Page 1

NR. 4-2017

07.03 (ora 09:00) 27.03 (ora 21:00)

REDEF IN EŞTE PIEL EA MATU R Ă


ÎŢI PREZENTĂM O INOVAŢIE ŞTIINŢIFICĂ ÎN ÎNGRIJIREA PIELII CU EFECTE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE GenisteinaSOIA constă într-o isoflavonă încapsulată, extrasă din boabele de soia, ce contribuie la creşterea nivelului de colagen, rezultând o piele mai densă, cu riduri adânci mai puţin vizibile şi contururi faciale mai bine definite. De asemenea, stimulează transportul moleculelor de apă ce menţin pielea hidratată şi elastică, are proprietăţi antioxidante ce contribuie la protejarea pielii împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Extractul de celule stem din plantago◊ contribuie la protejarea integrităţii colagenului şi elastinei în matricea extracelulară. O matrice mai puternică şi mai densă controlează acumularea melaninei în pielea matură, diminuând apariţia petelor de vârstă. ◊

2

Cremele de zi şi de noapte.

ÎNAINTE

După vârsta de 50 de ani, nivelul de estrogen scade dramatic. Una dintre funcţiile vitale ale estrogenului din piele este sinteza colagenului şi transportul moleculelor de apă ce menţin pielea densă, hidratată şi suplă. Atunci când nivelul estrogenului este foarte scăzut, rata sintezei colagenului încetineşte, iar rata la care acesta se descompune accelerează. Rezultatul este o piele semnificativ deshidratată, cu densitate şi elasticitate scăzute, cu riduri adânci şi contururi faciale mai puţin definite.

Pierderea elastinei şi a colagenului duce la scăderea densităţii pielii şi la formarea ridurilor adânci.

Graţie unei tehnologii inovatoare, gama NovAge Time Restore combate direct pierderea de colagen, elastină şi elemente hidratante din pielea matură.

Î M B U N ĂTĂŢE Ş TE S T R U C T U R A PI E L I I M AT U R E

– FA PT DE MONS T R AT C L I N I C *

DUPĂ

NOVAGE

ÎNTINERIRE PENTRU PIELEA MATURĂ

Adevărata frumuseţe nu constă în perfecţiune. Constă în încrederea pe care o manifeşti în legătură cu propria piele. În experienţa de o viaţă, care ne dezvăluie cum suntem cu adevărat. Îmbogăţită cu GenisteinaSOIA şi extract de celule stem din plantago, gama Time Restore hrăneşte şi hidratează intens pielea, pentru o structură mai densă şi mai elastică, contururi faciale mai bine definite, riduri adânci şi pete de vârstă mai puţin vizibile. Gama NovAge Time Restore asigură pielii mature tot ce are nevoie, pentru a fi în cea mai bună formă posibilă. * Testare clinică, folosind întregul set de îngrijire a pielii NovAge Time Restore

Restabilirea nivelurilor de elastină şi colagen redă densitatea pielii şi estompează ridurile adânci.

AMELIOREAZĂ PROBLEMELE FUNDAMENTALE ALE PIELII MATURE:

PIERDEREA DENSITĂŢII & DEFINIRII RIDURI ADÂNCI DESHIDRATARE PETE DE VÂRSTĂ

Schimbarea este frumoasă. 3


4 PAŞI PENTRU O PIELE CU TEXTURĂ MAI DENSĂ & CONTURURI MAI DEFINITE

PASUL 1: CURĂŢARE ŞI TONIFIERE Îndepărtarea machiajului, a celulelor moarte şi a altor impurităţi permite produselor tale performante să se absoarbă mai bine în piele şi să asigure rezultate optime. Laptele demachiant cu efect de netezire şi loţiunea tonică cu efect de catifelare NovAge îţi lasă pielea curată, hrănită şi hidratată.

SETUL AJUNGE ÎN CUTIE CADOU

DINTRE FEMEI CU PIELEA MATURĂ AU AFIRMAT 

CĂ ELASTICITATEA ŞI TEXTURA PIELII SUNT

Îmbogăţite cu

ÎMB U NĂTĂŢITE *

GenisteinaSOIA & extract de celule stem din plantago◊. ◊

Cremele de zi şi de noapte.

 S et NovAge Time Restore

Set cu produse de înaltă performanţă pentru îngrijirea pielii mature. Pentru o piele cu structură mai densă şi mai elastică, cu contururi mai bine definite, riduri adânci şi pete de vârstă estompate. Cu GenisteinaSOIA şi extract de celule stem din plantago◊ . Setul conţine şase produse la dimensiune standard.

28972 464.40

269

PASUL 2: OCHI & BUZE Crema pentru zona de contur a ochilor & buzelor Time Restore este special creată pentru zona din jurul ochilor şi a buzei superioare. Contribuie la netezirea ridurilor adânci şi refacerea densităţii pielii, pentru un aspect mai definit. PASUL 3: STIMULARE & AMPLIFICARE Serul revitalizant Time Restore asigură pielii tale hidratare intensă, pentru un aspect complet reînnoit şi întinerit. Dezvoltat pentru a amplifica efectul cremelor tale de zi şi de noapte.

4

Îngrijire esenţială pentru pielea matură.

PASUL 4: H IDRATARE & ÎNTINERIRE Crema de zi corectoare Time Restore este îmbogăţită cu FPS 15, pentru a-ţi proteja pielea împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV pe timpul zilei. Crema de noapte regeneratoare asigură celulelor pielii hrănire pe timpul nopţii.

NOVAGE

Recomandat pentru 50+

Rutina Oriflame de îngrijire a pielii cu efecte de întinerire este creată pentru ca tu să obţii rezultate maxime din utilizarea produselor – fapt dovedit clinic* – pentru o piele cu aspect minunat la orice vârstă. În doar patru paşi simpli, timp de două minute, dimineaţa şi seara.

94%

NOU!

 

  Cremă   Ser pentru zona de revitalizant contur a ochilor NovAge Time & buzelor Restore NovAge Time 30 ml Restore

32630 32629 54.90 119.90  15 ml

  Lapte

demachiant cu efect de netezire NovAge

  Cremă de zi

de noapte corectoare regeneratoare   Loţiune FPS 15 NovAge NovAge Time tonică cu efect Time Restore Restore de catifelare 50 ml 50 ml NovAge

200 ml 32627 32597 39.90  32742 39.90  104.90  200 ml

  Cremă

* Testare consumatori, eşantion compus din 77 femei cu vârste cuprinse între 55 şi 65 de ani, pe parcursul a 6 săptămâni, folosind setul NovAge Time Restore.

32628 104.90

5


ÎNAINTE: Pielea cu celule fibroblaste rigide dispune de o reţea slăbită de elastină, fapt ce duce la pierderea fermităţii şi elasticităţii.

Setul tău cu rezultate optime PENTRU UN LOOK

70%

MAI FERM, SCULPTAT

CU

MAI MULTĂ ELASTICITATE

Recomandat pentru 40+

NOVAGE

Ilustrare pentru acţiunea AspartoLiftului asupra fibroblastelor dermice: reţea slăbită de elastină înainte de tratament şi reţea mai puternică de elastină după tratament.

ÎN 12 SĂPTĂMÂNI*

DUPĂ: Fibroblastele întinerite sunt capabile să sintetizeze elastina mai uşor, rezultând o piele mai fermă, mai elastică.

INGREDIENTE ACTIVE ASPARTOLIFT + EXTRACT DE CELULE STEM DIN FLOARE DE LILIAC

SETUL AJUNGE ÎN CUTIE CADOU 6

Aspar toLift este un ingredient patentat Oriflame, ce redă elasticitatea pielii, fapt demonstrat clinic. Îmbogăţit cu celule stem din plante ce previn degradarea colagenului. Nr. patent: EP11797020 *Testare clinică, eşantion format din 34 femei, timp de 12 săptămâni

 S et NovAge Ultimate Lift

Conceput pentru a reda elasticitatea pielii şi pentru un look sculptat, ferm. Set cu produse de înaltă performanţă, creat pentru rutina de îngrijire a pielii cu efect de întinerire. Conţine 6 produse la dimensiune standard: lapte demachiant, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte.

28968 459.40

269

  Cremă cu efect

intens de lifting pentru zona de contur a ochilor NovAge Ultimate Lift 15 ml

31542 49.90

  Ser concentrat

  Lapte

31543 119.90

32597 39.90

cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift 30 ml

demachiant cu efect de netezire NovAge 200 ml

  Loţiune tonică

  Cremă de zi cu

cu efect de catifelare NovAge

efect de lifting FPS 15 NovAge Ultimate Lift

32742 39.90

31540 104.90

200 ml

50 ml

  Cremă de noapte cu efect de lifting & definire a conturului facial NovAge Ultimate Lift 50 ml

31541 104.90

7


Setul tău cu rezultate optime în

REDUCEREA VIZIBILĂ A RIDURILOR

REDUCE RIDURILE CU PÂNĂ LA

NOVAGE

Colagenul îi redă pielii densitatea, forma şi fermitatea. Pe măsură ce pielea se maturizează, procesul de sinteză a colagenului încetineşte, ducând la formarea ridurilor.

Setul tău cu tate optime în REDUCEREA DURILOR

33%

*

Recomandat pentru 30+

– FAPT DEMONSTRAT CLINIC

PIELE MATURĂ Atunci când nivelul de colagen scade, matricea extracelulară a pielii este slăbită şi astfel se formează ridurile.

PIELE TÂNĂRĂ Având un nivel optim de colagen, matricea extracelulară este puternică şi densă, susţinând pielea din interior.

INGREDIENTE ACTIVE TRI-PEPTIDE + EXTRACT DE CELULE STEM DIN PLANTE DIN FAMILIA SOLANACEAE

Această fuziune combate deteriorarea colagenului prin activarea mecanismelor intrinsece de reparare celulară a pielii şi umple ridurile din interior. SETUL AJUNGE ÎN CUTIE CADOU 8

Nr. patent: SE531484 *Testare clinică pe un eşantion format din 31 femei timp de 12 săptămâni

 S et NovAge Ecollagen

Set cu produse de îngrijire avansată a pielii, având la bază tehnologia patentată Tri-Peptide şi extract de celule stem din plante din familia Solanaceae. Corectează vizibil ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura pielii, pentru un ten neted, luminos şi plin de elasticitate. Gel-spumă de curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

28971 379.40

219

  Cremă de noapte

antirid NovAge Ecollagen

50 ml

31545 84.90

  Ser antirid

NovAge Ecollagen

30 ml

31547 89.90

  Loţiune tonică

cu efect de reînnoire a pielii NovAge 200 ml

32128 39.90

  Gel spumă

  Cremă de ochi

200 ml

15 ml

pentru curăţarea feţei NovAge

32596 39.90

antirid NovAge Ecollagen

31546 39.90

  Cremă de zi antirid FPS 15 NovAge Ecollagen

50 ml

31544 84.90

9


O PIELE HIDRATATĂ ŞI LUMINOASĂ

PURIFICĂ PIELEA LA NIVEL CELULAR

O PIELE DE

Recomandat pentru 20+

11X

NOVAGE

Setul tău cu rezultate optime pentru

Ilustrare pentru acţiunea extractului din arbore de mătase asupra pielii cu aspect obosit şi tern.

MAI LUMINOASĂ*

- FAPT DEMONSTRAT CLINIC!

CELULE CU IMPURITĂŢI Atunci când impurităţile se acumulează în celule, inhibă reînnoirea şi funcţionarea optimă a acestora, cauzând un aspect tern şi obosit al pielii.

INGREDIENTE ACTIVE

CELULE PURIFICATE Extractul din arbore de mătase purifică celulele din interior, pentru a restabili procesul de reînnoire şi funcţionare celulară, pentru o piele mai luminoasă. 

INGREDIENTE ACTIVE EXTRACT DIN ARBORE DE MĂTASE + EXTRACT DE CELULE STEM DIN ACAI

SETUL AJUNGE ÎN CUTIE CADOU 10

Această puternică combinaţie purifică din interior celulele pielii, neutralizând toxinele şi susţinând reînnoirea celulară, pentru un ten cu aspect odihnit, plin de luminozitate. Patent în curs de emitere nr. WO201304613 *Testare clinică, eşantion format din 22 femei timp de 2 zile

 S et NovAge True Perfection

Set cu produse pentru îngrijirea avansată a pielii, îmbogăţit cu extract din arbore de mătase şi extract de celule stem din acai. Hidratează intens şi purifică, pentru un ten cu aspect proaspăt şi plin de luminozitate. Contribuie la amânarea apariţiei primelor semne de maturizare a pielii. Gel-spumă pentru curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

28970 337.40

189

  Cremă de ochi

cu efect iluminator NovAge True Perfection 15 ml

31981 37.90

  Ser iluminator

  Gel spumă

30 ml

200 ml

NovAge True Perfection

31979 79.90

pentru curăţarea feţei NovAge

32596 39.90

  Loţiune tonică

  Cremă

32128 39.90

31980 69.90

cu efect de reînnoire a pielii NovAge 200 ml

regeneratoare de noapte NovAge True Perfection 50 ml

  Cremă hidratantă

de zi NovAge True Perfection

50 ml

31978 69.90

11


O PIELE PERFECTĂ. ÎNTR-O CLIPĂ.

  Cremă lejeră

- MAI CATIFELAT - MAI NETED - VIZIBIL HIDRATAT - SATISFACŢIE 100%*

de zi cu efect antirid NovAge Ecollagen

50 ml

NOVAGE

ÎMBUNĂTĂŢEŞTE ASPECTUL TENULUI ÎN 4 SĂPTĂMÂNI

32655 84.90

RECOMANDAT PENTRU TOATE VÂRSTELE

Complex Nutri6 Oil Un amestec de uleiuri naturale bogate în nutrienţi, ce acţionează sinergic pentru a reda aspectul sănătos al pielii: Ulei de susan Ulei de avocado Ulei de piersici Kernel Ulei de Limnanthes alba Ulei de coacăze negre Ulei din boabe de soia

  Demachiant

NOU! • Reduce aspectul porilor şi liniilor fine

pentru ochi cu efect reconfortant NovAge

• Estompează instantaneu imperfecţiunile pielii

150 ml

32664 39.90

• Conferă pielii un aspect neted, creând o bază perfectă pentru machiaj

MOD DE FOLOSIRE: Se aplică pe pielea curată, înainte de crema hidratantă. Rupe capătul capsulei prin răsucire şi aplică conţinutul pe faţă, gât şi decolteu, cu ajutorul degetelor.

• Matifiază aspectul pielii   Gel micro-exfoliant NovAge

100 ml

32645 39.90

  Capsule cu ulei facial

NovAge Nutri6

32631 119.90

84.99 12

   Cremă de zi *Testare consumatori

Capsule faciale intens hrănitoare cu aplicare unică. Cu un amestec de şase uleiuri naturale preţioase, ce hrănesc pielea pentru a-i reda catifelarea, netezimea şi luminozitatea. Potrivit pentru toate vârstele şi tipurile de ten. Produs testat de consumatori. 30 capsule.

cu efect intens de protecţie FPS 30 NovAge

30 ml

32214 64.90

ÎNAINTE: Pori măriţi, linii fine, piele cu aspect tern, obosit.

DUPĂ:

Pori vizibil micşoraţi, linii fine estompate şi o piele netedă şi catifelată, instantaneu.

  Bază de netezire a porilor şi liniilor fine NovAge

Stresul, lipsa somnului şi un mediu poluat îşi pot pune amprenta pe tenul tău, accentuând liniile fine, porii şi semnele de oboseală. Înfrumuseţează aspectul pielii tale şi ascunde efectele unui stil de viaţă agitat cu baza de netezire NovAge. Minimizând instantaneu aspectul porilor şi liniilor fine, baza de netezire NovAge conferă pielii tale un aspect întinerit, mai neted şi fără imperfecţiuni. 30 ml

33944 69.90

54.99

13


MULTIFUNCŢIONAL Dimensiune perfectă pentru poşetă

ÎNGRIJEŞTE: Hidratează şi înmoaie buzele & zonele cu piele uscată

CALMEAZĂ: Reconfortează şi protejează pielea iritată

EDIŢIE LIMITATĂ

ÎNFRUMUSEŢEAZĂ: Netezeşte cuticulele uscate, modelează sprâncenele, conferă un luciu proaspăt buzelor şi pomeţilor

R ĂSFAŢĂ-ŢI PIELEA CU

ÎNGRIJIRE LEGENDAR Ă!

PROMOŢII

Cu aromă dulce de coacăze negre

Îngrijire preţioasă cu miere organică

Reconfortează pielea şi îi redă supleţea. Infuzat cu ulei natural de scorţişoară cu efect calmant.

+

+

+

COMANDĂ SETUL DE 4 BALSAMURI TENDER CARE (COMANDĂ COD SET: 711859) CU NUMAI

24.99 LEI LA ACHIZIŢII DE PRODUSE ÎN VALOARE DE 69 LEI* DIN ACEST CATALOG

Protejează, calmează & hidratează, conferind o aromă încântătoare de trandafir 14

  30861 Balsam protector Tender Care Rose

*Codurile 711859, 30861, 32537, 26891 şi 33442 nu se includ în calculul valorii minime de 69 lei

  32537 Balsam protector cu miere organică Tender Care   26891 Balsam protector Tender Care Blackcurrant   33442 Balsam protector cu ulei de scorţişoară Tender Care

17.90

ECONOMISEŞTI 46.61 LEI 15


REDĂ VITALITATEA PIELII TALE

Oferă pielii tale un moment de îngrijire şi răsfăţ, după iarna care tocmai a trecut... Gamele noastre de îngrijire asigură pielii tale tot ce are nevoie, de la hrănire şi protecţie până la tehnologii avansate cu beneficii anti-îmbătrânire.

TOATE TIPURILE DE PIELE

Hidratare esenţială pentru

faţă & corp

ÎNGRIJIREA PIELII

ÎNGRIJIREA PIELII

Toate vârstele

150 ml

ÎNGRIJIRE PLINĂ DE DRAGOSTE

5 VITAMINE ESENŢIALE PENTRU O PIELE CU ASPECT SĂNĂTOS

Cu proprietăţi de hrănire, protecţie şi regenerare a pielii pe timpul iernii, cremele noastre Essentials sunt infuzate cu uleiuri şi vitamine – perfecte pentru a fi oferite tuturor celor pe care îi iubeşti.

Vitamina B3, pentru hrănire delicată Vitamina B5, pentru fineţe incredibilă Vitamina B6, pentru supleţea pielii Vitamina C, pentru amplificarea luminozităţii Vitamina E, pentru protecţia pielii

HRĂNIRE PENTRU ÎNTREGUL CORP

Formula ideală pentru utilizare zilnică, oricând simţi că pielea ta are nevoie de un plus de hidratare. Aplic-o cu generozitate pe faţă, corp şi mâini, pentru a reda pielii hidratarea şi senzaţia de confort.

