Page 1

ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

www.dickson.gr

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


2012: H DICKSON ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Το µέλλον είναι εδώ! Το µοναδικό στον κόσµο, φωτοβολταϊκό τεντόπανο! Για σκίαση, πaραγωγή και διανοµή ενέργειας στους χώρους που τοποθετείται. Έρχεται...

Η DICKSON ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: 1η εταιρεία στον κόσµο στα τεντόπανα εξωτερικού χώρου 5 εργοστάσια στη Γαλλία και 5 στην Αµερική 18.000 πελάτες ανά τον κόσµο 600 αποκλειστικοί συνεργάτες ανά τον κόσµο 3.500 άτοµα δουλεύουν στο Groupe DICKSON 14 θυγατρικές εταιρείες στο εξωτερικό που καλύπτουν 110 χώρες 75 % του τζίρου της εταιρείας καλύπτουν εξαγωγές.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ DICKSON ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: 27.000 10.000 1.625 250.000 100.000 25.000.000

ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ µε επεξεργασία ΟΕΚΟ - ΤΕΧ

m2 γραµµή παραγωγής m2 αποθήκες διαφορετικοί κωδικοί σε συνεχές στοκ µεγάλες µποµπίνες τεντόπανων παραγωγή τον µήνα m2 υφάσµατος – τεντόπανου παραγωγή την ηµέρα m2 παραγωγή το χρόνο.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ

DESIGNER

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΗ ΣΤΗN ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΚΙΑΣΗΣ Απλό, γρήγορο και mobile. Ο πρώτος προσοµοιωτής συστηµάτων σκίασης είναι γεγονός. Μια πραγµατική τεχνολογική πρόκληση στην υπηρεσία του καταναλωτή, το DICKSON DESIGNER δίνει τη δυνατότητα προσοµοίωσης των συστηµάτων σκίασης οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιτρέποντάς σas να βρείτε το σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με ρεαλιστική απεικόνιση και ορατά εικονικά αποτελέσµατα σε πραγµατικό χρόνο αποτελεί εργαλείο δουλειάς και βοηθάει στην άµεση επιλογή της καταλληλότερης λύσης επαγγελµατικής ή οικιακής σκίασης

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ OPERA NEA ΚΟΛΕΞΙΟΝ - ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΕΔΙΑ Tεντόπανα ΖΑΚΑΡ νέας τεχνολογίας, πολύ υψηλής αντοχής και πολύ ιδιαίτερης αισθητικής, µε χοντρό και ισχυρό νήµα, και δυναµική µοντέρνων και πολύ ισχυρών χρωµάτων. Έχουν πιο ισχυρό νήµα κατασκευής και το ακρυλικό του νήµα SUNACRYL τους δίνει αντοχή στο χρόνο και στον Ήλιο.

CQ 638/2

IFTH

ΜΕ ΕΡΑΣΤΗ Π Ε Ξ Α ΟΧΙΑ A ΔΙΑΒΡ

ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΝΣΗ ΜΕ ΥΦΑ Υ ΠΟ ΝΕΕΙ” “ΑΝΑΠ

ΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΩ ΠΟΥ ΥΝ ΔΙΑΡΚΟ


ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Το 1798 ο DAVID DICKSON, εγκατέλειψε την Αγγλία λόγω των µεγάλων ναυτικών απαγορεύσεων εκείνης της εποχής, εγκαταστάθηκε στη Γαλλική πόλη Dunkerque και ξεκίνησε τις δραστηριότητές του, µε την κατασκευή τεντόπανων από βαµβάκι. Το 1910, ο EMILE DICKSON, κατασκευάζει πλέον τα πρώτα αδιάβροχα τεντόπανα πολλαπλών χρήσεων. Το 1913, το υφαντήριο EUGENE CONSTANT ξεκινά µια δυναµική συνεργασία µε την εταιρεία DICKSON για την διάθεση αδιάβροχων τεντόπανων στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το 1969, ο DICKSON και ο CONSTANT ενώνονται σε µία εταιρεία ιδρύοντας τρία νέα εργοστάσια στη Γαλλία, κατασκευής Τεντόπανων µε στόχο την ευρεία διανοµή τους σε όλη την Ευρώπη. Το 1984 ιδρύεται στη Βόρεια Γαλλία το µεγαλύτερο Εργοστάσιο Τεντόπανων στην Ευρώπη µε συνολική έκταση 35.000 m2. To 1987, το group DICKSON εξαπλώνεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσµο εγκαθιστώντας αποκλειστικές αντιπροσωπείες σε πολλές Ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Το χρονικό διάστηµα 1992 - 1995 το group DICKSON, κατασκευάζει πάνω από 1000 σχέδια τεντόπανα για πάνω από 90 χώρες στον κόσµο (Ασία - Ευρώπη - Αµερική - Λατινική Αµερική) και γίνεται η πρώτη εταιρεία στον κόσµο η οποία κατασκευάζει και λανσάρει τη µόδα των ακρυλικών τεντόπανων ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ, ΖΑΚΑΡ, µε αποτέλεσµα την καλύτερη απόδοση σε αισθητική, σε σκιά, σε µεγάλη ποικιλία χρωµάτων και σχεδίων Ζακάρ. Το 1998 η DICKSON γίνεται η πρώτη εταιρεία στον κόσµο που δηµιουργεί κάθετη παραγωγή έχοντας τον έλεγχο, από την κατασκευή των νηµάτων DOLAN, έως το τελικό υφασµένο προϊόν. Το Μάρτιο του 2000, το group DICKSON παίρνει το ISO 9001, το οποίο προσδίδει σε όλα τα προϊόντα, την εγγύηση ότι οι προδιαγραφές είναι πάντα σταθερές από την αρχή της κατασκευής µέχρι και το τέλος, µε όλες τις εγγυήσεις για οικολογικές βαφές, αδιαβροχοποίηση και καλή σταθερότητα χρωµάτων και νηµάτων στο χρόνο, προσφέροντας γραπτή εγγύηση 7 ετών για τα εµπριµέ τεντόπανα.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Από το 2002 και µετά η DICKSON είναι πλέον παρούσα σε πάνω από 100 χώρες, σε όλο τον κόσµο. Με πολύ µεγάλα δίκτυα διανοµής προϊόντων, θα συµµετάσχει επίσης σε όλες τις µεγάλες Διεθνείς Εκθέσεις Τεντόπανων στην ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ, ΠΑΡΙΣΙ, ΜΙΛΑΝΟ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΣΙΔΝΕΫ, ΠΕΚΙΝΟ & ΑΘΗΝΑ.


