999 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,5 ARROWMAX STREETSMART 150/70 B 17 69H TL 630377 600 GSF 600 BANDIT N / S 2000 2004 SPORTSMART² 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,5 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 600 GSF 600 BANDIT N / S 2000 2004 ROADSMART II 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 600 GSR 600 / 600 ABS 2006 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 600 GSR 600 / 600 ABS 2006 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 600 GSX 600 F 1988 1997 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57V TL 630368 2,5 ARROWMAX STREETSMART 140/80 - 17 69V TL 630376 600 GSX 600 F 1998 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 150/70 ZR 17 (69W) TL 629742 600 GSX-R 600 1997 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 600 GSX-R 600 1997 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 600 RF 600 R 1993 1997 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 600 RF 600 R 1993 1997 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 600 VS 600 INTRUDER 0 1996 D404F 80/90 - 21 48H TT 650782 2,3 K425 140/90 - 15 70H TL 650739 650 DL 650 V-STROM 2004 0 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,25 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 650 DL 650 V-STROM 2004 0 ROADSMART II 110/80 R 19 59V TL 629753 2,25 ROADSMART II 150/70 R 17 69V TL 629743

64

2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,9 2,9 2,9 2,9

2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0 2,0

2,1 2,0 2,25 2,2 1,25 2,0 2,0 2,0 2,0 2,25 2,5 2,0 2,2 2,0 2,8 2,8 2,3 2,3 2,3 2,3 2,5 2,2 2,2 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,8 2,8 2,8 2,8 2,9 2,9 2,8 2,8 2,5 2,5 2,6 2,6 2,8 2,5 2,5


DUNLOP FITMENT-LISTE

← SUZUKI forts. 650 DR 650 R / RS / RSE / SE 650 DR 650 R / RS / RSE / SE 650 DR 650 R / RS / RSE / SE 650 DR 650 R / RS / RSE / SE 650 GR 650 / X / AL 650 GSF 650 BANDIT / S / ABS 650 GSF 650 BANDIT / S / ABS 650 GSX 650 F / ABS 650 GSX 650 F / ABS 650 LS 650 650 SV 650 / N / S / ABS 650 SV 650 / N / S / ABS 650 SVF 650 GLADIUS 650 SVF 650 GLADIUS 650 V-STROM 650 / 650A TRAVELER 650 V-STROM 650 / 650A TRAVELER 650 XF 650 FREEWIND 750 DR 750 S 750 DR 750 S 750 GS 750 D / 750 E 750 GSR 750 750 GSR 750 750 GSX 750 750 GSX 750 E 750 GSX 750 F 750 GSX 750 F 750 GSX 750 L 750 GSX 750 S KATANA 750 GSX 750 S KATANA 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GSX-R 750 750 GT 750 750 VS 750 INTRUDER 750 VS 750 INTRUDER 800 800 BIG DR S 800 INTRUDER C800/M800 800 MARAUDER VZ 800 800 VX800 850 GS 850 E / G 850 GS 850 L 900 RF 900 R 1000 DL 1000 V-STROM 1000 DL 1000 V-STROM 1000 DL 1000 V-STROM 1000 DL 1000 V-STROM 1000 GS 1000 D / E 1000 GS 1000 L CHOPPER 1000 GS 1000 S 1000 GSX 1000 1000 GSX-R 1000 1000 SV 1000 / 1000 S 1000 SV 1000 / 1000 S 1000 TL 1000 R / S 1000 TL 1000 R / S 1100 GSX 1100 E / ES 1100 GSX 1100 G 1100 GSX 1100 G 1100 GSX 1100 SZ KATANA 1100 GSX-R 1100 1100 GSX-R 1100 / 1100 W 1100 GSX-R 1100 / 1100 W 1200 GSF1200 BANDIT / N / S / ABS

0 1997 0 1997 0 1997 0 1997 1984 0 2005 2005 2008 0 2008 0 1986 0 1999 0 1999 0 2009 0 2009 0 2004 0 2004 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2011 0 2011 0 1998 2002 0 0 1989 1998 1989 1998 0 0 1982 1983 1982 1983 1988 1989 1988 1989 1989 1991 1992 1995 1992 1995 1996 1999 1996 1999 2000 0 2000 0 0 0 1986 1987 1986 1987 0 0 0 0 1996 0 1990 1997 0 0 0 0 1994 1999 2002 2009 2002 2009 2014 2014 0 0 0 0 0 0 0 0 2001 0 2003 2007 2003 2007 1998 2002 1998 2002 0 0 1991 1995 1991 1995 0 0 1989 1989 1990 1997 1990 1997 1996 2006

TRAILMAX TRAILSMART TRAILMAX TRAILSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II F11 L SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART TRAILSMART TRAILMAX ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART F17 TRAILSMART D404F D404F J ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART²

90/90 - 21 54S TT 90/90 - 21 54H TL 90/90 - 21 54S TT 90/90 - 21 54H TL 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 19 57H TT 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 100/90 - 19 57H TL 90/90 - 21 54H TL 90/90 - 21 54S TT 3.25 - 19 54H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 110/80 - 17 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 90/90 - 19 52H TL 100/90 - 19 57V TL 3.25 - 19 54H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57H TL 90/90 - 21 54H TL 130/90 - 16 67H TT 130/90 - 16 67H TL 110/80 ZR 18 (58W) TL 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57V TL 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 19 57V TL 110/80 - 18 58V TL 110/80 ZR 18 (58W) TL 100/90 - 19 57V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL

651073 634427 651073 634427 630391 631922 629741 631922 629741 650674 631921 629740 631921 629740 634133 629753 634143 634427 651073 633619 631922 629741 629741 633619 630368 629741 630393 630391 633619 631922 629741 629741 631922 629741 631922 629741 631922 629741 633619 630391 650678 634427 650723 650725 629750 630391 630391 629741 634133 629753 634133 629753 630391 630391 630391 630391 631922 631922 629741 631922 629741 630391 630383 629750 630391 629741 631922 629741 631922

2,0 2,0 2,0 2,0 2,3 2,2 2,2 2,5 2,5 2,0 2,25 2,25 2,25 2,25 2,25 2,25 1,75 2,1 2,1 2,2 2,5 2,5 2,3 2,2 2,25 2,25 2,2 2,2 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,2 2,0 2,0 2,0 2,25 2,3 2,5 2,3 2,3 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,2 2,3 2,3 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5

TRAILMAX TRAILSMART TRAILMAX TRAILSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II K555 SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART TRAILSMART TRAILMAX ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART D404 K425 TRAILSMART K555 D404 G ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART²

120/90 - 17 64S TT 120/90 - 17 64S TL 130/80 - 17 65S TT 130/80 - 17 65S TL 130/90 - 16 67V TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 140/80 - 15 67H TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 130/80 R 17 65H TL 130/80 R 17 65H TL 130/80 - 17 65S TT 4.00 - 18 64H TT 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 4.00 - 18 64H TT 150/70 B 17 69V TL 150/70 ZR 17 (69W) TL 130/90 - 16 67H TL 120/90 - 18 65V TL 120/90 - 18 65H TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 4.00 - 18 64H TT 140/90 - 15 70H TL 140/90 - 15 70H TL 130/80 R 17 65H TL 170/80 - 15 77H TL 150/90 - 15 74H TL 150/70 ZR 17 (69W) TL 130/90 - 17 68V TL 130/90 - 16 67V TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 130/90 - 17 68V TL 130/90 - 17 68V TL 120/90 - 18 65V TL 130/90 - 17 68V TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 130/90 - 17 68V TL 160/70 B 17 73V TL 160/70 ZR 17 (73W) TL 130/90 - 17 68V TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL

651048 634140 651053 634141 630363 631993 629744 631993 629744 650737 631993 629744 631993 629744 634134 629743 634139 634139 651053 633618 631994 629747 629746 633618 630378 629742 630362 630387 630386 631993 629744 629746 631994 629747 631995 629748 631994 629747 633618 653363 650739 634139 650771 650757 629742 630374 630363 629746 634134 629743 634134 629743 630374 630374 630387 630374 631995 631994 629747 631995 629748 630374 630379 629745 630374 629744 631994 629747 631994

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,25 2,3 2,3 2,5 2,9 2,9 2,8 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,5 2,3 2,3 2,5 2,25 2,5 2,9 2,5 2,5 2,9 2,8 2,8 2,8 2,8 2,9 2,9 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5

65


DUNLOP FITMENT-LISTE

← SUZUKI forts. 1200 GSF1200 BANDIT / N / S / ABS 1996 2006 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 GSX 1200 1998 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1250 GSF 1250 BANDIT / S / ABS 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1250 GSF 1250 BANDIT / S / ABS 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1250 GSX 1250 FA / ABS 2010 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 1250 GSX 1250 FA / ABS 2010 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 1300 GSX1300R HAYABUSA 1999 2007 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 1340 GSX1300R HAYABUSA 2008 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 1340 B-KING GSX 1340 2007 2009 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 200/50 ZR 17 (75W) TL 633354 1400 GSX 1400 0 2007 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 1400 GSX 1400 0 2007 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 1400 VS 1400 INTRUDER GLF / GLP 0 0 F24 G 110/90 - 19 62H TL 668747 2,2 K555 170/80 - 15 77H TL 650771 1500 INTRUDER M1500 2009 0 ROADSMART II 120/70 ZR 18 (59W) TL 629751 2,3 SPORTSMART² 200/50 ZR 17 (75W) TL 633354 1600 VZ 1600 MARAUDER 0 0 SPORTMAX D220F ST G 130/70 R 17 62H TL 657275 2,3 SPORTMAX D220 ST G 170/60 R 17 72H TL 657276 1800 C1800R INTRUDER 2008 - 150/80 R 16 71V TL 2,5 - 240/55 R 16 86V TL 1800 INTRUDER VZ-R / M1800R 2006 0 SPORTMAX D221F A 130/70 R 18 63V TL 620368 2,5 SPORTMAX D221 240/40 R 18 79V TL 620369 TRIUMPH 600 DAYTONA 600 2002 2004 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,4 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 600 DAYTONA 600 2002 2004 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,4 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 600 SPEED FOUR 600 2002 2005 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,4 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 600 SPEED FOUR 600 2002 2005 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,4 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 600 TT 600 1999 2003 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 600 TT 600 1999 2003 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 650 DAYTONA 650 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,4 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 650 DAYTONA 650 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,4 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 675 DAYTONA 675 / R 2006 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 675 STREET TRIPLE/ R 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 675 STREET TRIPLE/ R 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 750 DAYTONA 750 1991 1993 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 750 TRIDENT 750 1992 1998 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 800 TIGER 800 2011 0 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,5 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 800 TIGER 800 2011 0 ROADSMART II 110/80 R 19 59V TL 629753 2,5 ROADSMART II 150/70 R 17 69V TL 629743 800 TIGER 800 / XC 2013 NEW TRAILSMART 90/90 - 21 54V TL 634144 2,5 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 865 AMERICA 2011 130/90 - 16 170/80 B 15 77H TL 865 BONNEVILLE 865CC / SE 2009 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 865 BONNEVILLE / T100 - 790CC / 865CC 2001 2008 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 865 SCRAMBLER 900 2006 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 19 57V TL 630391 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 865 SCRAMBLER 900 2006 0 TRAILSMART 100/90 - 19 57H TL 634143 2,0 TRAILSMART 130/80 R 17 65H TL 634139 865 THRUXTON 865 2004 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 2,3 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 885 DAYTONA 900 1994 1997 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 885 DAYTONA 900 1994 1997 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 885 LEGEND TT 1998 2001 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 885 LEGEND TT 1998 2001 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 885 SPEED TRIPLE 900 1994 1996 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 885 SPEED TRIPLE 900 1994 1996 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 885 SPEED TRIPLE T509 1997 1998 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 885 SPEED TRIPLE T509 1997 1998 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 885 SPRINT 900 1993 1994 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 885 SPRINT 900 1995 1997 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 885 TIGER 900 1993 1998 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,5 TRAILSMART 140/80 R 17 69H TL 634138 885 TIGER 900 1999 2001 ROADSMART II 110/80 R 19 59V TL 629753 2,5 ROADSMART II 150/70 R 17 69V TL 629743 885 TIGER 900 1999 2001 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,5 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 885 TRIDENT 900 1991 1998 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 885 TROPHY 900 1994 2001 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 885 TROPHY 900 1994 1993 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 955 955 SPRINT RS / ST 1999 2004 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 955 955 SPRINT RS / ST 1999 2004 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 955 DAYTONA T595 / 955 I 1997 2006 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 955 DAYTONA T595 / 955 I 1997 2006 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 955 DAYTONA T595 / 955 I 1997 2006 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 955 DAYTONA T595 / 955 I 1997 2006 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 955 SPEED TRIPLE 955 1999 2004 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,2 SPORTSMART² 190/50 ZR 17 (73W) TL 631995 955 SPEED TRIPLE 955 1999 2004 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,2 ROADSMART II 190/50 ZR 17 (73W) TL 629748 955 TIGER 955 I 2001 2006 TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,5 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 955 TIGER 955 I 2001 2006 ROADSMART II 110/80 R 19 59V TL 629753 2,5 ROADSMART II 150/70 R 17 69V TL 629743 1000 DAYTONA SPORT 1000 1991 1993 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 1050 SPEED TRIPLE 1050 2005 2010 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1050 SPEED TRIPLE 1050 2005 2010 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747

66

2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,9 2,8 2,9 2,9

2,7 2,7 2,7 2,7 2,9 2,9 2,7 2,7 2,9 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,5 2,3 2,7 2,9 2,9 2,9 2,9 2,6 2,6 2,6 2,6 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,6 2,6 2,9 2,9 2,9 2,3 2,3