• Protejează şi reface pielea feţei şi a corpului • Cu complex de multivitamine şi glicerină • Testat dermatologic  C remă multifuncţională Essentials

O cremă consistentă pentru faţă şi corp, cu efecte multiple. Conţine vitamine esenţiale şi ingrediente hidratante naturale. 150 ml

24138 34.90

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R AŢ I A N OA S T R Ă™ 16

12.99

17


PRIVIRE LUMINOASĂ, PLINĂ DE PROSPEŢIME

95%

BENEFICII:

OPTIMALS SEEING IS BELIEVING

Soluţia ta cu beneficii multiple pentru priviri pline de prospeţime

• Reduce pungile de sub ochi • Estompează cearcănele • O privire luminoasă, plină de prospeţime

ÎNGRIJIREA PIELII

TOATE VÂRSTELE

Pentru toate tipurile de ten

DINTRE FEMEI AU OBSERVAT EFECTUL*

REDUCE PUNGILE DE SUB OCHI & ESTOMPEAZĂ CEARCĂNELE, PENTRU PRIVIRI PLINE DE STRĂLUCIRE Spune adio aspectului obosit al ochilor! Încearcă crema noastră de ochi Seeing is Believing, având la bază tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50™ şi Oxygen active. Stimulează oxigenarea celulelor de la nivelul pielii şi creşte vitalitatea acesteia, conferindu-i un aspect sănătos şi plin de prospeţime. 18

15 ml *Evaluare consumatori, eşantion format din 59 femei care au folosit crema timp de 4 săptămâni

Aplică o cantitate mică de produs pe vârful degetului inelar şi întinde-o prin mişcări de tapotare, sub zona ochilor, dimineaţa şi seara.

Cremă pentru conturul ochilor Optimals Seeing is Believing Cremă hidratantă şi energizantă, cu beneficii multiple pentru zona de contur a ochilor - reduce vizibil pungile de sub ochi, estompează cearcănele şi amplifică strălucirea. 15 ml

25264 34.90

CU NUMAI

14.99 19


TEN USCAT & SENSIBIL

ADIO, LUCIU INESTETIC!

O PIELE INSTANTANEU MATIFIATĂ

 

50

BUCĂŢI

ÎNGRIJIREA PIELII

TEN NORMAL/MIXT

MOD DE FOLOSIRE: Înainte de utilizare, buretele uscat Konjac se îmbibă în apă caldă, până când devine moale şi îşi măreşte volumul (la prima utilizare poate dura câteva minute). După folosire, se usucă în mod natural.

  Burete Konjac

Diametru: 6 cm.

29038 19.99

  Şerveţele absorbante pentru

Îndepărtează instantaneu excesul de sebum, fără a întinde machiajul.

FIECARE PRODUS CU

17.99

  Gel-spumă pentru

  Loţiune tonică echilibrantă

  Loţiune tonică pentru

200 ml

pentru ten normal/mixt Optimals

200 ml

pentru curăţarea tenului uscat/sensibil Optimals 200 ml

200 ml

25260 26.90

26000 25.90

25210 25.90

26001 25.90

curăţarea tenului normal/mixt Optimals

20

  Lapte demachiant

calmarea tenului uscat/ sensibil Optimals

MOD DE FOLOSIRE: Scoate câte un singur şerveţel absorbant de hârtie şi şterge cu acesta zonele lucioase ale feţei, specifice zonei-T, pentru îndepărtarea excesului de sebum.

faţă Optimals Oxygen Boost

Şerveţele absorbante din hârtie, comod de folosit. Îndepărtează instantaneu excesul de sebum, pentru un ten cu aspect mat, fără luciu. 50 de şerveţele per pachet.

27670 16.90

CU NUMAI

7.99 21


Toate vârstele | Ten normal & mixt

Toate vârstele | Ten uscat & sensibil

OXYGEN BOOST

OXYGEN BOOST

  Cremă de zi pentru

ten normal/mixt Optimals Oxygen Boost

  Cremă de zi pentru

ten uscat/sensibil Optimals Oxygen Boost

50 ml

50 ml

25196 34.90

25194 34.90

  Cremă de noapte

  Cremă de noapte

MODELEAZĂ-ŢI

40+ | Toate tipurile de ten

UN CORP DE VIS

SMOOTH OUT

Loţiuni de corp cu efect de catifelare, formulate cu complexul DeepMoist ce imită procesele naturale de absorbţie a apei în piele, pentru hidratare superioară 24 de ore.

  Cremă de zi 

FPS 10 Optimals Smooth Out

50 ml

ÎNGRIJIREA PIELII

PRODUSELE TALE OPTIMALS PREFERATE

25205 34.90 50+ | Toate tipurile de ten

pentru ten normal/ mixt Optimals Oxygen Boost

pentru ten uscat/ sensibil Optimals Oxygen Boost

50 ml

50 ml

25197 34.90

25195 34.90

VITAL DEFINITION    Cremă de noapte

Optimals Vital Definition

50 ml

75 ml

25209 44.90

OPTIMALS BODY GEL ANTICELULITIC CU DISPOZITIV DE MASAJ

TONIFIERE PENTRU ABDOMEN & BUST 

  Loţiune hrănitoare de corp

  Gel pentru abdomen şi bust

cu cofeină şi extract din nut grass Optimals Body

125 ml

cu ulei de argan Optimals Body

Loţiune de corp cu formulă bogată şi reconfortantă, pentru hidratare 24 de ore. Cu complexul DeepMoist şi ulei intens hrănitor de argan. Pentru pielea foarte uscată. 250 ml

31983 36.90

31313 39.90

  Gel anticelulitic cu cofeină

22.99

şi extract din frunză de lotus Optimals Body

  Loţiune de corp pentru netezire

150 ml

31317 54.90   Loţiune de corp pentru

fermitate cu peptide din plante Optimals Body

250 ml 22

31314 39.90

PIELE VIZIBIL MAI FERMĂ, MAI DENSĂ, ÎN 4 SĂPTĂMÂNI* *Evaluarea consumatorilor timp de 6 săptămâni, pe un eşantion format din 62 femei, 73% au fost de acord

cu ulei de avocado Optimals Body

Loţiune de corp hrănitoare, pentru hidratare 24H. Îmbogăţită cu complexul DeepMoist şi ulei de avocado. Pentru piele uscată. 250 ml

31312 39.90

22.99

PROTEJEAZĂ MÂINILE ÎMPOTRIVA PIGMENTĂRII CAUZATE DE SOARE Cu FPS 10 împotriva foto deteriorării, netezeşte pielea şi uniformizează nuanţa acesteia   Cremă de mâini protectoare

FPS 10 cu vitamina E şi extract din grapefruit Optimals Body

Cremă de mâini intens hrănitoare şi protectoare cu FPS 10, ce contribuie la uniformizarea nuanţei pielii şi protecţia împotriva deteriorării cauzate de soare şi de radicalii liberi. Îmbogăţită cu vitamina E şi complexul EvenRenew. 75 ml

31984 22.90

16.99

23


O PIELE IMPECABILĂ ÎNCEPE DE AICI

  Loţiune de faţă cu 

efect matifiant Pure Skin

PENTRU PUNCTE NEGRE

Loţiune cu textură lejeră, fără ulei, ce hidratează, previne apariţia coşurilor şi reduce instantaneu excesul de sebum, pentru a ţine la distanţă luciul inestetic şi a conferi pielii un aspect matifiat. Se recomandă folosirea zilnică, după curăţare şi tonifiere. 50 ml

Foloseşte capătul cu orificiu. Apasă-l direct pe punctul negru, pentru a elimina impurităţile şi a curăţa porii.

32649 26.90

14.99

  1 Exfoliant & 2 Mască

purificatoare pentru faţă Pure Skin

Sistem de curăţare şi purificare a tenului în 2 paşi, constând într-un exfoliant, ce îndepărtează stratul de celule moarte şi impurităţi de la suprafaţa pielii, şi o mască, ce curăţă în profunzime, purifică şi matifiază pielea, acţionând asupra coşurilor şi punctelor negre. Se utilizează 1-2 ori pe săptămână. 2 x 6 ml.

* Testare consumatori

32652 4.90

2.99

De la prima aplicare: • Curăţă pielea şi purifică porii* • Matifiază pielea* • Contribuie la reducerea coşurilor

PENTRU COŞURI ALBE

Apasă delicat bucla pe capul alb al coşului.

 

• Curăţă în profunzime şi purifică pielea* • Exfoliază eficient pielea* • Cu particule abrazive naturale pentru curăţarea porilor încărcaţi

  Ustensilă cu două capete

pentru îndepărtarea coşurilor

* Testare consumatori

Dimensiuni: 0.7 x 11.5 cm.

26825 16.90

9.99

  Gel exfoliant de curăţare

2 în 1 pentru faţă Pure Skin

EXTRACT NATURAL DIN RODIE

spălarea tenului Pure Skin

  Loţiune tonică cu efect de împrospătare Pure Skin

  Mască de faţă cu efect

  Gel cu acţiune profundă

150 ml

de îndepărtare a punctelor negre Pure Skin 50 ml

32646 26.90

32648 26.90

32650 16.90

6 ml

150 ml 24

Toate vârstele | Ten gras

• Combate şi previne formarea punctelor negre şi dilatarea porilor*

  Gel purificator pentru

ÎNGRIJIREA PIELII

• Hidratează pielea* • Reduce instantaneu luciul inestetic al feţei* • Previne coşurile* • Formulă fără ulei • Menţine pielea curată şi netedă*

pentru îndepărtarea coşurilor Pure Skin Spot SOS

32651 26.90

Proprietăţile astringente şi antioxidante ale rodiei contribuie la purificarea şi tonifierea pielii, pentru pori micşoraţi, un ten cu aspect mai curat, mai proaspăt şi plin de luminozitate.

150 ml

32647 26.90

CU NUMAI

14.99 25


40+

Îţi doreşti ca pielea ta să aibă un aspect luminos, neted şi sănătos de la prima oră a dimineţii? Atunci aplică seara tratamentul regenerator de noapte Diamond Cellular, ce îţi regenerează la nivel celular pielea.

REDĂ VIZIBIL TINEREŢEA ÎN 3 ZONE IMPORTANTE:

Pentru toate tipurile de ten

• Pielea este mai suplă şi mai elastică • Textura pielii devine mai densă • Reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor

• Extractul din trufe albe are un efect antirid

 

*Testarea consumatorilor

*Evaluare consumatori, eşantion format din 79 femei, care au utilizat serul pentru faţă & gât Time Reversing Intense, timp de 6 săptămâni

  Cremă antirid de faţă Diamond Cellular

  Cremă pentru conturul

50 ml

ochilor Time Reversing Intense SkinGenistII™ 15 ml

  Ser de întinerire pentru faţă & gât

13659 109.90

24667 44.90

  Cremă tratament pentru

Tratament foarte performant de noapte, ce contribuie la regenerarea tenului, intensificarea luminozităţii şi reînnoirea stratului exterior al pielii. Se aplică în fiecare seară, înainte de culcare. 30 ml

conturul ochilor Diamond Cellular 15 ml

  Cremă de noapte Time Reversing Intense SkinGenistII™ 50 ml

22419 62.90

24188 79.90

18437 109.90

  Soluţie de curăţare

a tenului Diamond Cellular

  Cremă de zi FPS 15

Ser anti-îmbătrânire cu formulă mătăsoasă, special creat pentru faţă, gât şi contur facial. O combinaţie eficientă de ingrediente active, ce acţionează pentru a conferi fermitate, a reface densitatea şi elasticitatea pielii. Tenul capătă o senzaţie şi un aspect de lifting specifice tinereţii. Pentru rezultate optime, aplică serul sub crema de zi sau sub crema de noapte Time Reversing. 30 ml

  Tratament regenerator de noapte Diamond Cellular

26

73%

dintre femei s-au simţit mai încrezătoare atunci când şi-au dezvăluit zona gâtului*

 

Pentru ten foarte matur

GENISTEINĂSOIA ŞI AMINO+ Un complex unic de peptide, cu efecte demonstrate în sensul refacerii & restructurării matricei pielii, pentru un ten mai plin, riduri estompate şi contururi faciale îmbunătăţite.

Întoarce timpul cu serul de întinerire pentru faţă şi gât Time Reversing Intense, ce conferă pielii un aspect mai tânăr:

• Complexul Diamond Elixir, cu pudră de diamante veritabile, lasă pielea mai luminoasă • Acidul salicilic reînnoieşte şi netezeşte suprafaţa tenului

55

FAŢĂ, GÂT & CONTUR FACIAL

+

69.99

ÎNGRIJIREA PIELII

VIZIBIL MAI TÂNĂRĂ ÎN 14 NOPŢI*

200 ml

Time Reversing Intense SkinGenistII™ 50 ml

21339 49.90

24185 79.90

Time Reversing Intense SkinGenistII

30836 114.90

69.99

27


 Lapte demachiant 

ÎNGRIJIREA PIELII

Royal Velvet

200 ml

22421 34.90

40+

  Loţiune tonică

cu efect calmant Royal Velvet

200 ml

22423 34.90

SECRETUL PREŢIOS AL TENULUI FERM Infuzia de Iris Negru reprezintă esenţa gamei Royal Velvet. Formula sa bogată în flavonoide contribuie la întărirea structurii pielii, tonifierea, hidratarea şi creşterea elasticităţii acesteia.

  Cremă de noapte

cu efect reparator Royal Velvet

50 ml

22814 69.90 

  Cremă cu efect

de fermitate pentru conturul ochilor Royal Velvet 15 ml

22815 34.90   Capsule cu efect

de fermitate Royal Velvet

 

70%

*

Conferă o senzaţie de fermitate pielii şi un efect de lifting

28 buc

24547 104.90   Balsam pentru faţă

Pentru toate tipurile de ten

cu efect de netezire Royal Velvet

30 ml

31318 52.90   Cremă de zi cu efect de

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PIELEA DUPĂ VÂRSTA DE 40 DE ANI? Odată cu vârsta, colagenul şi elastina încep să se degradeze. Pielea nu se mai reface la fel de repede cum obişnuia să o facă. Royal Velvet contribuie la regenerarea structurii pielii tale, totodată asigurându-i o hidratare intensă. De asemenea, îmbunătăţeşte elasticitatea, lăsând pielea vizibil mai fermă şi cu un efect de lifting. 28

fermitate FPS 15 Royal Velvet

Formulă avansată, îmbogăţită cu Infuzie de Iris Negru™. Conferă tenului fermitate şi un aspect vizibil întinerit, un timp îndelungat. FPS 15. 50 ml

22424 69.90

CU NUMAI

*Evaluarea eficacităţii produsului, eşantion compus din 91 femei, cu vârste de peste 40 ani

34.99 29


Protecţie ridicată UV Ochi mai puţin obosiţi

ÎMBUNĂTĂŢEŞTE ASPECTUL PIELII Reduce liniile fine şi ridurile cu până la Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii cu până la Reduce deshidratarea pielii cu până la

EFICIENŢĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE din adâncul mării COMPLEXUL SUEDEZ DE ÎNFRUMUSEŢARE PLUS este o combinaţie de antioxidanţi derivaţi din algele arhipelagului suedez şi afine din pădurile suedeze.

53%* 53%

*

56%*

Cunoscut sub numele de "rege al antioxidanţilor", ASTAXANTHINUL are un sistem de protecţie de o eficienţă unică. Acesta ajută algele să supravieţuiască atunci când sunt expuse la condiţii dure de mediu, transformându-le de la verde la roşu intens, întrucât cantităţi uriaşe de astaxanthin se acumulează, pentru a le proteja celulele împotriva deteriorării. Astaxanthinul are acelaşi efect protector asupra oamenilor. Acesta protejează fiecare celulă din corpul nostru împotriva radicalilor liberi şi a inflamaţiilor care produc leziuni şi îmbătrânire prematură, îmbunătăţeşte lipidele din sânge, nivelurile de colesterol, memoria şi vederea.*

+ ASTAXANTHIN DIN ALGE

EXTRACT DIN AFINE

WELLNESS

PROTEJEAZĂ VEDEREA

AFINELE Afinele folosite provin din pădurile Suediei şi sunt o importantă sursă de vitamina C, fibre şi antioxidanţi. Acestea conţin un grup foarte puternic de antioxidanţi denumiţi antocianine care aparţin familiei de polifenoli şi flavonoide. Acesta este pigmentul care dă afinelor culoarea de mov închis. Antocianinele din afine sunt folosite pentru a îmbunătăţi acuitatea vizuală şi se numără printre substanţele regăsite în vinul roşu, care contribuie la sănătatea cardiovasculară.

*Altern Med Rev. 2011 Dec;16(4):355-64. Astaxanthinul, nutrientul membranei celulare cu diverse beneficii clinice şi potenţial anti-îmbătrânire. Kidd P.

CREŞTE REZISTENŢA ŞI FORŢA MUSCULARĂ**

30 capsule = cantitate suficientă pentru 30 de zile

Îmbunătăţeşte performanţa muşchilor Reduce inflamaţia

 C omplex Suedez

de Înfrumuseţare Plus

*Yamashita, E, Efectele suplimentelor nutritive ce conţin astaxanthin asupra calităţii pielii, Carotenoid Science vol 10, 2006. **Malmsten C L. Suplimentele nutritive bogate în astaxanthin îmbunătăţesc forţa şi rezistenţa. Un studiu dublu-orb, placebo controlat, efectuat pe studenţi de gen masculin. Carotenoid Science 2008; 13: 20-22

30

Cantitate suficientă pentru 30 de zile.

25414 74.90

59.99 31


Ulei pur de peşte pentru întărirea imunităţii! OMEGA 3

NUTRIENŢI ESENŢIALI pentru păr şi unghii superbe

Mese gustoase şi săţioase, care te ajută să RĂMÂI ÎN FORMĂ!

65

de calorii DELICIOASE!

Savurează o supă sau un shake Natural Balance, sănătoase, delicioase, cu aport scăzut de calorii şi gata în câteva clipe. Masa perfectă care îţi menţine nivelurile optime de saţietate şi concentrare în zilele aglomerate.

WELLNESS

Mai multă energie şi un plus de sănătate!

NUMAI

76

 Batoane Natural Balance

Fiecare cutie conţine 7 batoane. 280 g (7 x 40 g).

KCAL

64.90   25386 Fructe   25385 Ciocolată

Formule personalizate, pentru bărbaţi şi femei

 Multivitamine & Minerale

Două combinaţii echilibrate de vitamine şi minerale: una creată special pentru nevoile zilnice ale femeilor, iar alta dezvoltată pentru nevoile bărbaţilor. Se administrează câte o tabletă pe zi, în timpul meselor principale. Un flacon conţine 60 de comprimate filmate. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi întunecos.

