Page 1

DIENBL AD DIENBLAD JAARGANG 14 - JUNI 2012

HĂŠt GRATIS uitgaansblad van Oost-Brabant

Topartiesten op WiSH Outdoor Proef het Slokdarmfestival


f t 2


DIENBLAD Gratis uitgaansmagazine met regio-agenda en uitgaanswebsite www.dienblad.nl REDACTIE Postbus 22, 5374 ZG Schaijk 0486 463112 - redactie@dienblad.nl UITGEVER Tekst & Uitleg, Schaijk FOTOGRAFIE Sergio Boutkan, Pixonstage e.a. DRUK Drukkerij Hendrix Peer VERSPREIDING Dienblad Magazine wordt maandelijks gratis in een oplage van circa 15.000 exemplaren verspreid via ruim 800 theaters, musea, culturele centra, VVV-agentschappen, bibliotheken, cafés, restaurants, bioscopen, discotheken en andere (uitgaans)gelegenheden in de gemeenten Bernheze, Boxmeer, Cuijk, Deurne, Gemert-Bakel, Grave, Helmond, Laarbeek, Landerd, Lith, Maasdonk, Mill en Sint Hubert, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Uden, Veghel en de bijbehorende dorpen. ADVERTEREN Mail naar adverteren@dienblad.nl of bel 0486 463112. AANLEVEREN MATERIAAL Vóór of uiterlijk op de deadline-datum (zie onder). Advertenties (in EPS / Illustrator, hi-res JPEG, TIFF of PDF formaat) via adverteren@dienblad.nl, persberichten en foto’s via redactie@dienblad.nl. AGENDAPUNTEN Agendapunten kunnen dagelijks en 24 uur per dag via www.dienblad.nl worden aangeleverd (klik op de link ‘Agendapunt aanleveren’ in de gele balk rechtsbovenaan op de website). Agendapunten worden zowel in het blad als op de website na goedkeuring gratis gepubliceerd. Alleen agendapunten die zijn aangeleverd en goedgekeurd vóór of uiterlijk op de deadline-datum worden opgenomen in de gedrukte agenda in het blad.

Deadline juli: dinsdag 19 juni. Tip: denk ook aan uw activiteiten tijdens kermissen, jaarmarkten en voor kinderen in de vakantie.

IN DIT NUMMER ONDER MEER:

Muziek 5 BZB presenteert album ‘7’ 7 IJzersterke line-up voor WiSH Outdoor 15 Top female-fronted rock in Groene Engel 28 Tweede editie StockRock op Vaderdag 30 Deathmetal in Lakei Helmond Evenement 9 Proef het Slokdarmfestival in Veghel Theater 8 Jeugdtheaterschool speelt Assepoester 11 Toneelklassieker in De Blauwe Kei 27 Openluchtmuziektheater in Oijen Agenda 19-26 Overzicht van de activiteiten in juni ADVERTEERDERSindex

2 4

Slokdarmfestival Snackbar Jopie Sportcentrum Bowling De Rusheuvel Golfbad Oss 6 Lakei Poppodium Helmond 8 Zijtaart Biedt Meer De Bosparel Bakel D’n Bens Langenboom 10 Restaurant De Leurse Hof Restaurant ‘t Oude Raadhuis 11 Restaurant ‘t Veerhuis Grandcafé 3 Heere Natuurtheater De Kersouwe 12 Restaurant Zaal ‘t Putje Café Zaal ‘t Aambeeld Restaurant Nieuw Schaijk Eetcafé ‘t Pumpke Herberg De Brabantse Kluis Zaal Vissers Brouwhuis 13 IJssalon Clevers Overloon De Kriekeput Herpen De Bosparel Bakel Hap & Stap Zeeland Stadsherberg De Keurvorst De Viersprong De Rips 14 Kermis Schijndel 15 Groene Engel Oss 16-17 WiSH Outdoor 18 ‘t Tunneke Heesch 19 Pierre de Jonge 32 Kermis Helmond

3


Snackbar Jopie Het Ven 24 5461 XH Veghel

Kom genieten van onze specialiteiten en ongeëvenaarde

T 0413 - 341207 F 0413 - 341207 I www.snackbarjopie.nl E info@snackbarjopie.nl

den door Jopie zelf gemaakt! Ook onze luxe hamburgers

ambachtelijke snacks zoals shaslick en kipsaté, deze worzoals de Jopieburgers zijn inmiddels in wijde omstreek bekend. Dus kom langs in onze snackbar en geniet van een snack, frites of uitgebreide lunch.

Lunch Onze sfeervolle aankleding en uitgebreide lunchkaart staan garant voor een heerlijke lunch. Gezellig met z’n tweeën of met een grote groep, alles is mogelijk. Onze snackbar beschikt over 62 zitplaatsen, een terras, rokershoek en 22 parkeerplaatsen.

Broodjes bezorgservice Kijk op de website voor de bestellijst!

sportcentrum

usheuvel

bowl ng Voor een kinderfuif, familiebijeenkomst of bedrijfsuitje: wij bieden voor ieder wat wils! Diverse arrangementen en mogelijkheden: informeer vrijblijvend!

Keep on olling usheuvelstraat 5 5346 JH Oss 0412-644005 www.rusheuvel.nl

4

Een heerlijk dagje uit met z’n allen!

www.golfbad.nl Euterpelaan 1 5344 CA Oss Tel: 0412-647575


BZB presenteert nieuwste album : ‘7’ HEESWIJK-DINTHER - Aan de hand van een avondvullend programma presenteert BZB op zaterdag 16 juni het nieuwste album. De Volkelse band, wiens populariteit nog steeds toeneemt, doet dit in natuurtheater Kersouwe in HeeswijkDinther. De CD draagt de titel ‘7’.

De avond start om 20 uur in het kleine theater met het CoffeeConcert door Clemens van de Ven en The Heinoos. Van de Ven is een rasmuzikant die de hele wereld al heeft gezien. In Nederland was hij onder meer te bewonderen op Oerol, DofferBlues en het North Sea Jazz Festival. The Heinoos staan vooral bekend om hun sfeervolle goldenoldies met een flink ‘oh-ja’ gehalte. Aansluitend begint om 21.15 uur in het grote theater JAH6. Een band die het levenslied laat samensmelten met een reggaebeat. Dat dit een gouden formule blijkt te zijn kun je opmaken uit de vele succesvolle optredens op Noorderslag, Paaspop en FestyLand. Brass Rock Na een uurtje nederreggae is de beurt aan Heavy Hoempa. Deze formatie geeft een show op de binnenplaats. Zeven blazers en een drummer die tot het gaatje gaan. Massive Brass Rock met een dikke ‘over the top’ knipoog. Vorig jaar nog in de Kersouwe als support act voor Candy Dulfer, waar ze heel veel indruk op het publiek wisten te maken. Ierse Folk Om 22.30 uur breekt het moment aan waar iedereen voor gekomen is. De heren van BZB betreden de bühne van het grote theater. Samen met enkele bijzondere gasten is er hard gewerkt aan een nieuwe show. Uiteraard is dat het uitgelezen moment om de jongste telg van de band te presenteren: de nieuwe cd met als roepnaam ‘7’. Het album is doordrenkt met Ierse Folk-invloeden. Het belooft veel muzikaal spektakel.

Win tickets voor albumpresentatie Wil je de presentatie van ‘7’, het nieuwste album van BZB, van dichtbij meemaken? Doe dan mee aan deze lezersactie. Dienblad mag vijf keer twee kaartjes weggeven voor deze feestelijke avond. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar lezersactie@dienblad.nl met als onderwerp BZB. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Inzenden kan tot uiterlijk 12 juni, winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Foto: Femke de Schepper.

Na het optreden van BZB gaat het programma weer verder op de binnenplaats met een Irish CoffeeConcert van de Folkaholics en een signeersessie van de BZB-heren zelf. Folkaholics brengt een combinatie van traditionele Irish Folk en eigentijdse Ierse pubmuziek. Tot slot verzorgt DJ Gusztav de afterparty met zijn aanstekelijke Balkan Beats. De albumprestentatie van BZB vindt plaats op zaterdag 16 juni in natuurtheater Kersouwe aan de Kameren 4 in Heeswijk-Dinther. Het publiek is vanaf 19.30 uur welkom. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn te koop bij VVV Heeswijk-Dinther, Uitpunt Veghel en op www.kersouwe.nl. www.bzb.nl

5


POPPODIUM LAKEI HELMOND PRESENTEERT: 01

06 The God Story

02

06 The God Story

03

06 W.E.E.R. (Americana, pop, country)

15

06 Malevolent Creation (death metal)

Tweede editie Rockin’ Wood HEESWIJK-DINTHER - Op het podium van Natuurtheater Kersouwe vindt zaterdag 2 juni de tweede editie van Rockin’ Wood plaats. Op het affiche staan vier bands die de avond zullen kleuren met hun herkenbare rockmuziek.

Skuldig is de eerste band die het podium beklimt. De avond rustig beginnen, zit er met dit trio uit Vorstenbosch niet in. Onder het motto ‘gebruik alles, leef snel en speel hard’ blazen ze met hun Nederlandstalige mix van hard punk en rock-’n-roll het publiek omver. De tweede band die staat geprogrammeerd is Heeswijks trots V.I.P. De sound van deze mannen kan het best worden omschreven als jaren zeventig garagerock met uitstapjes naar de daaropvolgende decennia.

29

06 Joep Pelt (blues, wereldmuziek)

30

06 We Love The 80's And 90's (dansen!)

06

07 Hasse Fröberg's HFMC

21

07 Right Dub 4

07

09 Headspace & Haken

14

09 Sweet Gigs (Sweet 'D Buster)

21

09 Anima Mundi & Mangrove

Moordend tempo Vervolgens is het de beurt aan Going Underground. Na een sabbatical van 12,5 jaar staat deze eerste mashup-band van Nederland weer op de planken om in moordend tempo veel verschillende nummers uit de afgelopen tientallen jaren ten gehore te brengen. Aan Bootleg Betty de eer de feestelijke avond op een gepaste manier af te sluiten. Deze vrouwelijke rockabilly-band wisselt classics af met recentere ontdekkingen, zodat het publiek gegarandeerd swingend vertrekt.

21

09 Moon Safari

De avond begint om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website

22

09 Grand Wizzard Theodore

23

09 Arstidir (IJsland)

www.rockinwood.nl

VOOR HET HELE PROGRAMMA BEZOEK:

WWW.LAKEIHELMOND.NL 6

Bootleg Betty.


IJzersterke line-up voor WiSH Outdoor BEEK EN DONK - WiSH Outdoor wordt zaterdag 30 juni en zondag 1 juli voor de zesde keer gehouden. Vorig jaar was het festival met 20.000 bezoekers uitverkocht en zeer geslaagd. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang om ook van de komende editie een onvergetelijke ervaring te maken. Daarvoor zet de organisatie alles op alles.