DUNLOP FITMENT-LISTE

← TRIUMPH forts. 1050 SPEED TRIPLE 1050 / R 2010 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 190/55 ZR 17 (75W) TL 631996 1050 SPEED TRIPLE 1050 / R 2010 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1050 SPRINT ST / GT 1050 / ABS 2005 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1050 SPRINT ST / GT 1050 / ABS 2005 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1050 TIGER 1050 / SE / ABS / SPORT 2007 0 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1050 TIGER 1050 / SE / ABS / SPORT 2007 0 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 1200 TROPHY 1994 2003 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 170/60 ZR 17 (72W) TL 629746 1200 1200 TROPHY 1990 1993 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 1200 DAYTONA 1200 1994 1997 SPORTSMART² 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 SPORTSMART² 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 1200 DAYTONA 1200 1994 1997 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 1200 DAYTONA SPORT 1200 1991 1993 ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 160/60 ZR 18 (70W) TL 629752 1200 TIGER EXPLORER / XC 2013 NEW TRAILSMART 110/80 R 19 59V TL 634133 2,5 TRAILSMART 150/70 R 17 69V TL 634134 1200 TROPHY 2013 NEW ROADSMART II 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 ROADSMART II 190/55 ZR 17 (75W) TL 629749 1600 THUNDERBIRD / STORM 1600 2009 0 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 SPORTSMART² 200/50 ZR 17 (78W) TL 633354 1700 THUNDERBIRD / STORM 1700 2011 0 SPORTMAX D208F 120/70 ZR 19 (60W) TL 622344 2,5 SPORTSMART² 200/50 ZR 17 (78W) TL 633354 2300 ROCKET III TOURING / ABS 0 0 D251F 150/80 R 16 71V TL 666999 2,5 D251 180/70 R 16 77H TL 656880 2300 ROCKET III ROADSTER 0 0 - 150/80 R 17 72V TL - - 240/50 R 16 84V TL - VICTORY 1731 ARLEN NESS VISION TOUR 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1731 BOARDWALK 2013 0 D404F X 130/90 - 16 67H TL 621423 2,5 D404 150/80 B 16 71H TL 631782 1731 CORY NESS CROSS COUNTRY TOUR 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1731 CROSS COUNTRY / TOUR 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1731 CROSS ROADS CLASSIC 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1731 HAMMER / S 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 250/40 R 18 81V TL 667677 1731 HAMMER 8-BALL 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 250/40 R 18 81V TL 667677 1731 HIGH-BALL 2013 0 D404F X 130/90 - 16 67H TL 621423 2,5 D404 150/80 B 16 71H TL 631782 1731 JUDGE 2012 0 491 ELITE 2 130/90-16 67H TL RWL 632123 2,5 491 ELITE 2 140/90B16 77H TL RWL 632124 1731 GUNNER 2015 0 491 ELITE 2 130/90-16 67H TL RWL 632123 2,5 491 ELITE 2 140/90B16 77H TL RWL 632124 1731 KINGPIN 2010 0 D408F 130/70 B 18 63H TL 627506 2,5 D417 180/55 B 18 74H TL 631370 1731 KINGPIN 8-BALL 2010 0 491 ELITE 2 130/70 B 18 63H TL BW 650716 2,5 D417 180/55 B 18 74H TL BW 631370 1731 VEGAS 2010 0 ELITE 3 90/90 - 21 54H TL 622582 2,5 D417 180/55 B 18 74H TL 631370 1731 VEGAS 8-BALL 2010 0 ELITE 3 90/90 - 21 54H TL 622582 2,5 D417 180/55 B 18 74H TL 631370 1731 VEGAS JACKPOT / COREY NESS JACKPOT 2010 0 ELITE 3 90/90 - 21 54H TL 622582 2,5 ELITE 3 250/40 R 18 81V TL 667677 1731 VISION TOUR 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1731 ZACH NESS CROSS COUNTRY 2010 0 ELITE 3 130/70 R 18 63H TL 621265 2,5 ELITE 3 180/60 R 16 80H TL 624261 1731 ZACH NESS VEGAS 2010 0 ELITE 3 90/90 - 21 54H TL 622582 2,5 D417 180/55 B 18 74H TL 631370 YAMAHA 50 DT50R 0 0 TRAILMAX 80/90 - 21 48S TT 653009 2,0 TRAILMAX 110/80 - 18 58S TT 653000 50 DT50X 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 TZR 50 2004 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 50 TZR 50 2000 2003 ARROWMAX STREETSMART 90/80 - 17 46S TL 630380 2,0 ARROWMAX STREETSMART 110/80 - 17 57S TL 630367 80 DT 80 LC-II 1992 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,5 K550 4.10 - 18 60P TT 651066 125 DT 125 / 125 R 0 0 D 605 F 2.75 - 21 45P TT 651056 1,8 K550 4.10 - 18 60P TT 651066 125 DT 125 X 2005 0 SPORTMAX D208F SM 120/70 R 17 58H TL 667906 1,8 SPORTMAX D208 SM 140/70 R 17 66H TL 667911 125 TDR 125 0 0 ARROWMAX STREETSMART 100/90 - 18 56H TL 630381 1,6 ARROWMAX STREETSMART 130/80 - 17 65H TL 630373 125 TDR 125 0 0 D602 100/90 - 18 56P TL 650798 1,6 D602 130/80 - 17 65P TL 650803 125 TZR 125 1987 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 1,75 TT 900 GP J 140/70 - 17 66H TL 634259 125 WR 125X 2008 0 ARROWMAX STREETSMART 110/70 - 17 54H TL 630366 1,75 TT 900 GP J 140/70 - 17 66H TL 634259 125 WR125R 0 0 TRAILMAX 80/90 - 21 48S TT 653009 2,0 TRAILMAX 110/80 - 18 58S TT 653000 125 XT 125 X 2005 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 1,8 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 XV 125 VIRAGO 1997 2000 D404F 3.00 - 18 47P TT 653225 2,0 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 125 YBR 125 2005 2008 K82 2.75 - 18 42S TT 651016 1,8 K388 90/90 - 18 51P TL 650819 125 YBR 125 2009 2.75 - 18 42S TL 1,6 90/90 - 18 51P TL 125 MT-125 2014 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 125 YZF R125 2008 0 ARROWMAX STREETSMART 100/80 - 17 52S TL 630364 2,0 ARROWMAX STREETSMART 130/70 - 17 62S TL 630371 250 DS 7 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 1,9 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 RD 250 / RDLC 250 1973 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 RD 250 / RDLC 250 1973 0 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 TZR 250 0 1991 SPORTSMART² 110/70 R 17 54H TL 633047 2,1 SPORTSMART² 150/60 R 17 66H TL 633048 250 WR250F 0 0 D908F 90/90 - 21 54R TT 667281 1,6 D908 130/90 - 18 69R TT 667280 250 XS 250 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 XS 250 0 0 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 250 XV 250 VIRAGO 0 0 D404F 3.00 - 18 47P TT 653225 2,0 D404 130/90 - 15 66P TT 650804 350 R 5 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 350 R 5 0 0 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 350 RD 350 / RD 350 LC 0 0 K82 3.00 - 18 47S TT 651018 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027 350 RD 350 / RD 350 LC 0 0 K82 3.25 - 18 52S TT 651023 2,0 K82 3.50 - 18 56S TT 651027

2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9

2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9

2,25 2,25 2,25 2,25 2,3 2,0 2,0 1,8 1,8 2,25 2,25 2,25 2,0 2,25 2,0 1,8 2,25 2,25 2,1 2,2 2,2 2,5 1,8 2,2 2,2 2,3 2,2 2,2 2,2 2,2

67


DUNLOP FITMENT-LISTE

← YAMAHA forts. 360 XS 360 360 XS 360 400 RD 400 400 RD 400 400 XS 400 / 400 SE 400 XS 400 / 400 SE 400 SR400 450 WR450F 500 SR 500 500 XS 500 500 XV 500 / SE 535 XV 535 VIRAGO 535 XV 535 VIRAGO 535 XV 535 VIRAGO 550 XJ 550 550 XT 550 600 FZ6 / FAZER / GT / ABS 600 FZ6 / FAZER / GT / ABS 600 FZ6 S2 / FAZER S2 / ABS 600 FZ6 S2 / FAZER S2 / ABS 600 FZ6R 600 FZ6R 600 FZR 600 R 600 FZR 600 R 600 FZS 600 FAZER 600 XJ 6 600 XJ 6 600 XJ 6 DIVERSION / F / ABS 600 XJ 6 DIVERSION / F / ABS 600 XJ 600 N / 600 S DIVERSION 600 XT 600 / Z / TENERE 600 XT 600 E / K 600 XT 600 E / K 600 YZF 600 R THUNDERCAT 600 YZF 600 R THUNDERCAT 600 YZF R 6 600 YZF R 6 600 YZF R 6 650 XJ 650 / 650 TURBO 650 XS 650 / E 650 XVS 650 A DRAG STAR CLASSIC 650 XVS 650 DRAG STAR 650 XVS 650 DRAG STAR 660 MT03 660 MT03 660 MT03 660 XT 660 R 660 XT 660 R 660 XT 660 X 660 XT 660 X 660 XT 660 X 660 XT 660 X 660 XTZ 660 TENERE 660 XTZ 660 TENERE 660 XTZ 660 Z TENERE ABS 660 XTZ 660 Z TENERE ABS 700 MT 07 700 MT 07 750 FZR 750 R 750 FZR 750 R 750 FZX 750 FAZER 750 TX 750 750 XJ 750 750 XS 750 / SE 750 XTZ 750 SUPER TENERE 750 YZF 750 R / SP 750 YZF 750 R / SP 750 YZF R 7 750 YZF R 7

68

0 0 0 0 1976 1979 1976 1979 1979 0 1979 0 2014 0 0 1978 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2004 0 2004 0 2007 0 2007 0 2009 0 2009 0 1994 1996 1994 1996 1998 2003 2009 0 2009 0 2009 0 2009 0 1991 2003 0 1990 1991 2003 1991 2003 1996 2003 1996 2003 1999 2004 1999 2004 2005 0 1981 0 0 0 1998 0 1997 2004 1997 2004 2006 0 2006 0 2006 0 2004 0 2004 0 2004 0 2004 0 2004 0 2004 0 0 0 0 0 2008 0 2008 0 2014 NEW 2014 NEW 1989 0 1989 0 1987 0 0 0 1981 0 0 0 0 0 1994 1998 1994 1998 1999 2002 1999 2002

K82 K82 K82 K82 K82 K82 - D908F ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART F14 G F14 G F14 G ARROWMAX STREETSMART K850 A SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART K850 A TRAILMAX TRAILSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART D404F D404F F24 SPORTSMART² SPORTMAX MUTANT ROADSMART II TRAILSMART TRAILMAX SPORTSMART² SPORTMAX MUTANT SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART TRAILMAX TRAILSMART TRAILMAX SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART TRAILSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II

3.00 - 18 47S TT 651018 2,1 3.25 - 18 52S TT 651023 2,1 3.00 - 18 47S TT 651018 2,1 3.25 - 18 52S TT 651023 2,1 3.00 - 18 47S TT 651018 2,1 3.25 - 18 52S TT 651023 2,1 90/100-18 54S TT 90/90 - 21 54R TT 667281 1,6 3.25 - 19 54H TT 633619 2,1 3.25 - 19 54H TT 633619 2,1 90/90 - 19 52H TL 630393 2,2 3.00 - 19 49S TT 651019 2,0 3.00 - 19 49S TT 651019 2,0 3.00 - 19 49S TT 651019 2,0 90/90 - 19 52H TL 630393 2,0 3.00 - 21 51S TT 651021 2,2 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,25 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,25 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,5 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,5 110/70 ZR 17 (54W) TL 629679 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 110/80 - 17 57H TL 630369 2,3 3.00 - 21 51S TT 651021 2,5 90/90 - 21 54S TT 651073 1,5 90/90 - 21 54H TL 634427 1,5 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,3 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,3 120/60 ZR 17 (55W) TL 631921 2,5 120/60 ZR 17 (55W) TL 629740 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 3.25 - 19 54H TT 633619 2,0 3.25 - 19 54H TT 633619 2,1 130/90 - 16 67S TT 651006 2,25 100/90 - 19 57H TL 650672 2,0 100/90 - 19 57S TT 650997 2,0 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,3 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 2,3 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,3 90/90 - 21 54H TL 634427 2,0 90/90 - 21 54T TL 651074 2,0 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 1,8 120/70 ZR 17 (58W) TL 669291 1,8 120/70 R 17 58H TL 633123 1,8 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 1,8 90/90 - 21 54H TL 634427 2,1 90/90 - 21 54S TT 651073 2,1 90/90 - 21 54H TL 634427 2,1 90/90 - 21 54S TT 651073 2,1 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 110/90 - 16 59V TL 630360 2,3 3.25 - 19 54H TT 633619 2,5 3.25 - 19 54H TT 633619 2,1 3.25 - 19 54H TT 633619 2,1 90/90 - 21 54H TL 634427 2,25 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 631922 2,5 120/70 ZR 17 (58W) TL 629741 2,5

K82 K82 K82 K82 K82 K82 - D908 ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART D404 K425 K425 G ARROWMAX STREETSMART K850 A SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART K850 A TRAILMAX TRAILSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART D404 D404 K555 SPORTSMART² SPORTMAX MUTANT ROADSMART II TRAILSMART TRAILMAX SPORTSMART² SPORTMAX MUTANT SPORTSMART² ROADSMART II TRAILSMART TRAILMAX TRAILSMART TRAILMAX SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II K525 ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART TRAILSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II

3.50 - 18 56S TT 651027 3.50 - 18 56S TT 651027 3.50 - 18 56S TT 651027 3.50 - 18 56S TT 651027 3.50 - 18 56S TT 651027 3.50 - 18 56S TT 651027 110/90-18 61S TT 130/90 - 18 69R TT 667280 4.00 - 18 64H TT 633618 4.00 - 18 64H TT 633618 130/90 - 16 67H TL 630362 140/90 - 15 70S TT 651011 140/90 - 15 70S TT 651012 140/90 - 15 70S TL 651013 110/90 - 18 61H TL 630384 4.60 - 18 63S TT 651040 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 130/70 - 18 63H TL 630388 4.60 - 18 63S TT 651040 120/90 - 17 64S TT 651048 120/90 - 17 64S TL 634140 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 120/90 - 18 65H TL 630386 4.00 - 18 64H TT 633618 170/80 - 15 77S TT 651014 170/80 - 15 77S TT 651014 170/80 - 15 77S TT 651015 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 130/80 R 17 65H TL 634139 130/80 - 17 65T TL 651054 160/60 ZR 17 (69W) TL 631993 160/60 ZR 17 (69W) TL 669309 160/60 R 17 69H TL 633049 160/60 ZR 17 (69W) TL 629744 130/80 R 17 65H TL 634139 120/90 - 17 64S TT 651048 130/80 R 17 65H TL 634139 130/80 - 17 65S TT 651053 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 150/90 - 15 74V TL WLT 651142 4.00 - 18 64H TT 633618 120/90 - 18 65H TL 630386 4.00 - 18 64H TT 633618 140/80 R 17 69H TL 634138 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747 180/55 ZR 17 (73W) TL 631994 180/55 ZR 17 (73W) TL 629747

2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 1,8 2,2 2,2 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,9 2,9 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,5 2,0 2,0 2,6 2,6 2,9 2,9 2,9 2,2 2,1 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,0 2,0 2,0 2,0 2,3 2,3 2,3 2,3 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,3 2,2 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9


DUNLOP FITMENT-LISTE

← YAMAHA forts. 800 FZ8 / FAZER8 / ABS 800 FZ8 / FAZER8 / ABS 800 XV 800 S 850 TDM 850 850 TRX 850 850 TRX 850 850 XS 850 850 MT 09 / STREET RALLYE / SPORT TRACKER / ABS 850 MT 09 / STREET RALLYE / SPORT TRACKER / ABS 900 TDM 900 / ABS 900 XJ 900 900 XJ 900 S DIVERSION 900 XJ 900 S DIVERSION 950 XV 950 / R 950 XV 950 / R 950 XVS 950 / A MIDNIGHT STAR 1000 FZ1 FAZER GT 1000 FZ1 FAZER GT 1000 FZ1 / FZ1 FAZER / ABS 1000 FZ1 / FZ1 FAZER / ABS 1000 FZR 1000 EXUP 1000 FZR 1000 EXUP 1000 FZS 1000 FAZER 1000 FZS 1000 FAZER 1000 GTS 1000 1000 TR 1 1000 YZF 1000 R THUNDERACE 1000 YZF 1000 R THUNDERACE 1000 YZF 1000 R1 1000 YZF 1000 R1 1000 YZF 1000 R1 1200 BT 1100 BULLDOG 1200 XV 1100 VIRAGO 1200 XVS 1100 A DRAGSTAR CLASSIC 1200 XJR 1200 1200 XJR 1200 1200 V-MAX 1200 1200 XTZ 1200 SUPER TENERE 1200 XTZ 1200 SUPER TENERE 1300 FJR 1300 / A / AE / AS / ABS 1300 FJR 1300 / A / AE / AS / ABS 1300 XJR 1300 1300 XJR 1300 1300 XVS 1300 MIDNIGHT STAR / DRAGSTAR 1600 XV 1600 A WILD STAR 1600 XV 1600 A WILD STAR 1700 MT01 1700 MT01 1700 V-MAX 1900 XV 1900 / A MIDNIGHT STAR

2010 0 SPORTSMART² 2010 0 ROADSMART II 0 0 D404F 1991 2001 ROADSMART II 0 0 SPORTSMART² 0 0 ROADSMART II 0 0 ARROWMAX STREETSMART

120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 130/90 - 16 67S TT 110/80 ZR 18 (58W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 120/60 ZR 17 (55W) TL 3.25 - 19 54H TT

2014 NEW SPORTSMART² 2014 NEW 2002 0 1984 1994 1994 2003 1994 2003 2014 0 2014 0 2008 0 2007 0 2007 0 2006 0 2006 0 1989 1995 1989 1995 0 0 0 0 1993 0 0 0 1996 0 1996 0 1997 2008 1997 2008 2009 0 1997 0 1997 0 1997 0 1995 1998 1995 1998 1997 0 2010 0 2010 0 2001 0 2001 1999 0 1999 0 2007 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2009 2006 0

ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II D404F ARROWMAX STREETSMART D404F ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II F17 D404F ROADSMART II SPORTSMART² F20 ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² D404F X D404F D404F SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II D251F L

631922 629741 651006 629750 631921 629740 633619

2,5 2,5 2,3 2,25 2,5 2,5 2,1

SPORTSMART² ROADSMART II K555 ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART

180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/80 - 15 77S TT 150/70 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 4.00 - 18 64H TT

120/70 ZR 17 (58W) TL 631922

2,5

SPORTSMART²

180/55 ZR 17 (73W) TL 631994

2,9

120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 18 (59W) TL 100/90 - 18 56V TL 120/70 - 17 58V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 19 57H TL 100/90 - 19 57V TL 130/70 - 18 63H TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 3.25 - 19 54H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 100/90 - 19 57H TL 130/90 - 16 67H TT 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 110/90 - 18 61V TL WLT 110/80 R 19 59V TL 110/80 R 19 59V TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 130/90 - 16 67H TL 130/90 - 16 67H TT 130/90 - 16 67H TT WW 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 17 (58W) TL 120/70 ZR 18 (59W) TL 130/70 R 18 63H TL

2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,3 2,25 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,3 2,25 2,5 2,5 2,25 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5

ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART ARROWMAX STREETSMART ROADSMART II D404 D251 K555 ROADSMART II SPORTSMART² SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II ARROWMAX STREETSMART SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II D404 K555 ROADSMART II SPORTSMART² K525 ROADSMART II TRAILSMART ROADSMART II SPORTSMART² ROADSMART II SPORTSMART² K555 D404 D404 SPORTSMART² ROADSMART II ROADSMART II D251

180/55 ZR 17 (73W) TL 160/60 ZR 17 (69W) TL 120/90 - 18 65V TL 150/70 B 17 69V TL 150/70 ZR 17 (69W) TL 150/80 B 16 71H TL 150/80 B 16 71H TL 170/70 B 16 75H TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 120/90 - 18 65H TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/55 ZR 17 (75W) TL 170/60 ZR 17 (72W) TL 140/90 - 15 70H TL 170/80 - 15 77H TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 150/90 - 15 74V TL WLT 150/70 R 17 69V TL 150/70 R 17 69V TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 180/55 ZR 17 (73W) TL 170/70 B 16 75H TL 150/80 B 16 71H TT 150/80 B 16 71H TT WW 190/50 ZR 17 (73W) TL 190/50 ZR 17 (73W) TL 200/50 R 18 (76V) TL 190/60 R 17 78H TL

2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,5 2,5 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,7 2,5 2,25 2,9 2,9 2,5 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,8 2,8 2,8 2,9 2,9 2,9 2,8

629741 629751 630382 630370 629741 650672 630391 627361 629741 631922 631922 629741 631922 629741 631922 629741 629741 633619 631922 629741 631922 629741 631922 629741 650678 650723 629741 631922 651097 629753 634133 629741 631922 629741 631922 621423 650723 650726 631922 629741 629751 621702

631994 629747 651015 629742 631993 629744 633618

629747 629744 630387 630378 629742 631782 666999 621424 629748 631995 631995 629748 631994 629747 631994 629747 629746 630386 631994 629747 631995 629748 631996 629746 653363 650771 629747 631994 651142 629743 634134 629747 631994 629747 631994 621424 650751 650752 631995 629748 633719 621701

2,9 2,9 2,8 2,75 2,9 2,9 2,5

69


AVON TYRES - 100 YEARS & COUNTING...

STOLTHET

&TRADISJONER! I FRA HJERTET AV ENGLAND...

Avon Tyres har mer enn 100 års erfaring med produksjon av motorsykkeldekk fra sitt anlegg i Melksham, UK. Avon er en del av Cooper Tire & Rubber Company Ltd, som har over 13.000 ansatte over hele verden, med produksjon i USA, Mexico, Kina, Storbritannia og Serbia.

AVONS PRODUKTLINJE: Avon 3D Ultra Sport, Supersport, Xtreme

70

High Performance Motorcycle tyres

Storm 2 Ultra Distanzia Gripster

I løpet av det siste århundret, har kjente navn som Geoff Duke, John Surtees, Mike Hailwood og Barry Sheene konkurrert vunnet på Avon-dekk. Dette har ført til 13 Supersport og 4 Production Class-mesterskap, samt Isle of Man TT-seire på både tre og to hjul.

Venom Roadrunner Cobra

Roadrider Classic Retro


WWW.AVONMOTORCYCLE.COM

1890

1911

1957-63

2003

IDAG

Kun 5 år etter oppstarten, flytter Avon til Melksham i Wiltshire, Storbritannia, og vi har ikke flyttet siden.

Verden får opp øynene for MCracing og Avon begynner å lage dekk til motorsykler og sidevogner.

Glory years! Hver individuelle verdensmester, kjørte inn til seier på Avon motorsykkeldekk.

Supermoto tar av som internasjonal sport. Avon svarer med en rekke Supermoto-dekk for både amatører og profesjonelle.

Med Superbike’s økende popularitet, introduserer vi VP2, vår mest avanserte gateog banedekkserie til dags dato.

Avon Tyres produserer et bredt spekter av motorsykkeldekk som passer til utallige applikasjoner. Avon 3D Ultra er tilgjengelig i tre varianter - Sport, Supersport og Xtreme - og har et bredt spekter av dimensjoner egnet for dagens høyytelsesmaskiner. Avon Storm 2 Ultra-serien som erstatter den svært populære Storm ST. Storm 2 Ultra tilbyr enda bedre kjørelengde og bedre grep under all ​​ slags vær og føreforhold.

Cobra-serien er designet for power cruisers som GL1800, Harley V-Rod og Honda Valkyrie, og tilbyr trygg og pålitelig ytelse kombinert med stilig utseende. Det tar også hensyn til custom-markedet med en rekke brede dekk, de populære whitewall-utgavene inkludert. Historien til Roadrider-serien er uovertruffen for det tradisjonelle og moderne mellomvekt touring sykkel segmentet. Avon kompletterer sitt dekksortiment med Dual Sport-dekket Distanzia.

71


PRISLISTE AVON

3D ULTRA XTREME AV81/82 NYHET 2012! Avon 3D Ultra Extreme er spesielt utviklet for banedag-bruk.

ON ROAD : SPORT - TRACKDAY

Dekket har suveren ytelse på tørt underlag takket være superelastisk gummiblanding. Stort fotavtrykk i ekstreme vinkler. 3D-seiping med sammenlåsende tredimensjonale punkter for å forbedre stabilitet og grep. Varmes svært raskt opp til riktig arbeidstemperatur.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

1809

2262

• RADIAL FRONT AV81 4500011

120/70ZR17 (58W) TL

3D Ultra Xtreme

F

• RADIAL REAR AV82 4510011

180/55ZR17 (73W) TL

3D Ultra Xtreme

R

2516

3145

4510012

190/55ZR17 (75W) TL

3D Ultra Xtreme

R

2546

3182

3D ULTRA SUPERSPORT AV79/80 ON ROAD : SPORT

Suveren ytelse på veien! Avon 3D Ultra Supersport har high performance slitebane og kan også brukes på banedager. 3D-seiping med sammenlåsende tredimensjonale punkter for å forbedre stabilitet og grep, limit tread flex, og fører til rask oppvarming av dekket. Presise kjøreegenskaper.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

• RADIAL FRONT AV79 4570012

120/70ZR17 (58W) TL

3D Ultra Supersport

F

1670

2087

• RADIAL REAR AV80 4580011

160/60ZR17 (69W) TL

3D Ultra Supersport

R

2040

2550

4580012

180/55ZR17 (73W) TL

3D Ultra Supersport

R

2271

2838

4580013

190/50ZR17 (73W) TL

3D Ultra Supersport

R

2404

3005

72

F = frontdekk / R = bakdekk / TT = Tube type / TL = tubeless / RF = reinforced


PRISLISTE AVON

3D ULTRA SPORT AV79/80 Fantastisk handling! Avon 3D Ultra Sport har High performance Super Rich Silica, som forbedrer grepet på vått underlag. Dekket har stort fotavtrykk i ekstreme vinkler og er ideelt for HP-motorsykler. 3D-seiping med sammenlåsende, tredimensjonale punkter for å forbedre stabilitet og grep. Varmes svært raskt opp til riktig arbeidstemperatur.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

• RADIAL FRONT AV79 4520014

130/70ZR16 (61W) TL

3D Ultra Sport

F

1559

1948

4520012

120/60ZR17 (55W) TL

3D Ultra Sport

F

1373

1716

4520013

120/70ZR17 (58W) TL

3D Ultra Sport

F

1543

1929

• RADIAL REAR AV80 180/55ZR17 (73W) TL

3D Ultra Sport

R

2138

2672

190/50ZR17 (73W) TL

3D Ultra Sport

R

2263

2829

4530016

190/55ZR17 (75W) TL

3D Ultra Sport

R

2399

2999

ON ROAD : SPORT

4530014 4530015

73


PRISLISTE AVON

STORM 2 ULTRA AV55/56 Storm 2 Ultra definerer “State of the Art”! Storm 2 Ultra er en videreutvikling av Avons prisbelønte Storm-ST serie, som gir deg lengre kjørelengde og forbedret grep. Multi-Compound Super Rich Silica (SRS) gir bakhjulet 12% lengre kjørelengde. Ny teknologi er innlemmet i 0 graders beltesystem og dynamiske spenninger i skroget har blitt tunet. Denne nye teknologien øker ikke bare mekanisk grep, men gir også forbedret trekkkraft på både vått og tørt, og gir også gode kjøreegenskaper og kjørekomfort.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

ON ROAD : SPORT TOURING

• RADIAL FRONT AV55

74

4555217

110/70ZR17 (54W) TL

AV55 Storm 2 Ultra

F

1333

1666

4555417

120/60ZR17 (55W) TL

AV55 Storm 2 Ultra

F

1424

1780

4556117

120/70ZR17 (58W) TL

AV55 Storm 2 Ultra

F

1469

1836

4554317

130/70R17

(62V) TL

AV55 Storm 2 Ultra

F

1587

1984

4559417

110/80ZR18 (58W) TL

AV55 Storm 2 Ultra

F

1395

1744

4555917

120/70ZR18 (59W) TL

AV55 Storm 2 Ultra

F

1572

1965

• RADIAL REAR AV56 4566413

160/70R17

R

1850

2313

4566817

170/60ZR17 (72W) TL

(79V) TL/RF AV56 Storm 2 Ultra AV56 Storm 2 Ultra

R

1968

2459

4566717

180/55ZR17 (73W) TL

AV56 Storm 2 Ultra

R

1983

2479

4566517

150/70ZR18 (70W) TL

AV56 Storm 2 Ultra

R

1939

2424

F = frontdekk / R = bakdekk / TT = Tube type / TL = tubeless / RF = reinforced


PRISLISTE AVON

DISTANZIA AM43/44 Allround-dekk for trail og dual sport-sykler! Robust mønster som er spesialdesignet for storkapasitet dual sport-sykler. Gummiblanding laget for å takle tørt og vått veigrep med lang levetid. Finnes i ulike størrelser og hastigheter som passer til mange forskjellige sykler. Dimensjoner også for Supermoto.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

• RADIAL FRONT AM43 4966112

120/70R17

(58H) TL

Distanzia AM43

F

1365

1706

4077812

110/80R19

(59H) TL

Distanzia AM43

F

1282

1603

• RADIAL REAR AM44 140/80R17

(69H) TL

Distanzia AM44

R

1694

2118

4977712

150/60R17

(66H) TL

Distanzia AM44

R

1808

2261

4075112

150/70R17

(69H) TL

Distanzia AM44

R

1791

2239

4975612

160/60R17

(69H) TL

Distanzia AM44

R

1965

2456

• DIAGONAL FRONT AM43 2079012

100/90-19

(57H) TL

Distanzia AM43

F

1184

1480

2960011

90/90-21

(54V) TL

Distanzia AM43

F

1081

1352

2968114

90/90-21

(54T)

TL

Distanzia AM43

F

967

1209

2969411

3.00-21

(51S)

TL

Distanzia AM43

F

777

972

0

ALL ROAD: ADVENTURE SPORT

4079212

• DIAGONAL REAR AM44 2975914

130/80-17

(65T)

TL

Distanzia AM44

R

1243

1554

2979411

110/80-18

(58S)

TL

Distanzia AM44

R

967

1209

75


PRISLISTE AVON

GRIPSTER AM24 Diagonaldekk for mellomstore terrengsykler.

ALL ROAD: ADVENTURE SPORT

Robust og pålitelig on/offroad-dekk med karakteristisk dataoptimalisert, pil-formet dekkmønster. Egnet til bruk på både asfalterte veier og grusveier. Designet for trailsykler i mid-sjiktet.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

967

1209

• DIAGONAL FRONT AM24 2638104

90/90-21

(54T)

TL

Gripster AM24

F

VENOM AM41/42 Stabilitet og lang levetid for tunge cruising-sykler. Lavt støynivå - Lang levetid. Utmerket stabilitet. Stort utvalg av størrelser. Forsterkede dimensjoner tilgjengelig for ekstra tunge sykler.

ON ROAD : CUSTOM

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

• DIAGONAL FRONT AM41 2806912

100/90-18

(56H) TL

Venom AM41

F

1157

1446

2806012

120/90-18

(71H) TL/RF Venom AM41

F

1398

1748

2806612

130/70B18

(69H) TL/RF Venom AM41

F

1743

2179

2809612

110/90-19

(62H) TL

Venom AM41

F

1122

1403

2808012

80/90-21

(48H) TL

Venom AM41

F

1381

1726

2808112

90/90-21

(54H) TL

Venom AM41

F

1416

1770

• DIAGONAL REAR AM42 2844412

140/90-15

(76H) TL/RF Venom AM42

R

1528

1910

2848912

150/90B15

(80H) TL/RF Venom AM42

R

1640

2050

2848913

150/90VB15 (74V) TL

Venom AM42

R

1994

2493

2844512

170/80B15

(83H) TL/RF Venom AM42

R

1710

2137

2843712

200/70-15

(82H) TL

Venom AM42

R

2097

2621

2844912

160/80B16

(81H) TL/RF Venom AM42

R

2080

2600

76

F = frontdekk / R = bakdekk / TT = Tube type / TL = tubeless / RF = reinforced


PRISLISTE AVON

ROADRUNNER AM20 Et gjennomført allround-dekk! Dekkmønster designet for å gi førsteklasses vann spredning under kontaktflaten.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

• DIAGONAL FRONT AM20 2745012

130/90-16

(73H) TL/RF Roadrunner AM20

F

1449

1812

2748812

90/90-19

(52H) TL

Roadrunner AM20

F

1130

1413

2748112

90/90-21

(54H) TL

Roadrunner AM20

F

1356

1694

ON ROAD : CUSTOM 77


PRISLISTE AVON

COBRA AV71/72 Stil og ytelse for cruisers, customs og touring-entusiaster! Sportsdekkteknologi inkorporert for kvikk håndtering, med spesiell konstruksjon for å håndtere tunge sykler. Et meget stillegående dekk med utrolig stabilitet og lang levetid - perfekt for touring. Unik ‘slangeskinn-effekt’ på sideveggene og aggressiv mønster. Ekstra brede størrelser for custom-sykler, unikt mønster for Honda Goldwing fitment, samt Whitewalls tilgjengelig i enkelte størrelser. Tilgjengelig i en rekke størrelser som omfatter dimensjoner for Harley Davidson V-Rod, Triumph Rocket III, Hondas Goldwing og Valkyrie, pluss noen dimensjoner for customsykler.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

ON ROAD : CUSTOM

• RADIAL FRONT AV71 4710010

150/80R16

(71V) TL

Cobra AV71

F

2034

2542

4710011

150/80R17

(72H) TL

Cobra AV71

F

2103

2629

4710016

150/80R17

(72V) TL

Cobra AV71

F

2208

2760

4710012

130/70R18

(63H) TL/RF Cobra AV71

F

1711

2138

4710013

120/70ZR19 (60W) TL

F

1711

2138

Cobra AV71

• RADIAL FRONT/REAR AV71 4710014

130/60R23

(65V) TL

Cobra AV71

F/R

1728

2160

• RADIAL REAR AV72 4700112

180/60R16

(80H) TL

Cobra AV72

R

2352

2940

4700010

180/70R16

(77H) TL

Cobra AV72

R

2446

3057

4700012

200/60VR16 (79V) TL

Cobra AV72

R

3420

4275

4700021

240/50R16

(84V) TL

Cobra AV72

R

3790

4738

4700111

190/60R17

(78H) TL

Cobra AV72

R

2592

3240

4700013

200/55R17

(78V) TL

Cobra AV72

R

3288

4111

4700014

180/55ZR18 (74W) TL

Cobra AV72

R

3241

4051

4700015

200/55VR18 (79V) TL

Cobra AV72

R

3420

4275

4700019

240/40VR18 (79V) TL

Cobra AV72

R

3790

4738

4700016

250/40VR18 (81V) TL

Cobra AV72

R

3821

4776

4700017

300/35VR18 (87V) TL/RF Cobra AV72

R

3950

4938

78

F = frontdekk / R = bakdekk / TT = Tube type / TL = tubeless / RF = reinforced


PRISLISTE AVON

COBRA AV71/72 Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

• DIAGONAL FRONT AV71 4710213

MT90B16

(74H) TL/RF Cobra AV71

F

1538

1923

4710215

MT90B16

(74H) TL

Cobra AV71 WWW

F

1892

2365

4710019

130/80B17

(65H) TL

Cobra AV71

F

1931

2414

4710211

100/90-19

(57H) TL/RF Cobra AV71

F

1120

1400

4710212

100/90-19

(57H) TL/RF Cobra AV71 WWW

F

1421

1776

2710097

120/70-21

(68V) TL

Cobra AV71

F

1710

2137

4710210

MH90-21

(56V) TL

Cobra AV71 WWW

F

1892

2365

4710018

MH90-21

(56V) TL/RF Cobra AV71

F

1440

1800

• DIAGONAL REAR AV72 4700216

140/90B16

(77H) TL/RF Cobra AV72

R

1698

2123

4700217

140/90B16

(77H) TL/RF Cobra AV72 WWW

R

2131

2663

4700218

150/80B16

(77V) TL/RF Cobra AV72

R

2089

2611

4700219

150/80B16

(77V) TL/RF Cobra AV72 WWW

R

2573

3217

4700022

180/65B16

(81H) TL

R

2572

3216

4700213

MT90B16

(74H) TL/RF Cobra AV72

R

1600

2000

4700215

MT90B16

(74H) TL/RF Cobra AV72 WWW

R

2030

2537

Cobra AV72

WWW = Wide whitewall // SW = Slim whitewall

79


PRISLISTE AVON

ROADRIDER AM26 Ideell for daglig bruk på mellomstore sykler! Stor kontaktflate for utmerket grep under alle nedlegg. Hastighetsklasse 240 km/h for hele serien. Midtrille for å motvirke “white-lining”. Omfattende utvalg dimensjoner - fra moderne til mer tradisjonelle. Forbedret ytelse for klassiske og vintage motorsykler.

Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

ON ROAD : CUSTOM - DIAGONAL

• DIAGONAL FRONT AM26 2268213

110/90V16

(59V) TL

Roadrider AM26

F

1419

1774

2260213

100/80-17

(52V) TL

Roadrider AM26

F

1025

1281

2265213

110/70V17

(54V) TL

Roadrider AM26

F

1041

1302

2265513

110/80V17

(57V) TL

Roadrider AM26

F

1066

1332

2266113

120/70V17

(58V) TL

Roadrider AM26

F

1090

1363

2268813

90/90-19

(52V) TL

Roadrider AM26

F

1074

1343

2268113

90/90-21

(54V) TL

Roadrider AM26

F

1287

1609

• DIAGONAL REAR AM26 2277413

150/80V16

(71V) TL

Roadrider AM26

R

1673

2091

2270313

MT90-16

(74V) TL/RF Roadrider AM26

R

1377

1721

2279913

130/70-17

(62V) TL

R

1165

1456

Roadrider AM26

2275913

130/80-17

(65V) TL

Roadrider AM26

R

1238

1548

2275713

130/90-17

(68V) TL

Roadrider AM26

R

1361

1701

2277613

140/70-17

(66V) TL

Roadrider AM26

R

1280

1600

2276013

120/90-18

(65V) TL

Roadrider AM26

R

1361

1701

2279813

130/80V18

(66V) TL

Roadrider AM26

R

1624

2030

2276513

150/70V18

(70V) TL

Roadrider AM26

R

1344

1680

• DIAGONAL FRONT/REAR AM26 2288413

120/80V16

(60V) TL

Roadrider AM26

F/R

1115

1394

2269913

90/90-18

(51V) TL

Roadrider AM26

F/R

992

1241

2283013

100/90-18

(56V) TL

Roadrider AM26

F/R

1090

1363

2289413

110/80V18

(58V) TL

Roadrider AM26

F/R

1272

1590

2287013

110/90V18

(61V) TL

Roadrider AM26

F/R

1272

1590

2289013

100/90-19

(57V) TL

Roadrider AM26

F/R

1090

1363

80

F = frontdekk / R = bakdekk / TT = Tube type / TL = tubeless / RF = reinforced


PRISLISTE AVON

ANDRE CUSTOM ON ROAD-DEKK: Varenr.

Dimensjon / Design

Eks.mva

Inkl. mva

2406

3008

GANGSTER

• DIAGONAL FRONT/REAR 2665009 MT90-16

(74H) TL/RF Gangster

F/R

SIDECAR TRIPLE DUTY

• DIAGONAL FRONT/REAR 1697605

350-19

(57L)

TT

Sidecar Triple Duty

F/R

1200

1499

• DIAGONAL FRONT/REAR 1607910

410-19

(61H) TT

Roadrunner Universal F/R

1201

1501

ON ROAD : CUSTOM - DIAGONAL

ROADRUNNER UNIVERSAL AM9

SPEEDMASTER MKII AM6

• DIAGONAL FRONT 1727410

300-19

(54S) TT/RF Speedmaster AM6

F

1136

1420

1657501

325-19

(54S) TT

Speedmaster AM6

F

1184

1480

1657601

350-19

(57S) TT

Speedmaster AM6

F

1290

1613

1659401

300-21

(57S) TT/RF Speedmaster AM6

F

1208

1510

SAFETY MILEAGE MKII AM7

• DIAGONAL REAR 1694901

500-16

(69S) TT

Safety Mil. MkII AM7

R

1703

2129

1646801

400-18

(64S) TT

Safety Mil. MkII AM7

R

1538

1923

1727610

350-19

(57S) TT

Safety Mil. MkII AM7

R

1290

1613

1720011

400-19

(65H) TT

Safety Mil. MkII AM7

R

1064

1330

81


SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

BETINGELSER 1. PRISER Det vises de til enhver tid gjeldende priser. Ved tilbud er akseptfristen i henhold til tilbudet, eller maks. 1 mnd. fra tilbudsdato dersom frist ikke er angitt. 2. LEVERINGSBETINGELSER For normalleveranser er prisene å forstå fritt levert kundens utsalgssted, med mindre annet er avtalt. På spesielle tilbudsvarer, småordrer og hastebestillinger tilkommer fraktutjevning på kr. 175,- for bestillinger under netto kr. 3000,-. 3. BETALINGSBETINGELSER Betalingsbetingelser gis etter kredittvurdering. Etter forfall belastes renter etter gjeldende rentesats (varierer hos hvert Starco-medlem). 4. ANDRE BETINGELSER Eventuelle rabatter er i henhold til inngått avtale med selger. Hvis ikke slik avtale er inngått, gjelder de til enhver tid gjeldende standardrabatter. Heving av kjøpet på grunn av forsinkelser, kan kun gjøres hvis selger har garantert leveringstid og levering finner sted mer enn 14 dager etter dette.

82

Ved reklamasjoner vedr. antall eller feil vare i forhold til ordre, må kjøper straks dette er oppdaget, meddele selger. Transportskade tas opp med transportør omgående, med anmerkning på fraktbrev. En skade/feil ved en vare, hvor det er ønskelig med avslag i prisen/eventuelt bytting av varen, må meddeles selger skriftlig med henvisning til ordrenummer og dato, innen produktet monteres på plass. Dersom en faktura ikke betales ved forfall, vil de allerede tilsendte ikke forfalte fakturaer også ansees som forfalt. InterContact Norway AS, Scan Vest Dekk AS og Terje Vold AS benytter Egeninkasso fra INKA Management AS for inndrivelse av utestående fordringer. Nord Norsk Dekkimport AS benytter Lindorff AS. 5. VEDRØRENDE RETUR Eventuell retur avtales på forhånd og merkes med forhandlernavn, adressat, ordrenummer, årsak og dato.

Retur som skyldes varen eller selger, byttes uten omkostninger for kjøper. Retur som ikke skyldes varen eller selger: - Standard lagervare hos selger: 10% returomkostninger og returfrakt for kjøpers regning. - Ikke lagerførte varer hos selger: 25% returomkostninger og returfrakt for kjøpers regning. 6. VEDRØRENDE AVBESTILLINGER Alle avbestillinger skal omgående foretas av kjøper. For sen avbestilling av ikke lagerførte varer hos selger belastes med min. 25% avbestillingsgebyr med tillegg av frakt og evt. emballasje. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.


TABELLER

R.O. / SPEED / L.I. OVERGANGSTABELL TILNÆRMET LIK RULLEOMKRETS Dim.tommer

Dim. tommer (80% serie)

Dim.MM (90% serie)

Dim.MM (80% serie)

Harley Davidson

2.25 - 70/90 80/80 2.50 3.10 80/90 80/80 (90/80) 2.75 3.60 90/90 100/80 MH90 3.00 3.60 90/90 100/80 MJ90 3.25 4.10 100/90 110/80 ML90 3.50 4.10 100/90 (110/90) 120/80 MM90 3.75 4.10/4.60 110/90 120/80 MN90 4.00 4.60/5.10 120/90 130/80 MP90 4.25 5.10 120/90 140/80 MR90 4.50 5.10 130/90 140/80 MT90 4.75 - 140/90 150/80 MU90 5.00 - - - -

TABELL 1 - SPEED SYMBOL Speed Symbol

L

P

S

T

H

V

W

VB & VR

ZR

Max MPH Max KM/H

75 93 112 118 130 149 169 120 150 180 190 210 240 270 <210km/h* >240km/ht

TABELL 2 - LOAD INDEX (LI) LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg 33 115 41 145 49 185 57 230 65 290 73 365 81 462 34 118 42 150 50 190 58 236 66 300 74 375 82 475 35 121 43 155 51 195 59 243 67 307 75 387 83 487 36 125 44 160 52 200 60 250 68 315 76 400 84 500 37 128 45 165 53 206 61 257 69 325 77 412 85 515 38 132 46 170 54 212 62 265 70 335 78 425 86 530 39 136 47 175 55 218 63 272 71 345 79 437 87 545 40 140 48 180 56 224 64 280 72 355 80 450 88 560

83


Godt nok for MX-stjernen Steven Frossard! Godt nok for deg?

NYHET! NYHET 2015! Opplevelsesdekket som tar deg dit veien går! TrailSmart er Dunlops neste generasjon on/offroad-dekk for middels til store adventure-sykler.

NYHET 2014! Dunlops nye, teknologisk avanserte dekk for sportssykler leverer komfort, overlegne kjøreegenskaper, optimert vått og tørt grep, holdbarhet og mulighet for å kjøre fort.

TrailSmart er inspirert av det markedsledende Trailmax TR91, og har et lignende mønster som gir overlegent grep på alle underlag, dynamisk håndtering kombinert med god veikontakt og presisjon i styringen.

Teknologien bak SportSmart 2 er utviklet av Dunlops europeiske FoU-team og er avledet fra produkter som for eksempel D212 GP Pro.

Nyhet 2012! Dunlop RoadSmart II setter en ny standard for balansert og topp ytelse over hele linjen for krevende førere. Et førsteklasses sport touring-dekk som kombinerer allround-egenskapene som kreves, med bedre kjørelengde. RoadSmart II gir frihet til eventyr, trygg i vissheten om at dekkene tåler all slags vær, og gir motorsyklister friheten til å kjøre trygt.

Følg oss...

/ DunlopMCNorge

Dunlops D408F er spesielt utvalgt av The Motor Company som originalt utstyr (OE) på Rocker, Rocker C og utvalgte Screamin’ Eagle- og Softail-modeller. Den optimerte gummiblandingen og slitebanen med omvendt mønster overfører de klassiske V-Twin-sylinderne til veien, og gir kraftig og sikker kjøreopplevelse i alle forhold. Nyt den spesielle, avslappede Harley-følelsen under ALLE forhold.

@DunlopMoto

Nord Norsk Dekkimport AS Munarvollveien 1, 8030 Bodø Tlf: 75 55 02 10 / www.dekkimport.no

Med forbehold om trykkfeil.

FROM RACE TO ROAD