De ce ai nevoie de acizi graşi omega 3? Ştiinţa a demonstrat în mod constant efectele benefice pe care le au acizii graşi omega 3 EPA şi DHA asupra sănătăţii cardiovasculare, funcţionării normale a creierului, vederii, funcţiei cardiace, nivelului trigliceridelor din sânge şi asupra tensiunii arteriale.*   Omega 3

Cantitate suficientă pentru 30 de zile. Se administrează 2 capsule în timpul mesei.

15397 64.90

64.90   22794 Pentru femei   22795 Pentru bărbaţi

*Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 136, 2 Mai 2012, p. 1-40.

INGREDIENTE ACTIVE: • Procianidina din mere creşte numărul, volumul şi rezistenţa firelor de păr. • L-Cisteina conferă elasticitate părului şi unghiilor. • L-lizina opreşte căderea părului şi îi prelungeşte ciclul de viaţă. • Fierul opreşte căderea părului şi îi stimulează regenerarea. De asemenea, este important pentru o lojă unghială sănătoasă • Vitamina C îmbunătăţeşte absorbţia fierului.

  Shaker

şi linguriţă mov

 

  22138 Ciocolată   15447 Căpşuni   15448 Vanilie

  Recipient

Wellness Premium

14.5 x 11 cm.

27728 79.90 Abonează-te şi primeşti al 4-lea produs (supă sau shake)

Shake-uri Natural Balance

Shake delicios şi sănătos, ce conţine un amestec de proteine, acizi graşi omega 3 & 6, carbohidraţi cu indice glicemic redus şi fibre. Ingredientele naturale oferă nutriţia optimă şi contribuie la reducerea senzaţiei de foame şi poftă. Creat şi dezvoltat în Suedia. Se amestecă 1 lingură cu vârf de shake (18 g) cu 150 ml apă rece şi se agită bine. Conţine 21 de porţii. 378 g.   28583 Roşii & Busuioc

124.90 32

  28584 Sparanghel

54.99 LEI la achiziţia oricărei supe sau shake

25479 16.90

pentru păr şi unghii

28507 69.90

Capacitate 250 ml.

  Complex hrănitor

42 tablete x 730 mg. Se administrează câte 2 tablete pe zi, în timpul mesei.

POŢI COMANDA RECIPIENTUL CU

 Supe Natural Balance

Supă delicioasă, sănătoasă şi 100% naturală, ce conţine trei surse de proteine esenţiale pentru o nutriţie optimă şi o senzaţie de saţietate. Conţine 14 porţii. Disponibilă în două variante de arome. 420 g

124.90

CADOU Cere consultantului tău mai multe informaţii

33


COPIII NOŞTRI ISTEŢI!

Sănătate şi frumuseţe într-un singur pliculeţ.

ENERGIE & MUŞCHI • Complex vitamina B • Calciu, Magneziu • Fier, Crom

Wellness pentru copii

WELLNESS

Esenţiale pentru

PACHETUL WELLNESS.

În formă lichidă, pentru o administrare uşoară!

ULEI DE PEŞTE CU OMEGA 3 aromat cu ulei natural de lămâie

Omega 3  Omega 3 esenţiale obţinute din surse marine naturale atent selecţionate. Sigure şi ecologice. Măresc nivelul hidratării în piele şi îmbunătăţesc sănătatea psihică precum şi starea generală de bine.

Astaxanthin

Unul dintre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi, ce provine din algele arhipelagului suedez. Contribuie la protejarea celulelor corpului împotriva radicalilor liberi şi îmbătrânirii.

Multivitamine şi minerale

  Pachet Wellness

pentru femei

pentru bărbaţi

22791 124.90

22793 124.90

Conţine 21 de pliculeţe.

34

  Pachet Wellness

Conţine 21 de pliculeţe.

Vitaminele şi mineralele din Pachetul Wellness asigură maximum 100% din doza zilnică recomandată. Acest lucru se datorează faptului că nu credem în supradozarea niciunui micronutrient, o practică comună în industria Wellness. Pachetul Wellness este dezvoltat pentru consumul zilnic, pe termen lung şi în deplină siguranţă.

Te simţi excelent. Plăteşti mai puţin.

Abonează-te şi primeşti fiecare al 4-lea produs

13 VITAMINE ESENŢIALE & 8 MINERALE în tablete masticabile cu aromă naturală de portocale

IMUNITATE • Vitaminele A, C, D • Zinc, Seleniu • Omega 3

OCHI • Vitamina A, Riboflavină • Zinc • Omega

OASE & DINŢI • Vitaminele D, K • Calciu, Magneziu

CADOU

Te simţi excelent. Plăteşti mai puţin.

Abonează-te şi primeşti fiecare al 4-lea produs

Cere consultantului tău mai multe informaţii   Multivitamine şi minerale

pentru copii WellnessKids

  Ulei omega 3 WellnessKids

Conţine 21 de tablete x 1.1 g.

Pentru copii cu vârsta 3+. 105 ml. 1 linguriţă (5 ml) pe zi.

28241 59.90

22467 64.90

CADOU Cere consultantului tău mai multe informaţii

35


MACHIAJ

Priviri fermecătoare...

MACHIAJ

atât de uşor!

O EXPERIENŢĂ PLINĂ DE CULOARE

Pe măsură ce primăvara îşi intră în drepturi, se deschid porţile unei lumi pline de culoare şi veselie! Descoperă o multitudine de trenduri noi şi inspiraţii de machiaj de la Oriflame, într-o oază de creativitate.

238 67 S

him

me

22589 Champagne Pearl

22590 Pink Shimmer

22595 Sparkling Forest

22592 Silver Grey

23867 Shimmering White

22596 Asphalt Black

23869 Earthy Brown

23868 Pearly Gold

26664 Sheer Lavender

26663 Light Blue

in

r

gW 2

hite

PASUL 1: NUANŢĂ DESCHISĂ

Cunoşti tehnica de aplicare a nuanţelor pe straturi? Cu ajutorul degetului sau a unui aplicator, uniformizează o nuanţă deschisă de la jumătatea pleoapei spre colţul interior al ochiului.

PASUL 2: NUANŢĂ ÎNCHISĂ

Apoi, aplică o nuanţă mai închisă pe pliul pleoapei până la colţul exterior al ochiului.

PASUL 3: EVIDENŢIERE

22

59 0

Pink S himme

r

25

9

pa 5S

r k li ng F ore s t

Încheie prin aplicarea unei noi nuanţe de contrast pe secţiunea centrală a pleoapei. Omogenizează trecerile dintre nuanţe pentru ca acestea să nu fie evidente.

26665 Copper Plum

 F ard mono pentru pleoape

Oriflame Pure Colour

Fardurile perfecte pentru pleoape: culori uşor de asortat, în nuanţe mate sau cu particule strălucitoare, potrivite oricărei ocazii. 1.5 g

 19.90

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R A Ţ I A N OA S T R Ă ™ 36

9.99

37


32982 Shimmering Coral

32978 Soft Cinnamon

32983 Bright Orange

32979 Shimmering Caramel

32984 Bright Red

Testează-le, alege-le pe cele care ţi se potrivesc şi fii frumoasă! Cine poate rezista unei asemenea diversităţi de culori?!... Şi de ce să îţi iei o singură culoare, când poţi avea un spectru întreg de nuanţe, care îţi conferă un look vibrant în fiecare anotimp! 32986 Soft Raspberry

32981 Pearly Coral

32977 Pearly Pink

32986 32986 Soft Soft Raspberry Raspberry

32976 Shimmering Pink

20 DE NUANŢE VIBRANTE!

MACHIAJ

NOU!

32985 Soft Red

32990 Shimmering Rose

32986 Soft Raspberry

32991 Pearly Rose

32987 Shimmering Red

32989 Bright Pink

32992 Pearly Fuchsia

32993 Shimmering Cherry

Ruj Colourbox

Fii gata pentru un ruj cu un spectru incredibil de culori vibrante la preţuri super-accesibile. Acum te poţi bucura de toate. Ascultă-ţi instinctul, tu ştii ce vrei! 4 g

 19.90 38

32994 Pearly Berry

32988 Soft Coral

32980 Pearly Peach

32995 Soft Burgundy

9.99 39


MACHIAJ

EXPERIMENTEAZĂ

BAZELE

31 91 6

S il

ve

r

culorile!

PERFECŢIUNII

4B 02

  Mascara Very Me Extendalash

Alungire incredibilă, curbare şi definire! Mascara cu perie-aplicator inovatoare, pentru cele mai spectaculoase gene. 8 ml

31865 Pink Menthol

12.99

 22.90 20388 Sand

40

14.99

14.99

old

E EN G

,C

30429 Steel Grey

N TR U IR

E

PE

GI 30428 Simply Black

CU

EDIŢIE LIMITATĂ 31885 Purple Berry

20387 Ivory

Fond de ten hrănitor, cu extracte din fructe de pădure şi iaurt, pentru un ten perfect. 30 ml

 22.90

30427 Midnight Blue

  Ojă Very Me Sugar 

8 ml

 17.90

9.99

FIECARE MASCARA

LU C

Soft Kajal

1 g

ST RĂ

  Creion Very Me 

  Fond de ten Very Me Smoothie

11.99

 16.90

30429 Steel Grey

20386 Porcelain

32831 32832 Coconut Watermelon

Very Me Ice Cream

7 g

RE

  Balsam de buze

AL UN

32832 Watermelon

EDIŢIE LIMITATĂ

CU EXTRACT HRĂNITOR DIN IAURT

BA

 17.90

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

UR

5 g

31866 Orange Zest

RE

Very Me Colour Mania

&D

31865 Pink Menthol

  Balsam de buze

EF

 19.90 

31 91 7G

17.99

 27.90

26024 Black

IRE

9 g

20532 Matte latte

26

20531 Matte light

Very Me No Time for Shine

IN

20531 Matte light

  Pudră matifiantă

l ac

k

12.99

EDIŢIE LIMITATĂ 31883 Sweet Orange

31885 Purple Berry

31886 Blue Icing

31887 Green Crumble

31916 Silver

31917 Gold

  Mascara Very Me Eye Lash Stylist

Mascara cu o culoare fin strălucitoare. 8 ml

 18.90 41


BALSAM DE BUZE

DE HIDRATARE CONTINUĂ

ULTRA-HIDRATANT CU FPS 8

1

CULOARE SUBTILĂ

2

HIDRATARE 8H*

3

LUCIU

Partea exterioară HIDRATEAZĂ şi îmbracă buzele într-o CULOARE DELICATĂ

de 4 Nu

nk

3144

tur a

l Pi

Partea interioară oferă PROTECŢIE datorită filtrelor UV & emolienţilor

31 44 3

Na

Formează o barieră ce previne deshidratarea*

31442 Tran sparent

Hidratează, netezeşte şi calmează buzele, îmbrăcându-le într-o culoare delicată.*

Buzele îşi păstrează senzaţia de hidratare, chiar şi după îndepărtarea produsului***

4 Elena Gheorghe Cântăreaţă

PROTECŢIE

FPS 8 contribuie la protejarea împotriva efectelor dăunătoare ale razelor solare**

ÎNGRIJIRE – BALSAM DE BUZE LIP SPA 42

MACHIAJ

8 ORE*

Balsam de buze The ONE Lip Spa Balsam ultra-hidratant în două straturi, cu FPS 8, pentru buze moi şi suple. Hidratează şi asigură protecţie, pentru o senzaţie de confort de lungă durată. Este îmbogăţit cu complex de îngrijire AquaCare. 1.7 g *Bazat pe ingrediente **Testare clinică ***Testare eşantion de consumatori format din 60 femei

 25.90

12.99

43


EFECTUL STROBING 1.OCHI Începe prin aplicarea iluminatorului cremă The ONE sub linia genelor, de-a lungul osului sprâncenei şi în colţurile ochilor, pentru o privire strălucitoare plină de prospeţime.

2. FAŢĂ Aplică iluminatorul deasupra sprâncenelor, pe centrul frunţii, de-a lungul punţii nazale şi pe adâncitura de deasupra mijlocului buzei superioare, pentru accentuarea acestor zone.

NOU! ÎL VEI IUBI: • pielea capătă un aspect odihnit • conferă pielii o prospeţime plină de strălucire • perfect pentru un look natural, produsul favorit al primăverii!

CE ESTE STROBINGUL?

Elena Gheorghe Cântăreaţă

3. POMEŢI Aplică iluminatorul pe pomeţi, prin mişcări de tapotare, până la colţul exterior al ochilor. Omogenizează cu ajutorul degetelor, cu o pensulă evantai sau un burete umed, pentru o finisare perfectă.

  Bureţel pentru machiaj Professional

Burete uşor de folosit pentru machiaj, ce asigură precizie de expert şi uniformizare optimă, în aplicarea fondului de ten, a corectorului şi pentru îndepărtarea imperfecţiunilor machiajului. Poate fi folosit uscat sau umed. Dimensiuni: 4 x 6 cm.

27686 19.90 44

14.99

MACHIAJ

NOUA TEHNICĂ DE CONTURARE!

Strobingul asigură efectul pe care îl creează bliţul aparatului foto pe piele. Sunt evidenţiate zonele feţei unde lumina cade natural, cu o trecere imperceptibilă spre celelalte zone, astfel încât să nu existe nicio demarcaţie între tonul pielii tale şi porţiunea iluminată. Rezultatul? Un look proaspăt ce îţi conferă strălucirea verii indiferent de sezon.

  Iluminator cremă The ONE

Evidenţiază-ţi trăsăturile printr-un joc de lumini. Pentru un efect complet de prospeţime se aplică pe întreaga faţă, iar pentru accentuarea unor trăsături cheie se aplică pe pomeţi, pleoape şi decolteu. 30 ml

33416 39.90

27.99

45


30520 Tiramisu

30521 Ice Pink

30526 30527 30524 Night Rose Lilac Diamond Orchid Silk

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

  Soluţie pentru

îndepărtarea ojei The ONE

75 ml

32729 Kiwi Delight

32727 32728 Coral Hot Flamingo Crush

30531 31194 Ruby Amethyst Rouge Rock

32730 Mango Splash

10

NOU!

Oja ta preferată acum cu

NUANŢE NOI! 14

33294 Midnight Ocean

33292 Mystic Forest

33291 Grey Moss

33290 Rosy Nude

33289 Orange Sorbet

21.90

33287 Spring Grape

Ojă rezistentă şi cu grad ridicat de acoperire, nuanţe în tendinţe. Conţine tehnologia Expert Gel, pentru acoperire uniformă şi rezistenţă la ciobire sau estomparea culorii. 8 ml

33286 Festive Merlot

33285 Hypnotic Lilac

  Ojă The ONE Long Wear

31034 24.90

19.99

32726 Sunset Burst

30528 30529 30530 Fuchsia Red Sky London Red Allure at Night

MACHIAJ

NU CONŢINE ACETONĂ, îndepărtează cu uşurinţă chiar şi nuanţele închise de ojă

*

zile

unghii The ONE   31032 Tratament pentru

creşterea unghiilor The ONE   31033 Ulei pentru unghii The ONE   32581 Top coat gel The ONE

FIECARE CU 24.90   Cleşte cuticule

Dimensiuni: 9 x 4.8 x 0.9 cm.

28433 24.90

19.99

e

    Exfoliant pentru

FOLOSEŞTE CLEŞTELE pentru cuticule pentru a îndepărta excesul de piele uscată din jurul fiecărei unghii. 46

F ii pregătită să îţi exprimi personalitatea şi să inspiri! Acum, oja The ONE Long revine cu zece nuanţe noi şi vibrante, cu formulă rezistentă la ciobire, ce rămâne pe unghie timp de 14 zile. 10 nuanţe superbe din care poţi alege în funcţie de dispoziţie şi care nu îşi pierd din intensitate!

332 88 Watermelon Punc

  31030 Bază protectoare pentru

oyal B lu

  31029 Bază & top coat The ONE

3 32 9 3 R

h

Îngrijirea unghiilor, 8 ml 

cuticule The ONE

   Cremă pentru

cuticule The ONE

7 ml

10 ml

31035 24.90

31031 24.90

  Ojă The ONE Long

  Pilă de unghii

Wear 8 ml

The ONE

Dimensiuni: 18 x 2.1 x 1.6 cm.

27570 14.90

 21.90 ULTRA REZISTENŢĂ – OJĂ

*Testare consumatori (cu bază/top coat şi retuşuri)

11.99

47


 Pensulă profesională pentru

STILUL TĂU DE MACHIAJ:

aplicarea rujului/corectorului

PĂRUL TĂU: Blond deschis, castaniu sau blond cu reflexii roz. Subtonuri aurii sau roşii.

OCHII TĂI: Albaştri, verzi, căprui sau căprui deschis.

TIP DE FRUMUSEŢE:

Primăvara

31434 Spicy Nude

31435 Perfect Pink

31437 Vibrant Pink

31438 Coral Ideal

31439 Real Red

31440 Smoke Red

  Creion retractabil pentru buze

The ONE Colour Stylist

0.3 g

 19.90

11.99

32587 Mint Dust

 33541 Ballerina Pink

33542 Eclectic Pink

33543 Erratic Orange

33544 Very Burgundy

33545 Deep Purple

  Ruj 5-în-1 The ONE

Colour Stylist

4 g

14.99 30977 Pink Glow

32583 Nude Shimmer

 29.90

30978 Shimmer Rose

30979 Luminous Peach

  Fard de obraz The ONE IlluSkin

4 g

 39.90

26.99 32583 Nude Shimmer

32584 Peach Twinkle

32585 Taupe Glow

32586 Lilac Lustre

  Fard-pulbere pentru pleoape

 34.90

24.99

32586 Lilac Lustre

The ONE Featherlight 1.3 g

48

MACHIAJ

6.99

30979 Luminous Peach

TENUL TĂU: Subton cald. Nuanţă deschisă, eventual cu pistrui. Pomeţii tăi capătă o culoare piersicie atunci când roşeşti.

24144 16.90

33543 Erratic Orange

Alina Eremia Cântăreaţă

luminos & captivant

31438 Coral Ideal

Machiajul Alinei Eremia: Fard de obraz The ONE IlluSkin 30979 Luminous Peach, Creion retractabil pentru buze The ONE Colour Stylist 31438 Coral Ideal, Fard-pulbere pentru pleoape The ONE Featherlight 32587 Mint Dust, Ruj 5-în-1 The ONE Colour Stylist 33543 Erratic Orange.

Lungime: 17 cm.

32584 Peach Twinkle

32585 Taupe Glow

32587 Mint Dust

BUZE:

Definire, culoare intensă şi hidratare – obţine-le pe toate cu creionul pentru buze şi rujul Colour Stylist.

FAŢĂ:

Evidenţiază-ţi delicat pomeţii cu fardul de obraz Illuskin.

OCHI:

Conferă ochilor tăi o strălucire subtilă cu fardul-pulbere pentru pleoape Featherlight. 49


OCHII TĂI: Albaştri, cenuşii, verzi, căprui.

31580 Mauve Lava

31581 Amazon Night

31582 Charcoal Dusk

Vara

The ONE Colour Unlimited

1.2 g

 26.90

rce la

32035 Black

in

31578 Arctic Silver

16.99

N ud

e Po

  Mascara The ONE

Instant Extensions

3159 2

8 ml

 29.90

16.99 31592 Nude Porcelain

  Pudră The ONE Matte Velvet

8 g

37.99 32592 Light

31593 Nude Beige

32593 Medium

  Trusă corectoare The ONE

6 g

32

59

2L

igh

t

 39.90

29.99

  Pensulă profesională

pentru combinarea culorilor

Lungime: 18 cm.

24146 16.90 50

lejer & strălucitor

  Fard stick pentru pleoape

 54.90

TIP DE FRUMUSEŢE:

STILUL TĂU DE MACHIAJ: MACHIAJ

31579 Sahara Bronze

32035 Black

PĂRUL TĂU: Blond deschis, castaniu, roşcat.

31578 Arctic Silver

*Testare clinică versus gene fără rimel.

TENUL TĂU: Subton rece. Pomeţii tăi capătă o nuanţă rozalie atunci când roşeşti.

Machiajul Elenei Gheorghe: Fard stick pentru pleoape The ONE Colour Unlimited 31578 Arctic Silver, Mascara The ONE Instant Extensions 32035 Black, Pudră The ONE Matte Velvet 31592 Nude Porcelain, Trusă corectoare The ONE 32592 Light.

Elena Gheorghe Cântăreaţă

31577 Iced Sand

6.99

OCHI:

O culoare diafană cu strălucire subtilă – atât de uşor de aplicat cu fardul stick retractabil pentru pleoape Colour Unlimited.

GENE:

Obţine un efect instantaneu de extensie a genelor cu mascara Instant Extension (alungeşte cu până la 74%*!)

FAŢĂ:

Desăvârşeşte aspectul tenului tău cu trusa corectoare şi pudra Matte Velvet. 51


PĂRUL TĂU: Castaniu închis, negru, roşcat sau roşu intens. Subtonuri aurii sau roşii.

OCHII TĂI: Căprui, negri sau verzi.

TIP DE FRUMUSEŢE:

Toamna

cald & discret

31596 Medium

  Cremă BB FPS 30 The ONE

30 ml

 39.90

ium

26.99 32712 Pink Cloud

32713 Peach Pavlova

32714 Rose Petal

32715 Flamingo Fluff

32716 Coral Caresse

32717 Taupe Touch

32718 Violet Velvet

32719 Mulberry Meringue

  Ruj 5-în-1 The ONE Colour

Stylist Featherlight

4 g

 29.90

17.99 32792 Hot Pink

32793 Orange Crush

32795 Purple Wow

32796 Golden Yellow

32793 Orange Crush

32794 Wet Turquoise

32795 Purple Wow

  Fard cremă pentru pleoape

The ONE Colour Impact

4 g

 34.90

24.99 FAŢĂ:

Crema BB pentru o nuanţă uniformă a tenului, hidratare şi protecţie cu FPS 30. 52

MACHIAJ

31595 Light

32717 Taupe Touch

TENUL TĂU: Subtonuri calde, aurii. Pigmentare intensă. Constrast mic între piele, păr şi ochi.

31594 Fair

ed 31596 M

Elena Gheorghe Cântăreaţă

Machiajul Elenei Gheorghe: Cremă BB FPS 30 The ONE 31596 Medium, Ruj 5-în-1 The ONE Colour Stylist Featherlight 32717 Taupe Touch, Fard cremă pentru pleoape The ONE Colour Impact 32793 Orange Crush.

STILUL TĂU DE MACHIAJ:

BUZE:

Culoare captivantă într-o textură lejeră precum o adiere – răsfaţă-ţi buzele cu rujul Featherlight, pentru o senzaţie incredibilă de confort.

OCHI:

Îndrăzneşte şi intră în jocul culorilor cu fardul cremă de pleoape – se aplică uşor, iar efectul captivant durează mult timp!

53


strălucitor & trendy

PĂRUL TĂU: Castaniu mediu sau închis, negru. Subtonuri reci.

OCHII TĂI: Căprui, negri, cenuşii, albaştri, verzi.

TIP DE FRUMUSEŢE:

Iarna

11.99 32283 Vanilla

32284 Porcelain

32286 Natural Nude

32287 Light Ivory

32288 Natural Beige

32284 Porcelain

  Fond de ten FPS 30 The ONE

Everlasting Extreme

30 ml

 39.90

27.99

30722 Black

  Mascara The ONE

Lash Resistance

8 ml

 29.90

19.99 32444 Tangerine Tango

32445 Sunset Burst

32448 Hot Flamingo

32449 Malibu Blush

32450 Pink Mambo

32451 Magnetic Magenta

32452 Purple Rumba

32453 Grape Splash

  Ruj-gel cu finisare lucioasă

The ONE Lip Sensation Vinyl

5 ml

 39.90

27.99 54

 32285 Natural Rose

32450 Pink Mambo

TENUL TĂU: Subtonuri reci sau măslinii. Contrast mare între piele, păr şi ochi.

24148 34.90

30722 Black

Machiajul Alinei Eremia: Mascara The ONE Lash Resistance 30722 Black, Fond de ten FPS 30 The ONE Everlasting Extreme 32284 Porcelain, Ruj-gel cu finisare lucioasă The ONE Lip Sensation Vinyl 32450 Pink Mambo.

Alina Eremia Cântăreaţă

aplicarea fondului de ten

Lungime: 18 cm.

MACHIAJ

STILUL TĂU DE MACHIAJ:

  Pensulă profesională pentru

FAŢĂ:

Obţine o piele cu aspect desăvârşit cu fondul nostru de ten cu grad ridicat de acoperire Everlasting Extreme!

GENE:

O mascara cu formulă foarte rezistentă, Lash Resistance combină definirea fermecătoare a genelor cu rezistenţa la apă 24 de ore.

BUZE:

Se simte precum un ruj, arată precum un luciu vinyl – este rujul-gel Lip Sensation Vinyl, face senzaţie garantat! 55


CONFERĂ OCHILOR TĂI

EXPRESIVITATE MAXIMĂ!

Elena Gheorghe Cântăreaţă

SET "OCHI FERMECĂTORI" COMANDĂ COD SET: 711858 (Setul conţine: creion de ochi, mascara şi gel pentru gene & sprâncene)

19.99 LEI + creion pentru ochi

56

+ mascara

gel pentru gene & sprâncene

Efect vizibil demonstrat clinic de mărire a ochilor CU 30%

Perfect pentru CONTURUL INTERIOR AL PLEOAPEI & potrivit pentru ochii SENSIBILI

APLICATOR CU 2 FAŢETE – peri scurţi pentru sprâncene, peri lungi pentru gene

32291 Black

  Creion dermatograf

pentru ochi The ONE Kohl

Creion kohl, cu pigmenţi de intensitate mare şi textură moale, pentru obţinerea unor linii precise sau a unui look smokey. 1.3 g

 22.90

31473 Black

  Mascara The ONE Eyes Wide Open

Mascara pentru arcuirea genelor, cu efect de mărire a ochilor, pentru o privire mai deschisă, mai fermecătoare. Peria ergonomică ridică şi curbează genele, în timp ce formula fixează şi menţine efectul spectaculos obţinut. 8 ml

 29.90

Îmbogăţit cu COMPLEXUL LASH REVIVE, fortifică şi creşte vitalitatea genelor & sprâncenelor

  Gel pentru îngrijirea genelor

& sprâncenelor The ONE

Gel de îngrijire ce asigură genelor şi sprâncenelor un impuls de vitamine. Îmbogăţit cu complexul Lash Revive, biotină şi pantenol, pentru îmbunătăţirea vitalităţiii. Se aplică dimineaţa sau seara, pe genele în prealabil curăţate. 8 ml

31490 29.90

57


31160 Porcelain

THE ONE 31161 Fair Nude

31162 Nude Pink

31163 Natural Beige

31164 Light Ivory

30612 Light

30613 Medium

 F ond de ten The ONE

 P udră The ONE

30 ml

8 g

 49.90

 54.90

EverLasting

 C orector The ONE

EverLasting

10 ml

 19.90

30614 Dark

sprâncene The ONE

31599 Light

Double Effect

30475 Black

7 g

30615 Fair Light

 M ascara The One

Featherlight

8 ml

conturarea feţei The ONE

31589 Light Ivory

31590 Warm Beige

31591 Natural Beige

13.1 g

 T uş-stilou pentru pleoape

33152 59.90

2.5 g

 29.90

 M ascara The ONE

 39.90

 F ard-pulbere de obraz

The ONE Featherlight

2 g 30596 Porcelain

30597 Fair Nude

30598 Nude Pink

 F ond de ten The ONE

IlluSkin

30 ml

 49.90

30599 Light Ivory

30600 Natural Beige 30601 Olive Beige

 39.90  T rusă pentru

sprâncene The ONE

3 g

32031 39.90

32688 Radiant Bronze

Hypnotic Depth

8 ml  T uş de pleoape

31572 White

31573 Turquoise

31574 Purple

31586 Black

 29.90

32422 Prune

32436 Deep Blue

31688 Berry Crush

 R uj The ONE Colour

Unlimited Matte

1.7 g

 29.90 30980 30981 Spectacular Ravishing Nude Rose

31576 Gunmetal

30984 Amazing Berry

30985 Stunning Clover

30982 Sublime Pink

30983 Striking Coral

30986 Explosive Pink

30987 Dazzling Plum

 34.90

30628 Nude Reflection

30629 Rose Glacier

30631 Soft Coral

30632 Iridescent Blush

 L uciu de buze

The ONE Power Shine

4 g

30635 Plum Dimension

31944 Toffee Cream

31945 Satin Rose

31946 Coral Dream

31949 Pink Velour

31950 Raspberry Cloud

31951 Rouge Suede

31947 Red Velvet

31948 Plush Peach

32256 32257 Soft Boysenberry Mulberry

 R uj-mousse cu finisare mată  B alsam de buze cu efect

de mărire a volumului The ONE Lip Spa

1.7 g

 B alsam de buze The ONE

EDIŢIE LIMITATĂ

 27.90

31687 Red Passion

 29.90

 27.90

2.5 g

31686 Coral Matte

The ONE Lip Sensation

5 ml

 39.90

32365 25.90

2.5 ml

ochi The ONE Kajal

31685 Vivid Pink

 R uj The ONE Triple Core

32435 Deep Black

The ONE Wonder

 C reion contur pentru

31684 Soft Rose

The ONE Liquid Metal

33214 Brown Shimmer

 M ascara 5-în-1 The ONE

WonderLash Bold

8 ml

 29.90

BB Balm

4 g 32744 Intense Black

30717 25.90  D emachiant de ochi pentru

 D ischete pentru

îndepărtarea ojei The ONE

26 buc

33005 34.90

îndepărtarea machiajului rezistent la apă The ONE

 B enzi protectoare

32138 24.90

27997 3.90

100 ml 58

31575 Blue

 29.90

Matte Velvet

32687 Lustrous Peach

 F ard duo pentru pleoape

30976 Forest Green

5 ml

 F ond de ten The ONE 32686 Luminous Rose

32421 Black

The ONE Jumbo

32161 34.90

30 ml

30973 Pink Mauve

5 ml

 34.90

30616 Nude Pink

30972 Rose Taupe

 Fard lichid pentru pleoape

The ONE

 P aletă pentru

31588 Fair Nude

 34.90

31189 Intense Black

0.8 ml

 19.90

31587 Porcelain

30478 Grey

30971 Silver Grey

 39.90

 T uş-stilou pentru pleoape

 49.90

10 ml

30476 Brown

30970 Bronzed Brown

2 g

 M ascara The ONE

8 ml

30969 Black Pearl

The ONE Colour Match

8 ml

31600 Medium

The ONE

IlluSkin

WonderLash

 29.90

 P udră pulbere

 C orector The ONE

30720 Black Brown

 M ascara 5-în-1 The ONE

32033 29.90

31598 Translucent

31167 Fair Beige

 M arker pentru

1.6 g

IlluSkin

31166 Light Nude

30719 Black

MACHIAJ

THE ONE

pentru unghii The ONE

40 benzi pe coală.

59


un ten desăvârşit

MACHIAJ

Machiajul modelului: Bază pentru machiaj cu efect de uniformizare Giordani Gold 32058, Fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold 32047 Porcelain.

Un duo elegant pentru Conferă tenului tău un aspect împrospătat, întinerit şi prelungeşte rezistenţa machiajului cu această bază de machiaj cu textură mătăsoasă. Continuă cu fondul de ten cu textură fluidă, ce uniformizează nuanţa tenului, pentru un aspect mai luminos, întinerit.

FPS

8

32047 Porcelain

32048 Light Rose

32049 Light Ivory

32050 Rose Beige

32051 Natural Beige

  Fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold

Fond de ten ce uniformizează nuanţa tenului, pentru un aspect vizibil întinerit*. Formulat cu extract din trufe albe rare, de calitate superioară, cu proprietăţi antioxidante, fondul de ten conferă un aspect mai luminos şi înfrumuseţează pielea printr-o finisare netedă şi fină. 30 ml

Cu extract din trufe albe, pentru o piele mai uniformă şi întinerită

Baza pentru machiaj netezeşte şi estompează aspectul porilor

  Bază pentru machiaj cu efect de

uniformizare Giordani Gold

Baza mătăsoasă netezeşte aspectul porilor, estompează liniile fine şi conferă luminozitate, desăvârşind aspectul tenului şi prelungind rezistenţa machiajului**. Se aplică sub fondul de ten, pentru o finisare impecabilă, de durată. Cu extract luxos de orhidee. 30 ml

32058 59.90 *Testare consumatori **Testare consumatori, eşantion format din 70 femei 60

32047 Porcelain

 59.90

ALEGE & COMANDĂ orice nuanţă a fondului de ten + baza de machiaj Giordani Gold cu

54.99 lei

*

*Comandă cod nuanţă fond de ten şi cod bază de machiaj

61


MACHIAJ

Texturi ultra-lejere, de o netezime catifelată. Conferă tenului tău o strălucire naturală şi diafană cu aceste produse emblematice din colecţia Giordani Gold şi bucură-te de o alură captivantă. Varianta compactă a celor mai bine vândute perle bronzante pentru o strălucire aparte

  Oglindă Giordani Gold

Diametru: 6.7 cm.

28292 19.90

12.99

 32252 Light

Machiajul modelului: Corector cu efect iluminator Giordani Gold 32252 Light, Perle bronzante compacte Giordani Gold Heritage 33166 Natural Bronze, Pudră pulbere Giordani Gold Invisible Touch 30556 Natural.

Strălucire diafană

 33166 Natural Bronze

33167 Natural Radiance

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

  Perle bronzante compacte

Giordani Gold Heritage

8 g

 89.90

59.99 32252 Light

Corector cu mecanism tip stilou, cu textură lichidă şi mătăsoasă, pentru iluminare precisă.

33166 Natural Bronze

Două oglinzi: obişnuită şi cu lupă

32254 Medium

  Corector cu efect iluminator Giordani Gold

Finisare perfectă şi strălucire naturală

2.7 ml

 49.90

39.99 30556 Natural

  Pudră pulbere Giordani Gold

Invisible Touch

10 g

 69.90

49.99 62

63


MACHIAJ

Machiajul modelului: Tuş pentru pleoape Giordani Gold Calligraphy 30772 Black, Mascara Giordani Gold Incredible Length 32079 Black.

OCHI

perfect definiţi Nu există ceva mai captivant decât o privire fermecătoare, de aceea, asigură-te că ai la îndemână aceste instrumente cheie de machiaj, cu care îţi vei pune cel mai bine în valoare frumuseţea genelor, pleoapelor şi sprâncenelor.

MOD DE APLICARE:

Vârf în unghi, pentru o definire de expert

Particulele de difuzare a luminii estompează aspectul liniilor fine

Mascara luxoasă, cu formulă somptuoasă ce defineşte şi alungeşte genele cu până la 49%*

32088 Light

32089 Natural

64

30772 Bl ac

k

Look 2 Pentru o linie mai groasă, cu efect dramatic, foloseşte marginea mai lată.   Pudră Giordani Gold Jewel

Pudră compactă de o fineţe extraordinară, ce estompează aspectul de linii fine şi matifiază pielea pentru o finisare frumoasă, fără cusur. 9 g

 79.90

  Tuş pentru pleoape Giordani Gold Calligraphy 30772 Black

Tuş pentru pleoape, cu aplicator oblic şi pigmenţi Nero, pentru linii intense, fluide. Conţine complexul LashVital, pentru gene mai rezistente, îngrijite. 0.8 ml

 39.90

27.99

32079 Black

Look 1 Pentru o linie fină, discretă, foloseşte partea îngustă a vârfului.

* Testare consumatori, eşantion format din 74 femei

  Mascara Giordani Gold

Incredible Length

32079 Black

Mascara cu efect de alungire, infuzată cu microfibre, ce creează lungime seducătoare, separare minunată a genelor. 8 ml

 44.90

29.99

65


31367 Medium

 44.90

31381 Nude

32576

 Mascara Giordani Gold

Iconic

8 ml

31382 Coral

31383 Rose

Învăluie-ţi buzele şi unghiile în nuanţe intens pigmentate din colecţia Giordani Gold. Formulele infuzate cu uleiuri hrănitoare preţioase asigură îngrijire şi o aplicare fără efort, pentru rezultate fermecătoare şi de durată.

 Creion de buze

Giordani Gold

44.90

1.6 g

 34.90 31802 Porcelain

31803 Light Rose

31804 Light Ivory

31805 Rose Beige

31806 Natural Beige

 Fond de ten rezistent FPS 15

Giordani Gold Mineral

32075 Smokey Grey

30 ml

 59.90 32081 Natural Radiance

32082 Natural Bronze

32083 Natural Peach

32084 Dark Bronze

32076 Divine Brown

32077 Radiant Plum

31809 Natural

32057 Translucent

33246 Precious Ivy

Giordani Gold Mineral

 79.90 33092 Blonde

31430 Blonde

 27.90

pentru ochi Giordani Gold

1.8 g

 34.90

30457 Lavender Lustre

30458 Copper Shine

30459 Cherry Love

33269 Lustrous Peony

33270 Vivacious Coral

33271 Elegant Red

4 ml

32821 Radiant Coral

pleoape Giordani Gold

4 ml

 39.90

MAT CATIFELAT Formulă infuzată cu ulei hrănitor de argan, pentru o senzaţie de confort

Ojă cu strălucire intensă şi culoare bogată de o claritate absolută, disponibilă într-o varietate de nuanţe rafinate. 8 ml

33272 Luminous Burgundy

32317 Nude Rose

32318 Pink Touch

32319 Fresh Pink

32320 Perfect Peach

32321 Orange Coral

32322 Violet Pink

32323 Bright Berry

32324 Dusky Rose

32325 Forever Red

32326 Dark Burgundy

  Ruj FPS 12 Giordani Gold Iconic Matte

22744 Dusky Nude

22746 Pink Secret

22748 Rose Blossom

22749 Cerise Pink

22752 Warm Coral

31376 Beige Suede

31377 Pink Delicacy

31378 Frosted Rose

31379 Violet Dawn

31380 Red Attraction

 Ruj Giordani Gold Jewel

4 g

Ruj cremos cu textură bogată şi finisare mată, ce asigură culoare de mare intensitate şi un grad ridicat de acoperire. Infuzat cu ulei preţios de argan pentru o senzaţie somptuoasă de confort, pe durata întregii zile*. Are FPS 12 pentru protecţia buzelor împotriva semnelor de îmbătrânire prematură. 4 g

 39.90

29.99 *Testare consumatori

32250 Black

32073 32072 Noble Passionate Burgundy Red

  Ojă Giordani Gold Intense Shine

 44.90  Tuş lichid pentru

32068 Pink Carat

19.99

Heritage

31431 Brown

32820 Pink Chic

 27.90

 39.90

 37.90

 Creion dermatograf

30456 Muted Plum

4 g

sprâncene Giordani Gold

31404 Midnight Blue

30454 True Red

4.5 g

 Gel colorat pentru

31403 Charcoal Grey

30453 Fuchsia Divine

 Ruj Giordani Gold Iconic

 Creion pentru sprâncene cu perie încorporată Giordani Gold

31402 Brown

30452 Raspberry Blush

 Fard cremă pentru pleoape

33093 Brown

1.2 g

30451 Lucent Pink

33268 Silky Nude

 49.90

9 g

31401 Black

33247 Opulent Aubergine

Giordani Gold Luminous

 Pudră compactă

66

30995 Crystal Taupe

32414 Pink

31808 Light

30450 Peach Pink

 39.90

25 g

30993 Gold Sparkle

30449 Rose Petal

4 g

 69.90 30992 Frosted White

30448 Pearly Pink

Iconic

5.2 g

 69.90

30447 Pink Nude

 Ruj FPS 15 Giordani Gold

Gold Quad

Giordani Gold

30446 Creamy Nude

30455 Red Fatale

 Fard de pleoape Giordani

 Perle bronzante

30445 Satin Beige

LUCIU INTENS Formulă îmbogăţită cu ulei de măceşe

32325 Forever Red

Secret

2 g

31366 Light

32072 Passionate Red

 Corector Giordani Gold

MACHIAJ

Frumuseţe şi atitudine

GIORDANI GOLD

Machiajul modelului: Ruj FPS 12 Giordani Gold Iconic Matte 32325 Forever Red.

 Balsam de buze cu efect

de întinerire Giordani Gold

10 ml

 39.90 67


 Geantă Camel Classica

NOU!

Geantă clasică din imitaţie de piele. Închidere cu fermoar metalic. Buzunare interioare spaţioase cu & fără fermoar. Dimensiuni: 35 x 15 x 27 cm.

29332

134.99

ACCESORII

ELEGANŢĂ CLASICĂ

EDIŢIE LIMITATĂ 

DETALII:

Închidere cu fermoar metalic, decoraţiune floare, buzunare interioare cu & fără fermoar.

  Geantă-plic Circle

Geantă-plic din imitaţie de piele neagră cu clapetă din imitaţie de piele întoarsă şi un inel decorativ în tonuri aurii. Curea de umăr detaşabilă. Închidere cu capsă magnetică, buzunare interioare cu & fără fermoar. Dimensiuni: 23.5 x 4.8 x 15.5 cm.

29401

99.99

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

  Portofel Camel Classica

Portofel clasic tip plic din imitaţie de piele, cu o decoraţiune floare pe partea din faţă. Închidere cu capsă. Compartiment cu fermoar pentru monede, compartiment pentru bancnote şi 12 fante pentru carduri. Dimensiuni: 19 x 3 x 10.5 cm.

29333 68

69.99

  Eşarfă Camel Classica 

Eşarfă dreptunghiulară din poliester, cu model pe diagonală. Imprimeu modern în tonuri de roz şi roşu pe un fundal caramel. Dimensiuni: 90 x 190 cm.

29334

44.99

69


 Geantă Ibiza Cerulean

Geantă din imitaţie de piele cu model tip dantelă decupat cu laser. Închidere cu fermoar. Buzunare interioare cu & fără fermoar. Dimensiuni: 32 x 14.5 x 26.5 cm.

EDIŢIE LIMITATĂ

ACCESORII

NOU!

29368

119.99 

   Cercei Cerulean

Cercei cu petale albastre, aurii şi mărgele din sticlă. Prevăzuţi cu agăţătoare în tonuri aurii. Ambalaţi într-un săculeţ din organza. Dimensiuni: lungime 4.5 cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

29374

29.99

  Colier Cerulean

Colier statement cu temă florală. Florile cu două tipuri de petale, albastre şi aurii, au în mijloc mărgele din sticlă faţetată. Închidere tip carabină şi lănţişor de extensie. Ambalat într-un săculeţ din organza. Lungime: 45 cm + 6 cm extensie. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

29373

64.99

  Portofel Ibiza Cerulean

Portofel din imitaţie de piele cu model tip dantelă şi închidere cu fermoar. Prevăzut cu compartiment cu fermoar pentru monede, 2 compartimente pentru bancnote şi 8 fante pentru carduri. Dimensiuni: 19.5 x 2.5 x 10 cm.

29369

SUB CERUL SENIN 70

59.99

  Eşarfă Cerulean

Eşarfă pătrată dintr-un amestec de poliester şi bumbac, cu design geometric albastru şi ciucuri la fiecare colţ. Dimensiuni: 110 x 110cm; lungime ciucuri 8 cm.

29370

44.99

71


NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

ACCESORII

EDIŢIE LIMITATĂ

DETALII

Închidere cu capsă, căptuşeală cu imprimeu "zebră", 1 buzunar cu fermoar pentru monede, 2 compartimente pentru bancnote, 12 fante pentru carduri.

   Eşarfă Lupine

  Geantă Aurora

Simplitatea clasică a unei genţi de oraş din poliester negru capătă un accent de sofisticare modernă, dacă îi adaugi bucăţi din imitaţie de piele structurată, de aceeaşi culoare. Este prevăzută cu două buzunare deschise şi unul cu fermoar. 30 x 11 x 36 cm.

P

29118

139.99

79.99

abiă de am verit et

ist

  Set de 2 brăţări Lupine

re este unică.

29109

99.99

ră iat

a iec

Geantă de dimensiune medie din imitaţie de piele gri-mov, cu detalii grafice aurii şi un imprimeu negru "zebră" pe o parte. Mânere şi o bretea detaşabilă de umăr. Dimensiuni: 31 x 15 x 31 cm.

Geantă-plic realizată din imitaţie de piele gri-mov, cu detalii grafice aurii. Curea de umăr dintr-un lanţ auriu împletit cu un şnur din imitaţie de piele. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Dimensiuni: 19 x 3.2 x 10.3 cm.

  Geantă Savanna

72

  Geantă-plic Savanna

29336

44.99

.F

29261

Eşarfă vaporoasă din poliester cu imprimeu Ikat în culori neutre. Dimensiuni: 176 x 110 cm.

Set de două brăţări delicate, aurie şi argintie, fiecare cu câte o piatră faţetată din sticlă. Sistem de prindere tip cârlig. Ambalate într-un săculeţ din organza. Dimensiuni: diametru interior 6.1 cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

29337

39.99

  Geantă Lupine

Geantă clasică de umăr din imitaţie de piele de cămilă. Curea subţire şi ajustabilă de umăr. Închidere cu capsă. La interior, prevăzută cu compartiment central închis cu fermoar. Dimensiuni: 25.5 x 9 x 18.5 cm.

29335

109.99

  Colier Lupine Amethyst

Pandantiv cu piatră veritabilă de ametist pe un lănţişor în tonuri aurii cu un mic talisman cu simbolul lui Venus. Închidere tip carabină şi extensie pentru ajustarea lungimii. Ambalat într-un săculeţ din organza. Dimensiuni: lungime lănţişor 60 cm + 6 cm extensie. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

29338

64.99

73


PARFUMURI

PARFUMURI

NOU!  A pă de toaletă Wonderflower

Acordul unic "rainbow cheeky" se alătură notelor luminoase de pară, flori de migdal şi violete, creând un parfum încântător, ce îndeamnă la exuberanţă şi trezeşte un sentiment pur de uimire. 50 ml

COMPLETEAZĂ-ŢI COLECŢIA DE PARFUMURI

În cele din urmă, primăvara se apropie. Odată cu ea, este timpul pentru schimbări subtile... precum un nou parfum pentru a-ţi exprima noua energie! Explorează colecţia noastră de parfumuri realizate cu măiestrie şi găseşte-ţi o nouă sursă de inspiraţie.

31300 89.90 pară, acord rainbow cheeky, cashmeran

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

74

PENTRU CĂ ADORI SURPRIZELE

EŞTI EXUBERANTĂ, FEMININĂ ŞI VESELĂ

CREAT DE PARFUMIERUL ALIENOR MASSENET

Acordul "rainbow cheeky" se regăseşte în inima parfumului şi este compus din note suculente de pepene, petale înviorate de iasomie şi ciclamă.

Dă frâu liber imaginaţiei şi descoperă un parfum surprinzător prin exuberanţa plină de veselie pe care o transmite. Acordul unic "rainbow cheeky" se alătură unei cascade de note vioi de pară, flori de migdal şi violete, pentru a-ţi învălui întreaga lume în uimire şi încântare. Jucăuş şi fermecător, asemenea ţie!

Foarte independentă şi chiar rebelă, Alienor şi-a găsit modul de exprimare propriu în parfumerie. Asemenea unui bijutier ce selectează pietrele preţioase, ea iubeşte ingredientele bogate şi rafinate. Adesea îşi construieşte compoziţiile având o temă centrală - o notă specifică, fie că este rom, acord de piele sau susan. Este creatoarea unor parfumuri memorabile pentru Armani, Lancome, Chloe şi Viktor & Rolf.

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R A Ţ I A N OA S T R Ă ™

CU NUMAI

49.99 75


PARFUMURI

ORIENTAL VANILAT FRUCTAT

Cedează tentaţiei!

ghimbir, floare de cacao, ciocolată  A pă de parfum Love Potion

39.99

Apa de parfum Love Potion captează pasiunea autentică şi te îndeamnă să experimentezi plăcerile iubirii. Creează atmosfera perfectă pentru o noapte încărcată de pasiune, cu această aromă seducătoare, de inspiraţie orientală. 50 ml

22442 99.90

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R A Ţ I A N OA S T R Ă ™

76

77


Floral & romantic

• o escapadă exotică

• acorduri picante

• eleganţă clasică

PARFUMURI

Reconfortant & lejer

acorduri •vibrante de fructe

flori de portocal, corcoduşe, lemn de cedru   Apă de toaletă lejeră

Miss Happy

75 ml

31635 39.90

24.99

• note florale subtile

petale de iasomie, sevă de bambus, mosc

  

  Apă de toaletă

lejeră Miss Relax

75 ml

31634 39.90

24.99

  Apă de parfum

NOU! EDIŢIE LIMITATĂ

Ce parfum preferi?

50 ml

Fiecare apă de toaletă cu

31998 89.90

Dimensiune de poşetă 

78

VIP Only

  Apă de parfum VIP Only - ediţie de poşetă

trandafir, acorduri de mosc, cashmeran   Apă de toaletă

liliac alb, iederă, lemn de santal indian

lăcrămioară, flori albe, mosc alb

floare & fruct Feijoa, iasomie, mosc senzual

iasomie egipteană, fragi, pere williams

59.99 ghimbir, patchouli, trandafir

petale de iasomie, mandarină, lemn de santal

15 ml

50 ml

Seductive Musk

  Apă de toaletă Lucia

  Apă de toaletă

  Apă de toaletă

  Apă de toaletă

  Apă de toaletă

  Apă de toaletă

32957 29.90

25447 79.90

23223 89.90

50 ml

50 ml

50 ml

50 ml

50 ml

32235 79.90

30411 89.90

31630 89.90

26769 89.90

30128 99.90

17.99

54.99

50 ml

59.99

Elvie

Voyager Woman

Happydisiac Woman

Power Woman

Eclat Femme

79


pentru TOTDEAUNA

PARFUMURI

CLIPE DEDICATE MICILOR PLĂCERI ALE VIEŢII

FLORAL - TRANDAFIR, VIOLETĂ

zmeură, trandafir alb, migdale glazurate 

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ 

  Cercei Giordani Gold White

  Apă de parfum Giordani

CHYPRE FLORAL FRUCTAT

Gold White Original

50 ml

33137 99.90 80

64.99

zambilă, apă din flori de portocal, patchouli

Emană sofisticare fără efort cu aceşti cercei în tonuri argintii cu finisare mată. Împodobiţi cu pietre strălucitoare din sticlă. Sistem de prindere din oţel inoxidabil. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. 1.55 cm.

29358

24.99

  Apă de parfum Volare Forever

Lasă-te prinsă în îmbrăţişarea tandră a iubirii, cu buchetul floral de trandafiri al apei de parfum Volare Forever. Delicat şi feminin, mângâiat de note înrourate de trandafiri albi, flori solare şi un acord persistent de migdale glazurate. 50 ml

31495 89.90

54.99

81


PARFUMURI

Înconjurată de frumuseţea vibrantă

a cireşilor înfloriţi…

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

Lasă miresmele primăverii să te învăluie, dă frâu liber imaginaţiei şi simte atingerea diafană a florilor de cireş cu parfum ameţitor.

 A pă de toaletă Women's Collection

Delicate Cherry Blossom

FLORAL FRUCTAT LEMNOS

Lasă-te fermecată de miresmele unei livezi de cireşi înfloriţi, cu acest parfum floral fructat. 50 ml

32440 69.90

CU NUMAI

migdale dulci, floare de cireş, lemn de cedru

82

34.99 83


EDIŢIE LIMITATĂ

Un parfum intens ce înfloreşte, asemenea unei îmbrăţişări tandre pe care o oferi unui copil, având aroma crinului imperial alb în centrul său.

O PROMISIUNE

DE IUBIRE

PARFUMURI

Visurile pot deveni realitate...

Compania Oriflame a fost dintotdeauna dedicată ideii de a îndeplini visuri. Bazându-ne pe această filozofie, reuşim să extindem această idee şi în munca de caritate pe care o facem, încă din momentul în care Oriflame a fost înfiinţată în 1967. Pentru a atinge potenţialul maxim, am adunat toate aceste activităţi comunitare sub o singură umbrelă – Fundaţia Oriflame. Aici lucrăm cu ONG-uri şi cu organizaţii umanitare, care nu numai că au o experienţă vastă în dezvoltarea şi punerea în aplicare cu succes a iniţiativelor din domeniul educaţiei, ci şi susţin valorile şi obiectivele companiei. 84

  Brăţară Charity Charm

Brăţară din alamă în tonuri aurii, împletită cu un şiret din imitaţie de piele de culoare neagră. Are un talisman Oriflame Foundation. Dimensiuni: 21 x 1 cm.

28812

19.90   Eşarfă Charity Flower

Eşarfă frumoasă din poliester cu un design floral pictat. Perfectă pentru a fi purtată în jurul umerilor, la gât sau pe cap. Dimensiuni: 110 x 110 cm

28813

29.90 FLORAL FLORI ALBE FRUCTAT   Apă de toaletă Tenderly Promise

50 ml

crin imperial alb, floare de piersic, mosc

31875 79.90

44.99

85


PARFUMURI

 

  11355 Apă de toaletă Divine 50 ml

89.90   11367 Apă de parfum

Amber Elixir 50 ml 99.90    13850 Apă de toaletă Enigma 50 ml

99.90   23838 Apă de toaletă Lovely Garden 50 ml 79.90    23853 Apă de parfum Paradise 50 ml 139.90    25403 Apă de parfum My Red 50 ml 139.90    30025 Apă de parfum Volare 50 ml 89.90    30399 Apă de parfum Miss Giordani 50 ml 99.90    30886 Apă de parfum Possess 50 ml 139.90    30892 Apă de toaletă Lucia Starlight 50 ml 79.90    31099 Apă de parfum pentru ea So Fever 50 ml 89.90    31119 Apă de toaletă Elvie Firefly 50 ml 79.90    31293 Apă de toaletă Eclat Femme Weekend 50 ml 99.90    31493 Apă de parfum Love Potion Secrets 50 ml 99.90    31816 Parfum Giordani Gold Essenza 50 ml 159.90    32438 Apă de toaletă Women's Collection Innocent White Lilac 50 ml 69.90    32504 Apă de parfum Amazing Paradise 50 ml 139.90    32535 Apă de parfum My Destiny 50 ml 139.90    32871 Apă de toaletă Eclat Mademoiselle 50 ml 89.90 

 

 

Hidratare şi parfum încântător

Fiecare cremă de corp cu

PENTRU EA

19.99

   Cremă de corp

  Cremă de corp

  Cremă de corp

  Cremă de corp

250 ml

250 ml

250 ml.

250 ml

250 ml

31723 39.90

31778 39.90

32489 39.90

31779 39.90

33120 39.90

   Cremă de corp

250 ml

31784 39.90

parfumată Possess

  86

  Cremă de corp 

parfumată My Red

parfumată Eclat Femme

parfumată Power Woman

parfumată Love Potion

parfumată My Naked Truth

87


NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

PARFUMURI

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

ÎNCEARCĂ-MĂ!

Atinge sticla şi simte parfumul!

  Apă de toaletă pentru el

Full Moon

Nota energizantă de măr, cea senzuală a boabelor tonka şi acordul clasic de vetiver se contopesc în aroma magică a apei de toaletă Full Moon pentru El. 30 ml

22383 44.90 88

29.99

BUCHET DE CONDIMENTE

măr verde, boabe tonka, vetiver

O atracţie irezistibilă a adus-o aici. În acest peisaj exotic, ei se întâlnesc, simţurile lor se trezesc, uitând de tot ce îi înconjoară. El este fermecat de ea, sub vraja lunii pline.

