__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

LA NOSTRA ESCOLA


ENTRADA RELAXADA Els nostres familiars entren cada matí a acompanyar-nos a l’ambient i els podem ensenyar tot allò que anem fent. Algunes vegades juguem junts.


L’ESTONA DE CONVERSA Cada matí fem una rotllana i ens expliquem coses que tenim ganes de compartir amb els companys i companyes i també preparem el dia.


LLIURE CIRCULACIÓ I TALLERS Després de la conversa, comencem la lliure circulació pels ambients i és el moment de fer les diferents activitats que ens proposen els mestres: matemàtiques, llengües, art, ciències naturals…


ESTEM ESMORZANT Esmorzem al nostre ambient i després podem sortir al jardí o ens podem quedar a l’ambient llegint, xerrant, jugant...


AL JARDÍ HI JUGUEM Ens agrada molt poder sortir al jardí a jugar, córrer i saltar...


L’HORA DE LECTURA Cada dia destinem una estona a la lectura i llegim el què ens ve de gust: contes, revistes, còmics...


ENS PREPAREM PER DINAR La majoria de nosaltres dinem a l’escola i ens ho passem molt bÊ. La monitora ens ve a recollir per baixar al menjador.


A LA TARDA... Continuem fent tallers, lliure circulació o ens quedem a l’ambient fent activitats de grup...i a les 16h cap a casa!


ESCOLA DELS ENCANTS L’escola dels Encants és una escola barcelonina d’educació viva nascuda l’any 2009. Treballem amb metodologies actives tot respectant els ritmes de cada infant. El nostre propòsit és el desenvolupament de les competències per la vida, aquelles que ens serveixen per donar resposta a reptes individuals i col·lectius. És una escola de dues línies en la qual els infants estan agrupats en comunitats: comunitat de petits (3, 4 i 5 anys), comunitat de mitjans (6, 7 i 8 anys) i comunitat de grans (9, 10 i 11 anys). Els nostres espais són els ambients i és on passem la major part del temps. Nosaltres estem a la comunitat de mitjans, concretament a l’ambient de Tretzevents (ambient lingüístic).

Profile for dibuixemjunts

Carta de presentació Escola dels Encants  

Carta de presentació Escola dels Encants  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded