Page 1

Festa Major de Sant Bartomeu del Grau Del 19 al 31 d’agost de 2019

Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau


Festa Major SBG 2019 www.sbg.cat

Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau

Portada: dibuix de Maria Puignerรณ Sunyer, guanyadora del Concurs de Dibuix i Pintura de la Festa Major 2018 en la 5a categoria.


Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns, És per mi un honor i un privilegi poder saludarvos, com a Alcalde del nostre poble, amb motiu de la celebració de la Festa Major d’enguany. Aquest programa que teniu a les mans és fruit de l’esforç i la constància de la Regidoria de Festes i la resta de Regidories, del personal de l’Ajuntament, de les entitats del poble i, en definitiva, de tota la gent que col·labora i fa possible que tots els esdeveniments que ens proposem fer a Sant Bartomeu del Grau es portin a terme. I aquest, precisament, és un motiu d’orgull: saber que comptem amb un capital humà fonamental per seguir avançant amb força i empenta. La gent del poble que participa, que recolza i que s’implica en totes les activitats d’aquests dies. Tot això ens reforça el sentiment de pertinença a una comunitat dinàmica i compromesa. La Festa Major de Sant Bartomeu del Grau sempre esdevé el tancament perfecte de l’època estival, on hom comparteix i comenta les experiències viscudes durant les seves vacances (si és que ja les ha pogut fer); on hi ha retrobaments amb persones que, encara que ara no hi visquin, estimen el poble, continuen tenint un vincle especial que segueix latent amb el pas del temps i participen activament d’aquests dies de festa.


I és aquí on us vull demanar la vostra implicació: feu difusió de la nostra Festa Major -encara que estic segur que ja ho feu-. Doneu veus a les vostres amistats, animeu-les a compartir amb nosaltres aquests dies i participar en les múltiples activitats que es duran a terme; a gaudir de la presència com a pregonera de la nostra estimada Ninotaire Pilarín Bayés, de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu, de la Tarda de Motor, del Cafè Concert, de la Nit Jove, del Sopar de Festa Major, de la Disco Mòbil, de la Despertada, de les Havaneres i de tants i tants actes que composaran uns dies lúdics i festius. Fem entre totes i tots que Sant Bartomeu del Grau esdevingui un referent, més fort i potent que mai, dins el panorama de les Festes Majors del Lluçanès i d’Osona. Sense estendre’m més, us vull desitjar una molt bona Festa Major 2019. Que la visquem, que la gaudim, que us divertiu molt i que l’aprofiteu com l’ocasió es mereix.

Molt bona Festa Major a tothom! David Puyol Pérez

Alcalde de Sant Bartomeu del Grau


dilluns

19

18.00h

Taller d’estampació de samarretes de Festa Major 2019 Plaça Nova

Cal portar una samarreta de color blanc, 100% cotó. Pels més joves, circuit lúdic amb cars, vehicles de pedals, inflables i rampes. Pels petits belluguets, circuit d’agilitat i inflables.


Futbito Zona esportiva La Codina

A partir de 8 anys.

19.00h

MasterClass Spinning Zona esportiva La Codina

Places limitades. Inscripcions a l’Ajuntament fins el dia 16 d’agost.

21.00h

Mini-Disco pels infants Plaça del Casal

dimarts

17.00h

20


dimecres

21

10.00h

Americanes de pàdel juvenil Zona esportiva La Codina

Vegeu les bases a l’apartat de Tornejos.

19.00h

Zumba Plaça del Casal

22.00h

Caminada nocturna Plaça Doctor Griera Organitza: Associació d’Empresaris

Recorregut apte per a tothom. A l’arribada hi haurà la tradicional xocolatada.


Jocs a la piscina Piscina Municipal Organitza: Esplai Marcianet

A partir de 3 anys.

17.30h

Taller de Batucada Mirador de l’Església

20.00h

Pregó Ajuntament

A càrrec de la ninotaire Pilarín Bayés i de Luna.

22.00h

Ball amb Jordi Bruch Plaça del Casal

A la mitja part, elecció de l’hereu i la pubilla i seguidament Karaoke.

dijous

11.00h

22


divendres

23 10.00h

32è Concurs de Dibuix i Pintura Biblioteca Escola La Monjoia Organitza: AMPA Escola Monjoia i AMPA Escola Bressol El Patufet

Vegeu les bases a l’apartat de Concursos.

18.00h

Cafè-Concert Orquestra Maravella Plaça del Casal Col·labora: Grup d’Animació Cucafera

20.00h

Festa Blanca Piscina Municipal Organitza: Comissió de Jovesbg

Sopar de tapes, taller de mojitos i música en directe. Només tiquets anticipats. Places limitades. Més informació a l’apartat de Tiquets.

22.30h

Ball de Festa Major Plaça del Casal

Ball amb l’Orquestra Maravella i seguidament discomòbil amb DJ Capde.


10.30h

Repic de Campanes

11.00h

Missa Solemne Església

Missa cantada pel Cor del Grau que seguidament oferirà un breu concert.

12.30h

Cercavila, vermut i sardanes Carrer Vell i Plaça Dr. Griera Serveix el vermut: Voluntàries Osona Contra el Càncer SBG

16.00h

Tarda de motor Zona esportiva La Codina Organitza: Amics del Motor

20.30h

Sopar Popular Plaça del Casal Organitza: Grup d’Animació Cucafera i Galop SBG

Només tiquets anticipats. Places limitades. Seguidament, la Grossa de SBG. Més informació a l’apartat de Tiquets.

24.00h

Grup de versions Wish i Disco Fluor Party Plaça del Casal

A la matinada despertada amb la Batupanda i xocolatada.

Sant Bartomeu

Cercavila amb Gegants, Bastoners, Grallers i Batupanda. Tot seguit, vermut popular i sardanes amb la Cobla Canigó.

dissabte

24


diumenge

25 17.00h

Festa de Colors Holi Blue i Escuma Plaça Nova

Espectacle infantil-juvenil.

20.00h

Havaneres amb Sons d’Altamar Plaça del Casal

A la mitja part, rom cremat, sardinada popular i lliurament de premis del concurs de dibuix. Preu tiquet sardinada: 3€


XII Pedalada Popular Picapedrer Davant del Bar Restaurant El Geu Organitza: Club Ciclista SBG

3 recorreguts: adults, infantils i petits. Sortida i arribada davant del Geu. Inscripcions online a: dsport.cat

16.00h

Plantada de Bitlles Catalanes Plaça Nova Organitza: Els Aprenents Sbg

17.00h

Finals del torneig de Pàdel Zona Esportiva La Codina

Més informació a l’apartat de Tornejos.

dissabte

9.00h

31


tiquets, tornejos i concursos


Festa Blanca Piscina Municipal Organitza: Comissió de Jovesbg

Preu: 15€ (a partir de 16 anys). Inclou: sopar, taller de mojitos i música en directe. Només tiquets anticipats. Places limitades. Venda de tiquets a la Piscina Municipal fins el dia 20 d’agost o fins a exhaurir places. Persones amb al·lèrgies o intoleràncies enviar un correu electrònic a: jovesbg@sbg.cat abans del 20 d’agost. Més informació al cartell a part i a les xarxes socials.

Sopar Popular Plaça del Casal Organitza: Grup d’animació Cucafera i Galop SBG

Preu: 13€ adults, 8€ infantil (fins a 10 anys). Només tiquets anticipats. Places limitades. Venda de tiquets al Supermercat Sayol, Forn Griera i El Reguer fins el dijous 22 d’agost. Més informació al cartell a part.


Campionat de Pàdel FM19 Zona esportiva La Codina

Dies: del 19 al 31 d’agost Inscripcions: via web http://padel.sbg.cat o via mail a tecnicesports@ajuntament.sbg.cat Data límit d’inscripció: 16 d’agost Categories: masculí i femení Cost: 10€ Funcionament del torneig: · Tots els equips inscrits accepten les regles i normatives de l’organització, aplicant el reglament de la Federació Catalana de Pàdel. · Per realitzar el torneig es necessita una inscripció mínima de 6 parelles per categoria. · Partits a 2 sets i amb punt d’or i en cas d’empat, es decideix amb un Super Tie-break. · Premis per les parelles guanyadores, pilotes i aigua per a tots els participants. · L’horari del torneig dependrà del volum de participació. · Les finals es realitzaran el dia 31 d’agost a partir de les 9 del matí. · Els horaris del joc i resultats es passaran per correu o via whatsapp. · L’entrega de premis es realitzarà el mateix dia 31 d’agost.


Americanes de Pàdel Juvenil Zona esportiva La Codina

Dia: 21 d’agost Inscripcions: fins el 16 d’agost via correu electrònic a: tecnicesports@ajuntament.sbg.cat Edats: 8 a 14 anys Funcionament: · Inscripció mínima de 6 i un màxim de 8 participants. · Partits de 15 minuts.

Concurs d’Instagram #FM19 Organitza: Comissió Jovesbg

Bases del concurs:

1. Les imatges han d’estar fetes a la Festa Major 2019 i es poden presentar fins l’1 de setembre.

2. Per participar al concurs s’ha de tenir un compte a Instagram i seguir a @jovesbg respectant les condicions d’aquesta xarxa. Cal pujar les fotos a Instagram sota l’etiqueta #fmsbg19 amb la menció @jovesbg.