UN TIMP AL DORINŢEI

când magia îşi face loc

FLORAL LEMNOS

  Apă de toaletă

pentru ea Full Moon

Un parfum senzual în care se contopesc note de floare de piersic, gardenia albă şi floare de vanilie. 30 ml

floare de piersic, gardenia, floare de Vanilla

22380 44.90

29.99

89


O AROMĂ ORIGINALĂ

PENTRU EL

PENTRU BĂRBATUL EXPRESIV

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

  Apă de toaletă Signature

O aromă creată pentru bărbatul căruia îi place să iasă în evidenţă, apa de toaletă Signature emană tonuri lemnoase şi fructate, care exprimă originalitate şi spirit artistic. 75 ml

12190 89.90 90

54.99

LEMNOS FRUCTAT

AROMATIC TONIC LEMNOS

nucşoară, pară, vanilie

mesteacăn alb, mandarină verde, patchouli

  Apă de toaletă Signature Zoom

Efervescenta mandarină verde contrastează cu elegantul mesteacăn alb, creând un parfum masculin unic, plin de prospeţime şi eleganţă. 75 ml

31288 89.90

54.99

91


UN AER CARISMATIC PENTRU BĂRBATUL SENZUAL

PENTRU EL

NOU!

  Deodorant roll-on

antiperspirant Happydisiac Man

50 ml

33353 16.90

9.99

LEMNOS VETIVER

  Apă de toaletă

LEMNOS CONDIMENTAT

AROMATIC FRUCTAT LEMNOS

pentru el So Fever

Giordani Gold Notte

75 ml

32797 99.90 92

Happydisiac Man

75 ml

  Apă de toaletă

citrice din Italia, cafea neagră, vetiver negru

31074 89.90

54.99

  Apă de toaletă

75 ml

lemn de ghimbir, muşcată, ardei piri piri

măr verde, caviar lime, căpşuni

32159 89.90

49.99

93


PENTRU EL

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

ELEGANT, SENZUAL & MISTERIOS Încă o creaţie de excepţie în colecţia noastră de parfumuri, inspirată de ingrediente cheie. Parfumierul Dora Baghriche-Arnaud a creat un parfum clasic, seducător, pentru ocaziile speciale - o combinaţie intensă de condimente şi acorduri lemnoase senzuale.

 A pă de toaletă Men´s Collection Dark Wood

Apa de toaletă Dark Wood se bazează pe acordurile specific masculine ale lemnului de gaiac, pentru a crea acea aură seducătoare, pământească, distinctivă. 75 ml

LEMNOS CONDIMENTAT

30059 69.90

CU NUMAI

34.99 94

piper negru, lemn de gaiac, tutun auriu

95


PROSPEŢIME

CU O CONCENTRAŢIE RIDICATĂ DE PARFUM

PENTRU BĂRBATUL ÎN CĂUTAREA AVENTURII

PENTRU EL

DEODORANTE

NOU! 

 

 

AROMATIC TONIC LEMNOS pepene, ceai, muşchi de pădure

ORIENTAL LEMNOS busuioc, lemn dulce, praline

  Apă de toaletă Excite by Oriflame

  Apă de toaletă S8 Night

15560 79.90

15183 79.90

75 ml 

  Deodorant spray

antiperspirant Excite Force

antiperspirant S8 Night

150 ml

150 ml

33350 29.90

31700 29.90

  Deodorant spray

  Deodorant spray

antiperspirant Eclat Homme

96

  Deodorant spray

antiperspirant Giordani Gold Man

150 ml

150 ml

31698 29.90

32461 29.90

FIECARE CU

19.99

  Deodorant spray

  Spray parfumat

150 ml

150 ml

31240 29.90

31642 39.90

antiperspirant Excite

  Spray parfumat

GO! Cool & Charming

150 ml

31641 39.90

54.99

50 ml

54.99

GO! Hot & Sexy

  Apă de toaletă Glacier Rock

Pasiunea provocării te împinge în faţă, iar explozia de energie a citricelor apei de toaletă Glacier Rock te determină să îţi depăşeşti propriile limite. 100 ml

ORIENTAL CITRIC LEMNOS

31145 74.90

39.99

lămâie, castravete, ambră minerală 97


PENTRU EL

NOU!

O aventură palpitantă. O descoperire uimitoare.

Imaginează-ţi luxurianta şi sălbatica pădure tropicală sud-africană. Singurele sunete care răzbat sunt ciripitul păsărilor şi o cascadă îndepărtată. Ascuns în hăţişul dens de lujeri şi palmieri, este un loc unde rarele şi exoticele Kiwano cresc. Parfumul Paradise Man te va duce acolo.

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

KIWANO NATUREPRINT®

Kiwano este fructul unei plante agăţătoare exotice din familia castravetelui şi a pepenelui. Cu un aspect neobişnuit, cu coajă aurie şi ţepi portocalii la exterior şi o pulpă suculentă la interior. Aroma fructului Kiwano a fost captată pentru Paradise Man folosind tehnologia inovatoare NaturePrint®, ce analizează şi recreează aroma fără să fie necesară recoltarea ingredientului.

 A pă de toaletă Paradise Man

Un parfum sofisticat, masculin, aromatic-tonic-fructat, cu aroma uimitoare a fructului rar Kiwano, extrasă prin tehnologia inovatoare NaturePrint ®. Un parfum persistent într-o sticlă luxoasă. 75 ml

32997 139.90 kiwano NaturePrint ®, lămâie mexicană, vetiver haitian 98

79.99

99


PENTRU BĂRBATUL ÎNCREZĂTOR

LEMNOS AROMATIC

grapefruit, esenţă din frunză de dafin, cardamon

PENTRU EL

CONDIMENTE RARE

89.90   21559 Apă de 99.90    26764 Apă de toaletă Manful 75 ml

  10919 Apă de toaletă Ascendant 75 ml

toaletă Architect 75 ml 

89.90   30058 Apă de toaletă Men's Collection Citrus Tonic 75 ml 69.90    30173 Apă de toaletă Eclat Homme 75 ml 99.90    30468 Apă de toaletă Be the Legend 75 ml 89.90    31236 Apă de toaletă pentru el Eclat Sport 75 ml 99.90    31639 Apă de toaletă Excite Force 75 ml 79.90    31699 Deodorant spray antiperspirant Ascendant 150 ml 29.90    31711 Deodorant spray antiperspirant Architect 150 ml 29.90    31825 Apă de toaletă pentru el Possess 75 ml 114.90    32155 Apă de toaletă pentru el Giordani Gold Man 75 ml 99.90    32503 Apă de toaletă Venture 100 ml 79.90    32540 Apă de toaletă pentru el Incognito 50 ml 79.90    32636 Apă de toaletă S8 Icon 50 ml 79.90    32799 Apă de toaletă Venture Beyond 100 ml 79.90    32950 Apă de toaletă Eclat Lui 75 ml 89.90    8150 Apă de toaletă Glacier 100 ml 74.90 

ÎNCEARCĂ-MĂ! 

Atinge sticla şi simte parfumul!

  Apă de toaletă

Flamboyant

Trăieşte o viaţă fără limite pe notele vibrante de lemn şi citrice ale apei de toaletă Flamboyant. 75 ml

19639 89.90

54.99

   Deodorant spray antiperspirant Flamboyant

PENTRU EL

150 ml

31697 29.90  

19.99

 100

101


97%

sunt de acord*

Pielea se simte netedă şi suplă:

95% PENTRU PIELE SENSIBILĂ

PENTRU EL

Previne senzaţia de disconfort la nivelul pielii:

sunt de acord*

Se absoarbe instantaneu*

Testată dermatologic de bărbaţi cu pielea sensibilă. ARCTIC PRO DEFENCE: Extractul nostru emblematic din rădăcini din estul Siberiei, bogat în antioxidanţi, ce protejează pielea împotriva factorilor dăunători interni şi externi.

Asigură un bărbierit fin, delicat şi previne deshidratarea şi senzaţia de "piele care strânge"

ALOE VERA: O sursă bogată de proteine şi minerale ce protejează, hidratează şi calmează, totodată contribuind la intensificarea procesului de refacere a pielii.

O ATINGERE FINĂ PENTRU PIELEA LUI Pentru bărbaţii cu pielea sensibilă, o abordare delicată în ceea ce priveşte îngrijirea este vitală. Produsele North For Men Sensitive ajută la calmarea, protejarea şi prevenirea disconfortului pielii, astfel încât să poţi uita de iritaţii şi să îţi concentrezi atenţia pe lucrurile cu adevărat importante din viaţa ta. 102

  Spumă de ras North for Men Sensitive

Spumă de ras super-consistentă cu agenţi hidratanţi, ce asigură un bărbierit fin, foarte delicat, protejând împotriva tăieturilor şi prevenind deshidratarea şi senzaţia de "piele care strânge". Testată dermatologic. 200 ml

32016 29.90

19.99

*Testare consumatori **Testare instrumentală

  Cremă cu efect calmant

North for Men Sensitive

Cremă după ras cu efect răcoritor, ce combate instantaneu deshidratarea şi senzaţia de "piele care strânge", calmează pielea şi asigură confort de lungă durată & hidratare 24-h**. Testată dermatologic. 50 ml

32017 29.90

9.99 103


  Gel de ras

revitalizant North for Men

200 ml

32009 34.90

  Cremă de ochi cu efect

  Şampon/gel de

Cremă-gel cu textură lejeră, ce se absoarbe instantaneu şi contribuie la revitalizarea ochilor obosiţi, la reducerea liniilor fine, a ridurilor şi la estomparea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor. Produs testat oftalmologic şi dermatologic. 15 ml

250 ml

duş revitalizant North for Men

anti-îmbătrânire North for Men Advanced

CREMĂ DE OCHI CU BENEFICII ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE Reduce aspectul pungilor de sub ochi:

76%

32015 29.90

14.99

sunt de acord*

*Testare consumatori

  Cremă de faţă cu

efect anti-îmbătrânire North for Men Advanced

Cu zinc protector: Acest mineral esenţial îţi protejează pielea, părul şi scalpul împotriva factorilor dăunători de mediu şi a razelor UV, pentru un aspect întinerit şi tonifiat.   Deodorant spray

antiperspirant 24H North for Men Original

Protecţie 24 de ore împotriva mirosurilor neplăcute. Lasă pielea netedă şi fină, fără urme albe. 150 ml

32011 24.90

DEODORANT SPRAY Protecţie 24 de ore împotriva mirosurilor nedorite

32006 29.90 

  Deodorant spray

revitalizant 48H North for Men

ŞAMPON/GEL DE DUŞ Curăţă, revitalizează şi hidratează pielea şi părul

22.99

  Şampon & gel de duş

North for Men Original

Acţiune de curăţare şi îngrijire, ce lasă pielea şi părul revitalizate şi hidratate. 250 ml

150 ml

32012 29.90

32005 24.90   Deodorant roll-on

revitalizant 48H North for Men

17.99 

50 ml

50 ml

32013 16.90

32014 39.90

104

ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

PENTRU EL

CELE MAI BUNE PRODUSE, ÎN FIECARE ZI

  Şampon

anti-mătreaţă North for Men Original

ARCTIC PRO DEFENCE: Extractul nostru emblematic din rădăcini din estul Siberiei, bogat în antioxidanţi ce protejează pielea împotriva factorilor dăunători interni şi externi.

VITAMINA E: Acţionează precum un antioxidant, pentru a preveni îmbătrânirea prematură cauzată de razele UV, îmbunătăţind elasticitatea şi netezind pielea.

TEHNOLOGIA BIO-ACTIVE: un complex de tri-peptide cu beneficii multiple, precum accelerarea energiei celulare, reumplerea ridurilor din interior şi prevenirea apariţiei unora noi.

COFEINA: Contribuie la minimizarea liniilor fine şi la netezirea pielii. De asemenea, susţine circulaţia sanguină în zona de sub ochi, reducând cearcănele.

EDIŢIE LIMITATĂ

North for Men Unlimited

100 ml

North for Men Original

250 ml

200 ml

32001 24.90

32002 29.90

   Balsam după ras

  Loţiune după ras

  Spumă de ras

North for Men Original 50 ml

32004 19.90

  Săpun North

for Men Original

100 g

32007 7.90

33162 49.90 105


INSPIRATE DIN

NATURĂ

Toate vârstele

TEN SENSIBIL

Beneficiile

calmante ale muşeţelului

INSPIRATE DIN NATURĂ

Demachiant cu formulă cremoasă şi efect reconfortant

Loţiune tonică cu efect de curăţare, împrospătare şi calmare

   Demachiant cremă cu extract

MUŞEŢELUL este recunoscut pentru beneficiile de reconfortare & calmare, precum şi pentru îmbunătăţirea aspectului pielii sensibile.

Încă de la începuturile noastre din 1967, am manifestat un respect profund pentru natură, în tot ceea ce am întreprins. Alegem cu grijă cele mai bune ingrediente din Suedia şi din întreaga lume, pentru a-ţi pune în valoare frumuseţea – în mod natural!

ŞTIAI CĂ... În 1910, Suedia a fost prima ţară europeană care a amenajat parcuri naţionale. Astăzi, mai mult de 80% din populaţie trăieşte la o distanţă maximă de 5 kilometri de un parc naţional, rezervaţie naturală sau de un sit de conservare a naturii.

din muşeţel Love Nature

125 ml

30159 22.90   Loţiune tonică pentru faţă cu

extract din muşeţel Love Nature

150 ml

30158 22.90   Cremă de faţă cu extract din muşeţel Love Nature

50 ml

30157 22.90

FIECARE PRODUS CU V I S U R I L E TA L E – I N S P I R AŢ I A N OA S T R Ă™ 106

9.99

107


2-în-1:

combate imperfecţiunile şi estompează roşeaţa.

ACOPERĂ Jumătatea bej acoperă imperfecţiunile

TOATE VÂRSTELE | TEN GRAS

COMBATE COŞURILE Jumătatea verde este infuzată cu ulei din arbore de ceai, un antibacterian natural ce vindecă coşurile şi reduce roşeaţa.

INSPIRATE DIN NATURĂ

CREDEM CĂ NATURA ESTE SURSA CELOR MAI BUNE INGREDIENTE.

ULEIUL DIN ARBORE DE CEAI,

Iată de ce:

cu proprietăţi antibacteriene, este cunoscut pentru acţiunea împotriva coşurilor şi pentru purificarea tenului în mod natural.

Ştiai că ne numărăm printre primele companii din lume care au utilizat ingrediente direct din natură? De exemplu, uleiul antibacterian din arbore de ceai din gama noastră Love Nature combate imperfecţiunile tenului gras, în mod natural!  S tick corector cu extract

din arbore de ceai Love Nature

Soluţie comodă 2-în-1 împotriva coşurilor. Formula conţine ulei esenţial din arbore de ceai, cu proprietăţi antibacteriene. Partea verde acţionează asupra coşurilor, iar partea bej acoperă şi corectează zonele înroşite. 4 g

30155 19.90 Află mai multe despre demersurile noastre pentru a deveni o companie sustenabilă pe www.oriflame.ro 108

9.99

109


Săpun lichid de mâini cu parfum încântător 

  Lapte demachiant

INFUZATE CU ULEIURI ESENŢIALE DE LĂMÂIE ŞI VERBINĂ

Ecobeauty

200 ml

32197 39.90

  Loţiune tonică

O senzaţie de căldură, energie şi prospeţime – iată efectul primăverii! Bucură-te din plin de acest moment al anului cu aromele efervescente şi culorile vibrante ale gamei noastre de îngrijire pentru corp Essense & Co.

Ecobeauty

200 ml

32198 39.90 

  Ser Ecobeauty

30 ml

32203 89.90

INSPIRATE DIN NATURĂ

Loţiunea cu uleiuri hrănitoare catifelează pielea

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

PRODUSE DE BAIE & CORP

  Cremă de ochi

Ecobeauty

15 ml

32200 39.90

Gelul de duş luxos face o spumă cremoasă şi parfumată

   Cremă de faţă

Ecobeauty

50 ml

32199 84.90   Loţiune pentru    Ulei facial

Ecobeauty 50 ml

32201 109.90 110

  Săpun cu neroli &

iasomie Essense&Co.

150 g

32829 14.90

  Săpun lichid pentru

mâini cu neroli & iasomie Essense&Co.

  Loţiune pentru mâini şi

corp cu neroli & iasomie Essense&Co.

300 ml

300 ml

32827 34.90

32828 39.90

mâini şi corp cu lămâie şi verbină Essense&Co. 300 ml

31851 39.90

29.99

  Gel de duş cu

  Săpun lichid pentru

300 ml

300 ml

31852 34.90

31850 34.90

lămâie şi verbină Essense&Co.

24.99

mâini cu lămâie şi verbină Essense&Co.

24.99

111


NOU!

EXOTISM AFRICAN

  Gel de duş Discover Tanzanian Grace

250 ml

9.99

31863 16.90   Săpun Discover

Tanzanian Grace

90 g

  Gel de duş Discover Icelandic Purity

250 ml

31252 16.90

9.99

  Săpun Discover Icelandic Purity

90 g

31253 6.90

  Gel de duş Discover Cuban Rhythms

250 ml

9.99

33019 16.90   Săpun Discover

Cuban Rhythms

3.99

3.99

RITMURI CUBANEZE

DIN CUBA: CAFEA Trezeşte-ţi simţurile cu aroma boabelor de cafea proaspăt prăjite şi a zahărului brun.

112

Descoperă miresmele dealurilor de o frumuseţe uimitoare din Toscana, cu noua gamă Tuscan Sunset. Inspirată de culoarea şi aroma strugurelui de Toscana.

PURITATE SCANDINAVĂ

AROMĂ DE IENUPĂR Ienupărul este o plantă specifică Islandei, cu arbuşti ce rămân verzi pe tot parcursul anului, cu parfum de pin.

33020 6.90

SOARE TOSCAN

3.99

31864 6.90

90 g

DESCOPERĂ CĂLDURA UNUI APUS DE

INSPIRATE DIN NATURĂ

AROMĂ DE BAOBAB Copacul emblematic de baobab asigură umbră şi hrană oamenilor şi celorlalte vieţuitoare din savana africană, iar florile sale au o aromă dulce.

SĂPUN Lasă o aromă subtilă pe piele

GEL DE DUŞ Formulă fără săpun, cu pH echilibrat

  Gel de duş Discover Tuscan Sunset

  Săpun Discover Tuscan Sunset

Gelul de duş fără săpun, cu pH echilibrat, face spumă bogată şi curăţă delicat corpul, parfumându-l subtil cu aroma vibrantă a strugurelui de Toscana. 250 ml

Săpun ce curăţă delicat pielea, totodată lăsând-o fin parfumată cu aroma romantică a strugurelui de Toscana. 90 g

33106 16.90

33107 6.90

9.99

3.99

113


 Cremă pentru îngrijirea

tălpilor cu efect răcoritor Feet Up Comfort

75 ml

32644 19.90

Hrănire bogată cu ceară de albine şi ulei de migdale

INSPIRATE DIN NATURĂ

RECONFORTARE PENTRU TĂLPI

CU EXTRACTE ŞI ULEIURI NATURALE Acoperindu-ţi tălpile cu aceste şosete moi, menţii hidratarea oferită de mască. Este demonstrat faptul că intensifică efectul hidratant.