ΕΓΓΥΗΣΗ DICKSON ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΣΚΙΑ / ΔΡΟΣΙΑ / ΧΡΩΜΑ / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ORCHESTRA 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΤΟΣ: 120 cm ΒΑΡΟΣ: 300 gr/m2 ΣΥΝΘΕΣΗ: 30 x 15 ΝΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ (ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ) ΧΡΗΣΗ CLEANGARD DRALON DORCOLOR SX 29 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ: ΣΤΙΜΟΝΙ 145 DaN & ΥΦΑΔΙ 90 DaN ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ: 350 mm/στήλη νερού

ΟΕΚΟ-ΤΕΧ Είναι το τέστ το οποίο αποδεικνύει, ότι όλες οι επεξεργασίες των τεντόπανων DICKSON, όπως η αδιαβροχοποίηση, είναι µη τοξικές. Επίσης απουσιάζουν εντελώς οι µυρωδιές και τα καρκινογόνα χρώµατα. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ Καθάρισµα µε µια πολύ µαλακή βούρτσα για να φύγει η σκόνη και η βρωµιά, χρησιµοποιώντας νερό χωρίς πίεση, έως 30 0 C.

ΕΜΠΡΙΜΕ 100% POLYESTER

από βίαιη συµπεριφορά, κακή χρήση, αµέλεια, πυρκαγιά ή εσκεµµένο τρύπηµα. Ενώ τα χρώµατα άλλων τεντόπανων ξεθωριάζουν µε το χρόνο, η DICKSON εγγυάται τη διατήρηση του αρχικού χρώµατος στα πανιά σύµφωνα µε το τεστ “ξεθωριάσµατος” το οποίο έχουν υποστεί. Το τεστ αυτό δίνει αποτέλεσµα 7 στα 8 κάτω από φυσιολογικές συνθήκες έκθεσης στα καιρικά φαινόµενα. Η εγγύηση δεν καλύπτει τις βρωµιές του χρόνου και τους λεκέδες από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Η εγγύηση, εφ’ όσον έχει ισχύ, περιορίζεται στην αντικατάσταση του πανιού, χωρίς χρέωση.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΩΣ: 7 ΣΤΑ 8

7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ CLEANGARD: Είναι µια αδιάβροχη και κατά της βρωµιάς επεξεργασία, της Elf atochem FRANCE, µε πολύ µεγάλη αντοχή στην πίεση του νερού, αφού το τεντόπανο κρατάει µέχρι και 127% του βάρους του σε νερό, ενώ όσα δεν έχουν αυτή την επεξεργασία κρατούν πίεση νερού έως 13%.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ: ΑΚΡΥΛΙΚΗ COATING - ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Η εγγύηση δεν επεκτείνεται στον µηχανισµό και την εργασία τοποθέτησης.

ΠΛΑΤΟΣ: 150 cm

ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ SYMPHONY

ΝΗΜΑ SUNACRYL Είναι ειδική πατέντα της DICKSON. Με αυτήν τα χρώµατα κρατούν την ζωντάνια τους σταθερή, είναι πολύ ανθεκτικά στην UV ακτινοβολία, καθώς και σε ακραίες µετεωρολογικές συνθήκες, διατηρώντας πάντα την ζωντάνια των υλικών τους.

ΒΑΡΟΣ: 480 gr/m2 ΑΝΤΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ UV: 7 ΣΤΑ 8 ΑΔΙΑΒΡΟΧΙΑ: 1000 mm minimum. Προσφέρονται µε εγγύηση 7 ετών για το σάπισµα, τη σταθερότητα των χρωµάτων και το ξεχείλωµα υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Η τέντα πρέπει να τοποθετηθεί, να χρησιµοποιηθεί και να διατηρηθεί κατάλληλα. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προκαλούνται

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΑΡΟΣ: 450 gr/m2 ΠΛΑΤΟΣ: 120 cm ΝΗΜΑΤΑ: 100% ακρυλικά - Dolan -SX 29 ΔΙΠΛΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΛΕΞΗ: Διπλή πλέξη ΠΑΝΑΜΑ, που σηµαίνει διπλό ακρυλικό νήµα Βαρέως τύπου 2 x 2 - στριµµένο διπλή φορά

ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ & ΜΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ

και υφασµένο κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να µη φεγγίζει στον ήλιο λόγω της µεγάλης καλυπτικότητας των υφασµένων ακρυλικών ινών, µε παράλληλα πολύ µεγάλη αδιαβροχοποίηση και το µοναδικό πλεονέκτηµα της αναπνοής του τεντόπανου, έτσι ώστε να ανακυκλώνεται ο αέρας και να δηµιουργείται ίσκιος και δροσιά, χωρίς να επιτρέπει την άνοδο της θερµοκρασίας στο εσωτερικό της καλυπτόµενης επιφάνειας. ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: CLEANGARD της Elf atochem µε ειδική οικολογική επεξεργασία κατά της βρωµιάς. ΑΔΙΑΒΡΟΧΙΑ: 450 mm minimum ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ: στυµόνι 165/ υφάδι 125 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΩΣ: 7 στα 8 που σηµαίνει τέλεια αντοχή στον έντονο φωτισµό. SPRAY TEST: 5 στα 5


ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ORCHESTRA MAX 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΤΟΣ: 120 cm ΒΑΡΟΣ: 320 gr/m2 ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ: ΣΤΙΜΟΝΙ 154 DaN & ΥΦΑΔΙ 105 DaN ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ: 1200 mm/στήλη νερού ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΩΣ: 7 στα 8 που σηµαίνει τέλεια αντοχή στον έντονο φωτισµό. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ PERMACLEAN Η καινοτόµος επεργασία PERMACLEAN καθιστά τα ORCHESTRA max εντελώς αδιάβροχα, ενώ ταυτόχρονα, µε την κίνηση του νερού στην επιφάνειά τους αποµακρύνεται η βροµιά. Η µέθοδος αυτή, εµπνευσµένη από τη φύση και η επεξεργασία για την προστασία από τη UV ακτινοβολία, καθιστούν τα ORCHESTRA max κατάλληλα για σταθερές κατασκευές µεγάλης αντοχής στις καιρικές συνθήκες και το µολυσµένο περιβάλλον. ΝΗΜΑ SUNACRYL Είναι ειδική πατέντα της DICKSON. Με αυτήν τα χρώµατα κρατούν την ζωντάνια τους σταθερή, είναι πολύ ανθεκτικά στην UV ακτινοβολία, καθώς και σε ακραίες µετεωρολογικές συνθήκες, διατηρώντας πάντα την ζωντάνια των υλικών τους.

ΟΕΚΟ-ΤΕΧ Είναι το τέστ το οποίο αποδεικνύει, ότι όλες οι επεξεργασίες των τεντόπανων DICKSON, όπως η αδιαβροχοποίηση, είναι µη τοξικές. Επίσης απουσιάζουν εντελώς οι µυρωδιές και τα καρκινογόνα χρώµατα. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ Αυτοκαθαριζόµενα SPRAY TEST: 5 στα 5 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο,ΤΙ: 1. Το 88% των ακτίνων του ηλίου διαπερνούν ένα απροστάτευτο παράθυρο, µε αποτέλεσµα να απορροφούνται από τα αντικείµενα του δωµατίου και να θερµαίνουν το χώρο. Η θερµότητα αυτή παγιδεύεται στο χώρο και δε µπορεί να διαφύγει µέσω του παραθύρου. Πρόβληµα επίσης δηµιουργεί και η αντηλιά. 2. Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι πολύ επιβλαβής για την υγεία. Επιπλέον φθείρει τα χρώµατα της επίπλωσης. Για να απολαµβάνει κανείς τη βεράντα ή τον κήπο του, χρειάζεται προστασία. Αυτό είναι πλέον εφικτό µε ένα φυσικό και οικολογικό τρόπο.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ CLEANGARD ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ DICKSON Γιατί να ξοδεύετε ενέργεια σε air condition όταν µια εξωτερική προστασία µε τέντα θα εµποδίσει τη ζέστη από το να εισχωρήσει στο σπίτι;

Τα τεντόπανα υποβάλλονται σε ένα τεστ που περιλαµβάνει την έκθεση του υφάσµατος µόνο σε φως για περίοδο 90 λεπτών και µετά σε φως µε ταυτόχρονο ψέκασµα για διάστηµα 30 λεπτών.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ DICKSON Μειώνουν την ακτινοβολία και τη ζέστη κατά 95%, λόγω των υλικών κατασκευής τους.

Αυτό συνεχίζεται συνολικά για 750 ώρες, γεγονός που προσοµοιάζει µε έκθεση του υφάσµατος σε ηλιοφάνεια 180 µηνών στη FLORIDA.

Εκτρέπουν τη φορά των ακτίνων του ηλίου πριν διεισδύσουν στον εσωτερικό χώρο.

Έτσι τα ακρυλικά τεντόπανα DICKSON επεξεργασµένα µε τη µέθοδο CLEANGARD, διατηρούν το χρώµα και την αυθεντική τους εµφάνιση για πολύ µεγαλύτερο χρονικό διάστηµα από τα άλλα τεντόπανα που έχουν επεξεργαστεί µε παραδοσιακές µεθόδους.

