Page 1


Beste bezoeker Met deze overzichtsbrochure willen wij u helpen bij het vinden van inspiratie voor speelgoed en leuke gadgets voor zowel klein als groot. Hiermee kunt u kennis maken met ons ruim assortiment aan binnen- en buitenspeelgoed, en onze andere diensten, zoals het mengen van verf, het bijmaken van sleutels, autoplaten, cadeaubonnen, enz.

Niets is leuker dan buiten spelen!

Daarom is de specialiteit van Dierkens gericht op buitenspeelgoed met garantie op veilig kinderplezier. De talrijke speelkastelen, met onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden, zorgen er voor dat uw kinderen zich onbezorgd kunnen uitleven. Talrijke trampolines in alle maten en kleuren ĂŠn met veiligheidsnet. Rondtoeren met go-karts, ... Veel van deze speeltuigen kunnen worden bekeken op onze buitenexpo.

En is regen de spelbreker?

Dan is er onze winkel met een ruime keuze aan speelgoed en gezelschapsspelen (HABA, 999 Games, Plantyn leerspelen, ...), pingpong, kicker en pool.

Te weinig pagina’s ...

Het is onmogelijk om onze volledige collectie in een brochure voor te stellen. We willen u hiermee enkel warm maken voor een greep uit ons aanbod en nodigen u graag uit om langs te komen en het met eigen ogen te bekijken. Veel kijk- en zoekgenot en heeft u vragen kom dan zeker langs in onze winkel en buitenexpo. Voor actuele aanbiedingen raadpleeg ook regelmatig onze website

We helpen u graag verder, Hendrik & Els Dierkens


Pagina 4 - 5

Binnenspeelgoed

Pagina 6 - 9

Expo Dierkens

Pagina 10 - 31

Buitenspeeltuigen

Pagina 32

Tuinhuisjes, afsluitingen, ...

Pagina 33

JOTUN verven en beits

Pagina 34-35

Tuindecoratie

en Doe-het-zelf

Pagina 36-37

Sleutelservice, vuurwerk, geschenkballonnen

Pagina 38

Uitwaaien aan zee?


Binnenspeelgoed

Raakt uw inspiratie op om een geschenk voor uw oogappel te vinden? Wilt u raad bij het kopen van speelgoed? Bij Dierkens staan ze u met raad en daad bij. U vindt er het ruimste assor足timent aan speelgoed voor alle leeftijden. U bent ook op zoek naar de beste prijs? Door het speelgoed rechtstreeks te importeren garan足 deren we u telkens een sterke prijs

4


Vervolledig uw collectie van Playmobil, Lego, of Barbie. Wij volgen ook alle trends van leuke hebbedingetjes. Uitgebreide collectie aan wenskaarten en schoolgerief.

Welko m in d e wer Souza eld va kids! n Leef je fantas uit en eer ov er prin ridders sessen en pira en elfe ten! M verkle n, et de edkled ing, sc en acc hoene essoire n s van S ouza.

Een greep uit onze merken:

e ke

Ruimst

n

apspele

zelsch uze ge

5


Expo Dierkens

Je speelt graag voetbal? In je tuin, thuis of op school? In ons assortiment buitenspeelgoed kan je nu ook bij Dierkens terecht voor kwalitatieve aluminium voetbaldoelen. Wij bieden een ruime keuze aan duurzame voetbaldoelen in hout, aluminium, en anderen soorten metalen.

Wij verdelen buitenspeelgoed van de beste kwaliteit en de mooiste modellen. In onze buiten足afdeling vindt u tuinspeelgoed voor alle leeftijden! Speelhuisjes, go-karts, trampolines, voetbaldoelen, ... zandbakken