  Cremă antiperspirantă

pentru tălpi Feet Up Comfort

75 ml

32368 19.90

   Cremă pentru tălpi

cu efect de catifelare Feet Up Comfort

Exfoliază, stimulează şi purifică cu ulei de măsline, ginkgo şi particule abrazive din sâmburi de măsline

150 ml

32369 27.90     Spray revitalizant pentru

tălpi Feet Up Comfort

150 ml

32372 29.90

  Spray revigorant pentru

tălpi Feet Up Comfort Jumbo

  Pudră parfumată

32643 34.90

Pudră parfumată, care previne apariţia umezelii şi a mirosului neplăcut la nivelul tălpilor. Conţine extracte de bergamotă şi lămâie verde. 75 g

250 ml

114

pentru tălpi Feet Up

20552 15.90

11.99

  Cremă hrănitoare pentru tălpi Feet up Comfort

  Exfoliant energizant pentru tălpi

Şosete moi din poliester, ce se folosesc împreună cu masca tratament sau hidratantul pentru picioare. Mărime universală. 21 x 9.5 cm.

Cremă consistentă, îmbogăţită cu ceară naturală de albine şi ulei de migdale, ce hrăneşte intens şi netezeşte, îmbunătăţind starea generală a tălpilor. 150 ml

Infuzat cu ulei natural de măsline, extract din Ginkgo şi particule abrazive din sâmburi de măsline, acesta exfoliază şi stimulează tălpile, lăsându-le netede, purificate şi împrospătate. 75 ml

16675 19.90

32371 27.90

32373 19.90

  Şosete hidratante

7.99

14.99

Feet Up Comfort

9.99

115


 Exfoliant cu zahăr

pentru corp Milk & Honey Gold 200 ml

PENTRU

31601 39.90 

STRĂLUCIRE OPULENTĂ

  Cremă hrănitoare

pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold

250 ml

31602 39.90 

PENTRU CORP

  Săpun lichid pentru

mâini cu efect de catifelare Milk & Honey Gold

Îţi lasă pielea netedă, catifelată, parfumată şi hrănită somptuos

300 ml

31603 29.90 

CU EXTRACTE ORGANICE DIN LAPTE & MIERE LAPTE

Bogat în vitamine, minerale şi proteine cu proprietăţi de hidratare & îngrijire, pentru o piele catifelată, suplă şi un păr strălucitor.

  Săpun cremos cu efect de catifelare Milk & Honey Gold

75 g

31604 9.90 

MIERE

  Cremă hidratantă de

mâini Milk & Honey Gold

75 ml

31606 19.90 

  Cremă hrănitoare

de zi Milk & Honey Gold

Mască pentru păr

50 ml

32542 34.90 

INSPIRATE DIN NATURĂ

Redă catifelarea, strălucirea şi vitalitatea

  Cremă hrănitoare

de noapte Milk & Honey Gold 50 ml

Ingredient bogat în zaharuri, ce conţine vitamine, minerale şi acid folic. Exfoliază delicat, revitalizează şi reţine elementele hidratante, pentru o piele catifelată şi luminoasă. Hidratează, catifelează şi netezeşte părul, conferindu-i o strălucire uimitoare.

32543 34.90 

  Şampon Milk & Honey

Gold

200 ml

31708 21.90 

  Balsam pentru păr

Milk & Honey Gold

200 ml 116

31709 21.90

ŞTIAI CĂ? Extractele din lapte şi miere sunt obţinute prin metode ecologice, fără a utiliza substanţe chimice dăunătoare, astfel încât să ajungă la tine în forma lor cea mai pură.

  Cremă hidratantă de duş Milk & Honey Gold

  Mască pentru păr Milk & Honey Gold

Cremă de duş luxoasă, cu formulă bogată, infuzată cu extracte organice din lapte şi miere. Curăţă delicat şi hidratează, conferind pielii catifelare, supleţe şi răsfăţ cu aromele încântătoare de lapte şi miere. 200 ml

Mască de păr intens hrănitoare, infuzată cu extracte organice din lapte şi miere, unt de shea şi proteine din grâu. Redă părului rezistenţa, strălucirea, catifelarea şi vitalitatea. Pentru păr normal spre uscat. Ideal pentru păr uscat şi deteriorat. 250 ml

31605 29.90

31710 32.90

19.99

19.99

117


 Mască purificatoare

pentru faţă Swedish Spa

Mască profund detoxifiantă, cu malachit şi caolin purificator şi complex Hydracare+ catifelant. 50 ml

Delectează-te

cu căldura seducătoare a ghimbirului

 

INSPIRATE DIN NATURĂ

Tonifiază, hidratează, netezeşte şi conferă fermitate, contribuind la combaterea aspectului de "coajă de portocală".

Ulei 3-în-1 Beauty Wonder – utilizează-l pentru baie, masaj şi îngrijirea părului!

20372 26.90

  Exfoliant pentru faţă

cu efect purificator Swedish Spa

75 ml

30837 39.90

imbir

pentru corp Swedish Spa

150 ml

e gh

  Exfoliant hrănitor

in ă cofe

ule id

30840 26.90

* În comparaţie cu o cremă de corp obişnuită.

 EDIŢIE LIMITATĂ   Balsam hrănitor de noapte

  Unt hrănitor pentru corp Swedish Spa

Unt cremos şi ultra-hrănitor pentru corp, formulat cu extract din floare de Calluna, ulei de migdale şi de 2 ori mai mulţi agenţi hidratanţi decât în cremele de corp obişnuite*. Asigură hidratare intensă, ce catifelează, netezeşte şi înfrumuseţează pielea. 200 ml

30838 29.90 118

19.99

pentru mâini & unghii Swedish Spa

Cu formula sa consistentă, infuzată cu extract din floare de Calluna şi ulei de migdale, acest balsam cremos hidratează intens, întinereşte şi protejează pielea şi unghiile în timpul somnului, conferind mâinilor un aspect vizibil mai neted şi întinerit. 75 ml

30839 13.90

9.99

Binecunoscuta noastră gamă Swedish Spa cu ghimbir îţi dă puterea de a începe un nou regim zilnic de îngrijire pe care îl poţi transforma într-o experienţă revigorantă, în urma căreia pielea trupului tău va fi minunat de catifelată.

Inspiraţi de căldura focului, am ales uleiul de ghimbir pentru proprietăţile sale tonice, antioxidante şi calmante.   Exfoliant pentru corp Swedish Spa

  Cremă anticelulitică

  Ulei pentru corp şi păr

  Mănuşă exfoliantă

Cremă abrazivă pentru corp, cu granule exfoliante, complex Hydracare+, uleiuri din ghimbir şi migdale dulci, precum şi vitamina E. 150 ml

Cremă tonifiantă, cu efect de fermitate. Conţine cafeină care atenuează celulita, ulei energizant de ghimbir şi complexul Hydracare+. 200 ml

Ulei versatil, cu extracte din ghimbir, nucă de cocos şi migdale dulci, complex Hydracare+ şi vitamina E. Ideal pentru masaj, baie sau îngrijirea părului. 150 ml

28021 11.90

18483 49.90

22683 26.90

18765 39.90

34.99

Swedish Spa

17.99

Swedish Spa Beauty Wonder

26.99

Mănuşă exfoliantă din nailon. Mărime universală: 18.5 x 16 cm.

7.99

119


OBIECTE ESENŢIALE ÎN CĂLĂTORII PRACTICE & COMODE

ACCESORII PENTRU DUŞ CURĂŢARE ŞI ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

 

Ţine părul la distanţă de zona feţei în timpul curăţării şi aplicării măştilor.

Protejează părul împotriva umezelii în timpul duşului

Setul conţine: 3 sticle transparente de 80 ml 2 borcane de 28 ml 1 spatulă de plastic 1 gentuţă transparentă cu fermoar

  Recipiente pentru cosmetice

(sticluţe) 10.5 x 3.9 cm; (borcane) 2.7 x 4.3 cm; (spatulă) 8.1 x 1.4 cm; (gentuţă) 16.5 x 3.8 x 13.5 cm.

28288 26.99

19.99 120

Oglindă compactă cu lupă

Pentru păstrarea cosmeticelor în călătorii

Burete lung cu mânere, pentru curăţarea uşoară a spatelui

EDIŢIE LIMITATĂ

  Cască de duş

  Oglindă The ONE

  Geantă pentru cosmetice

27568 16.90

Geanta pentru cosmetice din poliester negru este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ţi păstra în ordine produsele cosmetice preferate. Prevăzută cu închidere cu fermoar, suporturi elastice pentru perii şi buzunar deschis. 19 x 13 x 13 cm.

Oglindă compactă, cu o parte normală şi una care măreşte imaginea. Carcasă din plastic lucios, de nuanţa zmeurei. Dimensiuni: 6 x 5.8 x 0.9 cm.

11.99

The ONE

29250 54.90

37.99

  Bentiţă

Mărime universală. Diametru: 25.5 cm.

Dimensiuni: 24 x 8 cm.

28864

pentru păr

20574 14.90

9.99

9.99

EDIŢIE LIMITATĂ

  Burete pentru duş Lilac

Burete moale de duş din poliester alb-lila, ideal pentru curăţare delicată şi utilizare zilnică. Lungime 24 cm.

29143

9.99

Curăţă pielea şi stimulează circulaţia sanguină

  Perie pentru corp

31 cm (Î) x 7.5 cm (L) x 4.5 cm (l).

18819 24.90

14.99

121


Toate vârstele

Toate vârstele

TEN USCAT

TEN NORMAL & MIXT  C remă-gel cu extract

din aloe vera Love Nature

 C remă de zi

anti-îmbătrânire FPS 10 Love Nature

50 ml

30127 22.90

 C remă de zi cu extract din trandafir sălbatic Love Nature 50 ml

31394 29.90  C remă de noapte

 G el pentru curăţarea

tenului cu extract din aloe vera Love Nature

30160 22.90

anti-îmbătrânire Love Nature

150 ml

50 ml

30144 22.90

31395 29.90  C remă anti-îmbătrânire

31396 10.90

tenului cu extract din arbore de ceai Love Nature

 L oţiune tonică pentru

faţă cu extract din aloe vera Love Nature

 C remă de noapte cu extract din trandafir sălbatic Love Nature 50 ml

pentru conturul ochilor Love Nature 15 ml

 G el pentru curăţarea

Toate vârstele

 Ş ampon şi balsam 2-în-1 pentru toate tipurile de păr cu extracte din jojoba şi mango Nature Secrets

750 ml

24.99

TEN GRAS

Pentru păr gras

 U lei purificator din arbore  Ş ampon pentru păr

33023 29.90

30153 22.90

uscat şi deteriorat cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets 750 ml

26448 34.90  L oţiune tonică pentru

24.99

 Ş erveţele demachiante  L oţiune de faţă cu extract din

arbore de ceai Love Nature

50 ml

30126 22.90

30124 22.90

14.99

cu extract din arbore de ceai Love Nature

31078 19.90

122

 Ş ampon pentru păr gras

cu extracte din urzică şi lămâie Nature Secrets

 Ş ampon pentru păr uscat

şi deteriorat cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets

 B alsam pentru păr uscat

şi deteriorat cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets

75 g

400 ml

250 ml

250 ml

22668 6.90

23708 22.90

21860 15.90

21862 15.90

Extractul din urzică stimulează, în timp ce uleiul de lămâie are proprietăţi naturale de curăţare.

Pentru păr fin Extractul din ceai verde contribuie la revitalizarea părului fin, lipsit de vlagă, în timp ce uleiul energizant de bergamotă purifică, asigurându-i volum şi vitalitate. Perfect pentru părul fin.

25 buc

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

extracte din mentă şi zmeură Nature Secrets

30149 22.90

10 ml

150 ml

26449 34.90

de ceai Love Nature

faţă cu extract din arbore de ceai Love Nature

150 ml

30161 22.90

150 ml

 S ăpun energizant cu

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

50 ml

INSPIRATE DIN NATURĂ

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

30+

 G el de duş exfoliant şi

energizant cu extracte din mentă şi zmeură Nature Secrets

750 ml

31553 34.90

24.99

Pentru păr uscat & deteriorat Grâul întăreşte şi protejează, în timp ce uleiul de cocos îngrijeşte şi hidratează.

Şampon şi balsam de păr 250 ml   22701 Şampon pentru păr gras cu extracte din urzică

şi lămâie Nature Secrets   31233 Şampon pentru volum cu extracte din ceai verde

şi bergamotă Nature Secrets   31234 Balsam de păr pentru volum cu extracte din ceai verde

şi bergamotă Nature Secrets

15.90 

FIECARE CU

9.99

123


PENTRU CĂ FRUMUSEŢEA ESTE FIREASCĂ

Gamele noastre pentru îngrijirea corpului şi a părului îţi oferă noi modalităţi pentru o rutină zilnică de înfrumuseţare fără efort. Uneori cele mai simple concepte de înfrumuseţare fac cu adevărat diferenţa.

PENTRU PICIOARE ŞI CORP

O piele netedă până la

4 săptămâni!

 

PENTRU FAŢĂ

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

● Funcţionează optim pe părul scurt ● Cu ceară de albine naturală ● Testate dermatologic

  Gel pentru ras

Silk Beauty

Pregăteşte pielea pentru ras, în acelaşi timp creând o peliculă fină de lubrifiere, ce protejează împotriva tăieturilor şi iritaţiilor. Complexul Hair Minimising calmează pielea şi încetineşte creşterea părului. 150 ml

BENZI CU CEARĂ PENTRU FAŢĂ ŞI CORP

Special dezvoltate pentru un efect maxim cu un efort minim, produsele depilatoare Silk Beauty asigură o experienţă rapidă şi uşoară, pentru o netezime de care te vei bucura timp îndelungat!

BUCURĂ-TE DE SENZAŢIA MĂTĂSOASĂ... PENTRU MAI MULT TIMP!

Setul de benzi conţine şerveţele cu complexul Hair Minimizing, ce acţionează pentru a încetini creşterea părului, totodată catifelând şi netezind pielea.

MOD DE FOLOSIRE BENZI CU CEARĂ:

1. Încălzeşte în palme o bandă dublă cu ceară timp de 20 secunde. Separă încet cele două benzi. 2. Aşază o bandă pe pielea curată şi uscată, apoi maseaz-o repetat în direcţia creşterii firelor de păr. 3. Dezlipeşte rapid banda, trăgând-o în direcţia opusă creşterii firelor de păr. Fiecare bandă poate fi reutilizată până când aceasta îşi pierde aderenţa. 4. Încheie, ştergând delicat pielea cu un şerveţel cu efect calmant.

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R A Ţ I A N OA S T R Ă ™ 124

32601 22.90 

+ Fiecare set conţine şerveţele speciale după epilare   Cremă depilatoare

Silk Beauty

Conţine 1 tub de cremă depilatoare + 1 spatulă + instrucţiuni de utilizare. 100 ml

32600 32.90

  Benzi cu ceară epilatoare Silk Beauty

  Benzi epilatoare pentru faţă Silk Beauty

32598 34.90

32599 29.90

Conţine 8 benzi cu ceară pe ambele feţe + 2 şerveţele + instrucţiuni de utilizare.

22.99

Conţine 10 benzi cu ceară pe ambele feţe + 4 şerveţele + instrucţiuni de utilizare.

19.99

125


RMAT

GI C LO

Formula cremă este perfectă după epilare

O PIELE FINĂ ÎNTREAGA ZI. ÎN FIECARE ZI.

PROTECŢIE EFICIENTĂ, PENTRU UN PLUS DE ÎNCREDERE ÎNTREAGA ZI! Protecţie extremă 48h

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

DE

O

TESTAT

Deodorant antiperspirant 50 ml   Cremă de mâini Silk Beauty

  30137 Deodorant cremă

150 ml

31364 19.90

12.99

ULEIUL DIN PRIMULA DE SEARĂ hrăneşte şi îmbunătăţeşte textura pielii, conferindu-i catifelare, protecţie şi hidratare.

  Deodorant antiperspirant

24H Silk Beauty

Deodorant antiperspirant 24h, testat dermatologic, infuzat cu proteine de mătase şi ulei din primula de seară. 50 ml

9.99

  Cremă de corp

200 ml

31279 34.90 

126

  Cremă de duş 

Silk Beauty

  Cremă de mâini

31281 7.90

100 ml

100 g

200 ml

31280 21.90

  Săpun Silk Beauty

Silk Beauty

31363 13.90

antiperspirant 24h Activelle Pure Care   25281 Deodorant roll-on

antiperspirant 24h Activelle Cotton Dry

Catifelează şi absoarbe excesul de umiditate

  31270 Deodorant roll-on

antiperspirant 48h Activelle Extreme Protection

PROTEINELE DE MĂTASE îngrijesc în profunzime şi hidratează intens, pielea căpătând un aspect strălucitor şi o senzaţie de mătase, la atingere.

31365 16.90

Silk Beauty

16.90 FIECARE CU

  Deodorant roll-on

  Deodorant roll-on

antiperspirant 24h Activelle Pure Care

50 ml

23718 16.90

  Deodorant roll-on

antiperspirant 24h Activelle Invisible

50 ml

23725 16.90

9.99

antiperspirant 24h Activelle Green Tea Fresh 50 ml

30332 16.90

127


piele uscată

CREMĂ DE MÂINI

MARGARETE încântătoare

Ajută la diminuarea asprimii pielii

GEL DE CURĂŢARE PENTRU MÂINI

Elimină bacteriile, fără apă. Excelent pentru prevenirea virozelor!

Bucură-te de parfumul margaretelor în plină floare. Crema de duş Mystic Spell eliberează pe piele aromele proaspete şi subtile ale unui buchet de primăvară, fiind un răsfăţ încântător pentru familie, prieteni şi pentru tine însăţi.

Oferă mâinilor tale un impuls de hidratare intensă şi atât de necesara protecţie cu SoftCaress, o gamă completă de produse pentru îngrijirea mâinilor creată pentru întreaga familie. Formulată cu ulei din nuci de Macadamia, pentru a proteja împotriva deshidratării, conferă mâinilor un aspect şi o senzaţie de supleţe şi hidratare.

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

Protecţie pentru mâinile cu

  Cremă hrănitoare

pentru mâini SoftCaress

100 ml

31345 16.90

11.99

  Gel protector de curăţare

pentru mâini SoftCaress

50 ml

31346 24.90

CREMĂ DE DUŞ

16.99

Lasă pielea proaspătă şi plăcut parfumată

MOD DE FOLOSIRE: Masează mâinile cu 1-2 picături de gel.

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

  Cremă de duş Mystic Spell

Cremă de duş pentru curăţare delicată, infuzată cu note florale inspirate de un buchet de margarete de primăvară. Un cadou inspirat. 200 ml

33475 21.90 128

12.99

  Burete pentru duş

Se foloseşte atât pentru spălarea corpului, la baie sau la duş, cât şi pentru uşoara exfoliere a pielii şi stimularea circulaţiei sanguine. Dimensiuni: 18.5 x 9.5 cm.