Evenals voorgaande jaren vindt WiSH Outdoor plaats gedurende twee dagen op festivalterrein De Aa in Beek en Donk. De organisatie heeft een geweldige line-up samen weten te stellen die past bij het gezellige karakter van het festival. Zany Zaterdag 30 juni komen onder meer grootheden als Dimitri Vegas & Like Mike, de Mightyfools, Nicky Romero en Hardwell een feestje bouwen op de Devoted Stage, die voornamelijk in house en electro voorziet. Op de Dedicated Stage daarentegen, huist een gevarieerde hardstyle line-up met onder anderen Zatox b2b B-Front, de Donkey Rollers, Frontliner b2b Max Enforcer, Coone en Adaro. Beek en Donks grootste exportproduct op het gebied van hardstyle, Zany, ontbreekt natuurlijk ook niet. De Delicious Dutch staat garant voor een gekkenhuis met De Kraaien, Boemklatsch, Henzel & Disco Nova en de Bassjackers. Als klap op de vuurpijl presenteert WiSH Outdoor naast de Distorted Area (hardcore), The Magic Show (hardstyle) en de Chique de Friemel (feest) ook nog een nieuwe area, de Dubbel Dik, met het beste in Dubstep en Drum ‘n Bass. Nationale toppers Een dag later, zondag 1 juli, presenteert WiSH Outdoor nationale toppers, onder wie Nick en Simon, Miss Montreal, Gers Pardoel, de Memphis Maniacs en de Edwin Evers Band. Ook in de Delicious Dutch staan weer de nodige feestbeesten achter de knoppen, zoals Paul Elstak, Mental Theo, Feestdj Ruud en The Flexican & MC Sef. Tevens staan de nodige spectaculaire verrassingen op het pro-

Win tickets voor WiSH Outdoor Het affiche van WiSH Outdoor 2012 staat bomvol grote namen. Dienblad geeft zowel voor de zaterdag als de zondag acht keer twee tickets weg. Wil je kans maken op de tickets? Mail dan ‘WiSH-zaterdag’ of ‘WiSHzondag’ naar lezersactie@dienblad.nl. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Meedoen kan tot uiterlijk zondag 24 juni. gramma. Zo keren de heren van de Loco Loco Discoshow terug om een spectaculaire area te hosten. Zanger Rinus, bekend van hits als Hey Marlous en Het meisje van de oliebollenkraam, brengt een bezoekje aan de Loco’s. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht met allerlei activiteiten. Tickets De online kaartverkoop van WiSH Outdoor is al enkele weken actief en gaat harder dan ooit tevoren. De afgelopen editie was het festival op beide dagen uitverkocht en waren er op de dagen zelf geen tickets meer beschikbaar. Kinderen tot en met 12 jaar hebben op zondag 1 juli gratis toegang tot het festival, mits onder de begeleiding van een volwassene.

WiSH Outdoor kondigde eerder aan dit jaar weer een hoop verrassingen in petto te ebben voor de bezoekers. Zo worden de podia nog mooier dan die op alle voorgaande edities. Tevens zijn er twee heuse WiSH Outdoor anthems - house en hardstyle - in de omloop. En tenslotte is de website volledig vernieuwd: www.wishoutdoor.com

7


Jeugd theaterschool

speelt Assepoester

HELMOND - Ter ere van hun vijfjarig bestaan brengt Jeugdtheaterschool Annatheater vijf keer de voorstelling Assepoester op de planken. Wie de ruim zestig getalenteerde jongens en meisjes van het jeugdtheater met eigen ogen wil zien, is in juni van harte welkom in het Annatheater in Helmond.

Openingstijden

De B osparel

ma t/m do: 10 - 23 uur vrij en za: 10 - 02 uur zo: 10 - 01 uur

Vaderdagbrunch

*

17 juni van 11.30 tot 14 uur voor 221.50 p.p. met voor elke vader een leuk presentje *

Kinderen

0 - 3 jaar Gratis 4 - 12 jaar 50%

Pub quiz

21 juni om 20.30 uur

Iedereen kent het verhaal van Assepoester, het meisje dat van haar gemene stiefmoeder en twee akelige stiefzusjes heel hard moet werken. Het zou gemakkelijk en logisch zijn om de originele versie van het beroemde sprookje te spelen, maar Jeugdtheaterschool Annatheater pakt het net even iets anders aan. In de Helmondse voorstelling is Assepoester namelijk geen zielige werkster. Het is een jonge meid die het hoofd boven water houdt door te dromen over haar prins op het witte paard. Ze weet dat ze op een dag uit de handen van haar stiefmoeder wordt gered. Dromen over een betere toekomst geeft Assepoester de kracht door te gaan en zorgt ervoor dat ze zich niet bij haar lot neerlegt. Iedereen vanaf 6 jaar is op zaterdag 9, zondag 10, woensdag 13, vrijdag 15 of zondag 17 juni van harte welkom in het Annatheater aan de Engelseweg in Helmond. Alle shows beginnen om 19 uur, alleen op zondag is de aanvangstijd 14 uur. Kaarten kosten 7,50 euro.

Gelieve van te voren te reserveren

www.annatheater.nl

Nuijeneind 20 - 5761 RG Bakel T: 0492 - 341 307 - I: www.debosparel.nl

ie er d ra b et m t es fe in POldle n’ ale Str n timerrit en Maickels Music Show ‘Sterre Leen Zijlmans, Gino Graus en Eddy Walsh met o.a. José Sep, Danny & Angelique,

Vaderdag 17 juni (van 10:00 tot 17:00 uur)

8

Hoofdsponsor

Kinderen tot 12 jaar GRATIS.

Gratis parkeren!

www.zijtaartonline.nl


ol

Proef het Slokdarmfestival in Veghel VEGHEL - Het Slokdarmfestival is een grootschalig, tweejaarlijks, gratis toegankelijk, laagdrempelig cultureel en culinair evenement in Veghel, verspreid over drie dagen. Een uniek cultureel evenement met een combinatie van amateur- en professionele kunst in de voedingsstad. Veghel heeft prachtige plaatsen waar deze activiteiten worden uitgevoerd, waarbij ook dit jaar gebruikgemaakt wordt van cultureel, historisch, religieus en industrieel erfgoed. Het Slokdarmfestival vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Verenigingen, groepen en muziekformaties uit de regio Noordoost-Brabant krijgen de kans zich te presenteren voor het grote publiek. Daarnaast wordt het programma ingevuld met acts op het gebied van dans, theater, muziek, kunst en cultuur. Drie dagen lang staat het complete centrum van Veghel bol van de activiteiten, die variëren van open podia, straattheater, bekende artiesten, openlucht bioscopen, culinaire acts en fietstochten tot beeldenexposities, kunstmarkten en wandelroutes. Lustrumjaar Eind juni wordt de vijfde editie van het Slokdarmfestival gehouden. De organisatie wil dit lustrum nadrukkelijk naar buiten uitdragen. De mix van muziek, theater, beeldende kunst, literatuur, natuur en architectuur, dans, culinaire hoogstandjes en food presentaties, uitgevoerd door amateurs en professionals, trekt naar verwachting ruim 70.000 bezoekers naar Veghel. Het thema ‘voeding’ wordt in de lustrumeditie nog verder uitgebouwd. liggen. In het totale aanbod ontbreekt dit jaar geen enkele kunstdiscipline. Het evenwicht kan op meer en meer aandacht van de organisatie rekenen.

ving. Ontkenning, leugens, verlangens en ‘morgen zal alles anders zijn, morgen is het voorbij, morgen is er een nieuwe wereld’. In SLAAF neemt het personage afscheid van al zijn verslavingen, zijn ouders, zijn lievelingseten, van drogredeneringen, van zijn leven zoals hij dat tot nu toe heeft geleefd. Het publiek wordt meegenomen in een lawine van gedachten, emoties en verlangens die verslaving tot in de diepste vezels voelbaar maakt.

Tornado’s Met een gemiddelde leeftijd van 10,5 jaar is De Tornado’s waarschijnlijk de jongste band van Nederland. Deze bijProgramma In de loop van juni wordt meer bekend over het program- zondere band komt naar Veghel om op te treden. In het ma. Een aantal shows staat echter al vast. Acteur Jack kader van het Slokdarmfestival presenteert Theater De Wouterse en schrijver Oscar van Woensel en weten allebei Blauwe Kei de muzikale kookvoorstelling Cooking for Love. waar ze het over hebben als ze over verslaving spreken. De voorstelling is gratis toegankelijk, maar reserveren Hun samenwerking heeft geleid tot een indringend toneel- is wel noodzakelijk. De show is een liefdesmonoloog gestuk dat de kijker meeneemt naar het hart van de versla- speeld door Iwan Dam. Terwijl hij een achtgangenmenu live op het toneel klaarmaakt, creëren de geuren en ingreFoto’s: Rob Hollander. diënten van het menu een wereld van romantiek, tragiek en verlangen. Grappige en ontroerende verhalen, gerechten en liedjes nemen het publiek mee naar verschillende plekken over de hele wereld. Een voorstelling die je proeft, ruikt en voelt. Social media Ook Slokdarmfestival is online te vinden. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de programmering door vrienden te worden op Facebook of het festival op Twitter te volgen via @slokdarmfes. www.slokdarmfestival.nl

9


3 GANGEN KEUZEMENU

Voor € 19,95

Keuze uit: 4 voor - 4 hoofd - 4 na- gerechten Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur. Maandag gesloten.

KIJK EENS OP ONZE WEBSITE

WWW.LEURSEHOF.NL Restaurant De Leurse Hof Leurseweg 4 6615 AJ Leur Telefoon 024-6422241

Vijf jaar D’n Toel: reden voor feestje OLLAND - Waar gezelligheid geen tijd kent, vliegt de tijd voorbij. Dat blijkt bij Café D’n Toel in Olland. Binnenkort wordt het eerste lustrum gevierd met Michael Toelen als uitbater. Sinds hij vijf jaar geleden de tent overnam, is het in D’n Toel alleen maar gezelliger geworden. Reden genoeg om dit te vieren met een te gek feest in het weekend van 6, 7 en 8 juli. Restaurant de Leurse Hof Leurseweg 4 Op het terras 6615 AJ van Leur.Café D’n Toel verrijst een grote feesttent. Vrijdag 6 juli begint het feest vanaf 20 uur met DJ Jerome, Telefoon: 024-6422241 bekend van het nummer Seks Met Die Kale. Hij weet als geen ander hoe je feest kan maken. In 2007 is hij niet voor niets benoemd tot de feest-DJ/entertainer van Nederland. Zaterdag 7 juli neemt Lekke Band het stokje over. De populaire coverband bezocht het café in 2009 ook al. Dat beviel zo goed dat de vier dolenthousiaste bandleden nog eens terugkomen om samen met de bezoekers een feestje te bouwen. 8-uurs Solexrace De laatste dag, 8 juli, begint het feest al in de ochtend. Vorig jaar werd een nieuwe traditie geboren: de 8-uurs Solexrace ‘Plaankgas dur Olland’. Kleine foutjes van het vorig jaar zijn verbeterd, naar de inbreng van de deelnemers is goed geluisterd en veel verbeteringen zijn aangebracht. Zo is het parcours iets gewijzigd en de ruimte voor de pitstraat is aanzienlijk groter en nog beter bereikbaar geworden. Niet alleen voor de deelnemers aan de race gaat dit een groots evenement worden, ook voor hun supporters en niet in de laatste plaats voor de bezoekers zal er veel te beleven zijn. Voor de kinderen is volop speelgelegenheid, Café D’n Toel zorgt weer voor de nodige natjes en hapjes, dus dorstige kelen en knorrende magen kunnen niet voorkomen Om 11 uur begint de voorronde van de Solexrace met de 100 ‘ludieke klasse’. Kijk voor meer informatie op www.solex race.info. Topformatie Tilt maakt het feest ‘s avonds com95 pleet. Vanaf 18 uur gaat het dak van de feesttent eraf. 75

www.cafedentoel.nl 25 5

Kijk voor meer uitgaanstips

0

en aanvullende informatie op www.dienblad.nl

flyer A6 staand-kleur_020710

02 July 2010 12:09:20 10


Toneelklassieker in Blauwe Kei

op ons terras schijnt altijd de zon

VEGHEL - Het is vijftig jaar geleden dat Wie is er bang voor Virginia Woolf? op Broadway in première ging. Reden genoeg om deze toneelklassieker dit jaar in een nieuw jasje te steken. Op donderdag 7 juni betreden vier acteertalenten het podium van De Blauwe Kei in Veghel om de nieuwe versie van het tijdloze en intrigerende stuk op te voeren.

