Page 1

in samenwerking met


Verrassend & Culinair Als cateraar Verrassend & Culinair verzorgen wij graag uw catering van onder meer bruiloften, partijen, recepties, BBQ, lunches, buffetten, en bedrijfsevenementen en willen we u zoveel mogelijk ontzorgen en bent u bij ons aan het juiste adres.

O

ns cateringbedrijf, gevestigd in Kampen, bestaat uit 2 partymanagers, een 7 koppige keukenbrigade

en een vast team van 12 bedieningsmedewerk(st)ers. Het unieke aan ons enthousiaste team is dat het bestaat uit ervaren mensen die de kneepjes van het vak kennen, aangevuld met jeugdig elan voor continue vernieuwingen. Gezamenlijk vormen we een goed geoliede organisatie voor de complete catering op de sfeervolle en landelijk gelegen monumentale boerderij ‘De Eek’ .

Wij verzorgen een breed scala aan smaakvolle buffetten, barbecuearrangementen, lunches & stijlvolle aankleding passend bij elk evenement. Kortom maatwerk! Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak maken wij in samenwerking met ‘De Eek’ van uw feest, partij of evenement een succes!

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken en u adviseren. Wij weten uw ideeën en wensen op creatieve en professionele wijze te vertalen.

Het enige wat u hoeft te doen is…..genieten!

Johan van Marle & Alette Roetman 06 - 28973940

06 - 30109547

info@verrassendculinair.nl


Spoorstraat 45 8271 RG Kampen tel 038-7600057 info@verrassendculinair.nl www.verrassendculinair.nl

Verrassend Culinair i.s.m. De Eek  

Verrassend Culinair in samenwerking met Groepsaccomodatie De Eek

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you