8590 9.99

5.99

  Cremă hrănitoare

  Cremă protectoare pentru

150 ml

150 ml

pentru mâini şi unghii SoftCaress 100 ml

31348 19.90

31347 19.90

31344 16.90

pentru mâini SoftCaress

mâini şi unghii SoftCaress

  Cremă protectoare

129


 Pastă de dinţi Optifresh

System 8 Herbal Blend

100 ml

31673 19.90

Periuţele de dinţi îşi pierd din eficienţă după 3 luni. Însă, dacă remarci uzura acestora mai devreme, ar trebui să le înlocuieşti.

100

System 8 Crystal White

  27980 Periuţă de dinţi

cu peri de duritate medie Optifresh - albastră   27982 Periuţă de dinţi

cu peri moi Optifresh albă   Pastă de dinţi Optifresh

System 8 Extreme Fresh

100 ml

11.90 FIECARE CU

4.99

OTECŢIE PR

Periuţe de dinţi Optifresh

STATĂ DE TE

IFLAME OR

100 ml

COMPLEXUL ACTIVE PROTECT

ML

  Pastă de dinţi Optifresh

31131 19.90

ÎNTÂMPINĂ PRIMĂVARA CU UN ZÂMBET STRĂLUCITOR!

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

Cât de des ar trebui să îmi schimb periuţa de dinţi?

ULEI DE CUIŞOARE + SULFAT DE ZINC + FLUOR 

Protecţie completă pentru dinţi sănătoşi Este dovedit clinic faptul că formula cu complexul nostru unic Active Protect asigură protecţie* 12 de ore. Formulă susţinută de Asociaţia Medicilor Stomatologi din Suedia.

31132 19.90 * Testare clinică

  Pastă de dinţi Optifresh   Pastă de dinţi

Optifresh Kids Strawberry

50 ml.

31133 11.90 130

ACEASTĂ PASTĂ DE DINŢI CONŢINE FLUOR ŞI ESTE RECOMANDATĂ DE ASOCIAŢIA SUEDEZĂ A MEDICILOR STOMATOLOGI.

System 8 Total Protection

Total Protection cu aromă de mentă asigură protecţie 360° timp de 12 ore. 100 ml

31123 19.90

9.99

131


EDIŢIE LIMITATĂ  

O aromă proaspătă de citrice pe care orice băiat o va iubi!

Prezintă-le celor mici personalitatea mereu veselă şi optimistă a lui Dory, în timp ce se bucură de povestea subacvatică cu apa de toaletă, gelul de duş şi săpunul cu aromă proaspătă şi fructată.

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

© Disney / Pixar

© & ™ Lucasfilm Ltd.

Transformă momentul băii într-unul de aventură şi distracţie pentru cei mici, cu apa de toaletă, şamponul/gel de duş şi săpunul cu aromă proaspătă de citrice, sărbătorind personajele lor favorite din Războiul Stelelor.

EDIŢIE LIMITATĂ

  Apă de toaletă

Oriflame Star Wars

Apă de toaletă cu aromă proaspătă de citrice şi imaginea clasică a personajului Yoda din Războiul Stelelor pe sticlă. Special creată pentru pielea delicată a copiilor. Formulă fără alcool şi testată dermatologic. 100 ml

32762 29.90 132

19.99

  Apă de toaletă Oriflame

Disney Finding Dory

  Săpun Oriflame Star Wars

  Şampon & gel de duş

  Gel de duş Oriflame

  Săpun Oriflame

75 g

200 ml

200 ml

75 g

Disney Finding Dory

Apă de toaletă cu aromă fructată şi proaspătă, cu imaginea strălucitoarei Dory pe sticlă. Special formulată pentru pielea delicată a celor mici. Formulă fără alcool şi testată dermatologic. 100 ml

32826 6.90

32825 22.90

32823 22.90

32763 6.90

32824 29.90

Oriflame Star Wars

Disney Finding Dory

19.99

133


 Mască reparatoare

pentru păr HairX

200 ml

PĂRUL DETERIORAT ÎŞI POATE RECĂPĂTA FRUMUSEŢEA

26673 39.90 

  Şampon reparator

HairX

250 ml

26642 21.90   Balsam

  Ser reparator pentru

200 ml

30 ml

26671 21.90

26674 44.90

reparator HairX

vârfuri despicate HairX

COMPLEXUL OMEGA

cu nutrienţi esenţiali pătrunde în firul de păr şi contribuie la fortifierea acestuia din interior, protejându-l împotriva deteriorării şi despicării vârfurilor.

PENTRU PĂR ELECTRIZAT 

  Balsam

  Şampon

200 ml

250 ml

împotriva electrizării părului HairX

împotriva electrizării părului HairX

30067 21.90 30066 21.90 

DE ACUM, TOATE FORMULELE AU

[6-GINGEROL]

PENTRU PĂR VOPSIT

ÎNGRIJIRE PENTRU SCALP

  Şampon 

  Balsam pentru pentru păr vopsit păr vopsit HairX HairX 250 ml 200 ml

26666 21.90 26672 21.90 

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

PENTRU PĂR USCAT & DETERIORAT

1- Ş ampon HairX Ultimate Repair Se aplică pe părul umed, se spumează şi se clăteşte.

PENTRU O COAFURĂ UŞOR DE REALIZAT 

  Spray de protecţie pentru coafare la cald HairX

150 ml

30552 22.90 

  Cremă CC de înfrumuseţare

a părului HairX

2- B alsam de păr HairX Ultimate Repair Se aplică pe părul umed începând de la rădăcini şi până la vârfuri. Se lasă să acţioneze câteva minute şi se clăteşte cu apă din abundenţă.

150 ml

32142 32.90 

  Fixativ HairX Supreme Hold

200 ml

30551 27.90 134

3- M ască HairX Ultimate Repair Se masează pe părul umed, se lasă timp de 5 minute să acţioneze şi se clăteşte.

  Balsam de păr Hairx

  Mască de păr Hairx

250 ml

200 ml

200 ml

32998 24.90

32999 24.90

33000 39.90

  Şampon Hairx Ultimate Repair

17.99

Ultimate Repair

17.99

Ultimate Repair

29.99

135


CANTITATE XXL!

400 ML 

FIXARE BUCLE

24H

  Şampon uscat

**

echilibrant HairX

150 ml

30065 29.90 

21.99

  Gel pentru coafare

HairX Invisible Hold

100 ml

31092 16.90 

CE SPUN CONSUMATORII:

  Spumă de coafare

MOD DE FOLOSIRE:

VOLUM ÎNTREAGA ZI

pentru păr ondulat HairX

Se agită bine şi se pulverizează spre rădăcini de la o distanţă de 30 cm, apoi se masează cu vârfurile degetelor şi se coafează părul ca de obicei.

• Amplifică volumul şi elasticitatea • Descurcă părul • Formulă ultra-lejeră, ce nu necesită clătire, cu Complexul Ceramide

200 ml

31090 26.90

17.99

TOATE FORMULELE CONŢIN ACUM

ŞAMPON USCAT Contribuie la mărirea intervalelor dintre spălări şi menţine părul CURAT & PROASPĂT PÂNĂ LA 72H***

[6-GINGEROL]

ÎNGRIJIRE PENTRU SCALP

PENTRU PĂR FIN

  Şampon anti-mătreaţă

  Şampon pentru păr

150 ml

400 ml

400 ml

26675 24.90

30879 27.90

30180 27.90

16.99 136

PENTRU PĂR VOPSIT

  Balsam fără clătire

pentru volum HairX

CE ESTE KERATINA?

GEL INVIZIBIL COMBATE MĂTREAŢA HairX

19.99

vopsit HairX

19.99

• Fixare 48 de ore • Uscare rapidă • Finisare netedă, mătăsoasă

ONDULARE 9 din 10 femei au confirmat faptul că părul îşi menţine aspectul natural, cu spuma de coafare pentru părul ondulat* Auto-evaluare efectuată de 85 de femei ** Testare instrumentală *** Testare pe un eşantion de consumatori format din 50 femei cu părul gras *

11.99

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

POVESTEA UNUI PĂR SUPERB ÎNCEPE DE AICI...

Nivel de fixare

48h

Este principala proteină ce se regăseşte în mod natural în păr, asigurându-i elasticitate, rezistenţă şi protecţie. Keratina ajută la protejarea împotriva căldurii excesive, a factorilor dăunători de mediu şi chimici, care îţi pot deteriora în mod serios părul. 137


3. AMPLIFICĂ VOLUMUL

2. STIMULEAZĂ Masează loţiunea tonică pe scalpul curat, de două ori pe zi. Părul poate fi umed sau uscat. Nu se clăteşte!

Pulverizează loţiunea pentru volum pe părul umed, apoi coafează-l ca de obicei. Truc: Usucă părul cu foehnul, pentru extra volum.

ÎN 3 LUNI!

Gama HairX Advanced NeoForce este un sistem în 3 paşi, cu celule stem din plante, pentru un păr cu aspect mai voluminos, mai bogat, prin stimularea creşterii naturale a acestuia.

1. CURĂŢĂ Elimină sebumul în exces şi impurităţile acumulate din mediul extern pe păr şi scalp*

PROMOŢII

UN PĂR MAI BOGAT

TEHNOLOGIA REVOLUŢIONARĂ NEOFORCE

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge produsul şi simte aroma!

Tehnologia NeoForce conţine ingrediente active patentate – este demonstrat clinic faptul că acestea stimulează creşterea părului, în timp ce extractul de celule stem din măr întârzie apariţia semnelor de cădere a părului. *Autoevaluarea unui eşantion format din 85 bărbaţi şi femei cu păr fragil, care au utilizat toate produsele gamei **Testare clinică pe un eşantion de respondenţi bărbaţi şi femei

  Loţiune tonică pentru

scalp HairX Advanced NeoForce 100 ml

31141 39.90

27.99

138

  Şampon HairX Advanced NeoForce

  Loţiune pentru volum HairX Advanced NeoForce

  Dispozitiv pentru

150 ml

9 x 8 x 7 cm.

31142 24.90

27984 15.99

17.99

masarea scalpului

9.99

Şampon cu utilizare zilnică, ce curăţă eficient sebumul în exces şi impurităţile acumulate din mediul extern, contribuind la revitalizarea şi întărirea firului de păr**. Formulă cu extract de celule stem din plante, sistem de regenerare şi 6-Gingerol. Conferă părului şi scalpului o senzaţie de prospeţime şi vitalitate. 200 ml

31140 24.90

Şamponul HairX Advanced NeoForce

cu numai

14.99 139


Ideal pentru părul deteriorat   Ulei de păr Eleo

50 ml

31613 59.90

 

Ideal pentru părul electrizat   Ulei pentru păr cu efect de netezire Eleo

50 ml

31615 52.90

PROMOŢII

FORTIFICĂ PĂRUL

din interior INFUZAT CU 4 INGREDIENTE NATURALE:

• • • •

Ulei revitalizant de argan Extract hrănitor din brusture Ulei regenerator de trandafir Vitamina F pentru consolidarea firului de păr

Curăţă, hrăneşte, previne despicarea vârfurilor şi amplifică strălucirea   Şampon Eleo

200 ml

31609 29.90

Descurcă instantaneu şi hrăneşte părul, conferindu-i o strălucire multi-faţetată şi o mai bună maleabilitate.   Balsam pentru păr Eleo

150 ml

31610 29.90

MOD DE FOLOSIRE: 1. Pentru un păr cu lungime medie, pune 2 picături de produs în palmă. Ajustează cantitatea, în funcţie de lungimea părului. 2. Încălzeşte uleiul în palme. 3. Aplică-l uniform pe părul umed sau uscat. Nu se clăteşte.

Uleiul cu efect protector Eleo

cu numai

34.99

Ulei pentru păr cu efect de protecţie Eleo

Hrăneşte intens firele de păr pentru a le conferi rezistenţă   Mască pentru păr Eleo

125 ml

31611 49.90 140

Ulei de lux pentru păr, infuzat cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, cu extract din brusture şi vitamina F. Formula lejeră, non-grasă, subtil parfumată, hrăneşte în profunzime, pentru a reface şi consolida firul de păr din interior şi pentru a-l netezi la exterior, pentru un aspect suplu, strălucitor şi sănătos. Pentru toate tipurile de păr. Ideal pentru părul vopsit. 50 ml

31614 52.90

Ideal pentru părul vopsit 141


 Gel protector 

pentru igiena intimă Feminelle

300 ml

31326 26.90

PROMOŢII

ÎN FIECARE ZI,

confort pentru zona intimă

  Gel pentru igiena

intimă cu efect de împrospătare Feminelle

300 ml

33022 26.90

  Deodorant

cu efect de împrospătare pentru zona intimă Feminelle 75 ml

24890 21.90

15.99

  Şerveţele intime

cu efect de împrospătare Feminelle

Testate dermatologic şi ginecologic Formule delicate, cu pH echilibrat, fără săpun Cu extra vitamine & acid lactic

Gelul pentru igiena intimă

20 buc

30004 19.90 

15.99

  Balsam hidratant

pentru zona intimă Feminelle Special Care+

75 ml

32340 19.90

 G el calmant pentru

igiena intimă Feminelle

Gel pentru igiena intimă, a cărui formulă conţine ulei hidratant din migdale dulci, extra vitamine şi floare calmantă de bujor. Curăţă şi menţine confortul zonei intime. 300 ml

cu numai

14.99

24891 26.90 142

143


mai catifelate!

  Spray antiperspirant pentru

tălpi 24H Feet Up Advanced

Deodorant antiperspirant ce protejează tălpile împotriva umezelii şi mirosurilor neplăcute. 150 ml

PROMOŢII

TĂLPI MAI NETEDE,

ÎNAINTE

DUPĂ

25448 29.90

19.99

CĂLCÂIELE CRĂPATE AU UN ASPECT VIZIBIL ÎMBUNĂTĂŢIT DUPĂ DOAR 7 ZILE* Această cremă unică, ce acţionează rapid, conţine uree, unt de cacao, vitamina B5 şi complex Intensive Care, pentru a repara pielea crăpată de pe tălpi şi pentru a reda imediat confortul picioarelor. Se utilizează de 2 ori pe zi.   Pilă pentru tălpi Advanced

Pilă uşor de utilizat, ce exfoliază delicat pielea de pe tălpi, lăsând-o netedă şi catifelată. Se utilizează după înmuierea tălpilor în apă caldă. Dimensiuni: 23 х 6.5 cm.

27637 15.90

6.99

  Cremă pentru tălpi cu efect 

de reparare a crăpăturilor de pe călcâie Feet Up Advanced

Repară şi catifelează pielea crăpată de pe tălpi, datorită complexului Intensive Care. Se aplică de două ori pe zi. 75 ml

21889 26.90   Perniţe pentru tălpi

Dimensiuni: 9.4 x 6.5 cm.

Crema pentru tălpi

cu numai

28741 15.99

9.99

11.99

▪ TRANSPARENTE ▪ SE POT SPĂLA ▪ NU LASĂ URME PE PANTOFI INTRODU PERNIŢA SUB BOLTA TRANSVERSALĂ A TĂLPII

144

*Testat pe 10 persoane cu călcâie uşor crăpate

145


întinerite!

  Trusă manichiură

The ONE

Trusă de manichiură, ce conţine 5 produse esenţiale pentru îngrijirea unghiilor. Etui din imitaţie de piele. Dimensiuni: 10.3 x 6.9 x 2.4 cm.

ÎMBUNĂTĂŢEŞTE TEXTURA PIELII

97%

*

PROMOŢII

MÂINILE TALE:

FILTRE UV

24855 34.90

Previn îmbătrânirea prematură a pielii şi lipsa de supleţe cauzate de razele soarelui.

19.99

A Pilă pentru netezire B Pilă rezistentă din metal C Ustensilă pentru cuticule D Forfecuţă de unghii E Unghieră

A

B

C

SOIA

Acest extract stimulează secreţia de colagen şi oferă pielii cantitatea necesară de amino-acizi, minerale şi antioxidanţi.

GLICERINĂ

Hidratează şi protejează pielea.

Crema de mâini Pro-Youth    Cremă de mâini

Pro-Youth Hand Care

D E

Cremă eficientă pentru mâini, îmbogăţită cu complexul Triple Protection. Protejează împotriva razelor UV, catifelează şi uniformizează nuanţa pielii, conferindu-i hidratare 24 ore. Conţine ceară de albine calmantă şi ulei din migdale dulci. Menţine aspectul tânăr al mâinilor, indiferent de anotimp. 50 ml

cu numai

5.99

20357 13.90 146

*Eficacitatea produsului, testată pe un eşantion compus din 100 voluntari femei timp de 2 săptămâni

147


 Lac pentru întărirea unghiilor The ONE

8 ml

32038 24.90

Credem în calitatea produselor noastre şi oferim garanţia satisfacţiei 100%. Dacă nu sunteţi mulţumit de un produs, îl returnaţi în termen de 30 de zile calendaristice şi primiţi banii înapoi.

 Pilă de unghii The ONE 

27441 14.90Dimensiuni: 13.5 x 1.2 cm.

Oriflame este membru al Asociaţiei companiilor cu vânzare directă, ceea ce reflectă hotărârea noastră de a aplica cel mai înalt nivel al eticii în domeniu.

9.99 

4.99

119930.1

9.99

Copyright ©2017 Oriflame Cosmetics AG

-65%

 Ser 5-în-1 pentru unghii The ONE

8 ml

• Hidratează unghiile deshidratate, fragile • Contribuie la refacerea aspectului sănătos al unghiilor • Revitalizează şi îngrijeşte • Contribuie la creşterea unor unghii mai rezistente şi flexibile • Infuzat cu extracte din plante şi minerale

PÂNĂ LA REVITALIZANT

Ofertele prezentate în acest catalog sunt în limita stocurilor disponibile.

32580 24.90

RO

• Protejează împotriva exfolierii, încă de la primul strat • Cu Hexanal, un întăritor de unghii cu efecte demonstrate clinic • Finisare transparentă, lucioasă

Cosmetics Oriflame România SRL, Strada George Enescu nr.11-11A, sector 1, Bucureşti, cod poştal 010301, CIF RO 6769403, Capital social 11 121 050 RON Call Center: *7000 (Orange, Vodafone, Telekom, Cosmote). Apel cu tarif normal. 7000@oriflame.ro; www.oriflame.ro

LAC PENTRU ÎNTĂRIREA UNGHIILOR

SER 5-în-1

Pentru a afla detalii legate de politica Oriflame în ceea ce priveşte protejarea animalelor, te rugăm să vizitezi: www.oriflame.ro. Prin colaborarea noastră cu Alianţa Rainforest, depunem eforturi să ne asigurăm că toată hârtia pentru cataloagele noastre provine din păduri atent gestionate. Iniţiativele noastre caritabile permanente sprijină copiii şi tinerele femei printr-o gamă diversă de programe educaţionale.

Catalog C4 Oriflame 2017  
Advertisement