Page 1

Lucas Jackson / Reuters / Lehtikuva

Hot or not?!

Paljastuksia ja isoja nimiä

- Nyt äänestetään, hot or not?!, kajahtaa mikrofoniin ja Lou alkaa luetella sarjan mieshahmojen nimiä. - Come on girls ...and guys!, Lou kiljahtaa, kun ei saa tarpeeksi vakuuttavia vastauksia. Uudelleen otetun äänestyksen voittaja on selkeästi Aidan. - Tällä kierroksella ei sitten häpeillä mitään, täällä irstaillaan ja nauretaan, Lou virittää tunnelmaa. Aamu-uninen bussiryhmä alkaa heräillä. Kierros kestää reilun kolme tuntia ja on varmasti jokaisen maksetun euron (n. 40 €) arvoinen. Kierroksella käydään Carrien ja Bigin harjoitushääillallispaikassa. Vierailemme Pleasure Chest-erotiikkaliikkeessä, josta Charlotte osti kuuluisan Rabbitin. Kierrokselle osallistuva polttariporukka kiikuttaa häveliään kikatuksen saattelemana bussiin paperipussit, joiden sisältä pilkottaa noin 70 euroa maksavat Rabbitit. Matkan varrella juodaan tietenkin raikkaat Cosmopolitanit Aidanin ja Steven Scout –baarissa (O’Nieals Grand Street Bar), muistellaan Villagessa Mirandan alusasumokaa, kun hän kompuroi Stevenin ja hänen uuden tyttöystäväsä edessä. Seikkailemme myös trendikkäällä asuinalueella MePAssa, missä sarjan naiset kävivät kahvikupposella ja missä Samantha kutsui tytöt kanssaan Abu Dhabiin. Shoppailemaan pääsemme Greenwich Villagen putiikeissa, jonne kiertueelle osallistujat saavat myös nipun etuseteleitä. Alue on kuitenkin samalla niin ihana, että itse keskityn mieluummin ihailemaan sitä ja sen leppoisaa meininkiä kuin shoppailemaan ahtaissa kaupoissa.

Ennen Greenwich Villagen putiikkeja saamme tutustua Carrien ja kumppaneiden tutuiksi tuomiin suussasulaviin Magnolia Bakeryn kuppikakkuihin. -Huhuu, paljastan teille salaisuuden. Sarah Jessica Parker asuu näillä kulmillä, joten pitäkää silmänne auki, Lou vinkkaa ja kuhina porukassa kiihtyy jälleen. Kuppikakkujen ja putiikkien jälkeen siirrymme jälleen bussiin. Kannattaa huomioida, että pysähdykset ovat lyhyitä ja aikataulu on tiukka, joten bussi ei odota myöhästelijöitä. Jotta fiilis ei laskisi hetkeksikään (sitä vaaraa ei tunnu tosin olevan) kuiskaa Lou jälleen mikrofoniinsa: - Tytöt, tarkkailkaa nyt silmä kovana koko ajan noita leikkipuistoja. Niissä kaupungin kuumat nimet viettävät lapsiensa kanssa aikaa. Pari kertaa olen nähnyt täällä esimerkiksi Hugh Jackmanin, Lou ilmoittaa ja taas on kaikkien nenät kiinni bussin ikkunalasissa. Ikävä kyllä meidän kohdalle ei osu isoja tähtiä. Seuraavaksi bussimme huristelee ohi merkkiliikkeitä pursuavan kadunpätkän. Täältä Sinkkuelämää-sarjan tytöt ostivat ihania kenkiä. Bussin ikkunasta vilahtavat ohi Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Patricia Field, Jaime Mascaro, Bergdorf Goodman, Tiffany & Co., Saks Fifth Avenue, Lord & Taylor, Diane Von Furstenberg ja paljon, paljon muita upeita merkkiliikkeitä. Kierroksen lopussa Lou muistuttaa meitä palautteen antamisesta, ja tietenkin amerikkalaiseen tapaan myös tipeistä. Hän myös mainostaa muita yhtiön kiertoajeluja, mutta pieni mainospläjäys ei tahtia haittaa. Fiilis on koko bussissa todella hyvä, samoin omassa mielessä. Ja kun bussista astuu viimeisen kerran ulos, voi vain henkäistä, kuinka ihana kaupunki Carrien ylistämä New York onkaan.

Hyvä tietää: • Varaa kierros hyvissä ajoin ennen New Yorkin matkaa. Se on supersuosittu. • Kierros maksaa noin 40 euroa plus matkan varrella tekemät omat ostokset. • Varaa matkalle vesipullo ja syö ennen reissua aamiainen – pysähdykset ovat lyhyitä, eikä aikaa jää muuhun kuin kierroksen järjestettyihin pysähdyksiin. • Muista ottaa mukaan tippirahaa. 5-10 dollaria on hyvä summa. • Varustaudu kierrokselle iloisella ja avoimella asenteella. Jutut ovat joskus melko riettaita, mutta ne ovat hauskoja!

• Kierros on ehdottomasti kohokohta Sinkkuelämää-sarjan faneille. Ryhmässä on vahvasti tyttöenergiaa, ja tämä kannattaa myös matkalle tulevien miesten huomioida. • Kuvia saa ja kannattaa ottaa paljon. Vain Pleasure Chest -erotiikkaliikkeessä ei saa kuvata. • Varaa matka vain oikean matkanjärjestäjän kautta, niin saat varmasti laadukasta palvelua. • www.allnewyorktours.com/city-tours 23

Asennetta_02_23  

•KierrosonehdottomastikohokohtaSink- kuelämää-sarjanfaneille.Ryhmässäon vahvastityttöenergiaa,jatämäkannattaa myösmatkalletulevienmiestenhuo...