Restaurant ‘t Veerhuis

Maasdijk 33 Ravenstein 0486 - 42 58 00 • veerhuisravenstein.nl

Het publiek maakt kennis met George en Martha, die thuiskomen van een feest. George is moe en wil slapen, maar Martha heeft de jonge Nick en zijn vrouw uitgenodigd voor een borrel. Hoe meer drank er vloeit, hoe meer frustratie op tafel komt. De huwelijksjaren hebben hen verbitterd, want geen van beiden voldeed aan de verwachtingen van de ander. Terwijl de twee elkaar afmaken, sleuren zij hun jonge gasten genadeloos mee in hun ellende. In Wie is er bang voor Virginia Woolf? komt een bijzonder toneelkoppel samen, namelijk Linda van Dyck en Victor Löw. Zij stonden in 2010 al samen in De Blauwe Kei in het succesvolle toneelstuk Oog om Oog. Op 7 juni zijn Victor en Linda samen met de jonge talenten Eva van de Wijdeven en Mohammed Azaay te bewonderen in Veghel.

Grandcafé 3 Heere

Pastoor van Winkelstraat 2 Schaijk 0486 - 46 46 81 • 3heere.nl

Natuurtheater Kersouwe 2012

theater. muziek. cabaret. Dit seizoen in de Kersouwe: rockin’ wood. gé reinders. pink floyd tribute. bertus borgers. waylon. eric vloeimans. spinvis. bzb. stef bos. gerard van maasakkers. eefje de visser. marco v. bløf. theo maassen. huub stapel. brigitte kaandorp. open podium. alice in wonderland. les misérables. Kaarten zijn te koop op www.kersouwe.nl, bij vvv Bernheze en Uitpunt Veghel www.twitter.com/kersouwe www.facebook.com/kersouwe

11


op ons terras

Restaurant Zaal ‘t Putje

Willibrordusweg 81 Oss 0412 - 62 28 21 • putje-oss.nl

Restaurant Nieuw Schaijk

Rijksweg 46 Schaijk 0486 - 46 12 94 • nieuwschaijk.nl

Herberg de Brabantse Kluis

Kloosterdreef 8 Aarle-Rixtel 0492 - 46 81 10 • brabantsekluis.nl

12

Café Zaal ‘t Aambeeld

Dorpsstraat 38 Helmond 0492 - 53 70 35 • hetaambeeld.nl

Eetcafé ‘t Pumpke

Raadhuisplein 7 Nistelrode 0412- 61 29 56 • eetcafetpumpke.nl

Zaal Vissers

Peeleik 2 Helmond-Brouwhuis 0492 - 51 09 86 • zaalvissers.nl


schijnt altijd de zon

IJssalon Clevers

Venrayseweg 5 Overloon 0478 - 64 17 33 • clevers.nl

De Bosparel

Nuijeneind 20 Bakel 0492 - 34 13 07 • debosparel.nl

Stadsherberg De Keurvorst Marktstraat 14 Ravenstein 0486 - 41 13 71 • keurvorst.nl

De Kriekeput

Schaijkseweg 3a Herpen 0486 - 41 51 00 • kriekeput.nl

Hap & Stap

Kerkstraat 52 Zeeland 0486 - 45 26 22 • hapenstap.nl

De Viersprong

Ripsestraat 6 De Rips 0493 - 59 93 72 • viersprongderips.nl

13


Zijtaart Biedt Meer Buiten activiteiten op Vaderdag bij De Leeuwerik

Zijtaart Biedt Meer is ook dit jaar weer het podium voor fraaie gemotoriseerde klassiekers. De Zijtaartse Oldtimer Vrienden hebben een oldtimerrit uitgestippeld. Verder is er volop muziek op het pleinfeest. Maickels Music show ‘Sterren Stralen’ zorgt voor een vrolijke noot. Onder anderen José Sep, Danny & Angelique, Leen Zijlmans, Gino Graus en Eddy Walsh maken deze dag hun opwachting. www.zijtaartonline.nl

SCHIJ ND EL KE RM IS 2 01 2 Terra0 usur! iddag elke m

vanaf 15.0

open

LITHOIJEN - De dagen worden langer en het weer steeds lekkerder. In de lente is nog de nodige regen gevallen, maar nu het zomerseizoen aanbreekt kunnen de korte broeken, t-shirts en teenslippers uit de kast gehaald worden. Het is tijd om naar buiten te gaan. En wat is er dan leuker om samen met vrienden of familie een spannende buitenactiviteit te ondernemen? Met diverse arrangementen heeft De Leeuwerik in Lithoijen voor elk wat wils. Of het nu voor een vrijgezellenfeest is, een teambuildingsdag, een personeelsfeest of gewoon voor de lol, bij De Leeuwerik kan iedereen uit de voeten. Met verschillende mogelijkheden beleven alle spelers veel plezier op de nieuwe paintballbaan van het Lithoijense café. Op de arrangementen zit een korting, zodat men kennis kan maken met deze sportieve bezigheid. Naast paintballen behoren ook boerengolf en diverse andere buitenactiviteiten tot de mogelijkheden. De Leeuwerik is gevestigd aan de Gewandeweg 6. www.cafedeleeuwerik.nl www.xieoe.com

ZIJTAART - Zijtaart pakt weer flink uit op Vaderdag. Het centrum barst op zondag 17 juni uit zijn voegen van vertier, muziek, eten en drinken. Met een grote familiebraderie, tientallen kramen en Brabantse gezelligheid. Het programma duurt van 10 tot 17 uur en iedereen is welkom.

www.kermisschijndel.nl Zaterdag 7 juli

Top-40 Band

Zondag 8 juli

Gerard Joling en div. artiesten

Maandag 9 juli

Memphis Maniacs

Dinsdag 10 juli

W.C. Experience

Woensdag 11 juli

Flügel Party met div. dj’s

Music Area open om 20.00 uur Entree 5 euro

Music Area open om 16.00 uur Entree 12,50 euro

Music Area open om 20.00 uur Entree 7,50 euro

Music Area open om 20.00 uur Entree 7,50 euro

Music Area open om 20.00 uur Entree 5 euro

Toegang:

Geen voorverkoop, kaarten alleen verkrijgbaar bij dagkassa Locatie: Steeg Festivalterrein naast(naast de kermis Locatie: 9 - Schijndel kermisterrein)

14


Top female -fronted rock in Groene Engel OSS - Met bands als Within Temptation, Epica en The Gathering gooit ons kikkerlandje internationaal hoge ogen op het gebied van female-fronted rock. Ook Stream of Passion en Autumn horen in dit rijtje thuis met internationale releases en succesvolle tournees. Beide bands brachten onlangs een nieuw album uit en treden op zaterdag 16 juni op in de Groene Engel in Oss. Autumn.

Met hun derde album Darker Days heeft de symfonische metalband Stream of Passion zich definitief in de top van de female-fronted metalbands gevestigd. De zeskoppige

band werd in 2005 opgericht door gitarist Arjen Lucassen (Ayreon) en de Mexicaanse zangeres Marcela Bovio. Inmiddels woont Bovio in Nederland om zich met haar bandleden volledig op de muziek te kunnen storten en het gaat ze voor de wind. Snoeiharde gitaarriffs worden afgewisseld met spannende strijkermelodieĂŤn, terwijl de loepzuivere stem van Bovio betovert. Special guest Heavy-rockformatie Autumn is special guest deze avond. Autumn heeft haar wortels in een zwaar gitaargeoriĂŤnteerde bodem en zoekt steeds meer de progressieve hoeken op. De inmiddels behoorlijk ervaren band verrast met hun overrompelende live show en onlangs kwam hun vijfde album Cold Comfort uit. Hierop is een sleutelrol weggelegd voor eerste klas zangeres Marjan Welman. Met haar warme en veelzijdige stem weet ze het unieke karakter van elke song perfect neer te zetten. Live een band om van te genieten.

Zaterdag 16 juni staan Stream of Passion en Autumn in de Groene Engel in Oss. Tickets kosten 12,50 euro, de avond start om 20.30 uur. www.groene-engel.nl Marcela Bovio van Stream of Passion. (foto: PixOnStage)

Online tickets en info op www.groene-engel.nl

Ook in Juni 02 BAASSS! (dubstep) 15 Hemels! Goodbye & Hello!

Verwacht 15 Sep Boemklatsch 19 Okt De Dijk

Jun

16

Stream of Passion + Autumn

20 Okt Dio met live band 14 Dec Van Dik Hout

15


NIC

ED

MEN

MEM

FEES

LOCO

HA

DIM

ZAT

SHE

BASS

BLAC

16


ZONDAG 1 JULI FESTIVALTERREIN DE AA, BEEK EN DONK

NICK & SIMON.MISS MONTREAL EDWIN EVERS BAND.GERS PARDOEL MENTAL THEO.BILLY THE KLIT.PAUL ELSTAK

MEMPHIS MANIACS.FLEXICAN & MC SEF.YELLOW CLAW FEESTDJRUUD.DE GROTE VINNIE, DONNIE & SJAKIESHOW.SKA3 LOCO LOCO DISCOSHOW.ZANGER RINUS.LOS AMANTES.AUDIO ADDICTS AND MANY, MANY MORE...

ZATERDAG 30 JUNI FESTIVALTERREIN DE AA, BEEK EN DONK

HARDWELL.NICKY ROMERO DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE.ZANY ZATOX.HARD ROCK SOFA.COOKIE MONSTA

SHERMANOLOGY.NOIZE SUPPRESSOR.B-FRONT

BASSJACKERS.DONKEY ROLLERS.LA FUENTE.MIGHTYFOOLS

BLACK SUN EMPIRE.FRONTLINER.BOEMKLATSCH.GOMES.SANDRO SILVA AND MANY, MANY MORE...

WWW.WISHOUTDOOR.COM

17


Zalen ‘t Tunneke compleet vernieuwd HEESCH - Zalencentrum ‘t Tunneke in Heesch heeft onlangs een grondige metamorfose ondergaan. De twee zalen van het horecacomplex aan ‘t Dorp 148 zijn in een compleet nieuw en modern jasje gestoken. “Hiermee kunnen we weer jaren vooruit.”

Bij binnenkomst in doet nog maar weinig herinneren aan voorheen. “We hebben alles gestript, want de vorige inrichting was wat gedateerd. We hebben nu gekozen voor een moderne, strakke inrichting”, zegt Linsey Smits, samen met haar man Bjorn de eigenaar van ‘t Tunneke. Naast het stijlvol vormgegeven interieur springen ook de hoge plafonds, de nieuwe vloer en de sfeervolle led-verlichting in het oog. “We kunnen de kleuren volledig aanpassen aan de aard van de bijeenkomst”, legt Linsey uit. “Uitbundig bij een feest en sober bij een koffietafel. Verder hebben we een nieuwe, veel grotere bar Hierdoor hoeven we geen bar meer aan te bouwen tijdens grotere evenementen.” Nieuw zijn ook de garderobe en de comfortabele rookruimte, vlakbij de entree. De liefhebbers van een sigaretje hoeven daardoor niet meer naar buiten.