Δίνουν ένα σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσµα στο χώρο, λειτουργώντας σαν αξεσουάρ µόδας, ενώ κρατούν το χώρο δροσερό. Τα µόνα πιστοποιηµένα κατά IS0 9001. ΜΕΘΟΔΟΣ CLEANGARD Eίναι µία ειδική επεξεργασία που προσφέρει αντοχή στο νερό και το χάραγµα. Μία επεξεργασία που διαρκώς βελτιώνεται, προσφέροντας αποκλειστικά στα τεντόπανα DICKSON το συγκριτικό πλεονέκτηµα. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙ ORCHESTRA ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 95% ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΜΠΑΔΑΣ

ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

Τα τεντόπανα DICKSON πλέκονται µε S x 29 100% Solution, νεκρές ακρυλικές ίνες, πράγµα που τους εξασφαλίζει µια εκπληκτική εµφάνιση χρώµατος. Η ύφανσή τους, επιτρέπει επίσης, τη διείσδυση του αέρα, ενώ εξασφαλίζει την πλήρη αδιαβροχία τους.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΙΝΕΣ SUNACRYL, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UV: 7 ΣΤΑ 8)


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ DICKSON

CQ 638/2

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΡΙΜΕ

36 EΥΡΩ

ΡΙΓΕ

36 EΥΡΩ

ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

50 EΥΡΩ

ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ ΕΜΠΡΙΜΕ

26 EΥΡΩ

ΡΙΓΕ

27 EΥΡΩ

ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

40 EΥΡΩ

ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ & ΜΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ

IFTH


ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ORCHESTRA ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ MIA ΖΩΗ

Η ιδανική λύση για κατοικίες, κοινόχρηστους χώρους και σκάφη. Τα τεντόπανα ΟRCHESTRA διατίθενται σε 78 αποχρώσεις µε πλάτος 120 cm και 12 αποχρώσεις µε πλάτος 165, 200, 250 και 320 cm, για τέντες χωρίς ραφή (extra large). Η ειδική κατασκευή και επεξεργασία τους προσφέρει: • Aξεπέραστη αδιαβροχία • Σκίαση µε µείωση του αισθήµατος του φαινοµένου του θερµοκηπίου στο χώρο σας • Οι χρωµατισµοί έχουν γίνει µέχρι την καρδιά του νήµατος, έτσι ώστε τα χρώµατα να µην ξεφάβουν κάτω από την επίδραση της UV ακτινοβολίας

CQ 638/2

ΜΕ ΕΡΑΣΤΗ Π Ε Ξ Α ΟΧΙΑ ΙΑ A Δ ΒΡ

ΝΣΗ ΜΕ ΥΦΑ Υ Ο Π ΝΕΕΙ” “ΑΝΑΠ

IFTH

ΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΩ ΠΟΥ ΥΝ ΔΙΑΡΚΟ

Ύφασµα

100% ακρυλικό ύφασµα βαµµένο στη µάζα SUNACRYL, µε νήµα ειδικά σχεδιασµένο για εξωτερική χρήση

Πλάτος

120 cm (και extra large 165-200-250-320 cm)

EN 1773

Βάρος

300 gr/m2

NF-G-07-150

Φινίρισµα

CLEANGARD, ειδική επίστρωση για εξωτερική χρήση για τέντες µε ειδική επίστρωση κατά της µούχλας, δεν σαπίζουν, είναι αδιάβροχα

Αδιαβροχία

> 350 mm

Schmerber ISO 811/81

Αντοχή στον ήλιο

7-8/8

ΝF EN ISO 105-B02/94

Αντοχή στις καιρικές συνθήκες

7-8/8

ΝF EN ISO 105-B04/94

Spray test

5/5 mimimum

ISO 4920/81

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Naturel 7133 RAL: 9010 NCS: S 0502-Y