Kinderkruiwagens

6


Voetbaltafels Pooltafels Ping-Pong Air hockey tafels

John Deere Tractor

Rolly X-Trac

Puky kinderfiets Prinses Lillifee

Puky Baby

Puky kinderfiets rood

Jongensfiets Tiger

Glijbanen

7


Kom gratis uw trampoline & go-cart catalogus afhalen

BERG Inground

Import trampoline ø 245 / 300 / 396

BERG Champion ø 270 / 430

8

ø 270 / 430


BERG Jeep Adventure

BERG Extra AF

BERG Fendt AF

BERG Basic Zilver

BERG BalanzBike

9


Buitenspeeltuigen

Accessoires bij de speeltoestellen zie pag. 30-31

Luxeloft

10

Onze nieuwste speeltoestellen! Echte uitdagingen voor uw speelvogels


hierbij luxeloft

Luxeloft DĂŠ topper uit ons gamma speeltuigen! Kwalitatieve speeltoren uit ons eigen maatwerk. 150 (L) x 150 (B) x 326 (H) cm. Plateauhoogte: 150 cm. Voorzien van een degelijke trap met vlakke traptreden en trapleuning. Inclusief: - touwladder, 6 sporten - klimmuur met touw - picknickset onderaan + hekje - antislipvloer 28 mm Luxeloft wordt geleverd in bouwpakket, volledig voorgemonteerd in panelen. De palen zijn 90 x 90, kader 45 x 95 cm. Optie: glijbaan naar keuze. Schommel metaal, 1, 2 of 3 toestellen. Schommelaanbouw klimrek 5 haken (zie pag. 20 - toebehoren op pag. 30-31)

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

11


Crazy Climber

Speeltoestel Crazy Climber Incl. klimwand met klimstenen, brandweerpaal, trap, knopentouw en zeskantig zitgedeelte Afmeting: ø 168 (D) x 307 (H) cm, plateauhoogte 150 cm. Schommelaanbouw (optie): hout of metaal

Speeltoestel Chimpansee (exclusief glijbaan 290 cm) 196 (L) x 136 (B) x 285 (H) cm Vervaardigd uit vurenhout. Kinderhuis met veranda, plateauhoogte 150 cm, met picknickset en benedenwinkel. Trapleuning (optie) Schommelaanbouw (optie): hout, metaal of klimrek.

Chimpansee

12

Het speelhuis Compact is vooral geschikt in kleinere tuinen en biedt toch diverse speelmoge­lijkheden. Het speelhuis is uitgerust met een zware zandbak. Afdekplaat zandbak (optie)


Speeltoestel Slingeraap (exclusief glijbaan 290 cm) is een robuust speeltoestel die uit te breiden is hierbij luxeloft met een zandbak, picknickset, schommel­aan­bouw of klimrek. Deze heeft een degelijke trap met vlakke trede. 136(B) x 136(D) x 285(H) cm Plateauhoogte 150 cm

Speeltoestel Variant kan aan al uw wensen qua uitvoe­ ring van het speel­ toe­stel worden aangepast, omdat de indeling van de speeltoren diverse mogelijkheden biedt. Het speel­ toestel Variant is uitgevoerd met een degelijke zandbak met deksel. Schommelaanbouw metaal (optie), zie pag. 18-19

Toebehoren bij de speeltoestellen zie pag. 30-31

Compact

Variant

13

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

Slingeraap


Timbertower

386 (H) 220 (B) X 240 (L) cm

De grote ruime bovenverdieping van de Timber足 tower is voorzien van een picknickset en een binnentrap om naar de zolder te klauteren. Naar beneden kan via een touwladder, glijbaan, trap met trapleuningen of via het klimrek. Beneden is er nog een grote ruimte onder het speeltoestel om te kunnen spelen of voor opslag van ander buiten足 speelgoed. Aan het klimrek kunnen ze turnen, klauteren, hangen, slingeren of schommelen via de 6 haken waar men de accessoires kan aanhangen.

14

De Timbertower wordt geleverd in bouwpakket volledig voorgeboord, de hekjes, trapjes en bovenzijde van het klimrek zijn reeds gemonteerd. De palen zijn 90 x 90 mm en de vloer zijn tand en groef planken van 28 mm dik. Opbouw handleiding en montageset & groene glijbaan + touwladder zijn inbegrepen. De Timbertower is conform de nieuwe Europese veiligheidsnormen EN71-8 + fix/ultrawood ge誰mpregneerd.


Speeljuweel Luxe

180 (B) x 330 (H) x 240 (D) cm

Speeltoestel Speeljuweel Luxe heeft op de begrane grond een plankenvloer en twee zitbankjes met een tafeltje. Het geheel is omgeven door veiligheidshekjes. Het plateau op de verdieping is bereikbaar via een trap met leuning . Kinderen kunnen ook via de open klimwand met vijf klimstenen naar boven klimmen. Het plateau is omgeven met vier wanden. In twee wanden is een raamkader aangebracht. Aan de voorzijde bevindt zich een balkon.