Kunstroute tijdens Biënnale de Heeswijk HEESWIJK - Interart Beeldentuin & Galerie houdt in samenwerking met Kasteel Heeswijk van vrijdag 1 tot en met zondag 17 juni een Biënnale in Heeswijk. Deze Biënnale verbindt een historische buitenplaats (Kasteel Heeswijk) en een moderne buitenplaats (Interart Beeldentuin & Galerie) op een bijzondere manier met elkaar.

De verbinding tussen de historische en moderne buitenplaats wordt ook letterlijk tot stand gebracht door een tweetal routes. De organisatie wil met dit initiatief cultuur, kunst en historisch besef toegankelijk maken voor die ervan kan genieten. De expositie vindt plaats op de paden waarover gewandeld wordt tussen beide buitenplaatsen. De bezoeker wordt onderweg verrast met staande, bewegende en hangende kunst. Ook de tuinen van Interart Beeldentuin & Galerie en het Kasteel zijn volledig als expositieruimte ingericht. De expositie is te bewonderen van dinsdag tot en met zondag tussen 11 en 22 uur.

18

De twee zalen van ‘t Tunneke, waarvan eenvoudig ook één grote zaal te maken is, zijn gezamenlijk geschikt voor gezelschappen tot zo’n driehonderd personen. Het maakt het vernieuwde Heesche horecacomplex tot de uitgelezen locatie voor zowel bruiloften en partijen als koffietafels, (personeels)feesten of andere evenementen. ‘t Tunneke biedt verschillende feestarrangementen, desgewenst ook met catering erbij. Daardoor vindt men er de perfecte invulling van een onvergetelijke feestavond. Flexibiliteit is daarbij het toverwoord. Linsey Smits: “Ieder feest is uniek. Wij denken graag met onze gasten mee om van hun speciale dag een succes te maken.” Café Zalen ‘t Tunneke ligt aan ‘t Dorp 148 in Heesch. Voor meer informatie: 0412-451181 of www.zaal-tunneke.nl.

Achilles Reek viert eeuwfeest REEK - Voetbalvereniging Achilles Reek viert in juni haar honderdste verjaardag. De festiviteiten zijn verspreid over de eerste drie weekenden van juni. Het begint met een bijzonder evenement op 2 juni, als alle zes de voetbalclubs in Nederland die de naam van de Griekse held dragen naar Reek komen voor een onderling toernooi. Op 8, 9 en 10 juni spelen vrijwilligers van de club een revue. In de vorm van een historische terugblik worden bezoekers meegenomen op een reis door de kleurrijke geschiedenis van Achilles Reek en het dorp die altijd nauw met elkaar verbonden zijn geweest. Het laatste weekend wordt daadwerkelijk de verjaardag van de club gevierd. Op zaterdag 16 juni is het zover, precies honderd jaar na dato. Met een officiële receptie en een feestavond voor de leden wordt stilgestaan bij dit noemenswaardige jubileum.


Maandagenda juni Vrijdag 1 juni Alem - 20.30 uur: Alempop. Het Hart van Alem / Alempop, Veerweg 1a. Info: 0418 661849 Deurne - 19.00 uur: Parade aan het Plein. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Heesch - 21.00 uur: Sterrenwacht Halley - Publieksavond. Sterrenwacht Halley, Halleyweg 1. Info: 0412 454999 Helmond - 20.00 uur: The God Story. Lakei Poppodium, Molenstraat 123. Herpen - 21.00 uur: Friday’s Single Night (30+). Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Nuland - 19.00 uur: Madstock - Golden Earring. Madstock Nuland, Heeseind 47. Olland (Sint-Oedenrode) - 20.30 uur: Ollend Dreijt Dur - The Fools en G@ zzerop. D’n Tip, Kruising Nieuwstraat / Schootsedijk. Oss - 22.00 uur: Friday Blues - Bluezz Control. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 23.00 uur: Hotmix Friday - Ladies Special. Stadscafé De Ontmoeting, Eikenboomgaard 8. Info: 0412 660636 Uden - 20.15 uur: De Staat - Psycho Disco Tour. De Pul Poppodium, Kapelstraat 13. Info: 0413 265091 Uden - 20.15 uur: Worst of the Eighties. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Veghel - 20.15 uur: Op Sterk Water - De Theatertour. Theater De Blauwe Kei, Stadhuisplein 7. Info: 0413 342555 Vinkel - 20.00 uur: Ladies Night. Café Zaal Den Driehoek, Brugstraat 34. Info: 073 5321862

Zaterdag 2 juni Alem - 20.30 uur: Alempop. Het Hart van Alem / Alempop, Veerweg 1a. Info: 0418 661849 Beek en Donk - 07.30 uur: Buurtvereniging De Vijver - Laarbeekse Wandeltochten. Café Restaurant De Zwaan, Herendijk 14. Info: 0492 461717 Boekel - 19.30 uur: Koor Karakter - Benefietconcert. St. Agatha Kerk, Kerkstraat 39. Boxmeer - 01.00 uur: Etoile. Theater De Weijer, De Raetsingel 1. Info: 0485 574919 Cuijk - 13.00 uur: Theatric Beats 2012. Maaskade Cuijk, Maaskade. Deurne - 19.00 uur: Parade aan het Plein. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 20.30 uur: Dansen met orkest Monte Carlo. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Erp - 21.00 uur: Illusion. Club Broadway, Cruijgenstraat 32. Info: 0413 851003 Grave - 10.00-17.00 uur: Tuinmarkt. Centrum. Heesch - Fanfare Aurora in concert met Reïncarnatus. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634

Heesch - 19.30-23.00 uur: Jeugddisco Remix. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Heeswijk-Dinther - 19.30 uur: Rockin’ Wood 2012. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297

Going Underground speelt op Rockin´ Wood.

Helmond - Helmond in Harnas Ridderfestijn. Kasteeltuin Helmond, Kasteelplein 1. Helmond - 20.00 uur: The God Story. Lakei Poppodium, Molenstraat 123. Mariahout - 12.00 uur: Heropening Openluchttheater. Openluchttheater Mariahout, Mariastraat 27a. Info: 0499 422508 Mill - 21.00 uur: Openluchtbioscoop Dirty Dancing. Landschapspark, Schoolstraat/Beerseweg. Nuland - 19.00 uur: Madstock. Madstock Nuland, Heeseind 47. Olland (Sint-Oedenrode) - 20.30 uur: Ollend Dreijt Dur - Stoot!. D’n Tip, Kruising Nieuwstraat / Schootsedijk. Oss - 19.00 uur: Cito Gala 2012. Stadscafé De Ontmoeting, Eikenboomgaard 8. Info: 0412 660636 Oss - 22.00 uur: Baasss! - Dubstep & drum ‘n bass. Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802

19


Oss - 22.00 uur: Clips in the Mix. Fellini’s Proeverij, Eikenboomgaard 7-9. Info: 0412 650476 Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Reek - 12.00 uur: Achilles-toernooi. Sportpark Achilles, Mgr. Suijsstraat 35. Schaijk - Big Fusion. Discotheek Shique de Luxe, Schutsboomstraat 71. Info: 0486 436553 Uden - 19.00 uur: Alice in Wonderland. Vestzaktheater Naat Piek, Pnemstraat 1. Info: 0413 261622 Uden - 20.15 uur: Cabarestafette. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Veghel - 20.15 uur: Pink Project Presents The Wall. Theater De Blauwe Kei, Stadhuisplein 7. Info: 0413 342555 Vinkel - 19.30 uur: Themafeest - Goud van Oud ‘60 & ‘70. Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159 Zondag 3 juni Alem - 14.00 uur: Alempop. Het Hart van Alem / Alempop, Veerweg 1a. Info: 0418 661849 Beek en Donk - 07.30 uur: Buurtvereniging De Vijver - Laarbeekse Wandeltochten. Café Restaurant De Zwaan, Herendijk 14. Info: 0492 461717 Boekel - 10.00-16.00 uur: Zomermarkt. Huize Padua Boekel, Kluisstraat 2. Info: 0492 846000 Deurne - 15.30 uur: LazySundeeZz Live muziek. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 19.00 uur: Parade aan het Plein. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 20.00 uur: Filmhuis - The Artist. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 20.00 uur: Dansen voor alleenstaanden met orkest Monte Carlo. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Gemert - 13.00 uur: Themadag. Boerenbondsmuseum, Pandelaar 106. Info: 0492 366444 Gemert - 14.30 uur: Excelsior en Codarts - The Bigger Bang. De Eendracht, St. Annastraat 60. Info: 0492 362350

20

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Haps - 10.30-11.45 uur: Jesh - Streetdance-uitvoering. Sporthal De Stappert, Beerseweg 2. Heesch - 09.00-17.00 uur: Kofferbakverkoop. Bluumkesbuurt, Narcislaan. Info: 0412 455267 Heesch - 13.45 en 18.45 uur: Another Cinderella Story 2 - T’extpierement. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Helmond - Helmond in Harnas Ridderfestijn. Kasteeltuin Helmond, Kasteelplein 1. Helmond - 12.00 uur: Carat Concert. Carat-Paviljoen, Stadspark De Warande. Helmond - 15.30 uur: Weer. Lakei Poppodium, Molenstraat 123. Herpen - 09.00-16.00 uur: Grote rommelmarkt. Café Cafetaria Camping De Brug, St. Sebastianusstraat 2. Info: 0486 411668 Herpen - 15.00-19.30 uur: Dansen met het Safari Kwartet. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Herpen - 20.30 uur: Dansen met orkest Kameleon. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Mill - 09.30-12.00 uur: Vogelbeurs. Café Royal, Kerkstraat 35-37. Info: 0485 452417 Nuland - 13.00 uur: Madstock. Madstock Nuland, Heeseind 47. Olland (Sint-Oedenrode) - 11.00 uur: Ollend Dreijt Dur - Familiedag. D’n Tip, Kruising Nieuwstraat / Schootsedijk.

Oss - 14.00 uur: Teatro Munganga - Lola (6-10 jaar). Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 15.00 uur: Voetbal Quiz. Café De Kamer, Peperstraat 9a. Info: 0412 658081 Oss - 20.30 uur: Film - Terraferma. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Ravenstein - 11.00 uur: Open rondleiding en demonstratie glas-in-lood. Museum voor vlakglas- en emaillekunst, Marktstraat 22. Info: 0486 411155 Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Uden - 14.00 uur: Alice in Wonderland. Vestzaktheater Naat Piek, Pnemstraat 1. Info: 0413 261622 Uden - 15.00 uur: Klein Duimpje De Musical. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Volkel - 10.00-16.00 uur: Vrije markt. Rudigerstraat 32. Info: 0413 272149 Maandag 4 juni Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave Lena. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Oss - 16.00 en 20.30 uur: Film - Terraferma. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802


Dinsdag 5 juni Aarle-Rixtel - 12.00-18.00 uur: Opening Juni Watermaand - Kikkerconcert. IVN-gebouw De Bimd, Beekseweg. Boxmeer - 16.30 uur: Avondvierdaagse Boxmeer. Theater De Weijer, De Raetsingel 1. Info: 0485 574919 Oss - 19.30 uur: Café Quiz. Café De Kamer, Peperstraat 9a. Info: 0412 658081 Oss - 20.30 uur: Film - Terraferma. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Schijndel - 20.30 uur: Filmclub Schijndel - The Help. City Theater, Hoofdstraat 145-147. Info: 073 5492501 Woensdag 6 juni Boxmeer - 16.30 uur: Avondvierdaagse Boxmeer. Theater De Weijer, De Raetsingel 1. Info: 0485 574919 Deurne - 14.00 uur: Sprookjesboom De film. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 16.00 uur: The Muppets. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave Lena. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Herpen - 20.00 uur: Kienen. Dorpshuis ‘t Slotje, Schoolstraat 2. Info: 0486 412784 Oss - 19.30 uur: Debatwedstrijd Wellus! Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Donderdag 7 juni Boxmeer - 16.30 uur: Avondvierdaagse Boxmeer. Theater De Weijer, De Raetsingel 1. Info: 0485 574919 Deurne - 20.30 uur: Stand-up Comedy Café. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Oss - 18.30 uur: Magic Cabaret Theater Diner. Onsz Restaurant, Molenstraat 81. Oss - 19.30 uur: Midzomernachtdroom. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Uden - 20.15 uur: Toneel - Het Diner. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Uden - 20.30 uur: De Dijk - Live. De Pul Poppodium, Kapelstraat 13. Info: 0413 265091

Deurne - 20.30 uur: Dansen met orkest Come Back. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Heesch - 09.00-16.30 uur: Beachhandbaltoernooi - Dos’80. CC De Pas, Vrijdag 8 juni De Misse 4. Info: 0412 451634 Boxmeer - 01.00 uur: Avondvierdaagse Heesch - 18.00-22.00 uur: BeachBoxmeer. Theater De Weijer, De Raetsin- handbaltoernooi - Dos’80. CCDe Pas, gel 1. Info: 0485 574919 De Misse 4. Info: 0412 451634 Deurne - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Heeswijk-Dinther - Kermis. Centrum. Deurne - 21.00 uur: Kermis aan het Heeswijk-Dinther - 21.00 uur: Kermis plein - Bokkers dut Normaal. - Riverside. De Toren, Torenstraat 12. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0413 296307 Info: 0493 354955 Heeswijk-Dinther - 21.00 uur: RammHeesch - 18.00-21.30 uur: BeachBamm - Live. Café De Zwaan, Mgr. Van handbaltoernooi - Dos’80. CC De Pas, Oorschotstraat 2. Info: 0413 291575 De Misse 4. Info: 0412 451634 Helmond - 19.00 uur: JeugdtheaterKeldonk - Kermis. Centrum. school - Assepoester. Annatheater, Keldonk - 21.00 uur: Kermis - Bulldog. Floreffestraat 21A. Info: 0492 475255 Café Zaal de Oude School, Morgenstraat Keldonk - Kermis. Centrum. 51-53. Info: 0413 12531 Keldonk - 21.00 uur: Kermis Mariahout - 20.30 uur: Dolf Jansen Rock ‘n Rollband Ducktail. Café Zaal Als ik het niet doe, doet niemand het.... de Oude School, Morgenstraat 51-53. Openluchttheater Mariahout, MariasInfo: 0413 12531 traat 27a. Info: 0499 422508 Oijen - 20.30 uur: OpenluchtmuziekOijen - 20.30 uur: Openluchtmuziektheater - De Knecht van Twee Meesters. theater - De Knecht van Twee Meesters. Kasteel van Oijen, Oijense Bovendijk 34. Kasteel van Oijen, Oijense Bovendijk 34. Oss - 20.30 uur: Muzelinck BandNight. Oss - 19.30 uur: MidzomernachtsCultuurpodium Groene Engel, Kruisdroom. Cultuurpodium Groene Engel, straat 15. Info: 0412 630802 Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Ravenstein - 07.00 uur: 13 Heuvelen Oss - 23.00 uur: Hotmix Friday - Ladies toertocht. Sportpark VV Ravenstein, Special. Stadscafé De Ontmoeting, Dorskamp 40. Info: 0486-415840 Eikenboomgaard 8. Info: 0412 660636 Ravenstein - 12.00-16.00 uur: OpenReek - 20.30 uur: 100 Jaar Achilles stelling stadstuin en het kleine museum. - Revue. Het Wapen van Reek, Nieuw Leerlooierijhuisje, Walstraat. Heijtmorgen 20. Info: 0486 420599 Ravenstein - 13.00 uur: Workshop Schaijk - 20.30 uur: Zomercarnaval Emailleren. Museum voor vlakglas- en Flashback. Feesttent Louwstraat. emaillekunst, Marktstraat 22. Uden - 19.00 uur: The Energy Factory Info: 0486 411155 Love 2 Dance. Theater Markant, Markt Reek - 20.30 uur: 100 Jaar Achilles 32. Info: 0413 256110 - Revue. Het Wapen van Reek, Nieuw Uden - 19.30 uur: L.A. Vation U2. Heijtmorgen 20. Info: 0486 420599 De Pul Poppodium, Kapelstraat 13. Schaijk - 17.30 uur: Zomercarnaval Info: 0413 265091 - Voetbal en Back4More. Feesttent Louwstraat. Zaterdag 9 juni Cuijk - 20.30 uur: Caribbean Soul Night. Evenementenhal Ebben Boomkwekers, Beerseweg 45. Deurne - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Deurne - 20.00 uur: Kermis aan het plein - 81 Millstreet. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Veghel - 20.15 uur: Toneel - Wie is er bang voor Virginia Woolf?. Theater De Blauwe Kei, Stadhuisplein 7. Info: 0413 342555

21


Schaijk - 18.30 uur: Workshop Servies beschilderen. Eetcafé De Notaris, Schutsboomstraat 43a. Info: 0486 463548 Schijndel - 20.30 uur: 1 Ander Festival. Kloosterpark, Pastoor van Erpstraat / Bunderstraat. Uden - 12.00 uur: The Energy Factory Love 2 Dance. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Uden - 19.00 uur: Alice in Wonderland. Vestzaktheater Naat Piek, Pnemstraat 1. Info: 0413 261622 Uden - 20.00 uur: Contactavond voor alleenstaanden (40+). Centrum 3C, Markt 3c. Uden - 20.00 uur: Boomshakalak Soundsystem. De Pul Poppodium, Kapelstraat 13. Info: 0413 265091 Vinkel - 17.30 uur: Themafeest Helemaal Holland EK-editie. Partycentrum Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159 Volkel - 09.00-16.00 uur: Vrije markt. Rudigerstraat 32. Info: 0413 272149 Zondag 10 juni Deurne - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Deurne - 15.30 uur: LazySundeeZz Live muziek. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 16.00 uur: Kermis aan het plein - Diverse optredens. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 20.00 uur: Dansen voor alleenstaanden met orkest Come Back. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Gemert - 13.00 uur: Themadag - Muziekfestijn, wenskaarten en boter maken. Boerenbondsmuseum, Pandelaar 106. Info: 0492 366444 Haren - 10.00-17.00 uur: Alles is Anders Plein. Centrum, Kerkplein. Heesch - 09.30-16.30 uur: Beachhandbaltoernooi - Dos’80 - Dames en heren senioren. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Heesch - 12.30-19.00 uur: Laura Dans - Dansvoorstelling. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Heeswijk-Dinther - Kermis. Centrum.

22

Heeswijk-Dinther - 15.00 uur: Kermis DJ Carl V. en Jeanne d’Arc & The Flames. Plein 1969, Plein 1969. Heeswijk-Dinther - 18.00 uur: Hou’t Simpel. Café De Zwaan, Mgr. Van Oorschotstraat 2. Info: 0413 291575 Heeswijk-Dinther - 20.00 uur: Kermis - Real El Canario. De Toren, Torenstraat 12. Info: 0413 296307 Helmond - 12.00 uur: Carat Concert. Carat-Paviljoen, Stadspark De Warande. Helmond - 14.00 uur: Jeugdtheaterschool - Assepoester. Annatheater, Floreffestraat 21A. Info: 0492 475255 Herpen - 15.00-19.30 uur: Dansen met orkest Sunday. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Herpen - 20.30 uur: Dansen met orkest Twilight. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Keldonk - Kermis. Centrum. Lieshout - 12.00-18.00 uur: Brabants Dialectenfestival - Thema Water. Centrum. Mariahout - 13.00 uur: Start Kinderseizoen - Monique Smit. Openluchttheater Mariahout, Mariastraat 27a. Info: 0499 422508 Nuland - 11.00 uur: Rondje Nuland. Centrum. Oijen - 20.30 uur: Openluchtmuziektheater - De Knecht van Twee Meesters. Kasteel van Oijen, Oijense Bovendijk 34.

Oss - 16.00 uur: Politiek café - Zout!. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 20.30 uur: Film - Intouchables. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Ravenstein - 11.00 uur: Vrije stadswandeling. Raadhuis, St. Luciastraat 2. Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Reek - 18.00 uur: 100 Jaar Achilles - Revue. Het Wapen van Reek, Nieuw Heijtmorgen 20. Info: 0486 420599 Schaijk - 11.00 uur: Workshop - Picknick. Restaurant De Peppelen, Schutsboomstraat 43. Info: 0486 463548 Schaijk - 13.30 uur: Zomercarnaval Schalmei en kindervermaak. Feesttent Louwstraat. Schijndel - 11.00 uur: 1 Ander Festival. Kloosterpark, Pastoor van Erpstraat / Bunderstraat. Schijndel - 14.00 uur: Historische dorpswandeling Schijndel. VVV Agentschap Schijndel, Pompstraat 17. Info: 073 5492276 Uden - 14.00 uur: Alice in Wonderland. Vestzaktheater Naat Piek, Pnemstraat 1. Info: 0413 261622 Zijtaart - 14.30 uur: Excursie met rondleiding. Klooster Zijtaart, Pastoor Clercxstraat 50-52.

Maandag 11 juni Deurne - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Stream of Passion. Deurne - 20.00 uur: Kermis aan het plein - On a mission from God. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave Shame. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Heeswijk-Dinther - Kermis. Centrum. Heeswijk-Dinther - 21.00 uur: Kermis Random. De Toren, Torenstraat 12. Info: 0413 296307 Keldonk - Kermis. Centrum. Keldonk - 21.00 uur: Kermis - DJ B-Senzz. Café Zaal de Oude School, Morgenstraat 51-53. Info: 0413 12531 Oss - 16.00 uur: Film - Intouchables. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802


Oss - 20.15 uur: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Theater De Lievekamp, Raadhuislaan 14. Info: 0412 648922 Oss - 20.30 uur: Film - Intouchables. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Dinsdag 12 juni Deurne - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Grave - 20.00 uur: Kienen. Clubgebouw DEW, Essinklaan 1. Heeswijk-Dinther - Kermis. Centrum. Heeswijk-Dinther - 20.00 uur: Kermis - De Kuyper borrelavond. De Toren, Torenstraat 12. Info: 0413 296307 Oss - 10.30 uur: Theaterklas Mondriaan - door Mondriaan College. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 20.15 uur: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Theater De Lievekamp, Raadhuislaan 14. Info: 0412 648922 Oss - 20.30 uur: Film - Intouchables. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Woensdag 13 juni Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave Shame. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Helmond - 19.00 uur: Jeugdtheaterschool - Assepoester. Annatheater, Floreffestraat 21A. Info: 0492 475255 Ravenstein - 09.30 uur: Raventeinse Schildersdagen. Centrum. Schaijk - 19.00 uur: Workshop Chocoladetaart maken. Eetcafé De Notaris, Schutsboomstraat 43a. Info: 0486 463548 Donderdag 14 juni Gemert - 20.15 uur: Tejatergroep Gemert - Vervreemd...?!. De Eendracht, St. Annastraat 60. Info: 0492 362350 Ravenstein - 09.30 uur: Raventeinse Schildersdagen. Centrum. Veghel - 17.00 uur: Soldaat van Oranje - De Musical. Theater De Blauwe Kei, Stadhuisplein 7. Info: 0413 342555

BZB.