Ivoire 7548 RAL: 1014 NCS: S 1005-Y20R

Lin 8904 RAL: 1015

Cacao 8776 RAL: 8025 NCS: S 6010-Y50R

Dune 0681 RAL: 1001

Toast 8891 RAL: +/- 1011

Noisette 6025 RAL: 8003 NCS: S 5030-Y50R

Marron 0613 RAL: 8011 NCS: S 6020-Y70R

Coquille 7632 RAL: 1013 NCS: S 1002-Y50R

Curry U105 RAL: +/- 1024

NCS: S 3040-Y10R

Orange 0018 RAL: 2004 NCS: S 0585-Y60R

Beige 8902 RAL: 1001 NCS: S 3010-Y30R

Bruyère 8779 RAL: 7002 NCS: S 5010-Y30R

Chanvre 8200 RAL: 8025 NCS: S 5010-Y50R

Moka 7553 RAL: 8004 NCS: S 4030-Y70R

Brownie U224 RAL: 8017 NCS: S 8010-Y70R

Castor 0805 RAL: 8017 NCS: S 8005-Y80R

Ecru 0001 RAL: 9003

Vanille 6610 RAL: 1015 NCS: S 0510-Y20R

Citron 7703 RAL: 1016 NCS: S 0550-G90Y

Paille 7560 RAL: 1023

NCS: S 1040-Y10R

Jaune 6316 RAL: 1003 NCS: S 5080-Y10R

Champagne 0806 RAL: 1015 NCS: S 0520-Y30R

Blé 6318 RAL: 1017

NCS: S 2040-Y20R

Sable 0034 RAL: 8023 NCS: S 2050-Y40R

Safran 8777 RAL: 2010 NCS: S 2060-Y60R

Mandarine 0867 RAL: 2011 NCS: S 5070-Y40R

Pêche 6689 RAL: 3022 NCS: S 1040-Y70R

Papaye 8205 RAL: 2012 NCS: S 0570-Y90R

Vermillon 0020 RAL: 3020 NCS: S 1080-Y90R

NCS: S 2010-Y20R

NCS: S 2010-Y80R

NCS: S 4020-Y30R

CQ 638/2

IFTH

NCS: S 0500-N


Pink U170 RAL: 4010

Cerise 6435 RAL: 3003 NCS: S 3060-R

Saumon 6577 RAL: 3014 NCS: S 2040-Y90R

Brique 7104 RAL: 3000 NCS: S 3050-Y90R

Chataîgne 8207 RAL: 3013 NCS: S 4050-Y80R

Rouge 3914 RAL: 3003 NCS: S 2750-R

Dubonnet Tweed 6386 RAL: 8012 NCS: S 6030-R

Bordeaux 8206 RAL: 3005 NCS: S 5040-R10B

Lilas 6692 RAL: 4011

NCS: S 2040-R60B

Purple U169 RAL: 5022 NCS: S 6030-R60B

Mauve 8601 RAL: 4001 NCS: S 4020-R50B

Cassis 7554 RAL: 4007 NCS: S 6020-R40B

Ciel 8903 RAL: 5024

Saphir 6720 RAL: 5024 NCS: S 2040-R80B

Chardon 8778 RAL: 5007 NCS: S 3050-R90B

Méditerranée 8202 RAL: 5002 NCS: S 5040-R80B

Mediteranean Tweed 8790 RAL: 5013 NCS: S 6030-R80B

Blue-Jean U225 RAL: +/- 5007 NCS: S 5020-R90B

Océan 7264 RAL: 5002 NCS: S 5540-R70B

Bleu 0017 RAL: 5017

Bleuet 8204 RAL: 5024 NCS: S 3040-R90B

Narval 7558 RAL: 5009 NCS: S 6020-B

Denim U141 RAL: 5003 NCS: S 6030-R80B

Marine 6022 RAL: 5013 NCS: S 7020-R70B

Bleu Nuit 8238 RAL: 5011 NCS: S 8010-R70B

Noir 6028 RAL: 9011

Paon 8901 RAL: 5025

Turquise 6688 RAL: 6034 NCS: S 2040-B30G

Aquamarine 7551 RAL: 5018 NCS: S 3050-B50G

Aztèque 7172 RAL: 5021 NCS: S 4055-B40G

NCS: S 1070-R20B

NCS: S 900-N

NCS: S 5030-B10G

NCS: S 1030-R80B

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

NCS: S 3560-R90B


Emeraude 7297 RAL: 6029 NCS: S 3060-B70G

Vert 0003 RAL: 6029

NCS: S 4050-B90G

Tilleul 7103 RAL: 6017 NCS: S 3030-G10Y

Fougère 8201 RAL: 6011 NCS: S 4020-G10Y

Cyprès 7100 RAL: 6005 NCS: S 5010-B90G

Forêt 6687 RAL: 6005

Hemlock Tweed 6387 RAL: 6016 NCS: S 7020-B90G

Absinthe 8600 RAL: 1020 NCS: S 3020-G80Y

Menthe 7557 RAL: 6019 NCS: S 1030-G40Y

Amande 7244 RAL: 6018 NCS: S 3050-G50Y

Réséda 6023 RAL: 6003 NCS: S 6020-G50Y

Olive 0853 RAL: 6020

NCS: S 7020-G30Y

Sapin 8905 RAL: 6022 NCS: S 8000-N

Graphite 7132 RAL: 9010 NCS: S 0804-Y70R

Nuages 6319 RAL: 1013 NCS: S 0300-N

Grège 6020 RAL: 9001 NCS: S 1002-Y50R

Perle 7972 RAL: 9002

NCS: S 1502-Y50R

Beige chiné U189 RAL: +/- 1013 NCS: S 2005-Y20R

Ramier 8016 RAL: 9002 NCS: S 1502-R

Argent 7552 RAL: 7042 NCS: S 3005-B20G

Souris 8396 RAL: 7042 NCS: S 4000-N

Pierre 6196 RAL: 9002 NCS: S 2000-N

Gris chiné U190 NCS: S 2502-Y RAL: +/- 7047

Gris 6088 RAL: 7036

Flanelle U104 RAL: 7037 NCS: S 5502-B

Taupe 7559 RAL: 7006 NCS: S 6005-Y20R

Ardoise 8203 RAL: 7010 NCS: S 6502-B

Charcoal Tweed 7330 RAL: 7021 NCS: S 7502-R

Carbone U171 RAL: 7016 NCS: S 7502-B

NCS: S 5540-B80G

Προστασία από UV ακτινοβολία

Θερµική άνεση FS < 0,1

100% φιλτράρισµα 95 % φιλτράρισµα των UV των UV

90 % φιλτράρισµα των UV

UPF πρωτόκολλο (european standard) µεταφρασµένο σε % για το φιλτράρισµα της ακτινοβολίας UV