Onderdelen - picknickset - plateau - balkon - punt dak - open klimwand met vijf klimstenen - hekjes - vier wanden - trap Schommelaanbouw (optie): metaal of klimrek. Toebehoren bij de speel足 toestellen zie pag. 30-31

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

15


Romane

Hoogte grond: 100 cm Voorkant 180 cm / Zijkant 120 cm

Geeft de mogelijkheid uw aankoop voor uw kind te personaliseren in verschillende kleuren 16


Lariks lorkenhout • We hebben dit soort hout geselecteerd voor zijn hoge duurzaamheid en hoge weerstand tegen rot en schimmel en die ideaal is voor “outdoor” constructies ! • Het is ook zeer stabiel hout met hoge houtdichtheid veroorzaakt door het langzaam groeien. • Dit hout, zeer esthetisch, biedt U een warme goudbruine, gele tot oranje kleur aan! • Geplaatst in het daglicht, wordt het grijsachtig. • Larikshout is een kwalitatief hardhout, onbehandeld en ecologisch, dewelke een verantwoorde aankoop voor uw kinderen betekent.

Zoe

500 x 600 cm

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

De spelen Klara, Zoé en Romane worden ongeschilderd geleverd ! Een kleurbeits “Demidekk Ultimate” 3L of een transparante beits “Treolie” 3L is inbegrepen in de prijs en zal U toelaten uw speeltuig uniek te maken door creatief te zijn met uw kinderen. (Zie ook pagina 33)

Maak uw speeltuig uniek met sjablonen en kleur...

17


De schommel verdient een plekje in iedere tuin en verveelt nooit. De schommel is dan ook de favoriet voor jong en oud.

De zware gegalvaniseerde stalen schommels hebben een hoogte van 2.60m. De bovenbalk bestaat uit gegalvaniseerd staal voor levenslange levensduur. De staanders zijn van geïmpregneerd grenen hout 90x90 en voorzien van gegalvaniseerde ijzers om met snelbeton in de grond vast te zetten. Alle bouten, haken en snelbeton zijn inclusief om de schommel compleet te plaatsen zonder toebehoren. Een selectie van toebehoren vind je op pag. 30-31.

18

Zware gegalv anisee • Vrijs rd taand model: e stalen sch 250 om 2 en 3 (B) cm accesso mels / 350 ( • Aanb ires B ) ouw m c odel: 1 m 180 (B) cm , 2 en 3 acces / 270 (B so ) cm / 370 (B ires ) cm

Alle speeltoestellen zijn drukgeïmpregneerd voor een lange levensduur. Wordt als bouwpakket geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en montagehandleiding.


Balken: 14 x14 cm Douglas lijmhout staanders

Metalen duikelrek U kunt met deze duikelstang uw eigen speeltoestel samenstellen. Stevige metalen rekstok van 120 of 90 cm, met een diameter van 33 mm, voorzien van 4 schroefgaten + bevestigingsmateriaal. Ook te verkrijgen bij Dierkens! Turbo-beton en grenen palen Stevige geïmpregneerde palen van 9x9x240 cm. Zie ook pag. 35

Schommel Voor 2 accessoires 250 (L) x 270 (B) x 280 (H) cm

Schommel Voor 3 accessoires 350 (L) x 270 (B) x 280 (H) cm

Schommel Douglas Free Past in iedere tuin! 400 (H) x 120 (B) cm +/- 120 cm in de grond zetten

Schommel Voor 4 accessoires 450 (L) x 270 (B) x 280 (H) cm

Aanbouwelement Ladder en klimnet t.b.v. schommels. 90 (L) x 270 (B) x 280 (H) cm

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

Liggers en Staanders De liggers en staanders van deze schommels en aanbouwelementen zijn gemaakt van gefreesd rondhout zonder kern (veel minder scheuren). Liggers van ø 12 cm en staanders van ø 10 cm. Voor aanbouwelement met plateau uitsluitend de glijbanen van 290 cm gebruiken. Zie toebehoren pag. 30-31 Aanbouwelement (exclusief glijbaan 290 cm) Met plateau t.b.v. schommels. 90 (L) x 270 (B) x 280 (H) cm

19


Als een echte aap klim jij op het rek. Slingerend naar jouw hut. Het is niet makkelijk, maar jij kan alles aan! Met dit klimrek maakt u voor uw kind de speeltoren extra uitdagend. De schommelaanbouw klimrek is een bouwpakket voorzien van 90x90mm palen. Het gedeelte met spijlen waar aan gehangen kan worden, is voorgemonteerd. Opbouwinstructies en montageset worden erbij geleverd. incl. 5 schroefdraden met karabijnhaak.