3. Cada participant podrà presentar tantes fotos com vulgui, sempre i quan siguin inèdites i originals. No s’admetrà cap fotografia els drets de la qual de propietat intel·lectual no pertanyin íntegrament al mateix participant del concurs o el seu representant legal.

4. La participació en el concurs és gratuïta. Hi haurà dos

premis: premi a la foto amb més likes i premi a la millor foto escollida pel jurat (hereu i pubilla de la Festa Major d’enguany, 2 representants de la Comissió de Joves SBG i 1 fotògraf professional). El veredicte del jurat és inapel·lable.


5. Les fotografies guanyadores es donaran a conèixer el 8 de

setembre. Les persones premiades hauran de contactar amb la Comissió de Joves a través d’un missatge privat a Instagram o per correu electrònic a jovesbg@sbg.cat per concretar la recollida del premi.

6. La participació al concurs comporta l’acceptació de les bases, així com l’autorització per divulgar públicament les fotografies pels canals de comunicació de la Comissió de Jovesbg i l’Ajuntament de Sant Bartomeu.

32è Concurs de Dibuix i Pintura Biblioteca de l’Escola La Monjoia Organitza: AMPA Escola La Monjoia i AMPA Escola Bressol El Patufet

Participants: apte per a tothom. Tema: es dirà al mateix moment del lliurament del full (s’inscriurà cada participant i se li assignarà una categoria). Cada dibuix portarà un títol anomenant el que s’ha pintat. Inscripcions: a la biblioteca de l’escola el mateix dia de les 10.00h a les 11.00h del matí. Es recollirà el paper convenientment segellat per poder fer el dibuix a l’aire lliure. Horari d’entrega: a la biblioteca, de 13.00h a 14.00h. Categories: 1a. categoria de 0 a 3 anys 2a. categoria de 4 a 5 anys 3a. categoria de 6 a 8 anys 4a. categoria de 9 a 11 anys 5a. categoria de 12 a 15 anys 6a. categoria majors de 16 anys Exposició: del divendres 23 al diumenge 25 d’agost, de les 12.00h a les 14.00h, i de les 18.00h a les 20.00h, al local de l’antiga Caixa de Manlleu. Premis: es lliuraran el diumenge dia 25 d’agost a la mitja part de les havaneres.


carlesvilacompanyo@gmail.com

Ctra. Sant Hipòlit, km 4.100 08503 Gurb (Barcelona) Tels. 93 886 24 78 · 636 97 00 81 www.terricabras.cat

Instal·lacions industrials, comercials i domèstiques de: il·luminació, telecomunicacions, climatització, videovigilància, smarthome. Servei Tècnic Autoritzat GOLMAR (vídeo-porters, control accessos)

www.electricitat-aitel.com Pl. Sant Felip, 3 – 08500 Vic - 93 886 09 41


SUPERMERCAT

SAYOL

C/ Vell, 39 Sant Bartomeu del Grau 08503 (Barcelona)

93 888 90 42 689 01 68 97 @supermercat_sayol supermercatsayol@gmail.com


C/ Can Pau Raba, 1, 3r, 08500 Vic Tel: 616 854 792 i 659 941 983


PLANTA DE BIOGÀS 08503 Sant Bartomeu del Grau · Telf. 972 27 14 87 · NIF: B60226768

Bona Festa Major!


Festes majors i espais d’oci

En cas d’agressió o si vols més informació adreçat a:

PUNT

LILA #LliuresdeMasclismes www.diba.cat/lliuresdemasclismes


La vida és verda

vicreu.net

C/ Nou, 1 Tel. 609 57 93 63 SANT BARTOMEU DEL GRAU

Ctra. de Vic, km 11.5 Tel. i Fax: 93 888 92 90 Mòbil: 616 487 711


Forn de pa J. Griera Plaรงa Dr. Griera, 13 Sant Bartomeu del Grau Telf. 93 888 92 23

De dilluns a divendres: de 7:00 a 13:30 i de 16:30 a 20:00 Dissabtes: de 7:30 a 13:30 Diumenges i festius: de 8:00h a 13:30


MANTENIMENT DE PISCINES · Tel. 93 886 33 76 · Vic


solucions tècniques per exteriors M. 615 253 582 / 679 49 49 36 info@muroxs.com www.gaviones.es

Bona festa major!


Des de l Ajuntament us desitgem una bona Festa Major!

Passeig del Grau, 10 93 888 90 00 ajuntament@sbg.cat www.sbg.cat


Foto guanyadora concurs Instagram FM ’18 pel jurat: David Puyol

Foto guanyadora concurs Instagram FM ’18 amb més likes: Núria Vilamala

Profile for diba388

Programa festa Major 2019  

Programa festa Major 2019  

Profile for diba388
Advertisement