(κάτω από 10%)

Οπτική προστασία 0,1<FS<0,2 (10% - 20%)

NCS: S 3502-Y

Chocolate U083 RAL: 8019 NCS: S 8505-Y80R

Χρωµατισµός φωτός

Τεντόπανα MAX παντός καιρού (πλάτος 120 cm)

0,2<FS<0,3 (20% - 30%)

SF = Μετάδοση ηλιακής θερµότητας

Tv < 10%

10% Tv < 20%

Tv > 20%

Tv = Διυσδιση του φωτος µέσα από το τεντόπανο (φωτοδιαπερατότητα)

Αίσθηση Δροσιάς

Ατµόσφαιρα µεσαία

Θερµή Ατµόσφαιρα

Τεντόπανα µεγάλου πλάτους (165, 200, 250, 320 cm)


ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ORCHESTRA max ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ MIA ΖΩΗ

Τεντόπανα νέας τεχνολογίας, αδιάβροχα και αυτοκαθαριζόµενα. Τα τεντόπανα ΟRCHESTRA max διατίθενται σε 35 σχέδια µε πλάτος 120 cm. Η καινοτόµος επεργασία PERMACLEAN καθιστά τα ORCHESTRA max εντελώς αδιάβροχα, ενώ ταυτόχρονα, µε την κίνηση του νερού στην επιφάνειά τους αποµακρύνεται η βροµιά. Η µέθοδος αυτή, εµπνευσµένη από τη φύση και η επεξεργασία για την προστασία από τη UV ακτινοβολία, καθιστούν τα ORCHESTRA max κατάλληλα για σταθερές κατασκευές µεγάλης αντοχής στις καιρικές συνθήκες και το µολυσµένο περιβάλλον. Έτσι πλέον δε χρειάζεται να µαζεύετε τις τέντες κάθε φορά που πιάνει βροχή! Κατάλληλα για κάθε χρήση σε ιδιωτικούς ή κοινόχρηστους χώρους και σκάφη.

Προσοχή: Κατά την τοποθέτηση του τεντόπανου, η επιστρωµένη επιφάνεια πρέπει να τοποθετείται από την εσωτερική πλευρά της τέντας.

Αδιάβροχα και αυτοκαθαριζόµενα χάρη στην επεξεργασία PERMACLEAN ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ!

Ύφασµα

100% ακρυλικό ύφασµα βαµµένο στη µάζα SUNACRYL

Πλάτος

120 cm

Βάρος

320 gr/m

NF-G-07-150

Αντοχή στο σκίσιµο

Στηµόνι 154 daN/ Yφάδι 105 daN

ISO 13934-1

Αδιαβροχία

> 1200 mm

Schmerber ISO 811/81

Αντοχή στον ήλιο

7-8/8

ΝF EN ISO 105 B02/94

Αντοχή στις καιρικές συνθήκες

7-8/8

ΝF EN ISO 105-B04/94

Spray test

5/5 mimimum

ISO 4920/81

EN 1773 2

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Naturel 7133 RAL: 9010 NCS: S 0502-Y

Grège 6020 RAL: 9001 NCS: S 1002-Y50R

Ivoire 7548 RAL: 1014 NCS: S 1005-Y20R

Dune 0681 RAL: 1001

NCS: S 2010-Y20R

Jaune 6316 RAL: 1003 NCS: S 5080-Y10R

Toast 8891 RAL: +/- 1011

Bruyère 8779 RAL: 7002 NCS: S 5010-Y30R

Brownie U224 RAL: 8017 NCS: S 8010-Y70R

Pink U170 RAL: 4010

NCS: S 1070-R20B

Cerise 6435 RAL: 3003 NCS: S 3060-R

Bordeaux 8206 RAL: 3005 NCS: S 5040-R10B

Vert Forêt 6687 RAL: 6005 NCS: S 5540-B80G

Blue-Jean U225 RAL: +/- 5007 NCS: S 5020-R90B

NCS: S 1002-Y50R

Rouge 3914 RAL: 3003 NCS: S 2750-R

Denim U141 RAL: 5003 NCS: S 6030-R80B


Bleu Nuit 8238 RAL: 5011 NCS: S 8010-R70B

Ecru 0001 RAL: 9003

Souris 8396 RAL: 7042 NCS: S 4000-N

Flanelle U104 RAL: 7037 NCS: S 5502-B

NCS: S 0500-N

Pierre 6196 RAL: 9002 NCS: S 4020-Y30R

Gris 6088 RAL: 7036

NCS: S 3502-Y

Ardoise 8203 RAL: 7010 NCS: S 6502-B

Noir 6028 RAL: 9011

NCS: S 900-N

Sienne 8211

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Taupe 7559 RAL: 7006 NCS: S 6005-Y20R


Sienne D100

Sienne 8210

Sienne 8931

Naples D114

Naples D113

Naples D115


ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ & ΜΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