Vrijdag 15 juni Deurne - 21.00 uur: Friday Flavours Cap Cap ... Cap. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Gemert - 20.15 uur: Tejatergroep Gemert - Vervreemd...?!. De Eendracht, St. Annastraat 60. Info: 0492 362350 Heesch - 20.00 uur: Sweeney Todd T’extpierement. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Heeswijk-Dinther - 19.00 uur: Peter van der Hurk - Het Zesde Zintuig. Café-Zaal Jan van Erp, Abdijstraat 39. Info: 0413 301972 Heeswijk-Dinther - 21.30 uur: Theo Maassen - Met alle respect. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297 Helmond - 19.00 uur: Jeugdtheaterschool - Assepoester. Annatheater, Floreffestraat 21A. Info: 0492 475255 Helmond - 20.30 uur: Malevolent Creation. Lakei Poppodium, Molenstraat 123. Oijen - 20.30 uur: Openluchtmuziektheater - De Knecht van Twee Meesters. Kasteel van Oijen, Oijense Bovendijk 34. Oss - 22.00 uur: Hemels! Goodbye & Hello. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 23.00 uur: Hotmix Friday - Ladies Special. Stadscafé De Ontmoeting, Eikenboomgaard 8. Info: 0412 660636 Ravenstein - 09.30 uur: Raventeinse Schildersdagen. Centrum. Uden - 20.00 uur: Speeddaten 40+. Centrum 3C, Markt 3c.

Uden - 20.00 uur: Lange Frans - Hiphop. De Pul Poppodium, Kapelstraat 13. Info: 0413 265091 Vinkel - 19.30 uur: Themafeest Goud van Oud ‘80 & ‘90. Partycentrum Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159 Zaterdag 16 juni Beek en Donk - 08.30 uur: KPJ Beek en Donk - Zeskamp. KPJ-clubhuis De Zwink, Heereindsestraat 8. Deurne - 20.30 uur: Dansen met orkest The Rambo’s. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Deurne - 20.30 uur: Basement Sound - Live. Café De Tijd, Zeilbergsestraat 49. Info: 0493 750396 Heesch - 20.00 uur: Annie M.G. T’extpierement. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Heeswijk-Dinther - 20.00 uur: Albumpresentatie BZB - 7. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297 Oijen - 20.30 uur: Openluchtmuziektheater - De Knecht van Twee Meesters. Kasteel van Oijen, Oijense Bovendijk 34. Oss - 18.00 uur: Truck- en Tractorpullinggames. Industrieterrein De Geer, Geerstraat. Oss - 20.30 uur: Stream of Passion + Autumn. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 22.00 uur: Holland Party. Fellini’s Proeverij, Eikenboomgaard 7-9. Info: 0412 650476

23


Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Schaijk - 09.00 uur: Busexcursie - Duits Lijntje. Nieuw Schaijk Café Restaurant, Rijksweg 46. Info: 0486 461294 Veghel - 09.00 uur: Busexcursie Duits Lijntje. Bibliotheek Veghel, Markt 2. Info: 0413 342705 Veghel - 21.00 uur: Down and Dirty Blues. Café Op D’n Hoek, Bolkenplein 1. Info: 0413 377110 Vinkel - 19.30 uur: Themafeest Feest in de Kloostertuin. Partycentrum Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159 Zondag 17 juni Beek en Donk - 08.30 uur: KPJ Beek en Donk - Zeskamp. KPJ-clubhuis De Zwink, Heereindsestraat 8. Demen - 11.00-17.00 uur: Rozendag in de tuinen in Demen. De Tuinen, Kleine Poelstraat 13. Deurne - 15.30 uur: LazySundeeZz Kevin Bachus. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 20.00 uur: Dansen voor alleenstaanden met orkest The Rambo’s. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Gemert - 11.00 uur: Kleuterballet Disneyland. De Eendracht, St. Annastraat 60. Info: 0492 362350 Gemert - 13.00 uur: Themadag - Vaderdag. Boerenbondsmuseum, Pandelaar 106. Info: 0492 366444 Helmond - 12.00 uur: Carat Concert. Carat-Paviljoen, Stadspark De Warande. Helmond - 14.00 uur: Jeugdtheaterschool - Assepoester. Annatheater, Floreffestraat 21A. Info: 0492 475255 Herpen - 10.30 uur: Kinderbingo. Café Cafetaria Camping De Brug, St. Sebastianusstraat 2. Info: 0486 411668 Herpen - 15.00-19.30 uur: Dansen met orkest Idem Dito. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Herpen - 20.30 uur: Dansen met The Sunshine Boys. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Mill - 10.00 uur: Verzamelbeurs. Café Royal, Kerkstraat 35-37. Info: 0485 452417

24

Nistelrode - 10.30 uur: Wandeltocht - Vlinders en bloemen. Natuurcentrum Slabroek, Erenakkerstraat 5. Info: 0412 611945 Oijen - 20.30 uur: Openluchtmuziektheater - De Knecht van Twee Meesters. Kasteel van Oijen, Oijense Bovendijk 34. Oss - 10.00 uur: Truck- en Tractorpullinggames. Industrieterrein De Geer, Geerstraat. Oss - 20.30 uur: Film - A dangerous method. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Ravenstein - 11.00 uur: Open rondleiding en demonstratie emailleren. Museum voor vlakglas- en emaillekunst, Marktstraat 22. Info: 0486 411155 Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Schaijk - 08.30-16.00 uur: Kofferbakverkoop. Recreatieoord De Maashorst, Palmstraat 7. Info: 0486 461304 Schaijk - 15.00-20.00 uur: StockRock. Café-Feesterij De Potter, Schutsboomstraat 33. Info: 0486 462059 Schaijk - 19.00 uur: Workshop - Tapas. Restaurant De Peppelen, Schutsboomstraat 43. Info: 0486 463548 Volkel - 10.00-16.00 uur: Vrije markt. Rudigerstraat 32. Info: 0413 272149 Vortum-Mullem - Kunst op Brakkenhof. Brakkenhof, Radioweg 14.

Alice in Wonderland.

Wilbertoord - 11.00-17.00 uur: Het Grote Kleine Mensen Feest. Camping Gieben, Wethouder Lindersstraat 88a. Zijtaart - 10.00-17.00 uur: Zijtaart biedt meer - Pleinfeest met braderie. Centrum. Maandag 18 juni Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave Intouchables. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Heesch - 19.45 uur: Jane Eyre - ‘Even iets anders dan voetbal’. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Oss - 16.00 uur: Filmklassieker - The Apostle. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 20.30 uur: Film - A dangerous method. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Dinsdag 19 juni Heesch - 19.45 uur: Jane Eyre - ‘Even iets anders dan voetbal’. CC De Pas, De Misse 4. Info: 0412 451634 Oss - 20.30 uur: Film - A dangerous method. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Woensdag 20 juni Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave Intouchables. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Heeswijk-Dinther - 15.00 uur: Alice in Wonderland. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297 Donderdag 21 juni Bakel - 20.30 uur: PubQuiz. De Bosparel, Nuijeneind 20. Deurne - 21.00 uur: Onder de kapstok! - Joep van Wegberg. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Nistelrode - 10.30 uur: Wandeltocht - Vlinders en bloemen. Natuurcentrum Slabroek, Erenakkerstraat 5. Info: 0412 611945 Vrijdag 22 juni Deurne - 21.00 uur: Friday Flavours Diesel Ducks. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955


Mariahout - 21.00 uur: Five4You Swingen onder de bomen. Openluchttheater Mariahout, Mariastraat 27a. Info: 0499 422508 Uden - 19.00 uur: Balletstudio Chantal - Pinokkio. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Zaterdag 23 juni Beek en Donk - 20.15 uur: Muzikaal Waterspektakel Teugelders. Centrum. Deurne - 20.30 uur: Dansen met The Sunshine Boys. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Deurne - 22.00 uur: DANS*T. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Gemert - 19.00 uur: DansLokaal Sprookjes. De Eendracht, St. Annastraat 60. Info: 0492 362350 Gemert - 19.30 uur: Dinnershow - A night to remember. Dientje, Kerkstraat 9. Info: 0492 361417 Heesch - Kermis. Centrum. Heeswijk-Dinther - 21.00 uur: Gé Reinders - Bloasmuziek. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297 Helmond - 14.00-23.00 uur: Royal Phileutonia Proms. Stadspark De Warande, Warandelaan 1. Landhorst - 21.00 uur: Presentatieavond Solexteam Landhorst. Café Partycentrum Buitenlust, Pionierstraat 1. Info: 0485 478902 Maren-Kessel - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Mariahout - 20.00 uur: Zomeravond Korenfestival - Vier Laarbeekse koren. Openluchttheater Mariahout, Mariastraat 27a. Info: 0499 422508 Oss - 19.00 uur: Dream Dance - De Slapende Keizer. Theater De Lievekamp, Raadhuislaan 14. Info: 0412 648922 Oss - 20.30 uur: Oss Gaat Vreemd. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 22.00 uur: Foute Avond. Fellini’s Proeverij, Eikenboomgaard 7-9. Info: 0412 650476 Ravenstein - 10.30 uur: Workshop Glas-in-lood. Museum voor vlakglas- en emaillekunst, Marktstraat 22. Info: 0486 411155

Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Uden - 19.00 uur: Balletstudio Chantal - Pinokkio. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Vinkel - 19.30 uur: Themafeest Goud van Oud ‘60 & ‘70. Partycentrum Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159 Volkel - 09.00-16.00 uur: Vrije markt. Rudigerstraat 32. Info: 0413 272149 Zondag 24 juni Berghem - 10.00 uur: Natuurwandeling door Herperduin. Openluchttheater Hoessenbosch, Hoessenboslaan. Deurne - 11.00 uur: Koninklijke Harmonie Deurne - Concert. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 12.00 uur: Dorpsmanifestatie - Jheron van der Heijden. Café De Tijd, Zeilbergsestraat 49. Info: 0493 750396 Deurne - 15.30 uur: Café Chantant Buiteneditie. CC Martien van Doorne, Martinetplein 1. Info: 0493 354955 Deurne - 20.00 uur: Dansen voor alleenstaanden met The Sunshine Boys. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Eerde - 09.00-12.00 uur: Verzamelbeurs. Gemeenschapshuis De Brink, Sint Antoniusplein 7. Gemert - 12.00 uur: DansLokaal Sprookjes. De Eendracht, St. Annastraat 60. Info: 0492 362350

Gemert - 13.00 uur: Themadag Paardendag. Boerenbondsmuseum, Pandelaar 106. Info: 0492 366444 Gemert - 15.00 uur: DansLokaal Sprookjes. De Eendracht, St. Annastraat 60. Info: 0492 362350 Grave - 14.00-17.00 uur: Openstelling en tentoonstelling. Gemaal Van Sasse, Mars van Wijthdijk 1. Heesch - uur: Kermis. Centrum. Helmond - 11.30-23.00 uur: Royal Phileutonia Proms. Stadspark De Warande, Warandelaan 1. Herpen - 15.00-19.30 uur: Dansen met orkest Come Back. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Herpen - 20.30 uur: Dansen met orkest Jersey. Café Zaal Thekes, Alard Van Herpenplein 9. Info: 0486 411547 Leur - 15.00-16.00 uur: Poëziek in Leur 2012. Kerkje van Leur, Van Balverenlaan 4. Lieshout - 11.00 uur: Kringgildefeest Lieshout. Gildehuis St. Servatiusgilde, De Gaffel 8. Maren-Kessel - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Oss - 11.30 en 15.00 uur: Dream Dance - De Slapende Keizer. Theater De Lievekamp, Raadhuislaan 14. Info: 0412 648922 Oss - 16.00 uur: Film - Elena. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Ravenstein - 10.30 uur: Vrije rondleiding met gids. Leerlooierijhuisje, Walstraat.

25


Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Ravenstein - 16.00 uur: Concert - Teus Nobel quintet Liquid Music. NH Kerk, Servetstraat 1. Ravenstein - 16.00 uur: Concert 4 Teus Nobel Quartet - Liquid Music. NH Kerk, Servetstraat 1. Uden - 10.00-15.30 uur: Oldtimerbeurs - Bromfietsen, motoren en onderdelen. Derks Autobedrijf, Belgenlaan 7. Uden - 14.00 uur: Balletstudio Chantal - Pinokkio. Theater Markant, Markt 32. Info: 0413 256110 Vierlingsbeek - 13.30 uur: Op De Tôffel. Vrijthofplein, Vrijthof. Vinkel - 21.00 uur: Zomervakantie Disco. Partycentrum Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159 Maandag 25 juni Beek en Donk - 13.00 uur: Open Laarbeekse Teugelders Trekschip Kampioenschap. Centrum. Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave - Tot Altijd. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Heesch - Kermis. Centrum. Maren-Kessel - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Oss - 16.00 en 20.30 uur: Film - Elena. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Ravenstein - 19.30 uur: Zomeravondconcert Stadsharmonie OBK Ravenstein. Gemeenschapshuis Vidi Reo, Van WiSH Outdoor.

Kesselplaats 1-2. Info: 0486 411778 Dinsdag 26 juni Heesch - Kermis. Centrum Heesch. Maren-Kessel - 13.00 uur: Kermis. Centrum. Oss - 10.30 uur: Theaterklas Mondriaan - door Mondriaan College. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Oss - 20.30 uur: Film - Elena. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Woensdag 27 juni Grave - 20.15 uur: Filmcafé Grave - Tot Altijd. Palazzo Theater, Maasstraat 12. Info: 0486 472593 Heeswijk-Dinther - 15.00 uur: Alice in Wonderland. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297 Oss - 20.30 uur: Open Podium. Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15. Info: 0412 630802 Vrijdag 29 juni Boekel - 20.00 uur: Podiumpop 2012. Podiumpop-terrein, Statenweg 5. Heeswijk-Dinther - 21.00 uur: Brigitte Kaandorp en de Wereldband. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297 Helmond - 20.30 uur: Joep Pelt. Lakei Poppodium, Molenstraat 123.

Mariahout - 20.30 uur: De Zomerton. Openluchttheater Mariahout, Mariastraat 27a. Info: 0499 422508 Oss - 23.00 uur: Hotmix Friday - Ladies Special. Stadscafé De Ontmoeting, Eikenboomgaard 8. Info: 0412 660636 Veghel - Slokdarmfestival. Centrum. Info: www.slokdarmfestival.nl Vinkel - 19.30 uur: Themafeest Gooische Vrouw Zoekt Boer. Partycentrum Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159 Zaterdag 30 juni Beek en Donk - 14.00 uur: WiSH Outdoor. Evenemententerrein De Aa, Lekerstraat 4.

Boekel - 19.30 uur: Podiumpop 2012. Podiumpop-terrein, Statenweg 5. Deurne - 20.30 uur: Dansen met DJ Marcel. Zalen Van Bussel, St. Jozefstraat 77. Info: 0493 313117 Heeswijk-Dinther - 19.00 uur: Alice in Wonderland. Natuurtheater De Kersouwe, Kersouwelaan 1. Info: 0413 293297 Helmond - 21.00 uur: We all love the 80’s and 90’s - 35+. Lakei Poppodium, Molenstraat 123. Ravenstein - 12.00-16.00 uur: Openstelling stadstuin en het kleine museum. Leerlooierijhuisje, Walstraat. Schaijk - 20.30 uur: Nederlands-Poolse Café Party. Café De Raaf, Pastoor Van Winkelstraat 33. Info: 0486 461405 Veghel - Slokdarmfestival. Centrum. Info: www.slokdarmfestival.nl Vinkel - 19.30 uur: Themafeest - Helemaal Holland. Partycentrum Dorsvlegel, Brugstraat 43. Info: 073 5322159

Kijk voor meer uitgaanstips

en aanvullende informatie op www.dienblad.nl

26


Dankzij De Dijken brengt openluchtmuziek theater OIJEN - Theater Dankzij De Dijk komt met de openluchtmuziektheatervoorstelling De knecht van twee meesters. De show wordt gespeeld op de binnenplaats achter de dikke muren van het Kasteel van Oijen. A capella kamerkoor Choeur d’Artist verzorgt de muzikale begeleiding onder leiding van dirigent Mario Veldpape, muzikant Gerard van den Heuvel en pianist Mark van Platen, die onder meer de film van Mariken en Kees de jongen componeerde. De regie is in handen van Ans Jager.

Clarice is door haar moeder, signora Mantalone di Bisognosi, uitgehuwelijkt aan Federigo Rasponi, een edelman uit Turijn. Als blijkt dat Federigo gestorven is tijdens een duel, is voor Clarice de weg vrij om zich te verloven en te trouwen met haar ware liefde Silvio. Dan verschijnt plotseling de knecht Truffaldino die de komst van zijn doodgewaande meester - Federigo Rasponi - aankondigt. Ongeloof, wanhoop, woede en hebzucht regeren dan huize Di Bisognosi. Tussen wraak en complot leidt de onnozele Truffaldino zijn eigen leven. Hij heeft honger, treedt in dienst bij nog een meester, raakt verstrikt in eigen leugens en wordt verliefd. Maar zijn grootste zorg is dat zijn meesters elkaar niet treffen. Groteske gebaren Deze oerkomedie, in 1748 geschreven door Carlo Goldoni, speelt van origine in Venetië langs het Canal Grande. Maar het kan net zo goed in Oijen aan de Maas. Handelaren, meiden, knechten en jonkvrouwen zijn niet exclusief voor Italië. En thema’s als vrekkigheid, schijnwijsheid, liefde en jaloezie evenmin. Daarbij was het misschien niet de bedoeling van Goldoni, maar de theatervormen Commedia dell’arte en Commedia Nuova zijn van grote invloed geweest op het westerse theater. De Commediaanse knecht Arlequino of Truffaldino is na de achttiende eeuw getransformeerd of herboren als Domme August, Pierrot of Jan Klaassen. Stijlkenmerken als groteske gebaren, maskerades en zorgvuldig opgebouwde grappen zien we terug in de films van Charlie Chaplin, het hedendaagse cabaret en de shows van Cirque Soleil.

Robert Schulte als de knecht en Linda van Doorn als Smeraldina.

Historisch De knecht kent zijn roots, maar heeft inmiddels de wereld gezien en blijkt opgewassen tegen invloeden van buitenaf. Theater Dankzij De Dijken confronteert de knecht met een lichtgevend decor, de rustieke omgeving van het Kasteel van Oijen, een typische mode en een mengeling van muziekstijlen. Het publiek krijgt de kans om op historische grond achter de dikke muren van het kasteel, vanaf een terrastribune naar spel, zang, muziek en licht te kijken. Het belooft een bijzondere voorstelling te worden want, zoals de knecht zelf zegt: “Het komt maar zo zelden voor dat men de kans heeft kennis te maken met een knecht van twee meesters.”

De openluchtmuziektheatervoorstelling De knecht van twee meesters wordt door de spelers van Theater Dankzij De Dijken zes keer opgevoerd. De première is vrijdag 8 juni. Vervolgens is de voorstelling nog op zaterdag 9, zondag 10, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni te zien in het Kasteel van Oijen. Het theater begint elke keer om 20.30 uur. Het kasteel ligt aan de Oijense Bovendijk 34. Kijk voor meer informatie en voor het reserveren van kaartjes op www.theaterdankzijdedijken.nl

27


Tweede editie Stockrock op Vaderdag SCHAIJK - Na een succesvol eerste jaar, staat in Schaijk ook Vaderdag 2012 in het teken van rockmuziek. Zondag 17 juni wordt de tweede editie van Stockrock gehouden op het parkeerterrein van café-feesterij De Potter. Evenals in de voorgaande editie betreden ook dit jaar vier bands het podium om van 15 tot 20 uur menig muziekliefhebber te vermaken. Daarnaast heeft deze editie een oranje tintje, aansluitend aan het festival neemt het Nederlands elftal het op tegen Portugal tijdens het Europees kampioenschap voetbal.

De band SpuM bijt om 15 uur het spits af. De naam van deze ervaren driemans-formatie betekent platgetrapte kauwgum. Woorden als elastisch en strak, taai, vet en hard passen hier goed bij. Met muziek van onder meer Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, maar ook Jimi Hendrix en Living Colour laten ze zien over een ‘rekbaar’ repertoire te beschikken. SPuM heeft in 2011 meegedaan aan het Open Podium van het Helvoirts Weekend. Na een voorselectie uit zestig bands mochten tien bands meedoen aan de finale die na een energiek en professioneel optreden door riffrockband SPuM werd gewonnen. Ninja-energie The Punkass Ninjas bestaat uit vijf muziekverslaafden uit Oss en Berghem die op het podium een gezonde bak herrie produceren. In 2010 zijn ze gestart met het coveren van vette rock. Iedere keer vallen ze hun publiek aan totdat de complete overmeestering bereikt is. Daarna slaat de instumentale basis opnieuw toe om hen op hun laatste

Driemans-formatie SPuM.

De Belgische heren van Rebel Yell.

energiereserves naar de verste uithoeken te brengen van de grunge, hardrock, metal en hip-rap-hop-rock. Laat je overmannen door de ninja-energie. Appels en koolmijnen Werden er in de eerste editie alleen nog bands benaderd die een link met Schaijk hadden, is er dit jaar een band te vinden uit het buitenland; Rebel Yell uit België komt naar Schaijk. De jaren tachtig liggen al even achter ons, maar dat is dan toch buiten de vier jongeheren van Rebel Yell gerekend. Wie dacht dat ze bij onze zuiderburen enkel appels plukten en mijmerden over de koolmijnen, heeft het grondig mis. Vanaf de eerste noot is duidelijk dat deze jongens het hardrockspel volgens de regels spelen. Scheurende gitaren In 2003 formeren vijf muzikanten de band Barracuda met een dijk van een vrouwenstem, twee scheurende gitaren, een diepe bass-lijn en een strakke drumbeat. Onder anderen Heart, Kim Wilde, The Police, Skunk Anacie, maar ook AC/DC, Mothers Finest en Guns’n Roses worden eigenzinnig vertolkt. Kom 17 juni naar Schaijk om te genieten van deze ‘rock with a bite’. Festivalgevoel Om het echte festivalgevoel op te roepen vindt Stockrock buiten plaats. Het parkeerterrein van café-feesterij De Potter aan de Schutsboomstraat wordt omgedoopt tot een gezellig festivalterrein. Mocht het weer evenals vorig jaar niet meewerken, wordt het festival alsnog naar binnen verplaatst. Ook aan de allerkleinste rockers is gedacht; zij kunnen genieten van het springkussen of van een heerlijk ijsje. Het is een festival voor jong en oud. Kijk voor meer info op: www.stockrock.nl

28


Lenny Kravitz en Wolfmother naar Bospop WEERT - Bospop heeft ook dit jaar weer een affiche om je vingers bij af te likken. Werden de trouwe Bospopbezoekers de laatste jaren al verwend met giganten als Ringo Starr, Ronnie Wood, Sting, Neil Young en Iron Maiden, ook dit jaar mag de line-up er zeker zijn. Onder anderen Lenny Kravitz, Wolfmother, Chris Cornell, Ed Kowalczyk, Alanis Morissette, The Cult en Tom Jones komen in het weekend van 7 en 8 juli naar Weert.

Twee jaar geleden verhuisde het festival naar een nieuwe, grotere locatie in Weert. Het vertrouwde Sportpark Boshoven werd verruild voor een nabijgelegen weiland in WeertNoord. Die locatie biedt de mogelijkheid om nog meer grote artiesten te ontvangen. Zo werden we vorig jaar al getrakteerd op Ringo Starr, Ronnie Wood, Joe Cocker en Dream Theater. Dit jaar mag het publiek zich verheugen op de komst van de Amerikaanse rocker Lenny Kravitz. De New Yorkse zanger en songwriter ontwikkelt al op jonge leeftijd een grote liefde voor muziek uit de jaren zestig en zeventig en breekt in 1989 door met debuutalbum Let Love Rule. Grote hits en succesvolle platen volgen elkaar in rap tempo op. Ook ontvangt hij liefst vier keer op rij de Grammy Award voor Best Male Rock Vocal Performance (1999-2002). Inmiddels zijn er van Lenny ruim 35 miljoen platen verkocht. Terug in Limburg Na vorig jaar op Pinkpop te hebben gespeeld, keert de Australische rockband Wolfmother op 7 juli terug op Limburgse bodem. Na het succesvolle debuut Wolfmother

Jan Smit en Marianne Weber op Podiumpop BOEKEL - Op het festivalterrein aan de Statenweg 5 in Boekel barst op vrijdag 29 juni het tweedaagse festival Podiumpop weer los. Vanaf 20 uur laten Chille met Nille, Darkraver en twee surprise-acts het publiek uit hun dak gaan. Op zaterdag 30 juni betreden Jan Smit, Helemaal Hollands, Jaques Herb, Marianne Weber, Que Pasa, Frank Hoek en Carlos Donkers het podium. De avond begint om 19.30 uur. www.podiumpop.nl

Lenny Kravitz. (foto: PixOnStage)

uit 2006, een Grammy in de categorie Best Hard Rock Performance voor het nummer Woman, een zelfingelaste rustperiode en een wisseling in de bandbezetting, verbrak Wolfmother in 2009 de stilte met het explosieve album Cosmic Egg. Andere acts op Bospop 2012 zijn Chris Cornell, Ed Kowalczyk, Beth Hart, Los Lobos, Los Lonely Boys, Seether, Eli ‘Paperboy’ Reed & The True Loves, Trombone Shorty & Orleans Avenue, The Union, Vintage Trouble en Black-Bone op zaterdag en Alanis Morissette, Gavin DeGraw, The Cult, The Waterboys, Tom Jones, Patti Smith, Opeth, Kenny Wayne Shepherd, Adrenaline Mob, DeWolff, Jonas & The Massive Attraction, Needtobreathe en Powerslave op zondag. Het muzikale programma van Bospop speelt zich af op twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Op het terrein bevindt zich verder een camping, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Wil je beide dagen naar Bospop, dan betaal je 130 euro exclusief servicekosten. Dagkaarten kosten 75 euro. www.bospop.nl

29


Voor het eerst deathmetal in Lakei HELMOND - Lakei haalt voor het eerst sinds de opening van het poppodium in januari 2010 een old school deathmetalband naar Helmond. Het Amerikaanse Malevolent Creation treedt op volle oorlogssterkte aan. Met hun laatste - en alweer elfde- album Invidious Dominion bevestigt de band hun internationel reputatie op het gebied van de extreme metal. Vrijdag 15 juni laten ze dit horen in Lakei.

De heren van Malevolent Creation beginnen hun carriere in 1987 in Buffalo, New York. Vervolgens verhuist de band naar Florida, de hotspot van Amerika als het gaat om brute metal. Na de release van nog enkele demo’s mag de band haar eerste platencontract tekenen bij Roadrunner. Het debuutalbum Ten Commandments (1991) slaat in als een spreekwoordelijke bom.

Deathmetal-formatie Malevolent Creation.

De daaropvolgende jaren ondergaat de band de nodige wisselingen in de line-up. Of zoals gitarist Phil Fasciana het uitdrukt: ‘if you’re too slow, you’ve got to go.’ De sound van Malevolent Creation verandert echter pas nadat de band een contract tekent bij Pavement Music, waarna albums als Eternal en In Cold Blood verschijnen. De band piekt weer na het uitkomen van Envenomed. In het voorprogramma staat The Noblest Blood, een band verrezen uit de as van Archaic Averno. De formatie bestaat uit vier jonge, getalenteerde muzikanten aangevoerd door een ervaren frontman. The Noblest Blood speelt een mix van melodische thrash, death- en heavy metal. www.lakeihelmond.nl

30

Exposities Cuijk - t/m 8 juni: Expositie - Marianne Franken. Art Partner Kunstuitleen, Grotestraat 68-70. Volkel - t/m 10 juni: Luimannetje - Arnold van de Pas. Galerie Ine van Grinsven, Zeelandsedijk 13. Beek en Donk - 3, 10 en 17 juni: Tentoonstelling - Commanderij College Laarbeek. Oude Raadhuis, Heuvelplein 8. Heeswijk-Dinther - t/m 17 juni: Biënnale van Heeswijk. Kasteel Heeswijk, Kasteel 4. Ravenstein - t/m 1 juli: Expositie - Aris Engel. Raadhuis, St. Luciastraat 2. Oss - t/m 27 juli: Expositie - Voetbal in Oss... meer dan een spelletje. Stadsarchief, Peperstraat 12. Ravenstein - t/m 26 augustus: Expositie - Tineke van Montfort. Museum voor vlakglas- en emaillekunst, Marktstraat 22. Oss - t/m 26 augustus: Unfolded - Scheltens & Abbenes. Jan Cunen Museum, Molenstraat 65. Macharen - 8 en 9 september: Expositie - Beelden in Steen. Atelier La Reine, Dorpstraat 35. Helmond - t/m 16 september: Martin Parr - Assorted Cocktail. Gemeentemuseum, Boscotondohal, F.J. van Thielpark 7. Lithoijen - t/m 16 september: Beelden binnen en buiten. Galerie Sous-Terre, Batterijstraat 23a. Ravenstein - t/m 7 oktober: Expositie - Emailles gemaakt met open vlam en Iconen van Anastacia Vdovkina. Museum voor vlakglas- en emaillekunst, Marktstraat 22. Ravenstein - 6 en 7 oktober: Expositie Ravensteinse Schildersdagen 2012. NH Kerk, Servetstraat 1. Grave - t/m 14 oktober: Expositie Herman Bartelds (steen), Eric Dolfij (polyester), Leo Gerritsen (cortenstaal), Tina Lintvelt (brons), Louis La Rooy (glas) en Margreet Zwetsloot (keramiek). Beeldentuin Grave, Hoofdwagt 1. Helmond - t/m 28 oktober: INKIES - Kinderboekillustraties van Ingeborg Vriends - Van der Steijn. Gemeentemuseum Helmond, Kasteelplein 1. Oss - t/m december 2012: Expositie Pizzeria Vasari - muurschilderingen van Gijs Frieling. Museum Jan Cunen, Molenstraat 65. Grave - doorlopend: Expositie met werken van de ‘kunstenaars van galerie De Rog’. Galerie De Rog, Ruyterstraat 14.


Sous-Terre opent expositie ‘Beelden binnen en buiten’ LITHOIJEN - Galerie Sous-Terre in Lithoijen opende medio mei de tweeëntwintigste editie van de expositie ‘Beelden binnen en buiten’. Ook dit jaar kunnen belangstellenden genieten van de kunstcollectie met ruim 1.500 sculpturen en 500 schilderijen. De expositie is tot en met 16 september te bekijken. Elk jaar introduceert galerie Sous-Terre een aantal nieuwe kunstenaars. Dit jaar zijn dat Gonda van der Zwaag, Tajddin Özen, Inge van den Thillart, Peter Koks en Astrid Huisman.

Al dertig jaar maakt Gonda van der Zwaag (1951) beelden. In een terugblik op het werk van deze inventieve en ondernemende kunstenaar ziet men naast het constante ook een diversiteit. Constant blijft de zoektocht naar het raadsel van het leven en het sterven. Divers is in de loop van vooral de laatste jaren de oplossing met artistieke middelen. Koerdische bergen Tajddin bracht zijn jeugd door in de Koerdische bergen van Turkije, waar hij als het ware één was met de harmonie in de natuur. Zijn achtergronden en herinneringen worden uitgedrukt via beelden van mens en dier in brons en steen. Tevens houden zij verband met mythologische verhalen. Vanuit welk perspectief men de beelden ook bekijkt, zij vertellen telkens weer een ander aspect van een verhaal. Four Quartets Passages from four quartets ontstond naar aanleiding van het gedicht Four Quartets van T.S. Eliot. De serie beelden bestaat uit vier grote ruimtelijke werken. Elk werk verwijst naar één van de vier kwartetten uit het gedicht, namelijk Burnt Norton, East Coker, The Dry Salvages en Little Gidding. De werken gaan over de betekenis die aan het gebruik van plekken in Four Quartets kan worden toegedicht, namelijk die van passage of van doorgang. Inspiratiebron De abstracte beelden van Peter Koks zijn uniek en soms een beetje vreemd. Vormen die meestal geometrisch zijn en af en toe organisch. Het zijn zeker geen alledaagse beelden en laten de kijker alle ruimte bij het doorgronden en begrijpen van het beeld.

Een werk van Gonda van der Zwaag.

Mensen zijn de grootste inspiratiebron voor deze kunstenares. De oneindige verscheidenheid aan expressies en emoties alsmede de handelingen die de mens verricht, vormen de bouwstenen van zowel haar schilderijen als haar - veelal in brons gegoten - beelden. Galerie Sous-Terre in Lithoijen is gevestigd aan de Batterijstraat 23a. De deuren staan elke zaterdag en zondag open van 13 tot 17 uur. Daarnaast is de galerie van maandag tot en met vrijdag op afspraak te bezoeken. Voor meer informatie kan gebeld worden met 0412-482159 of kijk op: www.galerie-sous-terre.nl

31


   

   

 

                                      

32

Uitgaansmagazine Dienblad juni 2012  

Uitgaansmagazine Dienblad juni 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you