__MAIN_TEXT__

Page 26

Tržište

Tvrtka Domprojekt iz Zagreba djeluje na hrvatskom tržištu od 1992. godine. Uspješno je razvijan brend niskoenergetskih montažnih kuća te je kao pionir montažne gradnje u Hrvatskoj kontinuirano podizala svijest o novoj vrsti gradnje. Tijekom 2001. godine počeo je izvoz kuća na tržište Njemačke. Intenzivno ulaganje u marketing i izlaganje na svim relevantnim događajima urodilo je plodom, te je tvrtka od 2012. godine snažno prisutna na tržištima Švicarske, Austrije, Njemačke, Luksemburga, Italije, Francuske i Slovenije. Tvrtka njeguje poslovne odnose sa strateškim poslovnim partnerima iz inozemstva, a izvozni proizvod iz godine u godinu bilježi značajan rast.

Dostignuća

Tijekom rada tvrtke od 1992. godine, nizala su se brojna dostignuća koja uvijek predstavljaju dodatni poticaj za opravdavanje pruženog povjerenja i postizanje novih i viših ciljeva. Jedno od najvažnijih dostignuća je okupljanje stručnog tima koji se s godinama profilirao u tvrtki i pred koji se konstantno postavljaju novi izazovi. Domprojekt je još 2001. godine uspješno certificirao svoje sisteme gradnje i pripremio ih za izvoz na strana tržišta. MPA Stuttgart certifikat pokazuje kako su korišteni materijali vrhunske kvalitete i u skladu sa zahtjevima Europe. Stručnjaci iz Otto-Graf-Instituta redovito kontroliraju sve elemente proizvodnje čime Domprojektu garantiraju mjesto u visokom društvu građevinske struke. 2016. godine za svoje proizvode kod Zavoda za gradbeništvo Slovenije (ZAG), tijela za tehničko ocjenjivanje (TAB), tvrtka dobiva Europsku tehničku ocjenu (ETA). Uspješno je prošla i CE certificiranje Zavoda za gradbeništvo Slovenije (ZAG), prijavljenog tijela za certificiranje (NB), temeljem kojeg Domprojekt označava svoje proizvode CE 24

SUPERBRANDS

markingom i može za sklopove elemenata montažnih kuća izdati Izjavu o svojstvima (DoP). Uz ovaj certifikat tvrtka može trgovati bez ograničenja u bilo kojoj državi članici internog tržišta Europe. 2012. godine u Hrvatskoj započela su relevantna istraživanja među potrošačima i građevinskom strukom. Redovno je Domprojekt biran kao proizvođač koji ima najbolju kvalitetu, te najbolji omjer cijene i kvalitete. Iz posljednjih istraživanja izdvajamo Best Buy Award 2016./2017. i nagradu Qudal 2015./2016. Tri godine zaredom polučeni su najbolji rezultati vezani za bonitetnu ocjenu izvrsnosti. 2017. godine Domprojekt je zaprimio zlatni AAA certifikat, koji tvrtku smješta među 0,4% najuspješnijih u Hrvatskoj. 2014. godine Domprojekt je proglašen jednim od najjačih brendova u Hrvatskoj i ponosno se

smjestio među Superbrands tvrtke. U reizboru, za razdoblje 2017./2018. potvrđen je status hrvatskog Superbranda. Niz priznanja i nagrada koje su rezultat ispitivanja potrošača i građevinske struke pokazatelj su snage brenda tvrtke Domprojekt, koja predano radi na poboljšavanju svog proizvoda, osluškuje potrebe i želje potrošača te sve implementira u jedinstvenu ponudu na tržištu. Time je Domprojekt pozicioniran kao regionalni lider u domeni gradnje niskoenergetskih montažnih kuća.

Povijest

Tvrtka Domprojekt je osnovana 1984. godine u Mostaru. Tijekom rada u Mostaru osnovna djelatnost tvrtke bila je projektiranje svih vrsta objekata.

Profile for Dhar media

Superbrands Hrvatska 2017-18 book  

Superbrands Hrvatska branding bible 2017-18, Volume VII. An insight into Croatia's strongest brands.

Superbrands Hrvatska 2017-18 book  

Superbrands Hrvatska branding bible 2017-18, Volume VII. An insight into Croatia's strongest brands.

Profile for dharmedia
Advertisement