0105 ΕCRU - ECRU No 0105


ΕΚΡΟΥ 0105


0106

KREM - KREM No 0106


KΡΕΜ 0106


0107 ECRU - WHITE No 0107


WHITE 0107


0341

GAP No 0341


ΕΚΡΟΥ 0341


0351 NIMES No 0351


ΕΚΡΟΥ 0351


0331

ALBI No 0331


ΕΚΡOY 0331


0291 PARIS No 0291


ΕΚΡOY 0291

ΚΡΕΜ 0294


0321

COLMAR No 0321


ΕΚΡOY 0321


0301 LENS No 0301


ΕΚΡOY 0301


0311

BELFORT No 0311


ΕΚΡOY 0311


0271 MACON No 0271


ΕΚΡOY 0271


0281

AVIGNON No 0281


ΕΚΡOY 0281


0251 BREST No 0251


ΕΚΡOY 0251


0241

EVIAN No 0241


ΕΚΡOY 0241


0221 LE MANS No 0221


ΕΚΡOY 0221

ΚΡΕΜ 0224


0231

SAINT DENIS No 0231


ΕΚΡOY 0231

ΚΡΕΜ 0234


5791 ANTIBES No 5791


ΕΚΡOY 5791

ΠΡΑΣΙΝΟ 5793


3161

CHAMBERY No 3161


ΕΚΡOY 3161

ΚΡΕΜ 3164


3171 LA ROCHELLE No 3171


ΕΚΡOY 3171


3151

ORLEANS No 3151


ΕΚΡOY 3151

ΚΡΕΜ 3154


3121 GRENOBLE No 3121


ΕΚΡOY 3121


3111

LIMOGES No 3111


ΕΚΡOY 3111

ΠΡΑΣΙΝΟ 3113


3141 BOULOGNE No 3141


ΕΚΡOY 3141

ΩΧΡΑ 3142


3091

CHAMBOARD No 3091


ΕΚΡOY 3091


3071 SAINT EMILION No 3071


ΕΚΡOY 3071


3051

RENNES No 3051


ΕΚΡOY 3051

ΩΧΡΑ 3052


0113 BASTIA No 0113


ΕΚΡOY 0113


0111

EVRY No 0111


ΕΚΡOY 0111


0112 CALAIS No 0112


ΕΚΡOY 0112


ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ MITJAVILLA

1

2

Οι γαλλικοί βραχίονες MITJAVILA ξεχωρίζουν γιατί διαθέτουν τεράστια αντοχή στις έντονες καιρικές συνθήκες και παθαίνουν ζηµιές πολύ σπάνια. Αυτό οφείλεται στην ειδική κατασκευή τους και τον ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο παραγωγής. Όλες οι βίδες είναι ΙΝΟΧ και τα εσωτερικά ελατήρια γαλβανιζέ. Η επένδυση των συρµατόσχοινων είναι από ειδικό PVC αεροναυπηγικής, το οποίο σε όλη τη διαδροµή του, έχει γράσο υψηλών προδιαγραφών. Όλα τα προηγούµενα στοιχεία, συντελούν ώστε να µην υπάρχουν τριξίµατα και θόρυβοι κατά τη λειτουργία, ακόµα κι αν περάσει πολύ µεγάλο χρονικό διάστηµα από την εγκατάστασή τους.

1. Νέοι βραχίονες από την ΜITJAVILA υπερβαρέως τύπου. Μήκος από 1,75 m έως 3,50 m µε αλλαγή ανά 25 cm, µε διπλά ελατήρια, δίνοντας 30 % µεγαλύτερη δύναµη, ικανή για όλα τα τεντόπανα. 2. Λευκά διπλά ελατήρια γαλβανισµένα (όχι µαύρα) µε βίδες full inox και προφίλ 8 x 6,5 cm (πιο φαρδύ). 3. Eσωτερικά καλώδια επενδεδυµένα µε ειδικό PVC PROTECTION αεροναυπηγικής.

3

Bάση υπερβαρέως τύπου για βραχίονες απο 3m έως και 4m άνοιγµα µε φουλ inox βίδες και διπλούς ρεγουλατόρους για πολύ καλή ρύθµιση..

Βάση µαρκίζας MITJAVILA για βραχίονες απο 1,75 m έως 3,00 m.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ MITJAVILLA

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΗΛΙΟΚΑΛΥΨΗΣ Μηχανισµός MITJAVILA 1/9 µε πολύ καλή ανταπόκριση, για τέντες έως και 6 m.

Mηχανισµός υπερβαρέως τύπου 1/16, πολύ µεγάλης αντοχής, µε ειδικό φρένο, για να µην έχουµε επαναφορά των βραχιόνων προς τα πίσω.

Mηχανισµός MITJAVILA 1/9 Long

ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙTJAVILA


ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΣΕΤΑΣ 136 Η κασέτα 136 είναι το πιο εξελιγµένο σύστηµα τέντας σήµερα. Είναι ιδανική λύση για χώρους που απαιτούν υψηλή αισθητική αλλά και για περιπτώσεις που δεν υπάρχει µαρκίζα και είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση της τέντας στον τοίχο. Ταυτόχρονα η κασέτα 136 προσφέρει πλήρη προστασία του υφάσµατος. Το ύφασµα εσωκλείεται σε κουτί αλουµινίου και δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Το κουτί της κασέτας είναι κατασκευασµένο από αλουµίνιο και INOX κορυφαίας ποιότητας. Η κασέτα 136 συνιστάται για άνοιγµα έως 6 m και προβολή 3 m. 243 mm