20


Stel zelf uw set samen! Stel zelf uw set samen aan de hand van ĂŠĂŠn of meerdere basistorens en voeg er de accessoires aan toe die vermeld staan op deze bladzijde of maak uw keuze uit de combinaties op bladzijde 22 tot 29, die u ook kunt aanpassen aan uw wensen.

Commando Toren H 290 x 100 x 100 cm

Aventure Toren H 290 x 190 x 100 cm

Jungle Toren H 290 x 190 x 190 cm (Dakbedekking van polyester zeil)

21


Driehoekige vloer 86 x 80 cm

Schommel L/B 220 x 600 x 250 cm 7 haken

Dak Polyester met 4 hellingen

Schommel L/B 220 x 350 x 250 cm 5 haken

Klimrek 1 roestvrije staaf 80 x Ø 2,5 cm

Dak voor «Aventure» toren Zeil 200 x 125 cm

Knauf Turbo-Beton Voor een snelle verharding en groot verwerkingsgemak. Ideaal voor het vastzetten van tuinpalen, speeltoestellen, tuinhekken, pergola’s, droogmolens, paalhouders,…

22


Dak 2 hellingen Polyester

Klimvloer + touw 210 x 70 cm

Hangbrug 80 x 190 cm

Metalen glijpaal

Klimnet 200 x 99 cm

Ladder 190 x 68 cm

Handleuning

Vloer 100 x 80 cm

Speeltafel en zandbak 170 x 80 cm

Klimwand 200 x 100 cm

Tunnel + ladder H 70 x 120 x 80 cm Tunnel alleen

Brug 80 x 190 cm

Klimnet 150 x 200 cm

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

Bedekkend dak Hout

Venster PVC 60 x 100 cm

Basketplaat en basket mand 245 x 100 cm

23


Tuinhuis voor «Jungle» toren

Kanteel «Kasteel»

Paal voor vlag

24

Vloer voor tuinhuis «Jungle» 2 x 180 x 85 cm

Huisje H 138,5 x 79 x 79 cm

Ingang «Kasteel» 120 x 79 cm

Scherm «Kasteel» 120 x 79 cm

2 hekken «Kasteel» 80 x 170 cm

Winkel voor «Commando» & «Aventure toren» L/B 80 cm

Winkel voor «Jungle» toren L/B 170 cm

Basketvenster 60 x 100 cm

Balustradewand 70 x 79 cm


500 x 600 cm

500 x 600 cm

500 x 600 cm

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

500 x 600 cm

25


26

450 x 350 cm

500 x 450 cm

200 x 600 cm

400 x 600 cm


650 x 450 cm

650 x 550 cm

700 x 600 cm

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

650 x 500 cm

27


28

800 x 600 cm

750 x 350 cm

800 x 500 cm

750 x 500 cm


550 x 700 cm

(Alle torens zijn standaard excl. glijbaan, schommelaanbouw en accessoires)

800 x 500 cm

550 x 700 cm

29


Accessoires Houten trapeze

Schommelzitje in geblazen kunststof

Rubberen schommelzitje

E-cool schommelzitje

Grenen schommelzitje

Babyzitje Trix

‘Trigo’ babyzitje

Babyzitje groeimodel

Babyzitje kunststof

BoeibalSchommel Multischommel

Turnringen uit kunststof

Metalen duikelstangen

Nestschommel

Trapeze Met ringen

Horizontale bandschommel

E-cool houten trapeze

Kunststof schotelschommel

Ventolino

Metalen glijpaal

Knopentouw

30

Slingerbandschommel

6-sporten touwladder

3 en 4zijden touwladder

Klimnet 75x200

Metalen dubbelzit ‘club’


Kabelbaan ‘2 Ride’

Kunststof schotel ‘2 Ride’

Basketbalring

Sommige artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Spiraalglijbaan

Verrekijker

Glijbanen

Telescoop

Klimstenen & klimrek

Periscoop

Stuurwiel ‘boot’ en ‘auto’

Bel

Vlag met hijssysteem ‘Piraat’

‘Princes’ Verlengtouw

Haha spiegel

Schommelhaken ‘dwarsdoor’

Handgrepenset

Schommelhaken

bevestiging vierkante palen

Grondankers

31


kom gratis uw tuinhuis & tuinhout catalogus afhalen

Tuinhout

Tuintafels, tuinschermen en tuinhuisjes in verschillende maten, kwaliteiten en prijzen

Houten tuinpoorten in alle soorten en maten. Poort van de foto : houten tuinpoort 100 x 200. Vervorming uitgesloten door het gegalvaniseerd stalen frame kader. 32


Verven en beits

Hout is een natuurlijk materiaal en reageert dan ook op een natuur­ lijke wijze! Wanneer het vochtig is, zet het hout uit en wanneer het warm en droog is krimpt het. Door de afwisseling van uitzetten en krimpen ontstaan er onver­ mijdelijk straalsgewijze barsten en spleten. Dit is perfect normaal en schaadt de degelijkheid van de produkten niet. Maar door het opbrengen van een afwerkings­ produkt kan dit verschijnsel enigszins minder zichtbaar worden. Met behulp van het gecomputer­ iseerde Jotun Multi-Color mengsysteem kunt u kiezen uit een veelheid van harmonieuze kleuren.

Demidekk Ultimate satiné • Zeer duurzame water­ gedragen satijnachtige dekkende houtbescherming voor buiten. • Geschikt voor houtbouw : gevel, dak, dakgoot­ constructies, enz. • Staat garant voor een buitengewoon weer­ bestendige film. Onderhoudsarm tot 12 Jaar ! • Watergedragen, oplosmiddelarm en hierdoor milieubeschermend !

Demidekk Ultimate Helmatt • Zeer duurzame, EXTRA MATTE watergedragen, dekkende hout­ bescherming voor buiten en binnen. • Accentueert de houtstructuur. • Dit is een variante van de Demidekk Ultimate satijn • Onderhoudsarm tot 12 jaar.

Demidekk Ultimate Vindue • Watergedragen buitenverf met zeer langdurig kleur- en glansbehoud en een lange onderhoudsinterval ! • Uitermate geschikt voor houtwerk als ramen, deuren, banken, stoelen. • Bevat conserveringsmiddel die schimmel tegen gaat ! • Vooraf een primer gebruiken. • Beschermd hout tegen UV stralen en weersinvloeden... • Watergedragen, oplosmiddelarm en hierdoor milieubeschermend !

Treolje • Gaat vergrijzing tegen, beschermt tegen splinters, barst­vorming en antiglijdend bij regen ! Is watervast en dringt goed in de ondergrond van het hout! Gemakkelijk aan te brengen! • Geschikt voor tuinmeubelen, kinderspelen, terrasvloeren en schuttingen.

33


Tuinhoutdecoratie Bloem- en moestuinbakken. Banken en bijzettafels. Verschillende maten en combinaties mogelijk

Bijzettafels in gegalvaniseerd staal 34


Hout, doe-het-zelf

Bij Dierkens kan je ook terecht voor balken en planken in alle soorten en maten. Variabele lengtes volgens voorraad.

Rood Noors Grenen, druk ge誰mpregneerd. Vierzijdig geschaafd met afgeronde hoeken 16 x 57 mm

lengte: 330 cm

16 x 95 mm

lengte: 420 cm

22 x 120 mm

lengte: 450 cm

22 x 145 mm

lengte: 480 cm

28 x 80 mm

rechte hoeken, lengte: 205, 420 cm

28 x 145 mm

Antislip profiel 300 cm

35 x 45 mm

lengte: 180 cm

35 x 145 mm

lengte: 360, 420, 540 cm

38 x 90 mm

lengte: 600 cm

45 x 68 mm

lengte: 480 cm

45 x 95 mm

lengte: 210, 420 cm

45 x 145 mm

lengte: 510 cm

90 x 90 mm

vierkante palen, lengte: 240, 270 cm

Ontwerp je eigen constructie !

Geschaafd Rabat Rood Noors Grenen 22 x 145 mm lengte: 300, 360, 420, 510 cm

Op bestelling: Ronde palen Douglas timmerhout Lariks hout 35


Varia

Sleutelservice, DOM sluitsystemen, autoplaten, cadeaubonnen

DOM sluitsystemen worden volledig ontwikkeld op basis van de veiligheids足 technieken en -eisen van de gebruikers. 36 36


Laat je geschenk verpakken in een ballon: geld, fles wijn of champagne, beertjes, waardebon, CD, ... alles is mogelijk zolang het er maar in kan wat grootte en gewicht betreft. We hebben ze voor volgende gelegenheden: huwelijk, geboorte, verjaardag, pensioen, halloween, kerstmis, valentijn, communie.

Ieder jaar weer bieden wij een ruim en mooi aanbod vuurwerk aan van verschillende merken en prijzen. Kom zeker uw keuze maken en laat het eens goed knallen.

37 37


Uitwaaien aan zee?

nr.11

6 personen

www.dierkens.be 38 38


Luxe vakantiewoningen Midweek: van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur Weekend: van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur Week: van maandag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur Honden toegelaten mits: € 5 per WE of midweek, € 10 per week (alle haren en hondepoep dienen wel verwijderd te zijn) Verplichte eindschoonmaak: € 60,00

Boekingen - Info

Reserveren

Elke dag van 08.45 u - 12.00 u & van 13.30 u tot 18.30 u Gesloten op zondag & maandag Email : info@dierkens.be +32 (0)9 253 98 63 Tel.: +32 (0)497 449 717 Fax : +32 (0)9 258 01 16 Borg: € 100,00 Sleutels af te halen of volgens onderlinge afspraak

1. Bij reservatie wordt een voorschot gevraagd van 30%, uiterlijk te betalen binnen de 7 kalender­dagen na de reservatie, bij niet tijdige betaling van het voorschot wordt de reservatie als nietig beschouwd. 2. Bij storting op rekening­ nummer steeds de huur­ periode en huis­nummer vermelden aub: IBAN: BE21 3900 5445 0603 BIC: BBRUBEBB 3. Wijziging van een reservatie: € 15,00 4. Voorschotten worden nooit terugbetaald

IN DE PRIJS INBEGREPEN: Verbruik Sauna, enkel in nr 12 (8 personen) Wifi Toeristenbelasting

De woningen staan naast elkaar en kunnen dus ook samen afgehuurd worden.

nr.12

8 personen, met sauna

Contactadres en reservaties:

Luxe vakantiewoning

Dierkens H&E Eindeken 8 9940 Evergem, Belgie Telefoon : +32 (0)9 253 98 63 info@dierkens.be

Oesterbaai 12 & 11 Wemeldinge Zeeland - Oosterschelde GPS: Binnendijk 2 / 11 &12 Wemeldinge 39 39


Waarom kiezen voor Dierkens ? ✓

Direct de laagste prijs Prijs=prijs. Bij ons geen ondoorzichtige kortingen of bonnen, maar direct de scherpste prijs! Meer hoeft niet, minder kan niet ! Wij importeren ook rechtstreeks om zo de beste prijzen te kunnen garanderen. Service verlenen vanuit de genen Wij zijn succesvol door onze klanten! Service zien we niet als kosten maar als reclame. Ons doel is de hoogste waardering van onze klanten. Altijd de voordeligste keuze Met onze eigen producten bieden wij een kritische selectie uit de beste merken. Tel daarbij de waarde van onze service en de optelsom van alle voordelen is: altijd de voordeligste keuze op langere termijn! Eigen montage & levering Wij leveren en of monteren* zelf aan huis Dat betekent: betrokken en klantgericht afhandelen met vakkundig advies. Afspraak = afspraak ‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’ staat bij ons centraal. Niet ingewikkeld doen, maar gewoon de afspraken nakomen!Duidelijk en transparant zoals het hoort bij een familiebedrijf met een hart voor de zaak. Betaling Contant bij levering / mobile bancontact / vooraf per overschrijving.

* Vraag onze leverings- en montagevoorwaarden

Eindeken 8, 9940 Evergem 09 253 98 63 • info@dierkens.be

Openingsuren: Dinsdag tot vrijdag : 8u45 - 12u en van 13u30 - 18u30 Zaterdag van 10u00 tot 17u00 Gesloten op zondag en maandag

Altijd ruime voorraad zodat we directe levering kunnen garanderen Niets mag gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke uitgever. V.U.: Dierkens Hendrik

Profile for Dierkens Speelgoed

Catalogus dierkens  

Dierkens H&E wilt u helpen bij het vinden van inspiratie voor speelgoed en leuke gadgets voor zowel klein als groot. Maak kennis met ons rui...

Catalogus dierkens  

Dierkens H&E wilt u helpen bij het vinden van inspiratie voor speelgoed en leuke gadgets voor zowel klein als groot. Maak kennis met ons rui...