Page 1

Asennetta-rap Ilman asetta asettaa astetta korkeammat normit, Luodaan freesaavat formit, palon pitävät hormit. Kun kaikki tajuis ei tässä tartte enää asetta. Me tarvitaan vaan - asennetta.

Ilman asetta asettaa astetta korkeammat normit, Luodaan freesaavat formit, palon pitävät hormit. Kun kaikki tajuis ei tässä tartte enää asetta. Me tarvitaan vaan - asennetta.

Jee jee, yksin tuumin nostan luurin, perin juurin luotan tuuriin Että löytys joku joll on vähän ajatuksen kidettä, Kuulen kyllä monenlaista maista mielipidettä. Kerron kuinka huumehommat kouluissakin rehottaa, Kun ei kukaan edes huomaa omaa lasta kehottaa, Huumekauppa käy kuin siimaa Kymmen vuotiaatkin litkii lakkaa sekä liimaa. Kuulen äänen luurin päässä sopertelevan: Mitäs mä sille teen, pannnaan langarit hirteen. Ei toi sana auta jumalauta! Mietin välinpitämättömyyden siemen On selvästikin miehen mieli liemen. Turha sille ripittää kampanjaa Kun kundi vaan lipittää shampanjaa, Lippa sekä monot vinossa, suuret setelit pinossa.

Lähden taas yksin tein säätämään. Kovemmankin kundin päätä kääntämään. Jäätävää - jäätä särkemään On moni sydän jäänyt, jäätynyt sinne siperian viimaan. Mietin miten sais tän homman meneen heti himaan. Täytyy sanoa eittämättä ei tässä synny soppaa keittämättä Uutta numeroa kännyyn heittämättä. Siell on kamu joka diggaa mun setistä Mutt haluu hommaa tsekkaa vielä netistä, Totee täytyy mennä nyt on pullat uunissa, Mietin mies on varmaan baakarissa duunissa. Ens viikolla palataan astialle Muuten hommat hukkuu kevätkiireen alle.

Seuraavassa osoitteessa on emäntä eläkeläinen. Kertoo tarinaa viime kesästä Ja siitä kuinka lapset lensi pesästä, Totean tää on tärkee asia, onhan teillä kai lapsen lapsia Kerron kampanjasta, päihdebussista. Vaan ei riitä latiakaan antaa kelan pussista. Ei herrat anna palkankorotusta, Toivon teidän työlle herran siunausta, Vielä kelaa kelaan, seuraavaa numeroo jo selaan, Mietin nyt mä seuraavaks varman päälle pelaan. Tehdään spiikki nasevammaks sillon menee nappiin, Eihän enää kukaan usko hammaspeikkoon eikä pappiin, Takaa tuurii tartu taas luuriin. Huomaan heti siell on toinen ääni lehmän kellossa, Kerrankin joku joka ei o elänyt vaan pellossa. Siisti homma siihen vaan loppusilaus, Kuinkas ollakaan siitä tuli tilaus. Saan lähettää lehden, kuin kunniaa tehden, Hyvästelen, suljen luurin, Kun vaan päästään läpi muurin lähimmäinen takaa tuurin.

44

Jee jee, kohti pejantai iltaa kuu luo lumista siltaa. Taas täytyy koittaa soittaa sydämiä voittaa, Ysikymppinen kertoo kuinka risu ja sisu Sai suomalaisen lapsen Kunnioittamaan sanaa harmaahapsen. Ajatonta, tajutonta tarinaa, Täyttä asiaa ei mitään marinaa. Siinä sydän sulaa. Heitetään hetulaa Digataan rokkii, jatsii, muistuttaa mun fatsii, Sanon ihan jees satsii, Selaan lehtee, kerron chisusta Vaikk ukko luurin päässä vielä rupattelee risusta. Sanoo sitten ukko rehti, Laita tulemaan se lehti Niin katotaan, se puolivuotta vaan. Tunnen tää on oikee tatsi, ei mikään matsi, Ei meikäläistä masenneta, Tässä tarvitaan asennetta. 5. helmikuuta 2012 Asennetta-kampanjasta räppäävä puhelinmyyjämme alias Laze

asennetta_44  

Huomaan heti siell on toinen ääni lehmän kellossa, Kerrankin joku joka ei o elänyt vaan pellossa. Siisti homma siihen vaan loppusilaus, Kuin...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you