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

190 m m

158 mm

265 mm

10°

60°

90°

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΣΕΤΑΣ 600ΕΧ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Αισθητική • Πολύ µεγάλη προβολή έως και 4 m • Ανεξάρτητο σύστηµα στήριξης βραχιόνων από κασέτα • Εύκολη τοποθέτηση • Βαρέως τύπου προφίλ αλουµινίου • ΙΝΟΧ µεταλλικά µέρη • Κίνηση µόνο µε µοτέρ

ÌÅÃÉÓÔÏ ÐËÁÔÏÓ

7,00

ÌÅÃÉÓÔÏ ÁÍÏÉÃÌÁ

4,00

265 m m

295 mm 0°

20°

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙTJAVILA


ΣΥΣΤΗΜΑ MONOBLOC 1440V

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΗΛΙΟΚΑΛΥΨΗΣ Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση σταθερών στοιχείων µε δυνατότητα έως και 6 µέτρα πλάτους και ανοίγµατος 3 µέτρα. Κατασκευασµένο από αλουµίνιο και µεταλλικά µέρη από ΙΝΟΧ. Το σύστηµα αυτό παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη, ρύθµισης της κλίσης ανά πάσα στιγµή, πολύ εύκολα και µε ακρίβεια, χάρη στα ειδικά συστήµατα που διαθέτουν οι βάσεις των βραχιόνων.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΕ ΚΑΣΕΤΑ Παίρνει µηχανισµό ή µοτέρ και είναι για διαστάσεις έως και 6 m x 4 m ύψος. Μπορούµε να τοποθετήσουµε ζελατίνα, SUNWORKER σίτα ή και πλαστικό PVC µε ζελατίνα.

168

192

ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙTJAVILA


ΚΑΠΟΤΙΝΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕ 4 Ή 5 ΑΚΤΙΝΕΣ

ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ

Σύστηµα διακοσµητικό και προστατευτικό εξωτερικών χώρων που προτείνεται κυρίως για παράθυρα, εισόδους και βιτρίνες καταστηµάτων. Οι κατασκευές µπορεί να είναι σταθερές ή ανοιγόµενες. Ο σκελετός είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουµίνιο, τα πλαστικά µέρη είναι από νάϋλον και η επένδυση από ύφασµα ή PVC.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΗΛΙΟΚΑΛΥΨΗΣ

ΚΑΠΟΤΙΝΑ ΝΤΕΓΚΡΑΝΤΕ Σύστηµα διακοσµητικό και προστατευτικό εξωτερικών χώρων που προτείνεται κυρίως για εισόδους και βιτρίνες καταστηµάτων. Οι κατασκευές µπορεί να είναι σταθερές ή ανοιγόµενες. Ο σκελετός είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουµίνιο, τα πλαστικά µέρη είναι από νάυλον και η επένδυση από ύφασµα ή PVC.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ “ARCADE” 867

7195

7236

7247

7223

7241

939

992

994

7246

ΚΑΠΟΤΙΝΑ ΟΒΑΛ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Σύστηµα διακοσµητικό και προστατευτικό εξωτερικών χώρων που προτείνεται κυρίως για εισόδους και βιτρίνες καταστηµάτων. Οι κατασκευές µπορε να είναι σταθερές ή ανοιγόµενες. Ο σκελετός είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουµίνιο, τα πλαστικά µέρη είναι από νάϋλον και η επένδυση από ύφασµα ή PVC.

ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙTJAVILA


ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ


ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΩΝ* DICKSON MADE IN USA

* ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

303 FABRIC CLEANER (ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ)

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Χρησιµοποιούµε µια µαλακιά βούρτσα µε µικρή ποσότητα FABRIC CLEANER, χλιαρό νερό και βουρτσίζουµε µαλακά. Το τεντόπανό µας, καθαρίζει χωρίς πρόβληµα από κάθε είδους τοπική βρωµιά. Σκουπίζουµε απαλά µε ένα βρεγµένο σφουγγάρι τον αφρό που δηµιουργείται και το τεντόπανο είναι πεντακάθαρο. Προσοχή, για καλύτερα αποτελέσµατα το νερό να µην είναι κρύο.

303 FABRIC GUARD (ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ) Σε σηµεία που έχουµε προβλήµατα αδιαβροχοποίησης µετά από πολύ καιρό σκληρής χρήσης, µπορούµε να ξανακάνουµε αδιαβροχοποίηση στο τεντόπανό µας, ψεκάζοντας 3-4 φορές µε το FABRIC GUARD και αφήνοντάς το απλά να στεγνώσει.

303 ΑΕROSPACE (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ UV) Προστατεύει το τεντόπανο από την ηλιακή ακτινοβολία, διατηρώντας το πάντα µαλακό. Του ξαναδίνει πάλι τη ζωντάνια που είχε στην αρχική του µορφή, εξασφαλίζοντας την προστασία του από την ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος και διατηρώντας το καθαρότερο από ποτέ. Απλά ψεκάζουµε και το αφήνουµε να στεγνώσει µόνο του.


www.dickson.gr

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Profile for dickson.gr

Τεντόπανα Dickson Collection 2013 - Gr  

Dickson Collection 2013

Τεντόπανα Dickson Collection 2013 - Gr  

Dickson Collection 2013

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded